DIY lysekrone: produktionsmetoder, eksempler, fotos

En indendørs lysekrone er ikke kun en lysarmatur. Uden overdrivelse kan vi sige, at det er den vigtigste udsmykning af værelset. Særligt værdifulde ting er lavet med egne hænder. Dette giver dig mulighed for at fremhæve den særlige smag af husets ejere, samt et ekstraordinært og kreativt sind. Selvfølgelig er denne type arbejde ret kompliceret og kræver øget koncentration. Men på samme tid, når du opretter dekorationer til dit hjem, kan du finde mange interessante og kreative løsninger i det!

Denne artikel præsenterer nogle ideer til dekoration af en lysekrone med egne hænder samt instruktioner til dem. Alt er skrevet så simpelt og tydeligt, at enhver person vil være i stand til at opfylde sine planer derhjemme.

For at lave en lysekrone, brug nogle gange de mest usædvanlige materialer. For eksempel er alle allerede vant til glas eller træ, plast og så videre. Men nogle gange, når du vil have noget helt "usædvanligt", træspidser, glasvinflasker, dåser, forskellige trægrene, pap og endda strå kommer i spil. Du skal vælge alt efter ideen om skaberen og ønskerne fra ejerne af lejligheden. Det er også nødvendigt at tage hensyn til det generelle indre af rummet, hvor det er planlagt at placere det færdige produkt.

En interessant ide om en plastisk ske lysekrone

Plastic disponible mad skeer er et af de enkleste og mest tilgængelige materialer til at skabe en lysekrone i rummet. Deres fordele er lav pris, forskellige farver og vil tjene et lignende materiale i temmelig lang tid. For at skabe en sådan ekstraordinær lysekrone, har du brug for et minimum af investeringer, både fysisk og materiale.

 • en tom drikkevandsflaske på 5 liter;
 • plastsked (mængden afhænger af flaskeens størrelse);
 • lim til plastik;
 • en gammel lysekrone (eller rettere en patron fra den);
 • skærpet kniv.
 1. Først skal du forberede en plastikflaske til yderligere handling. Fjern etiketten på forhånd, afskåret bunden, tør godt.
 2. Derefter skal du få plastikkene ud af pakken og omhyggeligt afskære de unødvendige håndtag med en kniv, der efterlader ca. 2-3 centimeter over scoopen.
 3. Limemner "scoops" har brug for bunden af ​​flasken. Påfør en stor mængde lim til venstre "hale" og tryk den på overfladen (med den konvekse side af skeden udad). Det er nødvendigt at dække hele flasken i en cirkel, indtil hele omkredsen er optaget af plastiske "skeer". Det er tilrådeligt at arrangere dem i et tavlermønster og flytte lidt sammen. Så der vil være mindre "frie pletter".
 4. Med de gamle unødvendige lysekroner skal du fjerne patronen, og læg den derefter i den allerede indsatte og tørrede flaske og fiks den på rammen.
 5. En dekorativ skål kan også laves af plastiske skeer: stok "scoops" rundt om halsen.
 6. Installer og tilslut lysekronen, kontroller dens arbejde.

Vær opmærksom! Muligheden for dekorative malerier eller maleriske skeer i absolut enhver farve er muligt. Således vil dit produkt se endnu smukkere og mere originalt!

Lyseblomsterkronekroner

En anden usædvanlig mulighed i indretningen vil være en lysekrone, lavet i form af blade. Det er skabt af enkle plastflasker, en række farver, som giver dig mulighed for at arbejde i de mest usædvanlige farver og legemliggøre de mest dristige ideer.

 1. Skær plastflasker i emner, formet som fremtidige blade.
 2. Hvert emne har allerede endelig fastgjort formens form.
 3. Et loddestang med et tykt sting og en ensidig skråning er nødt til lidt at smelte snitene på hvert stykke papir for at give det fremtidige produkt den største effekt.
 4. På samme måde, takket være loddejernet, skal du give arkstrukturen til emnerne. Du skal handle meget nøje og præcist, fordi du nemt kan lave et hul i plastik. Et sådant blad med skitserede vener og lidt smeltede kanter vil se fuldstændigt ud.
 5. En varm nål på "benene" i hvert blad skal smelte et par huller for at fastgøre dem.
 6. Takket være en tynd wire formes grenene og fastgøres til ståltrådrammen.

Det er også en god ide at lave en ny lysekrone i form af et loft til en gulvlampe eller en lampe på bordet. Således vil det være en god tilføjelse til det foregående produkt!

Papir Butterfly Lysekrone

Den mest almindelige version af produktet er en lysekrone med sommerfugle. Og det er ikke tilfældigt. Til at begynde med ser denne mulighed luksuriøst og dyrt ud, og for det andet kræver dets produktion ingen særlige fysiske omkostninger. Således kan et barn endda deltage i skabelsen af ​​en lysekrone.

 1. Det er baseret på enten en gammel lysekrone eller en lignende ramme. Hvis der ikke er nogen, så kan du tage den enkleste træ- eller metalfælge. Hvis dette materiale ikke er tilgængeligt, kan du som en mulighed tage en tyk ledning og lave ca. 2-3 skækker, så der dannes en cirkel.
 2. Skær papir sommerfugle på mønsteret. Det er nødvendigt at tage et sommerfuglmønster og justere det til den ønskede størrelse. Det er også meget usædvanlig mulighed, når sommerfuglene ligger sommerfugle af flere størrelser på en gang (igen afhængigt af ønsket). Overfør konturerne til papir og skar forsigtigt, helst med en skarp papirmaskine eller med små, ikke-afrundede saks. Materialet til skabeloner selv er bedre at bruge tæt, ikke meget snavset og ikke tiltrækker støv. For eksempel er det meget dårligt velegnet til fløjlpapirprodukter, fordi i fremtiden skal du støvsuge lysekronen ganske ofte.
 3. Tag en tråd fra caprone eller gennemsigtig fiske linje og fastgør sommerfugle på den. Du kan løse det på to måder: enten pierce sommerfuglens kroppe eller klæb dem på silikonelim.
 4. Dernæst føjes trådene med sommerfugle til bunden af ​​rammen og dekorere det.
 5. Du kan også prøve en interessant mulighed, hvis du laver en trådbold! Det er nødvendigt at tage et vedhæng fra en lysekrone i det og placere flere sommerfuglmønstre på den ved hjælp af en limpistol.

Stof lysekrone

Denne lysekrone er også baseret på rammen. Som i den tidligere version er enten gamle metalkonstruktioner eller tæt wire egnet til fremstilling.

Når du har forberedt basen, skal du fortsætte med at skære det stof, som lampeskyggen vil blive lavet i fremtiden. Hvor længe det færdige produkt vil være, afhænger af dit ønske, men det skal huske på, at stoffets bredde skal være den samme som rammens diameter! Så snart du er færdig med mønsteret, skal du gøre et passende.

En anden nuance er, at det bliver nødvendigt at sy det øverste stof lige på rammen, hvilket betyder at det (rammen) skal være solidt. Ellers, hvis det er muligt at tråd det direkte ind i stoffet, bør du først bøje den øverste kant af mønsteret og blinke det og derefter stryge det med et strygejern. Søm derefter sømmen på siden af ​​produktet.

Master klasse om hvordan man laver en træ lysekrone med dine egne hænder et simpelt og komplekst design

Et sådant produkt vil se godt ud i et land eller landhus, i gangens bad og endda i en lejlighed indrettet i rustik stil. Men at finde det i butikkerne er langt fra let, men til en overkommelig pris er det slet ikke muligt. Rush at søge i online shopping er ikke det værd, fordi du nemt kan gøre det selv. Overvej to versioner af produktet, som afviger fra hinanden i produktionen.

Selvmontering af et simpelt produkt

For at lave dine egne træ lysekroner af denne type skal du bruge følgende:

 • Bar træ kvadratisk sektion på 10 x 15 cm.
 • LED lamper på batterier.
 • Mejsel.
 • Hammer.
 • Needle fil.
 • Bor.
 • Antiseptisk.
 • Grinder (sandpapir fint og groft grit).
 • Mordant.
 • Hængende kroge.
 • Kæde.
 • Linen reb.

De vigtigste egenskaber ved energibesparende lamper og deres egenskaber.

Går træ lysekrone med dine egne hænder som følger:

1. Vi planlægger strålen for lampens fremtidige placering. Vi tegner konturerne i de tilsvarende størrelser.

2. Drill laver mange huller inde i konturen og splitter træet så lille som muligt.

3. Mejsel og hammer banke overskydende træ. Huller skal gennemføres.

4. Brug filen til at niveauere og male indvendige sider af firkanterne.

5. Skind hånden eller grind hele overfladen af ​​stangen.

6. Vi behandler det med antiseptiske midler i flere lag.

7. Beskyt overfladen med sandpapir af det fineste korn, fjern støv.

8. Dæk træet med pletten af ​​den ønskede farve.

9. På bagsiden af ​​produktet og i loftet laver vi huller til hængende kroge.

10. Klip segmenterne fra kæden med den ønskede længde, fastgør dem til krogene på bjælken.

11. For at forbedre dekorativiteten blæser vi rundt om kanterne og i midten i flere rækker rundt om en bar et linnetøj. Enderne af segmenterne er fastgjort med flydende negle.

12. Indsæt pærerne i hullerne, som fastgøres i stikkontakterne med flydende negle.

13. I stedet for LED-pærer kan du indsætte patroner, i hvilke energibesparende pærer vil blive skruet. Ledninger vil blive skjult fra toppen af ​​produktet og i fastgørelseskæden.

Varianter af montering lampeskærme gør-det-selv på en trin-for-trin master klasse af forskellige materialer.

DIY gør-det-selv træ lysekrone samling

For at lave en lysekrone med dine egne hænder af en mere kompleks plan, skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 • Ubehandlede eller skrællede logs.
 • Hængsler (træplader) 2,5 cm brede og 0,5 cm tykke.
 • Linen reb.
 • Patroner.
 • Sandpapir grov og fin korn.
 • Mordant.
 • Lac.
 • Motorsav eller manuel.
 • Boring og fræsning.
 • Skruer med bolte.
 • Opløsningsmiddel (terpentin, acetone eller benzin).

Fremstillingen af ​​produktet er som følger:

1. En tredje del af dens tykkelse er savet langs en log (den fjerde del er mulig). Sådanne stykker vil have brug for tre stykker.

2. Deres længde bestemmes individuelt afhængigt af produktets ønskede dimensioner.

3. Råbark fjernes fra råstammer.

4. Overfladen af ​​emnerne tørres med opløsningsmiddel fra den fremspringede harpiks.

5. Derefter er de poleret med et stort kornpapir for at eliminere væsentlige mangler.

6. Derefter er de dannet af en trekant, så den ene kant af emnet overlejres over kanten af ​​den anden, og den anden ligger oven på den tredje.

7. Ved dockingsstedet mærker til boring. I midten af ​​et stort hul til patronen er der på siderne mindre skruer.

8. Møllen skærer store huller med en diameter, der gør det muligt at indsætte en patron i dem. Boret boret gennem huller med en mindre diameter under skruerne.

9. Nærmere på toppen af ​​trekanten er der boret yderligere tre huller fra logskiverne for at tråkke enderne af det reb, som produktet vil blive hængt i.

10. Overflade sandpapir fint sandpapir.

11. Hængsler er savet i små dele af samme længde.

12. Lofter er samlet fra skivede helvedesild, som tidligere var dækket af en antiseptisk og plet. To dele er anbragt parallelt med hinanden, to andre elementer placeres på deres kanter, som danner en firkant. Et omslag består af 24 elementer.

13. Fastgørelsesdele i loftet udføres med flydende negle.

14. Blanks er dækket af antiseptisk og plet, kom sammen og fikseres med skruer og bolte.

15. Emnerne limes til emnerne med flydende negle eller trælim.

16. Det samlede produkt er lakeret.

17. Hullerne føres gennem tårnets kanter, som f.eks. Kan hænge på en krog.

Du kan lave en helt elementær version af produktet, som præsenteres i form af tæt forbundne filialer. De kan males eller lakeret, og oven på dem hænges patroner med lamper på lange ledninger. Denne mulighed er egnet til hjemmet i en minimalistisk eller ecostyle.

Hvordan man bruger højkvalitets træplader i huset: en lysekrone med egne hænder fra antiktræ

Lysekrone kan være det vigtigste element i interiøret, gør det særligt og unikt. Og det er slet ikke nødvendigt at give enorme summer til køb af eksklusive interiørartikler, hvis du ønsker det, kan du skabe skønhed med dine egne hænder.

Forestil dig, hvor interessant det vil ligne en lysekrone lavet af træ med dine egne hænder.

Hvad kræves der for dette

Hvad kan gøre en lysekrone med dine egne hænder. Den største fordel ved den selvfremstillede lampeskærm er, at du kan bruge ethvert materiale, du har til rådighed for at oprette det. I dette tilfælde vil det nye design af værelset ikke være forbundet med materielle omkostninger, og der vil blive plads i opbevaringsrummet.

En smuk lysekrone med dine egne hænder kan laves af næsten alle tilgængelige materialer. Til kreativt arbejde vil lameller, brædder, planker, grene, krydsfiner, lim på træ, lak eller maling, være nyttige. Det nøjagtige sæt af materialer afhænger af den valgte produktmodel.

fordele

Den største fordel ved hjemmelavede lysekroner lavet af træ er materialet. I dag, når plastik er udbredt i hele verden, er alt naturligt og miljøvenligt særligt værdsat. Hvilke fordele vil have en lysekrone lavet af træplader?

 • garanteret miljøvenlighed - træ er et rent materiale, der ikke er skadeligt for helbredet;
 • enkelthed af udførelse, som tilvejebringes af materialets duktilitet
 • ingen begrænsninger på produktets udseende - at arbejde med egne hænder kan du oprette en lysekrone, der passer perfekt til det valgte rumdesign
 • positiv indvirkning på den følelsesmæssige tilstand - det er bevist, at genstande fremstillet af træ er beroligende.

Produktdesign

Lysekrone i form af et hjul vil naturligvis appellere til elskere af etnisk stil. En sådan lampeskærm bliver en integreret del af indretningen i stil med det vilde vesten. Især at smag denne idé vil have til dem, der på hytten er tomgangshjul fra vognen. Hvis hovedelementet mangler, og der kræves en trækronekrone, og der er et ønske om at gøre håndarbejde, så kan denne komponent købes på ethvert "loppemarked" eller bestilles via internettet.

Nødvendige værktøjer og materialer

Til det arbejde, vi har brug for:

 • træhjul;
 • elektrisk boremaskine og et sæt øvelser til det;
 • værktøj til udskæring;
 • konstruktion klæbemiddel;
 • folie;
 • Elektriske komponenter - lamper, patroner, ledninger;
 • lak eller maling til at belægge det færdige produkt
 • dekorative elementer - ved vilje;
 • kæder til fastgørelse.

Ikke sikker på hvilke løg til at vælge en hjemmelavet lysekrone? Foretrækker LED eller fluorescerende, en sådan lampe vil have et højt brandniveau.

Instruktioner til fremstilling

Rengør, slip hjulet - overfladen skal være glat og rent. Bestem hvilken del der vil være toppen og hvilken del vil være bunden. På toppen af ​​borehullerne til patronerne. Det er bedst at udføre denne procedure ved hjælp af en Forster-boremaskine.

Nu skal du lave huller til ledningerne med en boring med en passende diameter. Lav huller fra indersiden af ​​hjulet til hvert sted, hvor el-boksen vil blive installeret.

Vi laver "træk" til ledninger øverst på hjulet, hvor loftmonteringen er placeret.

Du kan sætte ledningerne på toppen, så du behøver ikke bruge tidsmaskerende dem, men det vil gøre lysekronen mindre attraktiv. Det er bedre at lave huller i overdelen i en vinkel, fra top til bund.

Vi dekorerer rammen til lysekronen med egne hænder. Du kan simpelthen lak træ eller give det effekten af ​​"gammel", der dækker basen med en plet og jernelementerne med sort maling. Som indretning kan du bruge alle de ting, der er til rådighed.

Vi samler lysekronen: Det anbefales at lægge et lag folie nederst på fordybningerne til patronerne - dette vil øge lampens brandsikkerhed. Indsæt blækpatronerne, forbind ledningerne. Efter anmodning kan trådene i synet males på en tonebaseret måde.

Til fastgørelse til loftet, brug kæder - tre stykker fastgjort på lige afstande fra hinanden.

Antikvariske ting altid i prisen

Træ antikke lysekroner med egne hænder er normalt lavet af naturlige materialer. Du kan selvfølgelig anvende kunstige kemiske forbindelser, men så er lampeskærmen ikke længere miljøvenlig.

Lysekroner-lamper af antikke træ er forskellige fra deres "brødre" ved deres udseende. Træet er kunstigt alderen på forskellige måder.

For arbejde vil være nødvendigt:

 • færdig træ lysekrone;
 • pebermynteolie;
 • bivoks;
 • kaliumpermanganat;
 • handsker;
 • klude til arbejde.

Produktbehandling

Bland pebermynteolie med bivoks i forholdet 1: 3. Opvarm blandingen i et vandbad indtil det er glat.

Brug en blød klud til at behandle alle træfladerne på lampen jævnt med en blanding af olie og voks.

Lav en koncentreret vandig opløsning af kaliumpermanganat. Med en bomuldspindel udfører man vilkårligt brede slagtilfælde med en træopløsning: De vil se ud som mørkere fra tid til anden.

Lad lysekronen tørre.

Vi bruger jernbane

Lysekrone i hallen med egne hænder fra skinnerne ser originalt ud. Resterende efter reparation eller konstruktion af skinnen ved enkle manipulationer forvandles til en udsøgt lampe, der bliver højdepunktet for ethvert interiør.

Spørgsmålet om, hvordan man laver en lysekrone hjemme fra træplader, er et ret simpelt svar.

Forbered følgende sæt:

 • Trælad 2 m lang 20x30 - 5 stk.
 • elektriske patroner - 3 stk;
 • tråd;
 • hjørner - 1 stk;
 • M6 stud - 1 stk;
 • linned imprægnering;
 • maling eller lak;
 • glas;
 • skiver og møtrikker;
 • værktøj til arbejde med træ.

Den anbefalede effekt af pærer må ikke overstige 60 watt. Selv efter langvarig brug opvarmer de sig ikke op til temperaturer, der kan forårsage antændelse.

Sekvens af handlinger

 1. Alle reiki savner i halvt, skærer længden i halvdelen.
 2. Påfør et lag maling eller lak.
 3. Af alle skinner bygger vi en slags brønd, på bunden af ​​hvilken vi installerer glas. Vi laver konstruktionen med klemmer.
 4. Ved hjælp af en elektrisk boremaskine laver vi huller og fixer brønden med bolte og møtrikker.
 5. Vælg et værktøj til montering af lampen til loftet - det kan være en kæde eller en stærk tråd.
 6. For at give lysekronens æstetik, skal du på den synlige side bruge blinde nødder. Glasets kanter gemmer sig bag et plasthjørne.
 7. Vi indsætter patroner, leder ledninger.
 8. Monter lysekronen.

Opret en ramme

Hvad skal en raffineret trælampe se ud? Ikke nødvendigvis bør det være en lysekrone udskåret fra træ.

Formen og fremstillingsprocessen kan være meget lettere.

Du behøver ikke engang købe noget til basen: Som en ramme kan du bruge den sædvanlige snag, der findes under en tur gennem skoven.

Fordelen ved en sådan lampe er uovertruffen naturlig skønhed. Hvordan man laver et mesterværk på baggrund af snags:

 1. Rengør bark fra emnet, tør og sand.
 2. For grene, lav huller til ledninger. Det er næsten umuligt at lave solide dem - vælg muligheden, når ledningerne bliver pakket jævnt rundt om rammen.
 3. På steder, hvor ledningerne er udenfor, kan du lave indrykkninger, og derefter skjule ledningerne med et kit i den ønskede skygge.
 4. Dæk lampeskærmen med flere lag lak og lad det tørre helt.
 5. I slutningen af ​​hver gren skal du installere en patron.
 6. Til fastgørelse er det bedst at bruge en metalkæde.

Originale løsninger

Du kan lave interessante lysekroner med dine egne hænder af enhver form, stil fra de mest uventede materialer - snags, logs, tømmer eller kviste. I denne sag er der ingen begrænsninger og rammer, enhver forfatters løsning er garanteret at finde deres fans, vil give mange positive følelser til ejeren.

Den nemmeste måde

At gøre interiøret i dit hus virkelig unikt er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. En lille fantasi, kunstnerisk kreativitet og tro på resultatet - og du kan nå dit mål.

For dem der absolut tvivler på deres egne evner, er der en nem måde at slå en almindelig væglampe ind i en interessant lampe. Det vil være særligt interessant at se i soveværelset, hvis indre indeholder træelementer. At oversætte ideen om en glat træplankproces og lak. Fastgør den til væggen lodret, og monter den allerede på væglampen - lampen ser meget anderledes ut.

Som du kan se, er spørgsmålet om, hvordan man laver en lysekrone fra træ med egne hænder, en masse svar. Med visse talenter og færdigheder, der viser en lille fantasi, kan du oprette en lysekrone, der er værd at beundre. De ovenfor beskrevne muligheder er kun en lille del af det, du kan tænke på.

Hvordan laver man en lysekrone med dine egne hænder?

Når du planlægger det indre af dit hus, skal du være meget opmærksom på små ting, såsom: billeder på væggene, gardinerne, sconces og så videre, fordi det afhænger af dem, hvor stilfulde og komfortable rummet vil se ud. Ikke det sidste sted i udformningen af ​​lejligheden er en lampe. Med det kan du øge eller indsnævre rummet, samt give en særlig charme til rummet. De butikker i en bred vifte af belysningsenheder i forskellige variationer - det kan være gulvskinner, miniaturelygter eller et klassisk pompøst design, der optager en betydelig del af loftet, men de er ofte ret dyre. For at gøre interiøret mere usædvanligt og eksklusivt, kan du lave udskårne trælysekroner med dine egne hænder. De vil uden tvivl være hovedpunktet for ethvert rum.

Fordele og ulemper ved træ loft lamper

Håndlavede træ lysekroner vil dekorere absolut ethvert hjem. Sådanne designs ser specielt godt ud i lejligheder med rustik og brutal stil, men ved at dekorere det naturlige materiale med mørk eller klar maling kan du få en lampe, der passer til højteknologiske eller moderne interiører. Du kan lave dine egne lamper af krydsfiner eller fra et enkelt træ.

Før man beslutter, om man skal hænge en lysekrone på loftet, er det nødvendigt at blive fortrolig med alle fordele og ulemper ved en sådan genstand.

Fordele ved træ lysekroner:

 1. Træ er let at behandle, så det kan tage helt forskellige former.
 2. Træet er det mest miljøvenlige materiale, det udsender ikke kun skadelige stoffer, men bidrager også til forbedring af immuniteten.
 3. Lamper af træ gør rummet mere behageligt og skaber indtryk af enhed med naturen blandt folk i den.
 4. Håndlavede lysekroner af træ kræver ikke store investeringer, men de ser meget dyre ud.
 5. Et stort antal træarter giver dig mulighed for at vælge lampens ønskede farve uden at bruge maling.
 6. Loftslampe af træ kan dekoreres med metal, glas eller endda sten.

En lysekrone med egne hænder gøres ganske enkel og ser meget værdig ud, men dette materiale har også nogle ulemper.

Ulemper ved træ lysekroner:

 1. Træet, der anvendes sammen med varmeapparater (som omfatter de fleste pærer) skal behandles med specielle midler, der beskytter dette materiale mod ild og beskadigelse af insekter.
 2. Sådanne eksklusive arter som eg og mahogni er ret dyre. Derfor, for at dekorere dit hus med lysekroner, skal du bruge en imponerende mængde penge.
 3. Hvis du bruger et ubehandlet eller dårligt tørret træ, kan den færdige lampe revne eller ændre sin form i løbet af få uger.

Selvfølgelig har træ lysekroner deres ulemper, men med korrekt behandling og pleje af dem vil sådanne tilbehør tjene dig i mange år.

Enkel træ lysekrone

Denne håndlavede trælysekrone passer perfekt ind i et moderne højteknologisk eller moderne køkkeninteriør. Det er en bar med et par spotlights implanteret i kopperne.

Til fremstilling af lysekroner-barer skal du:

 • puslespil eller hacksaw;
 • tænger og nippers;
 • skruetrækker;
 • en hammer;
 • konstruktion blyant;
 • Særlige beskyttelsesforbindelser til træ;
 • plet eller brun maling;
 • træplade 20-25 cm bred;
 • målebånd eller centimeter
 • bore;
 • bore til arbejde med fliser;
 • malebørste af medium bredde;
 • kopper med underkop, 3 stk.
 • lak;
 • gummipakninger;
 • tråd;
 • små løg med patroner 3 stk.

Før du begynder at arbejde med fremstilling af en sådan lysekrone, skal træet behandles med specielle forbindelser og lad det tørre helt. Når man vælger et materiale, er det tilrådeligt at inspicere bordet for knuder og spor af insekter.

making

Master klasse om at lave en enkel lampestrimler i køkkenet:

 1. Vi måler 50-60 cm brædder og vi afskårer overskydende dele med et elektrisk stiksav.
 2. Vi bor tre huller på de steder, hvor lamperne vil blive placeret. Afstanden mellem tallerknerne skal være mindst 10 cm.
 3. Vi behandler bordet med sandpapir. Først skal du bruge et groft sandpapir og derefter finkornet.
 4. Nu kan du dække baren med plet. Hvis eg eller mahogni blev brugt, så kan dette trin springes over.
 5. I midten af ​​hver tallerken og hver kop borer vi et hul.
 6. Træk i koppen først og derefter i tallerkenpatronen med en ledning. Gør denne operation med resten af ​​kopperne og underkåberne.
 7. Tilslut opbygningen af ​​tallerkener og patroner med bæltet, passerer ledningerne i de færdige huller, og fastgør det derefter til bagsiden.
 8. Monter den resulterende lysekrone på loftet.

Lysekrone-planken vil se perfekt ud i køkkenet over bordpladen, og det er også ideelt til at dele rummet i et madlavning og afslappende område.

Lysekrone fremstillet af træ

En sådan lysekrone er vanskeligere at fremstille end den forrige, men den ser også mere ædelt og imponerende ud. Armaturet i form af et hjul passer perfekt ind i et rustikt interiør eller ind i et loft-stil rum.

Til denne type lysekrone skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • En træplade monteret fra planker er lidt større end et fremtidigt hjul.
 • vinkelmåler;
 • stort kompas;
 • metal lineal eller bygning niveau;
 • konstruktion blyant;
 • puslespil eller cirkelsav
 • lim;
 • selvskærende skruer;
 • krydsfiner plade;
 • smalle træplader;
 • en hammer;
 • negle;
 • jern fælg;
 • plet;
 • metal kæde;
 • Bor med en rund dyse og en boremaskine;
 • 4 stk. Ledninger, stik og løg;
 • lak.

Lysekronehjul mesterklasse:

 1. Ved hjælp af et stort kompas tegner du en lidt større cirkel på en træplade end et fremtidigt hjul og skærer brædderne i stykker af ønsket længde.
 2. Brug stiksavene rundt om bordene langs de markerede linjer.
 3. Behandl hvert bord fra alle sider ved hjælp af papir af ulykkestilfælde af forskellige kornstørrelser, og kombiner dem i en enkelt struktur ved hjælp af selvlukkende skruer og lim.
 4. Af et krydsfinerplader skæres en cirkel lidt mindre end hjulet og klæber den til bunden.

Færdighjul lysekrone kan fastgøres til væggen eller hænges fra kæden i loftet. Det er perfekt til belysning af spisestuen eller stuen.

En sådan træ lysekrone vil være den vigtigste udsmykning af det indre af et landsted, og uden tvivl vil tiltrække hver gæstes opmærksomhed.

Lysekrone lavet af træ med egne hænder

Eksklusiv lysekrone lavet af træ med egne hænder vil være en værdig indretning af interiøret. En usædvanlig trælampe er valgt i henhold til rummets stil. Forskellige måder at designe belysning er fantastisk. Det er ikke nødvendigt at erhverve dyre modeller af anerkendte designspecialister. Den originale trækroner er ret realistisk at samle med egne hænder. De foreslåede ideer vil lette valget af lampens form fra træet.

Unfading klassiker

Massive træloftlysekroner dukkede op i begyndelsen af ​​det 16. århundrede. Oftest tjente de vigtigste grene et træ, hvis kanter blev kronet med stearinlys. Låsene af velhavende herrer og kirken er det primære anvendelsesområde for de originale belysningsanordninger på det tidspunkt. Men hvis tidligere lysekroner af træ udførte en rent praktisk funktion af belysning, bliver der nu mere opmærksom på udseendet ud fra udsmykning af rummet.

Fremkomsten af ​​nye praktiske materialer og udvikling af teknologi har ikke svækket interessen for naturlige kilder. Tendensen til at bekymre sig om omgivelsessikkerheden af ​​omgivende genstande og deres eget helbred er en af ​​grundene til den stigende popularitet af trælysekroner.

For landet og hytten er antikke lysekroner stadig relevante. Tilhængere af det brutale interiør kan nemt samle en simpel lysekrone med egne hænder, hvor rammen er en kraftig træstråle. For fans af de oprindelige konfigurationer har designere udarbejdet mange interessante ideer, og mange af ideerne kan implementeres uafhængigt.

Bekymring over de høje omkostninger ved lysekronen er kun berettiget, når man vælger komplekse konfigurationer, der kræver, at smykker arbejder på behandling af et array eller der er ekstra dyre materialer. I de fleste tilfælde er prisen i budgetkategori.

En række træ lysekroner er præsenteret på billedet:

Fordele og ulemper ved trælamper

En trælampe er altid stilfuld. Det er ikke svært at købe en færdigmodel. Men hvis man beslutter at dekorere en lysekrone med dine egne hænder, er det bedre at blive fortrolig med alle de positive og negative punkter i dette valg.

 • Sammenlignet med glas og metal er det ikke særlig vanskeligt at arbejde med træ. Med visse færdigheder kan træblanker erhverve enhver form.
 • Træ hører til de mest miljøvenlige materialer. Ud over fraværet af skadelige forbindelser udstråler det en behagelig aroma, som har en gavnlig virkning på kroppen af ​​de tilstedeværende.

 • Belysningsarmaturen af ​​træ vil klare sig bedre med opgaven at skabe en hyggelig atmosfære i rummet og bringe interiøret så tæt som muligt på naturlige kilder.
 • De fleste af versionerne af trælamper kræver ikke betydelige finansielle investeringer, mens de ser originale ud og giver rummet individualitet.
 • En række træ, hvorfra du kan lave en lysekrone med dine egne hænder, giver dig mulighed for at vælge den ønskede skygge af lampen uden brug af kunstige farver.
 • Træ kombinerer perfekt med metal. Kombinationen af ​​trækroner med glas og lige plast kan give en usædvanlig effekt, som ikke kan opnås ved hjælp af andre materialer.
 • De mange fordele ved lysekroner overskygges af flere ulemper:

  • Indledningsvis er træ et brandfarligt materiale og behøver derfor særlig behandling. Beskyttelse med flammehæmmende midler og insekticider vil forhindre tænding af belysningsanordningen eller skade på rammen ved insekter.
  • Hvis du vil gøre det selv eller købe en lysekrone af eg eller mahogni, skal du dele med en stor mængde.
  • Anvendelsen af ​​utilstrækkeligt tørrede træemner eller forbehandling af dårlig kvalitet vil føre til deformation af lysekronen.
  • Selv på trods af pålidelig beskyttelse er brug af trælamper i værelser med høj luftfugtighed uønsket.

  Træ lysekroner af forskellige modeller er præsenteret på billedet:

  Lysekroner antik

  Antikke trælamper kan opdeles i grupper efter vanskeligheder. Nogle er repræsenteret af enkle formularer og er tilgængelige for hånden selv til begyndere. Andre er komplekse og kræver specifikke træbearbejdningsfærdigheder og specielle værktøjer til forarbejdning.

  Undersøgelsen af ​​en bred vifte af modeller vil give en ide om de mulige muligheder for at dekorere en lysekrone.

  Enkelte geometriske former, der er forbundet med kæder og dekoreret med spotlights, er ganske i stand til at montere på egen hånd. Bevidst ujævnhed af en lysekrone lavet af træ vil være relevant for at se i en rustik hytte, et simpelt landhus.

  En anden original model af træ lysekroner, der demonstrerer enkelheden i rustik stil. Lyset tove, kontrasterende i farve med et mørkt træ, tilføj en zest til lampen. Konfigurationen er ideel til at bygge egne hænder. Egnede omgivelser for en sådan lampe - interiøret i landets stil.

  Et andet eksempel på en lakonisk træ lysekrone, som ikke kræver en betydelig indsats for selvstændig produktion. Et par stænger, et lille segment af kæden og 4 LED lamper - og hoveddelen af ​​kittet er allerede til stede.

  Kunstigt skabte kontrasterende årer er en del af designerens hensigt. Det er muligt at samle en lignende model af en trækroner på en dag off. Det eneste, der skal tages hånd om på forhånd, er at finde passende loftlamper, klassisk glas ville være upassende her.

  Arbejdet på de mange planker af lampeskærme kan tage meget tid og kræfter, derfor er det med utilstrækkelig erfaring bedre at købe en lignende lampe fremstillet af trælavet.

  Lysekronen, hvor træ, metal og glas er harmonisk kombineret, falder usynligt ind i middelalderenes atmosfære, hvor man gennem mørke korridorer kan møde en ridder i rustning. En sådan lampe passer perfekt ind i det indre af en rummelig stue i et landhus eller en cafe, hvor antikken er interessant slået.

  Lysformede lamper passer tættest på antikken. En træloftekrone med mange hængende elementer kan fjerne mørket selv i et stort rum. Med erfaring i at arbejde med metal, kan en lignende træmodel samles med egne hænder.

  Dette er et andet eksempel på designerens oprindelige idé, hvor objekter, der er fortrolige i hverdagen, bliver et accentelement i interiøret. En jagthytte eller en landsby taverne er et egnet sted for en ikke-triviel træ lysekrone.

  Særlige lommelygter er en anden nem måde at finde dig i middelalderens atmosfære. Udsmykning af lampen fra træ med metal og lysformede lamper svarer fuldt ud til antikken.

  Trælysekronen, hvor rammen ligner skibets ratt, ser mere raffineret ud end de tidligere tilfælde. Denne model af træ harmonerer harmonisk ind i interiøret med middelhavsstil. Det vil være svært at gennemføre ideen til virkelighed på grund af tilstedeværelsen af ​​små dele og glasskygger.

  For at mestre fremstillingen af ​​en sådan lysekrone lavet af træ vil være under kraften hos erfarne håndværkere. Lampen er ideel til et interiør domineret af øko-stil.

  Horn af vilde dyr som ramme af en lysekrone - hvad kunne være mere interessant. Det vil være svært at finde et lignende grundlag, derfor er det bedre at tilfredsstille den ide du kan lide med en færdig kopi af lampen.

  Afsnittet af den antikke træ lysekrone fuldender fotoet af en slags kombineret kopi af de to modeller, der blev præsenteret tidligere.

  Originale design ideer

  Land, hytte, øko-stil - ikke alle områder, hvor det er muligt trælamper. Interiøret i moderne stil indeholder ofte ikke-trivielle løsninger af velkendte husholdningsartikler. Denne tradition gælder primært for lysekroner.

  Placeringen og det passende design til de oprindelige modeller, der præsenteres nedenfor, vil hver især bestemme hinanden.

  De lakoniske konturer af en lysekrone lavet af træ, toppet med LED-lamper ved kantene af grenene, er optimalt tilpasset indretningen, hvor fokus er på minimalisme og funktionalitet.

  Den næste trælampes komplekse geometri er ganske enkel i egne hænder. LED lamper og stænger svarende til dem i længden er de vigtigste detaljer af en ikke-standard lysekrone lavet af træ.

  Et andet eksempel på en kortfattet og samtidig den originale form af belysningen lavet af træ. Her skal du forberede dig i forvejen i træplankerne til lægning af elektrisk kabel. Lamper af forskellig form giver en helt anden opfattelse af en lysekrone end i den foregående prøve. Den utvivlsomme fordel ved begge træmodeller, der nemt kan monteres med egne hænder, er evnen til at belyse et stort rum rundt, så de er ideelle til at arrangere en terrasse eller et lysthus.

  En anden trækopi, designet til brug på gaden. Den usædvanlige form af lysekronen lavet af træ er fastgjort på stangen og giver fuld dækning af det tilstødende område.

  Dette træ mesterværk, passende suppleret med glasindsatser, vil tilstrækkeligt dekorere det mest præsentative interiør. Skandinavisk stil eller anden øko-retning vil organisk opfatte den raffinerede lysekrone lavet af træ.

  En identisk model af en mindre lampe er egnet til det indre af et lille rum. Dette kan være et køkken eller børneværelse.

  Tilbage til emnet for geometri, vil jeg gerne præsentere en mere enkel og samtidig en interessant kopi af en lysekrone, som ikke er svært at samle med dine egne hænder.

  Usædvanlig kombination af openwork base, suppleret med matte nuancer. En sådan lysekrone lavet af træ og glas vil ikke gå ubemærket og vil med succes fungere som et accentelement i interiøret.

  Lampen lavet af metal og træ er kendetegnet ved høj funktionalitet på grund af evnen til at regulere retningen af ​​lysflusser. Ideen er kompleks i egne hænder, så det er bedre at stoppe ved køb af en færdig kopi.

  Træ mesterværker med egne hænder

  For at samle en lysekrone er oplevelsen af ​​at arbejde med træ ikke nok. Vil brug for mere grundlæggende viden om el. På basis af det kan du tage en færdig model af træ eller udvikle dit eget originale design. Afhængigt af færdighederne ved håndtering af metal vælges kun en trælampe eller belysningsenhed, suppleret med metalelementer. Fotogalleriet viser igen mulige muligheder for at lave gør-det-selv lysekroner af træ.

  Træ lysekroner er et stilfuldt element i interiøret, som ikke kun er egnet til landdistrikter med design med nationale farver, men også til moderne interiørdesign ideer. Land og hytte, skandinavisk og øko stil, moderne og hems - for hver stil kan du vælge en vellykket model af en trælampe.

  Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

  Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

  Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

  Praktisk evaluering

  For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

  • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
  • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
  • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
  • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
  • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
  • Træ som parasitter og svampe.
  • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

  Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

  Materiale forberedelse

  Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

  • Træet skal tørres.
  • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
  • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

  Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

  Hvilke lamper der skal bruges

  Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

  LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

  Master klasse: lamper fra brædder

  Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

  Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

  1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
  2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
  3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
  4. Derefter udfører vi maleri.
  5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
  6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
  7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

  Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

  Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

  Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

  Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

  En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

  Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

  Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

  For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

  Nu fortsæt til fremstilling af:

  1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
  2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
  3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
  4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
  5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
  6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
  7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
  8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

  Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

  Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

  For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

  En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

  Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

  Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

  Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

  En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

  Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

  1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
  2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
  3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
  4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

  Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

  Master klasse: lampe fra en log

  Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

  1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
  2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
  3. Vedhæft suspensioner.
  4. Vi indsætter elektrikeren.

  Master klasse kan ses i videoen:

  En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

  Lysekroneflasker

  Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

  Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

  1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
  2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
  3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
  4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

  Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

  Online hjem guiden

  Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

  En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

  Resume af artiklen:

  Materialegenskaber

  Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

  Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

  Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

  Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

  Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

  Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

  Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

  • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
  • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
  • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

  Anvendelse i forskellige interiører

  Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

  Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

  Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

  Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

  Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

  Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

  Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

  High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

  Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

  Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

  Trælamper med egne hænder er lavet af:

  • grene;
  • boards;
  • bark;
  • SPIL;
  • logfiler;
  • finer.

  Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

  Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

  Lygternes lampe

  Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

  Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

  Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

  På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

  Branchekroner

  Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

  Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.