Oversigt over væg- og loftslibere

Vi vælger en slibemaskine til vægge og lofter uden støv, en gennemgang af kendte mærker og analoger. Slibning af væggene er en temmelig besværlig proces, dens kompleksitet er, at der udover hårdt arbejde også er en indikator for den negative virkning på menneskers sundhed på den enorme mængde støv, der frigives under troweling. Derfor er maskinen til slibevægge og lofter så relevant og nødvendig uden støvemission.

Gennemgang af berømte modeller

Festool PLANEX LHS 225.

Lederen i listen over efterspurgte produkter af høj kvalitet er Festool PLANEX LHS 225 Grinder.

Det er et alsidigt, kraftfuldt og slidstærkt system til slibning af støvfrie vægge. Det har forskellige muligheder for længden af ​​håndtagene, i et enkelt trin kan du lave et langt håndtag eller kort.

Inde i systemet er en to-trins gearkasse, som garanterer en høj ydeevne af enheden. Enheden er nem at styre på grund af den optimale placering af tyngdekraften og pålideligt drev med de optimale parametre for en given effekt.

Maskinen kan behandle kanterne, slibe gipsvæg og tør kitt, fjern rester af tapet og andet forældet modstående materiale. Den samlede masse af produktet er ca. 4,5 kg, og sættet indbefatter et mellemliggende substrat og selve anordningen.

Hvis vi taler om ulemperne ved systemet - det er en rimelig høj pris, 90.000 rubler. og over. Men på trods af dette vil værktøjet tjene i mange år og udføre opgaver på et højt fagligt niveau.

Festool PLANEX LHS 225-IP / CTM 36 E AC-sæt

Denne vægslibemaskine koster dobbelt så meget, fra 160.000 rubler. Hvad er årsagen til en sådan omkostning? Enheden i leveringssættet indbefatter en slibeplade med en diameter på 215 mm, et substrat, en støvfjernelsesindretning i systaineren.

Ved funktionelle funktioner, som ligner det ovennævnte produkt, holdbar, pålidelig, holdbar, har let vægt på grund af justerbar sugekraft, tillades behandling af de mest vanskelige steder, takket være børstesegmentet.

Systemet anvendes til førsteklasses efterbehandling af rummet, den mekaniske klemme forhindrer slangen fra at blive afbrudt under arbejdet, effektiv støvfjernelse opstår, skadelige partikler spredes ikke i luften, men placeres i et særligt rum.

Sikkert opbevares i en maxi-container, er der i denne "kuffert" et sted til den anden forlængerledning. Enheden bruges med en støttevest med et bælte, et ekstra håndtag installeres og fjernes om et sekund. Så enheden kan endda bruges af en nybegynder, være helt sikker og sikker, mens du sliber forskellige overflader.

MIRKA DEROS - elektrisk roterende kredsløbssander

Følgende væg- og loftssander imponerer med sine fordelagtige egenskaber:

 • kompakt;
 • ergonomisk;
 • stærk i sin klasse
 • har høj ydeevne;
 • børsteløs motor;
 • billige forbrugsvarer til produktet.

Produktets pris er fra 20.000 rubler, hvilket er en størrelsesorden, der er lavere end de ovenfor beskrevne strukturer. Leveres uden ekstern strømforsyning, der er en patenteret hastighedsregulator. Ja, niveauet af vibrationer er lidt lavere sammenlignet med analoger, men strømmen vil være nok selv for komplekse operationer.

Denne væg- og loftsslibemaskine har en innovativ sål til effektiv støvudsugning, en elektrisk motorbremse og en sålbremse. Hvad tillader at bruge enheden sikkert, selv for begynderen i denne virksomhed.

Maskinen er nem at holde med to hænder, den bekvemme starthåndtag, produktet kan let tændes og slukkes. En børsteløs motor sikrer konstant hastighed selv under tung belastning. Huset har et lukket design, motoren er godt beskyttet mod støv og snavs inde i systemet.

Den elektriske væg- og loftsslibemaskine er ideel til forskellige operationer, så du kan behandle forskellige overflader. Den er præget af høj ydeevne, giver fuld kontrol over slibeprocessen. Et mere detaljeret overblik over modellerne af kredsløbsmaskiner.

Sturm DWS6016 med en skive diameter på 225 mm

For dem, der vil gøre slibning af vægge uden støv, kan du anbefale at købe dette system med en pris på ca. 15.000 rubler. Prisen er overkommelig, maskinen er et ideelt værktøj til fremstilling af forskellige overflader til efterfølgende maling eller vægpapir.
Den store diameter på slibeskiven på 225 mm gør det nemt at overvinde store områder på kort tid, og takket være produktets velovervejede ergonomi øges sandsynligheden for komfortabel, sikker og effektiv slibning af tør gips.

Arbejdet udføres uden støv, risikoen for skadelige ting i menneskekroppen er reduceret. Følgende fordele:

 • Der er monteret et roterende stik på slangen, hvilket reducerer risikoen for tilstopning af slibeskiven og støv, der kommer ind i rummet.
 • Slibningshovedet har evnen til at rotere, efter overfladens konturer, takket være et sådant system kan vi tale om et højt professionelt resultat;
 • polering af kitt uden støv - rummet behøver ikke ekstra rengøring;
 • kontrolleret balance
 • Letvægt, ca. 3,5 kg, giver dig mulighed for at arbejde i lang tid uden at føle dig træt;
 • hastighedsregulatoren giver fra 600 til 1000 omdrejninger pr. minut.

Ved hjælp af et sådant system kan du stole på et anstændigt resultat for et rimeligt rimeligt beløb.

Slibemaskine Interskol UPM-200

Fordele og ulemper ved maskinen Interskol UPM video anmeldelse.

konklusion

Når du vælger en slibemaskine, skal du fokusere på enhedens, fabrikantens, leveringskomponenterne, tilgængeligheden af ​​et servicecenter for efterfølgende vedligeholdelse og også tage hensyn til omkostningerne ved selve produktet.
For så vidt angår prisjustering af maskinens funktionalitet, vil tiden fortælle, men garantien uden støvslibning af forskellige overflader er alle ovenstående modeller med deres værdifulde vejledende egenskaber.

Valget af slibemaskiner til vægge og lofter

Slibeprocessen hos mange, endda erfarne specialister forårsager ubehag. Det er trods alt en monotont, omhyggelig, støjende, men obligatorisk operation. Kravene til færdiggørelse af værker, der er blevet udviklet til dato, er særligt strenge med hensyn til glathed og ensartethed af flyene.

Højteknologiske belægninger med deres tynde lag fremhæver kun ujævnhederne af basen. Men selvom tykkere pladematerialer anvendes, slutter tætningen af ​​leddene altid i slibning. For at gøre basen perfekt glat, skal væg- og loftssliberen vælges nøjagtigt.

Variety Grinders

Slibning af loftet og vægfladerne med et specielt værktøj kan udføres af både en professionel bygherre og en hjemmeproducent. Af alle de forskellige værktøjer er hver den der bedst opfylder arbejdsopgaverne og arbejdsvolumenet.

Der er tre typer af slibemaskiner:

 1. tape;
 2. overflade slibning;
 3. Excentrisk.

Erfarne håndværkere, der specialiserer sig i slibning, har alle de listede slibemaskiner i deres arsenal. Men til lektier er de fleste af dem ikke nødvendige.

Bælte maskiner

Værktøjet fik sit navn på grund af arbejdsemnet - slibende tape, hvis modsatte ender limes sammen for at danne en ring. En sådan mølle til vægge og lofter giver dig mulighed for at fjerne et lag med nogle få millimeter. Værktøjet kan også let afrunde, fjerne den gamle lak, rester tilbage fra kontakt med fugt med jern.

En sådan vægslibemaskine arbejder med polymerer, træ, metal og endda mineralske byggematerialer. Men det har en fordel, der let bliver til en ulempe - høj hastighed. På grund af denne funktion på den behandlede overflade kan dækkes med ridser. Kun en anden mølle til vægge og lofter er i stand til at rette op på situationen.

Vibrationsapparat

Overflade slibning eller vibrerende maskine til slibevægge og lofter - et kryds mellem den første og tredje type værktøjer. Den er ideel til de tilfælde, hvor det er nødvendigt at foretage en endelig behandling af overflader med nul krumning, før de behandles med lakering eller andre efterbehandling materialer.

Enheden har et stort arbejdsplan, som gør det muligt at bruge det i et rum med et stort område. Vibrationsværktøjer er ret populære, især blandt hjemmeboende håndværkere.

Der er flere grunde til dette:

 • overkommelig pris;
 • værktøjsartikler er nemme at købe;
 • Funktionerne i den eneste geometri åbner mulighed for at håndtere vinkler af enhver kompleksitet.

Apparatets arbejdsstyrke er en plade, som udfører fremadgående bevægelse. I dette tilfælde er amplitude ubetydelig. Motoren er installeret i den, har en effekt, der spænder fra 150-300 watt. Selv om der er modeller, hvis effekt når 600 watt.

Nogle flere fordele:

 1. lethed og kompaktitet
 2. relativt lav amplitud af sårets slag, hvilket muliggør nøjagtig, men effektiv polering.

Vibrationsmaskinens sål kan være af to muligheder:

Den første mulighed er egnet til store værelser. Men hvis området er lille, er det bedre at foretrække mini-modeller.

Den ideelle ydersål er den lavet af magnesiumlegering med aluminium. Cast-muligheder betragtes også som nemme at bruge.

En separat variant af vibrationsmaskiner er udstyr udstyret med en platform, der ligner et jern med dets funktioner. De adskiller sig i lille størrelse, men fremragende "kryds". Disse modeller er ideelle til arbejde med komplekse overflader.

orbiters

Modeller, der er efterspurgt for højkvalitetsbehandling. Slibematerialet er forsigtigt poleret, det forbliver ikke ridser og anden skade. På trods af denne delikatesse er værktøjets ydeevne ikke ringere end vibrationmodellerne.

Vibrationssandere til vægge og lofter bruges oftest til bilmalere og tilsluttere. Ingen vil være i stand til at konkurrere med dem med hensyn til behandling af tredimensionale, profil og kurvede linjer. På grund af strukturens særpræg kan det vibrerende apparat imidlertid ikke klare vinkler og fordybninger af små størrelser.

Slibemaskine - et værktøj, der giver dig mulighed for at løse et stort antal opgaver. Det er nemt at vælge den rigtige fra en række enheder ved at kende de grundlæggende egenskaber ved hver af dem.

Hvordan man vælger en excentrisk mølle til vægge og lofter. Princippet om dets arbejde

Små hulrum på vægge og lofter elimineres ved at fylde dem med kitt. De, der har gjort dette mindst en gang, ved, at det ikke er muligt at anvende det ret jævnt. Derfor skal det reparerede område være slibet før maling. Dette kan endda gøres manuelt med en flad træbøjle indpakket i et slibemiddel. Men det er meget nemmere og hurtigere at opnå det ønskede resultat ved hjælp af en slibemaskine.

Oversigt over slibemaskinen til kitt

I henhold til typen af ​​drev er grinders opdelt i 2 grupper: pneumatisk og elektrisk. Men ingen af ​​dem overskrider den anden i alle henseender. Hvert drev har sine egne fordele og ulemper.

Fordelene ved pneumatiske værktøjer over el

 1. Lavere vægt med samme drevkraft.
 2. Mere simpelt motordesign.
 3. Lavere omkostninger for både værktøjet og reservedele til reparation.
 4. Større sikkerhed i arbejdet.

Svagheder i pneumotolen

 1. Kondensation af vanddamp under luftkompression.
 2. Behovet for en mobil kompressor med en kapacitet højere end strømningshastigheden af ​​trykluftværktøj.
 3. Komprimeret luftenergi er dyrere end elektrisk.
 4. Reduceret effektivitet på grund af energitab til opvarmning af luften under kompression.

Efter at have analyseret ovenstående oplysninger, kan du konkludere, at de oplistede fordele ved pneumotolen ikke er nok til fuldstændig overlegenhed over elværktøjet. Og for arbejde i forhold til en lejlighed eller kontor vil det være bedre at give fortrinsret til et elektrisk værktøj.

Roughing kit

For at justere startlaget skal du have en maskine med maksimal ydeevne. Bælte- og vibrationsslibemaskiner har denne kvalitet. Bæltemaskiner har lidt mere ydeevne. Men for deres arbejde kræves en speciel, limet ind i en ringstrimmel sandpapir. Og mange modeller af vibrationsmaskiner har klemmer til fastgørelse af slibepapir. Derfor kan de arbejde med sandpapir eller slibemiddel.

Finmalning. For at klare den færdige kitt passer det bedste af alle andre til en excentrisk maskine.

Grinder - "Giraffe"

Såkaldt værktøj, udstyret med et langt håndtag. Den bruges til at behandle loftet med tilstødende vægafsnit uden brug af en stige eller andre lignende anordninger. Afhængigt af værktøjets konfiguration kan håndtaget være variabel længde (teleskopisk) eller fast. Tilslutningen af ​​håndtaget med kværnen er artikuleret. Dette giver dig mulighed for at arbejde med håndtaget i forhold til loftet i en vinkel fra 90 til 45 ○. Teleskophåndtagets længde varierer oftest fra 1 til 2 m.

"Giraffen" er beregnet til efterbehandling af overfladebehandling af et stort område, derfor kompletteres det med en kredsløbssander med en basediameter på ca. 200 mm. For bedre gennemtrængning af arbejdspladen i hjørnerne, er en del af beskyttelseshylsteret aftageligt. Støvopsamling sker i en almindelig pose eller i en støvsuger, der er tilsluttet enheden.

Gipskværn

Til plastering af vægge og lofter anvendes oftest lime eller cement-sandmørtel. Det er også muligt at anvende blandinger baseret på gips. Derfor er slibningen af ​​gips praktisk taget ikke anderledes end behandlingen af ​​startkittet og er oftere ujævn, men ikke færdig. At håndtere gipset behøver ikke at kigge efter en speciel slibemaskine. Afhængig af sammensætningen og kvaliteten af ​​overfladen af ​​det behandlede lag, skal du bruge en maskine til skrubning eller efterbehandling.

Vægkværn med støvsuger

De fleste slibemaskiner har et rør til tilslutning af en støvsuger. Du behøver ikke at tro, at du aldrig vil bruge det. Selvfølgelig kan støvsugeren selvfølgelig ikke oprette forbindelse til en tom lejlighed eller et kontor. Men ofte skal du reparere værelset med møbler. Og i dette tilfælde vil støvsugeren, der er forbundet med kværnen, i høj grad forenkle rengøringen efter reparationen. Desuden øger fjernelsen af ​​støv fra mellemrummet mellem slibepladet og overfladen, som skal behandles, hurtig fremstillingsprocessen.

konklusion

Slibemaskiner kan betydeligt lette forberedelsen af ​​overfladen af ​​vægge og lofter til maling. Og for at kvaliteten ikke bør påvirkes, er det nødvendigt at opdele præparatet i groft (danner den nødvendige lindring) og endelige (udjævning af overfladenuhed). Og brug for hvert separat værktøj.

Slibemaskine til vægge og lofter - spar tid og kræfter

Væg- og loftssliberen gør det lettere og hurtigere slibeprocessen. Du kan meget omhyggeligt udføre kittet, men det samme på overfladen vil forblive alle slags defekter: strimler fra spatelens hjørner og sandkorn, hævelser, overgange mellem patched på forskellige tidspunkter. Efter malingen vil alle disse fejl blive særligt mærkbare.

Princippet om værktøjet

Arbejdets "krop" af enhver mølle er et plan med fast slibepapir. Papir kan fastgøres på to måder.

 1. Clamp - står på de fleste modeller af indenlandske klasse. Klipet ligner en slags lås med en fjeder. Til modeller med et klip kan du lave dine egne ud af Emery Paper "tøj" og dermed spare på forbrugsstoffer.
 2. "Velcro" - modeller med det er dyrere, men for dem er det ikke nødvendigt at skære et slibemiddel uafhængigt.

I alle typer af slibemaskiner leveres støvfjernelse. Dette kan være en støvsuger eller støvsuger. Mange modeller har en støvopsamler og en adapter til en støvsuger. Muligheden for at forbinde støvsuger er en meget nyttig løsning, fordi det giver dig mulighed for at øge driftstiden uden at rense beholderen, og dette øger sliphastigheden.

Slibemaskine typer

bælte

En båndslibemaskine kan bruges til at forberede overfladen til yderligere, finere slibning. Det er uegnet til allerede anbragte overflader, men med hjælp er det muligt at fjerne gammel maling sammen med et lag af kitt fra vægge og loft. Husholdningernes omkostninger er forholdsvis billige, men er kun beregnet til kortvarig brug. Den professionelle båndslibemaskine kan arbejde under de sværeste forhold.

Ekscentrisk kredsløb

Anvendes til det bedste arbejde. En excentrisk maskine såler langs en kompleks bane, takket være den kan efterlade næsten en perfekt overflade.

Flad vibratorisk

Nogle modeller af overfladeslibemaskiner når niveauet for kredsløb, men de arbejder for det meste mere frekt. Men PSM er billigere, samt forbrugsstoffer til dem. Fastgørelse "klip" findes netop i denne type værktøj, og for LSM og EShM er det nødvendigt at købe dyre mærkebånd med "Velcro".

Loftsslibningsregler

Det er muligt at starte maskine slibning af vægge eller lofter, når kittet er helt tørt og hårdt. Dette sker ikke tidligere end en dag efter anvendelsen af ​​det sidste lag.

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at inspicere væggene og loftet og finde uregelmæssigheder og fremspring. Denne operation udføres bedst ved brug af en sidelampe eller en bærbar lampe. Uregelmæssigheder vil kaste en skygge.

En anden måde er at vedhæfte en lang linjal til væggen og belyse den fra den modsatte side. Uregelmæssigheder kan detekteres af lysstrålerne, der trænger ind i hullerne.

Alle fejl er straks markeret med en almindelig blyant. Således vil en slags "kort" af overfladen blive udarbejdet. Hvis der findes dybe hulrum, skal de desuden udfyldes.

Det færdige lag af kitt er meget blidt, derfor er det nok, når du arbejder med det, bare at holde værktøjet uden at gøre meget på det. Det er meget vigtigt, at arbejdsfladen er helt ved siden af ​​væggen, og sandpapiret er strengt parallel med planet på den behandlede overflade. Cirkulære bevægelser med ensartet tryk fører til de markerede steder, indtil de bliver glatte. Hvis du trykker ujævnt eller giver arbejdsfladen skæv, vises der nye bånd og uregelmæssigheder.

forebyggelse af ulykker

Slibning er den mest støvede operation i reparationsarbejde, og derfor er det nødvendigt at beskytte øjne og åndedrætsorganer med åndedrætsværn og tætte glas. Så at andre værktøjer og byggematerialer ikke er dækket af et støvlag, det er bedre at tage dem ud af rummet på forhånd.

Du skal passe på sikkerheden ved bevægelse med elværktøjer i deres hænder. Et rodet eller dårligt oplyst rum er i denne forstand en fare, og at arbejde i det kan føre til en ulykke.

Slibemaskiner, samt ethvert bygningsværktøj, der er en kilde til gnister, kan ikke betjenes i nærheden af ​​brændbart støv, dampe eller væsker. Inden afbryderen skal strømafbryderen være i "slukket" position. Du kan ikke distraheres fra processen, så børn og kæledyr skal fjernes fra lokalerne på forhånd.

Et særskilt problem er elektrisk sikkerhed. Stikket skal passe under stikket, det er forbudt at ændre det på nogen måde. Originale stik tjener som garanti for elektrisk sikkerhed. For maskiner med jordforbindelse kan der ikke anvendes adaptere.

Det er vigtigt! Brug aldrig et elværktøj, når låget er fjernet.

I tilfælde af fremmed lugt, gnister, stærk støj, skal du straks slukke for værktøjet og kontakte serviceafdelingen.

Tema video

På videoen kan du se, hvordan Bosch PEX 300 møllen klæder op med opgaven.

Slibemaskinen til vægge og lofter giver et hurtigt og højkvalitetsresultat uden væsentlig fysisk indsats, derfor i tilfælde af en stor mængde arbejde giver det mening at bruge penge ved køb

Slibning af loftet. Værktøj til manuel slibning. Sammenligning af slibemaskiner. Instruktioner til behandling af loft og vægge

Slibning udføres som regel efter loftet og væggene er kitt. Dette arbejde er ret besværligt, og blandt andet når det ofte udføres, er det forbundet med sundhedsfarer for plasterer-maleren på grund af den store mængde støv. Men hvis du lige har besluttet at gøre færdiggørelsen i din lejlighed, skal du ikke være bange, det er nok at tage maksimale forholdsregler for at beskytte mod støv.

I denne artikel vil vi snakke om, hvordan man måler loftet med maksimal effektivitet og hastighed, og vi beskriver hvilke værktøjer og metoder der findes for dette.

Manuel slibning af loftoverfladen

Funktioner af slibevægge og lofter manuelt

Loftet og væggene skal poleres både efter starten og i slutningen af ​​efterbehandlingstætningen. Slibning af loftet anses for at være den mest problematiske samt rengøring af loftet fra hvidvaskning, da det tykke støv, der genereres i processen, flyver direkte på kværnen, sætter sig på hovedet og kommer i øjnene og luftveje i mangel af tilstrækkelig beskyttelse.

Støvbeskyttelse ved slibning af loftet

For at beskytte mod støv, når der slibes manuelt uden brug af støvsuger, er det nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Derudover er det nødvendigt at anvende kittelaget så forsigtigt som muligt for at reducere mængden af ​​tid, der kræves til at sænke vægge og lofter.

Værktøj til håndslibning

Slibning af loftoverfladen med en speciel rist

Det enkleste middel til slibning af færdige overflader er en speciel rifler med et håndtag, som anbefales at blive brugt, når ikke meget store arealer skal jordes, da processen vil kræve stor tid og kræfter for at opnå et kvalitetsresultat.

Funktioner ved brug af en manuel slibestiver er som følger:

 • På trods af den yderste bekvemmelighed fungerede et solidt gitter med forsynede indskæringer til fingrene på håndtaget ikke meget godt med hensyn til bekvemmelighed.
 • Slibning af loftet vil være mere bekvemt, når du bruger en almindelig rist, med et slibetråd eller sandpapir, der er fastgjort til det, ved hjælp af specielle fastgørelsesdele.

Slibning med hånden med almindelig emery klud

 • At vælge mellem sandpapir og maske, sandpapir ser mere fortrinsvis ud, da slibemiddelet slides hurtigt ud og bliver ubrugeligt.
 • Emery på kludbasis er bedre end andre, fordi det er mere behageligt og holdbart.
 • Til overflader af forskellige typer bør du vælge sandpapir af forskellige kornstørrelser - nr. 60 til at starte gips og finkornet til færdigbehandling af kitt til maling.

Slibning uden støv ved hjælp af en mølle

Slibemaskine med en støvsuger fastgjort til den - det vigtigste værktøj til slibning af store områder - lofter og vægge. Dette værktøj bruges af næsten alle professionelle mestere af dekoration.

Men inden du beslutter dig for at male loftet, må du muligvis forlænge støvsugerslangen, som normalt gøres ved brug af en sanitetsbølgepapslange.

Dyser til slibemaskiner

Det anbefales at klæbe en selvklæbende isoleringsplade med en isolon 3-4 mm tykkelse til sålens størrelse med huller, der er forskåret igennem til slibensålen.

Dette beskytter sålen mod for tidlig slitage og reducerer vibrationsniveauet, når værktøjet kører.

Slibemaskine sammenligning

Karakteristisk for slibemaskinen Makita:

 • Makita-kværnen er kendetegnet ved en kraftig intern støvsuger, men samtidig er beskyttelsesniveauet mod lejer og gearreducer noget svagt.

Makita Grinder

 • Med næsten daglig brug er maskinens levetid maksimalt et år.
 • Slibespidsen på denne slibemaskine vibrerer ved arbejde, hvilket kræver yderligere brug af anti-vibrationshandsker.

Maskinens egenskaber Hilty:

 • Omkostningerne til Hilti slibemaskinen er ret høje og betaler sig med konstant brug i omkring en måned, men der er faktisk noget at betale for.
 • Med hensyn til holdbarhed, arbejdskvalitet, masse, vibrationsniveau og afbalancering, har Hilty-kværnen simpelthen ikke lige stor.

Hilti Grinder

Kort vejledning til slibning af loft og vægge

Overvej hvordan man skal male loftet og væggene korrekt med en mølle:

 1. Før der slibes til loftet, installeres en pære på en speciel stativ, hvis lys angiver uregelmæssigheder, der skaber skygger.
 2. På maskinen sætter de på slibemuren med grit afhængigt af formålet med overfladen:
  • Slibemiddel nr. 60-80 er egnet til grov rensning af vægge til efterfølgende limning af tapet.
  • Gitter nr. 100 er egnet til finish polering af loftet.

Slibning med planhedskontrol med spotlys

 1. Afhængigt af maskinens design, er loftet malet med en hvilken som helst form for at nå overfladen, eller hvis maskinen med en speciel stang er jordet direkte fra gulvet.
 2. Slibning udføres ved at udføre cirkulære bevægelser, indtil området bliver helt lige (det støtter ikke skygger fra pæren).
  Det er nødvendigt at konstant overvåge slidens slidstyrke og ændre det i tide.

Slibemaskiner til vægge og lofter kan anvendes forskelligt, men resultatet skal under alle omstændigheder opnås konstant - ideelt glat overflade.

Uanset værktøjets område og andre egenskaber ved den behandlede overflade vil slipningen af ​​loftet være mere komfortabelt og af høj kvalitet med erhvervelsen af ​​en del erfaring i dette vanskelige, omhyggelige arbejde samt ved at vaske loftet med hvidvask og rengøringsstræk.

Sådan vælges en slibemaskine til kitt

Ved spackling kan overfladen ikke uden at male den. Dette kan gøres både manuelt og ved hjælp af mekanisering. Manuel slibning er ret effektiv, især når man behandler vanskelige at nå områder, men tager meget tid og kræfter. At lette arbejdet vil hjælpe med at bruge en slibemaskine til kitt.

Slibemaskine Typer

Klassificeringen af ​​slibemaskiner sørger for adskillelse af deres kraft på princippet om elektrisk og pneumatisk.

Pneumatiske modifikationer har ikke motorer. De er ikke nødvendige, fordi mekanismen opererer under trykluftstyring rettet fra kompressorenheden. På grund af fraværet af en tungvægtsmotor har pneumatiske enheder lav vægt og overkommelige priser. En anden positiv kvalitet i pneumatikken skyldes også en lille vægt: Ved arbejde med sådant udstyr bliver hænderne ikke trætte, hvilket betyder en stigning i arbejdsproduktiviteten.

Den største ulempe ved pneumatiske slibemaskiner ligger i behovet for en volumetrisk kompressor. Det er netop på grund af behovet for en kompressor, at pneumatisk udstyr oftest er placeret i bilværksteder. På sådanne steder kan kompressoren bruges til to formål. Men erhvervelsen af ​​en sådan enhed kun med henblik på reparation er berettiget bortset fra at for meget store mængder arbejde.

Til elektriske modeller præget af høj mobilitet. En sådan mølle kan arbejde, hvor der er et elektrisk netværk. Ulemperne ved elektriske apparater bør indeholde deres ret betydelige vægt, stor størrelse samt betydelige omkostninger.

Tip! Hvis kværnen købes til arbejde i et privat hus eller lejlighed, snarere end store genstande, er det klogere at stoppe valget på en elektrisk mølle.

Ved overfladebehandling er slibemaskiner opdelt i tre grupper:

Nedenfor overvejer vi funktionerne i hver af disse typer udstyr.

Tape modeller

Denne type udstyr bruges til slibning af store arealer. Bæltemaskiner er sammensat af slibebånd, som er installeret på rullerne. Som et resultat af rotationen af ​​disse ruller bevæges båndet i samme retning. Bælte mekanismer er den mest produktive blandt alle slibemaskiner. Men for meget strøm af udstyret tillader det ikke at blive brugt til færdiggørelse af slibning.

Ved køb af en bæltetype slibemaskine anbefales det at være opmærksom på følgende egenskaber:

 1. Automatisk centreringstape. Særlige ruller understøtter båndets position nøjagtigt langs bevægelsesaksen. Dette undgår at glide båndet. Denne funktion giver en mere behagelig betjening af enheden.
 2. Rørforbindelse til støvsuger. Et sådant rør er tilgængeligt på næsten alle modifikationer af slibemaskiner. Denne kendsgerning understreger vigtigheden af ​​enheden, som beskytter rummet mod spredning af støv, der frigøres rigeligt under slibning.
 3. Yderligere ruller, hvorigennem du kan håndtere de døde zoner, der opstår, når der slibes i nærheden af ​​væggene.

Vibrationsmodeller

Denne type udstyr kan betragtes som den mest almindelige blandt slibemaskiner. Måske den mest berømte blandt enhederne af denne type overfladeslibemaskine. Enheden er udstyret med en sål i form af et rektangel, på hvilket et specielt gitter er fastgjort til sandpapiret med specielle klip. Kornstørrelser vælges afhængigt af opgaverne. For eksempel anvendes sandpapir med tal fra 100 til 120 til slibevægge, 40 til 80 til skrabning af metaloverflader og 180 til 240 til træforarbejdning.

En anden underart af vibrationsmodeller er en delta slibemaskine. Princippet om dets funktion er det samme som en overfladeslibningsanordning: den ene sele er lavet i form af en trekant. Brugt deltakværn til behandling af vanskelige områder (f.eks. Til slibekroge).

Vibro-slibemaskiner uden roterende plade er designet til slibning af flade overflader. Denne teknik anvendes til bearbejdning af loft, vægge samt alle former for træprodukter.

Når du vælger en mølle med en flad plade, anbefales det at være opmærksom på følgende nuancer:

 1. Som nævnt ovenfor er der to typer plader - rektangulære og trekantede. Selvom den rektangulære form bruges meget oftere, er der ofte behov for trekantede plader. Derfor sørger nogle producenter for installation af en plade af en anden type, hvis det er nødvendigt.
 2. Du bør se på metoden til fastsættelse af sandpapir. I lavprismodeller er mekanismen ofte ikke særlig bekvem, hvorfor slibemiddelet konstant løses. I en kvalitetsenhed skal sandpapir fastgøres sikkert.
 3. I sammenligning med excentriske modeller er vibrationsslibemaskiner mindre produktive. De er velegnede til efterbehandling, men ikke effektive på ujævne, buede overflader.

Ekscentriske modeller

Det alternative navn til excentriske slibemaskiner er orbital. Et sådant enhedsnavn modtaget i forbindelse med egenskaberne ved bevægelsen af ​​en afrundet arbejdsål. Dette element drejer samtidig om sin akse og bevæger sig i en omkreds af en lille radius. Sandpapir i denne enhed er fastgjort på velcroen. Hovedformålet med excentriske modifikationer er efterbehandling af kittens vægge og deres polering.

Der produceres også slibemaskiner, der har til opgave at behandle overflader på store områder. Sådanne anordninger adskiller ergonomisk teleskopgreb og gearkasse. Eventuelt kan slibemaskiner i denne klasse udstyres med stort slibeskiver (diameteren af ​​sådanne hjul er 215 eller 225 millimeter).

Et andet formål med excentriske slibemaskiner til vægge og lofter er fjernelse af gamle maling- og lakbeklædning. Det er også muligt at male sten og beton. Brug af excentriske modeller reducerer arbejdskraftomkostningerne væsentligt for implementeringen af ​​slibearbejde.

Vær opmærksom! Udførelsen af ​​excentriske modeller er stor, ligesom prisen er. Derfor er køb af sådant udstyr til slibning af et lille område ikke fornuftigt. Det anbefales at leje enheden i udlejning af byggemateriale.

Yderligere enheder

Slibemaskiner er udstyret med specielle støvopsamlere, der modtager fint støv, der eksfolieres fra kittet. Det skal bemærkes, at støvopsamleren kun fungerer, hvis der er specielle huller til støv i slibemiddelet. Du skal også se på det materiale, hvorfra filteret er lavet. Hvis det er papir, er det ikke genstand for vask, og derfor skal denne del ændres hyppigt. Plastfilteret giver ingen problemer: det kan vaskes og sættes på plads igen.

Beskrivelse af slibemaskinen "Makita BO3711"

Denne enhed er designet til efterbehandling af slibetræ. Grinder "Makita BO3711" er et højtydende udstyr til industriel brug. Dette udstyr kan dog også bruges i et lille rum.

Størrelsen af ​​slibepapiret til enheden er 228x93 millimeter. Papiret er fastgjort i specialklip. Oscillationsfrekvensen er fra 8 til 22 tusind pr. Minut. På samme tid i tomgangstilstand er antallet af oscillationer i intervallet mellem 4 og 11 tusind pr. Minut. Pladsens løbetid er 2 millimeter. For Makita BO3711 kræves et 190 watt elektrisk netværk.

Slibemaskinen er udstyret med et kraftigt støvfjernelsessystem. Støv udledes ved hjælp af en slibepude. Hvis du sliber et stort område, kan du installere en særlig taske til opsamling af støv.

Udstyr vægt - 1,6 kg. Designet er ergonomisk design, tilstedeværelsen af ​​et blødt greb, indrammet af gummi.

Valget af typen af ​​slibemaskinen og den specifikke model anbefales, idet der tages hensyn til arten og omfanget af det kommende arbejde. Du bør også overveje den type overflade, der behandles, og muligvis dine egne individuelle præferencer.

Loftslibere i Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

i 5 onlinebutikker

Prisen på slibemaskiner til lofter i butikker i Moskva

På hjemmesiden kan du vælge loftgravere efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Moskva online-butikker. Det er nemt at købe slibemaskiner til lofter billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.

Væg- og loftsslibning

Under forberedelsen af ​​væggene til belægning efter udjævning med et kit er det vigtigt, at slibningen sker hurtigt og præcist med præcis afgrænsning af planer og vinkler og i nogle tilfælde buede overflader. Og jo dyrere genstanden, jo flere slags vanskelige steder ("tak" til kolleger for designere og arkitekter) og mere krævende kunder, både hvad angår udførelse og kvalitet.

slibende lofter, især høje,

slibning store områder

slibning af ikke-plane (konvekse og konkave) overflader,

slibevinkler og andre flaskehalse

slibning af krøllede overflader af vægge og lofter.

Løsningen af ​​disse problemer søger hver mester at finde en universel løsning. Her er det værd at bemærke vigtigheden af ​​at finde en systemløsning, der ikke kun omfatter udvælgelse af en slibemaskine eller et slibeværktøj, men også valg af passende udstyr: effektiv støvfjernelse, korrekt udvalgte slibemidler og hjælpemidler, der giver ekspansionsfunktioner.


For at sikre en effektiv løsning af ovenstående problemer, har du ideelt set brug for:

Høj fjernelse, som kun er mulig på kraftfulde maskiner med stort fodtryk og god støvudsugning.

Tilstedeværelsen af ​​udstyr til maskinen (for eksempel: forlængerledning eller stang), som øger din evne til at få adgang til og lette arbejdet på høje dele af væggene og på loftet.

Tilstedeværelsen af ​​sugemodus giver maksimal lethed til at formere loftet ved at kompensere for maskinens vægt.

Tilstedeværelsen af ​​en trekantet eller rektangulær sål vil give bekvemmelighed i hjørner og smalle steder.

Tilstedeværelsen af ​​en blød spacer (blødt substrat under slibeskiven) vil give mulighed for at arbejde på buede overflader.


I øjeblikket er der mange muligheder for at løse disse problemer. Eksperter "Arsenal Masters" gennemgik de vigtigste beslutninger på samme tid og sammenlignede dem.

Teknologi + værktøj + slibemiddel + støvfjernelse + armaturer.


Og det er bedre - i denne rækkefølge, fordi teknologien bestemmer alt andet. For eksempel er det mere effektivt at mølle den gamle maling fra væggene i stedet for at male af. Og disse teknologier kræver forskellige værktøjer og udstyr. Men dette er en diskussion for en anden artikel. Og lad os nu sammenligne slibeløsninger og det nødvendige udstyr.

Konkurrent - faktisk giraf. Producenten selv giver et billede i sort / hvid uden en underskrift, men det er muligt at gætte hvilken slags maskine det er.

Konkurrent + Konkurrent P120 er en maskine med papirbaserede slibeskiver.

CEROS 650CV - elektrisk roterende-orbital (excentrisk) maskine med et slibeslag på 5 mm.

Abranet-mesh slibeskiver.

Fra dette diagram ser vi følgende:

Sammenlignet med papirbaserede slibemidler har nettoslibning 27% mere ydeevne på grund af hurtigere og bedre støvfjernelse. Dette bekræfter endnu en gang det faktum, at et effektivt støvudsugningssystem øger produktiviteten betydeligt, ikke kun ved at øge sugekraften, men også ved at øge sugemidlets areal. Denne løsning er implementeret i slibemiddel.

Den excentriske maskine MIRKA CEROS, under lige betingelser, ligger bag i præstation, kun girafferne med kun 35%. Hvilket er forholdsvis lavere end Festool data.

Mesh slibende materiale på en større overflade af sålen giver et meget større resultat: på solen (pladen) med en diameter på 150 mm - plus 27% og på enzolen på 225 mm - to gange eller mere. På skrivemaskinen MIRKA MIRO 955 - to rækker huller, så er volumen suget luft pr. Minut højere med samme sugeffekt.


Nu vil vi kombinere disse tabeller og oplysninger, som vi kunne sammensætte om dette emne på Runets sider.

Vi mener, at vi i alle tilfælde anvendte slibemiddel med et P 120-korn på papirbasis. For at gøre dette antager vi, at jeg vil spise et slibemiddel med P80 grit mere produktivt end P120 med 30%.

Et tilsvarende slibemiddel blev anvendt til hver maskine: papirbase, åben fyldning, korn - aluminiumoxid.

Støvsugning - Professionel ved hjælp af en støvsuger med undtagelse af manuel slibning med slibning uden støvfjernelse.

Som en excentrisk maskine med en foddiameter på 150 mm i bordet blev den mest produktive indstilling taget (ifølge anmeldelser fra Masters selv) - MIRKA DEROS.

Vi går ud fra, at sugekraften er den samme (vi bruger den samme støvsuger).

ASpro-A1® - slibemaskine (giraf) til slibning af lofter og vægge.

8 (800) 555-09-74

Desuden:

Komfort og brugervenlighed (til brug af enheden behøves der ingen særlige færdigheder);

Høj pålidelighed (placering af motoren på håndtaget fjerner næsten muligheden for indtagelse af støv og snavs);

Evnen til at bruge enheden til at løse en lang række opgaver forbundet med slibeflader.

Himbalt Ltd. 2003-2018

Forlad en anmodning om tilbagekaldelse

Ved at indsende deres personoplysninger accepterer køberen at behandle, opbevare og bruge deres personoplysninger på grundlag af lov nr. 152-ФЗ "On Personal Data" dateret 27. juli 2006 til firmaet Himbalt LLC (TIN: 7811145377, Juridisk adresse: 193168, St. Petersburg, Antonov-Ovseenko St. 9/2, 217) til følgende formål:

 • Brugerregistrering på webstedet
 • Kundesupport
 • Modtagelse af brugeren af ​​oplysninger om markedsføringsbegivenheder
 • Opfyldelse af forpligtelser fra Sælger til Køber
 • Gennemføre en revision og anden intern forskning for at forbedre kvaliteten af ​​de leverede ydelser.

Med personlige data menes alle personlige oplysninger, der giver dig mulighed for at identificere køberen, såsom:

 • Efternavn, fornavn
 • Fødselsdato
 • Kontakt telefon
 • E-mail-adresse
 • Postadresse

Køberens personlige data gemmes udelukkende på elektroniske medier og behandles ved hjælp af automatiserede systemer, med undtagelse af tilfælde, hvor manuel behandling af personoplysninger er nødvendig i forbindelse med opfyldelsen af ​​lovkrav.

Sælgeren forpligter sig til ikke at overføre de modtagne personoplysninger til tredjemand, undtagen i følgende tilfælde:

 • På anmodning af Den Russiske Føderations bemyndigede statsstyrker, kun på grund af og på den måde, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation
 • Strategiske partnere, der arbejder med sælgeren om at levere produkter og tjenester, eller dem, der hjælper sælgeren med at sælge produkter og tjenester til forbrugerne. Vi yder tredjepart det mindste antal personlige data, der kræves kun for at levere den nødvendige service eller foretage den nødvendige transaktion.

Sælgeren forbeholder sig retten til ensidigt at ændre disse regler, forudsat at ændringerne ikke strider mod gældende lovgivning i Den Russiske Føderation. Ændringer i vilkårene i disse regler træder i kraft efter offentliggørelsen på webstedet.

Væg- og loftslibere

Væg- og loftslibere

Lysstyrke kombineret med fleksibilitet: Metabo langløbsslibere

Metabo slibemaskiner med et langt håndtag giver malere, pudsere og gipspladsmaster mulighed for at behandle pletterede overflader af vægge og lofter. Til din rådighed er to modeller - med justerbart håndtag længde og uden det. Slibning af gipsplader vægge selv i høje lokaler er hurtig, bekvem og med effektiv støvfjernelse.

Let og kompakt - Metabo sanders med et langt håndtag

Begge modeller tillader slibevægge og lofter helt op til kanten uden at bruge en trinladder. Mens LSV 5-225-modellen vejer 3,9 kg blandt de letteste maskiner i sin klasse, giver komfortmodellen maksimal fleksibilitet takket være evnen til at justere håndtagets længde: til slibearbejde i høj højde kan håndtagets rør øges fra 1,60 m til 2,10 m - forlængelseselementet er inkluderet i listen over tilbehør. I smalle rum kan du forkorte bilen til 1,10 m, og for nem transport kan den helt demonteres.

Takket være den patenterede M-Clean-teknologi sker effektiv støvfjernelse i begge modeller gennem maskinens krop. Dette eliminerer interfererende slanger og øger enhedens driftsfleksibilitet. Derudover er der ikke behov for vedligeholdelse af slanger. Takket være den fjederbelastede børsterring tilpasser sliphovedet sig optimalt til bunden. Om nødvendigt udføres de fleksible aksler af begge pålidelige slibere enkelt og uden værktøj direkte på byggepladsen. En ekstra aksel er inkluderet i kittet, så en gipskværn er altid klar til brug. En funktion af LSV 5-225 Comfort, som adskiller den fra andre langhåndterede slibemaskiner på markedet, er den indbyggede LED-lampe, der belyser behandlingsområdet i mørke rum, såsom trapper eller badeværelser. Belysning vil give mulighed for tid til at se og eliminere mulige uregelmæssigheder.

Fremragende ergonomi gør det nemt at arbejde med vores slibemaskiner med et langt håndtag

500 W-motoren er placeret ikke i hovedet, men i bageste fangstområde. Dette forbedrer signifikant balancen i modsætning til lignende modeller af konkurrenter - det er lettere at arbejde på dit hoved og arbejdet skrider hurtigere. Det T-formede greb ligger bekvemt i hånden, og bilen kan sættes til side uden at bøje kablet eller slangen. Både gipsskærere i kombination med en bred vifte af slibematerialer, andet tilbehør og støvudsugningssystemer - for eksempel ASR 35 L støvsuger og M ACP støvsuger - er Metabo systemløsninger til professionel brug.