På hvilken højde at hænge en cornice til gardiner fra loftet

Tagene er længe blevet et uundværligt element af indretningen i en mands bolig. Uden det er det umuligt at hænge gardiner på vinduerne, som ikke kun beskytter værelserne mod for stærkt sollys, men også udfører dekorative funktioner. Installation af en cornice til en erfaren installatør tager ikke meget tid, men for begyndere er det ikke så nemt at klare denne opgave, selv om det ikke er en vanskelig opgave.

Før du leder tagskæggene hjemme, skal du forstå typer og funktioner af sådanne produkter. Der er en bred vifte af produkter på markedet, de adskiller sig fra hinanden ved hjælp af fastgørelsesmetode, design, fremstillingsmateriale samt den påtænkte installationsmetode.

På gardinskinner kan du som regel hænge et par gardiner.

Blandt de mest populære på markedet eaves ofte skelne profil. De er kompakte og nemme at installere, fremstillet hovedsageligt af plast og aluminium. Normalt er de designet til montering i loftet, men i nogle tilfælde kan de muliggøre muligheden for montering på væggen. Der er tre typer gardinprofil til gardiner:

 1. 1. Busbar - rektangulær, med specielle riller til montering af gardiner. Designet gør det muligt at hænge som et tyk gardin og flere tynde dåser.
 2. 2. Fleksibel. De kan få forskellige former, dekorere interiøret og gøre lokalet mere attraktivt og originalt. De har normalt kun en ekstern skinne, derfor er de velegnet til at fastgøre kun et gardin.
 3. 3. hårdt Produkter med en række fastgørelsesdele til gardiner. Ofte er de sat sammen med en anden type tværstang, så flere gardiner kan installeres.

Den anden populære type tværstang er teleskopisk. Disse er små, lyse vandrette barer helt skjult bag gardiner, så de behøver ikke at have et attraktivt udseende. De er lavet af forskellige materialer, der starter med naturligt træ og slutter med metaller og plast. De installeres altid på væggene ved hjælp af specialbeslag eller almindelige skruer.

Rod - er rektangulære og runde, de er ikke gemt bag gardinerne. Fastgørelsen udføres på bekostning af strenge eller ringe, syet til stofkluden. Forskellige typer af sådanne produkter kan konstrueres både til montering på væggen og til montering i loftet ved hjælp af profiler, der følger med hovedproduktet. De kan have alle slags dekorative elementer, for eksempel smukke klemmer. Lavet af træ, plast og metal.

I nogle tilfælde anvendes tynde strenggardinholdere i boliger og lejligheder. De er et stålkabel, strakt under loftet, hvor et lærred er hængt med kroge eller klip. Oftest bruges de i minimalistisk interiør, og de tillader montering både på væggen og til loftet ved hjælp af beslag. Ikke egnet til hængende gardiner fra tunge materialer. Ved udvælgelse og korrekt installation af gardinskinner i huset med egne hænder, skal du tage højde for interiørets stil, de anvendte gardiner, de materialer, hvorfra væggene og loftet er lavet. Dette er den eneste måde at sikre, at installationen udføres korrekt, og reparationer vil føre til udsmykning af rummet.

Til selvinstallation af gardinholdere er der altid brug for specielle forbrugsstoffer og værktøjer:

 • brugte skruer (skruer, beslag eller andre);
 • selve linjen
 • linjal eller målebånd
 • bore;
 • skruetrækker;
 • en blyant.

Det første skridt er at lave et væglayout.

Så snart alt hvad du behøver er klar, kan du fortsætte med at vælge installationssted. Det anbefales først at bestemme midten af ​​vinduet og måle lige afstande til fastgørelsespunkterne på tagskæggene med beslag på begge sider af setpunktet. Det anbefales på det kraftigste at sætte parenteser i nærheden af ​​vinduesåbningen. Den minimale afstand til vinduet fra fastgørelseselementerne skal være 30 cm, og nogle gange mere. Denne afstand giver dig mulighed for fuldt ud at åbne vinduet og skubbe gardinerne fra hinanden. Det er også vigtigt at vælge den korrekte afstand fra loftet, inden du hænger tagskæggene. Afhængig af typen af ​​tværstang kan denne afstand variere fra 5 til 15 cm. Men hvis det ønskes, kan afstanden fra loftet øges eller formindskes, da denne værdi ikke har nogen teknisk værdi, er det vigtigste, at produktet ser organisk ud i rummet. Det er meget vigtigere at bestemme højden af ​​gardinholderen korrekt til vinduet. Det skal være sådan, at du let kan åbne og lukke vinduet, uanset hvilken position gardinerne er i.

Ved mærkning af monteringsstederne på fastgørelsesanordninger er det nødvendigt at fokusere på loftet og ikke på vinduesrammen eller niveauet. I mange huse og lejligheder kan loftet næppe kaldes ideelt selv, og hvis tværstangen er sat til niveau, ser rummet visuelt buet ud, hvilket bestemt ikke øger dets attraktivitet.

Beslagene skrues fast på væggen med skruer

Når de bedst egnede steder til fastgørelse af tagskægget bestemmes, er det nødvendigt at markere dem på væggen med en markør eller blyant. På disse steder er det nu nødvendigt at lave huller, som efterfølgende drives ind med dowels. Herefter skrues beslagene fast på væggen med skruer, og tværstangen er hængt på dem med de fastgørelser, der allerede er sat på til installation af gardiner. Nu er det kun at fastgøre produktet på væggen, og du kan hænge gardin.

Montering af en cornice i loftet er lige så let som på en væg. Den væsentligste forskel mellem disse monteringsmetoder er, at i forbindelse med markering skal de valgte steder til montering af beslagene placeres i samme afstand fra væggen. Glem ikke om tilstedeværelsen under vinduesvarmeren, hvis det er, så behøver du ikke placere cornice i umiddelbar nærhed af væggen.

Plast cornice er fastgjort direkte til loftet, uden parentes

Antallet af beslag til installation af produktet i loftet bestemmes ud fra dets længde. Holderen af ​​gardiner op til 2 m lange kan hænges på to fastgørelsesanordninger placeret ved sine kanter; for pålidelig installation af længerevarer er det bedre at bruge 3 beslag, hvoraf den ene skal rette sin centrale del i loftet.

Der findes en lidt anden installationsplan for plastprofiler, hvor gardiner kan hænges. Før du monterer en sådan tværstang, skal du sørge for, at den har den rigtige størrelse. Ofte er det længere end nødvendigt, og i dette tilfælde skal det forkortes med en hacksav. Derefter skal du forberede den til installation ved at skabe huller i den til fastgørelse. For at udføre et sådant arbejde så omhyggeligt som muligt anbefales det at anvende øvelser med forskellige diametre. For det første er der skabt et gennemgående hul på ydersiden af ​​tagskæggene, lige i diameter til hovedet på den valgte skrue, og efter en tynd boring gennemføres hullet. Det er bedst at starte boring fra midten af ​​tværstangen og gøre efterfølgende huller på hver side af midten på en afstand af 50 cm. Hvis du planlægger at hænge tunge gardiner i rummet, kan du reducere afstanden mellem armaturerne til 40 cm, hvilket gør det muligt at forbedre profilen på loftet på en mere sikker måde.

Når alt er klar til den endelige installation, skal du vedhæfte tagene til loftet, markere de fremtidige fixings steder med en blyant og bore det nødvendige antal huller i loftet ved hjælp af disse mærker. Efter kørsel af dowels anbringes en cornice på loftet og fastgøres med skruer. Montering på træloft er endnu nemmere at gøre - skru bare plastprofilen med skruer.

Således er montering af en cornice for gardiner i hjemmet en gennemførlig opgave for enhver ejer, det er kun vigtigt at vælge det produkt, der skal monteres, og metoden til at montere den på væggen i tide.

Hvordan vælges gardiner til gardiner under strækloftet?

Stræklofter på grund af dets mange forskellige teksturer, farver og former har opnået stor popularitet i indretning. Ved udformning af strækstof skal mange faktorer overvejes. Hvordan man effektivt placerer gardinerne i kombination med et moderne loft, beskrives i denne artikel.

Særlige egenskaber

Gardin i mange menneskers sind - det er et let vindue gardin. I reparationsarbejdet og i udviklingen af ​​designprojekter har dette koncept en lidt anden betydning. Under gardinet henvises til loftkonstruktionen til fastsættelse af gardiner. Ved tanken om, hvordan man hænger gardinerne, husker mange mennesker tagene. Men den klassiske lige cornice vil ikke altid være den mest effektive og passende måde at holde vinduesgardinerne på.

Derfor er det vigtigt at overveje fordelene ved at bruge gardiner:

 • Deres brug kan være et ekstra element af zoneinddeling i rummet. Gardiner adskiller ikke kun vinduet, men også separate dele, der skal skjules fra nysgerrige øjne.
 • Installation af skjulte enheder øger visuelt rummet.
 • Stort udvalg af produkter og muligheden for forskellige måder at montere og placere. Gardiner kan opstilles til lofter på flere plan og til strukturer af kompleks form.
 • Der er et installationssystem til styringssystem. Du kan bruge fjernbetjeningen til at lukke og åbne gardinerne.
 • I modsætning til væggitter er vægens højde ikke "spist op". Tværtimod synes lofterne at være højere.
 • Evnen til at installere i gardinets yderligere belysning, f.eks. LED-belysning. Det ser meget imponerende ud og understreger din valgte type gardiner.

Der er en bred vifte af typer gardiner. Først skal du overveje, hvilke materialer de er lavet af.

 • Aluminium. Metal konstruktion pålidelig og let. Sandt nok er de kun egnet til lette stofgardiner.
 • Plast - en af ​​de mest almindelige muligheder. Produkter fra den er tilgængelige efter pris kriterier, forskellige i farve, de er nemme at bruge. Vedligehold større vægt end aluminium og let fast.
 • Stål. Det er et forholdsvis holdbart metal. Produkter af den er pålidelige og holdbare. De kan hænge lærredet af tunge og dyre materialer, fx fløjl med store kvaster. Sådanne gardiner kan være dekoreret med forskellige foringer. Dette udvider valget af stilarter, hvor de skal anvendes.
 • Træ. Den dyreste og naturlige løsning. I små værelser med lave lofter vil chic design gå tabt. Landehuse, haller og lejligheder med høje mure vil være det perfekte sted at installere dem.

Ved placeringsmetoden kan du vælge følgende typer produkter:

 • Den mest effektive metode til fastgørelse - skjult gardin. Det vil ikke være nemt for en uforberedt efterbehandler at udføre en sådan konstruktion, men resultatet er værd at indsatsen. Det er umuligt at fastgøre kronerne direkte til stræklofterne. Lerret er ikke designet til belastninger fra gardiner og strukturer. Derfor dannes en hemmelig niche mellem udkastet til loftet og spændingsmaterialet. Den kan laves ved hjælp af metalprofiler og gipsvæg. Indvendigt monteret montering til gardiner uden at røre det dekorative stof. Udsigten er meget usædvanlig: gardiner flyder i luften. Dette letter pladsen og tilføjer lydstyrken til rummet.

Hvis rummet har en indirekte form ved vinduerne - hjørner eller en halvcirkel, kan konturer gentages ved hjælp af skjulte taggrunde. Således vil du i stedet for ulejligheden ved planlægningen få en spektakulær og stilfuld accent i dit interiør.

 • En type fastgørelse er et baguette gardin. Dens forskel fra de skjulte i stedet for den dekorative funktion. Eaves indlejret i fordybninger i loftet er dækket af forskellige mønstrede elementer. Det ser mere interessant ud end almindelige vægkanter, fordi du ikke kan se kanterne af gardiner, inventar og ingen hængende elementer.
 • I det tredje tilfælde er grundlaget for designet hypotekslånet. Dette er et tømmer, der er fastgjort til det hårde loft. Efter montering af spændeklædningsgardinerne fastgjort til den. En almindelig form for fastgørelse, men gardinerne skal åbne og lukke forsigtigt, da spændevævet kan blive beskadiget.

Du kan ofte finde gardiner på vinduerne på flere niveauer. Tættere på brillerne har tule, bagved - gardiner, og så kan de tilføje lambrequins. I tilfælde af gardinarmaturer er dette også muligt. Der er to- og tre-rækken typer af produkter, ud over standard single.

Sådan repareres?

I tilfælde af at du ikke er sikker på dine evner eller ikke vil bruge ekstra tid, er det bedre at vende sig til specialister. De vil hjælpe dig med at finde de nødvendige materialer, rådgive i overensstemmelse med rummets egenskaber og installere den ønskede monteringsindstilling uden problemer. Ofte kan dette gøres samtidig med installation af et strækloft. Men hvis du har nogen reparation og efterbehandling erfaring og tilgængelige værktøjer, vil du være i stand til at fuldføre hele installationen selv.

Først og fremmest skal du beslutte dig for muligheden for materiale til fastgørelse. I de fleste lejligheder vil standard plastprodukter gøre. Dernæst skal du måle vinduesåbningen og installere den ønskede længde af tagskæggene. Nu er det fashionabelt at lukke hele væggen med gardiner, især hvis rummet er langstrakt, og vinduet er i den smalle del.

Efter at have købt gardinerne, vil det være klart hvilke parametre der skal beregnes for dets installation.

Hvis du forsømmer disse handlinger, vil der være stor risiko for skade på hele overfladen af ​​strækloftet. Den høje højde af tagskægget forhindrer installationen af ​​lærredet. Forsøg på at installere et fastgørelsesmiddel til gardiner efter afslutningen af ​​loftspændingen i tilfælde af brug af en niche vil helt sikkert føre dig til huller og defekter på det spændte materiale.

Fra værktøj og materialer vil en ekstra skruetrækker, borer og fastgørelsesdele - skruer og dykker være nyttige.

Nedenfor er der to muligheder for installation af gardiner.

Lukket vej (med niche)

Først skal du rette gardinet til loftet i den rigtige afstand fra vinduet. Fastgørelsesanordningerne skal skrues direkte ind i bunden af ​​loftet. Ofte er det en betonplade. I dette tilfælde skal du bruge dowels. Hvis du beslutter dig for at lave et loftsloft i et træhus, skal du bruge selvdrejende skruer. Så er det nødvendigt at trække sig tilbage i en sådan afstand af væggen, som vinduesåbningen er placeret, så gardinerne kan bevæge sig frit og falde ned uden at blive fanget på nichens kant. Installationen er som regel lavet i 20-30 cm fra væggens overflade.

Derefter skal du spike en træbjælke. Et vigtigt punkt er forbehandling af træ med særlige imprægneringer for at beskytte mod svampe og skimmelsvamp.

Til den nederste kant af den stråleindstillede profil til fastgørelse af spændevævet. Efter at PVC-loftet er strakt, kan du hænge de valgte gardiner og bruge dem med glæde.

Der er en nuance. Du kan prøve at lave filmmaterialet til baren. For at gøre dette skal i stedet for montering af profil på bunden af ​​træet vedhæftes bøjningen og monteringen - indstilles i øverste kant af stangen ved siden af ​​trækloftet.

Denne mulighed er den dyreste, der kræver stor omhu, men æstetisk - den mest rentable, fordi et umalet træ kan skjules fra nysgerrige øjne bag en filmcoating.

Sådan hænger du en cornice: regler, funktioner, installation

Montering og sikring af cornice til mesteren er et spørgsmål om en kvart time, hvor det er sværere for en amatør, som på alle måder vil gøre sit hjemmearbejde med egne hænder. Hvis du anser dig selv for at være blandt dem, skynder vi os til at fortælle dig, hvordan du korrekt hænger gardinstænger til gardiner.

Sådan hænger gardiner på loftet cornices er et spørgsmål, der ikke er fremmed for nogen, der søger at skabe trøst i deres hjem

Beregning er en delikat substans

Før du hænger taggen på væggen og tager boret op, er det nødvendigt at udføre den korrekte beregning af dens placering. Det er vigtigt ikke kun på hvilken afstand fra vinduet at hænge kronen, men også det korrekte valg af længden af ​​strukturen.

Mål vægmets samlede bredde, tilføj 40 cm til figuren, hvis der er to vinduer i rummet ved siden af ​​det, skal du tilføje 20 cm.

Før hængning af loftstøbningen begynder installationen med måling af vinduets bredde.

 • Regel nummer 1. Uanset hvilket system der vælges (loft eller væg), skal længden af ​​tagene være 30-50 cm længere end vinduesåbningen.
 • Regel nummer 2. For at gardinerne ikke skal blande vinduets åbning, skal afstanden fra gardinet til vinduet være mindst 5-7 cm.
 • Regel nummer 3. For at gardinerne ikke skal røre ved radiatorerne og vinduesrammen, skal man overveje afstanden fra indgangen fra gardinet til væggen, som skal være over 10 cm.
 • Regel nummer 4. Hvor langt fra loftet for at hænge en cornice? Afstanden til loftet er dog et individuelt spørgsmål, men efterhånden som øvelsen viser, jo højere taggen er, desto mere attraktivt er vinduet, derfor ikke mere end 10 cm. (Se også artiklen Loftindretning: funktioner.)

At bestemme i hvilken højde at hænge kronen til gardiner, skal du ikke glemme, at de er designet til ikke blot at udføre en dekorativ, men også en funktionel opgave.

Installationsregler

ansøgning markup

 1. Inden du hænger gardinskinnerne, skal du bestemme midten af ​​vinduet og måle i begge retninger de samme segmenter, i enderne af hvilke beslagene fastgøres. Husk om den krævede margen på 30-40 cm på hver side af vinduesåbningen, hvorfor den bliver helt åben med gardinerne samlet.

Billeder af din pålidelige assistent - et niveau, der kan forhindre alle unøjagtigheder i målingerne

 1. Over vinduet på væggen skal du mærke med en blyant i form af en lodret linje, måle afstanden fra loftet og markere den med et vandret mærke. Fra markeringen i begge retninger skal du afsætte afstanden til tagene. Krydset mellem de to mærker er fastgørelsespunkterne for parenteserne.

Vær opmærksom!
Alle målinger er i forhold til loftet, snarere end horisontlinjen.
Faktum er, at lofter ofte har en skråning, og skråningerne skal gentage det, ellers vil der være en fornemmelse af krumning.

Monteringsfunktioner

 1. Hvis installationen skal være på vægge af skrøbeligt materiale, vil der i de fleste tilfælde være nok huller med en diameter på 12 mm Dowels til sådanne huller er beregnet til skrue i lange og tykke skruer, dowels med mindre diameter indsættes i hullerne i store dowels, drevet ind af lyse slag af en hammer.

Vær opmærksom!
Denne fastgørelsesmetode har en betydelig fordel for en nybegynder - giver mulighed for en stor fejl i boringen af ​​huller.

Monteringsvejledning Metalaksler med dekorative elementer

 1. Hvis du planlægger at opveje de tidligere monterede taggafler, og du skal selv afhente fastgørelserne, skal du bruge købsankre med indvendig gevind.
  Inden montering af loftets tagkonstruktion skal du bore huller med den ønskede diameter, indsætte ankre og blæse dem over skæget og sy dem inde i hullerne. Ankre giver en ret stærk montering, så deres antal kan være mindre end antallet af skruer med stik.
 2. String gardin stænger kan placeres både på loftet og på væggene. På visse fastsættelsespunkter bor bor huller, køre i plastikskiver, skrue med skruer, indsæt strengen, fastgør den og stræk den med en spændeanordning, som er placeret på foden.

Sekvens, hvordan man hænger ordentligt på en streng

Fastgørelsesanordninger afhængigt af typen af ​​tagskinner

Fejl arbejde

Hvad skal man gøre, hvis der laves fejl, når man vælger eller beregner fastgørelsespunkterne på tagskægget? Det vigtigste er ikke travlt med fortvivlelse og bliver forstyrret. Overvej de to mest almindelige novice miss.

Problemet med for lang cornice kan løses med en hacksav, den eneste begrænsning er tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer, det er sandsynligt, at cornice vil miste sin visuelle appel.

Hvis cornice var for lille eller standardmodellerne ikke passer til en lang væg, skal du gå på jagt efter specielle fastgørelsesanordninger, som let giver hovedlængden mulighed for at tilslutte den ekstra uden at forstyrre bevægelsen af ​​krogeløberne.

konklusion

Inden du hænger gardinerne på loftet og gemmer komfort i huset, skal du forstå betydningen af ​​det forberedende arbejde og den tekniske installation. Efterhånden vil selv de smukkeste gardiner ikke se attraktive ud på en krøllet fast cornice. Og for at du ikke skal lave fejl, har vi forberedt dig en video i denne artikel.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.