sutur

Ofte, efter at have bestilt installationen af ​​et strækloft, står folk over for en situation, hvor loftsbredden er større end bredden af ​​filmrullen. I dette tilfælde er installationen af ​​en multi-level struktur ikke den eneste vej ud, især når du behøver at opretholde den oprindelige højde på rummet. Således er opløsningen et suturstrækloft.

Sømmen i loftet er det sted, hvor to lærred er sammenføjet på samme niveau. Bredden af ​​højkvalitetssvejsningen er ca. 0,5-2 mm. Det betyder, at det vil være ret svært at bemærke en sådan søm. Sømmen på måtten er den mindst synlige. Derudover er der et stort antal designløsninger til at skjule sømmen. Derfor ser disse lofter ikke mindre smukke og fordelagtige ud end sømløse. Du kan bekræfte dette på billedet af sømstræklofterne, der præsenteres i vores katalog.

Der er en myte om, at sømmen på strækloftet kan afvige fra lasten. Dette er dog ikke tilfældet: suturlofter kan modstå op til 100 kg / 1 kvm. film.

Desuden er suturstrækloftene kendetegnet ved et stort udvalg af farver, mønstre og teksturer, som gør det muligt at skabe forskellige designs og implementere selv de mest dristige designbeslutninger.

Fordelene ved suturdesign fra firmaet "100 lofter"

 • Minimumsbetingelserne for udførelse er fremstilling og forberedelse til installation.
 • Hurtig og pæn installation.
 • Høj kvalitet af alle materialer.
 • Absolut stup på loftet.
 • Hjælp til at vælge et interessant design.
 • Rimelige priser på lærred af enhver art og deres installation.

At bestille et søm stretch loft billige i Moskva

Lær mere om omkostningerne ved sømloftet til dit værelse ved at kontakte 100 loftsspecialister på +7 (495) 233-22-60. Ved samme nummer kan du bestille målerens ankomst og finde ud af teknisk information om lærredene og metoden til deres installation.

Sutur spænding lofter

Vil du stoppe med at beundre det luksuriøse stretchloft, hvis du finder ud af, at lærredet har sømme? Hvis ja, så helt forgæves. Ved korrekt valgt belysning er sømene praktisk talt usynlige, og i en professionel version påvirker ikke spændingsstrukturens styrke. Derfor er der ingen grund til at miste beundring.

Sutur spænding lofter: eureka!

Først inden udseendet af det kinesiske mærke MSD på markedet gav den utilstrækkelige bredde af kludene ikke specialister til at designe interiører med stræklofter i et stort område. I den henseende havde de tanken om at svejses materialet.

Det har forårsaget utilfredshed med nogle forbrugere. Efter alt, hvis sømmen er helt usynlig på matte PVC-lommer, så kan du stadig se på satin og blanke overflader nær det.

Designere tænker i den rigtige retning besluttede straks at drage fordel af denne tilsyneladende urentable omstændighed, og foreslog syning af klæder af forskellig farve og ensartet tekstur. Sådan viste de kombinerede sømstrækningslofter sig, som blev ægte mesterværker på den indvendige måde. Som de siger, ville der ikke være lykke, men ulykke hjalp.

Fordelene ved suturerede stoffer

Moderne teknologier gør det muligt at syge lærredene ikke kun i en retlinie eller en brudt linje, men også krølligt: ​​i form af en bølge, en bue osv. Ideen til at svejse forskellige materialer på denne måde blev til et nyt gennembrud i indretningen og i dag med hjælp af suturklæder fantastisk smukke, eksklusive og lyse loftsdesign.

De bruges med succes ikke kun for at give rummet et originalt udseende og æstetisk skønhed, men også for sin visuelle adskillelse i funktionelle områder. For at opnå dette mål foreslår designere at bruge både farvefarvekombinationer i både kontrastfarve og monokrom (en farve, men forskellige nuancer). Men det skal huskes, at for at atmosfæren ikke skal være ubehagelig, bør valget af paletten på suturstofet tages i betragtning ved valget af rummet.

Et par ord om sømme

Sømmen på strækloftet er en linje, der forbinder de to dåser. De syes under produktionsbetingelser ved hjælp af en speciel svejsemaskine.

Kvaliteten af ​​sømme afhænger af det faglige niveau af specialsvejsningen på nettet. Hvis arbejdet udføres af en mester på sit håndværk, vil sømmerne være næsten umærkelige, og samlingen bliver så sikker som hele loftet, der er kommet ud under hans hænder.

Desuden er styrken af ​​sømme direkte afhængig af kvaliteten af ​​de udvalgte materialer. Men her i sidste ende kommer det hele ned til mesterens professionalisme, fordi en erfaren og erfaren specialist ikke vil arbejde med forfalskede materialer af lav kvalitet.

Suturspændingsstoffer fra firmaet "Vester Ceiling"

Vores firma har produceret og installeret stræklofter siden begyndelsen af ​​århundredet. I dag skaber vi loftsstrukturer af enhver kompleksitet.

Mange af vores projekter omfatter fremstilling af stræklofter. Dette demonstrerer vores fagfolks høje faglige niveau. De garantiperioder, vi udsteder for svejsede webs, er jo de samme som for sømløse.

Lad os præcisere, at vi kun arbejder med materialer fra vores katalog, da vi er helt sikre på deres kvalitet.

Sutur spænding lofter

Mange russere, der er interesserede i hvad der udgør et strækloft, end det er bedre end traditionelle finish, søger information på internettet. For dem, der betragter sig som specialist, er det egentlige spørgsmål, hvad der er bedre sutur eller sømløs strækloft. Lad os prøve at overveje dette og andre emner af interesse for dig.

Fordelene ved stræklofter

Stretch loft kan være et stof eller en film, single-level og multi-level, sutur og sømløse, dyre og billige - som du vil.

Tekstildugen er lavet i Tyskland og i Frankrig. Der er ingen andre producenter, og alle analoger er falske. Materialet importeres og derfor er omkostningerne ret høje. Fordelene ved polyesterstof indbefatter materialebestandighed mod store temperaturforskelle. Kun tekstilstrækloftet vil overleve den kølige vinter i et uopvarmet landhus, sommerhus, sommer køkken og landsted. Stoffet er lavet fra tre til fem meter bredt. Dette er næsten altid nok til at sikre, at der ikke er søm på lærredet.

Tekstil lærred har en ikke meget stor palette af farver - ikke mere end halvtreds. Teksturens struktur i de fleste tilfælde matte. I sortimentet af firmaet Klipso er der et gennemskinneligt og sequined stof.

Vinyl film - det mest populære materiale til fremstilling af hængende loft. Årsagerne til dette er tilstrækkelige, og de er alle respektfulde. Vi har brug for et billig strækloft - til din tjeneste en vinyl klud af russisk produktion. Lad i sit sortiment kun tre teksturer - blank, satin og mat. Men kvaliteten, pålideligheden og sikkerheden på et anstændigt niveau. Med hensyn til prisen er den indenlandske PVC-film ud over konkurrence, hvilket gjorde det uophørlige salgsleders ophæng i loftet for den russiske produktion.

Den sædvanlige og dekorative vinyl klud er lavet både i Tyskland, og i Frankrig og naturligvis i Kina. Materialets bredde er som regel omkring en og en halv meter. Dette betyder, at suturstræklofter er fremstillet af vinylfilm, da kluden skal samles fra flere skær, svejses sammen på HDTV-maskinen. Undtagelsen fra reglen er kinesisk film, som ligesom polyesterstof er op til fem meter bred.

Uanset materialet kan dukset strækloftet installeres i enhver, endda et lille rum. For at installere strukturen skal du trække sig tilbage fra bundloftet mindst tre centimeter. Det er fuldt tilfreds med ejerne af alle boliger, herunder Khrushchev.

Udformningen af ​​strækloftet vil være, hvad du vil have det til at være. Bemærk, at der ikke er nogen gyldig grund til at nægte dig selv fornøjelsen at installere mindst et to-niveau strækloft i en almindelig lejlighed. At miste kun tre centimeter til et ekstra niveau er helt usynligt, og resultatet vil overstige alle forventninger.

Overgange mellem niveauer kan være både lige og buede. Loftet i sig selv kan laves i form af en kuppel, hvis selvfølgelig rummets højde tillader det. Buer, buer, klitter og andre tredimensionale figurer - alt dette kan gøres for at dekorere indretningen af ​​rummet.

Multi-level design udfører ikke kun en dekorativ funktion. Det er i stand til at opdele stuen, køkkenet, soveværelset og børnenes værelse i det nødvendige antal funktionelle områder. Hver zone har normalt autonome belysning og kendetegnes af en separat farve og tekstur af vinylfilmen.

Installation af vinylstræklofter er ren og høj hastighed. I gennemsnit til færdiggørelse af lokaler på op til 30 kvadratmeter. meter erfarne installatører behøver ikke mere end tre timer. Installationen af ​​strukturen kræver ikke, at møblerne udføres og deles i arbejdet.

Mange er interesserede i spørgsmålet: "Kan jeg installere et hæftet loft med mine egne hænder?". Det er muligt, men det anbefales ikke at tackle et komplekst multi-level projekt. For en nybegynder vil styrkerne være et klassisk loft på et niveau. Værktøjet vil kræve en hammerboremaskine, boremaskine, skruetrækker, trinladder, hammer. Hvis det er planlagt at installere kluden ved hjælp af harpunmetoden, vil der være behov for en gasvarmerpistol. Suturale stræklofter kan monteres i en kil-, shtapikovym- og kammetode. Så er pistolen ikke nødvendig, bare en bygnings tørretumbler. Stoffets lofter er installeret uden opvarmning.

Når man vælger et materiale, skal man bemærke, at vinylfilmen kun kan anvendes i opvarmede rum. Hvis opvarmning ikke virker i et landhus eller i et landhus om vinteren, så er det sandsynligt, at filmstrukturen strakt i rammen vil tabe elastik og stoffet vil falde sammen. Under sådanne forhold foretrækkes det at anvende et frostbestandigt stofmateriale.

Hvor pålideligt og holdbart strækloft? Russiske installatører garanterer et års drift af strukturen og 12 års web. Hvis rammen ikke bevæges væk fra væggene i løbet af denne tid, eller filmen ikke spredes langs sømmen, men konstruktionen varer i mindst halvtreds år. Garanti på et kvalitetsprodukt - et begreb i stor udstrækning symbolsk og garantisager er yderst sjældne. Men der opstår problemer med lejligheden, så når du vælger en installatør, skal du sørge for, at firmaet er involveret i at installere stræklofter alvorligt og i lang tid,

Regler for pleje af stof og film web er noget anderledes. Tekstilmaterialet i dens præstation svarer i mange henseender til gips. Loftet skal undertiden males, fordi enhver maling er falmet fra sollys.

Det er uønsket at bruge stof i udsmykningen af ​​køkkenet og badeværelset. Ved oversvømmelse vil kluden holde vand ikke længe. Efter en dag kan en plet forekomme i loftet, og i to dage bliver det beskyttende lag ubrugeligt, og nettet vil lække. Vinylfilm er mere velegnet til efterbehandling af køkken og badeværelse. Dråber af fedt og sod gøres let af med almindeligt sæbevand.

I tilfælde af en vandforsyningsulykke vil en vandtæt film samle alt vandet der strømmer ovenfra på loftoverfladen. Mængden af ​​væske kan overstige hundrede liter. Samtidig opsamles alt vandet i form af en fjernet boble. Efter udtømning vil loftets udseende genoprettes fuldstændigt og uden spor.

Strækloft med søm

Afhængigt af rummets størrelse eller opfundet projektets udformning i Moskva, kan man bruge suturbaner til at installere et strækloft. Dybest set taler vi om glatte filmmaterialer, hvis bredde kan være op til 5 meter afhængigt af producenten. Planlægger at bestille et lignende design, er det vigtigt at vide om det maksimalt detaljer.

Loft type

Pris pr. M2

kedelig

fra 290 gnid.

satin

fra 290 gnid.

Glyantsovy

fra 290 gnid.

Problemfri lærred

fra 1000 gnid.

Kunstnerisk loft (fotoudskrivning)

fra 1100 gnid.

Denne pris er ikke et offentligt tilbud (civillovens artikel 437)

Funktionerne i suturens strækloft

Når du vælger et suturloft og et firma i Moskva, som du kan stole på at installere, skal du overveje følgende:

 • Forbindelsen af ​​malerierne skal være i overensstemmelse med lysets lysvinkel fra kunstig og naturlig belysning, i så fald minimeres sømmenes synlige synlighed.
 • Kvaliteten af ​​svejsedesignet afhænger ikke kun af installatørens færdigheder, men også af fabrikationsevnen af ​​det udstyr, de bruger.
 • Det er vigtigt at overveje opstillingen af ​​belysningsarmaturerne, så de ikke er i umiddelbar nærhed af sømmen.
 • Vedligeholdelsen af ​​sømloftet varierer ikke i kompleksitet fra metoderne til rengøring af sin sømløse "bror".

Foto stræklofter med søm

"Moskva lofter" er en mulighed for at bestille en stilfuld loftkonstruktion af enhver art til en objektivt overkommelig pris i Moskva. Vores værker skelnes af højeste kvalitet, og fagligheden af ​​de håndværkere, der installerer lofter, tyder på, at der ikke er nogen visuel forskel mellem sutur og sømløse design. Du kan bekræfte dette ved at studere fotos af sømme på strækloftet, som vi placerede i tematisk sektion af fotogalleriet på selskabets hjemmeside.

Egenskaber af søm og sømløse stræklofter

Stræklofter i over 15 år er i stor efterspørgsel. De kommer med en søm og uden den. Han og den anden mulighed har begge sine fordele og ulemper. Selvklare lofter ser holistisk ud og giver større selvtillid, men i nogle tilfælde er det umuligt at undvære en forbindelse. I denne artikel vil vi sammenligne egenskaberne ved begge varianter af loftsbeklædning og hjælpe med at løse problemet.

Hvordan går sømmen på strækloftet

Hovedrollen i udseendet af loftforbindelsen spilles af det materiale, hvorfra belægningen er lavet. På glans vil spidsen være mere mærkbar, især i nærværelse af et stort antal lyskilder. Men på matte og satinoverfladen er synligheden meget mindre. Ved tilslutning af tofarve eller forskellige i teksturfilm vil spidsen ikke tiltrække opmærksomhed, men vil kun visuelt forene dem.

Også på synligheden af ​​sømmen påvirker dens placering i forhold til vinduerne og indgangen til rummet.

I slutningen af ​​artiklen vil vi give et par anbefalinger om, hvordan man korrekt placerer spidslinjen, så den ikke får øjet og deformeres med tiden.

Tilslutningsteknologi

Tilstedeværelsen af ​​svejsningen påvirkes af rummets samlede areal og udformning samt bredden af ​​rullen af ​​PVC-film, som normalt er 2, mindre end 3 meter. Spændingsdække fremstillet i Tyskland eller Frankrig er af høj kvalitet, men har en lille bredde, den maksimale størrelse er henholdsvis 3 og 2,2 meter. Filmbelægninger af indenlandsk produktion producerer omtrent samme størrelse. Kinesiske produkter i bredden når 5 meter og har en anden tekstur. Derfor, når du installerer lofter i store rum, vil det være umuligt at gøre uden docking.

Forbindelse er af to typer:

 1. Rectilinear. Det bruges til at dække et stort område. Spike to eller flere filmoverflader.
 2. Krum. Det bruges til at kombinere stoffer af forskellig farve og tekstur med bølgete og lige kurver. Du kan kombinere for eksempel matte og perforerede stræklofter, glans og satin.

Samlinger på polyvinylchloridfilm forbindes ved hjælp af professionelt udstyr på højfrekvenssvejsapparatet på fabrikken. Produktionsteknologien indebærer opvarmning af materialet til 60-70 ° C. Det færdige lærred kan klare en belastning på op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Forskelle mellem sutur og sømløse webs

Alle typer spændingsstrukturer er fastgjort med en særlig baguette. Sømløse lofter er kendetegnet ved manglende vedhæftninger og det materiale, de er fremstillet af - dette er et stofklæde. I denne forbindelse kræver installationen ikke brug af en varmepistol.

Fordelene er:

 • Overflade integritet Mere attraktivt udseende og mangel på søm.
 • Styrke. Materialet består af en polyester tekstilbase, som er imprægneret med polyurethan, hvilket er en garanti for dens pålidelighed.
 • Frostresistens Tæftloft klæber godt selv med lav lufttemperatur.
 • Farveændring. Tekstil lærred tilladt at male, og anvende fotoudskrivning.

Men der er også ulemper:

 • Et stykke kan dække op til 5 meter overflade. Når det er installeret i et rum med en bredde større end dette mærke, skal du oprette en adskilt struktur, som forbinder de to fragmenter.
 • Alle tekstilbelægninger er uigennemsigtige og har tre eller fire farver, hvilket også vil virke som en særlig ulempe.

Stræklofter med sømme er lavet af krympe PVC film, som under installationen kræver opvarmning af luften i rummet til 40-45 ° C.

 • Størrelse. Takket være spidsen er det muligt at lave et lærred af enhver bredde og konfiguration.
 • Farvning. Bredt udvalg af farver, herunder efterligning af metal, en glat overflade og en kombination af forskellige nuancer.
 • Valget af teksturer. Det er muligt at bestille et mat eller blankt strækloft. Brug også deres kombination.
 • Vandmodstand. Hvis du oversvømmede toppen eller lækkede taget, lækker ikke vandet. Derefter pumpes den ud uden skader på loftet og resten af ​​reparationen i lejligheden.
 • Muligheden for demontering. Hvis det er nødvendigt, er lærredet let at fjerne, og derefter sat på plads, og det påvirker ikke dets udseende.
 • Nem pleje. Denne belægning samler ikke støv og vasker ethvert vaskemiddel med en blød klud.

Ulemperne omfatter reduceret frostbestandighed (ved lave temperaturer kan filmen knække) og installationsproblemer forbundet med behovet for at opvarme rummet. PVC-lofter er også meget lette at beskadige, og reparationer kan kun udføres af en kvalificeret tekniker.

Skal jeg være bange for sømmen

Forbindelser forårsager ofte bekymring, især efter at have hørt myter om dem. På denne konto er der to almindelige misforståelser, lad os prøve at finde ud af det:

Myte 1. Sting kan bryde op. Hvis du har ansøgt om et anerkendt firma med et godt omdømme, er denne risiko minimeret. Problemet kan kun opstå ved ukorrekt installation og brug af materiale af dårlig kvalitet. De fabrikslavede lofter garanteres for alle former for fremstillings- og installationsarbejde, herunder pålideligheden af ​​sømadhæsionerne.

Myte 2. Stingene vil blive mærkbare. Dette er kun muligt, hvis de er analfabeter med hensyn til lyskilden og valget af lærredens tekstur. Inden du installerer disse problemer, bør du rådføre sig med eksperter, der vil hjælpe med at træffe den rigtige beslutning baseret på rummets egenskaber.

Praktiske anbefalinger

Nu overvej hvor bedre at placere sømme på strækloftet:

 • Til dockingsstedet var usynligt, bør du ikke placere det i centrum nær lysekronen eller spotlights. Især hvis loftet er blank eller metallisk.
 • For at undgå bøjning af leddet anbefales det at placere forskellige bøjninger eller bølger vinkelret på vedhæftningsstedet.
 • I tilfælde af at der ikke er nok flere centimeter af lærredens længde, er det bedre at skjule sømmen over høje møbler eller ved vinduesklodserne.
 • Undgå at lukke (mindre end 30 cm) pigge til baguetten. Ellers kan det blive en kurve eller stræk.
 • Fugen skal være placeret parallelt med vinduet, da sollys vil skabe blænding på vinkelret søm. Derudover vil denne fælles være meget lang og meget mærkbar. Der vil også være vanskeligheder med at tilpasse sin position.
 • Tilpasningen af ​​svejsesømmen hjælper med at arrangere banen symmetrisk til hinanden, og forbindelsen vil være fuldstændig ubemærket, men som følge heraf vil loftets omkostninger øge med 10-15%.

Det kan konkluderes, at lærred med søm har flere fordele end sømløse lofter. Vi bemærker også, at kvaliteten af ​​kinesiske produkter ligger på et ret højt niveau og ikke langt bag tyske eller franske producenter. Det endelige valg afhænger af dine præferencer, men du kan ikke undvære sømme i store rum mere end 5 meter brede.

Stræklofter med søm

Stræklofter med søm


Mange mennesker ved, at der er stræklofter med eller uden søm. Derfor opstår spørgsmålet, hvorfor det er umuligt at altid installere sømløse lærred, fordi de synes at være mere holdbare og æstetiske. Tilstedeværelsen af ​​en søm skyldes to faktorer: bredden af ​​rullen af ​​PVC-lærred og rummets størrelse og form. Filmbredden er som regel ca. 2 meter, mindre end 3 meter, derfor hvis rummet er stort, så kan leddene i loftet ikke undgås.

Myter om stræklofter

 • Sømmen på loftet kan bryde op. Disse bekymringer vil ikke være forgæves, hvis du bestiller loftet stof af tvivlsom produktion. Men vende sig til firmaet Decke.pro, kan du være sikker på kvaliteten af ​​materialer og installationsarbejde. Vores specialister lodner leddene på en sådan måde, at det færdige stof kan modstå en belastning på op til 100 liter vand pr. 1 m² i tilfælde af lækage.

Sømmen på loftet vil være mærkbar. Udseendet af suturspændingsstrukturen afhænger stort set af tekstilens struktur. For eksempel på søm på lær og satin med det blotte øje, er sømmen praktisk talt uadskillelig. En anden faktor er sømens placering i forhold til lyskilden. Vores specialister ved, hvordan man laver en lys accent, der skjuler enhver ufuldkommenhed.

Funktioner installation af søm loftet

Tilslutningen af ​​strimlerne af PVC-film udføres på apparatet med højfrekvent svejsning på fabrikken. Til dette opvarmes materialet til + 60... + 70 ° С. Svejsesteget er 130, 150 eller 200 cm, afhængigt af rullens bredde.

Fordele ved suturstræklofter

Muligheden for flere montering og demontering. Med et harpoon fastgørelsessystem kan spændingsstrukturen installeres og demonteres flere gange uden at skade dens udseende.

Et bredt udvalg af farver. I vores firma er der omkring 100 farver af blankt lærred og 18 matte.

Fleksibilitet. I tilfælde af små huller tæt på væggene skæres det beskadigede ark af, resten af ​​materialet opvarmes, strækkes og fastgøres i profil.

Sutur spænding lofter

Sutur spænding lofter

Gratis afgang af måleren 24 timer

Hurtig beregning af strækloftet

Hvis du har spørgsmål, ring bare og Elite Stroy-konsulenten besvarer alle dine spørgsmål.
Vores telefon: 8 (495) 125-35-70 (Vi har kun live kommunikation)

Sutur spænding lofter

Hvis du vil installere stræklofter, vil du helt sikkert komme på tværs af forskellige muligheder for loftbeklædning. En af de mest almindelige og ofte anvendte lofter er monteret med ekstra svejsesteg.

Suturlofter er polyvinylchloridfilm op til 2 meter brede, forbundet ved leddene ved svejsning. Takket være brugen af ​​speciel teknologi og udstyr er de formede sømme næsten usynlige og har høj styrke. I tilfælde af, at vand lækker fra stueetagen eller taget af huset, kan et sådant loft holde op til 100 liter vand og forblive uændret eksternt efter eliminering af konsekvenserne af en nødsituation.

Suturlofter adskiller sig fra lignende dekorative belægninger i en række fordele.

I modsætning til sømløse modstykker antager denne type dekorative finish tilstedeværelsen af ​​en række farver og teksturer i sit sortiment. Sådanne belægninger kan fremstilles i form af imiteret læder, træ, fløjl, velour, metal mv. Derudover er de karakteriseret ved høj fugtighedsbestandighed. På grund af denne kvalitet kan de bruges i sådanne lokaler som badeværelser, køkkener, saunaer, badeværelser, puljer mv.

Denne belægning tolereres godt ved gentagen våd rengøring, let at rengøre, uden at deformere og uden at ændre formen. Afviger i langvarig brug og bevarer samtidig sin oprindelige udseende.

Det anbefales at bruge sømlofterne i værelser med et stort område og som en indretning, der åbner store muligheder på grund af de mange farver og teksturer, for at skabe usædvanlige designerinteriør. Da de, takket være deres egenskaber, er i stand til at oversætte enhver fantasi til virkelighed.

Sådanne overtræk kan anvendes i enhver hældningsvinkel og på forskellige niveauer. Det er især dette materiale, der er meget udbredt til at skabe flere niveauer af forskellige former, farver og teksturer, deltager i opførelsen af ​​telte, buer og buer.

Vi tilbyder dig forskellige typer sømstræklofter opmærksom på det fremragende valg af dette materiale i vores firma. Vi vil også hjælpe med at udføre installationsarbejde i alle lokaler, vi vil gøre det effektivt, super hurtigt og præcist.

Fordele og ulemper ved søm og sømløse stræklofter, funktioner ved deres installation

Gradvist strække lofter presse ud andre designs fra markedet. Moderne producenter producerer et stort antal typer og farver af film og stoffer, der kan tilfredsstille de mest krævende og kræsne forbrugere. Enkelhed af installation, holdbarhed og praktisk funktionalitet gør stræklofter mest hensigtsmæssige til brug. Efter installation af strukturen fast fikserer stoffet, og banen kræver ingen særlig pleje er ikke bange for direkte sollys, fugt og let rengøres ved traditionelle midler. Ved konstruktion og reparation bruger de både sømløse strukturer og lofter, hvor filmen syes fra flere dele ved hjælp af specialsvejset udstyr. Det glatte loft bliver perfekt glat, og sømmen kan maskeres med farverige tryk.

Tekniske egenskaber af strukturen

Lærredet er vævet af polyestergarn på specialudstyr, så det er imprægneret med polyvinyl og derved bliver slidstærkt, elastisk og slidstærkt. Lerret er installeret af et par specialister på en arbejdsdag og kræver ikke opvarmning. Navnet kom fra brugen af ​​materiale med en bredde på mere end fem meter, hvilket er nok til at skabe et loft i en standard lejlighed.

De vigtigste fordele ved strukturer uden sømme

Stofklæder har hele rækken af ​​fordele, vi vil forsøge at fortælle lidt om de vigtigste ting:

 • Fraværet af synlige samlinger giver dig mulighed for at skabe en perfekt glat og glat overflade. Loftet bliver en glat monofonisk perfekt understreger sofistikeret interiøret.
 • Designet gør det muligt at skjule eventuelle fejl, der pludselig er opstået under driften af ​​lokalerne, samt rør til luftkanaler og klimaanlæg, alarm- og kommunikationsledninger.
 • Når de er installeret, tjener de mere end et år uden yderligere investeringer til reparationer. Må ikke sakke, tab ikke farve og vil ikke blive dækket af revner fra lang tid.
 • Strukturen af ​​stoffet er ikke porøst, så loftet kan bruges i et rum med stærke lugte. Tekstilet forbliver ikke neutralt.
 • Takket være speciel behandling kan kunstige tråde modstå betydelige belastninger og kan tjene i mange år. Mindre nedskæringer eller punkteringer vil ikke påvirke loftets integritet.
 • Det er ikke nødvendigt at anvende et antistatisk middel, da det er indlejret i stoffets egenskaber. Støv er ikke tiltrukket af loftets overflade, så deres vedligeholdelse ikke kræver særlig behandling.
 • Kunstige tråde må ikke brænde. Selv under påvirkning af en åben ild, vil et sådant loft ikke lyse op.
 • Du kan nemt installere belysningsarmaturer uden begrænsninger på strøm og glødelamper.

Ulemper med sømløse lofter

Det skal siges, at der er flere punkter, som man bør være opmærksom på, når man vælger loftets design. En lille flyve i salven i vores tønde honning.

 • Har utilstrækkelig elasticitet, så de kan ikke strækkes stærkt. Dette tillader ikke at skabe komplekse strukturer på flere niveauer og figurer.
 • Når det installeres indendørs med en overlapningsbredde på mere end fem meter, vil det ikke være muligt at undgå svejsninger, derfor skal dette problem tages i betragtning.
 • Farvepaletten i sammenligning med filmmaterialet er beskeden. Akrylmaling, farveprinter eller billeder ved brug af fotoudskrivning kan påføres overfladen. Men sådan behandling kræver yderligere finansielle omkostninger.
 • Beskadiget lærred kræver fuldstændig udskiftning, da det ikke kan repareres. Derfor skal du omhyggeligt overveje mulige krænkelser af belægningenes integritet under drift.
 • Ved fastgørelse af bladet er det umuligt at bruge harpoonfastgørelser som på PVC-film. Derfor bør du være velbevandret i processen, da den ikke kan geninstalleres fra profilen, og det vil være nødvendigt at erstatte strækloftet helt.
 • Der er mikroporer ved bunden af ​​stoffet, så når loftet lækker, vil det absorbere væske, og efter tørring kan der dannes pletter på disse steder.

Funktioner af installationsarbejdet

I modsætning til filmlofter, hvor der kræves specielle varmepistoler og svejsemaskiner, kan det sømløse stof installeres af dig selv med lidt tålmodighed og dygtighed. Ikke desto mindre vil det være bedre at søge hjælp fra specialister for at arbejdet skal kunne udføres professionelt og tjene i lang tid. Dette vil medvirke til at undgå unødige økonomiske tab, da et lille ægteskab kan føre til en hurtig fejl i strækloftet.

Den indledende fase af arbejdet vil være en grundig forberedelse af væggene, kvaliteten af ​​fastgørelsen af ​​understøttende strukturer afhænger af deres ideelt flad overflade. Hvis du har erfaring med reparationsarbejde, og du indser, at et dyrt lærred kan blive beskadiget, hvis du ikke klare arbejdet, så kan du gå videre til installationen. Hvis du er i tvivl, vær ikke nærig og ansæt gode mestere, så et trin vil hjælpe med at undgå unødvendige problemer og skuffelser.

Trin af installation

 1. Forlad ansøgningen på webstedet. Når manager har angivet ordreparametrene på den angivne adresse, forlader måleren. Det vil fjerne de nøjagtige parametre i rummet og beregne den nødvendige mængde stof og omkostningerne ved installationsarbejdet.
 2. En aluminiumsprofil er fastgjort til hver væg. Du skal være særlig forsigtig med installationen, da den vil bære hovedbelastningen, og det spændte stofs holdbarhed og form afhænger af, hvor godt den er monteret.
 3. Vi strækker stoffet med specielle klip på basis af installationen af ​​emnet på broderimaskinen. Jo tættere fastgørelseselementerne er placeret, jo mere pålideligt vil stoffet sidde på profilen, og overfladen vil være fri for forvrængninger og rynker.
 4. Efter afslutningen af ​​arbejdet på fastgørelsesstedet af klipene, går vi lidt igennem bygnings tørretumbleren, hvilket vil fjerne mindre uregelmæssigheder og forvrængninger.

Stræklofter med sømme

Da mange producenter fremstiller småbrede film, skal flere stykker svejses sammen før installation. Derudover anvendes til fremstilling af strukturer på flere niveauer ofte materialer af forskellige farver og nuancer, som kombineres i en enkelt struktur ved svejsning. Svejsninger ligner en let fortykkelse ikke mere end et menneskehår.

På matte eller satinoverflader kan kun en specialist se det. Loftet på PVC-folien monteres ved hjælp af specielle varmepistoler til opvarmning af materialet til en temperatur over 80 grader. Under indflydelse af varm luft strækkes filmen og fastgøres derefter med specielle harpoon fastgørelsesdele. Efter afkøling er loftet nivelleret, hvilket giver en perfekt glat og glat form.

Fordele ved lofter med sømme

 • Vandafvisende belægning kan modstå op til 100 liter vand lækket fra taget. Selv strækker sig til gulvet, vil filmen ikke rive, og efter at væsken er fjernet, tager loftet sin oprindelige form.
 • De vaskes på konventionelle måder og kan let opretholdes i perfekt stand.
 • Hvis strækloftet af en eller anden grund er træt af det, kan du hurtigt erstatte den nye.
 • Om nødvendigt er den installerede struktur nem at demontere. Reparer ventilationssystemet eller den eksterne ledning under den og geninstaller den.
 • Et rigt udvalg af farvenuancer giver dig mulighed for at finde en film ideel til at dekorere dit hjemindretning.
 • Fabrikanter tilbyder forskellige typer af teksturer, der kopierer udseendet af granit, natursten, ruskind eller træ.

Installation af stræklofter med sømme

 • Efter at have fjernet størrelsen af ​​rumspecialisten bestemt med filmens område. Hvis bredden ikke er nok, svejses flere stoffer i en enhed.
 • Den særlige ramme fra aluminiumformen er etableret.
 • En speciel "harpoon" er fastgjort til den forberedte film, som gør det muligt hurtigt at rette strækloftet.
 • Filmen opvarmes og installeres i en speciel ramme.
 • Steder hvor der er rynker behandles med en bygnings hårtørrer.

Langsigtet, og ledsaget af en stor mængde affald og snavs, er loftproduktionen en fortid. I dag er der ikke behov for at forsigtigt gips overfladen eller montere tunge gipsplader. Et lille stykke stof, fastgjort på væggene, vil hurtigt vende rummet til et smukt, elegant værelse. Fordelene ved denne metode er, at du om nødvendigt kan ændre lærredet til en ny i en anden farve eller skygge. Nu reparation tager kun et par timer. Du kan gå på arbejde om morgenen og vende tilbage til det nye interiør om aftenen. Der er ikke længere brug for at vaske væggene og gulvene efter hvidvaskning.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Er sømmen synlig på strækloftet? Hemmeligheder for fagfolk

Stræklofter - et hit af vores tid. Design sort, praktisk, æstetik, evnen til at installere i forskellige lokaler til formålet - de vigtigste fordele ved malerier. Men den første hindring i beslutningen om at installere en sådan struktur er størrelsen af ​​rummet. Nemlig - uundgåelig udseendet af svejsninger, når du installerer PVC-film i store rum.

Hvordan vælges en minus i et plus? Hvad kan der gøres? Specialister på "AstamGroup" vil hjælpe med alt dette.

Hvad er årsagen til udseendet af svejsninger på lærredet?

Polyvinylchloridfilm fremstilles i ruller - deres længde er absolut ubegrænset, men bredden overstiger ikke 500 cm. Ved opvarmning har filmen tendens til at strække efterfulgt af en stigning på 6-10%. Men det gør stadig ikke lærredet mere end 550 cm. Men sådanne materialer, det maksimale i bredden, produceres hovedsageligt kun i pastelfarver. Hvis du har brug for en mere original farve, design, varierer bredden kun i området 130, 150, 180, 200, 270, nogle gange 320 cm.

For eksempel kunne du lide en bestemt farve, og den maksimale bredde er kun 150 cm, så skal du ikke lave 1, men endda 2 sømme for et værelse på 380 cm. Men faktum er, at der på højkvalitetsfilm fra en god producent vil være en tynd og næppe mærkbar søm. Dette er muligt på grund af, at materialet ikke er tværbundet og ikke limet sammen, men svejses sammen på molekylært niveau - sømmen ikke overstiger 0,17-0,35 mm.

Og hvis det også er rigtigt at nærme sig udvælgelsen af ​​skyggen og tekstur af loftet og placeringen af ​​belysningsenhederne, vil sådanne detaljer som sømmen ikke engang blive ved at blive ved siden af ​​hinanden. For eksempel på sømmen i mat og satin er sømmen næsten usynlig. Men på reflekterende design af glans kan det være mest mærkbar. Men dette problem kan løses, hvis fagfolk er involveret i at arrangere disse led. Kun de ved i hvilket bestemt tilfælde det er bedre at placere dem langs rummet, og i hvilke - over og så videre.

Hvorfor skal du ikke være bange for søm på stræklofter?

En af de største frygt for kunder er, at lærredet på et øjeblik vil rive (med tiden eller i tilfælde af oversvømmelse ovenfra). Da alle ønsker at gøre det indrettede værelse så smukt som muligt, tror mange mennesker, at sømmen kan påvirke loftets æstetiske egenskaber betydeligt. Men vi kan forsikre dig om, at duftkasser af høj kvalitet fra en betroet producent er meget pålidelige!

Specialisterne i vores virksomhed i produktionsprocessen er alle produkter testet for styrke, strækning, rivning - alt takket være brugen af ​​certificeret udstyr i henhold til europæisk standard ISO 9001. Webs med søm monteret af vores montører er holdbare, tjener på samme måde som hele materialer.

Sømmen på strækloftet kan være en del af dit design!

Har du nogensinde set i virkeligheden lofter med lige og buede udtrukne sømme? Når alt kommer til alt kan du slå tilstedeværelsen af ​​et led på lærredet. Hvis du kan lide lyse accenter, og du kan lide at bruge et blankt produkt til visuelt at omdanne et lille rum, så kombinerer du flere dåser i forskellige nuancer! Her vil sømmen være den vigtigste accent - helt passende, det behøver ikke at skjule og er bange for, at gæsterne vil se det.

Du kan vælge så mange malerier og følgelig farver som dit hjerte ønsker. Følg fantasy - søm kan være:

 • tværs;
 • langs;
 • krum;
 • zigzag måde;
 • halvcirkel osv.

Som du kan se, kan fejlen ved første øjekast virkelig blive til værdighed. Og svejsningerne har deres fordele! Du har mulighed for at installere et lærred af enhver størrelse, konfiguration. Det er også muligt at bruge designteknikker vedrørende docking af forskellige i tekstur og farveprodukter. Du kan forbinde de ikke-forbundne, som det forekommer ved første øjekast.

For en mere detaljeret høring, kontakt AstamGroups specialister - alle spørgsmål besvares kompetent, de bedste muligheder tilbydes til en overkommelig pris, og målinger og installation vil blive gennemført.

Stræklofter med søm

Stræklofter med søm


Mange mennesker ved, at der er stræklofter med eller uden søm. Derfor opstår spørgsmålet, hvorfor det er umuligt at altid installere sømløse lærred, fordi de synes at være mere holdbare og æstetiske. Tilstedeværelsen af ​​en søm skyldes to faktorer: bredden af ​​rullen af ​​PVC-lærred og rummets størrelse og form. Filmbredden er som regel ca. 2 meter, mindre end 3 meter, derfor hvis rummet er stort, så kan leddene i loftet ikke undgås.

Myter om stræklofter

 • Sømmen på loftet kan bryde op. Disse bekymringer vil ikke være forgæves, hvis du bestiller loftet stof af tvivlsom produktion. Men vende sig til firmaet Decke.pro, kan du være sikker på kvaliteten af ​​materialer og installationsarbejde. Vores specialister lodner leddene på en sådan måde, at det færdige stof kan modstå en belastning på op til 100 liter vand pr. 1 m² i tilfælde af lækage.

Sømmen på loftet vil være mærkbar. Udseendet af suturspændingsstrukturen afhænger stort set af tekstilens struktur. For eksempel på søm på lær og satin med det blotte øje, er sømmen praktisk talt uadskillelig. En anden faktor er sømens placering i forhold til lyskilden. Vores specialister ved, hvordan man laver en lys accent, der skjuler enhver ufuldkommenhed.

Funktioner installation af søm loftet

Tilslutningen af ​​strimlerne af PVC-film udføres på apparatet med højfrekvent svejsning på fabrikken. Til dette opvarmes materialet til + 60... + 70 ° С. Svejsesteget er 130, 150 eller 200 cm, afhængigt af rullens bredde.

Fordele ved suturstræklofter

Muligheden for flere montering og demontering. Med et harpoon fastgørelsessystem kan spændingsstrukturen installeres og demonteres flere gange uden at skade dens udseende.

Et bredt udvalg af farver. I vores firma er der omkring 100 farver af blankt lærred og 18 matte.

Fleksibilitet. I tilfælde af små huller tæt på væggene skæres det beskadigede ark af, resten af ​​materialet opvarmes, strækkes og fastgøres i profil.