Hvordan man korrekt polerer væggene efter kitt

Slibning af væggene efter påfyldning er en obligatorisk operation, når man forbereder dem til maling, vægpapir eller dekorativt gips. Når alt kommer til alt, selv efter den højeste kvalitet efterbehandling kittet vil forblive spor af spatelen. Og på overfladen, som ved første øjekast synes at være helt glat, efter den endelige efterbehandling, vil alle fejlene være synlige.

Det er kun nødvendigt at starte slibning, når kittet er helt tørt. Det tager normalt omkring 24 timer. Og det er måske den vigtigste regel for højkvalitets slibeflader.

Forbered værktøjerne

Før du begynder, skal du forberede alt nødvendigt materiale og tilbehør. Så, vi har brug for et sådant værktøj til slibning af væggene efter spaltning:

 • Emery papir af forskellige korn;
 • slibemiddel
 • slibestang;
 • specialformet svamp til arbejde i hjørner;
 • lille spatel;
 • bærbar lampe;
 • trinladder eller bord
 • støvbeskyttelse: åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og hovedbeklædning.

Bjælke til slibning

Meget ofte til slibning anvendte man baren til slibning. Dette værktøj er en rektangulær platform, hvorunder bunden er fastgjort sandpapir eller mesh. Sandpapir er et stof eller en papirbase, hvorpå der påføres et lag af slibende korn. Dette materiale anvendes til skylning af metal, træ, plast, gipsvæg mv. Den vigtigste egenskab ved sandpapir er grit.

Så til grov forbehandling, slibning, bruger jeg et slibemiddel med en kornstørrelse på 1 mm og derover og til den fineste polering - 3-5 mikron. Til slibning efter spaltning manuelt brug Emery papir №№80-360 (jo højere tallet - jo finere kornet). I begyndelsen af ​​arbejdet bruger vi materialet med et større korn - eksperter anbefaler 120-180 stk. Og efter det andet lag af løsningen rådgive emery med №№ 220-280.

Sandpapir til slibevægge efter spaltning er en gammelt dokumenteret metode. Men ved forarbejdning af store arealer vil det kræve en stor mængde. Et godt alternativ til sandpapir er et slibemiddel, der er mere holdbart. Efter alt vil hele støvet passere gennem cellerne på overfladen. Og takket være dette øjeblik vil materialet ikke være tilstoppet af snavs. Fastgør det til baren til slibning.

Slibning af vægge til maling med en slibemaskine (video)

Slibemaskine

Der er også mekaniserede anordninger til stripping efter bundning. Dette er en slibemaskine. Ved hjælp af sådanne elværktøjer kan du behandle et stort område på kort tid og gøre slibning meget bedre end manuelt. Afhængigt af effekten er slibemaskinen elektrisk og pneumatisk.

Den pneumatiske enhed på grund af dens lave vægt er praktisk at bruge, og prisen er overkommelig. Denne mølle fungerer fra kompressoren, som styrer trykluften og dermed gør mekanismen i gang. Sandsynligvis den største ulempe ved en sådan anordning er, at du har brug for en kompressor. Og denne ting er ikke billig. Derfor anbefales det at bruge pneumatiske maskiner til store mængder arbejde. Og for reparation, sig i din lejlighed eller hus, vil det være meget dyrt.

Elektriske modeller af slibemaskiner er mobile. Af vægt er de tungere end pneumatiske, og deres omkostninger er også højere. Men til privat brug er det en god mulighed. Elektriske kværne skelne sådan:

 • tape;
 • orbital - excentrisk;
 • fladt vibrationsmiddel.
Slibemaskine

Bæltesanderen bruges til at smøre et tykt lag af kittet, derfor er det mere egnet til forarbejdning efter påføring af startblandingen. Det bruges ikke til polering af finishene på grund af enhedens højeffekt. Båndsanders egenart er, at motorens kølevifte suger op alt arbejdsstøv.

Slibebåndet bevæger sig takket være specielle ruller, det er centreret automatisk. Dette bidrager til brugervenlighed. Og tilstedeværelsen af ​​ekstra ruller hjælper med at behandle dårligt tilgængelige overflader: som vinkler, skråninger mv. Orbitale excentriske maskiner giver højkvalitativ slipning og polering af overflader. De er meget populære, gør det muligt at fjerne gammel maling på overfladen. Den største ulempe ved denne type værktøj er, at det gør det umuligt at male overfladen i hjørnerne.

Enheden har en cirkulær arbejdsplatform, som under drift roterer rundt om en akse og gør bevægelser i kredsløb. Slibemateriale er fastgjort med speciel velcro. Disse maskiner giver dig mulighed for at arbejde med slibeskiver med stor diameter - op til 225 mm.

Flad vibrerende slibemidler er kendetegnet ved deres alsidighed, er meget udbredt. Lad dig polere og polere godt. Arbejdsfladen af ​​en sådan maskine er en rektangulær sål, faste slibeklemmer. Så til vægge eller loft tage et sandpapir med nummer 120, til metal - 60-80, og til et træ - 180-240. Så til slibning, der er vanskelige at nå, skal du bruge en maskine med en trekantet sål.

Slib vægge

Hvis der pludselig efter forarbejdning var ridser, skiftes der til et mindre papir med korn. Hvis yderligere efterbehandling indebærer vægpapirering, kan mindre tolerancer tolereres, og hvis farvning er planlagt, skal fejlene elimineres.

 1. Ved behandling af hjørner bruger vi slibesvampe. En speciel form af dem vil hjælpe højkvalitetsslibning disse vanskelige steder at nå frem til. Hvis du ikke har dette værktøj, kan du bruge et separat ark sandpapir, bøje det i halvdelen.

Slibning af vægge efter kitt kan ske uden støv. Denne proces ses i videoen: Sådan sættes væggene efter tømning med en kværn og se videoen:

Slibe loftet

Loftet efter tømning kræver også slibning inden yderligere efterbehandling, og måske endda mere end vægge. Når alt kommer til alt er der i loftet belysningsenheder, som viser alle de mindste fejl på overfladen. Ja, og maler loftet eller lim tapetet er normalt i lyse farver, som også understreger manglerne. Gnid sandpapir eller gitterloft er meget vanskeligt. Derfor er den bedste mulighed at bruge en sander. For at gøre arbejdet har vi brug for en stige eller en speciel stang til at arbejde fra gulvet.

Til grov behandling bruger vi gitteret nr. 60-80 til efterbehandling - nr. 100-120. For fremragende resultater, slip i en cirkulær bevægelse. Efter afslutningen af ​​startslibningen sætter vi efterbehandlingstætningen, og efter at den er helt tør, fortsæt til den endelige slibning. Vi bruger et fint kornet slibemiddel. Bevægelsesmaskine producerer små og pæne.

Nyttige tips om slibevægge efter spaltning

Processen med puttying, uanset hvordan kvalitativt udført, tillader ikke at opnå en perfekt flad overflade. Sporens spor, overgange mellem lagene forbliver på væggen, små uregelmæssigheder, bakker og hulrum er synlige.

Uden slibning af overfladen kan du ikke gøre det. Slibning er den endelige proces, der forbereder overfladen til endelig efterbehandling.

Slibning efter spaltning kan nogen med lyst, tålmodighed og udholdenhed. Det vigtigste er at vælge de rigtige værktøjer, forbrugsstoffer og tilbehør, for at kende teknologien til at udføre arbejdet.


Slibning er gjort tør eller våd. Vådslibning anbefales på gipsplader vægge pudsede under reglen. Den største fordel ved vådslibning i procesens relative renhed. Du vil ikke blive forstyrret af det støv, der nødvendigvis er til stede under tør slibning. Efterhøstningsprocessen er tilgivet.

I hjemmet reparation brugt ofte tør slibning.

Regel 1
Slibning efter tømning sker senest 24 timer efter påføring af et lag af kitt.

Tips til valg af værktøjer, slibemidler og tilbehør

Uden ordentligt udvalgte værktøjer og tilbehør er det ikke muligt at polere væggene ordentligt efter kittet.

Du skal have:

 • sandpapir og slibemiddel
 • slibesvamp med vinklede kanter for at tillade slibning på steder, der er vanskelige at nå frem til.

  Umiddelbart bemærker vi, at slibegitteret ikke er tilstoppet med støv i færd med at arbejde, men det er noget dyrere end sandpapir.

Det er nødvendigt at købe en sandblok eller dorn til fastgørelse af sandpapir eller slibeklud. Denne enhed er korrekt kaldt en håndskinner.

Regel 2
Slibepapir har et andet korn, og det er vigtigt at slibe væggen og loftet til maling. Tall fra 20 til 220 angiver materialets grove kornede struktur, tallene 250-2500 svarer til fint kornet emerypapir.

Fra enheder vil du helt sikkert have brug for en stepladder, en lampe eller et søgelys, en bred trowel. Et bredt bord eller en ged kan også passe, hvis deres højde gør det muligt at udføre arbejde på loftet.

Sørg for at købe sikkerhedsbriller, en maske eller åndedrætsværn, en hætte, en bælte eller et tørklæde for at sikre sikkerhed ved udførelse af slibearbejde.

Vi vender os til processen med at male overfladen efter puttying.
Slibevægge og lofter efter tømning sker i et godt oplyst, ventileret rum på en helt tør overflade.

Vægslibningsteknologi

I første fase med en spatel gå over hele overfladen af ​​væggen. Fjern støvene, alle slags fremspring, knuder. Hvis du finder store hulrum eller huller, stop dem, prøv ikke at fjerne dem ved slibning.

Regel 3
Slibning startes kun på en helt tør overflade.

Regel 4
Du bør installere høj kvalitet belysning på den ene side i en vinkel på overfladen. Dens position kan ikke ændres i hele slipcyklussen.

Den anden fase indebærer behandling af overfladen med groft sandpapir eller en slibepude. Forbrugsstoffer monteret på slibestangen.

Overflade slibning udføres fra top til bund, forarbejdning af små områder med rotationsbevægelser. Plottestørrelsen må ikke overstige 1 × 1 m.

Det er bedre at male fra top til bund med strimler, der ikke er bredere end 1 m. Ved slibning udføres bevægelserne af hænderne i en cirkel, men det kan også gøres op og ned eller til venstre mod højre.

Tryk ikke hårdt på værktøjet og slip langsomt på ét sted. Du kan slette hele lag af kittet.

Efter at have passeret hele overfladen af ​​groft slibemiddel, fortsæt slipning med fint sandpapir. Når du bruger finere emery materiale, skal du sørge for at bringe lyskilden så tæt på væggen som muligt.

Regel 5
Efterbehandling slibning udføres med mindre fejende bevægelser og med mindre pres på værktøjet.

Svært tilgængelige steder slibes med slibesvampe eller med den gammeldags metode, sandpapir foldet i flere lag.

Håndter aldrig hjørner og vanskelige at nå steder ved hjælp af en skinner. Du ødelægger kun overfladen.

Regel 6
Vælg den rigtige gryde af forbrugsstoffet. Korrekt udvalgte emery bør ikke efterlade dybe ridser på gipset.

Hvis slibende materiale ridser, skal du vælge et mindre sandpapir. Under tapetet er små ridser tilladt på den polerede overflade efter tømning. Men for at male overfladen af ​​væggene skal være helt flad. Læs hvordan man laver en væg til maleri.

Slibeprocessen er besværlig og kræver en stor indsats for at udføre. Det kan mekaniseres, hvis du bruger en speciel slibemaskine. Slibemaskiner er tilgængelige, der sørger for tilslutning af støvsuger, hvilket gør slibeprocessen praktisk talt støvfri.

Du bør ikke bruge tape slibemaskiner. De er velegnet til arbejde med træ. Egnet excentrisk eller kredsløbsmølle.

Selv om brugen af ​​en slibemaskine fremskynder slibeprocessen, er det meget vanskeligt for en begynderbygger uden særlige færdigheder at få en kvalitetspoleret overflade.

Det er nødvendigt at mærke værktøjet ikke kun for at bevæge sig korrekt, men også for at regulere trykket af værktøjet på jordplanet. Ja, og dette værktøj er ret dyrt.

Efter slibning skal du fjerne et lag støv, gøre en våd rengøring og kontrollere overfladens kvalitet. Før afslutning er lagret af en primer sikkert lagt.

Tip 1
En nybegynderbygger er bedre at bruge manuel slibning.
enheder.

Slibning af loftet er ikke anderledes end slibevægge. Processen er mere tidskrævende og kræver tålmodighed og nøjagtighed.

Endnu engang om slibematerialet

Slibemiddel er mere bekvemt end sandpapir, fordi det ikke bliver tilstoppet med snavs og støv under arbejdet. Men korrekt udvalgt sandpapir giver også gode resultater, og det er også meget billigere. Ved slibning af væggene med kitt med egne hænder er det bedst at bruge sandpapir med tal 120... 180 (grovkornet) og færdigslibning med slibende nummer 220-280 (finkornet).

Tip 2
Slibning af det første lag af kittet med et stort slibemiddel med kornstørrelse 120-180. Det andet lag af den færdige kitt skal bruge slibemiddel med en mindre kornstørrelse №220-280.

Sandpapir og mesh er mærket ligeligt på bagsiden af ​​materialet.

Hvordan man kontrollerer kvaliteten af ​​slibning?

I begyndelsen af ​​artiklen blev det angivet, at slibeprocessen skulle udføres med god belysning, konstant rettet fra ét sted. Korrekt justeret belysning giver dig mulighed for konstant at overvåge slibeprocessen og dens kvalitet ved blænding på overfladen eller på lyset, mens du anvender en flad lineal, bygningens niveau. Der bør ikke være huller mellem kontrolværktøjet og væggen.

Når det kommer til loftet og det er klar til maling, skal loftet være poleret med bedre kvalitet. Fremhæv slipzonen med lys, hvilket gør det muligt at se overfladefejl. Synlige ridser sættes på og rengøres efter tørring.

Slibearbejde slutter med grundig rengøring af overfladen og rummet og påføring af en primer på den tørrede og slibede overflade.
Derudover anbefaler vi at se videoen på slibevægge og lofter. Held og lykke til dig i denne støvede forretning!

Hvordan og hvad man skal male (sand) vægge

I denne artikel lærer du og jeg hvordan og hvordan man skal male vægge, hvilke værktøjer og materialer, der skal bruges, lære om interessante nuancer, som vi måske støder på under arbejdet. Den samme operation kaldes også vægslibning.

Hvorfor skal jeg sandge væggene

Alle de procedurer, vi har gjort med dig før: gips, kitt - det er alle vægnivelleringsprocedurer. Gips - ru, kittet - tyndt. Og nu begynder processen med slibning eller polering af væggene.

Selv efter at der er påført et tyndt lag kitt, er der under alle omstændigheder små uregelmæssigheder på væggen, der opstår hovedsagelig ved de skarpe ender af spatelen, som forbliver, når vi sprer kittet og forbinder en del af gipsvæggen med den anden.

Derfor er det bedre at bruge en stor spatel, når vægtyningsområdet er maksimalt, når det er tyndt. Men stederne på leddene, uanset hvor svært vi forsøger, er stadig synlige. Derfor er du nødt til at lade den tørre (i mindst en dag), og du kan begynde at slibe væggene.

Forsøg ikke ved et uheld at primet væggen efter spaltning! Slibning begynder umiddelbart efter tømning!

Hvilke værktøjer og materialer er nødvendige for at sandge væggene

Så lad os se på, hvad vi skal have for at begynde at slibe væggene.

Til slibevægge anvendes der normalt en slibeblok:

Ud over stangen skal der til slibning være sandpapir eller slibemiddel, der, inden arbejdet påbegyndes, er fastgjort i en stang:

Sandpapir til venstre i figuren, slibning af gitteret - til højre.

Hvad styres, når man vælger et bar- og slibemateriale (sandpapir, mesh)

Der er ingen jern anbefaling. Nogen bruger et slibepanel, nogen sandpapir.

Slibemiddel

Fordelen ved slibegarnet er, at det ikke bliver tilstoppet med kittestøv, når du arbejder. Nettet i sig er perforeret, og hele jorden skal passere gennem nettet. Det skal ændres under normalt slid, hvilket bestemmes af udseendet af det brugte net. Hvis masken er revet på steder, eller hvis du allerede føler, at slibning ikke er så effektiv, skal du ændre masken til en ny.

Normalt sælges masken færdiglavede stykker lige under barens størrelse, og du skal bare installere den på baren og arbejde. Men det skal huskes, at stængernes størrelse også er forskellig, som vist på billedet. Derfor tager du gitteret op, straks og stangen under dens størrelse. Netting er dyrere end sandpapir.

sandpapir

Ved arbejde vil sandpapir være tilstoppet med jordstøv, og sandpapiret skal ændres oftere end masken. Du skal være opmærksom på, at sandpapir, selvom det er billigere end masken, er også ikke et billigt materiale. Den sælges i en helt anden version: store ruller, små ruller, rektangulære stykker.

Hvis du beslutter dig for at sand med sandpapir, skal du finde ud af, hvordan du vil skære det i forhold til barens størrelse, så du får så lidt affald som muligt. Selvfølgelig kan du nægte at skære sandpapir og købe skiver, der er direkte forberedt til barer, men det bliver dyrere! Der er begrebet sandpapirkorn (papir med forskellige korn).

For ikke at sprænge din hjerne på dette emne, køb i butikken papir med 60, 80 og 100 korn i en lille mængde og forsøge at arbejde med det. Der er ingen nøjagtig anbefaling om, hvilken korn der skal tages. Men mindre end 60 er bedre ikke at tage præcis, fordi det bliver et meget hårdt sandpapir. Mere end 100 er heller ikke særlig godt, da det bliver meget støvt under forarbejdning og skal ændres meget ofte.

Der er endnu en anbefaling. Hvis du har sandpapir med passende korn fra gamle lagre, så brug det selvfølgelig. Ingen grund til at løbe til butikken for slibemasken.

VIGTIGT!
Væggene, som du vil male, går normalt enten med vægpapir eller maleri. Ved maleri skal væggen være helt glat, jeg vil endda sige poleret. I dette tilfælde slår mesterne muren op 2 gange. Den første gang, for eksempel sandpapir 60, fjerner de oplagte store frosne stykker kitt og anden gang tager de sandpapir endnu mere tyndt, for eksempel med korn 120 og færdiggør det allerede med en væg. Men i tilfælde af tapet - det er klart en overskydende operation. For tapet skal du bare gå gennem muren en gang.

Katalog over slibestænger

Slibeproces

Slibeprocessen er meget enklere end for eksempel tømningsprocessen eller plastering. Alt du behøver at gøre er at tage en bar, fiks et stykke emery papir eller slibegitter med specielle klemmer på det og begynde at arbejde. Her er slibestængerne klar til at gå. Til venstre er der en bar med emery papir installeret, til højre - med et slibepanel installeret.

Det fremgår af figuren, at størrelsen af ​​et stykke sandpapir eller netting skal være længere end selve barens plan ved lige så meget, at det var muligt at fastgøre sandpapir eller netting ved hjælp af stangklemmerne på begge sider.

Husk, at slibning af væggen er et meget støvet job! Sørg for, at du, inden du begynder at arbejde, læser anbefalingerne i artiklen. Hvad er midlerne til beskyttelse mod bygningsstøv.

Når du har installeret slibematerialet på stangen og taget alle beskyttelsesforanstaltninger mod byggestøv, kan du begynde at arbejde. Det er bedst at starte slibning af væggen fra hjørnet og gå i retning af en anden vinkel. Jeg polerer altid væggene fra top til bund i små striber (ca. en meter bred). Poleret strimmel bredde af en meter fra top til bund, gik til den næste.

Hvordan maler man vægge? Tag baren i hånden og start med lidt pres for at passere dem gennem den fyldte væg. Bevægelse: op og ned, venstre-højre. Det vigtigste er at sørge for, at der på det sted, hvor væggen allerede er glat, ikke er nødvendigt at fortsætte med at gnide i lang tid. Du skal huske, at hvis du gnider i lang tid, kan du derfor tørre af alt kittet, som naturligvis ikke er inkluderet i planerne. De sørgede for, at væggen var glat, næsten poleret - de gik videre.

Det sker, at du kommer til en del af væggen, hvoraf en eller anden grund har dannet en dyb fossa. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at gnide meget og længe omkring fossa for at male kittet omkring fossa til bunden. Forlad dette lille område alene. Så når du sliber alt og primer væggen igen, tager du simpelthen den gummispatel, jeg nævnte i artiklen. Sådan sættes væggene i lejligheden og igen sætter dette hul med et tyndt lag af kittespids med væggen.

Selvfølgelig må jeg fortælle dig, at slibevægge kan gøres hurtigere, hvis du bruger en speciel slibemaskine.

Når du har lavet alt, skal du hente bygningsniveauet og fastgøre det på væggen. På en hvilken som helst position af niveauet skal dets plan passe tæt til væggen langs hele længden. Huller bør ikke være Hvis der imidlertid er dannet huller, betyder det at du lægger for meget kitt på nogle steder. Identificer disse steder og prøv at male dem med samme bar.

Det er alt sammen. I denne artikel lærte du og jeg hvordan og hvad man skal male vægge. Skynd dig dog ikke for at male væggen eller lim tapetet. Efter slibning forbliver de endelige operationer på væggen. Har du nogen problemer med slibning? Hvor ofte skiftede du sandpapiret i baren?

Sådan sandes væggene efter plastering

Behandling af væggene eller loftet er i mange etaper. Det hele starter med en foreløbig forberedelse, der afhænger af den tilstand, hvor overfladen er placeret. Dette kan være fjernelsen af ​​det gamle lag eller arbejde fra begyndelsen, hvilket altid er meget at foretrække. Under alle omstændigheder vil det sidste trin være slibningen af ​​væggene efter kittet. Dette er den afsluttende fase af behandlingen, så antages det at være færdig.

Værktøjsvalg

Justering af væggene (loft) indebærer to former for efterbehandling - gips og kitt. Efter plettering af overfladen, selvom alt blev gjort bedst muligt, indeholder det stadig forskellige ujævne pletter. Dette skyldes, at værktøjet til sådanne værker har skarpe hjørner. Selvom du arbejder med en ekstremt bred spatel, kan du ikke undgå det. Derfor skal du omhyggeligt justere det ønskede område, inden du starter færdiggørelsen.

Valget af værktøj til slibning afhænger af arealet af den behandlede overflade.

Det er vigtigt! Slibevægge efter kitt skal kun udføres på en tør overflade. Den påførte opløsning skal gives mindst en dag til fuldstændig tørring. Gøre primer før udjævning (slibning, fugning), det er umuligt, det giver bare ingen mening.

Baseret på det område, der skal behandles, vælges den bedste metode og de nødvendige værktøjer. End at male mure efter hårdt kitt:

 • en lille overflade kan bearbejdes med en slibestang;
 • Tilstedeværelsen af ​​store arbejdsområder kræver brug af elværktøjer (fladslibemaskiner), men du skal forstå, at alle vanskelige steder, hjørnerne skal bringe hænder;
 • På komplekse strukturer, hvor der er buer og fremspring, anbefales det at bruge en excentrisk slibemaskine.
 • Loftet kan jævnt oshkurit kun med et elværktøj.

Bjælke til slibning

Dette værktøj er ret nemt at håndtere. Det er en flad base med klemmer og et håndtag på den. Slibepapir anvendes som slibemiddel. Du kan også bruge et særligt net. Begge disse materialer er lige knyttet til træet. Det er umuligt at sige præcis, hvad der er bedst at bruge. Hvert tilfælde bør behandles individuelt.

Masken til slibning har flere fordele: den sælges allerede skåret i bånd, dets levetid er meget længere, fordi støvet ikke ligger i det, men det er meget dyrere end sandpapir. Sidstnævnte, bortset fra den lave pris, har ingen mærkbare fordele, men er egnet til små værker. Til store projekter kræver sandpapir meget, hvilket væsentligt forsinker processen selv (det skal ændres ofte). Det påvirker også de endelige omkostninger.

Slibestang (gitter)

Tip! Hvis du har til hensigt at bruge tømmeret, er det vigtigt at huske at for ham skal sliben skære med en margen. Ellers er det ikke muligt at fastgøre det med klip. Gitteret er valgt for hver enkelt stang.

Når valget falder på papiret (emery), og ikke på gitteret, skal det vælges korrekt. Dette gøres empirisk. Et stykke er taget (fra 60 til 100 grit) og prøvet på væggen. På slibemiddelet, som klare opgaven, og du skal stoppe valget.

Tip! Endvidere er antallet af grus sandpapir mindre, så det er grovere. At male med et fintkornet slibemiddel giver ikke mening, det bliver for hurtigt slettet.

Maling af væg og loft kræver stor indsats på slibning. For det første bruges en grov slibemiddel, og derefter en lille. Dette er den eneste måde at fjerne alle fejl.

Slibemaskine

Dette er en meget bekvem enhed. Dette værktøj kan gøre jobbet på kort tid. Det er meget vigtigt at vælge den model, der vil opfylde alle de nødvendige parametre. Som slibemiddel anvendes sandpapir også her, men du kan købe færdige "forbrugsstoffer", hvilket vil være meget mere effektivt. Komfortmaskiner er, at de ikke er så svært at arbejde, behøver ikke at udøve så meget indsats, især i højden.

Slibemaskine - det er tilrådeligt at bruge på store områder

Processen med at fylde slibemiddelet er individuel, det afhænger af hvilket mærke (fabrikant) værktøjet bruges. For korrekt betjening skal du læse instruktionerne.

DIY værktøj

Du kan lave en enhed til slibning med dine egne hænder. For at gøre dette har du brug for en bjælke af træ, et stykke plastikprofil, tykkelsen på en centimeter. Det vigtigste er en flad overflade, helst på begge sider. For at få en "rive" med forskellige grit, brug to typer sandpapir. Den er skåret i strimler. Et dobbeltsidet tape limes til hver side af stangen med et slibemiddel på den. Alt kan nydes. Selvfølgelig kan en sådan indretning forbedres. Den er velegnet til akutte eller små job. Det er bare netværket vil ikke fungere.

Støvbeskyttelse

Slibning af vægge efter kitt betyder tilstedeværelsen af ​​et stort antal støv. Hvis kværnen betjenes indendørs, vil den snart blive fyldt med lime, og det vil være helt umuligt at være der. Også støv vil trænge overalt, det vil være meget svært at slippe af med det. Derfor er det tilrådeligt at forberede på forhånd til fjernelse af støv. Selvfølgelig kan der laves mindre arbejde uden det.

Det vil ikke være overflødigt at dække alle møbler, vinduer og meget mere. Hvis arbejdet udføres af maskiner, har de et specielt stik til tilslutning af en støvsuger. Det vil sug støv op under slibning. Det vil være nyttigt til manuel arbejde. Sådanne aktiviteter udføres udelukkende i åndedrætsværn og særlige tøj.

Sådan slibes (sand) overflade

Værktøjet er valgt, de nødvendige foranstaltninger overholdes, nu kan du sandge væggene efter tømning. Det er vigtigt, at der er god belysning, så er alle uregelmæssigheder synlige. Mangler bedre at straks fremhæve. Til dette passer en simpel blyant. Slibning starter fra øverste hjørne og går derefter ned. På samme tid er en plot på op til en meter fanget. Bevægelserne skal være spiral, med et lille pres. Kom også, når du arbejder med loftet.

Ved slibning af kitt skal du undgå stærkt pres på overfladen.

Overdreven indsats bør undgås. Stærkt presning er det muligt at opnå udseendet af buler, som kun kan fjernes med en ny kitt. Det vigtigste er at få en glat (glat) overflade, du kan ikke ændre slibematerialet. Hvad startede arbejdet, så det er tilrådeligt at afslutte. Ved slibning af loftet er det meget vigtigt at observere ensartetheden af ​​indsatsen.

Sidste slibestadium

Når hovedarbejdet er afsluttet, kan du tjekke det resulterende resultat. For at gøre dette skal du lede lyset langs væggen, alle de ufærdige steder bliver straks synlige. Glem ikke om byggeriets niveau. Det påføres overfladen og fører over det. Eventuelle støt vil være synlige. Hvis de er ubetydelige, så er det muligt at bruge en slibestang til at rette dem. Så er det gjort indtil det øjeblik, hvor alt bliver glat. Putty er meget blød, håndteres omhyggeligt.

Den ensartede overflade er kontrolleret af bygningens niveau.

Tip! Det sker, at du ikke kan undgå tryk, så er der små depressioner. De kan fjernes med en gummispatel. En lille mængde af blandingen påføres det beskadigede område. Det er udslettet og gnides. Overfladen skal være befugtet.

Men man kan ikke sige, at arbejdet er på dette stadium. Der er meget fint støv på væggene og loftet. Det skal fjernes, ellers vil yderligere efterbehandling være meningsløst. For at gøre dette er der flere muligheder, der bedst kombineres:

 • brugt støvsuger;
 • støv er børstet væk;
 • en blød klud (lidt fugtig) vil tørre overfladen, den må ikke overvurderes.

Efter hver tørring gentages proceduren. For at opnå en glat væg skal man ikke glemme at gnide overfladen.

Slibning af loftet og væggene er ikke sådan en vanskelig opgave, men det kræver god forberedelse. Det er også vigtigt at huske på, at et sådant arbejde kræver nøjagtighed. For at rette de fejl, der opstår efter kittet, er let nok, men hvis der er pletter efter slibning (pits, ruts), så skal du tinker med dem. Det vigtigste er at straks vælge hvilket værktøj der skal bruges.

Sandpapir til kitt - hvordan, uden erfaring, perfekt justere overfladen

På billedet: Slibning giver dig mulighed for at bringe overfladen til det ideelle

I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvordan man korrekt udfører arbejde med forberedelse af loft og vægge til maling. Hvis du tror, ​​at når du er færdig, er det vigtigste at anvende et kit helt, så tager du fejl. Fejl på overfladen kan meget let fjernes ved slibning, og hvordan man udfører det kvalitativt, læses nedenfor.

Loftet er sværere for huden, men hvis det ønskes, kan dette arbejde gøres uden problemer.

Hvis alt er gjort godt, så vil overfladen også uden at male, se godt ud

Workflow Beskrivelse

Vi vil overveje en manuel arbejdsmetode. Denne mulighed er bedst egnet til begyndere, da det er svært at forkæle finishen, når man arbejder manuelt. En anden fordel ved denne metode er det ideelle resultat, som er umuligt at opnå ved brug af elværktøjer.

Elværktøj kræver visse håndteringsevner.

Trin 1 - Indsamling af de nødvendige værktøjer og materialer

Slibning af væggene efter spaltning udføres ved hjælp af et standard sæt værktøjer. Alle sælges i hardwareforretninger og koster lidt, hvilket gør slibeprocessen mere tilgængelig.

Til arbejde vil vi bruge følgende:

 • Slibemaskinen (også kaldet håndskinner) kan udføres i to versioner. Den første mulighed er et klassisk design med håndtag og metalklip, den anden er i form af en bar med indskæringer til fingrene i den øvre del og halvautomatiske klip. Bredden varierer fra 85 til 105 mm, længde fra 165 til 230 mm, prisen varierer fra 170 til 300 rubler;

Det ligner den enkleste enhed

Mere moderne version med halvautomatisk slibeklemme

 • Til præcis svingning anvendes en speciel slibende svamp med en skrå ende. Brug muligheder med kornstørrelse på ikke mere end P120. Omkostningerne er omkring 80 rubler;

Denne svamp giver dig mulighed for nemt at håndtere hjørnerne.

 • Sandpapir eller slibemiddel. Alle aspekter af valget af korn, jeg vil beskrive i detaljer nedenfor
 • Floodlight eller bærer med en pære. Behovet ikke kun for generel belysning, men også for at kontrollere arbejdsprocessen;

Lampen skal være mobil

 • Stepladder eller bord, hvorfra du vil nå alle udjævningsflader;
 • Spatel kittet, med det vil blive afskåret alle strømmen af ​​opløsningen for at forenkle slibningen;
 • Sanding kit er en meget støv proces. For at arbejde, sørg for at opbevare med et åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og en hætte. Og det er bedre at sætte på en særlig beskyttende overalls, så man ikke forkæler alt tøj.

Disse to elementer er nødvendige, resten er valgfri.

Lad os nu finde ud af, hvad skindpapirkande til maling. Teknologien indebærer brugen af ​​flere varianter af slibemiddel. Alle nødvendige oplysninger fremgår af tabellen.

Slibemaske fås i stykker til en specifik riflestørrelse

Sandpapir sælges af måleren, du skal bare rive et stykke af den rigtige størrelse, inden du bruger den

Endelig vil vi beskæftige os med et andet fælles spørgsmål: Hvilken er bedre - mesh eller sandpapir? Gitteret er godt, fordi det er meget mindre tilstoppet med støv under drift, og på grund af dette varer det længere. Og papiret er godt, fordi det sælges overalt og koster mærkbart mindre end nettet.

Køb ikke sandpapir på stofbasis, det er spild af penge. Alligevel slibes sandpapiret meget hurtigt, og bundens styrke er ubrugelig, billigt papir er nok.

Trin 2 - Primær Overflade Slibning

Ved tilberedning af vægge og lofter til maling er de sat i mindst to gange, og mellem disse trin er det ønskeligt at male overfladen.

Vi vil forstå, hvordan man sander kittet på dette stadium:

 • Arbejdet kan kun begynde, efter at overfladen er helt tør. Det er meget nemt at bestemme: der skal ikke være våde pletter på væggen, kittet skal have en ensartet farve over hele området;
 • Før slipning af overfladen er det nødvendigt at fjerne alle større defekter fra den. En spatel tages og de omhyggeligt skæres af alle pletterne fra spatelen, knuder i hjørner og anlæg mv. Værktøjet er placeret vinkelret på overfladen, presset med moderat indsats og udføres på steder, hvor det er nødvendigt at afskære overskuddet;

Pre-leveling forenkler yderligere arbejde.

 • Hvis du færdiggør gipsplader, men i første fase er det nødvendigt at male sammensætningen på materialets ledd. Arbejdet er forenklet, fordi overfladen af ​​slibning er meget mindre;
 • Slibematerialet er fikseret således: Hvis du har papir, er den ene ende bøjet, så den kommer på klipset, måles længden og skæres af. Derefter skal du indsætte materialet under klemmen og fastgør det sikkert. Hvis du har et net, behøver du ikke skære noget, reparere det straks;

Fastgørelse er en simpel proces.

Hvis du, som i billedet ovenfor, sandpapir eller mesh større end stangen - skal du ikke bekymre dig. Sikre det, justere på den ene kant. Når slibemiddelet slettes, skal du blot flytte papiret til den anden kant, og du kan bruge det helt.

 • Start arbejde er bedre fra toppen af ​​væggen, hvis du har et loft, så fra enhver vinkel. Når du arbejder, skal du trykke på stangen med moderat kraft og flytte den i en cirkelbevægelse. Tag et stykke på omkring 1 kvadratmeter, placer belysningen, så den falder godt på overfladen, der skal behandles

Det er bedst at behandle overfladen i en cirkulær bevægelse.

 • Hvis der behandles gipsvæg, skal du gennemgå alle de fyldte områder. Gnid ikke overfladen uden at afslutte, for ikke at beskadige papirlaget

På gipsplader er kun de steder, der har et kit, poleret.

 • Efter at have behandlet området, bringe lyset tættere på flyet for at kontrollere resultatet. Lyset vil vise alle fejl i deres nærvær, men mindre defekter er tilladt, fordi dette kun er det første lag af finish;
 • Sidst men ikke mindst bliver hjørnerne raffineret. Der tages en slibende svamp, hvormed et ekstra lag af kitt fjernes forsigtigt. Vinklen behandles først fra den ene side til bunden, og derefter fra den anden side behøver du ikke at forsøge at køre to ansigter på én gang;

En sådan stang forenkler arbejdsprocessen meget.

 • Når slibningen er færdig, skal væggene tørres af med en fugtig klud for at fjerne støv. Dette vil give dig mulighed for at se alle mærkbare fejl i deres tilstedeværelse og straks fjerne dem. Derefter anbringes kittet.

Trin 3 - Final Alignment

Når du har tørret finishlaget, kan du gå videre til den sidste fase af arbejdet med at udjævne overfladen. Instruktioner om, hvordan man sander væggene efter tømning til perfekt stand, ser sådan ud:

Arbejdsgangen er enkel, men kræver nøje overholdelse af hver anbefaling.

 • Først skal du gå med en spatel og afskære alle synlige strømme og skilsmisse. Hold trowel niveauet, så dets vinkel ikke beskadiger overfladen;
 • Ved arbejde med egne hænder er det vigtigt at vælge det optimale slibekorn. For at gøre dette skal du prøve at behandle små områder med 2-3 typer sandpapir eller mesh. Sammenlign derefter resultaterne og vælg den mulighed, der passer dig i kvalitet;
 • Denne gang er kvalitetskravene meget højere. Derfor skal lyskilden placeres tæt på overfladen og arbejde med konstant processtyring. Mange herrer holder konstant en lampe eller lommelygte i deres hænder for at styre behandlingen af ​​hver sektion;

Lampen skal placeres så tæt på overfladen som muligt.

Når overfladen er godt oplyst, er det meget lettere for dig at arbejde.

 • Yderligere hjørner og andre vanskelige steder behandles. Nogle gange skal man arbejde på overflader med begrænset adgang, hvor der ikke er plads til en bar. I dette tilfælde kan du blot tage et stykke sandpapir, pakke det på fingeren og behandle overfladen;

Svære områder behandles manuelt

 • Efter at hovedarbejdet er afsluttet, er det nødvendigt at børste eller besætte alle overfladerne for nøje at kontrollere overfladen. Hvis der er fejl, kan de straks rettes. I tilstedeværelsen af ​​store ridser og anden skade kan nogle områder desuden anbringes og derefter justere dem til det ideelle;

Hvis du regnede med, hvordan du putter sandpapir og følger alle anbefalingerne, vil resultatet være så godt som muligt

 • Til en glat overflade var stærkere og mere modstandsdygtig over for skader, den skal primeres. Men det vil være en skam, hvis du har brugt så meget arbejde ved uheld at beskadige væggen.

Putty gør overfladen meget stærkere

konklusion

Hvis du følger alle anbefalinger om valg af materialer og arbejdsorganisation, så kan du nemt klare nivelleringen af ​​kittet. Videoen i denne artikel vil tjene som et godt supplement til anmeldelsen og vil bidrage til at forstå emnet endnu bedre. Alle spørgsmål, kommentarer og præciseringer kan du skrive i kommentarerne nedenfor, vi vil analysere dem sammen.

Sådan sættes væggene og loftet efter kittet - vælg slibende

Nødvendige værktøjer og materialer

Ligegyldigt hvor hårdt du prøver, er det umuligt at få helt glatte vægge, efter at de er anbragt. Under alle omstændigheder forbliver spor af en spatel, uregelmæssigheder ved overgang af de behandlede områder, bump, nedtrykninger og andre defekter på overfladen. Derfor er det nødvendigt at producere slibevægge. Vi vil forstå, hvad der skal sandes væggene efter puttying.

Hvordan sandge væggene efter kitt?

Det første skridt er at få de rigtige værktøjer og forbrugsvarer. Du skal bruge:

 • Flere sorter af slibemiddel eller sandpapir.
 • Slibestråle.
 • Slibesvamp (bruges til vanskelige steder).
 • Trappestige.
 • God belysning: spotlight eller pendant lampe.
 • Lille konstruktion spatel.
 • Personligt beskyttelsesudstyr: åndedrætsværn, beskyttelsesbriller, hovedbeklædning.

Eksperter anbefaler slibning af væggene, efter at de er blevet kittede, før malingen af ​​overfladen eller før stikker tapet. Ofte udføres slibning med andre former for byggearbejde. Slibeprocessen er forholdsvis enkel, men ret arbejdskrævende og støvet. End at male vægge efter kitt? Til manuel slibning kan du bruge sandpapir eller et specielt slibemiddel. Valg af materiale afhænger af mesterens personlige præferencer.

 • Slibemiddel til kitt - dets fordel ligger i den perforerede struktur. Alt byggestøv passerer gennem hullerne, så det er ikke så svært at klæbe som almindeligt sandpapir under arbejdet. Du skal ændre masken under slid, som kan bestemmes ud fra udseende: Hvis det begynder at gå i stykker, eller hvis du føler, at slibeprocessen ikke er så effektiv, skal den udskiftes. Som regel sælges slibekværnen på markedet i stykker, hvis dimensioner svarer til størrelsen af ​​søjlerne, så du skal bare installere den og komme på arbejde. Men husk at søjlerne også er forskellige, så når du køber et net, overveje denne faktor. Manglen på slibemiddel - en højere pris end sandpapir.
 • Sandpapir til kitt - dets største ulempe er, at det under arbejdet konstant tilstoppes med byggestøv, så det skal udskiftes meget oftere end gitteret. Du kan købe sandpapir på forskellige måder: med færdige stykker, små ruller eller store ruller. Hvis du beslutter dig for at stoppe på krøllepapir i ruller, så skal du beslutte, hvordan du vil skære det i forhold til barens størrelse for at få et minimum af affald. Selvfølgelig kan du købe allerede skåret stykker, men et sådant køb vil koste meget mere.

Derudover er sandpapiret der en sådan ting som grit, der betegnes med en nummereret mærkning. Valget af korn giver nogle vanskeligheder for uerfarne håndværkere. Jo større slibebåndets serienummer er, desto højere er kornet (antallet af korn pr. Kvadratcentimeter) og omvendt. For eksempel til grovkornet bånd i følgende område: fra P20 til P220, til finkornet sandpapir mærket fra P240 til P2500.

Slibning af væggene efter plastering udføres i to faser. Her skal man huske på, at den første slibning udføres ved hjælp af groft sandpapir og den endelige slibning - finkornet. For at udføre reparationer i en lejlighed, overvejende brug et sandpapir med grit P80 - P280. Ikke så ofte (til "smykker" behandling) mindre slibemidler kan bruges - Р320 - Р360. Efter at overfladen af ​​væggen er blevet behandlet med startpakke, anbefales det at polere det med en grov P100 - P180 snit. Nogle gange anvendes sandpapir med mærkning P80 til forbehandling, men det er for groft materiale, og det er f.eks. Ikke egnet til maling. Efter bearbejdning af væggene med en færdigspaltning, er overfladen malet med et fintkornet sandpapir P220 - P280.

Hvordan sandes vægge efter plastering?

Før du sliber væggene efter tømning, skal du sørge for, at efterbehandlinglaget er helt tørt og klar til forarbejdning. Pas på god belysning på forhånd - det er nødvendigt, at lyset på det behandlede område falder i en vinkel og kun på den ene side. Glem ikke at tage sig af personlig sikkerhed, brug altid briller, en hat og en åndedrætsværn. Der vil være meget støv!

Store fremspring kan fjernes eller trimmes med en lille, ren trowel. Derefter fastgøres et groft sandpapir på slibestangen. Det er altid nødvendigt at sænke væggen i retning fra top til bund og fra venstre mod højre, mens hele overfladen ikke behandles på en gang, men i små sektioner.

Hvis du aldrig har lavet slibevægge før og ikke er sikker på, om du har valgt det rigtige slibekorn, skal du først træne i et lille område et eller andet sted i hjørnet. Efter en kort slibning skal du kontrollere resultatet - hvis du finder ridser på overfladen, er det bedre at udskifte det med et slibemiddel med et mindre korn.

Det er stadig tilladt at anvende grovkornet sandpapir til klæbende tapet, men det er ikke længere egnet til maling af vægge, da der ikke kan tillades mindre defekter - de vil manifestere sig meget lyst efter maling.

Ved indlæg er det umuligt at trykke for hårdt på baren med sandpapir, selvom der selvfølgelig stadig skal gøres en indsats. Det anbefales ikke at udføre slibning på et sted for længe for ikke at overdrive det: slibet, undersøgt overfladen for ujævnheder, flyttet til næste afsnit. Hvis der findes store hulrum i løbet af den primære poleringsproces, er det bedre at springe dem over og behandle dem senere med et kit.

Efter slibning af vægens hovedoverflade skal du fortsætte til behandling af hjørner og andre vanskelige steder. I dette tilfælde kan brugen af ​​en slibestang kun skade spartellaget. Derfor er det bedst at bruge slibesvampe, der har vinklede hjørner. I mangel af dette materiale kan hjørnerne slibes med et ark fint bølget papir bøjet i halvdelen.

Hvordan at male loftet efter kitt?

Loftet tiltrækker ikke mindre opmærksomhed end væggene, og enhver fejl på overfladen bliver tydelig. Teknologien til slibning af denne overflade er ikke forskellig fra slibevægge, bortset fra at det er meget sværere at arbejde på loftet. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man sander loftet efter kitt, det er bedre at forstå, at have i arsenalen af ​​slibemaskiner.

Et maske sættes på kværnen til polering af kittet nr. 60-80, hvis der udføres grov rensning; Gitter nr. 100, hvis færdiggørelse polering udføres. For at komme til overfladen skal du bruge en stige. Hvis du bruger en maskine med en speciel stang, udføres overfladebehandling direkte fra gulvet. Overflade slibning udføres i cirkulære bevægelser for at give den en perfekt glat tilstand.

Primær poleringstæt gør det muligt at fjerne store fejl. Efter færdiggørelsen skal du fjerne bygningsrester, snavs, støv og tjek overfladen for revner og mindre fejl, og så kan du påføre et lag af efterbehandlingstætning. Når overfladen er tør, kan du fortsætte til den endelige slibning med et fint kornet slibemiddel. Teknologien forbliver den samme som beskrevet ovenfor, men i dette tilfælde skal alle bevægelser være mindre feje og mere præcise.

Hvordan man korrekt og effektivt polerede vægge efter puttying

Af Anastasia Isakova · Opslået 07/11/2017 · Opdateret 27. januar, 2017

Slibning af vægge efter tømning er en nødvendig foranstaltning til vægdekoration. Den overfladiske kornighed og ujævnhed af overfladerne, som forbliver efter påfyldning ved sammenføjningen af ​​blandingslagene, fjernes. Slibningen kan udføres ved hjælp af en slibemaskine, slibetråd eller finkornet sandpapir. Fugtning af væggene efter tømning er gjort, før du limer overfladen med tapet eller gør behandling af væggene til maling.

Nødvendige værktøjer

End at male vægge efter kitt? For at gøre dette skal du bruge specialværktøjer til formaling af overflader. Sådan sættes væggene efter kitt for at gøre væggen så glat og glat som muligt:

 • Til slibning anvendes slibeblokke oftest. En sådan anordning virker som et gitter med en manuel arbejdsbase. Baren er udstyret med sandpapir eller slibemiddel.
 • Det er bedre at bruge kværnen, hvis fugemassen skal gøres så hurtigt som muligt. Valg af enhed er valgt afhængigt af den krævede effekt - jo mere strøm, jo ​​hurtigere bliver slibningen udført.

Sandpapirkittet bliver helt klart. Nu er det vigtigt at bestemme ikke med selve apparatet, men med hjælpematerialer. Derfor opstår spørgsmålet: Hvilken slags sandpapir der skal bruges til kitt og hvad slags maske til slibning af kitt er nødvendig.

Hvilken hud at sand og hvilke fordele er der defineret her:

 • Gitter til fugemateriale. Det er den mest bekvemme løsning, da den slibes effektivt og hurtigt og vigtigst uden støv. Samtidig er der ingen tilstopning af materialet, dets høje slidstyrke forbliver. Slibegitter kræver en periodisk skift med aktivt arbejde. Gitterets størrelse og kvalitet kan bestemmes før køb.
 • Sandpapir til fugemateriale. Det er mindre vellykket valg, men ret effektivt. Det er bedre at vælge et nødpapir med korn, hvis antal er 60, 80, 100 og derefter nummer 120. Det er bedre at tage materialet i en lille mængde, da det er nødvendigt at kontrollere overholdelsen. Korn nummer 60 er det mest egnede. Sandpapir med korn nummer 120 bruges til endelig slibning af vægge.

Slibemateriale kræver ikke kun specielle værktøjer og apparater, men udføres også i overensstemmelse med en bestemt teknik. Det er vigtigt at udføre behandling uden at bruge en primer.

På videoen: Sådan slibes væggen efter spaltning.

Hvordan er maling af vægge

Hvordan sandes væggene efter plastering, så overfladen bliver helt glat? Det er vigtigt at kende teknologien og hvordan man sander væggene efter fyldstof. Men først skal du beslutte dig for bestemte karakteristika af væggene for at vælge, hvordan du sander kittet.

Forstøbning starter med valget af et værktøj. Hvis der er et spørgsmål, hvad sandpapir at gøre arbejde, så skal du beslutte dig for graden af ​​forarbejdning: primærslibning med korn 60, og sidst - 120. Hvordan sænkes væggene i et rum med et stort område? Maskinen er bedst egnet til dette, selv om vinkler, riller og hulrum stadig skal behandles manuelt ved brug af papirpapir.

Slibning af væggene efter støbning sker i overensstemmelse med følgende instruktioner:

1. For det første fremhæves de mest synlige uregelmæssigheder og mangler på væggens overflade. Hvad er der brug for, når denne teknik? Kraftig spotlight eller lampe, som er installeret så tæt som muligt på vægoverfladen. Således vises skyggerne fra fremspringene eller fordybningerne af fyldstofet på den. Disse steder skal cirkuleres i blyant.

2. Hvordan tørres kittet ordentligt? Det er bedre at begynde at rense fyldstofet fra hjørnet. Du skal flytte fra top til bund og tager med en kørebane på ca. en meter. Efter behandlingen skal det udpegede bånd fortsætte til det næste. Bevægelsen skal være spiral.

3. Slibekilden på væggene skal være omhyggeligt uden at gøre en stor indsats. I dette tilfælde er det bedre at bruge sandpapir. Tryk ikke hårdt på lærredet, så huller ikke vises i kittet. Og juster rillerne med det samlede niveau er ikke nødvendigt.

4. Rengøring af det færdige kit er i samme trin som start. Polering i denne sag gøres omhyggeligt, men med yderst omhu for ikke at beskadige kittens lag. Slibeprofilen er bedre med sandpapir.

Til slibning behøver vægge ikke have erfaring inden for byggebranchen. Det er nok at overholde en bestemt teknologi, der er meget nem at lære og anvende.

Loftsslibningsregler

Hvordan sandt loftet efter kittet korrekt, hvilke værktøjer og metoder skal der bruges til dette? Slib loftet på næsten samme teknologi som væggene. Til udførelse af arbejdet er det nødvendigt at forberede et nødpapir. Kan være nyttigt og slibende mesh.

Vådslibning passer i dette tilfælde perfekt. Men i dette tilfælde tager proceduren meget længere, da man efter hver session skal vente, indtil overfladen tørrer ud.

Loftet gnides normalt med et værktøj som en mølle. Nogle gange udføres proceduren manuelt. Sådan sand i loftet:

 1. Sandpapiret til loftets tømmer er det samme som for murens kitt. For det første med et korn på 60 og som et sandpapir til poleringsværktøj - 120. Hvis du bruger overfladen under tapetet, bliver slibningen gjort omhyggeligt og fuldt ud.
 2. Det er nødvendigt at producere en baggrundsbelysning, som vil fremhæve alle de mangler, med hensyn til hvilke huden vil blive lavet. Grater udføres på en dedikeret strimmel fra et hjørne til et andet.
 3. Sekundær kit skal bortskaffes på samme måde. Valget af værktøjer er det samme som for det første lag af kittens overflade.
 4. Herefter udføres priming og behandling med antimykotiske midler. Det er ligegyldigt, om loftet vil blive malet eller tapet i fremtiden.
 5. Til behandling af vinklerne mellem væggene og loftet ved hjælp af et sådant værktøj som en rund slibeblok. Vi anvender denne teknologi til mashing fremspring og figur objekter.

Underlaget skal under alle omstændigheder være sandpapir eller graters i form af et slibegitter. Hvis det er nødvendigt at male loftet, er det nødvendigt at behandle fyldningsmomentets øjeblikke.

På steder hvor riller forekommer, er det nødvendigt at udføre sekundær behandling med kitt.

Overfladebehandling efter slibning

Efter overfladebehandling er det umuligt at fortsætte med yderligere efterbehandling umiddelbart. Først skal du fjerne alt byggestøv, der har slået sig ned på væggene og loftet i slibeprocessen. For at gøre dette kan du bruge et værktøj som en støvsuger til konstruktionen.

Du skal gå rundt omkredsen af ​​overfladen og fjern forsigtigt alt støv. Hvis det er yderligere blandet med maling eller tapetlim, kan der opstå klumper og bryster.

Den anden metode til rengøring af overflader fra støv kræver ikke brug af et specielt værktøj, og derfor er det det mest acceptable i mange tilfælde, selv om det er meget mere besværligt. De anvendte metoder er som følger:

 1. Brug en bred blød børste børste væk den største mængde støv. Du kan bruge en regelmæssig kost. Det vigtigste er ikke at presse hårdt, da kittet er et meget fleksibelt byggemateriale.
 2. Herefter udføres en sekundær rengøringsmetode. Våd en klud i køligt vand og klem det godt. Bær klud over væggene og loftet. Tekstiler bør ikke falme, ellers vil der være spor og pletter, som senere kan fremstå gennem papirlaget eller malingen.
 3. Du skal vente til kittet er helt tørt, og kun derefter fortsætte til yderligere efterbehandling. For ikke at udviske bygningsblandingen skal stoffet være lidt fugtigt.

Under alle omstændigheder skal støvet fjernes fuldstændigt for at undgå korrosion af de sekundære byggematerialer. Må ikke kontrolleres udelukkende af en klud, da det er næsten umuligt at fjerne støv på denne måde.

Efter rengøring skal du fortsætte til yderligere handlinger: priming og behandling med svampemidler.

Højkvalitetsslibning og viderebehandling inden afslutning er nøglen til en vellykket reparation. En slibende overflade kan være flere typer sandpapir eller mesh.

Slibning efter murering af vægge skal foretages, da denne løsning vil være en ideel mulighed for et godt grundlag for reparationsarbejde. Selv om justeringen i starten blev udført dårligt, kan denne fejl ved hjælp af yderligere efterbehandling visuelt kompenseres. For at gøre en sådan procedure, det vil sige at tørre kittet, måske uden involvering af specialister - selvforarbejdning er ret egnet.