Dekorativ snor

Dekorativ snor (Kant) er et snoet reb lavet af naturlige fibre og polyesterfibre, der bruges til det sidste trin i loftdesignet.

Takket være ledningen er kløften, der forbliver mellem væggen og strækloftet gemt, og loftet får et fantastisk færdigt udseende.

Hvor meget koster ledningen fra den italienske tråd? Vi har to muligheder.

Med installation
140 ₽ for MP

På den fastsatte tid vil mesteren ankomme med alle de nødvendige redskaber.

Mens du kigger på dit yndlingsprogram eller gør husarbejde. Ledningen installeres med alle finesser af installationen.

Uden installation
100 ₽ for smp

En leveringsmand kommer til den angivne adresse og vil give dig en dekorativ kantning af den ønskede længde og farve.

Hvorfor har jeg brug for en dekorativ snor?

Du har installeret stræklofter, men der er et lille hul omkring omkredsen, for eksempel 8 mm. Ledningen lukker den.

Perfekt komplementere dit interiør.

Det vil afslutte loftet.

Moderigtigt kanthøjde

Den dekorative ledning er perfekt kombineret med stræk og gipsplader lofter. Det harmonerer med enhver type væg. Præcis "falder" på de områder med bøjninger.

Ser godt ud med kasser af gipsplader. Ikke sjældent dock mellem niveauerne af strækloftet. Visuelt dekorerer loftet.

Dekorativ snor til loftet. Hvad er han god til?

På en ny måde vil skabe et billede af rummet, vil give originalitet. højden af ​​rummet.

Det kræver ikke meget tid at installere det.

Takket være polyesterfibre er den dekorative ledning slidstærk og lysbestandig.

Forskelle fra loftsplinten

Dekorativ snor er et alternativ til loftsplint og dekorative indsats. Til forskel fra loftsplinten tager ledningen meget mindre tid under installationen.

Hvis du har brug for en farveplint, skal du male det, og det er ekstra problemer og dyrere installation. Hvis du har brug for en farvekant, skal du vælge en farve og ingen problemer.

Før vægpapir eller efter?

Den dekorative ledning er fastgjort, når tapetet allerede er limet.

For at skjule den fælles tapet skal komme tæt på loftet, er det tilladt ikke at klæbe op til øverste etage en centimeter af tapet.

Farve og bredde

Efter analyse efter installation af tusindvis af ledninger. Vi kom til den konklusion, at den optimale diameter for loftet er 10-12 mm. Derfor bruger vi ledningen af ​​netop denne diameter.

Stort udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge en dekorativ snor til ethvert interiør og tilføje originalitet.

Montering af dekorative ledninger

Efter tapet på stedet begynder vi installationen af ​​ledningen. For at gøre dette skal rummet have adgang til loftet. Alle ting og møbler skal flyttes tættere på midten.

Gardiner (væg) skal også fjernes midlertidigt.

Dekorative rør er fastgjort med en professionel termo pistol. Han "sætter sig" på smeltelimmen.

Installationen af ​​en rumsledning på 20 m 2 varer ca. 40 minutter.

Dekorative snore til hævede lofter: fordelene ved at bruge

Flere og flere nye produkter vises på markedet for efterbehandling materialer. En af dem er ledninger til at dekorere stræklofter. Hvad er det for? Efter montering af spændingsstrukturer, der er populære i dag, forbliver der et mellemrum mellem loftet og væggen. At forlade det som det er, kan forkæle det overordnede udseende af rummet.

For at undgå denne lille æstetiske defekt kan du bruge specielle dekorative materialer.

Til disse formål tilbyder masterne forskellige muligheder: maskeringstape, hætter, bundplader og den mest optimale løsning på dette problem vil være en dekorativ snor. Denne efterbehandling i reparationen vil gøre loftets udseende perfekt.

En sådan farveindsats vil ikke blot skjule det led, der er tilbage efter installationen af ​​loftet, men vil også blive en klar accent i designet af dit værelse. Valget af særlige seler er ret bredt, hvilket betyder, at det er let at finde den rigtige farve og størrelse. Prisen på dette produkt er ikke høj og varierer som regel fra 60 til 100 rubler per meter.

fordele

Ingen af ​​mulighederne for afslutning af leddene giver et sådant rum til fantasi som en dekorativ snor. Her er dens fordele:

 • Reb reb lavet af syntetiske fibre bøjer let og kan tage enhver form. Dette er især vigtigt, hvis væggene i rummet ikke er helt glatte - en blød ledning falder ned, mens du leder den. Derudover vil det gøre det muligt for dig at vende forskellige gipsplader loftsfigurer, som måske har de mest bizarre former. Dette materiale er ikke lige, så det har klare fordele i forhold til plastprofilen eller maskeringsbåndet.
 • Uanset farve og bredde vil rørene ikke ødelægge rummets proportioner: det vil ikke gøre lofterne lavere og vil ikke indsnævre rummet. Og hvis du korrekt kombinerer lyse reb med kunstig belysning og efterbehandling af samme farveområde, kan rummet blive mere "luftigt".

Dekorative snore til stræklofter: Valg af valg og anvendelse

Stræklofter er en af ​​de mest populære finish. Når produktet er installeret, forbliver der små mellemrum mellem belægningen og væggen, så grundpladerne, som ikke har et æstetisk udseende, er inkluderet i materialet. For at gøre belægningen visuelt mere attraktiv, anbefales det at bruge specielle dekorative tovværk. Ledninger til hævede lofter: Funktionerne til valg og anvendelse vil blive diskuteret mere detaljeret i denne artikel.

Hvad er det?

Dekorativ kantning maskerer hullerne, der dannes, når du installerer strækloftet. Dette materiale er ikke kun praktisk, men har også et attraktivt udseende, der gør det muligt at gøre belægningen endnu mere æstetisk.

Rope til et strækloft er lavet af højstyrke syntetiske garner, som kan variere i farve og har nogle ekstra indsatser. Produktet beskytter ikke blot fejlene på overfladen af ​​strækloftet, men er også en selvstændig del af designet. Takket være dens fleksibilitet er det muligt at skabe forskellige dekorative elementer fra den.

Materialet påvirkes ikke af temperatur og fugt, hvilket gør det muligt at bruge det i lokaler med ugunstige driftsforhold. Snorene adskiller sig ikke kun i paletten, men også i diameter, hvilket gør det muligt at lukke huller af enhver størrelse.

Materialets farvetone er valgt i overensstemmelse med rummets farveområde.

Indsæt til hævede lofter

Et stort udvalg af stilistiske løsninger i indretning gør det muligt for en person at vælge en indstilling, der passer til hans smag: fra land og hytte til de udsøgte stilarter af gamle civilisationer. Et af hovedelementerne i indretningen af ​​rummet kan kaldes loftet. Når han går ind i lokalet, kan han få et positivt eller negativt indtryk på personen. Derfor bør loftets udsmykning og udsmykning tages i betragtning alvorligt.

Indsæt til hævede lofter

Nyligt er der kommet nye efterbehandling materialer og teknologier. Blandt dem strækker loftet og hjælpekonstruktive elementer i dets indretning ikke en sekundær rolle. En af de hoveddele, der supplerer spændingsstrukturen, er en indsats til stræklofter.

Hvad er indsatser til?

Uden tvivl er det hængende loft en spektakulær finish med mange variationer af design, men det har nogle ulemper, herunder:

 • kløften mellem væggen og fastgørelseselementerne i filmen;
 • halvåbnede riller mellem fastgørelsesdelene af banekonstruktionen;
 • små åbninger i leddene af loftfilm.

Dekorativ indsats til strækloft

For at dække disse mangler anvendes forskellige indsatser aktivt, som dækker de grimme tekniske huller mellem spændingsstrukturen og væggen og dekorere loftet. Camouflagebånd binder ikke blot mellemrummet, men fungerer også som et dekorativt element.

Stretchloft med eller uden maskebånd

Hvis det er nødvendigt at udføre reparationsarbejde i nichen i strækloftet, er indsatserne let og hurtigt demonteret. Efter fjernelse og reparation er de nemme at installere igen.

Om nødvendigt kan dekorationsindsatsen hurtigt og nemt fjernes.

Overvej hvad der er indsatser til hævede lofter.

ledninger

Tidligere blev dekorative ledninger brugt til efterbehandling af møbler og gardiner. Nu skaber dette element af dekoration en farverig kant til ophængte lofter. Kantkabel er ideel til tætning af huller mellem væggen og spændingsstrukturen i stofloftet. Det bør udelukkende anvendes på flade overflader eller på forhånd niveauer væggen.

Dekorativ ledning til stofstrækloft

Den dekorative ledning skal være i tæt kontakt med loftkonstruktionen og væggen. Ellers lukker ledningen ikke helt det tekniske hul, det kan falde ud eller flytte væk. Hvis konstruktionen af ​​strækloftet sørger for tilstedeværelsen af ​​buede linier, er ledningen velegnet til kantning på grund af dens fleksibilitet. Den største fordel ved en snoet ledning er en overflod af farve- og teksturløsninger.

Dekorativ snor til lofter

Populære versioner af dekorative snore til stræklofter

Nu tilbyder producenterne at købe typer ledninger af forskellige strukturer:

 • med enfarvet eller flerfarvet præget fletning;
 • med specielle indlæg fra metal tråd;
 • med gummi striber eller indsatser
 • med tematiske mønstre;
 • Lurex - er en efterligning af sølv eller guld tråd.

Original camouflage ledning, lurex

Tykkelsen af ​​ledningerne er opdelt i:

 • tynd - 8 mm;
 • fortykket - 12-20 mm;
 • standard - 10 mm.

Dekorativ kantning løser praktiske problemer og virker som et element af indretning, ikke kun til maskering af hullerne mellem væggen og loftkonstruktionen, men også til udsmykning af tekniske led i fladtækkede lofter.

Processen med montering af en dekorativ snor

Kantledningen er let demonteret til udskiftning med andre typer stik eller til at udføre reparationsarbejde inde i strækloftets struktur.

Mangel på materiale - overdreven støvopsamling. Men i betragtning af den enkle procedure for demontering kan ledningen regelmæssigt rengøres under generel rengøring i rummet.

Ledning til stræklofter

Kun monteret ledning med hænderne er brug af en spatel ikke påkrævet. Manipulationer med sådanne genstande kan forårsage skade på loftet. Bogmærkeprocessen i sig selv er ekstremt enkel og ser sådan ud.

Påfør tætningsmiddel under bunden af ​​stroppen, hvor loftet er fyldt. Vi begynder at anvende fra en af ​​hjørnerne, hvis nogen.

Viskositeten af ​​tætningsmidlet er høj, og strengens tyngdekraft langs længden er ikke så signifikant. Disse faktorer giver dig mulighed for at sikre ledningen på plads uden yderligere operationer. Faktisk skal du blot rette ledningen langs det påførte tætningsmiddel. Anvend så tætningsmiddel og stram ledningen fra den ene ende af ledningen til den anden, det vil sige omkring omkredsen. Hvis din ledning består af flere stykker, er det bedre at forbinde det igen i hjørnerne.

Så vi strækker ledningen og når vi når hjørnet måler vi længden og skærer den af ​​den målte.

Sæt forsigtigt ledningen ind i leddet til begyndelsen.

Maskeringstape

Den nemmeste måde at skjule tekniske åbninger i hævede lofter er at installere tapestik. Sidstnævnte er lavet af fleksibel og bøjelig i installation af polyurethan.

Maskeringstape til at skjule overgange udføres hovedsageligt fra polymere materialer og giver derfor høj fleksibilitet af resultatet

Tabel. De vigtigste fordele ved camouflagebånd til strækloft.

Dekorative indsats strækloft

Ulemperne er manglen på installation af belysning. Desuden skjuler den smalle tape-stik ikke vægfejlene, hvilket er mærkbart dårligere end bundkortet for hævede lofter.

Varianter af maskeringsbånd

Ved indføring i åbningens maskeringsbånd er opdelt i flere sorter.

 1. Hr tape. Sådanne produkter er fleksible. De er nemme at installere. Bruges til at indsætte i åbningerne mellem væggen og loftet. Den ene side går ind i rillen, den anden hviler mod væggen. Afmonteres let, hvilket gør det muligt for reparationsarbejde inden for strækloftet at udføre vægdekoration.

Indsæt L-formet og T-formet (hvidt) til et strækloft

F-formet dekorative indsats til stræklofter

Video - Malet farvet lakindsats til stræklofter

Tips til at vælge et maleri stub

Ved hjælp af en polyuretanplugg med forskellige toner kan du ikke kun slippe af tekniske åbninger, men også dekorere interiøret i enhver stil. Ved hjælp af skærens korrekte farve kan du visuelt omdanne rummet. Det moderne marked er mættet med stik i forskellige nuancer eller bånd fremstillet i flere farver på samme tid.

Valget af dekorative indlæg

Ved valg af farvebåndsindsats skal følgende regler overvejes.

 1. Indsæt en lys farve, der passer til tonen i en komponent af indretningen eller interiøret.
 2. En indsats med et strejf af vægfinish gør rummet visuelt højere.
 3. Båndet i en loftsbeklædning udvider visuelt et loft.
 4. Montering af indsatsen, hvis farve adskiller sig fra væggenes og loftets farve, udføres kun på flade vægge. Ellers vil båndet synliggøre selv mindre uregelmæssigheder af væggene og loftet. Det er tilrådeligt at bruge en kontrastfarve til at dekorere krumme strukturelle elementer i strækloftet.

Farvemaskeringsbånd er af stor betydning for de indvendige løsninger. For eksempel øger visningen af ​​en tone til et strækloft visuelt den synlige del af loftet. Bånd til væggene gør dem visuelt højere. Den kontrasterende farve på hætten vil skabe en klar kant mellem væggene og loftet, men væggene skal være helt glatte.

Hvis det ikke er muligt at vælge en hætte af en passende farve, kan du selv male den i den valgte tone. Dette skal gøres en dag eller to, før indsatsen indsættes. Til maling skal du kun bruge akrylmaling.

Montering af hjørne-camouflagebåndet

For at installere en simpel hjørnetilslutning skal du tage:

 • kontorkniv, saks eller skarp køkkenkniv;
 • trappestige;
 • roulette hjul

Husk at proceduren med at lægge båndet i åbningen udføres uden brug af værktøj, især skarpt, for ikke at beskadige lærredet.

Stramme loft monteringsskema med camouflage tape

Fastgørelse forskellige typer af maskeringsbånd er næsten det samme. Alle typer stik er monteret vinkelret med specielle stik.

Nogle mestere rådgiver let lim indlægget for en mere holdbar forbindelse med væggen og konstruktionen af ​​strækloftet. Men dette kan ikke gøres for at undgå skader på lærredet.

Trin 1. Før du køber maskeringsbånd, skal du tage et målebånd og måle rummet samt bredden af ​​de tekniske afklaringer. Det er ønskeligt at erhverve en båndhætte med en margen på flere meter.

Lofter uden brug af dekorative indlæg

Trin 2. Allerede hjemme skal du tage den valgte indsats i dine hænder uden at skære, at klatre op på trinladderen og forsigtigt indsætte maskeringsbåndet i det tekniske mellemrum mellem væggen og rammen af ​​strækloftet eller i hullet mellem forbindelsesarkene.

Læg dekorative indlæg til strækloft

Her kan du bruge en spatel, men du skal handle med stor forsigtighed

Trin 3. Når du har nået hjørnet af rummet, er det nødvendigt at tage en kniv eller en saks og klippe båndet, så dets kant går ind i selve hjørnet. Derefter indsættes stikket forsigtigt i rillen, indtil alle tekniske afslutninger er lukket. Det er tilrådeligt at bruge en sådan indsats ikke kun i enkeltniveau stræklofter, men også i flere niveauer for at lukke leddene mellem lærredene.

Hvad skal resultatet være

Vi fandt ud af, hvad der er en speciel indsats for at skjule de tekniske huller i stræklofterne. Forståede med de vigtigste typer af båndhætter og specifikationerne for deres brug. Nu er det klart, at i installationen af ​​indsatser til hævede lofter ikke noget kompliceret. Du kan selv installere maskeringsbåndet.

Sådan vasker du stræktappen?

Svaret på spørgsmålet findes i denne artikel på et sted med trinvise instruktioner og nyttige tips. Du vil også være interesseret i at kende soklen på loftet (hjørner).

Border i form af en dekorativ snor til stræklofter: 3 typer og installation

Med hjælp fra en dekorativ snor har en mulighed for at give en spænding loft originalitet og forbedre sine æstetiske kvaliteter Efter installation af de første længe ventede nedhængte lofter i lejligheden nogle husejere står over for et uventet problem: uskøn kløft mellem den helt nye loftet og væggen. På grund af denne kløft kan hele atmosfæren og stemningen i rummet, som blev så omhyggeligt skabt, når man vælger et design, lide. I dette tilfælde er det at strække loftet den bedste løsning.

Hvilken kantspænding vil være mere passende

Så hvad er løsningerne? Alle de præsenterede muligheder tjener ét formål - at skjule det hul, der blev dannet efter afslutningen af ​​installationen.

Men hver efterbehandlingsmulighed fra den følgende liste har sine egne egenskaber:

 • Maskering tape;
 • Loftsplint;
 • Dekorativ snor.

Camouflage tape - en af ​​de typer af bløde indsatser. Fordelen ved bløde indsatser er, at de kan passe tæt på overfladen med bøjninger.

Farven på den dekorative snor er bedre at vælge en kontrast til loftet.

Afhængigt af de særlige forhold vil det være rationelt at bruge en af ​​følgende typer indsatser.

T-formede indlæg

Som regel er de sværere og mindre modtagelige for ændringer i deres form, da de er fremstillet af PVC-materiale. Indlæg af en sådan konfiguration er ringere i deres stivhed over for de fleste af loftsplinterne, men de bør primært anvendes til overgange til flade vægge. For eksempel på væggene af fliselagte eller keramiske granit.

Indsæt L-formet eller vinklet

Sammenlignet med det foregående afsnit er sådanne bånd mere elastiske og har et stort udvalg inden for farver og størrelser. De er velegnede til de fleste rumtyper, og lægger sig godt på de mulige uregelmæssigheder på væggene såvel som mere reflekterer designernes ideer. Længden af ​​hjørnerne med denne konfiguration kan variere afhængigt af indbyggernes behov og behov.

F-formet indsats

Denne indsats bruges mindre hyppigt. Den er velegnet til plastmonteringsprofiler såvel som til multi-tiered stræklofter.

Loftslister

I dag er den klassiske og mest almindelige mulighed for hævede lofter, men det har betydelige ulemper. For eksempel er det altid fastgjort til limen. Og hvis der i en sokkel er indsatser fra et træ, så kræves der mere hård fastgørelse.

Du kan omdanne loftets geometri og gøre det mere attraktivt ved at installere en loftsplint

På denne måde er det installeret direkte ved siden af ​​lærredet, så der er risiko for at beskadige det, så når du installerer loftsplinterne, skal du nærme sig sagen med yderste omhu.

Den største ulempe ved en sådan vedhæftning er manglende evne til at fjerne basispladen uden konsekvenser. Der er mange grunde til, at du måske skal delvist demontere det nedhængte loft: fra uopmærksom og glemsom naboer, der kan oversvømme lejligheden nedenunder med vand og ender med en pludselig nedbrydning af loftets ledninger. I denne situation forsigtigt slippe af med soklen, vil den ikke fungere, den kan kun slettes. Han kan også trække sig bag sig selv og tapetet, hvilket ville medføre ekstraudgifter.

Sammenlignet med andre muligheder, installation af bundplader - den mest energiintensive. Det sværeste er hjørnernes design, fordi bordpladen ikke bare kan bøjes i sin form. Men hvis du lægger taggen et par centimeter under, så kan du installere et skjult baggrundsbelysning på toppen af ​​det. Og dette kan visuelt løfte rummet og gøre det mere stilfuldt, men denne mulighed er ikke egnet til ethvert design.

Afslutning af stræklænken - den mest moderne og originale version

Kant er et værdifuldt alternativ til tidligere løsninger.

Ofte har den dekorative ledning en gylden eller perle skygge, så dette dekorative element fanger øjet

I dag vinder kantene med lofter med en dekorativ snor mange punkter og har flere forskellige fordele:

 1. Tau fremstillet af syntetiske stoffer kan gentage enhver form. Dette design er velegnet til ujævne vægge. På grund af dets blødhed gør det muligt at realisere enhver ide i loftsdesign.
 2. Ingen af ​​indretningsmulighederne har en sådan sort og plads til ideer. Når man vælger at være opmærksom på to aspekter: tovets farve og bredde. Med ethvert valg af dekorative snorer skal du ikke visuelt sænke lofterne og ikke gøre rummet mere smalt, men med forskellige farver og bredder kan du også opnå forskellige effekter. For eksempel vil kanter af lyse farver eller endda med kunstig belysning, tværtimod opveje rummet og give det en høj himmelstemperatur. Og mørke nuancer vil gøre rummet melodier for alvor og fremme af mental aktivitet. Hvis du vælger en bred side, skal farven være kontrasterende med væggene, så det bliver muligt for dem at skelne mellem og markere slutningen af ​​lærredet og begyndelsen af ​​væggen.
 3. Behandling på denne måde er original og usædvanlig. Nogle husejere har ikke engang hørt om denne mulighed, så denne indretning vil stadig se frisk og glædeligt for øjet.
 4. Praktiske - det kraftigste argument til fordel for dekorative snore. Det værste der kan ske for ham er støvdannelse. Men dette problem er løst om et par minutter, kanterne er meget nemme både ved installation og fjernelse fra væggene. På grund af egenskaberne ved montering på væggene, må det ikke skade tapet eller lærred af linned, når du fjerner tovet. Efter vask kan de også fastgøres til fortiden og genopleve beboerne med lysstyrken.

Sådan vedhæftes en dekorativ snor til stræklofter: detaljer

I installationen af ​​møbelsnor er der ingen vanskeligheder, for det behøver du ikke engang at tilgodese fagfolk på dette område.

Til montering af en dekorativ ledning er det nødvendigt at skubbe den ind i slidsen på vægprofilen

Det vil tage lidt for dette også:

 • Udvalgt dekorative ledninger;
 • Akrylforseglingsmiddel, fortrinsvis i farve, der passer til loftet eller dets planlagte belysning;
 • Skarp kniv for at justere tauets længde.

Det er mere rationelt at starte fra hjørnet, og hvis ikke, så fra det sted, hvor loftet tydeligst ændrer sin form.

Først limes på det sted, hvor du planlægger at tilslutte ledningen. Så holder du ledningen, skal du fastgøre den på væggen og begynde at rette tætningsmidlet på, det skal blot fastgøres til det. Det forbliver kun i enden af ​​arbejdsstødet for at forbinde ledningens kanter og afskære overskuddet. Ingen yderligere operationer er påkrævet, du kan beundre resultaterne!

Dekorative snore kan give et bredt udvalg af kunstneriske løsninger. Den endelige berøring spiller en meget vigtig rolle i skabelsen af ​​indretningen, de kan helt ændre lejers holdning til situationen i hans lejlighed.

Oversigt: Dekorativ ledning til hævede lofter (video)

Pæne loftkanter er en af ​​de detaljer, der kan gøre et værelse mere hjemligt og hyggeligt. Det vigtigste i et sådant kreativt spørgsmål er at lytte til dine egne ønsker og ikke at glemme individuelle præferencer.

Dekorativ snor eller maskebånd: spørgsmålet om valg

Stræklofter - en praktisk og effektiv måde at efterbehandle, som har hidtil uset funktionalitet. Med det kan du løse mange designproblemer, lige fra oprettelsen af ​​et stilfuldt indvendigt element til den visuelle omdannelse af rummet i rummet. På trods af det store antal fordele har sådanne designs en vigtig ulempe, som ofte forstyrrer ejerne. Det består i dannelsen af ​​et lille teknologisk kløft mellem forskellige niveauer af loftet eller mellem væggen og det strakte lærred. For at skjule denne mangel, der kan reducere strukturets udseende væsentligt, kan du købe en dekorativ snor til stræklofter eller et specielt maskebånd. I denne artikel vil vi se på fordele og ulemper ved disse vigtige elementer, såvel som håndtere deres sorter og anvendelser.

Dekorativ ledning og dens brug

Dekorativ snor, også kaldet kantning, er et flettet reb. Den kan være lavet af naturlige materialer, men oftere indeholder det kunstige tråde. Installer ledningen i mellemrummet mellem væg og loft. Det bruges også ofte til at designe strukturer på overgangsniveau.

Du kan købe dekorative ledninger til strækloft i specialiserede onlinebutikker såvel som i virksomheder, der sælger stoffer og gardiner. Det moderne marked tilbyder det bredeste udvalg af sådanne kanter. De enkleste udseende ligner et snoet reb lavet af materialer af samme farve. Der er også muligheder med sammenlægning af metalliske tråde eller farvede fibre. Snorens bredde varierer fra 8 til 12 mm. Valget af den mest velegnede kant afhænger af strækloftets farve, vægternes design og indretningens overordnede stil.

Hvis du beslutter dig for at supplere designet med en dekorativ kantning, er det vigtigt at vide, hvordan du korrekt installerer det. I dette tilfælde er det vigtigt at overholde nogle regler, der vil hjælpe med at give loftet et smukt færdigt udseende.

 • Nogle profiler giver dig mulighed for at installere rør uden brug af klæbemidler. Ledningen fastgøres i en baguette på princippet om et standard maskeringsbånd fremstillet af polyurethan. Han presser simpelthen ind i rillen med sine hænder. I andre tilfælde skal du bruge en speciel lim, der giver et stærkt montering og vil være sikkert for et strækloft.
 • Edge installation anbefales at starte fra hjørnet af rummet, så leddene er minimalt synlige. Hvis der ikke er nogen hjørner, er dette dekorative element først fastgjort i stedet for den mest udtrykkelige bøjning af strukturen.
 • Skæring af ledningen anbefales, når den er fastgjort på segmentet fra det ene hjørne til det andet. Det er nødvendigt at installere kantningen i hjørnerne, så endene af de enkelte segmenter rører, men ikke står over for hinanden.
 • Ved installation af en dekorativ snor er det vigtigt at huske, at strækloftet er et ret tyndt overtræk, så ethvert stærkt tryk på overfladen kan føre til stofskader.

Hvis du beslutter dig for at købe en dekorativ snor til stræklofter, anbefaler vi at tage den med en margen, fordi der kan laves arbejdsfejl, der kræver yderligere materiale til korrektion.

Brug af tape

På trods af at de vævede rør ser ret oprindelige og smukke ud, er det ikke egnet til alle interiører. Så i moderne stilarter vil det ikke være helt passende. Alternativt kan maskeringsbånd anvendes til at designe de teknologiske huller i spændingsstrukturen. Sådanne dekorative indsatser er lavet af fleksibel PVC, som perfekt følger formen af ​​loftet og ujævnigheden af ​​væggen.

Camouflage tape, samt en dekorativ snor til hævede lofter, fås i forskellige farver. Køb den mest passende mulighed i farverne på lærredet eller væggen er ikke svært. Praktiske plastindsatser er, at deres installation ikke kræver brug af lim: de trykkes simpelthen ind i baguetten. Om nødvendigt kan de let demonteres og geninstalleres.

Formen på den dekorative indsats er valgt til den type profil, som strækloftet blev installeret. Vægens tilstand er også taget i betragtning. For at eliminere teknologiske huller mellem forskellige konstruktionsklasser eller lærred installeret på delingsprofilerne, er det nødvendigt at bruge specielle stik i typen "Svamp", "Tube" eller "Oval indsats".

Du kan købe højkvalitets dekorative snore eller maskeringsbånd af forskellige farver og designs på Ceiling Store hjemmeside. Et bredt udvalg af sådanne elementer giver dig mulighed for nemt at vælge den mest egnede mulighed for et hængende loft.

Indsatser til hævede lofter - et uundværligt element af indretning

Efterbehandlingsteknologi har for nylig styrt sig langt fremad med hensyn til deres forbedring gennem indførelse af teknologiske innovationer. Blandt dem har ophængte lofter et vigtigt sted, især i kombination med hjælpedele. En af de dele, der spiller en vigtig rolle i indretningen, er en dekorativ indsats til stræklofter, som fuldt ud supplerer denne belægning.

Hvad er indsatser til?

 • dannelsen af ​​revner mellem væggene og armaturets indretning
 • åbninger i leddene af filmen;
 • riller mellem fastgørelsesdækslet.

For at skjule disse defekter skal du kun anvende dekorative indlæg. De maskerer ikke kun forskellige mangler, men udfører også funktionen af ​​dekorative ornamenter.

ledninger

For nylig blev snore brugt til at dekorere gardiner og møbler, i dag er de aktivt brugt til at skabe kant til loftbeklædning. Denne finish er ideel til maskering af hullerne mellem stofdækslet og væggen, men forudsat at væggen er jævn. Ledningen skal berøre loftet og væggen tæt, ellers vil den ikke kunne lukke slottet helt og vil ikke holde fast.

Stroppens struktur kan være anderledes, i dag er der varianter med farvet fletning, indlæg af metal eller gummitråde, samt med forskellige mønstre. De kan være forskellige i tykkelse, for eksempel er standarden 10 millimeter, men stadig tynd (8 millimeter) og fortykket, når op til 20 millimeter, anvendes.

Ved hjælp af et sådant dekorativt element kan du også dekorere de led, der er dannet under installationen af ​​flere niveauer. Men der er også en ulempe i forbindelse med overdreven ophobning af støv, men det er nemt at slippe af med det, da der ikke er nogen problemer med at rense det. Installation sker kun for hånd, brugen af ​​en spatel og andre redskaber er ikke tilladt på grund af truslen om vindstød og punkteringer i belægningen.

Maskeringstape

Polyurethanbånd er blandt de muligheder, som du kan skjule tekniske åbninger. Tape er kendetegnet ved høj fleksibilitet og brugervenlighed, i forhold til dekorative ledninger har de en række utvivlsomme fordele:

 • langsigtet operation
 • høj grad af slidstyrke
 • lave omkostninger;
 • anvendelsesvariabilitet som dekorativt ornament
 • god støvbeskyttelse;
 • fleksibilitet;
 • universalitet af brug
 • evne til at vælge fra en række forskellige muligheder
 • lethed og enkelhed i installationen;
 • rumbevarelse indendørs.

Af minerne er det muligt at bemærke umuligheden af ​​at installere belysningsarmaturer og det faktum, at det ved hjælp af et bånd ikke er muligt at skjule væggenes defekter, for det har du brug for loftsplinter.

Varianter af maskeringsbånd

Afhængigt af hvordan maskeringsbåndet kommer ind i åbningen, er de opdelt i tre typer:

 1. G-tapes - nem at installere, meget fleksibel, bruges i situationer, hvor du skal indsætte i åbningen mellem film og væg.
 2. T-bånd - den vigtigste indre del er anbragt i mellemrummet mellem lærredene, og den ydre tjener til dekorative formål og dækker et teknisk hul.
 3. F-tapes - den sværeste løsning, der bruges til at skjule kløften mellem væggen og loftoverfladen. Den øverste del af båndet tjener som et stop for væggen, lukker profilen til den, og den nederste fylder afstanden mellem profilen og loftet.

Det rigtige valg: dekorative indsats til stræklofter

En række valgmuligheder rejser uundgåeligt problemet med at vælge den nødvendige dekorative indsats. Her er det nødvendigt at stole på de særlige forhold i rummet, hvor arbejdet udføres, og målene for interiøret. Takket være skærene kan du f.eks. Vælge loftet som hovedelement, du kan gemme dem helt og gøre dem usynlige.

Med hensyn til propperne påvirker deres form kraftigt indsatsernes omfang. For eksempel er der ofte muligheder, når du bruger dem til at fjerne eventuelle defekter i overflader, og også at dokke de forskellige materialer sammen.

Til noten: Du skal også huske om installationsmetoden, fordi bundpladerne efter demontering ikke længere kan genbruges, og f.eks. Kan bånd være.

Hjørneindsatser

På dette område anvendes L-formede indlæg eller bånd, der er perfekt egnet til at løse forskellige slags problemer. Båndet og ledningen er gode, fordi der ikke er behov for at skære dem i hjørnerne, på grund af deres fleksibilitet bøjes de let i den ønskede konfiguration. Det er også tilladt at bruge loftplanker, men her skal du bruge deres korrekte docking. Det samme gælder for tagbøjlerne, dog særlige hjørner, som kan købes til denne opgave, forenkler installationen.

I dette tilfælde vil installationen være en stor fordel, alt kan gøres hurtigt uden brug af specialværktøjer, og resultatet ser præsentabelt og stilfuldt ud.

Installationsindsatser til hævede lofter

Denne procedure udføres i det afsluttende trin af installationen af ​​loftbeklædningen. Korrekt installation indebærer overholdelse af flere regler:

 • Soft tape passer ind i mellemrummet mellem væg og loft, det behøver ikke lim;
 • installation af ledningen sker på samme måde, alt arbejde gøres også med hånden uden skarpe genstande;
 • Fastgørelse af tagskægget udføres til væggen og kun til det, installation kræver brug af lim.

Montering af hjørne-camouflagebåndet

Sættet af værktøjer i dette tilfælde er simpelt: du skal bruge en kniv, et målebånd, en stige og en saks. Det er værd at huske, at den direkte bøjning af båndet gøres med hånden, ellers bliver risikoen for skade på nettet meget høj. Fastgørelsesmetode afhænger ikke af båndtyperne, det er altid det samme: bånd indsættes i specielle stik i rette vinkler. Nogle håndværkere bruger lim for at gøre forbindelsen mere holdbar, men det anbefales at afvise denne mulighed, da enhver uforsigtig handling kan medføre skade på loftet.

Installation af båndet indebærer følgende operationer:

 1. Hvis man foretager målinger ved hjælp af et målebånd, skal man huske på, at køb af båndet skal ske med en lille margin.
 2. Indsæt ikke skåret bånd i åbningen.
 3. Skære båndet i hjørnet af rummet, sæt stikket i sporet.

Som du kan se, er installationsproceduren enkel og er ikke forbundet med tekniske vanskeligheder.

Hvad skal man vælge som dekorativt element?

Hver indsats har sine fordele og ulemper, valget afhænger stort set af stilen på det indre af rummet og metoden til installation af strækloftet. Baseboards ser for eksempel meget stilfulde og attraktive ud, men de er ret vanskelige at installere, og i tilfælde af demontering bliver genbrug umuligt. På den anden side er installation af effektiv belysning ret reel.

Båndet gør det muligt at forøge rummet på en visuel måde, det er nemt at installere og demontere, og efter demontering kan det bruges igen og igen. Skørt på grund af deres bredde kan skjule mange fejl, men "spiser op" rummet i rummet.

T-formet indsats til hængende lofter

Dens karakteristiske træk er høj styrke og pålidelighed. Det er bedst at vælge farve i tone i filmen, hvilket vil gøre overgangen fra belægningen til væggene glattere og blødere.

SL indsats til hævede lofter

SL-formet af denne indsats gør det muligt at bruge det i de rum, hvor der er ujævne vægge. Det adskiller sig fra andre variationer i caps i størrelse og har sine egne funktioner i installationen. Det er bedst at bruge denne indsats i tilfælde, hvor efterbehandling materialer lukker mellemrummet mellem baguette og væggen. Det er lavet af plastik og gummi, det er kendetegnet ved rigdom og variation af farve løsninger.

Polyuretanplug og gummiindsats til loftet

Gummiindsatser er underlagt slid hurtigere end polyurethan, så deres levetid er mindre. Derudover er gummiindsatser mindre modstandsdygtige overfor ætsende virkninger.

Tips til at vælge et maleri stub

Farvet tape gør det muligt ikke kun at skjule nogle tekniske aspekter, men også at diversificere interiøret. Variabiliteten i denne sag er bred, du kan finde en række forslag, det vigtigste i dette tilfælde følger disse regler:

 • farveindsatsen skal sammenfaldende med dette i det mindste med et dekorelement;
 • hvis båndet er ensfarvet til væggene, så synes rummet at være visuelt højere takket være dets brug;
 • Matchende med loftets farve giver dig mulighed for visuelt at udvide det;
 • installationen udføres kun på flade vægge, ellers bliver krumningen yderligere styrket.

Hvis du ikke kan finde den ønskede farve, kan du selv udføre maleri. Dette er gjort noget tid før installationen, mindst en dag og kun ved brug af akrylmaling.

Generelle tips

Med alle stræklofternes tiltrækningskraft er det ikke alle, der er besluttet på deres installation, at trykke på deres valg på den resulterende kløft mellem væggen og filmen. Løsningen på dette problem kan være anderledes, en person kan lide muligheden for at bruge loftsplinter, selvom det er praktisk og nem at anvende denne fremgangsmåde, opstår der mange spørgsmål. Men maskeringstape kan måske kaldes en universel og problemløsende løsning, hvorved det er let at opnå den meget ønskede æstetik i din reparation.

Når du vælger en eller anden mulighed, skal du naturligvis være forsigtig og følge overvejelserne om praktisk og sund fornuft. Et kvalitetsprodukt kan ikke være billigt, i dette tilfælde begrunder opsparing ikke sig selv. I sidste ende skal du vælge, men hvis der opstår vanskeligheder selv på dette tidspunkt, er det tilrådeligt at henvende sig til specialisternes tjenester, så de med deres hjælp kan sætte alle dine planer og ideer til virkelighed.

Camouflage tape og dekorative ledninger til stræklofter

Afslutning af loftet rum betyder at eliminere alle fejl. Ingen undtagelse og hævede lofter. I færd med at installere kluden mellem væggen og loftplanet er der et hul, som skal forsegles. Maskeringstape til stræklofter hjælper. Produkterne præsenteres i en bred vifte og har flere alternativer.

Hvad er et maskeringsbånd til et strækloft

Blød indsats til hængende lofter, som de kalder tape, er lavet af polyvinylchlorid. Formålet er at dekorere hullerne, så der ikke opsamles affald, støv osv. En dekorativ indsats er installeret i hullet mellem vægpanelet og profilen uden klæbemiddelblanding; alt arbejde tager flere minutter.

Typer af camouflagebånd

Producenter tilbyder tre indsatser:

 • T-formet. To sider af produktet vedrører loftrammen og vægpanelet.
 • L-formet. Skifter ensidig kontakt og fastgørelsesmetode. Du skal indsætte båndet i foden på rammen, og den anden side hviler på væggen i en vis vinkel, der lukker hullet tæt.
 • F-formet. Indretningen anvendes kun med fastgørelsesprofiler af plast.

Den mest enkle og alsidige er den L-formede indsats. Elastisk og let monteret, kan båndet tjene som stik på loftet af gipsplader. Indretningen er velegnet til enhver form for profil.

Montering af camouflagebånd

På grund af fleksibiliteten af ​​indsatsen vil loftets finish ikke tage lang tid, selv for en mester uden evner. Hovedkravet er installation med en vis indsats. Tape til strækloft er indsat i spor eller stik. For at rette indretningen er ikke nødvendig, læg på lim eller negle - ikke påkrævet. Bare indsæt og tryk.

Afslutningsinstallationen udføres rundt om loftets omkreds i en vinkel under 90 grader. Så ser camouflageindsatsen nøjagtigt ud, og det ekstra tryk på væggen øger styrken af ​​strukturen og tillader ikke indsatsen at springe ud selv med materialets naturlige ekspansion.

Tip! Hvis mesteren ser, at båndet er gået ujævnt, er det let at demontere (hente det op på spidsen og trække det ud) og geninstallere det. Eksplicit plus brugen af ​​praktisk indretning.

For at gøre kantningen ser harmonisk ud, er den malet, struktureret og belagt med enhver PVC-forbindelse. Derfor, selvom butikken ikke fandt en hætte til at matche loftet, skal du ikke bekymre dig - børsten og maling vil hurtigt afhjælpe fejlen.

Her er nogle tips fra fagfolk:

 • en malet loftsfarve udvider visuelt rummet;
 • Hvis båndet er tonet for at matche væggene, øges panelernes højde visuelt;
 • kontrast indretning afgrænser klart rummet.

Det er vigtigt! Dekorere omkredsen med et kontrastbånd, du skal passe på den ideelle geometri af væggene. De tonede rør ser især godt ud, når farveopløsningerne i væggene og loftet er ensartede, men det afhænger alt af værtsens præferencer.

Når maskeringsbånd anvendes

En dekorative indsats til stræklofter anvendes i tilfælde af et mellemrum mellem væg- og loftkonstruktionerne. Behovet for at bruge indretningen forklares af lærredens installationsteknologi: Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet forbliver den teknologiske åbning af profilen åben. Det er her, hvor den fleksible indsats er fastgjort.

Hvorfor ikke en sokkel eller støbning? Faktum er, at loftets hårde sokkel sidder på limen. Til betonggulve og vægge vil klæbemidlet ikke forårsage nogen skade, men PVC kan føre filmen - på steder, hvor limen klæbes, går det i bølger. Fjern fejlen fungerer ikke, loftindretningen vil blive beskadiget. Desuden vil det mindste udkast i processen med at bevirke, at "bølgerne" bevæger sig, baguetter af tryk vil ikke stå og falde af. Og selvfølgelig må vi ikke glemme klæbemiddelets kausticitet, som kan smelte PVC-folien - fejlen vises ikke med det samme, men det kan kun afhjælpes ved at omarbejde strækloftet.

Dekorativ snor til strækloft

En anden mulighed for efterbehandling på omkredsen - brugen af ​​dekorative snore. Farve fleksible tilbehør er lavet i forskellige formater og teksturer. Ledninger er billige, og at montere en dekorativ ledning til lofter er ikke vanskeligere end en fleksibel hætte.

Hovedforskellen mellem ledningen og båndet er farven og udseendet. Twisted harness ser meget smukkere ud, men båndet er mere elegant. Valget afhænger af ejerens præferencer og selvfølgelig indretningens stil.

Typer af dekorative snore

Tilgængeligt tilbehør i forskellige diametre - dette er hovedforskellen:

 • 8 mm - tynd;
 • 10 mm - standard;
 • 12-20 mm - fortykket.

Sidstnævnte bruges sjældent og kun med en lille krænkelse af geometrien af ​​krydset mellem loftet og væggen - en stigning i hullet. Det er svært at sætte dem ind i standardprofilen, du bliver nødt til at presse ledningen for hårdt ind i rillen. Tykkelsen skal vælges, således at strækningen af ​​strækloftet fuldstændigt dækker det teknologiske hul - det er en grundlæggende og uundværlig tilstand. Alt andet er efter ejerens skøn, herunder valg af kerne af selen: wire, gummiåre, bomuldsstof. Udenfor er bunden af ​​ledningen flettet, bundet eller snoet - denne indretning ser meget lyst ud, men den kan holdes fast, stilfuld.

Tip! Det betragtes som den mest praktiske snoet ledning - færdiggøren fluffer ikke, når den ligger, selvom du skal trække ud og sætte selen flere gange på plads.

Fordele, ulemper og anvendelser

Til at begynde med er ledningen smuk og original. En sådan kant er blød, fleksibel og passer perfekt til enhver, lige bøjet form.

Ledninger har følgende fordele:

 • Mulighed for flere demontering / montering
 • nem pleje (syntetisk let at rengøre);
 • et stort udvalg af former, farver, tykkelser;
 • lægger sig uden synlig indsats, giver mulighed for at omslutte forskellige former;
 • giver dig mulighed for at skabe nye visuelle effekter, for eksempel i kombination med baggrundslyset;
 • syntetisk materiale tolererer let forandringer i fugtighed, og takket være dens fleksibilitet opretholder den form stabilitet under klimaændringer.

Snorene har ingen ulemper. Derudover estimeres materialet fra $ 1 pr. 1m, det er billigt. Ansøgninger om seler er ubegrænsede. Indretningen fungerer godt i køkkenet, badeværelset, soveværelserne og garagerne, det bruges til kantning af ethvert fundament.

Tip! Dekoratører bruger ledninger til at "sy" loftområdet - sådanne spændingsstrukturer ser især originale ud. Et blødt tyndt reb samler stilen sammen, hvis du sætter ledningerne i loftet og bruger dem som klæbemidler til gardiner og tilføjer kvaster til reb.

Montering af dekorative ledninger

Installationen af ​​indsatsen til stræklofter udføres uden hjælp fra fagfolk. Seleen presses ind i spalten langs profilperimeteren og lukker spalten. Men hvis du ikke kunne finde den ønskede bredde, kan du sætte indretningen på limen, akrylforseglingsmiddel.

Nyttig kniv til skæring af rebet, klæbemidlet. For at forenkle arbejdet bruger fagfolk en limpistol.

 • anbring sammensætningen på rebets installationssted
 • det er bedre at starte fra hjørnet eller det mest buede sted;
 • at lægge ledningen glat og gradvist bevæge sig langs omkredsen og rette ledningen i profilen;
 • skære resterne af selen, afslut enderne.

Nu er færdiggørelsen afsluttet, alt arbejde er gennemført. Udfyld ikke selen med en spatel, det kan beskadige både indretningen selv og overfladen af ​​loftet. At vælge til fordel for dekorative dekorationer med en ledning, se bare på, hvad rebet ser ud i stedet for loftsplinten på billedet i artiklen.

Dekorativ snor og maskeringstape til stræklofter

Til loftet så pladsen perfekt, efter at strækningen havde strækket, skulle lærredet udføre efterbehandling. Dette betyder at forsegle det mellemrum, der ligger mellem vægpanelet og loftrummet. Gabet uden indretning vil samle alt støv, snavs, og det ser grimt ud. Nyttig maskeringstape til hængende lofter eller andet indsats. Producenter tilbyder en bred vifte af produkter til enhver smag, stil og tegnebog.

Hvad er et maskeringsbånd til et strækloft

Såkaldt blødt fleksibelt bånd af PVC. Det eneste formål med dekorationsindsatsen til stræklofter er at forsegle spalten. Installation foretages uden limkonstruktioner. Intet andet end en spatel er påkrævet, det vil være let for mesteren at klare arbejdet i bogstaveligt 15-20 minutter - hvis rummet er lille.

Typer af camouflagebånd

En indsats til stræklofter af 3 typer er til salg:

 1. I form af bogstavet T. Begge strimler af indretningen er i kontakt med bunden af ​​loftet og vægplanet.
 2. L-formet. En enklere version med et ensidet tryk. Den er indsat i rammens monteringsprofil, mens den anden side hviler mod væggen med en kant i en vinkel, lukker spalten tæt.
 3. I form af brevet F. Anvend et sådant bånd med plastikprofil, det anses for mere praktisk. Fastgjort som L-formet, men med en mere tæt sammenføjning.

Tip! Professionelle mener, at den L-formede camouflageindsats er universel og velegnet til ethvert loft, herunder plader af gipsvæg. Blokerer hullet, båndet spiller samtidig rollen som dekor og stik.

Montering af camouflagebånd

Ingen problemer med installationen er ikke engang en nybegynder. Fleksible elementer er elastiske, kun et lille tryk kræves for at indsætte båndet. Monteringspunktet er en mellemrumslås eller en stikforbindelse. Indsæt, klem, flad - det er alt. Gå langs omkredsen, montere båndet med en 90 graders vinkel for at sikre ensartetheden af ​​elementet. Derudover vil en ekstra vægt på væggen øge styrken af ​​strukturen og tillade ikke båndet at flyve ud i tilfælde af naturlige sammentrækninger eller udvidelser af materialet under temperaturændringer.

Tip! Hvis installationen af ​​indsatsen til stræklofter på et tidspunkt gik tilfældigt, kan båndet fastgøres. Hør forsigtigt spidsen, træk objektet ud og sæt det igen.


Fordelene ved indretningen omfatter muligheden for at male i enhver skygge, holdbarhed og anvendelighed.

For at være færdig med at se harmonisk ud, noter du nogle få tips fra eksperterne:

 • hvis du samler maling til båndet for at matche loftet, er rummet visuelt udvidende;
 • maling til hætten til at matche vægpanelerne vil visuelt øge lofternes højde;
 • Kontrastmaling afgrænser klart væggets og loftets plan.

Tip! Den fleksible hætte passer perfekt på ujævne vægge, men hvis indretningen skal være kontrasterende, er panelernes geometri bedre at observere. Tonetape vil understrege alle uregelmæssigheder af væggene og loftet.

Når maskeringsbånd anvendes

Efterbehandling er nødvendig for at dekorere den tekniske kløft mellem spændingspanelet og væggen. Men hvorfor fleksibelt tape, og ikke loftsplinten - det dækker også hullet godt.

Bånd til strækloft har mange fordele, hvoraf hovedparten er: elasticitet, fravær af lim under installationen. Listerne er kun monteret på lim, og det ødelægger PVC-folien. På limepunkterne begynder nettet at samle sig i folden. Udkast med dørene åbner vil sætte filmen i bevægelse, hvilket betyder, at belastningen på baguetterne vil stige, med tiden vil lamellerne simpelthen falde af.

Hvis stoffet strækkes, vil materielle skader ikke være lige så indlysende som filmen - PVC kan smelte under påvirkning af lim. Det er umuligt at straks bemærke fejlen, men det vil helt klart manifestere sig, hullerne ikke virker, du bliver nødt til at fuldstændig overstige lærredet.

Dekorativ snor til strækloft

En alternativ mulighed for foring af teknisk kløft - dekorative ledninger til lofter. Fleksibelt flettet reb er tilgængeligt i et stort udvalg af farver, teksturløsninger. Tilbehør koster op til $ 1,5, monteres ubesværet og på samme tid udsmykker kløften perfekt og tilføjer æstetik til loftet.


Når du vælger mellem en ledning og et bånd, så husk: en lys rør vinder i tekstur, men et bånd vil være mere passende i elegante decors.

Typer af dekorative snore

Ligesom ribbekanten af ​​strækloftet er snoet tov fås i flere former:

 • tynd 8 mm;
 • gennemsnitlig 10 mm;
 • fortykkede 12-20 mm.

Det er vigtigt! Tynd og tyk anvendes sjældent. Den første med smalle huller, og sidstnævnte med forstørrede sprækker eller mangler i dekoration. Det er svært at indsætte en fortykket ledning i rillerne, det vil tage en alvorlig indsats.

Før du køber en rørledning, er det nødvendigt at måle bredden af ​​spalten, hætten skal stå op med minimal indsats, tæt lukke spalten. Hvis du vælger en tynd ledning, vil der være huller, der hurtigt bliver affald, bliver støvede, men den fortykkede bliver simpelthen ikke stigende under installationen.

Hvad angår materialet til fremstilling og versioner - deres vægt:

 • tråd;
 • gummiårer;
 • bomuldsgarn;
 • snoet;
 • bundet op;
 • kurvefletning.

Mestere mener, at det snoet reb er meget mere praktisk. Sådan indretning vil modstå flere samle- / demonteringscyklusser, bliver ikke skrøbelig og vil ikke tabe udseende.

Fordele og ulemper, applikationer

Hvis vi taler om profferne, er der mange:

 • blød, elastisk finish falder på planet af enhver ujævnhed;
 • du kan trimme det buede design;
 • kombineret med enhver form for suspenderede lofter
 • du kan indsætte og fjerne utallige gange;
 • en bred vifte af typer og farver tilbydes til salg;
 • installation af en indretning kræver ikke erfaring og brug af værktøjet;
 • ledningen er ikke krævende i forlader - syntetik er ikke bange for fugtig rengøring;
 • deformeres ikke, når fugtigheden og temperaturen falder.

Hertil kommer, at snoet kabel, for eksempel i kombination med belysningsenheder, giver dig mulighed for at skabe en unik visuel effekt. Især godt ser solid ud (i farven på loftet) ledningen, bag hvilken lysene er skjult. Loftet ser "flydende" uden vanskeligheder i arrangementet af strukturen.


Hvad angår minusserne, er de ikke, da der ikke er nogen begrænsninger for brugen af ​​ledningen. Indretningen ser det samme ud i badeværelset, i køkkenet, i stuen, på kontoret, på hjemmekontoret og i landhuset. Det faktum at finishen er kombineret med en eller anden grund er et ekstra plus.

Hvis du ønsker at gøre dit hjem unikke, skal du springe over den snoet snor over hele loftets plan, og dividere overfladen i firkanter. En sådan "sting" vil give rummet en særlig chic. Det kræver ikke nogen indsats - bare lidt mere tid til efterbehandling og køb af flere reb. Resterne af ledningen kan lægges på hængslerne til gardiner og dekorere rebens haler med kvaster. Udsøgt bar indretning, kombinerer stil i en.

Montering af dekorative ledninger

For at dekorere kløften skal du indsætte den ene ende af ledningen i spalten med fingrene med en lille indsats og derefter "gå" rundt om omkredsen. De frie ender af rebet til at kombinere, kan du lim. Alt. Dette arbejde er afsluttet.

Tip! Hvis Kant ikke var til salg den ønskede tykkelse, kan du sætte indretningen på limen. Basen skal være belagt. Akrylforseglingsmiddel anvendes, den sædvanlige moment-type lim.

Spatelen under installationen anvendes ikke, for ikke at beskadige spændevævet. Vurdere, hvad tovet ser ud i stedet for loftsplinten på billedet i artiklen; sørg for at den snoet ledning er billig, praktisk og meget smuk.