Sateen strækker lofter

Og hvilket satinloft vil du bestille?

Sateen stræklofter er lavet af tynd PVC film. Dette materiale har en behagelig tekstur, lys perle glans og blødt lys refleksion. Dette er et glimrende valg, hvis du vil have et ægte originalt design af rummet, mens du ikke betaler for de elite dekorative materialer.

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder tjenester til salg og installation af et omfattende udvalg af loftbelægninger baseret på spændingsstoffer, herunder satin. Alt arbejde udføres på et højt niveau med garanti for kvalitet, fordi vores team er erfarne fagfolk, som hver især har arbejdet på dette område i mere end et år. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser for hele produktudvalget.

Sømløs, satin, bredde op til 5,5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (hot mode)

Priser med installation

Hvis du ønsker at købe kvalitetsprodukter i Moskva med en rimelig værdi, kontakt venligst Nebosvod. Vores priser på satinstræklofter er lavere end hos andre leverandører, da vi ikke arbejder med formidlere, og vi vælger meget omhyggeligt producenter, som vi køber produkter fra. Brug online-regnemaskinen til at beregne omkostningerne ved køb og installation af dækning.

Funktioner satin stretch lofter

Moderne producenter tilbyder mange muligheder for dekorative og efterbehandling malerier, som ofte har meget lignende egenskaber og lignende udseende. Denne mangfoldighed fører imidlertid ofte til forvirring. Især er det ikke alle, der er i stand til at skelne satinstræklofter fra almindelig matte. For at udelukke ukorrekte fortolkninger er det nødvendigt at præsentere de vigtigste træk, der adskiller sateen fra andre lignende materialer:

 • fuldstændig mangel på tekstur - de er helt glatte;
 • blød reflekterende effekt, der spredter lys gennem rummet, hvilket slet ikke overholdes i matmodeller;
 • originale palette af nuancer, mere afslappet og pastel i forhold til blank, men mere udtalt i forhold til matte malerier.

Dette er hvad dit loft trim kan se ud efter reparation.

De vigtigste fordele

Fordelene ved satinstræklofter er omtrent det samme som for andre typer lærred, men der er nogle forskelle. Først og fremmest bør det bemærkes her:

 • høj dekorativitet, evnen til at skabe indendørs roligt og behageligt, ejendommeligt til de "klassiske" designmuligheder;
 • forskellige farver og nuancer til rådighed;
 • Tilstedeværelsen i lærredens linje med virkningen af ​​"kameleon", skiftende skygge, når man ændrer synsvinklen
 • Forskellig grad af afspejling af genstande placeret på forskellige afstande fra belægningen, hvilket gør det muligt at opnå en usædvanlig, men interessant visuel effekt;
 • den højeste kvalitet fotoudskrivning blandt alle typer malerier;
 • enkelhed og høj hastighed af installationen;
 • enkelhed og holdbarhed, manglende pleje, som kan reduceres til en ren vådrensning flere gange om året.

Vigtigste ulemper

Ulemperne ved satin-stræklofter svarer til ulemperne ved andre filmdug-lærred. Faktisk kan der kun nævnes relativt svag beskyttelse mod udskæringer, punkteringer og andre mekaniske skader her. Men i betragtning af materialets placering i højden utilgængelig for mennesker, kan dette problem kun betegnes som en betinget.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Sateen eller stof strækloft: Vælg det bedste

Blog sektioner

Livet i XXI giver dig mulighed for at dekorere lokalerne på vilje uden at begrænse dig selv i noget. Dette bidrager til en bred vifte af materialevalg til reparation.

Nu er nøglepositionen besat af et nyt ord inden for rumindretning - hævede lofter. Deres samling kan overraske absolut alle. Forskellige byggematerialer tillader brug af denne type loft i enhver indstilling, uanset smag præferencer og alder.

Kort om det vigtigste

Blandt de mange belægninger til hævede lofter fremhæver vi to af de mest populære:

Brug af hver af dem har sine fordele og ulemper.

Sateen strækker lofter

Denne type loft er primært egnet til elskere af klassikerne. Det vil ikke give dig en lys glans eller stærk sløvhed, virkningen er mere tilbøjelig til at ligne perlemor. En blid glød vil glæde udseendet og skabe en behagelig atmosfære af komfort.

Satin kombinerer i stedet glatte og matte belægninger. Hvis du ikke ved hvad der er bedst at vælge, er satin stretch loftet perfekt til dig. Det kan anvendes i et stort luksuriøst værelse og i et lille middelmådigt kontor. Belægningen vil ikke ødelægge indretningen.

Fordele ved sateen stræklofter:

 1. smukt udseende;
 2. de er ikke lunefuld i rengøring;
 3. Du kan vælge absolut enhver farve fra hele rækken af ​​farver;
 4. lang levetid med passende pleje
 5. designet er nemt og hurtigt at installere;
 6. loftet er holdbart.

Også værd at overveje er lysets lys. Faktisk afhænger satin af forskellige belysnings- og synsvinkler anderledes og tilføjes hver gang tidspunktet på dagen ændres.

Stræklofter

Stretchloft af stofmateriale giver rummet mulighed for at trække vejret. På grund af den specielle fremstillingsteknologi kan du vælge forskellige farver på belægningen. Sådanne lofter vil beskytte dig mod svær frost, samt holde høj styrke.

På grund af egenskaberne af polyurethan under en baldakin vil der blive skabt luftcirkulation, hvilket vil sikre sit mikroklima i rummet. Du er ikke truet af ophobning af skadelige mikroorganismer under loftet, fordi de materialer, der udgør det, simpelthen hæmmer deres ophobning.

Nyd det tilladte temperaturområde, som ligger fra -50 til +80 grader. Ingen type strækloft kan fungere normalt i så koldt eller varmt vejr.

Den eneste ulempe er sårbarheden for vand. Under sin lange eksponering kan materialet ikke kun ændre sig i farver, men forværres også helt.

Fordelene ved stofstræklofter:

 1. høj holdbarhed i forhold til andre typer lofter
 2. bred vifte af omgivelsestemperatur;
 3. evne til at modstå en stærkere mekanisk belastning;
 4. stort udvalg af farver til enhver smag;
 5. muligheden for fotoprint på belægningen;
 6. muligheden for at male belægningen.

Så det er svært at besvare spørgsmålet om, hvad der er det bedste satinstrækloft eller stof. Faktisk er der blandt sine fordelers fordele sine ulemper. I visse tilfælde er det værd at vælge den mulighed der passer dig.

 1. manglende evne til at fungere normalt ved høj eller lav temperatur
 2. Når du installerer i et rums hylder i fremtiden, vil det være umuligt at flytte til et andet rum;
 3. Materialet er meget modtageligt for mekaniske skader.

Ulemper ved stofbelægning:

 1. På trods af de mange farver er gammaet stadig begrænset;
 2. Maling af materialet er kun mulig efter installationen, og det er meget svært at gøre det efter installationen;
 3. Den eneste designløsning, der kan give originalitet, vil kun fotografere
 4. alvorlig skade på grund af indtrængning af vand
 5. På grund af sin struktur er stoflofterne svært at rengøre;
 6. installationen kan kun udføres én gang
 7. høj pris.

Rådet. Hvis du vil oprette den oprindelige form af loftet, er det umuligt at bruge stofstræklofter.

Mange mennesker spekulerer på, om satin stretch loft er et stof eller ej. Så det er to helt forskellige typer dækning. De skaber forskellige effekter og udsmykninger i deres stil.

Når man vælger et strækloft, skal man tage højde for rummets egenskaber og målretning. Undersøg omhyggeligt markedet for materialer for ikke at forveksle med valget.

Vi tilbyder at deltage i afstemningen "Hvilket materiale vil du vælge?":

Sateen stræklofter: fordele og ulemper

Mange af byens folkemænd argumenterer med lidenskab, hvilket loft skal købes, hvilket er bedre - glat eller mat. Fordele er selvfølgelig til stede i disse og andre. Men mange designere tilbyder i dag at vælge stræk satinlofter.

Særlige egenskaber

Satin er en af ​​de klassiske typer af interlacing tråde, der skaber en glat overflade og en særlig glans af materie. Nogle loftsbelægninger fremstillet af den tyndeste PVC-film har effekten af ​​et sådant stof.

Designet af sådanne lofter er holdbart, og når det oversvømmes, modstår spændingsvævet en stor mængde vand, efter at dens fjernelse har sin oprindelige form. Fordele og installation. Installation og demontering er enkel: en procedure tager højst 5 timer.

Omkostningerne ved satinlofter er lavere end skinnende eller matte og er tilgængelig for enhver køber.

På grund af den særlige samling af trådene og mikroreliefet får lærredet den såkaldte "kameleon"-effekt, det vil sige skiftende farver afhængigt af belysningen af ​​rummet. På en monokromatisk belægning sætter ofte billedet ved hjælp af fotoudskrivning.

Udover de positive præstationsegenskaber for alle stræklofter har satin sine egne fordele:

 • strukturen af ​​vævet tillader ikke nettet at deformere;
 • Materialet falmer ikke, når det udsættes for sollys;
 • designet er praktisk taget lydisoleret - dette er især vigtigt for beboere i panelhuse;
 • Større styrke af lærredet - når det oversvømmes, er det i stand til at holde 100 liter vand pr. 1 km. km. m, det vil sige, hans fæstning er nok til en lille børnebassin;
 • Systemets elementer er sikre og miljøvenlige - må ikke skade menneskers sundhed på grund af hypoallergen og tilstedeværelsen af ​​ikke-brændbare komponenter. En sådan belægning kan anvendes selv i medicinske institutioner;
 • under drift absorberer ikke lugt;
 • Satin - den mest holdbare spændingsbelægning, dens gennemsnitlige levetid er op til 15 år.

En speciel belægning beskytter overfladen af ​​strækloftet fra enhver form for støv og snavs. Hvis behovet opstår, kan du blot tørre satinen med en tør klud eller behandle den med en specialiseret spray.

I nogle tilfælde kan du bruge flydende ammoniakbaserede vaskemidler.

Ulemper ved satinlofter findes også, men overstiger ikke ulemperne ved de resterende loftsbeklædning:

 • Lærredet gør ikke pludselige temperaturændringer, det er absolut ikke egnet til rum, hvor der ikke er opvarmning - i dette tilfælde ses der revner på den. Men ved høje temperaturer kan en sådan belægning sænke.
 • Med et stort område - mere end 20 kvadratmeter. m. - mulige slingende led. Du kan undgå dette problem ved zonering eller kompleks konstruktion på flere niveauer.
 • Sate-loftet kræver omhyggelig forsigtighed, det gælder skarpe genstande, der kan beskadige overfladen.
 • Loftet af hvid farve minder om sædvanlig kvalitativ hvidvaskning.
 • Tilstedeværelsen af ​​en bestemt lugt i den indledende periode - så forsvinder den.
 • Hvis loftet er mere end 20 m, bliver du nødt til at klare sømmen. Sandt nok kan en erfaren mester gøre dem "usynlige".

Udseendet af satinbelægning afhænger i høj grad af hvilket rum du strækker det: i en lejlighed, i et privat hus eller kontorlokal. Belysning ændrer opfattelsen af ​​overfladen. Duvene kan variere i den oprindelige bredde - de er lavet fra 1,2 til 3 m og endnu mere.

Selvfølgelig skal du selv vælge, hvilket er bedre - satin, glans med en spektakulær spejloverflade eller et mat lærred.

Det blanke loft gliser og har en høj refleksivitet, hvilket betyder, at mange store genstande reflekteres i det, som i et spejl, men ikke med sådan præcision og lysstyrke. Nogle forbrugere kan måske ikke lide det, fordi rummet altid skal være i perfekt orden. Der er fordele. Gloss øger visuelt rummets rumfang.

Et matt loft, tværtimod, afspejler slet ikke lys, hvilket betyder, at det vil se godt ud i et tændt rum.

Hvis lyset er kunstigt og skærer øjnene, så kan den matte overflade dæmpe overskydende lys.

I udseende balancerer satinoverfladen mellem glatte og matte sorter. Det er ikke så lyst som glans: Refleksiviteten er meget lille, men ikke så kold som mat.

Visuelt satinlofter ligner silke stof, som passer perfekt ind i ethvert interiør. Hvid satin ser ædel, farve - ligesom den dyre sag, som dekoreret deres palads middelalderlige kongelige personligheder. Den ekstraordinære nacreous glans af et sådant loft dækker sammen med lysets lys skaber et magisk indtryk.

Mange bemærker ikke den grundlæggende forskel mellem matte og satin lærred, men forgæves. Satincoating har ikke grin, der er forbundet med matte overflader, og dette er et klart plus.

Design og farver

Vælg hvilken farve der er bedst for dit værelse, selvfølgelig kun for dig selv. Som du ved, har sortimentet af satinbelægninger omkring 120 nuancer. Det er dog godt at huske råd fra berømte designere.

Farven på lærredet skal vælges afhængigt af belysningen af ​​rummet.

På grund af de forskellige farver i satindesignet kan rummet opdeles i zoner i tilfælde af installation af lofter på flere niveauer og belysning af forskellig lysstyrke i bestemte dele af rummet.

Brug af forskellige farver kan du skabe en smuk glædelig atmosfære i rummet. Først og fremmest er det stilfuldt og altid opløftende.

Sateen strækker lofter i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser på satinloft Wippsiling
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Sateen hvidt strækloft i gangen S = 3,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 8,9 m

fabrikat. huller 2 stk

lampe post 2 stk

maskeringsbånd 8,9 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i køkkenet S = 9,2 m 2

inkluderet:

hjørneforarbejdning 5 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 12,2 m

fabrikat. huller 1 stk

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i badeværelset S = 5,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 10,2 m

fabrikat. huller 3 stk

lampe post 3 stk

maskeringsbånd 10,2 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i soveværelset S = 12,3 m 2

inkluderet:

område 12,3 m 2

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 13,6 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 13,6 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strække loft i børnehaven S = 13,9 m 2

inkluderet:

område 13,9 m 2

hjørneforarbejdning 5 stk

PVC profil 14,8 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 14,8 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i stuen S = 20,5 m 2

inkluderet:

område 20,5 m 2

hjørneforarbejdning 8 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 18,5 m

fabrikat. huller 3 stk

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Eksempler på installerede satinlofter i Moskva

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

2nd Street Marina Grove, 14B

Satin loft
28 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Str. Gorodetskaya, 8k3

Satin loft
48 m 2

 • Tøj MonLange S7057 (3.50)
 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Tillæg for installationskompleksitet
Se alt

Pokrov, SNT Vaternaya Gora

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Fotos satin stræklofter

Sateen strækker lofter

Sateen stretch lofter er lavet af PVC film. Følgelig er de økologisk sikre, ikke modtagelige for brænding, holdbarhed, absorber ikke lugt, må ikke forårsage allergier, er fugtighedsbestandige, og i tilfælde af lækage kan de modstå mere end 100 liter vand pr. Kvadratmeter. Satinlofter har en bred palette af farver. Ofte bestilles de i lys pastell nuancer af blå, grøn, lilla, fersken.

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Priser for satinstræklofter til 1m 2 med installation i Moskva (mere)

standard

Klassisk strækloft Standard

Sateen strække loft - fordele og ulemper

Sateen stræklofter er fortjent populære - med alle fordelene ved PVC lofter, de ligner dyre stoffer. Satinlofter er smukke, behagelige at bruge og passer perfekt ind i ethvert interiør. En bedre beskrivelse af satinlofterne vil hjælpe en detaljeret beskrivelse af dette materiale og dets sammenligning med analoger.

Satinlofter: Materialegenskaber

Denne type dekoration modtog sit navn fra den ydre lighed med samme navne stof. Sateen stofvæv adskiller pearlescent, takket være moderne teknologi, var det muligt at skabe et lignende materiale baseret på PVC.

Sateen strækker lofter

Hovedtræk ved satinlofter er en blød og diskret refleksion af lys, som en særlig varm atmosfære skabes på. I modsætning til spejloverfladen af ​​blanke lofter afspejler satin lys i forskellige retninger, hvilket skaber bløde skygger og en jævn glød på overfladen. De blinker ikke, reflekteret lys gør ikke ondt i øjnene og trætter ikke.

Et interessant træk ved satinlofter: De ændrer skyggen afhængigt af belysningen. Sateens naturlige farve kan ses kun i naturligt dagslys, om aftenen, når du tænder belysning, bliver loftet lettere og skaber rummelighed og komfort.

Satinlofterne er fordelagtige i kombination med spotlights, så du kan vælge individuelle hjørner med blødt lys. Et andet populært designtrick er værelseinddeling med forskellige nuancer og loftniveauer. Du kan bruge denne type dekoration inden for enhver stil, fra tidløse klassikere til moderne.

Satinlofter i interiøret

Fordelene ved satinlofter

Satin PVC lofter er populære og efterspurgte ret fortjent - de har en hel liste over fordele.

 1. Let poleret overflade, der efterligner tekstur af satinlinned, giver materialet skønhed og unikke reflekterende egenskaber. På grund af sin tekstur udsender satinloftet forsigtigt lys og ligner en dyre ruskind. Denne funktion giver loftet et stilfuldt og rigt udseende.
 2. Paletten af ​​PVC lofter består af 120 nuancer, fra hvide og varme pasteller til lyse, mættede farver. Det er også muligt at anvende ethvert mønster, effekt af den stjerneklare himmel eller glans i stil med "metallisk".

Populære farve muligheder satin stretch lofter

Minimalistisk stue med stretch satinloft

Lilla strækloft

Ulemper med satinlofter

Satinlofter og -fejl er ikke berøvet, hvilket også bør være opmærksom på, når man vælger et materiale:

 1. Sate-lofter, som alle andre materialer baseret på PVC, har et begrænset temperaturområde. De kan kun bruges i opvarmede lokaler med en temperatur ikke under +5 og ikke over +60 grader Celsius. Ved lave temperaturer bliver materialet sprødt og revner ved høj temperatur det taber elasticitet, det deformeres og falder. Af denne grund kan satinlofter ikke bruges på balkonen, udendørs terrasse, uopvarmet sommerhus. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning - de bør ikke opvarme loftmaterialet over 60 ° C.

Temperaturområdet for satinlofter er begrænset.

Fordelene ved materialet er indlysende - det er smukt, let at bruge og overkommeligt. Det er nemt at kompensere ulemperne ved at vælge de rigtige design og driftsforhold. Fordele og ulemper ved materialet er beskrevet i videoen.

Video - Satinlofter, deres fordele og ulemper gennem professionelle øjne

Matt, stof eller satin?

Når man vælger et loft, sammenlignes satinstof ofte med lignende materialer - matstof eller PVC. Deres udseende er generelt ens, de mangler spejlglans, de giver ikke blænding og afleder ikke opmærksomheden fra indretning og dekoration. Men disse materialer har funktioner og begrænsninger i applikationen.

1. Stof loft. 2. Satinloft. 3. Børstet loft.

Tabel. Matt, stof eller satinloft - funktioner og begrænsninger.

Satinlofter i indretningen - design tips

Af de tre fremlagte materialer har satinstof de største fordele, mens prisen er gunstig sammenlignet med dyre stofmodeller, og udseendet er ikke ringere end dem. Praktiske og pålidelige satinstræklofter og bemærkede master finishers og deres kunder.

Satinloftet er installeret på samme måde som en almindelig spændingsstruktur.

Omfanget af satinlofter er ret omfattende, det skyldes deres høje kvalitet og anstændige udseende. Desuden vælger du den rigtige belysning, kan du give loftet et særligt kig på forskellige tidspunkter af dagen. Designere bruger i vid udstrækning satinlofter i forskellige rum.

Satinlofter i køkkenet - lys og rummelighed

Et af funktionerne i satinstræklofter - giver rummængde og rummelighed. Dette er vigtigt for små rum, såsom køkkener i moderne standardlejligheder. Derudover kan du bruge lamper af forskellige typer, du kan zone køkkenet, fremhæve arbejds-og spisestue områder.

I dette tilfælde er spotlights, der giver lys diffust lys, installeret over arbejdsborde og kogepladen. Over spisebordet og siddeområdet kan du hænge de originale lampeskærme eller den indbyggede lampe lavet af farvet glas som på billedet.

Satin loft i køkkenet

Ændring af loftet kan du vælge spiseplads i studielejligheden. Bløde refleksioner fra satinloftet skaber en følelse af lyshed, varme og komfort. Takket være sateens tekstur til loftet kan du bruge alle nuancer, der er i harmoni med resten af ​​reparationen, men designere anbefaler at gøre dem lettere end væggene - dette udvider rummet.

Satinlofter i badeværelset

Badeværelset er et andet rum, hvor fordelene ved satinlofter er fuldt afsløret. De skaber ikke blot plads, men tjener også som en fremragende beskyttelse mod vanddamp og kondensat. Derudover vil de beskytte reparations- og VVS fra vandet i tilfælde af lækage ovenfra.

Ejendommen til sateen for at reflektere og sprede lys og slette grænserne for væggene og loftet giver dig mulighed for at komme væk fra den hvide farve i udsmykningen og give præference for rige farver. På billedet - badeværelse dekoration i nuancer af lys turkis. Den blanke flise harmonerer perfekt med loftet på samme tone. Lyset fra de indbyggede lys, der afspejler loftet og væggene, er diffust og omslutter badeværelset i en hyggelig atmosfære.

Satin loft i badeværelset med indbygget belysning

På det næste billede er det græsgrønne satinloft dekoreret med en lampe med nuancer. Lyset i midten af ​​badeværelset og de mørkere nuancer i hjørnerne øger visuelt loftet, og blænding og bløde skygger på væggene udvider rummet.

Badeværelse med græsgrøn satinloft og original lampe

Hall og korridor - satin finish

Et andet vanskeligt værelse for designere. En entré i bylejligheder er normalt lille, og hvis du lægger rummelige møbler eller et skab i det, bliver lokalet meget smalt. På grund af satinlofterne med deres perlemorblødning kan du glatte ud skarpe hjørner og opnå en følelse af rummelighed.

Sateen strækker loftet i korridoren

Stue med stræklofter

I hallen og stuen ved hjælp af satinstræklofter udgør designere de mest dristige designs. Det traditionelle hvide loft kan udskiftes med varme pastelfarver, der blødgør linjerne. Selv i en enkelt version vil et sådant loft finde en blød glød, og rummet vil blive fyldt med varme og komfort.

Til en stue i minimalistisk stil er de kølige nuancer mere egnede. Kombinationen af ​​lysegrå vægge og hvidt satinloft skaber en atmosfære af kulhed og stilhed, hvilket er dejligt at dyppe efter en hektisk dag.

To-plan designs vil hjælpe med at fremhæve siddeområdet og skabe den nødvendige vægt på detaljerne, samtidig med at de ikke distraherer opmærksomhed fra indretningen og møblerne. Ved hjælp af forskellige lamper opnår designere fantastisk komfort og harmoni.

Vær opmærksom! Loftet i flere plan i stuen kan laves ved hjælp af forskellige teksturer i loftet, der kombinerer satin og glans. De reflekterende egenskaber af glatte lofter skaber en følelse af højde og rummelighed selv i et lille rum.

Satinlofter i soveværelset

Loftet i soveværelset er sjældent opmærksomt, idet det ikke er den vigtigste detaljer. Ikke desto mindre skaber designerne en rolig atmosfære ved hjælp af markeret tekstur af loftet, varme farver og belysning. Det fremmer god og stærk søvn og giver et godt humør, når du vågner op.

I indretningen af ​​lofter til soveværelset bruger ofte metoden til indvendig belysning. LED-strimmel er installeret i nicherne rundt om loftet og væggenes omkreds. På grund af materialets satintekstur skabes et bånd af diffunderet lys, der gradvist ændrer farven fra hvid til den grundlæggende tone i loftet. Enkle og klare loftslinjer behøver ikke yderligere efterbehandling.

Satinlofter - udsmykning af børnenes værelse

På grund af det faktum, at ethvert tryk og mønster kan anvendes på et satinstof, bruger designere det ofte i indretningen af ​​børns værelser. Loftet i børnehaven med en tegning baseret på tegnefilm og eventyr vækker fantasien og opløftende. Indramning i hvid med indbyggede lys giver komplet design.

Loftet med et billede i børnenes værelse

Blomstretryk med LED-lys i en teenageers pige ser stilfuldt og blid ud på samme tid. Farveskemaet af trykket er kombineret med lyserøde vægge, lysfarver forværrer ikke pladsen på trods af det store mønster.

Vær opmærksom! Når du bruger lyse udskrifter og tegninger, bør du ikke overbelaste loftet med komplekse og omfangsrige lysekroner, lige nok spotlights rundt om perimeteren eller små loftlamper i midten.

Pleje af satinlofter

Loftet varer mindst 10 år, hvis du følger disse enkle regler for at passe til loftet:

 • For at undgå temperaturforvrængning må lofterne ikke udsættes for frysning og overophedning; det er nødvendigt at beskytte lærredet fra skarpe genstande og skarpe slag fra dyrens klør;
 • Armaturerne bør kun anvende lamper af den anbefalede effekt uden at forhindre overophedning af armaturerne, mens loftslyset ikke må berøre loftoverfladen;
 • På grund af den antistatiske overflade er satinlofter ikke udsatte for forurening, men om nødvendigt vaskes de med en blød svamp med et flydende vaskemiddel og tørres derefter af med en uvævet stof for at undgå skilsmisse.

Det er vigtigt! Brug ikke aggressive opløsninger og slibende rengøringsmidler til vask af satinlofter! Selv mindre skade på overfladen vil yderligere føre til ødelæggelse af materialet.

Satinlofter i indretningen er ikke kun smukke, men også praktiske. De har høje miljømæssige præstationer, er sikre for helbredet og kan bruges ikke kun i lejligheden, men også i børneinstitutioner. De kræver ikke kompleks pleje og rengøring, skaber yderligere varme- og lydisolering af lokalerne. Sateen stræklofter er pålidelighed, hygge og komfort med minimal pleje.

Sateen stræklofter: fordele og ulemper

Typer af spændingsstrukturer varierer i materiale og overfladestruktur. De er glatte, matte, satin. Den sidstnævnte type materiale er det gyldne middel mellem det blanke og matte loft. Satincoating har deres fordele og ulemper i ansøgningen, som skal vurderes.

Hvad er det?

For første gang begyndte satin at blive lavet i Kina fra forskellige materialer (silke, bomuld, uld). Produktionsteknologien er baseret på en specialiseret interlacing af tråde. På grund af den tunge vridning af trådene skinner materialet. Naturlig skygge kan kun betragtes med naturligt lys. Når du tænder lyset, er satin i stand til at ændre farven i en lysere og roligere tone. Fra enhver synsvinkel varierer farverne.

Moderne producenter fremstiller satin af syntetiske garn på stofbasis med et tyndt lag af polyvinylchlorid. Dette er en PVC-film med belagt skimmer. Dens forside har en glat silkeoverflade. Sate-lofter er bedre end andre typer stræklofter på grund af materialets holdbarhed og styrke.

Stretch lofter i satin har nogle karakteristiske egenskaber foran andre typer stretchcoating. For eksempel har et satinmateriale en perfekt glat overflade uden slib. Denne belægning er i stand til forsigtigt at reflektere lyset. Det skaber ikke blænding fra brugte armaturer.

Perlefarver er kun tilgængelige i satinlofter. Dette er et andet plus med satinbelægning. Det væsentligste kendetegn ved et sådant loft er en fragmentarisk refleksion af lys, som følge af hvilke indvendige genstande ikke afspejles i filmcoatet. Brugen af ​​et matt strækloft i et lille rum hjælper med at reducere loftets højde, med en satinbelægning sker dette ikke.

Fordele og ulemper

Sateen stræklofter har deres fordele ved brug.

 • Deres farvepalette består af 120 farver (fra hvid pastel til rige lyse farver). Der er mulighed for at tegne et billede på loftet. Du kan skabe en særlig effekt af den stjerneklar himmel.
 • Ved hjælp af satinstrækloft kan du skjule uregelmæssigheder og mindre defekter i loftoverfladen.
 • PVC-materiale kan tage nogen form, som giver dig mulighed for at oprette komplekse loftsstrukturer på flere plan.
 • Satinlofter har fremragende dampspærre. De passerer ikke fugt. Hvis naboerne lavede en oversvømmelse i lejligheden, vil satin sikkert holde væsken op til 100 kg pr. M2. Samtidig er materialet strakt. Når du er færdig med vandet, tager belægningen sin tidligere form.
 • Dette materiale behandles med antistatisk middel, idet denne belægning ikke udsættes for store støv- og kondensopsamlinger. Denne funktion giver dig mulighed for at installere loftet i køkkenet og badeværelset.
 • Dette er et miljøvenligt materiale. Det forårsager ikke allergiske reaktioner. Ansøgning i en børnehave og førskoleinstitutioner uden sundhedsskader er mulig.
 • Stretch satinbelægninger kræver ikke stor indsats for at rengøre forskellige typer snavs. Det er nok at anvende den sædvanlige sæbeopløsning. I nogle tilfælde er brugen af ​​ammoniak tilladt.
 • Satincoating er et brandfast byggemateriale. Det modstår høje brændende temperaturer og udsender ikke skadelige stoffer.
 • Rimelige priser på materialet gør det populært hos købere.
 • Om nødvendigt er satinloftet let at demontere og installere tilbage. Denne funktion giver dig mulighed for uafhængigt at udskifte ledningerne under strækloftet.
 • Materialet falmer ikke, når det udsættes for ultraviolette stråler. Det er ikke udsat for skimmel og meldug.
 • Lærredet har gode lydisoleringskvaliteter, især det er vigtigt for beboere i flerlejlighedskomplekser.
 • Dette er et universelt efterbehandling materiale, der anvendes i alle boligområder. Den kan bruges i enhver stilistisk indretning.

Satincoating, som andre typer af stræklofter, har ulemper. Loftspændingsbelægning har et vist udvalg af temperaturregimer til brug.

Tilladt at bygge sådanne lofter ved temperaturer fra +5 til +60 grader. Ved lave grader bliver satinmaterialet skørt, hvilket fører til deformation. Ved højere temperaturer mister byggematerialet elasticitet og elasticitet.

Hvis satinbelægningen er udstyret med spotlights, er det nødvendigt at være opmærksom på den maksimale opvarmningstemperatur. Det bør ikke overstige 60 grader. Lysekroner, der ikke har loft, skal installeres i en vis afstand fra loftoverfladen. Minimal afstand er 40 cm.

Skarpe og skærende værktøjer kan ødelægge loftet. Vådt rengøring af loftet skal være med stor forsigtighed. Det er nødvendigt at gøre børn bekendt med spilreglerne, så legetøjet ikke beskadiger strukturen. Ved installation af spændingsdæksel er der en frigivelse af ubehagelige aromaer. Det tager en vis tid for sådanne lugt at forsvinde.

Der er forskellige variationer af spændingsstrukturer ved hjælp af spændings-satinfilm. Den enkleste af dem er single-level muligheder. I dem strækkes filmen over hele loftets areal. I andre tilfælde er spændingspanelet en indsats af et bestemt niveau. At skabe sådanne systemer ved hjælp af gips. Med det kan du lave loftet specielt og understrege dets design med et stilfuldt mønster af stretch satinfilm.

design

Der er flere sorter af satin belægning. Boligejerne vælger ofte et solidt design. Den klassiske variation er det hvide lærred, som er i harmoni med alle stilarter i interiøret. I mørke rum (korridor, gang) er det bedre at bruge to-tierstrukturer med belysning. Satin belægning kan gives forskellige former, for eksempel kan det være en bue, bølge, cirkel, rektangel.

fakturaer

Sateen strækloft ligner lidt en mat finish. Dette lærred har en lavere ruhed, udseendet ligner vandbaseret maling eller belagt papir. Reflektiviteten af ​​et sådant materiale er lille. Dette giver dig mulighed for at udfylde pladsen med lydstyrke. På grund af det silkeagtige udseende skaber en følelse af tekstiler, hvilket gør interiøret dyrt.

farve

Ofte til dekoration af loftoverfladen ved hjælp af et monotont lærred. I dette tilfælde kan nuancer kombineres med hinanden og fremhæve f.eks. Forskellige niveauer af flowdesign. Dybest set, at dekorere loftet zone ved hjælp af pastell nuancer. Mange designere vælger en hvid skygge: Det er i harmoni med alle billederne af interiøret. Eksternt svarer denne belægning til den sædvanlige hvidvaskning.

Med den rigtige belysning vil transfusere nuancer.

Når man vælger pastellfarver (f.eks. Sand, beige, lilla, fløde), anbefales det at bruge farvningen af ​​strækloftet, som er 1-2 toner lettere end hovedsætet på rummet.

Den oprindelige beslutning vil være valget af lyse farver (rød, koral, orange, lysegrøn). Med godt dagslys vil sådanne belægninger blive kedelige, med kunstigt lys kan lærredet få en perleglans. Udover monokromatisk farvning kan spændingsstrukturerne have forskellige mønstre. Den mest populære variation i strækloftets design er anvendelsen af ​​billedudskrivning og skabelsen af ​​"stjerneklar himmel" effekten.

Hvordan vælger man?

Hvis du beslutter at montering af satinstræklofter er den rigtige løsning til et værelse, skal du være bekendt med reglerne for valg af et sådant byggemateriale. Der er flere nuancer, der skal overvejes, når man vælger et strækloft.

Værelsesstørrelse

Denne belægning kan installeres i næsten ethvert standard-rum, men der er nogle forklaringer. Den maksimale dækbredde er 5,5 meter.

Installation af konstruktionen i store lokaler vil ikke være fuldstændig uden sømme. Selv om de ikke er så mærkbare, men strukturens udseende kan ændre sig.

Farveområde

Valget af farve afhænger helt af husejerenes præferencer. Men eksperter anbefaler ikke brugen af ​​mørke nuancer i små værelser. I dette tilfælde vil rummet synligt falde i volumen, og belægningen selv vil skabe en følelse af indsnævring. Farven på loftet skal være i harmoni med rummets generelle stil.

producent

Vær opmærksom på producenten. Det er fra dette vil afhænge af materialets kvalitet og driftstid. Det er bedre at vælge et mærke, der har positive kundeanmeldelser.

Fabrikantens valg betyder meget: fordelene ved kvalitetsprodukter mere.

Hvordan pleje?

Pleje af satinstræklofter kræver ikke meget indsats og specielle værktøjer. For at belægningen skal forblive perfekt ren og smuk, samt at have en lang levetid, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med reglerne for pleje af disse typer af loft. Tøm byggematerialet med en tør klud periodisk. Egnet og kludserviet.

For at slippe af med forurening, skal du påføre en blød klud gennemblødt i ammoniak. Den enkleste og billigste rengøringsmetode er brugen af ​​almindelig sæbeopløsning eller opvaskemiddel. Men inden du anvender sådanne løsninger på belægningen, skal den testes på en lille ubetydelig del af loftet.

Det anbefales ikke at bruge en svamp til rengøring af loftet: et svampemateriale efterlader pletter.

Det er forbudt at bruge slibemidler, hårde stoffer og børster. Dette kan beskadige loftoverfladen, hvorfor det er nødvendigt at udskifte loftet. Moderne producenter af satinstrækloft gør specielle rengøringsprodukter, som er designet til at rengøre disse overflader. For at oprette den oprindelige form af et strækloft, kan du bruge polsk.

Eksempler i interiøret

Sateen loft materialer bruges ofte i stuer, studier, haller, indrettet i moderne eller klassisk stil. I sådanne rum kan du indse de mest originale og usædvanlige ideer. Moderne designere tilbyder en bred vifte af designmuligheder til satinbelægning: Dette loft anvendes i næsten alle værelser.

Sateen strækker lofter

Hvis du tøver mellem valget af blank og matt loft, satin - den bedste mulighed. Han absorberede glansens reflekterende evne, uden at være et spejl, og det mangler det iboende matbelægningskorn.

Over 1000 vellykkede projekter

Sateen strækker lofter

Et uforligneligt billede af dette loft giver kombinationen af ​​muligheden for delvis afspejling af lys og dets tekstur. Blødheden af ​​det reflekterede lys giver rummet en aura af komfort og privatliv. Loftet selv er perfekt fladt og slidstærkt. Han er ikke bange for ridser. Et andet særpræg er den kendsgerning, at det ser anderledes ud, afhængigt af typen af ​​belysning: det kan være en beskeden komfort med en naturlig type og en lys fest med kunstigt lys.

Sateen eller stof strækloft: Vælg det bedste

Blog sektioner

Livet i XXI giver dig mulighed for at dekorere lokalerne på vilje uden at begrænse dig selv i noget. Dette bidrager til en bred vifte af materialevalg til reparation.

Nu er nøglepositionen besat af et nyt ord inden for rumindretning - hævede lofter. Deres samling kan overraske absolut alle. Forskellige byggematerialer tillader brug af denne type loft i enhver indstilling, uanset smag præferencer og alder.

Kort om det vigtigste

Blandt de mange belægninger til hævede lofter fremhæver vi to af de mest populære:

Brug af hver af dem har sine fordele og ulemper.

Sateen strækker lofter

Denne type loft er primært egnet til elskere af klassikerne. Det vil ikke give dig en lys glans eller stærk sløvhed, virkningen er mere tilbøjelig til at ligne perlemor. En blid glød vil glæde udseendet og skabe en behagelig atmosfære af komfort.

Satin kombinerer i stedet glatte og matte belægninger. Hvis du ikke ved hvad der er bedst at vælge, er satin stretch loftet perfekt til dig. Det kan anvendes i et stort luksuriøst værelse og i et lille middelmådigt kontor. Belægningen vil ikke ødelægge indretningen.

Fordele ved sateen stræklofter:

 1. smukt udseende;
 2. de er ikke lunefuld i rengøring;
 3. Du kan vælge absolut enhver farve fra hele rækken af ​​farver;
 4. lang levetid med passende pleje
 5. designet er nemt og hurtigt at installere;
 6. loftet er holdbart.

Også værd at overveje er lysets lys. Faktisk afhænger satin af forskellige belysnings- og synsvinkler anderledes og tilføjes hver gang tidspunktet på dagen ændres.

Stræklofter

Stretchloft af stofmateriale giver rummet mulighed for at trække vejret. På grund af den specielle fremstillingsteknologi kan du vælge forskellige farver på belægningen. Sådanne lofter vil beskytte dig mod svær frost, samt holde høj styrke.

På grund af egenskaberne af polyurethan under en baldakin vil der blive skabt luftcirkulation, hvilket vil sikre sit mikroklima i rummet. Du er ikke truet af ophobning af skadelige mikroorganismer under loftet, fordi de materialer, der udgør det, simpelthen hæmmer deres ophobning.

Nyd det tilladte temperaturområde, som ligger fra -50 til +80 grader. Ingen type strækloft kan fungere normalt i så koldt eller varmt vejr.

Den eneste ulempe er sårbarheden for vand. Under sin lange eksponering kan materialet ikke kun ændre sig i farver, men forværres også helt.

Fordelene ved stofstræklofter:

 1. høj holdbarhed i forhold til andre typer lofter
 2. bred vifte af omgivelsestemperatur;
 3. evne til at modstå en stærkere mekanisk belastning;
 4. stort udvalg af farver til enhver smag;
 5. muligheden for fotoprint på belægningen;
 6. muligheden for at male belægningen.

Så det er svært at besvare spørgsmålet om, hvad der er det bedste satinstrækloft eller stof. Faktisk er der blandt sine fordelers fordele sine ulemper. I visse tilfælde er det værd at vælge den mulighed der passer dig.

 1. manglende evne til at fungere normalt ved høj eller lav temperatur
 2. Når du installerer i et rums hylder i fremtiden, vil det være umuligt at flytte til et andet rum;
 3. Materialet er meget modtageligt for mekaniske skader.

Ulemper ved stofbelægning:

 1. På trods af de mange farver er gammaet stadig begrænset;
 2. Maling af materialet er kun mulig efter installationen, og det er meget svært at gøre det efter installationen;
 3. Den eneste designløsning, der kan give originalitet, vil kun fotografere
 4. alvorlig skade på grund af indtrængning af vand
 5. På grund af sin struktur er stoflofterne svært at rengøre;
 6. installationen kan kun udføres én gang
 7. høj pris.

Rådet. Hvis du vil oprette den oprindelige form af loftet, er det umuligt at bruge stofstræklofter.

Mange mennesker spekulerer på, om satin stretch loft er et stof eller ej. Så det er to helt forskellige typer dækning. De skaber forskellige effekter og udsmykninger i deres stil.

Når man vælger et strækloft, skal man tage højde for rummets egenskaber og målretning. Undersøg omhyggeligt markedet for materialer for ikke at forveksle med valget.

Vi tilbyder at deltage i afstemningen "Hvilket materiale vil du vælge?":

Sateen strækker lofter

Pris med installation af 390 rubler / m 2

 • Glat perleoverflade
 • Smukt spil blænding fra belysning
 • Vil kun tage 3-4 cm fra trækloftet
 • Modstå op til 100 liter vand pr. 1m2
 • Stort udvalg af farver og teksturer af malerier
 • Lang levetid (10 års garanti)
 • Stræklofter /
 • Sorter /
 • Sateen strækker lofter

Strek lofter satin

er en slags mellemliggende mulighed mellem deres matte og glatte modstykker. Strukturen i dette loft giver ikke skarpe reflekser og blænding, men giver samtidig en pæn silkeglans, der forsigtigt afspejler naturlig og kunstig belysning, og ved blæser med et veldesignet belysningssystem vil der blive skabt en magisk atmosfære i rummet.

Ligesom andre PVC filmbelægninger har satinstræklofterne en perfekt flad overflade og fantastisk styrke: de modstår spændinger mere end to gange og vejer ca. 100 kg pr. Kvadratmeter!

Sateen stræklofter PVC

er vandtæt, hvilket er en førsteklasses beskyttelse mod oversvømmelser, hvorfra desværre ingen er forsikret i lejlighederne. I tilfælde af PVC-lofter er truslen om en sådan ulykke reduceret til nul. Strækbelægningen af ​​PVC-film vil pålideligt holde alt vandet, og ejerne skal kun ringe til mesteren, som skal udpumpe alt vand, der er samlet i filmen, ved hjælp af en simpel procedure, hvorefter strækloftet vil tage på sin oprindelige form og udseende.

En anden utvivlsomt fordel ved denne type loft er, at satinstrækbelægninger kan fjernes om nødvendigt og geninstalleres uden problemer - stræklofter installeres inden for et par timer, og selve installationen er ikke et "snavset" job. Det eliminerer derfor behovet for at frigøre rummet fra møbler og andre møbler, hvilket gør denne procedure enkel og hurtig.

Sateen strækloft har et specifikt perle overløb, som ved skift af belysning udtrykkes i interessante og usædvanlige farveoverløb. Med hensyn til farve er paletten af ​​satin PVC-film meget forskelligartet, hvilket gør det muligt at supplere et interiør eller bringe nye farver til det, for at slå pladsen, for at dekorere rummet på en usædvanlig og kreativ måde, det være sig et hus, lejlighed eller endda et kontor.

Hvis vi taler om pleje af satinstræklofter, så er alt ret simpelt i denne sag: Satinloftbelægninger behandles med en specifik løsning, der forhindrer støv i at slå sig ned på dem, hvilket er meget bekvemt: Ejeren forbliver kun lejlighedsvis (hvert par år) eller om nødvendigt Tør loftet af med en almindelig tør klud. Således kan lofterne se perfekte ud i lange og lange år.

Priserne på satinstræklofter findes på vores hjemmeside i prisafsnittet. Prisen på satinlofter (priser) adskiller sig ikke fra priserne på matte og blanke lærred.

Sateen strækloftpris for 1m2 med installation fra 390 rubler.

Sateen strække loftet.

Sateen stof var efterspurgt siden oldtiden. Metoden til sammenvævning af satintråde blev opfundet i Kina. Fra stoffet sy klæder, skjorter og sengetøj. Lavet af bomuld, silke og syntetik. Naturfibre er meget følsomme for slid. Til stræktaft anvendes imitation af sateen fra PVC-film. For at røre det ser ud til at produktet er lavet af stof.

Hvis der opstår et dilemma mellem matte og glatte overflader, så er den bedste mulighed den gyldne middelværdi. Let og raffineret overløb med subtile refleksioner af dekoration. Satin loft svæver bogstaveligt over dit hoved. Satin glans vil tilføje glans og nåde til ethvert rum. Stof PVC polyvinylchlorid har længe været brugt i hverdagen: Som et tætningsmiddel af køleskab, tøj og et tryk på stof. De vigtigste farver i lærredet: guld, sølv, bronze, sort, grå-lilla. Teksturen har lethed, så du behøver ikke at hente visse møbler under loftet. Selv meget lyse accenter afspejles ikke meget i loftet.

Positive punkter: Lav specielle højdepunkter i et andet lys; Visuelt øge rummet Høj slidstyrke; sikkerhed; Beskyttelse mod oversvømmelser. Sateen strækker loft til en overkommelig pris fra 390 rubler med arbejde. Angivet pris for producenten af ​​MSD i Republikken Kina. For at diversificere og komplicere loftets form kan du bruge en kompleks struktur. Vi begrænser dig ikke i fantasi. Ved hjælp af LED-stripe til satinloft trækkes interessante spredte lysstråler på loftet. Et todelt og mere kompliceret design vil gøre det muligt at understrege rummets egenart. Ofte bruges i kombinerede værelser og studier. Del perfekt det rum du behøver uden vægge og skillevægge. Satin loft pris er let beregnet på vores hjemmeside ved hjælp af en lommeregner og en feedback-knap. Hvis du har opfattet noget ulasteligt, men ikke kan sammensætte en generel synsvinkel i dit hoved. Du kan bruge service design projekt lokaler. Designet vil blive designet med alle funktioner i rummet. Planen tager højde for alle de nødvendige detaljer. RumExpert er en fremtrædende leder og ekspert inden for installation og installation af lofter. Stol på dine profileksperter. Opdater dit hjem, og du vil helbrede godt i det!

Strekloft kosteregner med installation