Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Teknologi hvordan man forsegler sømene mellem gulvpladerne

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden. Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

Sådan forsegles samlinger mellem gulvplader

Fra tid til anden udføres tætningen af ​​sømme mellem pladerne.

Disse elementer i bygningskonstruktioner afviger, når en bygning krymper og jordklipper bevæger sig som følge af en ændring i temperaturforholdene.

Dette problem kan løses på flere måder. Nogle mener, at installationen af ​​gipsplader kan være den bedste løsning.

Men højden på nogle værelser gør det umuligt at bruge denne mulighed. Hvad er den mest egnede metode til at forsegle plader i lofter?

For at bestemme dette er det nødvendigt at gøre sig bekendt med listen over materialer, der er egnede til sådant arbejde, samt den anvendte teknologi til forsegling af sømme.

Sprække ved krydset af gulvplader

Hvis lejligheden er placeret på øverste etage og der er en afstand mellem loftpladerne på loftet, er der altid en chance for, at vandet vil begynde at komme ind i lokalet i den nærmeste fremtid.

I vintersæsonen vil disse omstændigheder medføre særlige problemer.

Derfor skal reparationsarbejder i sådanne situationer begynde med en revision af taget, og hvis de mangler, der er dannet på belægningerne, ikke korrigeres, kan reparationen af ​​hullerne mellem gulvpladerne vise sig at være forgæves.

Det skal huskes, at sømene mellem pladerne kan afvige på alle etager og ikke kun på de øverste. Et sådant problem opstår som følge af krympningsprocessen for en bygning, der opstår i de første måneder efter konstruktionen.

Hvorfor kan vand sive gennem sømene mellem pladerne og hvad skal man gøre ved det?

Hvis der ikke er fundet fejl efter kontrol af tagdækningen, kan du fortsætte med reparationsarbejdet. Når tagdæmpningen er upålidelig og beskadiget, skal du først og fremmest udføre visse handlinger for at reparere den, hvis liste omfatter udskiftning af gamle ark af tagpapir.

Sådanne materialer bruges oftest til at dække taget i flere etager boliger med et blødt fladt tag.

Takets pålidelighed skyldes altid det rigtige valg af materialer til belægningen. Oftest i dette område anvendes præcis tagmateriale.

Materialet er kommercielt tilgængeligt i ruller og anvendes som et middel til at beskytte tagkonstruktionen mod væskeindgang i bygningen såvel som fra miljømæssig eksponering. Også tagmateriale bruges ofte til at arrangere gulvtætningsanlægget.

Når tagdækningen er færdig med tagmateriale, ruller rullerne ud på tagets plan og samtidig opvarmes de af en særlig brænder, så materialet greb bedre med overfladen.

Hvis hvert tag er pålideligt beskyttet mod indtrængen af ​​fugt ind i rummet, vil vand aldrig seep fra leddene mellem gulvpladerne, hvilket betyder, at der ikke vil være pladser i loftet, som ikke altid passer ind i rumdesignet.

Anvendelse af tørblandinger til tætningsledninger

Som nævnt tidligere kan tætningen af ​​sømme mellem loftpladerne på loftet gøres på flere tilgængelige måder:

 • Brug af tørblandinger.
 • Ved brug af gipsvæg og andre suspenderede strukturer.

Det er nødvendigt at overveje mere omhyggeligt alle tilgængelige metoder, men først og fremmest er det nødvendigt at være opmærksom på den mest almindelige teknologi til forsegling af sømme ved hjælp af bygningsblandinger indeholdende cement i dets sammensætning. Den positive side ved at bruge denne metode er dens forholdsvis lave omkostninger og enkelhed.

En sådan metode anses for at være fuldstændig pålidelig, hvis den samlede teknologiske proces i sin ansøgning overholdes, hvis hovedtræk er præsenteret nedenfor.

Inden du begynder at lægge sømmerne i bund, skal du udarbejde forberedende arbejde med klaring af hvert hul samt komprimering ved hjælp af alle de nødvendige materialer:

 • Polyuretanskum
 • Smal børste med metallisk børstehår
 • Byggekniv
 • Specielt malingsnet
 • Start og efterbehandling kittet
 • boremaskine
 • Kapacitet til løsning
 • Sprøjteflaske
 • Blandingen til priming af den behandlede overflade, som er nødvendig for at forbedre vedhæftningen af ​​den behandlede overflade og det færdige materiale, med hvilket leddet vil blive behandlet
 • Elastisk fyldstof er for eksempel velegnet latex
 • Spatler, varierende i størrelse
 • sandpapir
 • Særlige børster, forskellige størrelser

Reparationsarbejde og tætning af samlinger mellem pladerne indebærer en forudgående rengøring af hele overfladen af ​​loftet fra gips, maling eller hvidvaskning, og du skal starte med dette. Efter demontering vil de forældede belægninger være muligt at bestemme mængden af ​​arbejde, der skal udføres.

Oftest har et værelse fra to til tre led mellem pladerne. Fra tid til anden lukker bygherrer dem uden særlig pleje med mange fremtrædende humps.

Sådanne fejl må elimineres for at loftet skal være helt glat.

Hver led er ryddet af rester af beton ved hjælp af en boremaskine med evnen til at arbejde i slagtilstand. Pladen på dette sted skal være helt rengjort, og spaltens dybde skal ikke være mindre end 50 mm.

Loft forberedelse til reparation

Derefter ryddes hvert hul af støv og restbeton med en smal børste med metalbørster.

Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne alle sømme fra alle eksisterende lag, som er planlagt at blive forseglet.

Før du anvender kittet anbefales det at rense hele loftet helt.

Efter at have gjort dette arbejde, vil det være muligt at regne med maksimal holdbarhed og kvalitet på den reparerede overflade.

Samtidig skal absolut alt fjernes, herunder små splinter, betonfragmenter, hvidvask og selvfølgelig støv.

Loftet sprøjtes med vand ved hjælp af en sprøjteflaske. Sprøjtning anbefales ikke delvist, men på hele overfladen på én gang.

Et rigt fugtigt område forlades i 10-15 minutter, hvorefter det er nødvendigt at fortsætte til det næste fragment, hvor nøjagtig samme procedure udføres.

Disse arbejder udføres indtil hele loftet er helt rengjort.

Uden primer at gøre ingenting vil ikke lykkes. Til opløsningen er bedre presset til overfladen, du skal forudbehandle den.

Og du behøver ikke en almindelig blanding af dyb penetration, og en speciel primerbeton kontakt. Sammensætningen af ​​et sådant byggemateriale er kvartsand, hvilket bidrager til høj kvalitet og pålidelig adhæsion til hinanden af ​​de behandlede overflader.

Primeren påføres med en særlig bred børste, hvorved væsken ikke kun kommer ind i spalten, men også på kanterne af det forarbejdede led ca. 10 cm på hver side. Det er nødvendigt at vente ca. 6-10 timer efter påføring, indtil betonkontakten er helt tør.

Nogle gange for at forsegle sømene mellem pladerne, der anvendes almindeligt fliserække, der er fremstillet i den tykkeste konsistens.

En sådan opløsning presses ind i den behandlede søm og forlades, indtil den er helt tør. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for en lille teknologisk egenart, som består i, at der ikke er behov for at pålægge den tilberedte blanding med en bakke på flisens søm.

Denne færdiggørelsesmetode bidrager til fremkomsten af ​​forskellige uregelmæssigheder og tillader ikke noget plads til det næste lag af blandingen.

Efter flisens klæbemiddel tykes lidt, anbringes et særligt bredt serpyanka mesh på sømmen. Bredden på en normal rulle af sådant materiale er ca. 50 mm, men dette er ikke nok til denne type afarbejdning.

Trin af revne reparation

For at kunne bruge serpyanka ved tætning af samlinger mellem loftsplader, skal størrelsen være 150-200 mm. Det er til et sådant gitter, at der påføres en konkret kontakt primer på kanterne af sømene.

Standardmetoden til limning af serpyanka er at forcoate overfladen, der skal behandles med et minimumslag af mørtel, hvorefter et forberedt net presses ind i det. Samtidig skal fliseklæbemiddel trænge igennem næsten hver celle.

Du skal altid huske at fjerne den resterende klæbemidlet med en almindelig spatel.

Afslutning af udførelsen af ​​en sådan teknologi er en efterbehandling med en primerblanding af tørret lim.

Nøjagtigheder, som alle har brug for at vide

Som tidligere nævnt er tætningen af ​​sømmen mellem gulvpladerne ved installation af gipsplader eller andre byggematerialer ikke påkrævet. Men et sådant alternativ er ikke særlig pålideligt, så det anbefales at bruge materialer, der er mere egnede til denne type arbejde, for eksempel at udvide cement.

Til forarbejdning af cementforbindelser vil der være brug for følgende materialer:

 • Cement NC, der anvendes til behandling af dybe sømme. Et sådant efterbehandlingsmateriale udvider sig altid under størkning, og på samme tid fyldes hele pladsen af ​​leddene mellem pladerne.
 • Til afslutning af de store sømme vil der være behov for isoleringsmaterialer af tilstrækkelig tæthed, lavet af polyurethan eller speciel skummet polyester. I stedet for disse materialer anvendes almindeligt polyurethanskum ofte.
 • Elastisk kit.
 • Forstærkning af net.
 • Hård kitt til primær og efterbehandling.
 • Polyuretanskum anvendes før tætning af brede huller. Dette materiale er bemærkelsesværdigt fastgjort på en primet overflade og vil fylde hele åbningen ved ekspansion.

Hvis det efter rengøring konstateres, at leddet er for smalt og dybt på samme tid, skal følgende handling udføres. Efter at have valgt et tætningsmateriale af passende tykkelse påføres der på den ene side et lag af forseglingsorganer.

Derefter skubbes polyethylen ind i mellemrummet mellem pladerne med en spatel, så der er plads til fyldning med beton eller en anden blanding.

Alternativ teknologi til brug af fliser klæbemiddel indebærer brugen af ​​ekspanderende beton. Fugen er udsmeltet med mørtel, men samtidig er det nødvendigt at forlade en lille dimple under hensyntagen til den anvendte blandings ekspansion egenskaber samt dekorative gips.

Elastisk kitt skal påføres samlingen, efter at opløsningen tørrer og rillen er fuldt forberedt til næste trin af efterbehandling. Dette arbejde udføres bedst ved at bruge et par spatler af forskellig bredde.

På et stort værktøj fra tanken er kittet talt, og en smal blanding påføres på leddet. Samtidig er sømmen forseglet og nivelleret til niveauet for hele loftets plan.

Overskydende kitt på samme tid nødvendigvis fjernet. Herefter udføres forstærkningen ifølge den ovenfor beskrevne teknologi.

Når samlingerne mellem gulvpladerne er installeret, anbefales det at putte helt hele loftet, så overfladen er helt glat.

På hvordan man forsegler sømmen mellem de armerede betonplader, kan du se videoen:

Bemærket en fejl? Vælg det og tryk på Ctrl + Enter for at fortælle os.

Metoder til tætning af samlinger mellem plader til standard og store huller

Installation af gulvplader - en ansvarlig sag, der kræver viden og erfaring. Desværre er der situationer, hvor designbeslutningen skal ændres på stedet, og som følge heraf er der en usædvanlig situation, når bredderne af pladerne, der føres til byggepladsen, ikke er tilstrækkelige til installation af gulvpladen. Vi vil svare på det evige russiske spørgsmål "Hvad skal jeg gøre?"

Regulatoriske krav til størrelsen og hældningen af ​​samlingsleddene

Typiske dimensioner af pladerne sørger for deres lægning med sømme på 15 mm, det vil sige næsten ende til ende. Regulatorisk litteratur foreskriver monolithiske områder med armering i en afstand af 300 mm mellem pladerne.

Hvis man får en standard søm mellem pladerne med en bredde på 10-15 mm, så lægges der sædvanligvis en spænde på bunden af ​​sømmen, der er arrangeret i form af en "kegle" og hældes med mørtel.

Vi lukker op uden projektprojekter op til 300 mm

Hvis bredden af ​​sømme mellem tilstødende plader ikke overstiger 300 mm, er det forholdsvis nemt at forsegle en sådan søm, der er flere måder at fylde sømme på.

Metode 1

 • Fra bunden af ​​de nærliggende plader ved hjælp af afstandsstykker installerer vi et bord eller et ark af krydsfiner; kløften er et fordybning;
 • Du kan lægge et tag af tagmateriale eller film oven på fordybningen, så er der ikke noget spor af beton på fordybningen, og det kan bruges yderligere;
 • Gabet mellem pladerne fylder med en opløsning;
 • Vi venter på et sæt betonstyrke i 3-4 uger, fjern forskallingen.

Metode 2

Hvis det ikke er muligt at bringe fordybningen nedenfra, kan du lave en permanent fordybning af galvaniseret tagstål med en tykkelse på 0,8-1 mm i størrelsen af ​​afstanden mellem pladerne, der læner sig på overkanten af ​​pladen (trug). Profilen af ​​pladens sideflade vil give yderligere tryk og stivhed til den monolitiske sektion.

Metode 3

En anden måde at forsegle leddene med permanent forskalling er at gøre monteringsdele langs hulprofilen af ​​stålstrimler fra 4 mm tykke og 5 cm brede, som i det foregående tilfælde hviler på forsiden af ​​pladerne, sæt disse monteringsdele gennem 0,5 m langs pladens længde. I bunden (i pladens nederste kant) lægger vi en stribe af galvaniseret ståltæppe, krydsfiner eller plastik, beton. Denne metode sikrer pålidelig vedhæftning af den monolitiske sektion med pladerne.

Metode 4

Hvis der er et par defekte plader med ukorrekt placering af sidelåse, når fordybningen er i bunden, kan de installeres ved siden af ​​et hul på 2-3 cm. Fra bunden skal du forme formen med metode 1 og hælde betonen gennem den medfølgende åbning.

Monolitiske områder mere end 300 mm brede

Hvis afstanden mellem pladerne er fra 100 til 300 mm, udfører vi en monolit med forstærkning. Der er også muligheder.

Mulighed 1

Det bruges i tilfælde, hvor enheden formwork under det umulige.

 • Vi installerer bærestænger med en sektion på 40x100 mm på en kant, med et trin på 1 m, der læner sig på de tilstødende plader;
 • Til støttebjælkerne fastgøres trådskærer;
 • Luk fordybningens tagmateriale eller film;
 • Vi installerer forstærkningsburet på brillerne, så forstærkningen er 30... 50 mm over fordybningen;
 • Betonstøbning.

Mulighed 2

Hvis det er muligt at fastsætte forskallingen nedenfor, kan du bruge forstærkning til opbygningen af ​​understøtningsstrukturen.

 • Konstruer forskallingen;
 • Vi laver beslagene A1Ø8... 12 (afhængigt af bredden af ​​overlappede mellemrum) monteringsdele, idet der tages højde for at der skal være en afstand på mindst 30 mm mellem bunden af ​​fordybningen og forstærkningen;
 • Vi lægger beskyttelsesmateriale på bunden af ​​fordybningen;
 • Monter monteringsdelene;
 • Vi lægger armerings- eller forstærkningsbur
 • Betonstøbning.

Denne historie fortæller ikke kun om forsegling af sømme, men også om forankring af pladerne mellem dem:

Bundforsegling

Inter-flise led - på installationen er rustfylder fyldt med beton, så loftet er primet, rullet og malet, medmindre en anden finish leveres.

Sekvens af indlejring rusto

Før betonning rengøres sømmen grundigt med støv og rester af opløsningen med en metalbørste. For bedre klæbning af opløsningen på pladen kan sidefladerne primeres.

 1. Den tilberedte friske betonopløsning aflastes i beholderen og leveres til arbejdspladsen;
 2. Med en lille bredde af rusten udføres støbningen på en gang med en stor bredde af plottet - i flere lag, men ikke mere end i 2... 3 timer;
 3. Området med betonbøjle, lille bredde bajonet, med stor komprimeret med en vibrator;
 4. Den første uge fugtes overfladen af ​​monolitten med vand hver dag;
 5. Efter 28 dage fjernes fordybningen.

Ujævn krympning derhjemme

Det er ubehageligt, når der opstår revner i loftet. Ofte sker dette på grund af:

 • Ujævn nedbør af bygningen;
 • Forkert valgt mærke af beton;
 • Dårlig kvalitet beton.

Lad os dvæle på årsagerne til ujævn nedbør. Det kan forekomme i tilfælde af:

 • Konstruktive fejl - ukorrekt designet fundament
 • Grundenheder undtagen geologi, dybde af jordfrysning og grundvanddybde;
 • Dårlig udført arbejde på fundamentet og mur murværk;
 • Dårlig kvalitet byggematerialer.

For at forstå årsagen til forekomsten af ​​revner er det nogle gange nødvendigt at bestille en byggekompetence.

Dekorative lofter

Et beskyttende lag af beton med en tykkelse på 30-50 mm skal sikre, at der ikke er nogen rustfarvning fra forstærkning på loftet, men undertiden er dette lag ineffektivt. Fra synet af pletter i loftet, sporer lejer og revner af rustning de bedste midler - enheden suspenderet, hemmed eller strække loftet.

Dekorativt loft - den bedste løsning, hvis det er nødvendigt for at justere loftets overflade. Det vil lukke alle konstruktion fejl og give fuldstændighed til interiøret. Hvis du ønsker at reducere rummets højde, skal du arrangere gulvbelægninger eller gulvbelægninger af gipsplader, akustiske plader eller en kombination af forskellige materialer.

I værelser med lille højde udføres hemming eller stræklofter. Her er mesteren et ophængt loft, som "spiser" kun 3-5 cm af højden af ​​rummet.

Ethvert problem finder sin løsning. Forsegling af leddene mellem pladerne i et gasbetonhus, selv med stor bredde, udgør ikke et stort strukturelt eller teknisk problem. Fra de tilbudte muligheder er det let at vælge den relevante specifikke sag.

Sådan forsegles sømmen mellem gulvpladerne

Problemet med forekomsten af ​​revner i loftloftet står over for flertallet af lejere af boligblokke, især med hensyn til panelhøjhuse. Der kan være flere grunde til en sådan defekt, det er grundbevægelsen under bygningen og vægtenes krympning i nye bygninger, og ikke byggernes bedste arbejde, brugen af ​​byggematerialer af dårlig kvalitet. Under alle omstændigheder tilføjer sådanne fejl på loftet i lejligheden ikke godt humør til ejerne. Før eller senere skal du løse problemet, hvordan man bedst kan forsegle forbindelsesledene mellem gulvpladerne.

Moderne teknologier giver mulighed for engang for alle at løse situationen med forseglingsforseglingen i sømene mellem enderne af gulvpladerne ved at installere en gipspladens finish eller en spændingsmulighed. En sådan udvej er ikke altid muligt, det kan ikke tillade højden af ​​rummet eller den økonomiske stilling. I dette tilfælde er du nødt til at reparere og forsegle leddene i loftet i loftet.

Specificering af forseglings sømme

Tage hensyn til specifikationerne af forseglings sømme:

 • Hvis revnen er smal, men dyb, er det bedre at styre dit valg på cementkvalitet NTS, når det størkner, det udvider og klæber tæt til overfladen, det vil ikke smuldre ud af leddene;
 • Hvis hulrummene er for brede, anvendes tætningsmiddel komponenter til at forsegle dem, f.eks. monteringsskum, polypropylenkum osv.

Sådan forsegles sømmen i loftet mellem gulvpladerne

Planlægger at forsegle revner, det er værd at opbevare de nødvendige byggematerialer og værktøjer. Det er bedre at give høj kvalitet materialer, der har specifikke egenskaber, der er mest egnede til at forsegle hulrum mellem gulvpladerne.

 1. Cement mærke NTS;
 2. Primer til dyb behandling og penetration;
 3. Elastisk kit (kan være latex);
 4. Polyethylen skum eller byggeskum;
 5. Serpyanka ikke mindre end 20 cm;
 6. Putty til forbehandling og efterbehandling komposition.
 7. Spatler bred og smal, børste, pulver, perforator.

Teknologien til at forsegle hulrum mellem enderne af gulvpladerne

Start af sælerne bliver nødt til at reparere hele loftet. Først skal du vurdere dine styrker og evner. Loft reparation er en ganske besværlig opgave. For at forberede sig godt til det, skal du rengøre loftet på den gamle belægning, hvidvask, vykryvayuscheysya gips, peeling kitt.

Det gamle hvidvaskemiddel vaskes af med vand. Først fugtes loftet med en sprøjteflaske med vand, helst varmt, efter at have ventet i ca. 15 minutter, bliver loftet rengjort med en spatel før gips fra det gamle hvidvaskemiddel.

Hvis loftet har spor af rust, behandlet med en særlig rustfrit sammensætning. På steder, hvor den gamle kittede bag loftet, skal du rense det med en spatel. Derefter frigøres sømmen fra rester af det gamle gips, rester af cementmørtel, affald, støv fjernes, om nødvendigt sømmene udvides med en perforator. Sømmen skal ideelt set være U-formet eller udvidet inde, så at kittet kan sikres bedre. Efter udvidelsen af ​​sømmen fjernes støv fra den med en børste, tørres med en svamp fugtet med vand.

Derefter er det nødvendigt at estimere størrelsen af ​​hulrummet, der er opnået for at bestemme, hvordan man forsegler loftforbindelsen mellem de lagt gulvplader. Afhængigt af dets størrelse anvendes forskellige materialer til forsegling. Grunne sømme over 3 cm brede fugt og blæs derefter ud med skum. Efter skummet begynder at hærde overskæres skåret med en kniv, og du skal lave en trekantet rille fra kanterne af gulvpladerne til midten af ​​sømmen til en dybde på 5-7 mm.

Mellemrummet er mindre end 3 cm bredt, men den dybe skal først behandles med en dyb penetrationsprimer, og tør derefter godt. Efter at gulvpladen tørrer, indsættes et fugtbestandigt tætningsmiddel i fordybningen, og et tætningsmiddel (polypropylen, skum eller andet materiale) forsegles. Udenfor er de smurt med cementmørtel af NTS-mærket, hvilket efterlader et lille pres i sømmen. Derefter skal du vente på den fuldstændige tørring af cementmørtel.

Som følge af de udførte operationer opnås en søm fyldt med byggeskum eller mørtelbaseret cement med en forsænkning i midten. Elastisk kittet påføres denne recess, latex kan bruges. For at gøre det lettere at anvende kittet, brug to spatler, bredt og smalt. En stor mængde af kitt er samlet på en bred, og så er den smalt anbragt i sømmen, hvilket giver en god pasform og udjævning. Så bliver overfladen behandlet med en bred trowel, glat ned og fjern overskydende kitt.

Om en dag skal holdes for god tørring af sømme, så du kan begynde at putte. For at gøre dette skal du bruge en foreløbig stop, den sættes på plads og fanger kanterne af pladerne ved siden af ​​den. En serpyanka anbringes oven på putty-laget, et malingsnet kan i stedet anvendes, presset ind i kittet for at forhindre revner og krumning af kittet efter indstilling.

For at undgå uregelmæssigheder glattes overfladen med en spatel. Efter fuldstændig tørring behandler fyldstofferne overfladen af ​​sømmen med et spiralbånd for at fjerne de resterende uregelmæssigheder. Derefter sætte en foreløbig kitt, der har et mindre korn, på hele loftet, det er praktisk at gøre ved hjælp af en bred spatel. Efter fuldstændig tørring er loftet malet med sandpapir. Efter forarbejdning anvendes en glat efterbehandling, der er anvendt, det er det sidste trin i reparationen. Gentag operationen med tørring og slib fin sandpapir. Efter fjernelse af alle uregelmæssigheder og ruhed af loftet kan males.

Det sker, at gulvpladerne i rummet har forskellige højder. I dette tilfælde er det nødvendigt, efter at sømmen er forseglet, for at opnå effekten af ​​et glat og smukt loft for at gipse det. For dette er det bedre at bruge malingsnettet. Pre-loftet er godt behandlet med en primer, som forbedrer murstens indstilling med betonbundsplader på grund af den specielle sammensætning, der indeholder faste partikler. Et lakeringstråd påføres gipslaget, det er godt glatt over overfladen af ​​gulvpladerne, så det holdes i 2-3 dage for at tillade gipset at tørre godt. Herefter bliver loftet pudset som beskrevet ovenfor.

 1. Skum til tætning af dybe revner kan erstattes med lim anvendt til keramiske fliser;
 2. I stedet for serpyanka (malingsnettet) vil et bandage eller en strimmel gaze komme i brug. Du kan endda bruge et tyndt bomuldsstof, der er forvædet med vand og dampet til krympning.
 3. Akrylforseglingsmiddel kan bruges til at forsegle små ledd og revner. Fra silikone er det bedre at nægte, da det til sidst bliver gult og også dårligt malet over.

For at forstå detaljerne ved reparation af loftet, se en video om installation af ikke-standardforbindelser mellem loftfliser.

Sådan forsegles sømmen mellem OSB-pladerne

Hvis loftet blev trimmet med OSB-plader, er det nødvendigt at forberede arbejdet før maling. For at finde ud af, hvordan man forsegler sømene i enderne mellem pladerne, der er lagt med OSB, skal du tage højde for egenskaberne ved deres dækning. På deres overflade for at øge fugtighedsbestandigheden anvendes specielle materialer, som ikke tillader vand at passere igennem. Det er bedre at ikke bruge vandholdige sammensætninger, når der arbejdes med OSB-plader, for ikke at forårsage hævelse og vridning af overfladen. Akrylbaseret fugemasse er velegnet til tætning af leddene. Silikoneforsegling er dårligt malet, og derfor bruges de som regel ikke til arbejde med sømme mellem OSB-plader.

Beboere i højhuse er ofte bekymrede over spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømme og huller mellem loftfliserne på balkonen. For at løse dette problem skal du først forstå, gennem revnen mellem enderne af pladerne på din balkon og naboen eller ej. Det er bedre at lukke kløften mellem balkoner på begge sider, idet man tidligere har aftalt dette med en nabo. For at forsegle behovet for at vælge fugtbestandige materialer, der tåler sæsonmæssige temperaturændringer og er modstandsdygtige over for UV-lys. For revner på vanskelige steder, der er egnede til forsegling med monteringsskum, skal der før arbejdet påbegyndes arbejde for at fjerne spalten fra affaldet, primært godt, sementere det efter skumdannelse, så skumlaget er isoleret fra det ydre miljø og godt igen. Efter færdiggørelsen af ​​hullerne kan du starte det dekorative arbejde.

Vandtætningsmastik er velegnet til tætning og forsegling af søm på altanloftet. Pre-pladen skal behandles med vandtæt primer, så de ikke går glip af vandet. Så du kan slippe af med lækager på balkonen i regnvejr.

Sømmene mellem loftpladerne på loftet

Ny bygning, sidste etage, en kasse mursten foldet for seks måneder siden. Loftet er lavet af smalle 1,5 m brede plader. Sømene gnides ikke i den øverste del af revnerne, synligt skum, i nederste del af hulrummet. Rådgive, hvad er den bedste måde at forsegle disse sømme på?
Jeg læste om tre muligheder.

 • Lad være tomt, lim med bunden med maskeringstape, kitt på leddene
 • Tør den sædvanlige opløsning, hvilke pudsede vægge
 • Fyld med en god kitt, så skåret i rusta 1 cm dyb, fyld dem med en speciel elastisk kitt, så niveauer alt med en god kitt
  Den sidste mulighed synes den mest attraktive. Har nogen gjort dette?
  1. Hvilket mærke af kitt skal bruges normalt og hvor elastisk?
  2. Er det nødvendigt at primer overfladen af ​​pladen inden i sømmen, før den påføres og om nødvendigt med hvad?
  3. Er det muligt at forsegle hele sømmen med bandbåndet? Eller hvad slags kitt?

Om god kitt - der er en særlig pseudo-elastisk JP07:

Speciel kittet til pålidelig og holdbar tætning af led af gulvplader - "rust", forsegling af parringspladser. Komplekset af moderne polymerer og materialets specielle struktur giver fremragende modstandsdygtighed mod dannelsen og udbredelsen af ​​revner og høj vedhæftning til tæt beton. Skrumpe, holdbar. Det hærder ved enhver tykkelse af sømmen. Nem og økonomisk. Hvid, fin fint kornet struktur. Let at sand og male med enhver maling. Brugstid 50 min. Tørrer inden for 1 time 10 minutter. Fuld tørring afhænger af lagtykkelsen og forholdene, normalt fra 8 til 24 timer.

Faktisk udgør den en bikakestruktur, der fordeler de belastninger, der opstår i sømmen over sømmen hele bredden - som følge heraf er ikke en stor revne (som er synlig), men mange små vises - godt, de er ikke synlige, og de overtræder ikke finishets overflade. Hvad angår overtagelsen - synes det at være www.shpaklevka.ru.
Hvis min hukommelse tjener mig, har de i Novosibirsk enten en forhandler eller en filial.

Og jeg ville fylde hovedhulrummet med skum.

Tak! Om www.shpaklevka.ru kiggede
Putty JP07 producerer de sig selv? Men det er en slags putty, men hvad er det generelle navn "PuttyRu -JP07"? Hvordan spørger hun hende i butikken? Webstedets links til JP07 virker ikke.
Hvad med poofas? - Det synes om hende i beskrivelsen er det skrevet, at lydstyrken.

Produktet fra det franske firma Semin, og de sælger disse materialer. I detailhandelen mødtes ikke (dyre materialer af høj kvalitet). Jeg fik noget fra dem på kontoret. JP - 07 er et artikelnummer, men navnet kan være anderledes. Ring der på t. 913-39-47; 169-41-51; 162-77-40. (Dette, selvfølgelig, hvis du bor i Moskva eller i regionen).

Jeny skrev:
Tak! Om www.shpaklevka.ru kiggede
Putty JP07 producerer de sig selv? Men det er en slags putty, men hvad er det generelle navn "PuttyRu -JP07"? Hvordan spørger hun hende i butikken? Webstedets links til JP07 virker ikke.
Hvad med poofas? - Det synes om hende i beskrivelsen er det skrevet, at lydstyrken.

Nå, faktisk har du allerede svaret.
Poofas vil ikke gå helt sikkert.

Der er en anden metode - det er som hjemmelavet, men giver alligevel resultater. Det er nødvendigt at zapenit søm, så når skummet får det til at skære det lidt ind i dybden, lim serpianka gitteret - som på CKL på fortyndede sømme lim - og kitt med kitt med resterende elasticitet, for eksempel nogle færdige på latexbasis. Det vil fungere på samme måde - skummet deformeres under kompression i hele dets volumen, og kittet på serpyanka vil holde og ikke briste, det vil ikke smuldre.

Men nu vil jeg stadig tage en særlig kitt.

Lidt er ikke klart om teknologien. Nu er skummet i den øverste del af slots allerede der - det ser ud til, at bygherrerne skummet på toppen, før de hældte skræftet på gulvet (jeg bemærkede ikke skum på de andre etager i sømene).
Hulene forblev kun i bunden af ​​slidserne 1-2 cm dybt.
dvs. de skal forsigtigt zapenit, skæres i en dybde på 0,5 cm, lim strimlerne af gitteret ind i udsparingen til overfladen af ​​skummet, går til kanterne af betonpladerne, fylder udsparingen med elastisk kittet, limer igen strimlerne igen? Eller kittet straks på skummet, og strimlerne kun mellem den elastiske kitt og den sædvanlige, som vil sætte på pladens plan?
Jeg vil forsøge at lede efter elastisk kit. Og andre producenter producerer lignende kit til sømme?

En anden mulig mulighed: Lugato L R Mortel. Det er en ikke-krympe cementbaseret blanding. Påfør et lag på højst 3 cm. Hvis du bruger dette materiale, anbefaler jeg dig at trykke en anden strimmel af masken lige mellem lagene af opløsningen (uden at male masken til den første). Men JP-07 er optimal, min.

Og ved ikke nogen, er dette salg af det gentagne rosede Seminar i St. Petersborg?
Og er denne kittet fugtbestandig?

Serg skrev:
Poofas vil ikke gå helt sikkert.

Hvorfor ikke passe?

Jo bedre at dække loftet, så sprækkerne mellem pladerne ikke vises?
Skrumpelse af huset påvirker, små deformationer op til 1-2 mm, det ville være nødvendigt at indsætte over noget, det er spørgsmålet.

Det er nødvendigt at grave et sådant emne ud. Der er revner og vil altid være. Hus og gulvplader "spil", så alting vil bryde. Gummi maling stick. Jeg spekulerer på, om der er sådan?

Ja 6 år siden emne
Det er dog stadig relevant i dag.

For Baikal skrev:
Der er revner og vil altid være. Hus og gulvplader "spil", så alting vil bryde.

Så at spille er ikke målbart, men mm er bare det for alt. Og desuden, ikke overalt sådan.
Der skal være måder at håndtere denne, fjedrende tapet eller noget. Er det ikke?
Når alt kommer til alt, gentager jeg, det kræver ikke en stor evne til at strække, hvis det kun ville ikke knække på samme tid under deformationen af ​​en halv millimeter.

Værktøj, 21. århundrede i gården ">

Værktøj skrev:
Ja 6 år siden emne
Det er dog stadig relevant i dag.
Så at spille er ikke målbart, men mm er bare det for alt. Og desuden, ikke overalt sådan.
Der skal være måder at håndtere denne, fjedrende tapet eller noget. Er det ikke?
Når alt kommer til alt, gentager jeg, det kræver ikke en stor evne til at strække, hvis det kun ville ikke knække på samme tid under deformationen af ​​en halv millimeter.

Ikke gider. almindelig kitt og, hvis du virkelig ønsker maskeringstape. Vi i Tasjkent ryster periodisk, men pladerne afviger ikke)).

Aj_bay skrev:
Ikke gider. almindelig kitt og, hvis du virkelig ønsker maskeringstape. Vi i Tasjkent ryster periodisk, men pladerne afviger ikke)).

Ja, det hjælper ikke. De sædvanlige revner på det tidspunkt, hvor hun ikke har nogen deformerbarhed, holder jeg ikke en halv millimeter.

C2h5-OH, tak for linket, jeg ved ikke om sådan maling.

Værktøj skrev:
Ja, det hjælper ikke. De sædvanlige revner på det tidspunkt, hvor hun ikke har nogen deformerbarhed, holder jeg ikke en halv millimeter.

Så du har ikke interplate sømme. Som sådan - vi har seismiske - ingen revner, og du har. det betyder en skrånende et sted ((.

Aj_bay skrev:
Så du har ikke interplate sømme. Som sådan - vi har seismiske - ingen revner, og du har. det betyder en skrånende et sted ((.

Oversvømmede. Og det handler ikke om seismisk overhovedet.
Nybyggede bygninger giver et udkast, selvom det er ubetydeligt, men der er. For eksempel er 0,5 mm deformation lille, men revnen er stadig så mærkbar på loftet. Jeg ville ikke have dem.

Hvad rådgive gummi maling eller glas vægbeklædning på loftet? Og skal jeg putte på glasstøbere (glasfiber)?

Jeny skrev:
Rådgive, hvad er den bedste måde at forsegle disse sømme på?

Vandtætning kan laves ved hjælp af vilaterm (hvis sømmen er bred) og polyuretanforsegling (type PU25 / PU40 og lignende). og derefter gips og kitt, helst med noget elastisk eller med beskyttelse mod revner, da disse er ekspansionsled, der "går" med en ændring i temperatur og krympning af bygningen.

VadimS skrev:
helst med noget elastisk eller med beskyttelse mod revner, da disse er ekspansionsled, der "går" med en ændring i temperatur og krympning af bygningen.

Det er spørgsmålet - hvad?
Maling og revner, det ville være muligt at bruge gummi, men du kan næppe købe det overalt hvor som helst. Kun Tex er til salg (

Aj_bay skrev:
Så du har ikke interplate sømme. Som sådan - vi har seismiske - ingen revner, og du har. det betyder en skrånende et sted ((.

Pladen vejer flere tons, vi har på gaden, en tung trailer passerer, jeg ligger på sofaen, jeg føler en vibration. jo mere føles ovnen det. og nogen vil sige, at den nyeste super-duper-nano kitt vil standse for at bryde, svingninger i en sådan masse. Fortæl ikke fortællinger om ikke-krakkende sømme. hvis en person ønsker et hvidt malet loft, skal han lægge op med en tynd, revnet spindelvæv, det bliver alligevel! Den eneste vej ud (hvis du virkelig ønsker så meget at have et hvidt malet loft, er det at dække det rustne, alabaster (når det hærder det stigninger i volumen og derfor ikke kun "sætter sig", men tværtimod brister det med en søm og sætter derefter fyrder, gips, lim med spindelvæv, og maling. (vi måtte fortynde sådanne hæmorider, fordi vi lavede stucco lofter i hytter, og der er plader), men det bliver lettere at købe stræklofter om dagen og til en pris (arbejde = materiale) vil det være omtrent det samme. et øjeblik, hvad jeg har beskrevet ovenfor, er alt fra dyre i Rianta remonta..mozhet person simpelthen lettere ikke! Så forsegle alabast, og hvis ikke meget stærk forskel mellem pladerne, Poquelin tapet (økonomiklasse).

Tætning af samlinger mellem plader

Sprækker i loftet er en meget almindelig mangel i boligblokke, især i præfabrikerede huse. Årsagerne til dette problem er: jordbevægelse under bygningens bund, naturlig krympning af husets vægge eller mangler under konstruktionen (ukorrekt installation af gulvteknologi eller billige materialer). Uanset årsagen irriterer fejlen husstanden. Støv kan falde fra revner, de øger udkast, og vigtigst af alt - sprækker ødelægger det æstetiske udseende af lokalerne.

For at slippe af med denne mangel vil sømmen blive tætnet mellem gulvpladerne. Hvis midler tillader det, kan du lukke revner med gipsplader eller strækloft.

Funktioner ved restaurering af sømme

Mangler på gulvfliserne er forskellige, og hver af dem kræver en særlig tilgang:

 • Til smalle dybe revner bruges en løsning af NC mærket. Egenskaben af ​​denne cement er, at når den påføres, udvides den, hvilket øger vedhæftningen til gulvpladen. Sprækker, smurt med en sådan løsning, smuldrer ikke, og vigtigst af alt - Fortsæt ikke at krydse.
 • Brede defekter forsegles ved hjælp af polymerbaserede tætninger (monteringskum, skumplast osv.). På toppen af ​​materialet pålægges allerede en dekorativ sammensætning.

Materialer til tætning af sømmen mellem pladerne

Før genopbygningen af ​​loftet i loftet skal du sørge for at forberede materialerne. Arbejdets forløb afhænger af kvaliteten af ​​byggematerialer og værktøjer. Husk at det er bedst at købe ikke universelle midler, men kitt og smalle række løsninger.

For at forsegle revner vil kræve:

 • løsning mærke NTS;
 • dyb penetration primer;
 • elastisk masse til putty (siliconebaserede forbindelser er fremragende til dette);
 • skummateriale (polyurethanskum, polystyrenskum, etc.);
 • et stykke selvklæbende byggemaske (serpyanka);
 • kitt og finish;
 • applikationsværktøjer (stor og lille spatel, perforator og børste).

Det anbefales også at bruge beskyttelsesudstyr som handsker og åndedrætsværn.

Arbejdskørselsteknologi

Restaurering af loftet er meget tidskrævende, så før du starter arbejdet, tænk omhyggeligt, om du selv kan klare det. Det kan være bedre at indhente hjælp fra fagfolk eller bekendte, der har erfaring inden for byggeri og efterbehandling. Reparation af loftet kan ikke gøres punktvis, du skal afslutte hele overlapningen. Før genoprettelse er det nødvendigt at forberede et arbejdsområde, for dette bliver loftet rengjort af den gamle finish (gips, maling osv.).

Det er praktisk at vaske det gamle lag af hvidvask ved hjælp af en sprøjteflaske. Varmt vand hældes i det, og hele limelaget fugtes grundigt med det. Efter 15-20 minutter bliver finishen rengjort med en spatel. Det kan tage flere tilgange til at suge hvidvaskningen. Før det næste trin skal du sørge for, at loftet er tørt.

Ofte er der spor af rustne pletter på loftet, de skal behandles med et rustbeskyttelsesmiddel. Peeling stykker af kittet rengøres med en spatel. Sømmene rengøres af gips og fjerner cementrest og støv. For sådant arbejde kan kræve slag, de fjerner lag eller udvider sømene. Ideelle overlapningssømme skal være U-formede. Når sømmen udvides, renses den med en børste og gnides med en fugtig klud fra støv.

Efter alt arbejde er det nødvendigt at måle dimensionerne af hullerne for at bestemme forseglingsmetoden. Afhængig af størrelsen af ​​revnerne anvendes en vis restaureringsteknologi. Til overfladiske sømme (fra 3 cm) anvender teknologien til forsegling med skum. Når monteringsskumet hærder, fjern overskydende og lav en kileformet reces med en dybde på 4-6 mm i materialelaget.

Sprækkerne er allerede 3 cm, men med stor dybde er de belagt med en dyb penetrationsprimer og grundigt tørret. Det er bedst at tørre dette materiale på en naturlig måde. Efter tørring er revnen dækket af cement NTS, hvilket efterlader en lille depression.

Takket være ovenstående teknologier vil en søm eller knæk fyldt med skum og mørtel vise sig. Inde i den tidligere revne er det sikkert en recess, der bliver efterladt, og den vil blive brugt til dekorative dekorationer. For større komfort, når du arbejder med en bred og smal spatel. Bred pick up løsningen, og smalt arbejde er gjort, plukning kittet fra en stor spatel. Efter udsmidningen glattes revnerne med en stor trowel, der sammenligner restaureringsstedet med gulvpladen. Efterfølgende efterbehandling udfører også en bred spatel.

Når alle sømme er forseglede, bliver de tilbage i et par dage for fuldstændig tørring. Herefter er loftet belagt med kitt. Det anbringes på gulvet, så løsningen gik til pladernes ledd. Over kittet sættes serpyanka eller malingsnet og trykker det ind i løsningen. Denne patch forhindrer revnedannelse af sammensætningen efter tørring.

Overfladen efter installation af patchniveauet med en spatel. Lille ruhed fjernet efter tørring fint sandpapir. Efter denne procedure behandles hele overfladen af ​​loftet med en foreløbig stop med en bred spatel. Når laget tørrer, er det malet med sandpapir og behandlet med en finish. Processen kan gentages 2-3 gange for fuldstændigt at fjerne uregelmæssigheder. Store buler efterbehandling kittet rengøres og igen sætte sammensætningen.

En almindelig mangel i præfabrikerede huse er en dråbe i loftet på loftet på deres led. For at rette op på en sådan mangel er loftet pudset, udjævning af overlappende defekter med en mørtel. For bedre klæbning af opløsningen med overlappningen af ​​pladen lægges maskeringsgitteret på opløsningen. For det første belægges pladerne med en primer for at forøge adhæsionen af ​​opløsningen og pladen, dette skyldes tilstedeværelsen af ​​faste partikler i primeren. Derefter påføres et lag maling på laget og glattes. I denne tilstand skal loftet stå i tre dage indtil det er helt tørt. Efter tørring er loftet gipset i henhold til de ovenfor beskrevne instruktioner.

Tips

I arbejde med lofter er enhver funktion vigtig. Ved selvoprettelse af loftet, brug råd fra fagfolk:

 • For at reparere dybe revner kan du bruge ikke skumholdige materialer, men lim til keramiske fliser.
 • Professionelle bygherrer i stedet for serpyanka bruger gasbind eller chintz. Før lægningen skal materialet være godt befugtet og dampet med et jern. Dette vil give det en krympning.
 • Små huller og revner er perfekt restaureret af akrylbaserede fugemasser. Ulempen ved siliconeforbindelser er, at de bliver gule og skinner gennem malingen.

Sådan dækker du sømmen af ​​OSB-plader

For værelser med OSB trimplader er det nødvendigt at gennemføre en grundig forberedelse inden maling. Forsegling af sømmen af ​​OSB-plader er langt fra noget materiale. Denne type loftsbeklædning har en fugtbestandig belægning, der ikke giver vand igennem. Derfor er materialer til arbejde med OSB-plader ikke egnede til vandbaserede sammensætninger. Akrylforseglingsmidler er optimale til arbejde med lignende materialer. Silikoneforbindelser kan også anvendes, men de er meget værre malet over. Tætningsmidlet påføres på den rensede overflade og dækkes derefter med dekorativt materiale.

Undgå at ignorere de små fejl i loftet, det kan blive til mere alvorlig skade. Selvom du planlægger at installere et strækloft, skal du sørge for at håndtere revner i loftet, før du strækker dig. Sådanne fejl kan medføre små deformationer af banen. Kold luft blæses ud i revner eller fugt suger ind, hvilket kan forårsage uoprettelig skade på dekorationen.