Strek lofter og gardiner på loftet cornice

Den, der gjorde reparationerne selv eller selv, førte til, at de hyrede brigader ved helt godt, hvor svært det er at tage højde for alle nuancer for at kunne gøre uden ændringer. Endvidere er ændringer ikke det mest ubehagelige.

Det sker meget skuffende, når reparationen, som har spist mange penge op, er afsluttet, og pludselig viser det sig at udsmykning af en lejlighed på den måde, du ønsker, er umulig. Og alle fordi meget vigtige stadier af arbejde blev savnet. For eksempel, hvis du ikke spørger dig selv, hvordan du hænger gardinerne på strækloftet, selv før det er installeret, så bliver det umuligt at gøre det.

Gardinloft til gardiner

Vi tror alle forstår hvorfor. Lerret strækket over rammen, der kun er fastgjort omkring rummets omkreds, er ikke i stand til at modstå vægten af ​​selv de letteste gardiner. For ikke at nævne tagskæggene. Mere præcist vil det modstå det, men det vil helt sikkert sakke.

Hvad skal man gøre? Det er meget enkelt: Læs omhyggeligt denne artikel, inden du begynder at reparere loftet.

Valg af loftlister

Loftet cornices

Valget af gardinstænger afhænger af gardinens type, da der er forskel på, at de vil hænge på: Lystulle, flerlags gardiner med lambrequins eller romerske gardiner.

Så hvad er ledges?

 • Profilkroner er plast- eller metalprofiler med et eller flere spor til hvert lag af gardiner. Deres sort er baguette lister med en dekorativ strimmel på forsiden.

En-, to- og tre-rad profilskinner

 • Strengeflader er loftsmonterede kroge, mellem hvilke strengen strækkes. Bruges primært til lysgardiner.
 • Stiftkorn er ens i konstruktion til strenge, men lange og stærke metalrør sættes i parentes eller bøjler i stedet for at fiske linje eller strenge.

Loftet cornice

De sidste to muligheder er ikke så populære som gardinerne og hæftet loft adskiller det tomme rum.

Monteringsmetode

Enten er tagbjælken selv fastgjort til loftet gennem monteringshullerne boret i den, eller beslag eller bøjler, som er understøtningen til bjælkestyggets bærende del.

Med hensyn til emnet for vores samtale er en ting vigtig for os: Hvordan udføres denne vedhæftning til strækloftet?

Er det muligt at hænge gardiner på stræklofter

Selvfølgelig kan du. Men for dette skal du gøre en af ​​følgende måder.

Metode 1 - enhedens indlejrede dele

Før du går i loftet, skal du bestemme, hvilken slags gardinstænger og gardiner du vil have under strækloftet. Gardin stænger kan endda købes på forhånd for at vedhæfte dem til webstedet og skitsere fastgørelsespunkterne. Disse tags bliver en retningslinje for installation af indlejrede dele.

Rådet. Hvis du bruger profilkornet med fastgørelse langs hele længden, så bliver det en træstråle. Hvis cornice er monteret på parentes eller bøjler, er det ikke nødvendigt at bruge en hel stang - kun et par korte stænger i henhold til antallet af beslag.

Embedded er installeret på hovedloftet med skruer, dykker eller ankre - afhængigt af gulvmaterialet og vægten af ​​fremtidige gardiner.

 • Længden og bredden af ​​de indlejrede dele skal være større end længden og bredden af ​​corniceen (eller beslaget).
 • Boligtykkelsen skal være 1-2 mm mindre end afstanden mellem hoved- og strækloftet.

Fastgørelsen af ​​tagene til realkreditobjektet

Således vil du skabe et solidt fundament, som gardinerne vil hænge på, og stræklofterne vil ikke sænke. Som du vil rette cornice ikke til dem, men til pantet.

Under installationen af ​​loftet, glem ikke at bede installatørerne om at lave huller i lærredet for at skrue i skruerne. For at gøre dette skal tagene (eller parenteserne) fastgøres til strækloftet, trykke det mod pantet og gøre mærker på lærredet gennem monteringshullerne. Særlige plastikringe limes til mærkerne, inden for hvilke banen brændes igennem.

Advarsel. I stoflofterne kan hullerne ikke fremstilles, men monteres på tagene direkte gennem spændevævet.

Dette vil ligne gardiner og cornice på strækloftet.

Metode 2 - Niche Device

Denne metode involverer også fastgørelse til bjælkens eller metalprofilens overflade. Men med et andet formål. Ser man på billedet, vil du indse, at det er sådan, at en niche til gardiner laves i strækloftet.

Eaves monteret i en niche

Strålen er monteret parallelt med væggen med et vindue på en sådan afstand fra, at tagskæggene passer i den resulterende niche og gardinerne bevæger sig frit. Vægget baguette fastgøres på en bar, og det viser sig, at strækloftet ikke når muren og danner en niche.

Stretchloft med niche til gardiner

konklusion

Valget af loftet cornice er ofte ikke et indfald eller et indfald, men et imperativ. Når gardinerne besætter hele rummet fra gulv til loft, synes værelset at være højere. Og i standardlejlighederne i den gamle bygning må vi kæmpe for hvert centimeter.

For at kombinere stræklofter og gardiner, er det ønskeligt at bestemme på det stadium af grov efterbehandling hvilke gardiner og gardinestænger du har brug for, og hvordan du vil fastgøre dem (læs også om udformningen af ​​stræklofter).

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Skjult gardin på strækloftet

Skjult gardin - dette er ikke magisk og ikke fantasi. På strækloftet ser et sådant element af interiøret særligt interessant ud, så du kan nyde effekten af ​​vægtløshed og luftighed.

Planlægning er grundlaget for dit interiør

I dag har du et gammelt og grimt loft, og i morgen kom et hold af herre til dig, og der opstod et mirakel. Strålende, helt lige og nogle helt uvirkelige lofter tiltrækker øjnene, jeg vil beundre det igen og igen.

En sådan loftsfinish er en af ​​en slags, da det ikke kræver nogen forberedende forberedelse af udkastet til loftet.

Den eneste ulempe er, at hvis du ikke på forhånd tænker på placeringen af ​​gardiner på loftet nær vinduerne, kan du kun hænge dem på væggene. Og det er ikke altid praktisk og æstetisk.

Derfor skal gardiner i et rum med lignende lofter installeres før spændingstøjet installeres.

Hvis du vælger færdige gardiner, anbefaler vi at se hele sektionen af ​​vores katalog:

Den smukkeste og originale måde at fastgøre gardiner på på stræklofter er skjult, hvilket maskerer det og efterlader kun gardinerne selv i syne.

De ser ud til at svæve i luften eller ned fra selve loftet, som om de er skjult af nogen.

Det ser meget usædvanligt og spektakulært ud, især i kombination med dygtigt valgt belysning. For at bekræfte rigtigheden af ​​denne erklæring, se på billedet:

Udvælgelse af egnede produkter

Skjult gardin på strækloftet bliver faktisk monteret ikke på den, men bagved det.

Der oprettes en særlig hemmelig niche. Når gardinen er skjult, så kan du købe nogen. De mest egnede til disse formål er:

Et interessant element i indretningen af ​​rummet vil være gardinerne med fotoudskrivning, det er sværere at vælge dem til indretningen, fordi de i de fleste tilfælde ikke er monokrome, men har et farvemønster:

Plast - er det mest bekvemme design til hængende gardiner. Sådanne produkter har et godt udseende og lave omkostninger. De er også ret holdbare og kan modstå alvorlige belastninger. På sådanne gardiner kan du sikkert hænge gardiner, nat gardiner og ekstra dekorationer (pelmets, swags, de jabot, osv.).

Blandt de konkurrencemæssige fordele ved plastikskinner kan nævnes teknologisk stabilitet, bekvemmelighed og let vedligeholdelse, lav vægt og en række forskellige modeller. Sådanne gardiner til hængende lofter hjælper med at give en unik charme til dit hjem.

Profil aluminium - meget, let og holdbart på samme tid. Loft aluminiumsgardiner er en speciel profil, der kan fastgøres langs hele væggen med vinduesåbninger, på enhver afstand, såvel som i en niche i strækloftet.

De kan ligesom andre arter være to eller tre rækker, det vil sige de giver adgang til mangfoldighed, når man vælger stoffer og udsmykker vinduesåbninger.

Populariteten af ​​rullegardiner i nyere tid er ved at få fart, de fik deres navn på grund af drejemekanismen, som følge heraf de bliver til ruller, som følge af at de tager meget lidt plads i huset, det er meget praktisk, se selv:

Skjult monteringsmetode

Hvis du virkelig vil have det, men ikke ved at skjule gardinet under strækloftet, så spørg efter hjælp fra eksperter. Normalt mestre, der specialiserer sig i at skabe stræklofter, mod betaling kan gøre den nødvendige niche til at gemme blinde gardiner. Men for at gøre det ret simpelt. Derfor kan mange boligejere med visse byggeværdier og de nødvendige materialer ved hånden selvstændigt lave et gardin "cache" på loftet.

Det er nødvendigt at købe et gardin for at gøre et indryk fra vinduet på grundlag af dets størrelse. Må ikke håbe på "chance" og den omtrentlige størrelse. Fejl i oprettelsen af ​​en niche truer senere det umulige at oversætte rummets udformede design.

Misforholdet i højden vil ikke tillade mesterne at ordentligt stramme loftet stof. Hvis du forsøger at placere i en niche, er en uhensigtsmæssig størrelse cornice efter loftet færdig, dette kunne have forfærdelige konsekvenser for strækloftet (pauser, nedskæringer osv.). På det sted, der vælges på loftet, er det nødvendigt at fastgøre gardinet.

For at gøre dette skal du have en boremaskine, skruetrækker, dykker af passende størrelse og skruer på hånden.

Det er meget vigtigt ikke at forveksle med valget af plads til gardinet. Nichen under gardinen i strækloftet og gardinet i den skal være indrettet således, at gardinerne frit kan falde uden at klamre sig til vindueskarmet eller andre forhindringer.

Gribning er en integreret del af vinduesammensætningen. Ikke altid korrekt udvalgte gardiner, under hensyntagen til praktiske råd og anbefalinger - nøglen til et vellykket resultat. Bare et par detaljer og indretningen af ​​hele vinduet ser mere elegant ud. Indehavere understreger indvendigt, ser godt ud, med succes dekorerer vinduerne, er en integreret del af den færdige sammensætning:

Dernæst skal du sikre pant i henhold til strækloftets profil. I denne rolle kan en almindelig træblok med en passende længde ganske vel udføre. Strålen er fastgjort til møbelhjørnerne, der er fastgjort til loftet i en afstand på ca. 20 centimeter fra væggen, hvor vinduesåbningen er placeret. Denne afstand er normalt tilstrækkelig til installation af alle typer gardiner.

Stangen er fastgjort i en afstand på 2-5 mm foran gardinet. Forpagtninger under strækloftet udfører to vigtige funktioner: de tjener som grundlag for fastgørelse af loftet og skjuler skjulte gardiner fra nysgerrige øjne.

Efter at strækloftet er fuldt monteret, kan du straks begynde at dekorere vinduesåbningerne. Det indbyggede gardin er trods alt allerede på plads og er helt klar til brug.

Fordele og ulemper ved den skjulte monteringsmetode

Selve bjerget er ikke slående og påvirker ikke den samlede opfattelse af rummet - når man vælger et gardin, behøver man ikke forsøge at vælge det til møbler og andre indvendige elementer.

Det vigtigste er, at de indbyggede gardiner klarer sig godt med gardinholderens funktion.

Et ru loft med et skjult gardin kan ikke trimmes på nogen måde - i tilfælde af at den gamle loftsbeklædning stadig er ret stærk og holdbar (det brænder ikke og falder ikke i stykker), kan du ikke spilde penge og tid på at afslutte nicheen. Ofte i form af et trækloft står beton, gipsvæg eller udvidede polystyrenfliser.

Forøgelse af rummets højde - på grund af at gardinerne ser ud til at falde fra loftet, forsvinder følelsen af ​​grænsen mellem loftet og gulvet.

I dette tilfælde er virkningen af ​​tilstedeværelsen af ​​en større højde af rummet, end det faktisk er.

Vinduksoldets bredde er ligegyldigt - med standardplacering af gardiner på et standardmontering, for bredt kan vindueskarmene forårsage problemer. Armaturerne på standardvæggardiner er begrænsede i størrelse, så hvis der er en bred vindueskarm, er det umuligt at opnå et smukt og frit fald i gardiner.

De vil røre vindueskarmet og klamre sig til det på enhver mulig måde. Hvis du har en niche til et skjult gardin, vil dette problem forsvinde, og vindueskarmens bredde har ikke længere nogen mening.

Muligheden for at bruge baggrundsbelysningen - til loftsplinten kan du ikke kun lægge et gardin til gardiner, men også en smuk neon eller LED-baggrundsbelysning. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset vil øge effekten af ​​at øge rummets visuelle højde og blive en klar accent i rummet.

TIP! I detailhandel er der modeller af loftsgardiner, der er lavet specielt til belysning. Normalt er de lavet af en profil lavet af polystyren. Gardinet er fastgjort til loftet i henhold til standardordningen, og LED-stripen er monteret på indersiden af ​​den.

En fashionabel løsning, der overholder reglerne for moderne design - hvis du vil holde op med tiderne og følge modetrends, så er gardiner, der falder lige fra loftet, dit valg. Skjulte gardiner er de nyeste "chip" designere, der er involveret i udsmykningen af ​​boliger.

Evnen til at skjule noget unødvendigt - hvis du ikke ved, hvordan du lukker uønskede ledninger eller internetkablet fra nysgerrige øjne, vil brugen af ​​skjulte fastgørelsesgardiner hjælpe dig med dette. I den skabte niche kan du arrangere ikke kun gardinet selv, yderligere belysning, men også meget mere.

Glem ikke denne bonusindstilling, når du installerer stretchlofter og skaber cacher under gardiner.

De fleste eksperter er enige om at skjulte gardiner er meget smukke, originale og bekvemme. Hvis du planlægger at lave reparationer i den nærmeste fremtid, og som en loftsfinish foretrækker du et strakt lærred, tager dig af præ-indkøbsgardiner og skaber en hemmelig niche.

Niche for gardiner i strækloftet (10 billeder)

Oprettelse af et originalt interiør i din lejlighed eller hus, det er umuligt ikke at overse de hævede lofter. Det skyldes denne type loftdesign skaber den nødvendige stil og billede af boligen. Moderne teknologier er styrket fremad og åbner næsten ubegrænsede muligheder for designerens fantasi. Hvis det tidligere var for strækloftet, var det ret svært at hente tagene, i dag er situationen ændret radikalt.

Der var teknologier og forbrugsstoffer, takket være, at du kan udstyre et værelse med spændingssystemer med smukke og stilfulde gardiner. Til disse formål anvendes gardiner til gardiner under strækloftet, som har et andet design og varierer i monteringsmetoder. Det mest attraktive udseende skjulte gardinstænger, installation og konstruktion, hvilket medfører ægte interesse. Vi vil forstå i detaljer. Hvad du har brug for for korrekt og korrekt installation af skjulte gardinstænger til spændingssystemet.

Niche som et vigtigt element i spændingssystemet

Det skal siges, at gardiner såvel som lofter er et vigtigt element i interiøret. Stof og materiale spiller en central rolle i skabelsen af ​​en bestemt stil, men glem ikke, hvordan gardiner, tyl eller persienner vil blive knyttet. Med sædvanlige værelser hvor der er enkle, lige loftflader, løses dette spørgsmål hurtigt og nemt. Situationen er sværere i de tilfælde, hvor der er en stilfuld og smuk strakt lærred i den øverste del af rummet, og gardinerne bør understrege designens skønhed.

I dette tilfælde løse problemet med et ophængt loft med en niche til gardiner. Dette design opfylder fuldt ud betingelserne for moderne loftsdesign og de krav, der gælder for driften af ​​stoflofter.

Hvad er en niche? Dette er et skjult rum, kunstigt skabt i et strækloft eller i ophængt gipsplader, kombinerede strukturer. Hovedelementet i dette element er et camouflage sæt af suspension til fastgørelse af gardinet. Dette design skabes oftest nær vinduesåbningen, men det er ikke udelukket den tekniske mulighed for at udstyre en niche på loftoverfladen midt i rummet. Denne teknik indebærer opdeling af det indre rum i zoner. Dette ser især godt ud i soveværelser og på åbne terrasser.

Dimensionerne af strukturen bestemmes af dimensionerne af tagskæggene og typerne af gardiner. Gardiner og gardiner af tykt stof vil kræve en dybde på 15 cm, mens en tulle og lambrequin vil have en tilstrækkelig konstruktion på 4-5 cm dyb. Det er tilladt at skabe et indsnit i stræklofter 25-30 cm dybt, når det drejer sig om flerlags tunge gardiner.

Bemærk: Gardiner eller gardiner kan være almindelige, fastgjort til tagskæggene med ringe eller plastik kroge. Nogle gange brugt gardiner med jakobsmuslinger. I sådanne tilfælde skal du bruge en speciel mount - grommets.

Derudover tillader tilstedeværelsen af ​​et hak på loftoverfladen at forbedre den æstetiske opfattelse af den øverste del af rummet ved at installere dekorativ belysning i en niche.

Typer af udstyrsnicher til spændingssystem

Niche for gardiner i et strækloft i dets designelement er ikke kompliceret. Men for at skabe det skal du have en masse erfaring og færdigheder. Hvis du ønsker det, kan du beslutte dig for selvstændigt arbejde, forudsat at alle finesser og nuancer overholdes. Du skal vide, hvor du skal fastgøre strukturelementerne, og hvad skal du bruge til installation af tilbehør.

Det er vigtigt! Markeringen og installationen af ​​niches strukturelle elementer udføres i et indledende trin, når lærredet til loftdelen er i sammenbrudt tilstand. Ændringer, der allerede er i gang med at strække et stof eller en film, kan medføre, at hovedoverfladen går i bølger, og der kommer foldninger på den.

Hvad er hovedarbejdet i dette tilfælde:

 • rillen er lavet med en metal- eller plastprofil, der er fastgjort direkte til den ru overflade
 • et metalhjørne eller en træbjælke er fastgjort på forskellige steder parallelt med dette og konstant kontrollerer den horisontale position af strukturen;
 • For de tilfælde, hvor belysningsudstyr er planlagt, anvendes profiler med en speciel hylde.
 • profiler eller baguetter på det sted, nichen er planlagt, fast først og fremmest;
 • Strækfilmen eller lærredet udføres kun, når færdig niche.

Til reference: Bunden af ​​nichen er normalt gipset eller dækket af gipsplader. Derfor skal de øverste hjørner i nicheen have den rigtige form, hvad ville være hvor man skulle installere klammer- eller kileprofilen for at fastgøre kanten af ​​lærredet.

Til arbejde skal du:

 • aluminium hjørne 40x40mm;
 • bump;
 • loft og PVC bundplader;
 • harpun.

Dette design er designet til det mest mættede udstyr på loftoverfladen, herunder installation af spotlights og skjult belysning.

En mere overkommelig måde at montere udsparingen på er mere tilgængelig og nem at udføre. Det kræver et minimum af dele og forbindelser. I stedet for dyre metalkomponenter kan træbjælker og plastisk harpunbagetter anvendes.

Den nemmeste løsning er baseret på brug af træbar. Dimensionerne af tømmeret kan være 40x40 eller 50x50mm. Til fastsættelse af lærredet bruges loft og væg baguette.

Svære designs

I mere komplekse versioner af loftdesignet anvendes forskellige muligheder for montering af tagskægget i en niche, som kan have en buet form. For eksempel en niche under cornices med bøjning.

I dette tilfælde anvendes i stedet for træstænger en metal U-formet profil eller en komponentstruktur med metalhjørner og et stopstop. Med dette design kan du uden at vedhæfte baguetten. Udsparingen under harpunen skaber på forhånd.

Alt andet sker på samme teknologi som beskrevet ovenfor, i den traditionelle standardversion eller i budgettet.

Nogle anbefalinger om udstyr og enhed nicher i hævede lofter

Den første ting du skal være opmærksom på, når du planlægger installationen af ​​skjulte tagbøjler, er hvilken type gardin der vil blive brugt i fremtiden. Både letvægtsmaterialer (tyll, gas, chiffon og satin) og tunge stoffer (gabardin, lurex, velour og fløjl) er lige så velegnede til at strække lofter.

Derfor vælges for hver type gardin sin egen type ramme - plast- eller metalprofil, rør eller flerrørsbeholdere. For at gennemføre den praktiske del, prøv at overveje følgende aspekter:

 • Gardiner til stræklofter ser bedst ud i store og dybe nicher, som kan udstyres i spændingssystemer. Typisk anvendes denne designmulighed i store og rummelige værelser, hvor der ikke er nogen kritik af højden af ​​rummet og loftets areal.
 • Nichens bredde varierer i intervallet 10-25 cm. Afhængigt af hvilken type stof der bruges til gardinet og hvor mange rækker der vil være.
 • Glem ikke, når du bestemmer bredden af ​​nichen for at tage hensyn til vindueskarmens bredde. Sammen med radiatorer stikker sælen sædvanligvis 10 mm fra væggen. Gardiner bør ikke falde tæt på batterierne.
 • Det er bedre at lave en niche over hele bredden af ​​rummet, så det bliver lettere at montere strækloftet, og dette design vil være praktisk til montering og demontering af tagskægget.

fund

Må straks lofter nu kan gøres selv i den mest dristige udførelsesform. Tilstedeværelsen af ​​forskellige enheder og tilbehør giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede typer af loftdesign, hvoraf den ene er gardinerne der flyder ovenfra. Den niche, der er nødvendig for at installere skjulte tagbøjler, gøres ret simpelt. Det vigtigste er at overholde de nødvendige betingelser og krav til teknologi. Endelig husk følgende hovedaspekter, som du måske har brug for i dit arbejde:

 1. Nichen i stræklofter er kun lavet ved montering af skjulte gardinstænger
 2. Tilladt dybdegravning, minimum 4 cm, maks. 25-30 cm.
 3. De maksimalt tilladte parametre for bredden af ​​hakket i stræklofterne - 10-25 cm.
 4. Nichen kan have en simpel form og design eller gøres til en kompleks konfiguration af loftet.
 5. Mærkning og montering af fastgørelsesanordninger udføres inden starten af ​​hovedarbejdet på stoffet spænding

Valg af gardiner til gardiner under strækloftet

God reparation vil ikke give følelsen af ​​komfort, mens omverdenen kigger gennem et tomt vindue. Gardiner, tule, lambrequin, gardin tilbehør, designet af designeren, forvandle rummet, gør det hyggeligt og sikkert.

Vinduet er smukt afspejlet på den glatte overflade af strækloftet. Det virker fantastisk højt med luftige tule og majestætiske gardiner, der kommer ned fra loftdybderne.

Særlige egenskaber

Selve strækloft er en udsmykning af rummet, og i kombination med det spektakulært indrettede vindue bliver en accent til ethvert interiør. Det er smukt, forskelligt, gemmer alle loftfejl. Let at installere om et par timer. Loftet kan placeres i samme plan eller være et komplekst multi-level design, udstyret med ekstravagante lamper. Lerret har en mat eller blank overflade, en forskellig farvepalet, den er indrettet med tegninger til interiøret.

Afslutning af loftet kræver ikke forudgående forberedelse, bortset fra at der installeres et vindueafskærmning til lærredens spænding. Hvis dette ikke gøres på forhånd, skal gardinerne placeres på væggen. For en taggrene strækkes der en speciel niche; fraværet af synlig fastgørelse frembringer virkningen af ​​gardinernes udseende bogstaveligt talt fra ingen steder.

I designerens forstand er et gardin ikke tyl, men et gardinbeslag ved loftet, takket være hvilket vindue dekoreret med gardiner ser så fantastisk ut. Det er vigtigt at montere det korrekt. Det er umuligt at hænge en PVC-film, den er deformeret, og derfor anvender de til at skabe en niche. Et gardinlukke er dannet nær vinduet ved hjælp af en gipsramme eller en spændingsstruktur. Størrelsen af ​​nicheen afhænger af radiatorens fremspring, vindueskarm og gardinernes massivitet (smal for lysgardiner, bred for store gardiner).

Længden af ​​tagskæggene kan være i niveauet af vinduets bredde eller hele væggen.

Gardiner under loftet har deres fordele:

 • smuk visuel effekt af svæver tulle, skabt af en skjult struktur;
 • Baguette, strenge, sløjfer, kroge er ikke synlige, hvilket danner et neat udseende;
 • for enhver indretningstilstand er acceptabel som et vindue;
 • gardiner i refleksion af glans "trække" rummet og skabe udseendet af højt til loftet;
 • når man bruger romersk eller rulleskodder skaber illusionen om lærredets og væggenes enhed
 • Hvis du placerer lysdioderne inde i nichen, vil tullen have et smukt ejendommeligt udseende.

LED-båndet opvarmes ikke og er sikkert for stoffer. Det er udstyret med en fjernbetjening med et program til skift til forskellige farvekombinationer, hvilket gør vinduet og det reflekterende loft synlige og attraktive.

Visuelt, med det skjulte arrangement af gardiner, er det ligegyldigt hvilket materiale de er lavet af. Men sværhedsgraden af ​​tekstiler og sammensætningsbelastning påvirker valget af en stærk takhul. Gardiner til gardiner er lavet af forskellige materialer.

 • Aluminium. Dette materiale er let og pålideligt. Det ser ikke så solid ud som et træ, men det har en acceptabel pris. Det tåler lette og mellemstore tekstiler, selv når du bruger tre strenge.
 • Stål. For mere massive gardiner med tung tyll og pelmet passer stålversionen. Tagduerne dekoreret med overlejringer fra et træ ser smukt ud. Det koster lidt mere end aluminium, så det giver ikke mening at købe det under lysgardiner. Gardiner af denne type med smedningselementer anvendes i eksklusive tilfælde til nogle indretningstilstande.
 • Plast. Den mest budgetmæssige, lette og derfor populære, men samtidig holdbare, kan modstå en alvorlig belastning. De ser ret æstetisk glædeligt og varieret (under sten, træ osv.), Gardinerne bevæger sig let langs dem.
 • Wood. Den dyreste og respektabel. De ser massive ud og passer til store værelser med højt til loftet. Gardiner modstår belastningen af ​​tekstiler af enhver vægt. De er nødvendige for at understøtte visse indretningstilstande.

Gardiner til gardiner ligner tagskinner, ved køb, kontroller udstyret (ringe, kroge, lukning, hætter). Der er to typer fastgørelse: åben og lukket (pant). I den første mulighed udover styrken og prisen er den æstetiske komponent vigtig, idet der tages hensyn til farve, tekstur, kombination af gardiner med loftsplint. I det andet tilfælde er det nok at bestemme om gardinens materiale og bevægelsessystem. Tyllen indbygget i den skjulte niche vil se luftig og "flydende".

Strukturelt har cornices flere typer.

 • String. Den indeholder fra en til tre strenge og parenteser. For fri bevægelse af gardinerne, bør strængerne være godt strakte, med ekstra beslag bruges til overskydende længde.
 • Profil. Den er lavet af aluminium eller plast, nem at bearbejde, tager enhver form med en bøjningsradius på 0,1 m. I dag er det den mest populære type gardinstænger.
 • Tubular. Stangen med sektioner fastgjort på parentes. Den er lavet af stål, aluminium, træ og er kun fastgjort på væggen. Gardiner kan hænges på ringene eller træk stangen gennem et stof syet på en særlig måde.

Inkjet- og profilkonstruktioner er single-row, double-row og three-row, alt afhænger af, hvor meget tekstiler de er planlagt til at blive fikset (gardiner, tyl og lambrequin).

Hvilket er bedre?

Det er svært at sige, hvilke gardin gardiner er bedre, hvert udseende har sine egne funktionelle funktioner. Det hele afhænger af de opgaver, forbrugeren sætter. Til lette og mellemstore gardiner passer plast- og aluminiumsgardiner til tunge gardiner - stål og træ.

Enkle rækken cornices bruges til tyll. På dobbelt-række gardiner og tyll kan placeres. På de tre rækker - gardiner, tule og pelmet. Giv fortrinsvis, at tagene skal være baseret på deres funktioner. Hvis du endnu ikke har besluttet tekstil til vinduer, og du skal installere gardiner, så vil en tre-rad enhed gøre.

At vælge fra de typer af designs, det er bedre at holde sig på profilet cornice, det er den mest populære. Nogle modeller af gardiner har brug for en rørformet udgave, for at opnå en smukt samlet blødt folder, er stoffet gennemboret med en barbell.

Gardiner til gardiner er væg og loft. I store rum med højt til loftet hænges kroge på væggene; i små rum, for at udvide rummet, er tagskægget fastgjort til loftet.

Vinduet tekstiler

Ved at installere gardiner under det nedhængte loft, kan du engagere sig i vinduesindretning. Lad os prøve at finde ud af, hvilke gardiner der er bedst at vælge. Gardiner giver et finish til værelset. Hvis de vælges korrekt, bliver de et godt indvendigt held, og hvis ikke, bliver de en stor katastrofe, som du bliver nødt til at se hver dag. Gardiner kommer i forskellige farver, teksturer, stilarter og stilarter.

Hvis der laves reparationer, placeres accenter, gardiner skal være blandt dem. Strekak er et væsentligt element i indretningen af ​​rummet, og gardinerne er klar til at gentage sin farve på en eller anden måde (dette gælder ikke for hvidt linned). De er også kombineret med møbler, indretning eller tapet.

Nogle gange, for at fremhæve loftet eller andre elementer i indretningen, vælger gardinerne en neutral farve:

 • alle gråtoner er velegnede til kølige interiører;
 • Hvid, mælk, sne og andre farver anvendes i skandinaviske eller moderne stilarter;
 • beige understøtter nutidens retning kombineret med guld og brun farve;
 • sort er velegnet til enhver tone, det betragtes som neutral, men i virkeligheden er en meget aktiv farve.

Et bicolor eller tricolor gardin skaber en god effekt, det vil sige to eller tre farver er inkluderet i det komplette sæt af vinduet tekstiler. Dette gøres for at svare til flere tonale løsninger i rummet. En farve kommer i harmoni med strækloftet, og det andet med tæppe og sædebetræk.

Hver stil beslutning af et interiør har det tilsvarende udstyr af vinduer.

 • Til minimalisme optager gardinerne enkle og koncise, de jabot og swag er upassende her. Bare det sjældne tilfælde, når gardiner kan have brug for sorte nuancer, især hvis et strækloft i sort-hvide udførelse.
 • Classicisme foretrækker træaksler med udskæring og forgyldning. Vægmonterede muligheder er velegnede til den, da den klassiske stil er skabt i store rum med højt til loftet; der er ingen mening i at strække pladsen i gardinlængder ved hjælp af loftet. Klassikere har brug for tunge præsentative tekstiler med guldblad.
 • Loft stil giver ikke trøst og ofte koster installation af persienner. Men tekstilgardiner, selv med al stivhed i retningen, bringer lidt komfort til rummet. Smalle, stærke gardiner med klar drapering på metalringe er tilladt. Valg til romerske gardiner eller japanske paneler.
 • Moderne - ekstravagant, rig stil foretrækker nyhedsindretning, usædvanlige former, giver dig mulighed for at kombinere farver og tekstur, hvilket skaber udseendet af kreativ lidelse. Gardiner passer til enhver, det er vigtigt at de er moderne og en af ​​en slags. Organza, et gennemsigtigt slør, flydende lufttulle er godt kombineret med glatte lofter.
 • Gotiske tunge mørke gardiner opretholder den mørke tonalitet af strækloftet. Brugt rige burgundy, rubin, mørkegrøn farve eller brocade metallisk skygge. Eaves anvender massivt træ eller jern med et smedningselement.
 • Moderne - koncis og hyggelig stil. Et loft på en plan i grå, beige eller hvid afspilles med en dyb grå eller brun skygge af vinduesdekoration. Gardiner skal være lige og klare former. Dette område er velegnet til små værelser.
 • Hi-tech-stil af nye teknologier bruger de mest moderne materialer i udsmykningen. De kølige farver i stræklofter kombineres med kromglans af kunstige gardiner. Der er ingen bløde kurver, kun plisse eller lige dåser af japanske gardiner.

Hvert interiør er specielt, så gardinerne skal vælges for hver enkelt sag individuelt.

Monteringsmuligheder

Der er flere muligheder for fastsættelse af gardiner under loftet. Traditionelt er gardinstænger installeret ved hjælp af en åben metode på loftet eller vægge, så gardinerne er hængt på dem. Den lukkede metode indebærer oprettelsen af ​​en kasse med gipsvæg i vinduets område med en spalte til gardiner.

Lukket vej

For at installere gardiner til gardiner under strækloftet, er det bedre at kontakte eksperterne. Eller hvis du har små bygningsfærdigheder, kan du prøve at gøre det selv. For at installere gardintæppet skal du forberede skruer og dowels samt en boremaskine og en skruetrækker. Den fremtidige niche skal beregnes på en sådan måde, at gardinerne kan bevæge sig frit.

Det skal begynde med fastgørelsestømmer under profilen, det vil fungere som realkreditlån. Baren er installeret ved hjælp af møbler hjørner. De er fastgjort til loftet i en afstand af 20 cm fra væggen med en vinduesåbning. Dette er den optimale installation til alle typer gardiner. Tømmer skal fastgøres et par millimeter fra tagskæggene. Ved hjælp af realkreditlån bliver det muligt at skjule gardinerne og vedhæfte loftet. Efter installation af strækloftet kan du hænge gardinerne, da cornice allerede har formået at vedhæfte.

Skjult monteringsindstilling har sine fordele:

 • skjulte loftsgardiner lettere at hænge;
 • Du kan negle enhver form for cornice, uanset udseende;
 • Hvis loftet under gardinet ikke falder af, kan det efterlades uden afslutning, gipsvæg er egnet til et groft loft;
 • Gardinerne, der kommer ned fra nichen, forlænger visuelt rummet;
 • nichen tillader at arrangere tagskægget, således at selv den brede vindueskarm ikke klæber sig til gardinerne;
 • Et stort plus på den skjulte armatur er evnen til at bruge baggrundslyset: Der er typer af gardiner, der giver et sted at installere LED stripen.

Hvis valget faldt på installationen af ​​strækloft, skal du tage sig af nichen og installationen af ​​gardiner.

Åben vej

Til fastgørelse med en åben eller traditionel metode er der brug for en plank af træ (pant) eller plast, det er suspenderet fra loftet, indtil filmen er spændt. Stroppens størrelse afhænger af tagskægget (stål kræver mindre fastgørelsesdele).

På den indledende scene markere stedet for fastgørelsesgardiner. Sæt derefter den profil, under hvilken filmen vil blive installeret. Under vinduet markere og monter barerne behandlet med antiseptisk. Hver fase af arbejdet kontrolleres efter niveau. Ceiling cornice er fastgjort af selvdrejende skruer til en træ blok.

Monteret film over realkreditlån, alt arbejde udføres omhyggeligt for ikke at beskadige lærredet.

Producenter og anmeldelser

Efter at have brugt kræfter og midler til smuk tekstilvinduesdekoration, er det nødvendigt at være opmærksom på tagskægget, der er ingen bagage i at skabe et godt interiør. Han skal have en pålidelig kvalitet, se godt ud og passe stilen på rummet. Blandt indenlandske og europæiske produkter fremtrædende producenter af mærker: Vilma Galeria, Olexdeco, Legrand, Cessot, DDA.

Hvad gardiner bedre med strækloft

Sådan monteres loftsgardiner til lofter

Før installationen af ​​strækloftet er det nødvendigt at tænke over mange tekniske problemer: Angiv netop armaturernes placering, arbejdsordenen i tilfælde af montering af den indbyggede garderobe og strækloftet. og også en form for taggitter til gardiner, hvor teknologien i sin installation afhænger yderligere.

Gardiner til gardiner under stræklofter er af flere typer - væg, der er fastgjort til væggen og loftet - er fastgjort til loftet (figur 1). Installation af stræklofter og væglister er ikke vanskeligt. For det første spændes PVC-stoffet, så er gardinet fastgjort til væggen. Alt er enkelt - PVC-loft og gardin er uafhængige af hinanden. Men samtidig installation af loftsgardiner med hængende loft - opgaven er mere kompliceret.

Fig. 1. Synligt loftgardin til gardiner på et strækloft med en mat tekstur.

Moderne loftsgardiner til stræklofter er oftest lavet af slidstærk PVC af høj kvalitet (figur 2). Loftgardin er et hult dæk med flere arbejdslinjer, som er nemme at bevæge gardiner.

Fig. 2. Plastgardin til gardiner på et strækloft.

Ceiling cornice til gardiner er samtidig en funktionel og æstetisk mulighed for fastsættelse af forskellige typer gardiner. Sådan gardin vil være næsten usynligt bag et lag af stof. Der er en bred vifte af farver til loftet taggrunde (figur 3), takket være, at alle nemt kan vælge den rigtige mulighed for sit eget strækloft.

Fig. 3. Varianter af taggitter til gardiner.

Vigtigt råd ved valg af loftgardin: Køb et gardin med en længdemængde - det er ønskeligt, at afstanden fra hver ende af gardinet til vinduesåbningen er mindst 30 cm (figur 4). Så vil det være bekvemt at skubbe gardinerne, og de vil se mere imponerende ud.

Fig. 4. Gardinens bredde skal være større end bredden af ​​vinduesåbningen for nem brug af gardiner.

Et andet vigtigt punkt - fra vinduesåbning, radiator og vindueskarm til loftgardinet selv, er det nødvendigt at trække den nødvendige afstand tilbage, så gardinerne ikke rører vindueskarmet og radiatorer. Denne afstand er som regel mindst 20 cm. På denne afstand er loftgardinet fastgjort. Også, når loftet er installeret, er det nødvendigt at købe en cornice for korrekt at beregne mængden af ​​fastgørelseselementer, der kræves til installationen.

Så hvordan man laver loftgardinet til strækloftet. Der er tre muligheder for at installere et loftaksel til gardiner på et strækloft:
1. Den nemmeste og billigste måde at installere loftet på loftet på loftet er, når loftet takmonteret er monteret på strækloftet nedenunder ved hjælp af et specielt supportlån (figur 5).

Fig. 5. Fastgørelsestoftak til gardiner på et strækloft.

I dette tilfælde fastgøres realkreditlånet først til bundloftet - en træbjælke. Så strækker PVC-loftet sig selv. Således forbliver tømmeret bag strækloftets plan. Ved siden af ​​denne bar gennem strækloftet er der monteret loftholder. I denne version af installationen dækker strækloftet hele loftets areal, mens lofterne til gardiner forbliver synlige (figur 6).

Fig. 6. Synligt gardin under loftet (foto).

2. En lidt dyrere mulighed - loftet er monteret i en niche nær vinduet. Med denne metode udgør udformningen af ​​strækloftet en niche nær vinduet, hvor loftet er monteret (fig. 7).

Fig. 7. Montering af loftets taggafler til gardiner og strækloft med dannelsen af ​​en niche ved vinduet, visning 1.

I dette tilfælde er et pant fastgjort til bundloftet i en afstand på 20-30 cm fra vinduesåbningen - en træbjælke. Derefter fastgøres der på den nederste del af tømmer en speciel vægprofil, hvorved PVC-arket såres. Således kommer strækloftets konstruktion ikke til at nå vinduet i en afstand på 20-30, hvilket udgør en slags niche. Derefter installeres et loftkornet i denne niche, som er fastgjort direkte til bundloftet (figur 8). Tagene falder ud skjult, "druknet", og gardiner falder smukt på grund af et strækloft og lukker samtidig en del af et grundloft.

Fig. 8. Fastgør loftgardinet til strækloftet med dannelsen af ​​en niche, type 2.

3. Den tredje metode gentager næsten det andet - gardinet er monteret i en niche på bundloftet, og pantestrålen er helt skjult bag strækloftet. Dette er den mest originale og æstetiske måde at installere et skjult gardin på et strækloft (figur 9).

Fig. 9. Installation af et skjult loftsgardin under et strækloft med en bøjning med dannelse af en niche ved vinduet, visning 1.

Denne metode indebærer også installationen i første fase af realkreditobjektet. Strålen er fastgjort til bundloftet i en afstand på 20-30 cm fra vinduesåbningen, hvilket skyldes behovet for at forlade plads nok til gardinerne. Derefter er skjulte profiler fastgjort til træbøjningen (det kaldes også bumpestoppet) og loftet, hvor PVC-lærredet er gemt. To typer profil giver mulighed for at bøje PVC-arket fra vandret til lodret plan, således at tømmeret er helt skjult under strækloftets plan. Og så er et loftsgardin til gardiner monteret i den resulterende niche ved vinduet til bundloftet (figur 10).

En vigtig fordel ved den tredje metode, i modsætning til den anden, er at rummet inde i spændingsstrukturen er fuldstændig beskyttet mod affald, støv fra vinduet, udkast. Montering af loftkornet til gardiner i en niche med en bøjning er den dyreste, men også den smukkeste måde at opnå en usædvanlig og meget smuk effekt af flydende faldgardiner.

Fig. 10. Fastgør et skjult loftsgardin til et strækloft med en bøjning for at danne et vindues niche, se 2.

Du kan også installere skjult LED-belysning eller spotlights, hvilket meget effektivt fremhæver gardinerne om aftenen (figur 11).

Fig. 11. Skjulte LED-pærer gardin på strækloftet.

Således er der flere måder at installere gardiner på, så gardinerne og strækloftet er så fordelagtige og smukke som muligt, idet de lægger vægt på hinanden og skaber komfort i dit hjem.

Artikel leveret af aurora-mgn.ru

Hang gardin på strækloftet

Ceiling cornices: generel information

Strækloft er en af ​​de mest spektakulære måder at afslutte loftet på. Men samtidig medfører en sådan beslutning en masse uro og spørgsmål. Hvordan håndteres det, om det er muligt at vaske det, om lærredet vil briste osv. Men den mest presserende og brændende af alt er spørgsmålet om, hvordan man hænger et gardin på et strækloft.

På trods af at design af vinduer med passende interiør og stil af stoffer, er det sidste trin i reparationen, skal du tænke på at købe et passende gardin på scenen for at installere strækloftet. Det er vigtigt at bestemme, hvilke gardiner der er bedre med strækloftet, for at bestemme målene mod taket og også for at beskytte loftets materiale mod huller, unødig tyngdekraft og andre problemer.

For at afgøre, hvor og hvordan man skal rette gardinet, er det først og fremmest nødvendigt at vide, hvad det er, hvilke typer der findes, og om de alle er kompatible med et strækloft.

Loftsgardiner er en skinne, som er monteret direkte på loftet på en valgt måde. Gardiner eller cornices kombinerer flere funktioner:

Praktisk - Denne nødvendige indretning af interiøret er beregnet til fastsættelse af gardiner, tyler, gardiner eller lamelrekremer samt til lukning og lukning af dem efter behov æstetisk - cornice er et element, der begrænser loftet på vinduets side og giver det fuldstændighed; Mange gardiner er udstyret med dekorative tip, der kan tilfredsstille den mest sofistikerede smag og skabe et lyst billede.

Blandt de mange forskellige modeller, der præsenteres i møbelforretninger, er de mest populære og populære de følgende typer loftsgardiner:

 1. Træ - den traditionelle version. Komfortabel, elegant og velegnet til ethvert interiør. Kan modstå de mest komplekse, flerlagsstrukturer og tunge stoffer. På grund af materialets naturlighed og miljøvenlighed er det tilrådeligt at hænge sådanne gardiner i soveværelser og børneværelser.
 2. Metal gardiner - den mest holdbare af alle gardiner. Producenter tilbyder forskellige muligheder for produkter: fra enkle og koncise til luksuriøse smedet og åbent arbejde. Det er bedst at bruge i stuer, haller og andre lokaler i parade destinationen. Sådanne gardiner fastgøres meget fast, men kræver professionelle færdigheder til vellykket installation.
 3. Plast - den mest overkommelige og budgetmulighed. På trods af den lave pris skelnes plastikskinner med høj funktionalitet, holdbarhed, højkvalitets montering og det bredeste modelområde. At fastsætte sådanne gardiner i ethvert værelse i dit hjem er lettere end nogensinde. De er trods alt meget nemme at bruge og nemme at installere.

VED VEJEN! For et strækloft betyder det slet ikke noget hvilket materiale gardinestangen skal laves af. Installation af gardiner på strækloftet er lavet af en speciel teknologi, der kan modstå ethvert design af forskellige materialer.

Fremgangsmåder til fastgørelse af taggrænser

Den største fordel ved loftgardiner - nem installation. Hver mand, der har en skruetrækker, et par dykker og skruer, kan hænge loftgardinet på en beton, gipsplank eller træloft i en halv time. Men i tilfælde af nedlagte lofter er situationen noget anderledes. For at fastgøre gardinet på strækloftet skal du:

overveje muligheden for at montere den inden loftet er strakt udføre det forberedende arbejde svarende til den valgte installationsmetode.

Der er to muligheder for fastsættelse af gardiner på strækloftet. De har begge visse fordele, så valget er helt afhængig af den virkning, som udlejer ønsker at modtage fra det planlagte formål med rummet.

 1. Åben mount. Denne metode gør det muligt ikke kun at fastgøre gardinet på strækloftet, men også til at demonstrere det elegante udseende af cornice selv. Det er velegnet til dem der kan lide at se corniceen selv og beundre sin skønhed, nåde, korthed eller originalitet.

Inden du installerer strækloftet, skal du købe et gardin. Du bliver nødt til at lave nogle konstruktioner på udkastet til loftet, hvor du skal fastgøre gardinet selv gennem strækloftet senere. For at gøre dette udføres på udkastet loftsmærkning i overensstemmelse med størrelsen af ​​det overtagne gardin. På steder af vedhæng eller langs hele længden af ​​tagbøjlerne hænger vi træblokke med bøjler.

Først skal du let male et hjørne af et træprodukt, så de ikke beskadiger strækloftets lærred. Tykkelsen af ​​stængerne bør falde sammen med niveauet for sænkning af loftet. Det vil sige, lærredet skal ligge på bunden af ​​tømmeret helt fladt. Det er meget vigtigt, efter at stængerne er fastgjort for at kontrollere, om deres installation er korrekt. For at gøre dette skal du trække byggetråden og kontrollere konstruktionens niveau. Når stoffet er spændt, vil det være muligt at fastgøre gardinet til strækloftet. Dette skal ske med specielle skruer.

 1. Skjult bjerg. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan man hænger et forhæng på loftet, så det ikke var synligt, så er svaret ekstremt enkelt. Det er nødvendigt at opbygge en niche, hvor loftet skal være placeret.

En sådan mount ser meget imponerende til sidst - gardinerne synes at flyde i luften eller holde fast i loftet selv, og højden af ​​rummet øges visuelt. Hvis dine gæster ikke passer tæt på vinduet, vil de ikke være i stand til at fjerne dine hemmeligheder. Den hemmelige installation af gardiner passer til dem, der har meget brede vindueskarme, som ikke tillader gardiner frit at falde ned, når gardinstangen sidestilles med væggen. Fix gardin til strækloft kan være på en hvilken som helst afstand fra væggen. Den vigtigste ting at overveje er, når størrelsen af ​​en niche bestemmes.

Så, hvordan man sætter graden på en skjult måde. For at gøre dette er det nødvendigt at fastgøre det til udkastet til loftet på det sted, hvor det permanente sted for dets placering er planlagt.

Et par millimeter foran tagene skal du fast og sikkert rette en jævn stang. Det er han, der er grundlaget for nichen, og et stræk loft lærred vil blive knyttet til det.

Før du hænger gardinerne, kan du installere en baggrundsbelysning i nichen med et gardin, hvilket vil øge effekten af ​​vægtløshed og vil fokusere på den usædvanlige montering af cornice og selve vinduet. Billeder af disse usædvanlige interiørløsninger kan ses på internettet eller i porteføljen af ​​virksomheder, der beskæftiger sig med byggearbejde.

Valget af loftsgardiner og metoden til fastgørelsen afhænger kun af ejerskabets ønske og fantasi. Eksperimenter med dit eget interiør, men glem ikke, at i tilfælde af hævede lofter, efter installationen, vil det være umuligt at ændre noget.

Hvordan vælges gardin - cornice for stretch loft, hvordan man vedhæfter?

Den logiske konklusion af en større revision er udvælgelsen og ophængningen af ​​et gardin, der passer i stil og farve. Foretrukker standardversionen med vægbeslagene, er der normalt ingen yderligere problemer. Imidlertid har professionelle indretningsarkitekter allerede investeret en dybere betydning i ordet "gardin" i temmelig lang tid, hvilket giver dette indvendige objekt mere avancerede funktioner. Hvis du vælger en sådan moderne mulighed, bør du studere mere detaljeret funktionerne i sin installation samt funktionerne i kombination med stræklofter.

Formålet med gardiner til strækloft

Uanset formålet med lokalerne, uanset om det er en stue eller en streng kontor i business-centret, selv før du starter installationen af ​​en spænding loft struktur bør tænke på udseende, konsistens og metode til fastsættelse af gardiner og gardiner, der er omfattet vinduerne. Når alt er fast, er det kun muligt at påføre uoprettelig skade kun på det indstillede spændende lærred.

Hvis du oprindeligt er skeptisk til behovet for at installere gardiner, forsikrer vi dig om, at de stadig er nødvendige. Ud over rent praktiske funktioner, såsom beskyttelse mod uønsket sollys og nysgerrige blikke af forbipasserende, velvalgte gardiner og persienner giver interiøret et færdigt look, i stand til visuelt at øge højden af ​​rummet, og tilladt for installationen af ​​loftet gardiner niche, du kan installere en spektakulær højdepunkt.

Der er ingen særskilt type loftsgardiner designet specielt til installation under et loftsloft. Faktisk adskiller de sig ikke fra de almindelige dem helt, hvilket repræsenterer et tyndt dæk, der er fastgjort direkte til monteringsfladen.

Lignende bjælker er lavet til gardiner af forskellige typer materialer, du skal give dit valg til en eller anden af ​​dem under hensyntagen til vægten placeret på dem i de fremtidige gardiner:

 • Plast - giver dig mulighed for at lave gardinstænger af forskellige former og farver, der passer perfekt ind i enhver indvendig stilistisk orientering. Forskel i den acceptable pris og en praktisk. Sortimentet af denne slags cornices er repræsenteret af modeller, der varierer i udseende fra det enkleste til de mere respektable, dekoreret med en frontramme. (foto
 • Træ - den dyreste af de mulige muligheder for loft taggrunde. Passer perfekt i klassisk interiør, modstår mange gardiner og gardiner. Der er fra understreget enkel til eliten, dekoreret med eksklusiv udskæring. (foto
 • Metal - denne version af tagbøjlerne er i stand til at holde gardiner af tunge stoffer.

Gardiner til loftsmonterede gardiner ser meget mere attraktiv ud end almindelige væggardiner, hvilket giver dem en jævn efterspørgsel fra kunderne.

Hvordan gardin fastgøres

Ydermere adskiller loftgardinet sig næsten ikke fra vægkornet og sælges næsten i de fleste specialbutikker. Når du køber det, skal du sørge for, at det er korrekt, kontrollere om der er stikpropper og, hvis en er fastsat af modellen, af dekorative tape.

Gardinerne fastgøres til overfladen af ​​spændevævet ved to metoder:

Lad os foretage en reservation med det samme, hver af de nedenstående gardininstallationsmuligheder er kun mulig under forudsætning af, at installationen af ​​strækstof endnu ikke er udført.

Åben version af fastgørelseselementer

Det betragtes som traditionelt og er lavet ved hjælp af en bar af træ. Imidlertid er denne metode fra udgangspunktet for interiør design mindre attraktivt, fordi det ikke skjuler kroge og suspensioner.

Til implementeringen er det nødvendigt at udføre følgende række handlinger.

 • Vi bestemmer placeringen af ​​tagskægget, idet der tages hensyn til den nødvendige indrykning fra batteriet, fordi gardinerne ikke bør berøre det. Anvend markering på det valgte sted.
 • Længere langs rummets omkreds er det nødvendigt at vedhæfte en profil for at installere et strækloft.
 • Vi vedlægger en træblok med forborede huller med dowels langs den draget gardin installationslinje. Dens tykkelse skal nøjagtigt svare til afstanden fra strækmaterialet til loftet.
 • Vi behandler en træbjælke med antisvampsprimer for at forhindre den i at rive. Tværfladen er trods alt dårligt ventileret, og hvis fugt kommer ind i det, bliver tørringsprocessen strakt i lang tid.
 • Vi strækker strækloftet, ved at vi vedhæfter gardinet til træbjælken ved hjælp af skruer.

Spændingsdugen på gardinens fikseringspunkter brændes, hullerne forstærkes ved hjælp af polymerringene.

Lukket vej

Mere kompliceret og tidskrævende måde at installere loftsgardiner på. En mere tidskrævende og kompleks metode, hvis kerne ligger i det faktum, at gardindæk er skjult i nichen mellem væggen og kanten af ​​strækloftet. Takket være denne installationsmetode skaber den effekten, at gardinet falder direkte fra loftet, hvilket gør det muligt at gøre rummet som helhed og vinduet især højere.

Udført en lignende installationsmetode som følger.

 1. Baseret på størrelsen af ​​det forkøbte gardin er målene for den niche, hvor den vil blive installeret, bestemt. Målinger til strækloftet foretages først efter det.
 2. Fastgør gardinet til loftbasen ved hjælp af dykker med metalmuffer. Dowels installationstrin må ikke overstige 50 cm. (Foto
 3. På en kort afstand fra gardinet fastgør vi en træbjælke under profilen for at installere strækloftet. Overfladen af ​​denne bar skal behandles med en antifungal primer for at beskytte den mod råtning.
 4. Monter det hængende loft.

Ved installation af gardiner på strækloftet kan en hvilken som helst af de beskrevne metoder anvendes. Efter eget valg skal du vælge farver og stil på gardiner og tyl. Ved nøjagtig overholdelse af installationsteknologi vil du blive overrasket over resultatet, dejlig på attraktiviteten.