Hvordan man vælger et kit til loftet for maleri

En bred vifte af kittemixer præsenteres på markedet for byggematerialer. Hver type afviger i egenskaber og bestemmelsesområde. Putty til loftet for maleri varierer også i omfang og sammensætning. Hvilket er bedst egnet til dette formål, kan du finde ud af ved at læse følgende oplysninger.

Typer af kitblandinger til det tilsigtede formål

Hele sortimentet af putties til loftbehandling er opdelt i tre hovedgrupper:

 1. Startvisning. Det anbefales at bruge som tilpasning. De vigtigste egenskaber af denne type er - god fastholdenhed med overfladen og kompatibilitet med overfladebelægningen. Til registrering af overlapninger brug dekorative. Loftet i badeværelset er behandlet med et kit med høj modstandsdygtighed mod fugt.
 2. Afslutningsvisning. Denne sammensætning er anvendelig til den afsluttende fase af vendte værker. For at forhindre mulige problemer er det nødvendigt at prime overfladen. Det anbefales at vælge en primer og kittet fra en producent.
 3. Universal visning. Det er en praktisk mulighed, der kan fremskynde den forberedende fase af loftbehandling i høj grad. Dens alsidighed ligger i sammensætningen, som indeholder både den første og anden type putty-blanding. Der er dog en minus - den høje pris for materialet.

Hver af repræsentanterne for putty-blandingen har også opdelinger i kategorier. I lyset heraf anbefaler eksperter at læse instruktionerne på pakken og få oplysninger om dens egenskaber. Derefter vil alle være i stand til selv at bestemme, hvilken der skal vælge den bedste kitt.

Typer af kit i sammensætning

Fyldstoffer kan indeholde forskellige komponenter. De vigtigste er som følger:

Anvendelsesområde - udjævning af loftets overflade i rum med høj luftfugtighed eller med pludselige temperaturændringer. Disse er som regel badeværelser, køkkener, saunaer og svømmebassiner samt villaer, hvor der ikke er konstant opvarmning.

Denne type kittemix sælges i hvid. Fuld skygge opnås efter 100% tørring. Masters anbefaler at blive brugt som grundlag for maleri. De vigtigste fordele er høj vedhæftning med overlapning af betonprodukter. Denne type anbefales ikke til gipsfundamente.

Karakteriseret af miljøvenlighed og mangel på dampspærrefilm på ansøgningstidspunktet. Blandingen af ​​gips er alsidig og kombineres med et loft lavet af gipsplader, træ eller betonmaterialer. Inden kittet påføres, er det nødvendigt at prime overfladen.

Gipsgipsblanding til loftet er lavet som start, efterbehandling og universelt udseende. Bruges til at afslutte loftet til maling i alle lokaler. Men hvis vi taler om overfladebehandling i et nyt hus, skal du først anvende startblandingen og derefter finishen.

Producenterne gør kitt på latex og akrylbase. Populær på grund af sin alsidighed og anvendelse uanset luftfugtigheden i rummet.

Hvilket er bedre at vælge imellem disse to muligheder, kan bestemmes af egenskaberne. Latex kittet er præget af høj styrke, plasticitet, fraværet af stærke lugt, både under drift og efter fuldstændig tørring. Akryl bruges oftest som finish. Det er at foretrække at bruge på forskellige modstående materialer, siden Det giver dig mulighed for at opnå en glat overflade.

Det er muligt at købe kitt til et loft under maling i to muligheder - et tørt og klar udseende. At sætte putty er tilladt i 2-3 lag, men tykkelsen af ​​hver bør ikke være mere end 5 mm. Tørretiden på et lag når i gennemsnit 24 timer.

Anvendelsesområdet for polymersammensætninger er meget omfattende og er egnet til overflader såsom:

 • armeret beton;
 • gips;
 • pudset;
 • polyurethan.

Ubestridelige fordele ved denne type putty er en hurtig kamp, ​​når de sammenlignes med gips eller cementblandinger. Også fordele kan kaldes resultatet - en glat overflade uden krympning og revner.

Baseret på en række kitt til loftet, når man vælger det, er det nødvendigt at fokusere på tilstanden af ​​overflade og fugtighed i rummet.

Korrekt valg af kitt til afslutning af loftet

Putty til loftet for maleri, hvilket man vælger, er et problem for mange mennesker, der har besluttet at lave reparationer selv. Masters anbefaler at give præference for kendte producenter. Fordi maling af loftet kræver en flad og glat overflade. For at opnå dette er det kun muligt at anvende en blød og fleksibel kittemængde.

Hvis stedet eller hele loftet vil blive dækket af tapet, så er hovedreglen at forsegle uregelmæssigheder og sprækker. I fremtiden kræver overfladen ikke specifik og tidskrævende pleje. Når du forbereder dig til dekorative efterbehandling, som i det første tilfælde, er det nok at slippe af med revner. I dette tilfælde bør man prioritere cement eller gipsplaster samt start og universelle blandinger.

Hvad putty bedre putty loftet

Et vigtigt element i byggearbejdet er forberedelsen af ​​loftet til efterbehandling og maling. Hvad slags kitt bedre kittens loft til maleri, hjælper med at bestemme artiklen. Du skal starte og afslutte kittet. Dette materiale eliminerer revner, huller, led. Denne fase har implementeringsteknologien, der skal følges. Loftet, med hvilket der skal udføres yderligere arbejde, kan være i et vådt rum, så skal du bruge beton eller polymerpuds, gips eller gipsplader. Dette område er jordet, og efter at de er kittet.

Hvis loftet var gammelt materiale (maling, tapet, indretning, finish), skal det fjernes. Processen udføres med vand eller særlig væske. Efter rengøring af loftet påføres en primer på den tørre overflade. Dette stof bidrager til fastholdelsen af ​​loftet med et kit. Hovedfunktionen er vandmodstand. Med hensyn til kittet er det bedre at købe en færdiglavet opløsning end en tør blanding. Det er mere praktisk, holdbart, kræver ikke tid til forberedelse, men dyrere i pris.

Nødvendige værktøjer til arbejde

 1. Til priming skal du bruge: rulle, børste, bad til maling;
 2. Putting kræver: to spatler (stor, lille), en smal spatel til arbejde med hjørner, to spande vand (til mørtel og rent vand), en byggemixer for at forstyrre mørtel.
Putty loft gør det selv

DIY Priming Stages:

 • Køb den bedste kitt til loftmateriale (mursten, hl, beton).
 • For nemheds skyld hældes det krævede beløb i en flad beholder. Brug en rulle på loften.

Tip: Ved at prive loftet fra gulvet, brug et specielt langt håndtag til rullen. Terry-rulle absorberer mere væske, hvilket vil spare tid og omkostninger.

Efter tørring af primerovertrækningen, fortsæt direkte til gipset. Universelt loft er beton. Det første lag kaldes groft, brug start kittet. Den består af grove granulater, der gør en grov struktur, der giver dig mulighed for at rette loftet op. To muligheder for kitt: tørblanding eller færdiglavet løsning. Hvilken slags kitt er bedre for loftet, hver enkelt vælger.

Hvem vil spare penge. Det er nødvendigt at tørre blandingen med vand til den ønskede konsistens, bland Miller, vent 20 minutter for at svulme granulerne. Den anden mulighed betragtes som bedre. Det er unødvendigt at ælte, efter åbning af en måned opbevares i åben form - 3 timer. En nybegynder kan håndtere dette materiale. Efter påføring og tørring af startlag, sætter vi finishet på. Laget opvejer ikke op til 2 mm. Acceptabel 2-3 tiers.

Klar og tør blander til loftet

Nu bestemmer vi, hvilken kit der er bedre at vælge til loftet. Kittet er opdelt i to underarter - det er tørblandinger og færdige løsninger. Minus den første mulighed - kræver ekstra tid, tørrer hurtigt i luften. Du har måske ikke tid til at bruge den færdige opløsning, og efter at der er tilsat vand til det tørrede materiale, går dens kvaliteter tabt. Den anden mulighed er bedre bevaret i luften. Færdig kitt til loftet er tilgængelig på en anden basis, hvilken er bedre at finde ud af nu.

Hvordan man vælger et kit til vægge og loft (video)

Specialiseret kit

Denne type er beregnet til visse arbejdssteder - tætningsled mellem gipsplader, revner, bukser. Dette kan omfatte gips. Det klare sig godt med eliminering af uregelmæssigheder. Ofte bruges som efterbehandling materiale. Arbejder med hende, serpyanka er ikke nødvendig. De indeholder antifungale og antibakterielle komponenter. Nogle er i stand til at forhindre udviklingen af ​​rust, korrosion. Har god elasticitet, holdbarhed. For at kunne vælge, skal du studere instruktionerne, omfanget, som er angivet på pakken

Universal kittet

Udskiftning af de to blandinger, start og efterbehandling, brug en universal kit. Ved prissætning er det meget dyrere end normalt. Det er nemt at arbejde med det, det gør ikke en ekstra indsats. Ikke for herrer er det praktisk, når alt arbejde kan udføres i ét materiale. Udfører installationen af ​​gipsblokke, dekorative trim, strukturelle finish. Velegnet til overfladebeton, træ, gipsvæg. Passer til universelt materiale, da det indeholder mange materialer, har en bred vifte af funktioner. Før du bruger sådanne blandinger, skal du omhyggeligt studere instruktionerne. Hvad præcis det er beregnet til, hvilke egenskaber det har.

Start og efterbehandling lag

Startspartel - et materiale, der bruges i starten af ​​robotter. Skjuler store revner, revner. Overtræklaget opvejer ikke 1,5 cm. Dette materiale har god vedhæftning, styrke. Efterbehandling kittet er et materiale, der retter starterens belægning, forbereder væggene til efterbehandling, dekoration. Belægningslaget opvejer ikke op til 2 mm. For at gøre resultatet mere effektivt er det nødvendigt at bruge materialet fra en producent.

Sådan vælger du et kit til loftet

Teknologi kitt starter kittet:

 1. Tag den forberedte opløsning med en lille spatel og fordel det jævnt fordelt på det store værktøjs plan
 2. Påfør kittet på væggen korrekt i en vinkel på 35 grader.
 3. Trykkraften ændres ikke under applikationen;
 4. Små strimler, et spor fra værktøjet, vi sletter straks.

Loftet til maling eller limning af tapet skal være helt glat uden fejl. Efterbehandling kitt vil hjælpe med at gøre det. Anvendelsesmetode svarende til startlaget. Kun dets lag opvejer ikke 2 mm. Hvert nyt lag påføres efter tørring af den forrige. Den bedste finish til loftet har en fint kornet struktur, takket være, at loftet bliver glat.

Ved afslutningen af ​​påfyldningsarbejdet sker skæring af flyet med en maske eller sandpapir. Denne proces hjælper med at gøre væggene helt glatte og jævne, hvilket er nødvendigt før maleri. Du skal bruge et specielt slibeværktøj. Masters erhverver mekaniske, dyre. For en gang kan du købe en manual. Slibning af overfladen udføres i henhold til princippet: Startlaget behandles med grovkornede skind, efterbehandlingsklartet - med finkornede. I slutningen af ​​arbejdet primed, venter på loftet til tørring. Du kan begynde at male.

Hvilket kit er bedre til loftet

Hvilket kitt til loftet er bedre

Den mest afsluttende del af reparationen er afslutningen af ​​loftet med kitt. Hvilken slags kitt til loftet er bedre - det afhænger stort set af egenskaberne. Efter alt vil kvaliteten af ​​den færdige overflade afhænge af den rigtige blanding. Hvis kittet vil indeholde revner og ridser, vil de straks blive synlige under tapetet eller under et lag maling. Nogle gange kan nogle stykker af kittet falde, fordi det foregående lag ikke blev primet.

Hvad sker der kittet?

Det skal dog bemærkes, at kittens loft er en ret vanskelig proces. Oftest forekommer kittelag til sådanne formål som:

 • Puttying loftet for maleri. Denne mulighed er den mest tidskrævende, da i sidste ende skal du få et højkvalitetslag, ellers vil fejl efter maling umiddelbart ses.
 • Putty loft under tapetet. Denne mulighed kræver ikke førsteklasses dækning, så i dette tilfælde er det nødvendigt at niveauere alle uregelmæssigheder og fjerne for store fejl.
 • Puttying loftet med den efterfølgende anvendelse af dekorative gips. Også her kan der begrænses til en sammenligning af uregelmæssigheder.
 • Under alle omstændigheder skal en fuldstændig flad overflade opnås efter fuldstændig tørring af putten. Et af de vigtigste kriterier for valget af kit er den type overflade, der skal behandles.

  Typer af kit

  Det er meget vigtigt, hvilken blanding der skal købes - klar eller tør. Den færdige blanding er meget dyrere, men har en højere kvalitet end den tørre. Hovedkomponenterne af højkvalitetsblandinger er polymerer og gips, de giver materialet den ønskede fleksibilitet og vandmodstand og gør den endnu mere holdbar.

  Valget af kitt til loftet afhænger ikke kun af dets oprindelige egenskaber eller producenten, men også af de forhold, hvorpå denne kittet skal bruges. Derfor er en af ​​de sidste faktorer, der påvirker beslutningen om, hvilken kitt til loftet er bedre, derfor det funktionelle formål med rummet. En cementbaseret blanding er for eksempel egnet til både våde og tørre rum. Det kan med succes anvendes i boliger og i badeværelser.

  Ved hjælp af syntetiske blandinger kan du få en ikke-krympende overflade og derved forhindre forekomsten af ​​forskellige fejl i fremtiden.

  I dag er PVA lofter til lofter meget populære, men de er kun velegnede til velopvarmede rum. Følgelig er denne kit ikke egnet til at afslutte en balkon eller loggia.

  Korrekt putty loft gør det selv

  Putty er et af de vigtigste trin i reparationen, som gør det muligt at jævne overfladen og forberede sig på efterbehandling, men mange af jer ved førstehånds, hvordan man kan tømme loftet.

  Det er ret nemt at klare denne opgave alene, det er kun vigtigt at vælge det rigtige byggemateriale og fuldt ud overholde al arbejdsteknologi.

  Hvorfor skal du putte loftet?

  At lægge loftet med egne hænder eller med hjælp fra et team af fagfolk er nødvendigt, når man reparerer ethvert hjem - fra en gammel Khrusjtjov til en elitisk ny bygning.

  Hvorfor er det nødvendigt at putte loftoverfladen og er det muligt at undvære det?

  • I gamle huse, som følge af udsving i fugtighed, temperatur og mekaniske skader, finder overfladen uundgåeligt mangler: der forekommer revner, gamle gipscrumbles, gule pletter vises osv. I sådanne tilfælde hjælper kittens vægge og lofter: det justerer overfladen, giver en ensartet hvid belægning, skjuler revner og huller
  • Gipsbelægningen er ret groft og groft til berøring, og derfor er det nødvendigt at sikre et jævnt loft, inden man slutter til maling, dekorativt gips og limning af almindeligt eller flydende tapet. Den færdige kitt til maling passer perfekt til det - det skaber en tynd og glat belægning.
  • Nye boliger, i flere år efter konstruktion, krymper altid. Skjul revner i vægge og lofter hjælper også med at putte
  • Ikke mindre vigtigt er gipspladens loftslag til maling eller tapet - det hjælper med at reducere maling og lim forbrug, luk leddene mellem pladerne og mærkerne til selvlukkende skruer, og sørg for en ensartet farve på overfladen.

  Hvordan vælger man et kit?

  Før du begynder at tømme loftet med dine egne hænder, er det vigtigt at vælge den rigtige sammensætning til reparationsarbejde.

  Kittemixer til loftoverflader er opdelt i flere typer afhængigt af tidspunktet for påføring og sammensætning.

  Til færdigbehandling anvendes tre forskellige typer: startspartel til det første nivelleringslag og efterbehandling, hvilket giver en tynd og jævn belægning.

  Der er også universelle blandinger - de kombinerer fordelene ved begge typer, men de er meget dyrere.

  Sammensætningen skelner mellem cement og lime til vægge og lofter, når man arbejder i rum med høj luftfugtighed (køkkener, badeværelser, svømmebassiner), cement-sand kompositioner til problematiske ujævne overflader og gips til efterbehandling.

  Hvordan vælger man den mest egnede blanding og hvilken kit er bedre til loftet?

  Når du køber, skal du overveje flere kriterier:

  • viskositet, grad af slibning og dispersion af partikler i en blanding
  • reaktion på fugtighed og temperaturændringer
  • modstand mod deformation efter tørring
  • vedhæftning (vedhæftning til overfladen).

  Startkittet skal have fremragende vedhæftning, der passer til vægge og lofter af ethvert materiale, for at være modstandsdygtig over for eksterne faktorer.

  Sådanne opløsninger er normalt medium eller grove dispergerede - det gør det muligt at justere revner og huller.

  Efterbehandling kit skal være fint og give et perfekt jævnt lag.

  For den bedste effekt skal du vælge start- og efterbehandling blandinger af samme producent.

  Forberedende arbejde

  Inden du tømmer loftet, er det vigtigt at forberede en arbejdsflade.

  For det første skal du forsigtigt fjerne det gamle loftdæksel og rengøre overfladen.

  For at gøre dette skal du fjerne alle møbler fra værelset eller dække det med en film.

  Derefter fugtiggør den forældede belægning grundigt med en rulle eller sprøjtepistol og fjern det gamle tapet, flakgips, spor af svampekolonier med en spatel.

  Hvis loftet er lavet af gipsplader og allerede er monteret, bliver dette trin overskredet.

  Derefter kommer primerens drejning - priming fastgør den løse overflade, danner en vandtæt film, hjælper en mere aktiv adhæsion af kitt på overfladen af ​​vægge og loft og reducerer forbruget af efterbehandling materialer (især når du er færdig til maling).

  Løsningen, som primer vælger til arbejde, afhænger af overfladens overflade.

  Til beton og løse overflader er en dyb penetreringsprimer eller betonkontakt egnet til gipsvæg - akryl mv.

  Hvis der opstår svamp eller skimmel regelmæssigt i loftet, vil der være behov for et ekstra lag af antibakteriel primer.

  Følgende værktøjer og materialer er nødvendige for spackling:

  • kittens blanding
  • 2 spatler af forskellig størrelse (smal, 10-12 cm og bred - 47-60 cm)
  • spartelbeholder
  • bor med en mixer dyse (til dyrkning af tør blanding)
  • serpyanka tape og gipsplader forstærkning tape.

  Teknologi arbejde

  Før du begynder, skal du forberede kittens opløsning.

  I dag til salg er der to typer kitt: fortyndet og tørt, lagt i poser.

  Valget af byggematerialer afhænger udelukkende af personlige præferencer - den tørre blanding opbevares i lang tid og er lidt billigere, men væsken er helt klar til brug og praktisk at arbejde med.

  Fremgangsmåden til fremstilling af en tør blanding er ret simpel: du skal hælde den rigtige mængde vand i spanden, tilsæt kittet, blandes med en byggemixer og lad stå i 20 minutter, så alle luftbobler kommer ud.

  Bland derefter igen - og du kan komme til at arbejde.

  Hvordan tømmer loftet for at få den perfekte belægning til maling, tapet eller dekorative gips?

  Teknologien er enkel: Vi scoop blandingen med en lille spatel, spred den på en bred spatel og fordel den over loftet.

  Det er bedre at anvende startlaget af kittet fra hjørnet eller fra en af ​​væggene, fordel det med flere bevægelser af spatelen.

  Sporene fra værktøjets kanter skal straks gnides.

  Dybe pits og revner kan smøres i 2-3 lag.

  Afslutningslaget bør kun påføres efter fuldstændig tørring af den forrige.

  Teknikken er ens, men det er vigtigt at huske, at dette lag er den tyndeste.

  Hvis du tømmer til maling, skal overfladen efter tørring rengøres og udjævnes med en slibemaskine eller et papirpapir.

  Drywall kittet

  Forberedelse af gipsplader (gipsplade) til maling eller efterbehandling af tapet og dekorative gips - processen er omhyggelig og meget ansvarlig. Hvordan putty gipsvæg loft korrekt?

  Putty GKL består også af to faser.

  I startfasen fremstilles leddene mellem pladerne og sporene af selvdrejende skruer - disse arbejder er ens for vægge og til loftet.

  Det er nødvendigt at sætte leddene mellem gipspladerne, holde netbånd serpyanka nøjagtigt midt i krydset, drukne det i kitt og luk det andet lag af blandingen.

  Derefter forstærkes sømmen med forstærkende papirtape og dækker forsigtigt alle hætterne fra skruerne.

  Et vigtigt punkt: Sørg for, at de er placeret korrekt, inden de dækker sporene på skruerne. Hættene skal forsænkes i gipsplade med 0,5-1 mm.

  Når startkittet er tørret, anbringes der en kitt.

  Den anbefalede lagtykkelse er 0,5-2 mm.

  Alle ar fra spatelen skal gnides straks under arbejdet, de resterende mangler fjernes efter tørring ved hjælp af en slibemaskine eller en speciel rist.

  Så skal du behandle gipsvægsprimer, og du kan fortsætte til den dekorative finish.

  Hvilken slags kitt at vælge loftet?

  Der er flere typer kitt til loftet, der passer til forskellige driftsforhold.

  Reparationsprocessen slutter normalt med den endelige justering af forskellige overflader: vægge, lofter. Dem, der selvstændigt forpligtede sig til at lave reparationer, kan med en vis færdighed ganske tolerabelt bruge deres evner til at udjævne væggene. Dette kan dog afslutte sagen, da det bliver meget sværere at nå loftet.

  Typer af fyldstoffer til loftet

  Putty i udseende er en tyk plastmasse, som bruges til specifikt arbejde med bearbejdning af vægge, lofter, facader af bygninger mv. Fyldning af vægge og lofter adskiller sig fra andre byggematerialer - mørtel - ved sin såkaldte dispersion, det vil sige ved meget mindre partikler, hvis diameter er adskillige mikron. Putty indeholder forskellige fyldstoffer af cement, lime, gips og sand, hvilket bidrager til, at materialet hærder efter en vis tid. Derudover tilsættes også særlige tilsætningsstoffer (for eksempel blødgørere) til kittet.

  På markedet kan du finde en bred vifte af varierede fyldstoffer til loftet. Hvis du laver en liste over typer af denne kitt, så får du noget som dette.

  Typer af kitt til loftet i forskellige parametre:

  • gips
  • akryl
  • lim
  • grundlæggende
  • tynd
  • klar
  • tør
  • kære
  • billige
  • russisk
  • import.

  Således vil selv en specialist finde det svært at afgøre, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Hvad skal så en uerfaret "elsker" gøre? Derfor vil vi forsøge at finde ud af, hvilken slags kitt det er, og ved hvilke parametre skal det komme ud af al denne overflod.

  Hvorfor sætte loftet op?

  Loftplade udføres med henblik på at niveauere flyet over hovedet, mens kun en ren, holdbar og fast overflade er egnet til kitt. En sådan overflade kan f.eks. Være murværk eller gipsvæg. Du kan frit kaste mursten, beton, isoleringsplader.

  Metal spatteres dårligt, plast er glas, især hvis de er i et fugtigt rum.

  Filletloft til et bestemt formål. Til loftet af sådanne formål - tre. Den første af disse er kitt til at male loftet med vandbaseret maling. Det skal straks bemærkes, at dette er det vanskeligste og ansvarlige for målsætningerne, da en lille afvigelse fra teknologien til kittens loft vil medføre, at maleri senere vil afsløre alle manglerne, og de vil blive synlige selv for det blotte øje.

  Det andet mål - putty loftet for den efterfølgende pasta tapet. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at opnå en helt flad overflade, da tapetet vil skjule alle fejlene. Men du skal stadig fjerne store fejl og rette mærkbare uregelmæssigheder. Det må siges, at det i begge tilfælde er både kedeligt og fysisk svært at putte i loftet, for hele tiden skal man holde hænderne over hovedet.

  Det tredje mål er kittet til at forberede loftet til påføring af dekorative gips. Det er klart, at i en sådan situation er der ikke behov for at stræbe efter en model, som de siger "glasbelægning".

  Hvad skal jeg se efter, når man vælger et fyldstof til loftet?

  Det korrekte valg af kitt afhænger af succesen af ​​indretningen af ​​loftet. Hvis du tager et forkert valg, kan du ødelægge hele sagen som følge heraf. Det er derfor, du bør være særlig opmærksom på processen med at erhverve kittet.

  Kittens kvalitet afhænger primært af sine fraktioner. Jo mindre de er, det tyndere lag af kitt kan påføres overfladen. Strukturen af ​​kittet med grove fraktioner (op til 0,6 mm) tillader det kun at anvendes til drift af grundlæggende overfladeudjævning. For den endelige behandling, det såkaldte sluttrin, skal du bruge en blanding med en mindre størrelse (for eksempel op til 0,3 mm). Der er en kitt og med endnu mindre fragmenter. Et sådant materiale kan være egnet til påføring af et tyndt og glat, permanent nivelleringslag. Det er derfor, at alle står over for valg af, hvordan man vælger et kit til loftet, så det er det mest egnede til en bestemt opgave.

  Tilføjelse af forskellige modifikatorer til fyldstofet giver dette byggemateriale fleksibilitet og fleksibilitet i drift. Af stor betydning er kittens egenskab let at glatte, strømmer ikke og udgør ikke grove synlige sømme. Det skal huskes, at opløsningen skal anvendes så hurtigt som muligt, da det har tid, hvor kittet hærder. Når du køber, kan du spørge, hvor meget tid kittet forbliver "brugbart". Gipsblandinger har en sådan arbejdskapacitet i 30-60 minutter, cementmørtel - ca. 2 timer og polermasser - flere dage, hvis du opbevarer dem i en lukket beholder. Det er vigtigt at vide, hvor længe kittet på loftet hærder helt. Disse parametre kan påvirkes af det modificerende additiv.

  Video på kittens loft

  Hvis det er nødvendigt at sætte loftet i løbet af reparationsprocessen, skal du i forvejen finde ud af, hvad det skal gøres: inde i bygningen eller på facaden i et tørt eller fugtigt koldt rum. Sådanne forhold er angivet på en beholder, men oftere betaler dekoratører ikke særlig opmærksomhed herom. For eksempel lægger de fleste i kolde værelser polymert fyldstof på loftet, hvilket er absolut umuligt at gøre. Et sådant materiale står ikke på overfladen, svulmer og falder hurtigt helt. Selv den maling, der påføres ovenpå, hjælper ikke i denne situation. Det kan ikke forhindre adskillelse af kittet, fordi det som enhver maling har en hygroskopicitet.

  Under fugt og koldt forhold bør der anvendes fugtbestandigt cementkittet, det svulmer ikke og vil ikke falde fra hinanden.

  Under normale forhold kan organiske, gips- eller polymerblandinger anvendes. Gipskitt kan "trække vejret" og udglatte fugtighedsniveauet i rummet. Imidlertid kan konstant luftfugtighed og kulde påvirke sådanne materialer negativt.

  De korrekte betingelser for brugen af ​​kit

  Hver producent på sin egen måde forbereder modifikatorer. I denne henseende skal du, når du køber et kit, læse omhyggeligt anbefalingerne og instruktionerne på produktemballagen. Hvis du ignorerer dette råd, kan du få et meget dårligt resultat eller slet ikke få det. Hvis det skete, at sømme eller revner dannede på det hærde lag af fyldstof, så kan vi konkludere, at arbejdet blev udført:

  • ved en udendørs temperatur på mere end 30 grader Celsius eller tvert imod - under 5 grader Celsius
  • med luftfugtighed på mere end 80%
  • i direkte sollys.

  I denne forbindelse er der visse indstillinger, der anbefaler korrekt drift ved normal temperatur. Den omtrentlige fugtighed skal være 60%, den ideelle temperatur er 20 grader. Det er nødvendigt at forsøge at skabe sådanne forhold, før man begynder at arbejde med loftet og for at afgøre, hvilken slags kitt der er bedst til loftet. Et andet nyttigt tip er, om der er sand i kittet.

  Hvis der er sand, så er det bedre at anvende denne kitt på facadeværkerne, fordi kittet med sand er grå, "snavset". Med kitt, hvor der ikke er sand, er det sværere at arbejde, men resultatet bliver mere attraktivt, loftet kommer ud jævnt og lige.

  Tørre eller pastaagtige fyldstoffer?

  Ved fremstilling af fyldstoffer anvendes tørblandinger eller pastaer, der er tilstrækkelige til at fortyndes - og opløsningen er klar!

  Pulverkittet transporteres godt og opbevares, selv i kolde rum. For at forberede en opløsning skal du blande vand med pulver i visse proportioner, og indtil der opnås en homogen opslæmning. For at fremskynde blandingsprocessen kan du bruge en boremaskine med ikke meget høje sving. Efter blanding i den færdige opløsning forbliver tomrum undertiden skaller. Derfor kan opløsningen straks efter tilberedning stå for et stykke tid. Om 10-15 minutter vil luften forlade hulrummet, hvorefter kittet kan blandes grundigt igen, og det vil være klar.

  Video på kittens loft

  Klar pasta kittet

  Klar til brug putties bliver let købt af de mennesker, der, når de er færdige med loftet, vil have bedre resultater med mindre indsats. De tror, ​​at dette er den bedste kitt til loftet. Og det er sandt, for hvis du sætter en sådan kitt med et brøkvolumen på 0,002 - 0,1 mm, kan du få en overflade af høj kvalitet. Grundlaget for den færdige kitt er en vand akryl eller vinyl blanding.

  Derudover er der også et kit baseret på et organisk opløsningsmiddel. Sådanne blandinger kan ikke bevares i lang tid, medmindre der tilsættes særlige additiver til dem.

  Afslutningsvis kan vi nævne vigtig bygningens visdom: Basens styrke skal altid overstige styrken af ​​det lag, der påføres det.

  Hvilken slags kitt bruger du til loftet? Del dine erfaringer i kommentarerne.

  lofter

  En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

  Indhold:

  Typer af putties

  Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

  • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
  • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.

  Cement kit til loft

  • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
  • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
  • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.

  Gipsgips til loft

  • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
  • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
  • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
  • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.

  fordele

  • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
  • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

  Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

  • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
  • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
  • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

  Tips til madlavning af gips

  • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
  • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
  • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
  • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
  • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.

  Polymer putty til lofter

  • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
  • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
  • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
  • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
  • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
  • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

  Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

  Loft Tips

  • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
  • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

  Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

  • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

  Sådan vælger du et kit til loftet

  For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

  • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
  • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
  • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
  • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

  Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

  Hvordan laver man kittens loft til maleri

  Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

  Du skal putte loftet, hvis:

  • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
  • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
  • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
  • lavet et nyt loft på gips.

  Arbejdsfaser

  • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
  • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
  • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
  • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
  • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
  • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
  • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

  Hvad er bedre kitt til at male under loftet

  Hvilken putty putty loft: Vælg materialet

  Alle forberedende til færdigbehandling slutter med justering af overfladen. Enhver, der nogensinde har været involveret i en sådan begivenhed, ved, at væggennemstrømning er ret simpelt, men med loftet er alt meget mere kompliceret. Nu er der et stort antal blandinger, som ifølge deres producenter er ideelle til arbejde med loftet. Det er bare at beskæftige sig med, hvad kittet bedre putty loftet, ofte kan ikke fagfolk.

  Features spackling loft

  Forskellige typer af putties har helt forskellige sammensætninger. Hvis du sammenligner dem med byggematerialer, har de betydelige forskelle. Så, putties er forskellige i den mindste spredning, de tilføjer særlige fyldstoffer, der forbedrer deres egenskaber.

  Blandt additiverne er følgende:

  Disse kosttilskud kan indgå i blandingen, eller de kan vælges separat.

  Putties adskiller sig fra gipsblandinger ved tilstedeværelsen af ​​yderligere fyldstoffer, som giver dig mulighed for at opnå perfekt overfladeevnen

  Sætte loftdækslet for at give det glat og holdbarhed. Næsten alle baser gennemgår en sådan behandling. Det eneste der kan forstyrre er tilstedeværelsen af ​​en overflade, der har været udsat for høj luftfugtighed i lang tid. Det er også meget svært at arbejde med overflader, som er karakteriseret ved lav vedhæftning med andre materialer. Dette er plastik, glas, metal.

  Loftet er puttyed af tre grunde:

  1. Til efterfølgende maleri. Dette er den mest tidskrævende proces. Maling kan ikke skjule selv små uregelmæssigheder. Derfor kræves et perfekt glat lag. Hvis dette ikke er opnået, viser det sig, at den malede overflade vil blive ødelagt af mange fejl. Det vil være umuligt at slippe af med dem i fremtiden. Selvfølgelig, hvis du ikke skal udføre alt arbejde igen.
  2. Til klistermærke tapet. Ja, sådan belægning limes ofte til loftet. For at forberede overfladen til tapetet behøver du ikke at opnå maksimal glathed. Mindre uregelmæssigheder vil ikke være mærkbare.
  3. Tegning et relief lag (imponerende kitt, gips). Det er i sig selv en ret lang proces. Arbejde med loftet har en ret ubehagelig position. Selv om denne type belægning ikke behøver at skabe et meget glat lag.

  Egenskaber af kit til loftet

  Korrekt valgt kitt til loftet giver dig mulighed for at opnå det ønskede niveau af finish. Eventuelle fejl fører til, at alt arbejde bliver forkælet. Denne fase skal nærmer sig meget ansvarligt.

  Valg af blanding begynder med, at dets sammensætning studeres. Dette er meget vigtigt, da mange typer af sådant materiale omfatter forskellige komponenter. Det er vigtigt at forstå, at putties er forskellige i de fraktioner, der fylder dem. Jo mindre de er, jo tyndere er det at få det påførte lag. Faktum er, at der er bedre at bruge som loftslag til lofter. Det er tilrådeligt at forlade startlaget bag gipset. Dette vil ikke kun få en solid belægning, men også meget lette det.

  Selv om loftet kan være følgende skiftevis:

  1. Gips sættes på bunden. Det udviser betydelige mangler og styrker fremtidens overflade.
  2. Derefter kan du bruge kittet til at starte arbejdet. De omfatter grove fraktioner. Deres lag kan nå op til 2-3 cm.
  3. Overfladebelægningen påføres. Det skal være mellem 1 og 3 mm tykt. For at give et spejlbillede gnides overfladen efter gnidning.

  Det er vigtigt! Alle faser begynder med priming. Denne proces giver øget vedhæftning af materialer og reducerer også deres forbrug. Gem på primer anbefales ikke. Omkostningerne ved sådanne sammensætninger vil ikke i høj grad påvirke den endelige pris. Vælg en bedre sammensætning, der vil være den samme producent som kittet.

  Det er umuligt ikke at henlede opmærksomheden på en vigtig nuance. Kittens struktur til loftet bør omfatte forskellige modifikatorer. De giver materialelasticiteten, overholdelse i ansøgningen. Det er deres tilstedeværelse, der gør det muligt at undgå sådanne ubehagelige øjeblikke som sværhedsgraden, drypper på spatelen og afskaler overfladen.

  Forskellige modifikatorer, der udgør fyldstofet, gør blandingen elastisk, men reducere tiden for at bevare dens egenskaber

  Sådanne additiver reducerer den tid, som du kan bruge sammensætningen til. nemlig:

  • Gipsblandinger vil beholde deres egenskaber i højst en time;
  • Cementbaserede forbindelser kan vare længere - op til 2,5 timer;
  • Polymersammensætninger anses for at være de mest resistente i denne henseende, de kan bevare deres egenskaber i flere dage (når de er korrekt lagret).

  Vi må ikke glemme miljøets virkninger. Overholdelse af optimale arbejdsvilkår er som følger:

  • Temperaturindikatorer for luft skal ligge i området fra 5 til 30 grader C;
  • fugtighed i det rum, hvor arbejdet skal udføres, bør ikke være mere end 80% og ikke mindre end 50%
  • direkte sollys er ikke tilladt.
  Gipsfyldstof er en fremragende mulighed for arbejde med loftoverfladen, men for våde rum er det ikke egnet

  Fra arbejder med loftsbeklædning blandes blandinger, der omfatter sand, udelukkes. Dette er ikke en forudsætning, men det er stadig bedre at holde fast ved det. Faktum er, at sådanne putties bliver senere grå. Hvis maleri vil følge, så skal du virkelig forsøge at slippe af med denne nuance. Gipsammensætninger passer bedst til hvide overflader.

  Klar og tør blander til loftet

  Der er to hovedtyper af putties:

  Færdiglavede pastaer

  De kræver ikke noget træning. De behøver kun røre og kan bruges. Opbevaring indebærer ikke særlige forhold. Det eneste de frygter er frost.

  Kræver forudgående forberedelse. Den består af følgende:

  • Tørstof blandes med vand, til grundig blanding brug en blander (en boremaskine med en mixer dyse).
  • Efter blanding skal opløsningen stå i 15 minutter. Dette vil gøre det muligt for alle fyldstoffer at opløses. Derefter gentages blandingsprocessen.
  • Nu er blandingen klar til brug.
  Tør kittet blanding

  Hvilken kitt er bedre til loftet: færdig eller tør? Nøjagtigt svar på dette spørgsmål er ekstremt svært. Det er nødvendigt at tage hensyn til de specifikke arbejdsvilkår. De første er gode til små områder til presserende arbejde. Hvis du vil behandle store områder, er det bedre at vælge tørre formuleringer.

  Start og efterbehandling lag

  Anvendelsen af ​​kittet til arbejde, der involverer oprettelsen af ​​startlaget, er ikke helt omkostningseffektivt. Derfor, som nævnt ovenfor, bør gips anvendes. Dette vil ikke kun spare, men også reducere arbejdstiden - et tykt lag af kitt vil tørre i meget lang tid. Og det er strengt forbudt at arbejde med utilstrækkeligt tørrede formuleringer!

  Det er ikke altid tilrådeligt at bruge startkittet til udjævning af lofter, i nogle tilfælde er det bedre at erstatte det med gips

  Generelt er loftet meget sværere at putty end vægge. Det er nødvendigt at arbejde i temmelig ubelejlige forhold. Ja, og proceduren for anvendelse af opløsningen adskiller sig fra den, der anvendes til lodrette overflader. Smøre bør udføres hurtigt, kitt skal skrives uden overskud, fordi de ikke hurtigt kan afhente, de falder simpelthen på gulvet. Således er det bedre at i første omgang afsætte tid til at skabe en god pudset overflade. Så vil det være muligt at gøre udelukkende efterbehandling kittet.

  dommen

  Så adskiller loftet fra loftet sig fra andre lignende værker, idet det kræver en masse fysisk indsats for at arbejde i trange forhold. For ikke at forsinke denne proces er det bedre at henvende sig grundigt til blandingens valg. Det er vigtigt at opnå god vedhæftning. Og også må vi ikke glemme, at det er bedre at holde arbejdet til et minimum. Nemlig at begrænse kun til den færdige kit.

  Den bedste kit til loftet | Byggeportal

  En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

  Typer af putties

  Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

  • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
  • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.
  Cement kit til loft
  • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
  • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
  • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.
  Gipsgips til loft
  • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
  • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
  • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
  • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.
  • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
  • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

  Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

  • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
  • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
  • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

  Tips til madlavning af gips

  • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
  • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
  • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
  • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
  • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.
  Polymer putty til lofter
  • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
  • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
  • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
  • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
  • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
  • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

  Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

  Loft Tips

  • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
  • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

  Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

  • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

  Sådan vælger du et kit til loftet

  For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

  • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
  • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
  • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
  • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

  Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

  Hvordan laver man kittens loft til maleri

  Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

  Du skal putte loftet, hvis:

  • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
  • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
  • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
  • lavet et nyt loft på gips.
  • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
  • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
  • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
  • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
  • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
  • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
  • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

  Hvordan vælger man et kit til loftet | Byggeportal

  Den endelige operation for udjævning af overflader er pletteringsvægge og lofter. Hjemmehåndværkere håndterer succesfuldt processen med at udjævne væggene, men med loftet er tingene meget mere komplicerede. I dag er der et stort udvalg af kitt til loftet: gips, akryl, klæbemiddel, base, efterbehandling, klar, tør, dyr, billig, indenlandsk, importeret. Ikke alle professionelle konsulenter i byggeriets hypermarked kan forstå dette, for ikke at nævne ejerne, som har besluttet at niveauet loftet. I dag vil vi fortælle dig, hvilken kit der er bedst til loftet, og hvordan man finder den, der er nødvendig for dig blandt det store udvalg på markedet.

  Funktioner af kit til loftet

  Kittet er en tykk plastmasse, som bruges til arbejde relateret til kittens vægge, facader af bygninger og lofter. Putties fra mørtel er forskellige i dispersion - en mindre partikelstørrelse, hvis diameter er mindre end 200 mikron. Blanding fyldstoffer (cement, gips, lime og sand), som materialet hærder efter kort tid, og særlige tilsætningsstoffer er til stede i sammensætningen af ​​blandingerne til tømning.

  Derudover kan i blandingerne til loftets kitt være yderligere komponenter, der forbedrer massens egenskaber, såsom:

  • Regulatorer af hærdning og indstilling af massen;
  • plastificeringsmidler;
  • Vandafvisende midler - i kittet, designet til efterbehandling med høj luftfugtighed;
  • Farve pigmenter;
  • Cellulose polyestere - giver hurtig tørring, høj modstandsdygtighed over for vand og holdbarhed af belægningen.

  Loftplade udføres med det formål at udjævne flyet og kun på faste, rene og stærke baser. Putty kan behandles med gips, sten, murværk, beton, gipsbeton, lette konstruktioner og isoleringsplader, gipsvæg. Overflader, der har været våd i lang tid, metal, plast og glas anses for uegnede til arbejde på loftet i loftet.

  Normalt lofter spatel med kun tre mål. Den første af dem kittet til maleri. Dette er den mest tidskrævende og vanskelige løsning, fordi der er behov for at opnå en belægning af høj kvalitet, fordi efter påføring af maling bliver alle defekter straks registreret med det blotte øje.

  Den anden mulighed er et kit til tapet. I denne situation behøver du ikke at oprette belægning af høj kvalitet, men behøver kun at fjerne store fejl og udligne visuelle uregelmæssigheder. Selvfølgelig er en sådan proces til tider ret kedelig. Den tredje mulighed er et kit til at anvende dekorative gips til loftet. Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde at skabe en ideel, såkaldt "glas" belægning.

  Egenskaber for fyldstoffer til loftet

  Korrekt køb af kitt vil medvirke til at opnå et højt niveau af finish, som for at male loftoverfladen med akrylmaling. Fejl ved valget af dette stof eller uhensigtsmæssig brug af kitt kan ødelægge alt arbejde, så behandle altid denne procedure med øget opmærksomhed.

  Før du vælger et kit til loftet, skal du være opmærksom på kittens egenskaber. Jo mindre brøkdelen af ​​fyldstoffet er, jo tyndere kan du lave et lag af kitt. Sammensætningen med store ingredienser (op til 0,6 millimeter) er beregnet til anvendelse af basisnivelleringslaget. Blandinger med en brøkstørrelse på op til 0,3 millimeter anvendes allerede til at afslutte loftet.

  Mindre indeslutninger (op til 0,2 millimeter i størrelse) har polymere putties, som danner de tyndeste og jævneste nivelleringslag. Jo højere slipingen af ​​gipsen er, desto mindre er dens partikler, og efterbehandlingens belægning bliver tyndere. For at bestemme den mindste tilladte tykkelse af efterbehandlinglaget for et bestemt materiale, skal du kigge efter den numeriske størrelse af fraktionen på pakken af ​​den færdige sammensætning og formere den med 3.

  Modifikatorer gør kittet behageligt, plastisk og smidigt i arbejde. Det er vigtigt, at når du anvender stoffet i loftet, er det nemt at glatte, strømmer ikke og danner ikke synlige sømme. Derfor anbefales det at præcisere den tid, hvor løsningen vil forblive "brugbar" og vil ikke begynde at blive tykkere.

  En sådan arbejdskapacitet (baseret på en møbelmængde) er i gennemsnit bevaret til gipsblandinger - 30-60 minutter, cementmasse - op til 2 timer og polymer - op til flere dage i en lukket beholder. Det anbefales også at finde ud af, hvornår gipslaget, der påføres på loftet, endelig vil hærde. Alle sådanne parametre påvirkes først og fremmest af modificerende tilsætningsstoffer.

  Hver producent har sin egen teknologi til at lave modifikatorer. Derfor skal du omhyggeligt læse anbefalinger og instruktioner på produktemballagen, inden du køber et kit. Forsinkelse af denne regel vil føre til et katastrofalt resultat. Hvis der forekommer revner på det hærde lag, skal du ikke dømme strengt om kittens dårlige kvalitet. Det er muligt at arbejdet blev udført:

  • når lufttemperaturen er mere end 30 eller mindre end 5 grader celsius;
  • når luftfugtigheden overstiger 80%
  • under påvirkning af solens direkte stråler.

  Husk at de mest optimale arbejdsforhold, der opfylder kravene i mange instruktioner - fugtighed 60%, temperatur tæt på 20 grader. Forsøg at skabe sådanne forhold på værelset lige før anvendelsen af ​​kitt til loftet. Andre forhold kræver en justering af teknologien til at anvende kittet i en bestemt retning.

  Bemærk også tilstedeværelsen af ​​en ingrediens som sand i putten. Stoffer med sand anvendes bedst til facadeværker, fordi deres farve er "snavset" grå på grund af den anvendte komponent. Men for loftet er det bedre at vælge et kit uden sand. Det er ret svært at arbejde med en sådan sammensætning, men det endelige resultat vil imponere dig - loftet bliver jævnt og jævnt.

  Tørre og pastaagtige fyldstoffer

  Producenter producerer kittet i form af en tør blanding eller pasta, klar til brug. Pulverformet materiale kan let transporteres og opbevares selv i kølehuse. For at fremstille opløsningen fyldes tørproduktet i strengt definerede proportioner i en beholder med vand, og massen omrøres, indtil der opnås en homogen masse. For at opnå en homogen blanding i store mængder og desuden uden klumper anvendes en borerblander med en dyserotationsfrekvens på ikke mere end 800 omdrejninger pr. Minut.

  I kittelaget fra en lignende blanding dannes der såkaldte "skaller" - hulrum. Derfor skal massen efter blanding forblive i 5-15 minutter i hvile. I løbet af denne tid vil bunken have tid til at opløse, modifikatorerne "arbejde" og luftbobler kommer ud. Derefter omrøres hele massen igen i 5 minutter.

  Færdigfyldte fyldstoffer er beregnet til de ejere, der ønsker at få et tyndere lag, når de er færdige med loftet, og støv vil være mindre i dette tilfælde. For at opnå en lignende kittet bruger fabrikanterne et særligt fint fyldstof med en fraktionstørrelse på 0,002 - 0,1 millimeter. Æltningen udføres ved hjælp af specialudstyr, det er praktisk taget umuligt at lave en sådan løsning med en simpel mixer, fordi tørstoffer forbliver i blandingen efter "manuel" metode.

  Klar putties fremstilles på en vandig akryl- eller vinylblanding såvel som et organisk opløsningsmiddel. I modsætning til den tørre blanding kan den færdige ikke transporteres og opbevares ved lave temperaturer. De eneste undtagelser er færdigretter, der indeholder særlige tilsætningsstoffer.

  Brugen af ​​kittet i forskellige forhold

  Hvis du er interesseret i at sætte loftet i bunden, skal du bestemme, på hvilke betingelser du vil bruge stoffet: inde i huset eller på facaden af ​​bygningen, i et tørt, fugtigt eller koldt rum. Hver pakke har en teknisk beskrivelse, som indeholder detaljerede instruktioner om, hvornår man skal anvende dette materiale. Men på trods af dette ligger den mest almindelige fejl hos mange kommoder i anvendelsen af ​​en uhensigtsmæssig type produkt til visse forhold og steder.

  Et typisk eksempel er, at mange vægge i kolde eller våde rum er færdige med polymerkittet. Og fugtigheden af ​​sådant materiale er kontraindiceret. Som følge heraf svulmer det påførte lag, taber dets styrke med alle de konsekvenser, der følger af dette. I denne situation vil maling på toppen ikke hjælpe, da de fleste farvestoffer er hygroskopiske, det vil sige, de skaber ikke en hindring for fugt. Derfor er det kun tidsforsinkelse for negative ændringer.

  Overvej nu hvordan du vælger kitt, afhængigt af forholdene i rummet, hvor du planlægger at afslutte loftet. Ved våde og kolde forhold er det sædvanligt at anvende fugtbestandig cementkittet. Det tåler godt gentagne optøning og frysning, svulmer ikke fra rå luft og fugt. Og hvis du udfører korrekt forberedelse af basen, så er den velegnet til tørre rum.

  Til normale betingelser er formuleringer baseret på organisk, gips eller polymer bindemiddel beregnet. Gipsputties skelnes af nyttige naturlige egenskaber, de er i stand til at "ånde", absorbere, give op for overskydende fugt og udglatte fugtighedsniveauet i rummet. Men husk at den konstante luftfugtighed og temperatur ændrer dette produkt ikke vil stå, og laget af kitt vil begynde at knække.

  En anden almindelig fejl ved reparatører er anvendelsen af ​​cementkittet på cementkalk eller gipsgips. Derfor er det værd at huske et vigtigt byggevirksomhed: i sin styrke skal basen altid overstige styrken af ​​det påførte materiale på den.

  Base og finish lag

  Putty - det er ikke billigt materiale. Det er ineffektivt at anvende dem i et tykt lag eller i flere lag - dyrt materiale vil blive forbrugt, og tørringsprocessen kræver en vis mængde tid. For at forglatte uregelmæssighederne i loftet kan du derfor bruge en billigere gips. Og allerede på det at anvende basen (1 - 3 millimeter) og efterbehandling (ca. 0,5 millimeter) kittelag.

  Kompatibiliteten af ​​de ovenfor beskrevne materialer, såsom primer og kittet, vil være bedst, når du bruger produkter fra samme producent. Du kan også anvende kun ét lag af færdigbehandling, der er genstand for skabelsen af ​​højglansgips.

  Hvis basen af ​​cement er jævn, så kan du undvære gips. For at gøre dette skal du prale overfladen og derefter anbringe et bundlag af kitt på det. Efter tørring er overfladen malet, støvpartikler fjernes fra loftet og belagt med en finish.

  Også i nogle tilfælde kan du kun lave basislaget. Det er sandt, hvis du efter færdiggørelsen i loftet har planer om at limme prægede tapeter, der har større tæthed. Til lys og meget tynd tapet eller til fremtidig maling af loftet, er det sædvanligt at anvende fin-spredt finish.

  Valg af kittens farve

  Farven på kittet når loftet er færdigt er ikke for vigtigt kriterium, hvis overfladen dækkes med tykt tapet eller malet. Højkvalitets lakmateriale er kendetegnet ved god belægningseffekt, og enhver, selv den mest kontrastfarvede tonekonstruktion, er i stand til at male helt.

  På samme måde kan du tale om dekorative og tætte typer af tapet. Under dem vil hverken farven på kittematerialet eller små overfladefejl være mærkbar. Men hvis du vælger tyndt og let tapet til loftet, er det bedre at bruge dyre farvet cementtypespartel. Ved hjælp af disse kompositioner kan du spare penge på dekorative materialer.

  Hvide putties, der indeholder polymerlim som en binding, kan påføres lofterne ved sprøjtning. Laget opnået ved denne teknik er normalt ikke engang malet over. En sådan overflade i lang tid vil ikke blive gul.

  Omkostninger og producenter af putties

  Hvis du endnu ikke har besluttet, hvilken slags kitt til loftet at vælge, skal du være opmærksom på dette. En vigtig faktor, der påvirker valget af kittemateriale, er dets pris. Den traditionelle erklæring om, at den færdige sammensætning er dyrere end det tørre produkt, og gipskittet er billigere end cementet - er ikke altid sandt.

  Der er flere prissegmenter - dyre og lave omkostninger. Ved valg skal man tage højde for, at dyre kittematerialer har et lavere forbrug end et stof i en lignende pakke, men er billigere i pris. Den reelle pris kan bestemmes af prisen på en billig og dyr sammensætning pr. 1 kvadratmeter overflade, hvis tykkelsen af ​​puttylaget er den samme.

  En pålidelig og betroet producent af kvalitetsprodukter vil normalt have en højere pris. Hvert firma, der producerer primer og kit, sikrer deres gode kompatibilitet med hinanden inden for samme linje. Det er således ikke nødvendigt at bruge billige og dyre materialer samtidig til at fylde lofter.

  På hjemmemarkedet af byggematerialer er der spartelmasser til forskellige formål og et prisklasse: Russiske fyldstoffer - GLIMS-Production, Volma, Ural Construction Mixes, Unis og Stargers; Polske materialer - Atlas; Tysk kittestof - "Kreisel" og "Henkel"; Svensk kitt - "Beckers"; Finsk produkt - "tikkurila" Amerikansk byggemateriale - "United States Gypsum".

  Samtidig er der i sammensætningen af ​​næsten alle fabrikanter spacklingblandinger, der er beregnet til færdiggørelse af gipsplader til loftet og tætning af samlingerne mellem sådanne plader. Et særligt stort udvalg tilbydes af producenten TIGI-KNAUF, der selv producerer gipsplader - Fugenfüller, Uniflot og Bordfinis. På deres pakker er der en detaljeret vejledning om, hvordan man kan putte gipsplankloftet.

  Således har du allerede kunnet bestemme, hvad der er den bedste kitt til loftet. Kvaliteten af ​​loftet er først og fremmest afhængig af materialets egenskaber, prissegment, kittetyper samt de betingelser, hvor det vil blive brugt. Før du køber materialet, skal du bestemme for hvilket rum det vil blive brugt. Vær også opmærksom på tilstedeværelsen i kittet af en sådan ingrediens som sand.

  Sådan vælger du et kit til loftet

  En vigtig del af reparationen i rummet er tømningen af ​​loftoverfladen. Blandt de mange forskellige materialer til loft trimning er det ikke let at vælge den rigtige kitt. Det skal vælges under hensyntagen til arbejdsfladens aktuelle tilstand og det ønskede resultat ved udgangen af ​​nivelleringsværker.

  Det direkte formål med kittet er at forberede loftet, når processen eliminerer revner, uregelmæssigheder og skaber en perfekt glat base til maling eller tapet. For at vide, hvordan man vælger et kit til loftet, skal man gøre sig bekendt med typer af kompositioner og deres egenskaber.

  Grundlæggende krav til tømmer til loftet

  Hvad er den bedste kitt til loftet? Valget af den bedste kitt til loftet vil hjælpe en række krav, som den skal opfylde:

  • God kitt - både til loftet og til væggene - skal have en ensartet elastisk base, høj nok vedhæftning og ikke indeholde store partikler
  • Når det anvendes, skal kittet være let at arbejde, det hærder ikke meget hurtigt, så der er tid til at justere belægningen
  • Må ikke knække og smuldre efter tørring.
  • Blødhed for at gøre det nemmere at anvende

  Det anbefales at erhverve høj kvalitet kitt til loftet fra dokumenterede fabrikanter, der har arbejdet godt på byggemarkedet.

  En anden vigtig faktor er tilstedeværelsen af ​​visse modifikatorer i sammensætningen af ​​putty-blandingen, som giver lethed ved udjævning, tillader ikke blandingen at strømme langs spatelen, tillader ikke peeling fra loftet.

  Sådanne additiver påvirker tyndens tørretid. så:

  • Gipsblandinger er kendetegnet ved at opretholde deres ydeevne i en time
  • Cementbaserede blandinger varer ca. 2,5 timer
  • Polymerblandinger har god modstand og kan ikke miste deres egenskaber i to dage, men underkastes alle regler for opbevaring af blandingen

  Det er vigtigt ikke kun at vælge den rigtige sammensætning, men også at overholde optimale forhold under puttying:

  • Temperaturindikatoren skal ligge inden for 5-30 grader
  • Fugtighedsindikatoren i rummet bør ikke overstige 80%, men bør ikke være mindre end 50%
  • eksponering af arbejdsfladen til direkte sollys

  For at forstå, hvordan man vælger kitt til loftet for maleri, skal man gøre sig bekendt med sorterne af efterbehandlingskompositioner.

  Typer af putties til destinationen

  På trods af det enorme udvalg af kitt til loftet kan de opdeles i tre hovedgrupper:

  Det anbefales at bruge som det første nivelleringslag. Den indledende kitt skal have en god fasthed og kompatibilitet med loftets materiale.

  De kan opdeles i følgende typer: Til dekorative gulvbelægninger, til rum med høj luftfugtighed, til fjernelse af revner og sprækker, til lukning af gipsplader, til betonggulve, til polering af basen.

  Denne sammensætning anvendes i sidste fase af vendte værker. Navnet "efterbehandling" angiver formålet med kittet.

  For information! For at undgå yderligere problemer med den behandlede overflade er det nødvendigt at købe et kit og en primer fra samme fabrikant.

  Dette er det mest praktiske og brugervenlige materiale, der kan gøre processen hurtigere at forberede arbejdsfladen til yderligere efterbehandling. Det omfatter start og afslutning af loftet, men der er en ulempe - den høje pris på materialet.

  Typer af kitt til loftet kan være forskellige, så det anbefales at omhyggeligt studere præstationsegenskaberne for en bestemt sammensætning.

  Typer af kit i sammensætning

  Afhængigt af hovedkomponenterne er fyldstoffer som følger:

  De bruges til at niveauere arbejdsfladen i rum med høj luftfugtighed eller med betydelige ændringer i temperaturen (badeværelser, puljer, uopvarmede værelser, køkkener). Dette er en hvid kitt til loftet, det får sin farve efter fuldstændig tørring. Det er godt at bruge som grundlag for at male loftet eller vægpapiret.

  Cementsammensætningen skelnes ved høj vedhæftning med armeret beton gulve såvel som med cementgips, men det kan ikke påføres gips.

  I processen kan du anvende op til tre lag, tykkelsen af ​​hver - ikke mere end 0,5-0,8 mm. Dette er meget mindre end ved behandling af vægge.

  Blandingen sælges hovedsageligt i tør form og kræver tilsætning af vand ved tilberedning af det færdige kit til loftet.

  De er mere populære blandt forbrugerne. Blandt de positive karakteristika af blandingen kan man bemærke miljøvenlighed, der er heller ikke nogen dampspærrefilm under anvendelse.

  Gipsblandingen skiller sig ud for sin alsidighed, det passer godt sammen med loftet af gipsplader, træ og armeret betonmateriale. Når du lægger på en cementbase, er det nødvendigt at samle jorden under gipset. Takket være den finkornede pastaform er det muligt at skabe den mest glatte base til finishen.

  Gipsgips til loftet kan være en start-, efterbehandling og universel formål. I de fleste tilfælde anvendes en universel blanding til afslutning af boligarealer. Men hvis du har brug for at forberede overfladen i et nyt hus, skal du først bruge startmuligheden og efter finishen.

  Disse omfatter akryl og latex kit valgmuligheder. Brugen af ​​sådanne forbindelser tiltrækker opmærksomhed med dets universelle formål, det er godt at bruge dem uanset fugtighedsniveauet i rummet og temperaturforskellen.

  Hvilken slags kitt er bedst til loftet i et boligområde af disse to kompositioner, kan bestemmes af deres kvaliteter. Latex kittet har en høj styrke, plasticitet, udsender ikke en stærk lugt under arbejdet og efter tørring. Acryl kittet blanding til efterbehandling af basen er den bedste mulighed blandt andre sorter af modstående materialer. Med sin hjælp kan du opnå den bedst mulige base for maling.

  Du kan købe polymersammensætninger ikke kun i tør, men også i færdig form.

  Påfør polymerblandingen er tilladt i flere lag, hvor tykkelsen af ​​hver ikke bør overstige 5 mm. Et lag tørrer op til 24 timer, alt afhænger af fabrikanten.

  Det er muligt at anvende sammensætningen på næsten enhver overflade (armeret beton gulve, cementoverflader, gipsplader strukturer, pudsede, polyurethan).

  Den ubestridelige fordel ved sådanne sammensætninger er hurtig i modsætning til en gips eller cement sammensætning, dannelsen af ​​en perfekt glat overflade på loftet, ingen krympning, revner, lang holdbarhed (op til 10 timer). Men der er en polymer blanding er meget dyrere end dens modparter.

  I betragtning af de mange typer af færdigbehandling til loftet, anbefales valget at tage højde for tilstanden af ​​loftoverfladen og luftfugtigheden i rummet.

  Tør og madlavning kit til loft

  Hvilken kitt er bedre til vægge og lofter, tør eller klar? Her er det nødvendigt at forstå, at:

  Klar putty til loftet er tilgængelig i en pastaformet form, sådanne sammensætninger er fuldt egnede til anvendelse. Bland godt nok. Opbevaring kræver ikke særlige forhold, det vigtigste er ikke at udsætte dem for lave temperaturer. Flydende kit til loftet er den bedste mulighed for lønomkostninger.

  De kræver forudgående forberedelse. For at gøre dette kombineres de med vand i henhold til vejledningen, blandes grundigt med en boremaskine med mixer-mixer, lad den brygge i 15 minutter og rør igen.

  Tørre blandinger er en økonomisk og budgetmulighed, har en længere holdbarhed, forbereder dem i overensstemmelse med pakkenes anvisninger. Fra minerne kan det kun bemærkes, at en egnet beholder er nødvendig til fremstilling af blandingen og et elværktøj med en blanderdyse.

  Hvilken slags kitt er bedst for loftet til maling, tør eller klar, bare svær at svare. Det hele afhænger af de specifikke arbejdsvilkår. Klar blandinger anbefales at bruges på små steder under hurtig reparation. Tørre formuleringer er mere egnede til at fylde store områder.

  Sådan vælger du den rigtige kitt, afhængigt af typen af ​​det endelige loftbelægning

  Hvis det er nødvendigt at vælge det bedste kit til loftet for maling, anbefales det at give præference til færdiggørende kompositioner fra kendte producenter. Da overfladen med denne færdiggørelsesmetode skal være glat og glat, og kun en tilstrækkelig blød og elastisk blanding kan give en sådan grundtilstand.

  Hvis det ikke er nødvendigt, kræver forberedelsen af ​​loftet til vægpapir overfladen ikke en særlig tilgang, det vigtigste er at forsegle alle eksisterende uregelmæssigheder og revner.

  Når du forbereder loftet for dekorative dekorationer, som i det foregående tilfælde, kan du få ved blot at fjerne store uregelmæssigheder og revner. Cement eller gips, starter eller universal blandinger er en glimrende mulighed her.

  De bedste producenter af putties

  Ledende stillinger blandt producenter af spartelblandinger optager:

  • Knauf (Knauf)
  • Vetonit (Vetonit)
  • Ceresit (Ceresite)
  • Sheetrock (Shitrok)

  Præsenterede mærker er populære blandt forbrugerne på grund af deres ydeevne.

  De bedste indenlandske producenter omfatter:

  Efter gennemgang af ovenstående materiale bliver det klart, hvilken slags kitt at vælge loftet til maleri.