Sådan putter du loftet for at male dig selv

Under reparationen opstår spørgsmålet om, hvorvidt loftet skal opfyldes for maling? Svaret er nødvendigt og nødvendigt! Placering af lofter er ikke et simpelt spørgsmål, og selv for maleri, så meget mere. Overfladen til maling skal være perfekt, fri for defekter.

Du kan putte og hl og spånplader, og krydsfiner og skifer. Det er selvfølgelig bedre at overdrage denne virksomhed til mesteren, men hvis du vil gøre det selv, hjælper denne artikel med dette.

Fordelene ved at male loftet

Farve loftet - en populær måde at designe. Fordelene ved farvning:

 • Lav pris på materialer
 • Relativt hurtigt arbejde
 • Evnen til at udføre farvning dig selv
 • Bred palette af farver og nuancer
 • Økologisk sikkerhed af materialer
 • Brandsikkerhed
 • Estetisk udseende

Men den største ulempe er behovet for at forberede loftet til en tilstand af perfekt glat. Også maleri opvarmer ikke rummet og isolerer ikke fra støj.

Værktøj og materialer til tømning

Før du begynder at færdiggøre arbejdet, skal du købe de nødvendige værktøjer og materialer. Det er det rigtige værktøj, der vil hjælpe selv begynderen til at hjælpe ham, og han vil klare denne ikke lette opgave. Fra værktøjerne skal du bruge:

 1. Elektrisk boremaskine med blandedyse
 2. Blandetank
 3. vulst
 4. murske
 5. Gummi spatel
 6. Metal spatler af forskellig bredde
 7. Konstruktionsrist eller sandpapir til at give slib og relief
 8. Bygningsniveau
 9. Slibemaskine
 10. Malebørster
Putty loft gør det selv

For din egen sikkerhed er det bedre at købe en respirator eller maske. Nødvendigt materiale:

 • Primer - start og efterbehandling. Akrylprimer er perfekt til betonplader.
 • Putty - hovedet, til justering og efterbehandling for at give glathed.
 • Loftsmaling - når det bruges i lejligheder, er det bedre at bruge en vandbaseret (vandbaseret) emulsion.
 • farve

Hvordan tømmer loftet i badeværelset til maling? Til afslutning af kitt i køkkenet og i badeværelset er det bedre at bruge materialer fra polymerer eller cement.

Det er vigtigt! Vi anbefaler at vælge materialer, der har en base og producent - deres greb vil være maksimalt.

Loft forberedelse

Før maling og påfyldning skal den omhyggeligt forberedes. Til dette har du brug for:

 1. Fjern fra overfladen af ​​den gamle finish - maling, tapet og ting.
 2. Hvis der er revner eller sømme i betonen, skal de først udvides, fjerne alle smuldrende dele og derefter fyldes med cement.
 3. En primer påføres det behandlede loft, og en smal strimmel (ca. 10 cm) af den tilstødende væg er også indfanget.
 4. Efter det er helt tørt, påfør et andet lag af primer, vinkelret på den første.

Sådan tømmer loftet med egne hænder (video)

Uregelmæssighed Eliminering

Som tidligere nævnt kræver malingen en perfekt flad loftsoverflade. Derfor er den obligatoriske procedure fjernelse af alle fejl og uregelmæssigheder, fordi efter farvning og fuldstændig tørring vil de alle blive set endnu tydeligere. For at eliminere det ujævne loft kan det ikke være uden et bygningsniveau. Justeringstrin:

 1. Find den laveste vinkel af loftet
 2. Brug et niveau parallelt med gulvet til at trække en flad linje fra denne vinkel til den næste.
 3. Mål grovhed af hjørner
 4. Hvis uregelmæssigheden er mindre end 1 cm, skal du bare justere startkittet.
 5. Hvis ruheden er 1-2 cm, skal du justere gipset.
 6. Hvis uregelmæssigheden overstiger 2 cm, gemmes kun gipsplader.

For hurtig tilpasning af loftet anbefaler vi at bruge en bred spatel.

Spackling teknologi

Efter overfladebehandling og fuldstændig tørring af primeren, kan du begynde at putte loftet. Men først skal du lave mad selv tør gips:

 1. I beholderen til blanding hældes den nødvendige mængde vand;
 2. Hæld den tørre blanding gradvist i vandet, og rør til en homogen sourcreme-konsistens ved hjælp af en elektrisk boremaskine.
Putty loft alene

Den flydende blanding tørrer hurtigt, så det er bedre at fortynde det så meget som nødvendigt for hvert lag. Også i butikkerne kan man købe færdigblandet flydende blanding. Teknologi kitt med foto:

 • Påfør det første lag af kitt vinkelret på det sidste lag af primeren.
 • Påfør startlaget med en bred spatel. At sætte kitt på en bred spatel - bruger en smal. Laget af kitt må ikke være for tyk, så der ikke er nogen bølger på loftet.
 • Dette lag påføres jævnt over hele området af loftet og den øverste del af væggene. Næste venter vi på fuldstændig tørring og slibning af små uregelmæssigheder med en metalskarp spatel. Vi sætter det i en spids vinkel og afskrækker eventuelle uregelmæssigheder.
 • Påfør det næste lag af startblandingen også vinkelret på den første. Vi venter på fuldstændig tørring og kontrollere, hvordan alle hjørner er justeret. På dette stadium kan kitt alle uregelmæssigheder og mangler let korrigeres.

Tip: Efter påføring af startlagene kan du sænke loftet ved hjælp af groft sandpapir. For nemt at finde alle stød og ruhed, kan du bruge en god lommelygte eller en lampe, der kan holdes i din hånd i en vinkel.

 • Efter alle procedurerne er det nødvendigt at børste alt støv fra det gipsede loft og tilstødende vægge med en børste og derefter igen for at gå gennem primeren. Således vil grebet være meget bedre, og i fremtiden vil der ikke være nogen ændring i farven på farven.
 • Påfør to lag af efterbehandlingsblandingen i trin, og lad dem tørre en efter en. Her er applikationsretningen ikke mere vigtig. Det anbefales kun at påføre materialet fra hjørnet og placere spatelen tydeligt i hjørnet og føre til midten. På samme måde behandler vi de øverste dele af væggene.
 • Efter at loftet er anbragt, skal han afslutte polering for at give en ideel tilstand til maling. Til dette bruger vi medium og fint kornet emery papir.
Hvordan male loftet

Nogle tips til anvendelse af teknologi:

 • Det er bedre at bruge en vandtæt efterbehandlingsblanding. Prisen er selvfølgelig lidt højere, men det forhindrer kittet i at falde i løbet af det forberedende arbejde.
 • Når du anvender maling, må du ikke trykke hårdt på rullen og krybe den langsomt på ét sted.
 • Den færdige blanding af kitt sælges ofte i Vedaerne, og efter at de er åbnet, sætter den straks og tørrer. For at forhindre dette kan du dække fyldstofet med polyethylen uden at løbe luft under den.

Efter alle de tips og anbefalinger, der er beskrevet i artiklen, kan du let sætte loftet for maling.

Sådan sætter du loftet for maleri: en faseteknologi fungerer

Spørgsmålet om, hvordan man sætter loftet for maleri op, opstår hos alle, der begyndte at reparere loftstrukturen og skal gøre det med egne hænder. Afslutning af loftet involverer flere trin, herunder justering af basen inden direkte påføring af maling. Uanset grundmaterialet kan der forekomme revner over tid i loftet, hvilket fører til flakering af den malede overflade. For at undgå sådanne problemer er det nødvendigt at udføre loften i loftet korrekt, hvilket giver et perfekt fladt og glat plan for den mest bekvemme og højkvalitetsmaling.

Spackling værktøjer

Besvarelse af spørgsmålet om, hvordan man sætter loftet for maleri, må jeg sige, at et korrekt valgt sæt værktøjer er af stor betydning i arbejdet. Til nivellering, priming, direkte arkivering og maling af loftet har brug for følgende enheder, der skal udarbejdes på forhånd for ikke at blive distraheret under arbejdet:

 • elektrisk boremaskine med dyseblander og beholder til blanding af sammensætningen;
 • rullen med det lange håndtag til priming og farvning;
 • smalle og brede metal spatler, samt en lille gummipatel og en trowel;
 • konstruktion gitter, slibemiddel eller sandpapir til slibning;
 • Slibemaskine til fugning af loftets overflade og fjernelse af gammel maling;
 • Malebørster af forskellig størrelse for at fjerne støv fra loftet og malingen;
 • åndedrætsværn, beskyttelsesbriller eller maske for at beskytte mod indånding af støv.

Forberedelse af loftet for tømning

At lægge loftet for maling begynder med en grundig rengøring og overfladebehandling til fremtidig arbejde. Først skal du fjerne den gamle finish - restene af tapet, tapetlim, hvidvask eller maling. Den nemmeste måde at fjerne tapet på er at gøre dette med en våd svamp og lad væsken sive ind, efter 10-15 minutter kan materialet let fjernes med en spatel. De resterende små fragmenter skal fjernes fra overfladen med en våd klud.

Fjernelse af gammel maling fra loftet

Tip! For at rense loftet med dine egne hænder fra den gamle vandbaserede maling, er det nødvendigt at bruge en sander eller en almindelig spatel, der tidligere har blødgjort malingslaget med vand. Ved skrabning af maling udledes der meget støv, så du kan ikke undgå åndedrætsværn og briller.

Efter at overfladen er renset, anbefales det at behandle det med en primer for at øge vedhæftningen mellem overfladebehandlingslaget. Til dette formål anbefaler eksperter at vælge dybe penetrationsforbindelser. For at øge effekten er det bedre at anvende to lag af primer, mens man skal påføres i en vinkelret retning i forhold til den anden. Primeren skal fordeles jævnt og efterlader ikke spor af børste og rulle, værktøjet skal holdes i en vinkel på 50-60 grader til bunden. Det er bedre at vælge en rulle til primeren med en kort lur; i arbejdsprocessen behøver du ikke at presse det hårdt, så dine hænder ikke bliver trætte før tiden.

Uregelmæssighed Eliminering

Et kit med egne hænder vil ikke medføre det ønskede resultat, hvis der er stærke dråber og afvigelser fra niveauet på loftets overflade. Eventuelle mangler vil tydeligt fremstå på den malede overflade, især i kunstigt lys. Derfor, inden du sætter loftet, er det nødvendigt at fjerne disse fejl og gøre basen så glat som muligt.

For at bestemme loftets fladhed skal du finde den laveste vinkel i rummet og sætte et mærke ved krydset mellem væggene og loftet. Brug konstruktionens niveau til at trække en lige linje til det næste hjørne og dermed forbinde alle hjørnerne. Takket være denne manipulation kan du hurtigt bestemme krumningen af ​​basen. Hvis denne parameter er mindre end en centimeter, skal loftet udjævnes med en startpakke. Hvis afvigelsen er 1,5-2 cm, så skal basen blive fyldt med gips før fyldning. Hvis tallet overstiger 2 cm, er indretningen af ​​loftet kun muligt med gipsplader.

Bestemmelse af loftkrumning ved hjælp af et laserniveau

Madlavning kittet

For hver type putty-blanding er der forskellige proportioner, så det er nødvendigt at følge fabrikantens instruktioner på pakken, så det er korrekt at forberede sammensætningen. Klargjorte polymersammensætninger kræver ikke forudblanding, derfor er de ideelle til dem, der skal reparere sig selv for første gang. Men hvis du har en boremaskine med en mixer vedhæftet fil, kan du spare penge og købe tørt pulver til blanding.

Det generelle princip for fremstilling af kitt involverer følgende operationer:

 • Hæld den nødvendige mængde vand ind i badet for at blande opløsningen og hæld derefter gradvist en del af den tørre blanding;
 • Dyk den elektriske mixer i tanken, tænd den med mellemhastighed og ælt kompositionen, indtil der opnås en homogen konsistens;

Det er vigtigt! Til udjævning af kittet er der brug for en tykkere blanding, og efterbehandling sker med en cremet masse.

 • Gipsfyldstoffer tør hurtigt, så løsningen skal ske i en begrænset mængde. Blandingens tørretid kan specificeres i instruktionerne på emballagen, hvorefter mængden af ​​materiale, som du vil have tid til at bruge i løbet af "levedygtig" periode af kitt kan beregnes.
 • Spackling teknologi

  Afhængig af loftets fladhed under puttying kan start og efterbehandling være påkrævet: Hvis overfladen ikke har betydelige mangler, kan du kun komme forbi med en finish.

  I tilstedeværelsen af ​​sømme, revner og væsentlige uregelmæssigheder er det nødvendigt at anvende startkittet

  DIY-teknologien for puttying involverer følgende aktiviteter:

  1. Massen får smal spatel og overfører den til en bred spatel eller trowel, og påføres derefter på overfladen af ​​loftet, startende fra hjørnet.
  2. Værktøjet skal være trykt på bunden, forsigtigt trykke på blandingen og fylde alle revner og riller.
  3. Det er nødvendigt at niveauere det påførte materiale, så belægningen ikke har strimler på grænserne af de behandlede områder.
  4. Efter at laget har tørret, skal det slibes i en cirkelbevægelse med en byggevæg.

  Tip! For at fjerne fejl i processen anbefaler eksperter at kontrollere overfladen med lyset fra en pære rettet mod den.

 • Derefter påføres et efterbehandlingstæt på loftet. De fleste efterbehandlere foretrækker at anvende polymerforbindelser - de giver det bedst mulige plan, hvilket er ideelt til yderligere maling.
 • Blandingen påføres med glatte bevægelser, der starter fra den fjerne væg, om nødvendigt kan et andet lag påføres for at fjerne mikrokasser og spor af værktøjet.
 • Efter tørring skal du tørre overfladen med sandpapir og primer.
 • Korrekt fremstillet kittet forenkler den yderligere farvefarvefarve og giver dig mulighed for at redde resultatet af finishen i mange år. Hvis overfladenes æstetiske udseende ikke er signifikant under det tekniske maleri af loftet, så skal alt være så glat og smukt som muligt, og i så fald er det uhensigtsmæssigt at sætte kitt.

  lofter

  På de malede overflader er der tydeligt synlige alle fejl i flyet, hvilket betyder, at før maling er det nødvendigt at udføre en særlig procedure kaldet kittet. Og selvfølgelig vil kvaliteten af ​​maleribotten afhænge af denne proces. Derfor er loftplanet altid forberedt til efterbehandling ved udførelse af tømning af loftet til maling. En sådan operation vil bidrage til at eliminere uregelmæssigheder og sømme, og det er ligegyldigt, om et almindeligt loft eller et suspenderet gipsplader er forberedt til efterbehandling.

  Indhold:

  Funktioner af putty loft

  Før du anvender den endelige belægning, ofte kaldet efterbehandling eller efterbehandling, på overfladen, der skal færdiggøres, uanset om det er en facade eller et loft, behandles det med materialer og udjævningsforbindelser kaldet spackling. For eksempel for at forberede overfladen til pasta eller maling, skal kittet nødvendigvis anvendes.

  Kernen er, at forberedelsen af ​​loftet for maleriet er anderledes, og det afhænger af den specifikke overflade. For eksempel kan det være et gammelt kitt eller hvidvask, en gulvplade, der kræver fortynding. Som regel kan der i bygningerne i den gamle prøve findes lerloft, der kræver en usædvanlig tilgang. Selv loftet på gipsplader har visse funktioner. Loftets overflade er selvfølgelig den mest forskelligartede, men vi har opført de mest almindelige overfladetyper.

  Fra et stort udvalg af putties (klæbemiddel, klæbemiddel, akryl og latex, shpakrilovye, baseret på PVA) vælges de nødvendige stoffer til bestemte arbejder. Når du vælger en fyldstofsammensætning, glem ikke om primeren. Det anbringes direkte foran loftet kittet.

  Putties kan også være færdig og starte. Typisk er starterkompositioner tyk, som sur creme, og følgelig anvendes til at udjævne store forskelle, skade på loftet og tætningshullerne. Om nødvendigt kan disse forbindelser anvendes mere end én gang, med en pause for at tørre dem, idet der også anvendes specielt forstærkningsnet, som eliminerer dannelsen af ​​revner.

  Efterbehandling kittet noget tyndere og de påføres over startkittet. Deres ansøgning kan foregå med priming. Det er sådan en finish kitt plade kan bringe det i næsten perfekt stand. Men alt det samme, ved hjælp af afslutning af kittet, vil indretningen af ​​loftet ikke give resultater. En sådan sammensætning kan kun påføres i et tilstrækkeligt tyndt lag. Det vil selvfølgelig helt gentage profilen af ​​overfladen, på hvilken den påføres, dvs. dens formål er at give loftets glathed.

  Værktøj og materialer til arbejde

  Et stort antal producenter producerer kittesæt, som omfatter primere på ensartet basis og putties (efterbehandling, start, facade, universal osv.). Med denne tilgang, meget nemmere teknologi kittens loft og køb af tog. For at kunne korrekt udføre loftet til maling med egne hænder, bør du ikke kun vælge den rigtige sammensætning, men også passe på at vælge det rigtige værktøj.

  Når det ikke er nødvendigt at putte uden blender (det er praktisk at udføre blanding med en dyse til en elektrisk boremaskine), skal du også gratere, halvgitter og stålspatler (mindst to: smalle og brede). På selve riflet skal der være et lag af filt, og dets længde skal nå en meter. Det er praktisk at anvende primeren med en bred børste eller ruller af forskellig bredde.

  Overfladebehandling til kitt

  Det er nødvendigt at starte arbejdet med loftet i loftet med fjernelse af gamle belægninger. Overfladen til dette rengøres fra den gamle hvidvask, maling samt uregelmæssigheder på gipset. Samtidig behandles grundigt gamle mørke pletter, der stammer fra fugt og udseende af svampe, samt spor af rust.

  Det er ret vanskeligt at fjerne loftfliserne, så sådanne steder til fjernelse, som en sidste udvej, kan simpelthen være malet. Hvis det er et gammelt kitt eller gips, der skrælmer af, så kan det fjernes ganske enkelt med en bred trowel. På steder, hvor gipset holder tæt nok, skal du banke med en hammer og selvfølgelig ikke meget. Så vil dette lag miste al sin styrke og gå væk uden problemer. Fjernet lag af farve, hvidvaskning, rensede lag af snavs og støv.

  For at fjerne det gamle loftbelægning, kan du bruge den gamle gammeldags måde: blød emulsionen med en jodopløsning (proportionen skal være som denne: en flaske jod på en spand vand) og vask hvidvaskningen med vand. Men det samme er snavset, langt og besværligt arbejde.

  I vores tid er der en hel del specielle vasker, med hjælp fra dem kan du nemt fjerne enhver gammel maling. Selvforbrug af vask er 0,5 liter pr. Kvadratmeter. Ved hjælp af en bred børste eller rulle påføres removerserne på loftet og fjernes efter ca. 20-30 minutter sammen med den gamle maling. Rene og hurtige!

  Det sker også, at når du fjerner tapetet under dem, er der en gammel kitt, som ikke holder godt. Det skal også fjernes med en spatel. Hvis vi ikke fjerner det, og vi vil niveauer loftet med en kitt, så næste dag vil vores kitt tørre. Og selvom ikke den næste dag, så vil det helt sikkert ske, når man maler loftet.

  Hvis der er revner i loftet, bliver de syet og derefter slynget. I dette tilfælde forlænges revnerne og forstærkes med en spatel eller kniv langs hele længden, så loftet er primet og gnides med et kit. Fremskrivninger og uregelmæssigheder op til 2 centimeter er slået fra med en trojan, perforator, hammer eller andre værktøjer. Hvis loftet ikke er helt glat, skal det gipses. Hvis uregelmæssighederne er mere end 5 centimeter, er det nødvendigt at tænke på et loft lavet af gipsplader, som det også vil være muligt senere at erhverve oplevelsen af ​​puttying.

  Bekæmpelse af svamp i loftet

  Mange mennesker står over for under arbejdet med behovet for at fjerne ikke kun den gamle farve sammensætning, men også den ubehagelige ting kaldet svampe. Det ser temmelig ubehageligt ud, og det er pletter og skimmel af brun-grønne nuancer, der normalt forekommer i områder med høj luftfugtighed. Hvis en svamp har dukket op på dit loft, så bør du ikke ignorere det. Det er bedst at bruge en specialdesignet skimmelmiddel til bekæmpelse af svampen.

  Finske og tyske produkter er til rådighed til skimmel. Omkostningerne ved sådanne stoffer er på niveauet 5-7 dollars. Valget af vores produkter er meget fattigere på grund af den nationale vane af kobbersulfat, som også fjerner svampe. Et sådant værktøj kan kun opnås i specialforretninger eller i byggefirmaer.

  Det er ret nemt at bruge lægemidlet: de sprøjter på overfladen påvirket af svampen, ventede 30 minutter og så på, hvordan det hele boblede og hissede, og der var ikke mere svampe. Det er ubehageligt under processen, kun krybende akrid lugt af klor i rummet. Mens invasionen af ​​svampe og skimmelsvamp er i indledende fase og ikke har taget størrelsen på en katastrofe, er det virkelig en stor hjælp fra skimmelmidler.

  Det ville også være dejligt at beskytte dig selv på forhånd fra udseendet af svampen i fremtiden. Til dette formål er det nødvendigt at træffe forebyggende foranstaltninger. Der er forskellige antifungale maling tilsætningsstoffer. Svampfoci, der er store i størrelse, forbrændes ved plasma-svejsning, propan eller beton er udhulet. Herefter forsegles det igen, og vitriol er primet. Selvom mange hævder, at det er ubrugeligt at bekæmpe svampen.

  Primering af overfladen under putten

  Når du har ryddet loftet, kan du komme til arbejde. Men før dette er det nødvendigt at finde ud af, hvordan loftet er vandret. En simpel måde er at måle afstanden fra loftet til gulvet i hjørnerne af rummet med en lodret linje. Du kan også bruge vandstanden. Hvis det viser sig, at der er en hældning af loftet, er det nødvendigt at returnere den vandrette position til loftet under primerværkerne.

  Endvidere skal loftet være forsigtigt jordet. Loftoverfladen er dækket af en primer for at skabe et stærkt bånd med bunden. Nødvendigheden af ​​at anvende er forklaret ved, at kittens sammensætninger selv ikke kan tilvejebringe tilstrækkelig pålidelighed. Primeren påføres på en forplanet overflade.

  For dem, der ønsker at putte loftet, anbefales det kraftigt at se videoen om loftet i loftet til maling og bruge en primer med dyb penetration, som påføres ved hjælp af malingsruller. Det er også muligt at bruge lange teleskopgreb til disse formål, hvilket gør det muligt at spare strøm. Priming kan være på trange steder med en smal børste. På samme tid håndterer man jo forsigtigt led og hjørner. Anvendelsen af ​​disse primere beskytter overfladen mod form og svampdannelser.

  Akrylprimer er helt egnet til sådanne formål. Og du bør ikke spare, som med et utilstrækkeligt lag af primer øger risikoen for at skrælle maling og kitt. Efter fuldstændig tørring ville det være rart at anvende et andet lag af primer.

  Når primeren tørrer, skal du sætte tømmer og sømme samt mulige revner og chips. I dette tilfælde skal du med den bedste effekt bruge et specielt maske, som er beregnet til forstærkning af sømme. Du forhindrer så yderligere forekomsten af ​​revner. Når alt er tørt, er det nødvendigt at polere de puttede steder grundigt med et ret groft sandpapir og også behandle med en primer.

  Sætte startkittet

  Efter at primeren er tørret, kan du begynde at putte dit loft til et glat maleri med en speciel startpakke. Til dette formål skal du bruge en ren beholder, en 40 mm spatel, en 100 mm spatel, en 250 mm spatel, en 450 mm spatel, en boremaskine med en dyse eller en byggemixer. Du vil også have brug for et nylonnet, som har 2 til 2 celler, hvormed kittet bliver stærkere og ikke giver lige små revner. Selv en uerfaren person, der bruger et gitter til at rette loftet, er ret nemt.

  Nu er det tid til rigtigt at fortynde startkittet. Som allerede nævnt skal det være som en tyk creme. I begyndelsen af ​​denne masse lægges alle huller, revner, huller ved hjælp af en smal spatel. Denne sammensætning skal være fuldstændig tør. Ved hjælp af trowel er hele området dækket af en speciel startpakke.

  Putty kitt fra tanken. Brug derefter en mixer til at slå den op til en tilstand af blød olie. Når kittet er klar, tager du en spatel på 100 millimeter, så skriv kittet fra beholderen og påfør så jævnt 450 mm til spatelen med et tyndt lag og læg en stribe på loftet, der svarer til bredden af ​​nettet.

  Derefter anbefales det at afskære strimlen af ​​gitteret, hvilket svarer til loftets bredde, som vist på billedet af loftkittet til maling. Derefter sætte du på en kittede sæt denne strimmel af mesh og drukne den i sæt kittet. Niveauer det forsigtigt med en bred trowel, og for at lukke masken helt igen skal du anvende et lag af kitt.

  Smør forsigtigt blandingen til en centimeter. Det giver ingen mening at smøre tykkere, det er bedst at tillade at tørre, og hvis det efter tørring er nødvendigt at smøre et sted, så gør det. Du skal også forlade ikke fyldt med en stribe på 5 centimeter for at blokere den næste række af gitteret. Dernæst pålægges en anden strimmel af gitteret på den første, eller mere præcist, på fem centimeter underlag, og ligesom den første dækker vi også den med en kitt.

  Afhængigt af betingelserne tørrer startlaget i mindst 8 timer. Efter at det første lag tørrer, påføres det andet lag af startkittet. Dens tykkelse bør ikke være mere end 2 millimeter. Det vil være godt at strække kittet på overfladen, mens du skal forsøge at ikke forlade streger fra spatelen. Det er nødvendigt at vente efter start af kittet, indtil det tørrer helt (mere end 24 timer).

  I dette tilfælde fjerner de resulterende tilstrømninger, klumper, uregelmæssigheder sandpapiret eller slibepanelet. Hvis du er utilfreds med resultatet af det andet lag af startkittet du har anvendt, gentag proceduren igen efterfulgt af tørring og polering. For at slibe støv fra loftet kom ikke ind i lungerne og øjnene, skal du bære en gasbindende åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

  Sætte efterbehandling kittet

  Da kittet påføres over startet, så skal det selvfølgelig være tyndere end det foregående. Til sådanne formål vil en stor spatel passe, som skal presses mod loftet med en indsats og påføres et ret bredt lag. På emballagen skal kittens finish læses vejledningen og derefter i overensstemmelse med instruktionerne forberede kittet. Denne kitt skal være som en tyk creme.

  Fra beholderen afsætter vi kittet med en spatel på 100 millimeter, påfør det ensartet på en 250 mm spatel og påfør derefter et tyndt lag på 1-2 millimeter til loftet. Og med en spatel på 40 millimeter opstiller du kittet bag gasrøret såvel som i andre dårligt tilgængelige steder.

  I dette tilfælde skal spatelet holdes i en vinkel på 70 grader. Jo mere vinklen nærmer sig 90 grader, jo tyndere bliver det påførte lag, og spatelen forlader ikke striber bagved det. Herefter fjerner vi overskydende masse med en spatel. Efter at kittet tørrer ud, skal du male med smørepapir eller slibemiddel.

  Umiddelbart efter det første lag med en overlapning, laver vi den anden og fjerner også resterne, udjævner små ridser og ruhed. For at putty under det glatte maleri af loftet, skal du sætte loftet med færdiglavet akryl kittet. Denne kitt sælges i plastikpande. Akrylkittet bør påføres i loftet med en tykkelse på højst 1 millimeter.

  Til sådanne formål er det nødvendigt, at kittens kniv, der anbringer kittet til loftet, kommer med en lille vinkel på 70-80 grader. Med denne metode af kit er der ingen bands. For at blandingen ikke tørrer ud i kanterne, er det nødvendigt at udføre alle bevægelser ret hurtigt. Om nødvendigt kan du anvende det næste lag, men først efter at den forrige tørrer. Som følge heraf bliver overfladen helt flad og glat og kræver næsten ikke slibning.

  Gipspladens glatte overflade giver dig mulighed for at følge en mindre arbejdsom vej. Hertil kommer, at prisen på putty loft til maleri i dette tilfælde vil være betydeligt mindre. Og forarbejdning af kitt er kun i sømene mellem arkene. Efter at overfladen tørrer, skal den slibes og derefter males direkte på arkene. En af hovedopgaverne er en godt primet overflade. Selvfølgelig er resultatet noget anderledes end den første mulighed, men generelt viser det sig ganske godt.

  Slibning og priming før maling

  Efter fuldstændig tørring af loftet er det forsigtigt jordet. Gør det bedre med gardiner eller i et mørkt rum om aftenen. Vi tager en lommelygte, en bordlampe eller en vedhæftet patron med en lampe til skinnen for at holde det mere behageligt og derefter rette lysstrålen til loftet i en vinkel - i denne stilling er alle fejlene synlige, som kan repareres ved slibning.

  Vi bruger i færd med at slibe vandtæt fint sandpapir, monteret på et rivejern eller træbjælke. Hele loftet behandles på denne måde. Efter slibning fjernes alt støv med en støvsuger.

  Priming er sidste etape af loftet. Vi anvender primeren kun med en rulle, og vi arbejder med en smal børste på svært tilgængelige steder. På rullen skal være pels med velour med en lille bunke. Efter at have lagt det første lag af primer på loftet, anvendes den næste vinkelret. Uanset formålet med primeren anvender vi kun lagene, efter at det foregående lag er fuldstændigt tørret. Husk at på overfladen under arbejdet ikke bør være overskydende primer sammensætning.

  Korrekt putty loft til maling deres egne hænder

  Justering af lofter er en opgave, der kræver tålmodighed og udholdenhed fra mesteren. Talrige byggematerialer og virksomheder tilbyder mange muligheder for at fjerne overfladefejl. Men at finde ud af, hvor meget kittens loft til maleri af professionelle, tager mange ejere på arbejde med egne hænder. Overvej hvad der udgør et kit til maling af loftet, hvilke materialer og værktøjer der skal bruges, og skriv ud detaljerne i arbejdet.

  Fordele ved kittens loft til maling

  Loftet, udlignet med et kit og derefter farvet til den rigtige tone, har mange fordele i forhold til den rå overflade:

  1. Rimelig pris for materialer. Putty loft til maleri, prisen pr m2, som når du laver dine egne hænder vil koste fra $ 2-3, og det er meget billigere end tjenester af specialister.
  2. Et bredt udvalg af materialer. Takket være rækkevidden kan ejeren vælge de ønskede præstationer og styrkeegenskaber af produkter afhængigt af applikationen.
  3. Putty øger brandets brandsikkerhed - sammensætningerne brænder ikke, understøtter ikke og spreder ikke ild.
  4. Hårdt kittet er et sikkert materiale, der er angivet til brug i boligområder, offentlige lokaler.
  5. Justering af sammensætningen giver loftet æstetik, letter processen med finish dekoration.

  På trods af de høje brugeregenskaber er det ikke muligt at forberede loftet til selvmaling med kitt at øge støjabsorptionen. Lydisoleringsindikatorer for sammensætningen er små, så der kræves mere alvorlige foranstaltninger for at eliminere problemet.

  Værktøj og materialer til arbejde

  Reparation af loftet til maleri vil ikke gøre uden et sæt af følgende værktøjer og materialer:

  • bor med dyse til industrielle blandinger;
  • emballage til kitt;
  • rulle til primer maling;
  • sæt af spatler, trowel;
  • konstruktion gitter med slibemidler af forskellige størrelser;
  • slibning til fugning, fjernelse af den gamle belægning;
  • maling børster til feje væk støv, farvning;
  • personlige værnemidler.
  1. Primer dyb penetration. Sammensætningen bør vælges afhængigt af typen af ​​base.
  2. Putty mix til udjævning af loftet. Dette er startlinjen for gips. Det er bedre at se alle blandinger fra samme producent - på denne måde kan du reducere risikoen for at løsne lagene.
  3. Efterbehandling kittet. Hvis start er en blanding af grovslibning, der er designet til at "stramme" defekter, så er finishen en sammensætning med fine partikler, der justerer loftoverfladen i et ideelt plan.

  Det er vigtigt! Det maksimale lag for påføring af startkittet er op til 15 mm, efterbehandlinglaget påføres med et minimalt tyndt lag op til 1,5-2 mm.

  Valg af kit

  Det forhold, at kompositionerne skal være ens i komponenter som muligt og bedre fra en producent, er allerede blevet sagt, og hvilke andre parametre tages der i betragtning ved valg af:

  1. Funktioner i driften af ​​lokalerne. Hvis du vælger hvilken kitt, der bedre sætter loftet for maling, skal du vide præcis, hvor processen udføres: i køkkenet, badeværelse, stue. Alle værelser har deres eget mikroklima og niveauet af aggressiv indflydelse på efterbehandling materialer.
  2. Tilstedeværelsen af ​​yderligere komponenter, urenheder, baser, definerende anvendelsesmuligheder. Denne sammensætning mod rotting, svampe, vandafvisende komponenter.
  3. Mærkning bestemmer brugen af ​​materialet til forskellige typer fundamenter: gips, gipsplader mv.

  Tip! Vanskeligheder i kittens mærke og egenskaber for maleriloft, hvilken man vælger, vil blive fjernet af en professionel leder i butikken. Men hvis sælgeren forstår lidt i produktet, skal du være opmærksom på mærke, fabrikant, mærkning: For værelser med normal luftfugtighed betegnes sammensætningerne med bogstaverne KR, med øget - LR +. Og endelig: Efterbehandlingstætningen skal være nøjagtig den samme som den startende.

  Vælge en primer til loftet

  Plukke op, hvilket kit er bedre for loftet for maleri, du skal hylde primeren. Sammensætningen skal også opfylde typen af ​​base, loftets kvalitet. Der er færdige og tørre blandinger til salg, der skal fortyndes med vand før brug.

  Tip! Den universelle sammensætning af Betonkontakt er en primer til et loft under et dybt penetrationskittet, som har bevist sig på en bred vifte af baser. Sammensætningen af ​​blandingen indeholder rent kvartsand, der tørrer ud, giver den bedste adhæsion af blandingen og forhindrer kittens afrivning.

  I dag er forskellige jordtyper forskellige:

  • Akryl. Det anvendes til forarbejdning af beton, skumbeton, træ, gips, ark HL.
  • Fenolnay. Indikeret til træ, metalbaser, gipsplader.
  • Alkyd. Det er godt at anvende før alkydforbindelser males på træoverflader.
  • Giftalevy. Det påføres på metal, træ. Meget giftig blanding, som er bedre at arbejde udenfor eller i godt ventilerede områder.

  Det er vigtigt! Når man vælger en primer til loftet under kittet i køkkenet, er det bedre at give præferencer til kompositioner med fugtigheds-, svampegenskaber.

  Når du diskuterer muligheden for at male loftet af en beton uden kitt, primer, bør du overveje risiciene ved at løsne indretningen. Forberedelse af loftet for maling med egne hænder sikrer en lang levetid uden at opdatere og reparere loftet.

  Spackling teknologi

  At vide, hvordan man tømmer loftet for at male med egne hænder, kan du spare mange penge, men du skal bruge tid. For eksempel er professionel finish af loftet til maleri - prisen på $ 6-8 pr. M2, og hvis justeringen, kittens loft til maleri, vil prisen for arbejdet blive endnu højere. Egne kræfter alt dette vil koste meget billigere. Desuden er der vejledende instruktioner om arbejdet, og for at lette opgaven skal du studere detaljeret, hvordan du forbereder loftet til efterbehandling og processen med at sætte loftet for maling med dine egne hænder.

  Overflade rengøring og revner

  Først og fremmest bør du rense rummet fra møbler, tilbehør, læg gulvet med cellofan, hæng døren.

  Og nu processen med at fjerne den gamle belægning, rengøring overfladen:

  1. Den nemmeste måde at fjerne det gamle tapet på. Det er nødvendigt at fugtbehandle belægningen, lad den bløde og efter 20-25 minutter fjerne indretningen, fjerne de resterende småskrot, lim med en jernspatel.
  2. Hvidvaskning er også gennemblødt, og derefter rengjort. På steder med særlig tæt krydsning af kridtlaget skal arbejde slibning, spatel.
  3. Vandemulsionen fjernes ved erosion og dernæst formales fra loftets overflade.
  4. Fjern malingen med en spatel, især tætte zoner bliver brændt af bygnings tørretumbler, indtil de skraler væk, så rengøres de også med en spatel.
  5. Affaldsgipset fjernes fuldstændigt eller til stabile områder. Spatel har en stram, medium bredde. Grænsepladserne slibes, så der ikke er nogen signifikante forskelle i højden.

  Tip! Det er vanskeligt at forberede det gamle loft til maleri, her skal du fjerne den gamle indretning sammen med gipslagene ned til betonbunden. Men på denne måde minimerer brugeren risikoen for stratificering af forbindelser og deres yderligere revner og deformation.

  Efter rengøring vises loftsprækkene, de skal også løses.

  1. Udvid crack for bedre penetration af sammensætningen. Dette gøres med en spatel, kværn eller perforator. Skæring skal være i dybde og bredde på 3-5 mm.
  2. Derefter behandles zoner med en primer, tørres.
  3. Påfør et lag af kitt eller skum.

  Tip! Skum anvendes til særligt dybe revner, mindre defekter er udjævnet med en start-up kit sammensætning eller speciel udjævning kit.

  1. Efter tørring rengøres zoner og justeres.

  Tip! Hvis revnen er stor, er det bedre at sætte en serpyanka (forstærkende mesh) på kittet.

  Loft primer

  Efter fuldstændig tørring af tætningszoner begynder primingstrinnet. For at øge virkningen af ​​vedhæftning skal der påføres 2 lag jord. Den første er i retning af lys, den anden er imod. Det viser sig, at lagene ligger vinkelret, og det betyder, at der ikke vil være nogen ubehandlede steder tilbage. Det andet lag anvendes først efter det første er helt tørret.

  Madlavning kittet

  Hver sammensætning har sine egne fortyndingsforhold, så inden du begynder at sætte loftet for maling, skal du læse instruktionerne på pakken. Færdiggjorte polymerblandinger kræver ikke blanding, og derfor er de gode til håndværkere, der for første gang tager loftet til at male med egne hænder, og videoen vil i detaljer forklare alle nuancer af processen.

  Knæning udføres med en boremaskine med en dyse eller en byggemixer.

  Generel arbejdsprincip:

  • Hæld den rigtige mængde tør blanding i beholderen;
  • tilsæt vand
  • Rør med en boremaskine i medium hastighed indtil homogen
  • Vent i 1-2 minutter, bland blandingen igen.

  Det er vigtigt! Start kittens knude mere tæt end finishen. Sidste i konsistens skal ligne mælk. Gipsblandinger har en kort tørretid, så partiet er lavet i partier - ikke mere end det volumen, som masteren producerer i en vis periode. Tørretid er angivet på emballagen.

  Metoder til at anvende kitt på loftet

  Det er nødvendigt at bestemme omfanget af indlejringens kompleksitet: I nogle tilfælde kan du undvære at starte puttying, men spørgsmålet er, om det er muligt at male loftet uden stop, svaret er nej. Mindst et tyndt lag af færdigblandingen med præ-primer bør være. Ellers vil malingen simpelthen falde fra basen på meget kort tid.

  Sådan tømmer loftet til maleri:

  1. Den forberedte sammensætning tages med en spatel, overføres til trowel og spredes på basen, startende fra hjørnet.
  2. Trowel skal presses godt mod flyet, så blandingen vil stramme alle fejlene.
  3. Så er materialet nivelleret, strimlerne på grænserne af de behandlede og ubehandlede zoner er elimineret.
  4. Så snart sammensætningen tørrer, er den jordet i en cirkulær bevægelse med en konstruktion float med slibende nr. 40-60.

  Tip! For at se alle fejlene i opsigelsen udføres flatness checken med en pære eller en lanterne - de fremhæves i de behandlede områder.

  1. Anvend om nødvendigt et andet lag af udgangsblandingen for at eliminere betydelige defekter. Det andet lag bør ikke være tykkere end det første, summen af ​​tykkelsen af ​​påføringen af ​​udgangssammensætningen er ikke mere end 10-12 mm.
  2. Vent, indtil laget er helt tørt, så en anden grundig fugning af loftet før maleriet. Dette er et obligatorisk trin, der vil give en jævnere anvendelse af færdigbehandling kitt og maling.

  Efter færdiggørelsen af ​​fugemassen skal du fjerne støvet og derefter tømme loftet. Og vent på tørrepræparatet.

  Afslutning af loftet

  Scenen indebærer overfladebehandling med en finish, der skal være så tynd og glat som muligt. For at udføre opgaven bruger efterbehandlere polymere sammensætninger - disse er glatte blandinger, der er egnede efter tørring til maling.

  Sådan tømmer loftet med dine egne hænder til maling af efterbehandlingskomponenten:

  1. Det er nødvendigt at anvende materialet fra fjernvæggen med glatte bevægelser "i en cirkel" uden at trykke spatelen på loftets overflade.
  2. Efter tørring, sandpapir nr. 100-140.
  3. Gentag om nødvendigt sætningen, idet der opnås en minimumslagtykkelse og maksimal glathed på basen.
  4. Det sidste lag er ikke kun omhyggeligt gnides, men også poleret med Emery nummer 400 og mere.

  Det er fortsat at prime overfladen, vent til tørring og kan males. På et godt primet loft falder malingen fladt, tørrer uden bobler og andre defekter. At vide, hvordan man korrekt sætter loftet for maling, er det ikke svært at opdatere overfladen i ethvert rum. Og for at forenkle opgaven kan du se, hvordan du korrekt gipser loftet for at male på video indsendt af fagfolk.

  Når du skal bruge et forstærkende net til loftet

  Vi bemærker straks, at kontinuerlig forstærkning kun vises for nye bygninger. Sådanne huse har egenskaber til at sprænge stærkt, og gitteret til loftet for maling forhindrer processen med krakning af gips, kitt.

  I alle andre tilfælde anvendes forstærkningsbåndet (serpyanka) på områderne forsegling af dybe revner, kontakt af efterbehandling materialer, led, hjørner. Det er også godt at bruge gitteret, når du laver plaster af gipsplader. Serpyanka lægges på gipslaget langs sømme - de skal forsegles, da interplate leddene altid er let forsænket i forhold til hovedplanet.

  Tip! Hvis huset giver en gradvis, men konstant krympning, er der brug for serpyanka og forstærkende mesh over hele overfladeområdet. Dette findes i gamle huse og bygget med krænkelser af tekniske krav til fundamentet.

  Teknologi kittegrænse til maling

  Af: Anastasia Isakova · Opslået 05/06/2017 · Opdateret 1/27/2018

  Puttying loftet for maling udføres i flere faser. Hvis du udfører hver korrekt og effektivt, så er loftet velegnet til enhver form for efterbehandling.

  Loftsbelægning til maleri er en obligatorisk fase af reparationsarbejde. I dette tilfælde kan du fjerne alle synlige overfladefejl og sikre, at loftet bliver helt fladt og glat. Spørgsmålet opstår: hvordan man sætter loftet for maling? Det er vigtigt at udføre proceduren kvalitativt for at undgå problemer, og loftet er udført uden særlige vanskeligheder.

  Forberedende faser før hovedarbejdet

  Før du male loftet, skal du grundigt gennembore det. Fortsæt direkte til processen bedre efter det forberedende arbejde. De består ikke kun i efterbehandling, men også i indledende arbejde. At sætte loftet for maling begynder altid med overfladebehandling:

  1. Første fase vedrører rensning af overfladen af ​​gamle byggematerialer.
  2. Den anden ting du skal fjerne støvet lag.
  3. Den tredje fase - primer loft i to lag.
  4. Den fjerde er netop anvendelsen af ​​kittet.

  Fra loftoverfladen skal du rense rester af gammel maling, stykker af tapet eller hvidvaskning. Hvidvask bør vaskes med en våd børste. Først våd hvidvaskningen, efter 15 minutter, fjern den i lag med en metalspatel.

  Gamle tapeter fjernes også på samme måde. Våd papiret grundigt med en pensel eller en fugtig klud. Princippet om forarbejdning er det samme som ved fjernelse af hvidvask. Nogle gange skal proceduren gentages flere gange.

  Maling er den sværeste at fjerne. Hvis malingen er stærkt fast, kan malingen kun rengøres ved hjælp af en slibemaskine, som kvalitativt renser alle lag. Mange fjerner malingen og bruger en konventionel spatel.

  Når overfladen er helt ren for unødvendige affald, skal støv fjernes. Det er bedst at producere en gammel støvsuger med en blød dyse. Hvis der ikke er støvsuger, erstatter en blød børste eller en kost et sådant værktøj. Tør først af støvet, og tør derefter bunden af ​​med en fugtig klud. Så du kan helt undgå at fremstå bryster eller uregelmæssigheder, der dannes, når partiklerne ruller i priming processen.

  Valget af byggematerialer og materialer

  Når primeren er helt tør, kan du gå direkte til fyldstofet. Men først skal du vælge en mørtel. Dybest set er der to typer af sådant materiale: en tør blanding og færdige produkter.

  Hvis proceduren udføres for første gang, og der praktisk talt ikke er nogen erfaring med byggearbejde, så er det svært at afgøre, hvilken slags kitt at vælge loftet, og hvordan man vælger den rigtige. Putty loftmaleri kan have følgende funktioner:

  1. Nogle arter er tilpasset aggressive ydre påvirkninger. Når du vælger et materiale, skal du derfor tage hensyn til funktionerne i driften af ​​lokalerne. For eksempel er ikke hver kitt egnet til behandling af loftet i badeværelset.
  2. Loftkittet har en forskel i forhold til baser og yderligere urenheder, som bestemmer egenskaberne ved brug.
  3. Et andet mærke er ansvarlig for at bruge en relativt anden type materiale. Gips, gipsvæg og andre har deres egne typer af dette materiale.

  Hvor meget og hvilken blanding der skal vælges nøjagtigt, kan rådes af rådgiverne i byggematerialet, hvis der er tvivl. Ofte gør mange fejlen, at der ikke er nogen forskel mellem start- og færdigblandingerne, når de køber produkter af samme type. Efterbehandling kitt skal være lige så meget som at starte.

  Sådan putter du loftet for at male

  Afslutningen af ​​loftet til maleri med egne hænder er meget mere rentabelt både økonomisk og æstetisk. Men med disse fordele tager tømmeret af loftet med dine egne hænder meget mere tid, selvom resultatet ikke bliver værre end bygherrer med erfaring.

  For ikke at oversætte materialet til afslutning af arbejdet og ikke at beskadige overfladen selv, skal du gøre dig fortrolig med den teknologi, der præcist fortæller, hvordan du sætter loftet for maling. Teknologi spartel loft gør-det-selv maleri er i følgende trin:

  1. Forberedelse af overfladen. På dette tidspunkt bør det bestemmes med, hvilken slags kitt der skal forarbejdes, køb de nødvendige værktøjer, bestemme den mest hensigtsmæssige sammenhæng i produktet.
  2. Det er bedre at lave priming i to faser. Dette er en forudsætning for rum med høj luftfugtighed. Et værelse med normale forhold kræver ikke yderligere behandlinger.
  3. Forberedelse af blandingen skal udføres korrekt: lidt vand hældes i beholderen, og den tørre blanding hældes gradvist. Det er bedre ikke at forberede en masse produkt, da det hurtigt vil fryse. I begyndelsen fremstilles en blanding af udgangspulver.
  4. Hvis loftet er gipsplader, er det normalt ikke helt færdigt. Kun leddene mellem arkene og det sted, hvor HL'en er fastgjort til metalprofilen, er dækket.

  Med hensyn til kittens pudsede overflade er den lavet i forhold til hele overfladen - med en bred spatel spredes blandingen jævnt i alle retninger. Også udført finishpladerne.

  1. Påfør et tyndt lag af produktet, ca. 1 centimeter, hvis der er revner eller afvigelser af uregelmæssigheder. Du kan vælge tykkelsen og mindre. Efterbehandling - er maksimalt 1-2 millimeter.
  2. Når det første lag tørrer, anbringes et specielt maske om nødvendigt. Derefter udføres sekundær efterbehandling med en startpakke. I hjørnerne foregår forarbejdning kun ved hjælp af en speciel rengøringsbjælke.
  3. Slibning udføres for en allerede pudset base. Sandpapir eller slibemaskine anvendes til dette. Det skal gøres på en sådan måde, at laget ikke fjernes helt eller delvist.
  4. Derefter laves det sidste loft af loftet til maleri. Ved hjælp af belysning kendetegnes zoner med uregelmæssigheder. Disse steder kræver særlig opmærksomhed i efterbehandling. Og dette lag er poleret i slutningen.
  5. Sørg for at rengøre overfladen fra støv. Den dannes ved at male og fjerne overskydende dele af nivelleringsblandingen. Jo bedre afstrygningen er, jo bedre bliver de efterfølgende lag af byggemateriale påført.
  6. Før maling bliver primerlaget primet og behandlet med svampedræbende middel. Primeren påføres to gange. Det første lag skal tørre, så anvendes det andet. Antisvampemiddel sprøjter primeren, når den tørrer helt.

  Hvordan man tømmer loftet til maleri bliver tydeligt i selve arbejdet. For at få den bedste forståelse og undgåelse af fejl, er det bedre at se træningsvideoinstruktionerne. Glem ikke forsigtighedsforanstaltninger og alle faser af arbejdet - dette er den vigtigste opgave for en nybegynder i denne sag. Hvis du udfører alle trin i overensstemmelse med instruktionerne, bliver finishen færdiggjort kvalitativt - lagene falder ikke, og malingen falder jævnt.

  På videoen: detaljerede instruktioner til påfyldning af overflader.

  Yderligere tip

  Måling af loftet kan simpelthen ikke realiseres uden forudgående efterbehandling, hvilket er en puttying og priming.

  Minimum antal putty værktøjer: to metal spatler - bred og smal, sandpapir (slibemaskine), slibemiddel.

  Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på behandlingen af ​​hjørnerne, hvor væggen møder loftet. Påfør den færdige blanding med et tyndt lag, helst med en smal spatel. Så du kan optimalt kontrollere mængden af ​​det påførte materiale og dets lag. Slibning er også vigtigt at gøre omhyggeligt.

  Før malingen skal fejl og uregelmæssigheder korrigeres korrekt. Bruges til denne belysning, som serveres i en vis vinkel. Lampen bringes så tæt på loftet som muligt. Hvor der er en fejl på overfladen, vil en skygge nødvendigvis fremstå. For nøjagtige tilpasninger er disse skygger let cirkuleret med en blyant.

  Den valgte blanding skal så præcist som muligt opfylde alle funktionerne i det funktionelle rum, hvor afslutningen af ​​denne type vil blive udført. I butikkerne anbefales det ofte at anvende universal kit. Men du bør vælge materialet af det relevante mærke.

  Mange er interesserede i, hvorfor primeren er lavet. Dette trin er i mange tilfælde simpelthen nødvendigt. Overfladen bliver glattere og mere æstetisk forberedt til maling. Midler ligger i lige lag og drives yderligere meget længere. I fremtiden forenkle metoden til at fjerne den gamle belægning.

  Sommetider slibes ikke det slibende maske mellem lagene af byggemateriale. For nybegyndere opstår der vanskeligheder ved at gitteret delvis kan hæfte eller stikke ud over kanterne. At rette op på denne fejl er næsten umulig.