Gips og kittelag til maling

Et jævnt malet loft er ikke en billig type finish, fordi det kræver en masse faglært arbejde at skabe det.

Du kan gøre gipset og kittet i loftet til maleri med egne hænder, men du skal huske på, at uden den rigtige oplevelse af plastering og efterbehandling arbejder, for at opnå et godt resultat skal du måske arbejde hårdt for måske at træne og lave det igen. Men hvis du gør dette arbejde med dine egne hænder, kan du spare penge ved at tiltrække specialister til at afslutte loftet.

De vigtigste faser af arbejdet

 • 1. Fjernelse af gammelt gips, fuldstændig rengøring af bunden.

 • 2. Primer base.

 • 3. Bestemmelse af niveauet af det nye loft og tykkelsen af ​​gipsafslutningslaget.

 • 4. Gør beacons til gips.

 • 5. Anbring et gipslag, installer forstærkningsnet om nødvendigt.

 • 7. Rengøring, slibning af loftet, for at opnå en spejloverflade.

  Fjernelse af gammelt gips

  Gammelt gips er normalt ikke stærkt, så det fjernes. Stærk gips kan efterlades under nivelleringsgipset.

  Skyllegips fra loftet anbefales ikke, da der vil være en tynd skrøbelig plaque, som kan forårsage løsrivelse i fremtiden.

  Efter bearbejdning bør en tør, ren og ru base forblive.

  Hvordan man bestemmer niveauet for det nye loft og tykkelsen af ​​gipset

  For at det malede loft skal se ud, skal basen være glat og jævnt. Eventuelle uregelmæssigheder er ikke tilladt - under maling vil de tydeligt skille sig ud.

  Alle uregelmæssigheder i basen skal være skjult med et gips-kittelag.

  Ifølge niveauet af det fremtidige loft på væggene skal du tegne mærker liggende i samme plan. Ved hjælp af vandstanden på væggene er det vandrette plan markeret med en solid linje, og den samme afstand er markeret fra den, og det nye plaster er valgt således, at minimumslaget er ca. 3 mm. Ved mærkerne køres dykkerne ind, og ledningerne trækkes langs fyrtårnets akser. Ved ledninger kan du bestemme tykkelsen af ​​laget på forskellige steder.

  Tykkelsen af ​​gipset i loftet kan nå 1,0 cm uden forstærkning. Hvis et lag er tykkere, anbefales det at forstærke gipset med glasfibernet med en 5 mm maske. Det samme gitter bruges til leddene af gulvplader, paneler mv. Hvis laget er tykkere end 2 cm, er det ønskeligt at påføre et 10 til 20 mm metalgitter fastgjort til loftet for skruer 0,5 til 1,0 cm fra gipslagets grænse til loftet.

  Overflade primer


  Hvad ville en ny gips være hærdet og sikkert overholdt overlapningen, en primer er nødvendig. Det anbefales at bruge specielle primere, der øger lagens adhæsion med finkornede indeslutninger - for eksempel "Betonkontakt". Primeren anbringes med hånden med en rulle eller børste rigeligt på hele overfladen. Tørring - mindst 24 timer.

  Eksponering af fyrtårne

  For at skabe et glat gipslag er det nødvendigt at anvende beacons, baseret på hvilken reglen kan udjævnes gips på loftet.
  Særlige tynde T-formede metal- eller plaststrimler anvendes som bakker.

  Da løsningen er lagt, fjernes fyrtårnene, og deres plads udglattes.

  Gipsforstærkning

  Glasfibernetværk skæres i strimler bredere med 10 cm end afstanden mellem fyrene og presses mellem fyrene i det aflejrede lag af gips og er dækket ovenpå med et tyndt lag. I stedet for fyrtårnene udføres gitteret efterfølgende.

  Metalnet er fastgjort til loftet på de samme skruer, hvorpå fyrene hviler og på ekstra skruer, normalt i 0,3 meter trin.

  Lægning af mørtel på loftet

  Kun mærket gipsblanding kan bruges til et gipsbaseret træklag. Disse plaster er ret plastik og holdbare.

  Hærdning skal være mindst 48 timer. Mulig oprydning hærdet mørtel eller yderligere kittetyper, potholes...

  Putty til maleri

  Puttying udføres kun med specielle sammensætninger til efterbehandling på basis af gips eller akryl. Lagets ensartethed afhænger udelukkende af arbejdstagerens dygtighed. Opløsningen fremstilles ved anvendelse af en boremaskine og en blander, så påføres en smal spatel på en bred (25 - 35 cm), som påføres i en cirkulær bevægelse på væggen.

  Se videoen, hvordan du sætter loftet op

  Men det er muligt, at overfladen skal have en strukturel lettelse. Derefter erhverves og anvendes en speciel strukturel gips, hvoraf der er mange typer.

  Slibning og priming

  Efter hærdning af kittelaget er det poleret ved hjælp af en trowel skærm eller (og) sandpapir. Disse materialer er monteret på et specielt rivejern med klip. Alle uregelmæssigheder fjernes i cirkulær bevægelse, indtil der er dannet en blank overflade. Det er vigtigt ikke at skynde sig for at fuldføre arbejdet, men for at opnå et kvalitativt resultat. Støvbeskyttelse - åndedrætsværn, briller.


  Grundloftet er præget med en konventionel primer med dyb penetration. Det skal anvendes i to lag, således at der ikke er spor, pletter, tørrede dråber. Efter priming skal overfladen have en ensartet farve.

  Sådanne ikke-komplicerede handlinger kan ændre loftet i en lejlighed eller i et hus uden anerkendelse. Efter plastering og putty, vil loftet se "perfekt fint" selv uden maling. Det er fortsat at vælge den rigtige farve og glans.

  Våd loftsjustering: stadier og teknologi i arbejdet

  Reparation af lokaler (bolig eller kontor) begynder altid med loftets afslutning. Der er forskellige måder at gøre dette på, men hvad du vælger, maleri eller vægpapir mv. Først og fremmest skal du udføre forberedende arbejde. Og de mest arbejdskrævende af dem udjævner loftet med dine egne hænder.

  Værktøjer, der kræves til udjævning af loftet

  • Tre typer metal spatler af forskellig størrelse, med gummieret håndtag.
  • Kapacitet 15-20 liter, med høje sider og lige vægge. Højere sider beskytter mod overdreven sprøjt, med omrøring, og lige vægge giver mulighed for at afhente løsningen med en spatel uden rester.
  • Mixer til forberedelse af arbejdsløsningen.
  • Malebørste og rulle til påføring af en primer.
  • Byggeskind til endelig polering af loftoverfladen til maling.

  Før du fortsætter med proceduren for udjævning af loftet, er det nødvendigt at forberede overfladen, fjerne den fra gammel maling, hvidvaskning eller anden belægning. Og jo mere grundigt dette er gjort, desto bedre bliver de efterfølgende efterbehandlinger udført. Overflade rengøring er normalt lavet med en speciel scraper eller trowel. Du kan rense og tørre maling. Men du vil være i stand til at klare dette arbejde meget hurtigere og med mindre energiudgifter, hvis du fugter loftets overflade med vand og skaber et udkast i rummet. Den gamle belægning fra dette begynder at boble og fjerne det er ikke svært. Efter fjernelsen skal loftet rengøres grundigt.

  I næste trin skal du bestemme justeringsmetoden. Valg af materiale til primeren afhænger af det. De afviger med formål:

  1. under vandmaling,
  2. under putty eller gips,
  3. Passer til alle typer - universal.

  Preliminært stadium (til kritisk ujævne overflader): loftgips

  Plastering loft - en proces karakteriseret ved høj arbejdskraft intensitet. Og selv om der er mange forskellige metoder til eliminering af uregelmæssigheder i loftet, er loftet med gips nivellerende stadig relevant. Og hvis niveauforskellen nærmer sig 5 centimeter mark, er dette den eneste mulige løsning i at opnå højkvalitets reparationer.

  Du kan gips enhver overflade: beton og træ, kolonner, bjælker og andre strukturer af stål. Før du påfører gipset i loftet, bør du udføre det forberedende arbejde.

  uddannelse

  • Loftloft på beton skal renses godt af forskellige forurenende stoffer. Der skal lægges særlig vægt på skimmelsvamp eller andre pletter af svampebestand, som skal behandles med en særlig desinfektionsmiddel. For eksempel kobbersulfat, tysk Puffas-forberedelse eller Homeenpoiste, det finske firma Tikkurila. Hvis der på et betongloft er svampen besat store områder, kæmper de med åben ild (loddelygter, plasmasvejsning osv.). Hvis lofterne allerede er malet eller hvidkalket, skal den gamle belægning fjernes.
  • Lav en primer med en forstærkningssammensætning, og derefter en speciel primerblanding "Betonokontakt".
  • For bedre vedhæftning af primeren til betonoverfladen skal den behandles med en sandblaster, der skaber en ruhed. Med samme formål kan det være lidt skåret eller hakket.
  • På trælofter såvel som på overfladen af ​​strukturer af stål, før der påføres gips, strækkes et metalnet med en cellestørrelse på 10x10 mm. Det fastgøres til overfladen, der skal bearbejdes, herunder led og sømme, med specielle knopper, med en bred hætte eller beslag.

  Montering af bakker

  Plastering arbejder normalt ud på bakker, hvor installationen er det mest afgørende øjeblik. Hvis de er installeret korrekt, vil du ende med en perfekt glat plasteret overflade. Derfor er det vigtigt, at alle teknologierne til plastering af fyretaket overholdes.

  • Det er nødvendigt at starte dette arbejde med udjævning af lokalerne. På væggene er det nødvendigt at notere et nulmærke. Til dette anvendes en lakledning.
  • Placeringen af ​​det punkt, som er lavest på loftet, bestemmes. Dette er installationsstedet for det første fyr.
  • Under fyrtårnene, hver 300 mm over hele overfladen, anvendes gipsmærker med små lister, som de vil blive installeret på. Dette skal gøres på en sådan måde, at der er så få forbindelser som muligt, da det er i dem, at fejl oftest foretages.
  • Det anbefales ikke at lægge et lag af gips på loftet mere end 5 cm. Derfor bør højden på beacons ikke overstige denne værdi. For at styre dem i vandret plan skal der kræves et to meter niveau. Det udføres efter installationen af ​​alle fyrtårne.

  Stucco ved fyrene

  Når du er færdig med installationen af ​​beacons, kan loftet startes med gips ved hjælp af følgende teknologi:

  • Forbered arbejdsløsningen - gips, cement eller lime. Det skal huskes, at når der anvendes en opløsning baseret på gips, påføres hvert efterfølgende lag 20-25 minutter efter påføring af den foregående; cement - ikke tidligere end i to timer; kalkholdige - først efter at det foregående lag er blevet hvidt, hvilket forhindrer dets fuldstændige tørring.
  • Påfør et jævnt lag af spray, ikke justere det.
  • På sprøjten fordeles det antal tidspunkter, der kræves for at fastsætte den påførte opløsning. De skal nivelleres hver gang, og sørg for, at de ikke overskrider niveauet af beacons, og også at forskellige defekter, såsom skaller eller pits, ikke vises på den primerede overflade. På dette afhænger tykkelsen af ​​plasterets dæklag.
  • Fyrtårne ​​med mærker fjernet. Dette sker efter fordelingen af ​​det sidste primerlag, og den anvendte løsning anvendes til de steder, hvor de var placeret.
  • Gennemfør en kontrol af gipsens ensartethed ved hjælp af den regel, der anvendes, skiftende retning. De uregelmæssigheder, der er afsløret i dette tilfælde, er afskåret eller tværtimod forøget med et ekstra lag. Samtidig er det nødvendigt at forsegle de indvendige hjørner og dockingspunkter i lofterne med væggen. Dette arbejde udføres af en skraber.
  • På slutningen af ​​plastering arbejdet, påfør et nosing lag, der er omhyggeligt nivelleres for at skabe en glat overflade.

  Når forskellen i loftsniveauet er mindre end 5 cm, kan loftet udjævnes med tørre blandinger. Det er tilrådeligt at bruge dem med små mængder arbejde, især til tætning af potholes, når man køber en stor mængde andre materialer, er det ikke økonomisk fordelagtigt. De bedste af dem betragtes som rotband (fremstillet i Tyskland) - en universel blanding til plastering på gipsbasis.

  Efter færdiggørelsen af ​​"grov" tilpasning med gips, kan du fortsætte til målretningen med kitt.

  Hovedtrinnet: kittens loft

  At håndtere loftet uden væsentlige forskelle i overlapning er bedst at bruge justeringen af ​​loftet. Fra gips kitt forskellige fyldstof størrelse. Hun har den lille, ikke mere end 1000 mikron. Derfor er det bedst egnet til at fjerne små defekter på træ og andre overflader, såsom revner og andre uregelmæssigheder. Når dette opnås perfekt glatthed.

  Putty putty meget tyndt lag. Før du anbringer kitt, skal du fjerne alle lag af gammelt gips fra loftet til jorden. Små uregelmæssigheder, såvel som eventuelle hække, er trimmet med byggeskib eller leddelt flyde på et langt håndtag. Derefter kan maskeringsgitteret fastgøres til overfladen, der skal færdiggøres med PVA-lim eller en særlig forbindelse. Det kaldes ofte serpyanka på grund af dets lighed med gasbind. Nyligt på salg kan du købe serpyanka selvklæbende.

  Efter færdiggørelsen af ​​forberedelsesfasen er det nødvendigt at forberede en opløsning til kittet. For at gøre dette hældes 30 kg tørt blandingsblanding med 12 liter vand og blandes hurtigt. Det er bedst at bruge til denne byggemixer, udstyret med en stor bredde pisk eller bor, med en speciel mixer. I færdig form bør konsistensen af ​​blandingen ligne en tyk creme creme.

  Alt yderligere arbejde skal ske hurtigt, da den forberedte løsning begynder at sætte og hærde meget hurtigt. Dette gøres som følger: Med en smal spatel påføres spredningen med en bred kniv. Derefter overføres til loftets overflade og presses tæt mod den. Spild ikke tid på at tilpasse de opståede skilsmisser. De fjernes let efter størkning ved hjælp af et trowelnet. Så snart det sidste lag af kittet er tørret, skal hele overfladen slibes. For at gøre dette skal du bruge en særlig pasta med et gitter, hvis minimum grovehed er 120 enheder.

  For at arbejdet skal kunne udføres af høj kvalitet og behage den smukke og glatte overflade, er det bedre at købe alle materialer (primer, kitt og maling) fra en producent.

  Putty loft trin for trin

  Så putty loftet med dine egne hænder kan opdeles i følgende trin:

  • Forberedende, hvor der er feje af betonggulvet, som består i at fjerne alle uregelmæssigheder på over 2 mm. Til dette benyttes en perforator udstyret med en speciel dyse.
  • Primer-loftssammensætning med dybe penetrerende egenskaber. Det udføres med en pensel eller rulle.
  • Udførelse af at starte kittet som et udjævningslag. For at gøre dette anbringes den på loftets overflade, et lag på 1 cm. Ifølge konsistensen bør den færdige kitteløsning være som tyk creme. For at opnå en flad overflade anvendes metalhalter.
  • Det afsluttende stadium - efterbehandling kittens loft. Det anbefales at anvende det i to lag. Hvis rumtemperaturen holdes over 18º C, og den er godt ventileret, kan den udføres fire timer efter påbegyndelsen af ​​startkittet. Under andre forhold kan tørringen af ​​det foregående lag forsinkes, og overgangen til sluttrinet skal udskydes den næste dag.
  • Hvis lokalerne opfylder de betingelser, der er nødvendige for hurtig hærdning af tyndlaget, så kan du begynde at slibe overfladen. Det anbefales at bruge til denne vibrationsslibemaskine.

  Uanset hvilken tilpasning af loftet du vælger, skal du ikke glemme, at under malingen skal der anvendes et primerlag på den planlagte overflade, hvis kvalitet kan anvendes den samme maling, der skal bruges til hovedmålingen.

  Teknik, der anvender kittet

  Tag to spatler - en med en bred kniv (venstre hånd). På den er den klare løsning påført. I sin højre hånd - en arbejdende spatel.

  Blandingen skal tages lidt efter lidt, forsøger at distribuere den i midten af ​​bladet i arbejdspatelet. Det skal anvendes som følger, så det helt ligger på loftets overflade.

  Det er nødvendigt at bevæge sig på en sådan måde, at overfladen er glat og glat, det er umuligt at vende tilbage og omlægge færdige områder.

  For at undgå strimler på dem, bør arbejdspatelet holdes i en lille vinkel på loftets overflade. Dette vil gøre det muligt for midterparten at udjævne kittet på overfladen. Samtidig bevæger den ene kant langs den ubehandlede overflade, og den anden (den der bevæger sig langs det allerede behandlede område) vil være i luften, hvilket vil give en glat overflade uden striber og ridser.

  Kvaliteten af ​​spackling værker afhænger stort set af det rigtige valg af spatel. Hans lærred bør være af mellemhårdhed, da overdreven blødhed forårsager overdreven gennemtrænkning, mens sidekanterne vender fremad. Som et resultat forbliver strimler. Derfor er en standard spatel, det er nødvendigt at ændre det lidt, med en fil, der vender om hjørnernes skarphed. På samme tid opnår enden af ​​bladet en vis ovalitet. Dette sikrer komfort og sikkerhed i arbejdet, og den færdige overflade vil være af fremragende kvalitet.

  Nuancer og finesser af gipsloft

  Gipset i loftet er ret kompliceret, hvilket ikke er bestemt på hver nybegyndermester. Her er det ikke bare nødvendigt at kende den teknologiske side af arbejdet godt, men også at kunne bruge specifikke værktøjer og ikke i den mest hensigtsmæssige position. Derfor anbefales det for begyndere, der selv er udpeget at gipse loftet i en lejlighed, at du først prøver din hånd på væggene og ikke glemmer, at der overholdes procesteknologi.

  Sådan rengøres overfladen af ​​det gamle gips

  Inden reparationerne påbegyndes, er det nødvendigt at frigøre loftet fra det gamle gips. Denne fase kan kun springes over til de håndværkere, der laver reparationer i den nye bygning. De kan straks begynde at niveauere dens overflade eller kitt, hvis udjævning ikke er nødvendig.

  Nogle herrer mener, at hvis gipset stadig holder godt, så er det ikke nødvendigt at afvise det. Andre eksperter insisterer på dens fjernelse, selvom det kræver en betydelig indsats, da den allerede har tjent sin tid og efter en tid vil stadig begynde at falde sammen.

  • Gammelt gips kan bekæmpes med en hammer, trowel, slibemaskine eller perforator, resterne rengøres med en metalbørste.
  • Efter rydning af overfladen fra den gamle belægning er det nødvendigt at undersøge det grundigt for fejl. Hvis det har revner, skal de broderes og forsegles.

  Tip: For store fejl må du desuden lægge et særligt serpyanka tape over et lag af kitt. Det anbefales også at bruge til forarbejdning af samlinger mellem gulvpladerne.

  Våd udjævning - pudsning af loftet

  Lad os overveje i detaljer hvordan man tømmer loftet med gips - det er denne tilpasningsmetode, der medfører særlige vanskeligheder.

  Forberedende arbejde:

  1. Før du starter hovedarbejdet, skal du gå langs overfladen med en primer på beton, som sikrer god vedhæftning og styrker fundamentet.
  2. Ved hjælp af niveauet skal du bestemme de laveste og højeste punkter i loftet. Hvis den registrerede forskel er mere end 5 cm, er det nødvendigt at anvende gips i flere lag. I dette tilfælde er det ønskeligt at anvende et forstærkningsnet, som vil fungere som en ramme og er fastgjort til overfladen ved hjælp af almindelig lim.
  3. Før du gipser loftet, skal du markere overfladen korrekt. Til dette formål anvendes fyrtårne ​​(gipsprofiler eller træblokke), hvoraf antallet afhænger af rummets bredde. I gennemsnit har tre meter to fyrtårne, den yderste skal være i en afstand af 60 cm fra væggene.

  Sådan gipset loftet

  Plastering af loftet med dine egne hænder indebærer brug af samme teknologi som til væggene. Det er nødvendigt at anvende opløsningen på overfladen ved hjælp af et af følgende værktøjer:

  • ståltræffel - egnet til påføring af gips til loftet med et tyndt lag: En lille mængde af blandingen påføres instrumentet og overføres derefter til loftet med hurtige bevægelser med let tryk;
  • spatel - bruges, når lagtykkelsen er mere end et og et halvt centimeter.

  Tip: Gipsopløsningen bør ikke laves for tyk, ellers vil det være ubelejligt at anvende. Derudover kan gipset falde ned fra overfladen under egen vægt.

  Gipset i loftet langs bakkerne udføres i en bestemt rækkefølge: først bliver midterdelen behandlet, og først da sidestriberne anbefales det at starte processen fra midten til væggen.

  Arbejdet skal stå tilbage til lyset. For at fjerne overskydende løsning skal du følge reglen over for dig selv. Afslutningsbevægelsen gøres tværtimod af sig selv. Takket være dette vil mesteren kunne se hullerne i gipslaget og rette de identificerede fejl, hvis fravær er særlig vigtigt under det efterfølgende maleri.

  Sådan forhindrer du dannelsen af ​​bobler

  Ukorrekt anvendelse af opløsningen er fyldt med dannelsen af ​​luftbobler, der fremstår, hvor gipset ikke sidder fast på overfladen og som følge heraf falder under sin egen vægt. Derfor er nybegyndere, der læres af bitter erfaring, interesseret i at gipse loftet.

  Professionelle herrer rådgiver at lægge gipset i to lag, hvoraf den første er meget tynd. Efter det tørrer, kan et andet lag påføres. Hemmeligheden bag denne tilgang ligger i, at to lag morter holder sig godt til hinanden, og som følge heraf vises der ingen hulrum på loftet.

  Tip: For at fjerne de bobler, der allerede er dannet, skal du vente, indtil opløsningen er helt tør, og brug en spatel til at rense det fra loftet på de steder, hvor defekten vises. De berørte områder bliver nødt til at blive plastered igen.

  Forbereder loftet til efterbehandling

  Brugen af ​​en gips til loftet tillader ikke at gøre overfladen ideelt lige - det skal også være kittet før malingen. For det første er det nødvendigt at påføre en primer på loftet, og først efter det kan du bruge en kittens blanding. Derefter anbefales en godtørret overflade at blive behandlet med sandpapir eller trowel lavet af polymer.

  Nuancerne for at pudse loftet af gipsplader

  Gipsvægens overflade er ikke helt glat: det viser leddene i de enkelte ark samt hullerne på selvlukkende skruer. Da der ikke er behov for en fuldstændig justering i dette tilfælde, er det nødvendigt at pudse loftet med egne hænder for at fjerne alle mindre overfladefejl samt yderligere beskyttelse af gipsplade.

  Bearbejdning af loftet før stikker tapet

  1. Først og fremmest er det nødvendigt at anvende et lag af penetrerende primer til gipsvæg: det vil gøre overfladen mere holdbar, reducere absorptionskapaciteten og også forbedre vedhæftning med den valgte coating. Derudover skal det efterfølgende maleri bruge meget billigere materialer.
  2. Alle sømme og uregelmæssigheder skal fyldes med gipsgips eller specielt kitt til sømme.
  3. For at anvende et generelt lag skal du have en færdigblanding og en smal trowel, der er ti centimeter bredt. Det er bedst at niveau med et værktøj, der er mindst tre gange bredere. I hjørnerne af loftet er det ønskeligt at desuden klæbe serpyanka net.
  4. Efter tørring af kittelaget skal sømene behandles med et særligt malingsnet og genanvendes. Derefter kan du lim det valgte tapet på loftet.

  Putty før maleri

  Hvis du planlægger at påføre maling på overfladen, så før du plaster gipspladens loft, er det nødvendigt at udføre en mere grundig behandling:

  • Først og fremmest at anvende en primer på sømme og forskellige uregelmæssigheder, skal du bruge ikke en rulle, men en børste. Det er dette værktøj, som vil give mulighed for grundigt at behandle overfladedefekter.
  • I fremtiden, ikke kun hjørnerne, men også sømme, er det ønskeligt at limse gitteret.

  Den meget proces med plastering eller puttying vil være som følger:

  1. Et gips eller startkittet påføres på toppen af ​​masken, indtil der opnås en flad overflade. Blandingen fylder også alle skruerne og hullerne på skruerne.
  2. Efter at overfladen er tørret, bliver loftet re-primeret og bandaget: Et papirbånd påføres sømme og hjørner, som er fastgjort med almindelig lim. Det er ved brug af papir, at det er muligt at opnå en ideel overflade på de mest problematiske steder.
  3. Det anbefales at afslutte den endelige putty med en finish i flere passager. For at anvende et tyndt og ensartet lag skal du bruge en ret bred trowel.
  4. Derefter bliver overfladen af ​​loftet poleret ved hjælp af blærpapir, i sidste fase er maling påført den.

  Gips eller kit.

  Kære medlemmer af forummet, fortæl en nybegynder "master felt-tip pen", om du har brug for plasterning af dataene på mine overflader (loft og vægge) eller du kan fortsætte med at sætte dig i. foto vedlagt Tak for svaret.

  spørgsmål dog! Hvad vi vil leje eller for dig selv Lulu.

  deuxma
  For en elsket. Bare at betale 35 tusind for en dag er ikke længere gyldig. Har brug for en hurtig reparation til kassen. Og der. Der bliver tid - vi finder ud af det.

  nikola99 skrev:
  fortæl nybegynderen "master felt-tip pen", om du har brug for plasterning af dataene på mine overflader (loft og vægge)

  Det var bedre at skrive et billede af den vedhæftede regel til væggen. Eller niveauet. Fra billederne af fignerne forstår du tilstanden af ​​væggene.
  Sockets Jeg ser allerede vyvyvleny.Te. Når du plejer redenen, skal du slå ud og flytte væggene under det nye niveau osv.
  Hvis du har brug for en hurtig reparation, skal du sætte den ud med en kitt og så lukke øjnene for revner, pits og støt.
  Hvis du ikke er en æstetik, kan du stå det.

  Jeg begyndte at lave reparationer alene. Og jeg forsøger at gøre alt til det maksimale. Men jeg har hvor jeg skal bo. Og pengene er ikke meget forbruges af fjernelsen. Som mesteren selv og hele instrumentet er der.

  Evgeny Vl
  Tak for svaret. Der er ingen mulighed for at vedhæfte en regel. Lejlighed i en anden by. Væggene og loftet er glatte. Leddene er godt forseglede. Til overraskelsen. Troede det ville være værre. Hvis der var et sted at bo, ville reparationen være af et andet niveau. Jeg synes at gå med Vitonite i 1mm og væggene og loftet. Under tapetet på væggene og malet loft. Hvad synes du?

  . Du kan leve godt i denne version. Det vigtigste, der var mentalt godt..

  nej. i et sådant liv kan ikke være. Og i Vladik havde vi allerede morgenmad!

  Det vigtigste AURA alt andet pritret

  Tillid dig mere i dig selv i mit behov

  Mine loftvægge af monolitisk beton var meget glatte. Jeg blev tændt med et gips og overbeviste mig om, at dette ikke kunne være. Det viste sig - forgæves. Nok (som erfaringerne har vist på et af lofterne i hallen) er bare kittet

  ">
  Og hvor gør tilliden? Dette er ikke min specialitet, så jeg går til forummet, hvor folk med erfaring og med byggespecialiteter kommunikerer, giver råd til begyndere, som mig. Hvilken tillid skal jeg have? Og hvad er det abstrakte spørgsmål, jeg spurgte? Sov du dårligt?
  Og om emnet. Rådgive kittet. Jeg læste om Vetonit, og yderligere slibning med almindeligt sandpapir. Hvad er den bedste kitt at bruge, og hvad skal man tage sandpapir? Tak for svaret.

  deuxma
  Den første del af posten er til dig.

  Evgeny Vl
  Prok12 Tak for svarene.

  Som altid-malyar2000. Alt godt nytår!

  Plastering har næsten altid vægge i monolitiske huse, og her er huset panel, kvaliteten af ​​overfladen af ​​væggene er meget højere. Der bør ikke være lokale nedtryk og bump. Hvis væggene er mere eller mindre oprejst, så er der intet at tænke på gips.

  nikola99 skrev:
  Kære medlemmer af forummet, fortæl en nybegynder "master felt-tip pen", om du har brug for plasterning af dataene på mine overflader (loft og vægge) eller du kan fortsætte med at sætte dig i. foto vedlagt Tak for svaret.

  hvis væggene er buede, har stød og huler, så ville sådanne store dråber være værd at pleje.
  Hvis afvigelserne ligger i størrelsesordenen 4-5 mm. Så IMHO til gips, bare for at gips - spild af penge og tid. Nok kittet hoved!

  Faktisk er gips en grov justering af væggen, men hvis væggen er jævnt flade på forhånd, så sætter der lige der.

  Selvmalet loftgips

  Det første, man normalt lægger mærke til, når man går ind i en lejlighed, er på vægge og loft. Hvis der stadig er små fejl på væggene på en eller anden måde kan være skjult, er revner og ruhed på loftet vanskelige at skjule. På trods af de suspenderede lofts popularitet er gips den nemmeste og mest økonomiske måde at afslutte.

  Gips eller kit

  Ofte opstår der spørgsmål: Hvad er forskellen mellem pudsning og pudsning, og er det nødvendigt at fylde loftet for maling? Formålet med fyldstof er at udjævne overfladerne af vægge, lofter eller vindueskråninger. Det bruges oftest til at eliminere små revner og har udseende af en særlig pastymasse. En anden funktion af kittet er at forberede en perfekt glat og flad overflade.

  Gipsets sammensætning er helt anderledes. Denne sammensætning kan påføres overflader af mursten, skumblokke, beton. Hovedforskellen mellem gips og kitt er grit. Kittens struktur er finkornet, mens gipset er grovkornet. Det maksimale lag af gips er 50mm, mens kittet ikke kan påføres i et tykt lag. Tørringshastighed er en anden faktor, som adskiller plastering og puttying. Tydeligvis tørrer et tykt lag langsommere end en tynd.

  Gipset anvendes således til grov overfladebehandling. (Bortset fra tilfælde, hvor afslutningen af ​​dekorative gips er påført på loftet.) Dette er en mellembehandling af vægge eller lofter, mens kittet kan afslutte eller starte. Fyldning sker efter plastering og priming.

  Når det er bedre at putte, og hvornår at gipset loftet for maling

  Hvis overfladerne indeholder små defekter, kan de korrigeres med et kit. Men hvis det er nødvendigt at jævn overfladen eller eliminere grove defekter, kan du ikke undvære gips. Gipset danner en grov overflade, mens putten glat.

  Hvis malingen er planlagt senere, anbefales det at sætte som en finish, fordi den malede overflade eller tapetet vil have et æstetisk og pænt udseende.

  Teknologi arbejder

  Det er ikke nødvendigt at ansætte en konstruktion team for at fjerne fejl i loftet, det er helt muligt at gøre det med dine egne hænder.

  Materialer og værktøjer

  For at udføre arbejdet skal du købe følgende sæt af materialer og værktøjer:

  • metal spatler;
  • beholdere med 15-20 liter;
  • børster eller ruller til efterfølgende priming
  • sandpapir til overfladeslibning;
  • byggemixer eller boremaskine med blandingsbeslag;
  • murskeer;
  • tørt gips;
  • primer;
  • kit.

  Det anbefales at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller på overfladen af ​​overfladen for at undgå øjenskade.

  Overfladebehandling

  Inden loftplastningsproceduren for maling skal overfladen omhyggeligt forberedes.

  Den forberedende fase omfatter følgende procedurer:

  • rengøring af loftet af de gamle elementer af dekoration;
  • fjernelse af uregelmæssigheder
  • forarbejdning af samlingen af ​​fliser
  • fjernelse af gammel maling.

  Hvis der er lommer i en svamp i loftet, som ødelægger udseendet og er sundhedsskadeligt, skal de behandles med kobbersulfatopløsning (med en hastighed på 5 gram pr. 1 liter vand).

  Loftet rengøres med en speciel skraber eller trowel. Du kan nemt rengøre og våd og tørre maling. For hurtig og effektiv rengøring af loftet anbefales det at fugte overfladen, hvorefter den skal rengøres grundigt.

  Efter alle de forberedende operationer og venter på overfladen til at tørre helt, kan du gå videre til næste trin.

  Metoder og måder at arbejde på

  Før plastering loftet til maling, for at øge adhæsionsniveauet (adhæsion af opløsningen til overfladen) anbefales det at udføre priming i to lagtykkelse. I hovedområderne kan dette gøres med en rulle, og i vanskelig tilgængelige områder er det bedre og mere bekvemt at bruge en børste. Mens primeren tørrer, kan du forberede en løsning.

  Fremstilling af opløsningen

  På emballagen af ​​en tør blanding angiver fremstilleren fremstillingsproceduren og opløsningens andel.

  Handlingsalgoritmen er som følger:

  • hæld vand i en forberedt beholder;
  • Hæld den tørre blanding i vandet
  • æl opløsningen med en boremaskine eller byggemixer;
  • lad opløsningen stå i 5-10 minutter;
  • Bland igen opløsningen for ensartethed.

  Du kan købe færdiglavet løsning i hardwareforretningen, du kan selv lave det. Oftest for udjævning af loftet med gipsmærke Rotband.

  Afhængigt af typen af ​​opløsning varierer forbruget af uafhængigt fremstillet blanding. Den omtrentlige mængde mørtel pr. 1 m2 til gipslofter kan beregnes ud fra tabellerne.

  Gipsforbrug pr. M2 ved udjævning af lofter med kalkcementmørteler (mørtelkomposition: 1 del cement: 1 del kalk: 6 dele sand)

  Gipsforbrug pr. M2 ved udjævning af lofter med kalkcementmørteler (mørtelkomposition: 1 del cement: 2 dele kalk: 5 dele sand)

  Det er vigtigt, når du forbereder løsningen med egne hænder for at tage højde for det korrekte forhold mellem komponenter.

  Når primeren er tør, kan du fortsætte med at studere lofterne. Hvis der er hulrum på overfladen, skal du linse dem med et forstærkningsnet. Hvis overfladen er flad, er der ingen grund til at bruge en serpyanka.

  Montering af bakker

  Når plastering installeres, er beacons normalt installeret, hvilket er det mest afgørende øjeblik. Hvis beacons er rettet korrekt, i sidste ende får du den mest jævne pudsede overflade. Derfor er det vigtigt, at hele teknologiske sekvens af justering af overfladen langs beacons observeres.

  Installationen af ​​bakkerne er ikke et problem, men kræver nøjagtighed.

  Den består af følgende:

  • ved hjælp af malingskablen på væggene markeret nulmærket;
  • bestemme placeringen af ​​det laveste punkt på loftet, hvor den første fyr skal fastgøres
  • anbring frimærker hver 30 cm
  • sikre resten af ​​fyrtårne.

  Det skal bemærkes, at den maksimale tykkelse af det fremtidige gipslag ikke bør være mere end 50 mm, derfor bør højden af ​​de installerede bakker ikke være større end denne værdi. For at styre installationen af ​​bakker i vandret plan anbefales det at bruge et to meter niveau.

  Afslutningsarbejde

  Hvis der skal påføres flere lag, er det nødvendigt at tage højde for, at det næste lag gipsmørtel påføres 20-25 minutter efter den første er påført, cementmørtel efter 2 timer kalkmørtel efter det tørrer og bliver hvid.

  Til gipslofter til maling er det nødvendigt:

  • scooping op blandingen med en trowel eller trowel, skitsering det på loftet;
  • Påfør det næste lag efter tørring af den forrige
  • fjern fyrene
  • at jævne overfladen ved hjælp af reglen, forsegle de indre hjørner og steder forbinder loftet og væggene
  • at tørre den tørrede overflade med sandpapir.

  For at opnå en perfekt glat overflade efter fuld tørring anbefales det at putte, som er en finish inden måling af loftet. Til indretning er loftet vigtigt at have en jævn og jævn overflade. Hvis en glat overflade let opnås som følge af plastering, bliver den kun glat som følge af spatel, hvilket er en vigtig faktor for efterfølgende maling. I dette tilfælde vil malet og fladt loft være en harmonisk fortsættelse af interiøret. Princippet om kittens arbejde falder praktisk talt sammen med princippet om plastering.

  Tips og nuancer

  Korrekt udført arbejde gør det muligt at glemme loftets gips i mange år.

  Men eksperter anbefaler at tage hensyn til følgende nuancer:

  • Du bør ikke fjerne hvidvask eller kitt fra overfladen;
  • Det anbefales at bruge en primer som "Betakontakt", som signifikant øger adhæsionsniveauet;
  • Hvis lagtykkelsen overstiger 50 mm eller i tilfælde af uregelmæssigheder, er det nødvendigt at anvende et forstærkningsnet.

  Omkostninger til

  Prisen for arbejdet uden manuelle materialer er i gennemsnit 450 rubler. for 1m2. Maskinpladepudsning er noget billigere og vil koste så lavt som 350 rubler. for 1m2. Omkostningerne ved at pudse loftet med egne hænder, selvfølgelig, lavere. Men hvis der ikke er tillid til deres egen kompetence, er det bedre at vende sig til herrene.

  Flere detaljer om loftgipset kan ses i videoen:

  Puttying et loft til maling med dine egne hænder - vejledning til afslutning af gammelt og nyt gips, rengøring af overfladen, priming og påføring

  Det første, man normalt lægger mærke til, når man går ind i en lejlighed, er på vægge og loft. Hvis der stadig er små fejl på væggene på en eller anden måde kan være skjult, er revner og ruhed på loftet vanskelige at skjule. På trods af de suspenderede lofts popularitet er gips den nemmeste og mest økonomiske måde at afslutte.

  Ofte opstår der spørgsmål: Hvad er forskellen mellem pudsning og pudsning, og er det nødvendigt at fylde loftet for maling?

  Formålet med fyldstof er at udjævne overfladerne af vægge, lofter eller vindueskråninger. Det bruges oftest til at eliminere små revner og har udseende af en særlig pastymasse. En anden funktion af kittet er at forberede en perfekt glat og flad overflade.

  Gipsets sammensætning er helt anderledes.

  Denne sammensætning kan påføres overflader af mursten, skumblokke, beton. Hovedforskellen mellem gips og kitt er grit. Kittens struktur er finkornet, mens gipset er grovkornet.

  Det maksimale lag af gips er 50mm, mens kittet ikke kan påføres i et tykt lag. Tørringshastighed er en anden faktor, som adskiller plastering og puttying. Tydeligvis tørrer et tykt lag langsommere end en tynd.

  Mere fyldstof alene vil ikke fjerne de store overfladefejl i loftet.

  Gipset anvendes således til grov overfladebehandling. (Bortset fra tilfælde, hvor afslutningen af ​​dekorative gips er påført på loftet.) Dette er en mellembehandling af vægge eller lofter, mens kittet kan afslutte eller starte. Fyldning sker efter plastering og priming.

  Hvis overfladerne indeholder små defekter, kan de korrigeres med et kit. Men hvis det er nødvendigt at jævn overfladen eller eliminere grove defekter, kan du ikke undvære gips. Gipset danner en grov overflade, mens putten glat.

  Hvis malingen er planlagt senere, anbefales det at sætte som en finish, fordi den malede overflade eller tapetet vil have et æstetisk og pænt udseende.

  Teknologi arbejder

  Det er ikke nødvendigt at ansætte en konstruktion team for at fjerne fejl i loftet, det er helt muligt at gøre det med dine egne hænder.

  Materialer og værktøjer

  For at udføre arbejdet skal du købe følgende sæt af materialer og værktøjer:

  • metal spatler;
  • beholdere med 15-20 liter;
  • børster eller ruller til efterfølgende priming
  • sandpapir til overfladeslibning;
  • byggemixer eller boremaskine med blandingsbeslag;
  • murskeer;
  • tørt gips;
  • primer;
  • kit.

  Det anbefales at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller på overfladen af ​​overfladen for at undgå øjenskade.

  Overfladebehandling

  Inden loftplastningsproceduren for maling skal overfladen omhyggeligt forberedes.

  Den forberedende fase omfatter følgende procedurer:

  • rengøring af loftet af de gamle elementer af dekoration;
  • fjernelse af uregelmæssigheder
  • forarbejdning af samlingen af ​​fliser
  • fjernelse af gammel maling.

  Hvis der er lommer i en svamp i loftet, som ødelægger udseendet og er sundhedsskadeligt, skal de behandles med kobbersulfatopløsning (med en hastighed på 5 gram pr. 1 liter vand).

  Loftet rengøres med en speciel skraber eller trowel. Du kan nemt rengøre og våd og tørre maling. For hurtig og effektiv rengøring af loftet anbefales det at fugte overfladen, hvorefter den skal rengøres grundigt.

  Efter alle de forberedende operationer og venter på overfladen til at tørre helt, kan du gå videre til næste trin.

  Metoder og måder at arbejde på

  Før plastering loftet til maling, for at øge adhæsionsniveauet (adhæsion af opløsningen til overfladen) anbefales det at udføre priming i to lagtykkelse. I hovedområderne kan dette gøres med en rulle, og i vanskelig tilgængelige områder er det bedre og mere bekvemt at bruge en børste. Mens primeren tørrer, kan du forberede en løsning.

  Maskering af plast vil reducere omkostningerne betydeligt, men det gælder kun i store områder.

  Fremstilling af opløsningen

  På emballagen af ​​en tør blanding angiver fremstilleren fremstillingsproceduren og opløsningens andel.

  Handlingsalgoritmen er som følger:

  • hæld vand i en forberedt beholder;
  • Hæld den tørre blanding i vandet
  • æl opløsningen med en boremaskine eller byggemixer;
  • lad opløsningen stå i 5-10 minutter;
  • Bland igen opløsningen for ensartethed.

  Du kan købe færdiglavet løsning i hardwareforretningen, du kan selv lave det. Oftest for udjævning af loftet med gipsmærke Rotband.

  Afhængigt af typen af ​​opløsning varierer forbruget af uafhængigt fremstillet blanding. Den omtrentlige mængde mørtel pr. 1 m2 til gipslofter kan beregnes ud fra tabellerne.

  Gipsforbrug pr. M2 ved udjævning af lofter med kalkcementmørteler (mørtelkomposition: 1 del cement: 1 del kalk: 6 dele sand)

  Gipsforbrug pr. M2 ved udjævning af lofter med kalkcementmørteler (mørtelkomposition: 1 del cement: 2 dele kalk: 5 dele sand)

  Det er vigtigt, når du forbereder løsningen med egne hænder for at tage højde for det korrekte forhold mellem komponenter.

  Tørre blandinger til pudsning af loftet har den mest varierede sammensætning og mange subtiliteter af deres formål. Derfor skal du omhyggeligt studere producentens anbefalinger om brug af en bestemt blanding.

  Når primeren er tør, kan du fortsætte med at studere lofterne. Hvis der er hulrum på overfladen, skal du linse dem med et forstærkningsnet. Hvis overfladen er flad, er der ingen grund til at bruge en serpyanka.

  Montering af bakker

  Når plastering installeres, er beacons normalt installeret, hvilket er det mest afgørende øjeblik. Hvis beacons er rettet korrekt, i sidste ende får du den mest jævne pudsede overflade. Derfor er det vigtigt, at hele teknologiske sekvens af justering af overfladen langs beacons observeres.

  Installationen af ​​bakkerne er ikke et problem, men kræver nøjagtighed.

  Den består af følgende:

  • ved hjælp af malingskablen på væggene markeret nulmærket;
  • bestemme placeringen af ​​det laveste punkt på loftet, hvor den første fyr skal fastgøres
  • anbring frimærker hver 30 cm
  • sikre resten af ​​fyrtårne.

  Det skal bemærkes, at den maksimale tykkelse af det fremtidige gipslag ikke bør være mere end 50 mm, derfor bør højden af ​​de installerede bakker ikke være større end denne værdi. For at styre installationen af ​​bakker i vandret plan anbefales det at bruge et to meter niveau.

  Afslutningsarbejde

  Hvis der skal påføres flere lag, er det nødvendigt at tage højde for, at det næste lag gipsmørtel påføres 20-25 minutter efter den første er påført, cementmørtel efter 2 timer kalkmørtel efter det tørrer og bliver hvid.

  Til gipslofter til maling er det nødvendigt:

  • scooping op blandingen med en trowel eller trowel, skitsering det på loftet;
  • Påfør det næste lag efter tørring af den forrige
  • fjern fyrene
  • at jævne overfladen ved hjælp af reglen, forsegle de indre hjørner og steder forbinder loftet og væggene
  • at tørre den tørrede overflade med sandpapir.

  For at opnå en perfekt glat overflade efter fuld tørring anbefales det at putte, som er en finish inden måling af loftet. Til indretning er loftet vigtigt at have en jævn og jævn overflade.

  Hvis en glat overflade let opnås som følge af plastering, bliver den kun glat som følge af spatel, hvilket er en vigtig faktor for efterfølgende maling. I dette tilfælde vil malet og fladt loft være en harmonisk fortsættelse af interiøret. Princippet om kittens arbejde falder praktisk talt sammen med princippet om plastering.

  Tips og nuancer

  Korrekt udført arbejde gør det muligt at glemme loftets gips i mange år.

  Ved arbejde med lime gips skal du beskytte øjne og hænder.

  Men eksperter anbefaler at tage hensyn til følgende nuancer:

  • Du bør ikke fjerne hvidvask eller kitt fra overfladen;
  • Det anbefales at bruge en primer som "Betakontakt", som signifikant øger adhæsionsniveauet;
  • Hvis lagtykkelsen overstiger 50 mm eller i tilfælde af uregelmæssigheder, er det nødvendigt at anvende et forstærkningsnet.

  Omkostninger til

  Prisen for arbejdet uden manuelle materialer er i gennemsnit 450 rubler. for 1m2. Maskinpladepudsning er noget billigere og vil koste så lavt som 350 rubler.

  for 1m2. Omkostningerne ved at pudse loftet med egne hænder, selvfølgelig, lavere. Men hvis der ikke er tillid til deres egen kompetence, er det bedre at vende sig til herrene.

  Flere detaljer om loftgipset kan ses i videoen:

  Når en person går ind i et nyrenoveret rum, går hans øjne frem for alt automatisk til loftet. Hvis der opdages fejl eller mangler på det, kan hele indtryk af reparationen være uudsletteligt fejlbehæftet.

  Desværre er det på de malede overflader, at de mindste fejl straks fanger øjet. Undgå dem at hjælpe kitt til maleri. Derfor er det først nødvendigt at putte alle revner og niveauer overfladen og først derefter begynde at male.

  Putty havde brug for at udjævne loftet til glat maleri

  Maleriets kvalitet afhænger af kvaliteten af ​​disse værker. Hver kræver en forberedende forberedelse som det mest almindelige loft såvel som med en suspenderet gipspladestruktur, i en ny bygning, i et gammelt grundhus, i et sommerhus eller i et lille landhus.

  Hvorfor skal du sætte loftet op

  En række faktorer kan føre til, at der opstår fejl i loftet over tid. Dens tilstand påvirkes af udsving i temperatur, luftfugtighed og endog unøjagtig transport af store ting, som uheldigvis kan kæbe det, som følge heraf begynder chips, revner og huler at forekomme på overfladen. Før det males, ville det være dejligt at gøre overfladen over hovedet helt fladt igen.

  Moderne modetrends dikterer opførelsen af ​​suspenderede strukturer lavet af gipsplader, og i gamle huse, hvor der ofte er forskelle mellem panellofter, er suspenderede strukturer den bedste udjævningsopløsning.

  Den opfattelse, at arkene i dette færdigmateriale er helt flade, og at de ikke behøver plastering, er fejl: Der er huller mellem arkene, der skal fyldes og gøres helt usynlige. Ja, og buede overflader erhverver glatte linjer kun efter justering. Desuden er der ved udlæggelsen af ​​gipsvæg på overfladen fordybninger fra skruerne, som også skal maskeres med gips.

  Alle nye huse giver en kraftig krympning, hvor der forekommer revner i lofterne ved panelernes samling, og den tidlige afslutning af rummet vil ikke kunne skjule dem, og snart skal det igen sættes i orden igen.

  Den anden grund til, at du skal have gipslofter i en ny bygning, kan kaldes det faktum, at de lejer huse med startpakker, når du bruger almindeligt flodsand, hvilket giver en ret hård belægning. Start, og derefter færdigbehandling kitt fuldstændigt fjerne kornet, hvilket gør overfladen glat.

  For gipsvæg lofter, i det mindste skal du fylde leddene med revner.

  Hvordan er kittens loft

  Det er værd at minde om, at denne proces ikke er for kompliceret, men tidskrævende, og på grund af dens besværlighed er det dyrt at putte over loftoverfladen.

  I mellemtiden er det muligt at udføre forberedelsen til prokraske korrekt på egen hånd. Det vigtigste er at være tålmodig og ikke at ignorere nogen af ​​stadierne i dette arbejde. Det udføres i følgende rækkefølge.

  1. Rengøring op Overfladen rengøres af gips og gammel maling. For at gøre dette er det nødvendigt at fugte det og bruge en stålspatel til at fjerne alle de berørte gamle belægninger, nabelo og krakket gips.
  2. Primer. Den påføres korrekt med en børste eller rulle, hvor den lange bunke nemt håndterer uregelmæssigheder og hulrum. Primeren hjælper med at styrke overfladen, efter at den har behandlet det, bedre overholder ethvert materiale. Til maling med en primerbehandlet overflade kræves mindre maling. Og vigtigst af alt forhindrer det svampens udseende i fremtiden, og primer-antiseptikken hjælper med at slippe af med forplantningscentre.
  3. Puttying foregår i flere faser. Dette kræver meget tid og tålmodighed, men iagttagelse af alle kravene til at gøre dette arbejde kan du selv gøre.

  Det antages, at du kan sætte den gamle maling på plads, omgå de forberedende faser, men det anbefales ikke at gøre det - det er usandsynligt, at resultatet i dette tilfælde passer til dig.

  Det er værd at bo nærmere på spacklingprocessen:

  1. Indledningsvis påføres startkittet på alle rillerne. Til arbejde anvendes en spatel med medium bredde, de kan optage en tilstrækkelig mængde kitt og anvende jævnt på alle uregelmæssigheder.
  2. Ved tørring sættes materialet i stykker, så store hulrum skal pudses 2-3 gange. Det skal tages i betragtning, at før man anvender et nyt lag, skal den forrige tørre godt.
  3. Efter fuldstændig tørring af putten skal loftet slibes. Dette hjælper med at fjerne alle synlige fejl. Samlinger af gipsplastekoblinger skal limes med bygningsbånd.
  4. Påfør finish kittet. Den kan påføres i et eller to lag, så længe tykkelsen når en millimeter. Til anvendelse er det bedst at bruge en bred spatel. Hvis nogen besluttede at udføre et sådant arbejde for første gang, så skal du bare forsøge at anvende to lag kittet, så de bliver så tynde som muligt.
  5. Endelig polering efterfulgt af priming af hele loftoverfladen. Dette er sidste, sidste etape. Når primeren er helt tør, kan du sikkert tage rullen op og begynde at male.

  Det skal huskes, at den endelige kitt er uacceptabel at anvende på visse dele af loftet. Det bør dække det helt, uden at udelukke gips og strukturer lavet af det.

  Valg af kit

  Tiderne, hvor det pågældende materiale skulle samles fra enkelte komponenter, er langt væk. I dag kan du købe færdige blandinger til udførelse af forskellige stadier af tømmerarbejde.

  De består af astringerende fyldstoffer, knust til partikler med den mindste diameter.

  Disse er sand, cement, gips og lime. For at forbedre kvaliteten i sammensætningen af ​​mange blandinger indgår yderligere additiver. Sealere vælges til arbejde afhængigt af sammensætningen og tilstanden af ​​de lokaler, hvor de vil blive brugt.

  Da lofterne er færdige, er et af de mest delikate byggearbejder, skal kittet vælges med brøkdele af den mindste mulige størrelse.

  Maling vil efterfølgende påføres overfladen, så at vælge en blanding er bedre end den traditionelle hvide farve uden farvestoffer.

  Takket være moderne, allerede fuldt forberedte blandinger er det ideelt at udjævne loftet for hver person med egne hænder. Det vigtigste er at gøre alt arbejdet i en bestemt rækkefølge, og det er rigtigt for dette at vælge byggemixer.

  Et jævnt malet loft er ikke en billig type finish, fordi det kræver en masse faglært arbejde at skabe det. Du kan gøre gipset og kittet i loftet til maleri med egne hænder, men du skal huske på, at uden den rigtige oplevelse af plastering og efterbehandling arbejder, for at opnå et godt resultat skal du måske arbejde hårdt for måske at træne og lave det igen. Men hvis du gør dette arbejde med dine egne hænder, kan du spare penge ved at tiltrække specialister til at afslutte loftet.

  • 1. Fjernelse af gammelt gips, fuldstændig rengøring af bunden.
  • 2. Primer base.
  • 3. Bestemmelse af niveauet af det nye loft og tykkelsen af ​​gipsafslutningslaget.
  • 4. Gør beacons til gips.
  • 5. Anbring et gipslag, installer forstærkningsnet om nødvendigt.
  • 6. Puttying loftet.
  • 7. Rengøring, slibning af loftet, for at opnå en spejloverflade.
  • 8. Primering af overfladen.

  For at arbejde sikkert og effektivt på gipset og kittet i loftet, skal du bygge komfortable, brede, stabile skove af den ønskede højde. At bringe dem ned er ikke svært fra nogen gamle brædder - to tragus og en platform mellem dem.

  Gammelt gips er normalt ikke stærkt, så det fjernes. Stærk gips kan efterlades under nivelleringsgipslaget. Det er bedre at kun fjerne gammelt gips kun mekanisk. Spatler og bor med rengøringsmundstykker anvendes. Til personlig beskyttelse anvendes briller og åndedrætsværn.

  Skyllegips fra loftet anbefales ikke, da der vil være en tynd skrøbelig plaque, som kan forårsage løsrivelse i fremtiden.

  Efter bearbejdning skal der være en tør, ren og ru base. For at det malede loft skal se ud, skal bunden være glat og jævnt. Eventuelle uregelmæssigheder er ikke tilladt - under maling vil de tydeligt skille sig ud.

  Overfladen af ​​loftet til maleri kan ikke være strengt vandret, hvis en overlapningsvinkel er for lav. Men overskydelserne bør ikke være. Overfladens fladhed er verificeret af de spændte ledninger eller ved hjælp af en laserstråle.

  Alle uregelmæssigheder i basen skal være gemt med et gips-kittelag. På niveauet af det fremtidige loft skal man på tegningerne tegne mærker i samme plan. Ved hjælp af vandstanden på væggene er det vandrette plan markeret med en solid linje, og den samme afstand er markeret fra den, og det nye plaster er valgt således, at minimumslaget er ca. 3 mm. Ved mærkerne køres dykkerne ind, og ledningerne trækkes langs fyrtårnets akser. Ved ledninger kan du bestemme tykkelsen af ​​laget på forskellige steder. Tykkelsen af ​​gipset i loftet kan nå 1,0 cm uden forstærkning. Hvis et lag er tykkere, anbefales det at forstærke gipset med glasfibernet med en 5 mm maske. Det samme gitter bruges til leddene af gulvplader, paneler mv. Hvis laget er tykkere end 2 cm, er det ønskeligt at påføre et 10-20 mm metalnet fastgjort til loftet på skruer 0,5 til 1,0 cm fra gipslagets kant. For at et nyt gips skal hærde korrekt og pålideligt klæbe til loftet, er der brug for en primer. Det anbefales at anvende specielle primere, der øger lagens adhæsion med finkornede indeslutninger - for eksempel "Betonokontakt". Primeren anbringes med hånden med en rulle eller børste rigeligt på hele overfladen. Tørring - i mindst 24 timer. For at skabe et glat gipslag skal du bruge beacons, baseret på hvilket du endda kan klare gipset i loftet. Særlige tynde T-formede metal- eller plaststrimler bruges som bakker. Det er bekvemt at hvile på bakker på justeringsskruer, som skrues ind i loftet langs bakkenes akser med et trin på 0,5 meter og justeres med strakte snore. Fyrene er fastgjort på samme gips, forsigtigt presset ind i det med et højt niveau, så hvert fyrtårn vil hvile på mindst 3 skruer. Afstanden mellem beacons er normalt ikke mere end 1,0 meter, og til væggene - op til 0,3 meter. Da løsningen er lagt, fjernes fyrtårnene, og deres plads udglattes. Glasfibernetværk skæres i strimler bredere med 10 cm end afstanden mellem fyrene og presses mellem fyrene i det aflejrede lag af gips og er dækket ovenpå med et tyndt lag. På fyrtårnens side overlappes masken efterfølgende. Metalnetet er fastgjort til loftet på de samme skruer, hvorpå fyrene hviler og på ekstra skruer, normalt i 0,3 meter trin. Kun mærkeformede gipsblandinger kan anvendes til gipsbaseret gipslag. Disse plaster er tilstrækkeligt plastik og slidstærke. Løsningen er fremstillet i henhold til instruktionerne med en boremaskine med en blander, derefter med en spatel, et rivejern med et forsøg på at male til loftet. Efter foring og lapning er opløsningen nivelleret med en metalregel ifølge fyrene. Hærdningen skal være mindst 48 timer. Mulig oprydning hærdet mørtel eller ekstra tynd fejl, potholes... Putty udføres kun med specielle sammensætninger til efterbehandling på basis af gips eller akryl. Lagets ensartethed afhænger udelukkende af arbejdstagerens dygtighed. Opløsningen fremstilles ved anvendelse af en boremaskine og en blander, så påføres en smal spatel på en bred (25 - 35 cm), som påføres i en cirkulær bevægelse på væggen. Tykkelsen af ​​lag af kitt - 1,0, - 2,0 mm. Et par gentagelser af bevægelserne med applikationen vil medvirke til at skabe en flad overflade. Spatelen holdes i en vinkel på 70 til 90 grader til væggen. Tykkelsen af ​​laget, der skal efterlades, afhænger af denne vinkel. Det er ikke tilladt at forlade bukser, sprækker, strimler efter spatelpasningen... De færre fremspring, herunder hjørner, forbliver jo lettere det er at male loftet. Se videoen om, hvordan man kan sætte loftet i. Men det er muligt, at du skal give overfladen en strukturel lettelse. Derefter erhverves og påføres et specielt strukturelt gips, der er mange typer gips. Efter at kittet er hærdet, er det poleret ved hjælp af et trowelnet og / eller smørpapir. Disse materialer er monteret på et specielt rivejern med klip. Alle uregelmæssigheder fjernes i cirkulær bevægelse, indtil der er dannet en blank overflade. Det er vigtigt ikke at skynde sig for at fuldføre arbejdet, men for at opnå et kvalitativt resultat. Støvbeskyttelse - åndedrætsværn, briller.

  Normalt kontrolleres loftets ensartethed visuelt i retningslyset fra lampen efter solnedgang eller når vinduet er gardineret. Når strålen er rettet langs loftet, vil alle uregelmæssigheder, der skal løses, ses...

  Grundloftet er præget med en konventionel primer med dyb penetration. Det skal anvendes i to lag, således at der ikke er spor, pletter, tørrede dråber. Efter priming skal overfladen have en ensartet farve.

  Sådanne ikke-komplicerede handlinger kan ændre loftet i en lejlighed eller i et hus uden anerkendelse.

  Efter plastering og putty, vil loftet se "perfekt fint" selv uden maling. Det er fortsat at vælge den rigtige farve og glans.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.