Valg af gardiner i hallen på loftet cornice

Vinduesdekoration er et ekstremt vigtigt element i den indre løsning af ethvert rum. Specielt omhyggeligt er det nødvendigt at henvende sig til valg af muligheder for hallen, for det er her, hvor hele familien samles mest, gæster modtages.

Billedet viser et eksempel på gardiner til en hal på loftet cornice med en stiv lambrequin. Denne designmulighed ser meget stilfuld ud og skjuler tagene selv.

Talrige designkataloger viser de nye gardiner i 2017, hvoraf de fleste er fastgjort til loftlisterne. Overvej de mest originale ideer, der sikkert kan bruges i moderne interiører.

Varianter af loft taggrunde

I dag er der flere sorter af taggrænser. Deres valg er påvirket af multi-lag drapering, stofdensitet, stilistisk enhed, type loft. Disse kan være:

 • String. Hvis du vælger en sådan model, skal du ikke glemme at give en anden fastgørelse i midten, så ledningen ikke suger under lærredets vægt.
 • Profil. Sådanne gardinstænger kan være plastik (maks. Længde 3 meter) og metal (op til 6 meter lang). Et særpræg ved dette design er muligheden for afrunding, hvilket gør dem uundværlige ved udformning af vinduesåbninger af ikke-standardformer.
 • Baguette. De er lavet af naturligt træ og er en ekspressiv detaljer, ikke kun i vinduets udsmykning, men også i hele interiøret. De er designet til øget belastning.

Det er kun at afgøre, hvilke gardiner der kan fastgøre hver af disse tagger.

Dette design skaber følelsen af, at gardinerne flyder lige fra loftet.

Eaves selv er installeret i en niche og er slet ikke synlig bag strækloftet.

Tekstiler og monteringsmetoder

Vælg en passende taghule skal være baseret på hvilken model af gardiner du vælger til dit hjem:

 • Let sengetøj og tyll. For taffeta, blonder, organza, chiffon, ville den bedste mulighed være streng design. Visuelt kan de ikke engang mærke sig, men de tillader, at vægtløse tekstiler ser let og så naturligt som muligt.
 • Portieres og tykke gardiner. Gardiner lavet af mellemstore og tunge stoffer er bedst monteret på baguette eller profilskårer af metal. I dag er der to- og tre-trins loftsmodeller til salg, der tåler imponerende vægt og giver dig mulighed for at skabe effektive kombinationer af flere typer lærred.
 • Gardiner med lambrequin. Fastgør en lambrequin på loftet cornices har sine egne nuancer. Fabrikanter har leveret specielle hjørner med velcro. Hvis du vælger denne mulighed for dig selv, så skal den anden del syes til lambrequin lærredet. Hvis over tid, under kludens vægt begynder velcroen at skrælle, brug lim. Det er muligt at fastgøre lærred og kroge. I dette tilfælde syes et specielt bånd til lambrequins sømfulde side. Glem ikke at sætte propperne på krogen, så pelmet befinder sig i spændt og stationært tilstand.

Billedet viser et eksempel på gardiner i hallen på et snoet loftkornet.

At kende disse nuancer, kan du nemt vælge det rigtige loftkornet under vendingoptionsgardinerne.

Det er kun at overveje de mest populære denne sæson muligheder for gardiner, som kan fastgøres på loftet skinner.

Værelsesstørrelse, stil og gardin type

Den rummelige hal med højt til loftet og indrettet i minimalistisk stil, vil blive effektivt dekoreret med gardiner, syet af stof med et ret stort mønster. Hvis du er beundrere af klassikere, så kan sådanne portieres tilføjes med en frynse, strømpebånd.

På billedet er et eksempel på, hvordan du kan smukt dække cornice til gardiner ved hjælp af en loft baguette (sokkel). Denne mulighed er perfekt, hvis du ikke har ophængt lofter.

Flerlags lærred vil være et godt valg.

Undgå at udelukke fra valget og modellerne med lambrequins. De kan være både anstrengt og fri. Ceiling cornices til dem kan vælge som flerfarvet og monofonisk.

Efter at have gennemgået fotoet af de seneste innovationer i 2017 kan du se, at modeudviklingen er kombinationen af ​​let vægtløs tyl, tykke mørke gardiner og den originale lambrequin. For at gøre kompositionen komplet, hent et par store tilbehør:

 • originale fastgørelseselementer fascinerende design;
 • Håndlavede holdere i Macrame-stil;
 • volumetriske bue af satinbånd.

De moderne design passer harmonisk ind i persiennerne, romersk og rullegardiner.

Men i hallen er det bedre at kombinere dem med gardiner af tyll eller tykke gardinstoffer.

Farveopløsning

Når man vælger indretningen af ​​de rummelige haller, fokuserer designerne ofte på vinduet og vælger gardiner af lys nuancer. Varme og hjem komfort hjælper med at skabe orange eller gule gardiner.

Dette er den optimale løsning for værelser beliggende på nordsiden af ​​huset. Værelser, der er fyldt med sollys det meste af dagen, vil ikke være lidt "kølige" ved at samle stoffer af blå-blå eller gråtoner.

Ofte i dag er der stuer med lave lofter. Visuelt korrekt denne mangel vil hjælpe gardinerne med et lodret mønster monteret på loftet cornice.

Lys nuancer bidrager også til den eksterne transformation af rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Horisontale tegninger på lærredet vil visuelt udvide rummet.

Ved at vælge stoffet, der skal fastgøres på loftlisterne, er det i første omgang nødvendigt at gå videre fra vægindretningen. Almindelig tapet eller farvning understreger effektivt gardinerne med et mønster, usædvanlige udskrifter, lyse elementer i indretningen.

Hvis de kunstneriske motiver er til stede i væggenes udsmykning, skal gardinerne tværtimod være ensformede, ellers vil en klar søgning resultere, og rummet vil miste sin harmoni.

Enkle og lakoniske stoffer vil se originale på farvede dekorative loftkanter.

Egenskaber ved valget af gardiner

Designerkataloger, der indeholder billeder af vinduesdekoration med gardiner fastgjort til loftlisterne, bliver dine bedste guider ved at vælge den perfekte løsning til dit hjem.

I stuer med højt til loftet vil gardiner kombineret med lambrequins se stilfulde og elegante.

Desuden vil de hjælpe med at skjule nogle rammefelter.

Det er nødvendigt at give en ekstra streng til deres fiksering, fordi de hele tiden skal være i spændingstilstand.

Vær opmærksom på blonder lambrequins - dette er en af ​​de nyeste innovationer i design af vinduer.

I dette tilfælde skal hovedvægten være på blonder strimmel, så vælg enkle og koniske taggange uden indretning.

Billedet viser et eksempel på gardiner i hallen på loftet cornice med en openwork pelmet.

For moderne minimalistiske interiører vil et godt udseende være en værdifuld mulighed. Det kan kombineres med tyll eller fuld tætte gardiner.

Rigtheden af ​​indretningen og farverne på trådene giver dig mulighed for fuldt ud at afsløre din fantasi.

Hvis hallens udsmykning er temmelig monotont, skal du hente muslinen af ​​flere farver, der passer ind i den generelle farvepalet. Som indretning kan du bruge perler, palæer, småsten osv.

Klassiske gardiner kan suppleres med spektakulære pickups, dekorative tøjnåle, hårnåle. Sortimentet af stoffer, teksturer, farve løsninger giver alle mulighed for nemt at finde de mest effektive og værdige løsninger til deres stue.

Loftslisterne bliver uundværlige, når du laver et karruselvindue. Typen stof vil give en generel indflydelse på interiøret.

Tunge gardiner med tykt draperi passer perfekt ind i en elitisk aristokratisk indstilling. Let vægtløst gardin skaber en atmosfære af lyshed, romantik.

Eksperiment, kombinere forskellige materialer, komplementere dem med ikke-trivielle dekorative elementer, og du er garanteret at få den mest stilfulde og usædvanlige vinduesdekoration. Disse billeder bliver dine trofaste hjælpere og inspirationskilder.

Lofts gardin stænger

Et interessant alternativ til de klassiske væglister er loftsgardiner. Du vil lære om karakteristika og fordele ved sådanne taggitter fra denne artikel.

Indhold:

Fordele ved loftet corners

 • Gardiner fra gulv til loft "forøg" rummet, gør det højere og mere rummeligt;

 • Et gardin, der dækker rummet fra loftet til gulvet, hjælper med at skjule mindre defekter i væggen eller tapetet.
 • Loftet cornice bliver let til en mur med parentes;
 • Den uklare cornice hjælper med at gøre opmærksom på gardinerne, og baguetten selv bliver en catchy og stilfuld del af rumdesignet.
 • Typer af taghætter

  Ceiling cornices kan opdeles i flere typer:

  1. Ifølge fremstillingsmaterialet er cornicesne inddelt i plast, træ og metal (herunder aluminium).

  • Plastgardinstænger er billige og praktiske. Der er både enkle modeller, næsten umærkelige og chic varianter med en baguette bar, der er værd at enhver indretning.

 • Metal gardin stænger er meget holdbare og er ideelle til tunge gardiner og gardiner. Sådanne tagskærme er velegnede både til værelser i moderne "hi-tech" eller "moderne" stilarter: glitter af metal og vægt på moderne materialer og til vintage "retro" og "provence" stilarter: en kombination af klassisk og komfort.
 • Ofte anvendes sådanne cornices i badeværelser, hvor træ er uhensigtsmæssigt og plastik er ikke imponerende.

  Sådanne tagger i minimalistisk interiør, samt i værelser indrettet i skandinavisk stil, se smukke ud.

  • Wooden cornice er miljøvenlig. På grund af materialets konsistens kan en sådan cornice blive dekoreret med indviklede udskæringer (versionen med en baguette strimmel) eller efterladt den understreget med enkel og streng.

  2. Udseende: skjult og dekorativt.

  • Skjulte loftholder til gardiner er nødvendige for visuelt at forstørre rummet.

  For at camouflere taggaflet, bruges der undertiden en baguetteplade efter at ramme loftet.

 • Dekorative hjørner - en fuld del af designrummet. Deres udseende bør kombineres med møbler, andre dekorative elementer, tekstur og farve på gardiner.
 • 3. Ved konfiguration: runde, streng, profil.

  Runde loftkorn er en stang af metal, plast eller træ, liggende på parentes fastgjort til loftet.

  Stringafskærmninger er den tynde streng strækket mellem to fastgørelser. Denne mulighed er kun egnet til tynde, vægtløse gardiner og gardiner.

  Profilafskærmninger er hele systemet leveret med stier til løbere, styringsmekanismen, klemmer og hætter.

  Sådanne cornices er opdelt i single eller multi-row.

  Dagsgardiner - en god mulighed for et moderne interiør - kransen er ikke nødvendig overhovedet, læs mere her → http://2okna.net/rolshtory/rulonnye-shtory-den-noch.html

  Vi bør også fremhæve det fleksible loft cornice - den ideelle løsning til buede gangene, værelser med karavinkanaler og udførelsen af ​​design ideer til dekoration af et værelse med draperier.

  Den fleksible loftkornet er fremragende til ikke-standard vinduesåbninger og arkitektonisk usædvanlige lokaler.

  4. I henhold til formularen kan sådanne typer af loftkanter skelnes: vinklet, lige, med afrundede hjørner afrundet.

  Hjørne loftet corners er alsidige og komfortable. De er velegnede både til almindelige vinduer og til værelser med et karbadvindue.

  For værelser med afrundede nicher er afrundede loftsskinner ideelle. De er også relevante for ethvert rum, hvor du vil oprette noget originalt: et baldakin, en skærm mv.

  Bøjede hjørner tillader gardiner at passe tæt på vinduet. På grund af dette trænger mindre kold luft og lys ind i rummet (hvis du trækker dem ned).

  Den sædvanlige lige loftet cornice er ideel til alle former for stigende gardiner.

  Sådan installeres et loft cornice

  1. Vi bemærker, hvor parenteserne vil være placeret i loftet.
  2. Fastgør dem med skruer til bestemte steder.
  3. Installer tagbøjlerne.
  4. Du kan hænge gardinerne!

  Profilafskærmninger er noget sværere at installere, men efter instruktionerne kan du klare uden at have særlige færdigheder.

  Anmeldelse af priserne i Moskva

  Prisen på cornice afhænger af materialet i dens fremstilling, på egenskaberne af dets design og design, og størrelsen af ​​cornice er vigtig.

  1. Plast cornice kan købes til 352 rubler (to-rækken).
  2. Cornice med plastik tape (en simpel design option) vil koste 495 rubler.
  3. Aluminiumskorn er dyrere - fra 600 rubler.
  4. Priserne på baguette taggrunde fra et træ begynder fra en og en halv tusind rubler.
  5. Profil cornice vil være din for mængden af ​​400 rubler.
  6. Metal loft cornice (single row, round) koster fra 314 rubler.

  Fotogalleriet viser dig alle de forskellige loftslister.

  Loftet cornice

  Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. For at gøre situationen mere attraktiv er det nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af ​​alle detaljer. Disse omfatter matchende stil og farve på gardiner, tæpper, dekorative elementer og cornices. Vi vil snakke om sidstnævnte mere detaljeret.

  Hvad er og hvordan det ser ud?

  Ceiling cornices er blevet en fremragende erstatning for væg muligheder. Med disse strukturer kan du visuelt lave lofterne i rummet højere. De fastgøres direkte til loftet.

  Der er mange sorter af sådanne taggrunde. De adskiller sig fra hinanden ikke kun i de materialer, de er fremstillet af, men også i deres design:

  • En af de mest holdbare er profilskinner. Oftest er de lavet af aluminium og er holdbare. Hvis du vendte sig til sådanne detaljer, vil du have et stort nok felt til udsmykning af vinduesåbninger. De kan males i en hvilken som helst farve i overensstemmelse med indretningens tone.
  • Tagdækkerne, der repræsenterer plastdæk, er meget udbredte i dag. Disse sorter er præsenteret i et stort sortiment. De ser harmoniske ud i mange interiører, så du kan vælge den rigtige mulighed for enhver ensemble. Mange købere vælger præcis cornices-dæk, da de er billige og ikke kræver særlig pleje.

  Det er værd at bemærke, at sådanne mønstre er let skjult. Det er således muligt at fokusere ikke på tagskægget, men på et andet element i interiøret.

  • Mange butikker sælger i dag specielle skjulte hjørner. Hovedforskellen mellem disse usynlige produkter er, at de er fastgjort under de mest almindelige loftsplint. Ved hjælp af en sådan interessant maskering skabes en fantastisk effekt af faldgardiner fra loftets overflade.
  • Dekorative baguette cornices betragtes som elegante og luksuriøse. Den billigste er modeller fra plastik, og mulighederne fra et naturligt træ har den højeste pris. Loft baguetter er fastgjort til overfladen af ​​loftet, som giver dig mulighed for at hænge på dem absolut enhver form for gardiner. For eksempel kan det være tungt og tæt væv. Indramning loftsdesign kan nemt modstå næsten enhver belastning.

  Også skygger adskiller sig fra hinanden i form.

  De mest almindelige er klassiske lige og flade sorter. Til ikke-standardlayouter er buede (buede) hjørner ideelle. De mest almindelige halvcirkelformede strukturer, men afhængig af rummets struktur kan de også være vinkelformede.

  Afhængig af typen af ​​konfiguration skelner man mellem følgende skråninger:

  • Runde. Sådanne modeller er en bar fremstillet af træ, plast eller metal. Runde kroge er fastgjort til loftet med specielle beslag.
  • String. Lignende typer af cornices består af en tynd streng og to monteringer, mellem hvilke den er strakt. Stang gardin stænger er ikke meget holdbare. De anbefales ikke at hænge tunge gardiner, da de ikke er designet til store belastninger.
  • Cane. Disse gardinstænger gentager i mange henseender strengmodellerne, men i stedet for en fiskelinie i dem er der en tynd strimmel af metal eller træ.

  Ofte er loftsstænger suppleret med en speciel kontrolledning. Forskellige designs med:

  • Glidemekanisme. Sådanne sorter forenkler brugen af ​​gardiner. Lofter af enhver længde og bredde kan hænge på sådanne gardinstænger, og de åbner og lukker ved hjælp af en lille bevægelse af armen. For at gøre dette skal du blot trække kontrolledningen.
  • Med løftemekanisme. Sådanne designs anvendes til forskellige typer gardiner. Det kan være romerske, franske eller østrigske gardiner. Eaves med en løftemekanisme har også en kontrolledning, der trækker på som lærredet stiger op og danner tynde folder.

  Hertil kommer, at loftet er en-række, dobbelt-række og tre-rad. På strukturer med mange rækker kan du lave meget smukke og storslåede gardiner.

  fund

  Loftsplader har altid i et sæt forskellige detaljer om tilbehør. For eksempel i profilprofilerne har den indre del specielle rulleskinner. I hver er en separat krog fastgjort til hver rulle, som derefter hænges med tyll eller gardiner. Også i profilstrukturerne er der forskellige kontrolmekanismer, stik, foring og lås.

  I de runde hjørner, der repræsenterer stangen, er der specielle beslag, som de er fastgjort på overfladen af ​​loftet i rummet. Også i dag i forretningerne kan du finde smukke hængende cornices, dekoreret med en baguette bar eller en bulwark. I de fleste designs er der endehætter, kroge og specielle stop.

  Hvis du vil oprette et originalt og lyst interiør, skal du vælge et loftkornet, hvor der er en LED stripe. Ofte strækker den sig langs hele gardinens længde og er placeret i dens indre del.

  dimensioner

  I dag er loftsskærer med en længde på 330, 350 cm og 4 meter i stor efterspørgsel. Sådanne modeller anses for at være de mest praktiske at bruge, og de kan let transporteres i en bil. Men der er også kortere profiler fra 0,25 meter. Ofte bruges lignende genstande til at dekorere karnappevinduet.

  Bredden af ​​cornice afhænger stort set af det planlagte antal gardiner. Jo flere af dem og jo mere vægt de har, jo bredere skal strukturen være. De mest almindelige muligheder er fra 1 til 20 cm brede. Til lette gardiner bestående af et lag (for eksempel fra hør) er tynde varianter velegnede.

  Hvis du vil hænge tunge og tætte materialer på gardinen, er det bedre at vælge en bred prøve med en bredde på 100 mm eller mere.

  materialer

  Ceiling cornices er lavet af forskellige materialer. Denne indikator påvirker direkte omkostningerne ved produktet og dets ydelse.

  plast

  Den letteste og billigste er plastikdesign. Dette fælles materiale er så enkelt som muligt i forarbejdning, så i dag kan du finde gardinstænger i meget forskellige designs til salg. Ved hjælp af sådanne elementer kan du skabe et meget interessant og stilfuldt interiør til ethvert værelse.

  Den billigste er plastikdesign i hvidt. De er ideelle til dekoration af standard PVC-vinduer, så de ser økologiske ud i boliger og industrielle lokaler. Særligt attraktive er plastikskiver dekoreret med forskellige lameller. De kan være en luksuriøs efterligning af stucco, såvel som guld eller sølv indretning. I sådanne designs er der ofte elegante afrundede kanter og pæne sammenføjningsdele, der er designet til at skjule forbindelsen mellem de forskellige elementer i gardinet.

  I dag i forretningerne kan du møde meget praktiske og praktiske tagskærme af plast, hvor der er særlig velcro på lamellerne, der er nødvendige til fastgørelse af lambrequins.

  Lysstænger fremstillet af plast kan ikke altid suppleres med tunge gardiner. For at gøre dette anbefales det at installere dem i specielle nicher dannet i rummet mellem væggen og gipspladens loft.

  jern

  Iron Eaves er anerkendt som den stærkeste og mest holdbare. De modstår tunge belastninger, og du kan hænge luksuriøse flerskik gardiner på dem, der består af komplicerede kompositioner, samt tapetry lærred eller gardinstof.

  I øjeblikket er der mange vanskelige teknologier, som du kan belægge en række designretninger i metal. De mest almindelige i dag fastgørelseselementer, lavet i moderne stilarter: højteknologiske, moderne, loft, minimalisme. Men hvis det ønskes, er det også muligt at finde et elegant gardin med udsmykkede linjer og mønsterindsatser i klassisk stil.

  aluminium

  Det er nødvendigt at tildele aluminiumskorre. Dette materiale er meget holdbart og korroderer ikke. Dens største fordel er den lette vægt, der tillader brugen af ​​aluminiumstænger til installation på loftet af gipsplader. Mange forbrugere vælger sådanne oplysninger, da de nemt håndteres. De kan når som helst males i den farve du kan lide.

  Også aluminiumsgardin kan lamineres med en smuk film. Modeller med belægninger, der efterligner guld, naturligt træ med dets naturlige mønstre, bronze, rige champagne eller stenstruktur ser meget imponerende og elegant ud.

  træ

  For enhver gardiner og gardiner passer perfekt cornices lavet af naturligt træ. Den største fordel ved dette materiale er dets miljøvenlighed, smukt udseende og ydeevneegenskaber.

  Moderne trægardiner er lavet i forskellige stilarter. Det kan ikke kun være udsøgte klassikere, men også lette landmusik, lakonisk minimalisme, luksuriøs barok osv.

  Produkter på overfladen, hvor der er udskårne mønstre og kunstig relief, væver, ser dyre og attraktive ud.

  I øjeblikket præsenteres smukke og slidstærke skovl af naturligt træ i forskellige farver. Eksempler på modeller af hårdbleget egetræ er forskellige i de mest lyse toner, og valnøddækkerne har bløde farver med honningtoner.

  På jagt efter mørke gardiner anbefales det at være opmærksom på de flotte modeller af naturligt wenge træ.

  Det anbefales at vælge træskovler i overensstemmelse med skyggen af ​​bundplader og møbler på værelset. For børns soveværelser ideelle naturlige design, malet i lyse og positive farver. Dette kan være den originale cornice af gul, grøn, orange eller koral.

  Træstrukturer passer til alle typer gardiner. De er i stand til at modstå store belastninger. Til lighter og luftgardiner er det bedre at købe tynde og elegante hjørner med enkelt eller dobbelt række fastgørelsesdele. For tunge og tætte gardiner anbefales det at vælge strammere og mere holdbare flerrørsskårer.

  Trækonstruktioner anbefales at blive behandlet med specielle imprægneringer, så de ikke springer, tør ikke ud og træparasitter ikke bosætter sig i dem. Det anbefales ikke at fastgøre sådanne gardiner på gipsloftet, da de er tunge og kan skade sådanne lette efterbehandlingsmaterialer.

  Eaves lavet af naturligt træ er dyre, især hvis de indeholder udskårne og openwork elementer.

  Et godt alternativ til sådanne modeller er mere overkommelige muligheder fra MDF. De ser attraktive ud, men i mange henseender er de dårligere end naturligt træ.

  Farve og design

  I dag kan man vælge et smukt loftkornet til ethvert interiør, hvad enten det er klassisk eller moderne.

  • Først og fremmest skal du være opmærksom på farven på bjerget. Den skal overlappe med andre detaljer i interiøret, for eksempel med møbler, dekorative elementer, bundplader eller døre.
  • En smuk hvid cornice er perfekt til mange miljøer. Det kan både modsætte sig den generelle baggrund og harmonisk opløses i den. Plastgardiner af hvid farve er særligt populære, da de ser koncise, pæne og billige.
  • Også klassiske er nuancer af naturlige brune. Disse varer ser meget attraktive og hyggelige ud.

  Loftet cornices

  Interessante moderne ideer om lejlighedskonstruktion som en efterbehandling kræver konsekvent design af vinduesåbninger, for hvilke gardinerne anvendes, lavet i den passende stilbeslutning. Gardiner-ruller, der er populære i dag, japanske gardiner eller romerske gardiner har noget til fælles nederst - alle disse typer har brug for en særlig form for gardinstænger, der skal fastgøres, som skal installeres i loftet.

  Særlige egenskaber

  Loftet baghugger afviger først og fremmest i arrangementets placering. Allerede fra navnet bliver det klart, at de er monteret på loftet i modsætning til de traditionelle modeller, der er fastgjort på væggene. I dette arrangement skjult både æstetiske og funktionelle fordele. Ceiling cornices er ikke kun ikke-standard udsmykning af værelset: gardiner hængende fra loftet tilføjer aristokrati og skabe indtryk af en større højde af rummet. Derudover kan loftsgardiner hænges i tilfælde, hvor en bred vindueskarm forhindrer det sædvanlige layout, da sådanne gardinstænger kan monteres på en hvilken som helst afstand fra vinduet.

  Da gardinerne kan både glide og løfte, har de brug for forskellige typer loftkorn. Til løfte gardiner valget af taggrunde er lille. Dette er normalt fastgjort til loftskinnen med en løftemekanisme, som er lavet af aluminium eller plast. En sådan struktur kan være lige eller fleksibel, egnet for eksempel til et karmvindue.

  Glidende gardiner giver mulighed for et meget større udvalg af designs, der spænder fra plastprofiler og slutter med loftsmonterede sucker-rod modeller af forskellige metaller.

  Typer og materialer

  For at installere loftet cornice, er det værd at overveje så mange forskellige muligheder, der tilbydes i salonen som muligt. En overkommelig og mest budgetmæssig type er en plastikflise i form af et fladt dæk, hvilket er en PVC-profil, som har nedskæringer i det nederste hulrum, hvor kroge flyttes. Dette dæk er fastgjort til loftet med skruer. Hun er normalt udstyret med drejeelementer, der gør det muligt at tegne de afrundede ender af tagene.

  Der er en enkelt række, dobbelt række og tre rækker profil cornices, som ikke er alt for forskellige i pris, men tillader dig at hænge ud over gardiner og tyl, desuden også en sådan dekoration som en pelmet. Plastskovlstiften varierer i følgende fordele:

  • Du kan opnå en ønsket længde, når du installerer produktet;
  • Tillad at modstå tunge gardinvægt;
  • Tillad at lave en baguette bar;
  • Let at rengøre uden at miste udseende;
  • Lette og enkelt monteret på loftet;
  • Kan dekoreres med dekorative strimler (bulwarks);
  • Kroge fra sådanne tagskinner kan vaskes i maskinen sammen med gardinet, da de ikke udsættes for deformation.

  En anden sort er fleksible gardinstænger. De kan være lavet af PVC og af aluminium med en polymercoating. De er et tæt, men plastikbånd på overfladen, hvor der er løbere med kroge. Båndet kan fastgøres til loftet på grund af tilstedeværelsen af ​​huller, fjederklammer eller på beslagene (aluminiumsprofiler). Sådanne indretninger er meget velegnede til udformningen af ​​karrevinduer eller balkonfremstillinger af kompleks konfiguration. De kan udstyres med et ledningsstyringssystem.

  Anvendelsesområdet for deres brug er ikke begrænset til vinduesåbninger, de kan bruges til at fastsætte gardinet i badeværelset, hænge et baldakin over sengen eller adskille køkkenområdet fra spisestuen i en lille studielejlighed. Forskellen mellem aluminium og plastprodukter ligger i deres brandsikkerhed, større lagerevne og holdbarhed; ellers er egenskaberne næsten identiske. Omkostningerne til aluminiumsbånd er meget højere end plastik på grund af metalets kvalitet, kompleksiteten af ​​forarbejdning og yderligere funktioner, for eksempel kan du lave en sådan baggrundsbelysningstape.

  En række fleksible hjørner er modeller af aluminiumsprofil, som kan være både lige og buede.

  Fordele ved fleksible gardinstænger:

  • Tillad at dekorere med gardiner eventuelle vanskelige bøjninger og sving i rummet;
  • De er næsten usynlige og skaber effekten af ​​et helt åbent rum;
  • De kan bære dekorative baget eller LED tape på deres overflade;
  • Let at installere.

  Træloftkorn har ikke kun funktionelle kvaliteter, men har også fremragende dekorative egenskaber, så de kaldes også baguette. For det meste er disse strimler af forskellige bredder. Deres indvendige del har riller, hvor krogen er placeret, og den ydre er dekoreret med ornamenter, overlejringer eller indlæg af glas. Enderne er ofte afrundede eller vinklede. De mest succesrige varianter af sådanne baguetter kan sammenlignes med kunstværker.

  Til fremstilling af sådanne cornices kan der anvendes en række forskellige typer træ - fra billige barwood, fx fyr eller gran, til kirsebær, valnød, eg eller bøg. I luksus muligheder bruges wenge eller mahogni. For at give træet ekstra styrke, er overfladen overtrukket med antiseptika og vandbaserede lakker. Fordele ved træ taggrunde:

  • Opret en unik stil;
  • Bevar vægten af ​​tunge gardiner;
  • Dekorativ konsol skjuler eventuelle fejl i væggen over vinduet.

  Metal gardin stænger i form af en stang eller stang er også meget populære. Normalt er de alsidige og egnede til både lofter og vægge. Fiksering sker på grund af beslagene, hvor stængerne selv er fastgjort. Forskellige typer af beslag bruges til vægge og lofter, men dette ændrer ikke det overordnede indtryk; sådanne modeller ser altid meget elegante ud og tiltrækker opmærksomhed.

  Især effektivt ser de ud i høje åbninger i en ikke-standardplanlægning, f.eks. Som de franske vinduer. Det er muligt at dekorere på denne måde ikke kun vinduer, men også indvendige buer eller døråbninger. Flere sådanne tagskinner, installeret i serie, vil med succes udsmykke den indviklede vinduesåbning af karnappevinduet i en geometrisk stil. Materialet er normalt aluminium eller messing, i sjældne tilfælde smedet installation i loftet, smedede metalstrukturer af lille tykkelse anvendes. Særligt attraktive er gardiner med grommets på sådanne taggrunde. Normalt er der monteret et rør eller en stang, men samtidig er der to stænger på en konsol samtidig mulig. Der er sorter af metalgardin stænger, der er i stand til at transportere løfte- og glidende gardiner på samme tid, for eksempel et romersk gardin og en klassisk lambrequin.

  Fordelen ved metal gardin stænger er:

  • Høj belastning kapacitet. Disse er de mest pålidelige designs til hængende volumen og tunge gardiner;
  • Metalstøbningens tiltrækningskraft, som i nogle tilfælde gøres manuelt;
  • Holdbarhed og slidstyrke, da metallet er belagt med en korrosionsbestandig belægning;
  • Evne til at oprette brugerdefinerede design muligheder
  • Let at hænge gardiner.

  En anden slags cornice på parentes - streng - kan også monteres både på væggene og i loftet. Disse er skjulte kroge, lavet af slidstærkt metalfiskeri, næsten umærkeligt mod gardinens baggrund. Observatøren kan kun se to parenteser, som strengen er fastgjort til, og derved skabe følelsen af, at materien flyder i luften uden at have nogen synlig støtte. Kun meget lyse gardiner eller lufttyll kan hænge på en sådan streng. I dette tilfælde vil corniceen ikke være synlig, da snoren er meget tynd, går den tabt i gardinernes folder. Sådanne strenge kan enten hænge på to konsoller ved kanterne eller være sikret mod sagning med et tredje støttecenter.

  De strenge tagskinner kan være både åbne og lukkede, i sidstnævnte tilfælde er alle fastgørelseselementer skjult for øjnene, kun gardinerne er synlige. Dette kan gøres ved at udforme det hængslede loftsplint med en bredde på mindst 8 cm.

  Fordele ved taggrunde fiskeri linje:

  • Den hurtige og nemme installation, som med denne metode til hængende gardiner, behøver ikke at slå dybe huller;
  • Omkostningsbesparelser, da omkostningerne ved sådanne tagger er flere gange mindre;
  • Evnen til at anvende uventede designløsninger.

  dimensioner

  Plastdæk fremstillet af PVC skelnes af den største variation. Deres længde kan praktisk talt være noget på grund af muligheden for nemt at tilslutte eller forkorte plastprofilen. Du kan købe strimler fra 1 m 40 cm til en størrelse på 4 meter. Bredden afhænger af antallet af rækker - dobbeltsidet cornice har en standardbredde på 8 cm, tre rækker 12 cm. Til hængende romerske, engelske eller japanske gardiner kan du købe en cornice med kædenstyret kontrol, hvis standardlængde er 50 cm. De fleste producenter tilbyder ordre.

  Fleksible modeller kan have en hvilken som helst ønsket længde. De sælges i form af et bånd på 5 m i størrelse, som kan sluttes til hinanden med adaptere eller forkortes efter kundens ønske. Hvis du vælger en metal sugestang, skal du være opmærksom på det teleskopiske design. Indledningsvis er deres længde fra 104 cm til 122 cm (afhængigt af modellen), efter foldning af corniceen er omdannet til 218 cm.

  For glatte metal cornices begynder længden på 1,4 m. Den maksimale værdi er 4 meter. Der er flere andre muligheder mellem disse størrelser: 1,6 m, 2 m, 2,4 m, 2,8 m, 3 m, 3,2 m, 3,6 m. Det er vigtigt at huske, at disse dimensioner ikke omfatter længder tip, der kan være op til 20 cm hver. I tilfælde af at vægens bredde ikke er tilstrækkelig til at installere smukke tip, kan kanterne af stangskærerne lukkes med stik. Denne mulighed er gældende, hvis du vil hænge et gardin fra væg til væg.

  For en rund cornice er en vigtig æstetisk værdi diameteren af ​​røret eller stangen. Til hule rør er standarddiametre 25-28 mm og 16 mm, mens tykkere gardinstangen, jo mere lagerevne har den. Til lysere væv er det almindeligt at vælge tyndere rør. Længden af ​​træplankerne begynder med 1,5 m, så følger størrelsen på 2,5 m, 3 m, 3, 5 og 4 m. Alt længere end 2,5 m er normalt sammensat.

  Farve løsninger

  Valget af kronenes farve afhænger for det meste af præferencer og design ideer til ejerne af rummet. Der er mange farve løsninger på markedet, blandt hvilke du kan vælge den der passer bedst til interiøret. Hvid farve hersker blandt plastikstrukturer, da det ser sådan ud som PVC, som er det vigtigste materiale til fleksible gardinstænger og loftdæk. I det tilfælde, hvor den fleksible cornice er lavet af aluminium, er det normalt også malet hvidt.

  Farve løsninger til metal cornices-rør er meget forskellige:

  • kobber;
  • Guld, herunder hvidguld;
  • chokolade;
  • Hvid og sort glans;
  • antik;
  • satin;
  • nikkel;
  • Chrome.

  Til træ modeller og en række baguette strimler er forskellige traditionelle nuancer af træ:

  • Naturligt lys træ;
  • Eg, herunder bleget og let;
  • Kirsebær og mørk kirsebær;
  • Mørk valnød;
  • Mahogni;
  • Mahogni;
  • Wenge.

  tilbehør

  Til montering og design af tagskinner er der brug for forskellige armaturer. Afhængigt af type og materiale kan disse være armlæn, snaps og tilbehør i form af tip, holdere eller pickups. Rotationselementer leveres til plastdæk, som også kan bruges til at designe enderne. Gardiner kan hænges på en sådan cornice ved hjælp af almindelige plastik kroge, til hvilke plastikpropper bruges til at forhindre glidning. Dekorativt taskebånd kan fastgøres på facaden.

  Fleksible gardinskinner kræver kun kroge til gardiner og snaps til fastgørelse til loftet.

  Metal gardin stænger er de mest krævende i installationen. For dem bør du vælge en beslag, dvs. en særlig støtte til hængning. Det skal huskes, at ikke hver af beslagene er egnet til montering i loftet, dette punkt bør diskuteres specifikt med sælgeren i kabinen. Også når man vælger en beslag, er det vigtigt at overveje gardinens vægt. Beslaget kan være enkelt eller dobbelt, i sidstnævnte tilfælde kan to hjørner placeres på dem samtidig, hvilket er praktisk at placere gardiner og tyl.

  Enderne af metalafskærmningerne skal lukkes, for hvilke der anvendes enten almindelige plastikhætter eller dekorative spidser. Tipens form kan være helt som helst, lige fra beskedne blade og slutter med mousserende glasbolde. Du kan hænge gardiner på en sådan kant med hjælp af ring-eyelets eller bruge dekorative tøjnåle. Træafskærmninger går normalt sammen med et sæt ringe, i hvilke klæbebolte til fastsættelse af gardiner er indsat.

  For at feste gardinet stof med smukke faldende folder, anvendes forskellige holdere, lavet i de fleste tilfælde fra metal.

  Indstillinger for forskellige værelser

  • Ceiling cornice kan installeres i gangen. Dette er den mest almindelige brugssag, men det er ikke det eneste mulige.
  • En meget interessant designløsning vil være installationen af ​​et loftkornet lavet af runde eller rektangulære metalrør til køkkenet. I dette tilfælde skal metalet af cornice nødvendigvis overlappe med metalredskaber, husholdningsapparater eller håndtagene i køkkenenheden, i kombination vil dette muliggøre at skabe harmoniske designløsninger.
  • Det ser meget fordelagtige metalafskærmninger monteret på bøjler på badeværelset. Det er installeret i nøje overensstemmelse med badeværelset, et gardin er hængt på det og dækker således overfladen af ​​væggene og gulvet fra stænk.

  Hvordan vælger man?

  Ceiling cornices har fået en stærk popularitet, de købes normalt i gardinsaloner eller i kædeforretninger, såsom Ikea, uden at være opmærksom på producenten. De fleste købere ser primært på korrespondance af cornice til den generelle ide om design af vinduesrummet. Også ved køb er følgende kriterier taget i betragtning:

  • Størrelsen af ​​vinduesåbningen;
  • Bredden af ​​væggen, der primært påvirker længden af ​​den købte cornice med tips;
  • For hvilke gardiner vil der blive brugt cornice: til glidning eller løftning;
  • Det faktum, at mange modeller kræver fastgørelse i midten, hvilket vil påvirke åbningen af ​​gardinerne og især tylen;
  • Antallet af gardiner på et vindue (tilstedeværelsen af ​​lambrequin);
  • Tilstedeværelsen af ​​klæbende tape Velcro;
  • Er det planlagt at installere strukturen i en niche, eller det vil være synligt;
  • Vil der være et tungt gardin, som vil kræve en kraftig taghuler;
  • Kronen i Italien, Tyskland eller Spanien vil koste omkring dobbelt så meget som den hjemlige modstykke.

  Oversigt over populære producenter

  Blandt alle de anmeldelser, der er tilbage om loftlisterne, er nogle af de populære producenter de mest omtalte. Gode ​​kendetegn ved købere har mærker som:

  • "Le Grand" - en indenlandsk producent, der producerer alle typer tagskærme, fra plastdæk til smedede produkter;
  • LLC HozPromProdukt, der producerer teleskopiske gardinstænger af metal til bad;
  • Verona, der producerer både metal loft lister og indramning strukturer;
  • Inspire - producent af metal taggrunde;
  • Virksomheden "Master".

  Det er værd at overveje, at et stort antal virksomheder er involveret i produktion af taggrunde i Rusland, og langt fra alle kan du finde anmeldelser.

  Sådan hænger du?

  Korrekt hænge et loft cornice kan næsten enhver dygtig mand. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt læse instruktionerne vedhæftet produktet og tage hensyn til funktionerne i vinduekonfigurationen:

  • For at tage højde for afstanden fra væggen er det nødvendigt at måle, hvor meget silllinjen rager ud fra væggen og tilføje 5 cm til denne værdi. Dette vil være hængelinjen til corniceen;
  • For strukturer, hvor dockning er tilvejebragt, er det nødvendigt at beregne længden af ​​cornice og tip, for metal ones - for at bestemme placeringen af ​​parenteserne;
  • Du skal vælge installationsmetode: til loftet eller nicheen;
  • Ved montering af dækene bores hullerne i en afstand på 20-50 cm. For metalrør længere end 2 m, skal du fastgøre den tredje beslag i midten af ​​konstruktionen for at undgå at falde;
  • For at lave huller i loftet, brug en slag;
  • For at fikse plastdæk, sættes kurver i hullerne, som er inkluderet i sættet; beslag fastgjort på dowels;
  • På beslaget hænges tagrør med gardiner på f.eks. Kroge med gardin og stik indføres i plastskiven. Du kan også limke baguettebåndet.

  Eksempler i interiøret

  Ceiling cornice kan være både synlige indvendige detaljer og skjult. Sidstnævnte refererer til de tilfælde, hvor det hængslede loft er monteret i rummet eller til taggrænserne. I disse tilfælde skabes effekten af ​​gardiner, der flyder i luften, da skråningerne kan være helt skjulte. Skjul også designet vil hjælpe med at støbe gips. Synlig cornice er i stand til at dekorere rummet og understrege sin stil. Metal rør design er egnet til forskellige stilarter, i mange henseender afhænger det af det installerede tip. Sofistikeret smedet tips vil med succes passe ind i barok, imperium eller moderne stil. Rektangulær eller glas understreger retningen af ​​high tech eller techno, og træ passer til både det klassiske interiør og luksuriøse muligheder.

  Det største muligheder for fantasi er tilvejebragt af fleksible loftlister, der pryder karnapperne.

  Sådan vælger du en takkornet, se følgende video.

  Sådan hænger gardiner på loftet cornice - trin for trin instruktioner

  Der er mange måder at hænge gardiner på. Det kan være takflader af en stavtype, generelt uden en tagbøjle, aluminiumsklodser.

  Men i det seneste er de mest almindelige cornices næsten. Loft. Men ikke alle ved, hvordan man korrekt fastsætter selv de enkleste gardiner på dem.

  Jeg oplevede endda en situation, da gardinerne blev hængt på en tråd af en fletning eller hængt op, næsten gennemsøgt på loftet.

  Hængende gardiner på loftet tagger er meget nemmere end det forekommer nogle gange ikke-professionelle.

  Og for at forklare, hvordan man hænger gardinerne på loftet, har jeg lavet en lille træningsvideo specielt til dig, hvor du vil lære om den enkleste og mindre energiforbrugende måde at gardin gardinerne på.

  Så se videoen nedenfor:

  Nå lærte du den nemmeste måde "Sådan hænger gardiner på loftet cornice." Jeg håber du finder denne metode nyttig, og du vil ikke længere køre på væggene og loftet for at kroge krogen på løkken. Det er så ubehageligt!

  Nå og glem ikke at besøge min blog. Jeg venter på dig i nye artikler og videoer, samt skrive dine kommentarer.

  Og velkommen til Min gruppe V Kontaktte.

  Vi installerer også nogle gardinstænger i Kirov. Kontakt tlf: +79091429941

  For at skabe et harmonisk interiør, og værelset var hyggeligt og komfortabelt, bør du overveje alle detaljer i arrangementet.

  Der skal lægges særlig vægt på gardinerne. Gardiner spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​rummets overordnede stil. Valget bør foretages på baggrund af deres specifikke lokaler samt tage hensyn til de fremherskende farver og teksturer i interiøret.

  For eksempel er der indrettede værelser med minimalisme, egnede japanske gardiner, ruller eller plastikgardiner. For værelser i den klassiske stil, hvor der er et stort antal forskellige dekorative elementer, anbefales det at vælge romerske eller elegante franske gardiner. Når du vælger det, er det nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​alle fastgørelseselementer, design og dimensioner af tagskæggene.

  Montering af tagskinner

  Når du vælger en tagplade, skal du sørge for, at kittet indeholder den rigtige mængde skruer og dykker. Overvej følgende punkter under installationen:

  1. Hvis længden af ​​tagskæggene overstiger 2 meter, skal du sørge for en yderligere fastgørelse i midten for at forhindre brud.
  2. Hvis gardinstangen og gardinerne er tunge, i stedet for tre monteringer, lav 5 eller 6.

  Formarkering på vedhæftningsstedet. Hvis tagskæggene er monteret uden beslag på loftet, skal du først bore huller og derefter fastgøre det i loftet og markere fastgørelsespunkterne. Cornice bør installeres på en sådan måde, at den er 15 cm bredere end vinduet, vindueskarmet og radiatoren på begge sider.

  Når du har boret hullerne, skal du montere dowelsne omhyggeligt. Herefter monteres beslag. Hvis de ikke bruges, skal tagskærerne fastgøres til loftets overflade med skruer.

  Hvis du har valgt de sædvanlige stofgardiner, er det vigtigt at bestemme, på hvilket højde der skal installeres tagskæggene. Designere rådes til at trække sig tilbage ca. 15 cm fra toppen af ​​vinduesåbningen.

  Hvis på grund af højden af ​​loftet for at trække sig tilbage så meget, virker det ikke, skal du installere cornice midt på højden (fra vinduets øverste kant til loftet). Under alle omstændigheder tilbagetog mere end 15 cm for at installere væggardin stænger anbefales ikke.

  Sådan hænger gardiner

  Med gardinskinner er hængende gardiner ret simple. For at gøre dette skal de samles ved hjælp af et gardinbånd. Tråde i båndets kanter skal binde i knuder.

  For at gardinerne skal se smukke ud, er det nødvendigt at stramme trådene på båndet. Hæng plastik kroge efter gardin samling. Overvej i det følgende følgende punkter:

  • afstanden mellem hver to kroge bør ikke være mere end 10 centimeter;
  • de bør hænge på specielle løkker på båndet.

  Hængende kroge på tråden er ikke det værd.

  Når du har hængt gardinet, kan du justere længden. Men dette bør ske senest to dage efter installationen. I løbet af denne tid vil gardinet rette sig, og du vil nøjagtigt bestemme den ønskede længde.

  Sådan hænger du en bomuldsgardiner

  Disse gardiner skal hænge på gardinbåndet. På en bred base er det nødvendigt at sy et tape med lommer til kroge. Så du kan justere gardinens bredde.

  Til sådanne gardiner anbefales det at købe en cornice med ringe (stang) eller en profil type cornice. For at gøre gardinerne mere imponerende anbefales det at vælge et tykt uigennemsigtigt gardinbånd. På grund af den øgede tæthed og store størrelse vil det skabe lige foldninger.

  Se også: Sådan hænger du et fuglehus i kardinalretningen

  Persienner

  Hvis du vælger gardiner til køkkenet, skal du overveje muligheden for rulleskodder. Til salg er de tilgængelige i en bred vifte, og du kan nemt vælge det mest passende materiale, størrelse og farve. Sådanne gardiner er fastgjort på vinduet (ramme), i vinduets åbning på væggen eller i loftet.

  Det er vigtigt at vælge typen af ​​installation. For at gøre dette skal du først undersøge installationsstedet for hindringer for at sænke og hæve gardinet. Hvis du ser at den kommer til at berøre vindueshåndtaget, skal installationen udføres på en sådan måde, at rullen drejes mod uret.

  For at installere på vinduesrammen skal du korrekt bestemme gardins optimale bredde.

  På hver side af rammen trækkes tilbage med 5 centimeter. Den resulterende bredde - gardiner med beslag. Typisk er styringsmekanismen for sådanne gardiner placeret ved siden af ​​beslaget.

  Hvis du monterer beslaget på vinduesrammen (kun til trævinduer), skal du lave det ønskede antal huller ved hjælp af en tynd borekrone (2,5 millimeter). Ved montering på en væg skal du bruge en boremaskine til mursten (6 millimeter) og dowels af samme størrelse. Efter montering af 1 beslag skal du skrue på skruerne.

  For at justere akslen vandret, brug en træplank. Marker derefter punkterne for boring af huller under det andet beslag. Først indsættes gardinens kant med kontrolmekanismen i beslaget, og indsæt derefter den anden ende af gardinet i den anden beslag.

  ≡ 13 februar, 2015 · Kategori: Vinduesarbejder

  Hvordan hænge gardiner på loftet cornice? -Windows

  Udførelse af reparationer i lejligheden, mange mennesker står over for spørgsmålet om, hvordan man korrekt hænge gardinerne. Specielt kan de give indretningen af ​​dit værelse unikke og stil, og desuden beskytte det mod solens stråler under søvn. For at gardinerne skal have et smukt udseende, skal du vide, hvordan du korrekt fastsætter taggarnerne og hænger gardinerne på det.

  Udvælgelsen af ​​tagbøjlerne afhænger af gardinmodellen.

  Installation arbejde loftet takhugger

  Disse møbler elementer bruges ofte i værelser med lavt loft, fordi de skyldes den store suspension af gardiner visuelt multiplicere højden af ​​rummet.

  Før du installerer tagskæggene, skal du sørge for, at det ikke forhindrer åbningen af ​​et vindue eller balkondøre.

  Igen skal han være ret fjern fra væggene og vindueskarmet, så gardinerne ikke kobler sig til de blomster der står på den. Det er bedre at markere installationsstedet, så gardinerne hænger på det, er placeret i forhold til karmen og batterierne i en afstand på mindst 40 mm.

  For at fastgøre cornice med egne hænder skal du forberede disse værktøjer:

  Mønster 1. Ordningen med fastgørelseselementer dækker.

  • elektrisk boremaskine-
  • nozhovku-
  • roulette hjul
  • screwdriver-
  • konstruktion niveau-
  • lineyku-
  • karandash-
  • skruer og dowels.

  Dowels og skruer, som vil blive brugt ved montering af loftet, skal opfylde det materiale, hvorfra loftet blev oprettet.

  Før du monterer det, skal du sørge for, at længden af ​​tagskæggene anses for at være mindre end rummets højde. I et andet tilfælde vil gardinerne visuelt gøre rummet meget lavt og mindre behageligt.

  Når du starter installationsarbejdet, skal du markere stedet for fastgørelseselementer.

  Så på de markerede steder borede huller til dowels, hvorigennem cornice er fastgjort til loftet. Hvis for eksempel dens længde er mere end 200 cm, så i midten skal du fiksere cornice desuden, så den ikke bøjer under sin egen vægt og som har vægten af ​​gardiner. Fastgørelsen af ​​loftets tagriller er vist i billede 1.

  Gardinmontering på tagskæggene

  For at hænge gardinerne på loftet cornice, skal du tage højde for visse punkter:

  For at bruge kroge til hængende gardiner skal du sy et tape med snørebånd (lus) til gardinet.

  • værelse design-
  • antallet af lag af tilstedeværelse og gardiner lambrequins-
  • metode til fastgørelseselementer -
  • former for cornice-
  • vægt gardiner.

  Hvis vinduet f.eks. Bliver dækket på samme tid med dekorative arbejdstoler og gardiner, så skal der i dette tilfælde anvendes en tre-rækket cornice. Hvis der for eksempel er planlagt tilstedeværelse af en lambrequin, er det nødvendigt at købe en fire-rækken cornice.

  Gardiner skal købes i en sådan bredde, at når de lukker et vindue, stikker de ca. 20 cm fra vinduets sider. Derfor vil de se godt ud, og plus hele vindueskarmet og radiatoren kan lukkes.

  Fastgør gardinerne til loftets tagriller ved hjælp af følgende fastgørelseselementer:

  1. "Krokodiller". Ifølge reglen om deres eget arbejde ligner de på samme måde som almindelige tøjspidser, bare på grund af deres tænder, bliver gardinerne mere pålidelige.
  2. Kroge og ringe. De er i stand til at gå begge i et sæt med en cornice og separat. Plus, kroge bruges som separate elementer af fastgørelsesanordninger, og sammen med ringe. Brugen af ​​denne opsætning fastgørelses gardiner indebærer tilstedeværelsen af ​​sløjfer i dem, som vil blive sat på kroge. Denne mount er perfekt til lys gardiner.
  3. Kulisok. Under fremstilling af gardiner sys specialiserede lommer, hvorimod cornice sættes. Plus, dette er virkningen af ​​dets fravær.
  4. Klip. Ifølge fastgørelsesreglen er klip ligner # 8220-krokodiller # 8221-, kun de har ikke tænder, og derfor er det bedre at hænge tyl og lysgardiner på dem.
  5. Øjer. Denne mount er en jernringe, som er placeret specifikt i gardinet. Ved hjælp af dem er det ret nemt at samle stoffet i folder. Øjenåger kan kun anvendes med rørformede gardinstænger.
  6. Tøjsløjfer. Denne montage har et smukt og naturligt udseende, det passer perfekt til tagene af en rund form.

  For at opnå tilstedeværelse af folder på gardinerne er det nødvendigt at fixe ringene i samme afstand som lig med ca. 100 mm. Hvis gardinerne f.eks. Er fastgjort til klip, kan de ændres med afrundede ringe. Dette kan medvirke til at gøre mere god kvalitet mount.

  Hvor langt fra gulvet skal gardinerne hænge?

  Layout af gardinskinner til gardiner.

  Når man hænger gardiner, er afstanden fra gulvet til gardinerne en yderst vigtig indikator, fordi denne mængde spiller en vigtig rolle ved udformningen af ​​hele rummets design. Gardiner ligger på gulvet, giver værelset komfort og hygge. I de fleste tilfælde er dette design brugt til soveværelset og stuen.

  En meget populær mulighed er gardiner, hvis tip er placeret i en bestemt afstand fra gulvet. Denne afstand er som regel ca. 3-6 cm.

  Med dette kan gardinens spidser beskyttes mod tilstopning. Det er ikke let at sy sådanne gardiner på grund af det faktum, at du absolut skal vide, hvor langt de kommer fra gulvet. Den mindste fejl fører til, at den færdige kant skal broderes og gendannes.

  I værelser med et lavt loft vil denne mulighed se dårlig ud, fordi den visuelt reducerer rummet endnu mere, berøver det af komfort. Og derfor i lave rum er det bedre at hænge gardinerne, så deres kant grænser på gulvet, idet man antager, at du med dette kan øge lofthøjden visuelt.

  Efter at have hentet et passende loftet cornice, fastgørelse og smukke gardiner til dem, kan du lave en vidunderlig visuel effekt, der kan ændre dit boligareal og gør det moderne og elegant.

  Montering af en plastikflise i loftet. Kiev

  Ceiling cornices overvinder i stigende grad købernes hjerter på grund af deres funktionalitet, samt evnen til visuelt at tilføje højde til rummet. Men før du køber en sådan struktur, bør du tænke på, hvilken slags gardiner eller gardiner der vil blive hængt på, hvor mange lag, hvilken vægt, hvilke fester vil der være ved gardinerne. For at få det perfekte udseende af vinduer, behøver du ikke bare at hænge gardinerne på loftet, men i overensstemmelse med alle de angivne funktioner.

  Hvad er nogle måder at hænge gardiner på?

  Før du beslutter dig for typen af ​​tagskinner, som vil blive erhvervet i et bestemt tilfælde, er det værd at huske på, hvordan vinduet tekstiler kan monteres på dem. Så, fastgørelse gardiner kan være som følger:

  • Brug af gardinbåndet;
  • På dekorative sløjfer;
  • På bånd;
  • På store grommets;
  • På kroge, klip eller klip;
  • På bagsiden.

  Hvordan vælger loftet cornice?

  Nu er det værd at sammenligne den valgte mulighed for at fastgøre gardinerne med evnen til tagskinneskonstruktionerne.

  Eaves-rod (stok) er en bar monteret på parentes. Det er praktisk at hænge gardiner på en sådan struktur, som har store grommets, dekorative sløjfer eller bånd og en vinger som fastgørelser.

  Det vil sige, at stangen sættes direkte ind i sløjferne (eller de er fastgjort på den, hvis de har en velcro eller en dekorativ knap), i grommets eller snoet (sidstnævnte vil helt skjule stangen). På vingerne kan man for eksempel hænge bomuldsgardiner - de har det konstrueret konstruktivt. I enden af ​​sådanne tagskærer sætter sædvanligvis specielle tip, stik, nogle gange meget dekorative.

  Søjlebåndet er en ståltråd, fastgjort fra siderne til specielle holdere. Det er kun godt for vinduer mindre end 3 m brede (under hensyntagen til fjernelsen af ​​tagbøjlerne fra siderne).

  Ellers begynder tråden at sænke under gardinens vægt, selvom stoffet er tyndt og let. String modeller er designet til tynde tyll, gardiner, slør. Sammensætningen kan være multilag (så trækker de flere strenge), men det er usandsynligt, at det bliver uigennemtrængeligt.

  Profillisten giver dig mulighed for at skabe flere lag strukturer, mens tykkelsen og vægten af ​​stoffer kan være store. På sådanne modeller kan du samtidigt hænge tyll (måske endda i 2 lag), gardiner og pelmets. Det er praktisk at hænge japanske gardiner paneler eller modeller monteret på gardin fletning på sådanne gardin stænger (de vigtigste fastgørelser af profilerne er kroge).

  Hvis du vælger en bestemt mulighed, er det vigtigt at huske, at gardinerne skal være lette at fjerne fra loftets tagbøjler. Kroge eller klip skal være uden grove kanter, hak og forvrængninger. Taghullerne skal give en behagelig afstand, ikke kun for at skjule projektionen af ​​karmen eller radiatoren, men også for at fjerne tekstilmaterialet nemt. Dette er finesserne ved beregning, før du installerer tagbøjlerne.

  Forresten, så gardinerne nedenunder slutter nøjagtigt "til gulvet", er det vigtigt at måle gardinens længde og derefter måle afstanden ikke til tagene, men til fastgørelseselementerne - kroge, clips osv.

  Hvordan man syer og hænger vindues tekstiler smukt?

  Ikke altid vælge det rigtige par taggardin gardiner betyder allerede at sikre skønhed og pæne udseende af vinduet. Loops, drawstring eller grommets klare deres opgave som standard.

  Men hvad skal man gøre, hvis tekstilerne bliver fastgjort til klip eller kroge? Det vil være nødvendigt at jævnt fordelte det mellem disse fastgørelser, så intet sager så at lærredet jævnt fordeles. Hvordan gør man det?

  Hvis værtinden har syning erfaring, er det selvfølgelig bedst at sy gardiner til loftgardinet selv. Det er billigere og vil give mulighed for at realisere enhver ide.

  Med denne tilgang vil der ikke være nogen vanskeligheder med designet af det ønskede draperi. Den nemmeste og mest hensigtsmæssige løsning er at fastgøre et gardinbånd til gardinens overkant. Det vil give en ensartet samling uden sagging: Trækbåndets særlige tråde, lærredet strammes til den ønskede bredde.

  Eller det er muligt at lægge ensomme folder over hele bredden af ​​gardinerne (bedre end de modsatte) og sy dem. Hvis nybegyndere nåler med syning har nogen problemer, kan du finde og se den tilsvarende træningsvideo, og følg derefter de modtagne råd.

  Men generelt vil skræddersyet vinduet tekstiler i den simpleste version af de særlige vanskeligheder ikke levere. Det er nødvendigt at måle den korrekte længde (se ovenfor), tilføje tillæg for at behandle toppen med et bånd til den, læg den nødvendige monteringsfaktor i lærredets bredde (gardinens krumningsgrad afhænger af den), idet der tages højde for fremspringene på tagene uden for vinduet.

  Efter skæring, sy side og bund snit med en søm, og top med gardin tape, bøje kanten.

  Det er kun vigtigt at tage højde for, at længden af ​​sådanne gardiner vil være længere end til fastsættelse på en almindelig vægkanten, da sidstnævnte altid er lidt lavere. For at hænge vinduestekstiler korrekt på loftet, skal du tage højde for denne nyanse. Ellers vil vinduet se ud som "skudt ned".

  Mere komplekse gardiner - med draperede detaljer, foringer osv. Anbefales ikke til nybegyndere at sy, da der er stor risiko for fejl.

  Og hvad med gardiner? De syes i samme mønster som gardinerne.

  Men hvis cornice ikke indebærer tilstedeværelsen af ​​et dekorativt panel, bag hvilket du kan skjule fastgørelseselementer, så lægger du en gardinduge på gardinbåndet, vil det ikke virke: båndet vil skinne gennem det delikate materiale. Der er en anden mulighed for montering. Det er nødvendigt at klæbe lærredet fra siderne med et par centimeter og fastgør det med et klip eller klip.

  Find så midten af ​​stykket og fast, læg en lille fold, midterklip eller klip (deres nummer for dette skal være underligt).

  Derefter fastgøres venstre og højre dele efter samme princip: de finder den midterste klemme og fixer med den en lille fold i midten. Dette gøres indtil alle fastgørelsesanordninger er brugt. Denne metode kræver et godt øje.

  Tip: Det er bedre for uerfarne dressmakers at nægte, når man symer ikke kun komplicerede modeller, men også vanskelige stoffer at behandle: løs, for elastisk (forvrænget uundgåeligt), for tekstureret (sømene bliver ru) eller tynde (de "går" under behandlingen, derfor klippe og sy dem pænt også vil ikke fungere).

  I sådanne tilfælde er det fornuftigt at benytte professionelle skræddersydere, selvom det skal betale et særskilt beløb. Men den upåklagelige udsigt over hele rummet afhænger i høj grad af vinduesindretningens upåklagelighed. Derfor vil ofrene være berettigede.

  At lave vinduesåbninger med tekstiler ved hjælp af loftkorn har sine egne finesser. Men hvis du tager dem i betragtning, vil værelset sikkert vinde og finde den slags, som dens ejere ønskede at opnå.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.