Vælge et tapet under loftets farve

Uanset hvilke typer tapet og deres farver der skal bruges til at afslutte rummet, må vi forstå, at de skal være i harmoni med andre dele af interiøret, herunder loftet, så der ikke er nogen dissonans. Eksperter bemærker, at den harmoniske kombination af farver i loftet og væggene kan påvirke en persons tilstand, hvilket giver ham visse følelser og følelser.

Udvælgelseskriterier

Når en person går ind i et rum, skal han opleve visse følelser og først og fremmest trøst. Det hele afhænger af formålet med rummet. For at gøre dette skal det udleveres korrekt. Hvis dette er et skab, skal dets design fungere, og når det bliver et soveværelse - skal man først og fremmest slappe af.

Forskere har bevist, at farven og tekstur af finishen i et givet rum påvirker en persons psykiske tilstand. Det kan også visuelt gøre et værelse større eller mindre (afhængigt af dets funktioner), skjule nogle defekter, give hygge eller komfort.

Funktionerne ved valget af farver er følgende:

 • Det er værd at huske på, at de efterbehandlingsmuligheder, som er perfekte på kontoret, ikke passer ind i soveværelset, og derfor er det vigtigt først at bestemme typen af ​​rum.
 • Vælg farven på tapetet afhænger af højden af ​​rummet, farven på loftet eller rummets rumfang.
 • Hvis du skal visuelt lave et værelse højere, så skal du vælge en mørk farve i loftet og lys tapet.
 • Vælg ikke tapetet og loftet i samme farve. Dette kan skabe en følelse af tilstopning i rummet.
 • For de værelser, hvis vinduer vender mod nord, er det nødvendigt at vælge de bløde farver på tapetet, uanset farven på loftet. På den måde kan naturlig belysning i rummet forbedres.
 • Hvide farver vil gøre rummet visuelt stort og højt, og også give en højtidelighed.

Det er også vigtigt for den korrekte udsmykning af interiøret at kombinere farver.

Eksperter bemærker, at denne kombination vil se harmonisk ud:

 • Lilla og lilla. Nogle gange kan du vælge og lilla nuancer. De vil harmonisk se med rød eller turkis.
 • Blå og blå. Du kan hente himlen op med skyerne under loftet. Dette vil give en skam til værelset og hjælpe dig med at slappe af.
 • Bright. Hvid kan kombineres med en kontrasterende sort. Det samme med hvid kombinerer rød tapet. Fersken, beige, creme - en fantastisk mulighed for at sprede børnehaven eller soveværelset. Disse tapetfarver kan bruges til stuen i et klassisk design.
 • Gul og orange vil gå godt med grøn eller lilla.
 • Sort blankt loft vil se smukt ud, hvis det sættes af blødt lilla tapet.
 • Rød eller lyserød loft, der passer til bordeaux tapet.
 • Grøn, turkis, grøn eller grønlig vil se smukke ud i soveværelset eller i børnehaven.
 • Brun og hvid kan kombineres i alle varianter og bruges i forskellige rum, for eksempel en korridor, en gang eller en stue.

Hvad skal man vælge?

Her afhænger alt af visse faktorer. For eksempel, hvilken tapet passer til loftet soklen af ​​en bestemt farve, hvilke wallpapers er egnede på loftet med et ujævnt loft eller i hallen med lave strømme. Det er også vigtigt at vælge den rigtige tapet og under loftet.

Det er værd at være opmærksom på valget af finish til vægge og sådanne øjeblikke:

 • Baggrunde vælges strengt i forhold til loftets farve, da det spiller en ledende rolle i designet af ethvert rum. Farven på tapetet, der ser harmonisk ud på væggen, afhænger af dets tekstur, stil og farve.
 • Det kan også betragtes som et paradoks, når enkle og billige tapeter hænger i et rum med et dyrt strækloft, selvom deres farve er valgt korrekt.

Der er værelser i moderne boliger, hvor der ikke er vinduer. Dette kan være et badeværelse eller en korridor. Der er bedre at bruge lystone tapet, hvilket kan gøre rummet mere lyst. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning i sådanne rum. Det vil se godt ud i et rum uden vinduer glans mørkt loft type og hvid tapet. Dette vil give indtryk af højde.

På badeværelset eller i badeværelset kan du vælge lyst tapet. De skal harmonisk kombineres med loftet. Det kan også være lyse og usædvanlige farver. Det vigtigste er, at alt skal gøres med smag.

I køkkenet skal alt ikke bare være smukt og harmonisk, men også praktisk. Baggrundsfarver skal vælges således, at de giver et ønske om at spise. Dette lærred bør også være let at vaske. Du kan bruge lyse crimson eller grønne toner.

Ydermere kan væggens overflade blive dekoreret med lyse dekorative elementer. Det er værd at være opmærksom på belysningen. Du kan installere spotlights, som visuelt opdeler rummet i forskellige zoner, for eksempel til madlavning og spisning.

Du kan bruge tapet med billedet af frugt eller træer. Dette vil skabe en følelse af frihed og vil forårsage appetit. Hvis præference er givet til den klassiske stil, skal der lægges vægt på lys eller kaffe toner.

Soveværelset behøver ikke altid et lyst lys og lyst tone tapet. Mørke materialer kan bruges til dets design, men de bør ikke kontrast skarpt med hinanden og forårsage aggression. Det vil også give kroppen mulighed for at slappe af. Hvis loftet er visuelt lavt, vil dette medvirke til at skabe en følelse af komfort.

I stuen er det sted, hvor gæsterne normalt modtages. Derfor har i udformningen af ​​et sådant rum sine egne nuancer. Det kan dekoreres med tapet af forskellige farver og teksturer. Det er også vigtigt at bruge ekstraordinære møbler, der vil fremhæve en bestemt design stil.

Møbler med loft kan have samme farve. På baggrund af tapet af et andet sortiment vil det se attraktivt ud. Du kan også hænge kontrasterende lister eller hylder på væggene.

Planteskolen bør være udformet således, at farverne ikke forårsager irritation og opfattes tilstrækkeligt af et barn af enhver alder. Brug ikke mørke og aggressive tapettoner. De skal være med billedet af tegnene i tegnefilm, dyr og andre tegn, som barnet er vant til.

Hvad skal man først lave?

Det hele afhænger af situationen. Hvis det så skete, at der opstod defekter på det nye loft, så er det værd at fastsætte dem først og derefter gå videre til væggene.

Når tapetet oprindeligt var hængt, og da loftet opstod, så er der intet at bekymre sig om. I dag er der mange virksomheder, der vil hjælpe med at udføre sådant arbejde uden unødvendig støj og støv. Det vigtigste er, at alle farver vælges korrekt og kan være i harmoni med hinanden.

Den endelige pris på de materialer, der kræves til den smukke udsmykning af et værelse, er svært at ringe med det samme. Det anbefales at forelægge en virksomhed, der beskæftiger sig med levering af boligindretningstjenester.

De skal nødvendigvis have mapper med designmuligheder. Sådanne projekter er allerede gennemført, og det vil derfor være lettere at træffe valg. Smukke ideer i indretningen kan ses på billedet nedenfor.

Hvis det på baggrund af ovenstående stadig er vanskeligt at bestemme valget af tapet til loftets farve, kan du kontakte de eksperter, der leverer sådanne tjenester billigt. Således kan du betale en gang, og så konstant nyde den smukke og hyggelige atmosfære i rummet. Det hjælper også med at undgå unødige omkostninger ved køb af materiale.

I denne video venter du på råd fra den italienske designer om valg af farver i interiøret.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Loft farve: beskrivelse af den rigtige kombination, 55 billeder i interiøret

Da de tidligere havde planer om at lave reparationer, tænkte de ikke på loftets farve, det var altid hvidt.

Med fremkomsten af ​​den nyeste teknologi kan du vælge farver, der kombineres med interiøret.

Først skal du vælge en metode til efterbehandling, så de mulige farver.

Farve og psykologi

Når man vælger en farve, er det nødvendigt at tage højde for den psykologiske opfattelse af hjemmet, så belægningen ikke bliver en kilde til irritation og depression.

Hvid farve harmonerer godt med alle toner, det er et symbol på renhed, ungdom og friskhed, specielt nødvendigt, når du slutter i mørke farver. I kombination med lette vægge kan strækloftet være forbundet med hospitalet, og i børnehaven vil det give stramning.

De kolde farver i lofterne er blåblå eller violette. Valg af lys nuancer, visuelt udvide rummet, loftet vil være højere. Blå farve slipper perfekt, derfor er den ideel til et badeværelse (pool), og i arbejdsområdet tillader vi det ikke.

Det er bedre at vælge en lysfiolet skygge af et loft til saler til stimulering af vital energi, udvikling af kreativt potentiale.

Blå er ideel til et soveværelse eller børnehave, det giver ro og ro.

Brun tone bruges ofte til kontorer, det giver stabilitet. For et boligtype er ikke brugt på grund af foreningen med alderdom.

For at aktivere hjernen er det nødvendigt at vælge et gul-orange-rødt spektrum og en grøn farve. De er perfekte til køkkenet, planteskoler og kontorer.

 • Gul er farven af ​​glæde, smil og lykke.
 • Orange giver optimisme, et antidepressivt middel.
 • Grøn - vækst, ny viden, harmoni.
 • Pink - ømhed, afslapning.
 • Rød giver spænding og stimulation.

Farvevalg

Der er regler for valg af loftets farve.

Ved lave lofter har brug for en lys tone og et mørkt gulv og for højt, tværtimod.

Hvis vinduerne vender mod nord eller er i skyggen, har du brug for varme gul-orange lofter.

Hvis det er nødvendigt at skjule sig fra solen, er turkis eller lysegrønne nuancer godt til lofter.

Hvelvede lofter anbefales at male i lyse farver: grøn, og i stuen lilla eller lilla.

Lofter i forskellige værelser

For gange er det bedre at bruge hvide, himmelske eller beige farver for at gøre det mere rummeligt. Muligt mellemstor billede.

Ideel til badeværelset: blå, lysegrøn, hvid og turkis nuancer.

køkken

Her kan du vise fantasi. Hvis du har brug for at reducere appetitten, skal du vælge blå, blå og lysegrøn. Hvem har ikke brug for restriktioner, egnet gul-orange gamma.

I nærværelse af børn er det ikke nødvendigt at gøre loftet flerfarvet, så barnet ikke er distraheret af mad.

Stue

Loftet skal være i harmoni med det omgivende interiør. Så for resten af ​​værelset undtagen hvid anbefales pastellfarver, blåblå eller lilla. De vil roe og udvikle kreativitet.

soveværelser

Designere anbefaler farvede lofter til soveværelser, men de findes sjældent. For en god hvile er det bedre at vælge monokromatiske farver eller med et lille sjældent mønster. Ser godt pink, mælkeagtig eller beige.

Med høj højde skal du vælge mørke farver. En fantastisk mulighed ville være for soveværelset "Starry Sky", hvor azurblå med lyse stjerner (konstellationer). Dette vil gøre hele lokalet mystisk, vil have en gavnlig virkning på psyken, der forårsager drømme og søvn.

planteskole

Det er bedre at placere et planteskole i henhold til barnets psykologi. For loftet er bedre lyse farver: himmelske, beige eller hvide. Du kan tilføje et blidt mønster.

For et rastløst barn har du brug for fredelige lyse farver. Blåt strækloft med spektakulære konstellationer og LED-lys beroliger barnet hurtigt. Til kedsomhed kan du dekorere med tilbehør: lamper, hængende dele.

Korrekt valgt skygge af loftet vil understrege værdien af ​​din stil og lindre spændinger eller stress efter arbejde.

Loftsfarve - hvordan man vælger det rigtige valg (70 billeder af ideer)

Planlægning reparation, vi har altid brug for at løse problemet med farve design af lejligheden. Det er nødvendigt at vælge i hvilke farver der vil være loft, vægge og gulv.

For det første, lidt tidligere var det bedste valg et strækloft i hvidt.

Men nu giver en række teknologier et stort udvalg af loftoverflader. Men du skal vide, hvilken farve du vælger loftet, så det er behageligt for øjet.

Teknologier til at skabe og efterbehandling flow

Først og fremmest bør du vælge hvilket loftoverflade du vil bruge. Fra denne løsning vælges loftets farve. For at gøre dette foreslår vi at kende bekendtskab med de eksisterende efterbehandlingsteknologier:

Traditionelt loft. Dette er den mest populære teknologi. Loftoverfladen er nivelleret med gips og kitt. Fortsæt derefter til mål. Her bruger de maling, tapet eller dekorative gips.

Da valget af maling, tapet og gips i dag er overraskende bredt, kan den endelige farve i loftet være absolut noget. Ved hjælp af denne teknologi skal farvepaletten kombineres med væggene. De kan færdiggøres i samme farve som loftet, der står i kontrast med det eller sætter tegninger og mønstre.

Falsk loft. Installeret hængende struktur og ramme, som er lavet af gipsplader. Efterbehandling er det samme som med det traditionelle loft: Brug af maling, tapet eller dekorative gips. Men suspensionsteknologien skiller sig ud for sin perfekt glatte overflade.

Modulært loft. Du kan ikke glemme denne teknologi. Det ligger i, at loftet er samlet fra flere dele, der ikke behøver at afslutte. Takfladens nuancer afhænger kun af de valgte panelers farve. Ved hjælp af denne teknologi bliver det nemt at oprette et loft på to farver. Utvivlsomt er det praktisk, fordi du ikke behøver at røre med loftet. Men der er altid risiko for ikke at finde panelet af de rigtige farver. Derudover er flerfarvede dele dyrere end almindelige hvide.

Strekak. Særlige lærredspændinger spændes øverst i rummet og skaber et loft. Markedet tilbyder et stort udvalg af farver, så der er ikke noget problem at finde den rigtige farve.

Virkningen af ​​farve på menneskers psykologi

At vælge en skygge er nødvendig, selvfølgelig, ud fra personlige præferencer. Men det er nødvendigt at tage hensyn til psykologiske faktorer. Forkert farve kan skade beboere: irriterende, forårsage despondency og tristhed, eller endda depression.

Det mest almindelige valg af loft farve design er hvid. Denne farve er en ret god løsning. Hvid kombinerer godt med andre farver og forårsager positive foreninger: friskhed, renhed, nyhed.

Eksperter anbefaler ikke at bruge denne farve til lyse værelser. Ellers vil der være en følelse af at være på hospitalet.

Kolde toner bruges ofte i indretningen af ​​loftoverfladen. Hvis du ty til pastellfarver, bliver rummet visuelt større, mere rummeligt.

Lilla loft kan bruges til stuen. Det vil forårsage energi og munterhed.

Brun farve er en følelse af pålidelighed. Derfor er det hensigtsmæssigt i forretningslokaler.

For at fremkalde sundhed skal du bruge grøn, orange, rød eller gul.

Kombinationen af ​​farve og rum

Vi må ikke glemme kombinationen af ​​farver i loftet med resten af ​​interiøret. Der er flere anbefalinger:

 • I det lave rum skal der bruges et lyst loft og et mørkt gulv;
 • I for høje værelser er der tværtimod et mørkt loft og et let gulv;
 • Brug lyse farver, hvis vinduet udenfor er blokeret af noget, og der er ikke nogen sollys ind
 • Hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du bruge kolde nuancer;
 • Til almindeligt interiør må du ikke bruge uigennemsigtige farver.

Derefter hentede vi et billede af eksemplerne på loftets farve i forskellige rum i lejligheden og giver dig mulighed for at lære de eksisterende muligheder

Blå loft i indretningen - hvilken man vælger væggenes farve

Ligesom ethvert andet blåt strækloft kræver en særlig tilgang til valget af tapet til vægge, møbler og dekorative elementer. Enhver lille ting skal tænkes ud. Et harmonisk farveskema i rummet vil påvirke den holistiske opfattelse af interiøret, vil påvirke stemningen og det lige velvære.

Hvorfor er blå - princippet om farve

Det usædvanlige blå loft i interiøret berettiger fuldt ud valget til fordel for flere grunde. En af dem - roen og roen skabt af denne farve. Blå er ikke den klareste, meget mindre mørke farve, som kan have en negativ effekt på humør og endda forårsage psykiske lidelser.

Ikke alle ved det, men ofte er det den forkerte farve i rummet, der bliver synderen for udvikling:

For bedre at kunne klare valget af farver til loft og vægge er det nødvendigt at tage udgangspunkt i de grundlæggende harmoniske kombinationer i naturens naturlige verden. Hvilke foreninger forårsager den mørke, overskyede himmel? Ofte er det angst, angst og en følelse af fare. Tilsvarende med blomster i det indre.

Det mørke loft, selv den mest fashionable, stilfulde og smukke a priori, kan ikke inspirere en følelse af ro og harmoni selv med dygtig kombination med væggen af ​​mure og møbler.

Den blå stretch lærred er en daglig fornøjelse fra overvejelsen af ​​den skyløse "himmel" overhead, på trods af at farven er klassificeret som kold. Ved at fortsætte linjene med naturlig dekoration er det vigtigt at kombinere den blå himmel med vægge, møbler og tilbehør og dermed forbedre opfattelsen af ​​rummet som helhed. En række kombinationer vil hjælpe med at løse flere problemer i design af rummet, herunder med hensyn til den visuelle justering af størrelse og geometriske former.

Blå og røde - Isens og flammens harmoni

Kombinationen af ​​blåt loft og røde vægge er en af ​​de mest usædvanlige, kreative og modige. Ikke alle er i stand til at arbejde med sådanne farver, derfor er kun erfarne designere taget til kombinationer, der klart forstår, hvordan man bruger farver korrekt for at bevare den samlede sammensætning.

Ved første øjekast er de uforenelige farver i blåt og rød faktisk i stand til at danne en bemærkelsesværdigt afbalanceret tandem, der sætter tonen for hele interiøret. Det vigtigste er at vide om de største designerhemmeligheder.

Start med at løse hovedproblemet - temperatur disharmoni. For at gøre dette bruger designere en velprøvet teknik med udnævnelsen af ​​en leder og vægt. Det er vigtigt at gøre en af ​​farverne dominerende på en sådan måde, at den anden fuldender det forsigtigt. Bliver det blå loft eller røde vægge dominerende? Dette afgøres af designeren, afhængigt af formålet og formålet med rummet. Så hvis for eksempel et rum skal blive køligt og frisk, så bliver lederen blå, hvis den er varm og hyggelig - rød.

En anden arbejdsmetode er brugen af ​​røde nuancer til tilbehør. Med det blå loft i køkkenet eller i børnehaven er disse nuancer godt kombineret: koral, scarlet, terracotta og hindbær.

Kombinationen af ​​blå med orange og gul

På trods af at gul og orange er varme farver med blå, kombineres de mere end succesfuldt. Hvis du husker, hvor harmonisk og naturlig den klare blå himmel og solen ser på den, bliver det klart, at kombinationen er en win-win og den mest naturlige, tæt på naturens verden.

Foreningen af ​​blå og gul (eller orange) passer til et værelse med ethvert formål, herunder et spisekammer, korridor eller loggia.

Det vigtigste er at placere accenter korrekt og bruge de nødvendige proportioner. Du kan kombinere alle nuancer af gule og blå, eksperimenterende med indretningen er ikke til skade for det endelige resultat.

Tegninger til tapet til det blå loft - hvad man skal vælge

For at gøre interiøret funktionelt og komplet, er det ikke nok at vide, hvilke vægge der skal vælges under det blå strækloft. Du skal kunne kombinere farven med mønstre og mønstre korrekt under hensyntagen til rummets parametre. Så hvis der f.eks. Er et lavt loft i et rum, kan tapet med tynde lodrette striber visuelt løfte det. Et smalt rum, for eksempel et køkken, en loggia eller en gang, kan visuelt udvides med tapet med geometriske figurer:

Kompakte værelser kan gøres mere rummelige med tapet og et loft på lyse farver med små mønstre. Store mønstre på tapet eller loft vil kun øge følelsen af ​​tæthed.

En god mulighed for et lille værelse - enfarvevæg, i harmoni med det blå loft og vægge med et lille mønster, der ikke byrder fantasien. For at forstå, hvilken slags tapet der passer til hinanden, er det værd at udforske muligheder for kombinationer af forskellige farver med blå. Beviste kombinationer er blå med beige, gul og lysorange.

En interessant effekt vil blive opnået, hvis du kombinerer med et blåt strækloft foto tapet med et passende mønster. I betragtning af foreningen med himlen ved loftet er det værd at være særlig opmærksom på tapetet med fotos af byer og parker, skove, damme, glades.

Med et lyseblå loft, herunder en metallisk effekt, er turkisvæggene af alle nuancer perfekt kombineret.

Blå loft - hvad baggrunde vil gøre?

Efter at have besluttet at montere i huset en spændingskonstruktion af en himmelsk skygge, er det nødvendigt at tage højde for flere vigtige nuancer. Et af de vigtigste spørgsmål er, hvilke vægge der skal gøres, hvis det blå loft strækkes? For at besvare det skal du studere alle funktionerne i loftets strukturer af denne farve.

opfattelsen

Denne farve er altid forbundet med himmel, åbent rum og vand. Alle disse er tegn på naturen, og derfor er der i en værelser med lignende gulv design en pacificerende og afslappet atmosfære. Derudover giver denne blå skygge dig mulighed for at øge koncentrationen ved at udføre forskellige opgaver, da det ikke afledes af hovedbeskæftigelsen og ikke spænder dine øjne.

Samtidig er det meget vigtigt at forstå, at der er klare lærred og belægninger med et skymønster påført dem. Den anden mulighed har navnet "blå himmel" og beslutter, hvilke nuancer af vertikale overflader, der passer under et sådant loft, er nødvendige under hensyntagen til denne detalje. Hvis du kan kombinere næsten hele paletten med monokromatiske belægninger, vil skyerne ikke harmonere meget godt med nogle af dem.

kombinationer

Du kan vælge et tapet under det blå loft ved at se mange fotos på internettet. Denne metode er enkel og gør det muligt ikke at dykke ind i alle finesser af farveopfattelse. Men det er meget bedre at finde ud af, hvordan en bestemt skygge af himlen kombinerer med resten af ​​farverne. Umiddelbart skal det bemærkes, at disse lofter kan kombineres med næsten alle nuancer, hvis de ikke er for mættede.

Først og fremmest er det nødvendigt at udelukke alle "unaturlige" toner - forskellige slags "sure" nuancer af grøn eller blå, for lyse variationer af gul eller orange, og også mørke farver - sort, mørkegrå eller mørk lilla. Den første vil skabe unødigt modley design og den anden er for dyster. Det er bedre at finde en lettere og mindre udfordrende kombination.

Find ud af, hvilken tapet der passer under det blå loft, du skal være opmærksom på enkle kombinationer: med hvid, lysegrå eller lysegrøn. Disse er meget klassiske kombinationer fundet i dyrelivet og derfor perfekt opfattet af øjet. I dette firma kan du tilføje brune, der minder om træer og alle nuancer af gul, der er forbundet med sollys. Alle disse er naturens farver, og de vil ideelt blive kombineret med en skygge af himlen.

Bestem hvilke baggrunde der passer til, hvis du har et blåt loft, er det nemmeste, hvis du bruger de grundlæggende designteknikker, som de bruger hele tiden: Udvid de smalle rum, gør visuelt over overlap og lette de skraverede områder. Alt dette kan gøres ved at vælge den rigtige farve til væggene. Ved at kombinere en mørkere overflade med lette vægge får vi effekten af ​​at udvide rummet og slippe af med mørke områder og tilføje højder ved brug af flere niveauer med et let lavere niveau.

Tegning tapet

En anden måde at manipulere den visuelle opfattelse af rummet på, er det korrekte udvalg af mønstre på væggene. Derfor at finde ud af, hvilken farve af tapetet bedst er kombineret med et blåt loft, er det vigtigt at betale lidt opmærksomhed og valg af ornament. Den generelle opfattelse af rummet kan afhænge af dette - lodrette linjer på lodrette planer vil tilføje højde til rummet, mens den vandrette bjælke vil gøre den bredere og lavere.

Hvis du kan lide blomstervægbeklædning, er det tilrådeligt at vælge det i overensstemmelse med rummets dimensioner. For mindre rum er mindre mønstre af ikke for mættede toner bedre egnet. Og for rummelige værelser vil store mønstre være en mere passende løsning. Samtidig er tapetet til det blanke stretchblå loft bedre at vælge med lodret positionerede ornamenter, da mønsteret vil blive afspejlet i lærredets plan og skabe illusion af uendelig plads.

Hvis du vælger en belægning på væggene under strækningen af ​​de himmelske farver med en mat tekstur, er ornamentets placering ikke meget vigtig - reflekser i dette lærred vil ikke være, og det er kun vigtigt, at en god kombination af farver er.

eksempler

Nogle billeder, der præsenteres nedenfor, hjælper dig med bedre at forstå, hvilke wallpapers der passer bedst til det blå loft.

Blå loft i indretningen: designfunktioner, typer, kombinationer, design, foto

Opret en rolig og fredelig atmosfære derhjemme hjælper det blå loft. Farven har en rig historie, vil give mulighed for at skabe et ikke-standardinteriør i rummet, og en anden udførelsesmetode vil understrege den stilistiske retning.

Betydning og egenskaber ved farve

Tilstedeværelsen af ​​blå i rummet vil hjælpe med at klare stress, slappe af og flygte fra det rutinemæssige arbejde.

I soveværelset vil det blå loft fremme sunde søvn. Blå har en bred farvepalet, fra dyb mørk til himmel lys farve. Også nuancer varierer i renhed. Valget af en bestemt skygge vil påvirke en persons psykiske tilstand.

Mørkblå farve vil bidrage til roen, stabilisere vejrtrækningen, normalisere trykket. Brugen af ​​mørkeblå i huset som helhed vil have en positiv effekt på den generelle tilstand af personen.

Lyseblå giver en tilstand af lethed og uforsigtighed. Værelset er fyldt med positiv energi. Loftet i lyseblå farve er egnet til udsmykning af stuen, spisestuen eller børneværelset.

Typer af lofter

spænding

Teknikinstallation af stræklofter er simpel, men samtidig populær. Loftene lavet ved hjælp af denne teknologi skjuler ujævnheder, eliminerer unødvendig støj, er æstetisk attraktive og kan være absolut nogen farve. Overfladen kan være blank, mat eller satin.

maleri

Maleri kræver forudgående forberedelse, overfladen skal udjævnes. Ved hjælp af et hvidt farveskema kan du ændre dybden af ​​blåt ved at vælge den perfekte skygge. Maleri teknikken kan være anderledes, for eksempel hele overfladen i en farve, eller glatte overgange med efterligning af havbølger eller himmel.

På billedet er køkken-spisestuen i hvid. En lys accent er et komplekst loft af mættet farve.

Gipsplankloft

Giver dig mulighed for at oprette komplekse kompositioner på flere niveauer. Teknologien er at montere hovedniveauet på profilerne, efter at du kan tilføje overbygninger.

tapetsering

Den perfekte løsning til soveværelset. Baggrunde er nemme at bruge, og en række mønstre giver dig mulighed for at opretholde rummets overordnede stil. Ulemperne omfatter skrøbelighed sammenlignet med andre materialer.

suspenderet

Nedhængt loft kan være en kompleks form. Fastgørelse gipsvæg båret til profilen. Ved anvendelse af det materiale, der er behandlet med en speciel sammensætning, har den varmeisolerende og fugtfaste egenskaber.

Rack

Installationsprincippet ligner teknikken ved et hæftet loft. Reiki er monteret på aluminium eller stålkors med specielle tænder.

På billedet er der en stue med et rack-type loft. Interiøret er dekoreret med dekorative elementer med mønstre under Gzhel.

træ

Naturligt træ skaber en hyggelig atmosfære i huset. En god mulighed for et værelse i landstil eller Provence.

Blå Stræklofter

blank

Glans på grund af den reflekterende effekt øger rummets rum. Denne type er velegnet til små værelser. Det glatte lofts minus er en lille bredde af lærredet, på grund af hvilken sømmen falder midt i rummet.

kedelig

Fordelen ved et matt loft er bredden af ​​lærredet, overfladen bliver flad og uden led. Udseendet af rummet er mere tilbageholdt og klassisk. Desuden forsvinder den matte overflade ikke med tiden.

Billedet viser en spisestue i klassisk stil. Mattoverfladen understreger det konservative interiør.

Satin loft

Satin lærred har en silkeagtig tekstur. Overfladen, i modsætning til det spejlblanke loft, skinnende.

Kombinationen af ​​farver på gulvet og loftet i interiøret. Bord og foto

Arbejdet med indretningens farvedesign er det nødvendigt at løse flere problemer på én gang. Det er nødvendigt at tage højde for virkningen af ​​farve på indbyggernes holdninger i en bolig, den psykologiske opfattelse af farver i farver, effekten af ​​farve på rummets bevidsthed i et bestemt farveskema. Forestil dig, hvordan en kombination af farver vil opretholde harmoni i det indre og skabe komfort og ro.

Kombinationen af ​​farver understøtter harmonien i interiøret og skaber komfort og ro.

Det mørke gulv, mørkt loft og lette vægge fjerner højden og strækker rummet.

Hvide møbler i rummet med mørke gulve og vægge, lyse loft ser stilfulde og ædle ud.

For at bryde reglerne skal du kende dem.

Byggebranchen tilbyder en sådan mangfoldighed og sortiment af færdigmaterialer i forskellige nuancer, som en traditionalist, en elsker af risikable beslutninger og en modernistiske kan realisere drømmen om et hus, hvor du hviler din sjæl. Det skal begynde med visualisering. Indtast rummet og kig rundt.

Det indre af rummet kan arrangeres i komplekset (alle værelser i samme stil) eller detaljerede. Farven på gulvet, loftet, vægge, bundplader, døre, vinduer, møbler, tæpper - alt er vigtigt.

Det skal begynde med visualisering.

Hvide døre, bundplader med mørke nuancer af gulvet skaber ekstra luft i rummet, blødgør accenterne.

Lyse farver og nuancer i stuen og soveværelset øger visuelt rummet. Der vil altid være et godt humør, ro og god hvile. I nordvendte værelser skal du bruge solgul.

Gentle pastellkombinationer af gulvet, vægge, loft i børnehaven berolige, udvikle kreativitet, pacify. I det røde rum er det godt at lege og løbe, men det er umuligt at falde i søvn.

Når valget af monokromatisk farvedesign ikke passer dig, skal du bruge kompatibilitetstabellen.

Det indre af rummet kan arrangeres i komplekset (alle værelser i samme stil) eller detaljerede.

Hvide møbler i rummet med mørke gulve og vægge, lyse loft ser stilfulde og ædle ud.

I køkkenet i blåt og hvidt slukkes sulten i små portioner. Og hvor der er gult, orange og grønt, råder det godt.

Mørke farver indendørs reducerer visuelt sin størrelse. Et mørkt loft vil gøre rummet lavere. Det er nødvendigt at samle farverne op, så de ikke træt, hurtigt ikke genere, ikke irritere.

Farven på gulvet, loftet, vægge, bundplader, døre, vinduer, møbler, tæpper - alt er vigtigt.

Vi må forsøge at vælge møblernes farve, for ikke at være i et mørkt rum, der presser.

Hvad betyder farve?

 • Rød - om seksualitet, spænding.
 • Brown - depressiv.
 • Grå - trist.
 • Blå - ubehageligt, træt.
 • Gul - solrig, glædelig.
 • Grøn - vital, energisk.

Lyse farver og nuancer i stuen og soveværelset øger visuelt rummet.

Formålet med rummet dikterer valget af farve.

Farve "afhængighed"

Den rigtige kombination af farver kan gøre underværker. Vælg f.eks. Gulvets farve. Fokuserer på væggene, loftet.

 • Det mørke gulv lavet af naturligt træ (parket, bord) eller laminat i et rum med hvide vægge og loft vil visuelt gøre rummet større.
 • Det mørke gulv, mørkt loft og lette vægge fjerner højden og strækker rummet.
 • Lys farve på gulvet, lys tapet, hvidt loft vil hæve loftets højde.
 • Lys gulv, mørke vægge, lys loft fladder rummet.

I nordvendte værelser skal du bruge solgul.

Vælg f.eks. Gulvets farve. Fokuserer på væggene, loftet.

I køkkenet afhænger gulvets farve af tematisk fokus: rustik stil, moderne, klassisk. Valget af materiale - hvide eller farvede fliser, naturligt træ i beige, brune, røde toner, massiv eller mønstret sten, endda beton - vil understrege individualernes individualitet.

Gentle pastellkombinationer af gulvet, vægge, loft i børnehaven berolige, udvikle kreativitet, pacify.

Det er nødvendigt at samle farverne op, så de ikke træt, hurtigt ikke genere, ikke irritere.

De mørke farver på gulvet, bundplader og døre, der vælges derimod, ser godt ud i værelser med lyse vægge og lofter. Hvide døre, bundplader med mørke nuancer af gulvet skaber ekstra luft i rummet, blødgør accenterne.

Det er nødvendigt at samle farverne op, så de ikke træt, hurtigt ikke genere, ikke irritere.

Mørke farver indendørs reducerer visuelt sin størrelse.

Hvide møbler i rummet med mørke gulve og vægge, lyse loft ser stilfulde og ædle ud. Sort gulv på gulvet er en fashionabel trend i det seneste farve design. Her må vi forsøge at vælge møblernes farve for ikke at være i et mørkt rum, hvilket er deprimerende. Tung sort vil fortynde frisk hvid. Formålet med rummet dikterer valget af farve. Dette farve sæt er godt for hjemmekontoret, en lille stue. En mørk gang med hvide møbler og en dør ser usædvanlig og fed ud. Sorte gulve på badeværelset kræver plads, hvide vægge og et loft.

Den rigtige kombination af farver kan gøre underværker.

Det er nødvendigt at tage højde for virkningen af ​​farve på indbyggernes holdninger i en bolig, den psykologiske opfattelse af farver i farver, effekten af ​​farve på rummets bevidsthed i et bestemt farveskema.

Farve matchende tabel

Hver person har sin egen stabile, dannede smag. Mode er mode, men bor i et hus, hvis vægge er fyldt med moderne 3D tapet, men du er stadig malet eller med små diskret mønstre, vil det hurtigt blive ubehageligt og vil omdanne alt. Men hvordan? Til stilfulde, originale. I tvivlstilfælde har designerne udviklet et bord af farvekombinationer i interiøret.

Når valget af monokromatisk farvedesign ikke passer dig, skal du bruge kompatibilitetstabellen. Eksperter har hentet harmoniske kombinationer af to, tre eller flere farver, som ikke belastes visuelt, psykologisk aflæsning, i lang tid vil de se frisk og moderigtigt ud.

Lovers af kontraster skal kende sådanne par. For eksempel:

 • rød er grøn;
 • lilla - lysegult
 • orange - turkis;
 • blå rige gul;
 • lilla - lysegrøn.

Hver person har sin egen stabile, dannede smag.

. Eksperter har hentet harmoniske kombinationer af to, tre eller flere farver, som ikke belastes visuelt, psykologisk aflæsning, i lang tid vil de se frisk og moderigtigt ud.

Og tværtimod vil du ikke blive beskyldt for dårlig smag, hvis du skal sejre i indretningen:

 • rød tilføj lidt pink, lilla;
 • blå - turkis, grønlig, lilla, lilla;
 • grøn - ung lime, blå, turkis;
 • gul - orange og lime.

Når valget af monokromatisk farvedesign ikke passer dig, skal du bruge kompatibilitetstabellen.

I tvivlstilfælde har designerne udviklet et bord af farvekombinationer i interiøret.

Sådan appliceres et blåt loft i et moderne rum: en gennemgang af eksempler og praktiske anbefalinger

Hvid stucco her er meget velkommen

Hej I dag foreslår jeg at overveje et interessant emne - det blå loft i det indre af boliger og bryggerier. Hvorfor handler det om denne blå skygge? Årsagen er, at den blå farvetone er speciel og især påvirker en persons mentale velfærd. Men lad os tale om alt i orden og mere detaljeret.

Hue - dens opfattelse og anvendelsesmuligheder i det indre

Et eksempel på at bruge det blå loft i badeværelset

Blå er en skygge af blå og det er denne skygge, der er forbundet med fred, melankoli, afslapning og fred. Med andre ord bidrager denne farve til genoprettelsen af ​​styrke endnu mere end varm greens.

Men det ville være forkert at tro, at himlenes blå slappe af og får os til at sove, hvilket gør os mere apatisk. Nej, for dette er der forskellige nuancer af grønt. Himmelens farve slapper af og pacerer, men fremmer samtidig intellektuel og kreativ aktivitet.

Sammenfattende ovenstående gør vi flere konklusioner om muligheden for at bruge blå nuancer i dannelsen af ​​interiører:

 • Himmelske nuancer vil være særligt relevante i soveværelset, børnelokalet og en undersøgelse, da dette vil have en positiv effekt på dit velvære, og du vil huske træthed oftere;
 • Himlen på loftet er en glimrende løsning til arrangement af værelser på en eller anden måde forbundet med vand, nemlig badeværelser, brusere og indendørs pools;
 • Lys nuancer af blå er forbundet med renhed, så dette design kan anvendes i køkkenet, forudsat at du virkelig opretholder renhed der;
 • Blå lys nuancer er en universel løsning med hensyn til at kombinere med andre farver, forudsat at disse farver ikke er meget mættede;
 • På trods af deres alsidighed kræver blå lofter et omhyggeligt og tankevækkende udvalg af kombinationer med andre farver, ellers vil interiørdesignet se groft ud.

Hvis loftet er blåt, så kan væggene også være blå, men tonen er mørkere. Denne win-win-løsning har vist sig i arrangementet af små trange værelser med lave lofter.

Så med de anbefalinger, der kan bruges som vejledning, har vi læst, nu overveje specifikke eksempler på brugen af ​​blå lofter i udformningen af ​​forskellige rum.

Interiør Review

På dette billede kan du se, hvordan de forskellige nuancer af blå kan kombineres med hvide elementer i entourage.

Stræklofter blå himmel perfekt kombineret med hvid farve i vægdekorationen

På trods af kompleksiteten af ​​de skyer på loftet billedet, den overflod af stuk og andet dekoration, rummet er væsentlige udformet i to farver og på trods af dette design ikke virke kedeligt. Tværtimod var indretningen meget rig og livlig.

Bay vinduer, luft gardiner og en krystal lysekrone supplerer følelsen af ​​vægtløshed i rummet. Selvfølgelig bør de resterende elementer i entourage, såsom møbler og gulve, heller ikke falde uden for det anvendte farveområde.

Hvis du mener at prisen på et sådant loftdesign er højt, tager du fejl. Det du ser på billedet er et stretchvindue. Sådanne designs bliver mere almindelige, og deres omkostninger bliver mere og mere overkommelige. For eksempel vil prisen på 1 m ² af en vinyl klud med et himmeltryk under hensyntagen til installationen ikke overstige 30 dollars.

Hvordan kan et værelse indrettet i et så usædvanligt farveskema bruges? Jeg tror, ​​at sådanne kombinationer ville være passende i det indre af en rummelig stue, spisestue og soveværelse. I små værelser vil dette farveskema i kombination med stuck og krystal blive opfattet som upassende.

Efter min mening er belysningen omkring spændingsstrukturens omkreds her overflødig

På dette billede kan du se et eksempel på mislykket brug af himmelske motiver i udformningen af ​​stuen. Men med loftet, vægge og draperi er alt i orden her, men den skjulte belysning og spotbelysning ser overflødig og uhensigtsmæssig ud. Sådanne fejl antyder, at indretningen delvist lånes fra modetidskrifter og delvis gennemtænktes.

Følgende eksempel på at bruge en blå nuance i udsmykningen af ​​rummet kan betragtes som vellykket. På trods af kombinationen af ​​varme og kolde toner ser designet af væggene og loftet ud harmonisk. Desuden kombineres dekoration af indretningen med to niveauer i harmonisk harmoni med den klassiske lysekrone. I en anden situation ville sådanne beslutninger betragtes som kontroversielle.

Et eksempel på, hvad tapet under de blå lofter kan anvendes på værelset så ikke kedeligt ud

Men i det næste billede kan du se et eksempel på, hvordan det blå stretchloft er dårligt indskrevet i interiøret.

Designet er naturligvis designet unprofessionelt, det vil sige med egne hænder med øje på modetrends.

Loftet med væggene smelter sammen, selv de adskilte hvide sokkler ved deres knudepunkt og den hvide indsats med spotbelysning sparer ikke. En sådan design beslutning ville være hensigtsmæssigt i badeværelset eller i indendørs poolen, men det vi ser på billedet er udformningen af ​​stuen i en typisk lejlighed.

Følgende eksempel på brugen af ​​blåtoner i indretningen er mere vellykket.

Interessant køkken design implementeret i en standard lejlighed

På billedet kan du se det moderne køkken, hvor den blå takkroner er perfekt kombineret med loftets og vægernes udsmykning, lavet i et lignende farveskema. Brugen af ​​sølv husholdningsapparater supplerer det anvendte farveområde.

At rummet ikke virkede kedeligt og monotont, blev installeret hængende møbler og romerske gardiner, lavet i varme farver. Som følge heraf ses køkkendesignet holistisk, møblerne ser ikke ud til at være klumpede, og loftet trykker ikke.

Praktiske anbefalinger om valg af kombinationer i indretningen af ​​værelser

På trods af enkelhed, koncise og stilfulde udsmykning af værelset

 • Hvis du vil have rummet til at se komplet, prøv at bruge et blåt himmelloft med kølige hvide vægge - det ønskede resultat vil blive garanteret;
 • Hvis du vil have, at interiøret ikke ser sløvt og ensformet ud, så prøv at kombinere nuancer af blåt med lysegrønne detaljer;
 • Udsmykningsrum i kolde farver vil se mere stilfuldt og moderne ud, hvis du supplerer det med velplanlagt belysning;
 • Prøv at gennemføre et system med skjult belysning, så rummet er fremhævet zoned;
 • I design af værelser med et blåt loft forsøge at anvende dekoration af naturlige nuancer;
 • Undgå at skrige fængsomme kombinationer, da deres brug med nuancer af blå kun kan være professionelle dekoratører;
 • Undgå at kombinere elementer i naturlige omgivelser med nuancer af blå fra naturligt træ, da sådanne kombinationer er kontroversielle.

konklusion

Nu har du en generel ide om, hvilken slags møbler og hvilke vægge der passer til det blå loft, og hvilke som ikke gør det. Jeg håber, at en lille anmeldelse af realiserede interiører og anbefalinger vil være nyttigt for dig.

Selvfølgelig er hvert interiør relevant på sin egen måde, hvilket betyder, at der ikke er universelle og samtidig effektive løsninger. Derfor, hvis der er spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne til teksten.

Jeg gennemgår kommentarerne regelmæssigt og giver om nødvendigt omfattende rådgivning. Forresten, glem ikke at se videoen i denne artikel, jeg er sikker på at du vil være interesseret.

Hvordan vælger man loftets farve? 35 Foto Ideer + Design Tips

Æra med lignende interiører bliver efterhånden en ting fra fortiden. Nu har alle beføjelse til at skabe i sit hjem en unik, unik stil, der afspejler husstandens karakter, smag og hobbyer.

Hvordan vælger man loftets farve?

Men for at den oprindelige ide skal blive en raffineret virkelighed, er det nødvendigt at følge visse kanoner af design.

Ofte, når du på tærsklen til reparationen allerede har valgt tapet, møbler og endda dekorative genstande, opstår der et uventet spørgsmål: hvilken farve skal der gives til loftet? Traditionel hvid eller en anden? For at løse denne vanskelige opgave er det vigtigt at overveje flere faktorer: Rummets funktionelle formål, dets størrelse og belysning.

Loftsfarve - hvad er godt for soveværelset, dårligt til køkkenet

Det har været videnskabeligt bevist, at farve kan påvirke en persons psykiske og fysiske tilstand. For eksempel stimulerer rød hjerneaktivitet, blåt sænker blodtrykket og lilla hjælper med søvnforstyrrelser. Derfor er visse farver egnede til forskellige typer lokaler.

Så for loftet i stuen anbefaler designere varme toner, hvilket giver en følelse af hygge og komfort. Orange-gul farve vil lette stemningen hos gæsterne, og pastellgrøn vil bidrage til en behagelig og tillidsfuld atmosfære.

Soveværelset er et sted, hvor vi genopretter efter hverdagens travlhed og forskellige problemer, derfor anbefales det ikke at indføre lyse, aggressive toner i sit indre. De passende farver til loftet i soveværelset er lysegrøn, himmelblå eller klassisk hvid.

For køkkenet er det bedre at vælge glædelige, muntre farver, der forbedrer udskillelsen af ​​maven og forårsager et ønske om at spise: fersken, orange, gul. For dem der ønsker at tabe sig, anbefaler de nuancer af blåt og grønt, hvilket reducerer appetitten.

Hvor kan jeg vise mine kreative evner fuldt ud? Selvfølgelig i børnenes værelse. Alle børn elsker lyse farver, men for at barnet ikke bliver for overciteret, før man går i seng, er det umagen værd at dvæle på sådanne nuancer som blegrost, dæmpet lime eller blå. Og det "magiske" hvide loft, der bliver til en endeløs stjernehimmel om natten, vil være en rigtig gave til krummerne!

Loftsfarve og lys

Når du vælger en farve til loftet, skal du være opmærksom på hvilken side dagslyset kommer ind i rummet. Hvis vinduerne i rummet ser ud mod nord eller nordvest, er det tilrådeligt at male loftet i en varm farve, fordi kolde og mørke nuancer vil skabe en mørk og deprimerende atmosfære. Hvis vinduerne vender mod syd, øst og vest, så er nuancer af blå, turkis og blå helt acceptable.

Værelsesstørrelse og loftfarve

Det er værd at huske endnu en vigtig egenskab af farve: det er i stand til at påvirke opfattelsen af ​​lokalernes form og endda visuelt ændre det! For eksempel vil et lyst loft med mørkere tapet visuelt gøre et værelse højere, og i kombination med lys tapet bliver det bredere. For meget plads vil blive hyggeligt og beskyttet, hvis du mørkner loftet og væggene.

Hvordan vælger man loftets farve? foto

Farve er en stor magt, der er i stand til at ændre lokalernes grænser, opløftende, beroligende eller bekymrende og endda helbredende! At vide, hvordan hver farve påvirker vores opfattelse, vil du være i stand til at skabe din egen ø af komfort, glæde og harmoni!

Hvilke baggrunde passer til lilla loft?

Interiører, der skaber som lilla og violette nuancer af paletten, vil aldrig gå ubemærket og vil forbløffe i lang tid. Det er altid originalt og moderigtigt. Men glem ikke at vælge lofter af tilsvarende farver, det er nødvendigt at evaluere rummet som helhed. Loftet skal se harmonisk ud, uden at ødelægge rummets overordnede design. Det er nødvendigt at vælge de korrekte toner af lodrette indeslutninger af vægge og objekter i rummet, så du kan skabe et godt humør og finde balance i farvekombinationen.

Farvefunktioner

Det antages, at valget af lilla, lilla blomster taler om kreativitet, fantasi og noget mod, men den lilla farve er dybere og mere mystisk, da det er nødvendigt at blande blå og rød maling, og der opnås lilla med et hvidt farveskema. I det indre er lilla ømhed, romantik og forfining. Derfor er det nødvendigt at indføre denne farve forsigtigt i rummet og forsøge ikke at overbelaste med monotoni.

Designere og psykologer siger, at lilla folk vælger romantiske, drømmere, bruger det ofte til børn.

Ved installation af stræklofter med lilla farve anbefales det at bruge tapet på væggene i andre nuancer, kontrasterende eller tæt på denne komplekse tone.

Et stort loftareal kan slås op med interessante kombinationer af vægmaling og loftslister.

Smukke kombinationer

Til forskellige nuancer af lilla stretchloft vil baggrundsbilleder af hvid, beige, sølv eller gylden skygge med forskellige indeslutninger eller mønstre af mørkere violet, lilla eller sort passe. Også, når der laves stærkere interiører, anvendes mættede farver som rød, orange og gul som accenter.

Meget smuk og blid lilla skygge ser ud med toner fortyndet med hvid farve, fx pink, turkis, blå, grå tone. Du kan eksperimentere med kombinationer af indigo, lysegrøn eller mørkebrune nuancer.

Effektivt og elegant i indretningen ligner en blanding af lilla med mørk lilla og hvid.

Glatte stræklofter øger rummet i rummet, og matte skaber en mere diffust og fredelig atmosfære. Hvis du vælger væggenes vægge og loftsplinten, skal du være opmærksom på det.

Det er nødvendigt at huske, at lilla er en kold farve, og det er nødvendigt at tage hensyn til kunstig belysning og det naturlige fra vinduer, selvom nogle designere mener, at mængden af ​​lys ikke betyder noget. Du kan korrekt udvalgte farver på væggene belyse rummet, hvilket giver det en adel.

Design muligheder

For forskellige værelser er det værd at vælge forskellige løsninger.

Til soveværelset

Delikate nuancer af lilla farver anses for egnede til udsmykning af lofterne i børns soveværelser, hvilket giver en følelse af øjeblikkelig lyshed, blødhed og renlighed, så karakteristisk for børn.

Det matte loft bliver stille. Farveskemaet på væggene kan enten være kontrasterende med indførelsen af ​​gul, kold rød, lyseblå eller klassisk ved hjælp af hvide, lyserøde, cremefarver.

Det er interessant at anvende et kontrasterende mønster eller mønster, fx lyse lilla, gule eller røde på en kold beige eller grå baggrund på mere støjsvage vægge. Du kan bruge disse farver i tekstiler eller indvendige genstande med vægt på legetid.

For voksne soveværelser kan lilla lofterne installeres både i mættede og sløret nuancer, hvilket skaber stemning til pacificering og opladning med energi. Og væggene med harmonisk udvalgte tapeter understreger kun originaliteten af ​​ideen. Det vigtigste er, at værelserne er lyse og sollyset kommer ind i dem, ellers vil lilla loften blive svag og undertrykkende, og selv væggenes farver vil ikke være i stand til at hjælpe med at eliminere dysterhed.

Glatte hylder med farverne på væggene og interiøret reflekteret i dem, generelt kan udvide rummet.

Til køkkenet

I køkkener med lilla lofter er det bedre at bruge lys nuancer af tapet eller andre overflader, da disse værelser normalt er små. Hvide, beige, lysegrå eller lyserøde vægge kan oprindeligt kombineres med rige accenter af lilla, røde, mørkebrune eller sorte, og hvis du lægger disse accenter i toner af møbler, tekstiler eller retter, bliver køkkenet endnu mere stilfuldt.

Psykologer siger, at den lilla nuance i køkkenet undertrykker appetit, hvilket bidrager til korrekt ernæring.

Når du kombinerer lilla lofter med en kombination af chokolade, sølv, mentol og ferskenfarver på væggene, vil appetitten ikke vare lang tid.

Du kan bruge kontrasterende eller tværtimod mufflede mønstre med moderne abstrakte mønstre eller grafik. De skal understreges med korrekt belysning.