Et eksempel på samlingen af ​​LED-lampetypen "Armstrong" ved hjælp af et sæt til montering af LED-lamper

Denne artikel kan downloades i PDF-format.

Eksempel på loftmonteret armatur

 1. introduktion
 2. Fordele ved LED-lampen
 3. Line og strømforsyning kredsløb diagram
 4. Kort lampe montage algoritme
 5. Listen over komponenter til fremstilling af lampen
 6. Andre kommentarer
 7. Måleresultaterne af den færdige lampe

Denne artikel indeholder et eksempel på fremstilling af Armstrong type LED-lampe fra MELT E KO 25 armaturer produktionssæt. Pakken indeholder:

 1. MT-L456A16N-80M40-24301-11 LED strimler - 3 stk.
 2. nuværende kilde MT-ИЭС4-0720032-1К - 1 stk.
 3. plastikholdere til montering af linjer - 15 stk.

Artiklen indeholder billeder af installationssætet i den nye TechnoLux TLC 418 CL (TechnoLux TLC 418 CL købes separat). Det er også muligt at ombygge eksisterende armaturer med lysstofrør i energibesparende LED-lamper. Til dette skal alle de gamle komponenter installeret i en sådan armatur demonteres.

Strømkilden MT-IES4-0720032-1K, der ikke er elektrisk isoleret fra strømforsyningen på 220 volt, blev brugt til at drive ledningerne i armaturet. Derfor skal armaturets elektriske sikkerhed sikres ved armaturdesign. Til montering af LED-linjer til lampehuset anvendes plastikholdere med monteringshøjde på 10 mm. 15 racks (5 stk. Pr. Linjal) er inkluderet i monteringssættet. Plastholdere bruges til at sikre lampens elektriske sikkerhed og nem installation. Racks er fastgjort til lampens krop på grund af låsene, hvilket sikrer nem montering af stativene i kroppen. LED linjaler holdes også på stativer på grund af låse, hvilket gør det nemt at demontere linjalerne om nødvendigt.

Advarsel! I forbindelse med kravene til elektrisk sikkerhed er forbud mod anvendelse af metalholdere til fastgørelse af linjaler til lampens metallegeme.

Strømforsyningen er fastgjort til armaturhuset på et dobbeltsidet tape 3 M VHB 5952, som sikrer nem installation og pålidelig fastgørelse under armaturets hele levetid.

Til ledningernes elektriske forbindelse mellem hinanden og strømforsyningsenheden anvendes enkeltkernet kobbertråd isoleret med et tværsnit på 0,2-0,75 mm.

2. Fordele ved LED-lampen

De vigtigste forskelle i denne lampe fra konventionelle lysstofrør:

 • Lang levetid (mere end 50.000 timer eller 20-30 år, når du arbejder 5-7 timer om dagen), er det ikke nødvendigt at udskifte LED'erne og vedligeholdelse af lampen
 • Miljøsikkerhed, traumatisk sikkerhed, manglende særlige forhold til bortskaffelse
 • Høj vibrationsmodstand (ingen tråd)
 • Høj farvegengivelsesindeks (Color Rendering Index - CRI)
 • Øjeblikkelig tænding
 • Servicetiden afhænger ikke af antallet af on-off
 • Sparer el, høj effektivitet, sparer på tværs af ledninger (på grund af lavere strømforbrug), ingen overbelastning i netværket, når den er tændt
 • Lav vægt
 • Modstand mod spændingsudsving

3. Ledningsdiagram over linjalerne og den aktuelle kilde

4. En kort algoritme til montering af lampen

Hvis armaturhuset allerede har de nødvendige huller til montering af stativene, skal du begynde at montere fra punkt 4.

 1. Markér armaturhuset for at bore huller ved hjælp af en skabelon eller på en anden måde (du kan bruge huller i en linjal som skabelon, eller du kan downloade, udskrive og lim en skabelon fra A4 ark: en skabelon til 3 linjer, en skabelon til 4 linjer og en skabelon til 5 linjer).
 2. Træk hullerne i hullet.
 3. Bor huller med en 4 mm borekrone og fjern burrs
 4. Installer fra bagsiden af ​​armaturhuset plastikholdere til fastgørelse af linjer
 5. Skær enkeltkernet kobbertråd for at forbinde LED-striberne til hinanden og rengør det i en længde på 6-7 mm
 6. Tilslut LED-stænger med ledninger i henhold til ordningen for tilslutning af linealerne og den aktuelle kilde (figur 1)
 7. Installer LED-bånd i lampehuset på plastholderen
 8. Installer strømforsyningsenheden på dobbeltsidet tape 3 M VHB 5952 eller på nitterne (medfølger ikke)
 9. Monter en plastisk vaskemaskine i hullet for ledningerne fra lampehuset
 10. Tilslut 220 volt strømledninger til strømforsyningen
 11. Monter glasdiffusoren i rammen
 12. Læg glasset i rammen i lampen

5. Liste over komponenter til fremstilling af lampen

 • Monteringskit til MELT Eco 25 armatur (nuværende kilde MT-IES4-0720032-1K, LED-stænger MT-L456A16N-80M40-24301-11, plastikholdere til fastgørelse af linjer)
 • Sagen til TechnoLux TLC 418 CL lampen (glasdiffusoren i en ramme er inkluderet i pakken af ​​sagen)
 • Ledningen til tilslutning af linjalerne mellem sig selv og strømforsyningsenheden er en enkeltkernisoleret ledning med et tværsnit på 0,2-0,75 mm 2
 • Dobbeltsidet tape 3 M VHB 5952 til montering af strømkilde

For at forbinde ledningen til WAGO-stikket skal tråden være afskåret af isolering med 6-7 mm og blot indsat i hullet på stikket.

For at afbryde ledningerne fra WAGO-stikkene skal du trykke på en knap på toppen af ​​stikket med et tyndt værktøj og trække ledningen ud.

7. Måleresultater af den færdige lampe

Efter fremstilling af armaturer udførte vi målinger:

Reparation af fluorescerende lamper. Elektronisk ballast udskiftning

Kære site besøgende.

Nogle gange er der en sådan funktionsfejl, efter at armaturet er installeret og tilsluttet med to fluorescerende lamper, fungerer armaturet korrekt. Det tager flere måneder, og lampen begynder at tænde med en lampe. Du begynder at rulle lampen i blækpatronerne, skift starteren, men ikke noget resultat. Hvad skal man gøre og hvordan man skal reparere lampen selv med lysstofrør?

Armatur med to fluorescerende lamper

Til at begynde med overveje ordningen med sådanne lamper med lysstofrør:

Skema Figur 1 indeholder:

 • to fluorescerende lamper;
 • to forretter;
 • en choker;
 • kondensator.

Den lysende lampe har to spiraler af en glødelampe. Lamper, starter og choke i et elektrisk kredsløb er forbundet i serie. Kondensatoren er forbundet parallelt.

Skema Fig. 2 indeholder:

 • kondensator;
 • to forretter;
 • to fluorescerende lamper;
 • to chokes.

Forbindelsen af ​​fluorescerende lamper i figur 2 er ikke forskellig fra forbindelsen af ​​lamperne i figur 1. To ledninger fase, nul har en filial i dette kredsløb.

Og det enkleste system af en lampe med en enkelt lampe er vist i figur 3, hvor kondensator, lampe og starter i kredsløbet er forbundet parallelt. Chokeren er tilsluttet i et elektrisk kredsløb - i serie.

Lignende lygter findes med tre lamper. Kendsgerningen i sagen er ikke dette, ikke i antallet af lamper.

Fejl i lysstofrør

Årsagerne til ikke at tænde lampen med en lampe eller en lampe bestående af to lamper eller mere, når en af ​​lampelamperne ikke tændes, kan være som følger:

 1. Fejl i selve lampen;
 2. ingen kontakt med gashåndtaget;
 3. Ingen kontakt med starteren;
 4. wire break.

Armaturets elektriske kredsløb og etablere præcis, hvor afstanden er - du kan tjekke sonden. Når du har købt lampen, skal du kontrollere alle kontaktforbindelser til lampen.

Et eksempel fra praksis. Værelset var helt elektriker med installation og tilslutning af fluorescerende lamper med to lamper, efter nogle tid begyndte nogle lamper at arbejde med en enkelt lampe. Da jeg begyndte at tjekke armaturernes kontaktforbindelser, viste det sig, at årsagen var følgende: - den ubetydelige kontaktforbindelse af en af ​​ledningerne til stikket. Hvis der ikke var nogen kontakt med gashåndtaget, tændte lampen ikke.

Reparation af fluorescerende lamper med elektronisk ballast

Armstrong fluorescerende loft indbyggede armaturer med elektronisk ballast er enkle i deres design og praktisk, fordi de ikke kræver nogen indsats, når de fjernes og installeres.

Indbygget loftslampe Armstrong

elektronisk ballast strømforsyning FINTAR

Jeg giver et eksempel fra min praksis. Det var nødvendigt at eliminere funktionssvigt i Armstrong loftet forsænket armatur.

Til dette måtte lampen fjernes fra loftet og tjekke de elektriske forbindelser. Som et resultat af diagnosen blev det konstateret, at de elektroniske komponenter, der bestod i den elektroniske ballast FINTAR, var ude af drift, de blev brændt ud.

Det var bare sådan en strømforsyningsenhed, der ikke var til salg; jeg var nødt til at købe en anden lignende elektronisk ballast til armaturet til fire fluorescerende lamper - Navigatoren.

elektronisk ballast navigator

Hvis man ser nøje på de to strømforsyninger, er ledningsdiagrammerne for lysstofrør forskellige.

Spørgsmålet opstår: Sådan tilsluttes en tavlampe til en anden strømforsyning?

Sådan tilsluttes lysstofrør

Tilslutninger af ledninger med lysstofrørholdere i dette eksempel skal kun foretages i henhold til det elektriske kredsløb for den nyinstallerede strømforsyningsenhed.

Følgelig måtte kredsløbet af forbindelsesforbindelserne af ledningerne omdannes, afskåret på ét sted, og tråden blev udvidet i en anden. Ved udskiftning af ledningsdiagrammet er ledningerne forspidset og isoleret med isolerende tape.

Efter at alle tilslutninger er lavet, og sørg for, at når armaturet er tilsluttet en ekstern kilde til elektrisk energi outlet -, kommer alle fire fluorescerende lamper på, isoleringsbåndet fjernes ved ledningernes sammenføjning.

Et cambric stykke sættes på en af ​​ledningerne. De tilsluttede kobbertråde er ætset med loddesyre, og derefter påføres et lille lag tin lodning af ledninger med et loddejern.

tråd ætsning med loddesyre efterfulgt af lodning

lodning af tilsluttede ledninger

Efter at loddningen af ​​to ledninger er udført, sættes der en cambric i stedet for et isolerende bånd i krydset.

Isolering af ledningsforbindelser med en cambric i stedet for et isoleringsbånd

Denne metode til at forbinde ledninger efterfulgt af isolering med en glans, er enklere og mere pålidelig. Hvis du tilslutter de to ledninger simpelthen i en vridning uden lodning og derefter isolerer med isolerende tape, vil forbindelsen blive udsat for yderligere oxidation og opvarmning af ledningerne.

Nummereringen af ​​kontaktforbindelser af ledninger med elektronisk ballast - går fra top til bund. Det vil sige, at trådens første og anden kontaktforbindelser skal svare til forbindelsen mellem to fluorescerende lamper på den ene side og så videre. Ved tilslutning skal du nøje se strømforsyningens elektriske kredsløb og følge denne implementering af sådanne forbindelser.

kontakt ledning til den elektroniske strømforsyning elektronisk ballast

Før forbindelsen til den elektroniske strømforsyningsenhed anvendes et lille lag tin også på de ender af de synlige ledninger for en god forbindelse.

Der er ikke noget kompliceret generelt, og du kan nemt fjerne et sådant problem.

Armstrong lampe: 6 tips til at forbinde højre

Armstrong armaturet er let genkendeligt, det er et firkantet design på fire lysemittere dækket af et reflekterende gitter. For at gøre det lettere at arbejde indendørs, har du brug for høj kvalitet og pålidelig belysning. Dette gælder især for offentlige bygninger, såsom skoler, hospitaler, børnehaver, forskellige kontorer. En af de mest almindelige belysningsenheder til dato er loftlamperne Armstrong. De skelnes af nem montering og nem vedligeholdelse. Derfor kan de ofte ses på forskellige offentlige steder.

Installering af lampen i det hængende loft: egenskaberne ved enheder

Hvis vi taler om enheden, er Armstrong lampen en temmelig enkel konstruktion af profiler med dimensioner på 59,5 med 59,5 cm. Inde i denne lampe er der køle radiatorer og LED'er (normalt SMD LED - SMD LED), der er monteret i henhold til en bestemt ordning, til rammen.

Armstrongs rækkevidde er ret bred: den bruges til lofter på offentlige steder og kontorer, sports- og kulturcentre, caféer og butikker

Kraften af ​​disse pærer er ret høj, men afhænger af antallet af dioder, deres egenskaber og en række andre indikatorer.

Varianter af Armstrong loftslamper, som afviger i typen af ​​belysningspærer:

Mange foretrækker at installere den anden type enheder på grund af deres lavere omkostninger, men hvis du ser mere detaljeret ud, er det meget mere rentabelt at købe LED-pærer. For eksempel fungerer Armstrong 4x18 lamper med lysstofrør i ca. 10.000 timer, mens LED-enheder - 50.000 timer. Forskellen er åbenbar.

Elektricitet til LED-enheder kræves mindre end for fluorescerende enheder. Ja, og de skinner lysere, fordi lysstrømmene tydeligt er rettet mod det oplyste område og ikke spredt.

LED armaturer indeholder ikke kviksølv og udsender ikke UV-stråler, derfor er de sikrere end luminescerende.

Således får Armstrong lamper til værelset, det er bedre at stoppe med LED-enheder.

Enkel installation af lamper i falsk loft: fordele

Belysningsapparater Armstrong har ligesom alle andre enheder deres fordele og ulemper.

På grund af den enorme liste over fordele falder populariteten af ​​Armstronglofterne ikke, på trods af de nye teknologier af suspenderede og nedhængte lofter.

Fordelene er:

 • Enkel, enkel installation overalt på loftet;
 • Evnen til at erstatte beskadigede genstande uden unødvendige problemer;
 • Højt niveau af lys;
 • Ensartet lysfordeling;
 • Evnen til at tilføje eller reducere antallet af enheder;
 • Områder, hvor der plejede at være pærer, kan let lukkes med en loftsenhed;
 • Fri adgang til ledninger og armaturer;
 • Der er yderligere beskyttelse mod mekanisk skade;
 • Levetid med kontinuerlig brug er mindst 3 år.

Selvfølgelig har disse belysningsanordninger nogle ulemper på trods af sine ubestridelige fordele.

Ulemper ved Armstrong-enheder:

 • Standard "kontor" udseende;
 • Ved langvarig brug kan lysets lysstyrke reduceres og irritere øjnene;
 • Rigtig høj pris.

De to første ulemper kan dog let fjernes. For at gøre enheden mere attraktiv, kan den desuden forsynes med opal-objektiver, som er ret i stand til at forfriske rummet. Og med tab af lysstyrke skal du ændre pæren.

Sådan tilsluttes lys på et falsk loft: Arbejdsplanen

Normalt giver installation af Armstrong armaturer ingen særlige vanskeligheder, da selve cellens størrelse og dimensioner falder helt sammen.

Armstrong-type loft giver nem installation og nem udskiftning af elementer, giver dig mulighed for at skjule kommunikation og ledninger

For at oprette forbindelse skal du bruge følgende værktøjer:

 • Stigestige;
 • Skruetrækker sæt;
 • Tang.

En person, der ikke engang er meget bekendt med elektrikernes verden, kan installere lamper i et falsk loft med egne hænder, da der ikke er noget superkompliceret her.

Armstrongs pæreinstallationsvejledning er ret simpelt:

 • Før du begynder at arbejde, skal du fjerne rasters fra enheden (som regel er det en beskyttende plast eller et glas), der kun forlader sagen;
 • Dernæst skal i den valgte celle diagonalt i en vinkel du selv indsætte lampen selv;
 • Når enheden er helt "indtastet" i loftet, skal den drejes vandret og endelig kombineres med cellen.

Det anses for at være tilladt at anvende en mount til to celler og fire - mindst fire. Ellers er det under drift nødvendigt at fastsætte lampen til loftet for at reducere belastningen og fjerne risikoen for strukturelle sammenbrud.

Når du arbejder med en elektriker, skal du ikke glemme sikkerhedsforanstaltningerne og sørg for, at spændingen er slukket! Først da kan installationen startes.

Armstrong 4x18 standardlampe: driftsregler

Når lampen er installeret i loftet, skal det være tilsluttet til netværket. Dette arbejde har sine egne egenskaber.

Tilslut belysningsenheden til netværket ved hjælp af følgende anbefalinger:

 • Ledninger under selve loftet er bedst udført i en korrugering og fastgjort til loftpladen for at undgå at falde;
 • Krydsningsboksen bør være placeret i nærheden af ​​lamperne og allerede fra den for at føre strømkablet til hver enhed;
 • Det er bedre at placere pærerne straks, og ikke når enheden allerede er monteret i loftet;
 • Nulkablet (sædvanligvis blåt) forbindes via en klemme til N-stikket;
 • Fasetråd (hvid eller rød) - til klemme L;
 • Jordledningen er normalt gulgrøn i farve.

Hvis flere armaturer er tilsluttet med det samme, er det nødvendigt at fjerne alle kabler, vride dem parvis med farver og kun derefter forbinde dem til terminalerne.

Tilslutningsskemaet for sådanne indretninger er ret simpelt. Det vigtigste er at kende mærkning af klemmernes ledninger og tilslut alle kontakter korrekt.

Uafhængig installation af Armstrong: video arbejde

Moderne Armstronglofter har længe vundet popularitet og besat deres egen niche på markedet.

Fordelene ved et sådant loft omfatter:

 • Nem installation;
 • Hurtig reparation;
 • Fri adgang til kommunikation;
 • Effektivitetsmateriale.

For at oprette en sådan loftkonstruktion anvendes der som regel en metalprofil. Under drift begynder de at montere kassen ud af den. Cellernes størrelse er 60 × 60 cm. Specielle loftplader bliver derefter indsat i dem. Lamperne har normalt en metallegeme, hvori pærerne derefter indsættes.

Armstrong loftmontering (video)

Installation af lofter og lamper Armstrong, bør du ikke bekymre dig om det faktum, at dette arbejde kræver en dyb viden om elektriske apparater. Tilslutning af en sådan enhed er endda lidt lettere end en massiv, multi-tiered lysekrone. Sådanne belysningsindretninger sælges i et ret stort sortiment, så du kan finde en mulighed, som passer ind i ethvert interiør. På grund af nem installation og brugervenlighed bruges Armstrong-enheder ofte i offentlige og kontormiljøer.

Korrekt installation af armaturer i armstrongloft

Armstrong rack-type lofter er meget udbredt i kommercielle og offentlige bygninger - kontorer, indkøbscentre, butikker og offentlige kontorer. Deres installation er billig, såvel som forbrugsstoffer, og installationen af ​​lamper i Armstrong er endnu nemmere at udføre end i ethvert andet loft med en anden finish.

Loftsfunktioner

Armstrong Rack False Ceiling har sine egne designfunktioner samt passende armaturer til det. Blandt de vigtigste funktioner:

 1. Hastighed og nem installation med minimal støv og snavs.
 2. Installation kan ske med hånden.
 3. Komfort til maskering af kommunikation af enhver type og størrelse. Loftet ved hjælp af særlige suspensioner kan sænkes efter behov.
 4. Nem adgang til hver enhed.
 5. Elementær installation af speciel belysning i stedet for loftsafsnittene. I dette tilfælde vil ledningerne ikke være et problem. Størrelsen af ​​hver sektion af loftet er 60x60 cm - det er let at bygge ny elektrisk kommunikation.

Det er vigtigt! Til installation af en speciel belysningsenhed på grund af sin faste vægt er det nødvendigt at installere yderligere forstærkningsbøjler. Dette vil bidrage til at eliminere sagging af hele strukturen.

Armstrongloft har et attraktivt udseende.

Blandt fordelene ved Armstronglofter og deres lamper:

 • Nem installation på en hvilken som helst del af loftet. Størrelsen på enheden er den samme som den dekorative celle, fjern loftelementet og installer en belysningsenhed i stedet, det tager ikke mere end 1-2 timer.
 • Ensartet belysning. For at gøre dette placeres enheder i et skakbrætmønster. Dette hjælper med at fjerne mørke områder.
 • Tilføjelse af nye kilder til lys uden begrænsning sker på samme måde som at erstatte dem med dekorative loftselementer.
 • Nem adgang til ledninger og fastgørelseselementer.
 • Hver lampe har anti-vandal beskyttelse, som sikrer sikkerhed for lyskilder. I tilfælde af kviksølv fluorescerende lamper er dette et betydeligt plus.
 • Lamper, der anvendes til Armstronglofter, kan installeres i hængende lofter og gipsplader. I det første tilfælde er lyselementet kun en LED. Til installation i sådanne lofter har sine egne egenskaber.

Der er også ulemper, blandt dem er den primære standard udseende. Også forbrugerne noterer sig den høje pris på hver enkelt lampe.

Hvilken slags armaturer passer?

De vigtigste krav til lampen til Armstrong - er dens størrelse, cellens standarddimensioner - 595 ved 595 mm. Modeller fremstilles specielt til sådanne suspenderede strukturer. Unified Products forenkler installationen. Sådanne standardbelysningsenheder er udstyret med fluorescerende, sjældent LED lineære lamper. Placer dem så, at belysningen er ensartet. Dette fremmes af reflektorer, der leveres i designet. En sådan lampe er designet til fire lamper.

Der er lamper til ½ celle størrelse, for sådan installation af en ekstra skinne er nødvendig, og resten af ​​blokken er optaget af et dekorativt element.

Installation af eventuelle runde, firkantede indlejrede eller overliggende spotlights er mulig. Hovedkravet er korrekt montering af monteringshullet på lysindretningens dimensioner og oprettelse af en monteringsplatform inde i konstruktionen. Den skærer ind i den dekorative plade, installationen udføres i henhold til standardordningen for lignende enheder. I nogle tilfælde er det muligt at installere suspenderede lysekroner, hvis lofterne i rummet er ret høje. Hvis lysekronen er medium eller tung, skal den fastgøres til loftet.

Hvad kræves til installation?

Armstrong loftarmaturer installeres, når overhead rackkonstruktionen allerede er monteret. For at installere lampen du har brug for:

 1. Skruetrækker sæt.
 2. Stepladder - højden af ​​vandløbene er stort set mere end 3 meter.
 3. Tang.
 4. Isoleringsbånd eller krympeslange.
 5. Indikator.
 6. Faktisk lampe.
Celler til installation af lamper

Montering proces

Minimumsafstanden mellem niveauet for Armstrong-efterbehandlingsloftet og udkastet er 20 cm, mindre er ikke tilladt, da standard raster-armaturet ikke kan indbygges. Før montering er det nødvendigt at kontrollere, om der er yderligere forstærkende bøjler i armaturinstallationsstederne.

Det er tilladt, hvis der er 1 fastgørelse på 2 celler til armaturet, men hver kvadrat skal have 4 suspensioner. Hvis udøvende kunstnere har gemt, skal der desuden i forbindelse med installationen af ​​enheden fastgøres til udkastet til særlige kabler-suspensioner. På grund af dette vil det være muligt at reducere trykket på hældningsloftets ophængte struktur.

Før lygten fastgøres, er det nødvendigt at fjerne lamper, reflektorer, diffusorer derfra, kun startudstyr forbliver på kroppen. Sådanne manipulationer vil medvirke til at reducere vægten af ​​lampen, og dens installation kan udføres uafhængigt. Rammen er desuden placeret i cellen og er kombineret med den som et element i puslespillet.

Hvis der er monteret ikke-standardbelysningsanordninger, og spotlights eller suspenderede, så er der et hul skåret ud for dem i den dekorative plade, og enheden indsættes i den, analogt med at installere dem i gipspladens falske lofter.

Ledningsdiagram

For at oprette forbindelse til netværket ved hjælp af en standard 4x18-skema. Anbefalinger, der hjælper med at udføre alt korrekt ved hjælp af teknologi:

Armaturforbindelse

 1. Ledninger under loftet skal være gemt i korrugeringen, som er sikret med kabelbindere. Dette vil medvirke til at forhindre sagging og beskadigelse af skrøbelige dekorative plader.
 2. Krydsningsboksen bør placeres i nærheden af ​​belysningsenhederne, for at føre strømkablet til hver lampe.
 3. Installer lyspærer og reflektorer, efter at armaturet er anbragt.
 4. Tilslut kabler: nul (blå) tilsluttes til klemkortet via N-stik, fase (hvid / rød) - til klemme L.

forebyggelse af ulykker

Armstrong loftslampe er en elektrisk belysningsenhed, så når du tilslutter det, skal du følge sikkerhedsforanstaltningerne:

 • Før du arbejder med ledninger, skal du slukke for strømmen.
 • Før du berører kablerne og efter montering med indikatoren, skal du kontrollere, at der ikke er strøm.
 • Det er nødvendigt at forsigtigt isolere de kabler, der blev brugt til at forbinde.
 • I arbejde til at bruge værktøjer med plastik eller gummihåndtag.
 • Tilslut ikke alene, i tilfælde af elektrisk stød, vil den anden person kunne levere førstehjælp.
 • Pas på jordforbindelse.
 • Forbindelsen gennem twist er bedre ikke at. Denne metode er meget upålidelig.
 • Forbind kun strømmen på panelet efter kontrol af hele isoleringen og den korrekte tilslutning.
 • Hvis der ikke er nogen færdigheder i at arbejde med elektrikere, er det bedre at overdrage forbindelsen til specialister, satser for sådanne værker er ret overkommelige.

konklusion

Armstronglofter er meget efterspurgte, og de er allerede gået ud over grænserne for kontorbrug, og mere og mere ofte betragtes sådanne modeller for badeværelser, værelser med lave eller mellemstore lofter.

Sådan installeres en lampe Armstrong

Installationsprocedure

Under installationen af ​​rammen under Armstrong eller Grilyato er det nødvendigt at give en mindste tilladelig afstand mellem rammestængerne og loftet på 20 cm. Ellers skal armaturet installeres samtidigt med rammesættet, og denne metode tillader ikke nem adgang og enkel vedligeholdelse, og derfor ikke acceptabelt.

Armstrong-lampen (billedet nedenfor) er let genkendelig, den er et firkantet design til fire lyssender (lamper), dækket af en diffusionsfilm eller et reflekterende gitter.

Installering af Armstrong armaturer forårsager normalt ikke problemer, da cellens vinduesstørrelse og enhedsdimensioner er de samme. Når man inspicerer strukturen af ​​et ophængt loft, er det nødvendigt at visuelt bekendtgøre suspensionens elementer og deres placering, da der er tilfælde af "hård" økonomi fra installatørerne.

Det er tilladt, når der er en armatur til loftet for to celler, mindst fire til en firkant på fire celler. Ellers er det under installationen nødvendigt at fastsætte lampen til loftet for at minimere vægten på den ophængte konstruktion.

Inden Armstrong armaturet monteres, fjerner de diffusoren fra lysarmaturerne, idet sagen forlades med startudstyret. I denne tilstand er de nemmere at manipulere under installationen. En lampe indsættes i den valgte celle i en vinkel diagonalt. Efter at han er helt bag loftet, drejes han vandret og kombineres med cellen.

Sådan installeres lampen i et falsk loft, kan du lære af denne video:

Derudover anbefaler vi at se, hvordan du lægger Armstrong-lamper på loftet præcist:

Udover rasteren bruges også indlejrede eller punktkilder til belysning, og huller i dekorative plader skæres ud til placering. Denne løsning er velegnet til små værelser med lave lofter eller steder, der kræver yderligere lysflux.

For at installere Armstrong armaturet under det hængende loft, er det nødvendigt at installere i forvejen de specielle armaturer til fastgørelse af belysningsenheder. Efter installationen af ​​strækloftet er det praktisk taget umuligt at lave noget, som det er tilfældet med Armstrong eller Grilyato modulære lofter, hvor antallet og placeringen af ​​elementer nemt varierer.

Netværksforbindelsesregler

Ledninger under loftet skal lægges i korrugeringen og fastgøres til loftpladen, undtagen savning. Det er ukorrekt at oprette forbindelse med en krans (i serie), når tråden kommer ind i huset og går til den næste enhed ved hjælp af klemblokken som en distributionskasse. Anbring forbindelsesboksen korrekt i nærheden af ​​en gruppe lamper, og fra den til hver leder din strømledning.

Armstrong bruges oftest til at forbinde PVA- eller SHVVP-ledninger på grund af sin fleksibilitet og forenklet installation. Det er også muligt at bruge den trådede tråd PV-3 med flerfarvet isolering. Den rensede ven er trykket med en liner eller tin tin, en sådan forbindelse danner den bedste kontakt.

Billedet nedenfor viser en kontaktterminal mærket med L - fase, N - nul, PE - jord. Sådan bestemmes hvilken trådfase og nul der findes i vores artikel.

Videoen nedenfor beskriver, hvordan du tilslutter ledningerne korrekt til klipene:

Under installationen skal du overholde sikkerhedsforanstaltningerne. Når du arbejder med stepladders eller byggegeder, skal du ringe til din partner, ikke arbejde alene. Før du tilslutter ledningerne, skal du sørge for, at der ikke er spænding, læg en advarselspost på kontakten, eller afbryd forbindelsen endnu mere fra kontakten, hvis rummet er stort, og kontakten er langt væk fra dig. Dette og alt, hvad jeg ønskede at fortælle dig om, hvordan du installerer Armstrong-lampen og tilslutter til netværket med dine egne hænder.

Tilslutningsskema for LED-lamper i stedet for fluorescerende

Fluorescerende lamper, på grund af deres revolutionerende, for sin tid, egenskaber: lavt strømforbrug, høj lysstyrke og lang levetid er meget udbredt.

Det er rørformede fluorescerende lamper, der belyser de fleste skoler, hospitaler, kontorer, workshops mv. De er oftest installeret i rasterlamper, der er kendt for alle.


Den største ulempe ved fluorescerende lamper er tilstedeværelsen af ​​kviksølv inde i dem, hvilke dampe er dødelige for mennesker.

Men teknologier står ikke stille, deres aktive udvikling har ført til oprettelsen af ​​LED-lamper, som har overgået lysende i næsten alle indikatorer. I øjeblikket er deres eneste ulempe omkostningerne i sammenligning med lysstofrør, i summen af ​​alle egenskaber og fordele, og vigtigst af sikkerhedsmæssige årsager er de ude af konkurrence.

Det er ikke rentabelt at ændre gamle fluorescerende lamper helt med lignende lysdioder, i hvert fald økonomisk, det er bedre at bare udskifte lamperne, fordi producenterne længe har produceret T8 rørledende LED-lamper under G13-basen, og du kan installere dem, efterlad det gamle armaturhus, kun lidt modernisere det.


For at sætte LED-lamper i stedet for fluorescerende, er det nødvendigt at ændre lampen noget for at gøre det lettere ved at fjerne nogle unødvendige komponenter fra ledningsdiagrammet. Nu vil jeg vise detaljeret, hvor let det er at gøre det selv.

Først og fremmest, lad os overveje ordningerne med standard raster inventar designet til installation af fire fluorescerende lamper, disse er oftest monteret i lofter, såsom Armstrong.

Der er kun to typer af dem, to forskellige ordninger, den første med ballast og starter, er mest almindelige:

Den anden ordning er mere moderne, med et elektronisk styringsudstyr:


Som du kan se, indeholder lamper med fluorescerende lamper inde i forskellige ekstra udstyr, der er nødvendige for deres arbejde. Læs mere om dette i materialet - Tilslutningsdiagram af lysstofrør

I moderne rørformede LED-lamper, især T8 g13-basen, er den driver, der er nødvendig for at LED'erne skal tændes, allerede indbygget i selve lampens krop, og der er ikke behov for at installere noget andet.


Følgelig reduceres ændringen af ​​enhver fluorescerende lampe til demontering af alt unødvendigt udstyr: ballast, starter, epra osv. og tilslut strømmen direkte til lysdiodens kontakter. For begge typer armaturer er ledningsdiagrammet almindeligt, alle de grønne ledere i diagrammet er forbundet med den neutrale ledning, og alle rødt til fase skal være sådan noget:


Tilslutningsskema for LED-lamper i stedet for fluorescerende


Og endnu en gang er alt ret simpelt, på den ene side er fasen fodret til lamellerne og på den anden side nul. I dette tilfælde er polariteten ikke vigtig, da vekselstrømmen er tilsluttet, skal du tilslutte som du foretrækker. Derudover er det ligegyldigt, hvilken af ​​kontaktstifterne den elektriske ledning er tilsluttet, fordi hvert par af dem på hver side af LED-lampen er lukket.

I tilfælde af ændring af en raster fluorescerende lampe tager vi blot de ledninger, der går fra g13 baserne og skærer dem, og tilslut derefter alle ledninger på den ene side til faseterminalen og alle ledningerne til den anden til nul. Som følge heraf skal du få noget som følgende installation af ledede lamper i stedet for lysstofrør:


Som du kan se, er teknologien enkel, du behøver ikke at have nogen særlig uddannelse til at overføre til LED-lamper, for eksempel alle lysstofrør på kontoret, på arbejde eller i en butik.

Forresten, hvordan man installerer og tilslutter en fluorescerende lampe, og vigtigst af alt, hvordan man installerer rørformede lamper T8 - vi skrev i artiklen "Tilslutning af en fluorescerende lampe"

Som følge af denne ændring får du en ny, moderne LED-lampe, sikker, med lavt energiforbrug og lang levetid.

Husk at gamle fluorescerende lamper ikke kun kan smides væk eller, værre, bare brudt, de skal bortskaffes, fordi de indeholder kviksølv. I hver større by er der centre, hvor du kan tage dine energibesparende lamper, ofte helt gratis.

Sådan repareres en lampe med lysstofrør?

Det er et velkendt faktum, at lamper med fluorescerende lamper er bredt fordelt ikke kun i fabrikker og organisationer, men også i private huse og lejligheder. Sandsynligvis vil hver anden person i garagen eller opbevaringsrummet finde en gammel, støvet, lignende lysarmatur, der ikke længere fungerer, men det er en skam at smide det ud. Så hvorfor reparere disse lamper ikke med dine egne hænder? Især hvis der er mulighed for at finde et sted gamle og ubrugelige lamper, vil reparationen ikke koste en krone, men hvordan man reparerer den - lad os nu finde ud af det.

Det vigtigste, du skal vide, inden du begynder at reparere lysstofrør, er princippet om deres arbejde.

Princippet om enhedens funktion

Forstå princippet om drift af en fluorescerende lampe kan være et eksempel på et skematisk billede nedenfor.

På den kan du se:

 1. kontrol gear (stabilisator);
 2. et lampe-rør indbefattende elektroder, en gas og en phosphor;
 3. fosforlag;
 4. starter kontakter;
 5. starterelektroder;
 6. starterhus cylinder;
 7. bimetallplade;
 8. påfyldning af kolben med inert gas
 9. filament;
 10. ultraviolet stråling;
 11. opdeling.

Fosforlaget påføres lampens indre væg for at transformere ultraviolet, hvilket er usynligt for mennesker, i lys modtaget ved almindelig vision. Når du ændrer sammensætningen af ​​dette lag, kan du ændre skyggen af ​​belysningsenhedens farve.

Så ved at kende lampens enhed og lampens skema, kan du begynde at genoprette den.

Lysstofrør funktionsfejl og hvordan man fjerner dem

Først og fremmest skal du kontrollere, om der er en funktionsfejl i fluorescerende lampe, ved hjælp af en tester eller multimeter. Man skal huske på, at Armstrong armaturer med elektroniske forkoblinger til 4 lamper (4 x 18) f.eks. Når man brænder ud, vil alle fire ikke fungere. I enheder med en starter til 2 rør skal begge være intakte, men når de er tilsluttet en starter, er en lampe nok til hver lampe, og lampen vil fungere, selv om den anden er defekt.

Når strømmen er tændt, skal du tjekke spændingsforsyningen til den, hvis lampen ikke tændes. Dette kan gøres fra indgangsterminalen.

Defekte armaturer med gas

Så hvis de foregående trin er gennemført, og armaturet stadig ikke virker, skal du begynde at kontrollere alle knudepunkter i belysningsenhedskredsløbet, dvs. starte reparation af lysstofrør direkte.

Visuel inspektion kan fortælle mange ting, nogle gange gennembrud, bukser og andre grunde til, at lampen ikke tændes, er synlige for det blotte øje.

Som ved enhver reparation skal du først kontrollere elementæret. Det er fornuftigt at skifte starteren til en kendt arbejdsstyrke, hvorefter lampen skal tændes, og så kan denne fejl i fluoresceringslampen elimineres. Det kan dog ikke altid være muligt at have en startpakke, der passer til parametrene, men det er nødvendigt at kontrollere, hvad der på en eller anden måde pludselig er grunden ikke i det?

Alt er ret simpelt. Du skal bruge en almindelig lampe med glødelamper. Strøm skal leveres til den på følgende måde: Tænd den sekventielt kontrollerede starter i et af ledningerne, og lad det andet være intakt. Hvis lampen er i brand eller blinket, er enheden i brug, og problemet er ikke i det.

Dernæst kontrollerer vi indgangs- og udgangsspændingen ved chokeringen. Med en arbejdstester skal udgangsstrømmen vises. Om nødvendigt skal denne kredsløbskode udskiftes.

Hvis derpå ikke lyser lampen, er det nødvendigt at ringe alle ledninger af lampen for integritet og også for at kontrollere spændingen på kontakterne på stikkene.

Fejlarmaturer med elektroniske forkoblinger

Her reduceres reparationen af ​​en fluorescerende lampe kun til kontrol af lamperne, ledningens integritet og holderholdere. Hvis de er okay, skal du bare udskifte den elektroniske ballast.

Selvfølgelig, hvis en person ved, hvordan man kontrollerer elementerne af elektroniske forkoblinger til brugbarhed, og der er endda lidt viden om elektronik, vil reparation af elektronisk ballast ikke gøre meget arbejde.

Reparation af elektroniske ballast fluorescerende lamper

Oftest, hvis den elektroniske ballast har fejlet (ballast), så er transistorns brænding skyldig, som undertiden ses med det blotte øje. Hvis det imidlertid er umuligt at bestemme visuelt, skal transistorer fordampes fra kredsløbet, og et multimeter vil ringe.

Hvis de er intakte, vil modstanden i dem være 400-700 ohm. Hvis en af ​​transistorerne er brændt ud, er det muligt at brænde en modstand på 30 ohm automatisk.

Også til stede i kredsløbet er et andet svagt punkt - en lavimpedans sikring på 2-5 ohm. Meget sjældent kan årsagen være i de nedbrændte elementer af diodebroen. Disse er alle mulige årsager, efter at de er elimineret, vil ballastreparationen blive afsluttet, dvs. restaureringen af ​​den nedbrændte elektroniske ballast.

Startmuligheder med brændt udstyr

I reparation af fluorescerende lamper har deres egne små tricks. For eksempel er et presserende behov for at starte en lignende lys enhed, og starteren mislykkedes, og der er ingen måde at erstatte den. I sig selv er dette element i skemaet anvendt til at opvarme filamentet i et fluorescerende rør.

Nå, hvad hvis en forkøling for eksempel mislykkedes? Det er ikke muligt at finde det i vores tid og i butikker.

gasspjæld-afbryder

Udvid arbejdet i den brændte lys enhed er helt muligt. Der er en måde, hvorpå du kan tænde en fluorescerende lysrør uden choker og en starter (ledningsdiagram på figuren). Selvfølgelig er denne metode ikke egnet for alle, du har brug for mindst en lille forståelse af elteknik.

Spændingen påføres efter et kortslutningsfilament. Den retificerede spænding bliver fordoblet, hvilket er ret nok til at starte lampen (denne funktion udfører i teorien choker). Kondensatorer C1 og C2 (i diagrammet) skal vælges til 600 V og C3 og C4 - med en nominel spænding på 1000 V. Efter en tid vil kviksølvdamp selvfølgelig slå sig ned i en af ​​elektroderne, og lyset fra lampen bliver meget mindre lyse. Det vil være muligt at slippe af med dette bare ved at ændre polariteten, det vil sige simpelthen ved at udvide den genopbyggede udbrændte LL.

Starless start

Der er belysningsanordninger, der udelukkende leveres til arbejde uden forret. Disse lamper er mærket RS. Hvis et sådant rør er installeret i et armatur, der er forsynet med en bryder, brænder lampen meget hurtigt ud. Dette sker på grund af behovet for mere tid til at opvarme spiralerne af sådanne fluorescerende rør. Holdbarheden af ​​en starter er lille, det brænder ofte ud, og derfor er det fornuftigt at overveje muligheden for at tænde en fluorescerende lampe uden den. Dette vil kræve installation af sekundære transformatorviklinger. Hvis du husker disse oplysninger, så er der ingen tvivl om, hvordan du tænder en lysstofrør, hvis en starter forbrænder (tilslutningsdiagram nedenfor).

Således kan du uden ekstra omkostninger selv montere en fluorescerende lampe med dine egne hænder.

Opsummering

Derfor foreslår konklusionen - det er ikke nødvendigt at smide noget, der er fuldt vedligeholdeligt og levedygtigt. Det er kun nødvendigt at tænke godt på hovedet, og efter at have arbejdet med dine hænder, og den tændte lampe vil ikke kun øge tilliden til dine evner, men også have en god indvirkning på din økonomiske situation. Og i vores tid kan penge, der er sparet på lampen, investeres i mere nødvendige ting.

Installation af en LED-lampe Armstrong i loftet med egne hænder

Egenskaber monteret DIY LED lampe:

I dag lærer du at installere LED-lampen Armstrong med dine egne hænder hurtigt og effektivt. Og ikke kun en 220 volt armatur, men en moderne, der forbruger tre gange mindre strøm (28 W) sammenlignet med konventionel fluorescerende (90 W). Det udgående lys vil have sådanne egenskaber som: behagelig neutral og ingen flimmer.

Armstrong lampe installation i falske lofter

Denne LED armatur er designet til montering i lofter med et standardmodul på 600x600 mm, med synlige T24 eller T15 skinner (Armstronglofter eller gipspladerlofter). Før du installerer armaturet, skal du bestemme, hvor du skal installere det i loftet og fjerne panelet derfra, som erstattes af Armstrong LED armaturet. Derefter tilsluttes strømkablerne til dette sted.

Armaturet kan have begge individuelle kartonpakker, og det kan pakkes på grundlag af de større stykker i en papkasse.

Tag lampen ud af kassen.

Fjern den beskyttende plastpose.

Tilslut netledningerne til klemblokken inde i LED-lampehuset. Tilslutning af jordledningen er et must!

Armstrong LED-lampeforbindelse med en prismatisk diffusor til elnettet:

Alt arbejde ved installation og vedligeholdelse af LED-lampen skal kun ske, når strømmen er slukket.

Armaturet er forbundet med det elektriske netværk og jordforbindelse ved montering af kabler med et tværsnit på mindst 0,75 m2 med en klemme.

Lad ikke LED-lampen fungere uden beskyttende jordforbindelse!

Derefter genmonter diffusoren.

Genmonter Armstrong diffusoren i LED-huset.

Monter dækspanelet igen.

Ved denne installation af LED-lampen Armstrong afsluttet.

Den installerede lampe vil glæde øjet med dagslys, holdbarhed og enorm økonomi!

Armstrong lampe installation på loftet overflade

Lampen kan også installeres som et konnossement, dvs. designet til montering på loftets overflade.

Fjern den prismatiske diffusor fra LED-lampen. Bor 4 huller i loftet for at matche hullerne i LED-armaturets hus.

Monter lampehuset på loftoverfladen med klap og selvskærende skruer. Når du har installeret armaturet, skal du forbinde de interne strømforsyningskabler til LED-armaturens klemblok. Forbind kun armaturet til det elektriske netværk, når netværket er slukket! Tilslutning af jordledningen er nødvendig. Udskift diffusoren.

Evnen til at installere et armatur, både indbygget og overhead, udvider mulighederne for dets brug.

Designet af LED-lampen Armstrong

Lyskilden i armaturet er LED-stænger - meget pålidelige aluminiumskort med højeffektive lysdioder fremstillet af verdensledende på dette marked, CREE-selskabet, med høj lysstyrke og den bedste varmeoverførsel. Dette design af LED-linjer sikrer fremragende termisk ydelse af LED'erne, sikrer LED-lampens holdbarhed og pålidelighed. LED-linjerne er monteret i armaturhuset på nitter og ledes til en strømkilde. Armstrong metal LED-svejset hus af høj kvalitet af stålplader er malet med hvid pulverlakering. Det har huller til montering af lampen på loftets overflade, samt et hul for at komme ind i netværkskablet. Tykkelsen af ​​sagen er kun 40 mm. En polykarbonatdiffusor er sikkert installeret i LED-lampen på styrene og klikker på plads.

Optisk del

Diffusoren er lavet af høj kvalitet transparent polymer materiale med en prismatisk struktur. Denne type diffuser giver mulighed for at opnå en høj effektivitet af lampen og for at give maksimal lystransmission (op til 90%). Takket være diffusorens prismatiske struktur sikrer armaturet en jævn fordeling af lys, uden blændende virkning for øjnene. Diffusoren er monteret i huset på styrene.

Typer af installation af LED lamper Armstrong i loftet

Efter at have skrevet anmeldelser har jeg stadig forskellige belysningsprodukter i funktionsdygtig stand og til tider installerer de dem hjemme til deres formål eller til en langsigtet test. Jeg kunne især lide taklampen Armstrong 600x600 fra firmaet Sibertek SL serien. Officielt websted http://sibertek.ru Et sådant er nok til tilstrækkeligt at belyse køkkenområdet på 12 kvadrater. Men loftet er ikke gipsplader og ikke strækker sig, men det sædvanlige loft på betonpladen. Uden færdiggørelse er det umuligt at levere smukt, og der findes ikke egnede materialer. Digteren måtte bede fabrikanten om at sende komponenter til loftmontering.

 • 1. Tilbehør, tilbehør
 • 2. Hvorfor netop Armstrong?
 • 3. Suspenderet installation
 • 4. Overflademontering
 • 5. Embedded installation
 • 6. Installation uden overhead ramme

Tilbehør, tilbehør

Fabrikanten sendte 3 typer af komponenter til installation, som er velegnede til kontorer, butikslokaler, industri, udstilling, boliger og offentlige forsyningsvirksomheder:

 1. hængende, kabler;
 2. aluminium ramme;
 3. Mortise, clips.

Typen er valgt ud fra rummets egenskaber, dens formål og designløsninger. For at øge belysningen i højt til loftet sænkes 600x600 LED-lampen nedenunder. Belysning afhænger af kvadratet af afstanden til overfladen.

I en bog om belysningsteknik og design skriver forfatteren, at hvis lyskilder kun skinner uden at belaste loftet, kan det medføre ubehag. For eksempel spotlight eller downlight.

Hvorfor netop Armstrong?

Armstrong Sibertek SL6060

Under reparationen i lejligheden i den nye bygning finansiere for et godt design var det ikke. Alt var begrænset til at male væggene i fersken og lysegrøn farve og hvidvaskning. Som lyskilderne blev installeret, var det simpel kinesiske lysekroner til 4-5 lamper til 900 rubler.

Køkkenareal 12 kvadrater, hængende loft eller hængende loft planlægger ikke at installere. Det viser sig således:

 • indbyggede loftlamper sætter ikke
 • suspenderet, det giver ingen mening at sætte, selvom lofterne 270 cm;
 • sæt 2-4 overhead upassende, ledninger vil være synlige.

Af alle mulighederne kunne jeg godt lide installationen af ​​Armstrong LED-lampe 600x600 mm. Standardstørrelser er normalt 595 ved 595 mm., Men i Sibertek er rammen bredere, og den er strammet mere.

Det lille køkken vil se anstændigt, moderne, højteknologisk stil. Der vil ikke være ledninger og ingen stykker af flere stykker. Strømkabler rager ud fra midten.

Kinesisk i køkkenet skal udskiftes

Desuden er denne mulighed billigere. For eksempel koster et enkelt budget Armstrong 1500 rubler og 4 stykker overhead mellemstore størrelser på 1000 rubler. LED-panelet på loftet skinner ved 3500 lm, overhead på 800 lm. Det vil sige, at lysflowen er den samme. Beregn hvad der bliver billigere:

 1. 4 stk vil koste 4 tusind rubler, plus installation og flere ledninger;
 2. LED panel 60 60 cm kun 1500 rubler.

Jeg er fan af god belysning, og jeg skal også arbejde der ofte. På arbejdspladsen er belysningskravene meget højere end for resten. Derfor kræves der minimum 3,500 lumen.

Suspenderet installation

Loft tilbehør til suspensionen var af god kvalitet. Kablerne er dækket af silikone, for ikke at ruste og plette. Justering af kabellængden er enkel og pålidelig. I et par sekunder kan du ændre længden. Alt andet vil være klart for dig fra billedet.

Overflademonteret

Installationen er lavet ved hjælp af en speciel ramme lavet af aluminium 40 mm tykt, som er fastgjort til loftet og skjuler strømforsyningen. Hvis det ikke var for den store størrelse af en kraftig driver, så ville tykkelsen være mindre.

Aluminiumsrammen passer godt ind i ethvert interiør, det ser ud til at være moderne og solidt. Dette er ikke plastik, som i hospitalet lys, vil ikke blive gul med tiden.

Armstrong fastgørelse til rammen er implementeret på metal snaps, let indsat og fjernet.

Jeg var nødt til at tage mere end 300 billeder, det trængte endda en kat, der begyndte at gabbe.

Ikke alle kan lide plaster loftet Armstrong 600x600 i køkkenet, dette er et spørgsmål om smag og tilstedeværelsen af ​​fantasi. Designere gør LED lysekroner selv fra engangs kopper, det viser sig håndlavede, håndlavede og eksklusive.

Embedded installation

Hvis du har et loft grilyato, gipsvæg, krydsfiner, brædder, så kan installationen af ​​lampen gøres på en indbygget måde. Overflade tykkelse d 40 mm. Men i tilfælde er der yderligere huller, som du kan lægge hvor som helst, for eksempel i en metalprofil for gipsvæg.

Installation uden overhead ramme

Sibertek SL6060 model

Sibertek SL6060 lampen kan leveres uden tilbehør, men det bliver mere kompliceret, og du har brug for de rigtige hænder. Med sin tykkelse på 16mm. han vil ikke hænge meget rundt. Det eneste problem, der skal løses, er at finde et sted at sætte føreren. Strømforsyningen er ikke nødvendigvis placeret ved siden af ​​lampen. Det kan være skjult bag gipsvæg eller krydsningsboks, efter at strækningerne er forlænget.

På billedet forsøgte jeg at klæbe det på det dobbeltsidede skumtape, som er fastgjort til spejlet. Holder meget stramt, rive det tilbage er svært. Denne metode anbefales ikke, disse 2 kg kan bryde ned ovenfra, i bedste fald på katten. Mine overflader blev renset primet og malet med en vandemulsion.

Klæbebåndet var tykt, så der var et lille mellemrum mellem loftet og kanten, et bekvemt sted at skjule forskellige indenlandske insekter. For at undgå dette kan du forsigtigt smøre med fugemasse eller tage scotch tape 1 mm, ikke 3 mm.