Typer af installation af LED lamper Armstrong i loftet

Efter at have skrevet anmeldelser har jeg stadig forskellige belysningsprodukter i funktionsdygtig stand og til tider installerer de dem hjemme til deres formål eller til en langsigtet test. Jeg kunne især lide taklampen Armstrong 600x600 fra firmaet Sibertek SL serien. Officielt websted http://sibertek.ru Et sådant er nok til tilstrækkeligt at belyse køkkenområdet på 12 kvadrater. Men loftet er ikke gipsplader og ikke strækker sig, men det sædvanlige loft på betonpladen. Uden færdiggørelse er det umuligt at levere smukt, og der findes ikke egnede materialer. Digteren måtte bede fabrikanten om at sende komponenter til loftmontering.

 • 1. Tilbehør, tilbehør
 • 2. Hvorfor netop Armstrong?
 • 3. Suspenderet installation
 • 4. Overflademontering
 • 5. Embedded installation
 • 6. Installation uden overhead ramme

Tilbehør, tilbehør

Fabrikanten sendte 3 typer af komponenter til installation, som er velegnede til kontorer, butikslokaler, industri, udstilling, boliger og offentlige forsyningsvirksomheder:

 1. hængende, kabler;
 2. aluminium ramme;
 3. Mortise, clips.

Typen er valgt ud fra rummets egenskaber, dens formål og designløsninger. For at øge belysningen i højt til loftet sænkes 600x600 LED-lampen nedenunder. Belysning afhænger af kvadratet af afstanden til overfladen.

I en bog om belysningsteknik og design skriver forfatteren, at hvis lyskilder kun skinner uden at belaste loftet, kan det medføre ubehag. For eksempel spotlight eller downlight.

Hvorfor netop Armstrong?

Armstrong Sibertek SL6060

Under reparationen i lejligheden i den nye bygning finansiere for et godt design var det ikke. Alt var begrænset til at male væggene i fersken og lysegrøn farve og hvidvaskning. Som lyskilderne blev installeret, var det simpel kinesiske lysekroner til 4-5 lamper til 900 rubler.

Køkkenareal 12 kvadrater, hængende loft eller hængende loft planlægger ikke at installere. Det viser sig således:

 • indbyggede loftlamper sætter ikke
 • suspenderet, det giver ingen mening at sætte, selvom lofterne 270 cm;
 • sæt 2-4 overhead upassende, ledninger vil være synlige.

Af alle mulighederne kunne jeg godt lide installationen af ​​Armstrong LED-lampe 600x600 mm. Standardstørrelser er normalt 595 ved 595 mm., Men i Sibertek er rammen bredere, og den er strammet mere.

Det lille køkken vil se anstændigt, moderne, højteknologisk stil. Der vil ikke være ledninger og ingen stykker af flere stykker. Strømkabler rager ud fra midten.

Kinesisk i køkkenet skal udskiftes

Desuden er denne mulighed billigere. For eksempel koster et enkelt budget Armstrong 1500 rubler og 4 stykker overhead mellemstore størrelser på 1000 rubler. LED-panelet på loftet skinner ved 3500 lm, overhead på 800 lm. Det vil sige, at lysflowen er den samme. Beregn hvad der bliver billigere:

 1. 4 stk vil koste 4 tusind rubler, plus installation og flere ledninger;
 2. LED panel 60 60 cm kun 1500 rubler.

Jeg er fan af god belysning, og jeg skal også arbejde der ofte. På arbejdspladsen er belysningskravene meget højere end for resten. Derfor kræves der minimum 3,500 lumen.

Suspenderet installation

Loft tilbehør til suspensionen var af god kvalitet. Kablerne er dækket af silikone, for ikke at ruste og plette. Justering af kabellængden er enkel og pålidelig. I et par sekunder kan du ændre længden. Alt andet vil være klart for dig fra billedet.

Overflademonteret

Installationen er lavet ved hjælp af en speciel ramme lavet af aluminium 40 mm tykt, som er fastgjort til loftet og skjuler strømforsyningen. Hvis det ikke var for den store størrelse af en kraftig driver, så ville tykkelsen være mindre.

Aluminiumsrammen passer godt ind i ethvert interiør, det ser ud til at være moderne og solidt. Dette er ikke plastik, som i hospitalet lys, vil ikke blive gul med tiden.

Armstrong fastgørelse til rammen er implementeret på metal snaps, let indsat og fjernet.

Jeg var nødt til at tage mere end 300 billeder, det trængte endda en kat, der begyndte at gabbe.

Ikke alle kan lide plaster loftet Armstrong 600x600 i køkkenet, dette er et spørgsmål om smag og tilstedeværelsen af ​​fantasi. Designere gør LED lysekroner selv fra engangs kopper, det viser sig håndlavede, håndlavede og eksklusive.

Embedded installation

Hvis du har et loft grilyato, gipsvæg, krydsfiner, brædder, så kan installationen af ​​lampen gøres på en indbygget måde. Overflade tykkelse d 40 mm. Men i tilfælde er der yderligere huller, som du kan lægge hvor som helst, for eksempel i en metalprofil for gipsvæg.

Installation uden overhead ramme

Sibertek SL6060 model

Sibertek SL6060 lampen kan leveres uden tilbehør, men det bliver mere kompliceret, og du har brug for de rigtige hænder. Med sin tykkelse på 16mm. han vil ikke hænge meget rundt. Det eneste problem, der skal løses, er at finde et sted at sætte føreren. Strømforsyningen er ikke nødvendigvis placeret ved siden af ​​lampen. Det kan være skjult bag gipsvæg eller krydsningsboks, efter at strækningerne er forlænget.

På billedet forsøgte jeg at klæbe det på det dobbeltsidede skumtape, som er fastgjort til spejlet. Holder meget stramt, rive det tilbage er svært. Denne metode anbefales ikke, disse 2 kg kan bryde ned ovenfra, i bedste fald på katten. Mine overflader blev renset primet og malet med en vandemulsion.

Klæbebåndet var tykt, så der var et lille mellemrum mellem loftet og kanten, et bekvemt sted at skjule forskellige indenlandske insekter. For at undgå dette kan du forsigtigt smøre med fugemasse eller tage scotch tape 1 mm, ikke 3 mm.

Montering og tilslutning af lamper i Armstrong type lofter.

Armstrong-type lofter er meget ofte brugt til efterbehandling af lofter i offentlige og kontorer lokaler, fordi det er simpelthen og hurtigt monteret, men vigtigst af alt er det ikke dyrt og med et minimum af bygnings snavs og støv i forhold til andre typer lofter.

Monter loftet Armstrong kan endda novice master. Det skjuler perfekt alle tekniske kommunikation og giver nem og uhindret adgang til dem til enhver tid. For elektrikere forenkler denne type loft meget installationsprocessen (åben ved bunden) af ledninger og installation af armaturer (simpelthen indsættelse af armaturet i en fri celle).

For at lampens vægt ikke suger loftet, er det nødvendigt at styrke metalrammen med yderligere suspensioner.

Armstrong anbefaler dette ordforfattende af denne grund: "Ved montering af raster armaturer uden deres uafhængige ophæng til loftet, skal afstanden mellem bærebjælkerne være 600 mm og afstanden mellem ophængene 600 mm.
Når du installerer raster armaturer uden at installere deres egen suspension, skal armaturerne ligge på to transportskinner. "
Nå som i praksis viser, er kun en suspension nær lampen nok, hvis alle suspensioner er fastgjort gennem to celler under dekorative fliser på 60x60 cm.

Installation af lamper i loftet Armstrong.

Jeg anbefaler at fjerne raster eller plast gennemsigtigt plast eller glas fra armaturet, inden installationen startes, hvilket åbner adgang til terminalboksen til tilslutning til det elektriske netværk og giver dig mulighed for at installere lamperne, forudsat at de ikke forstyrrer den efterfølgende installation og tilslutning, anbefaler jeg dig at installere lamperne straks, fordi nedenfor er nemmere og hurtigere.

Afhængigt af typen af ​​lamper varierer og installationsteknologi. De vigtigste typer af loftbelysningsarmaturer Armstrong i billedet.

 • De to første er standardstørrelse ca. 59x59 centimeter. De er meget nemme at installere - i en lille vinkel både til loftet og selve flyet, drejer vi lampen inde i cellen og drejer den i en firkantet celle. Se hvordan installationen gør guiden i billedet til højre. Husk, at hvis afstanden fra loftets bund eller kommunikation til rammen vil være mindre end 20 centimeter, vil du ikke være i stand til at installere en fluorescerende lampe i standardstørrelser.
 • Jeg var nødt til at sætte lamperne i størrelse svarende til halvdelen af ​​cellen, mens den blev anbragt på en hvilken som helst ønsket kant af rammens celle, og anden halvdel er lukket med et stykke dekorativt tallerken skåret i størrelse.
 • Ikke sjældent installerede jeg også forsænket runde eller firkantede armaturer meget mindre end en celle. Under dem er det nødvendigt at forsigtigt og præcist passe skærehullet i den dekorative plade, hvor lampen vil blive indsat. At skære både runde og firkantede huller kan nemt gøres med en skarp kniv. I princippet gøres alt på samme måde som jeg sagde i artiklen: "installation af en spotlight".
 • Hvis lofterne er høje, er der ofte installeret hængende lamper over kablerne over arbejdspladserne, som ikke er fastgjort til rammen, men til loftet. Hvordan de installeres, læses i min artikel "Installation af en vedhængslampe".

Tilslutningsarmaturer.

De er ganske enkelt forbundet. Nul (blå ledning) sidder på klemblokken under stikbolten mærket N, og fasen (rød eller hvid) L og jorden (gulgrøn) med specialsymbolet vist i nedenstående diagram.

Hvis der kommer to elektriske kabler til hvert armatur (når de tilsluttes hinanden), er det nødvendigt at rengøre spidserne og vride med tang over par af trådfarver og kun derefter sidde på klemblokken.

Det er alt, installer og tilslut lampen i loftet Armstrong under enhver persons kraft.

Og vigtigst, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe LED eller fluorescerende lys, tag sidstnævnte, fordi de er mange gange billigere, men de bruger ikke mere end gange mængden af ​​elektricitet, som mange mennesker tror, ​​sammenlignet med lysdioder. Jeg anbefaler at kende bekendtskabet med fluorescerende lamper og armaturer!

P. S. I min praksis, når jeg var nødt til at overtale formanden, der krævede, at hver armatur fikseres til loftbunden separat med suspensioner. Det var kun tømreren, der hjalp mig med at overbevise ham om, at han huskede sagen, da den dårligt sikrede ramme faldt, og lamperne forblev hængende på ledningerne.

Husk, hvis du planlægger at installere mange rammearmaturer, skal du styrke det ved at installere yderligere suspensioner!

Korrekt installation af armaturer i armstrongloft

Armstrong rack-type lofter er meget udbredt i kommercielle og offentlige bygninger - kontorer, indkøbscentre, butikker og offentlige kontorer. Deres installation er billig, såvel som forbrugsstoffer, og installationen af ​​lamper i Armstrong er endnu nemmere at udføre end i ethvert andet loft med en anden finish.

Loftsfunktioner

Armstrong Rack False Ceiling har sine egne designfunktioner samt passende armaturer til det. Blandt de vigtigste funktioner:

 1. Hastighed og nem installation med minimal støv og snavs.
 2. Installation kan ske med hånden.
 3. Komfort til maskering af kommunikation af enhver type og størrelse. Loftet ved hjælp af særlige suspensioner kan sænkes efter behov.
 4. Nem adgang til hver enhed.
 5. Elementær installation af speciel belysning i stedet for loftsafsnittene. I dette tilfælde vil ledningerne ikke være et problem. Størrelsen af ​​hver sektion af loftet er 60x60 cm - det er let at bygge ny elektrisk kommunikation.

Det er vigtigt! Til installation af en speciel belysningsenhed på grund af sin faste vægt er det nødvendigt at installere yderligere forstærkningsbøjler. Dette vil bidrage til at eliminere sagging af hele strukturen.

Armstrongloft har et attraktivt udseende.

Blandt fordelene ved Armstronglofter og deres lamper:

 • Nem installation på en hvilken som helst del af loftet. Størrelsen på enheden er den samme som den dekorative celle, fjern loftelementet og installer en belysningsenhed i stedet, det tager ikke mere end 1-2 timer.
 • Ensartet belysning. For at gøre dette placeres enheder i et skakbrætmønster. Dette hjælper med at fjerne mørke områder.
 • Tilføjelse af nye kilder til lys uden begrænsning sker på samme måde som at erstatte dem med dekorative loftselementer.
 • Nem adgang til ledninger og fastgørelseselementer.
 • Hver lampe har anti-vandal beskyttelse, som sikrer sikkerhed for lyskilder. I tilfælde af kviksølv fluorescerende lamper er dette et betydeligt plus.
 • Lamper, der anvendes til Armstronglofter, kan installeres i hængende lofter og gipsplader. I det første tilfælde er lyselementet kun en LED. Til installation i sådanne lofter har sine egne egenskaber.

Der er også ulemper, blandt dem er den primære standard udseende. Også forbrugerne noterer sig den høje pris på hver enkelt lampe.

Hvilken slags armaturer passer?

De vigtigste krav til lampen til Armstrong - er dens størrelse, cellens standarddimensioner - 595 ved 595 mm. Modeller fremstilles specielt til sådanne suspenderede strukturer. Unified Products forenkler installationen. Sådanne standardbelysningsenheder er udstyret med fluorescerende, sjældent LED lineære lamper. Placer dem så, at belysningen er ensartet. Dette fremmes af reflektorer, der leveres i designet. En sådan lampe er designet til fire lamper.

Der er lamper til ½ celle størrelse, for sådan installation af en ekstra skinne er nødvendig, og resten af ​​blokken er optaget af et dekorativt element.

Installation af eventuelle runde, firkantede indlejrede eller overliggende spotlights er mulig. Hovedkravet er korrekt montering af monteringshullet på lysindretningens dimensioner og oprettelse af en monteringsplatform inde i konstruktionen. Den skærer ind i den dekorative plade, installationen udføres i henhold til standardordningen for lignende enheder. I nogle tilfælde er det muligt at installere suspenderede lysekroner, hvis lofterne i rummet er ret høje. Hvis lysekronen er medium eller tung, skal den fastgøres til loftet.

Hvad kræves til installation?

Armstrong loftarmaturer installeres, når overhead rackkonstruktionen allerede er monteret. For at installere lampen du har brug for:

 1. Skruetrækker sæt.
 2. Stepladder - højden af ​​vandløbene er stort set mere end 3 meter.
 3. Tang.
 4. Isoleringsbånd eller krympeslange.
 5. Indikator.
 6. Faktisk lampe.
Celler til installation af lamper

Montering proces

Minimumsafstanden mellem niveauet for Armstrong-efterbehandlingsloftet og udkastet er 20 cm, mindre er ikke tilladt, da standard raster-armaturet ikke kan indbygges. Før montering er det nødvendigt at kontrollere, om der er yderligere forstærkende bøjler i armaturinstallationsstederne.

Det er tilladt, hvis der er 1 fastgørelse på 2 celler til armaturet, men hver kvadrat skal have 4 suspensioner. Hvis udøvende kunstnere har gemt, skal der desuden i forbindelse med installationen af ​​enheden fastgøres til udkastet til særlige kabler-suspensioner. På grund af dette vil det være muligt at reducere trykket på hældningsloftets ophængte struktur.

Før lygten fastgøres, er det nødvendigt at fjerne lamper, reflektorer, diffusorer derfra, kun startudstyr forbliver på kroppen. Sådanne manipulationer vil medvirke til at reducere vægten af ​​lampen, og dens installation kan udføres uafhængigt. Rammen er desuden placeret i cellen og er kombineret med den som et element i puslespillet.

Hvis der er monteret ikke-standardbelysningsanordninger, og spotlights eller suspenderede, så er der et hul skåret ud for dem i den dekorative plade, og enheden indsættes i den, analogt med at installere dem i gipspladens falske lofter.

Ledningsdiagram

For at oprette forbindelse til netværket ved hjælp af en standard 4x18-skema. Anbefalinger, der hjælper med at udføre alt korrekt ved hjælp af teknologi:

Armaturforbindelse

 1. Ledninger under loftet skal være gemt i korrugeringen, som er sikret med kabelbindere. Dette vil medvirke til at forhindre sagging og beskadigelse af skrøbelige dekorative plader.
 2. Krydsningsboksen bør placeres i nærheden af ​​belysningsenhederne, for at føre strømkablet til hver lampe.
 3. Installer lyspærer og reflektorer, efter at armaturet er anbragt.
 4. Tilslut kabler: nul (blå) tilsluttes til klemkortet via N-stik, fase (hvid / rød) - til klemme L.

forebyggelse af ulykker

Armstrong loftslampe er en elektrisk belysningsenhed, så når du tilslutter det, skal du følge sikkerhedsforanstaltningerne:

 • Før du arbejder med ledninger, skal du slukke for strømmen.
 • Før du berører kablerne og efter montering med indikatoren, skal du kontrollere, at der ikke er strøm.
 • Det er nødvendigt at forsigtigt isolere de kabler, der blev brugt til at forbinde.
 • I arbejde til at bruge værktøjer med plastik eller gummihåndtag.
 • Tilslut ikke alene, i tilfælde af elektrisk stød, vil den anden person kunne levere førstehjælp.
 • Pas på jordforbindelse.
 • Forbindelsen gennem twist er bedre ikke at. Denne metode er meget upålidelig.
 • Forbind kun strømmen på panelet efter kontrol af hele isoleringen og den korrekte tilslutning.
 • Hvis der ikke er nogen færdigheder i at arbejde med elektrikere, er det bedre at overdrage forbindelsen til specialister, satser for sådanne værker er ret overkommelige.

konklusion

Armstronglofter er meget efterspurgte, og de er allerede gået ud over grænserne for kontorbrug, og mere og mere ofte betragtes sådanne modeller for badeværelser, værelser med lave eller mellemstore lofter.

Sådan installeres en lampe Armstrong

Installationsprocedure

Under installationen af ​​rammen under Armstrong eller Grilyato er det nødvendigt at give en mindste tilladelig afstand mellem rammestængerne og loftet på 20 cm. Ellers skal armaturet installeres samtidigt med rammesættet, og denne metode tillader ikke nem adgang og enkel vedligeholdelse, og derfor ikke acceptabelt.

Armstrong-lampen (billedet nedenfor) er let genkendelig, den er et firkantet design til fire lyssender (lamper), dækket af en diffusionsfilm eller et reflekterende gitter.

Installering af Armstrong armaturer forårsager normalt ikke problemer, da cellens vinduesstørrelse og enhedsdimensioner er de samme. Når man inspicerer strukturen af ​​et ophængt loft, er det nødvendigt at visuelt bekendtgøre suspensionens elementer og deres placering, da der er tilfælde af "hård" økonomi fra installatørerne.

Det er tilladt, når der er en armatur til loftet for to celler, mindst fire til en firkant på fire celler. Ellers er det under installationen nødvendigt at fastsætte lampen til loftet for at minimere vægten på den ophængte konstruktion.

Inden Armstrong armaturet monteres, fjerner de diffusoren fra lysarmaturerne, idet sagen forlades med startudstyret. I denne tilstand er de nemmere at manipulere under installationen. En lampe indsættes i den valgte celle i en vinkel diagonalt. Efter at han er helt bag loftet, drejes han vandret og kombineres med cellen.

Sådan installeres lampen i et falsk loft, kan du lære af denne video:

Derudover anbefaler vi at se, hvordan du lægger Armstrong-lamper på loftet præcist:

Udover rasteren bruges også indlejrede eller punktkilder til belysning, og huller i dekorative plader skæres ud til placering. Denne løsning er velegnet til små værelser med lave lofter eller steder, der kræver yderligere lysflux.

For at installere Armstrong armaturet under det hængende loft, er det nødvendigt at installere i forvejen de specielle armaturer til fastgørelse af belysningsenheder. Efter installationen af ​​strækloftet er det praktisk taget umuligt at lave noget, som det er tilfældet med Armstrong eller Grilyato modulære lofter, hvor antallet og placeringen af ​​elementer nemt varierer.

Netværksforbindelsesregler

Ledninger under loftet skal lægges i korrugeringen og fastgøres til loftpladen, undtagen savning. Det er ukorrekt at oprette forbindelse med en krans (i serie), når tråden kommer ind i huset og går til den næste enhed ved hjælp af klemblokken som en distributionskasse. Anbring forbindelsesboksen korrekt i nærheden af ​​en gruppe lamper, og fra den til hver leder din strømledning.

Armstrong bruges oftest til at forbinde PVA- eller SHVVP-ledninger på grund af sin fleksibilitet og forenklet installation. Det er også muligt at bruge den trådede tråd PV-3 med flerfarvet isolering. Den rensede ven er trykket med en liner eller tin tin, en sådan forbindelse danner den bedste kontakt.

Billedet nedenfor viser en kontaktterminal mærket med L - fase, N - nul, PE - jord. Sådan bestemmes hvilken trådfase og nul der findes i vores artikel.

Videoen nedenfor beskriver, hvordan du tilslutter ledningerne korrekt til klipene:

Under installationen skal du overholde sikkerhedsforanstaltningerne. Når du arbejder med stepladders eller byggegeder, skal du ringe til din partner, ikke arbejde alene. Før du tilslutter ledningerne, skal du sørge for, at der ikke er spænding, læg en advarselspost på kontakten, eller afbryd forbindelsen endnu mere fra kontakten, hvis rummet er stort, og kontakten er langt væk fra dig. Dette og alt, hvad jeg ønskede at fortælle dig om, hvordan du installerer Armstrong-lampen og tilslutter til netværket med dine egne hænder.

Installation af en LED-lampe Armstrong i loftet med egne hænder

Egenskaber monteret DIY LED lampe:

I dag lærer du at installere LED-lampen Armstrong med dine egne hænder hurtigt og effektivt. Og ikke kun en 220 volt armatur, men en moderne, der forbruger tre gange mindre strøm (28 W) sammenlignet med konventionel fluorescerende (90 W). Det udgående lys vil have sådanne egenskaber som: behagelig neutral og ingen flimmer.

Armstrong lampe installation i falske lofter

Denne LED armatur er designet til montering i lofter med et standardmodul på 600x600 mm, med synlige T24 eller T15 skinner (Armstronglofter eller gipspladerlofter). Før du installerer armaturet, skal du bestemme, hvor du skal installere det i loftet og fjerne panelet derfra, som erstattes af Armstrong LED armaturet. Derefter tilsluttes strømkablerne til dette sted.

Armaturet kan have begge individuelle kartonpakker, og det kan pakkes på grundlag af de større stykker i en papkasse.

Tag lampen ud af kassen.

Fjern den beskyttende plastpose.

Tilslut netledningerne til klemblokken inde i LED-lampehuset. Tilslutning af jordledningen er et must!

Armstrong LED-lampeforbindelse med en prismatisk diffusor til elnettet:

Alt arbejde ved installation og vedligeholdelse af LED-lampen skal kun ske, når strømmen er slukket.

Armaturet er forbundet med det elektriske netværk og jordforbindelse ved montering af kabler med et tværsnit på mindst 0,75 m2 med en klemme.

Lad ikke LED-lampen fungere uden beskyttende jordforbindelse!

Derefter genmonter diffusoren.

Genmonter Armstrong diffusoren i LED-huset.

Monter dækspanelet igen.

Ved denne installation af LED-lampen Armstrong afsluttet.

Den installerede lampe vil glæde øjet med dagslys, holdbarhed og enorm økonomi!

Armstrong lampe installation på loftet overflade

Lampen kan også installeres som et konnossement, dvs. designet til montering på loftets overflade.

Fjern den prismatiske diffusor fra LED-lampen. Bor 4 huller i loftet for at matche hullerne i LED-armaturets hus.

Monter lampehuset på loftoverfladen med klap og selvskærende skruer. Når du har installeret armaturet, skal du forbinde de interne strømforsyningskabler til LED-armaturens klemblok. Forbind kun armaturet til det elektriske netværk, når netværket er slukket! Tilslutning af jordledningen er nødvendig. Udskift diffusoren.

Evnen til at installere et armatur, både indbygget og overhead, udvider mulighederne for dets brug.

Designet af LED-lampen Armstrong

Lyskilden i armaturet er LED-stænger - meget pålidelige aluminiumskort med højeffektive lysdioder fremstillet af verdensledende på dette marked, CREE-selskabet, med høj lysstyrke og den bedste varmeoverførsel. Dette design af LED-linjer sikrer fremragende termisk ydelse af LED'erne, sikrer LED-lampens holdbarhed og pålidelighed. LED-linjerne er monteret i armaturhuset på nitter og ledes til en strømkilde. Armstrong metal LED-svejset hus af høj kvalitet af stålplader er malet med hvid pulverlakering. Det har huller til montering af lampen på loftets overflade, samt et hul for at komme ind i netværkskablet. Tykkelsen af ​​sagen er kun 40 mm. En polykarbonatdiffusor er sikkert installeret i LED-lampen på styrene og klikker på plads.

Optisk del

Diffusoren er lavet af høj kvalitet transparent polymer materiale med en prismatisk struktur. Denne type diffuser giver mulighed for at opnå en høj effektivitet af lampen og for at give maksimal lystransmission (op til 90%). Takket være diffusorens prismatiske struktur sikrer armaturet en jævn fordeling af lys, uden blændende virkning for øjnene. Diffusoren er monteret i huset på styrene.

Armstrong lampe: 6 tips til at forbinde højre

Armstrong armaturet er let genkendeligt, det er et firkantet design på fire lysemittere dækket af et reflekterende gitter. For at gøre det lettere at arbejde indendørs, har du brug for høj kvalitet og pålidelig belysning. Dette gælder især for offentlige bygninger, såsom skoler, hospitaler, børnehaver, forskellige kontorer. En af de mest almindelige belysningsenheder til dato er loftlamperne Armstrong. De skelnes af nem montering og nem vedligeholdelse. Derfor kan de ofte ses på forskellige offentlige steder.

Installering af lampen i det hængende loft: egenskaberne ved enheder

Hvis vi taler om enheden, er Armstrong lampen en temmelig enkel konstruktion af profiler med dimensioner på 59,5 med 59,5 cm. Inde i denne lampe er der køle radiatorer og LED'er (normalt SMD LED - SMD LED), der er monteret i henhold til en bestemt ordning, til rammen.

Armstrongs rækkevidde er ret bred: den bruges til lofter på offentlige steder og kontorer, sports- og kulturcentre, caféer og butikker

Kraften af ​​disse pærer er ret høj, men afhænger af antallet af dioder, deres egenskaber og en række andre indikatorer.

Varianter af Armstrong loftslamper, som afviger i typen af ​​belysningspærer:

Mange foretrækker at installere den anden type enheder på grund af deres lavere omkostninger, men hvis du ser mere detaljeret ud, er det meget mere rentabelt at købe LED-pærer. For eksempel fungerer Armstrong 4x18 lamper med lysstofrør i ca. 10.000 timer, mens LED-enheder - 50.000 timer. Forskellen er åbenbar.

Elektricitet til LED-enheder kræves mindre end for fluorescerende enheder. Ja, og de skinner lysere, fordi lysstrømmene tydeligt er rettet mod det oplyste område og ikke spredt.

LED armaturer indeholder ikke kviksølv og udsender ikke UV-stråler, derfor er de sikrere end luminescerende.

Således får Armstrong lamper til værelset, det er bedre at stoppe med LED-enheder.

Enkel installation af lamper i falsk loft: fordele

Belysningsapparater Armstrong har ligesom alle andre enheder deres fordele og ulemper.

På grund af den enorme liste over fordele falder populariteten af ​​Armstronglofterne ikke, på trods af de nye teknologier af suspenderede og nedhængte lofter.

Fordelene er:

 • Enkel, enkel installation overalt på loftet;
 • Evnen til at erstatte beskadigede genstande uden unødvendige problemer;
 • Højt niveau af lys;
 • Ensartet lysfordeling;
 • Evnen til at tilføje eller reducere antallet af enheder;
 • Områder, hvor der plejede at være pærer, kan let lukkes med en loftsenhed;
 • Fri adgang til ledninger og armaturer;
 • Der er yderligere beskyttelse mod mekanisk skade;
 • Levetid med kontinuerlig brug er mindst 3 år.

Selvfølgelig har disse belysningsanordninger nogle ulemper på trods af sine ubestridelige fordele.

Ulemper ved Armstrong-enheder:

 • Standard "kontor" udseende;
 • Ved langvarig brug kan lysets lysstyrke reduceres og irritere øjnene;
 • Rigtig høj pris.

De to første ulemper kan dog let fjernes. For at gøre enheden mere attraktiv, kan den desuden forsynes med opal-objektiver, som er ret i stand til at forfriske rummet. Og med tab af lysstyrke skal du ændre pæren.

Sådan tilsluttes lys på et falsk loft: Arbejdsplanen

Normalt giver installation af Armstrong armaturer ingen særlige vanskeligheder, da selve cellens størrelse og dimensioner falder helt sammen.

Armstrong-type loft giver nem installation og nem udskiftning af elementer, giver dig mulighed for at skjule kommunikation og ledninger

For at oprette forbindelse skal du bruge følgende værktøjer:

 • Stigestige;
 • Skruetrækker sæt;
 • Tang.

En person, der ikke engang er meget bekendt med elektrikernes verden, kan installere lamper i et falsk loft med egne hænder, da der ikke er noget superkompliceret her.

Armstrongs pæreinstallationsvejledning er ret simpelt:

 • Før du begynder at arbejde, skal du fjerne rasters fra enheden (som regel er det en beskyttende plast eller et glas), der kun forlader sagen;
 • Dernæst skal i den valgte celle diagonalt i en vinkel du selv indsætte lampen selv;
 • Når enheden er helt "indtastet" i loftet, skal den drejes vandret og endelig kombineres med cellen.

Det anses for at være tilladt at anvende en mount til to celler og fire - mindst fire. Ellers er det under drift nødvendigt at fastsætte lampen til loftet for at reducere belastningen og fjerne risikoen for strukturelle sammenbrud.

Når du arbejder med en elektriker, skal du ikke glemme sikkerhedsforanstaltningerne og sørg for, at spændingen er slukket! Først da kan installationen startes.

Armstrong 4x18 standardlampe: driftsregler

Når lampen er installeret i loftet, skal det være tilsluttet til netværket. Dette arbejde har sine egne egenskaber.

Tilslut belysningsenheden til netværket ved hjælp af følgende anbefalinger:

 • Ledninger under selve loftet er bedst udført i en korrugering og fastgjort til loftpladen for at undgå at falde;
 • Krydsningsboksen bør være placeret i nærheden af ​​lamperne og allerede fra den for at føre strømkablet til hver enhed;
 • Det er bedre at placere pærerne straks, og ikke når enheden allerede er monteret i loftet;
 • Nulkablet (sædvanligvis blåt) forbindes via en klemme til N-stikket;
 • Fasetråd (hvid eller rød) - til klemme L;
 • Jordledningen er normalt gulgrøn i farve.

Hvis flere armaturer er tilsluttet med det samme, er det nødvendigt at fjerne alle kabler, vride dem parvis med farver og kun derefter forbinde dem til terminalerne.

Tilslutningsskemaet for sådanne indretninger er ret simpelt. Det vigtigste er at kende mærkning af klemmernes ledninger og tilslut alle kontakter korrekt.

Uafhængig installation af Armstrong: video arbejde

Moderne Armstronglofter har længe vundet popularitet og besat deres egen niche på markedet.

Fordelene ved et sådant loft omfatter:

 • Nem installation;
 • Hurtig reparation;
 • Fri adgang til kommunikation;
 • Effektivitetsmateriale.

For at oprette en sådan loftkonstruktion anvendes der som regel en metalprofil. Under drift begynder de at montere kassen ud af den. Cellernes størrelse er 60 × 60 cm. Specielle loftplader bliver derefter indsat i dem. Lamperne har normalt en metallegeme, hvori pærerne derefter indsættes.

Armstrong loftmontering (video)

Installation af lofter og lamper Armstrong, bør du ikke bekymre dig om det faktum, at dette arbejde kræver en dyb viden om elektriske apparater. Tilslutning af en sådan enhed er endda lidt lettere end en massiv, multi-tiered lysekrone. Sådanne belysningsindretninger sælges i et ret stort sortiment, så du kan finde en mulighed, som passer ind i ethvert interiør. På grund af nem installation og brugervenlighed bruges Armstrong-enheder ofte i offentlige og kontormiljøer.

Armstrong loftslampe. Installation og tilslutning

fordele

En af måderne til at forbedre interiøret er ofte valgt, suspenderet lofttype "Armstrong". Kernen i dens design anvendes metalprofiler. De er let monteret til værelser af enhver størrelse. Når du installerer dem, minimeres minimumstiden, mængden af ​​affald og affald fra installationsprocessen. Disse lofter er oftest installeret i kontorlokaler. Rammen på profilerne er praktisk til montering og fastsættelse af klimaanlæg, lamper og andet elektrisk udstyr.

Samtidig forstærkes det med specielle designbeslag. Standardbeslaget er lavet af to dele, som er gevindforbundet gennem en elastisk klemme. Den forener disse dele og tillader ved gensidig bevægelse af delene inden for bestemte grænser at vælge afstanden mellem loftpladen og loftet. Men hvis det er nødvendigt, kan du anvende andre tekniske løsninger til suspensioner, såsom kædesegmenter, metalkabel mv.


Det anbefalede trin til montering af metalprofiler er 60 cm. Som følge heraf opnås firkantede åbninger - celler med en side på 60 cm, der enten er fyldt med dekorative fliser eller bruges til at installere en lampe. Den anbefalede minimale afstand til loftpladen er 200 mm. Denne afstand skal vælges, hvis armaturets dimensioner svarer til en cellestørrelse på 60 x 60 (cm). Armaturerne og dekorative fliser indsættes gennem cellerne opad fra bunden under installationen. Hvis afstanden til loftpladen er mindre end den angivne, vil de hvile mod loftpladen og sandsynligvis vil de ikke fungere uden skade at installere i cellen. Før lampen installeres, fjernes dens dekorative del og lamperne under den for at reducere størrelsen og forhindre beskadigelse af disse elementer.

Før installationen er det nødvendigt at sørge for at fastgøre forbindelsesledningerne til armaturet i overensstemmelse med dets design. Det er ikke udelukket, at det efter at være fastgjort i cellen er vanskeligt eller umuligt at oprette ledninger. Småbelysningsarmaturer skåret i en dekorativ plade og installeres sammen med den. Dens styrke er nok til at modstå vægten af ​​belysning med energibesparende og LED-lamper. Men hvis afstanden til lamperne fra arbejdspladserne er for stor på grund af loftpladeets højde, selv under hensyntagen til det nedhængte loft, kan du bruge lampens suspenderede design med fastgørelsen til loftpladen og passere gennem den dekorative flise.

Fluorescerende rørlampe passer bedst sammen med Armstrong-loftet. Den anbefalede tonehøjde af profilerne, der danner cellerne, er specielt valgt under en af ​​standarderne for lampens længde. Armstrong loftarmatur passer perfekt ind i cellen uden at skulle trimme og justere noget. Forbindelsen er lavet i henhold til konstruktionen af ​​terminalerne i armaturet, som enten kan klemme den afskårne ledning med en skrue eller komme i kontakt med den ved selvgreb.

Ved installation med standard ledninger eller kabler anbefales det at overholde den accepterede farvekodning:

 • neutral ledning tilsluttet til klemmen (N) blå;
 • fasetråd tilsluttet til klemmen (L), hvid med rødt;
 • jordledning - grøn med gul.

Nogle gange er lamperne forbundet med hinanden, da strømmen i lysstofrør og LED-lamper er lille. Kabelføringen fra distributionspanelet er bekvemt fastgjort til nærmeste armatur. I dette tilfælde anvendes strenget kobbertråd. Derefter skæres stykker af den nødvendige længde. Til serieforbindelsen af ​​terminaler i tilstødende armaturer fjernes enderne af to segmenter af isolering og forsvarlig snoet. Til dette anbefales

 • flade blodårerne i form af en flad flade,
 • sæt trådene parallelt med hinanden med visninger i en retning,
 • Forbind strengene med fingrene og drej dem rundt om ledningerne for at vride.

Efter dette twist er fastspændt i terminalen. For at kontakterne skal forblive pålidelige i lang tid, må ledningerne ikke strækkes. Derfor er det nødvendigt at vælge den rigtige længde ved installation. Og således at loftet ikke sænker med tiden under lampens vægt i de fire hjørner af cellen, er fastgørelsen til loftpladen altid udført med beslag eller andre understøtningselementer.

Tilslutningsskema for LED-lamper i stedet for fluorescerende

Fluorescerende lamper, på grund af deres revolutionerende, for sin tid, egenskaber: lavt strømforbrug, høj lysstyrke og lang levetid er meget udbredt.

Det er rørformede fluorescerende lamper, der belyser de fleste skoler, hospitaler, kontorer, workshops mv. De er oftest installeret i rasterlamper, der er kendt for alle.


Den største ulempe ved fluorescerende lamper er tilstedeværelsen af ​​kviksølv inde i dem, hvilke dampe er dødelige for mennesker.

Men teknologier står ikke stille, deres aktive udvikling har ført til oprettelsen af ​​LED-lamper, som har overgået lysende i næsten alle indikatorer. I øjeblikket er deres eneste ulempe omkostningerne i sammenligning med lysstofrør, i summen af ​​alle egenskaber og fordele, og vigtigst af sikkerhedsmæssige årsager er de ude af konkurrence.

Det er ikke rentabelt at ændre gamle fluorescerende lamper helt med lignende lysdioder, i hvert fald økonomisk, det er bedre at bare udskifte lamperne, fordi producenterne længe har produceret T8 rørledende LED-lamper under G13-basen, og du kan installere dem, efterlad det gamle armaturhus, kun lidt modernisere det.


For at sætte LED-lamper i stedet for fluorescerende, er det nødvendigt at ændre lampen noget for at gøre det lettere ved at fjerne nogle unødvendige komponenter fra ledningsdiagrammet. Nu vil jeg vise detaljeret, hvor let det er at gøre det selv.

Først og fremmest, lad os overveje ordningerne med standard raster inventar designet til installation af fire fluorescerende lamper, disse er oftest monteret i lofter, såsom Armstrong.

Der er kun to typer af dem, to forskellige ordninger, den første med ballast og starter, er mest almindelige:

Den anden ordning er mere moderne, med et elektronisk styringsudstyr:


Som du kan se, indeholder lamper med fluorescerende lamper inde i forskellige ekstra udstyr, der er nødvendige for deres arbejde. Læs mere om dette i materialet - Tilslutningsdiagram af lysstofrør

I moderne rørformede LED-lamper, især T8 g13-basen, er den driver, der er nødvendig for at LED'erne skal tændes, allerede indbygget i selve lampens krop, og der er ikke behov for at installere noget andet.


Følgelig reduceres ændringen af ​​enhver fluorescerende lampe til demontering af alt unødvendigt udstyr: ballast, starter, epra osv. og tilslut strømmen direkte til lysdiodens kontakter. For begge typer armaturer er ledningsdiagrammet almindeligt, alle de grønne ledere i diagrammet er forbundet med den neutrale ledning, og alle rødt til fase skal være sådan noget:


Tilslutningsskema for LED-lamper i stedet for fluorescerende


Og endnu en gang er alt ret simpelt, på den ene side er fasen fodret til lamellerne og på den anden side nul. I dette tilfælde er polariteten ikke vigtig, da vekselstrømmen er tilsluttet, skal du tilslutte som du foretrækker. Derudover er det ligegyldigt, hvilken af ​​kontaktstifterne den elektriske ledning er tilsluttet, fordi hvert par af dem på hver side af LED-lampen er lukket.

I tilfælde af ændring af en raster fluorescerende lampe tager vi blot de ledninger, der går fra g13 baserne og skærer dem, og tilslut derefter alle ledninger på den ene side til faseterminalen og alle ledningerne til den anden til nul. Som følge heraf skal du få noget som følgende installation af ledede lamper i stedet for lysstofrør:


Som du kan se, er teknologien enkel, du behøver ikke at have nogen særlig uddannelse til at overføre til LED-lamper, for eksempel alle lysstofrør på kontoret, på arbejde eller i en butik.

Forresten, hvordan man installerer og tilslutter en fluorescerende lampe, og vigtigst af alt, hvordan man installerer rørformede lamper T8 - vi skrev i artiklen "Tilslutning af en fluorescerende lampe"

Som følge af denne ændring får du en ny, moderne LED-lampe, sikker, med lavt energiforbrug og lang levetid.

Husk at gamle fluorescerende lamper ikke kun kan smides væk eller, værre, bare brudt, de skal bortskaffes, fordi de indeholder kviksølv. I hver større by er der centre, hvor du kan tage dine energibesparende lamper, ofte helt gratis.

Installation af LED lamper Armstrong

Sådan installeres Armstrong lamper med lysdioder

De vigtigste faktorer ved valget af lofter er relativt hurtig installation og lave omkostninger. Armstrong-type loft er perfekt til offentligt eller kontorlokaler. For ham skulle vælge Armstrong armaturer.

Dens installation er meget enkel og endda en nybegynder, stadig uerfarne mester kan implementere det. Installation af dette loft vil hjælpe med at skjule kommunikationen med nem adgang til dem, hvis det er nødvendigt, samt lette arbejdet med installation af elektriske ledninger, denne type loft er installeret med en minimal mængde byggaffald og støv.

Rammen af ​​loftet er lavet af metal, det er forstærket af suspensioner, så under vægten af ​​lamper vil dit loft ikke svække. Armstrong-selskabet, når man installerer dem, der ikke har lamper uden specielle bøjler, foreslår at bruge 2 styreskinner og tage højde for en vis afstand - 600 mm. Brug brug LED lamper Armstrong.

Før installationen påbegyndes, anbefales det at fjerne overskydende materiale fra belysningsenheden. Dette giver adgang til klemblokken åben for at tilslutte til elnettet.

Også takket være dette er det let at installere lamperne, da de ikke længere forstyrrer fremtidig installation, anbefales det at installere dem straks.

Teknologi installation vil være anderledes, på grund af forskellige typer lamper.

Følgende typer armaturer fungerer godt for Armstronglofter.

Armstrong LED Lighting Installation

Med størrelsen af ​​standarderne - den er 59x59 cm. Deres installation er meget enkel. Først skal du sørge for, at afstanden fra den nødvendige kommunikation til rammen er mere end 20 cm. Derefter i en vinkel sættes en lampe inde i cellen, roteres og placeres i kvadratet af cellen.

Du kan også installere LED-lys, som i størrelse vil svare til en halv kvadrat. I dette tilfælde skal udstyret installeres på en kant af rammen, og den anden del er skjult af en dekorativ plade.

Hvis lampen har mindre dimensioner, oprettes der landingsplader under den, hvor lampen vil blive installeret.

I værelser med højt til loftet er en hængende lampe den bedste løsning. Det er fastgjort til bunden af ​​loftet.

Tilslutning af lampen er en ret simpel opgave. Nedenfor er ledningsdiagrammet.

I tilfælde af to strømforsyningskabler skal du først sno ledningerne parvis med farver, og kun derefter forbinde dem.

Selv en uerfaret person, der i det mindste har den mindste viden om elektroteknik, kan gøre installationen af ​​lamper.

Rådgivning ved køb af lamper: Vælg et valg til fluorescerende lamper, da de ikke bruger meget mere energi, og er ofte billigere.

Installation af LED lamper Armstrong

Sådan installeres Armstrong lamper med lysdioder

De vigtigste faktorer ved valget af lofter er relativt hurtig installation og lave omkostninger. Armstrong-type loft er perfekt til offentligt eller kontorlokaler. For ham skulle vælge Armstrong armaturer.

Dens installation er meget enkel og endda en nybegynder, stadig uerfarne mester kan implementere det. Installation af dette loft vil hjælpe med at skjule kommunikationen med nem adgang til dem, hvis det er nødvendigt, samt lette arbejdet med installation af elektriske ledninger, denne type loft er installeret med en minimal mængde byggaffald og støv.

Rammen af ​​loftet er lavet af metal, det er forstærket af suspensioner, så under vægten af ​​lamper vil dit loft ikke svække. Armstrong-selskabet, når man installerer dem, der ikke har lamper uden specielle bøjler, foreslår at bruge 2 styreskinner og tage højde for en vis afstand - 600 mm. Brug brug LED lamper Armstrong.

Før installationen påbegyndes, anbefales det at fjerne overskydende materiale fra belysningsenheden. Dette giver adgang til klemblokken åben for at tilslutte til elnettet.

Også takket være dette er det let at installere lamperne, da de ikke længere forstyrrer fremtidig installation, anbefales det at installere dem straks.

Teknologi installation vil være anderledes, på grund af forskellige typer lamper.

Følgende typer armaturer fungerer godt for Armstronglofter.

Armstrong LED Lighting Installation

Med størrelsen af ​​standarderne - den er 59x59 cm. Deres installation er meget enkel. Først skal du sørge for, at afstanden fra den nødvendige kommunikation til rammen er mere end 20 cm. Derefter i en vinkel sættes en lampe inde i cellen, roteres og placeres i kvadratet af cellen.

Du kan også installere LED-lys, som i størrelse vil svare til en halv kvadrat. I dette tilfælde skal udstyret installeres på en kant af rammen, og den anden del er skjult af en dekorativ plade.

Hvis lampen har mindre dimensioner, oprettes der landingsplader under den, hvor lampen vil blive installeret.

I værelser med højt til loftet er en hængende lampe den bedste løsning. Det er fastgjort til bunden af ​​loftet.

Tilslutning af lampen er en ret simpel opgave. Nedenfor er ledningsdiagrammet.

I tilfælde af to strømforsyningskabler skal du først sno ledningerne parvis med farver, og kun derefter forbinde dem.

Selv en uerfaret person, der i det mindste har den mindste viden om elektroteknik, kan gøre installationen af ​​lamper.

Rådgivning ved køb af lamper: Vælg et valg til fluorescerende lamper, da de ikke bruger meget mere energi, og er ofte billigere.