Støjisolering under strækloftet i lejligheden: pris, muligheder

For lejlighedskomplekser er et af de mest akutte problemer en god hørbarhed mellem nabohuse. Opholdsret er ofte krænket af for støjende eller aktive naboer, og ejerne af lejligheder skal konstant overvåge deres adfærd for at undgå skandaler og klager. Bedste af alt, lyden formerer gennem gulvdækene. Isoleringen af ​​loftet i lejligheden under loftet vil hjælpe med at løse dette problem.

Indretningen selv af dette element af dekoration giver mulighed for et bestemt niveau af støj indløsning. For eksempel er manglen på en suspenderet struktur, at lyden er godt båret af rammens elementer. Det bløde lærred af strækloftet og luftgabet mellem det og gulvpladen kan dæmpe lyden fra naboerne med ca. 5 dB. Hvis du bruger en speciel perforeret film, som ikke så længe siden opstod i installatørernes arsenal af sådanne overtræk, vil effekten blive mere håndgribelig. Sandt, prisen på efterbehandling stiger også betydeligt. Det kan reddes ved at desuden placere støjabsorberende elementer under filmen. Desuden kan en sådan modernisering af loftet i lejligheden under loftet med egne hænder gøres uden problemer.

Typer af materialer, der anvendes til lydisolering

Støjisolering under loftet kan laves ved hjælp af forskellige materialer. Før du strækker strækloftet i lærredet, skal du afslutte installationen. Der kan skelnes mellem to typer materialer:

 1. De afspejler en lydbølge, som regel har en solid masse og en tæt overflade - lydisolerede materialer.
 2. Sænk lydbølgens hastighed og sluk det på grund af det store antal porer - lydabsorberende materialer. Der er en regel: Jo tykkere belægningslaget - jo bedre er de støjabsorberende egenskaber.

Det bedste resultat er kombinationen af ​​to typer materialer. I dette tilfælde opnås en slags sandwich: Et lag med lydabsorberende egenskaber er dækket på begge sider af lydreflekterende elementer.

Støjisolering af loftet under strækloftet kan udføres ved hjælp af følgende materialer.

Mineraluld

Et af de mest populære materialer. Udover god lydisolering kan du løse problemet med opvarmning af en lejlighed. Det kan holde sig til loftet, men det er bedre at bruge en rammekonstruktion. Størrelsen af ​​dets celler bør vælges således, at isoleringspladerne indsættes med en vis kraft.

Strukturelle elementer i rammen i stedet for kontakt med loftet anbefales at blive indsat med et specielt spjæld tape. Det vil ikke tillade lyden at spredes gennem profilerne eller bjælkerne på beklædningen.

Mineraluld mister sine egenskaber, når de er våde, så du skal sikre god vandtætning af loftet ovenpå og under tilstedeværelsen af ​​en dampbarriemembran. Et solidt loftslag af mineraluld vil gøre det nødvendigt at reducere højden af ​​rummet med mindst 10 cm.

Hvis der i første omgang er en opgave at give lydisolering og ikke opvarmning, skal du vælge mineraluld med passende egenskaber. Du kan navigere til navnet: "Schumanet", "Shumostop".

Skumplast

Pladerne af dette materiale, selv om det er ringere end mineraluld i overensstemmelse med lydisoleringsegenskaberne, er let bearbejdet og fastgjort til loftet med lim eller dowels-svampe.

Men materialet har en meget betydelig ulempe: ved forbrænding frigives giftige stoffer. Derfor er denne type lydisolering sjældent anvendt under loftet.

Kork, træpaneler

Akustikpaneler og korkplader er et miljøvenligt og sikkert materiale. Men det er næppe fornuftigt at bruge dem i kombination med et strækloft. Det smukke udseende af produkterne vil blive gemt af lærredet. I dette tilfælde er det usandsynligt, at de vil retfærdiggøre deres betydelige omkostninger.

Akustiske membraner

Den mest moderne type materialer. Fordelagtigt er de kendetegnet ved fremragende lydisoleringsegenskaber, lille tykkelse, miljøvenlighed og brandsikkerhed.

Der er kun to negative punkter: Disse materialer har en betydelig vægt, derfor bør de fortrinsvis monteres på en stiv ramme og en ret høj pris.

Akustiske membraner kan monteres i loftet med en speciel lim, der er også selvklæbende sorter af denne belægning. De kan bruges både i kombination med andre materialer og som den eneste måde at beskytte mod støj. Det hele afhænger af lokaler og opgaver.

Forberedende arbejde

Kvaliteten og holdbarheden af ​​loftstøjsisoleringen under spændevævet vil direkte afhænge af den foreløbige forberedelse af basisfladen.

 • Fjern den gamle belægning fra loftet.
 • Tæt forsigtigt alle revner og revner opdaget med specielle fugemasser.
 • Det er nødvendigt at anvende en primer med antiseptiske egenskaber: Efter installation af strækloftet vil det være problematisk i tide at opdage og fjerne formen eller svampen, der har vist sig. Primeren vil også forbedre vedhæftningen ved limning af lydisolerede materialer.

Finesserne af lydisolering under strækloftet

En række lydisoleringsmaterialer frembringer mange af deres kombinationer og design af lydisoleringslaget. Hvert design har sin egen monteringsalgoritme. Men for alle kan vi skelne mellem følgende generelle punkter:

 • Lydisolering bør fastgøres sikkert for at undgå, at dets elementer falder ud på strækloftet.
 • Før installation skal materialer have lov til at hvile i mindst 24 timer i lokalet, hvor de skal bruges.
 • Støjabsorberende belægning skal danne et enkelt plan, der ikke stikker ud over spændingsniveauet på lærredet.
 • Alle samlinger mellem elementerne skal omhyggeligt repareres. Når de ligger i to lag, skal de forskydes i forhold til hinanden, så leddene ikke falder sammen.

Ved montering af akustiske membraner, såsom for eksempel Teksaund, er tilstødende lag overlejret på hinanden. Derefter forsigtigt trimmet med en kniv, og den resulterende glatte led er forseglet med en lommelygte eller en tørretumbler.

 • Hygroskopiske materialer, såsom mineraluld, skal sikres pålideligt mod fugtindhold udefra og fra vanddamp inde fra rummet. Derfor skal der være vandtætning på loftet og en dampspærre mellem materialet og det spændte stof.
 • Ved montering af rammestrukturen er det nødvendigt at klæbe dens elementer med selvklæbende lydabsorberende tape.
 • Før installation af lydisolering er det nødvendigt at udføre al kommunikation, fjern lukningselementernes fastgørelseselementer. Det er bedre at fjerne ledningerne i specielle korrugeringer.

Det er nødvendigt at tage højde for, at armaturerne i loftet ikke er godt kombineret med en isolator baseret på mineraluld. Der er høj sandsynlighed for, at de vil overophedes og ofte fejler.

Monteringsmetoder

Lydisolering kan monteres på tre måder:

 • passer i rammecellerne;
 • holde sig til loftets overflade
 • fastgør på specielle dowels i form af svampe.

For pålidelighed anbefales det at kombinere disse metoder. Så hvis du holder materialeplader i loftet, så vil det være nyttigt at desuden rette dem med svampe. Fem stykker er nok: 4 er monteret i hjørnerne og en i midten af ​​pladen.

Når man vælger et klæbemiddel, er det vigtigt at tage højde for anbefalingerne fra fabrikanten af ​​materialer: Det forkerte valg af klæbemiddelsammensætning kan føre til ødelæggelse af lydisolering.

Valget af lydisoleringssystemer og materialer er bedre at producere, med fokus på anmeldelser af venner og bekendte. Det er bedre at købe lydisolering fra en betroet producent, for ikke at spilder tid og penge forgæves.

Omkostninger til arbejde

Støjloft under loftet i Moskva og Skt. Petersborg vil koste fra 700 rubler. op til 3.000 rubler til 1 kvadrat. Prisen afhænger af de anvendte materialer og antallet af lag. For minimumsbeløbet modtager du en enkeltlags støjbeskyttelsescoating, til maksimum - et tre-lag, oftest inklusive en særlig akustisk mineraluld, lukkede polypropylen og gipsvæg.

Lydisolering loft i lejligheden under loftet

Niveauet af komfort i din lejlighed afhænger meget af, hvordan dets vægge og loft beskytter mod indtrængen af ​​fremmede lyde.

Støjende fest eller højt tændt musik fra naboer kan i høj grad forkæle stemningen selv til en afbalanceret, rolig person. I sådanne situationer er isolering nødvendigt loft i lejligheden under loftet.

Moderne byggematerialer og en stor mængde information om dette emne kan løse problemet med lydisolering alene, uden hjælp fra fagfolk.

Denne artikel vil hjælpe dig med at beskytte din lejlighed mod udefra støj med minimal indsats og økonomiske ressourcer.

Hvilke materialer anvendes til lydisolering

Hvis du beslutter at beskytte dit hus mod indtrængen af ​​fremmede lyde, skal du først og fremmest vælge materialer til at udføre disse værker.

Eksperter anbefaler at gøre dette efter en omhyggelig analyse af faktorer, der er relevante for emnet.

Først og fremmest skal du bestemme arten af ​​fremmed støj. Lyde, der trænger ind i en lejlighed, kan opdeles i to betingede kategorier:

 1. 1. Stød - sker ved vibrerende husholdningsapparater, når man går eller falder genstande på gulvet. Disse lyde spredes gennem solide materialer.
 2. 2. Luft. Disse omfatter: støj fra musikinstrumenter, tv, lydudstyr, samt højt samtaler. Disse lyde transmitteres gennem luften og høres godt i sovjetiske panelhuse.

Nogle gange er det ret nok at købe stræklofter med lydisolering, som "stopper" både luft og stødlyde.

Dette opnås på grund af luftgabet mellem hoved- og stræklofterne, fraværet af metalramme og brugen af ​​blødt stof, der absorberer støj. Den største ulempe ved lydisolerede lofter er deres høje omkostninger. Der er dog ingen garanti for, at installationen af ​​disse strukturer vil give fuldstændig beskyttelse mod uønsket støj.

Når man vælger et materiale til lydisolering, er det nødvendigt at overveje ikke kun ovenstående kriterium, men også følgende faktorer:

 • materialetykkelse (ikke mere end mellemrummet mellem hoved- og stræklofterne)
 • tilgængelighed af dokumenter, der bekræfter deres kvalitet og sundhedssikkerhed
 • lydabsorptionskoefficient
 • vægt;
 • brændbarhedsniveau
 • garantiperiode for driften
 • installationens kompleksitet.

Alle eksisterende materialer til lydisolering af loftet kan opdeles i tre grupper:

 1. 1. Blødt (glasfiber, forskellige typer bomuld).
 2. 2. Halv-stive (plader baseret på mineraluld).
 3. 3. Massivt (komprimeret mineral og naturmaterialer).

Lydabsorptionskoefficienten er omvendt proportional med materialets massefylde. For eksempel har bløde lydisolatorer med en minimumstæthed på 10 kg / m3 en koefficient på 0,95 og faste stoffer med en tæthed på op til 400 kg / m3 - 0,4.

Vigtigt punkt! Husk at højdensitets lydisolatorer absorberer bedst lavfrekvente lyde og bløde materialer - medium og højfrekvente.

I betragtning af alle de fremlagte oplysninger kan det konkluderes, at for at vælge materialer er det nødvendigt at bestemme arten af ​​fremmed støj og derefter anvende en isolator ud fra dens densitet og lydabsorptionskoefficient.

Hvis isoleringen af ​​strækloftet i lejligheden ikke passer dig, skal du rette situationen ved hjælp af et af følgende materialer:

 • mineraluld;
 • polystyrenskum;
 • basalt fiber;
 • akustiske membraner;
 • basalt fiberplader;
 • naturlige materialer.

I specialiserede detailforretninger vil du blive tilbudt ikke kun de listede muligheder for lydisolatorer, men også andre materialer, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

Forberedende arbejde

Hvis du har besluttet dig for valget af en isolator, kan du fortsætte med det forberedende arbejde.

Hovedformålet med disse tiltag er at sikre pålidelig fiksering af materialet samt forebyggelse af forekomsten af ​​skimmel, svampe mv.

Kvalitativt malet loft, uden skader og revner, kræver ikke forberedende arbejde, du kan sikkert klare lydisolatoren.

Den beskadigede overflade skal behandles omhyggeligt og overholde følgende anbefalinger:

 1. 1. Fjernet områder med åbenbare fejl.
 2. 2. Ved hjælp af en stiv børste fjernes snavs, støv, små støv mv. (forarbejdet hele loftets areal).
 3. 3. Loftet og væggene er primet (ca. 10 cm fra hjørnet, omkring omkredsen af ​​rummet). Dette skal gøres 2-3 gange, men hver næste fase af arbejdet udføres først, efter at det tidligere lag af primer tørrer.
 4. 4. Når du har lavet loftet, kan du gå videre til installationen af ​​guideprofiler.
 5. 5. Ved hjælp af konstruktionskablet og niveauet bestemmes de steder, hvor fastgørelsesloftets fikseringselementer styrkes.
 6. 6. Næste skal du skære profilen og på de steder, hvor den støder op til væggen, lim lydisoleringsbåndet. Det er nødvendigt, at udenforstøjsstøj ikke spredes gennem rummet gennem metalstrukturer.
 7. 7. Næste trin er installationen af ​​profilen ved hjælp af dowels.
 8. 8. Sørg for at markere de steder, hvor belysningsarmaturer skal installeres. Et elektrisk kabel er forbundet med dem, og hele værkets kompleks på installation af lamper udføres. På dette stadium skal der lægges særlig vægt på elkablet, så det ikke sænker. Der er ingen skade på isolering eller potentielle trusler ved en kortslutning.

Hvis du ser ud, så har du ikke brug for særlig viden eller erfaring for at udføre det forberedende arbejde.

En voksen mand, der ved hvordan man bruger niveauet og ved, hvordan man borer huller i væggene, er sikker på at klare denne opgave.

Mineraluld, som et materiale til lydisolering

Hvis du allerede var interesseret i, hvad der er loftisolering under et loft, skal du være opmærksom på brugen af ​​mineraluld som lydisoleringsmateriale.

Dette er en højkvalitets lydisolator med fremragende præstationsegenskaber, som sælges i hardwareforretninger i ruller eller plader.

De vigtigste fordele ved det præsenterede materiale er:

 • relativt lave omkostninger;
 • bomuld uld brænder ikke;
 • der er ingen vanskeligheder i installationsprocessen;
 • fungere desuden som en varmelegeme.

Men der er visse ulemper: Brug af bomuldsuld som en isolator, du vil ikke være i stand til at installere de indbyggede lamper. Desuden er dette materiale meget bange for vand.

Eksperter anbefaler kun at bruge mineraluld i kombination med vandtætningsmaterialer.

Installation af uldrammetode begynder med at markere loftet for den efterfølgende fastgørelse af metalprofilen eller træstængerne. Glem ikke at lægge et lydisoleringsbånd. Dette er nødvendigt for at udelukke overførsel af lyd på faste materialer.

Mellem rammens elementer er tæt pakket mineraluld og dampspærrefilm fastgjort. Det beskytter ikke kun bomuldsuld mod fugt, men tillader ikke affald at beskadige loftet.

En alternativ løsning til fastgørelse af det præsenterede materiale er klæbemetoden. Det indebærer brug af plader af mineraluld, som påføres speciel lim. Yderligere fastgørelseselementer i dette tilfælde - plastdykler.

Blandt specialisterne på dette aktivitetsområde er der dem, der kun bruger rammetoden, andre mestere foretrækker at lim pladerne. I dette tilfælde spilles den afgørende rolle af subjektive faktorer.

Brugen af ​​udvidet polystyren for at beskytte lejligheden mod fremmed støj

I modsætning til det foregående materiale har udvidet polystyren en høj fugtighedsbestandighed, mens den har fremragende elasticitet, rimelig pris og en lang driftsperiode.

Montering af polystyren er fuldt ud til enhver, der ved, hvordan man arbejder med sine hænder.

For at styrke det præsenterede materiale er det ikke nødvendigt at lave et skelet (et mere positivt øjeblik), det er nok at bruge lim, dykker eller flydende negle.

Denne isolator er designet til at absorbere stødlyde; den handler om støj af en anden slags meget værre end mineraluld.

Akustiske membraner og andre moderne lydisolerede materialer

For nylig er lydisoleringen af ​​et strækloft med akustiske membraner hurtigt stigende.

Det præsenterede materiale er lavet på basis af naturlige komponenter (naturmateriale - aragonit).

I modsætning til udvidet polystyren og mineraluld, hvis tykkelse kan nå 10 cm, er dette materiale meget tyndt - op til 4 mm.

De vigtigste fordele ved akustiske membraner er:

 • Høj elasticitet.
 • Evnen til at absorbere lyde i en bred vifte af frekvenser.
 • Evne til at slukke for støjen.
 • Økologisk sikkerhed.
 • Mister sin funktionalitet i tilfælde af pludselige ændringer i omgivelsestemperaturen.

Den største ulempe ved dette lydisoleringsmateriale er dens store vægt.

For at pålideligt styrke akustisk membran, skal du først lave en metalramme eller struktur af træstænger.

Vigtigt punkt! Installation af denne lydisolator kan ikke udføres alene, på grund af dens store vægt skal du mindst have en assistent.

Ønsket om at anvende materialer af naturlig oprindelse, på næsten alle områder af menneskelig aktivitet, var årsagen til interesse for korkisolatorer.

Dette er et meget let, miljøvenligt materiale, der perfekt opfylder sine vigtigste funktioner - det beskytter lejligheden mod udefrakommende støj.

Montering af korkplader udføres ved hjælp af lim (lav vægt giver dig mulighed for at gøre dette hurtigt og pålideligt). Den største ulempe ved dette materiale er dens høje omkostninger, hvilket er meget højere end prisen på andre lydisolatorer.

En anden type miljøvenlige materialer, som du kan købe, hvis et hængende loft med lydisolering ikke beskytter mod støj, det er træfiberplader. De er fremstillet af affaldsprodukter, møblerfabrikker mv. Uden brug af syntetiske ingredienser.

Pladens tykkelse overstiger sjældent 2 cm, hvilket gør det muligt at stable dem i to eller tre lag, der overlapper leddene. Træ lydisolatorer er ikke modtagelige for deformation og er "ikke bange" for virkningen af ​​negative ydre faktorer.

Til montering af træplader kan du bruge almindelige plastdykler. Samlingerne mellem dem skal behandles med fugemasse eller flydende negle.

Udover de ovennævnte muligheder, som giver dig mulighed for at beskytte din lejlighed fra støjende naboer, er der for nylig blevet anvendt lydisolerede materialer baseret på stof. De er lavet af polyester og behandler det med stoffer, der danner en tynd film.

Denne kategori af lydisolerende materialer absorberer godt luftlyd og støjen.

Deres installation foregår uden særlige vanskeligheder, og producenterne af disse produkter hævder, at materialets funktionalitet forbliver i hele livscyklusen, selvom du sjældent foretager større reparationer i rummet.

Et andet positivt aspekt ved brugen af ​​stofbaserede lydisolatorer er deres evne til at absorbere støj, både udenfor og inde i rummet. Hvis du slapper af med venner eller lytter højt til musik, kommer naboerne ikke til at løbe til dig med en anmodning om at opføre sig mere stille.

En detaljeret analyse af det præsenterede emne viser, at lydisolering loftet i en lejlighed under et loftsloft vil hjælpe dig til altid at føle sig godt tilpas i dit hjem uden frygt for uventede "koncerter" i naboboligerne.

Samtidig skal du for at gøre højkvalitets lydisolering ikke behøver at bruge mange penge eller søge erfarne specialister. Du kan selvstændigt udføre denne opgave.

Stræklofter

Stræklofter med lydisolering - den bedste måde at opnå stilhed i lejligheden på

I en moderne lejlighed så tynde gulve og lofter, at der er fremmede lyde, samtaler af naboer og tramp. Efter en hård dags arbejde vil du komme hjem og hvile, så ingen forstyrrer. Når anmodninger om at opføre sig mere stille, giver ikke det forventede resultat, skal du installere stræklofter med støjisolering. Stopsound løser dette problem til en passende pris og på kort tid.

Alt du skal gøre er at ringe til os. Vi arbejder uden weekender og helligdage, så en professionel ingeniør kommer til at måle til enhver tid, der er bekvemt for dig. Tjenesten tilbydes gratis samt konsultationer. Eksperterne besvarer spørgsmål om lydisolering af alle lofter i lejligheden under spændende lærred og angiver prisen.

Moderne teknologier på tavshed

Stopsound bruger kun højkvalitetsmaterialer, nemlig produkter fra bevist Descor. Stretch loft er installeret ikke kun i lejligheden, men også i musik studios, cafeer, især hvis de er placeret på første sal i en boligbygning. Designet udfører to funktioner samtidigt - dekorative og lydisolerende.

Spændbeklædninger er forskellige i kvalitet og struktur fra PVC-film, så de er mere praktiske og mere praktiske. Installationen vil gøre lokalet komfortabelt og hyggeligt, samt eliminere ekkoet i rummet. Samtidig er lofthøjden ikke reduceret væsentligt, men der vil ikke være nogen fremmede lyde i lejligheden.

Dette opnås gennem mikroperforering af nettet og yderligere akustiske materialer. Stopsound samarbejder med pålidelige leverandører og installerer stræklofter med nøglefærdig lydisolering på en dag. Prisen beregnes individuelt for hver klient, afhængigt af arbejdets omfang og kompleksitet.

Hvis du selv ikke er vild med at spille et musikinstrument, så tænk på at installere sådanne stræklofter med højkvalitets lydisolering. Du kan bestille en tjeneste i Moskva via telefon, og du vil også modtage alle svar på spørgsmål om det anvendte materiale.

Installation af stræklofter med lydisolering har følgende fordele:

Bladene er modstandsdygtige over for ild og temperatur, nem at vedligeholde. Montering af et hængende loft med lydisolering er ikke kun muligt i boliglejligheder, men også på offentlige steder, fordi omkostningerne ved vores ydelser er lavere end konkurrenternes. Du vil være i stand til at opfylde det planlagte budget.

Hvad tilbyder vi?

Den største fordel ved virksomheden er, at prisen efter alle beregninger ikke stiger enten under drift eller efter færdiggørelsen. Vil du vide, hvor meget et Descor-strækloft med støjisolering vil koste? Konsulenten kalder prisen med installationen efter målingen og udvælgelsen af ​​designet.

Vi bruger kun de materialer, for hvilke der er kvalitets- og sikkerhedscertifikater. Værker i Moskva udføres strengt i overensstemmelse med reglerne, som giver mulighed for at opnå gode resultater.

Installation af støjisolering under stræklofter er meget populær. Dette har en række utvivlsomme fordele:

- Der laves en minimumsafstand mellem støjisoleringen og strækloftet, takket være højden af ​​lofterne ikke reduceret kraftigt

- Klienten modtager et perfekt fladt og smukt loft "nøglefærdigt" på en dag

Vores firma beskæftiger sig med installation af stofstræklofter under lydisolering. Vi arbejder med stærke dåser fremstillet i Tyskland af Descor. Stretchlofter lavet af stof er meget stærkere end PVC film (15 gange). En vigtig fordel er også, at stoffets bredde kan være op til 5 meter - den er velegnet til montering i store rum. Installationen af ​​loftkonstruktionen sker ved hjælp af en sømløs teknologi. Sikkerhedsløfte - ved installation af stofstræklofter anvendes ikke varmepistoler. Stoflofter er ikke genstand for ild, har anti-allergiske egenskaber og "trækker vejret" på grund af mikroperforering.
Den endelige pris afhænger af det valgte loft lydisoleringsdesign.

German Descor canvases anvendes til alle typer væg- og loftoverflader. Upåklageligt udseende, absolut sikkerhed, innovative produktionsteknologier - alt dette giver mulighed for at kalde Descor-stræklofter i en ny generation.
Ved installation af et strækloft anvendes ikke varmeapparater (gas- og elkanoner eller gasflasker).
Canvas Descor har alle de nødvendige certifikater for kvalitet og sikkerhed, anbefales til brug ikke kun i boligområder, men også i offentlige og børneinstitutioner samt medicinske institutioner.
Descor kan modstå alvorlige ydre belastninger og mekanisk belastning.
Canvas Descor er meget modstandsdygtig overfor fugt, lærredet er ikke genstand for brand.
Stretchmateriale er hypoallergent og ikke tilbøjeligt til støvakkumulering.

Konsultation om lydisolering og rejsespecialist til måling gratis.

Lydisolering af loftet i lejligheden under loftet: Vi gør ikke fejl

For et behageligt ophold i højhuse er vigtige flere komponenter, hvoraf den ene er støjniveauet. En god mulighed for at reducere støjniveauet ville være lydisolering af loftet i lejligheden under strækningen. Der er specielle værktøjer, som samtidig tjener til at absorbere støj og isolering. Til salg er der også specielle materialer, der kun er beregnet til lydisolering.

Varianter af lydisoleringsmaterialer

Der er forskellige enheder, der beskytter mod støj. Nogle moderne stræklofter kan også absorbere lyde. Men det er ønskeligt at installere sådanne belægninger, der kombinerer dem med materialer til lydisolering af loftet i lejligheden.

For at beskytte boligarealet fra indgående gade lyde eller fra øverste etager anvendes følgende lydisoleringsmaterialer til loftet:

 • mineraluldsorter;
 • ekspanderet polystyren (konventionelt ekstruderet);
 • plader, korkplader;
 • skumgummimåtter;
 • mineralbaserede lydisolatorer.

Uanset valg af lydisoleringsmaterialer til loftet skal du først udføre det forberedende arbejde til installationen. Forberedelsen består i at installere en rammekonstruktion af et spændedæksel, bag hvilken lydisolering vil blive skjult, hvilket forhindrer strømmen af ​​unødvendige lyde.

Lydisoleringsfunktioner

Beskyt lejligheden mod støj kan være på forskellige måder, så materialer til lydisolering af loftet anvendes forskellige. Alle sorter skal have særlige egenskaber:

 1. lyden bør ikke absorberes, men reflekteres. Materialer har en vis styrke, så indgående lydbølger udefra kan ikke ryste overlapningen;
 2. lydabsorption opstår på grund af den porøse, fibrøse struktur af isoleringsorganerne.

For at vælge det bedste lydisoleringsmateriale til loftet, skal du fokusere på følgende parametre:

 1. tykkelse;
 2. lydisoleringskoefficient;
 3. brændbarhed;
 4. Kontroller materialet for indholdet af skadelige stoffer i det (certifikat).

Betydningen af ​​arbejdet med materialer, der absorberer støj, er at decelerere lydbølgen og derefter fuldt absorbere det.

Spændingsdæksel mod støj

Et hvilket som helst spændingsloft i selve lejligheden absorberer en vis procentdel af lydeffekter. Dette skyldes luftrummet mellem betongulvene og spændevævet.

I nogle lejligheder til lydisolering af en spændedæksel er det ikke nok. Men i kombination med ekstra lydisoleringsmaterialer kan du få den ønskede effekt.

Hvilken lydisolering under loftet er den bedste løsning i lejligheden? Det afhænger af det valgte materiale, som hver har visse egenskaber:

Hvis du beslutter dig for at installere et hængende loft med lydisolering, så skal du vide, hvordan du installerer dette design:

 • ved hjælp af en speciel lim;
 • montere mellem batten profiler;
 • fastsættelse med dowels.

Hvilken metode der skal bruges afhænger af det materiale, der er valgt til installation af et lydisoleret strækloft. Under installationen skal du tage hensyn til placeringen af ​​kommunikation, ventilationshuller og design af lejligheden, hvor arbejdet udføres.

Lydisolering forberedende arbejde

Eventuelle reparationer kræver forberedelse. Før du installerer lydisoleringen af ​​loftet, skal du forberede dig til at arbejde på loftdækket.

Kontroller forsigtigt transportpladen for defekter. Fjern uregelmæssigheder, revner, huller. Sprækker af den lille størrelse spartel, brede revner kan udfyldes med polyurethanskum. Overfladen skal være helt glat. Hvis revner er forseglet, skal du sørge for at glatte sømmen.

Den næste fase af forberedelsen vil rydde gulvet fra støv. Hvis det er nødvendigt, brug en primer til bedre vedhæftning af lagene til hinanden.

Lydisoleringsmetoder

Lydisolering af loftet i lejligheden kan gøres på to måder:

 • ramme. Den mest almindelige mulighed. Rammen er lavet ved hjælp af en metalprofil eller en træbjælke. Mærkning anvendes rundt om loftets omkreds. Profiler placeret parallelt skal have et interval i afstanden (60 cm). Den ekstreme profil fra væggen er 10 cm. Hullerne til batten er boret, så isoleringen er lagt;
 • rammeløse. I stedet for at lave strukturer anvendes specielle klæbemidler. Nogle materialer er tilgængelige med selvklæbende belægning. Lim den side, du har brug for, til at trykke let på loftet og vent på den tid, der er angivet af producenten. Denne metode er mere praktisk, kræver ikke yderligere investeringer.

Der er en anden version af den rammeløse metode til beskyttelse mod lyde. Særlige svampedukker anvendes. Du skal have et layout på den monterede overflade. Dowels er fastgjort i midten og i hjørnerne af gulvpladerne.

Se, hvordan lydisoleringen af ​​hylden i lejligheden gøres med dine egne hænder på videoen, der foreslås nedenfor. Højkvalitetsarbejde eliminerer eventuelle defekter (revner, huller).

Beskyt lejligheden mod støjen

For at montere lydisoleringen af ​​loftet fra støjen, skal du installere et akustisk loft. Særlige perforerede stoffer uden søm anvendes.

Arbejdet begynder med installation af stativstrukturer med bøjler. Dernæst har du brug for en speciel lydisoleringsplade til loftet, som er lagt i frie celler. Pladerne har en mineralbase eller lavet af glasfiber.

Denne metode til absorption af støjvirkninger er sikker, fugttæt, med et højt lydabsorptionsniveau.

For at fjerne støj, kan du installere et suspenderet gipsplankloft:

 • den specielle limstruktur fastgør membranen;
 • Rammen er monteret med profiler og beslag;
 • isoleringsmateriale er lagt;
 • gipsplader ark er fast.

Hvis lejligheden har lave lofter, vil følgende metode gøre:

 • monteret hemmed loftsbeklædning, hvis kerne er brugen af ​​barer med profiler;
 • Fastgørelseselementer fastgøres direkte til loftet.

Du kan bruge korkmaterialer til lydisolering af loftet i lejligheden med dine egne hænder for at beskytte dig mod støjen. Kork er et naturprodukt med en porøs struktur. På grund af sin struktur håndterer korken perfekt lydisoleringen af ​​lejligheden.

Vi lægger pladerne

Specielle plader eller lydisolerende paneler til et loft på mineralbasis bliver en god mulighed for beskyttelse mod fremmede lyde. Dette materiale har næsten hundrede procent støjabsorberende effekt.

 1. Rammens struktur er fastgjort til loftet;
 2. paneler lægges inde i rammen;
 3. designet er syet med gipsplader plader.

Udstyret på denne måde kan overfladen males over, holde tapet eller gips.

Ulempen ved en sådan isolering er tykkelsen af ​​strukturen (mere end 17 cm). Derfor er lofthøjden reduceret. Hvis loftet i lejligheden er lavt, så er det bedre at nægte en sådan metode. Med den optimale højde af loftet på lejligheden klare isoleringen perfekt med opgaven.

Støjabsorberende materialer til loftet skal vælges under hensyntagen til parametrene i lejligheden og tykkelsen af ​​selve isolationen.

Absorption af støj i lejligheder med højt til loftet

Uanset i huset, hvilket design du bor, overalt er der lydeffekter. Disse er moderne højhuse og boder af god kvalitet med højt til loftet. Hvordan man udfører lydisolering i loftsstalinka for at føle sig godt tilpas?

Det plejede at være, at de stalinistiske bygningers vægge var så tykke vægge og højt til loftet, at der var absolut stilhed i lejlighederne. Men det er ikke helt sandt. Lyden trænger gennem lejligheden i køkkenet, ventilationshullerne, så de støjabsorberende paneler til loftet ikke vil være overflødige selv i sådanne huse.

I opførelsen af ​​Stalins huse brugt et kompleks, ikke helt studeret i dag, systemet for absorption af støj. Derfor kan du for fuldstændig ro i sindet selvstændigt installere loftsbeklædning og vægge med isolerende materialer, der absorberer fremmede lyde.

Alternativt kan du prøve følgende isoleringsmetode:

 • det første lag er basalt karton;
 • derefter noget varme og lydisoleringsmateriale.

Det sidste trin er at lægge gipsplader.

Lydisoleringssystemer

Støj er opdelt i to typer:

 • luft, som forstyrrer og hæmmer stemningen. Kilder - enhver gade lyder, hoste og latter bag muren, et barn græder eller en hund gø;
 • chok. Med denne mulighed blev hovedparten af ​​lejere udsat for højhuse. Naboerne faldt, hørte uventede tremor. Der er en roligere reaktion på sådanne lyde.

Som et isoleringsmateriale mod fremmede lyde, kan du prøve ark fra gaffelfiberstrukturen af ​​Knauf og lydisoleringen af ​​loftet. Ved brug af sådan lydisolering i lejligheden vil der være en behagelig stilhed.

Princippet om drift af den bedste lydisolering af væggene og loftet i rummet er som følger:

 1. gipsfiberark er fremstillet ved at presse gips og fluffet, fibrøst affaldspapir;
 2. jævnt fordelt fibrøs struktur har en høj densitet, som det har evnen til at reducere niveauet af støjen, og tjener som en fremragende lydisolering fra andre fremmede lyde.

Knauf materialer kan bruges i kombination med træelementer, fordi arkene er helt brandsikre. Ark behandles med en speciel beskyttende imprægnering, der udelukker ild.

Vi bruger skumgummi

Mats fra skumgummi - det enkleste isoleringsmateriale fra ekstern støj. Og ved installation er der ikke behov for yderligere anstrengelser. Skumgummi kan fastgøres til en speciel klæbespray, opvarmet silikone, dobbeltsidet tape eller "flydende negle".

Hvis planerne om at lukke isolering gipsplader ark, så skal du montere en ramme beklædning. Du skal udføre følgende trin:

 • Skumoverfladen skal være meget tør og ren;
 • skummåtter limes til overfladen med et af de valgte klæbemiddelsammensætninger;
 • sørg for, at skummet er sikkert fastgjort til overfladen;
 • klæbemidlet påføres prikket eller på hele området;
 • efter påføring af klæbemiddelsammensætningen er det nødvendigt at trykke skumgummibrønden og holde i et par minutter;
 • efter den næste mat er påført. Den er fyldt med skumisolator, indtil rammen er helt fyldt;
 • Over skumgummifastgørelsesdelene monteres.

Om nødvendigt installation af ledninger til belysning.

Tips og hemmeligheder

Det er nemt at bygge lydisolering af loftet i lejligheden med egne hænder. Det vigtigste er at vælge en passende isolering og udføre høj kvalitet installation.

Stretchbelægning giver dig mulighed for at bruge alle yndlingsisoleringsmidler til at beskytte lejligheden mod fremmede lyde. Suspended strukturer, som lydsignalet går i en blød tekstur til, anses for at være den mest effektive løsning.

Det bedste isoleringsmateriale til en lejlighed er mineraluld. Fordelene omfatter ikke-brandbarhed, fuldstændig absorption af støj, ikke modtagelighed for rådner.

Mineralbaserede basaltplader fremstilles med en akustisk effekt. Isolation bruges af fagfolk og selvstændigt arbejde.

For eksempel er Shumanet plader dækket af en speciel glasfiber sammensætning, der forhindrer tab af fibre af lille størrelse. Produktet krymper ikke under drift. Den eneste ulempe - kræver yderligere beskyttelse mod fugt.

Hvis du har et spørgsmål, hvordan du laver lydisolering af loftet i lejligheden for at få mere effekt, prøv en anden metode. Det består i installation af en akustisk membran med følgende fordele:

 • membraner er sikre at bruge, miljøvenligt produkt;
 • fleksibel, elastisk;
 • fjerne bredvidde støj;
 • kan bruges i kombination med mineraluldsplader.

Se, hvad er materialerne til lydisolering lofter i lejligheden på videoen, foreslået nedenfor. Uanset valg af isolering skal du først forberede loftdækslet til arbejde.

Af disse måder at håndtere uønskede lyde i et boligområde, kan du vælge enhver mulighed, der passer dig. Ved at lægge lydisolering på loftoverfladen, kan du helt slippe af med ekstern støj fra øverste etage og reducere de samlede støjvirkninger.

Stræklofter med støjisolering

I mange byer i vores land adskiller flere etagers bygninger med en funktion - næsten alle værelser er forenet af et fælles problem i form af mangel på højkvalitets lydisolering. Denne funktion er især relevant i forhold til panelhuse, der har interfloorlofter med flere broer (vibrationsledere) gennem hvilke fremmede lyde (høj musik, trampning fra børns løb, faldende af objekter og t e) A. Hvis rummet ikke skaber et højt niveau af lydisolering af loftet, så selv i de rolige naboer, vil du stadig opleve ubehag. Hvis du vil løse problemerne med effektiv lydisolering i din lejlighed så hurtigt som muligt, kan du altid installere stræklofter med støjisolering fra firmaet "Stroy Service", som giver dig mulighed for at skabe ægte akustisk komfort og ro i ethvert rum.

Priser fra 1490 gnid / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til forfremmelsen "20% lærred rabat"

Hvilket er bedre at købe et loft med lydisolering?

Desværre kan det sædvanlige strækloft ikke give højkvalitets lydisolering i rummet og for at skabe en ægte akustisk komfort, skal du bruge specielle stoffer med støjisolerende materialer (italienske stoflofter Cherutti, tekstur "hvid neve-næste lydisolering"). En lydbestandig belægning påføres et specielt lærred, der giver høj lydisoleringsevne. Ofte installeret loftsserien "Akustik" fejlagtigt for at beskytte mod støj, men det er ikke sådan. Akustiske lofter har en mikroperforering, som eliminerer ekko-effekten (bruges i de fleste tilfælde til hjemmebiografer).

I så fald kan du, hvis du vil udnytte PVC-loftsspændingen med lydisoleringsegenskaber, altid bruge den ekstra service af støjisolering fra vores specialister.

Foto stræklofter med støjisolering

Lydisoleringsstrækloft ved hjælp af støjisoleringspaneler "Shumostop S-2"

I dag findes der flere grundlæggende typer materialer til udførelse af lydisoleringsstræklofter, herunder: udvidet polystyren, glasuld, kork, mineraluld og andre. Virksomheden "Stroy Service" for at opnå et højt niveau af støjisolering bruger det mest effektive, innovative materiale - støjisoleringspaneler "Shumostop S-2", fra det kendte mærke "Acoustic Group". Dette lydisoleringsmateriale er en glasfiber- eller basaltbaseret plade og bruges som lydisoleringslag i opbygningen af ​​stræklofter.

Stræklofter med støjisolering hjælper med at redde dig fra fremmede lyde, der kan udstråle ikke kun fra naboer eller fra gaden. Hvis du vil have en støjende fest i din lejlighed eller lytte til musik med højt volumen, kan du være sikker på, at al denne støj ikke forstyrrer nogen. På grund af de støjsvage isolationsegenskaber ved Shumostop S-2-pladesystemet er det muligt at skabe et niveau af støjstøj, der er så meget som 20 dB lavere end det, der kræves af SNiP. Med en sådan lydisolering af loftet opdages en flaske på gulvet i lejligheden ovenfra i dit værelse som en dråbe af en lette mønt.

Køb strækloft i vores firma. Fordele ved valg

I 18 år har Stroy Service tilbudt beboere i hovedstaden til produktion og installation af certificerede stræklofter. Bestil et loft med støjisolering i vores firma er meget enkelt, da du skal bruge tilbagekaldstjenesten eller kontakte vores direktør (telefonisk). Efter at have afgivet høringen, vil lederen tilbyde dig et gratis besøg af måleren til objektet, at udføre alle de nødvendige målinger og udarbejde en kontrakt (officielt).

Installation af PVC-stræklofter med støjisolering udføres ved hjælp af gasflasker lavet af polymerkomposit mærke RAGASCO (Norge), som giver 100% eksplosionssikker i drift.

Kataloget for virksomheden "Stroy Service" omfatter:

 • PVC og stof stræklofter;
 • Multi-niveau og kombineret strækloft;
 • Tofarvede og farvede stræklofter;
 • Loft med anvendelse af kunstnerisk maleri og fotopeati, samt andre modeller og teksturer.

Hvis der er monteret stræklofter i et landhus, badeværelse, sauna, veranda og andre rum, hvor fugtighedsniveauet ligger over normen, vil det ikke være overflødigt at behandle bundloftets overflade med en særlig imprægnering, hvilket forhindrer risikoen for at blive påvirket af forskellige skadelige mikroorganismer.

Der er situationer, hvor strækloftet af en eller anden grund er beskadiget, hvilket resulterer i ubehagelige defekter (ridser, udskæringer osv.) På lærredet. For at fjerne sådanne visuelle problemer kan du altid kontakte vores specialister, som yder professionel reparation af lofter. Også blandt de unikke ekstra tjenester kan du bruge udviklingen af ​​det oprindelige designprojekt i loftet eller blive betjent i servicecenteret "Stroy Service".

Prisen på stræklofter med lydisolering

I de fleste tilfælde, når der købes stræklofter, er prisen på produktet en afgørende faktor. Det er ikke overraskende, for i dag blandt de mange forskellige tilbud på markedet kan du selv vælge en virkelig økonomisk udgave af et strækloft med lydisolering, som ikke vil være for dyrt.

Som fabrikant af lofter arbejder vi ikke med formidlere, takket være prisen for stræklofter med støjisolering med installation er demokratisk, med konsekvent høj kvalitet. Se selv ved at beregne den omtrentlige pris for loftet på vores online-regnemaskine. Det er også værd at overveje, at i næsten alle typer lofter tilbyder vores firma garanterede rabatter, som giver dig mulighed for at spare endnu mere!

Lydisolering loftet i lejligheden under loftet

Støj fra naboer øverst irriterer ofte beboere i boligblokke. Lyde fra tv eller musikcenter, høj tale og trampling forstyrrer normal hvile og gift liv. Nå, hvis ikke for aktive, vil naboerne lave lydisolering af gulvet - denne metode er mest effektiv til at eliminere mellemgulve støj. Men oftere er det nødvendigt at løse dette problem uafhængigt ved hjælp af lydisolering af lofter.

Typer af støj og hvordan de spredes

Lyde, irriterende naboer, kan opdeles i to typer, den foretrukne type lydisoleret materiale afhænger af deres sort.

 • luft, disse omfatter tale, lyde fra lyd, musikinstrumenter; Sådanne lyde formerer sig hovedsageligt gennem luften og høres godt gennem tynde og porøse skillevægge og lofter;
 • strukturelle eller chok - de opstår når man går, falder genstande, flytter møbler, og når man arbejder med vibrerende apparater, såsom køleskab; sådan støj spredes gennem faste materialer, og intensiteten af ​​deres distribution er 12 gange højere end luft.

Støj i en by lejlighed

Luftstøjniveauet reguleres af SanPiN 2.1.2.2645-10 "Sanitære og epidemiologiske krav til levevilkår i beboelsesbygninger og lokaler" og er 40 dB om dagen og 30 dB om natten. Naboer, høj musik om natten, du kan tøve ind med hjælp fra politiet. Strukturelys er periodisk, så det er svært at måle og bevise overskridelsen af ​​deres niveau. Den eneste måde at undgå dem - lydisolering rummet.

SanPiN 2.1.2.2645-10 "Sanitære og epidemiologiske krav til levevilkår i beboelsesbygninger og lokaler." Fil, der skal downloades.

Da strukturel støj overføres gennem alle bygningskonstruktioner, er lydisolering af loftet måske ikke nok, og du skal også isolere væggene. Installering af et lydisoleringslag på loftet reducerer signifikant indtrængningen af ​​fremmede irriterende lyde.

Hvorfor har vi brug for isolationsloftspænding

Det antages, at stræklofterne selv er en lydbarriere, som signifikant reducerer støj. Men som praksis viser, er det ikke altid tilfældet. Under visse omstændigheder kan strækloftet spille rollen som en dynamik, som vil formere gulvets svingninger, som følge heraf vil lydene fra naboerne overføres nedad med forstærkning.

Denne situation er mulig i flere tilfælde:

 • med en betydelig mængde revner, huller og huller i de mellemliggende lofter, hvorigennem luftbåren støj trænger ind - musik, tale;
 • når afstanden fra bundloftet til spændingen er mere end 5 cm, hvilket er muligt i tilfælde af store uregelmæssigheder i gulvet;
 • når fastgørelsesstrukturer ikke til vægge, men til loftet f.eks. i kombinerede lofter på flere niveauer; i dette tilfælde spiller fastgørelseselementerne rollen som lydbroer, hvorigennem vibrationer og støjen støj overføres.

For at slippe af med støj, er det bedre, selv på scenen med at forberede loftet til efterbehandling for at gøre det lydisoleret med moderne materialer.

Stræklofter overholder ikke altid støjisolering

Typer af loftslydisolering

For effektiv lydisolering af loftet er egnede materialer, som kan absorbere alle typer støj. I henhold til graden af ​​stivhed er de opdelt i flere grupper.

 1. Fast - baseret på presset mineraluld med inddragelse af naturlige porøse materialer såsom perlit eller vermiculit.
 2. Halv-stive plader med en fibrøs cellulær struktur baseret på mineral og basalt uld.
 3. Blødt glasfiber, mineral eller basalt uld i form af ruller, to eller tre lag, dækket af materiale, der letter installationen og forhindrer dusting af fibrene.

Tabel nr. 1. Sammenligningsegenskaber af disse materialer.

Som det fremgår af bordet, øges lydabsorptionskoefficienten med faldende tæthed. Det er vigtigt at vide, at lavdensitetsmaterialer er sværere at installere: faste lydisoleringsmaterialer kan fastgøres med lim. Til halvstiv er det nødvendigt at montere en ramme eller montering på specielle dowels, mens bløde materialer skal trækkes til loftet med garn.

Ved valg af materiale skal der tages hensyn til en ekstra funktion: Jo højere materialets massefylde er, desto bedre absorberer den lavfrekvensen - lyden fra et køleskab, subwoofer. Lydabsorptionen af ​​højfrekvente og mellemfrekvente støj, som omfatter tale, sang og musik, tværtimod forringes.

Det er nødvendigt at analysere hvilke lyde, der irriterer dig mest, og vælg materialets massefylde på basis af dette.

Mest populære Lydisoleringsmaterialer

For at lette materialevalget skal du sammenligne egenskaberne for lydisolatorer, der er velprøvet på byggemarkedet.

Tabel nr. 2. De mest populære materialer og deres beskrivelse.

Hvilke materialer skal ikke anvendes

Lydisolering af lofter har sine egne egenskaber, på grund af dette kan brugen af ​​nogle materialer være ubrugelig og nogle gange skadelig.

 1. Polyfoam og ekspanderet polystyren. Disse populære og nemme at bruge materialer med gode varmeisoleringsegenskaber er helt uegnede til lydisolering af lofter. De har en porøs ikke-vindbar struktur, hvorfor lyden ikke er dæmpet, og i nogle tilfælde bliver den endnu stærkere. Udvidet polystyren kan kun bruges som lydisolator, når enheden er gulvet for at beskytte mod choklyd.
 2. Cork. Dette materiale er godt i lydisolerende gulve og som et underlag til gulvbelægninger, men for at slukke for støjen fra naboerne ovenfor vil det være næsten ubrugeligt.
 3. Valset mineraluld uden belægning med lav densitet. Lydisoleringsegenskaberne på dette materiale er ikke dårlige, men montering i loftet er ubelejligt. For god lydisolering er det nødvendigt at sikre en tæt pasning af det akustiske materiale til bundloftet og et hul på ca. 20 mm til strækloftet. Løst materiale vil sakke, du skal montere det på specielle dowels, der ligger ret ofte. Som et resultat dannes der en lang række lydbroer, som perfekt udfører percussion lyde, hvilket vil gøre lydisoleringen ineffektiv.

Beregning af den krævede mængde materialer

Den krævede mængde lydisoleringsmateriale beregnes ud fra rummet af rummet. Det skal divideres med arealet af den isolerede overflade, der er angivet på materialemballagen, og resultatet skal afrundes.

For eksempel, hvis arealet på et værelse er 20 m², og arealet af isoleringsmåtter i en pakke er 7,2 m², så skal du bruge 20 / 7,2 = 2,77 pakker. Efter afrunding til et helt tal udgives 3 pakker materiale.

Det er praktisk at lave beregningen på et ark papir med en plan af lokaler afbildet på en skala - det er nemmere at tegne materialets layout og undgå unødvendig trimning og isolationsled. Det skal huskes, at hvert mellemrum øger lydgennemtrængelighed.

For den bedste effekt er isoleringen placeret i to, og nogle gange tre lag med forskydninger, så den anden række overlapper hinanden først. I dette skal den resulterende mængde materiale multipliceres med antallet af lag.

Den krævede mængde materiale skal beregnes på forhånd.

Forberedelse af loftet til lydisolering

Før du begynder arbejdet med lydisolering, skal du forberede loftet, hvilket vil hjælpe med til at undgå skrælning af lydisoleringsplader. Gør det i følgende rækkefølge:

 1. Fjern gammel maling eller andre overflader. De rengør overfladen af ​​loftet med en spatel, broderer revner og led, hvor kittet ikke holder godt.
 2. Fortsæt med en loftprimer til beton.

Efter klargøring af loftet kan du gå videre til installationen af ​​lydisolering ved hjælp af en af ​​følgende teknologier.

Montering af tynd komposit lydisolering på lim

Metoden er egnet til montering af lydisolering af Maxforte Standard, Termozvukoizol, Teksaund 70, samt for basaltbaserede materialer med lav densitet.

 • høj hastighed på installationen;
 • pålidelighed.
 • ekstra omkostninger til lim;
 • toksicitet.

Nødvendige materialer og værktøjer:

 • spray lim i en dåse
 • kniv til skære materiale;
 • roulette hjul

Monteringsteknologi

 1. Forbered overfladen af ​​loftet.
 2. Lim sprøjtes på overfladen af ​​isoleringen, fordeler det jævnt ud af dåsen over hele overfladen. Det er bedre at gøre dette udendørs eller med vinduer åbne på grund af høj toksicitet og en stærk lugt.

Sprøjtende aerosollim

Montering af isoleringsmateriale

Det er vigtigt! Når du arbejder, er det tilrådeligt at bruge en åndedrætsværn og regelmæssigt ventilere rummet.

Montering af plade semi-rigid lydisolering på lim

Denne metode er velegnet til pladeisoleringsmaterialer som Maxforte EcoPlate og Schumanet BM, med en tæthed på mindst 30 kg / m³.

Lydisolator Shumanet BM

 • spare tid - ingen grund til at montere kassen;
 • Mindste huller og lydledende elementer;
 • nem installation
 • ekstra omkostninger til lim og dowels.

Nødvendige værktøjer og materialer:

 • lim på cement eller gipsbasis
 • lim spatel;
 • skarp kniv til skæreplader;
 • målebånd;
 • boremaskine eller hammerbor
 • Specielle plastikpropper af typen "svampe" med en sats på 5 stk. for hver plade.

Installationsskemaet af halvstiv lydisolering på eksemplet af materialet ThermoZvukoIzol

Monteringsteknologi

 1. Forbered loftet i overensstemmelse med ovennævnte teknologi. Venter på fuldstændig tørring af primeren.
 2. Bland den nødvendige mængde lim i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.
 3. Påfør lim på pladen over hele overfladen i et tyndt og jævnt lag ved hjælp af en spatel.
 4. Lægeplader starter fra en af ​​væggene, der passer dem godt til hinanden.
 5. Fiks pladen med dowels "svampe". For at gøre dette, gennem de limede plader borer hullerne 50-60 mm dybt mere end isoleringens tykkelse. Dowels er hamret i dem med 5 stk. Pr. Plade - i hjørnerne og i midten. Dækslet skal tæppe pladen tæt.
 6. Vent til limen tørrer og fortsæt til installationen af ​​et strækloft.

Montering af halvstiv lydisolering

Det er vigtigt! Hvis du planlægger at installere et strækloft lavet af perforeret akustisk stof, er det nødvendigt at isolere pladerne med en dampspærrefilm og kun derefter reparere dem med dowels. Ellers begynder basaltfibre over tid at trænge ind i rummet, hvilket er ugunstigt for helbredet.

Montering af lydisolering på rammen

Denne metode er velegnet til plader eller rulle materialer baseret på basalt og mineraluld eller glasfiber af enhver tykkelse, herunder multilagskonstruktion.

Et eksempel på installation af lydisolering på en metalramme ved brug af membranen "100 dB Lux"

Et eksempel på installation af lydisolering på en metalramme ved brug af en frostet isolator "TermoZvukoIzol"

 • ingen grund til at bore loftet under dowel-svampe - materialet sættes på døren og holder fast;
 • Du kan bygge en struktur af enhver tykkelse.
 • ekstra tid og penge brugt på opførelsen af ​​rammen.

Nødvendige materialer og værktøjer:

 • guider til rammen af ​​træstang eller galvaniseret metalprofil;
 • polyethylen skum spjæld tape til dæmpning stød støj;
 • boremaskine eller perforator og dowels til fastgørelse af rammen;
 • saks til metal eller stiksav til skæring af rammemateriale;
 • kniv til skæring isolering;
 • målebånd

Monteringsteknologi

 1. Mærkning påføres det forberedte loft for at fastsætte rammen. Rammen er et gitter af en stang eller profil med en tonehøjde, der svarer til bredden af ​​det lydisolerede materiale minus 2-3 cm. Dette vil lægge materialet tæt og uden huller.
 2. Udfør opskæring af materialet til rammen ved hjælp af et stiksav eller en saks til metal.

Skæremateriale til rammen

Klæber et spjæld tape

Det er vigtigt! For multi-lags lydisolering kan rammen gøres således: Den første række guider skal fastgøres langs rummet, den anden på tværs af oven på det første lag af den installerede lydisolering. Dette giver dig mulighed for helt at lukke hullerne og skabe en ekstra akustisk isolering.

Installation af lavdensitets lydisolering

Ved brug af mineraluldmåtter eller -ruller med lavt indhold kan du støde på et problem med materialet. Det er løst ved at fastgøre lydtætte måtter med dowels og garn.

Monteringsteknologi

 1. På det forberedte loft monteres rammen af ​​stangen som angivet ovenfor.
 2. Lydtætte måtter eller ruller lægges mellem stængerne på rammen.
 3. En dampspærrefilm lægges oven på lydisoleringslaget og sikrer det på rammebjælkerne ved hjælp af en konstruktion hæftemaskine.
 4. Desuden reparere designet med dowels med en hastighed på 5-6 stykker pr. Kvadratmeter af loftet.
 5. For at undgå kollision og sugning af mineraluld, mellem dowels, strammer de en snor eller snor, der skaber et gitter eller mesh over hele overfladen af ​​loftet.

Installation af lavdensitetsmateriale

Det er vigtigt! Ledning eller snor bør ikke strække sig, så det er bedre at vælge en nylon eller et andet syntetisk materiale.

Stretched loft installation

Efter lydisoleringen kan du gå videre til installationen af ​​et strækloft lavet af stof eller PVC film. Dette kan gøres uafhængigt eller med bistand fra specialister. Samtidig skal der være et mellemrum mellem lydisoleringslaget og strækloftet på mindst 2 cm.

For den bedste beskyttelse mod støj kan du desuden bruge moderne stofbaserede akustiske materialer til at strække loftindretninger. Grundlaget for et sådant stof er polyesternet, ved det første trin af produktionen er det fyldt med polyurethan, og efter dannelsen af ​​filmen fremstilles mikroskopiske huller i den.

Stretched loft installation

Passerer gennem hullerne ændrer lyden sin frekvens og intensitet til værdier, der ikke opfattes af det menneskelige øre og absorberes delvist. Omkostningerne ved en sådan film er lidt højere end konventionelle materialer til hængende lofter, men deres lydisoleringsegenskaber er meget bedre.

De mest kendte producenter af akustiske stræklofter er Clipso og Cerutti. Udover at fjerne lyde fra loftet dæmper de også lydvibrationer fra det udstyr, der er placeret inde i rummet, hvilket ikke tillader at forstyrre naboerne på et senere tidspunkt.

Korrekt udført isolering mister ikke sin effektivitet i lang tid, og kræver ikke reparation eller udskiftning i hele strækloftets levetid. Installation af lydisolering under strækloftet giver dig mulighed for at nyde ro og ro på ethvert tidspunkt af dagen og finde efterlengtet komfort.