Lofter af udvidet metalnet (PVS): typer og egenskaber

Udvidet metalnet er populært inden for interiørdesign. Sådanne paneler giver meget plads til udformningen af ​​lofter og har en lav vægt, hvilket reducerer belastningen på bjerget og letter installationen.

Hvad er PVA

Dette er en moderne type loftbeklædning i form af metalplader med en maskestruktur. Den opnås ved samtidig skæring og tegning af et metalark. Som følge heraf styrkes styrken, men vægten øges ikke. Dette giver dig mulighed for at danne en pålidelig loftsbeklædning.

Sådanne ark rulles imidlertid gennem ruller for at give dem en jævn konfiguration og eliminere alle mulige deformationer. Sammen med dette er strukturens mønster signifikant reduceret. I betragtning heraf fremstilles udvidede metalplader (PVL) med varierende grader af fladning. Det giver et bredt udvalg af paneler til forskellige designbeslutninger. Som regel anvendes galvaniseret og rustfrit stål med en maksimal tykkelse på henholdsvis 3 og 1,5 mm.

Produktionen af ​​alle metaludvidede grids (TsPVS) er næsten affaldsfri, hvilket reducerer virksomhedens omkostninger til genanvendelse. På grund af dette reduceres omkostningerne ved produkterne betydeligt.

Der er flere muligheder for gitterdesign:

 • Q - små firkantede celler. Denne struktur giver en minimal procentdel af visuel permeabilitet. Giver dig mulighed for sikkert at skjule fejlene i loftet og relaterede kommunikationer. Komplet med en ekstra akustisk understøtning, den har god lydabsorption.
 • R - diamantformede celler. Egenskaberne adskiller sig ikke fra Q-design.
 • ST - store aflange rhombic celler. Et sådant gitter kan nemt udskiftes med perforerede stålkassetter. Dette design benyttes sjældent til husholdningsbrug. Oftere trimmer de industrielle lokaler.

Hovedformålet med enhver form for sådanne paneler er at skjule loftets mangler, absorbere støj og sikre god lysoverførsel.

Fordelene ved udvidet metalnet

Om de akustiske egenskaber og den lave vægt af meshpaneler til monterede konstruktioner er allerede kendt. Ud over denne PVA:

 • fugtbestandig, da den er lavet af rustfrit materiale, hvilket giver pålidelig beskyttelse mod korrosion, så disse net er brugt til udendørs brug;
 • har en god lystransmission - 40-70%, som giver mulighed for at opnå den ønskede lyseffekt ved placering af lamper inde i ophængningsstrukturen;
 • giver brandsikkerhed, og installationen kræver ikke specielle certifikater. I overensstemmelse med GOST 30244-94 henvises til typen af ​​ubrændbare materialer;
 • Den er universel og kompatibel med mange ophængningssystemer, for eksempel Armstrong eller Grilyato, som tillader udskiftning af gamle paneler uden at geninstallere selve strukturen;
 • Gitteret er let malet i hvilken som helst farve ved pulverlakningsmetode, som det har en god dekorativ udseende på;
 • giver dig mulighed for at skabe design af forskellige former og størrelser, herunder komplekse designløsninger.

Typer af mesh lofter

kassette

Sådanne paneler er fremstillet af TsPVS. Oftest har de en firkantet form og er beregnet til standardtyper med en cellestørrelse på 600x600 mm. Der er også rektangulære paneler og specielle metalkassetter, der anvendes i skjulte ophængningssystemer. Afvige i lang levetid.

modulær

De er stål eller aluminium selvbærende rektangulære paneler. De er kendetegnet ved deres alsidighed, og derfor er de i stor efterspørgsel. Let at installere uden at kræve denne suspension. Se godt ud i værelser med en lille højde af loftet på grund af dets synlige gennemsigtighed. De har høj styrke, derfor er de velegnede til at tappe lys eller akustik. Denne type panel adskiller sig efter installationsmetoden:

 • Og - forbinder ende til ende, danner ikke en søm;
 • B - overlapper med den sømløse metode
 • C - installationen udføres fra ende til ende med en søm;
 • Højttalerne er monteret overlappende, krydsene er usynlige, de adskilles af en støtteprofil af blind typen.

Hook-On-paneler med skjult ophæng er desuden tilgængelige. De er udstyret med en buet kant, der er placeret omkring produktets omkreds. Sådanne paneler dækker simpelthen til hinanden, hvilket skaber effekten af ​​en monolitisk belægning, da der ikke dannes sømme under installationen.

design

Til udsøgte designløsninger er paneler med en lille udfladning særligt velegnede (i deres fremstilling anvendes lavt tryk under rulning). Dette bevarer produktets tekstur, hvilket ofte er vigtigt for ikke-standard design af rummet.

Designere kræver krøllede designs. De giver dig mulighed for at oprette et meshloft på den mest bizarre form. På grund af dette opnår det indre af rummet en lys personlighed. Oftest udføres mønstre i form af bogstaver S, C og U. På individuelle anmodninger er det imidlertid muligt at fremstille andre typer af meshpaneler. Forskellige legeringer anvendes i deres produktion, for eksempel lavstålstål, aluminium, messing.

Hvor ellers anvendes PVA

Ud over udformningen af ​​hængende loftkonstruktioner er udvidet metalnet efterspurgt i skabelsen af:

 • trappe trin - til denne brug paneler med store celler;
 • kontorskillevægge og stativer - oftest bruges de i indretningen i techno-stil;
 • paneler til vægge og facader - krævet i kontor og administrative lokaler;
 • hegn til forskellige formål - PVA bruges til at fylde det lodrette rum mellem rækværk og gulvflade.

Desuden anvendes sådanne paneler som gulvplader i industrielle lokaler.

Udvidet metalnet er en omkostningseffektiv efterbehandling. Hun giver mulighed for at lave registreringselementer af den mest forskellige form. Med deres hjælp kan du give dit hjem en individualitet med minimal indsats - panelerne er nemme at installere og har lille vægt. Den mest kendte producent af metalophængssystemer er det russiske firma Albes, en førende leverandør af aluminium- og stålafslutningsmaterialer. Mesh lofter er en praktisk, økonomisk og sikker løsning!

Loftgips

Reparationer kan ikke betragtes som komplette uden at justere loftet. Opgaven er ikke let. Alternativt kan du bruge forskellige udformninger af hævede lofter, men de har en betydelig ulempe - de er mærkbart skjule plads. Alternativt kan gips anvendes. Moderne teknologier til påføring af gips giver dig mulighed for at få et loft med en perfekt glat overflade. En af måderne er at pudse loftet langs fyrene.

Der er træ og metal fyrtårne, de kan også laves af gips eller gips. De to første typer er mere velegnede til plastering af overflader, som du kan bruge negle på (fx træ, mursten osv.) Som fiksering. Også fyrtårne ​​af træ og metal bruges bedst, hvis gipset påføres mekanisk.

På betonoverflader er det mere hensigtsmæssigt at arrangere beacons af gips eller gips. Gipsbjælker er mere slidstærke, men efterfølgende skal de skæres helt ned fra gipslaget. Plastering beacons nok til at skære til det ønskede niveau.

Før monteringen af ​​beacons er overfladen hængt. For at gøre dette skal du indstille horisonten (niveau), som vil være et referencepunkt for installation af bakker. Hvis rummet er perfekt niveau gulv, så gulvplanet kan bruges som grundlag. Ellers er det bedre at bruge byggeniveauet, med hjælp som det vandrette plan er udsat for. Horisontlinjen holdes i denne højde, hvor det er bekvemt for mesteren. Lige afstand omkring rummets omkreds måles fra horisontlinjen mod loftet, og der laves mærker på væggene. Dette vil være gipsets ydre overflade. Ifølge mærkerne strækker de mellemliggende og nærvæggede snørebånd.

Enheden beacons af gips og gips

Plastering vægge og lofter langs fyrtårne ​​begynder med opførelse af frimærker - kubikplader af gips eller gips. Stemplets højde skal svare til tykkelsen af ​​det fremtidige lag af gips; bundfladen er parallelt med gulvet. For enheden skal beacons have en regel. Reglen anvendes på frimærker og fastgøres med negle, klemmer eller mørtel. Løsningen eller gipset er dækket med en spatel i rummet mellem loftets overflade og reglen, indtil den er fyldt. Efter påfyldning skal opløsningen rettes. For at gøre dette er det tampet med en spatel, overskydende fra sidefladerne er afskåret. De fjerner reglen ved at glide lidt opad hævet kant. I dette tilfælde fjerner den anden kant overskydende gips og glatter det. Samtidig renses fyrene af gipsblandingen, der faldt på dem. Før du fjerner reglen banker du med en hammer. Hvis der er dannet hulrum i fyrtårnene, skal de dækkes over og forsigtigt jordes.

En anden måde at lave beacons på. I dette tilfælde er det også nødvendigt at lave frimærker. I dette tilfælde dækker løsningen ikke under den etablerede regel, men gnides. Reglen, der er etableret nøjagtigt i henhold til mærkerne, trykker løsningen og bevæger sig frem og tilbage, indtil overfladen berører markens nederste kant. Ulempen ved denne fremgangsmåde for indretningsbakker er, at løsningen under kastningen kan falde på mærket, hvilket er uønsket fordi deres nøjagtighed falder. Derfor skal du i tilfælde af at få løsningen på mærket bruge tid og kræfter på at skære det og gentage hele proceduren.

Anvendelsen af ​​opløsningen sker på den sædvanlige måde: et lag spray, jorden (et eller flere lag efter behov). Efter påføring af det sidste lag af gipsniveau, med alt, der går ud over niveauet af fyrene fjernes. Fyrtårne ​​af træ, metal og gips bliver helt rengjort. De efterfølgende nedtryk er forseglet med mørtel og gnides til gipsniveauet. Fyrene fra gipsblandinger er delvist afskåret, flush med planet dannet af gipslaget. Afslutningslaget af finishen påføres kun efter korrigering af alle manglerne på det udjævne og gnidte lag af gips. Jo mere ens gipslaget er, jo tyndere lag af topcoat vil være tilstrækkeligt.

Loftgips på gitteret

Som vi kan se, er gipslofter ikke den nemmeste del af reparationen. For at udføre denne opgave korrekt, er det nødvendigt at have særlig viden og færdigheder. Før du begynder at studere, skal loftet være omhyggeligt forberedt. Selv en grundigt forberedt overflade kan imidlertid ikke tjene som en absolut garanti for gipslagets styrke og soliditet. I forbindelse med plastering er forskellige fejl i arbejdet mulige, for eksempel overtrædelser af proportioner, der overskrider den tilladte tykkelse, manglende overholdelse af temperaturregimet, pludselig falder temperaturen. Disse faktorer kan bidrage til ødelæggelsen af ​​gipset. Løsningen på dette problem er brugen af ​​specielle pudsningsnet.

Typer af gipsnet og udvælgelseskriterier

Hovedkriteriet ved valget af gipsgitter er tykkelsen af ​​gipslaget. Loftgips uden at bruge et gitter er kun muligt, hvis bunden er tilstrækkelig flad, uden rust og tykkelsen af ​​gipslaget er mindre end 2 cm. Hvis uregelmæssighederne i loftet er mere end 5 cm, anbefales det ikke, at eksperter anbefaler at gulvbelægningen bliver loftet med gips. I dette tilfælde er det bedre at bruge suspenderede eller hængende loftkonstruktioner.

For at niveauer lofterne med gips anvendes to typer gipsnet: glasdug og forstærkningsnet af metal. Den første mulighed anvendes til lofter med rustler og en tykkelse på gipsplader på op til 3 cm. Glasfiberforstærkningsnettet beskytter overfladen mod revner. Hvis tykkelsen af ​​gipslaget overstiger 3 cm, er der en trussel om dens sammenbrud under vægten af ​​sin egen vægt. For at undgå dette skal du anvende et forstærkende metalnet.

Installationsproceduren for gipsfiberglasfiber.

Tøjnet på loftet kan placeres enten langs eller på tværs. Først og fremmest afhænger det af tilgængeligheden af ​​rust på loftet. Hvis der er nogen, så er hele lærredene arrangeret langs hver af dem. Hvis der ikke er rust, kan nettet placeres efter eget valg. Hovedbetingelsen er, at den skal dække hele overfladen. Ved at skære lærredet til den ønskede størrelse, kan du forlade små lagre (ca. 10-15 cm), så gitteret lukker leddene mellem loftet og væggene, og de fastgøres sikkert.

Gitteret skal placeres midt i gipslaget, så det vil være mest effektivt. På baggrund heraf begynder plastering lofter med anvendelsen af ​​det første lag af gipsblanding eller kitt. Så overlejrede webnet og druknede. Det næste lag kan lægges straks, men du kan lade det første lag af gips tørre.

Nogle gange er glasfibernet fastgjort til loftets overflade. I sådanne tilfælde er det fastgjort med skruer eller hæfteklammer. Sæt derefter et lag af gips. Denne mulighed er dog kun mulig, hvis tykkelsen af ​​gipslaget ikke overstiger 1 cm. Med et tykkere lag af gips opnås net som om det er fra kanten og viser sig ikke at være så effektivt som et middel til at styrke overfladen.

Det er vigtigt! Naboakselplader lægges på loftoverfladen med en overlap på mindst 10 cm.

Installationsprocedure af metalplasteringsnet

Som allerede nævnt anvendes forstærkningsmetalnetværket, når tykkelsen af ​​gipslaget er mere end 3 cm. Som regel anvendes der i sådanne tilfælde en cementbaseret gipsblanding. Det er muligt at bruge gips, men underlagt strenge anbefalinger fra producenten.

For at arbejde skal du have et gitter lavet af galvaniseret metal (cellestørrelse: 10x10 mm eller 12x12 mm). En alternativ mulighed er et udvidet metalnet (celle størrelse 10x25 mm). Gitteret er diamantformede celler forskudt. Fordelene ved det udvidede metalnet er lavvægt (tykkelsen af ​​pladen, hvorfra den fremstilles, er kun en og en halv til to millimeter). Gitteret er godt tilpasset overfladen selv med den mindste tilladte tykkelse af gipslaget og også let at skære. Et andet plus - forlader ikke rustne spor.

Det er vigtigt! Uanset hvilken type gips, skal materialet grundigt affedtes før brug.

Placeringen af ​​metalnet på loftet såvel som glasfiber afhænger af tilstedeværelsen af ​​rust. Hvis de er, bliver materialet stablet langs hver af dem med en fast bane. Til skæring af metalnet ved hjælp af metalskærer.

Gitteret på loftet er fastgjort med skruer og monteringsbånd. I gennemsnit vil en kvadratmeter overflade kræve 16 huller (afstanden mellem hullerne skal være 25-30 cm, hullernes dybde skal være 2-3 mm længere end dowels). Vi bruger en boremaskine på seks millimeter. Som et resultat skal masken passe tæt til overfladen; På steder, hvor materialet passer, skal du installere en ekstra mount.

Det er vigtigt! Under ingen omstændigheder skal armeringsmaterialets kanter hænge ud; de skal være omhyggeligt sikret. Samtidig overlapper de tilstødende lærredene med 10 cm.

Gipsloftgitter udføres ved hjælp af gipsplader, som monteres direkte på armeringsmaterialet efter installationen.

Om nødvendigt fungerer to lag af gipsprocedure som følger. Det første lag påføres med en trowel, presser opløsningen gennem cellerne, så den går i indgreb med overfladen; Derefter er det nivelleret og får lov til at tørre helt. Først efter dette påføres det andet gipslag.

Installation af gipsgitter på loftet

Installering af gitteret i loftet bruges meget ofte til plettering af overflader. Det styrker ikke blot laget, men giver dig også mulighed for at undgå forekomsten af ​​revner og smuldre af gips, og dette fører til en stigning i loftets slutningstid.

Gipsgitteret er et forstærkende materiale, derfor er dets anvendelse ønskeligt ved påføring af et lag med en tykkelse på 10 til 30 mm. Hvis blandingshøjden overstiger 30 mm, bliver arbejdet med at lægge dette materiale obligatorisk. Det er især vigtigt at bruge det, når man udsmykker værelser i nye bygninger, som som regel krymper i 5 år. Brugen af ​​gitteret beskytter loftets overflade i din lejlighed mod revner.

Den utvivlsomme fordel ved at lægge gitteret er, at det er meget nemt at montere, alle kan vedhæfte det til overfladen med egne hænder. Derudover er den generelt tilgængelig, dens omkostninger er ret små. Derfor er det meget mere hensigtsmæssigt at bruge lidt tid og penge på køb og installation af gipsgitter end at bruge penge på reparation og reparation af revner i loftet. Desuden har dette materiale mange fordele:

 • styrke (forstærkning) gips;
 • øge levetiden for den færdige overflade;
 • bekvemmelighed i arbejde, når du tegner tykke lag;
 • nem installation;
 • omkostningsbesparelser under driften af ​​lokalerne og dens efterfølgende reparation.

Men før du begynder at købe dette materiale, skal du gøre dig bekendt med de typer af gipsnettet, der i øjeblikket er tilgængelige i hardwareforretninger.

Typer af forstærkningsnet til loftet

I øjeblikket er der flere muligheder for at styrke gipsloftet med forstærkningsnet. Du kan enten købe færdige glasfiber- eller metalbaner eller et specielt træbatten-design - helvedesild. Derudover kan du lave dit eget trådnet.

1. Glasdug (plastik) mesh

Lærredet af denne type består af tynde syntetiske fibre, vævet sammen. Glasdugnet er perfekt til påføring på gips på op til 30 mm.

Fordele: pris, overflade forstærkning styrke (til tynde og mellemstore lag), forringes ikke over tid, nem installation.

Ulemper: Ikke egnet til lag over 30 mm.

2. Metallisk gipsrist

Dette materiale består af en metaltråd, der danner maskerne. Den har en beskyttende belægning i form af zink, som forhindrer dannelsen af ​​korrosion og rust på overfladen under drift. Som regel anvendes metalnet til at styrke tykke plastre (fra 30 mm).

Fordele: Styrken af ​​forstærkning af lag af enhver tykkelse, mister ikke dens præstationsegenskaber over tid, nem installation.

3. Guldplaster

Materialet består af et sæt træplader, fastgjort sammen og dannelse af celler i form af rhombusser. Bruges til polering af træoverflader. Hvis det er nødvendigt, kan helvedesildene laves uafhængigt af lange stænger med en bredde på 20-30 mm og tykkelse op til 8 mm.

Fordele: pris, brugervenlighed.

Ulemper: gælder kun træbaser, materialet er uelastisk, så de ikke styrker de komplekse og ikke-standardiserede designs.

4. Trådnet

Denne mulighed er at selvfremstille ligheden af ​​gipsnet. Kan bruges i forbindelse med installation af helvedesild. Til dette formål fastgøres rækker af negle eller skruer til loftets overflade i en afstand på højst 10 cm. Derefter vikles trådsegmenterne på dem i begge retninger og i vinkelret. Som et resultat dannes firkantede gitterceller. Men denne metode til at styrke plasterede overflader er forældet og den mest tidskrævende. Derudover har han en række ulemper.

Fordele: Pris, egnet til lag af enhver tykkelse.

Ulemper: Arbejdsomhed, overfladeforstærkningsstyrke afhænger af størrelsen af ​​de dannede meshceller, inden for gipset kan tråden ruste (tilsvarende pletter vises i loftet), hvis det ikke behandles yderligere under installationen.

Nu har du lært om alle former for gitter og strukturer, der bruges til at styrke gipsloftet. For at hjælpe med udvælgelsen kan vi rådgive følgende:

 • For det første skal materialet købes i færdig form, og ikke spilder tid på at lave det selv. Du kan beregne den krævede mængde af plaster til dit loft ved hjælp af en online-regnemaskine til konstruktion - et specielt program designet til at bestemme lydstyrken ved afslutning af lokaler;
 • For det andet skal basisgitteret vælges på grundlag af det planlagte lagtykkelse (op til 10 mm - gitteret er slet ikke nødvendigt, fra 10 til 30 mm - glasfiber over 30 mm - metal);
 • For det tredje bør størrelsen af ​​cellerne til glasdugnet ikke overstige 5 * 5 mm og for metal - 20 * 20 mm. Selvom disse er alle vores anbefalinger, er valget altid dit.

Efter køb af materialet skal det installeres korrekt for at få en god holdbar overflade af loftet. Og hvordan man gør det bedst, vil du lære videre.

Teknologi installation af gipsgitter på loftet

1. Forberedende arbejde

Hvis du har købt et metalnet, skal det affedtes før brug. På overfladen af ​​lærredet kan der være pletter fra fabrikken olie, så det anbefales at tørre materialet med en fugtig klud eller skyl med rent vand.

Hvis du alligevel besluttede at lave gipsgitteret selv, skal den ledning, der skal bruges til fremstilling, desuden behandles med oliemaling, cement eller limemælk. Dette beskytter det mod korrosion inde i loftet på loftet og forhindrer rustflekker på overfladen.

Før installationen skal gitteret skæres med saks til metal. Størrelsen på lærredet vil afhænge af rummets dimensioner og (eller) afstanden mellem gipsbrætene, der er fastgjort til loftet. Men under alle omstændigheder skal der ved skæring overlades 10-12 cm på hver side for muligheden for at overlappe malerier under installationen.

2. Fastgør garnet til loftets overflade

På grund af det faktum, at opførelsen af ​​træ helvedesild er meget enkel (du behøver kun at negle neglene i celletopperne), og styrkelsen af ​​gipslaget med tråd er en forældet teknologi. I denne artikel vil vi overveje installationen af ​​færdige net.

2.1. Monteret på negle

Installation af metal (eller glasdug) gipsnet er som følger. Fra hvilken som helst vinkel i loftafsnittet bliver den første søm kørt ind. Så fra den i en afstand på 20-30 cm i en række er alle andre fastgjort. På den næste linje skal placeringen af ​​neglene skiftes lidt (med 10-15 cm) i forhold til den forrige, det vil sige at fastgøreren er installeret i en "forskudt rækkefølge". Afstanden mellem rækkerne er også 20-30 cm.

Du kan bruge dowel-negle, specielle pinde med en bred hat og parentes som fastgørelsesdele. De skal være lavet af rustfrit metal. Deres længde afhænger af den afstand, hvorpå gitteret kommer fra bunden overlappende, men normalt er 50-70 mm nok. Indramningen af ​​lærredet fra bunden af ​​loftet anbefales at være lig med halv tykkelsen af ​​det påførte gipslag.

Derefter spændes metalnetet og fastgøres til neglene. På samme tid må der ikke gives tilladelse til nogen afslutning på nettet i ethvert område. For pålidelig fastgørelse bør toppen af ​​neglene, på hvilken gitteret holdes, bøjes. Når du lægger dåserne ved siden af ​​hinanden, er det nødvendigt at huske dannelsen af ​​en overlapning på mindst 10 cm i størrelse. Dette er nødvendigt for at sikre styrken af ​​hele overfladen af ​​loftet.

Derefter placeres gipsblandingen på det installerede gitter (i 1 eller 2 lag afhængigt af den krævede tykkelse) og udlignes af reglen.

2.2. Tryk på garnet i gipset

Der er en anden måde at installere på. Det bruges som regel når du lægger glasdug klud på gips med en tykkelse på ikke mere end 10-15 mm. Essensen af ​​metoden består af følgende: For det første påføres et gipsblanding til loftet. Derefter skal den være planeret en smule og lægge på toppen af ​​gitteret, så den dækker hele området på overfladen. Du bør ikke glemme at skabe 10 cm overlapning af to tilstødende lærrede.

Dernæst presses gitteret ind i gipslaget til en dybde på 3-5 mm. Dette kan gøres med en trowel eller en scraper. Så er hele overfladen nivelleret af reglen, og resultatet er et jævnt og holdbart loft.

2.3. Seal shtrob

Separat skal man sige om tætningen af ​​forskellige porte og store åbninger på loftoverfladen. Reparation af sådanne steder udføres ved hjælp af gips og forstærkningsnet, som er skåret og stablet over bredden af ​​sektionerne. Ved skæring af klæder skal der ligge en margen på 5-7 cm på hver side. Derefter installeres gitteret på overfladen og forsegles med mørtel.

3. Endeligt arbejde

Nivelleringen af ​​gipsblandingen på loftet skal startes fra midten af ​​sektionen af ​​det installerede gitter, idet reglen flyttes først til den ene side og derefter til den anden. På denne måde tillader du ikke skader eller skader. Enderne af gitteret på knudepunkterne skal udflades og skylles ud på væggene, hvis du vil gipsere dem yderligere eller trimme dem med en saks.

Som følge heraf får du en solid og pålidelig pudset loftoverflade.

Hvordan reparere loftet ved hjælp af et gitter?

En grundig reparation af et standardbetonloft uden at installere suspenderede eller spændte strukturer er umuligt uden højkvalitetspudsning. Samtidig bruges forstærkningen af ​​loftet med et særligt net. Dernæst vil vi tale om, hvordan en sådan efterbehandling udføres, hvorfor der kræves forstærkning, og hvordan forstærkningsmaterialet er fastgjort til loftet.

hvorfor

Med en grundig restaurering eller overhaling af overlapningen kan laget af den påførte løsning være meget imponerende. For at løse et så tungt lag af blandingen har du brug for en stærk base, som bliver loftgitteret, som er fastgjort under gipset. Gips kan lægges meget tykt lag og på samme tid vil det blive sikkert fastgjort til den forudfastsatte base.

I hvilke tilfælde anvendes

Hvis alle flyene i dit hus er relativt lige, og reparationen skal være rent kosmetisk - let justering med en blanding, der ikke overstiger en centimeter i tykkelse, kan gøres uden at styrke. Men hvis dit hus er nyt og kan krympe, såvel som i tilfælde, hvor løsningen vil blive anvendt mere tykt, er det bedre at bruge forstærkningsbaser.

Hvis den påførte sammensætning falder på tykkelsen på mere end tre centimeter, bliver brugen af ​​forstærkende materialer en uundværlig del af arbejdet. Uden forstærkning, i dette tilfælde vil gipset ikke længere holde og falde af.

For at opnå et bedre resultat ved udjævning af overfladerne, selv med en lille tykkelse af justeringen, anvendes der ofte et polymermalingstab til loftet. Det er noget tyndere end det metal, der anvendes ved arbejde med tykke lag af opløsninger, men det styrker overfladen betydeligt og forhindrer dannelsen af ​​revner på belægningen.

arter

Selv en simpel ting som en forstærkende gitter til gipsloft har flere typer. De vælges afhængigt af typen af ​​gips, grundens færdighed og grunden til at arbejde. Oftest anvendes følgende typer:

 • Gitter til kittet af plast eller glasfiber. Den påføres lag fra tre millimeter til tredive. Nem at vedhæfte og meget let at skære med almindelig saks.
 • Galvaniseret metal. Det er nødvendigt i tilfælde, hvor det er nødvendigt at lave en formation på mere end 30 millimeter. Til skæring har du brug for saks til metal eller en hacksav.
 • Træ helvedesild. På nuværende tidspunkt er den kun brugt til overfladebehandling i gamle bygninger og er praktisk taget uopkrævet i moderne konstruktion. Du kan lave din egen af ​​træplader af lille tykkelse.
 • Selvfremstillet gitter af enhver metaltråd. Anvendes ved genopbygning af gamle huse, eller når der ikke findes noget andet sortiment. Kan bruges sammen med helvedesild.

Sådan repareres

Der er flere muligheder for at reparere loftet ved hjælp af et gitter. Hver af dem adskiller sig både i den anvendte type materialer og i metoden til fastgørelse af den forstærkende base til loftet. Faktisk er det meget nemt at montere:

 • På negle og hæfteklammer. Du kan bruge specielle dowels med en bred hætte. Fastgørelsen udføres i henhold til følgende skema: I hjørnet føres den første søm ind og fastgør den indledende sektion, hvorefter den næste bliver kørt ind i en afstand på ca. 20 centimeter, og derefter i samme afstand bliver de resterende negle indrettet i en række og fastgør forstærkningsbasis til planet. Den tilstødende række negle forskydes i forhold til den første med 10 centimeter og danner en "checker" rækkefølge. Afstanden mellem rækkerne er ca. 30 centimeter.
 • Plast eller glasfibernet til kitt kan fastgøres til selve den påførte sammensætning. For at gøre dette skal du først anvende en opløsning på overfladen, og derefter, efter udjævning af den påførte blanding lidt, presses forstærkningsgitteret ind i det. Efter det er flyet justeret med reglen. Denne metode anvendes, når lagtykkelsen ikke overstiger 15 millimeter.
 • En anden mulighed for at lægge en forstærkningsbase anvendes, når plastering på bakker opstår. I denne udførelsesform er de første skruer installeret, som vil tjene som en vejledning til installation af bakker, hvorpå der påføres en løsning, i hvilken gulvgitteret for lofterne gennem lofterne sættes under putten. Herefter installeres fyrene selv, og der foretages yderligere justering.

Når det første lag af sammensætningen er påført, skal det tørre ud. Forstærkning i efterfølgende passerer er ikke længere påkrævet. Det er kun nødvendigt at lægge en finishbelægning fra kitt og at male det resulterende plan.

Loftforstærkning med glasdugnet

Forstærkning af loftet er styrkelsen af ​​efterbehandlinglaget, hvilket forhindrer maling og gips fra at skrælle, og forhindrer også dannelsen af ​​mikroskader på overfladen. Arbejd med styrken til at lave egne hænder, så vi vil tilbyde instruktioner, der vil spare en hel spargebyr for udlejerens guldreserve.

Gitter eller gossamer

Der er to former for forstærkning - styrke loftet med et glasdugnet og spindelvæv. Nettet er fastgjort på bunden af ​​loftet eller mellem lagene af gips, glasfiber er limet til overfladen mellem lagene af kitt eller oven på kittelaget.

Glasfiberforstærkning er nødvendig, hvis:

 1. - Basen er gammel og har en svag overflade,
 2. - Der er led af forskellige materialer
 3. - Det er nødvendigt at ansøge om tilpasning et lag af gips fra 3 cm

Forstærkning med spindelvæv er påkrævet, hvis:

 1. - Gamle loft
 2. - Det er planlagt at male basen,
 3. - Der er et ønske om yderligere efterbehandling for at opnå en ensartet overfladestruktur.

Teknologi forstærkning mesh og glasfiber er anderledes, så for hver af dem igen.

Garnplastforstærkning

Der er to muligheder for montering af glasfibernet med en lille (3-5 mm) celle - dette er en stiv fiksering til bunden af ​​loftet og installationen af ​​nettet mellem lag af gips.

Til fastgørelsen af ​​glasfiberen til bunden på en dowel-negle med en bred hat eller forreste "sommerfugle" fastgøres kluden fra kanten, nær en af ​​væggene, så rulles eller skæres af masken rulles ud, strækkes og fastgøres med 3-4 fæstninger pr. M2. Det vigtigste, at der ikke var nogen sagging, ellers vil der være vanskeligheder i arbejdet. Instruktionen anbefaler en person at strække materialet, og den anden til at ordne det.

Som et alternativ bruges versionen med PVA. Loftet er belagt med lim og et forstærkende mesh "sidder" på den, helst fra toppen igen med lim.

Efter forstærkning påføres gipset på gitteret, som klæber til bunden af ​​loftet gennem hulrummene af cellerne. Hvis materialet ikke strækkes, vises luftbobler mellem forstærkningslaget og loftet.

Glasfiber er relevant for at styrke overfladen, hvis du planlægger at gipsere basen - når du bruger et kit med glasfiber. Vi anbefaler glasfibernet med en celle af 5x5 mm klasse X-Glass GOLD.

Forstærkning spiderweb

I 90% af tilfældene limes vævene med yderligere maling af overfladen. Der er to muligheder for forstærkning - glasfiber er fastgjort mellem lagene med start og finish, eller limet til målingen til direkte maling. I det første tilfælde forbliver tekstur af loftet glat, i det andet har teksten af ​​en spindelvæv.

Før limning af glasfiberet bliver kittet rengjort og primet, og klistermærketeknologien er ikke anderledes end at klæde loftet med tapet, med den eneste forskel, at spindelvævet limes med en overlapning, hvorefter de overlejrede lag skæres af en malekniv, og trimning af de nederste og øvre plader rammes. De lancerer ikke en spindelvæv på væggene, men ovenfra ruller de den med en rulle med en gummirulle, der fjerner luftbobler fra under materialet.

Hvis der påføres en top kitt på spindelvævet på toppen, skal du påføre det med et tyndt lag på 1-2 mm, og smør det let med slibemiddel nr. 170-200. Hvis du er tilfreds med en korrugeret tekstur, maler du glasfiberet på toppen med akryl i to lag. Ulempen ved sidstnævnte metode er, at spindelvævets led og de mindste fejl er ofte synlige.

Efter forstærkning med en spindelvæv af mikrokasser kan der ikke være alvorlige belastninger, for eksempel revner på bunden ved krydset af plader eller materialer, glasfiberen vil ikke stå.

Vi anbefaler X-Glass glasfiber med en tæthed på 50 g / m2.

Tidligere blev loftet forstærket med gips (metalnet) før gips, men i dag er det en anakronisme, derfor forlader vi det for historikere.

Gipsnet: fordele og ulemper

Reparationer er et komplekst sæt værker, der hjælper med at gøre noget smukt, stilfuldt og behageligt ud af et almindeligt værelse. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at bruge materialerne korrekt og vælge de der passer bedst til en bestemt type arbejde. Brugen af ​​gipsgitter bliver mere hyppig, fordi du har brug for at kende alle dets fordele og ulemper.

Særlige egenskaber

Modern reparation gør ikke uden brug af gips, fordi væggene, gulvet og loftet i færdig form skal være helt flade, være varme og lydisolerede, tjene i lang tid og pålideligt. Hvis der ikke påføres et lag af gips på udkastet til væggen, kan den ønskede effekt ikke opnås. For at gipslaget skal holde fast, ikke at knække og ikke falde sammen, er det vigtigt at styrke det. Det er fastgøringsmekanismen er gitteret.

Hvis tidligere, blev mere primitive og ubelejlige materialer brugt til at styrke overfladen under gipset, så med fremkomsten af ​​et gitter af nye materialer blev det meget lettere og hurtigere at arbejde. Gipsnet kan fremstilles af forskellige materialer, har en anden cellestørrelse, dens form samt vægten af ​​lærredet. Alt dette forårsager et andet resultat fra dets brug.

Hvis det er nødvendigt at revet ydervæggen, tages der ofte en forstærket maske med store celler, i nogle tilfælde anvendes der en kædeled.

Næsten hver byggevare har nu et valg af gitter til gips, der har forskellige længder, hvilket gør det muligt at vælge den optimale mængde materiale, der er nødvendigt for arbejdet. Princippet om at arbejde med det er ret simpelt, hvilket gør dets brug mere populært til reparation af alle værelser i huset, lejlighed, kontor og opnåede fremragende endelige resultater.

Plastering mesh er et meget vigtigt element til reparationsarbejde, fordi det er lettere at færdiggøre finishvæggen, og resultatet varer meget længere. Efter plastering med brug af et gitter vil væggen ikke ændre sine egenskaber, og derfor vil tapetet ikke blive truet af huller i leddene eller langs selve lærredet. Malede vægge er mest modtagelige for translucensen af ​​de mangler, der vises på dem, og derfor vælges en sådan metode, at det er vigtigt at passe på pålideligheden af ​​væggen og dens styrke.

Enhver form for foring vil være meget mere sikker på at fastgøre til overfladen, som behandles ordentligt, og dets levetid vil stige flere gange, hvis overfladen er blevet styrket og beskyttet mod alle former for påvirkning og ubehagelige miljøfaktorer.

I lyset af materialets store popularitet var det nødvendigt at oprette et vist antal muligheder, der ville gøre det muligt at putte på forskellige overflader så bekvemt og effektivt som muligt. Så der er sådanne typer masker som:

 • Gitteret til lægning er en byggeversion, der er bedst af alt at lægge sig på et lag fra en mursten. Materialet er polymer, og cellestørrelsen er 5 til 5 mm.
 • Universal - en lille celle bruges til at forstærke finish og gipsblandinger. Det er praktisk at bruge det på alle områder på grund af den optimale cellestørrelse, som er 6 til 6 mm.
 • Gennemsnitlig universel. Materialet er polyurethan, som i det foregående tilfælde, men størrelsen er anderledes - med 13 ved 15 mm.
 • Store universelle celler har en størrelse på 22 med 35 mm, og med sin hjælp kan du let forstærke et stort område. Det er praktisk at lave reparationer i bygninger med store dimensioner.
 • Glasfiber. Dens sammensætning er glasfiber, som behandles på en særlig måde. Cellernes størrelse er ikke stor og er 5 til 5 mm. Denne mulighed tolererer let temperaturforskellen, virkningerne af kemiske elementer, mens den har høj styrke og modstår en stor vægt af gips. Denne mulighed bruges oftest i arbejde, fordi den er let, praktisk og ikke har nogen specielle kontraindikationer at bruge.
 • Plurima er et biaxialt orienteret maske af polypropylen med en 5 x 6 mm celle. Denne mulighed er også nem at bruge, fordi den ikke udsættes for kemiske virkninger, lys og bruges både indendørs og udendørs.
 • Armaflex er en type maske af polypropylen, hvori der er tilvejebragt forstærkede knuder. Cellen i dette tilfælde er ret lang og er 12 ved 15 mm. Garnet har høj styrke, fordi det oftest bruges, hvor laget af kitt er meget stort.
 • Sintoflex er en polypropylen sort med en celle 12 på 14, 22 eller 35 mm. Materialets lethed og manglen på kemikaliereaktion giver dig mulighed for at arbejde med nettet både indendørs og udendørs.
 • Ståludgaven er svejsede stålstænger. Cellernes størrelse kan være meget forskelligartet. Anvendes til indretning, fordi under indflydelse af nedbør vil stål ikke tjene i lang tid og vil begynde at ruste.
 • Den galvaniserede version involverer interlacing galvaniserede kviste indbyrdes, som derefter loddes. Det er et slidstærkt materiale, hvorfra du kan niveauere overfladen under alle forhold, både indendørs og udendørs.
 • Forstærkende vægfinish involverer brug af metalgitter, som har visse muligheder for design af enheden - det er svejset, interlacing og udvidet metal sorter. Celler kan have forskellige størrelser på grund af en bestemt opgave, for hvilke stænger med forskellige tykkelser og typer af deres led kan bruges. Det resulterende net har høj styrke og fysisk-mekaniske egenskaber. Trådnet anvendes indenfor, fordi det ikke tåler et øget fugtniveau, og metalkorrosion kan begynde under dens indflydelse.
 • Den galvaniserede version har været anvendt til eksterne værker i lang tid og meget vellykket, hvilket gør det muligt at udføre armeringen hurtigt og effektivt. Cellernes størrelse kan være meget forskelligartet, og typen af ​​deres vedhæftning - svejsning.
 • Forstærkningsnet (også kaldet kædeforbindelse) anvendes, hvis nivelleringslaget er meget tykt og komplekst. Under arbejdet med cementvæggen kan du bruge en hvilken som helst løsning, fordi der ikke findes nogen specielle udvælgelseskriterier for et sådant materiale, hvilket angiver dets alsidighed. Ofte er mursten, beton, stenvægge trimmet med en kanin, men den kan også anvendes på luftbeton og træoverflader.
 • Udvidet metalnet kan fremstilles ved en hvilken som helst metode. På grund af manglen på svejsepunkter er det resulterende produkt holdbart.

Brug gitteret til plastering af indersiden af ​​væggene, hvor materialelaget ikke er mere end 30 mm.

 • Stålnet har sine fordele, men fremskridt står ikke stille og nyt materiale er kommet for at erstatte det. Plastnet refererer til de moderne typer, det bruges på luftede og murede vægge. I dette tilfælde er det tilrådeligt at vælge en lille celle, fordi en stor er mere egnet til at arbejde på facader og en sokkel. Dette materiale har ingen problemer med et stort temperaturområde, det kan endda bruges til at arrangere det isolerende lag.
 • Glasdugvariation består af glas, hvor der ikke er nogen urenheder i alkali, men aluminium tilsættes, hvilket hjælper med at øge styrken af ​​den resulterende overflade. Kemiske virkninger er ikke forfærdelige for dette materiale. Desuden undgås processerne for forfald, fordi denne type bruges oftest og betragtes som den vigtigste i arbejdet.
 • Polyurethan versionen er også universel. Det er meget bekvemt at bruge det i store rum. Men biaxialt orienteret polymernet er det nyeste materiale af alle eksisterende i denne industri. På grund af dets elastik og fravær af kontraindikationer til brugen er det et universelt middel til kommunikation, der udfører strøm, når man arbejder på forskellige facader.

Polypropylennet er meget holdbart og kan modstå meget vægt på sig selv, fordi det anbefales at bruge det til at styrke broer og veje.

 • Derudover er der også en serpyanka, som det er meget bekvemt at forsegle revner i væggene. På grund af sin glasfiber sammensætning og evnen til selvstændigt at holde fast på overfladen, er dette materiale nu uundværligt til reparation af vægge og deres puttying.

Installationsgitteret til gips er en meget bekvem opfindelse, som gjorde reparationsprocessen enklere og forbedrede sine resultater betydeligt. Varianter af gitter med forskellig cellestørrelse hjælper med at vælge det korrekt for en bestemt type væg.

På grund af muligheden for at vælge mellem metal- og syntetiske versioner er det nu muligt at bruge nettet både indendørs og udendørs, hvilket væsentligt forbedrer reparationsresultatet og forlænger levetiden for en genstand.

Hvilken man skal vælge?

Hvis vi overvejer metaltypen af ​​net, så er der nogle kriterier, som du skal vælge i retning af en eller anden mulighed. Disse omfatter:

 • Kvalitetsegenskaberne for råmaterialet, der tages til fremstilling af stang eller tråd. Det er ønskeligt at have oplysninger om graden af ​​legeringen af ​​stål, hvorfra masken er lavet, hvilket vil vise, hvor høj kvalitet produktet er.
 • Omkostningerne til stablerne bliver højere for små handlende, så for store partier skal du kontakte de virksomheder, der gør dette. Store produktomsætninger gør det muligt at betale for det, hvilket betyder, at priserne ikke er for store.
 • Kvaliteten af ​​stængerne selv, tilstedeværelsen af ​​galvaniseret belægning. Ikke-galvaniseret maske kan bruges til indvendig arbejde, men hvis den bruges til udvendig og ikke dækket af en speciel forbindelse, så vil den snart ruste og spor af korrosion kan nå det ydre lag af finishen.
 • Det er nødvendigt at vælge typen af ​​net. Hvis det er svejset, vil det være bedre at holde gips på dig selv end snoet. Dette er vigtigt, når arbejdet udføres med en mur eller fra luftbeton udenfor huset, hvor gipslaget kan nå betydelige størrelser.
 • Stængerne skal have en tydelig normaliseret tykkelse af stængerne, og derfor skal man være opmærksom på GOST-standarderne i hver pakke ved valget af et gitter.

Plastudgaven af ​​gitteret til gips er ikke ringere end nogen af ​​de ovennævnte muligheder, den kan bruges på alle overflader, indenfor eller udenfor, til socle og facade. Det eneste tilfælde, hvor det er værd at henvise til metalgitteret, er tilstedeværelsen af ​​et tykt lag af gips, som har stor vægt, i alle andre situationer vil moderne gitter være meget mere bekvem at bruge.

Anvendelsen af ​​plastikopsætningen indebærer også valget af den ønskede cellestørrelse, som ofte reduceres til 6 x 6 mm, men du kan vælge en anden mulighed afhængigt af ønsker og brugervenlighed.

dimensioner

Da der er mange muligheder for påføring af gips, er der en vis mængde cellestørrelser for hver af dem. På trods af det store udvalg er der standarder, der passer bedst til hver af typerne og bestemmer størrelsen på cellen. Her er de:

 • For murværkstypen er den mest hensigtsmæssige cellestørrelse 5 til 5 mm. Det vigtigste produktionsmateriale er polymerer.
 • Til universaltype er der flere muligheder - fra en lille celle 6 til 6 og en gennemsnitlig 13 ved 15 til en stor 22 ved 35 mm. Materialet til fremstilling er polyurethan. Det bruges til indretning.
 • For glasfiber vil den optimale cellestørrelse være 5 mm ved 5 mm, og den vil blive fremstillet af glasdugsmateriel.
 • Plurima er karakteriseret ved samme størrelse af cellen, men den er lavet af polypropylen og kan bruges til forskellige typer arbejde.
 • For metalnet er der ingen klar celle størrelse, den er valgt til en bestemt type aktivitet, men på grund af dets sammensætning kan den kun bruges indendørs.
 • For galvaniseret mesh er de optimale cellestørrelser 10x10 og 20x20, men hvis det er nødvendigt, kan du finde flere overordnede dimensioner. Dette gitter er lavet af stænger, der er forbundet ved lodning, hvilket sikrer en lang levetid og pålidelighed af den færdige overflade.
 • Armaflex fremstilles oftest med celler 12 ved 15 mm og anvendes i tilfælde, hvor der anvendes et tykt lag af mørtel i arbejdet.
 • Sintoflex har en stor nok række celler, der kan bruges i arbejde - det er 10 ved 10, 12 ved 14, 20 ved 20, 22 ved 35. Det er lavet af polypropylen.
 • For stålnet kan størrelsen af ​​cellerne være forskellige, men den mest populære er 20x20 mm. Den er lavet af stænger af metal, som er loddet sammen. Til fastgørelse på overfladen skal du have et hjørne.
 • For plastnet er der ingen definerede cellestørrelsesstandarder. Det bruges oftest til at fastgøre skum og lægge det på limen og derefter behandles med en finish. Efter denne proces kan betragtes som komplet.

Det er vigtigt at vælge det rigtige net til reparation og være opmærksom på den GOST, der er angivet på pakken. Det er dette materiale, der gør det muligt at foretage en god reparation og garantere belægningens holdbarhed, ellers kan man forvente et resultat af reparationsarbejdet på gitteret i nettet indenfor og uden for rummet.

montering

Da der er ganske få sorter af plastering mesh, er der også flere måder at rette op på. De mest populære af dem er:

 • sætte mix til gips
 • brugen af ​​skruer;
 • brug af dowel-negle;
 • fastgørelse med skruer.

Hvis det første lag af gips anvendes, bliver netværket simpelthen presset ind i det. Sådanne handlinger kan effektivt vægge væggen og få et stærkt overtræk. Men til dekoration er det nødvendigt at fastsætte det valgte lærred med fastgørelsesdele. Hvis en sådan zone har små dimensioner, kan den anvendes til bestemte områder. Et lille lag mørtel er nok til et maleri gitter.

Hvis vi taler om glasfiber, så brug det, har du brug for den rigtige række handlinger:

 1. mærkning til fastgørelse af fyrtårne
 2. gør huller til dowels;
 3. skruer skrues til en bestemt dybde, så hætterne er på samme niveau;
 4. tegning løsning på det nødvendige sted;
 5. Over gipset skal du straks rette gitteret og passere gennem skruernes hoveder.
 6. mix pad til en ny sektion;
 7. Vedhæft det næste stykke gitter skal overlappes med ca. 10 centimeter;
 8. det er nødvendigt at gradvist dække hele rummet med en løsning og pålægge et gitter på det;
 9. efter at beacons er installeret;
 10. Det efterfølgende arbejde er allerede i gang på præcis ved fyrene for at få en flad overflade.

Anvendelsen af ​​malingsnet til kitt og dets typer

Gør reparationer i huset uafhængigt, det er ikke tilrådeligt at savne processen med at putte væggene. Et lag af gips forlader ofte overfladen ujævnt og groft. Ideelt er glatte vægge en forudsætning for mange værker til videre efterbehandling, især til anvendelse af malinger og lakker. Maling og forstærkningsnet under putten hjælper med at opnå det ønskede resultat.

Forstærkning Mesh Formål

Alle ufuldkommenheder af gipslaget elimineres ved at anvende et kit. Gips kittet, i modsætning til bilindustrien, har ikke tilstrækkelig styrke og er genstand for revnedannelse efter nogen tid. Når fundamentet på hvilken polymerkittet påføres, er ikke uigennemtrængelige (vægge i en nybygget murstenbygning, led og hjørnebøjninger af gipsvæg, gipsfiberark og cementbundet spånplader, armerede betonpaneler i panelhuse, gulve af træ osv.) så er der også mulighed for revner.

For at forhindre forekomsten og udvidelsen af ​​territoriet til "nederlag" med revner, brug et forstærkningsgitter til kitt (det andet navn er malingsnettet). Fremstil et glasfiberglas, præimprægneret med polyacryl dispersion. Med den færdige reparation er det selvfølgelig ikke synligt: ​​det er fastgjort i nivelleringslaget. Anvendelsen af ​​et forstærkende net modvirker vibrationer og forhindrer deformering af finishlagene under mekaniske belastninger.

Den fleksible gitter vil også forhindre splittelsen af ​​putty laget, hvis teknologien til fremstilling af blandingen og processen med dens anvendelse er blevet overtrådt.

Hovedtyper af materiale

På det moderne byggemarked er der flere sorter af malingsnet. Alle afviger i størrelsen af ​​cellerne selv og i udseende. Overvej hver underart i mere detaljeret.

Bred glasdugnet

Til tømning anvendes der ofte en glasduggitter med en cellestørrelse på 2x2 mm. Glasfibernetværket er ikke modtageligt for alkalier, er ikke dækket af rust, har en lang levetid, er lys og øger også modstanden af ​​kittens lag til mekaniske belastninger. Maleringsgitteret til byggemateriale vil overtage potentielle deformationstransformationer på grund af temperatursvingninger eller en stigning i fugtighedsniveauet i rummet.

Målrettet brug af brede malingsnet (udbredt - 1 m):

 • processen med forstærkning kittelag under væggene og lofterne;
 • forebyggelse af revner på overflader (under efterfølgende maling eller vægpapir)
 • Tilsætning af slagfasthedsvægge (egentlig ejendom på offentlige steder);
 • forstærkning vandtæt lag.

Serpyanka net

Den populære type materiale er på markedet - serpyanka. Produktet er det samme glasfibergitter under putty laget, cellerne er firkantede, forskellen er kun i bredde: serpyanka er smal og involverer ofte påføring af klæbemasse. Bredde i ruller - 4,5-25 cm, længde - op til 20 000 cm. De mest almindelige destinationer serpyanka:

 • Forstærkning af dockingskanterne på gipsvæg, gipsfiberark, cementbundet spånplader, spånplader og fiberplader og andre materialer af samme type ydelse;
 • Forstærkningskittet til ydre og indvendige hjørner;
 • Maskerer revner på overfladerne af lokalerne;
 • Styrkelse af pisterne på døre og vinduer;
 • Territorial tilpasning af lofter og gipslag på bygningens vægge.

Fiberglass gossamer

Gitter-gossamer (alternativ navn - maling glasfiber) - et oplysende non-woven mesh, der når den endelige form som følge af at trykke på de fineste glasfibre arrangeret i kaotisk rækkefølge. Spindelvævet er mere elegant, hvilket åbner mulighed for at bruge glasfiber til forstærkning i områder, hvor et bredt forstærkningsnet til spartel, som er relativt tykkere, ikke er ideel til brug.

For eksempel, når man fylder med dampgennemtrængeligt gipsplademateriale, er det ønskeligt at kompensere for blandingens lave absorptionsevne i armerede betonplader. Banerne limes til pladen, hvilket forøger plasterets adhæsion med grovhed. Materialets bekvemmelighed er også i sin betydelige bredde i rullen, hvilket forenkler afslutningen af ​​store arealer.

På videoen: Sådan bruges malingsnettet korrekt.

Sådan ansøger du

Forstærkning evner af malingsgittere opdages så meget som muligt, når de placeres inde i et behandlingslag beregnet til justering. Sandsynligheden for revner er reduceret i forhold til det net, der nærmer sig overfladen af ​​ydersiden. Teknologisk proces af forstærkning kittelag:

 1. Forbind den plasterede væg.
 2. Efter priming, sæt basen kittet.
 3. Mens kittet er vådt, anbring et glasnet på væggen og tryk det i opløsningen med et værktøj (spatel).
 4. Dæk nettet med et ekstra lag af kitt, udjævning med en bred spatel.

Når det forstærkede lag er frosset, er det tid til forarbejdning med et slibende net eller sandpapir. For at opnå den perfekte æstetiske effekt anbringes et andet lag af kitt på det andet lag af kittet, som efter hærdning er malet med fint emery sandpapir. En helt flad gipsvæg er belagt med en efterbehandling primer, hvorefter det er muligt at begynde at male.

Teknologien til at bruge et gitter med et klæbende lag på gips er noget anderledes:

 1. Docking grænser udvides, ren og jorden.
 2. Serpyanka lim på den frosne led.
 3. Smøre kittet udføre med indsats, så massen pressede gennem nettet og fyldte mellemrummet mellem gipspladerne.
 4. Uden en pause anbringes et andet kittelag, der gradvist udjævnes med en spatel.

Slibning af overfladen og sikring af, at primeren er fuldt polymeriseret, kan du begynde at arbejde på maleriet og indsætte tapet.

Spindelvævet limes også ind i den primede overflade: lim spredes med en rulle, glasfiberstrimlerne er nivelleret og presset med samme klæbende rulle. Putty-blandingen påføres efter absolut lim. De følgende trin er identiske med tidligere efterbehandlingsteknikker: slibning og priming.

Vær opmærksom! Følgende gitter til spaltning af glasfibervægge skal dække det forrige med mindst 5 cm.

For at forstærke putty-laget i åbningernes ydre hjørner kan der anvendes et specielt designet hjørne med fastgjort glasfiber. Hjørnet danner en hjælpebarriere foran uønskede chips som følge af en stærk mekanisk skade af en person, der uforsigtigt læner sig på disse områder. Indvendige hjørner forstærkes ofte med en standard grill eller glasfiber.

slibning

Begrebet "forstærket net" er defineret, men blandt storitelnyh materialer er der også et gitter til fugemateriale. I hjertet af produktet er vævet glasfiber i et stort bur. Et slibemiddel er fastgjort til selve masken på limen (en almindelig race er siliciumcarbid), derfor er typen af ​​netværk kaldet slibende.

Fordelene ved produktet før emery klud:

 • Effektivitet. Når kittet er færdigt, giver det mening at sande overfladen - det slibende mesh vil behandle et større område tre gange hurtigere end sandpapir.
 • Nem rengøringsproces. Emery trænger hurtigt, og forsøg på at rense det reduceres til nul. Det er nok at banke nettet flere gange, og blokering vil falde ud af sig selv.

Som du kan se, er maleri, glasdugnet til forstærkning af kittelaget nyttige byggematerialer til efterbehandling. Takket være sådanne produkter kan du sikkert fastsætte kittet på overfladen og få en glat væg.