Fleksible tagstænger til karrevinduer, halvkraftværker - salg, installation

Vores tagflader er designet specielt til installation i typiske lejligheder og private husholdninger, hvor arkitektoniske løsninger ikke er standard. Smidigheden af ​​bøjningerne i de fleksible tagskiver giver dig mulighed for at skabe fantastiske - hjemme varme, behagelige for øjeninteriøret.

Billeder af fleksible gardinstænger til karrosserier - til gardiner - vores arbejde

Bestil installationen af ​​fleksible gardinstænger i Moskva eller regionen

Tjenesten er tilgængelig i Moskva og Moskva-regionen. Eksperter på leveringsdagen vil montere tagene i din lejlighed, privat hus, kontor, restaurant eller ethvert andet objekt.

Omkostningerne ved standardinstallation inkluderer:

gardinstangslængde på 5 meter, fastgør dykker med skruer, skær skærstykket i to eller flere stykker efter behov, montering i loft eller på væggen.

Hvis der kræves trin-stiger til installation, vil vores montører med glæde bringe dem sammen!

Montering i beton, gipsplader, træloft

Eaves med installation
i 1 række i loftet

(til tule eller gardiner til tyl og lambrequin til fotogardiner)

Eaves med installation
2 rækker i loftet

(til tyll og tykke gardiner, til tule og lambrequin, til billedgardiner og tyll)

Eaves med installation
i 3 rækker i loftet

(til tyll, tykke gardiner og lambrequin)

Montering på vægbeslag med stræklofter

Eaves med installation
i 1 række på væggen

(til tule eller gardiner til tyl og lambrequin til fotogardiner)

Eaves med installation
2 rækker på væggen

(til tyll og tykke gardiner, til tyll og pelmet til fotogardiner og tyll)

Eaves med installation
3 rækker på væggen

Pris: 10 800 gnid

(til tyll, tykke gardiner og lambrequin)

Cornices installeret af os er ikke ringere i styrke og pålidelighed i forhold til aluminium. Og i design, pris, holdbarhed og funktionalitet - overgå dem.

Dit ønske om at spare 5000-7000 rubler fra prisen på en aluminiumsvinstykke og en hel arbejdsdag, mens du venter på en måler, når du installerer en cornice til et karuselvindue uden at ofre kvalitet, er forståeligt. Du kan gøre dette med os!

Feedback fra vores kunder

Olga Mikhailovna
Moskva, Cheryomushki

Valentina Leonidovna
Volgograd

Gennady Andreevich
Moskva, Strogino

Fordele ved fleksible gardinstænger

Vi har allerede installeret tusindvis af sådanne gardinstænger og vil ikke hvile på vores laurbær - vores kunder kan virkelig godt lide denne service og selve gardinet.

Ideelle tagskærme til karosserier!

Et rigtigt fund for designere, når de opretter den oprindelige stil i huset.

Hold vægt på gardiner!

Eaves er lavet af elastisk højstyrke plast.

Hurtig installation!

Bøj til montering på krogvinduet
ingen problemer.

Flere rækker!

Du kan samle antallet af rækker efter dit ønske - gardiner, tyl, pelmet.

Komfort og indretning - i dit hjem!

Velegnet til udsmykning af vægge
klud, gardiner, garn og muslin.

Opret baldakiner!

Bare lav en kærlighed reden eller adskille barnets krybbe.

Master klasse: vores installatører på tv-kanal 1

Placeringskort - Vi rejser hele Moskva og Moskva

Adresse: Moskva, Profsoyuznaya street, 43

Ring til os for råd og bestilling: 8 (495) 902-52-26

Gardin Design Idéer til Bay Windows

Bay vindue er en del af et rektangulært, halvcirkelformet eller flerfacetteret værelse, der stikker ud over grænserne for vægplanet. Bay vindue gør rummet ser mere interessant, forbedrer sin belysning. Men hvis du ikke slår det korrekt, er der en chance for, at det bliver til et arkitektonisk element uden mening. Derfor vælger han gardinerne, bør du overveje ikke kun funktionerne i vinduet, men også formålet med rummet. Vi tilbyder dig et udvalg af billeder med ideer til design af gardiner til karnappvinduet i stuen, soveværelset og køkkenet.

Bay vindue i køkkenet: understrege værdighed og skjule fejl

I de fleste tilfælde er et køkken med et karnap et rummeligt rum, fordelt på flere funktionelle områder. Det kan arbejde og spiseområder og, hvis rummets størrelse tillader det, og et opholdsområde med tv og sofa.

For lejligheder i husene i serien P-44T, P-44M, P-44K og andre er et køkken med et trekantet, vinklet og trapezformet karuselvindue typisk.

I de fotokortede gardiner til køkkenet med et karmvindue i huset til serien P-44T.

Billedet viser designet af et trekantet karrudevindue med klassiske lange gardiner.

Billedet viser eksempler på et karnap med romersk persienner.

Trapezformede vinduer findes oftest i køkkener. For dem kan du vælge både klassiske lange gardiner og romerske løfte- eller rullegardiner.

Billedet viser romerske gardiner i køkkenet med et trapezformet karnapvindue i P-44T-serien.

På billedet er designet af det samme karnappevindue med rullegardiner.

Hvis arbejdsområdet befinder sig i karnappvinduet, er det kun korte gardiner med en længde, der ikke falder under karmen. Den ideelle mulighed i dette tilfælde ville løfte - ruller, romerske, østrigske gardiner eller vandrette persienner.

Vi må ikke glemme, at atmosfæren i køkkenet er kendetegnet ved et højt indhold af våde og fedtede dampe, så det materiale, fra hvilket gardinerne sys til køkkenet med et karnapvindue i arbejdsområdet, skal være vandafvisende. Og da køkkenets specificitet kræver hyppig ventilation, er det bedre at hænge dem ikke på den fælles cornice, men på hver mole, hvis der er flere vinduer eller på hver sash, hvis vinduet er panorama.

Når bugladsvinduet bruges som spisestue eller afslapningsområde, kan det dekoreres med lange, ikke meget tykke gardiner eller gardiner med ikke for store folder. Denne løsning er velegnet til både klassiske og avantgarde møbler.

Hvis du vælger gardiner af lys nuancer til karet vinduet og tilføjer dem med en lambrequin af en mørkere farve, vil der opstå en illusion af rumlig dybde.

Men husk at tætte gardiner er passende kun i rummelige værelser.

Selv i et mellemstort køkken ser de ud til at være massive, visuelt vejrende indvendigt, og rummet ved siden af ​​bugladsvinduet ser for simpelt ud på deres baggrund. Desuden er det ønskeligt at adskille bugladsvinduet med et spiseplads med en let luftafsnit, for eksempel hirse.

Det vil ikke "spise" en enkelt centimeter af brugbart område og på samme tid vil perfekt adskille hver af zonerne, så de kan bruges med den største komfort.

Gardiner til karet vinduet i stuen

For et harmonisk interiør er gardinens farve og tekstur meget vigtig, men vinduets udseende og funktionalitet påvirkes for det meste ikke af gardinens model, men hvordan de hænges.

Afhængig af størrelsen og geometrien af ​​bugten, kan gardinerne i stuen hænge på flere måder:

 • Hver pier (hvis der er flere vinduer) eller en lukker (hvis vinduet er panorama) er dekoreret med et uafhængigt smalt gardin, der er fastgjort til en separat kant. Hvis glaset starter fra gulvet, skal gardinerne være lange, såsom klassiske gardiner, gardiner eller markiser. I tilfælde hvor glasets højde er standard (vinduerne har vindueskarme og begynder ca. 120 cm over gulvet), vil korte, romerske, østrigske eller franske gardiner også være velegnede.

 • Gardiner af medium tæthed, gardiner eller gardiner hænges på samme måde som i det første tilfælde over hvert vindue eller sash (hvis vinduet er panorama, uden vægge), men på en fælles kant. Eaves er udstyret med restriktive ringe, der tillader gardiner at bevæge sig kun langs en lille sektion. Det er vigtigt at opretholde harmoni ved at hænge gardinerne symmetrisk i forhold til det centrale vindue.

 • Vinduerne i karet vinduet er lavet på samme måde som standard direkte ruder - med et klassisk gardin ensemble bestående af to gardiner, tule og lambrequin. De er fastgjort på en fælles tagbøjle. Tættere på glaset gardin gardin, og gardinerne er kun placeret i buen vindues yderste hjørner. Dette design lukker ikke udsigten fra vinduet og er specielt godt til panorama og glasmosaik.

 • Bugervinduerne er dekoreret med forskellige gardiner. For eksempel er der gennemsigtigt tyll for hele komforten over hele vinduets bredde, og for at beskytte mod solen er romersk eller rulleskodder installeret på hver åbning eller lukker i panoramavinduet. En anden interessant, spejllignende løsning til den foregående er at hænge tykke gardiner i ydersiden af ​​karnappvinduet og installere gennemsigtige østrigske eller romerske løfte gardiner op til vindueskarmet i hver åbning eller sash.
 • Disse er de grundlæggende design muligheder for gardiner til karre vinduer. At vælge de mest egnede blandt dem, glem ikke at tage hensyn til vinduets geometri og størrelsen på stuen.

  Så for små og smalle karre vinduer vil tykke og luksuriøse gardiner ikke gøre.

  Og tværtimod, for en rummelig stue med et stort karnap, er det bedre at vælge komplekse gardiner dekoreret med dekorative elementer og en interessant finish.

  Soveværelse med karbadvindue

  Hovedformålet med soveværelset er at give os en ordentlig hvile og en god søvn efter en lang dag. Og hvis man ved vinduer i andre rum kan begrænse sig til kun gennemskinnelige gardiner, så skal gardinerne til vinduet til soveværelset være tykke, der kan beskytte rummets indre rum fra sollys i løbet af dagen og fra gadelampens lys om natten.

  Den nemmeste måde at dekorere karnappvinduerne på i soveværelset er at hænge uafhængige tykke romersk- eller persienner i hvert vinduesåbning eller på hver kasse. De giver ikke blot mulighed for helt at mørke rummet, men også om nødvendigt at bruge hele vindueskonstruktionen uden begrænsninger. Sidstnævnte omstændighed er også vigtig, fordi frisk luft er nødvendig for sund søvn, og soveværelset skal ofte luftes.

  Løfte gardiner er forskellige lakoniske former og er velegnede til soveværelser, lavet i minimalistisk ånd. Hvis rummet til hvile og hvile er indrammet i klassisk eller romantisk interiør, kan denne gardinsammensætning suppleres med gardiner eller tyl, der hænger i ydersiden af ​​karnappens vindue.

  Men stadig i soveværelset med et klassisk interiør er det mere passende traditionelle gardinensemble, der består af to klassiske gardiner, et bredt gardin og lambrequin. Hvis buglens vindue har form af en halvcirkel, kan tagbøjlerne have en generel buet form.

  For en mere kompleks polygonal glas skal du vælge en fastgørelsesstruktur bestående af flere elementer. I dette tilfælde skal man være opmærksom på, at forbindelsesringene ikke forstyrrer gardinens bevægelse langs skinnen.

  Vælg ethvert gardin skal være baseret på soveværelseets overordnede størrelse. I et lille rum er det bedre at opgive de mørke og tunge gardiner, som skjuler plads og visuelt fratager luftfugtigheden og dybden.

  I et lille soveværelse er det bedre at give præference for lyse monofoniske gardiner, der hænger på ydersiden af ​​karet vinduet og uafhængige romerske gardiner af tykt stof. Den første vil være ansvarlig for komfort, og den anden vil give komfortabel skygge.

  Med hensyn til gardinernes farver, for rum med et karuselvindue, vælges det efter samme princip som for værelser med standard geometrisk form.

  Farven på gardinerne skal kombineres med farveskemaet af alt og spille rollen som baggrunden eller hovedakten. Selv ved at holde fast i denne regel alene, er du allerede på rette spor, og du har alle forudsætningerne for at dekorere buglens vindue elegant og æstetisk.

  Gardiner på karet vinduet

  I moderne arkitektonisk design af beboelsesbygninger er bugladsvinduet meget populært. At være et fremspringende element i facaden, kan det have en halvcirkelformet eller flerfacetteret form, som gør det til en original komponent af designløsninger. Den ikke-standardiserede form af et karnapvindue kræver en gennemtænkt tilgang til dens design. Af stor betydning for en kompetent løsning på dette problem er gardinerne, som kan bevare vinduets funktionalitet og samtidig give rummet komfort og hygge.

  Særlige egenskaber

  Bugtruden har et specielt design, som er tilslutning af flere vinduer til et enkelt glaseret rum. Dette sikrer den visuelle effekt af at forøge rummet i rummet, hvilket ikke kun kan påvirke beslutningstagningen ved udvælgelsen af ​​gardiner i karnappevinduet.

  Designet specificitet af et sådant vindue bestemmer de strukturelle træk ved draperi, ifølge hvilket vinduesvinduet er opdelt i en række typer:

  • Romerske gardiner skelnes af universel funktionalitet og rige designmuligheder, da de er sikkert fast, uanset position. De tiltrækkes også af, at der ikke findes restriktive stilbeslutninger for dem.
  • Franske gardiner bruges normalt til at dekorere et stort lyst værelse. Da de er kendetegnet ved talrige kammuslinger og folder, er det med deres hjælp bekvemt at skygge den solrige del af rummet og gøre draperiet til et interessant element i det dekorative interiør.
  • For østrigske gardiner, der rammer deres statiske tunge folder, er de mest egnede lokaler stuen og hallen, som de giver en festlig højtidelighed.
  • Japanske vindueskærme, udført i minimalistisk stil, er gode, fordi de ikke reducerer den naturlige belysning af rummet og samtidig praktisk talt blokerer for at reducere dets ledige plads.

  Til forskellige værelser

  De særlige egenskaber ved bugladsvinduet udvider sin brug betydeligt. På grund af dens funktionelle fordele gør det muligt at bruge den stilistiske løsning af draperi til at indføre et element af en unik designerindretning i hallen, køkkenet, soveværelset, børnenes værelse mv.

  Tilstedeværelsen af ​​karosserier i lejligheden giver også ejeren mulighed for at eftermontere det ledige rum i overensstemmelse med hans behov. Så i stuen kan bugten arbejde som et hyggeligt lysrum. Et karnapvindue er ikke mindre vellykket til spisestuen: det kan let omdannes til et separat spiseplads.

  For at vælge karnapperne skal du overveje:

  • det område de besætter
  • generelle formål og stil design af rummet;
  • vinduesåbningens geometriske form
  • udsigt fra vinduet.

  Du bør vide, at når du vælger et gardin design, er det sværest at træffe den rigtige beslutning, idet der tages højde for specificiteten af ​​karosseriformen. Så i overensstemmelse med de generelle regler for et rundt vindues oriel, er gardinet lavet af en enkelt web. Hvis der er to eller flere vinduer, er hver af dem dekoreret med et separat lærred, og alle de tilgængelige lærred er kombineret til et enkelt-stil-ensemble.

  Forskellige værelser, afhængigt af deres funktionelle formål, har brug for forskellige typer gardiner, der dækker bugladsvinduet.

  I øjeblikket er der flere teknikker til udsmykning af et karnapvindue i stuen eller hallen. Så eksperter foretrækker det luksuriøse gardin i den østrigske stil, hvis bugladsvinduet ikke er planlagt at blive betragtet som en autonom zone i stuen. Hvis stuen skal isolere bayområdet fuldstændigt, anbefaler designerne normalt at bruge et tungt gardin til dette formål (for eksempel tæpper). Hvis du planlægger at isolere vinduet delvist, falder valget på et let diskret gardin af tråde.

  I den lyse stue er et stort karnap, der er draperet med franske gardiner, spektakulært, festoons og folds fremhæver den nemme indretning. I den rummelige stue ser klassiske modeller altid elegante ud, især når de kombineres med tylens luftighed.

  Til udformningen af ​​karnappevinduet i soveværelset er der særlige regler, der er relevante for rummet beregnet til rekreation. Ifølge dem for soveværelset vælger normalt romerske eller franske gardiner lavet af tunge materialer. Som et alternativ kan du holde valg af flerlags gardiner.

  Nok kompliceret er vinduets design i spisestuen eller køkkenet. Dette forklares ved, at i dette tilfælde kan buglens vindue bære forskellige funktionelle belastninger. Hvis bugten bruges som arbejdsområde, anbefaler eksperter at arrangere vinduet med vandafvisende rulleskodder, der når vinduesbrættet.

  Hvis køkkenet (eller spisestuen) er lille, så bør vinduet være udformet i henhold til den generelle stilbeslutning valgt for værelset. I den rummelige spisestue kan bugladsvinduet indrettes ved hjælp af effektivt faldende gardiner i kombination med lys gennemskinnelige gardiner. Det vigtigste er ikke at bryde stil og farve harmoni i rummet.

  farve

  For at kunne udforme båden vinduet stilistisk, skal du stole på princippet om harmoni. Det betyder, at gardinerne skal passe ind i rummets holistiske stilistiske koncept (det være sig et opholdsstue, et børnerum eller et kontor) både hvad angår design og deres farveskema.

  • Hvis stuen er overbelastet med møbler og dekorative tilbehør, skal gardinerne neutralisere denne slags stilforstyrrelse på grund af sin rolige farvepalet og dens tilsvarende struktur.
  • Hvis rummet er rummeligt nok og giver dig mulighed for at ty til modtagende zoneinddeling, skal gardinerne fremhæve denne teknik ved hjælp af deres farveopløsning. Det er vigtigt at huske på, at gardinerne, der indfører det oprindelige element i indretningen i rummet, under ingen omstændigheder bør reducere dets funktionalitet og indgå i disharmoni med en fælles farvepalet.
  • I et lille rum udfører gardinernes farveskema en anden funktion. Man bør huske på, at det område, der er besat af bugladsvinduet, kan forstørres visuelt ved at bruge gardiner fremstillet af harmoniserende stoffer til dets design, men forskellige i både farve og tekstur.

  Særligt forsigtigt skal du være i valget af gardiner til et værelse med en smal funktionel orientering. Så for soveværelset prioriteres lyse, rolige toner, der indstiller til afslapning, og dæmpede nuancer af blå, grå, grøn og brun betragtes som den mest hensigtsmæssige.

  materialer

  Til gardiner på karetruden kan du bruge forskellige materialer, hvis valg afhænger af rummets egenskaber og selve vinduet.

  • Gardiner og slør i forskellige kombinationer er gode til en formel stue. Vinduet i soveværelsesdesignerne anbefaler ofte at udarbejde ved hjælp af multi-layer tynde gardiner (for hvilken chiffon er ideel) og tykke diskret gardiner.
  • For soveværelset på sydsiden vælges romerske gardiner ofte (især romersk persienner), som er godt suppleret med uigennemsigtige satiner eller silke gardiner af beroligende farver.

  Hvordan vælger man?

  Eksperter anbefaler at vælge gardiner, baseret på rummets funktionelle formål, vinduets egenskabsspecifikke egenskaber (det vil sige under hensyntagen til, om et vindue består af to vinduer eller tre vinduer af en vis størrelse), designløsninger til værelset og funktioner i dets møbler.

  Så hvis 3 vinduer danner et karuselvindue, skal du være forberedt på draperiet til at erhverve en stor mængde stof, og for at opnå den største effekt, både i tekstur og i tonalitet.

  Det sværeste problem med udvælgelsen af ​​gardiner til karrevinduer er for ejere af forstæder. Som du ved, i landhuse, der er forskellige i det variable layout og originale designløsninger, er det umuligt at stole på standardløsninger, når du udsmykker værelser. Derfor anbefaler ejere af landehuse, eksperter normalt brugen af ​​forfatterskitser, draperiebåsvinduer af forskellige designs.

  Samtidig er det nødvendigt at bemærke, at beboere i typiske højhuse, der har lejligheder med en halvhakker, det vil sige et trunkeret bugladsvindue, også må stå over for atypiske beslutninger. Et værelse udstyret med et halvkraftværk er meget funktionelt: det kan bruges som kontor, siddeområde eller spiseplads, og den indlysende fordel vil blive forbedret belysning. For at understrege effekten af ​​polerkerrummet vil lys vandrette persienner og korte gardiner være meget effektive.

  Sådan hænger du?

  For at kunne hænge gardinerne på karet vinduet, skal du vælge passende gardinstænger, der passer til gardinens design og harmonisk passer ind i rummets stil. Så markedsførere bemærke, at aluminium gardin stænger, der er i høj efterspørgsel i dag er optimale til et vindue i et køkken eller spisestue. Disse gardinstænger ser harmonisk ud lysgardiner, frit transmitterende lys.

  Generelt skal det bemærkes, at gardinerne skal være hængt, så de sammen med tagene danner et enkelt stilistisk ensemble for korrekt udformning af vinduet.

  Når man tænker på, hvordan man hænger gardiner på et karbadvindue eller et semi-kerker vindue, skal man huske på, at der for øjeblikket ikke findes nogen universelle regler for denne proces. Derfor er beslutningen foretaget af ejeren af ​​boliger i overensstemmelse med hans stil smag og design præferencer.

  Design muligheder

  Der er mange draperier muligheder for karet vinduet. Hvis du ejer de grundlæggende regler, der giver dig mulighed for korrekt zoneinddeling af boligareal, skal du vælge tekstiler og design til gardiner samt de tilsvarende gardinstænger, så vil du kunne opnå det ønskede resultat.

  Hvis du tvivler på din evne til at klare denne multidimensionelle opgave, ville den bedste løsning være at kontakte eksperterne.

  I dag er buglister i alle de forskellige designløsninger i stigende grad brugt til at designe både lejligheder og landhuse. Deres voksende popularitet er ikke kun forbundet med deres iboende elegance og mangfoldighed, men også med deres unikke evne til at fremkalde en følelse af ubegrænset frihed og enhed med omverdenen. Den usædvanlige bay vinduet, som giver os alle en rigtig fornøjelse, skal uden tvivl suppleres med en original løsning af gardiner udvalgt til dets dekoration.

  Gardiner til karrosserier: funktioner, foto ideer

  Moderne arkitektur- og designfunktioner giver dig mulighed for at udstyre huse og hytter med karrevinduer, der bidrager til den visuelle udvidelse af rummet. Bay vindue, som på tysk betyder "lantern" eller "fremspring i muren", er en fremspringende del af facaden af ​​en halvcirkelformet eller multifacetteret form. Bay vinduer, der er det mest fremtrædende og attraktive element, giver ethvert værelse en farvet harmoni og stille elegance. Takket være buglervinduet bliver selv det mest almindelige og kedelige interiør forvandlet til et forbløffende hjørne af komfort og fred. Dette skyldes, at bugladsvinduet ikke er et almindeligt vindue, men snarere et unikt arkitektonisk element, der pryder huset ikke kun udenfor, men også indenfor. I den forbindelse er det nødvendigt at behandle de grundlæggende nyanser af denne begivenhed, før man går videre til udformningen af ​​vinduesvinduerne, hvilket gør det muligt ikke kun at ordentligt arrangere dette element i rummet, men også at gøre det så hyggeligt, komfortabelt og funktionelt som muligt. En af de mest tilgængelige måder at designe et karnap på er vinduesgardinerne. På dette stadium af designudvikling er det især populært blandt forbrugerne.

  indhold

  Hvad er et karnapvindue: designfunktioner

  Bugervinduerne, som ikke kun er dekorative, men også funktionelle lystransmitterende strukturer, befinder sig i den udragende del af facaden. Bygningerne, hvis arkitektoniske udseende forudsætter tilstedeværelsen af ​​glasrudevinduer, sammenligner sig positivt med deres modparter, hvis design er præget af, at der ikke er karbadvinduer. Bay vinduer er beføjelser for bygninger beliggende i byen, og de kan findes ikke kun i nye bygninger, men også i bygninger af den gamle boligmasse. Men ifølge eksperter er buglervinduer den mest fordelagtige tilføjelse til landtypeshuse, som undertiden er deres eneste mulighed for at skelne mellem de "gråmasse" af traditionelle bygninger. Trods det faktum, at et karrevindue pr. Definition er en fremspringende del af facaden af ​​en bygning, ikke alle vinduer kan kaldes karrevinduer. For at et vindue skal kunne "erhverve status" af et karnevindue skal dets design indeholde to eller flere vinduer forbundet med en særlig fastgørelse - et karmevindue. På grund af det store glasområde er bugsystemerne kendetegnet ved høj lysgennemstrømning, fylder rummet med naturligt lys, hvilket ikke kun kan påvirke trivsel hos den person, der bor i dette hus.

  En anden fordel ved karosserier, som er relevant for lejligheder med et lille område, er den visuelle udvidelse af det glaserede rums område, hvilket kan være afgørende for processen med at vælge den mest hensigtsmæssige stilistiske beslutning.

  Bay windows: en klassiker af genren eller innovation af moderne design?

  Trods det faktum, at den nye runde af vinduesvinduer er forbundet med det tredje årtusinde, har historien om karnappervinduer mere end hundrede år. I de historiske hjørner af Tyskland kan du stadig finde bygninger, hvor der er karakteristiske træk. Denne mulighed er stadig præget af periodisk gentagelse af bølgete popularitet, især i tilfælde hvor boligprojektet antager, at der er et værelse støder op til loggiaen. Bay-vindueprojekter er en af ​​de grundlæggende teknikker, som designere ty til, når de planlægger at skabe noget originalt. Dette skyldes det faktum, at konvekse geometriske strukturer med flere vinduer er præget af et ædelt udseende, takket være, hvis ordentligt indrettede tegner lokalet ligheder med paladset boudoir. Bay strukturer kendetegnes af forskellige former og løsninger:

  • Bay vinduer i form af en polyhedron;
  • Trapezformede vinduer
  • trekantede;
  • rektangulær;
  • Halvcirkelformede design.

  Fordele ved karrosserier:

  • Øget belysning af rummet på grund af det store glasområde;
  • Et stort område af vindueskarme. mange gange højere end i tilfælde af at arrangere et traditionelt vindue. Denne fordel er især vigtig for dem, der er involveret i dyrkning af indendørs planter eller planer om at udstyre en vinterhave;
  • Visuel udvidelse af beboelsesrummet;
  • Og utvivlsomt, effektivt udseende.

  Baseret på ovenstående fordele ved karrosserier kan du overveje det vigtigste anvendelsesområde for disse strukturer. Den er bred nok og indeholder følgende anvisninger:

  • Arrangement af stuen;
  • Køkken eller spisestue;
  • Brug i billardrummet eller pejsrummet;
  • Brug i designprocessen for vinterhaveudformningen
  • Som en af ​​elementerne i en teenage eller børns værelse.

  Formål med bugstrukturer: hovedretninger

  Før man går videre til overvejelsen af ​​de grundlæggende designteknikker, der benyttes ved udformningen af ​​karnappevinduer, er det nødvendigt at udpege det funktionelle formål med karrevinduer. Funktionelle bugtstrukturer er som følger:

  • Tilstedeværelsen af ​​bugstrukturer, der er karakteriseret ved en tilsvarende udragende form, giver dig mulighed for at organisere et rekreativt område i den resulterende projektion, som vil være det mest succesfulde valg for dem, der kan lide at slappe af mens de læser en bog eller ser fjernsyn. Som en indstilling er det i dette tilfælde tilstrækkeligt at bruge en sofa, et par stole og et sofabord;
  • Moderne designere foreslår at bruge bugladsvinduet som det mest velegnede rum til at arrangere spisepladsen. Dette er vigtigst i tilfælde, hvor du ikke kan prale af et rummeligt køkken, eller det kombineres med stuen. For at funktionelt udstyre dette rum skal du passe på at købe et spisebord, stole og alle nødvendige køkkenredskaber;
  • Tilstedeværelsen af ​​et karnap i stuen er en fremragende grund til at genoprette det ledige rum til en undersøgelse, især hvis du ikke har mulighed for at tildele et separat rum til dets arrangement;

  Making bay windows: skaber en holistisk design løsning

  På grund af det faktum, at bugladsvinduet bruges som ledig plads til at arrangere stuen, spisestuen eller børnehaven samt det område, hvor hjemmebiografen senere vil blive placeret, er den enkleste og samtidig funktionelle måde at dekorere på med gardiner til karre vinduer. I betragtning af at bugvinduerne er kendetegnet ved et stort glasareal, er der pålagt vinduesvinduer en række krav. Hovedkravet er, at de har brug for et stort forbrug af stof.

  Før du begynder at købe eller fremstille dine egne gardiner til karosserier, skal du bestemme hvad der skal være gardinerne i et bestemt rum, så du kan vælge en yderligere fremgangsmåde, som er som følger:

  • Uafhængige sygardiner;
  • Ved hjælp af råd fra fagfolk kan du bestille gardinene i vinduet i studiet eller privat;
  • Efter rådgivning med mesteren kan du tilbyde ham at producere karmvinduer efter din valgte skitse.

  Gardiner til karre vinduer foto

  Det er vigtigt! Grundlaget for valget af den stilistiske beslutning om udsmykning af vinduerne skal baseres på princippet om deres harmoniske kombination med rummets integrerede stilistiske koncept, og de skal også svare til funktionalitetsprincippet. Dette skyldes den unikke evne til gardiner til både at komplementere indretningen og niveauere det og bringe disharmoni ind i det;

  Ideen om at dekorere buglens vinduer er ofte foreslået af selve tulen eller gardinetæppet, men intet kan være en bedre inspiration end de kendte designers arbejde. Ved hjælp af afrundede loftkorn, som gør det muligt for gardinerne at forsigtigt strømme ned, får mesteren en enestående mulighed for at dekorere bugtekonstruktionen på en original måde. Værelser med traditionel rektangulær perimeter kan også oprindeligt indrettes.

  Typer af vinduer: en kort beskrivelse

  Når du har besluttet dig for valget af det vigtigste stilistiske koncept, ved hjælp af hvilket du dekorerer et værelse med et vinduesdesign, skal du give præference til en eller anden slags gardinvindue. Der er følgende muligheder for gardiner til bugt strukturer:

  Romersk persienner er tekstilstrukturer, der er universelle i brug, og er præget af tilstedeværelsen af ​​bløde folder, der er dannet i forhøjet tilstand og harmonisk fastholdelse i en deflateret tilstand. Ved hjælp af de romerske gardiner får du mulighed for at reparere dem i enhver position, og derfor er denne model en af ​​de mest populære muligheder for designen af ​​bugtrummet, indrettet i klassisk eller moderne stil. Bugervinduerne i værelserne indrettet i etnisk stil og beregnet til afslapning kan også indrettes med romerske gardiner. For deres fremstilling kan bruges som et tæt stof (med det formål at sy de vigtigste natgardiner) og lette stoffer til syning af vægtløse dagtiminer;

  Franske gardiner, i lyset af deres evne til at fokusere på originale vinduesdesigner, bruges normalt af erfarne designere til at henlede opmærksomheden på en eller anden del af interiøret. Et kendetegn ved de franske gardiner er tilstedeværelsen af ​​folder og festoner, der tiltrækker opmærksomhed, som et resultat kan de være meget nyttige i et rummeligt værelse fyldt med stærkt lys. Men det er ikke forbudt at bruge dem i små rum, men i dette tilfælde er det nødvendigt at vælge tekstiler af lysere nuancer;

  Østrigske gardiner, der er karakteristiske for deres tilstedeværelse af tunge folder, er designet til at fremhæve luksusen og rigdom af situationen og vil være særligt relevante i ceremonielokalerne. Derudover, hvis der er vinduer på dit værelse, som du ikke planlægger at åbne på grund af forskellige grunde, anbefaler erfarne håndværkere at dekorere dem med østrigske gardiner;

  Japanske gardiner, på grund af deres evne til ikke at hindre indtrængen af ​​lysflux ind i rummet, mens de besætter et minimum af ledig plads, anbefales det at vælge design af funktionelle og praktiske rum.

  Portieres, suppleret med lys tule, er en traditionel version af designet af karrevinduer, især hvis karnapperne supplerer et ret rummeligt værelse. Bliv en accent af et bugtværelse, draperier tilføjer det luksus og elegance.

  Bay vinduer til stuen foto

  Det er vigtigt! I de fleste tilfælde anvendes gardiner og gennemskinnelige tyl samt gardiner af tykkere stof og lambrequin normalt til dekoration af karrevinduer, og draperier skal placeres i to eller tre rækker så meget som muligt. Til indretningen, indrettet i klassisk stil, præget af en overflod af folder og dekorative draperier, samt tilstedeværelsen af ​​dekorative grabs. I denne henseende vil du have brug for en stor mængde stof for at gøre udsmykningen af ​​vindueskarmen i overensstemmelse med alle reglerne.

  Det er vigtigt! Designbeslutningen i vinduesvinduer er direkte bestemt af formålet med rummet og den generelle stilistiske beslutning af interiøret. Lige vigtig skal gives til formen af ​​en bugtstruktur, som kan være både rund og rektangulær og endog trekantet. Hvis designere anbefaler at sy et gardin med et enkelt lærred til dekorativt design af et cirkulært karnapvindue, så i færd med at dekorere en karmsvinduestruktur med to eller tre vinduer, skal hver enkelt være dekoreret med et separat lærred eller bruge et enkelt gardin og sy det til ordre.

  Designet af bugladsvinduet afhænger af formålet med rummet: de grundlæggende regler

  I processen med at overveje ideerne om udsmykning af en bugtstruktur ved hjælp af gardiner, er det nødvendigt at tage højde for mange faktorer, hvis vigtigste er det funktionelle formål med rummet.

  • Bay vinduer i køkkenet. Hvis vindueskarmen bruges som plads til arbejdspladsens placering, er det ifølge eksperter, valget af en konstruktiv løsning til gardiner utvetydig: den mest optimale, i dette tilfælde vil være rullegardiner, hvis længde når vinduesværnet. På grund af det faktum, at der i køkkenet er lavet en stor mængde damp, fugt og fedt dråber. Til fremstilling af rullegardiner er det nødvendigt at vælge et materiale med vandafvisende egenskaber. Køkkenboksvindue kan indrammes ved hjælp af gardiner i form af en bue, der ikke dækker væggen fra loft til gulv;

  Det er vigtigt! For at understrege lysheden og luftigheden i køkkenet, indrettet i pastelfarver, kan du bruge hvide rullegardiner. At vælge som en indretning roleta fra naturmateriale, vil du understrege det overordnede stilistiske koncept i køkkenet, lavet i øko-stil.

  • Bugtrummet, hvis udformning er bestemt af rummets generelle formål, pålægger indledningsvis visse krav til materialet og den konstruktive løsning af karrevinduer. Først og fremmest skal det være tæt, hvilket vil gøre det muligt at forhindre indtrængen af ​​fremmede stimuli ind i stuen. I betragtning af dette kan du med hensyn til dekoration af et vindueskab med vinduer, bruge koncepterede persienner eller rulleskodder, der tæt lukker vinduerne og samtidig åbner let og lader luft og luft ind i rummet frit. Men hvis du er ejer af et rummeligt værelse, som du planlægger at designe i en klassisk stil, vil flerlags gardiner med lambrequins være den mest foretrukne i dette tilfælde. Situationen er anderledes med værelser indrettet i moderne stilarter (hi-tech, minimalisme). I dette tilfælde kan oriel vinduer blive dekoreret med lyse, næsten symbolske gardiner, der ikke optager mere end halvdelen af ​​vinduet;
  • Bay vindue i stuen - et sted, der giver dig mulighed for ikke at begrænse fantasien af ​​kreativ natur. En af de moderne designteknikker er at isolere stue-vinduesvinduet fra stuen ved hjælp af tunge tæpper eller simpelthen diskret mærkning af grænsen mellem zoner ved hjælp af lysgardiner. Hvis bugladsvinduet er en del af stuen, anbefaler eksperter at bruge luksuriøse østrigske gardiner til dets udsmykning, hvis karakteristiske træk er tilstedeværelsen af ​​tunge folder, der fremhæver luksusen og udseendet af det indrettede rum. I de fleste tilfælde er de vant til at dekorere vinduer, der ikke har til hensigt at åbne senere. Dette er sandt, hvis der er et kedeligt område med lignende bygninger, en alt for rask avenue eller en grå betonmur for tæt på vinduet på en flertalsbygning bag vinduet;
  • Hvis du planlægger at arrangere et lille karnap i stuen, kan du bruge de originale franske gardiner, hvor de pittoreske folder og festoons er harmonisk kombineret med rummet fyldt med lethed og lethed. Rummelig stue, der ikke er overbelastet med møbler, kan oprindeligt indrettes med klassiske gardiner kombineret med gennemsigtige gardiner, som vil supplere indretningen med et strejf af luksus og elegance. Tværtimod, hvis stuen er overbelastet med møbler og er fuld af detaljer, bør gardinerne være i modsætning til mere tilbageholdende og koncise;
  • Bay vindue i soveværelset bør indrettes i overensstemmelse med etablerede regler - om aftenen bør de beskytte værelset mod indtrængen af ​​overdreven lys og skabe en hyggelig atmosfære i rummet, og derfor er deres fremstilling ofte brugt tunge, uigennemsigtige materialer som silke og satin. Det ideelle valg til udformningen af ​​bugladsvinduet i soveværelset vil være romerske gardiner eller franske skulpterede mønstre, hvis valg er mest relevant ved design af et soveværelse med stilen "dameens flirtende boudoir". En anden populær mulighed for soveværelset - flerlags gardiner;
  • Bay vindue - vinterhave er et andet rum, der pålægger en række krav til design og materiale til fremstilling af gardiner. Den ideelle mulighed i dette tilfælde ville være de romerske persienner, hvis designelementer ikke vil skade det skrøbelige grønne rum.

  Det er vigtigt! Ved at designe en vinterhave med et vinduesvinduesdesign anvendes favoritholden for designere: til små vinduer anvendes romerske gardiner til store vinduer - lige gardiner, hvis længde er lig med højden af ​​karnappvinduet.

  Udvælgelse af buglængder - grundlaget for korrekt design

  Det er ingen hemmelighed, at kompetent valg af tagbøjlerne er grundlaget for det korrekte design af et vindue. Bjælkenes vinduer skal opfylde en række krav:

  • Formen af ​​tagskæggene skal svare til vægens linje, udstyret med karrevinduer op til loftet;
  • Tagene skal være forsynet med et pålideligt fikseringssystem, der gør det muligt at holde en stor masse gardinstof i to eller tre lag;
  • Cornices bør karakteriseres af et robust design, der ikke er underlagt deformationelle ændringer under vægten af ​​gardinmassen;
  • De bør karakteriseres af, at der ikke findes kroge og tucks, som sammenhængende med hinanden vil forhindre den frie bevægelse af gardindugen langs baguettespidsen i begge retninger;
  • Spidsens fastgørelseskanter af portieres skal pålideligt fastgøres på begge sider;
  • Det stilfulde design af tagskæggene skal svare til rummets generelle indretningskoncept.

  Det er vigtigt! På trods af at loftslisterne ser det mest fordelagtige ud, er deres anvendelse noget begrænset, da det ofte er nødvendigt at bruge specialisternes service til at rette op på dem.

  Det moderne marked tilbyder en bred vifte af specialiserede buglængder, som er præget af forskellige længder og former, men er underlagt justering.

  • Den runde cornice er den mest foretrukne valgmulighed, hvis du planlægger at designe karnappvinduet med et gardin på grommen;
  • Den lukkede dekorative baguette skal vælges, hvis du dekorerer karruduet med flerlags gardiner med lambrequins;
  • Gardinestangen anbefales ikke til udsmykning af karnappevinduet, da den ikke kan bøjes;
  • Plastrørformede gardinstænger er en anden uønsket mulighed, da de over tid under en stor vægt af gardinstof bukker i den centrale del, men de kan bøjes til ordre ved hjælp af specialudstyr;
  • Metal rørformede tagskinner - en god mulighed, da det er mest udsat for bøjning, som giver dig mulighed for at give den den mest foretrukne krumning.

  Det er vigtigt! For nøjagtigt at bestemme den nødvendige krumningsgrad af den buede cornice skal du udarbejde en tegning, som skal markere linjen svarende til afstanden til de yderste punkter af corniceen. Fra den centrale del af denne linje markerer afstanden til midten af ​​karnappevinduet. Til fremstilling af tegning skal du bruge kompasser.

  For at forbedre de dekorative egenskaber ved bugten cornice, er det nødvendigt at sørge for dens belysning. Som sådan anbefales det at bruge en hvid LED-strimmel placeret langs tagskægget, som gunstigt belyser faldgardinerne på toppen og også understreger loftflisen. I dette tilfælde skal du sørge for, at der ikke er loftfejl, før du anvender LED-baggrundsbelysningen på bugtekornet.

  Gardinskinner til gardiner fra 2900 rubler er velegnede til karosserier og halvfabrikata af alle former.

  I moderne design skal alt holdes minimalistisk ånd. Og vores tagskærme passer ideelt til den mest moderne reparation takket være muligheden for at lave gardinerne, så de ikke kan ses.

  Klienter kalder endog nogle gange vores produkter "flade af usynlighed", så godt det "gemmer sig" bag gardinerne.

  I løbet af det forsøg, der blev vist i videoen, fandt vi, at bølgebåndet kun løsnes fra vedhæftet fil med en belastning på 9 kg. Trækbelastningen på et fastgørelsespunkt er mindst 5 kg. Baseret på dette kan vi med sikkerhed sige, at vores taggafler kan modstå stort set alle typer gardiner uden problemer.

  På siderne af tagskægget, hvor belastningen på tagskægget er den største, er der mindst 3 monteringspunkter placeret. Og i særlige tilfælde, hvis du har brug for at hænge ikke-standard tunge gardiner, er problemet med at øge belastningen på tagene let at løse ved at installere yderligere fastgørelsesdele.

  Faktisk er der 2 kroge på en krog, som gør det muligt at hænge gardinet og lambrequin på et bånd på kronen på samme tid. En sådan krok giver dig også mulighed for at hænge gardinerne helt og lukke kløften selv!

  Takket være denne innovation sparer du på antallet af tagbøjler og samtidig vinder i udseende.

  Krogen kan fjernes og hænges på et hvilket som helst punkt af tagskægget uden at fjerne stikpropperne ved kanterne. På endehætten er der lavet specielle kroge, hvis du ønsker det, kan du rette gardinerne ved kanterne af cornice.

  Takket være det alsidige design af kaliperne (fastgørelsesanordninger til tagbøjlen) kan de installeres både på loftet og på væggen. Du kan også bruge justerbare beslag.

  Denne alsidighed gør det muligt at installere tagbøjlerne med et ikke-standard loft, og om nødvendigt lave et stort rum fra væggen.

  Bare forestil dig - du kan frit flytte gardinet i en afstand af 50 meter! Selv for de største panoramavinduer er det nok.

  Også denne mulighed for vores taghugger kan anvendes ved division (skabelse af hængende vægge) i en lejlighed, butik eller kontor.

  Båndet på vores tagbøjler er lavet af højkvalitets blød frostbestandig plast fremstillet i Rusland. På grund af dette kan den bøje mere end 90 grader og taber ikke egenskaber op til temperaturer på -30.

  Det vil sige, at gardinet kan rotere i plusvinkel, præcis at gentage rummets kurver. Og på hytten eller i et uopvarmet hus i landet, vil cornice overleve vinteren uden problemer og vil ikke knække.

  I moderne design skal alt holdes minimalistisk ånd. Og vores tagskærme passer ideelt til den mest moderne reparation takket være muligheden for at lave gardinerne, så de ikke kan ses.

  Klienter kalder endog nogle gange vores produkter "flade af usynlighed", så godt det "gemmer sig" bag gardinerne.

  I løbet af det forsøg, der blev vist i videoen, fandt vi, at bølgebåndet kun løsnes fra vedhæftet fil med en belastning på 9 kg. Trækbelastningen på et fastgørelsespunkt er mindst 5 kg. Baseret på dette kan vi med sikkerhed sige, at vores taggafler kan modstå stort set alle typer gardiner uden problemer.

  På siderne af tagskægget, hvor belastningen på tagskægget er den største, er der mindst 3 monteringspunkter placeret. Og i særlige tilfælde, hvis du har brug for at hænge ikke-standard tunge gardiner, er problemet med at øge belastningen på tagene let at løse ved at installere yderligere fastgørelsesdele.

  Faktisk er der 2 kroge på en krog, som gør det muligt at hænge gardinet og lambrequin på et bånd på kronen på samme tid. En sådan krok giver dig også mulighed for at hænge gardinerne helt og lukke kløften selv!

  Takket være denne innovation sparer du på antallet af tagbøjler og samtidig vinder i udseende.

  Krogen kan fjernes og hænges på et hvilket som helst punkt af tagskægget uden at fjerne stikpropperne ved kanterne. På endehætten er der lavet specielle kroge, hvis du ønsker det, kan du rette gardinerne ved kanterne af cornice.

  Eaves for karre vindue

  I dag kan bugvinduer - arkitektoniske fremspring, der beriger bygningenes form, prale af elite boligkomplekser, landholdninger og ultramoderne kontorer. Inden for interiørdesign falder karrevinduer ligesom arkitektoniske elementer af komplekse former ind under kategorien "ikke-standard". Derfor er tekstildesign af vinduesrum, hvis geometri langt fra det sædvanlige, en særlig tilnærmelse.

  Det er vigtigt ikke blot at kompagere gardinsammensætningen i åbningen af ​​en ikke-standardform, men også for at bevare sine stilistiske træk og understrege individualitet.

  Eaves for et bugtrude vil bidrage til effektivt at gennemføre en så vanskelig opgave. Vi vil tale om dem.

  Egenskaber og fordele

  Det klassiske karnevin er præget af tilstedeværelsen af ​​tre vinduer og fraværet af retvinkler, hvorimod for alle andre strukturer der er et andet navn - halvkeglere. Udførelsen af ​​arkitektoniske fremspring kan være forskellig - rektangulær, rund, oval, trapezformet, trekantet, i form af en polyhedron. En ting forener dem - et stort antal vinduer. Moderne karrevinduer er præget af panoramavinduer, der er designet til at øge mængden af ​​naturligt lys og skabe illusionen om ledig plads.

  Formålet med karrosserier:

  • Forøg det indre rum i rummet. På bekostning af dem tilføjes brugbart område, hvilket er særligt vigtigt for små boliger.
  • Tjene som udsmykning af facader af huse og øge attraktiviteten af ​​udseendet af værelser.
  • De fungerer som et ekstra funktionelt segment - en undersøgelse, et mini-bibliotek, et spiseplads, et hjørne af afslapning.

  Bliver ejeren af ​​en lejlighed med et karnapvindue, bør du være klar til øget varmetab, og for at bevare fuld privatliv er det ikke længere muligt. Udgifterne til udformningen af ​​bugtområdet vil være passende, da der ikke er brug for ikke-standardiserede løsninger her.

  Et logisk spørgsmål: Hvorfor skal vi have vinduer, som er meget dyrere end traditionelle monteringssystemer? Faktum er, at det med standardafskærmninger er ret vanskeligt at opnå integriteten ved udformningen af ​​karrevinduer. Når tekstildesignet ikke ser ud som en, og derfor introducerer en vis dissonans ind i interiøret, så er der ikke længere tale om et harmonisk billede af beboelsesrummet.

  Den rolle som cornices for karre vinduer i interiøret:

  • Giver mulighed for at implementere udformningen af ​​åbninger af ikke-standard geometri af enhver kompleksitet på bekostning af dens fleksibilitet. Med dem er der tilgængelige fashionable variationer af tekstil design med en zigzag, bølgende placering af gardiner.
  • Fremme rationel brug af brugbart rum, visuelt at forøge rummet.
  • Giv gardinsammensætningen et færdigt udseende, der harmonerer interiøret.
  • Ideel til jugendstil design, hvor glatte overgange mellem rumlige elementer er velkomne og vinkler benægtes.

  Eaves er færdige med volumetriske dekorative spirer i form af en spiral, pyramide, kronblad, efterligning af en middelalderkrog, i form af forskellige fantasyelementer. Dette gør vinduesdesign mere levende og mindeværdigt.

  Kornene med store krystaller, hvis ansigter bryder lysets stråler, skaber effekten af ​​solstråler.

  Gardiner til bugtsvinduet (51 billeder): Ideer til hjemmet

  Værelset med et karnapvindue ser meget smukt og højtideligt ud. Takket være ham er der ikke noget naturligt lys i rummet, selvom vinduerne vender mod nord. Men valget af gardiner til karrevinduer bør næres med ansvar, fordi de skal understrege skønheden i det indre og ikke ødelægge det.

  Indhold:

  Foto - 1 Smukke gardiner til karbadvindue

  Foto - 2 Blackout gardiner til karet vinduet

  Der er ingen begrænsninger i valget af gardiner til karnappvinduet, det vigtigste er, at de harmonerer med interiøret og opfylder deres funktioner. For eksempel om eftermiddagen kan det være nødvendigt at lukke gardinerne, fordi for meget lys forhindrer dig i at arbejde på computeren, ser fjernsyn eller slapper af. Derfor er det bedre at vælge stoffer, der gør det muligt at justere belysningen.

  Foto - 3 Blackout gardiner

  En vellykket beslutning kan kombineres gardiner med persienner fra uigennemsigtigt blackout stof.

  Foto - 4 Kombination af gardiner

  Designet af gardinerne til bugladsvinduet kan varieres, også dekorationerne - moderne tekstilproducenter gør det muligt at udvise dristige og kreative ideer. Lad os give nogle eksempler.

  Foto - 5 Creative Design

  Foto - 6 Lysgardiner

  Foto - 7 lyse gardiner

  Foto - 8 Kombination til indretning

  Ofte, når der udformes vinduer i store byer, er der behov for tunge mørke gardiner, der ikke åbner overhovedet. Årsagerne kan være forskellige, for eksempel:

  • forfærdelig udsigt fra vinduet (industrielle og industrielle områder);
  • for tæt på huset modsatte
  • travl vej osv.

  I dette tilfælde er det bedre at vælge elegante multilagske engelske gardiner med store gardiner.

  Foto - 9 engelske gardiner

  Glem ikke at tage sig af yderligere belysning.

  På store panoramabadevinduer, som ofte skal slids og lukkes, er det bedre at hænge ruller eller romerske persienner. Her er nogle eksempler.

  Foto - 10 persienner

  Foto - 11 romerske persienner

  Foto - 12 Farvede persienner

  Foto - 13 Blide rullegardiner

  Foto - 14 Lys romerske persienner

  Foto - 15 Blackout gardiner

  Foto - 16 Stilfulde romerske persienner

  Foto - 17 romerske blomstergardiner

  Til et hjørnevindue er de bedste pasformkombinationer af lette, luftige stoffer med pelmets.

  Foto - 18 Gardiner med lambrequins

  Foto - 19 Gardiner med lambrequins

  Værelser med hjørnevinduer ser meget originale ud, og gardinerne fremhæver en usædvanlig arkitektonisk ide.

  Billeder - 20 hjørne vindue

  Interessante tekstiler omdanner dit køkken.

  Billeder - 21 hjørne vindue i spisestuen

  Tilføj chic til kontorlokaler.

  Billeder - 22 hjørne vindue på kontoret

  Lav et elegant inderskab.

  Billeder - 23 hjørne vindue på kontoret

  Bløde luftige stoffer i lyse farver kombineres perfekt med tyngre mørke gardiner, der udsmykker karnappvinduer fra tre vinduer.

  Foto - 24 Gardiner til karnappvinduet på tre vinduer

  Foto - 25 Tekstiler til tre vinduer

  Stilfulde gardiner til stuen med et karbadvindue

  Hvis du ser en storslået udsigt fra et stort panoramavindue, som du vil beundre hele tiden, er det bedre at vælge tynde gennemsigtige gardiner i kombination med tykkere mørke gardiner. Denne sammensætning ser godt ud og giver dig mulighed for at justere belysningen i rummet.

  Foto - 26 Kombinerede gardiner

  Billeder - 27 Fremragende tekstiler

  Tekstiler i stuen skal sætte tonen for hele rummet og understrege indretningens sofistikering.

  Foto - 28 Stilfuldt tekstil i stuen

  Selv små defekter, såvel som billige stoffer af dårlig kvalitet kan ødelægge interiøret. For at undgå denne situation, kontakt fagfolk på portalen "EtoDom". De vil give en detaljeret portefølje, hjælpe med design og valg af materiale, og under hensyntagen til dine ønsker vil du lave eksklusive gardiner, der passer perfekt ind i det overordnede interiørkoncept.

  Foto - 29 Stue design med karaverskærm

  Når du vælger gardiner til et karnap i soveværelset, skal du være særlig opmærksom på tekstilens farve. Så for eksempel bidrager rolige farver til fuldstændig afslapning og ordentlig hvile, mens lyse farver tværtimod kan begejstre.

  Foto - 30 Tekstiler i soveværelset

  Effektivt ser tynd chiffon og tætte gardiner af følgende nuancer:

  Billeder - 31 Grå gardiner i soveværelset

  Foto - 32 Brune gardiner i soveværelset

  Foto - 33 Blå gardiner i soveværelset

  Foto - 34 Grønne gardiner i soveværelset

  Her kan du se eksempler på gardiner med lambrequins.

  Vi vælger gardinerne i køkkenet med et karbadvindue

  Næsten enhver tekstil vil se godt ud i køkkenet med karbadvinduet. Det kan afvige i følgende parametre:

  • stofdensitet og kvalitet;
  • farveområde (fra sarte beige toner til lyse, varierede farver);
  • design (fra korte rullegardiner til lange tekstiler til gulvet).

  Måske kan de følgende fotos hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

  Foto - 35 Originale køkkengardiner til gulvet

  Foto - 36 romerske gardiner og lette tekstiler

  Foto - 37 Lange gardiner, der passer til køkkenets farve

  Foto - 38 Stilfuldt spiseplads

  Foto - 39 persienner

  Foto - 40 Lette køkkentekstiler

  Foto - 41 Stilfuld og praktisk

  Når du vælger gardiner på karet vinduet, skal du tage hensyn til funktionerne i køkkenet. Dette er et rum med et højt fugtindhold, hvor der kan spises under madlavning, sauce osv. Og ejerne selv kan ved et uheld smøre tekstiler, spilder kaffe eller vin. Derfor bør stoffet være:

  • vandafvisende;
  • let at vaske
  • ikke falmer;
  • ikke deformeres.

  Graden af ​​gardinetæthed afhænger af dine præferencer og behov - det vigtigste er, at det naturlige lys for dig er behageligt.

  Foto - 42 Klassisk køkken med karaverskærm

  I dag findes køkkener med et karnapvindue i mange nye bygninger. Hvis du er den lykkelige ejer af en lejlighed i huset p44t, vil det ikke skade dig at vide, at designere ikke anbefaler at bruge mørke stoffer i dette rum. Dekorer køkkenindretningen i lyse farver eller spil på kontrast.

  Foto - 43 Lyst køkken med et karnapvindue i huset p44t

  Foto - 44 Køkkendesign p44t

  Hvide tekstiler gør værelset hyggeligt og rummeligt.

  Foto - 45 Hvide gardiner

  Det er stadig at vælge vinduer til gardiner

  Moderne producenter er tilfredse med en række muligheder for karruduet og semi-power vinduer. Det vigtigste ved at fokusere på det indre rum og design tekstiler.

  Oftest anvendes produkter i aluminium i dag. De er holdbare og let bøjes og gentager enhver form for karruselvindue. Og så de ikke er synlige, så giv en pelmet, som lukker den fremspringende del.

  Foto - 46 Lambrequin lukker tagene

  Du kan passe rundt i træ eller metalstænger. De er fastgjort til væggen med specielle beslag og er enkelt eller dobbelt række. Velegnet til udsmykning af værelser i klassisk stil. Men disse hjørner har en ulempe - gardinerne på dem bevæger sig inden for samme sektion.

  Foto - 47 Runde gardinstænger

  Stang gardin stænger har normalt en loft mount og giver dig mulighed for at hænge gardiner i ikke-standard semi-trikes i trekantet form eller i små nicher. De består af et kabel, som strækker sig i flere rækker. Men de anbefales ikke at blive brugt til tunge stoffer.

  Foto - 48 Strenge cornice

  Profilskærme:

  • giver fri bevægelighed for tekstiler overalt på stedet;
  • store bøjninger;
  • har en væg og loft mount
  • giver dig mulighed for at hænge stablede gardiner.

  Foto - 49 Profil cornice

  Tagdugerne under romerske persienner på bugladsvinduet er lavet af aluminium med en speciel løftemekanisme og en bekvem kontrolenhed.

  Foto - 50 romerske persienner

  Henvis til portrætterne "Dette hus" og de vil lave gardinstænger fra en række forskellige materialer, såsom:

  • smedet metal;
  • holdbar plastik med dekorative billeder;
  • skåret glas.