Sådan tømmer loftet med egne hænder

Behovet for kittens loft opstår næsten altid. Selv gipspladestrukturer, som kan monteres på enhver base, skal puttyes. Denne sammensætning kan udføre funktionerne i en uafhængig finishbelægning eller fungere som en basis for maling.

Sådan tømmer loftet med egne hænder

Afhængigt af målene skal du bruge "start" eller "finish" -blandingen. Teknologien til at udføre arbejdet forbliver imidlertid omtrent det samme, og derfor har man mestret en putty-løsning, vil du være i stand til at klare resten uden problemer.

Efter at have mestret en version af puttying, kan du klare resten uden problemer.

Indhold trin for trin instruktioner:

Overfladebehandling til plastering

Før du begynder at arbejde, skal du vurdere, hvad du skal håndtere. I en "fugtig" lejlighed med pudsning af loftet er der ingen problemer - det er nok til blot at prime den eksisterende base og dække den med en pudsning.

Hvis der allerede er reparation i boligen, vil arbejdet kræve lidt mere tid og kræfter siden Før påføring af gipsoverfladen skal nødvendigvis rengøres fra den gamle finish og så omhyggeligt som muligt justeres.

Preliminært forberedelse af loftet sker med en primer. Det giver dig mulighed for at slippe af med eksisterende overfladefejl og for at opnå bedre vedhæftning af kittet til basen.

Derfor skal du først vælge en egnet primer. Oplysninger om behandling af hvilke overflader en bestemt forbindelse er beregnet på, er angivet på emballagen. Hæld primeren i en egnet beholder og påfør den på underlaget. Det er bedst at gøre dette med en terry-rulle. I tilfælde af hans fravær vil en bred børste hjælpe med at klare opgaven. For maksimal komfort og arbejdshastighed, brug et værktøj med et langt håndtag.

Penetrerende primer vil forbedre vedhæftningen af ​​maling til loftet og styrke overfladen

Når primeren er tør (den omtrentlige tid er angivet i instruktionerne for den specifikke sammensætning), vil det være muligt at begynde at anvende kittet. Behandling af forskellige overflader, som allerede nævnt, har sine egne særpræg. Vi tilbyder dig en guide til behandling af betonfundamenter og strukturer lavet af gipsplader. Disse er de mest almindelige muligheder, idet du har mestret det, du kan skylle andre overflader uden problemer.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Loftgips vil kræve tilstedeværelse af visse enheder. Tidligere var sådanne tilbehør nævnt som en beholder (det er bedre at bruge et særligt bad, men et almindeligt bækken vil også fungere) og maleriværktøjer. Disse er tilbehør til præ-priming loftet.

Direkte kitt vil blive anvendt med spatler. Køb en lille og en stor. Du skal også købe en smal spatel. Med det vil du anvende sammensætningen på forskellige vanskelige steder.

Forbered et par store spande på 20 liter, du kan og 15 liter, men ikke det faktum, at det vil være nok. I en spand vil du lave kitt, den anden vil blive fyldt med rent vand, hvor du kan vaske blanderen.

Direkte æltning kittet udføres ved hjælp af en speciel mixer. I tilfælde af fravær kan du gøre med en boremaskine med en speciel dyse.

Arbejde med kitt vil kræve en masse indsats og fritid fra dig. Sammensætningen påføres i flere lag i en mængde på mindst to stykker. Det er nødvendigt at putte, indtil der opnås en perfekt glat overflade.

Hvordan tilbereder man en løsning?

Sådan forbereder du en løsning

Når man vælger et passende kit, er det nødvendigt at tage højde for de tekniske funktioner og funktionelle egenskaber i loftet samt indikatorer for temperatur-fugtighedsregimet i rummet. Jo mere udtalte er de forskellige overfladefejl, jo tykkere lag af putty skal du anvende.

Jo mere udtalte er de forskellige overfladefejl, jo tykkere lag af putty skal du anvende

Hvis belægningen har en tykkelse på højst 0,5 cm, kan du bruge den mest almindelige sammensætning. Hvis du skal oprette et lag med en tykkelse på 0,5-2,5 cm, er overfladen forforstærket. Til dette benyttes specielle net. Solgt i hardwareforretninger. Sådanne gitter er fastgjort til overfladen ved hjælp af arbejdssammensætningen.

Fiberglass kit

Hvis belægningen vil have en tykkelse på mere end 2,5 cm, skal forstærkningen bruge specielt metalnet. De er fastgjort til loftet med dowels.

Vær opmærksom på funktionerne i temperaturfugtighedsregimet. Hvis der er høj luftfugtighed indendørs, er det bedst at købe en vandtæt akryl kittet.

Før du starter opløsningens forberedelse, skal du tage en ren beholder med passende volumen og hælde det i så meget vand som angivet i instruktionerne for den valgte kit. Den tørre sammensætning tilsættes til vandet. Det nøjagtige beløb er også angivet i instruktionerne. I sidste ende er alt, hvad der er tilbage, at blande komponenterne ved hjælp af en byggemixer eller en boremaskine med den passende dyse, indtil der opnås en homogen konsistens. Vent ca. 15 minutter og bland opløsningen igen.

Ingen grund til at forberede en masse løsning på en gang. Gør det så meget som du kan bruge om en halv time. Efter ca. denne gang bliver løsningen ubrugelig.

Før du klargør en ny del af opløsningen, skal du sørge for at rengøre beholderen fra rester af den gamle kitt. Resten af ​​løsningen er bedre at smide væk fra hjemmet. Det anbefales ikke at dræne kittet på toilettet, fordi Dette kan forårsage blokeringer.

Guide til anvendelse af kitt på loftet

Guide til anvendelse af kitt på loftet

Det første trin er oprettelsen af ​​et udkastlag. Arbejdet begynder med anvendelsen af ​​startkittet. Udadtil ser det mere "groft" ud i sammenligning med "efterbehandling" -sammensætningen. Takket være disse funktioner bliver sammensætningen hurtigere og mere effektiv til at rette fejl.

Du kan købe et kit i form af et pulver eller en blanding, der allerede er klar til brug. Den anden mulighed bør være opmærksom på folk, der ikke ønsker at bruge tid på at forberede arbejdssammensætningen. En yderligere fordel ved færdige blandinger er, at de forbliver anvendelige i flere uger efter at pakningen er åbnet i modsætning til præparaterne, der fremstilles uafhængigt, som skal forbruges mindre end en time efter blanding.

Instruktioner til fremstilling af arbejdsblandingen blev givet ovenfor. Du er nødt til at forberede en sådan sammensætning, hvis konsistens vil ligne en ret tyk creme creme. Tætheden af ​​opløsningen kan justeres ved tilsætning af en tør komponent eller vand.

Anden fase er puttying. Saml en lille mængde af den færdige blanding med en lille spatel og med en ensartet glidende bevægelse overfører den til et stort værktøj. Placer en stor spatel på loftet og guide det mod dig. Hele blandingen skal forblive på loftets overflade. Gentag indtil hele loftet er dækket med et kit. Overtræklaget skal være ensartet og ikke for tykt. Smalle striber tilbage efter spatelen, er det bedre at straks tørre det følgende "slag".

Arbejdet er ret simpelt, og al teknologi styres ekstremt hurtigt. Når du har kitt et par meter, er du allerede fuldt ud bekendt med og forstår processen helt. Start finish skal være fra væggen eller et hjørne af rummet. Forbered trinstigen på forhånd. Professionelle malere bruger ofte specialstænger, men uden ordentlig praksis er det bedre ikke at tænke på dem.

Den tredje fase - anvendelsen af ​​det endelige lag. For at opnå en perfekt glat og så glat overflade som muligt i slutningen af ​​arbejdet skal du anvende et kit. Den påføres på samme måde som startbeklædningen.

Det er vigtigt at vide, at du kun kan begynde at anvende den endelige coating først efter at den allerede eksisterende base har tørret.

Det fjerde stadium kontrollerer dækningen i slutningen af ​​arbejdet. Efter at det sidste lag af kittet er blevet påført, vent på, at det tørrer og kontrollerer den udstyrede belægning til huller, revner og andre defekter. For at gøre dette skal du bare tage en bærbar lampe og bære den til loftet. Mangler vil straks blive synlige. Alle problemområder skal korrigeres ved hjælp af samme kit.

Det femte trin - rengøring af overfladen til en helt glat tilstand. Denne operation er også kendt som slibning. Efter slibning kan loftet primeres og, hvis det er planlagt, males.

Egenskaber for behandling af gipsplader

Der lægges særlig vægt på teknologien for gipspladerloftgips. Generelt er arbejdet enklere sammenlignet med forarbejdning af betonflader siden plader af gipsvæggen i starten ganske fladt. Men når du udfører denne procedure, er det nødvendigt at tage højde for en række vigtige nuancer.

Egenskaber for behandling af gipsplader

Det første trin er anvendelsen af ​​en primer. Før plastering skal gipsvæg forsigtigt forsynes med forsigtighed. Der skal lægges særlig vægt på leddene.

Den anden fase er tømning af fastgørelsespunkterne på selvdrejende skruer. Sørg for, at fastgørelseselementerne ikke stikker ud over gipsvæggen. For at gøre dette skal du blot holde overfladen med en spatel. Skruer fremspringende skruer og zashpaklyuyte.

Den tredje fase - sammenføjning. På de lange sider af gipsplader er der ikke behov for yderligere behandling. Imidlertid er det vigtigt at forberede leddene på de korte sider og de områder, hvor arkene blev skåret. Sømene uddybe. For at gøre dette skæres deres kanter 45 grader. Den forberedte søm er fyldt med startkittens blanding, hvorefter malingsnettet er limet. Vedhæft dette strukturelle medlem, så det "synker" i sømmen. Putty i nettet og nøje overflade overfladen.

Den fjerde fase - plastering samlinger og monteringshuller.

Det femte trin er behandlingen af ​​hele loftet med en finish.

Putty gipsvæg og led

Generelt er teknologien næsten den samme som for plastering af betonoverflader. Lagets tykkelse skal være minimal, fordi overfladen behøver ikke alvorlig justering. Vent til finishen tørrer og sand overfladen for at gøre den helt glat og plan. Ved dette arbejde med putty er loftet afsluttet.

Sådan tømmer loftet med dine egne hænder

At lægge loftet med egne hænder er en ret krævende proces, der kræver visse færdigheder og viden om teknologi. At sætte loftet op er meget vanskeligere end vægge. Hænderne skal hele tiden holdes op, og derfor bliver de træt meget hurtigere. Men med den rette tilgang vil selvstændigt arbejde opnå de ønskede resultater og spare penge på professionelle efterbehandlere. Spørgsmålet om hvordan man korrekt fylder loftet er direkte relateret til materialevalg og undersøgelse af arbejdsordenen. Det er netop disse punkter, at opmærksomheden skal betales, så det efterfølgende maleri eller klistring af loftet ikke medfører problemer.

Valg af materiale

Et vigtigt aspekt ved loftets tømning er valget af materiale, der ville være ideelt til dette formål.

Når der er klar til brug, kan kittet være af to typer:

 1. Klar sammensætning. Solgt i lukkede beholdere og er fuldt klar til brug efter åbning. For ikke-professionelle anses denne mulighed for optimal, da den ikke kræver forudgående blanding og reducerer tiden betydeligt.
 2. Tørblanding. Solgt i form af pulver til blanding, der vil kræve en boremaskine med en speciel dyse "mixer". Uden dette udstyr til at bringe den tørre sammensætning til den ønskede konsistens vil være problematisk. At sætte loftet med denne blanding vil være lidt billigere, men det vil tage tid at forberede materialet.

Afhængigt af fældningsstadiet er det nødvendigt at vælge den passende blanding:

 • Grovkornet (startende). Den bruges til grundbelægning og indledende loftbehandling for at eliminere indlysende fejl.
 • Finkornet. Den bruges som finish til at danne en jævn og jævn overflade, før du maler eller indsætter tapet.

Loftet i opvarmede tørre lokaler er lavet med gips- og polymerforbindelser, og det anbefales at anvende en vandtæt blanding baseret på cement til våde.

Tip! Inden du tømmer loftet, er det nødvendigt at estimere graden af ​​fladhed af overfladen, vil antallet af lag af kittemateriale afhænge af det. I arbejdet anbefales det at bruge lampen og bygningsreglen for at udelukke alle mulige uregelmæssigheder, mikroskader og strømme.

Kontroller fladheden af ​​loftoverfladen ved hjælp af reglen

Værktøj og armaturer

For at sætte loftet op, skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 • putty mix (klar eller tør);
 • dyb penetration primer;
 • kapacitet og byggemixer til fremstilling af kittemasse (hvis der anvendes tør blanding)
 • metal spatler af tre typer: smal, bred og vinkel;
 • børste eller rulle til påføring af en primer;
 • sandpapir til slibning.

Forberedelse af loftet for tømning

Enhver, der er interesseret i, hvordan man korrekt sætter loft, skal forstå, at enhver finish begynder med en overfladebehandling af høj kvalitet. Hvis loftets design består af jævnt lagte plader, er det i forberedelsesfasen tilstrækkeligt at fjerne rester af tapet, hvidvask eller lim fra overfladen. At fjerne tapetet er nødvendigt for at gennemvæde svampen i rent vand og behandle et lille område, så papiret og kalk let fjernes med en spatel og efterlader ingen spor.

Fjernelse af den gamle trim fra loftet

Gamle maling er vanskeligere at fjerne, for det er du nødt til at bruge et slag. Hvis loftet er blevet malet for nylig, og maling holdes stramt, så kan du forlade denne belægning og blot polere den synlige ruhed med et smaragdpapir.

For at kittet skal klæbe godt til overfladen anbefales det at anvende to lag primer til det rydde loft: den første er parallel med væggen med vinduet, den anden er vinkelret på den. Børsten bør opbevares i en vinkel på 60 grader til bunden af ​​loftet, og der foretages slag, drej værktøjet rundt om sin akse. Hvis der er store fejl og revner i loftet, udføres der plastering i disse områder. Dette fuldender forberedelsen, og du kan fortsætte direkte til fyldstofet.

Ceiling putty teknologi

Før du sætter loftet op, skal du lære regler og principper for arbejde. Teknologien for putty lofter varierer lidt afhængigt af typen af ​​substrat. Gipsvæg adskiller flad og glat overflade, men har mange sømme og riller fra skruer. I dette tilfælde kræver tømning af loftet med hænderne en start på grov håndtering af indlysende mangler. Derudover har nogle gipsplademonstruktioner flere niveauer, der antager tilstedeværelsen af ​​hjørner. Udførelse af gipsplankgipsplader har sine egne nuancer, der skal tages højde for for at opnå en høj kvalitet dekorative belægning.

Teknologien af ​​gipsplader lofter adskiller sig fra beton eller pudsede overflader.

Gipsplankloft af gipsplader omfatter følgende trin:

 1. En opløsning af startkittet påføres leddene af gipsplader, hjørner og fastgørelsespunkter af skruer. Sporene fra fastgørelsesanordninger behandles på tværs af hinanden, og overskydende blanding fjernes med en spatel.
 2. Ved plettering af hjørner på præget loftkonstruktioner fordeles blandingen over hele længden af ​​leddet, hvorefter et perforeret hjørne sænkes ind i det. Efter udjævning med en spatel skal overskydende materiale fjernes, således at hjørnet ikke skinner gennem lagret.
 3. Efter tørring af hjørnerne er overfladen jordet på begge sider af hjørnet. Samlingerne mellem arkene og de indvendige hjørner er lukket med et forstærkende maske på tyndlaget. Gitteret skal være tydeligt i midten af ​​leddet, de dannede bobler skal straks udjævnes. Efter tørring gnides overfladen med sandpapir.
 4. Efterbehandling af kittet er lavet efter overfladen. Materialet påføres i et tyndt lag med en bred trowel, hjørnerne skal patcheres med ekstrem forsigtighed for ikke at forlade dybe ridser fra trowel.

Det er vigtigt! Gipsloft under klæbende tæt tapet kan forarbejdes med et enkelt lag af efterbehandlingstæt; Til maling, tynd eller lys tapet skal du bruge 2-3 lag af blandingen.

 • Loftet kontrolleres for uregelmæssigheder med en spotlight eller lampe. Hvis sådanne blev identificeret, læg et andet lag kittet og så videre indtil udjævning.
 • Efter tørring er det nødvendigt at sonde bunden og lade den stå i 36-48 timer, indtil den er helt tør.
 • Kittet af beton eller pudsede loftoverflader udføres på samme måde som gipslofter. Den eneste forskel er, at det ikke er nødvendigt at forsegle leddene mellem arkene og skruerne på skruerne. Fraværet af udvendige hjørner forenkler også arbejdet. Hvis der er betydelige uregelmæssigheder eller revner, skal de fastgøres med startpakke. Påfør derefter et tyndt lag af efterbehandlingsblandingen.

  fund

  Hvis du ikke ved, hvordan du skal fylde loftet, bør du ikke straks opgive selvreparationsarbejdet og kontakte eksperterne. En lille træningsperiode, viden om teknologi og tilgængeligheden af ​​alle de nødvendige enheder giver dig mulighed for at få det ønskede resultat ikke værre end fagfolk.

  Kittens teknologi er ret simpel og adskiller sig praktisk taget ikke fra vægdekorationen. I mangel af erfaring i denne sag anbefales det at starte arbejde fra små lokaler, f.eks. I korridoren, gangen eller badeværelset. Herefter kan du med en mere erfaren hånd let tømme til dekorative efterbehandling i stuen eller soveværelset.

  Sådan tømmer loftet

  Før du begynder at færdiggøre eller male, skal loftet være perfekt justeret - der skal ikke være fremspring, fordybninger, revner eller andre defekter. Ellers vil udseendet og holdbarheden af ​​finishen lide. Forberedelse af loftet for fremtidig arbejde og udjævning sker med kitt. Ønsker du at putte loftet selv? Derefter skal du omhyggeligt studere processteknologien og blive fortrolig med finesser og nuancer af arbejdet.

  Sådan tømmer loftet

  Tagplade: Vælg materialet

  Hvordan begynder byggeri og reparationsarbejde? Med valget af de rigtige materialer!

  For at sætte loftet op, skal du:

  • primer;
  • starter kittet;
  • efterbehandling kittet.

  Primeren påføres straks inden begyndelsen til kittet. Den består af en base, som er ansvarlig for dannelsen af ​​en holdbar film og et farvende pigment. Nogle primere sælges i brugsklar form, og nogle - i form af en tør blanding, der skal fortyndes uafhængigt af vand eller organiske opløsningsmidler. Primerblandingens opgave er at forbedre "grebet" mellem loftet og det første lag af kitt. Ofte tilsættes et antiseptisk middel til sammensætningen for at beskytte den behandlede overflade fra form og meldug. Akrylprimer er egnet til fremstilling af loftet til kittet. Når du køber det, skal du sørge for, at der er antiseptika i sammensætningen, og at denne blanding passer til materialet i dit loft.

  Primeren (imprægnering) af dyb penetration er god, fordi den har god vedhæftning til beton, gips, hvid, gennemsigtig efter tørring.

  Efter påfyldning er loftet udjævnet og forberedt til påføring af kittet - en tykk og plastisk masse, som adskiller sig i en række egenskaber.

  1. Dispersitet er størrelsen af ​​en individuel partikel i en blanding. Der er tynde, mellemstore og grove blandinger.
  2. Type - tør og klar blanding. Den første købes i form af pulvere, der skal fortyndes med vand umiddelbart før påføring. Klar blandinger sælges i spande, denne spild fortyndes under produktionen.
  3. Materialet, som er designet til at overtrække - nogle blandinger er kun beregnet til beton og mursten, den anden af ​​gipsplader, og andre er også velegnet til dem og andre materialer.
  4. Basis - der er kitt baseret på cement og sand, gips og lime. I nogle tilfælde tilsættes vinyl og andre polymerer.
  5. Tilstedeværelsen af ​​tilsætningsstoffer. Putties kan have blødgørere, pigmenter, hærdningsregulatorer og stoffer, som giver blandingen hydrofobicitet, fugtresistens og styrke.
  6. Viskositet.
  7. Styrken af ​​adhæsion til overfladen.
  8. Forbrug - hvor meget et kilo kitt er nødvendigt for at påføre et lag en millimeter tykt pr. 1 m 2 overflade.
  9. Maksimal lagtykkelse.
  10. Temperatur og fugtighed, hvormed spaltning er tilladt.

  For at putte loftet skal du anvende to lag af blandingen - start og efterbehandling. Startet (også kaldet udkast) lag af kittet er beregnet til at forsegle revner og overfladefejl og eliminere højdeforskelle. Det bruger grove blandinger med en tykkelse af det tilladte lag op til 15-25 millimeter.

  De vigtigste typer af kit

  Afslutningslaget (eller efterbehandling) påføres for at skabe en perfekt flad loftsoverflade, der er egnet til maling eller fiksering af efterbehandling. Til den skal du have en fin blanding, hvis tykkelse ikke vil være mere end 0,5-3 millimeter. I bygningen er kittet opdelt efter dette princip - start og efterbehandling. Der er også universelle blandinger lige så velegnede til ru og rene lag. Nedenfor kan du se et bord, der indeholder nogle af de populære mærker af putties.

  Tabel. Populære mærker af putties.

  Puttying et loft med dine egne hænder - praktiske tips og tricks

  Selvbetonet loft - arbejdet er meget tidskrævende og kræver visse færdigheder. Derfor foretrækker mange i dette arbejde et stort antal fagfolk. Men i følge instruktionerne i denne artikel vil enhver person, der har minimal konstruktion, være i stand til at sætte loftet med egne hænder.

  Nødvendige værktøjer og materialer

  Før du begynder at arbejde, skal du sørge for at have alt, hvad du har brug for under dit arbejde.

  instrumenter:

  • Spatler af forskellig størrelse (mindst to - smalle og brede);
  • halv metal (ca. en halv meter lang);
  • rullen til at sætte primer;
  • Praktisk bassin til dyrkning af tørblanding;
  • byggemixer eller dyse på boret, til hurtig og høj kvalitet blanding af kit.


  En liste over værktøjer, der kan komme til nytte, når du udfører kit.

  Når du vælger typen af ​​tør blanding, skal du omhyggeligt læse anbefalingerne på pakken. Putty bruges som regel til at glatte små dråber (op til 50 mm). Hvis dråberne er for store, skal loftets overflade først pudses. Kittet "Rotband" gør det muligt at fjerne dråberne på mere end 50 mm. For våde rum er der et kit "Betonit VH", i tørre rum kan du bruge blandingen på basis af lim, som "Betonit LR" eller "Betonit KR".

  Forberedelse og rengøring af loftet

  Hvis loftpladerne er fladt, er det nok at fjerne rester af tapet, lim og / eller hvidvask fra loftet. For at fjerne hvidvask eller tapet skal overfladen af ​​loftet fugtes med vand med en svamp. Så snart det aftagelige lag af whitewash eller tapet er gennemblødt, kan det nemt fjernes med en spatel. Det behøver ikke at fugte store overflader ad gangen, da de hurtigt kan tørre. Det er bedst at gøre dette trin for trin, befugtning og rengøring af små områder af strømmen, for eksempel meter for meter.


  Et eksempel på at fjerne afvædet hvidvask med en spatel.

  For bedre vedhæftning af kittet til loftet er det nødvendigt at belægge overfladen med en primerblanding. Primeren skal påføres loftet i to lag. Den første er parallel med væggen med et vindue, den anden er vinkelret på den. Påfør primeren jævnt og lad ingen dråber eller spor af en børste eller rulle. Børsten skal røre loftet med hældningens spidser. Vi holder børsten i en vinkel på 60-70 grader til loftet, mens under arbejdet børsten drejes rundt om aksen, så den kan bære jævnt fra alle sider. Det bedste resultat giver en primerrulle. Det er bedre at tage en rulle med en kort lur, for at prale overfladen uden at trykke meget på værktøjet.

  Hvis loftet har tilstrækkelig stærke dråber og trin, så før kittens start, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at gipsere det for at fjerne de væsentligste uregelmæssigheder, så efter fuldstændig tørring primeret.

  Sekvens af arbejde på puttying

  Knæ tørblandingen

  Dette arbejde udføres bedst med en speciel mixer eller dyse på boret. Brugen af ​​et sådant værktøj giver dig mulighed for at få en homogen masse uden klumper. Tilsæt vand til den tørre blanding skal være en lille smule, og forsøger i sidste ende at få meget med tætheden af ​​cremefløde.


  Knæning og forberedelse af kittet.

  Påfør fyldstof i loftet

  Processen med puttying er absolut den samme for enhver form for kit. Brug en lille spatel, skub op en del af blandingen og fordel det jævnt over overfladen af ​​en bred spatel. Derefter påføres blandingen med en bred spatel til loftet så tyndt og ensartet som muligt. Resten af ​​blandingen fra en bred spatel fjernes smal tilbage i bassinet. Vi fortsætter med at gøre denne procedure, indtil hele loftet er plasteret med det første lag.


  Tegning af det første lag af kit.

  Efter fuldstændig tørring af det første lag er det nødvendigt at fjerne alle uregelmæssigheder, der hæver over hovedlaget. Nodler kan fjernes med en spatel eller sandpapir. Efter slibning forbliver støv, hvilket kan påvirke kvaliteten af ​​det andet lag. Derfor er brugen af ​​en bred spatel til udjævningsfejl mere hensigtsmæssig.

  Antal lag

  Det er jo mere, jo mere ujævnt loft. Med hvert påført lag skal du stræbe efter at rette overfladen vandret og anvende mere blanding på de ujævne områder. Hvert næste lag kan kun påføres efter fuldstændig tørring af den forrige.

  Sidste lag

  Efterbehandling lag skal være tyndere end alle tidligere. Det er nødvendigt at udføre pålægningen af ​​efterbehandlinglaget hurtigt, hvilket ikke tillader blandingen at tørre ved kanterne. Vi anvender et lag af kitt med en bred trowel og fjern alt unødvendigt med den næste bevægelse, og presser trowel på overfladen af ​​loftet med indsats. Samtidig er det bedre at holde værktøjet næsten vinkelret på overfladen, der skal behandles. Ved korrekt påføring af overfladebehandlingen er det måske ikke nødvendigt at efterfølgende slibning af overfladen.

  Endelig finish

  Hvis loftet er forberedt til klæbende tapet, kan efterbehandling ikke slibes. Hvis det er planlagt at male loftet, vil vi give det en perfekt glathed ved at behandle den med et fint sandpapir, der fremhæver og afslører ujævnheder med en lampebærende lampe efter tørring af kittet. Det er muligt at udvej til hjælp af slibemaskinen.


  Slibning af fyldstofoverfladen.

  Funktioner af gipsplader lofter

  Hovedtræk ved gipspladens loftkitt er, at der ikke er behov for at niveauere overfladen. Putty anvendes kun for at give loftet en ensartet glathed. Det første skridt er at justere sømmen af ​​gipsplader. Normalt har enderne af plader af gipsvæg et skråt snit, hvilket letter tilpasningen af ​​leddene. Hvis der ikke er en sådan afskærmning ved arkets kanter, skal du selv forberede gipskanten, og skære falsen i en 45 grader vinkel med en brevpapirkniv.

  Derefter limes alle sømme og leddene sammen med glasfibernet. Det er selvklæbende, og derfor er limningen ikke let. Forsømme bedre primer for at slippe af med støv. Påfør kittet på sømmen med en smal trowel, så straks niveau den med en bred, forsøger at fylde sømmen med blandingen og glatte det med disse to bevægelser.

  Skruerne på skruerne sættes på tværs, hvilket gør det muligt at fylde hele motorhjelmen med blandingen. Efter sømene har tørret, skraber dem, primer hele overfladen af ​​loftet og anbring et sidste lag af kitt.

  Video: Putty til gipsvægssømme

  Funktioner af kittens loft til maleri

  Allerede lavet det meste af arbejdet, taket trives med sin glatte glatte overflade, du kan fortsætte med at male. På dette stadium står mange overfor et uventet og meget ubehageligt problem. Under maleriet kan stykker af kitt holde sig til rullen, som kommer ud af loftet og danner fejl på det. Forsøg på at rette op på situationen og holde kittet på plads, som regel giver et endnu mere dystre resultat. Hvordan beskytter man sig mod dette problem?

  1. Ved afslutning af forarbejdning skal du bruge en vandtæt kittet, der ikke siver ud fra vandet i maling og holder fast på loftet. Hvis den sædvanlige kitt allerede er erhvervet, kan du bruge en vandafvisende primer til at fortynde kittens blanding. I dette tilfælde må du ikke tilsætte primeren direkte til den tørre blanding, men fortynder den i vand i forvejen.

  Blandingen, der fremstilles på denne måde, bør periodisk omrøres med en blander, så den ikke hærder og danner klumper. Brug denne blanding skal være hurtigere, fordi det efter tre timer efter tilberedningen bliver uegnet.

  2. Du kan også blot belægge det færdige loft med en vandtæt primer før maling. Dette forhindrer også, at laget af kitt falder bag overfladen.

  3. Under maleriet må du ikke trykke hårdt på rullen og forsøge ikke at køre dem for mange gange på samme sted.

  Video: Putty loft til maling

  Du kan få nogle tips og anbefalinger vedrørende kitt ved at se følgende video.

  lofter

  Valget af kitt som finish til loftet giver dig mulighed for at få en perfekt flad overflade, klar til maling eller til andet efterbehandling. Denne procedure er nødvendig fra den person, der udfører det, frem for alt opmærksomhed og overholdelse af alle teknologiske aspekter, som vi vil diskutere senere.

  Indholdsfortegnelse:

  Ceiling kit - funktioner og fordele

  Blandt fordelene ved valget af kitt som hoved- eller yderligere element i opførelsen af ​​loftet bør fremhæves:

  • overkommelige omkostninger ved materialer, der anvendes i forbindelse med arbejdet
  • besparelser på ansættelse af fagfolk, der er involveret i gennemførelsen af ​​disse værker, er det helt muligt at udføre alle processerne selv, hvis du følger alle instruktionerne og køber kvalitetsmaterialer;
  • en række materialer og kittemix giver dig mulighed for at vælge nøjagtigt den sammensætning, der er ideel til rummets egenskaber;
  • muligheden for at vælge miljøvenlige materialer, der anvendes i børne- og sanatorium-medicinske institutioner
  • brandsikkerhed af materialet - som kittet refererer til sammensætninger med meget lav brændbarhed;
  • en attraktiv form for strømning, i sidste ende efterbehandling er den største fordel ved valget af kit.

  Blandt ulemperne ved kittens ved afslutning skal loftet bemærkes, at den ikke kan fungere som varme- og lydisolator. Derfor skal lydisolering og reduktion af varmetab kompenseres af specielle materialer, inden det påføres.

  Puttying et loft med dine egne hænder - valget af materialer og værktøjer

  For at belægningen i loftet skal være af høj kvalitet og holdbar, er det nødvendigt at omhyggeligt henvende sig til udvælgelsesprocessen af ​​materialer, der anvendes ved efterbehandling.

  Du skal bruge ikke kun kittet, men også maling, samt materialer, der forbedrer vedhæftningen mellem alle påførte lag.

  Først skal du vælge en kvalitet primer. Det vil være nødvendigt at behandle det tidligere rengjorte loft, også efter hver udjævning med en kittemængde.

  Hvis det er nødvendigt, skal tilpasningen af ​​det gamle loft kræve en særlig putty-blanding på gipsbasis. Det er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​startkompositionen af ​​kittet. Bemærk, at når man vælger materialer, bør en producent foretrækkes for at undgå uforenelighed mellem sammensætninger af blandinger af forskellige formål.

  Dernæst har du brug for tilstedeværelse af start og afslutning af kittet. Disse sammensætninger skelnes ved bekvemmeligheden af ​​påføring, påføring og spredning over overfladen. Udgangsblandingen har dog en grovere slibning og anvendes i den indledende fase af færdiggørelsen. Om nødvendigt påføres det med et lag, hvis tykkelse overstiger 1 cm. Dette materiale er udelukkende beregnet til udjævning af overfladen.

  Ved hjælp af afslutning af kittet opnår det grove til berøringsfladen den glathed, det har brug for. Dette opnås på grund af, at materialet har en fin slibning. Overlejret finish kittelag til to millimeter. Dernæst er det poleret og yderligere maleri eller installation af dekorative elementer.

  Ved valg af materialer skal der tages hensyn til rummets individuelle karakteristika, såsom høj luftfugtighed, temperaturfald osv. Der er specielle forbindelser, der er beregnet til brug i værelser med høj luftfugtighed, de er mærket LR +.

  Der er flere typer kittemixer, med hvilke arbejdet på afslutning af loftet. I forhold til konsistensen er der:

  • færdige putties placeret i en plastikbeholder eller spand, umiddelbart efter åbning klar til brug, kræver ikke selvblanding;
  • tørre formuleringer - fortyndet med vand umiddelbart før brug.

  Hvis vi sammenligner disse typer af kit, viser det sig:

  • prisen på færdige formuleringer er højere end de tørre;
  • forberedelsestid for tørblandinger vil kræve mere, da de kræver deres fortynding med vand, specielt udstyr til æltning og bringe sammensætningen til den ønskede konsistens, er færdige sammensætninger egnede til brug umiddelbart efter at beholderen, hvori de er opbevaret, åbnes;
  • Pulver i ufortyndet form opbevares meget længere end den færdige blanding.

  Bemærk, at kittet er tørt, men fortyndet med vand skal anvendes fuldt ud i to til tre dage, mens de færdige formuleringer opbevares længere, de er egnede til brug i to måneder.

  At udføre alt arbejde på det rette niveau vil kræve tilstedeværelse af:

  • elektrisk boremaskine og dyse i form af en blander, hvorved blandingen af ​​blandingen vil blive fremstillet;
  • en rulle med et langt håndtag - med hjælp hjælper de en primer og maling om nødvendigt
  • Hovedspatelen til arbejdsformål - bredde 400 mm;
  • ekstra trowel, 80-100 mm bred;
  • en smal trowel, hvis bredde ikke er mere end tre centimeter, med sin hjælp, vil det være muligt at putte i vanskelige eller vinkelområder;
  • stiger;
  • en lommelygte - med sin hjælp opdager de mangler i arbejdet;
  • gummi spatel;
  • murske;
  • graters, slibepapir eller slibepapir, hvormed hvert lag af putty er udjævnet;
  • bygning niveau;
  • kapron ledning - med hjælp er glatte linjer slået af;
  • tanken, hvor opløsningen blandes
  • bakke i hvilken der vil være en primer eller maling;
  • børster, der hjælper tint hårdt tilgængelige områder eller loftets omkreds;
  • åndedrætsværn eller beskyttelsesmaske, der beskytter en person, der udfører arbejde fra ubehagelige lugte.

  Sådan justeres loftet kittet - forberedende fase

  For at få en perfekt glat og vigtigst holdbar belægning skal der foretages en række forberedende arbejder for at fjerne den gamle hvidvask, maling eller gips.

  Hvis der er en tidligere hvidkalket overflade, skal man sørge for at fjerne dette materiale med rent vand. For det første er overfladen gennemvædet med det rigeligt og derefter efterladt i en halv time. Så hvidvask nemt rengøres fra loftet. Hvis du har problemer med fjernelse af hvidvask, skal du igen suge loftet. Til udførelse af værker er pallen eller svampen fugtet i vand påkrævet.

  For at fjerne malingen vil det kræve større indsats, så det holdes ret fast på overfladen. Men i nærvær af maling er fjernelsen nødvendig. Ellers vil kittet bare skrælle efter et stykke tid. Hvis du vil fjerne malingen, skal du bruge en spatel, men hvis du ikke kan slippe af med belægningen, skal du bruge en tørretumbler og derefter rense overfladen med en røde klud fastgjort på risten.

  At fjerne tapetet er nok til at have en bred spatel. For at lette fjernelsen af ​​gammelt tapet, fugt dem med vand og lad dem gå i 10 minutter.

  Hvis i slutningen af ​​processen med at fjerne hvidvask på loftet blev fundet områder med faldende gips, bør de også fjernes. Til denne procedure skal du have en gennemsnitlig bredde spatel lavet af tæt metal.

  Når loftet er renset og har et konsekvent sundt udseende, skal man sørge for at forsegle alle revner i den. Hvis dette ikke er gjort, så vil de i tide, efter tømning, vises på loftet.

  For tættere indtrængning af forseglingsmaterialet i den indre del af revnen skal der tages hensyn til at maksimere ekspansionen. Til disse formål er en spatel eller slibemaskine med en dyse i form af en cirkel. Derudover er det muligt at bruge en hammer og mejsel. Før reparation af revner behandles de med en primer. Således vil deres vedhæftning med forseglingsmaterialet blive forbedret.

  Hvis revner og åbninger er ret massive, anbefales det at anvende polyurethanbaseret skum. Hvis der er revner af lille størrelse, er det nok at bruge fugemasse eller cementbaseret kit. Efter at tørrematerialet er helt tørt, er loftet trimmet og udjævnet.

  Hvis revnen var stor, er der installeret et gitter på overfladen, hvilket styrker loftet og forhindrer udseendet af nye revner.

  Putty beton loft - primer, mørtel forberedelse og udjævning

  Efter forsegling af alle revner og tørring af opløsningen følger proceduren for påføring af en primer, som har en antiseptisk effekt og øger adhæsionen af ​​kittet til overfladen.

  Påfør en primer i mindst to lag. Hvert lag skal påføres, efter at den forrige er helt tør. Derudover påføres primeren før hver udtømning udføres.

  Primeren vælges i henhold til loftets type, for eksempel er der kompositioner til beton eller gipsplader. Hæld primeren i et særligt bad, hvorfra det vil være bekvemt at påføre det med en rulle. Brug en terry-type rulle eller en bred børste.

  Efter den endelige tørring af det andet eller tredje lag af kittet er det nødvendigt at fremstille en kitteløsning til påføring af startlaget. Hvis du planlægger at bruge en tør blanding, skal du først og fremmest læse instruktionerne for at blande det, det skal indeholde alle nødvendige mængder vand og kitt.

  Vi tilbyder dig at læse instruktionerne til selvblandende tørt kit:

  • hæld vand i tanken, hvor blandingen vil blive udført i henhold til producentens anvisninger
  • gradvist fylde den krævede mængde tør blanding
  • Forbered en elektrisk boremaskine og en dyse i form af en blander, ved medium hastighed, bland blandingen, indtil den har en ensartet konsistens;
  • Hvis du planlægger at justere, skal tykkelsen af ​​opløsningen være tættere end ved påføring af start- og finishlagene.

  Bemærk, at hvis kittet har en gipsbase, skal det fortyndes i portioner, da sammensætningen tørrer meget hurtigt og bliver uegnet til brug.

  Før du køber materialer til arbejde, skal du omhyggeligt inspicere loftet for tilstedeværelsen af ​​fejl og uregelmæssigheder, hvis det ikke korrigeres, så vil de stadig være synlige efter bundning.

  For at bestemme denne parameter skal du bestemme det nederste hjørne af rummet mellem loftet og væggen og markere det på væggen. Brug et niveau i henhold til dette mærke, og træk rummets omkreds. Derudover er det muligt at anvende farvet nylonfilament, som er installeret på loftet, ifølge linjen bestemmer tilstedeværelsen eller fraværet af krumning.

  Hvis dråberne i loftet ikke er mere end et centimeter, så anvendes tilsætningen til startretningen. Ellers skal du bruge et kit med tilsætning af gips. Hvis loftet har fejl mere end to centimeter, så skal du installere et ophængt loft af gipsplader eller glas-magnesium ark.

  Overvej at lægge kittet på et betonloft med et lag på mere end 2 cm, vil få det til at skrælle, under indflydelse af fugt. Den mest populære måde at nå loftet på er at bruge en traditionel gipsammensætning, der har en cementbase. Efter tørring påføres den primer og venter, indtil den tørrer.

  Starter spidsloft til maling

  Det første lag af startkittet påføres på den udjævne og tørrede base. Løsningen har en pasty konsistens og er placeret i en speciel beholder, hvorfra den opsamles i portioner ved hjælp af en smal spatel.

  Fra hjørnet af loftet fordeles blandingen på den med en stor spatel eller trowel. Bemærk, at spatelen skal presses til overfladen så tæt som muligt for at lukke alle rillerne. Det første lag er ret tyndt, gennem den skal hovedparten af ​​loftet skinne igennem. Dette lag af kitt hjælper med at skjule de små fejl, der er til stede på overfladen.

  Bemærk at massen skal være godt glat på overfladen. Pas på at fjerne samlingen mellem væggen og loftet korrekt.

  Efter at det første lag af kittet er tørret, er det jordet med et rivejern, på hvilket der er installeret et slibemiddel. Det er nødvendigt at gnide i en cirkel mod uret.

  For at sikre, at loftet er lige, er hver af dens sektioner oplyst med lommelygte eller pære. Hvis der imidlertid er defekter til stede, så for at fjerne dem er det påkrævet at anvende et andet dørlag af startkittet. Den samlede tykkelse af de to lag må ikke være mere end 1,3 cm.

  Det andet lag tager også tid til at tørre, hvorefter det gnides over med et maske. Efter fugning med en ren børste er loftet afstøvet med støv og en primer påføres.

  Ceiling finish kit - bærende teknologi

  Konsistensen af ​​den færdige kitt er mere plastisk, da loftet efter færdiggørelsen bliver utrolig glat. Derfor bør denne sammensætning ikke være for tyk.

  Putty anvendes med en spatel, men ikke stærkt klæbe til overfladen. Hvis der efter det første lag forbliver små defekter, så efter at det er tørret og fordybet, påføres et andet lag af efterbehandlingstæt.

  Slibning af det sidste lag er lavet med en fin fraktion mesh. For at loftet skal få perfekt glatthed anbefales det at bruge en kitt på akryl, snarere end gipsbasis. En sådan sammensætning påføres med en halvcirkelformet spatel, og lagtykkelsen er 1-1,5 mm.

  Efter slibning af alle lag og fuldstændig tørring af dem, påføres et andet lag af primer. Næste er maleri, hvidvaskning eller yderligere afslutning af loftet.

  Funktioner af putty gipsplank loft

  Proceduren for putty på et gipsplankloft er enklere end på en betonbase. Da belægningen, med forbehold af installationen af ​​gipsvægsteknologi, har en ideel planhed og ikke kræver forudgående justering.

  Selvom der er visse nuancer, udføres disse værker, som vil blive diskuteret yderligere:

  1. Først påfør en primer, vær særlig opmærksom på overfladen af ​​sømme og led af plader af gipsvæg.

  2. Sæt derefter alle fastgørelseshuller, der fastgør gipsvæggen på metalrammen. Hvis skruerne rager ud, skal de skrues ind manuelt.

  3. I nærvær af leddene bliver de lidt fordybet og fyldt med hjælp til at starte kittet.

  4. Derefter limes masken på en sådan måde, at den er indlejret i sømmen.

  5. Yderligere er overfladen puttied og udjævnet.

  6. Efter at kittet er tørret, gnid det over med en maske og påfør et efterbehandlingslag.

  7. Følgende er proceduren for fugning af finishlaget, kontrol af fejl og påføring af en primer.

  8. Overfladen af ​​loftet er klar til yderligere efterbehandling.

  Selvbetonet loft til nybegyndere til at beherske professionen af ​​plasterer

  Manglen på et loft i dets åbenhed. Uregelmæssigheder og revner kan ikke lukke billedet eller møblerne. Derfor er loftfyldstofet af stor betydning for indretningen. Før du vælger et materiale, bør du overveje den efterfølgende belægning. Beregningen af ​​blandingen foretages under hensyntagen til uregelmæssigheder og tab. Jo mindre erfaring, jo mere løsning vil du få på gulvet og bliver ubrugelig. Jeg så dette i praksis ved at undervise min ven.

  Hvor skal man starte og hvor man skal træne

  Det er bedst at planlægge alle overflader og lære at komme fra gulvet, så vægge og kun have erhvervet visse færdigheder, gå videre til loftet. Desværre udføres reparationsarbejde i omvendt rækkefølge af smudsprincippet - det skal falde på den ufærdige overflade.

  Loft i lejligheden

  Hvis du gør puttying for første gang, så spar din tid, materiale og sans for humor. Med dette sæt kan du juble dig selv og kritisk evaluere dine fejl. Vadik gør det normalt. Dens fordel er, at jeg er professionelt engageret i konstruktion og reparationer og altid på sådanne øjeblikke ved siden af ​​mine tip.

  1. Kontroller mere og vær ikke doven for at lave noter i loftet, idet du noterer de største huler og fremspring af forskellige kridt. Marker spor kan vises.
  2. Brug et smalere værktøj til at starte. Påfør de første lag med en spatel 25 - 30 cm, så kan du gå til en stor 60 cm.
  3. Bland en lille mængde af opløsningen. Følg de instruktioner, der er skrevet på pakken, nøje.
  4. Primeren er aldrig overflødig, gælder efter hvert lag. Vælg lys til dekoration til maling og tapet.
  5. Tør udspringene på lagene af startkittet.
  6. Start fra hjørnet over indgangsdøren, dette afsnit bemærkes sidst.

  Drywall kitt lettere, hvis det er muligt, start med det. Mens du studerer, køb kvalitetsmaterialer, der har god plasticitet og vedhæftning.

  Vi vælger kitt til loftet på egenskaberne af loftets materiale

  Vi spyttede et loft uafhængigt

  Acryl kittet er simpelthen lavet til nybegyndere og passer til alle overflader, især loftet. Hun lægger sig ned på forskellige materialer:

  • beton;
  • murværk;
  • gipsplader overflader;
  • gips;
  • et træ.

  Efter tørring er akryl kittet slibning nødvendigt. Det er muligt, at efterbehandlingskompositionen skal påføres i to lag. Men det er plastik, det er godt at gå i seng og er billigere end de andre. Dette er en god mulighed for budget reparation.

  Selv kittede loft

  Til et ophængt loft gipsplader passer latex kittet. Det er dyrere, men forbruget er mindre og det anvendes godt på pladens glatte overflade, selv uden at belægge dem med en primer. Du kan bruge finishet med det samme i to lag. Først forsegles skruernes sømme og hoveder. Efter tørring er strippen færdig, og hele loftet er dækket med et tyndt lag. Slibning sker kun til maling.

  Det er nødvendigt at arbejde med gips meget hurtigt, fordi det fryser om 15 minutter. Dette er en ideel mulighed for dem, der har fået visse færdigheder og ønsker at lave et maleri på loftet. Ved korrekt justering dannes der en perfekt glat overflade, og der er ikke behov for slibning.

  Højkvalitets polymergips retfærdiggør dens høje omkostninger. Du skal købe det i en specialbutik, fordi en masse forfalskninger.

  Overfladebehandling til efterbehandling

  Vi fylder loftet med egne hænder

  For at begynde at reparere er det nødvendigt med omhyggelig rengøring af en overflade. Det er nødvendigt at fjerne tapet og maling rester, flaking gips. Vi havde et nyt hjem og vi startede ved at tjekke for humle. Vadik havde allerede erfaring med gips. Han selv satte loftet op med cementmørtel på steder med store uregelmæssigheder.

  Efter tørring opsamles støv. En almindelig støvsuger gjorde et fremragende arbejde med dette. For at forbedre vedhæftning og fugtbeskyttelse blev min vens loft overtrukket i to lag med en dyb penetrationsprimer. Han forsøgte at rulle med en lang lur i vinkelret retning.

  Tip! Hvis du ikke er i stand til at fjerne alle møbler fra rummet, skal du dække det med en film. Tørrede dråber af primer, du kan ikke vaske.

  Betonloft har flere uregelmæssigheder og værre vedhæftning

  Ceiling efterbehandling kit

  Til den glatte overflade af betonplader, gips og kitt sticker dårligt. Det er nødvendigt at primer loftet efter hvert lag af finish. Jeg forlod mit lineære niveau med Vadik og han kontrollerede loftet. Derefter dækkede han det med en primer og nivellerede gipssamlinger og store forskelle. Ved min ankomst var alt tørt og primet. Første gang en ven kørte en rulle på et langt håndtag fra vinduet, den anden langs ydervæggen.

  Jeg bragte ham:

  • lille spatel 10 cm bred;
  • stor ved 35 og 60 cm;
  • tanke til vand og opløsning;
  • Slibemaskine med grovt og fint sandpapir.

  Afslutning af loftet kitt med egne hænder

  Vi lavede en kitt ved at blande en tør startblanding med en vanddyse på en perforator. Derefter påførte Vadik en lille spatel til en stor sammensætning langs hele længden og begyndte at lede fra hjørnet langs loftet.

  Det første, min ven værdsatte var råd til at bære briller og en hue. Fra usikre bevægelser fløj en overskydende opløsning fra loftet på hovedet. Spatelen bør holdes i en vinkel på ca. 60 ° C, og når mængden af ​​sammensætningen falder, reduceres den. Dette vil medvirke til at skabe et mere jævnt lag.

  Efter det første lag var der mange fremspring i leddene, og det tog lang tid at rengøre. Så fik en ven det og begyndte at arbejde mere selvsikkert og hurtigere. To lag af færdigbehandlet kittet lavede en stor spatel.

  Slibning er praktisk, fremhæver en lampe. Løft lampen til loftet, og alle ledges vil kaste en skygge og blive mærkbar. Derefter lys primer og maleri. Under tapetet kan loftet ikke slibes.

  Drywall kittet hurtigt

  Efter at have lært at putte på betonplader, lavede Vadik nemt loftet selv ud af gipsplader. Han gik med en skruetrækker og spændte skruerne manuelt. Så tog han leddene op. Plader af gipsvæg har lige ender. Hjørnerne skal skæres i en vinkel for praktisk påfyldning af hullerne mellem dem med en løsning.

  Derefter satte min ven straks efterbehandlingstætningen på de rensede ledd af gipsvæg og glatte det med en bred trowel - 35 cm. Ved hjælp af et smalt værktøj, nivellerede placeringen af ​​fastgørelseshovedene. Putty sætte to vinkelrette bevægelser. Gipsvægens overflade er flad, under tapetet, kan du ikke helt kittet.

  Til maling med en 60 cm bred spatel udjævede Vadik hele overfladen omkring 1 mm tykt. Til gips er det nok. Fremhævede loftslampen. Det var nødvendigt at male lidt. Efter priming gik malingen fint. Et par dage senere begyndte en ven at dække loftet med malerier.