Sådan vælges gardiner på ringene

Ethvert værelse, takket være gardinerne, bliver rigtig hyggeligt og giver en følelse af komfort. Derfor er forståelsen af ​​det grundlæggende i tekstilvinduesdekorationer værd at behandle seriøst og finde eksklusive og stilfulde løsninger, der vil blive værdsat.

I den første version fastgøres gardinerne på ringene med klip, hvis låse er fastgjort til stoffets kant, og ringene selv er spændt på corniceen.

Den anden metode forudsætter, at ringene (plast, metal eller træ) er gevindskårne i hullerne på gardinerne eller løkkerne syet til dem. I dag er gardiner på eyelets populære i mange lande.

Eyelets er specielle enheder bestående af blokke og ringe til dekoration af huller i forskellige materialer (klud, olieklæde, læder eller dermantin). I stedet for den skårne cirkel er de overlejret på hullet på begge sider og snapper på plads.

Fordelene ved gardiner til stuen på ringene

Gardiner med eyelets passer til alle værelser i lejligheden, men de ser især smukke ud i stuen. Det bør siges særskilt om deres fordele:

 • praktisk at bruge;
 • Flyt let og ikke spring væk;
 • det stof, hvorfra gardinerne sys, bevares;
 • i tilfælde af kontaminering kan nemt fjernes;
 • slettet med eyelets
 • bruges til at opdele rummet i zoner.

I kombination med et velvalgt stof til gardiner, originalt design og omhyggelig skræddersyning, har tilbehør en vigtig rolle.

Disse stilfulde elementer skaber en særlig charme og tiltrækker gæsternes opmærksomhed til elegance og enkelhed i designet.

I dag kan du købe færdige elite portieres til stuen på ringene eller bestille skræddersyet skræddersyet fra de bedste designere.

De vil hjælpe kunden med at bestemme stil, farve, tæthed af stof og ekstra tilbehør (gardin kroge, bånd, frynse osv.) Til draperier, deres funktionalitet og vedhæftningsmetode til tagene.

Strenge og smukke lodrette ensomme folder af luftigt materiale i rolige toner i stuen vil give en følelse af lys og luftighed.

Færdige gardiner på ringene

Mange husmødre kan ikke lide at rodde med syning af gardiner, de vil ikke få dem til at bestille. Deres valg - færdige produkter, der er monteret på ringene. Faktisk er dette panel hemmed fra alle sider og suspenderet på en dekorativ cornice.

Perfekt tilpasning til indretningen af ​​en moderne lejlighed er sådanne gardinstrukturer lavet af et stoftæppet og tyndt (tyll, slør, luftorganza eller flyvende chiffon).

Nogle gange er der skabt kompositioner til vinduesdekoration ved hjælp af en kombination af flere stoffer, ofte tilbyder butikkerne dobbeltsidede gardiner.

Når du køber gardiner, skal du konsultere en professionel designer, og han vil fortælle dig, hvordan du vælger cornice og ringe for at skabe interiørets integritet.

Nogle gange er vinduet dekoreret med gardiner med grommets gennem bjerget i boksen. Derefter kan du ikke se taggrunde og ringe, men kun ensartede folder kommer ned fra loftet. En satinstrimmel er syet langs stoffets nederkant (for at matche hoveddelen) eller en kontrast til væggene eller loftet.

Portiere på ringene til soveværelset

Home Designers - på jagt efter nye muligheder for design af Windows. Mere for nylig blev smukke modeller af lambrequins med flerlagssammensætninger betragtet som et fashionabelt valg af gardiner til soveværelser. Men pretentiousness giver gradvist plads til funktionalitet og enkelhed.

Og købere har ingen tvivl om hvilken metode til fastgørelse gardiner at vælge at passe ind i interiøret.

Når man ser et mønster af gardiner på ringene til soveværelset, er de overbevist: Disse bølgede, glatte folder, strømlinede og klare former er acceptable for næsten alle moderne stilarter: Skandinavisk, højteknologisk, loft, minimalisme og marine.

En elegant kombination i soveværelset af luft gardiner eller organza med motley eller en-farvet gardiner på grommet.

Takket være eksperimenter med stofstruktur og farve skaber designere meget interessante modeller, der med succes formidler stoffets skønhed.

Det er bedst at lave orange accenter i soveværelset eller på basis af en kombination af grå og beige, grå og hvid. Ser godt soveværelse og i pink.

Svære fløjlgardiner med en ekspressiv og smuk tekstur om dagen beskytter værelset mod den lyse sol og om aftenen (med kunstigt lys) fra nysgerrige øjne.

Du kan også lave tolags draperier: Sy et hvidt calico stof indefra, der afviser solens stråler og beskytter den farvede frontside fra udbrænding, samtidig med at du opnår effekten af ​​blackout stof.

Og hvis soveværelset har to vinduer (hjørne værelse indstilling); Det er muligt at fastsætte en gardinstang bøjet 90 graders vinkel under loftet og læg gardiner på ringene på den.

Sy gardiner med ringe til køkkenet

Flere og flere husmødre, der vælger tekstiler til køkkenvinduet, ønsker at se noget lys, effektivt, billigt og praktisk. For eksempel gardiner, der let fjernes fra tagskægget, hvilket er meget vigtigt: her er de forurenet oftere.

Der er et ønske om at lave egne hænder til køkkenet.

Hvis de vil have vinduet tekstiler med næsten ingen rynker, tager de en klud en og en halv gange så bred som længden af ​​corniceen. Gardinens bredde med frodige folder er to og en halv tagger.

Med jern til toppen af ​​kluden lim en bånd af ikke-vævet stof eller et bånd til øjenlågene 10 cm bredt for at rette dem godt.

Intervallet er 3-5 cm. Jo flere stykker anvendes (kun et jævnt tal), desto mindre er intervallet mellem dem.

Nu producerer de disse tilbehør af forskellige former og stilarter, farver og størrelser. Der er ingen problemer med at snappe plastik, og metalringen er fastgjort med en presse eller i et service-studie.

De originale og praktiske gardiner på gardinerne med ringe er også velegnede til terrassen til et landhus, børnelokale. Du kan lære mere om gardinegenskaberne til terrassen i denne artikel.

Gardiner med øjenlåg anvendes i badeværelset, så brusen ikke falder på gulvet (kun et egnet vandafvisende og hurtigtørrende stof er nødvendigt). Ved alle udseende er de meget funktionelle, lovende, holdbare, økonomiske og anvendelige i ethvert rum.

Eyelet Gardiner

Smukt faldende gardiner kan tilføje plads til attraktivitet, varme og komfort, det er en ideel mulighed for at dekorere vinduet og gøre det unikt. Et obligatorisk tilbehør til gardiner er tagpladerne. Eaves kan være så rent funktionelle, i dette tilfælde er de næsten umærkelige og dekorative, forstærker indtryk af stoffet. Sidstnævnte omfatter fortjent forfalskede, træ- eller plastikskårer med tip, gardinerne, som er lavet til at blive hængt med øjenlåg.

Hvad er det?

Grommets kaldes ringe med flange, der normalt er lavet af messing, som tjener som forankring af kanterne af et rundt hul i stoffet. Dette udtryk kommer fra det franske ord oillet, der eksisterede i XIV århundrede, hvilket betyder "lille øje".

Dette bekvemme tilbehør har dukket op på grund af navigeringen af ​​navigatørerne, som har tilpasset sig til hurtigt at hæve og sænke sejlene, fordi kablet glider gennem metalringen meget hurtigere end gennem de sædvanlige huller i stoffet. Over tid blev bekvemmeligheden ved at bruge øjenhugger værdsat af modekvinder, der strammede deres korsetter og snurrede på sko med deres hjælp.

Også på alle tidspunkter blev teatergardinerne fastgjort ved hjælp af ringe og derefter store fløjlgardiner i ædle huse. Nu anvendes grommets i alle disse områder, men de er blevet særligt populære som tilbehør til fastgørelse af gardiner.

Sådanne grommets kommer i forskellige farver og afslutter, så du kan altid vælge ringe, der matcher eller supplerer corniceens finish. Der er ringe, der ligner antik bronze, guld eller tin. Du kan også vælge grommets i sort, hvid, brun og andre farver.

værdighed

Det er meget nemt og nemt at opdatere indretningen ved at hænge nye smukke gardiner, især hvis de er placeret på en elegant tagbøjle og draperet i elegante ædle folder. Ringe, hvorigennem gardinerne hurtigt og nemt kan lukkes og åbnes, og som sikrer skabelsen af ​​ensartede gardiner, er altid blevet brugt til fremstilling af gardiner og gardiner, men for nylig er de blevet særligt populære.

Slør eller tunge gardiner ser på grommets meget mere ædle og holder foldene glatte og pæne. Takket være tætningsbåndet, som nødvendigvis anvendes ved montering på gummibåndet og ringene selv, er ethvert materiale draperet på en naturligt attraktiv og symmetrisk måde. Det er også vigtigt, at corniceen i denne variant af vinduesdesign forbliver næsten helt synlig, hvilket er et ekstra element i indretningen.

I gardinerne på gardinerne kan du altid finde smukke smedejernskorn eller produkter af forkromet aluminium, der har det glansfulde og attraktive udseende af naturligt rustfrit stål, men er meget lettere i vægt. Sammen med gardinerne og grommets af den tilsvarende tone kan du arrangere vinduerne i en af ​​stilarterne, lige fra Etno og Provence til Loft, Hi-tech eller Techno. Gardinens størrelse og form har også ingen kunstneriske begrænsninger og afhænger kun af smag og budget for ejeren af ​​rummet.

Hænge gardiner på tyllen er meget lettere end at bruge krog i første omgang, takket være den brede og fri for huller, som er let og hurtigt passere stangen gesims, og for det andet, fordi antallet af disse huller er meget mindre i forhold til krogene. Selv et lille barn vil være i stand til at skubbe sådanne gardiner fra hinanden, de glider jævnt og har næsten ingen modstand på grund af glatheden af ​​tagene og ringene. En yderligere fordel er den næsten tavse adskillelse.

I modsætning til løkkerne, for hvilke krogen klamrer, strækker gummierne sig ikke, så gardinens kanter ikke hænger bagefter.

Gardin eyelets kan være af forskellig ydre diameter, fra små - 30 mm til større - 55 mm. For stoffer med en tykkelse på 5 mm anbefales det at bruge eyelets med en indre diameter på 35 mm og en ydre diameter på 55 mm.

Den moderne industri producerer øjenlåg af forskellige materialer:

 1. Metal, fremstillet af messing eller rustfrit stål (guldfarve, nikkel, antik, oxid);
 2. plast;
 3. Wood.

Formen af ​​ringene kan enten være klassisk, i form af en cirkel eller oval eller fantasi. Der er grommets i form af stjerner, firkanter, dråber, hjerter eller blomster. Overfladen kan være glat, men der er også snoet metalgrommets dekoreret med rhinestones eller med et konvekt ornament.

Plastgrommets betragtes som de mest praktiske på grund af deres lave omkostninger og større vedligeholdelse, da der ikke er nogen fare for rust under vask af plastgardiner. Ringe lavet af hvid plast er mere fordelagtigt til langvarig brug og hyppige vaskninger, da belægningen på de farvede ringe kan afskal eller skure.

Ved installation på tunge gardinstof er det vigtigt at vælge ringe af høj kvalitet lavet af hårde materialer, såsom forskellige typer metal eller tykt plast. Det behøver ikke at være dyre ringe, men stærke nok til at understøtte gardinens vægt. Det er bedre at montere plastik eyelets på tynde stoffer som tyl eller organza.

Valget af kvalitetsringe er en søgning efter en balance mellem pris og funktionalitet.

tagudhæng

Når du vælger en cornice til gardiner med grommets, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 1. Den stil, hvor rummet er indrettet. I et moderne interiør skal tagskæggene være enkle og koncise, ikke belastet med unødvendige detaljer i form af snoet forfalskede tip eller forgyldning, hvilket ville være hensigtsmæssigt i barokke eller moderne designløsninger.
 2. Gardiner skal placeres. Sørg for at overveje gardinens vægt. Til letvægts gardiner passer firkantet af plastik, mens tungt og omfangsrig brug for slidstærk metalafskærmning.
 3. Antallet af niveauer, der vil være på tagskægget. Hvis der i tillæg til gardiner skulle være en lambrequin på vinduet, skal du have en dobbelt gardinestang; For sammensætninger, der består af lambrequin, gardiner og tyl, skal tagene være tredobbelt.
 4. Hornets længde og bredde i forhold til vinduet. Man må huske på, at et lille rum visuelt kan reducere mængden af ​​mørke taggrunde, og lave lofter vil se højere ud, hvis tagene til gardiner er fastgjort i loftet. Også en længere cornice kan give vinduerne åbent rum, og en kort vil gøre dem visuelt smalere.
 5. Materiale og farve af tagskæggene. Tilstedeværelsen af ​​træmøbler eller dekoration i rummet vil være i harmoni med samme gardin og farvegardiner til tekstur og farve. Hvis interiøret er messing, vil guldfarvede kroge se meget harmonisk ud i det. Silvery kan tilføje et stilfuldt moderne touch til interiøret og kombineres med de samme møbler detaljer eller lysekrone.

Hvad angår stangens størrelse, er det værd at huske på, at metalstænger som regel er tyndere. Diameteren på tagskæggene varierer fra 10 til 35 mm afhængigt af det materiale, de er fremstillet af. Ud over plastik, træ og metal, kan du købe metalaksler i dekorative film "under træet", dekorative taggrunde med tips fra skåret glas, samt smedede taggrunde, som kan snoet eller glat. En interessant mulighed for lys gardiner med grommets vil være brugen af ​​en cornice-streng.

Valget af stof

Den vigtigste faktor ved valg af et stof til gardiner er dets egenskaber, densitet og tekstur. Derfor, før du køber materiale til syning gardiner er at bestemme deres formål.

Nogle gardiner er nødvendige for at skabe en æstetisk accent. De pynter rummet, blødgør linjerne i vinduet eller visuelt øger størrelsen, for eksempel når de hænger under vindueskarmet. Men hyppigere er gardiner nødvendige for privatlivets fred eller for at beskytte mod lys og støj.

At vælge det rigtige gardinstof kan hjælpe dig med at nå dine mål. Hvis gardinerne kun er beregnet til æstetiske formål, er deres eneste vigtige egenskab, om de vil falme under sollys. Når naturlige stoffer som bomuld eller linned anvendes til fremstilling af sådanne gardiner, skal du sørge for, at fibrene har en høj kvalitet og holdbar farve.

Bedst af alt vil syntetiske stoffer modstå falme.

Hvis gardinerne er nødvendige for at beskytte mod støj og lys eller for at varme på stuen, skal du sørge for, at stoffet er tung nok og velegnet til det tilsigtede formål. Fra tyndt bomuldsstof er det umuligt at lave gode tykke gardiner. Et godt valg i dette tilfælde vil være massive tunge stoffer, såsom satin, fløjl, linned stof, samt alle muligheder for tæt polyester. Ved brug af lette stoffer til dette formål er det bedre at tilføje en mere tæt foring, der kombinerer stofferne, så de visuelt supplerer hinanden.

Stoffer til gardiner omfatter næsten alle typer - fra naturlige fibre til kunstige blandinger. Gennemsigtige stoffer af letvævning, såsom silke, organza, slør eller bare bomuld, lader lyset lyde godt. Tykke stoffer blokkerer solens stråler og skaber behagelige betingelser for bedre søvn og beskytter dem mod indiskret blik fra gaden.

Her er nogle af de typer af materialer, der er mest efterspurgte, når man synger gardiner på grommets:

 • Tapestry, som refererer til naturlige stoffer. Lerret er et tungt vævet stof, der tidligere blev fremstillet af hamp, men nu er det normalt lavet af bomuld eller hør. Trådene er vævet meget tæt, takket være, at stoffet har en god evne til at blokere lys.

Sådan hænger gardiner på ringene

Sådan vælges gardiner på ringene

Sådan vælges gardiner på ringene

Ethvert værelse, takket være gardinerne, bliver rigtig hyggeligt og giver en følelse af komfort. Derfor er forståelsen af ​​det grundlæggende i tekstilvinduesdekorationer værd at behandle seriøst og finde eksklusive og stilfulde løsninger, der vil blive værdsat.

I den første version fastgøres gardinerne på ringene med klip, hvis låse er fastgjort til stoffets kant, og ringene selv er spændt på corniceen.

Den anden metode forudsætter, at ringene (plast, metal eller træ) er gevindskårne i hullerne på gardinerne eller løkkerne syet til dem. I dag er gardiner på eyelets populære i mange lande.

Eyelets er specielle enheder bestående af blokke og ringe til dekoration af huller i forskellige materialer (klud, olieklæde, læder eller dermantin). I stedet for den skårne cirkel er de overlejret på hullet på begge sider og snapper på plads.

Fordelene ved gardiner til stuen på ringene

Gardiner med eyelets passer til alle værelser i lejligheden, men de ser især smukke ud i stuen. Det bør siges særskilt om deres fordele:

 • praktisk at bruge;
 • Flyt let og ikke spring væk;
 • det stof, hvorfra gardinerne sys, bevares;
 • i tilfælde af kontaminering kan nemt fjernes;
 • slettet med eyelets
 • bruges til at opdele rummet i zoner.

I kombination med et velvalgt stof til gardiner. originalt design og omhyggelig skræddersyning, tilbehør spiller en vigtig rolle.

[stextbox id = "zapomnit"] Ringe af plast eller metal i farve skal kombineres med stof og cornice. [/ stextbox]

Disse stilfulde elementer skaber en særlig charme og tiltrækker gæsternes opmærksomhed til elegance og enkelhed i designet.

I dag kan du købe færdige elite portieres til stuen på ringene eller bestille skræddersyet skræddersyet fra de bedste designere.

Se også: Kugel på gardiner

De vil hjælpe kunden med at bestemme stil, farve, tæthed af stof og ekstra tilbehør (gardin kroge, bånd, frynse osv.) Til draperier, deres funktionalitet og fastgørelsesmetode til tagene.

Strenge og smukke lodrette ensomme folder af luftigt materiale i rolige toner i stuen vil give en følelse af lys og luftighed.

Færdige gardiner på ringene

Mange husmødre kan ikke lide at rodde med syning af gardiner, de vil ikke få dem til at bestille. Deres valg - færdige produkter, der er monteret på ringene. Faktisk er dette panel hemmed fra alle sider og suspenderet på en dekorativ cornice.

[stextbox id = "interesno"] Portiere med øjenlåg kan nemt fastgøres, hvis du passerer tagene gennem ringene. [/ stextbox]

Perfekt tilpasning til indretningen af ​​en moderne lejlighed er sådanne gardinstrukturer lavet af et stoftæppet og tyndt (tyll, slør, luftorganza eller flyvende chiffon).

Nogle gange er der skabt kompositioner til vinduesdekoration ved hjælp af en kombination af flere stoffer, ofte tilbyder butikkerne dobbeltsidede gardiner.

Når du køber gardiner, skal du konsultere en professionel designer, og han vil fortælle dig, hvordan du vælger cornice og ringe for at skabe interiørets integritet.

[stextbox id = "opasno"] Når man opretter mindre lejligheder med lave lofter, er det værd at overveje: Jo tættere corniceen er fastgjort til loftet, jo mere rummelige og højere. [/ stextbox]

Nogle gange er vinduet dekoreret med gardiner med grommets gennem bjerget i boksen. Derefter kan du ikke se tagene og ringene. men kun ensartede folder kommer ned fra loftet. En satinstrimmel er syet langs stoffets nederkant (for at matche hoveddelen) eller en kontrast til væggene eller loftet.

Portiere på ringene til soveværelset

Home Designers - på jagt efter nye muligheder for design af Windows. Mere for nylig blev smukke modeller af lambrequins med flerlagssammensætninger betragtet som et fashionabelt valg af gardiner til soveværelser. Men pretentiousness giver gradvist plads til funktionalitet og enkelhed.

Se også: Fring for gardiner

Og købere har ingen tvivl om hvilken metode til fastgørelse gardiner at vælge at passe ind i interiøret.

Se en stikprøve af gardiner på ringene til soveværelset. De er overbeviste: Disse bølgende glatte folder, strømlinede og klare former er acceptable for næsten alle moderne stilarter: Skandinavisk, hi-tech, loft, minimalisme og marine.

En elegant kombination i soveværelset af luft gardiner eller organza med motley eller en-farvet gardiner på grommet.

Takket være eksperimenter med stofstruktur og farve skaber designere meget interessante modeller, der med succes formidler stoffets skønhed.

Det er bedst at lave orange accenter i soveværelset eller på basis af en kombination af grå og beige, grå og hvid. Ser godt soveværelse og i pink.

Svære fløjlgardiner med en ekspressiv og smuk tekstur om dagen beskytter værelset mod den lyse sol og om aftenen (med kunstigt lys) fra nysgerrige øjne.

Du kan også lave tolags draperier: Sy et hvidt calico stof indefra, der afviser solens stråler og beskytter den farvede frontside fra udbrænding, samtidig med at du opnår effekten af ​​blackout stof.

Og hvis soveværelset har to vinduer (hjørne værelse indstilling); Det er muligt at fastsætte en gardinstang bøjet 90 graders vinkel under loftet og læg gardiner på ringene på den.

Sy gardiner med ringe til køkkenet

Flere husmødre, ved at vælge tekstiler til køkkenvinduet. De ønsker at se noget lys, spektakulært, billigt og praktisk. For eksempel gardiner, der let fjernes fra tagskægget, hvilket er meget vigtigt: her er de forurenet oftere.

Der er et ønske om at lave egne hænder til køkkenet.

[stextbox id = "vazhno"] På internettet er det nemt at finde en mesterklasse i syning af gardiner på store og små grommets, som kombineres med gardiner på kroge. [/ stextbox]

Hvis de vil have vinduet tekstiler med næsten ingen rynker, tager de en klud en og en halv gange så bred som længden af ​​corniceen. Gardinens bredde med frodige folder er to og en halv tagger.

Se også: Openwork gardiner

Med jern til toppen af ​​kluden lim en bånd af ikke-vævet stof eller et bånd til øjenlågene 10 cm bredt for at rette dem godt.

Intervallet er 3-5 cm. Jo flere stykker anvendes (kun et jævnt tal), desto mindre er intervallet mellem dem.

Nu producerer de disse tilbehør af forskellige former og stilarter, farver og størrelser. Der er ingen problemer med at snappe plastik, og metalringen er fastgjort med en presse eller i et service-studie.

De originale og praktiske gardiner på gardinerne med ringe er også velegnede til terrassen til et landhus, børnelokale. Du kan lære mere om gardinegenskaberne til terrassen i denne artikel.

Gardiner med eyelets bruges i badeværelset. så i løbet af badet falder stænkene ikke på gulvet (kun et egnet vandafvisende og hurtigtørrende stof er nødvendigt). Ved alle udseende er de meget funktionelle, lovende, holdbare, økonomiske og anvendelige i ethvert rum.

Læs det samme:

 • Plisseret Gardiner
 • Gardin tape til gardiner
 • Gardiner med et tryk i interiøret
 • Buede gardiner

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS. eller følg de seneste opdateringer i kontakt. Odnoklassniki. Facebook. Google Plus eller Twitter.

abonnere på opdateringer via e-mail

Fortæl dine venner! Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne. Tak!

Gardiner på ringene: typer og funktioner i brug

Absolut alle ønsker at have sit hjem altid behageligt for øjet og give mulighed for en ordentlig hvile. Derfor prøver flere og flere almindelige forbrugere at bruge lyse, stilfulde og smukke ting i indretningen, som kan blive en ægte udsmykning af rummet. Men i skabelsen af ​​en unik stil i rummet er der et vigtigt punkt - omsorgen for alle genstande af situationen. Ofte bruges en stor del tid til en banal rengøring. Ikke alle mennesker har råd til at afsætte en hel dag til rengøring af rummet mod støv og snavs. Gardiner lider specielt i denne henseende - de bliver ofte simpelthen glemt af dem, og de forbliver stadig uvaskede. Men dagslys, der falder på stoffet, afslører alle sine fejl, herunder pletter. Ulempe gardin hængende systemer - mange kludespidser eller en kompleks vedhæftningsmekanisme - gør det meget vanskeligere at fjerne stoffet for at rense det. I dag kan du finde den perfekte løsning til dig og for indretningen som helhed - gardiner med ringe, som er meget praktiske, men samtidig ser de farverige ud.

Fordelene ved gardiner på ringene

Gardiner på ring-grommets har en række væsentlige fordele:

 • funktionalitet. Denne type gardin er et solid klud stof, som ikke har dikkedarer i form af buer, folder, ruff og andet tilbehør. Derfor bærer gardinerne let vask i en automatisk skrivemaskine. Efter tørring skal de have et almindeligt strygning med et jern, hvilket ikke tager meget tid;
 • præsentabel. Når de åbnes, samles blinds i elegante lodrette folder, der er placeret langs hele længden af ​​lærredet. På grund af dette ser gardinet sig ganske imponerende, det kan blive højdepunktet i rummet som helhed;
 • nem installation. For at hænge sådan et gardin, behøver du kun en almindelig glimmer, hvilket er et rør med en diameter, der er mindre end diameteren af ​​ringene.

Stadigere i moderne interiører er det muligt at se gardiner på ringene, der skiller sig fordelagtigt blandt andre gardiner. På billedet ses et eksempel på en rentabel værelseindretning med det angivne emne.

Gardinerne på grommet passer perfekt ind i ethvert interiør

Hvilket stof skal du vælge?

Som tidligere nævnt er gardinerne på grommets et enkelt stykke stof, i toppen af ​​hvilket der er indsat særlige ringe, som også er genstand for fastgørelse. Der er mange muligheder for at vælge det materiale, som gardinet bliver lavet af. Det er kun nødvendigt at overveje kun dine personlige ønsker og kompatibiliteten af ​​gardinens farve med den generelle palette af nyanser af det indre af rummet.

Hvis du vil opnå den mest enkle pleje af gardiner, er det bedre at vælge et matt stof. Det vil også se præsentabel, som glans, men på overfladen er pletterne næppe mærkbare. Pleje af materialet, som til en vis grad afspejler lyset, er altid vanskeligt på grund af ordentlig vask og den efterfølgende behandling. Valget af matt stof har en anden fordel - prisen er noget reduceret i forhold til det blanke lærred.

Matt gardiner er meget nemme at vedligeholde.

Sådan hænger du?

Hvordan hænger gardinerne på bjergene med ringe, hvis der ikke er nogen viden? Svaret er indlysende - alt er meget simpelt. Installation af et sådant gardin er yderst klart. Du behøver ikke engang en manual. Alt der er nødvendigt er at følge placeringen af ​​grommets på tagskægget. Ved montering skal der skabes lodrette folder på stoffet, der kommer på gardinen, når det åbnes. Hold styr på den korrekte rækkefølge for ændring af lærredets sider. Videoen i denne artikel viser dig tydeligt hele processen.

Gardiner på grommet - vi hænger korrekt

Det ser ud til, at skabelsen af ​​gardiner på grommen med egne hænder kræver evnen til at arbejde på professionelt udstyr. Begyndere er bange for, at de bliver nødt til at indsætte øjenlåg på stoffet, som stoffet vil holde. Men for deres installation er ikke nødvendigvis tilstedeværelsen af ​​specielle maskiner.

Før du lærer at sy gardiner med egne hænder med ringe, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​alle nødvendige materialer. Til skræddersyede gardiner skal du:

 • klud stof, som i størrelse vil svare til vinduernes rums dimensioner;
 • Tøjpinde til gardiner med ringe;
 • snørehuller. Sørg for at købe et lige antal af dem, ellers vil gardinet se noget unaturligt ud - dets kanter ser i forskellige retninger;
 • tråd i stoffets farve;
 • særlige cringing tape;
 • symaskine.

Beslut om valg af materiale, hvorfra ringene skal laves. Plastgrommets er ret nemme at montere, men de kan ikke prale af deres holdbarhed. Deres metal modstykker med den rigtige pleje vil ikke ruste og vil vare i lang tid, men for deres vedhæftning vil kræve flere fysiske kraftomkostninger.

Valget af ringe er op til dig

Sjæleprocessen er ekstremt enkel. For at skabe gardiner på ringene, behøver du kun en minimal færdighed i håndtering af symaskinen. Simpelthen behandle kanterne af det tidligere forberedte stof, så de ikke blomstrer. Dette kan gøres ved fringing eller simpelthen stikninger, idet de tidligere har rullet omkring 1 cm materiale. På toppen af ​​lærredet kan du fiksere gummien, der forstærker hele gardinet.

Før du klipper hullerne i stoffet, skal du omhyggeligt beregne skridtet mellem dem. Store huller mellem ringene vil nødvendigvis føre til, at stoffet hænger ned, og vinduesrummets udseende vil blive væsentligt forringet. Et skridt, der er for lille, vil også se lidt latterligt ud. Den optimale afstand mellem grommen er 18 centimeter. Det er nødvendigt at begynde at lave ringe, der afgår en vis afstand fra stoffets kant. Formarkér hullernes placering. Skær dem med saks, se deres diameter - det bør ikke overstige størrelsen af ​​ringene selv. Det er ret nemt at installere grommets - delene er anbragt på begge sider af stoffet og låses eller presses af en presse.

Selvfremstillede gardiner kan være et rigtigt højdepunkt i designet

Det viser sig, at svaret på spørgsmålet "hvordan man sy gardiner med dine hænder på ringene" er ret simpelt. Du vil være i stand til at skabe dette praktiske møbel, som sikkert vil glæde alle husstande med deres udseende. Pas på sådanne gardiner er ret simpelt. Dette vil frigøre din personlige tid fra unødig forsigtig håndvask og langvarig stofbehandling.

Tilføj til favoritter

Sådan hænge gardiner: en anmeldelse af arter

Selv det mest moderne indretning vil ikke se komplet, hvis vinduerne ikke er dekoreret med smukke gardiner. De skaber en hyggelig atmosfære og beskytter visuelt rummet fra nysgerrige øjne. Derudover regulerer gardiner mængden af ​​sollys ind i rummet. For at gardinerne skal kunne udføre deres grundlæggende funktioner, er det nødvendigt at hænge dem på vinduesåbningen ved hjælp af en cornice. Hvordan man korrekt fastsætter gardiner på tagskægget, så de har et smukt udseende og dekorere rummet?

Typer af taggrunde design

For at vælge den rigtige cornice skal du overveje følgende faktorer:

 • Tekstillagering, tilstedeværelsen af ​​lambrequins.
 • Gardinvægt
 • Fremgangsmåden til montering af tagene.

Samtidig kan gardiner være nat - for at skabe en behagelig atmosfære til hvile og dekoration - at dekorere rummet.

Hvis du planlægger at dekorere vinduet med et gardin, tule og lambrequins, købes et tre-trins design. Hvis det er planlagt at hænge kun tyl og gardiner på vinduet, så skal tagene være to-bane.

Ifølge fastgørelsesmetoden er mønstre:

Loftet cornice

I dag er den mest almindelige form for gardinstænger loftkonstruktionen. Sættet indeholder sædvanligvis skruer og dowels, der kræves til fastgørelse. Installation af tagskæggene udføres af disse elementer langs strukturens kanter. Hvis du planlægger at bruge flere lag gardiner, så kopieres monteringen i den midterste del af tagene. Bemærk, at fastgørelsesanordningerne på ingen måde forstyrrer glat gardinernes glidende bevægelse, så det er pålideligt, at strukturen kan sikres med nogle få dowels. Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, gå til hængende tyll og gardiner.

Denne type konstruktion til fastgørelsesgardiner kan være lavet af plast, træ eller metal. Baseret på navnet er det klart, at vægkornet på billedet er fastgjort til væggen med dowels. For at tekstiler kan hænge på taggen med ringe for at ramme vinduet smukt, skal du vælge et design, der er 50 cm længere end åbningen. Det er vigtigt at holde afstanden fra toppen af ​​vinduet til tagskægget, som skal være mindst 5 cm. Dette er nødvendigt, så gardinerne ikke forstyrrer den uhindrede åbning af dørene. For at forhænget ikke kan røre vinduesrammen og varmesystemet, er det nødvendigt at fastgøre tagene i en afstand på mindst 10 cm fra væggen.

Metoder til fastgørelse af gardiner

Gardiner kan hænges på tagskægget med ringe, der skal fastgøres til købet komplet med kroge. Bemærk at kroge kan bruges separat eller i forbindelse med ringe. Hvis gardinet er hængt på kroge, skal specielle løkker eller gardinbånd syes på den. Denne mulighed er egnet til lette gardiner.

Gardina kan hænges på specielle "krokodiller", der ligner tøjspidser, men på grund af tilstedeværelsen af ​​tænder holder disse elementer sikkert lige tykke stoffer.

På den rørformede cornice kan du hænge gardinerne med øjenlåg. Denne slags metalringe, der indsættes i lærredgardinerne. Cringles giver dig mulighed for at samle stoffet i smukke folder.

Den nemmeste måde at lave dine egne gardiner og tyl med klip på. De ligner meget "krokodiller" uden tænder, men er velegnede til at hænge lette stoffer.

alternativer

Ejere af lejligheder eller private huse er ofte ikke i stand til at vælge de ønskede taghuler, hvilket ikke kun giver dig mulighed for at hænge gardiner, men også organisk passer ind i indretningen. Hvordan i dette tilfælde at dekorere vinduerne med gardiner med egne hænder? Eller forlader værelset uden gardiner?

Den nemmeste metode til at hænge gardinerne uden en cornice er at fastgøre linjen med to negle drevet ind i siderne af vinduet. Gardiner er fastgjort til en sådan selvfremstillet konstruktion ved hjælp af krokodiller, originale tøjnåle eller klip.

Hvis denne indstilling ikke er egnet, kan du bruge romerske persienner på billedet. De er gode, fordi de kan fastgøres direkte til vinduesrammen ved at sy syklisk til tøj. I dette tilfælde er en del fastgjort til rammen og den anden til gardinet.

Ikke mindre enkel og original måde at hænge gardiner på - brug tøj kroge. De er anbragt over vinduets åbning i en række og syet til gardinerne i løkken. Selvfølgelig vil denne metode ikke passe nogen kroge. I et sådant tilfælde er der brug for smukke elementer, som ikke kun holder gardinerne, men vil også supplere designet af rummet på en original måde.

Sådan vedhæftes gardinerne uden tagbøjlerne, der præsenteres i videoen.

Sammenfattende bemærker vi, at det er muligt at dekorere vinduet med gardiner, enten ved hjælp af tagskæggene eller på alternative måder. Med forbehold af anbefalinger fra designere med hensyn til valg af tekstiler og dekorative fastgørelseselementer, kan du opnå en unik effekt, som vil skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet.

Gardiner på ringene med dine egne hænder: reglerne for syning

For en moderne person er hvert ledig minut vigtigt, så han forsøger at udstyre sit hjem med de mest funktionelle og nyttige ting. Det samme skal siges om gardiner: Metallkorn med ubehagelige tøjpinde og kroge er nedsænket i glemsel, og de blev erstattet af gardiner på ringene - lyse, pålidelige og dekorative.

Ringe på gardiner kan have en række forskellige former og farver. De er også velegnede til at dekorere vinduer i værelser af ethvert design.

Ringene monteret på gardinerne kaldes også øjenlåger. Denne type vedhæftning blev udviklet af vestlige designere, og det blev straks populære, hvilket forklares af mange fordele:

 1. Tæpperne gør det muligt at opnå en ensartet fordeling af stoffet på tagstængerne og derved skabe smukke bølger. I dette tilfælde forstyrres ikke ensartetheden af ​​bølgerne selv efter vask af gardinerne.
 2. Skader og strækninger af stoffet er udelukket, mens med andre typer fastgørelsesanordninger reduceres gardinens levetid betydeligt.
 3. Ringe på gardinerne kan have en bred vifte af form og farve, så de er velegnede til at dekorere vinduer i værelser af ethvert design. Ifølge eksperter passer de perfekt ind i højteknologiske eller minimalistiske stilarter.

På trods af at gardinerne med grommets ser meget imponerende ud, kan de let fremstilles med hånden.

Det vigtigste her er at vælge hvilke øjenlåg der passer til stilen på dit værelse.

Hvordan vælger du design af grommets

Cringles bruges med mange typer gardiner, med undtagelse af lette stoffer.

I dag har designere udviklet et stort antal ringe til gardiner. Så hvis grommets oprindeligt kun havde en runde form, tilbydes kunderne i dag produkter af oval, diamantformet, trekantet, firkantet form eller udseende af en blomst, et ratt, en sky, delfiner, som gør det muligt for dem at blive installeret ikke kun i stuen eller soveværelset, men også i børnehaven.

Desuden kan gardinringe være metal eller plastisk, skinnende eller mat. De fås i forskellige farver og kan dekoreres under huden, træ, sten og andre materialer. Samtidig har plastprodukter en lille fordel: de ruster ikke med tiden og er lettere at fastgøre på stoffet.

Når man vælger fastgørelseselementer på gardinet, er det nødvendigt at bestemme, hvilken rolle grommets vil spille i design af rummet. For eksempel kan de være usynlige, udvalgte for at matche stoffet, kan være i harmoni med møblernes farve og kan fokusere opmærksomhed på sig selv. I sidstnævnte tilfælde skal du vælge produkter af usædvanlig form og lys farve.

Uanset deres form har alle grommets et rundt hul, hvorigennem de er fastgjort til sporstangen. Standardringe er til rådighed med en huldiameter på 1,5 cm. For at hænge gardinet, er grommets med en huldiameter på 1,5 til 5 cm bedst.

Regler for syning af gardiner på ringene

Til syning af gardiner skal du bruge: stifter, tråd, centimeter, tape.

Begynder at sy modige og smukke gardiner på grommen, skal du forberede de nødvendige materialer og værktøjer. Det vil tage:

 • stof til gardiner;
 • Grommets af den ønskede form og størrelse;
 • cringing tape eller fleece;
 • skræddersy
 • stifter;
 • blyant eller kridt;
 • cm;
 • jern;
 • symaskine.

For at bølgen på stoffet skal være den mest ensartede og smukke, skal antallet af grommets være lige. Afstanden mellem ringene afhænger af hvilken dybde af den fold du ønsker at komme på gardinet. Hvis ringene er sat omkring 22 cm fra hinanden, bliver folderne dybe og fremtrædende. Ved at installere grommets 15 cm væk fra hinanden kan du få bløde og hyppige folder.

Ved beregning af det nødvendige antal øjenlåg skal man huske på, at deres alt for sjældne arrangement vil føre til at gardinerne falder, og for ofte tillader det ikke at skabe en smuk bølge. Standard for stoffer af enhver art er placeringen af ​​grommets i en afstand på ca. 18 cm.

Ved tilslutning af 2 gardiner til cornice bør bølgen også placeres i spejlereflektion, så mønsterets symmetri ikke forstyrres. Ellers vil gardinerne miste deres dekorative effekt. Når du installerer øjenlågene på stoffet, er det nødvendigt at være opmærksom på størrelsen af ​​indrykket fra gardinens øvre kant. Så for blødt væv (tulle eller organza) bør bøjningen ikke være mere end 5-6 cm fra kanten, og det anbefales at vælge fastgørelsesringe med en ydre diameter på 3-4 cm. For tykke stoffer kan du bøje en større bøjning, da de ikke vil sag og stræk.

Sy gardiner og montering eyelets

Grommet monteringsskema.

Før du køber materialer, skal du lave et målevindue. Ved beregning af stoffet er det nødvendigt at tage højde for at for at skabe en dyb bølge er det nødvendigt at købe:

 • tulle i mængde: vinduebredde x 3;
 • tykt stof i mængden af: vinduets bredde x 2.

Det er for eksempel, hvis vinduets bredde er 150 cm, skal du købe 3 m tykt gardinstof. Længden af ​​stoffet beregnes afhængigt af højderne på tagskægget og størrelsen af ​​indrykket fra stoffets kant. Lad os antage, at højden på cornice er 2 m og krumningen af ​​stoffet er 10 cm. Indspringet af øjenlågene fra gardinens kant er 3 cm. Samtidig skal gardinerne placeres over gulvet i en højde på ca. 2-3 cm. Dette gør det lettere at skubbe ind og være mindre snavset. Således skal du købe et stykke materiale med en længde på 2 m 14 cm: 11 cm bliver påkrævet for at skabe den øverste bøjning og 3 cm for at bøje stoffet nedenunder.

Så skal du skære et stykke ikke-vævede, hvis bredde er lig med bredden af ​​bøjningen x 2 (i dette tilfælde 20 cm) og længden - gardinens bredde. Derefter skal der påføres ikke-vævet stof eller en gummipind på den øverste del af gardinet og stryge det med jern, så det ikke-vævede stof limes til stoffet.

Montering af første ringe.

Næste fase er skabelsen af ​​en bøjning. Bøj den øverste del af stoffet 11 cm i størrelse med flizelin indvendigt og fastgør med stifter. Derefter gøres en 1 cm hule for at skjule kanten af ​​stoffet og sy den fremtidige gardin på symaskinen. I den nederste del af stoffet laver du en dobbel fold i 1 cm og også sy. Hvis du har brug for at skjule stoffets sidekanter, er de ligeledes foldet og syet.

Gardinet er klar, og det kan fastgøres til grommets. Indsæt ringe som følger:

 1. Ved hjælp af en centimeter beregner man i henhold til ovenstående anbefalinger fastgørelsespunkterne for øjenlågene.
 2. Tag den ene halvdel af ringen, påfør stoffet med et indlæg på 3 cm fra den øvre kant og træk indersiden af ​​grommen med en blyant eller kridt. Det er således nødvendigt at markere hele lærredet.
 3. Brug saks til at skære igennem midten af ​​de trukkede cirkler, og skære dem derefter ud.
 4. Du installerer øjenlåg omkring de udskårne huller på begge sider og klik i begge halvdele.

Gardinerne på grommets er klar. Det er kun at skubbe cornice-barbell ind i ringene og dekorere stoffet smukt. Det er således tydeligt, at skræddersyningen af ​​gardiner på ringene ikke udgør noget kompliceret. Fastgøring af grommets til gardinet kan ske med de mest almindelige skræddersyningsværktøjer. Det tager ikke mere end 3 timer at skabe en original indretning, der passer til din smag, og resultatet vil overstige alle forventninger.

Gardiner på ringene

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

Smuk og original tyll med øjenindretning, ideel til køkken, stue og soveværelse. For disse tylgardiner er metal og træ runde cornices til gardiner perfekte.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. Smukke Provence gardiner, fashionable og elegante gardiner til huset.

Gardiner på blackout grommets, sæt indeholder to lærred 1,5 m brede, 2,0 m, 2,5 m, 3,0 m hver og 2 pickups. Moderigtige og smukke gardiner af tykt stof til runde gardinstænger i stuen og soveværelset.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. Smukke Provence gardiner, fashionable og elegante gardiner til huset.

Gardiner på blackout grommets, sæt indeholder to lærred 1,5 m brede, 2,0 m, 2,5 m, 3,0 m hver og 2 pickups. Moderigtige og smukke gardiner af tykt stof til runde gardinstænger i stuen og soveværelset.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. Smukke Provence gardiner, fashionable og elegante gardiner til huset.

Gardiner på blackout grommets, sæt indeholder to lærred 1,5 m brede, 2,0 m, 2,5 m, 3,0 m hver og 2 pickups. Moderigtige og smukke gardiner af tykt stof til runde gardinstænger i stuen og soveværelset.

Gardiner på blackout grommets, sæt indeholder to lærred 1,5 m brede, 2,0 m, 2,5 m, 3,0 m hver og 2 pickups. Moderigtige og smukke gardiner af tykt stof til runde gardinstænger i stuen og soveværelset.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. De originale gardiner på grommets ringe, til stuen og soveværelserne i højteknologisk stil.

Gardiner på blackout grommets, sæt indeholder to lærred 1,5 m brede, 2,0 m, 2,5 m, 3,0 m hver og 2 pickups. Moderigtige og smukke gardiner af tykt stof til runde gardinstænger i stuen og soveværelset.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. De originale gardiner på grommets ringe, til stuen og soveværelserne i højteknologisk stil.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. De originale gardiner på grommets ringe, til stuen og soveværelserne i højteknologisk stil.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. De originale gardiner på grommets ringe, til stuen og soveværelserne i højteknologisk stil.

To dåse på grommen. Bredden af ​​hvert blad er 1,5m. De originale gardiner på grommets ringe, til stuen og soveværelserne i højteknologisk stil.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Tulle på grommen af ​​en eller to malerier. Smukt og fashionabelt tulle slør til værelser og køkken. Blød mat monofonisk tulle, der passer til alle typer runde hjørner. Grommets farve er sølv eller guld, den indre diameter af grommets er 35 mm.

Tulle på grommen af ​​en eller to malerier. Smukt og fashionabelt tulle slør til værelser og køkken. Blød mat monofonisk tulle, der passer til alle typer runde hjørner. Grommets farve er sølv eller guld, den indre diameter af grommets er 35 mm.

Tulle på grommen af ​​en eller to malerier. Smukt og fashionabelt tulle slør til værelser og køkken. Blød mat monofonisk tulle, der passer til alle typer runde hjørner. Grommets farve er sølv eller guld, den indre diameter af grommets er 35 mm.

Smukke gardiner på indersiden af ​​tyk Jacquard gardinstof, billige gardinmodeller til landhus og bylejlighed. Passer perfekt til alle typer runde taggrunde.

Smukke gardiner på indersiden af ​​tyk Jacquard gardinstof, billige gardinmodeller til landhus og bylejlighed. Passer perfekt til alle typer runde taggrunde.

Smukke gardiner på indersiden af ​​tyk Jacquard gardinstof, billige gardinmodeller til landhus og bylejlighed. Passer perfekt til alle typer runde taggrunde.

Tulle på grommen af ​​en eller to malerier. Smukt og fashionabelt tulle slør til værelser og køkken. Blød mat monofonisk tulle, der passer til alle typer runde hjørner. Grommets farve er sølv eller guld, den indre diameter af grommets er 35 mm.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Gardiner på grommet. Sættet omfatter to lærred og to lommer, grommets farve er sølv, den indre diameter er 35 mm. Moderigtige gardiner til runde taggrunde, kvalitetsgardiner til stuen, køkken og soveværelse. Tilnærmelse til alle typer runde tagskinner til gardiner.

Klar sæt tule slør med et mønster. Smuk tyll med originaltryk, meget velegnet til køkken og spisestue. Billig løsning til hjem og lejlighed. Gardiner er lavet på gardinbåndet og passer til enhver form for gardinstænger.

Smukke gardiner til køkkenet af tulle slør. Gardiner er lavet på gardinbåndet og passer til alle typer gardinestænger.