Shtapikovy system med stræklofter: pas på!

Fra forfatteren: Hej, kære besøgende på vores hyggelige site! Hvis du beslutter dig for at montere det nedhængte loft, tillykke med det - du tog den rigtige beslutning. Det er ikke så vigtigt af hvilket materiale du vælger et lærred: klud eller PVC - i hvert fald er dette en hensigtsmæssig løsning til et hjem, en dacha eller et kontor. Men meget afhænger af fastgørelsesmetoden. For eksempel er hæftesystemet af stræklofter en ret tvivlsom metode til fastgørelse af nettet.

Ja, den strakte lærred på loftet er bestemt smuk, holdbar og praktisk. Derudover takket være denne teknologi kan du realisere dine mest modige designbeslutninger. Men som vi ved, afhænger meget af kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

Hvad er shtapikovy stræklofter?

Metoden til fastgørelse af loftsdugen ved hjælp af perler er udviklingen af ​​håndværkere. På en anden måde kaldes systemet "kile". Europæiske standarder leverer ikke en sådan fastgørelsesmetode.

Og igen har harponsystemet til fastgørelse af spændevævet til loftet været brugt af alle bona fide virksomheder. Hvad er denne folkemusik "mirakel af teknologi" - et hæftesystem?

Det kræver ikke produktion, når du bruger det, er det ikke nødvendigt med en baguette af høj kvalitet, og skære af lærredet og andre foranstaltninger er ikke påkrævet, som det er tilfældet med en normal og samvittighedsfuld installation af loftet af denne type.

"Håndværkere" skar bare lærredet af den ønskede størrelse fra rullen og sendes til objektet. På stedet monterer de profiler på væggene, mens kvaliteten af ​​sådanne profiler undertiden helt ærligt efterlader meget at ønske, og derefter fastgør spændingsarket selv.

Ved fastgørelsen af ​​denne meget web anvendes en perle (silikone / PVC) - som den trykkes på. Nogle gange kan i stedet for en glasperle anvendes andre produkter af ukendt oprindelse. Kort sagt, et sådant system inspirerer ikke tilliden.

For reparations- og byggevirksomheder er det således en rigtig god måde at spare på: Du kan undgå omkostningerne ved fremstilling af højkvalitets konstruktion henholdsvis for at øge deres egen fortjeneste. Men er det gavnligt for dig? - ikke rentabelt.

Faktum er, at priserne på sådanne tjenester skal være lavere med ca. 50-60% i forhold til prisen på et loft af høj kvalitet. Men i virkeligheden skal du betale for installationen af ​​"hæfteklima" kun 10-15% mindre.

Hvordan kan du ikke falde til "hæftningens agn", hvis du beslutter dig for at installere et spændende lærred i dit hus eller landsted, ikke med egne hænder, men med involvering af tredjeparts specialister? Det er meget enkelt. Før du accepterer virksomhedens tjenester, skal du sørge for (!) Angiv hvilket fastgørelsessystem der skal bruges til at fastsætte dit loft.

Hvis du bliver besvaret uden tøven, at du har en harpun, kan du bestille, hvis du svarer på shtapikovaya / kile (eller generelt vil de forsøge at vildlede dig med uklare vilkår fra byggepladsen), det er en grund til at vende sig til et andet firma. Så ikke føre til lave priser og "fristende tilbud" - oftest retfærdiggør de ikke sig selv.

Hvis der er et fotogalleri på firmaets hjemmeside, hvor "eksperter på kile-og-trin montage" arbejder, så vil vi sikkert se billeder af smukke interiør med lofter. Så lad disse billeder ikke vildlede dig. Vær sikker på - de lånes fra andre organisationers websteder, der kan udføre en samvittighedsfuld installation.

Sådan installeres "perlelofter"

Så, du ved allerede, hvad formålet med vores forskning er i dag. Men hidtil har vi kun talt om den teoretiske del af spørgsmålet. Ja, at bestille et "kile" loft fra virksomheder er ikke den bedste løsning. Ja, og monter noget lignende med egne hænder - helt hensynsløst.

Men for ordens skyld, lad os sige et par ord om den egentlige installation af hæftning / kile teknologi. Som vi fandt ud af, bruges en plastpære af plast, træ eller andet materiale til at klare loftet. Og et sådant system er blevet tilpasset til indenlandsk produktion. For et andet lærred udover hvad der produceres under Deskor-mærket, passer denne metode simpelthen ikke.

På arbejde anvendes den P-formede profil lavet af aluminium. For at rette lærredet - er det nødvendigt at køre en kil i sporet af denne profil. Efter installationen forbliver der et mellemrum mellem væggen og loftet, der kan gemmes af loftpladen (baguette).

Skematisk ser konstruktionen sådan ud:

Det ville ikke være helt retfærdigt ikke at fokusere på fordelene ved kile / shtapikovogo metode til installation:

 • for det første lave omkostninger. Men kun hvis arbejdet vil blive gjort for hånd. Som vi allerede har bemærket, har de forskellige kontorer, der leverer sådanne ydelser, uretmæssigt oppustet prisen på sådant arbejde;
 • For det andet, nem installation. Installation af et sådant loft er noget nemmere end ved anvendelse af et harpoon fixeringssystem.

Husk hvor mange gange gennemsnittet betaler? Det må ikke glemmes. I et forsøg på at spare penge, kan du nogle gange miste meget i kvalitet. Derfor anbefaler jeg dig under alle omstændigheder at vælge kvalitetsmaterialer og metoder til deres installation. Med det, uanset hvor du planlægger at lave reparationer: i huset / i landet / på kontoret.

Andre måder at fastsætte stræklofter på

Vi har sagt nok om kile / shtapikovoy teknologi. Men det ville være uretfærdigt ikke at nævne andre fastgørelsessystemer. Naturligvis er valget altid dit, men for at kunne træffe den rigtige beslutning skal du være opmærksom på andre muligheder. Bare for at få noget at sammenligne.

Og det første vi overvejer harpunmonteringssystemet.

Harpoon fastgørelsessystem

Den bruges til vinyllofter. Harpunen er en slags krog lavet af PVC, hvortil en vinylplade er loddet langs hele omkredsen. Faktisk holder loftet også på denne harpoon.

Et andet fastgørelsesmiddel er en profil lavet af aluminium. Denne profil er ret bred, så efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet er der et hul på ca. 7 mm mellem væggen og lærredet, som kan gemmes ved hjælp af en sokkel eller en dekorativ hætte, der simpelthen indsættes i rillen.

Men hvis rummet er helt flade vægge, kan du ty til teknologi, der sikrer fuldstændig overholdelse af væggen, det vil sige det fuldstændige mangel på et hul. Hvis du planlægger at installere et to-niveau loftsloft, vil denne teknologi være meget nyttig for dig. Men igen, hvis rummet har glatte vægge.

Overvej nu en anden mulighed.

Klipsfastgørelsessystem

Denne mulighed er velegnet til fastsættelse af stoffet. Fastgørelseselementet er udformet som en lås, som fastgør loftets blad i klip, som vi kan se i diagrammet:

Den største fordel ved denne metode er, at du ikke behøver at montere loftet baguette - teknologien sikrer en tæt pasform af lærredet mod væggen, så der er simpelthen ingen teknologisk kløft.

Som vi kan se, er forskellige fikseringsmetoder egnede til forskellige typer stræklofter.

I dag er det alt, kære læser. Jeg håber, at takket være det materiale, du præsenterer, vil du træffe det rigtige valg og installere et loft i dit hus, der vil være behageligt for øjet i mange år. For at spare, selvfølgelig har du brug for, men ikke på bekostning af kvalitet - det vil koste mere.

Alle jordiske velsignelser, kom igen!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Shtapikovy fastgørelsessystem stræklofter, eller "Hvordan Moskva sparer på kunder."

Shtapikovy system til fastgørelse af strækloftet er udviklingen af ​​"russiske håndværkere", der ved, hvordan man sparer. Faktum er, at i Europa, lofter ikke installere lofter på et PVC fastgørelsessystem!

I modsætning til harpoon fastgørelsessystemet, som bruges af alle bona fide virksomheder, hæfteklammer - ikke kræver produktion, kræver ikke brug af høj kvalitet baguette, behøver ikke skære og andet. Det vil sige, lærredet sendes ikke til produktion, harpunet er ikke svejset til det, der sker ikke noget med det. "Håndværkere" skærer simpelthen en rektangulær sektion fra rullen og går til klienten. På objektet er profilen fastgjort til væggen, mens denne profil ikke har noget at gøre med certificerede profiler til stræklofter i europæisk produktion, og så er lærredet fastgjort.

Anvendes ved fastgørelse af lærredet - den såkaldte perle (PVC eller silikone), som i sidste ende trykker på lærredet. I dette tilfælde er der virksomheder, der ikke er inspireret af installationsteknologien, og endda i stedet for en glasperle, skal man bruge træ "chumps" af ukendt oprindelse.

Det er faktisk vi får fuld besparelser. Virksomheder har praktisk talt ikke brug for at bruge penge på produktion af et loft af høj kvalitet, på højkvalitetsmåling og så videre. Derfor vokser fortjenesten... Men prisen for loftet forbliver ikke helt sanselig for en sådan service.

Generelt blev et lignende monteringssystem opfundet for Cerutti stoflofter, men loftet er sikkert fastgjort til en speciel ledning, der udelukker sit "fald" på hovedet (der var tilfælde af et loft, der falder efter montering af sådanne "håndværkere"). Men forskellige "masters" og pseudo-virksomheder besluttede at anvende denne teknologi til PVC-lofter, men tilsyneladende ikke særlig godt.

Det vigtigste er, at installatørerne selv indrømmer at hæftemonteringssystemet til lofter er en direkte bedrag hos kunder og en skilsmisse for penge! For at være sikker på dette er det nok at læse, hvad de skriver på et professionelt forum om dette emne: http://potolki-forum.ru/topic/23/

 • Ingen af ​​de respekterede, velkendte og professionelle virksomheder INSTALLER IKKE PVC-stræklofter i perle!
 • Europæiske standardvirksomheder installerer kun lofter i et harpunmonteringssystem!
 • Spørg altid, når du bestiller lofter i hvilket system dit loft skal monteres.

Selvfølgelig er et hæftesystem billigere end en harpun - men hvor mange? Nej. Men kvaliteten af ​​denne installation er ikke så meget at ønske, det er næsten uacceptabelt. En lignende måde at installere loftet på - sætter næsten en stopper for holdbarhed og kvalitet. Samtidig klarer håndværkerne at placere på deres hjemmesider billeder af utroligt smukke lofter, som de selv aldrig har gjort i deres liv - og det blev simpelthen stjålet fra et andet rigtig godt firma.

Hvad vi får i sidste ende. Vi får en lavpris fastgørelse af strækloftet. Det vigtigste i ordet her er "billigt". Det er netop med dette, at ledere i mange virksomheder lokker kunderne til sig selv - til en lav pris (det er desuden kun 10-15% lavere, og det burde faktisk være 40-50% lavere). Faktisk er prisen på lofter installeret på et hæftesystem billigere end en professionel harpun. I dette tilfælde taler selvfølgelig om deres virksomheds fordele - ingen taler om perle.

Sådan viser det sig, at klienten bestiller loftet med fuld tillid - og får det...

Beskrivelse af installation af stræklofter på fastgørelsessystemet ved hjælp af perle

Fabrikanter tilbyder en række loftslofter: Stræk PVC-film og tekstiler, gipsplader og kontorvalg. Suspenderede strukturer er interessante, fordi de gør dit indre originalt og effektivt, med deres hjælp til at skabe et billede eller et ornament på loftet.

Teknikker til installation af lofter er blevet udarbejdet, producenterne giver flowdiagrammer, der angiver det krævede antal komponenter, og der findes forskellige videoinstruktioner på internettet. Fastgørelsessystemer med en harpun eller perle er veludviklede.

Stræklofter - et kunstværk

Suspenderede strukturer ser godt ud, især hvis de er korrekt oplyste. For at gøre dette ligger ledningerne bagved gipsvæggen eller lærredet, og lamperne er skjult bag tagene.

Fastgørelsessystemer

Ved installation af stræklofter fastsættes kluden efter en bestemt teknologi ved brug af harpoon-type låse. På rammen af ​​metalprofilen (baguette) monteret på væggene under overlapningen, strakt PVC-film eller polyesterstof. Der er flere måder at fastsætte web på profiler, den mest almindelige og pålidelige er harpun.

Navnet er hentet fra arbejdsposten, en form som ligner en harpun og er placeret i profilen. Opgaven af ​​harpunen, der er forbundet med filmen, er at holde panelet forsvarligt. Denne teknologi giver dig mulighed for at skjule fastgørelseselementer under den spændte overflade. Men denne metode kan ikke bruges, når stoflofter er installeret, da harpunen ikke "svejses" med polyesterstof. Brug derfor andre metoder.

Harpoon låse til PVC film

Ud over harpoon teknologi, med enheden af ​​stræklofter, anvendes andre metoder til fastgørelse af stoffet. For eksempel hæftning eller kile. Det bruges mindre ofte, det har en række fordele og ulemper i sammenligning med fastsættelse med en harpun. I denne artikel vil vi i detaljer overveje metoden til fastgørelsesanordninger ved hjælp af perle.

Perlefiksering

Fastgørelseselementer ved hjælp af perle er billigere, du behøver ikke at forberede kluden på specielt udstyr, måler forsigtigt rummet og omhyggeligt skærer gulvet til størrelse. Svejsefastgørelser (harpun) er der heller ikke behov for, stoffet er skåret på plads og sikret i profiler. Shtapikom, standard eller i form af en kil (dermed teknologiens anden kilde), er panelet fastgjort i profilen. Det menes at dette er en russisk opfindelse til husholdningsplader. Knuden med en perle består af følgende elementer:

 • Materiale (PVC stof eller film);
 • U-formet profil (baguette), der danner en ramme;
 • shtapika, fastsættelse af kluden i profilen;
 • sokkel (stik), lukke mellemrummet og fastgørelsesstedet for profilen.
Shtapikovy knude svinger lidt fra en harpun

For at holde filmen fast og i lang tid, skal perlen sidde stramt i profilsporene. Samlinger med vægge er dekoreret med basisplader (undertiden brug et specialtape). Hvis harpunen anvendes i installationen af ​​lofter af importerede film, praktiseres perlen, når du installerer spændingsfilm af russisk fremstilling og paneler på stofbasis.

Fordele og ulemper ved hæftesystemet

Som allerede nævnt er metoden til at fastgøre banen med en perle mere økonomisk end at bruge en harpun. Og en række fordele gør det muligt for fagfolk at bruge denne teknologi, når man installerer et strækloft:

 • Højden på installationen af ​​lærredet er minimal - 20 mm fra overlapningen, hvis du ikke vil skjule under lærredet nogen tekniske netværk (for eksempel ventilationskanaler), er der praktisk talt ingen pladshøjde.
 • Omkostningerne ved arbejde og forbrugsstoffer er lavere end ved installation af harpunen. Dette er gavnligt, når du udfører budgetreparationer for at spare penge.
 • Behøver ikke tid til at foretage målinger og beregninger af lærredets område. I en halv time vil en god mester måle rummet og give et skøn, der angiver den nødvendige mængde af basis- og hjælpematerialer og deres omkostninger.
 • Hurtig fabrikation. Ifølge målingerne og beregningerne fremstiller fabrikanten hurtigt lærredet, da det ikke skal fastgøres på låget.
 • Muligheden for at demontere og geninstallere eller flytte til et andet sted. Dette er vigtigt, når du flytter. Muligheden for at rulle loftet og tage det med dig, vil spare dine penge.
 • På grund af det faktum, at der ikke er svejsninger langs kanterne til fastgørelse med en perle, er konstruktionens pålidelighed høj.
 • Fraværet af en harpun kan du bekvemt og forsigtigt pakke lærredet under transport.
 • Skader på stoffet under installationen er yderst sjældne.

Ulemper eksisterer også, og i retfærdighed nævner vi dem:

 • Med den uhyggelige brug af perlen er der mulighed for at løsne en del af nettet, da fastgørelseskilen kan hoppe ud af baguetten. Dette sker ved brug af komponenter af lav kvalitet.
 • Dårlige lister og ruder påvirker dårligt loftets varighed.
Dette kan ses ved dårlig installation af perle

Fremgangsmåden til installation af klud hæftemetode

For en klar forståelse af installationsteknologien anbefales det at se en demo-video. Før installationen udføres en forberedende forberedelse:

 • Kontroller og forbered loftet, fjern den gamle finish (hvis til stede) og primet loftet.
 • Kontroller hullerne mellem loftet og væggen. Når detekteres - tæt på med cementmørtel eller kitt.
 • Afslut vægge.

Installering af lærredet sker i følgende rækkefølge:

 1. Installationen af ​​loftoverfladen begynder med at fastgøre profilen til rummets omkreds.
 2. Filmen er vinklet i en baguette med en perle eller kile.
 3. Varmepistolen opvarmer rummet og lærredet til 60 grader.
 4. Stoffet er fastgjort med en spatel i profilen og sikret med en perle.
 5. Afkøling, stoffet er strakt og danner en smuk og glat overflade. Fastgørelsens pålidelighed giver en tæt prileganiye af en shtapik.
 6. Efter at perlen er installeret, er det overskydende stof trimmet.

I sidste etape fremstilles teknologiske huller i stoffet til lamper og anden kommunikation.

Opvarm kluden med en varmepistol

For endelig at skjule væggenes samlinger med et strakt stof og perlefastgørelsesenheden, er der monteret en dekorative indsats nederst på profilen - soklen. Det maskerer hullet og skaber en æstetisk opfattelse af loftet.

Sådan indsættes shtapik strækloft?

Sådan indlejrer du shtapik strækloft?

For mange mennesker, der ikke har fået deres hånd på installationen af ​​stræklofter, er det overarbejde at installere en perle i profilen af ​​et strækloft.

Så i går behandlede jeg dette spørgsmål til en af ​​bygherrerne, som rådede mig til at forsøge at installere glasskærmen selv uden nogen hjælp. Jeg kiggede på billedet og så ikke nogen problemer.

Men da en plastkugle kom op i mine hænder, så lykkedes det ikke med den første tilgang, jeg skubbede ham der, og han tilbage, hammeren med et gummihoved hjælper også, det viste sig endnu vanskeligere.

Mine klager over de kinesiske varer med dårlig kvalitet blev opfattet af bygherrene at grine og korrekt, da alt viste sig at være meget enklere end jeg troede. Så her er hvad jeg så og mine tanker om dette:

 • For det første skal vi overvinde frygten for, at plastik nu bryder.
 • At hamre det med skarpe, præcist rettede slag, nogen gør det med sin knytnæve, nogen med en hammer.
 • Ved installation er det nødvendigt at holde perlen lidt i en vinkel, så den slanke ende først kommer ind og derefter den skarpe ende.
 • Efter at perlen ser ud til at være faldet på plads, er det nødvendigt at gå langs hele længden og trykke det igen, så det snapper tæt på låsen.
 • For at forhindre perlen i at glide, inden du installerer det, skal du vaske dine hænder i det tørre og tørre perlen fra støv.

Hvilket fastgørelsessystem er bedre - hæft eller harpun?

Jeg vil med det samme sige: "Hæftemekanismen er objektivt bedre!". Om hvorfor dette er sådan, vil jeg fortælle dig i detaljer nedenfor.

Jeg har arbejdet med stræklofter i godt ti år og har prøvet alle kendte fastgørelsessystemer. Og selv om min hovedspecialisering er fokuseret på hæftemontering, kan jeg arbejde med et harpunsystem. Derfor kender jeg alle fordele og ulemper ved begge fastgørelsessystemer.

værdighed

Fordele ved hæftesystemet:

 1. Det tager ikke tid at lave lærredet. Tøj du skal bare klippe og pakke. Dette reducerer tiden til at forberede sig til installationen;
 2. Udgifterne til lærredet er noget lavere. Klud med en harpun er dyrere;
 3. Kræver ikke nogen software til at beregne lærredets dimensioner;
 4. Hurtig måling. Under hæftebøsningen behøver kun bredden og længden af ​​rummet. Om 5 minutter kan du måle hele lejligheden;
 5. Du kan justere lærredens spænding;
 6. Mindre slap;
 7. Indlægget til hæftesystemet er bredere og i stand til at dække murens ufuldkommenheder. Den ligger glat og tæt uden huller uanset kvaliteten af ​​vægplanet;
 8. Du kan installere stofstræklofter.

Fordelene ved harpunsystemet:

 1. Monteret på harpunen uden at bruge en perle;
 2. Strækningen af ​​en klud gøres lidt hurtigere;
 3. Kræver ikke lang træning I 2 uger kan du træne fra bunden for at trække harpoonlofterne af enhver person. Dette er hovedårsagen til, at store virksomheder arbejder med en harpun;
 4. Usynlig pipe bypass;
 5. Giver dig mulighed for at gøre installationen på steder, der er vanskelige at nå (over klimaanlægget, over kabinettet, i nicher).

mangler

Ulemper ved hæftesystemet:

 • Kræver lige arme, vokser direkte fra skuldrene, samt en masse erfaring. Manuel stretching er næsten en kunst. Det er nødvendigt at forstå webens adfærd og fysik under strækning, du skal bogstaveligt talt "føle ved fingerspidserne" hver fyldte perle, bestemme webens opførsel og dets spændingsniveau ved rynker;
 • Gør det vanskeligt eller umuligt at installere på vanskelige steder (over klimaanlægget, over skabene, i nicher)
 • Bypass rør er lavet med en synlig plastforing;

Ulemperne ved harpunsystemet:

 • Det tager tid at fremstille stoffet (svejsning harpunen);
 • Large sag lærred;
 • En smal indsats er ikke i stand til at lukke kløften mellem profilen og væggen, hvis væggene ikke er perfekte. Acceptabelt ser kun ud, når der er absolut justerede vægge. I andre tilfælde er det en deformitet. De vil sige til dig: "Nå, hvad vil du have, dine vægge er ujævn!";
 • Kan ikke justere webspændingen. Dermed den øgede slap;
 • Langt frøs. Dette gælder især for ikke-rektangulære rum. Kræver at tage mange målinger (bredde, længde, diagonal, mellemliggende osv.);
 • Installer ikke stræklofter i stof.

Den største ulempe ved harpoon fastgørelsessystemet

Problemet med harpunlofter er, at fremstilling af lærredet ikke tager højde for rummets forholdsforhold. Og dette påvirker lærredets opsving. Få mennesker ved om dette, fordi det kan forstås efter at have arbejdet med stræklofter i mange år. Derfor tænker de fleste virksomheder ikke engang på det. Efter alt er det ikke visuelt, at sankning er iagttaget, hvorfor tage højde for dette.

I harponsystemet bruges et program til at beregne lærredets størrelse. Og det tager kun 7% fra hver side, uden at tage højde for forskellen på deres længde. Det viser sig at for et værelse, for eksempel: 4,0 m X 4,0 m og et værelse 2,0 m X 5,0 m, samme beregning er lavet, og slakken vil være anderledes.

Graden af ​​sag afhænger af fire faktorer:

 1. Forskellen på siderne (længde og bredde). Jo mindre det er, jo mere slap;
 2. Firkantede værelser. Jo større det er, desto mere slap er det;
 3. Spændingskræfter;
 4. Lærredens vægt (i gennemsnit 150 - 180 g / m). Afhænger af tykkelsen.

Af disse fire faktorer, der påvirker graden af ​​sagging, kan installering af harpunlofter ikke påvirke en af ​​dem. I et hæftesystem kan man tage højde for rummets og spændingens parametre og dermed reducere graden af ​​sag i strækloftet betydeligt.

Hvis du ikke vil have en hængende taske midt i rummet, skal du vælge et hæftesystem.

Et andet stort problem med harpunsystemer

Indsatsen (sokkel) fortjener et særskilt emne for at diskutere kvaliteten af ​​fastgørelsessystemer. Indsatsen til harpunlofter har som regel en meget lille "nederdel". Dette er en gummikant, som overlapper krydset mellem væggen og strækloftet.

Ofte kan man observere huller og huller i området mellem krydset mellem loftet og væggen samt de ubehagelige led i indsatsen i hjørnezoner, både ydre og indre. Ikke ualmindeligt er indsatsens ujævn og unaturlige (bølgende) position. I nogle tilfælde falder den bare ud af bjerget.

Indsatsen til hæfteklammer er ideel, det skaber en tæt forbindelse mellem strækloftet og væggen.

konklusion

Et hæftesystem er objektivt bedre for både kunden og den udøvende kunstner. Det er universelt, noget billigere, sparer tid, og kvaliteten af ​​lofterne er bedre, selvfølgelig, forudsat at installationen sker professionelt.

Shtapik til stræklofter

Langtstående tvister, tro eller fordomme hos sælgerne, hvilken fastgørelse af strækloftet er bedre - harpun eller hæftemateriale? Her, efter vores mening, de vigtigste "kreditter" eller "ikke kreditter" som de siger, forklarer vi om "fingrene" om dit strækloft. Og i hemmelighed - for lidt, selv i Moskva, er der mangel på kvalificerede montører med erfaring i hæfteklammer - derfor forsøger pigeforvalterne at overbevise om, at harpunen er bedre og uanset hvad der er dyrere. De trækker bare deres brød! Lad os sammenligne?

SEAMS ON CEILING ER ELLER NEJ? NØDVENDIG NEJ?

 • GARPUN: Harpunen er svejset rundt om bladets omkreds på en HDTV-maskine, det vil sige 100% er en søm. Ved hjælp af en harpoon, som et aksiom, den der siger "JA, dette er et sømløst loft" bedrager du - loftet kan IKKE kaldes sømløst, hvor en harpun er loddet rundt om hele kanvasets omkreds, simpelthen efter montering vil det ikke være synligt overalt. Men det er sådan, teknologien, så og på ingen anden måde! - "Ikke en kredit."

 • CUTTER: (også kaldet en kile): En enkelt solid lærred, som er fastgjort med en speciel gummi-plastperle i en aluminiumsprofil. Der er ikke en enkelt søm - "FUN."

Vi bruger også HDTV til svejsning af forskellige webs, det er en nødvendighed. For eksempel for spikes af indenlandske materialer (og mange importerede), da deres webbredde starter kl. 1,30 m, og desværre er der ikke noget alternativ til dem i brede lærred.

PRICE og LOGIC?

 • GARPUN: Når du bestiller et loft, er du afhængig af professionalisme hos kun én person - måleren! Prisen er i gennemsnit 20% dyrere (+, -), da fremstillingsprocessen er mere arbejdskrævende og vigtigst lang, både når man måler genstanden for en fremtidig installation og i forberedelsen af ​​materialet. Og jeg vil gerne bemærke, at hvis ikke heldig, og harpunen brød væk fra lærredet, eller måleren gjorde en fejl, vil installationen med 99,9% blive udskudt til en anden dag. På plads er det ikke retablerbart (hvad en svag søm ved det sømløse loft :)) Men det sker sjældent, men det sker stadig - "IKKE kredit".

 • STAPIK: Det er allerede klart, at prisen er billigere (fedt plus), der er ingen søm, hvilket betyder, at der ikke er noget at bryde væk fra. Som følge heraf er dit loft på en perle mere sikkert end med en harpun. Til gengæld anvendes både harpunen og perlen PVC materialer af de samme producenter. Og garantien for begge typer installation er den samme! Så hvorfor betale mere? - "HVORFOR."

SEAMLESS TENSION CEILINGS ON A MATERIAL BASIS - DESCOR, CLIPSO

 • GARPUN: Installation ved hjælp af denne metode er simpelthen umulig og igen - "IKKE kredit".

 • STAPIK: Vi monterer regelmæssigt disse materialer, vi tilbyder valg af profil eller aluminium U-formet til en perle (universal og lav pris) eller PVC CLIPSO profil - "OFF".

KVALIFIKATION AF MASTERS - INSTALLERER?

Et simpelt eksempel: KUN på en installatørspecialist på en harpun, den anden KUN på en perle. Vi bytter dem og beder dem om at gøre arbejdet en for en (forresten er dette en situation fra vores praksis). Bottom line:

 • STAPIK: Harpensmesteren klarte ikke med perlen og forkælet materialet - "IKKE kredit"..

 • GARPUN: Master shtapika installerede loftet uden problemer - "REVIEW".

FEJLFUL TILGANG OG INSTALLATIONSHASTIGHED?

Ofte lægges værelserne med møbler eller forhindringer i form af klimaanlæg og så videre. Et sådant spørgsmål er traditionelt vanskeligt at adskille for fordele og ulemper. Dette interfererer med begge installationssystemer. Harpunen vil vinde, hvis møblerne ikke kan flyttes, og afstanden fra kabinetets øverste omslag til loftet er lille (men nok til installation), og kabinettet er dybt "CREDIT".

Her bestemmer gager på stedet, hvad de skal gøre. Hvis du f.eks. Har et klimaanlæg installeret ca. 10 cm fra loftet, skal du i hvert fald fjerne det, eller du vil ikke kunne gøre noget ved en hvilken som helst metode. Af den måde, den gennemsnitlige pris at fjerne-sæt-fyld klimaanlægget fra 3000 til 4000 rubler.

Navnet "harpoon" lyder seriøst og er forbundet med hvaler, der er fanget i oceanerne - mange "ponter", og perlen lyder som en hjemlig varme. Det var på hvert vindue, indtil de begyndte at lave PVC-vinduer. Og glasperlen reinkarnerede - det blev plastik, som altid pålideligt og ikke dyrt.

KONKLUSION:

Virksomheden "YOUR CEILING" beskæftiger sig med installation af stræklofter og hæfteklammer og harpoon mount. Men harpunen er et behov for ikke mere end 10-15% af det samlede antal installationer. Hele situationen, som de siger på plads og den eneste måde! Nu er der for mange ukvalificerede "chefer" og "installatører" der "fint float" i emnet af stræklofter og få mennesker forstår om reparationsprocessen. En leder, som ikke kan svare på et ikke-standardt spørgsmål og kompetent rådgiver, spørg det nødvendige "ledende" spørgsmål, måske til virksomhedens fremtidige klient. Det er problemet med alle misforståelser - dette er svaret: GARPUN eller STAPIK til hvem "IKKE kompenseres"? Personalet i virksomheden, hvor de ikke ved, hvordan man arbejder!

Shtapik til stræklofter: hvor kan man købe og hvordan man bruger?

Populariteten af ​​stræklofter øges hvert år, fordi sådanne designs giver mulighed for at gennemføre et utroligt interessant og originalt designprojekt. Ved hjælp af spændingsstrukturer, hvor du kun har brugt nogle få timer, kan du oprette en perfekt flad overflade, der med fordel vil forvandle interiøret i et boligområde, kontor og ethvert kommercielt rum. I dag byder mange virksomheder, bygningsbesætninger og private håndværkere på at lave lofter med vinyl og stofklæder. Derudover er det ikke ualmindeligt for håndværkere, der er vant til at lave reparationer med egne hænder for at starte selvmontering af strukturer. Sådanne kategorier af håndværkere kræver nødvendigvis særlige komponenter. For eksempel kan installationen kræve en perle til hævede lofter. Du kan købe et vigtigt designelement på Ceiling Store hjemmeside.

Hvad er perle og hvad er det til?

I dag er loftslofter installeret på flere måder. Harpoonmetoden bruges oftest til fastgørelse af PVC-film, og klipset 1 til montering af stoflofter. Men mange herrer udøver en anden måde - installerer et strækloft på profiler med et hæftemonteringssystem. Det kan bruges til både tekstil- og vinylstræklofter. Til dette design er det nødvendigt at købe en perle og en speciel profil. Shtapikovy-metoden har en række vigtige fordele.

 • Dette monteringssystem undgår behovet for præcis loftmåling.
 • For at skabe en struktur er det ikke nødvendigt at skære materialet og gips det nøjagtigt. Dette giver dig mulighed for at reducere materialeomkostninger og tid til at forberede nettet på specialiseret produktion.
 • Installationsprocessen tager ikke meget tid selv fra ikke-professionelle håndværkere.

På trods af sådanne betydelige fordele, bør du overveje nogle af ulemperne ved dette monteringssystem, før du køber en perle til lofter. Det skal huskes, at de perler, hvorved materialet er fastspændt i profilen, ikke kan sikre strukturens holdbarhed. Under påvirkning af en stærk webspænding kommer de ofte ud af rillen. Som et resultat begynder loftet at sænke eller skal udskiftes. Et sådant fastgørelsessystem tillader ikke at holde strukturen i tilfælde af oversvømmelse af rummet, fordi vandet, der samles i lærredet, vil skabe tryk på glasperlerne, der holder lærredet. Som følge heraf går de simpelthen ud af bjerget.

Desuden er det overskydende materiale, der er dannet omkring omkredsen, afskåret efter at profilen er fyldt i profil. Af denne grund er det ikke muligt at geninstallere loftet, fordi materialetilførslen ikke vil være nok til at skabe den nødvendige spænding. Dette betyder, at hvis du af en eller anden grund havde brug for adgang til loftrummet, skal du efter at have fjernet nettet ændre strukturen fuldstændigt.

En anden ulempe ved hæftemetoden er, at lærredet skæres med en vis margen. Dette fører til dannelsen af ​​overskydende materiale, som du blot smider væk efter installationen. I tilfælde af at bruge en temmelig dyr stofklud, fører overskuddet til imponerende materialetab. Det er også vigtigt at huske, at uden passende viden og erfaring med at skabe spændingsstrukturer, vil det være ret vanskeligt at jævnt strække PVC-folie eller tekstilstof og fastgøre det i profiler med et hæftesystem. Mange nybegyndere lægger fejl under installationen, hvilket har negativ indflydelse på strukturens udseende og dens holdbarhed.

Hvor kan man købe perler?

Hvis du på trods af alle manglerne stadig besluttede at bruge et sådant fastgørelsessystem, kan du købe en perle til hævede lofter samt passende profiler i Asta M online butik. Vi tilbyder høj kvalitet beadings lavet af slidstærk hvid plastik. De er kendetegnet ved holdbarhed, modstandsdygtighed mod forskellige temperaturforhold, fugt og andre negative faktorer.

Vi tilbyder de mest pålidelige komponenter til hævede lofter, som testes på rigtige genstande af vores specialister. Ud over profiler med et hæftesystem og shtapikov finder du i sortimentet kvalitets PVC-film og stof, dekorative indlæg, konturer og slidbaner, plastplader og belysningsudstyr samt andre komponenter, der måtte være nødvendige for at skabe en spændingsstruktur. Vi leverer tjenester til fragtprodukter til enhver by i landet af dit valgte transportselskab.

Måder at montere strækloftet

ZELPOTOLKI.RU> Spørgsmål og svar> Metoder til fastgørelse af et strækloft

Der er to måder at fastgøre stræklofter fra PVC-film. Dette er en harpun og hæftning. Hvad er deres forskelle og hvilken er bedre? Lad os forsøge at udarbejde begge veje og besvare dette spørgsmål.

Shtapikovy stræklofter

Shtapikovaya-systemet til fastgørelse af stræklofter blev opfundet i Rusland og anvendes hovedsagelig kun her. Essensen af ​​denne metode er at rette weben i profilen ved hjælp af en speciel perle eller kile.

Loftmåling

Ved hjælp af et hæftemonteringssystem er der ikke behov for at fjerne de nøjagtige dimensioner af rummet. Tøj er udskåret med 15-20 cm. Mere end de vigtigste dimensioner af rummet. Alle fremspring og hjørner skæres på installationstidspunktet. Dette letter målerens arbejde.

Kort om installation

Profilen er fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet. Det hedder baguette. Baguette ledd er pænt forseglet med et specielt bånd (du kan bruge aluminium tape).

Installeret stativ til montering af indlejrede elementer. Det kan være lysekroner, lamper, cornices, ventilationsgitter og så videre.

Når ledninger er lagt til stederne for installation af lamper og andre elektriske komponenter.

Lerret ophænges på specielle klemmer og opvarmes med en varmepistol til den ønskede temperatur. Når den opvarmes, bliver filmen blød og godt strækket.

Duken er spændt til væggen og fastspændt med en perle i profil. For det første indsættes midtpunkterne på de korte sider af rummet, så midtpunkterne på de lange sider og længere til hjørnerne. Her er det vigtigste at strække lærredet korrekt, ellers hvis der er sømme eller mønstre i lofterne, kan de blive skævt.

Unødvendige rester af lærredet er afskåret, og allerede korte haler er gemt i en baguette og lukket med en indsats. (indsatsen er et bånd af gummeret PVC ca. 10 mm bredt, hvilket tjener til at skjule hullet i profilen).

Fordele ved hæftesystemet

 • Nem fjernelse af dimensioner (for klienten er det som regel ikke særlig vigtigt)
 • Lav pris (ingen grund til brug for dyrt udstyr)

Ulemper ved hæftesystemet

 • Manglende evne til at geninstallere lærredet (hvis du skal delvist demontere loftet, så skal du installere et nyt lærred)
 • Når vandet lækker, stående hæftestativ ikke altid modstår, og du skal ændre lærredet
 • Over tid kan der være et sænket loft.
 • Ikke repairable
 • Om nogle få år kan perler, der fastgør strækloftet, falde ud.

Harpun stræklofter

Harpoon monteringssystem blev oprindeligt opfundet i Frankrig, det var herfra, at udtalelsen viste sig, at de franske lofter er de bedste. Faktisk har dette system virkelig bevist sig og bruges over hele verden. Det faktum, at dette system blev opfundet i Frankrig, betyder ikke, at kun fransk film kan bruges til stræklofter. Filmen til fremstilling af stræklofter kan være af enhver fabrikant, herunder den russiske.

Hvorfor kaldes systemet harpun

Til fastgørelse af bladet i profilen anvendes en særlig PVC harpoon. Ved produktionen er harponen svejset til det allerede udskårne stof langs hele omkredsen. Til svejsning af harpunen med bladet anvendes specielle HDTV-maskiner, som sikrer pålidelig fastgørelse af harpunen. Harpunen er udformet på en sådan måde, at når det er installeret i en baguette, er det ikke nødvendigt at fastsætte lærredet.

Loftmåling

Ved brug af harpunmonteringsmetode er det nødvendigt at fjerne alle dimensioner af rummet korrekt, op til loftets diagonaler. Da harpunet er svejset til lærredet, skal lærredet straks skæres til de nøjagtige dimensioner af rummet. Dette komplicerer målerens arbejde, men forenkler installatørernes arbejde meget.

Loftmontering

Baguetten er også fastgjort til væggen omkring omkredsen og leddene er limet med tape eller tape. Du skal bare lægge stativer og lægge ledninger.

På specielle tøjnåle ophænges lærredet og opvarmes med en varmepistol til den ønskede temperatur.

Strækningen begynder ved hjørnerne, kryds for at krydse. Det vil sige, vi indsætter det første hjørne, så gå diagonalt i modsat hjørne og så videre. Da stoffet har en svejset harpun, til installation bruger vi et specielt blad til installation af stræklofter.

Hullet i baguetten lukker også en speciel indsats.

Bemærk: Baguette og indsats bruges til hver type vedhæftning.

Ulemper med harpun system

 • Vanskelighedsmåling
 • Højere pris (på grund af brugen af ​​dyrt udstyr)

Plusser harpoon system

 • Muligheden for geninstallation (hvis du skal helt eller delvis fjerne loftet, er det samme lærred installeret igen)
 • Ingen aftagende gennem hele livscyklusen.
 • Redder fra lækage (det er nok at dræne vandet, tørre og varme loftet og det er igen som nyt)
 • Delvis reparation mulig

For at opsummere:

Hvis du vil gemme, hæfte lofter til dig.

I alle andre tilfælde anbefaler vi harpun stræklofter. Og forskellen i pris er ikke så kritisk.

Shtapikovy installationsteknologi i strækloftet

En af måderne at installere et strækloft på - er hæfteklammerteknologi.

Denne metode til installation er den billigste og giver dig mulighed for at holde højden af ​​rummet så meget som muligt. Afstanden mellem hovedtrækloftet og strækloftet er kun 1,5 (cm).

Normalt bruges denne type fastgørelsesanordninger til at installere sømløse stræklofter. For eksempel kan vi nemt installere for dig et sømløst loft '' Descor ''.

Desuden kan den nødvendige del af strækloftet til enhver tid afmonteres, for eksempel til adgang til kommunikation eller til selve loftet selv.

De vigtigste metoder til montering af strækloftet

Fig. 1. Den mest populære metode til fastsættelse af PVC-loft - "Harpoon"

Der er 3 hovedfastspændingsduger til profilerne - harpun, kil og shtapikovyh. Ved installation af stoflofter brugte firmaer Calipso og Descor branded baguettes "clothespins".

Flere oplysninger om de typer og typer af profiler, du kan finde i artiklen om baguetter til installation af stræklofter

Harpoon montering lofter

Fig. 2. Installation af stretch PVC stof med en harpun

Med harpoon monteringsmetode, er en special profil af forstærket PVC svejset til loftsdugen omkring omkredsen. Det ligner en tynd, fleksibel plade med gummiforing, som i sektionen ligner en buet krog - dette er en harpun. Når det er monteret, bliver stoffet omdannet til en profil med en spatel, hvor harpunen klæber tæt på profilens indre "tænder".

Harpun system kræver de mest præcise beregninger, især det vedrører lærredet. Det skal være 5-7% mindre end loftet med forventning om, at det vil strække sig, når det opvarmes med en varmepistol. En anden ulempe er den ret høje pris for harpunprofiler. Men der er også betydelige fordele, nemlig: hastighed, lethed og 100% pålidelighed af installationen. Om nødvendigt fjernes lærredet uden problemer - helt eller delvist. Desuden kludet fastgjort af harpuner, ideelt glat og ikke sag selv i rummelige værelser.

V-monteret spændingsloft

Fig. 3. Montering af spændevævet med en kil

Når kilemetoden bruger en speciel profil med tre "riller". Lærredet afvikles i en af ​​"rillerne" og fastgøres til bunden med en plast- eller trækile. På slutningen af ​​installationen af ​​selve lærredet er profilen lukket med et dekorativt overlæg, som er fastgjort i en anden "rille" af profilen.

Fordelene ved denne metode: Der er ikke behov for nøjagtige målinger af nettet (det tages med en margen på 10-20%). Da kile er både fleksibel og holdbar, kan den bruges til at fastgøre flerskiktsstrukturer og lærred i store rum. Med en kilmontering fjernes nettet nemt (selv lidt lettere end med en harpun).

Shtapikovy system til fastgørelse af et strækloft

Fig. 4. Montering af spændingsstof med perle

Perlefastgørelse - russisk opfindelse. Den mest økonomisk tilgængelige metode til fastsættelse af lofter. Det ligner kiletilslutninger, men i stedet for kiler anvendes specielle konvekse plastlameller - perler. Til fastgørelse med vulststifter anvendes en U-formet profil. Lærredet er indsat i det og unrave i bunden med en perle, der passer snævert ind i sporet af profilen. Ved montering af perlen med indsats, men forsigtigt hamret ind i profilen med en hammer med en gummistrikker. Dernæst er den lukket med et dekorativt overlæg.

Fordelene er de samme som for kilmetoden - lærredet måles "med øje" med en margen på 15-20 cm rundt omkredsen. Det er sandt, at montering med perlearbejde er besværligt, kræver stor erfaring fra herrerne, da enhver uagtsomhed kan føre til sænkning, rynker og endog rive på nettet. Shtapikovaya design er ikke sammenklappeligt. For at erstatte lærredet skal du skære det. Derudover kan beadings ikke bruges ved montering af to niveauer lofter og i værelser på store områder eller med et komplekst interiør. Her passer kiler eller harpuner.

Clipso fastgørelsessystem eller "klædearm"

Fig. 5. Montering af spændevævet ved hjælp af Clipso eller "tøjspids"

Ved fastgøring på klipsovy måde anvendes specielle baguetter fra PVC - "kludespidser". Stoffet skubbes manuelt af en spatel i et smalt teknologisk hulrum mellem to baguetteflapper, hvoraf den ene er placeret i en stump vinkel. Faktisk klæber baguetten sig i dette tilfælde og holder fast lærredet - som et tøj eller et klip.

Fordele ved klemmontering - manglen på teknologiske slidser i profilen, det vil sige efter montage, er det ikke nødvendigt at maskere profilen med dekorative plader, men selve installationen er hurtig, nem og sikker. Blandt minuserne - kun egnet til stoflofter (PVC vil glide ud på grund af deres tekstur), ved høj belastning (bugt) kan lærredet "bryde ud" af baguetten, med meget stærk varme kan plastposen smelte. Derudover vil de koste dyrt.