Egenskaber af søm og sømløse stræklofter

Stræklofter i over 15 år er i stor efterspørgsel. De kommer med en søm og uden den. Han og den anden mulighed har begge sine fordele og ulemper. Selvklare lofter ser holistisk ud og giver større selvtillid, men i nogle tilfælde er det umuligt at undvære en forbindelse. I denne artikel vil vi sammenligne egenskaberne ved begge varianter af loftsbeklædning og hjælpe med at løse problemet.

Hvordan går sømmen på strækloftet

Hovedrollen i udseendet af loftforbindelsen spilles af det materiale, hvorfra belægningen er lavet. På glans vil spidsen være mere mærkbar, især i nærværelse af et stort antal lyskilder. Men på matte og satinoverfladen er synligheden meget mindre. Ved tilslutning af tofarve eller forskellige i teksturfilm vil spidsen ikke tiltrække opmærksomhed, men vil kun visuelt forene dem.

Også på synligheden af ​​sømmen påvirker dens placering i forhold til vinduerne og indgangen til rummet.

I slutningen af ​​artiklen vil vi give et par anbefalinger om, hvordan man korrekt placerer spidslinjen, så den ikke får øjet og deformeres med tiden.

Tilslutningsteknologi

Tilstedeværelsen af ​​svejsningen påvirkes af rummets samlede areal og udformning samt bredden af ​​rullen af ​​PVC-film, som normalt er 2, mindre end 3 meter. Spændingsdække fremstillet i Tyskland eller Frankrig er af høj kvalitet, men har en lille bredde, den maksimale størrelse er henholdsvis 3 og 2,2 meter. Filmbelægninger af indenlandsk produktion producerer omtrent samme størrelse. Kinesiske produkter i bredden når 5 meter og har en anden tekstur. Derfor, når du installerer lofter i store rum, vil det være umuligt at gøre uden docking.

Forbindelse er af to typer:

 1. Rectilinear. Det bruges til at dække et stort område. Spike to eller flere filmoverflader.
 2. Krum. Det bruges til at kombinere stoffer af forskellig farve og tekstur med bølgete og lige kurver. Du kan kombinere for eksempel matte og perforerede stræklofter, glans og satin.

Samlinger på polyvinylchloridfilm forbindes ved hjælp af professionelt udstyr på højfrekvenssvejsapparatet på fabrikken. Produktionsteknologien indebærer opvarmning af materialet til 60-70 ° C. Det færdige lærred kan klare en belastning på op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Forskelle mellem sutur og sømløse webs

Alle typer spændingsstrukturer er fastgjort med en særlig baguette. Sømløse lofter er kendetegnet ved manglende vedhæftninger og det materiale, de er fremstillet af - dette er et stofklæde. I denne forbindelse kræver installationen ikke brug af en varmepistol.

Fordelene er:

 • Overflade integritet Mere attraktivt udseende og mangel på søm.
 • Styrke. Materialet består af en polyester tekstilbase, som er imprægneret med polyurethan, hvilket er en garanti for dens pålidelighed.
 • Frostresistens Tæftloft klæber godt selv med lav lufttemperatur.
 • Farveændring. Tekstil lærred tilladt at male, og anvende fotoudskrivning.

Men der er også ulemper:

 • Et stykke kan dække op til 5 meter overflade. Når det er installeret i et rum med en bredde større end dette mærke, skal du oprette en adskilt struktur, som forbinder de to fragmenter.
 • Alle tekstilbelægninger er uigennemsigtige og har tre eller fire farver, hvilket også vil virke som en særlig ulempe.

Stræklofter med sømme er lavet af krympe PVC film, som under installationen kræver opvarmning af luften i rummet til 40-45 ° C.

 • Størrelse. Takket være spidsen er det muligt at lave et lærred af enhver bredde og konfiguration.
 • Farvning. Bredt udvalg af farver, herunder efterligning af metal, en glat overflade og en kombination af forskellige nuancer.
 • Valget af teksturer. Det er muligt at bestille et mat eller blankt strækloft. Brug også deres kombination.
 • Vandmodstand. Hvis du oversvømmede toppen eller lækkede taget, lækker ikke vandet. Derefter pumpes den ud uden skader på loftet og resten af ​​reparationen i lejligheden.
 • Muligheden for demontering. Hvis det er nødvendigt, er lærredet let at fjerne, og derefter sat på plads, og det påvirker ikke dets udseende.
 • Nem pleje. Denne belægning samler ikke støv og vasker ethvert vaskemiddel med en blød klud.

Ulemperne omfatter reduceret frostbestandighed (ved lave temperaturer kan filmen knække) og installationsproblemer forbundet med behovet for at opvarme rummet. PVC-lofter er også meget lette at beskadige, og reparationer kan kun udføres af en kvalificeret tekniker.

Skal jeg være bange for sømmen

Forbindelser forårsager ofte bekymring, især efter at have hørt myter om dem. På denne konto er der to almindelige misforståelser, lad os prøve at finde ud af det:

Myte 1. Sting kan bryde op. Hvis du har ansøgt om et anerkendt firma med et godt omdømme, er denne risiko minimeret. Problemet kan kun opstå ved ukorrekt installation og brug af materiale af dårlig kvalitet. De fabrikslavede lofter garanteres for alle former for fremstillings- og installationsarbejde, herunder pålideligheden af ​​sømadhæsionerne.

Myte 2. Stingene vil blive mærkbare. Dette er kun muligt, hvis de er analfabeter med hensyn til lyskilden og valget af lærredens tekstur. Inden du installerer disse problemer, bør du rådføre sig med eksperter, der vil hjælpe med at træffe den rigtige beslutning baseret på rummets egenskaber.

Praktiske anbefalinger

Nu overvej hvor bedre at placere sømme på strækloftet:

 • Til dockingsstedet var usynligt, bør du ikke placere det i centrum nær lysekronen eller spotlights. Især hvis loftet er blank eller metallisk.
 • For at undgå bøjning af leddet anbefales det at placere forskellige bøjninger eller bølger vinkelret på vedhæftningsstedet.
 • I tilfælde af at der ikke er nok flere centimeter af lærredens længde, er det bedre at skjule sømmen over høje møbler eller ved vinduesklodserne.
 • Undgå at lukke (mindre end 30 cm) pigge til baguetten. Ellers kan det blive en kurve eller stræk.
 • Fugen skal være placeret parallelt med vinduet, da sollys vil skabe blænding på vinkelret søm. Derudover vil denne fælles være meget lang og meget mærkbar. Der vil også være vanskeligheder med at tilpasse sin position.
 • Tilpasningen af ​​svejsesømmen hjælper med at arrangere banen symmetrisk til hinanden, og forbindelsen vil være fuldstændig ubemærket, men som følge heraf vil loftets omkostninger øge med 10-15%.

Det kan konkluderes, at lærred med søm har flere fordele end sømløse lofter. Vi bemærker også, at kvaliteten af ​​kinesiske produkter ligger på et ret højt niveau og ikke langt bag tyske eller franske producenter. Det endelige valg afhænger af dine præferencer, men du kan ikke undvære sømme i store rum mere end 5 meter brede.

Når lofter sømløse, og hvornår ikke

For nylig har de såkaldte "sømløse" stræklofter vist sig på strækmarkedet. Fra navnet er det åbenlyst, at et sådant loft er monolitisk og består ikke af flere stykker stof svejset sammen.

Relative "sømløse" stræklofter

Faktisk kan ethvert sømløs hængende loft ikke være sømløst til uendelig. Duer leveres i ruller. I dag er den maksimale bredde af nettet 5,0 meter (PVC i strækker op til 6,0). Det vil sige, hvis rummet har en bredde på mere - så vil sømmen stadig være. Naturligvis er værelser med en bredde på mere end 6,0 ​​meter ret sjældne - dermed navnet "sømløs" strækloft. I virkeligheden er begrebet "sømløs" relativ! Det hele afhænger af bredden af ​​dit værelse. Og derfor kan selv et "sutur" loft blive "sømløst".

Priserne for sømløse stræklofter varierer afhængigt af materialets bredde. Ofte er udtrykket "Sømløse stræklofter" kun et reklamestick, og det giver ingen mening at overpay for et 5 meter bredt lærred til et 3,5-bredt rum.

De allerførste stræklofter havde en bredde på 1,35 m. Det er indlysende, at et strækloft lavet af en klud af en sådan lille bredde vil have flere sømme. Med udviklingen af ​​produktionsteknologi steg lærredets bredde til 1,8 og 2,0 meter, som i stræk er henholdsvis 2,0 og 2,2 meter med en standardspænding på 10%. Nogle køkkener, gange, badeværelser og endda nogle gange soveværelser har en bredde på mindre end 2,2 meter. Det betyder, at et sådant loft bliver sømløst for sådanne lokaler.

Efter en tid steg lærredets bredde til 2,7 og 3,2 meter. Disse lærred har evnen til at strække op til 20%, hvilket giver dig mulighed for at få et sømløst loft i et rum op til 3,8 meter bredt. Forresten passer de fleste værelser i almindelige lejlighedskomplekser i en bredde på op til 3,5 meter! Og endelig viste de bredeste lærredene sig ret for nylig - de er 5 meter lange. Dette er den dyreste løsning. I dette tilfælde vil strækloftet være sømløst i et rum op til 5,5 meter bredt (6,0 maksimalt, hvis der ikke er eksterne hjørner). Stofloftene strækker sig ikke og har en maksimal størrelse på 5 meter i bredden.

Karakteristika for sømløse stræklofter

Så i dag stræk lofter er tilgængelige i følgende bredde:

Strækloftbredde. Sluk for ethvert værelse uden sømme.

Efterspørgsel skaber forsyning - dette har været kendt siden fjernt 1803. Derfor, hvis der er en efterspørgsel efter stræklofter uden sømme, så begynder de at producere. Bredden af ​​stræklofterne på det moderne marked når 5 meter - hvilket gør det muligt at blokere ethvert værelse uden sømme. Men her er du nødt til at adskille de forskellige lofter.

Bredde af stof stræklofter.

Stoffets lofter er unikke, ikke kun for deres egenskaber, men også op til 5 meter brede. I lang tid var det stoflofter, der var den eneste sømløse loftindstilling. Og nu er der næsten ikke noget alternativ til dem. Den eneste ulempe ved disse lofter er, at prisen for dem er højere end for PVC-lofter, selv om vi overvejer sømløse lærrede fremstillet af film, er priserne for dem næsten ens.

Derfor stopper valget på stoflofter - du har tillid til kvaliteten af ​​en klud og i dens sømløshed. Desuden er disse lofter niveau af brandsikkerhed stræk lofter lavet af stof - det bedste i verden! Desuden er stofklæder helt miljøvenlige stræklofter.

Bredde PVC stretch lofter.

Bredden af ​​moderne stræklofter lavet af film, som det stof, når 5 meter. Men her er det nødvendigt at få en ide om producenten af ​​dette loft.

Bredden af ​​franske og tyske PVC lofter.

Europæiske stræklofter søger ikke specielt den russiske efterspørgsel og fokuserer hovedsagelig alene. Derfor når bredden af ​​de franske lofter kun 2,2 meter i strækning, og de tyske 3 meter. Vær opmærksom på dette, fordi mange forsøger at bedrage dig og give kinesiske og russiske malerier til malerier fra Europa. Der er ingen malerier i Europa til filmlofter større end 3,2 meter. Du kan også narre til at tale om belgiske lærreder - de producerer ikke stræklofter i Belgien. Derfor mere omhyggeligt, når du vælger en virksomhed performer.

Bredden af ​​kinesiske stræklofter.

Kineserne tværtimod stræber efter efterspørgslen. Kinesiske malerier af alle teksturer har en maksimal bredde på 5 meter. De er uerstattelige ved installationen, siger blanke stræklofter. Tross alt er sømmen på glatte dåse mest mærkbare.

Generelt, stop dit valg på et hvilket som helst mærke af lofter. Vi kan garantere kvaliteten af ​​materialer fra alle producenter, vi installerer. hvis du har yderligere spørgsmål - ring, fordi ingen tager penge til en høring.

Den maksimale størrelse af strækloftet

Stræklofter - dette er et specielt polymerstof, som er monteret, og ved temperatureksponering er fastgjort på loftets overflade. Hvis vi antager tilstedeværelsen af ​​forbindende sømme, så er maksimal størrelse af strækloftet ikke begrænset. Men selv om disse sømme næsten ikke er mærkbare, er de ikke desto mindre særligt ønskelige. Derfor overvejer vi, hvordan lærredets bredde afhænger af producenten og typen af ​​materiale.

Vores firma samarbejder med mange producenter af stretchlofter, og vi kan tilbyde dig et stort udvalg af stoffer med forskellige bredder, egenskaber og pris.

Den maksimale størrelse af strækloftet er ikke begrænset i længden, men maksimal bredde er ikke mere end 5 m. Men oftest kan du finde lærred med en bredde på ca. 2 meter. Jo større bredden er - desto højere er prisen for lærredet.

Standardparametre fra forskellige producenter:

 • 2,2 m-frie lofter
 • 3 m - tyske lofter
 • 5 m - ECOfolie lofter.

Det er meget vigtigt at huske, at europæiske producenter primært fokuserer på deres marked, og ikke jager den russiske forbruger. Derfor overstiger bredden af ​​deres lofter sjældent ovennævnte parametre. Dette er vigtigt at huske, fordi mange virksomheder forsøger at give kinesiske og russiske malerier til det europæiske. Alternativt kan du vælge belgiske malerier. De producerer virkelig god kvalitet og billige materialer til lofter.

Men kinesiske malerier har derimod ikke kun et rigt udvalg af teksturer, men også en maksimal bredde på 5 meter.

PVC-lofter må oftest ikke overstige 3 meter, men her strækker stuen i høj grad med en bredde på op til 5 meter. De har længe været den eneste sømløse version af stræklofter. Den største ulempe ved dette materiale er den høje pris.

Et andet vigtigt spørgsmål, der vedrører suspenderede lofter, er installation af belysning. Det er bedst at bruge små lamper til hævede lofter, nemlig punkt. Dette er et ubestrideligt plus i belysningen af ​​rummet. Sådanne lamper ser smukke ud i ethvert rum, de kan bruges både som ekstra kilder til lys og som uafhængig belysning. Små lamper til hængende lofter hjælper med at skabe effekten af ​​"stjerneklar himmel", mens LED-loftslampen vil fylde rummet med stærkt lys, dets strømforbrug er meget lavere end for andre typer belysning.

Stræklofter, hvordan man vælger

Vores team hjælper dig i ethvert spørgsmål, som strækningslofter kan forårsage: hvordan man vælger hvilken producent der foretrækker, hvilke funktioner der findes i forskellige typer. Derudover kan vi også.

Hvor og hvordan man bestiller installationen af ​​hævede lofter

Stræklofter er kendt fra det romerske imperium. Det var ofte lettere at drapere et loft med en klud end at gøre større efterbehandling. Og selvom i dag er der nyt, mere ugle.

Strækloftbredde

Når det kommer til bredden af ​​strækloftet, betyder det normalt et sømløst lærred. Som med sømme eller andre ledtyper kan loftet laves uendeligt stort. Normalt er Mos Siling kunder interesseret i maksimal størrelse af lofter uden sømme.

Vi studerer sammen dimensionerne af stof og filmmembraner, forskellene i lærredets størrelse og det færdige loft, da tekstur og produktionssted påvirker bredden, hvorfor begrebet "sømløshed" er relativt og andre spørgsmål om dimensionerne af spændingsmateriel.

Problemfri strækloft

Stoflofter hedder sømløse. De fik navnet på det tidspunkt, hvor filmene blev lavet så bredt, at de skulle svejses fra to eller flere dåser for at skabe et standardloft.

Oprindeligt blev der produceret film i Frankrig i ruller på 130 cm og derefter nået 200 cm. Derefter blev tyske producenter forbundet med lignende størrelser af lærred. Kun for nylig har den maksimale bredde af film fra Tyskland nået 320 cm.

Men tekstilstof i Frankrig og Tyskland begyndte straks at blive produceret i tre størrelser: 310, 410 og 510 cm. Dette gør det muligt at dække næsten ethvert rum med et stof uden sømme. Der er dog flere punkter:

1. Stoffer strækker sig ikke, men for at fikse dem i rammen er der også brug for centimeter af linned. Normalt afskæres tekstilbaner for at sikre, at der er et lager på 10 til 15 cm rundt omkanten for at strække, opbevaring af profilens kanter og fastgørelse med klip.

Det vil sige, at stoffets loftslofter 5 meter brede gør det problematisk, tekstilerne strækker sig godt til en bredde på 480-490 cm. Dette er netop tilfældet med paneler af mindre bredde. Derfor er der forskel på stoffets bredde i rullen og på loftet.

2.Hvis rummet har en bredde på mere end fem meter, så stof lofter er ikke længere sømløse. Det er umuligt at svejses eller forbinde dem. I dette tilfælde anvendes separate webs og forbindelsesprofiler.

Loftproblemet er løst på lignende måde, hvis du skal dække store områder med spændeskiver (det er ligegyldigt med stof eller film). En anden mulighed er rammelofter, når rammer med allerede strakte paneler er fastgjort til rammer.

Filmbredde til strækloft

Den maksimale bredde af moderne PVC canvases afhænger af producenten. I Frankrig er det 200 cm, i Tyskland er det 320 cm. I Rusland er der kun en bredde på 150 cm, men kineserne producerer en bred vifte af størrelser, hvis maksimale er 500 cm.

I modsætning til stoffet strækkes filmene imidlertid stærkt, når de opvarmes, hvilket gør det muligt for dem at strækkes på rammer af større størrelse end det skårne stof. Og det er ikke en tvungen, men en obligatorisk situation.

For at forhindre filmloftet i at sænke, rynke og helst, er det specielt udskåret mindre end rummets dimensioner. Den gennemsnitlige procentdel af spændingen er 8, selvom den varierer i området 6-12 og endda 15%.

Det er for et værelse 2 til 2 meter, et lærred 184 med 184 cm, og for et værelse 350 cm bredt er der nok 320 cm. I nogle situationer er et allerede installeret loft ved et uheld beskadiget mod en væg.

Derefter afskærer mesterne fra Mos-forsegling den beskadigede del, holder harpunen på en ny kant og spænder lærredet igen. Stærke spændinger påvirker ikke loftets kvalitet, det kræver kun en højere professionalisme hos herrene - det er meget sværere at lave en stærk strækning.

Maksimale størrelser af filmdug

Så bredden af ​​strækmalerierne af PVC-lofter i ruller er altid mindre end i færdige produkter. Klassiske matte, satin og lakfilm er strakt således:

fra 150 til 160 cm;

fra 180 til 200 cm;

fra 200 til 220 cm;

fra 270 til 320 cm;

fra 320 til 380 cm;

fra 500 til 550 cm.

Som du kan se, er de bredeste sømløse lofter i Mos Siling håndværkerens firma i virkeligheden ikke fremstillet af stoffer, men af ​​deres vinylmembraner. Sammenlign: 490 og 550 cm. Du kan trække og stærkere, men ikke anbefalet.

Duktiliteten af ​​vinyler afhænger af producenten. Russiske film er tæt og svagt strækker sig. Europæisk elastisk og godt tegnet Kineserne er de tyndeste, men de bør ikke være overbundet, så udtynding og skilsmisse ikke opstår på lærredet.

Virkningen af ​​vinyl membraner påvirker evnen til at strække og nå den ønskede bredde. Enkle film: mat, satin og glans - strækker sig meget stærkere end teksturelle dekorative. Tæt metal- og ruskindspilver, perlemor og et spejl har en meget lille procentdel af strækningen.

Suturale Vinyllofter

Sodness koncept er betinget. Hvis du har brug for et loft i en smal korridor, vil det fra ethvert materiale, selv den mindste film, være sømløs, som det er tilfældet med små gange, latriner og badeværelser.

Selvom bredden af ​​strækloftet uden søm er begrænset af filmens størrelse i rullen, kan du få et loft på ønsket bredde, hvis du tillader svejsede led. Leddene er kun synlige på glatte paneler på grund af den forskellige brydning af lysstrålerne, det er svært at se dem på satin og måtten med det blotte øje.

Derudover er der en dekorativ løsning, hvordan man kan dreje sømmen fra mangel til værdighed. Dette er en blanding af multi-farvede og multi-teksturerede film. For eksempel giver kombinationen af ​​mørk glans og lysmåtte i et fladt loft illusionen af ​​to niveauer og større højder af rummet.

Buede svejsninger ser meget imponerende ud. Så striber af blå og blå er forbundet med bølgete linjer, imiterer en flydende vandstrøm. I disse tilfælde bliver sømmen en ønskelig nødvendighed og er ikke slående.

Og det sidste argument for filmsømmen og sømløse lofter: de høje omkostninger ved tekstiler, flere gange højere end prisen på enkle og dobbelt dekorative vinylmaterialer.

konklusion

Som du kan se, er strækloftets bredde et af de vigtige parametre, der har begrænsninger. Længden af ​​stof og filmpaneler er ikke begrænset. Hvis du har spørgsmål, er Mos Siling-specialister altid klar til at kontakte dig.

Sømløse stræklofter: typer og funktioner

Det er svært at argumentere for, at det mest fremtrædende objekt i interiøret, som i høj grad påvirker husets og dets ejeres første indtryk, er loftet. Berigende og smukt design af denne overflade er givet meget tid.

Der er mange måder at afslutte det på, men det er netop de sømløse stræklofter, der er i høj efterspørgsel. Deres typer og funktioner opfylder fuldt ud kravene til selv de mest krævende kunder.

Særlige egenskaber

Seamlessly strakt lærred - en populær og eftertragtet metode til moderne finish. Sådanne lofter er nemme at installere og vedligeholde, økonomiske, har æstetiske og dekorative fordele. Teknologien til oprettelse af monterede strukturer giver dig mulighed for at installere dem i lokaler med ethvert formål - i boliger, industrielle komplekser, sport og medicinske centre.

Den største fordel ved sømløse spændingssystemer er loftets ideelt flade plan uden nogen ledd, hvilket giver et glimrende udseende. Stoffer er lavet i forskellige størrelser. På markedet kan du finde modeller med en maksimal bredde på 5 meter, hvorfor i rummelige værelser ikke er nødvendigt at kombinere flere lærred.

De mest krævende kunder vil være tilfredse med en overflod af farve tilbud og en række forskellige teksturer af sømløse stræklofter, vil kunne dekorere interiøret i enhver stilistisk retning.

Suspenderede produkter skelnes efter designtype:

 • enkelt niveau
 • multi-level;
 • skridt.

Vigtige faktorer, der fastslog populariteten af ​​sømløse loftsystemer i en moderne stålkøber og deres fysiske egenskaber. På trods af denne type produkts tilsyneladende skrøbelighed er de meget stærke. Hvis installationen sker i henhold til reglerne, vil stoffet aldrig blive beskadiget, hvilket garanterer en lang levetid for dette produkt.

Problemfri dækning udfører en beskyttende funktion, der beskytter rummet mod oversvømmede naboer ovenfor. Men det tager tid at udtrække vand, lufte og til tider specielt udstyr for at vende loftet tilbage til sin tidligere form.

Lommetørklæder har to væsentlige ulemper. Den første er sårbarhed. Lærredet kan let beskadiges med enhver piercing-skære genstand, for eksempel med en konstruktion spatel til efterbehandling vægge. Det andet er, at pleje er nødvendig, når du vælger og installerer spotbelysning. Effekten af ​​belysningsanordninger placeret i loftet må ikke overstige de etablerede standarder for termisk modtagelighed af malerier.

Varianter og størrelser

I dag tilbyder indenlandske og udenlandske producenter af byggematerialer to typer spændingssystemer:

 • PVC (polyvinylchlorid) film;
 • stof (polyester imprægneret med polyurethan).

klud

Et andet almindeligt anvendt navn er fransk. Disse er strikkede væveprodukter, der er fremstillet af polyestergarn; for større styrke er stoffet imprægneret med en polyurethansammensætning. Det realiseres i ruller, behøver ikke opvarmning før installationsarbejder.

Fordelene ved stoflofter omfatter:

 • evnen til at holde store mekaniske belastninger - selv om et stykke gips forsvinder vil stoffet modstå stødningen;
 • Sikkerhed ved montagearbejde - En varmepistol er ikke nødvendig, når du installerer en stofkonstruktion.
 • holdbarhed - stoffet på grund af dets styrke ikke slynger selv efter ti års drift, rynker stoffet ikke i hjørnerne, folder ikke vises;
 • stofmarkiser kan bruges i uopvarmede strukturer.

På trods af at lofterne fremstillet af polyesterfilament er lavet af syntetiske materialer, er de helt sikre for mennesker og udsender ikke giftige elementer i rummet. Overfladen af ​​stofbelægningen tiltrækker ikke mote, fordi materialet ikke elektrifiserer.

Stofprodukter bliver ikke fattigere med tiden og ændrer ikke farve, udsender ikke en ubehagelig stank og kendetegnes ved fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Modstandsdygtigt mod vand, så det kan bruges i rum med høj luftfugtighed. I tilfælde af brand er de ikke en ekstra kilde til ild, de brænder ikke, men smolder. Levetiden for lofter med stofbelægning er op til 25 år.

Ulemperne med sømløse stoflofter omfatter høje omkostninger. Men denne faktor er fuldt berettiget af antallet af fordele ved denne type belægning.

Polyvinylchlorid

Seamless PVC canvases giver også i færdig form en flad overflade, glat og fejlfri. Men prisen på dem er næsten 1,5 gange lavere end stoffet. De har høj vandmodstand og holdbarhed. En kvadratmeter film klare op til 100 liter vand. Efter at det er drænet, køber loftet sin tidligere position, lærredet er ikke deformeret og har det samme attraktive udseende som før.

PVC spændingssystemer har følgende fordele:

 • Bladene brænder ikke - i tilfælde af brand smelter de langsomt;
 • nogle underarter føler sig godt i værelser med høje fugtighedsniveauer;
 • næsten alle producenter tilbyder en 10-15 års garanti på PVC loft strukturer.

Overfladen behøver ikke særlig pleje. Det er nok at tørre det regelmæssigt med en fugtig klud fugtet med sæbevand, og enhver forurening kan let fjernes, pletterne vil ikke blive vist. Hvis filmen desuden er imprægneret med en speciel forbindelse, vil støv ikke blive tiltrukket af overfladen.

Farvepaletten og typen af ​​tekstur forbløffer med en bred vifte, du kan købe et lærred af enhver farve til enhver designidee.

Listen over ulemper ved sådanne suspenderede lofter omfatter:

 • installation kræver særligt dyrt udstyr - at opvarme lærredet til t 50-60 grader, du har brug for en varmepistol;
 • PVC-film er et lufttæt produkt, derfor skal rummet med sådanne lofter luftes regelmæssigt, ellers vil damp og gasudveksling blive forstyrret;
 • i uopvarmede lokaler: en garage, et lager, en dacha, hvor det sjældent besøges og opvarmes, er installationen af ​​PVC-systemer umulig, for når lufttemperaturen er mindre end 5 grader, kan filmen begynde at knække;
 • ubehagelig lugt - efter installationen udstråler lærredet en ubehagelig lugt, men forsvinder inden for et par timer.

Loftsoverflade

PVC-baserede stræklofter er opdelt i følgende typer.

 • Glossy. Afvig i et stort udvalg af farvepalet og nuancer. Den særlige karakter af denne type belægning ligger i glans og spejl effekten, på grund af disse egenskaber bliver rummets rum visuelt større. De har en høj refleksionsgrænse (næsten 90% - afhængigt af tekstur). Takket være denne funktion er det interessant at dekorere interiøret, men nogle gange er det en betydelig ulempe.

Lys glans vil se godt ud i en smal korridor, i små og lave værelser og mørke farver, tværtimod: de kan dekorere store og store værelser.

 • Matt. I udseende ligner matte spændingsstrukturer perfekt justerede gipsplanklofter. De afspejler ikke objekterne i rummet, absorberer let lyset. Valget af farver i matt lærred er ikke begrænset til den klassiske monokrome hvid, har en rig palette af rige og pastellfarver.
 • Satin. Sådanne lærred har en skinnegenskab for satinemateriale og minimal reflektivitet. I udseende tæt på matte.
 • Tøj med fotoudskrivning. På overfladen af ​​enhver type film eller stof påføres forskellige mønstre, mønstre og billeder af forskellige skalaer, skalaer.

Fremstillingsegenskaber

Præsentationen af ​​alle de viste modeller varierer ikke kun af eksterne data: farve, nuancer, glans eller sløvhed, men også tekniske egenskaber, for eksempel bredde. De største er lavet til stofklæder - 5 m. Hvis du har brug for et loft uden søm til at placere et stort område, er det indlysende, at du skal vælge for denne mulighed. Alle nødvendige sikkerheds- og miljøparametre observeres i produkterne. Installation sker uden varmepistol, da stoffet ikke behøver at blive strakt, men er skåret til at passe til rummets dimensioner. Det har en temmelig høj pris.

For at få loftet uden sømme til en mere overkommelig pris er det muligt at bruge PVC-lærred. Franske og belgiske virksomheder tilbyder en film på 3,5 m, tyske producenter - 3 m. De er præget af en høj grad af fleksibilitet. Kinesiske mærker skaber sømløse film 4 og 5 m brede. Dette er nok til at dekorere en typisk lejlighed.

I højere grad er installationen af ​​stræk sømløse lofter i Rusland stammer fra en række europæiske producenter, som i sin tur ikke er den bedste måde at påvirke prisfastsættelsen af ​​varer på.

På det moderne marked af byggematerialer er der et stort antal virksomheder. De mest berømte er tyske Pongs, franske Clipso Productions, italienske Cerutti. Populære produkter fra firmaet Polyplast fra Belgien. Omkostningerne ved europæiske malerier er flere gange højere end russisk.

Blandt de indenlandske producenter står "Ceiling-Alliance". Produkterne har en anstændig kvalitet, der sælges til overkommelige priser for russere. De vigtigste planter er placeret i Ivanovo, Kazan og Nizhny Novgorod. Anmeldelserne om lærredene af dette mærke er positive, i deres egenskaber er produkterne ikke dårligere end de importerede.

Således kan standardstørrelserne af loftsømløse stoffer på markedet i hænderne på erfarne specialister blive udførelsen af ​​den oprindelige designidee. Med deres hjælp kan du få traditionelle eller multi-level designs, som helt sikkert bliver højdepunktet i huset.

Til installation af sømløse lofter, se følgende video.

Sådan vælges sømløse stræklofter: 5 funktioner

Stretch-sømløs loft er en fantastisk måde at omdanne rummets indre på. Materialet, der anvendes til installation af sømløse lofter, har et meget højt niveau af styrke, så under installationen er der ingen problemer. Den ubestridelige fordel ved dette materiale er, at den har en meget lang levetid, hvilket reducerer kontantomkostningerne væsentligt under reparationer. På grund af at materialet overvejes og er miljøvenligt, kan det monteres sikkert i børnenes værelser.

Stræklofter uden søm: en bekvem løsning

PVC film uden sømme er en ny, bekvem løsning til afslutning af lofter i boliger. Sømløse stoffer til stræklofter er ikke for ingenting, der har en masse positive tilbagemeldinger, fordi materialet virkelig har et stort antal fordele og har ingen ulemper.

Mange foretrækker at vælge sømløs strakt lærred, fordi de er karakteriseret ved holdbarhed og fremragende kvalitet.

Materiale fordele:

 1. lang levetid
 2. lethed og hastighed af installationen;
 3. modstand mod lav temperatur og dens skarpe spring;
 4. fremragende fugtbestandighed;
 5. brandsikkerhed;
 6. anti-støv belægning;
 7. modstand mod svampevirus
 8. evnen til at anvende på lærred fotoudskrivning.

De fleste designere anbefaler installation af et sømløst stof, ikke fordi det er et nyt produkt i færdiggørelsesmaterialer, men fordi det virkelig er den rigtige løsning.

Som du kan se, har lofter uden sømme virkelig mange fordele. Men det er ikke alle fordelene, men kun de vigtigste. Selv kigger på disse positive kvaliteter af materialet, kan man allerede gøre et valg til hans fordel.

Hvad kan strækloftets bredde være uden søm

Tøj uden sømme har blandt deres plusser et andet stort plus - bredden, som kan nå 5 meter. Installation af sådant materiale vil tage meget mindre tid end installationen af ​​PVC-film.

Installer spændt sømløst loft hurtigt og nemt

Det er nemmere og hurtigere at installere sømløse webs, da materialet går sammen, så du kan dække et stort område ad gangen.

Fordelen ved dette materiale er også det faktum, at loftet efter installationen er helt fladt. Således er sømmerne på loftet ikke synlige, i modsætning til andre typer stræklofter.

Seamless frostede lofter: alle fordelene

Det har længe været bevist, at strækmatte stoffer har mange fordele i forhold til dem, for hvilke vinylfilm anvendes. De absolutte ledere i produktionen af ​​matmalerier er firmaet "Clipso", "Descor" og "Cerutti".

De mest populære er materialer, der er fremstillet i sådanne lande:

Tyske byggematerialer har længe vist deres absolutte lederskab på markedet, så prisen for dem vil være lidt højere end den schweiziske og franske.

Fordelene ved stræklofter er, at de er miljøvenlige og sikre for helbredet.

Fordelene ved matte stræklofter:

 1. Miljøvenlighed;
 2. Brandmodstand
 3. God modstand mod pludselige temperaturændringer;
 4. Mekanisk styrke;
 5. Nem og hurtig installation.

Matte malerier har deres ulemper:

 • Høj pris;
 • Rengøringens kompleksitet
 • Materialet er ikke vandtæt.

Som du kan se, er der flere fordele end ulemper, hvorfor matmalerier har fået deres popularitet og er nu så meget udbredt af designere over hele verden.

Valg af et sømløst blankt loft: en gennemgang af fordelene

Sømløse blanke æsker er særligt populære blandt ejerne af lejligheder, der har lave lofter. På grund af sin glatte struktur gør lærredet loftet visuelt meget højere, end det rent faktisk er.

Der er ingen problemer med valget af lærred farve blandt købere, da materialet har mange forskellige farver og nuancer. Alle kan vælge den farve, han kan lide. Derudover kan du bestille et lærred med den farve du ønsker, selvom den ikke er på hylderne i specialbutikker. Du kan også anvende billedudskrivning med ethvert billede eller billede du kan lide. Med hjælp fra moderne teknologi er det længe blevet en realitet.

Det er muligt at dekorere et værelse smukt og stilfuldt ved hjælp af et strækblanket sømløs lærred.

De førende virksomheder på markedet for sømløse blanke lærred er:

Kvaliteten af ​​materialerne fremstillet af disse virksomheder er blevet kontrolleret i årevis, så du kan sikkert købe lærred med disse mærker.

Selvom det blanke lærred og har mindre fordele end matte, men stadig, er mere populære på grund af sin usædvanlige struktur. Hvis du vælger et hvidt blankt loft, vil alle de ting, der er i rummet, blive vist på lærredet, hvorfor loftet ikke længere synes at være højere, men også bredere.

Hvad kan strækloftets maksimale størrelse uden sømme være?

Størrelsesstørrelsen på lærredet til strækloftet kan være meget forskelligt afhængigt af firmaet og det land, hvor materialet er lavet, fordi bygningsstandarderne er forskellige i hvert land.

Når du vælger stretch sømløs lærred, skal du overveje størrelsen og den maksimale bredde.

Spændviddenes maksimale bredde i forskellige lande:

 • Rusland - op til 1,4 meter;
 • Belgien - 4,4 meter;
 • Tyskland - 2,7 meter;
 • Frankrig - op til 2 meter.

De største canvases er dåse, der er lavet i Kina. Deres bredde kan nå 5,5 meter. Det er nemmest at installere sådant materiale, men kvaliteten lader i nogle tilfælde meget tilbage at ønske.

Vi monterer sømløse stræklofter (video)

Som du kan se, varierer størrelserne af materialer meget. Hun vælger kun lærredet efter designeren har undersøgt værelset og beregner alt præcist. Det er meget svært at beregne området for det krævede materiale. Dette er meget godt, hvis du kan købe flere varer, end du har brug for. I dette tilfælde kan overskydende film simpelthen skæres. Hvis du køber mindre materiale, end du har brug for, kan du ikke montere et sømløst strækloft.

Størrelsen på det strakte lærred - hvad er loftets bredde uden og med sømme

De fleste kunder søger at købe lofter uden sømme. Samtidig ønsker mange at installere europæiske lærred, men det er ikke altid muligt, da film i Europa ikke producerer store størrelser. Før du bestiller en loftsstruktur, skal du finde ud af, hvilken bredde af stræklofter du har brug for, og hvad producenterne tilbyder.

PVC canvases - hvad er bredden af ​​suspenderede lofter

Hvis du vil have et hvidt strækloft, og dit værelse ikke overstiger 5,5 meter bredt, kan vi tilbyde dig matte, satin og blanke film fra China TM MSD bredde 140, 150, 180, 200, 240, 270, 300, 320, 360, 400, 450 og 500 cm (ikke alle størrelser produceres for hver faktura).

Fig.1. PVC lærred til hævede lofter i ruller

Hvis du vil have lignende lofter, men kun europæisk, det største udvalg fra det tyske firma Pongs, er der størrelser: 130, 180, 200, 270 og 325 cm, men også ikke alle tekstur. Med farvet lærred er alt mere kompliceret.

Advarsel!

En komplet liste over farver og bredder, du kan finde i vores katalog, samt at købe et katalog af materialer.

Hovedparten af ​​farverige film er repræsenteret af en blank struktur med bredder af lærred fra Tyskland på 130 og 180 cm og fra Kina - 320 cm. Kun nogle nuancer er repræsenteret af store bredder: 325 cm til tyske film og 500 cm til kinesiske. Derfor anvendes farvede lakedækker enten som centrale niveauer af lofter på flere niveauer eller i svejsede lofter.

Hvornår og hvilke PVC canvases er svejset

I hvilke situationer er der behov for lodning af to eller flere dåser? Der er muligheder, når flerfarvede og varierede lærred dokker for at skabe et originalt design og simulere et to-niveau loft.

Fig.2. Spike to farverige canvases

Men i dette tilfælde er vi mere bekymrede over de øjeblikke, hvor bredden af ​​PVC-kluden ikke er nok til montering af loftet. Hvis der er hvid satin, kan matte og blanke tyske eller kinesiske film vælges til den ønskede bredde, op til 500 cm, så er farvet film ofte begrænset til 320 cm. Samtidig strækker film med spænding maksimalt 8-10%.

Hvis producenterne ikke producerer den ønskede bredde af den film, du kan lide, skal du lave svejsede ledd på den. Men ikke alle materialer sømme er passende. Til vedhæftning er det bedre at vælge film af en tekstur (glans med blank, mat med mat), ellers kan vi ikke garantere svejsens holdbarhed.

Til dine oplysninger

Hvis du vil kombinere et matteret lærred med blank eller dekorativt (metallisk, perlemor, etc.), er det bedre at bruge specielle skillelinjer.

Bredden af ​​dekorative lærred fra Tyskland er kun 130 og 200 cm, mens kinesiske spektakulære lærred efterligner andre materialer fås i en bredde på 320 cm.

Figur 3. Sømmen på måtten strækker loftet

Derfor kan tyske lofter i form af et sølvspejl eller guldmetal kun installeres i smalle korridorer eller som et indsats i en flerniveaustruktur. Sømene på disse dekorative lofter udføres ikke.

Stoffer - hvad er bredden af ​​hævede lofter

I vores online butik kan du købe tekstiler fra det franske mærke Clipso og den tyske producent - firmaet Descor. Da præstationsegenskaberne ved disse materialer er de samme, og omkostningerne ved Clipso-tekstiler er meget højere end Descor, er det normalt en mere overkommelig løsning.

Så er stoffer tilgængelige i bredder på 310, 350, 410, 450 og 510 cm. I modsætning til film strækker de sig ikke under installationen. Tværtimod taber man i færd med at installere lærredet ca. 20 cm bredde. Faktum er, at stofferne er udskåret til lofter med en kant på 10 - 15 cm på hver side.

Figur 4. Kombineret strækloft (kombination af blank og mat lærred)

Når du strækker kanten af ​​lærredet gemt i baguettes og sikres i dem. Det er på bjerget og de angivne centimeter bruges. Overskydende materiale skæres efter installationen.

Hvorfor bruge en forbindelsesprofil for hævede lofter

Som du allerede har forstået, er maksimal bredde af stoflofter 510 cm. Og hvad skal man gøre, hvis rummets bredde er 6 eller 7 meter? Kan jeg installere et stort tekstilloft? Og vores svar er ja! Ved at forbinde baguettes er der monteret dimensionerede overlapninger.

Figur 5. Aluminiumprofil

Vær opmærksom!

I modsætning til de tyndere svejsede samlinger på stretch PVC-sække, der er praktisk talt usynlige, er leddene dannet ved at fastgøre to stoffer i en baguette synlige for det blotte øje.

Særlige forbindelsesprofiler anvendes til filmlofter. De er nødvendige, hvis rummets bredde overstiger 550 cm, eller det er nødvendigt at kombinere lærred af forskellige teksturer. Svejsning af filmen og en meget større størrelse er ikke vanskelig, men på denne afstand vil lærredet sænke unattractively.

Bestil en film, harpunduge eller loft

I vores online butik kan du bestille strækmaterialer og færdige lofter. Enhver tekstur, tysk og kinesisk lærred, en bred vifte af farver til dig, er altid tilgængelig til en overkommelig pris.

Hvilke bredde stræklofter er du interesseret i? Vi tilbyder en film til et snit og klæder, skåret i størrelse, med en harpun svejset rundt om omkredsen. Derudover installerer vores herrer hævede lofter for alle moderne teknologier "nøglefærdige".

Problemfri strækloft: dets typer og sorter

Et sømløs type strækloft er en speciel struktur dannet af en enkelt, fast bane fastgjort på de opbyggede understøttende strukturer. Ingen sømme ved installation af et sådant loft er ikke dannet.

Der er flere sorter af sømløse strækloft.

PVC film

Den første type sømløs strækloft er baseret på PVC-film. De lave omkostninger ved stræklofter lavet af PVC-materialer sikrer en stor efterspørgsel efter sådanne strukturer på byggemarkedet.

PVC er kendetegnet som et vandtæt og lysfast byggemateriale, der anvendes til finish af forskellige overflader, herunder lofter. PVC er absolut harmløst for menneskers sundhed, og dette bekræftes af passende kvalitetscertifikater.

Lofts sømløse stræk af PVC har en bred vifte af farver, så disse design kan nemt vælges til ethvert interiør.

Sømløs loft er repræsenteret af et enkelt lærred, som vælges i overensstemmelse med dimensionerne af loftbunden. Den maksimale bredde af det sømløse strækloft er 5,5 m, og det kan være den eneste begrænsning for at installere en sådan struktur.

Sømløse lofter kræver ikke deres pleje, de kan rengøres og vaskes med vaskemidler.

Fleksible loftslofter monteres normalt ved hjælp af et baguettesystem til fastgørelse. Først omkring loften af ​​loftet er det nødvendigt at fastsætte profilen baguette, og derefter fylde loftet lærred med det. Et positivt aspekt ved denne installation kan kaldes ensartetheden af ​​stoffets stretch.

Stofbaseret loft

Den anden type stræk sømløs loft er repræsenteret af en stofbase.

Den maksimale bredde af stoffets sømløse loft er 5,1 m. Grundlaget for dette design er et stof imprægneret med polyurethanskum imprægnering baseret på polyester. Stoflofter er normalt lavet af perforerede stoffer. Også til deres fremstilling anvendes kemiske forbindelser baseret på PVC.

Perforeret stof i bunden af ​​et sømløs loft er mindre krævende ved installationen, inden du installerer en sådan loftstruktur, er det ikke nødvendigt at opvarme rummet. Rammerammen, som er grundlaget for stoffets strækloft, skal være meget tyndt.

Stoffet er bange for fugt, så hvis der kommer vand på stoffets sømløse loft, kan denne konstruktion simpelthen demonteres uden mulighed for genopretning.

Funktioner ved installation af sømløse stofloft

Overvej også nogle af funktionerne i installationen af ​​sømløse stofloft.

Installationen af ​​stofloftet uden sømme udføres uden brug af forvarmning, som det er tilfældet med installationen af ​​PVC-loftkonstruktioner. Hvis temperaturen stiger i rummet, hvor tæpper er installeret, udvides stoffet på loftet ikke, tværtimod komprimeres det.

Tekstilloftet kræver en ramme, hvor stoffet strækkes. Rammen for stoffet loftsstof er fastgjort langs hele omkredsen, materialer til fremstilling af rammen er plast eller metal, oftest aluminium. Aluminiumsrammens profil er normalt lavet i form af bogstavet P, Plastrammer til sømløs stofplade har ofte en kludespændestruktur - med en stærk spænding af stoffet sner sig designet på plads og klæber stoffet i denne stilling, hvilket forhindrer det i at falde og falder tilbage.

Sådan monteres et sømløst loft på en aluminiumsprofil? Profilen skal først fastgøres på væggen. Dette er nødvendigt, fordi stoffet selv ikke strækker sig meget og er mere tilbøjeligt til kompression. For at holde stoffet godt i den strakte stilling, skal du fastgøre profilen korrekt og ordentligt.

For at undgå yderligere hævning af loftet er det nødvendigt at passe på, at profilen kan modstå en stor vægt (ca. 100 kg pr. 1 løbende meter). Denne profil pålidelighed kan ikke sikres kun med skruer, derfor er det vigtigt at oprette en ekstra armatur til profilen.

Blandt de vigtige positive egenskaber ved et stræk sømløst loft, nemhed og enkelhed ved installationen kan manglende foreløbig overfladebehandling angives. For korrekt installation er det nok kun at observere temperaturregimen - omgivelsestemperaturen skal ligge inden for omgivelsestemperaturen. Desuden har strækloftet uden sømme en lang levetid. Dette design er holdbart og meget pålideligt, sømløse lofter har ikke en skarp lugt, er ikke underlagt indflydelse fra solen og falder ikke under den aggressive indflydelse af solens stråler.

Efter installationen kan det sømløse loft desuden være dekoreret med smukke mønstre og mønstre eller simpelthen malet. Farvemalerier vælger husets ejer, efter deres præferencer.

Størrelser af sømløse stræklofter

Det er almindeligt antaget, at alle typer af sømløse loftsbeklædning kun er installeret. En sådan dom skyldes det faktum, at PVC filmark fremstilles i størrelser 1,2 m, 1,8 m, 1,5 m og sjældent 2 m. Hvis rummets bredde er større end standardcoatingen, er det nødvendigt at svejse flere bånd sammen. Den sømløse overflade ser perfekt flad og glat ud.

I dag har mange producenter forbedret fremstillingsteknikker og tilbyder PVC-film til indretning med en bredde på mindre end 5 meter. Traditionelt er det muligt at vælge stofklæder af tilstrækkelig størrelse til at arrangere store rum.

Egenskaber ved at lave belægninger uden sømme

Franske og belgiske virksomheder tilbyder 3,5 meter materiale. Sådan dækning sker i Kina under licens fra europæiske producenter i overensstemmelse med alle standarder og krav, der er fastlagt i EU.

Kinesiske virksomheder fremstiller også lærred uden sømme, 4 og 5 meter i bredden. Sådanne dimensioner er helt tilstrækkelige til at arrangere de fleste af lokaliteterne i standardlejligheder.

Mange leverandører foretrækker stadig europæiske producenter af stoffer (Tyskland, Frankrig, Schweiz). Eksperter siger, at selv den europæiske belægning med en søm er bedre end kinesiske sømløse kolleger.

Eksisterende standardstørrelser er tilstrækkelige til implementering af originale designløsninger, oprettelsen af ​​strukturer på flere niveauer. Du skal kun kontakte eksperterne og få kompetent support. Størrelsen af ​​rummet vil blive lavet loft system, perfekt supplerer interiøret.