Beskyt din familie mod lækage, køb miljøvenlige stræklofter i Moskva med 50% rabat, installation om 2 timer, egen produktion i falconer

50% rabat på alle stræklofter. Vi vil gøre billigere konkurrenter. Fransk teknologi. Enhver form for kompleksitet, nicher, høje møbler. Kvalitetskontrol fra produktion til installation.

På grund af direkte leverancer af store mængder materialer til loftkonstruktioner fra producenter, tilbyder vores firma kunder det bredeste udvalg af tekstiler af forskellige teksturer til overkommelige priser:

 • frostet loft
 • satin loft
 • blankt loft
 • komplekse to-niveau konstruktioner;
 • lofter med fotoudskrivning
 • stjerneklar himmel

Som lærredet blev der brugt PVC vinyl film, stof lærred. Specialiserede producenter laver loftsoverflader i ethvert farveområde. Vores site præsenterer næsten alle typer produkter, der er relevante i dag. Vores kunder kan vælge enhver version af stoffet på materialer og design på favorable vilkår. På hjemmesiden finder du de bedste priser for materialer og udført arbejde.

Det var og blev  klikbart ↔

 • Loftet er 18 kvm.
 • Stræk loft Tyskland Pongs hvid matt 18 kvadratmeter. m. med installationen af ​​9000 rubler
 • Plade bundplade lavet af polyurethan til skjult belysning 16,4 m. P. 8200 rubler
 • Strømforsyning til LED-strimler 12V 300W IP20 LONG 1 stk. 1200 rubler
 • Åbne LED-stripe SMD 5050 60LED / m IP33 12V Day Hvid 20 mp 1700 rubler
 • Aluminium strips køleskab 16,4 mp 1000 rubler

I alt: 21100 rubler

Loftsafslutninger - sammenligningstabel 

Optimal strækloft til din lejlighed under enhver design beslutning. Alt, hvad du vil installere i loftet, er vores eksperter i stand til at udføre. Vi hjælper dig med at vælge den bedste europæiske producent til dit interiør.

forberedelse:

Ønsker du et sømløst strækloft med en blank overflade? Se i kataloget på vores hjemmeside for prøver af farver og teksturer. Vælg fra en bred vifte: type stof, finish. Specialister på webstedet vil tale detaljeret om installationsprocessen for det valgte strækloft og beregne omkostningerne under hensyntagen til rabatter.

Næsten alle indbyggere i sovjetiske huse står over for problemet med at rydde op på loftoverfladen. Desværre har den sovjetiske boligbyggeri i Moskva og andre byer i landet ikke fokuseret på, at folk kan lide at bo i lejligheder med flade lofter og vægge. Hvis det tidligere var nødvendigt at klare den ujævne ujævnhed af boliger, så foreslår vores websted at installere billige stræklofter med en jævn overflade af enhver tekstur. Bestil strækning lofter prisen er angivet for 1 kvm med arbejde.

Hver dag efter installation af besøgende på webstedet installerer teamet af installatører hurtigt og billigt spændingsstrukturer til forskellige lokaler.

Beregning af  omkostninger til lofter med 50% rabat

Sammenlign priser for alle typer lofter med og uden opvarmning.

Beregning baseret på nøjagtige dimensioner sikrer kunden en kvalitetsinstallation af stræklofter og den endelige pris med alle rabatter. Vælg og bestille lofter til dit interiør.

Vores fordele

Vores websted vil give det mest fordelagtige tilbud på markedet af hævede lofter. Blandt de mange virksomheder, der arbejder med lofter, skiller vores Moskva firma sig ud fra de vigtigste forbrugerkriterier:

 • Tilstrækkelig værdi for varer og tjenesteydelser.
 • Stor installation erfaring. Vores portefølje med arbejdet udført af vores installatører, den bedste bekræftelse af vores kvalifikationer.
 • Garanti 10 år for lærred, montering på brugt harpun teknologi.
 • Den bedste reklame er tidligere kunders mening. Testimonials fra vores kunder med hvem du kan tale om materialer og installationer fra vores firma.
 • Vellykket arbejde i virksomheden i Moskva-regionen på byggemarkedet i mere end 10 år.
 • Egen produktion af loftkonstruktioner.

Som du kan se, kan vi bestille og installere en overfladevariant af to niveauer eller flere niveauer, der passer til designet af dit værelse. Vores kunder får kvalitetsservice fra et pålideligt firma med garanti for materialer og arbejde.

Højt niveau af firmaets ledere til lave omkostninger ved service

Specialister i virksomheden udfører mange ordrer takket være det specielle udstyr, affaldsteknologi. På grund af det faktum, at installationen af ​​stræklofter er gjort så hurtigt som muligt, tilbyder vores firma en lav pris for stræklofter og højkvalitetsinstallation.

Vurdering af Moskva distrikter efter anmodning af stræklofter i vores virksomhed i de sidste 10 år:

 1. Filevsky Park
 2. Teply Stan
 3. Ny Cheryomushki
 4. Nagatinsky Zaton
 5. Prospect Vernadsky
 6. Falcon Mountain
 7. Maryina Roshcha
 8. Olympiske landsby
 9. øst
 10. Serebryany Bor
 11. lufthavn
 12. Ny Moskva

Stretch Ceiling Tilbehør

Stort udvalg. Sænk ikke lofterne.

Ordningen om fastgørelse af cornice til strækloftet

Ordningen så vidt loftet falder

Niche under tagene til gardiner

Fastgør gardiner på væg eller loft, forudbestil denne service. Det bestemmes ved måling.

Billige varer og tjenester af høj kvalitet

Fakturaer til rådighed
Franske og tyske lofter, prøver af forskellige teksturer og nuancer, fra de laveste priser til designløsninger.

Betalingsbetingelser
Betaling i henhold til kontrakten med kunden. Betalingsmetoder: På selskabets konto, på kortet, kontantafregning.

To-niveau konstruktioner
Sofistikeret lofter på flere planer, unikke designideer. 10% rabat på byggekostnader.

Design for et bedre interiør
Vi hjælper dig med at vælge sømløse lærred til ethvert værelse design.

Fototryk katalog
Topkvalitets europæiske materialer med certifikater.

Vandafløb
Modstå 100 kg pr 1 m2. Ideel til loftsbeklædning.

Belysning et bredt udvalg!
Stort udvalg til design af enhver kompleksitet og stil.

Projekter loft strukturer billig
Eksklusiv til bestilling, i henhold til et individuelt designprojekt.

Belysning til armaturer.
LED 5.4w værd 130 rubler. Særlig opmærksomhed på belysning er vigtig.

Loftinstallation
Professionel installation. Hurtigt og effektivt.

Billige lærred
Du kan billige købe kvalitetsmaterialer harpun teknologi.

Fri levering af alle varer
Levering inden for Moskva og Moskva-regionen 0 rubler.

Suspended og suspenderet lofter i Moskva til hjemmet

Den bedste mulighed for at få en flad overflade over hovedet, når du reparerer en lejlighed, er at kontakte vores specialister. Kvalificeret personale i virksomheden ved alt om loftkonstruktioner:

 1. Sådan bestiller du billigt.
 2. Hvilken slags stofdæpper, hvilke PVC vinylfilm passer bedre til forskellige loftsstrukturer.
 3. Hvilke elementer af indretning harmonisk passer ind i det indre af hvert enkelt rum og vil svare til designplanen.

Betingelser for at skabe høj kvalitet indretning

Eurostroy eksperter gør alt muligt, så den besøgende kan købe den rigtige løsning. Følgende tiltag bidrager til dette:

 • Konstant at fylde området med nye prøver af loftkonstruktioner.
 • Forbedret installationsteknologi.
 • Udstyret til udførelse af færdigbyggede værker er opdateret.
 • Kvalitetsindikatorerne for materialer til efterbehandling af rummet vokser.

Kataloget på vores side præsenterer højkvalitets malerier fra førende producenter. Vælg materialer i henhold til farveskema, mønstre, tekstur afhængigt af designbeslutningen taget for det indre af lokalerne eller vælg en valgmulighed, du kan lide. Ved valg af et materiale skal følgende funktioner tages i betragtning:

 1. Størrelse, form af lokaler.
 2. I bade, toiletter, køkkener, kontorlokaler derhjemme, er det ønskeligt at installere hævede lofter med et lærred, der er modstandsdygtigt over for høj luftfugtighed, temperatur ekstremer. Den ideelle løsning er en loftkonstruktion af vinylfilm.
 3. Placering af belysningsudstyr i loftkonstruktionen
 4. Højden af ​​lokalerne.

Rabatter på materialer og høj kvalitet installation af suspenderede strukturer

På grund af disse parametre og de mål, der bestemmes af måleren, er beslutningen truffet på det relevante materiale til loftkonstruktionen af ​​alle rum i huset. Vores ledere vil tage den bedste løsning ved fastsættelsen af ​​prisen på et strækloft. Diskonteringssystemet giver konsulenter mulighed for at tilbyde en lav pris for et kompleks af materialer og installation af strækkonstruktioner med belysningsanordninger. Som et resultat er vores kunder tilfredse med samarbejdet. Når alt kommer til alt får kunden en kvalitet, pålidelig, glat loft billigt.

Salg af hævede lofter i Moskva

Du får det bedste interiør til dit hjem. Og vigtigst af alt er de lave priser på sømløse stoffer af højeste kvalitet til rådighed for enhver kunde.

Hvornår strækker lofter under reparationen?

Reparation af lejligheder kræver ansvar og en seriøs tilgang til denne proces. Når planerne skal udføre reparationen af ​​værelset med egne hænder, opstår spørgsmålet straks, hvordan man dækker loftet. Hvis valget er lavet til fordel for stræklofter, vil det næste naturlige spørgsmål være på hvilket trin i reparationen, at strække lofter.

Særtræk ved stræklofter

Spændingslofterne er kendetegnet ved en meget vigtig særpræg, der består i, at de kan installeres både i forbindelse med reparation af lokalerne og uanset reparationen. For installationen kræver det ikke meget tid, ekstra træning. Dette er en meget bekvem måde at ændre og give originalitet til interiøret til enhver tid.

For at besvare spørgsmålet om på hvilket trin i reparation det ville være mere korrekt at lave stræklofter, er det nødvendigt at forstå klart, hvad denne type loftoverfladebelægning er, hvordan basen er konstrueret til installationen, hvilke forberedende forberedelser vil der være brug for.

Materialet til denne type finish kan bestå af to hovedtyper: PVC film og stof klud. Til gengæld er PVC-film præsenteret i form af en mat, satin og blank tekstur. Det er et fuldt syntetisk, fleksibelt, strækbart, vinylbaseret materiale. Loftet af vinylfilm kan afslutte lofterne i forskellige konfigurationer.

Den væsentligste ulempe ved dette materiale er, at det let beskadiges af en skarp genstand. Derfor er forsigtig og omhyggelig håndtering under installation nødvendig.

Tekstilens tekstilstruktur udføres ved at strikke med polyestertråde, som desuden er mættet med polyurethan, hvilket øger materialets styrke. Byggebranchen tilbyder en meget forskellig farvepalet og et stort udvalg af tekstilstofstrukturer. De negative punkter inkluderer en temmelig høj pris og dårlig fugtmodstand.

 • enkel installation;
 • der er ingen stor mængde byggaffald i forbindelse med installationsprocessen;
 • lang levetid
 • skønhed af udseende;
 • muligheden for at kombinere til at oversætte enhver design ideer.

METODER TIL INSTALLATION AF STRÆKTE BELØB

Installation af stræklofter er muligt på to hovedmåder:

Harpoon metode er kendetegnet ved behovet for foreløbig præcis måling af loftet plan, fordi lærredet skal foretages strengt efter størrelse. Rammen er monteret 4 cm under loftet, hvilket ikke særlig påvirker rummets højde, men tværtimod vil den resulterende struktur kunne skjule de mulige ulemper ved loftet. På den forberedte og faste ramme strækket lærred. For at gøre det elastisk og let at strække, skal du bruge en varmepistol til at varme op. Den strakte film er fast, præ-loddet på kanterne på lærredet, harpuner. Efter afkøling bliver filmen en perfekt flad overflade.

Hvad der skal gøres før installationen

Når det kommer til stræklofter, bør alle ejere være bekymrede over den rækkefølge, hvor efterbehandling under reparation er bedre at installere denne loftsstruktur. Desuden afhænger reparationssekvensen virkelig af nogle faktorer og konstruktion nuancer.

Weben installeres ved at fastgøre den på en metalstruktur monteret på loftplanet. Arbejdet udføres ret hurtigt, kræver ikke særlig omhyggelig forberedelse af loftoverfladen.

Inden du installerer loftkonstruktionen, skal du beslutte og afslutte alt arbejde relateret til elektricitet, så du ikke skal geninstallere det. Installationsprocessen er selvfølgelig ret simpel og ledsages ikke af en stor mængde byggaffald, men man kan ikke helt være enig med den opfattelse, at den skal installeres i færdiggørelsens sidste fase.

Før installationen skal væggen justeres, og alle udkast i rummet skal udfyldes. Justering af væggene indebærer snavset og støvet arbejde under deres pudsning, puttying og stripping, og hele bygningsstøvet kan sætte sig på lærredet og ødelægge udseendet af det nye, elegante loft.

Ved væggennemstrømning ved brug af gipsvæg bliver det nødvendigt at installere over-, side- og bundprofiler til fastgørelse af gipspladerne. Under lærredet strækket på loftets overflade, er det ubelejligt at gøre dette arbejde, idet fastgørelseselementerne måske ikke er pålidelige nok. Under alle omstændigheder er det bedre at give dig selv en vis handlefrihed under loftoverfladen, således at væggenniveauet er pålideligt og professionelt.

Spørgsmålet om at installere et strækloft under reparationer, før eller efter at indsætte tapet, vil altid være relevant. Svaret afhænger af de vigtigste punkter og principper for installationsarbejde, der er direkte relateret til installationen af ​​spændingsbelægningen.

Mulige stræk loft design

Typen af ​​loftkonstruktion bestemmer typen af ​​installation og rækkefølgen af ​​reparation og efterbehandling i værelset.

Så designet kan være i form:

 • dække hele området af loftet uden brug af baguetter;
 • dække hele loftets overflade med baguetter;
 • lærred, strækket i en drywall box.

Dækker hele loftet uden brug af baguetter

Den enkleste løsning er, når loftet er monteret uden brug af dekorative baguetter. I denne udførelsesform, som strækkes på en monteringsstruktur, passer lærredet umiddelbart til væggen.

Hvis arbejdet vil blive udført i omvendt rækkefølge, vil der blive ledsaget af tapetlim og limning af tapetet selv med frygten for farvning af lærredet. Desuden, hvis tapetet kræver et tilfælde af mønsteret, så er trimning af tapetstrimlen nær loftet uundgåeligt, hvilket er fyldt med at ødelægge lærredet med et skæreværktøj. Lettere, selvfølgelig, når tapetet ikke behøver at blive tilpasset efter mønsteret, så skæres forsigtigt bånd af tapet eliminerer behovet for at trimme under det strakte lærred.

I betragtning af ovenstående kan det konkluderes, at hvis installationen af ​​baguetter ikke er forsynet med strækloftet, er det bedre at installere det efter at wallpapering er lavet på væggene.

Dækker hele loftoverfladen med baguetter

Den næste mulighed kan være installation af en loftkonstruktion med en baguette. Baguette i dette tilfælde udfører soklens funktion. Formålet med den dekorative indramning er som følger:

 • udfører en æstetisk funktion rettet mod den visuelle udvælgelse og understreger spændingsproduktets skønhed, mens det med udseende overgår det hele rummet;
 • skjuler alle mangler og uregelmæssigheder omkring lærredets kant og dets overgang til væggen;
 • Anvendelsen af ​​en baguette påvirker accelerationen af ​​reparationsprocessen i den del af klæbende væggene, da det i dette tilfælde ikke er nødvendigt at beregne længden af ​​tapestrimlerne nøjagtigt såvel som tilpasningen af ​​deres kanter.

Denne mulighed giver en sådan arbejdsordre, hvor væggene i rummet først sættes i, så strukturen er monteret, og baguetter er limet under den. Pasta en dekorativ baguette sker altid kun på væggen. Derefter skal baguetter gipses på leddene og males. Og først da kan du begynde at klæbe tapetet, gøre det nøjagtigt med dem under den installerede baguette eller påføre dekorative gips.

Spændingsdugen spændt i en gipsemballage

Afhængigt af designidéen kan loftkassen have en bred vifte af former. Det kan være en cirkel eller en oval, en firkant eller en rhombus, en bølgelignende konstruktion eller et trapezium. Den udfyldte form skal være plasteret, malet, det vil sige forberedt til installation af spændevævet. Derudover skal alle former for reparation og efterbehandling i værelset være afsluttet. Spænding af nettet i gipsvægboksen fuldfører reparationen.

I dette tilfælde, hvis der er tvivl om den rækkefølge, hvor tapetet er limet eller det nedhængte loft er installeret, er løsningen åbenbar. Efter færdiggøring eller maling af et værelse kan du afslutte overfladen af ​​loftoverfladen, trække PVC-folien eller stoffet i en gipsskuffe.

Ordren af ​​stræklofter: før eller efter tapet

Udtalelser fra eksperter, især installatører og efterbehandlere, om prioritet i reparations- og efterbehandlingsarbejder, er opdelt. Fordi der faktisk er sandsynlighed for skade på dækningen, der blev foretaget før.

De foreslåede løsninger i denne sag er som følger:

 1. Installationen af ​​spændingsstrukturen skal udføres, når alt efterbehandling i værelset, herunder tapetsticket, er afsluttet.
 2. Limning tapet på væggene udføres efter installationen af ​​spændingsstrukturen.

I betragtning af begge muligheder fra et teknologisk synspunkt kan det konkluderes, at begge er sande. Valget af den ønskede indstilling vil påvirke de specifikke reparationsbetingelser. På det faglige niveau kan dette arbejde gøres lige så godt. Men ingen reparation er forsikret mod uforudsete omstændigheder og komplikationer.

Der er også en metode, der ikke annonceres af installatører, fordi dette arbejde skal udføres i etaper, og det er også dyrere for kunderne. Punktet er, at efter at væggene er klar til efterbehandling, begynder installatørerne at arbejde, og installerer styrene for spændingsstrukturen. Så tapes tapetet, og først efter det kommer installatørerne tilbage til arbejdet for at udføre det endelige arbejde, nemlig at strække lærredet og installere maskeringsbåndet.

Skematisk kan en sådan fasetiltrækning være repræsenteret som:

 • væg forberedelse;
 • montering profiler;
 • stikker tapet;
 • installation af strækloft.

I relation til denne ordning elimineres nogle ulemper, som forekommer med de to andre traditionelle teknologier, nemlig:

 • hvis væggen er forberedt, vil profilen falde fladt på væggen uden at danne huller og revner;
 • støv fra at bore væggene skader ikke vægdekorationen;
 • limning eller maling af tapet truer ikke med at forurene eller beskadige det spændte produkt, mens tapestrimlerne lettere kan tilpasses til baguetten, og små fejl kan blokeres yderligere ved hjælp af indretningen;
 • efter at væggene er tørre, vil det normalt tage 4-6 dage, de kan beskyttes med en speciel film, der kan forhindre skade, samt reducere termiske effekter.

I betragtning af egenskaben af ​​stoffet, at der under installationen ikke er behov for at opvarme rummet, giver denne metode dig mulighed for at gemme begge overflader, så du kan vælge den som den bedste løsning. Stigningen i arbejdsomkostningerne vil være berettiget ved at opnå kvalitetsreparationer, fordi visse risici vil blive reduceret.

Hvis du først løser problemet, installerer en spændingsstruktur, og derefter klæber tapet i rummet eller omvendt, skal du omhyggeligt arrangere alle eksisterende "for" og "mod".

Stretch loft efter tapet

Hvis væggene er dækket af papir eller vinyl tapet, er den efterfølgende installation af en spændingsstruktur en acceptabel løsning. Men hvis tapetet eller overfladen af ​​væggene skal males, er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at under installationen af ​​guideprofiler er det muligt for støvet at bore huller i væggene for at afregne, selvom det sker ved brug af en støvsuger.

Støv støv er delvist fjernet, så det er bedre at beskytte tapetet og dække dem med en speciel film. Ellers kan dette medføre, at der er behov for at male overfladerne af væggene igen. Derfor anbefaler eksperter - installatører ikke at udføre målingen af ​​muren, før vægkonstruktionen installeres. Efterbehandling af vægge efter montering af loftkonstruktion vil give det mest tilfredsstillende resultat fra reparationsarbejdet.

Så ulemperne ved denne metode er følgende:

 • Støvdannelse under boringen af ​​huller til fastgørelse af profilen kan medføre forurening af tapetet.
 • For at installere et filmprodukt er det nødvendigt at opvarme rummet op til + 60ºÑ, hvilket kan provosere skrælning af vægbeklædningen, men det sker som regel, hvis vægteklædningsteknologien er brudt eller materialer af lav kvalitet anvendes. Montering af lærredet ved hjælp af en varmepistol skal udføres tidligst 4-6 dage efter klistring af væggene. Denne gang er tilstrækkelig til, at de tørrer helt under hensyntagen til den normale stuetemperatur.

I praksis er der foretaget målinger på de allerede forberedte vægge, efter at ordren af ​​spændepladekonstruktionen er anbragt, for en mere præcis udskæring af lærredet. Mens produktet vil blive fremstillet, og det vil tage mindst syv dage, skal de hængde vægge være tørre godt, så de ikke bukker under for høje temperaturer.

Bare rolig, at en pistols flamme kan ødelægge vægbeklædningen. En sådan temperatur er ikke farlig for tynde papir tapet eller vinyl tapet, det vigtigste er at forsøge at holde strålen fra at pege på væggene.

Der er ingen grund til at bekymre sig om de huller, der skal bores til montering af bæreprofilen. Installatører vil skjule dem med en profil eller dekorative baguette.

For at støvet ikke synker på væggene under installationen, anvendes specielle værktøjer med støvsuger til arbejde, eller der anvendes en speciel dyse på en perforator.

Strækloft inden tapet

Hvis installationen af ​​strukturen vil finde sted inden det øjeblik, hvor væggen skal udføres, skal deres tilpasning samt alt forberedende arbejde udføres uden fejl. Ellers understreger den installerede baguette kun de uregelmæssigheder, der ikke kan gemmes ved hjælp af indretningen. Det er også værd at overveje, at hvis du kan forsøge at beskytte væggene, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er der en chance for at det bliver forurenet og beskadiget.

De positive aspekter ved denne installationsmetode er som følger:

 1. der er ingen grund til at bekymre sig om bevarelsen af ​​vægbeklædningen, fordi den termiske effekt vil blive udført, før væggene er færdige;
 2. Over tid er det muligt at erstatte tapetet.

Det er også værd at overveje de negative punkter:

 1. der er risiko for forurening og beskadigelse af stoffet;
 2. Under trimning af tapet, uden tilstedeværelse af særlige færdigheder, kan du ødelægge det dekorative bånd eller endda selve lærredet.

Hvis reparation ofte forekommer indendørs, så er det naturligvis først at lave en spændingsstruktur og tæt på rammen for at holde tapet. Det vil ikke påvirke bygningen, og værelset opdateres hver gang.

Det vigtigste punkt, som ikke bør glemmes, er at give helt flade vægge inden rammens montering.

Klædeskab - kupé og loftsloft

Ved beslutning om installation af loftkonstruktion er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at garderoben vil blive installeret i rummet. Eksperter anbefaler at installere strækloftet efter at garderoben er monteret. Desuden skal det hængende loft være fastgjort til den øverste bund af kabinettet. Som regel besidder skabet plads fra væg til væg og til loftet selv. Af praktiske grunde er kabinettet først monteret under montage af kabinettet, så det ikke hænger på lærredet, og så er loftet monteret.

Den samme rækkefølge skal opretholdes, når det er planlagt at installere en skjult loftsbelysning. Derefter skal du uden tvivl først installere en garderobe og derefter udføre profilens installation med baggrundsbelysning, så kabinettet ikke dækker lysbåndet.

Gulv og ophængt loft

Svaret på spørgsmålet i hvilken rækkefølge man skal gøre i rumbunden og loftet, afhænger af, hvilken type gulv der vil være. En sådan belægning som linoleum, laminat, vinylgulv skaber ikke støv, når det lægges, så det kan lægges efter at strækloftet er installeret, så det ikke lider under installationen af ​​loftkonstruktionen. Hvis gulvene allerede er lavet, er det bedre at dække dem med pap eller andet tæt materiale.

Hvis flisen lægges på gulvet, og denne proces altid ledsages af støv, for eksempel under trimning, er det første at lave flise på gulvet. Samme procedure skal opretholdes i forhold til parketten. Støv, når maling parket kan komme på lærredet, hvilket betyder at du først skal lægge parket, og derefter inddrage installationen af ​​en spændingsstruktur.

Endelige anbefalinger

Bestemmelse af rækkefølgen af ​​reparations- og efterbehandlingsarbejder i lokalet, hvor spændepladekonstruktionen vil blive installeret, giver de endelige anbefalinger dig mulighed for at opnå det maksimale resultat:

 1. Strækloft er at foretrække at installere inden arbejdet på væggene er færdigt.
 2. Før målingerne skal væggene justeres, pudses, pudses og primeres.
 3. Installation af loftet struktur efter tapet truer med at forurene vægbeklædningen.
 4. Hvis væggen ikke er stærk nok, kan der som følge af boring dannes en revne, som vil være usynlig under tapetet.
 5. Under installationen af ​​filmproduktet kan varmepistolen beskadige tapetet og efterlade pletter, der ikke kan fjernes.
 6. Høje temperaturer, når stoffet er spændt, kan medvirke til skrælning af vægbeklædningen.
 7. Før arbejdet påbegyndes, skal gulvet være beskyttet mod skader.

Den største ulempe ved de foreslåede anbefalinger er den kendsgerning, at den efterfølgende anvendelse af vægbeklædning vil blive udført ende-til-ende, derfor vil særlig høj præcision og nøjagtighed af handlinger være nødvendige for ikke at ødelægge nettet.

konklusion

Strækloft ser altid smukt ud og imponerende i ethvert interiør. Den korrekte række reparationer og stadierne af deres gennemførelse vil resultere i kvaliteten af ​​reparationer. Hvis du vil installere en spændingsloft struktur, så entreprenøren - en professionel vil bestemme den nødvendige rækkefølge af værker, baseret på de eksisterende betingelser.

Strek lofter pr. 1 m 2 med installation i Moskva

Omkostningerne angives ved bestilling af stræklofter med et samlet areal på mere end 30 kvm.

Matte strækloftpris for 1 m 2 med installation i Moskva

standard

Klassisk strækloft Standard

Miljøklasse A

Webbredde 2,18 m

Service 1 år

Holdbarhed 40 år

Over 40 farver

Ultra bredt

Sømløse stræklofter i den nye generation

Miljøklasse A

Webbredde 2,95 - 5,40 m

12 års garanti

Service 1 år

Holdbarhed 40 år

Over 40 farver

Premium

Øko-venlige stretch lofter premium

Miljøklasse A +

Bredden af ​​lærredet 1,37 - 2,25 m

15 års garanti

Service 3 år

Holdbarhed over 50 år

Over 150 farver

Sateen strækloftpris for 1 m 2 med installation

standard

Klassisk strækloft Standard

Miljøklasse A

Webbredde 2,18 m

Service 1 år

Holdbarhed 40 år

Over 40 farver

Ultra bredt

Sømløse stræklofter i den nye generation

Miljøklasse A

Webbredde 2,95 - 5,40 m

12 års garanti

Service 1 år

Holdbarhed 40 år

Over 40 farver

Premium

Øko-venlige stretch lofter premium

Miljøklasse A +

Bredden af ​​lærredet 1,37 - 2,25 m

15 års garanti

Service 3 år

Holdbarhed over 50 år

Over 150 farver

Glansende loftspris pr. 1 m 2 med arbejde

standard

Klassisk strækloft Standard

Miljøklasse A

Webbredde 2,18 m

Service 1 år

Holdbarhed 40 år

Over 40 farver

Ultra bredt

Sømløse stræklofter i den nye generation

Miljøklasse A

Webbredde 2,95 - 5,40 m

12 års garanti

Service 1 år

Holdbarhed 40 år

Over 40 farver

Premium

Øko-venlige stretch lofter premium

Miljøklasse A +

Bredden af ​​lærredet 1,37 - 2,25 m

15 års garanti

Service 3 år

Holdbarhed over 50 år

Over 150 farver

Omkostninger til ekstra arbejde

PVC vægprofil

Processing add. vinkel

Prisen gælder fra 1. september til 30. september for byen Moskva, når man bestiller hvide stræklofter på mere end 30 m 2.
Når du bestiller et mindre område, skal du tjekke prisen hos salgsafdelingen i Moskva på telefon +7 (495) 531-20-29.
De nøjagtige omkostninger ved installation af hævede lofter bestemmes kun efter måling af værelset.
VIPSINGING gør målinger i Moskva gratis.

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Lav et ophængt loft

Adresse: Moskva, Narodnogo Militia Street, 44к2

Se også:

382 plads i kategorien "Reparation og konstruktion"

Beslægtede opgaver

Andre opgaver i kategorien "Reparation og konstruktion"

 • Forhandlet pris

Hæld, hæld, niveau gulvet under pladen ind i korridoren og rummet

15 firkanter, indsæt 4 dørkarme og en dør. Hvis vi accepterer at sætte fliserne i badeværelset og strække VVS

Mikhail F. St. Petersborg, Artists Avenue, 30

Gaskedel Proterm giver en fejl. Det er nødvendigt at justere elektronikken.

Ekaterina D. Romashkovo Village, Odintsovsky District, Moskva Region

At samle et børns skrivebord

Dmitry B. Ul Belinsky d32

I badet skiftes konnektorerne på håndklædevarmeren

Yulia I. Vertoletnaya Street, 4k1, Lyubertsy, Moskva Region, Rusland

Det er nødvendigt at lave et hul i væggen, så en gaffel fra køleskabet kunne passere gennem den. Der er ikke noget værktøj til dette hus.

Valeria Moskva, admiral Ushakov Boulevard, 8

Hvordan man laver stræklofter

De særlige egenskaber ved fremstilling af strækloftet er først og fremmest interessante for dem, der planlægger at udføre reparationer og forny loftsbeklædningen. For at vælge det rigtige lærred skal du vide om dets sorter og produktionsmetoder samt installationsteknologien.

Hvordan man laver stræklofter

Typer af lofter og metoder til fremstilling af dem

Lærredet til strækkonstruktioner kan være lavet af polyvinylchlorid (PVC) eller et syntetisk stof med polyurethanimprægnering. Vi lærer, hvordan de produceres og hvad er deres egenskaber.

I moderne udsmykning af stuer er der meget udbredt plader af PVC-film. Det er lavet af en blanding af bulk polyvinylchlorid, der leveres i form af granulater, farvestoffer, blødgørere og forskellige additiver, hvilket giver materialet visse operationelle egenskaber. Når den opvarmes til høje temperaturer, bliver blandingen til en viskøs og plastisk masse, som derefter rulles ud på en maskine til tilstanden af ​​en tynd polymerfilm.

Stræklofter fra PVC film

Tabel nr. 1. Karakteristik af det opnåede polyvinylchloridark.

For det første bestemmes dimensionerne af det rum, hvor kunden har brug for et nedhængt loft. PVC-plader skæres og sys på en speciel maskine med hinanden for at få lærredet af den ønskede længde og bredde. Derefter rulles den op, pakkes og sendes til kunden.

PVC-folien selv er opdelt i flere undertyper i overensstemmelse med dens tekstur.

 1. Glansfilm - har en høj lysreflektans (op til 70%). Efter installation opnås en meget glat overflade med stærk glans. Fordelen er muligheden for visuelt at forøge rummet i rummet. Ulempen er, at enhver fejl, der opstår under driften af ​​loftet, er meget mærkbar.
 2. Mattfilm - dens lysreflektionskoefficient er tværtimod meget lav. Velegnet til de fleste interiører.

Matt strække loftet

Farveindstillinger til satinfilm til hævede lofter

Stræklofter med kunsttryk

Valget af farve til polyvinylchloridlofter er kun begrænset af kundens ønsker og de tilgængelige pigmenter. Desuden er PVC-film meget elastisk, stærk nok og indeholder i sin sammensætning brandhæmmende imprægnering, hvilket ikke tillader materialet at antænde.

Men det har også en ulempe - det er følsomt for virkningerne af høje eller lave temperaturer. I et rum, hvor termometeret falder under nul, bliver PVC-stoffet skrøbeligt og skørt. Og ved meget høje temperaturer udvides og materialiseres materialet. Denne ejendom tilføjer ejerne af lejligheder med fælles installation af stræklofter lavet af PVC og lamper med glødelamper.

Et alternativ til polyvinylchlorid er et polyesterstof med tilsætning af polyurethan. Ligesom ethvert andet stof, er dette materiale lavet på en væv. Derefter imprægneres polyester med polyurethan. Dette gøres for at tilføje elastik til materialet, komprimere egenskaber med stigende temperaturer og forbedre andre operationelle egenskaber. Det resulterende stof rulles op i ruller og sendes til yderligere installation i rummet.

Fremstilling af stofstræklofter

Til forskel fra PVC er stretch polyester-lofter sømløse. Materialet kommer oprindeligt i ruller 4-5 meter bredt, hvilket er nok for de fleste stuer. En speciel profil anvendes til større områder, som lukker kanterne af tøjpladens strukturplader med hinanden.

Tabel nr. 2. Karakteristik af polyester klud med polyurethan imprægnering.

Installation af stræklofter i Moskva og regionen

I dag er stræklofter meget populære, fordi de transformerer ethvert interiør magisk og giver et stort designmuligheder.

Stretch loft giver dig mulighed for at realisere et design projekt af næsten enhver kompleksitet og gøre lejligheden til en stilfuld hyggeligt rede.

Desuden er installationen af ​​hævede lofter - processen er ret hurtig og efterlader ikke en stor mængde skrald.

Men for at købe stræklofter, er det ikke så nemt at vælge fra forskellige tilbud, der er ideel til dig. Det er endnu vanskeligere at købe loftlofter i Moskva, fordi omkostningerne ofte er ekstremt høje! Det er meget vigtigt at vælge en bevist ansvarlig virksomhed, hvis strække lofter anmeldelser glæde og stimulere køb.

Vores firma er bare deres - vi har meget erfaring, behagelige priser, de bedste håndværkere, og anmeldelserne på stræklofterne, som vi installerede, er en anden grund til stolthed.

Hvorfor strække loftet - det bedste valg til interiøret?

Der er flere gode grunde til dette:

· Bestil stræklofter - det er at bestille en æstetisk, moderne, høj kvalitet og meget praktisk del af interiøret. Det er let at se efter sådanne lofter, og de tjener mange år. Ingen ujævnhed og fading!

· Med stræklofter kan du realisere ethvert designprojekt, der har designet loftet i overensstemmelse med dine ideer om skønhed. (Hvis du stadig tvivler, se hvor mange muligheder i "Typer af hæmmede lofter").

· Strækloft kan have nogen form, hvilket betyder at du kan vælge farve og et hvilket som helst antal niveauer (fladniveau lofter er i trend i dag).

· At bestille stræklofter i Moskva er billigt. De gange, hvor stræklofterne var synonyme med det luksuriøse liv, er længe gået. I dag er de tilgængelige for alle!

· Installation af stræklofter - det er hurtigt og nemt! Mange typer lofter i dag er monteret selv uden termo pistoler, og hele redskaber tages ud af rummet, da der ikke er nogen stor temperaturforskel.

Hvorfor vores virksomhed er et af de bedste stræklofter på markedet. Der er også flere grunde her.

Vores lofter er lavet af gode materialer af høj kvalitet, som kun købes i Europa.

For eksempel køber vi kun PVC film og tekstil klud fra producenter i Tyskland, Belgien og Frankrig, fordi disse lande er esser i produktionen af ​​materiale til lofter.

Desuden er europæiske materialer mere miljøvenlige, holdbare, og under alle disse forhold er udtrykket "suspenderede lofter" stadig sandt, ikke en myte. Vores høje lofter er virkelig tilgængelige for alle!

Stort udvalg af muligheder - fra tekstilstof til "stjerneklar himmel" og perforering!

Vi belyser projekter af enhver kompleksitet, så i sidste ende får du en drømme lejlighed.

Vores stræklofter (billeder kan ses i den relevante sektion) - dette er altid ikke kun høj kvalitet, men også smuk og stilfuld!

Du vil helt sikkert være tilfreds med vores mesteres og individuelle tilgang!

Vi foreslår, at du bestiller stræklofter i Moskva fra os, fordi vi er ansvarlige for kvaliteten og sikkerheden i vores arbejde.

· Under installationen anvendes sikkerhedskompositcylindre.

· Vi bruger industrielle støvsugere, og derfor efter installationen - ingen snavs og rester af byggematerialer.

· Vores lofter kan demonteres og tages med dem til en ny lejlighed - de vil ikke miste deres pletfri udseende!

· Vi har den bedste garanti! 3 år på design og 12 år - på lærredet!

· Med os er stræklofterne billige (Moskva og Moskva-regionen) - ikke en myte, men en realitet! Vi gør målinger gratis, giver råd og design!

· Vi forsøger altid at være billige: Stræklofter sælges ofte til rabat eller forfremmelse (sammen med installationen)!

· Og selv uden rabatter kan du købe vores stræklofter billigt, fordi vi vil have komfort til at være tilgængelig for alle!

· Individuel tilgang: Ønsker "skyhøje" lofter? Lofter i form af en stjerneklar himmel med lysdioder? Easy! Vi vil udvikle et design projekt, der passer til dig.

· Vores stræklofter (Moskva og regionen) er kun installeret af fagfolk af den højeste kategori, som altid er klar til at komme til din hjælp og besvare ethvert spørgsmål. Hurtig og pæn installation - deres hest!

Vi har stor erfaring og hundredvis af tilfredse kunder (du kan se dem i afsnittet "Anmeldelser"), fordi vi laver lofter, som jeg vil skrive anmeldelser til!

For at købe stræklofter kræves der ingen stor økonomisk indsats (den laveste pris er fra 425 rubler per m2) - Jeg håber vi har bevist det til dig!

Du kan bestille stræklofter lige nu - vi besvarer alle dine spørgsmål og giver råd, hvis det kræves!

Fordi beslutningen om at købe et strækloft er måske den bedste beslutning, der kan træffes, når man designer et drømmehus.

aktier

Handling på fotoudskrivning!

Vores firma åbner sæsonen for vinterpromoteringer. Dekorer dit interiør med fotoudskrivning med 50% rabat!

Spotlights som gave!

Ved bestilling af lofter på flere niveauer - spotlights som gave!

Ved bestilling fra stedet 10% rabat!

Når du bestiller på stedet - installerer du et strækloft med 10% rabat!

Pensionister og veteraner 10% rabat

Til pensionister og veteraner specialtilbud: lofter med 10% rabat!

Stræk loft i badeværelserne som en gave!

Ved bestilling af lærred i hele lejligheden eller huset - trim loftet i badeværelserne GRATIS!

Hvordan man laver et loftsloft gør det selv i 5 trin

For at installere spændingsarket selv skal du vide, hvordan strukturen er indrettet indefra.

For at finde ud af, hvordan man laver et strækloft, skal man kende sin enhed og installationsteknologi. I flere års arbejde med lignende strukturer kom jeg på tværs af mange nuancer, og nu ved jeg helt sikkert, hvordan man vælger materialer og hvordan man korrekt installerer spændeklædet. Besluttet at dele med dig.

Fordele og ulemper ved opløsningen

Selvfølgelig er der fordele og ulemper med hævede lofter. Jeg vil kun give de vigtigste funktioner, der kan påvirke valget af loft trim.

Fordelene ved stræklofter:

 1. Ideelt glat overflade. Stretched lærred danner et plan uden forvrængninger og folder, mens det perfekt maskerer manglerne i ethvert loft. Dette gælder både for store områder og små værelser (for eksempel badeværelser, balkoner og loggier).

Spændingsstrukturen på loftet er smuk og pæn.

 1. Vandmodstand. Loftsloft lavet ofte af materialer, der er godt tolereret fugt. Hvis det ikke er så vigtigt i stuen eller soveværelset, så er fugtmodstanden på loftet f.eks. En af de prioriterede faktorer.
 2. Yderligere varme- og lydisolering. Ved at strække loftet under loftet danner vi et næsten stramt luftrum med en tykkelse fra 40 til 150 mm. Denne "luftlomme" er en buffer i vejen for kraftige lyde, og det reducerer desuden varmetabet betydeligt.

Produkter med fotoudskrivning er de smukkeste, men det er vigtigt at vælge det rigtige design!

 1. Smukt udseende. Her er måske kommentarer overflødige - og den glatte vinylfilm og det strakte stof og de flere malerier med billeder ser meget attraktive ud.

ulemper:

 1. Lav styrke. Den strakte lærred kan bryde igennem med en punkt mekanisk indvirkning, og dette skal tages i betragtning.

Lerret er ret skrøbeligt og kan rive, det er meget svært at reparere det, og det er ofte umuligt

 1. Tendens til temperaturforvrængninger. Når temperaturen falder, kan strakte dåser (især polymere) enten sænke eller gribe. Dette ses tydeligt på steder, hvor der er et klart lokaliseret udkast.

Spændingsfejl (på billedet) opstår normalt, når installationsteknologien brydes eller under temperaturdeformation

I ekstrem kulde mister vinylpladen sin elasticitet og bryder under relativt små belastninger. Dette er et af hovedproblemerne ved installation af lofter på altaner og loggier.

 1. Høj pris Selve lærredet koster meget (fra 150 rubler per kvadrat - indenlandske og kinesiske materialer, 500 rubler og mere - europæisk). Hertil kommer, at installationen af ​​loftet, lavet af eksperter, også "koster en smuk krone." Du kan spare penge ved at lave dine egne hænder, men her skal du bruge tid og kræfter samt lære teknologi.

Dette design ser stilfuldt ud, men det koster meget

Hvis du beslutter dig for at finde ud af selv hvordan man laver stræklofter i henhold til alle regler, så gå videre.

Hvad skal du arbejde?

For at installere strækloftet har vi brug for et sæt værktøjer.

TENSION-lofter i moskva

Deltagere i Perfect Repair og School of Repair på TNT

Installation og installation af stræklofter i Moskva

Virksomheden har mere end 40 store virksomhedskunder. I 1 måned udføres mere end 300 ansøgninger om lavpris lofter i Moskva. Virksomheden er stolt af sine produkter, som kendetegnes af fremragende kvalitet og værdi. Kun her kan du købe et loft på 330 rubler pr. 1 m². Vi værdsætter hver enkelt kunde og garanterer hurtig udførelse af applikationer.

gratis

Afgang af måleren på objektet

Upåklagelig kvalitet

Kun originale og sikre materialer fra Europa

garanti

Til tilbehør og materialer 10 år

tillid

Mere end 300 tilfredse kunder om året

Nem betaling

Kontanter og elektroniske penge

sikkerhed

Arbejdet bruger nyt udstyr
Lær mere

Høj kvalitet til overkommelige priser.

Garanti for materialekvalitet

årens gennemsnitlige levetid for vores lofter

nuancer og teksturer. Lad os hente farve til ethvert design

Kunder købte lofter i 2017

100000

kvm Duer er blevet installeret i 15 år

Hvilke stræklofter vil du bestille?

Vores firma tilbyder forskellige grupper af loftbeklædning til bestilling og indkøb, takdesign varierer i tekstur, belægning og anvendelse. For detaljeret konsultation kan du altid kontakte vores konsulenter, der arbejder for dig på et passende tidspunkt.

Køb et billigt hængende loft med installation i Moskva

Stræklofter - alt hvad du behøver at vide forbrugeren

Strekak er en struktur, der består af faste klæder på en plast- eller aluminiumsprofil, som er placeret under rummets hovedloft. Bestil dem i Butovo er ikke svært.
Streklofter kan være lavet af vinylmateriale eller tekstiler, svejset eller sømløst.

Indholdsfortegnelse:

Hvilke materialer er bedre at vælge?

Baseret på lærredet, som er grundlaget for spændingsstrukturerne, er de opdelt i to hovedtyper:

 • polyvinylchloridlofter (PVC);
 • stof (tekstillofter).

PVC produktspecifikationer

Polyvinylchloridfilm er et materiale, der er anerkendt som miljøvenligt og helt sikkert for menneskers sundhed. Denne film er lavet ved svejsning af enkelte strimler. PVC-materiale har alle de nødvendige egenskaber og kvalitetscertifikater, som giver ret til at bruge det i boliger. Loftkonstruktioner af denne type er meget sværere at samle end stof og har en lavere grad af styrke. PVC loft kan også opdeles i forskellige typer i henhold til teksturens art:

 • blank;
 • mat;
 • metallisk;
 • perlemor;
 • gennemsigtig - monteret med baggrundsbelysning bag filmen.

Tekniske egenskaber ved PVC lofter giver sådanne fordele ved strukturer:

 • let at rengøre;
 • har høj vandmodstand
 • har et godt æstetisk udseende
 • kendetegnet ved et varieret udvalg af materialer.

Ulemperne med filmlofter omfatter sådanne funktioner:

 • designet tolererer ikke lave temperaturer;
 • Loftet har lav styrke, så det kan blive beskadiget af en skarp genstand;
 • Loftet kan ikke monteres uden brug af specialudstyr.

Karakteristik af hyldekonstruktionen af ​​stof

Tekstillofter - Et design, der er fremstillet af strik og polyester, og er altid sømløs. Reduceret tekstilstof imprægneres med en blanding af polyurethan, presses, tørres og kalandreres. Tekstilservietter er lavet i ruller op til 5 meter brede.

Stoflofter har følgende ulemper:

 • har svært ved at rengøre
 • ikke i stand til at holde vand i lang tid
 • har en relativt høj pris.

På grund af dets tekniske egenskaber har tekstillofter en række fordele:

 • har høj styrke
 • har et varieret design
 • Monteret lettere end PVC.

Generelle egenskaber ved lofter

Alle fordelene ved stræklofter findes på grund af tilstedeværelsen af ​​sådanne tekniske egenskaber:

 • hurtigt og nemt monteret;
 • beskytte huset og møbler fra oversvømmelser;
 • kunne holde ca. 100 liter vand pr. 1 m 2;
 • kan monteres i rum med et temperaturområde fra 0 til 50 ° C;
 • har et smukt design og et varieret udvalg;
 • besidder brandsikkerhed i klasse G1
 • garanti op til 15 år
 • Monteres omhyggeligt uden tilstedeværelse af snavs og støv;
 • gem alle kommunikationer og sømme
 • imprægneret med antibakterielle midler.

Bestil en hvilken som helst af arten i Krasnogorsk - let.

Hvilket loft er bedre: glat eller mat?

Ifølge sin tekstur blandt spændingsstrukturer, den mest populære i byen Khimki og ikke kun er der et blankt og matt loft.

Disse to typer lofter har følgende finesser:

 • glatte lærred er karakteristiske, fordi de er i stand til at reflektere billedet i et spejlbillede. På grund af denne funktion ser spejlloftet meget rentabelt ud i lave rum, hvor det vil udvide rummet. De væsentligste ulemper ved glatte mønstre indbefatter det faktum, at sømslinjen kan være mærkbar, hvis de sutureres;
 • Matt PVC lofter er en klassisk version af spændingsstrukturer. Velegnet til store rum, hvor der er spejle med massive aristokratiske rammer, møbler med afrundede træk og buede ben. En vigtig fordel ved disse lofter er deres lave omkostninger.

Anmeldelser af stræklofter: glatte og matte muligheder

Om hvilke spændingsstrukturer der er bedre: blanke eller matte, er der evige tvister. Alle disse typer har både fordele og ulemper. Kun de mennesker, der allerede har installeret sådanne lofter i deres hjem, kan objektivt vurdere, hvilken løsning der vil være den mest optimale:

 • Nikolai fra Moskva: Jeg har mit eget firma til installation af stræklofter, så i færd med at reparere tænkte jeg ikke engang på hvilket loft at montere. For renheden af ​​eksperimentet i soveværelset installerede jeg et stofloft, og i salen valgte jeg blank hvid PVC. I princippet er begge tilfredse med denne mulighed, men hver har sine egne egenskaber. Fordele ved PVC-lærred: deformerbar, har et enormt farveskala, giver et perfekt fladt loft, skjuler alle fejl og kommunikation, nem at vedligeholde. Blandt manglerne kan jeg udelukke følgende: Temperaturen må ikke falde til 5 ° C og lavere, det er meget nemt at beskadige materialet, og sømene kan ses, hvis installationen udføres dårligt. Tøj fra stof har den højeste holdbarhed, men har knappe farve skala.
 • Zhanna fra Khimki: For tre måneder siden startede min mand og jeg reparationer i den festlige hal i lejligheden, og for større pomp og højtidelighed besluttede vi at lave et blankt strækloft. Valg klassikerne og bestilt et hvidt lærred. Specialister installerede hele loftet på en dag, hvilket gjorde os meget glade. Vores værelse er blevet meget festligt og lyst, afspejler helt hele rummets design, mens det er meget nemt at rengøre.
 • Oleg, Butovo-distriktet: i 2012 blev der lavet et matt strækloft af hvid farve på 3 x 3 m i gangen. Installering af strukturen tog 1 dag, og processen var ren og medførte ikke meget snavs. Lerret var perfekt glat med et led, der ikke var synligt synligt. Et år senere oversvømmede vores naboer os fra tredje sal, men takket være deres solide konstruktion blev hverken reparationen eller møblerne beskadiget. De hældte vand gennem hulet for lysekronen, og efter tørring var lærredet ikke anderledes end det, der netop var samlet.

Hvordan er det ophængte loft?

Forskellige typer af stræklofter har deres egne installationsfunktioner, men de vigtigste trin i installationen forbliver uændrede.