Ceiling udjævning blandinger: hvilken kit er bedre?

Hårdt kittet er materialet beregnet til endelig justering af vægge og lofter. Kvaliteten af ​​den opnåede overflade er lige afhængig af masterens erfaring og materialets egenskaber. For at finde ud af, hvilken kit der er bedre for loftet, skal du tage højde for statens tilstand og afgøre det endelige resultat. Der er ingen "korrekt" kittemængde til loftet, typen af ​​materiale er valgt i overensstemmelse med specifikke forhold.

Hvad skal være kittet til loftet?

Det er nødvendigt at behandle valget af tømmer til loftet med fuldt ansvar, fordi loftet er åbent og alle fejl i efterbehandling er umiddelbart tydelige. Sætte hylder er vanskeligere end vægge, men et korrekt udvalgt materiale vil hjælpe med at lette arbejdet.

Krav til kittens blanding til loftet:

 • strukturens homogenitet, fraværet af individuelle store partikler;
 • ikke for høj hastighed af hærdning, hvilket giver tid til at niveauere overfladen;
 • blødhed og elasticitet, hvilket giver nem anvendelse;
 • ingen tendens til at knække og knuse efter størkning
 • holdbarhed og lang levetid.

Typer af kit

Forskellige spacklingblandinger adskiller sig fra hinanden i deres sammensætning, formål, driftsbetingelser, fraktionernes størrelse.

Efter sammensætning

Afhængig af hovedkomponenten, der anvendes til fremstilling af kittemængder, er der gips-, cement- og akrylputties.

 • Gipsplastning fungerer godt med revner. Det er kun egnet til tørre rum, men det kan bruges til at forberede loftet i rummet til påføring af et glat tyndt lagbelægning.
 • Cementkittet passer til loftet i badeværelset eller på toilettet, fordi det er beregnet til vådrum. Det udligner store hulrum, men det er vanskeligt at sande, så det kan bruges som mellemlag, inden der påføres et struktureret dekorativt materiale.
 • Polymer putty giver dig mulighed for at opnå en perfekt glat overflade, så til den endelige justering af loftet anbefaler eksperter det. Da denne type materiale påføres i et meget tyndt lag, kræver det forudindstilling af loftet ved hjælp af start af kittens blanding. Fordelen ved polymersammensætningen er lav indstillingshastighed, hvilket gør det muligt for selv uerfarne hushandlere at arbejde med det.

Til destinationen

Afhængigt af hvilket stadium af arbejdet, der anvendes i putty-blandingen, kan det starte, afslutte eller universelt.

 • Begyndende kittemængder anvendes til præ-alignment af loftet, som har betydelige uregelmæssigheder (mere end 0,5 cm). Kan være på cement eller gipsbasis. For god vedhæftning til loftet skal startblandingen have større fraktioner - op til 0,6 mm.
 • Efterbehandlingstæt blandinger har en finkornet struktur (fraktion størrelse - op til 0,3 mm) og en blødere tekstur, lettere at påføre og egnet til slibning. De fjerner mindre defekter godt og fastsætter det første lag.
 • Universal kittet blandinger kombinerer egenskaberne ved at starte og efterbehandling kompositioner, og mere præcist er der et sted i midten mellem dem. Påfør overfladen uden store fejl.

Tør og klar blanding

Kittet fås i form af et tørt pulver eller en pastaagtig blanding, klar til brug. Fordelene ved den tørre kitblanding er lavere pris og ubehagelige temperaturforhold under opbevaring. For at fremstille opløsningen hældes det tørre materiale i en beholder med vand og omrøres med en konstruktionsblander. Det er meget vigtigt at strengt følge de proportioner, som fabrikanten anbefaler.

Klar putty er dyrere end tørblanding, men prisen er berettiget af fremragende egenskaber. Den har en høj plasticitet, det sætter langsomt, derfor er den velegnet til begyndere. Den færdige blanding fremstilles på en akryl- eller vinylbase under anvendelse af meget fine fraktioner (mindre end 0,1 mm).

Advarsel! Klarpudsblandinger tolererer ikke transport og opbevaring ved lave temperaturer.

Ultimativt mål

Valget af kittet afhænger af den type endebelægning, under hvilken loftet er nivelleret.

 • At sætte kittens blanding til maling betragtes som den sværeste løsning, da det kræver at opnå en ideel overflade. Under malingslaget vil eventuelle fejl blive tydeligt synlige, så materialet til udjævning af loftet skal være af højeste kvalitet. Det er bedst at vælge en finish kittet fra en velrenommeret producent. De vigtigste krav er blødhed og plasticitet.
 • Putty under tapetet kræver ikke et fagligt niveau af færdighed og mindre krævende på materialet. I dette tilfælde er det vigtigste at fjerne store uregelmæssigheder, og det er ikke nødvendigt at opnå maksimal glathed.
 • Ved tilberedning af loftet til dekorative gips samt til tapet er det ikke nødvendigt at opnå spejlglatthed, det er nok til at gøre overfladen så jævn som muligt. Sterke cement- eller gipsbaserede sammensætninger, startende og universelle, er egnede.

Yderligere komponenter

Kvaliteten og egenskaberne af kittet til loftet vil også afhænge af de forskellige tilsætningsstoffer, der er til stede i blandingen udover de vigtigste bindende komponenter. Derfor, før du vælger et kit, skal du omhyggeligt studere sammensætningen. Tilsætningsstoffer, som forbedrer materialets egenskaber, omfatter:

 • blødgørere - tilvejebringe plasticitet og fleksibilitet af kitt i løbet af arbejdet
 • regulatorer for hærdning og indstilling af blandingen;
 • pigmenter - giver materialet en vis skygge;
 • oligomerer, tilvejebringer fugtresistens, styrke og høj tørringshastighed;
 • vandafvisende midler - giver dig mulighed for at bruge materialet i rum med konstant høj luftfugtighed.

Bevist mærke af kit

I butikkerne finder du en kæmpestort mængde af forskellige mærker. Hvis du vil være sikker på kvaliteten ved køb af et materiale, så er det bedre at vælge produkter af kendte producenter, der værdsætter deres omdømme. Prisen på sådanne blandinger er højere, men de har en højere dækkekapacitet og er flere gange mere holdbare end billige analoger.

Masters anbefaler teste firmaer Knauf, Henkel (varemærke Ceresit) og Weber-Vetonit. Sådanne mærker som PUFAS, Bolars, Volma og Founded har vist sig godt. Normalt er prisen på putty-blandingen direkte proportional med dens styrke og holdbarhed. Derfor er besparelse ved køb af dette materiale ikke berettiget.

Hvad putty bedre putty loftet

Et vigtigt element i byggearbejdet er forberedelsen af ​​loftet til efterbehandling og maling. Hvad slags kitt bedre kittens loft til maleri, hjælper med at bestemme artiklen. Du skal starte og afslutte kittet. Dette materiale eliminerer revner, huller, led. Denne fase har implementeringsteknologien, der skal følges. Loftet, med hvilket der skal udføres yderligere arbejde, kan være i et vådt rum, så skal du bruge beton eller polymerpuds, gips eller gipsplader. Dette område er jordet, og efter at de er kittet.

Hvis loftet var gammelt materiale (maling, tapet, indretning, finish), skal det fjernes. Processen udføres med vand eller særlig væske. Efter rengøring af loftet påføres en primer på den tørre overflade. Dette stof bidrager til fastholdelsen af ​​loftet med et kit. Hovedfunktionen er vandmodstand. Med hensyn til kittet er det bedre at købe en færdiglavet opløsning end en tør blanding. Det er mere praktisk, holdbart, kræver ikke tid til forberedelse, men dyrere i pris.

Nødvendige værktøjer til arbejde

 1. Til priming skal du bruge: rulle, børste, bad til maling;
 2. Putting kræver: to spatler (stor, lille), en smal spatel til arbejde med hjørner, to spande vand (til mørtel og rent vand), en byggemixer for at forstyrre mørtel.
Putty loft gør det selv

DIY Priming Stages:

 • Køb den bedste kitt til loftmateriale (mursten, hl, beton).
 • For nemheds skyld hældes det krævede beløb i en flad beholder. Brug en rulle på loften.

Tip: Ved at prive loftet fra gulvet, brug et specielt langt håndtag til rullen. Terry-rulle absorberer mere væske, hvilket vil spare tid og omkostninger.

Efter tørring af primerovertrækningen, fortsæt direkte til gipset. Universelt loft er beton. Det første lag kaldes groft, brug start kittet. Den består af grove granulater, der gør en grov struktur, der giver dig mulighed for at rette loftet op. To muligheder for kitt: tørblanding eller færdiglavet løsning. Hvilken slags kitt er bedre for loftet, hver enkelt vælger.

Hvem vil spare penge. Det er nødvendigt at tørre blandingen med vand til den ønskede konsistens, bland Miller, vent 20 minutter for at svulme granulerne. Den anden mulighed betragtes som bedre. Det er unødvendigt at ælte, efter åbning af en måned opbevares i åben form - 3 timer. En nybegynder kan håndtere dette materiale. Efter påføring og tørring af startlag, sætter vi finishet på. Laget opvejer ikke op til 2 mm. Acceptabel 2-3 tiers.

Klar og tør blander til loftet

Nu bestemmer vi, hvilken kit der er bedre at vælge til loftet. Kittet er opdelt i to underarter - det er tørblandinger og færdige løsninger. Minus den første mulighed - kræver ekstra tid, tørrer hurtigt i luften. Du har måske ikke tid til at bruge den færdige opløsning, og efter at der er tilsat vand til det tørrede materiale, går dens kvaliteter tabt. Den anden mulighed er bedre bevaret i luften. Færdig kitt til loftet er tilgængelig på en anden basis, hvilken er bedre at finde ud af nu.

Hvordan man vælger et kit til vægge og loft (video)

Specialiseret kit

Denne type er beregnet til visse arbejdssteder - tætningsled mellem gipsplader, revner, bukser. Dette kan omfatte gips. Det klare sig godt med eliminering af uregelmæssigheder. Ofte bruges som efterbehandling materiale. Arbejder med hende, serpyanka er ikke nødvendig. De indeholder antifungale og antibakterielle komponenter. Nogle er i stand til at forhindre udviklingen af ​​rust, korrosion. Har god elasticitet, holdbarhed. For at kunne vælge, skal du studere instruktionerne, omfanget, som er angivet på pakken

Universal kittet

Udskiftning af de to blandinger, start og efterbehandling, brug en universal kit. Ved prissætning er det meget dyrere end normalt. Det er nemt at arbejde med det, det gør ikke en ekstra indsats. Ikke for herrer er det praktisk, når alt arbejde kan udføres i ét materiale. Udfører installationen af ​​gipsblokke, dekorative trim, strukturelle finish. Velegnet til overfladebeton, træ, gipsvæg. Passer til universelt materiale, da det indeholder mange materialer, har en bred vifte af funktioner. Før du bruger sådanne blandinger, skal du omhyggeligt studere instruktionerne. Hvad præcis det er beregnet til, hvilke egenskaber det har.

Start og efterbehandling lag

Startspartel - et materiale, der bruges i starten af ​​robotter. Skjuler store revner, revner. Overtræklaget opvejer ikke 1,5 cm. Dette materiale har god vedhæftning, styrke. Efterbehandling kittet er et materiale, der retter starterens belægning, forbereder væggene til efterbehandling, dekoration. Belægningslaget opvejer ikke op til 2 mm. For at gøre resultatet mere effektivt er det nødvendigt at bruge materialet fra en producent.

Sådan vælger du et kit til loftet

Teknologi kitt starter kittet:

 1. Tag den forberedte opløsning med en lille spatel og fordel det jævnt fordelt på det store værktøjs plan
 2. Påfør kittet på væggen korrekt i en vinkel på 35 grader.
 3. Trykkraften ændres ikke under applikationen;
 4. Små strimler, et spor fra værktøjet, vi sletter straks.

Loftet til maling eller limning af tapet skal være helt glat uden fejl. Efterbehandling kitt vil hjælpe med at gøre det. Anvendelsesmetode svarende til startlaget. Kun dets lag opvejer ikke 2 mm. Hvert nyt lag påføres efter tørring af den forrige. Den bedste finish til loftet har en fint kornet struktur, takket være, at loftet bliver glat.

Ved afslutningen af ​​påfyldningsarbejdet sker skæring af flyet med en maske eller sandpapir. Denne proces hjælper med at gøre væggene helt glatte og jævne, hvilket er nødvendigt før maleri. Du skal bruge et specielt slibeværktøj. Masters erhverver mekaniske, dyre. For en gang kan du købe en manual. Slibning af overfladen udføres i henhold til princippet: Startlaget behandles med grovkornede skind, efterbehandlingsklartet - med finkornede. I slutningen af ​​arbejdet primed, venter på loftet til tørring. Du kan begynde at male.

lofter

En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

Indhold:

Typer af putties

Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

 • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
 • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.

Cement kit til loft

 • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
 • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
 • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.

Gipsgips til loft

 • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
 • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
 • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
 • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.

fordele

 • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
 • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

 • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
 • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
 • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

Tips til madlavning af gips

 • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
 • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
 • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
 • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
 • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.

Polymer putty til lofter

 • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
 • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
 • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
 • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
 • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
 • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

Loft Tips

 • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
 • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

 • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

Sådan vælger du et kit til loftet

For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

 • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
 • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
 • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
 • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

Hvordan laver man kittens loft til maleri

Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

Du skal putte loftet, hvis:

 • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
 • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
 • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
 • lavet et nyt loft på gips.

Arbejdsfaser

 • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
 • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
 • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
 • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
 • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
 • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
 • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

Professionelt rådgivning, hvad er det bedste kit til loftet?

Byggemarkedet tilbyder en bred vifte af kittemixer, både tørre og færdige til fremstilling af lofter til maling. Hvis det er nødvendigt, udjævning af overfladen, kan du bruge tørstartsmængde, efter at de har dækket dem med et lag af efterbehandlingstæt (både klar og tør - for at vælge).

De er forskellige i deres egenskaber, egenskaber og formål. Dette kræver en omhyggelig undersøgelse af spørgsmålet om, hvilken kit der er bedst til loftet.

Valget af kit til loftet, afhængigt af formålet med rummet

Når man vælger en blanding, er det nødvendigt at tage hensyn til de særlige forhold i rummet, hvor reparationer foretages.

For at vælge hvilken slags kitt er det bedre at sætte loftet op, skal du tage højde for variabel temperaturregulering (balkon), rummets fugtighed (badeværelse, balkon, loggia) og vælge en facadekittet, hvis overfladen er uden for rummet.

Det er bedre at vælge materialer fra kendte producenter, idet der tages hensyn til den holdbarhed, der er angivet på emballagen.

Typer af putties

Putty-blandinger er opdelt efter sammensætning i:

Hvis det er nødvendigt, i butikkerne af byggematerialer kan du finde specialiseret kit.

Der er et stort antal forbindelser, der afviger i hovedkomponenterne: cementbaseret kittet, der anvendes i lofter med betydelige temperaturudsving, samt på åbne balkoner og udendørs lofter. Men hvis du vælger hvad der skal sættes i badeværelset, bør du give præference til cementbaseret kitt med lime, som er ideel til at udjævne loftoverfladen i værelser med høj luftfugtighed.

Hvis lagene af kittet overstiger 1,5-2 cm, er det bedre at bruge en gipsbegyndende tørblanding. Når du anvender det, skal du overholde indstillingsintervallet.

Sådan putter du et træloft?

For at påføre et lag på en træoverflade eller OSB bord skal du først fastgøre gipsgitteret.

Det er muligt at dække gitteret med enten en specielt designet tør cementblanding eller en gips tørstart blanding afhængig af den lagtykkelse, der kræves for at opnå det ønskede udjævningsresultat.

Hvilken slags fyldstof vælger loftet?

Eksperter anbefaler at loftet kun anvender kitt som en "finish", mens "start" skal bruges til gips. Så du kan få en forholdsvis holdbar, meget lysere belægning.

Derudover må vi ikke glemme de forskellige modifikatorer, der giver den materielle plasticitet og fleksibilitet i applikationsprocessen. På grund af deres tilstedeværelse er putten let glattet, strømmer ikke ned i spatelen og afskrækker ikke. Disse additiver reducerer den tid, i hvilken sammensætningen kan anvendes:

 • blandinger baseret på gipsfastholdelsesegenskaber op til 1 time;
 • Blandinger baseret på cement bevarer egenskaberne ikke mere end 2,5 timer;
 • Polymersammensætninger har den højeste modstand, med passende opbevaringsfastholdelsesegenskaber i op til flere dage.

Ved arbejde med cementblandinger, der giver en stabil grå farve, bør du overveje et dobbeltlagslag for at spare maling. Når maleri skal gøre en stor indsats for at slippe af med denne skygge. Den bedste hvide kitt til loftet skal have en gipsbase.

Sådan vælger du et kit til loftet

Hvis det er nødvendigt, hæver loftet spørgsmålet - jo bedre er det at sætte loftet op? I dette tilfælde er det optimalt at give præference til en velkendt producent, der garanterer høj kvalitet, det vil sige høj duktilitet, god konsistens og holdbarhed af belægningen.

Hvilken kitt at vælge efter det færdige lag i loftet

 1. Det populære mærke, der skelnes af overkommelige priser - "Osnov". Producenten tilbyder produkter fremstillet af gips, cement og polymerer. Denne kitt giver en tynd og holdbar belægning.
 2. Et dyrere mærke er Ceresit, som har etableret sig som producent af højkvalitetsblandinger af gennemsnitlige priser.
 3. Knauf putties anses for at være blandt de bedste til loftet og kendetegnes af et stort udvalg: start, efterbehandling, gips, vandtæt, cement og universal. Der er tørre og færdige blandinger i forskellige emballager, blandt hvilke det er let at vælge den mest egnede.

Start og efterbehandling lag

For at niveauere både væggene og strømmen anvendes gipsblandinger, ved hjælp af hvilke det er lettere at opnå et lag af ujævn tykkelse.

Afslutningsmaterialer anvendes til at påføre et lag, der ikke overstiger 10 mm, og udfører justeringsprocessen.

Det skal bemærkes, at processen med puttying loftet er meget mere kompliceret end lignende arbejde med vægge på grund af ubehagelige forhold.

Sprøjtemønstret er også forskelligt fra den rækkefølge, der anvendes til lodrette overflader. Det er nødvendigt at lave hurtige strejker, mens kittet skal skrives uden overskud, fordi pluk det ikke virker, og de vil falde til gulvet. Derfor er det først og fremmest nødvendigt at bruge nok tid til at skabe en godt pudset overflade. Først efter det kan du begynde at anvende finishlaget.

Afslutningsvis

Reparation af loftet er lavet i trange forhold og kræver en betydelig fysisk indsats. For at fremskynde processen bør være en grundig tilgang til valget af blandingen. Det vigtige punkt er god vedhæftning. Det er bedre at minimere arbejdets størrelse og tid, så du bør begrænse dig til bare at færdiggøre kittet.

Nyttig video

Følgende video beskriver, hvordan du vælger et kit:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Hvad er bedre kitt til at male under loftet

Hvilken putty putty loft: Vælg materialet

Alle forberedende til færdigbehandling slutter med justering af overfladen. Enhver, der nogensinde har været involveret i en sådan begivenhed, ved, at væggennemstrømning er ret simpelt, men med loftet er alt meget mere kompliceret. Nu er der et stort antal blandinger, som ifølge deres producenter er ideelle til arbejde med loftet. Det er bare at beskæftige sig med, hvad kittet bedre putty loftet, ofte kan ikke fagfolk.

Features spackling loft

Forskellige typer af putties har helt forskellige sammensætninger. Hvis du sammenligner dem med byggematerialer, har de betydelige forskelle. Så, putties er forskellige i den mindste spredning, de tilføjer særlige fyldstoffer, der forbedrer deres egenskaber.

Blandt additiverne er følgende:

Disse kosttilskud kan indgå i blandingen, eller de kan vælges separat.

Putties adskiller sig fra gipsblandinger ved tilstedeværelsen af ​​yderligere fyldstoffer, som giver dig mulighed for at opnå perfekt overfladeevnen

Sætte loftdækslet for at give det glat og holdbarhed. Næsten alle baser gennemgår en sådan behandling. Det eneste der kan forstyrre er tilstedeværelsen af ​​en overflade, der har været udsat for høj luftfugtighed i lang tid. Det er også meget svært at arbejde med overflader, som er karakteriseret ved lav vedhæftning med andre materialer. Dette er plastik, glas, metal.

Loftet er puttyed af tre grunde:

 1. Til efterfølgende maleri. Dette er den mest tidskrævende proces. Maling kan ikke skjule selv små uregelmæssigheder. Derfor kræves et perfekt glat lag. Hvis dette ikke er opnået, viser det sig, at den malede overflade vil blive ødelagt af mange fejl. Det vil være umuligt at slippe af med dem i fremtiden. Selvfølgelig, hvis du ikke skal udføre alt arbejde igen.
 2. Til klistermærke tapet. Ja, sådan belægning limes ofte til loftet. For at forberede overfladen til tapetet behøver du ikke at opnå maksimal glathed. Mindre uregelmæssigheder vil ikke være mærkbare.
 3. Tegning et relief lag (imponerende kitt, gips). Det er i sig selv en ret lang proces. Arbejde med loftet har en ret ubehagelig position. Selv om denne type belægning ikke behøver at skabe et meget glat lag.

Egenskaber af kit til loftet

Korrekt valgt kitt til loftet giver dig mulighed for at opnå det ønskede niveau af finish. Eventuelle fejl fører til, at alt arbejde bliver forkælet. Denne fase skal nærmer sig meget ansvarligt.

Valg af blanding begynder med, at dets sammensætning studeres. Dette er meget vigtigt, da mange typer af sådant materiale omfatter forskellige komponenter. Det er vigtigt at forstå, at putties er forskellige i de fraktioner, der fylder dem. Jo mindre de er, jo tyndere er det at få det påførte lag. Faktum er, at der er bedre at bruge som loftslag til lofter. Det er tilrådeligt at forlade startlaget bag gipset. Dette vil ikke kun få en solid belægning, men også meget lette det.

Selv om loftet kan være følgende skiftevis:

 1. Gips sættes på bunden. Det udviser betydelige mangler og styrker fremtidens overflade.
 2. Derefter kan du bruge kittet til at starte arbejdet. De omfatter grove fraktioner. Deres lag kan nå op til 2-3 cm.
 3. Overfladebelægningen påføres. Det skal være mellem 1 og 3 mm tykt. For at give et spejlbillede gnides overfladen efter gnidning.

Det er vigtigt! Alle faser begynder med priming. Denne proces giver øget vedhæftning af materialer og reducerer også deres forbrug. Gem på primer anbefales ikke. Omkostningerne ved sådanne sammensætninger vil ikke i høj grad påvirke den endelige pris. Vælg en bedre sammensætning, der vil være den samme producent som kittet.

Det er umuligt ikke at henlede opmærksomheden på en vigtig nuance. Kittens struktur til loftet bør omfatte forskellige modifikatorer. De giver materialelasticiteten, overholdelse i ansøgningen. Det er deres tilstedeværelse, der gør det muligt at undgå sådanne ubehagelige øjeblikke som sværhedsgraden, drypper på spatelen og afskaler overfladen.

Forskellige modifikatorer, der udgør fyldstofet, gør blandingen elastisk, men reducere tiden for at bevare dens egenskaber

Sådanne additiver reducerer den tid, som du kan bruge sammensætningen til. nemlig:

 • Gipsblandinger vil beholde deres egenskaber i højst en time;
 • Cementbaserede forbindelser kan vare længere - op til 2,5 timer;
 • Polymersammensætninger anses for at være de mest resistente i denne henseende, de kan bevare deres egenskaber i flere dage (når de er korrekt lagret).

Vi må ikke glemme miljøets virkninger. Overholdelse af optimale arbejdsvilkår er som følger:

 • Temperaturindikatorer for luft skal ligge i området fra 5 til 30 grader C;
 • fugtighed i det rum, hvor arbejdet skal udføres, bør ikke være mere end 80% og ikke mindre end 50%
 • direkte sollys er ikke tilladt.
Gipsfyldstof er en fremragende mulighed for arbejde med loftoverfladen, men for våde rum er det ikke egnet

Fra arbejder med loftsbeklædning blandes blandinger, der omfatter sand, udelukkes. Dette er ikke en forudsætning, men det er stadig bedre at holde fast ved det. Faktum er, at sådanne putties bliver senere grå. Hvis maleri vil følge, så skal du virkelig forsøge at slippe af med denne nuance. Gipsammensætninger passer bedst til hvide overflader.

Klar og tør blander til loftet

Der er to hovedtyper af putties:

Færdiglavede pastaer

De kræver ikke noget træning. De behøver kun røre og kan bruges. Opbevaring indebærer ikke særlige forhold. Det eneste de frygter er frost.

Kræver forudgående forberedelse. Den består af følgende:

 • Tørstof blandes med vand, til grundig blanding brug en blander (en boremaskine med en mixer dyse).
 • Efter blanding skal opløsningen stå i 15 minutter. Dette vil gøre det muligt for alle fyldstoffer at opløses. Derefter gentages blandingsprocessen.
 • Nu er blandingen klar til brug.
Tør kittet blanding

Hvilken kitt er bedre til loftet: færdig eller tør? Nøjagtigt svar på dette spørgsmål er ekstremt svært. Det er nødvendigt at tage hensyn til de specifikke arbejdsvilkår. De første er gode til små områder til presserende arbejde. Hvis du vil behandle store områder, er det bedre at vælge tørre formuleringer.

Start og efterbehandling lag

Anvendelsen af ​​kittet til arbejde, der involverer oprettelsen af ​​startlaget, er ikke helt omkostningseffektivt. Derfor, som nævnt ovenfor, bør gips anvendes. Dette vil ikke kun spare, men også reducere arbejdstiden - et tykt lag af kitt vil tørre i meget lang tid. Og det er strengt forbudt at arbejde med utilstrækkeligt tørrede formuleringer!

Det er ikke altid tilrådeligt at bruge startkittet til udjævning af lofter, i nogle tilfælde er det bedre at erstatte det med gips

Generelt er loftet meget sværere at putty end vægge. Det er nødvendigt at arbejde i temmelig ubelejlige forhold. Ja, og proceduren for anvendelse af opløsningen adskiller sig fra den, der anvendes til lodrette overflader. Smøre bør udføres hurtigt, kitt skal skrives uden overskud, fordi de ikke hurtigt kan afhente, de falder simpelthen på gulvet. Således er det bedre at i første omgang afsætte tid til at skabe en god pudset overflade. Så vil det være muligt at gøre udelukkende efterbehandling kittet.

dommen

Så adskiller loftet fra loftet sig fra andre lignende værker, idet det kræver en masse fysisk indsats for at arbejde i trange forhold. For ikke at forsinke denne proces er det bedre at henvende sig grundigt til blandingens valg. Det er vigtigt at opnå god vedhæftning. Og også må vi ikke glemme, at det er bedre at holde arbejdet til et minimum. Nemlig at begrænse kun til den færdige kit.

Den bedste kit til loftet | Byggeportal

En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

Typer af putties

Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

 • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
 • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.
Cement kit til loft
 • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
 • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
 • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.
Gipsgips til loft
 • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
 • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
 • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
 • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.
 • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
 • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

 • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
 • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
 • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

Tips til madlavning af gips

 • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
 • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
 • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
 • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
 • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.
Polymer putty til lofter
 • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
 • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
 • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
 • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
 • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
 • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

Loft Tips

 • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
 • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

 • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

Sådan vælger du et kit til loftet

For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

 • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
 • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
 • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
 • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

Hvordan laver man kittens loft til maleri

Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

Du skal putte loftet, hvis:

 • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
 • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
 • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
 • lavet et nyt loft på gips.
 • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
 • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
 • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
 • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
 • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
 • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
 • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

Hvordan vælger man et kit til loftet | Byggeportal

Den endelige operation for udjævning af overflader er pletteringsvægge og lofter. Hjemmehåndværkere håndterer succesfuldt processen med at udjævne væggene, men med loftet er tingene meget mere komplicerede. I dag er der et stort udvalg af kitt til loftet: gips, akryl, klæbemiddel, base, efterbehandling, klar, tør, dyr, billig, indenlandsk, importeret. Ikke alle professionelle konsulenter i byggeriets hypermarked kan forstå dette, for ikke at nævne ejerne, som har besluttet at niveauet loftet. I dag vil vi fortælle dig, hvilken kit der er bedst til loftet, og hvordan man finder den, der er nødvendig for dig blandt det store udvalg på markedet.

Funktioner af kit til loftet

Kittet er en tykk plastmasse, som bruges til arbejde relateret til kittens vægge, facader af bygninger og lofter. Putties fra mørtel er forskellige i dispersion - en mindre partikelstørrelse, hvis diameter er mindre end 200 mikron. Blanding fyldstoffer (cement, gips, lime og sand), som materialet hærder efter kort tid, og særlige tilsætningsstoffer er til stede i sammensætningen af ​​blandingerne til tømning.

Derudover kan i blandingerne til loftets kitt være yderligere komponenter, der forbedrer massens egenskaber, såsom:

 • Regulatorer af hærdning og indstilling af massen;
 • plastificeringsmidler;
 • Vandafvisende midler - i kittet, designet til efterbehandling med høj luftfugtighed;
 • Farve pigmenter;
 • Cellulose polyestere - giver hurtig tørring, høj modstandsdygtighed over for vand og holdbarhed af belægningen.

Loftplade udføres med det formål at udjævne flyet og kun på faste, rene og stærke baser. Putty kan behandles med gips, sten, murværk, beton, gipsbeton, lette konstruktioner og isoleringsplader, gipsvæg. Overflader, der har været våd i lang tid, metal, plast og glas anses for uegnede til arbejde på loftet i loftet.

Normalt lofter spatel med kun tre mål. Den første af dem kittet til maleri. Dette er den mest tidskrævende og vanskelige løsning, fordi der er behov for at opnå en belægning af høj kvalitet, fordi efter påføring af maling bliver alle defekter straks registreret med det blotte øje.

Den anden mulighed er et kit til tapet. I denne situation behøver du ikke at oprette belægning af høj kvalitet, men behøver kun at fjerne store fejl og udligne visuelle uregelmæssigheder. Selvfølgelig er en sådan proces til tider ret kedelig. Den tredje mulighed er et kit til at anvende dekorative gips til loftet. Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde at skabe en ideel, såkaldt "glas" belægning.

Egenskaber for fyldstoffer til loftet

Korrekt køb af kitt vil medvirke til at opnå et højt niveau af finish, som for at male loftoverfladen med akrylmaling. Fejl ved valget af dette stof eller uhensigtsmæssig brug af kitt kan ødelægge alt arbejde, så behandle altid denne procedure med øget opmærksomhed.

Før du vælger et kit til loftet, skal du være opmærksom på kittens egenskaber. Jo mindre brøkdelen af ​​fyldstoffet er, jo tyndere kan du lave et lag af kitt. Sammensætningen med store ingredienser (op til 0,6 millimeter) er beregnet til anvendelse af basisnivelleringslaget. Blandinger med en brøkstørrelse på op til 0,3 millimeter anvendes allerede til at afslutte loftet.

Mindre indeslutninger (op til 0,2 millimeter i størrelse) har polymere putties, som danner de tyndeste og jævneste nivelleringslag. Jo højere slipingen af ​​gipsen er, desto mindre er dens partikler, og efterbehandlingens belægning bliver tyndere. For at bestemme den mindste tilladte tykkelse af efterbehandlinglaget for et bestemt materiale, skal du kigge efter den numeriske størrelse af fraktionen på pakken af ​​den færdige sammensætning og formere den med 3.

Modifikatorer gør kittet behageligt, plastisk og smidigt i arbejde. Det er vigtigt, at når du anvender stoffet i loftet, er det nemt at glatte, strømmer ikke og danner ikke synlige sømme. Derfor anbefales det at præcisere den tid, hvor løsningen vil forblive "brugbar" og vil ikke begynde at blive tykkere.

En sådan arbejdskapacitet (baseret på en møbelmængde) er i gennemsnit bevaret til gipsblandinger - 30-60 minutter, cementmasse - op til 2 timer og polymer - op til flere dage i en lukket beholder. Det anbefales også at finde ud af, hvornår gipslaget, der påføres på loftet, endelig vil hærde. Alle sådanne parametre påvirkes først og fremmest af modificerende tilsætningsstoffer.

Hver producent har sin egen teknologi til at lave modifikatorer. Derfor skal du omhyggeligt læse anbefalinger og instruktioner på produktemballagen, inden du køber et kit. Forsinkelse af denne regel vil føre til et katastrofalt resultat. Hvis der forekommer revner på det hærde lag, skal du ikke dømme strengt om kittens dårlige kvalitet. Det er muligt at arbejdet blev udført:

 • når lufttemperaturen er mere end 30 eller mindre end 5 grader celsius;
 • når luftfugtigheden overstiger 80%
 • under påvirkning af solens direkte stråler.

Husk at de mest optimale arbejdsforhold, der opfylder kravene i mange instruktioner - fugtighed 60%, temperatur tæt på 20 grader. Forsøg at skabe sådanne forhold på værelset lige før anvendelsen af ​​kitt til loftet. Andre forhold kræver en justering af teknologien til at anvende kittet i en bestemt retning.

Bemærk også tilstedeværelsen af ​​en ingrediens som sand i putten. Stoffer med sand anvendes bedst til facadeværker, fordi deres farve er "snavset" grå på grund af den anvendte komponent. Men for loftet er det bedre at vælge et kit uden sand. Det er ret svært at arbejde med en sådan sammensætning, men det endelige resultat vil imponere dig - loftet bliver jævnt og jævnt.

Tørre og pastaagtige fyldstoffer

Producenter producerer kittet i form af en tør blanding eller pasta, klar til brug. Pulverformet materiale kan let transporteres og opbevares selv i kølehuse. For at fremstille opløsningen fyldes tørproduktet i strengt definerede proportioner i en beholder med vand, og massen omrøres, indtil der opnås en homogen masse. For at opnå en homogen blanding i store mængder og desuden uden klumper anvendes en borerblander med en dyserotationsfrekvens på ikke mere end 800 omdrejninger pr. Minut.

I kittelaget fra en lignende blanding dannes der såkaldte "skaller" - hulrum. Derfor skal massen efter blanding forblive i 5-15 minutter i hvile. I løbet af denne tid vil bunken have tid til at opløse, modifikatorerne "arbejde" og luftbobler kommer ud. Derefter omrøres hele massen igen i 5 minutter.

Færdigfyldte fyldstoffer er beregnet til de ejere, der ønsker at få et tyndere lag, når de er færdige med loftet, og støv vil være mindre i dette tilfælde. For at opnå en lignende kittet bruger fabrikanterne et særligt fint fyldstof med en fraktionstørrelse på 0,002 - 0,1 millimeter. Æltningen udføres ved hjælp af specialudstyr, det er praktisk taget umuligt at lave en sådan løsning med en simpel mixer, fordi tørstoffer forbliver i blandingen efter "manuel" metode.

Klar putties fremstilles på en vandig akryl- eller vinylblanding såvel som et organisk opløsningsmiddel. I modsætning til den tørre blanding kan den færdige ikke transporteres og opbevares ved lave temperaturer. De eneste undtagelser er færdigretter, der indeholder særlige tilsætningsstoffer.

Brugen af ​​kittet i forskellige forhold

Hvis du er interesseret i at sætte loftet i bunden, skal du bestemme, på hvilke betingelser du vil bruge stoffet: inde i huset eller på facaden af ​​bygningen, i et tørt, fugtigt eller koldt rum. Hver pakke har en teknisk beskrivelse, som indeholder detaljerede instruktioner om, hvornår man skal anvende dette materiale. Men på trods af dette ligger den mest almindelige fejl hos mange kommoder i anvendelsen af ​​en uhensigtsmæssig type produkt til visse forhold og steder.

Et typisk eksempel er, at mange vægge i kolde eller våde rum er færdige med polymerkittet. Og fugtigheden af ​​sådant materiale er kontraindiceret. Som følge heraf svulmer det påførte lag, taber dets styrke med alle de konsekvenser, der følger af dette. I denne situation vil maling på toppen ikke hjælpe, da de fleste farvestoffer er hygroskopiske, det vil sige, de skaber ikke en hindring for fugt. Derfor er det kun tidsforsinkelse for negative ændringer.

Overvej nu hvordan du vælger kitt, afhængigt af forholdene i rummet, hvor du planlægger at afslutte loftet. Ved våde og kolde forhold er det sædvanligt at anvende fugtbestandig cementkittet. Det tåler godt gentagne optøning og frysning, svulmer ikke fra rå luft og fugt. Og hvis du udfører korrekt forberedelse af basen, så er den velegnet til tørre rum.

Til normale betingelser er formuleringer baseret på organisk, gips eller polymer bindemiddel beregnet. Gipsputties skelnes af nyttige naturlige egenskaber, de er i stand til at "ånde", absorbere, give op for overskydende fugt og udglatte fugtighedsniveauet i rummet. Men husk at den konstante luftfugtighed og temperatur ændrer dette produkt ikke vil stå, og laget af kitt vil begynde at knække.

En anden almindelig fejl ved reparatører er anvendelsen af ​​cementkittet på cementkalk eller gipsgips. Derfor er det værd at huske et vigtigt byggevirksomhed: i sin styrke skal basen altid overstige styrken af ​​det påførte materiale på den.

Base og finish lag

Putty - det er ikke billigt materiale. Det er ineffektivt at anvende dem i et tykt lag eller i flere lag - dyrt materiale vil blive forbrugt, og tørringsprocessen kræver en vis mængde tid. For at forglatte uregelmæssighederne i loftet kan du derfor bruge en billigere gips. Og allerede på det at anvende basen (1 - 3 millimeter) og efterbehandling (ca. 0,5 millimeter) kittelag.

Kompatibiliteten af ​​de ovenfor beskrevne materialer, såsom primer og kittet, vil være bedst, når du bruger produkter fra samme producent. Du kan også anvende kun ét lag af færdigbehandling, der er genstand for skabelsen af ​​højglansgips.

Hvis basen af ​​cement er jævn, så kan du undvære gips. For at gøre dette skal du prale overfladen og derefter anbringe et bundlag af kitt på det. Efter tørring er overfladen malet, støvpartikler fjernes fra loftet og belagt med en finish.

Også i nogle tilfælde kan du kun lave basislaget. Det er sandt, hvis du efter færdiggørelsen i loftet har planer om at limme prægede tapeter, der har større tæthed. Til lys og meget tynd tapet eller til fremtidig maling af loftet, er det sædvanligt at anvende fin-spredt finish.

Valg af kittens farve

Farven på kittet når loftet er færdigt er ikke for vigtigt kriterium, hvis overfladen dækkes med tykt tapet eller malet. Højkvalitets lakmateriale er kendetegnet ved god belægningseffekt, og enhver, selv den mest kontrastfarvede tonekonstruktion, er i stand til at male helt.

På samme måde kan du tale om dekorative og tætte typer af tapet. Under dem vil hverken farven på kittematerialet eller små overfladefejl være mærkbar. Men hvis du vælger tyndt og let tapet til loftet, er det bedre at bruge dyre farvet cementtypespartel. Ved hjælp af disse kompositioner kan du spare penge på dekorative materialer.

Hvide putties, der indeholder polymerlim som en binding, kan påføres lofterne ved sprøjtning. Laget opnået ved denne teknik er normalt ikke engang malet over. En sådan overflade i lang tid vil ikke blive gul.

Omkostninger og producenter af putties

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvilken slags kitt til loftet at vælge, skal du være opmærksom på dette. En vigtig faktor, der påvirker valget af kittemateriale, er dets pris. Den traditionelle erklæring om, at den færdige sammensætning er dyrere end det tørre produkt, og gipskittet er billigere end cementet - er ikke altid sandt.

Der er flere prissegmenter - dyre og lave omkostninger. Ved valg skal man tage højde for, at dyre kittematerialer har et lavere forbrug end et stof i en lignende pakke, men er billigere i pris. Den reelle pris kan bestemmes af prisen på en billig og dyr sammensætning pr. 1 kvadratmeter overflade, hvis tykkelsen af ​​puttylaget er den samme.

En pålidelig og betroet producent af kvalitetsprodukter vil normalt have en højere pris. Hvert firma, der producerer primer og kit, sikrer deres gode kompatibilitet med hinanden inden for samme linje. Det er således ikke nødvendigt at bruge billige og dyre materialer samtidig til at fylde lofter.

På hjemmemarkedet af byggematerialer er der spartelmasser til forskellige formål og et prisklasse: Russiske fyldstoffer - GLIMS-Production, Volma, Ural Construction Mixes, Unis og Stargers; Polske materialer - Atlas; Tysk kittestof - "Kreisel" og "Henkel"; Svensk kitt - "Beckers"; Finsk produkt - "tikkurila" Amerikansk byggemateriale - "United States Gypsum".

Samtidig er der i sammensætningen af ​​næsten alle fabrikanter spacklingblandinger, der er beregnet til færdiggørelse af gipsplader til loftet og tætning af samlingerne mellem sådanne plader. Et særligt stort udvalg tilbydes af producenten TIGI-KNAUF, der selv producerer gipsplader - Fugenfüller, Uniflot og Bordfinis. På deres pakker er der en detaljeret vejledning om, hvordan man kan putte gipsplankloftet.

Således har du allerede kunnet bestemme, hvad der er den bedste kitt til loftet. Kvaliteten af ​​loftet er først og fremmest afhængig af materialets egenskaber, prissegment, kittetyper samt de betingelser, hvor det vil blive brugt. Før du køber materialet, skal du bestemme for hvilket rum det vil blive brugt. Vær også opmærksom på tilstedeværelsen i kittet af en sådan ingrediens som sand.

Sådan vælger du et kit til loftet

En vigtig del af reparationen i rummet er tømningen af ​​loftoverfladen. Blandt de mange forskellige materialer til loft trimning er det ikke let at vælge den rigtige kitt. Det skal vælges under hensyntagen til arbejdsfladens aktuelle tilstand og det ønskede resultat ved udgangen af ​​nivelleringsværker.

Det direkte formål med kittet er at forberede loftet, når processen eliminerer revner, uregelmæssigheder og skaber en perfekt glat base til maling eller tapet. For at vide, hvordan man vælger et kit til loftet, skal man gøre sig bekendt med typer af kompositioner og deres egenskaber.

Grundlæggende krav til tømmer til loftet

Hvad er den bedste kitt til loftet? Valget af den bedste kitt til loftet vil hjælpe en række krav, som den skal opfylde:

 • God kitt - både til loftet og til væggene - skal have en ensartet elastisk base, høj nok vedhæftning og ikke indeholde store partikler
 • Når det anvendes, skal kittet være let at arbejde, det hærder ikke meget hurtigt, så der er tid til at justere belægningen
 • Må ikke knække og smuldre efter tørring.
 • Blødhed for at gøre det nemmere at anvende

Det anbefales at erhverve høj kvalitet kitt til loftet fra dokumenterede fabrikanter, der har arbejdet godt på byggemarkedet.

En anden vigtig faktor er tilstedeværelsen af ​​visse modifikatorer i sammensætningen af ​​putty-blandingen, som giver lethed ved udjævning, tillader ikke blandingen at strømme langs spatelen, tillader ikke peeling fra loftet.

Sådanne additiver påvirker tyndens tørretid. så:

 • Gipsblandinger er kendetegnet ved at opretholde deres ydeevne i en time
 • Cementbaserede blandinger varer ca. 2,5 timer
 • Polymerblandinger har god modstand og kan ikke miste deres egenskaber i to dage, men underkastes alle regler for opbevaring af blandingen

Det er vigtigt ikke kun at vælge den rigtige sammensætning, men også at overholde optimale forhold under puttying:

 • Temperaturindikatoren skal ligge inden for 5-30 grader
 • Fugtighedsindikatoren i rummet bør ikke overstige 80%, men bør ikke være mindre end 50%
 • eksponering af arbejdsfladen til direkte sollys

For at forstå, hvordan man vælger kitt til loftet for maleri, skal man gøre sig bekendt med sorterne af efterbehandlingskompositioner.

Typer af putties til destinationen

På trods af det enorme udvalg af kitt til loftet kan de opdeles i tre hovedgrupper:

Det anbefales at bruge som det første nivelleringslag. Den indledende kitt skal have en god fasthed og kompatibilitet med loftets materiale.

De kan opdeles i følgende typer: Til dekorative gulvbelægninger, til rum med høj luftfugtighed, til fjernelse af revner og sprækker, til lukning af gipsplader, til betonggulve, til polering af basen.

Denne sammensætning anvendes i sidste fase af vendte værker. Navnet "efterbehandling" angiver formålet med kittet.

For information! For at undgå yderligere problemer med den behandlede overflade er det nødvendigt at købe et kit og en primer fra samme fabrikant.

Dette er det mest praktiske og brugervenlige materiale, der kan gøre processen hurtigere at forberede arbejdsfladen til yderligere efterbehandling. Det omfatter start og afslutning af loftet, men der er en ulempe - den høje pris på materialet.

Typer af kitt til loftet kan være forskellige, så det anbefales at omhyggeligt studere præstationsegenskaberne for en bestemt sammensætning.

Typer af kit i sammensætning

Afhængigt af hovedkomponenterne er fyldstoffer som følger:

De bruges til at niveauere arbejdsfladen i rum med høj luftfugtighed eller med betydelige ændringer i temperaturen (badeværelser, puljer, uopvarmede værelser, køkkener). Dette er en hvid kitt til loftet, det får sin farve efter fuldstændig tørring. Det er godt at bruge som grundlag for at male loftet eller vægpapiret.

Cementsammensætningen skelnes ved høj vedhæftning med armeret beton gulve såvel som med cementgips, men det kan ikke påføres gips.

I processen kan du anvende op til tre lag, tykkelsen af ​​hver - ikke mere end 0,5-0,8 mm. Dette er meget mindre end ved behandling af vægge.

Blandingen sælges hovedsageligt i tør form og kræver tilsætning af vand ved tilberedning af det færdige kit til loftet.

De er mere populære blandt forbrugerne. Blandt de positive karakteristika af blandingen kan man bemærke miljøvenlighed, der er heller ikke nogen dampspærrefilm under anvendelse.

Gipsblandingen skiller sig ud for sin alsidighed, det passer godt sammen med loftet af gipsplader, træ og armeret betonmateriale. Når du lægger på en cementbase, er det nødvendigt at samle jorden under gipset. Takket være den finkornede pastaform er det muligt at skabe den mest glatte base til finishen.

Gipsgips til loftet kan være en start-, efterbehandling og universel formål. I de fleste tilfælde anvendes en universel blanding til afslutning af boligarealer. Men hvis du har brug for at forberede overfladen i et nyt hus, skal du først bruge startmuligheden og efter finishen.

Disse omfatter akryl og latex kit valgmuligheder. Brugen af ​​sådanne forbindelser tiltrækker opmærksomhed med dets universelle formål, det er godt at bruge dem uanset fugtighedsniveauet i rummet og temperaturforskellen.

Hvilken slags kitt er bedst til loftet i et boligområde af disse to kompositioner, kan bestemmes af deres kvaliteter. Latex kittet har en høj styrke, plasticitet, udsender ikke en stærk lugt under arbejdet og efter tørring. Acryl kittet blanding til efterbehandling af basen er den bedste mulighed blandt andre sorter af modstående materialer. Med sin hjælp kan du opnå den bedst mulige base for maling.

Du kan købe polymersammensætninger ikke kun i tør, men også i færdig form.

Påfør polymerblandingen er tilladt i flere lag, hvor tykkelsen af ​​hver ikke bør overstige 5 mm. Et lag tørrer op til 24 timer, alt afhænger af fabrikanten.

Det er muligt at anvende sammensætningen på næsten enhver overflade (armeret beton gulve, cementoverflader, gipsplader strukturer, pudsede, polyurethan).

Den ubestridelige fordel ved sådanne sammensætninger er hurtig i modsætning til en gips eller cement sammensætning, dannelsen af ​​en perfekt glat overflade på loftet, ingen krympning, revner, lang holdbarhed (op til 10 timer). Men der er en polymer blanding er meget dyrere end dens modparter.

I betragtning af de mange typer af færdigbehandling til loftet, anbefales valget at tage højde for tilstanden af ​​loftoverfladen og luftfugtigheden i rummet.

Tør og madlavning kit til loft

Hvilken kitt er bedre til vægge og lofter, tør eller klar? Her er det nødvendigt at forstå, at:

Klar putty til loftet er tilgængelig i en pastaformet form, sådanne sammensætninger er fuldt egnede til anvendelse. Bland godt nok. Opbevaring kræver ikke særlige forhold, det vigtigste er ikke at udsætte dem for lave temperaturer. Flydende kit til loftet er den bedste mulighed for lønomkostninger.

De kræver forudgående forberedelse. For at gøre dette kombineres de med vand i henhold til vejledningen, blandes grundigt med en boremaskine med mixer-mixer, lad den brygge i 15 minutter og rør igen.

Tørre blandinger er en økonomisk og budgetmulighed, har en længere holdbarhed, forbereder dem i overensstemmelse med pakkenes anvisninger. Fra minerne kan det kun bemærkes, at en egnet beholder er nødvendig til fremstilling af blandingen og et elværktøj med en blanderdyse.

Hvilken slags kitt er bedst for loftet til maling, tør eller klar, bare svær at svare. Det hele afhænger af de specifikke arbejdsvilkår. Klar blandinger anbefales at bruges på små steder under hurtig reparation. Tørre formuleringer er mere egnede til at fylde store områder.

Sådan vælger du den rigtige kitt, afhængigt af typen af ​​det endelige loftbelægning

Hvis det er nødvendigt at vælge det bedste kit til loftet for maling, anbefales det at give præference til færdiggørende kompositioner fra kendte producenter. Da overfladen med denne færdiggørelsesmetode skal være glat og glat, og kun en tilstrækkelig blød og elastisk blanding kan give en sådan grundtilstand.

Hvis det ikke er nødvendigt, kræver forberedelsen af ​​loftet til vægpapir overfladen ikke en særlig tilgang, det vigtigste er at forsegle alle eksisterende uregelmæssigheder og revner.

Når du forbereder loftet for dekorative dekorationer, som i det foregående tilfælde, kan du få ved blot at fjerne store uregelmæssigheder og revner. Cement eller gips, starter eller universal blandinger er en glimrende mulighed her.

De bedste producenter af putties

Ledende stillinger blandt producenter af spartelblandinger optager:

 • Knauf (Knauf)
 • Vetonit (Vetonit)
 • Ceresit (Ceresite)
 • Sheetrock (Shitrok)

Præsenterede mærker er populære blandt forbrugerne på grund af deres ydeevne.

De bedste indenlandske producenter omfatter:

Efter gennemgang af ovenstående materiale bliver det klart, hvilken slags kitt at vælge loftet til maleri.