Fascinerende magi af farve: lilla loft i interiøret

Violet skygge skylder sin oprindelse til forening af blå og røde blomster. Det harmonerer harmonisk den saftige energi af varme farver og den rolige balance af kolde. Han betragtes som palæens mest mystiske og mystiske farveplan og symboliserer visdom, poise, intuition, sensualitet og subtil mental organisation. Et varieret udvalg af farver giver dig mulighed for at bruge det lilla loft i det indre af næsten alle stuer og offentlige rum.

De mest spektakulære ideer til lilla lofter

Designguruer hævder, at lilla loftet er den mest succesrige indvendige løsning til soveværelset. Kunstneriske naturer med en udsøgt smag og romantiske intellektuelle foretrækker ofte denne farve. For at atmosfæren i rummet ikke var undertrykkende og afpasset til afslapning og behagelig nats hvile, bør du vælge ikke for tykke farver og kombinere lilla lofter med vægge og gulve i hvide, lyse beige eller blege creme nuancer. Denne palette ser særligt imponerende ud i sammenhæng med moderne interiører, såsom pop art eller futurisme.

I det store køkken, der omdannes til en rummelig spisestue, kan lilla lofter suppleres med lige rød, orange eller gule blomster. For et lille værelse mere egnede bløde og varme lilla nuancer, sort / hvid tapet med en tynd strimmel, lette møbler og diskret tilbehør. Et sådant interiør vil visuelt udvide rummet og gøre lokalet hyggeligt og stilfuldt.

Violette farver giver aristokrati og chik til faste stuer, biblioteker og forretningslokaler. Værelserne får et respektabelt og luksuriøst udseende, især i kombination med dyre, statusmøbler og fancy tilbehør. For at genskabe den hævede, festlige indretning kombineres lofterne med lilla toner med sølv eller snehvide indlæg og belyses med små spotlights (effekten af ​​den stjerneklar himmel).

I badeområder tillod brugen af ​​lofter tykke og rige lilla nuancer. De er harmonisk kombineret med strålende keramiske fliser og enhver form for sanitetsartikler, både moderigtigt sort og klassisk hvid.

Børneværelserne er normalt ikke dekoreret med lilla lofter, som ifølge observationer fra psykologer er denne farve ikke den mest succesrige måde, der påvirker barnets mentale tilstand. Denne sætning gælder dog for mørke toner og gælder ikke for sarte lys nuancer af farve.

Lilac farve værdi

Lysetone personificerer romantik, ømhed og blødhed, minder om de første blomster og naturens opvågnen efter en lang kold vinter og symboliserer personlig vækst og ny begyndelse. Lilacloft i interiøret hjælper med at skabe en lys, frisk og optimistisk atmosfære, fyldt med naturlig natur og ro.

Hvor relevant lilla toner

Delikate nuancer af lilla perfekt til værelset teenagepige eller ung pige. De vil give rummet ekstra renlighed, åbenhed og gøre det mere rummeligt.

I soveværelserne, stuer, spisestuer og køkkener kan du bruge både lys og tyk lilla farveskema. For at skabe en klassisk, rolig rækkevidde anbefales det at kombinere det med hvide, creme, lyserøde og beige blomster. Hvis du kan lide mere prangende og kontrastfuldt layout, eksperimentere med sorte, mørkebrune, indigo og neon-lys grønne nuancer. Tilbehør fremstillet af metal efterligner guld eller sølv bliver en spektakulær højdepunkt, der supplerer en sådan ejendommelig indstilling.

I det indre af badeværelserne passer lilla lofter meget harmonisk. De understreger den glansfulde glans af fliser og VVS, visuelt udvide rummet og bringe et muntert, positivt humør.

Nyttige tips

Hvis du vælger lilla eller lilla lofter, skal du overveje nogle få vigtige nuancer. I et værelse med vinduer på nordsiden er det bedre at bruge de mest lyse og varme farver, ellers vil atmosfæren være for dyster.

For veloplyste værelser beliggende i den sydlige del af huset, vil mere begrænsede toner gøre.

Hvis du ønsker at skabe et perfekt interiør i dit hjem, skal du kontakte professionelle designere. De vil bidrage til at undgå almindelige fejl og vælge det ideelle forhold mellem farver og den generelle situation.

Billeder af Lilacloftet i interiøret

Når lilla farve i interiøret var en uundværlig egenskab af den barokke stil, der hersker i XVII-XIX århundreder. I det urolige tyvende århundrede om ham grundigt glemt. Loftene blev hvidkalkede med kridt eller lime, for at opretholde renlighed. Lilla strækloft blev for nylig i interiørdesign.

Det ser usædvanligt ud, så holdningen til en sådan designbeslutning er tvetydig. Unge, kreativt indstillede boligejere opfatter lilla farver i det indre af loftet positivt, tilhængerne af klassikerne foretrækker traditionelle nuancer.

Hvad er lilla farve?

Lilac farve er romantisk og mystisk på samme tid. Det har mange nuancer mellem lyserød og blå. Er der en linje mellem lilla og violet? Lad det usynlige, men sådan et ansigt eksisterer. Violet er mere intens og mørkere, den er sammensat af rød og blå. Lilac refererer til lys nuancer, er en blanding af lyserød og blå.

Healers, der levede i oldtiden, gjorde opmærksom på, at farven på duftende lilla giver fred til den menneskelige sjæl, hjælper med at slippe af med oplevelser, angst og frygt.

Stretch loft i interiøret

Stække lofter i stuen er single-level og komposit. Enkeltniveau lofter opnås ved at strække film eller stof på en ramme af en bestemt form, som følge af hvilken den øverste del af rummet opnås

 • glat,
 • kuppel,
 • kuperet,
 • med vanskeligt terræn.

Sammensatte lofter består af to eller flere tier, der danner en dekorativ struktur. De samles fra plader af gipsvæg, skæres og installeres i den stil, der svarer til designernes plan. Men selv lavet med et lærreds loftkonstruktioner med kompleks relief relief skygge afhængigt af formen af ​​relief og belysning.

Kompositpaneler ser stilfulde ud, hvor strukturelementerne har forskellige nuancer af samme farve eller er lavet i kontrastfarver. Belysning spiller en væsentlig rolle i loftet indvendigt.

Lilac farve i det indre af loftet

Lilla strækloft, såvel som hvidt, fordyber visuelt rummet. Og hvis loftet er malet med blank emalje, der afspejler lys, så ser det ud til at loftet er højere end det faktisk er.

Enkeltstræk lofter er normalt lavet i en enkelt farve, og her er placeringen af ​​lamper, LED-strimler af særlig betydning. De dybtgående zoner fremhæves som regel, hvilket giver et interessant, spektakulært spil af lys og skygger på en lys baggrund.

Sammensatte lofter opnås stilfuldt, når forskellige farver af samme farve anvendes i deres maleri. Lilac i denne henseende er multifacetteret. Det kan læne mod pink eller mod blå, være lysere eller mørkere.

Når de hængslede elementer i kompositloftet er anbragt i tier til kanterne, bliver den højere del af det lavet. Tierne, som de sænkes, er farvet i en noget mørk farve. Mellem dem er der en LED stripe.

Hvilken tapet at vælge til lilla loft

At vælge et lyst lilla loft i det indre af et soveværelse eller stue, spekulerer husejere, hvilken slags tapet der passer til et bestemt rum.

Lilac farve i naturen er sjælden. Og det hører hovedsagelig til planter. Derfor er denne farve harmonisk med tapetfarve på forårsblade. Denne kombination i det indre af rummet vil minde om foråret.

Elegante sølv-hvide eller lysegrå nuancer af tapet vil fortynde det lilla loft, vil ikke tillade den visuelle reduktion af rummet. Billedet viser, hvordan harmonisk og elegant disse nuancer ser ud på baggrund af et lyst lilla loft.

Coldish lilla farveskema kombinerer perfekt med beige og fersken nuancer af vægge og tekstiler. Glimringen af ​​forgyldning vil understrege aristokratiet i lilla indretning.

Eventuelle nuancer af orange, kobber, røde farver er dårligt kombineret med lilla toner. Et sådant interiør vil trætte, vil ikke tillade at koncentrere sig.

Det anbefales ikke at kombinere lilla loft med tapet af sort, chokolade, blå nuancer. Og selv om disse farver er i harmoni med lilla farver, bør de bruges forsigtigt som små accenter (møbler møbel, farve af snedkerarbejde, tekstiler). Disse farver bør ikke dominere i interiøret, fordi de visuelt reducerer rummet og absorberer lys.

Hvordan man vælger tapet på loftets farve

Uanset hvilke materialer der skal bruges til afslutning af rummet, er det nødvendigt at overveje alle detaljer omhyggeligt. Når alt kommer til alt kan kombinationen af ​​farver i rummet påvirke opfattelsen af ​​det indre som helhed, såvel som dit humør, trivsel og psykiske stemning.

Når du vælger et tapet, er det tilrådeligt at vælge de toner, der ville være mest kombineret med toppen. I dag er loftet malet i hvid næsten aldrig forekommende, så farveoverfladen kræver en særlig tilgang til valget af tapet.

Pink loft

Det bruges oftest til at designe børne til piger, men mange kan lide at dekorere loftet i spisestuen, hallen. Her kan du se, at pink er ganske forskelligartet, den har et stort antal nuancer.

 1. Til loftet kan du bruge en blød lyserød farvetone, der skaber lys og luftighed i interiøret. Og det er tilrådeligt at vælge en mere diskret, fordi du nemt kan overdrive det. Selvfølgelig er mange interesserede i spørgsmålet om, hvad man skal købe tapet til det.
 2. Pink, du kan kombinere med nogen nuancer. Under en sådan top er grønne, oliven tapeter perfekt. Lilla eller lilla, rød vil se original i den store stue. Når det udsættes for direkte sollys, skal tapetet limes mod fading.
 3. Det rosa loft ser også godt ud i kombination med sort, men det er vigtigt at huske, at det skal være i mindre mængder. Baggrunde med lyse sorte konturer bliver mest interessante.
 4. En anden interessant løsning til den lyserøde top vil være tapet, der kan opdele rummet i zoner, hvilket gør det endnu smukkere. For eksempel, tapetet blid pink med tilføjelsen af ​​grøn, blå, skabe et mere levende udseende.

I pink kan du designe ethvert design, men husk at denne farve i sig selv er en smule påtrængende og kan ikke give en følelse af afslapning og komfort.

Blåt eller turkis loft

Blå og turkise farver passer perfekt til loftet, og skaber en utrolig varm følelse, som for mange er farven på himlen, stabilitet og ro. Ofte er turkis tone valgt til badeværelser, svømmebassiner, stuer og børn. Men mange ved ikke, hvilken tapet der er bedre at vælge for den blå eller turkise top.

 1. Blå og orange vægge bliver perfekt kombineret med blå. Hvis du er fan af forskellige mønstre, vil forskellige typer geometriske former visuelt udvide et lille rum med et blå eller turkis loft.
 2. Du kan også visuelt forstørre rummet med en blå top ved lyse vægge, men det er bedre ikke at vælge for varme toner. Her lyse gule, lyse beige nuancer. Meget smuk kombination af turkis og grå nuancer.
 3. Vægmaleri, hvis du vælger dem rigtigt, vil også se godt ud i et værelse med en blå top. Idealet ville være et billede af natbyen eller et smukt stort vandfald.

Lilla loft

Denne type dekoration er valgt af mennesker af kreativ karakter. Ofte gør det lilla loft til soveværelset af unge piger.

Det bedste valg for et værelse med et lilla loft vil være bleg pink, lys beige vægge. Blomster ornamenter vil også se smukke ud. Når du vælger et tapet, skal du være mere opmærksom på forekomster med et lille abstrakt mønster. Forresten er det lilla humør til modige mennesker og ekstravagante smag.

Lilla loft

Et sådant loft, såvel som lilla, gør rummet mere voluminøst. Et lille soveværelse synes den mest rummelige. Dette design giver dig mulighed for at ændre indretningen, gøre den mere original, stilfuld. Lilac farveafgifter med munterhed, energi, godt humør. Ethvert værelse bliver lys og legesyg.

Men lilla farve er kun god i lyse rum, hvor der er meget sollys. I mørke rum vil det se dyster ud.

 1. Den ideelle forbindelse til lilla loftet vil være hvid, lysegrå, rig grå, aske og stålvægge.
 2. Den mest sikre mulighed vil være bleg gylden tapet.
 3. For et lille soveværelse med en lilla top er det bedre at vælge tapet af sarte beige eller brune toner.
 4. Med et lilla loft og matchende tapet vil dit soveværelse ligne en rigtig hyggelig reden.

Beige loft

Lysetoner af beige hjælper med at holde rummet lyst og rummeligt. Interiøret med varme toner af denne farve vil se roligt og lethed, mens for beige toppen er en række vægfarve løsninger perfekte.

Det kan kombineres med næsten enhver farve, hvilket åbner store muligheder for eksperimenter. Og de første contenders i et par beige passer til sådanne naturlige nuancer som pink, grøn, brun, hvid, blå, rød og sort.

Grønt loft

Farven på ømme grønne beroliger, skaber en harmonisk atmosfære. Den grønne farve på foråret er perfekt til et soveværelse, hall, køkken.

Grøn anses for at være en af ​​de mest populære farver. Interiøret med det begynder at spille med nye farver. Hvide, grå, sand, blå tapeter ser mest originale ud med grøn top.

Sort loft

Ikke alle beslutter at bruge sort i interiøret, men dette loft ser meget stilfuldt og originalt ud. Sort farve er mere velegnet til afgørende kreative mennesker. Denne farve kan gøre stuen, spisestuen.

Det er klart, at det ikke er muligt at gøre væggene i mørke farver. Med et sort loft vil du se perfekt lyst tapet, det vil være noget som en vis kontrast. Beige, hvide, blå toner ser meget harmonisk ud.

Rødt loft

Denne farve er mere egnet til ekstravagante, modige mennesker. Det symboliserer glæde, lidenskab. Denne farve kan kombineres med orange, guld, hvid, lyserødt toner.

Vær ikke bange for, at den røde farve vil irritere dig. I kombination med lyseblå forårsager han tværtimod roen.

Forsøg med farver, glem ikke at tapet under loftet skal vælges til tone lysere eller omvendt mørkere.

Hvilke baggrunde passer til lilla loft?

Lad os prøve at finde ud af, hvad tapet til det lilla loft helt sikkert ikke passer? På trods af at lilla er et af symbolerne ved fejringen af ​​foråret, passer det lyse lilla loft ikke godt sammen med den frodige grønne baggrund. Selvom det ikke er så simpelt. Af stor betydning for farvernes kompatibilitet har deres nuancer.

Lilac farve var en af ​​de foretrukne blomster i de luksuriøse palæer af russiske aristokrater. Men det står lidt adskilt i spektralområdet. I dag er folk i tøj af denne farve ikke så almindelige, og lofterne er endnu sjældnere, fordi det ikke er så nemt at vælge passende tapet, møbler og dekorative detaljer. Ikke desto mindre er lilla stretchloft i trenden med moderne mode. I dag er det et hyppigt element af glamourøst interiør i fransk stil.

Lilac farve er meget blød, blid og coldish. Derfor er det godt for lyse værelser, og i et rum hvor solen ikke ser ud, vil det se lidt dyster ud. Desuden, da farven på lilla visuelt reducerer pladsen, bør den ikke bruges i små værelser.

Teoretisk set kan lilla loftet afhente tapetbleggrønne nuancer, men det er næsten meget svært. For dette skal du udover en god smag have et stort udvalg af tapet. Hvis du ikke ønsker at deltage i risikable forsøg, er det bedre at bruge klassiske farvekombinationer.

Så består ensemblet med et lilla loft af følgende farver:

Det ser meget imponerende lilla loft i det mest rummelige værelse i lejligheden - stuen. Derudover bør det være den mest elegante. Så den lilla farve ikke "solo" og falder ikke ud af ensemblet, den skal altid afbalanceres med to eller tre andre farver.

Meget elegant kombination af lilla med hvidt. Jo større rummet, jo mere rige lilla farve kan være i en lille ramme af hvid. Omvendt er jo mindre det er, jo mere hvid og lys lilla. For at tilføje varme bør du vælge ikke hvidt, men lys beige tapet. Hvide møbler med to eller tre lyse dekorative detaljer (puder, vaser, paneler) ser ekstravagante ud i et sådant interiør.

Kombiner godt med lilla loftsvæggene i lysegråtoner: sølv, askestål, stål. Du kan spille på nuancer inden for samme farvepalet, der kombinerer lilla maling med violet. Win-win mulighed - lilla loft samt delikat guld tapet.

I soveværelset kan koldheden af ​​loftets farve neutraliseres med tapet af varme beige eller lysebrune toner. Smukt udseende og malerier med blomsterpynt. Meget effektiv kombination af lilla loft, stof tapet af bleg lilla skygge og hvid soveværelse sæt.

Hvis du vælger tapetet, skal du give præferencer med et ret lille, bedst abstrakt eller asymmetrisk mønster. I et ord er lilla humør i huset løsningen af ​​modige mennesker med original smag.

Lilac tapet i interiøret: typer, design, valg af stil og gardiner, kombinationer, 55 billeder

Lilac tapet i interiøret fik sin popularitet i de dage, hvor en sådan stil som barok dukkede op. Så blev væggene dækket af massive stoffer og lilla var en af ​​de vigtigste farvefavoritter. Baggrunde i lyse lilla nuancer vil dekorere både stuen, soveværelset og køkkenet og endda korridoren.

Farvefunktioner

Farven er meget variabel og varieret i dens anvendelse. Baggrund af denne farve kan bruges i enhver design stil. Mættet lilla vil helt sikkert være den vigtigste i ethvert interiør. Hvide og andre lyse farver skygger perfekt lilla i interiøret.

Forskellige nuancer af lilla farver leger rundt om indretningen af ​​ethvert værelse på en række måder.

 • Hvid og sølv vil give lys og komfort.
 • Mørk lilla er velegnet til et opholdsstue og vil se særlig pikant ud i kombination med hvide møbler.
 • Lilac-golden bringe et strejf af luksus.

Nyanser af lilla kan opgøres uendeligt, og du kan være sikker på, at ingen af ​​dem vil skade husets design.

Typer af tapet

Sammen med det korrekte valg af farve er den rigtige beslutning i valget af tapetets struktur. Valget er enormt, så det er ikke den nemmeste at forstå denne mangfoldighed.

design

Ud over strukturen er det vigtigt at trække på lilla tapet og deres tekstur. I dag er forskellige former for prints, mønstre, ornamenter populære. Samtidig har monofonversionen også et sted at være.

Faste farver

geometriske

strimmel

Plantetegning

3D tapet

Hvilke stilarter er egnede?

Lilac wallpapers passer perfekt til enhver stil: være det klassisk eller en hvilken som helst moderne stil. Korrekt slået interiør vil ikke se bort fra kunstelskere.

klassisk

Roligt design er normalt karakteristisk for denne stil. Delikate farver med lilla farve er velegnede til et soveværelse eller stue, indrettet i klassisk stil. Udover monokromatisk i et sådant interiør, brug "stripet" tapet, både lyse og rige, selv lyse farver.

Moderne stilarter

 • Hi-tech er præget af lige linjer, enkelhed, tilstedeværelsen af ​​metalliske nuancer. Style giver dig mulighed for at bruge rummets rum meget mere ergonomisk og økonomisk.
 • I minimalisme bør alt være tilbageholdt og pænt. Åben og ryddet interiør. Praktisk placering af møbler og andre ting.

Provence

Dette er en provinslig stil. Ældre møbler, mange puder, ujævne pudsede lofter. Dybest set anvendes blide pastell-lilla toner.

Kombinationsindstillinger

Andre farver kan tilføjes til lilla design. Med den rette kombination kan du vælge vægge, nicher og ledges. Men ikke alle farver vil blive kombineret med en række nuancer af lilla. Derfor har eksperter identificeret de mest vindende duetter.

Hvid og lilla

Når det kombineres med hvid farve, vil lilla ro. Denne mulighed er egnet til soveværelser og stuer. På hvidt ser billeder og billeder i mørke rammer smukke ud.

Gul lilla

Gul eller guld tapet vil visuelt reducere rummet, men på samme tid vil give yderligere lys.

Beige og lilla

Denne kombination er ideel til soveværelser, kan kombineres i mønstre.

Grå og lilla

Lysegrå lilla kombinerer grå og sølv. Elegant udseende i stuer og soveværelser hvide møbler - sætter de sidste accenter.

Grøn og lilla

Hvem kan lide at forbinde interiøret med naturen, han vil sætte pris på kombinationen med forskellige nuancer af grøn og lysegrøn. I disse duetter er det vigtigste ikke at begå en fejl, når man vælger farvemætning.

Sort og lilla

Skal anvendes forsigtigt. Lilac-sort interiør er bedre at supplere en stor mængde hvid.

Violet-lilla

Fantastisk til soveværelse interiør. Disse nuancer kombineres bedst i store rum.

Pink lilla

Velegnet til et badeværelse eller børneværelse til en pige. Til væggene kan du vælge en kombination af små lyserøde blomster på en lilla baggrund.

Foto i det indre af værelser

Inden du vælger et tapet, skal du bestemme: for hvilke aktiviteter skal rummet blive designet?

Stue

Det er muligt at bruge både lys, pastell nuancer af lilla og mættet, lysere. Men husk at for lyse og mættede farver skal rummet være rummeligt med masser af vinduer. Det anbefales at bruge møbler af lys nuancer i dette interiør. Især er den hvide farve en af ​​de mest optimale.

Vægpapir kan være både monofonisk og med tegning (ornament). Gardiner skal være lette og ikke byrde på billedet af stuen.

soveværelse

Dette er et sted for afslapning og mental afslapning. Derfor bør dette værelse berolige. Det anbefales at bruge lys nuancer af lilla. Det er her, det er dejligt at kombinere tapet og dermed opdele rummet i zoner. Det er hensigtsmæssigt at anvende lyse lilla baggrunde ved zonering: placere dem over sengen - placere accenter.

Gardiner skal være til stede som lys for at lade dagens lys og tyngre og tættere. Igen, lyse møbler, hvide lofter. Perfekt finde deres sted lyse trægulve.

køkken

For køkkenet er det bedre at bruge tapet med et mønster. Designet bør gøre appetitten opslået. Møbler farver af vanille og eg vil være interessant at slå tapet i lilla toner. For gulvbelægning er det mere rentabelt at vælge en flise. Gardiner skal afhente lys, så lyset ikke blandede indgangen til rummet, og det er bedre at bruge persienner.

planteskole

Lilac har en positiv effekt på en persons mentale og følelsesmæssige tilstand, så lilla tapet er den optimale løsning til et barns værelse. Zoning ved hjælp af tapet er også en glimrende løsning: Sådan kan du opdele legeområdet og soveområdet. Børn vil vokse op, og denne farve på væggene vil ikke blive ændret. Designere anbefaler at bruge lilla-grøn tapet (grøn - farven på afslapning og ro i sindet).

Hall og korridor

Der er også mulige variationer. Da der ikke er vinduer i disse "mini-værelser", skal du maksimere pladsen. Derfor er det bedre at vælge lys nuancer af lilla. Utvivlsomt hvidt loft eller glans. Ved valget af gulvet er det bedre at give fortrin til mørke nuancer.

Gardinudvælgelse

De vigtigste råd ved valg af gardiner: Hvis rummet er lille, så har gardinerne brug for lys, måske tulle. Jo mere lys i rummet du vil have, jo tyndere gardinerne.

Den mest vindende mulighed vil være en kombination af lilla med hvid, grøn og gul, samt med en række traditionelle sort / hvid. Brug ofte gardiner i tone til lilla tapet.

Tegning og mønster

De fleste designere er af den opfattelse, at gardiner med mindst et minimalt billede er mere passende til lilla baggrunde. Tegning på dem fuldender hele interiør stil og kontraster med foråret baggrunden af ​​lilla. Små mønstre på gardinerne er velegnede til store rum, bølgede striber langs gardinens vertikale vil øge pladsen på et lille rum. Checkered gardiner ser interessant ud.

Loft farve: beskrivelse af den rigtige kombination, 55 billeder i interiøret

Da de tidligere havde planer om at lave reparationer, tænkte de ikke på loftets farve, det var altid hvidt.

Med fremkomsten af ​​den nyeste teknologi kan du vælge farver, der kombineres med interiøret.

Først skal du vælge en metode til efterbehandling, så de mulige farver.

Farve og psykologi

Når man vælger en farve, er det nødvendigt at tage højde for den psykologiske opfattelse af hjemmet, så belægningen ikke bliver en kilde til irritation og depression.

Hvid farve harmonerer godt med alle toner, det er et symbol på renhed, ungdom og friskhed, specielt nødvendigt, når du slutter i mørke farver. I kombination med lette vægge kan strækloftet være forbundet med hospitalet, og i børnehaven vil det give stramning.

De kolde farver i lofterne er blåblå eller violette. Valg af lys nuancer, visuelt udvide rummet, loftet vil være højere. Blå farve slipper perfekt, derfor er den ideel til et badeværelse (pool), og i arbejdsområdet tillader vi det ikke.

Det er bedre at vælge en lysfiolet skygge af et loft til saler til stimulering af vital energi, udvikling af kreativt potentiale.

Blå er ideel til et soveværelse eller børnehave, det giver ro og ro.

Brun tone bruges ofte til kontorer, det giver stabilitet. For et boligtype er ikke brugt på grund af foreningen med alderdom.

For at aktivere hjernen er det nødvendigt at vælge et gul-orange-rødt spektrum og en grøn farve. De er perfekte til køkkenet, planteskoler og kontorer.

 • Gul er farven af ​​glæde, smil og lykke.
 • Orange giver optimisme, et antidepressivt middel.
 • Grøn - vækst, ny viden, harmoni.
 • Pink - ømhed, afslapning.
 • Rød giver spænding og stimulation.

Farvevalg

Der er regler for valg af loftets farve.

Ved lave lofter har brug for en lys tone og et mørkt gulv og for højt, tværtimod.

Hvis vinduerne vender mod nord eller er i skyggen, har du brug for varme gul-orange lofter.

Hvis det er nødvendigt at skjule sig fra solen, er turkis eller lysegrønne nuancer godt til lofter.

Hvelvede lofter anbefales at male i lyse farver: grøn, og i stuen lilla eller lilla.

Lofter i forskellige værelser

For gange er det bedre at bruge hvide, himmelske eller beige farver for at gøre det mere rummeligt. Muligt mellemstor billede.

Ideel til badeværelset: blå, lysegrøn, hvid og turkis nuancer.

køkken

Her kan du vise fantasi. Hvis du har brug for at reducere appetitten, skal du vælge blå, blå og lysegrøn. Hvem har ikke brug for restriktioner, egnet gul-orange gamma.

I nærværelse af børn er det ikke nødvendigt at gøre loftet flerfarvet, så barnet ikke er distraheret af mad.

Stue

Loftet skal være i harmoni med det omgivende interiør. Så for resten af ​​værelset undtagen hvid anbefales pastellfarver, blåblå eller lilla. De vil roe og udvikle kreativitet.

soveværelser

Designere anbefaler farvede lofter til soveværelser, men de findes sjældent. For en god hvile er det bedre at vælge monokromatiske farver eller med et lille sjældent mønster. Ser godt pink, mælkeagtig eller beige.

Med høj højde skal du vælge mørke farver. En fantastisk mulighed ville være for soveværelset "Starry Sky", hvor azurblå med lyse stjerner (konstellationer). Dette vil gøre hele lokalet mystisk, vil have en gavnlig virkning på psyken, der forårsager drømme og søvn.

planteskole

Det er bedre at placere et planteskole i henhold til barnets psykologi. For loftet er bedre lyse farver: himmelske, beige eller hvide. Du kan tilføje et blidt mønster.

For et rastløst barn har du brug for fredelige lyse farver. Blåt strækloft med spektakulære konstellationer og LED-lys beroliger barnet hurtigt. Til kedsomhed kan du dekorere med tilbehør: lamper, hængende dele.

Korrekt valgt skygge af loftet vil understrege værdien af ​​din stil og lindre spændinger eller stress efter arbejde.

Vælge et tapet under loftets farve

Uanset hvilke typer tapet og deres farver der skal bruges til at afslutte rummet, må vi forstå, at de skal være i harmoni med andre dele af interiøret, herunder loftet, så der ikke er nogen dissonans. Eksperter bemærker, at den harmoniske kombination af farver i loftet og væggene kan påvirke en persons tilstand, hvilket giver ham visse følelser og følelser.

Udvælgelseskriterier

Når en person går ind i et rum, skal han opleve visse følelser og først og fremmest trøst. Det hele afhænger af formålet med rummet. For at gøre dette skal det udleveres korrekt. Hvis dette er et skab, skal dets design fungere, og når det bliver et soveværelse - skal man først og fremmest slappe af.

Forskere har bevist, at farven og tekstur af finishen i et givet rum påvirker en persons psykiske tilstand. Det kan også visuelt gøre et værelse større eller mindre (afhængigt af dets funktioner), skjule nogle defekter, give hygge eller komfort.

Funktionerne ved valget af farver er følgende:

 • Det er værd at huske på, at de efterbehandlingsmuligheder, som er perfekte på kontoret, ikke passer ind i soveværelset, og derfor er det vigtigt først at bestemme typen af ​​rum.
 • Vælg farven på tapetet afhænger af højden af ​​rummet, farven på loftet eller rummets rumfang.
 • Hvis du skal visuelt lave et værelse højere, så skal du vælge en mørk farve i loftet og lys tapet.
 • Vælg ikke tapetet og loftet i samme farve. Dette kan skabe en følelse af tilstopning i rummet.
 • For de værelser, hvis vinduer vender mod nord, er det nødvendigt at vælge de bløde farver på tapetet, uanset farven på loftet. På den måde kan naturlig belysning i rummet forbedres.
 • Hvide farver vil gøre rummet visuelt stort og højt, og også give en højtidelighed.

Det er også vigtigt for den korrekte udsmykning af interiøret at kombinere farver.

Eksperter bemærker, at denne kombination vil se harmonisk ud:

 • Lilla og lilla. Nogle gange kan du vælge og lilla nuancer. De vil harmonisk se med rød eller turkis.
 • Blå og blå. Du kan hente himlen op med skyerne under loftet. Dette vil give en skam til værelset og hjælpe dig med at slappe af.
 • Bright. Hvid kan kombineres med en kontrasterende sort. Det samme med hvid kombinerer rød tapet. Fersken, beige, creme - en fantastisk mulighed for at sprede børnehaven eller soveværelset. Disse tapetfarver kan bruges til stuen i et klassisk design.
 • Gul og orange vil gå godt med grøn eller lilla.
 • Sort blankt loft vil se smukt ud, hvis det sættes af blødt lilla tapet.
 • Rød eller lyserød loft, der passer til bordeaux tapet.
 • Grøn, turkis, grøn eller grønlig vil se smukke ud i soveværelset eller i børnehaven.
 • Brun og hvid kan kombineres i alle varianter og bruges i forskellige rum, for eksempel en korridor, en gang eller en stue.

Hvad skal man vælge?

Her afhænger alt af visse faktorer. For eksempel, hvilken tapet passer til loftet soklen af ​​en bestemt farve, hvilke wallpapers er egnede på loftet med et ujævnt loft eller i hallen med lave strømme. Det er også vigtigt at vælge den rigtige tapet og under loftet.

Det er værd at være opmærksom på valget af finish til vægge og sådanne øjeblikke:

 • Baggrunde vælges strengt i forhold til loftets farve, da det spiller en ledende rolle i designet af ethvert rum. Farven på tapetet, der ser harmonisk ud på væggen, afhænger af dets tekstur, stil og farve.
 • Det kan også betragtes som et paradoks, når enkle og billige tapeter hænger i et rum med et dyrt strækloft, selvom deres farve er valgt korrekt.

Der er værelser i moderne boliger, hvor der ikke er vinduer. Dette kan være et badeværelse eller en korridor. Der er bedre at bruge lystone tapet, hvilket kan gøre rummet mere lyst. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning i sådanne rum. Det vil se godt ud i et rum uden vinduer glans mørkt loft type og hvid tapet. Dette vil give indtryk af højde.

På badeværelset eller i badeværelset kan du vælge lyst tapet. De skal harmonisk kombineres med loftet. Det kan også være lyse og usædvanlige farver. Det vigtigste er, at alt skal gøres med smag.

I køkkenet skal alt ikke bare være smukt og harmonisk, men også praktisk. Baggrundsfarver skal vælges således, at de giver et ønske om at spise. Dette lærred bør også være let at vaske. Du kan bruge lyse crimson eller grønne toner.

Ydermere kan væggens overflade blive dekoreret med lyse dekorative elementer. Det er værd at være opmærksom på belysningen. Du kan installere spotlights, som visuelt opdeler rummet i forskellige zoner, for eksempel til madlavning og spisning.

Du kan bruge tapet med billedet af frugt eller træer. Dette vil skabe en følelse af frihed og vil forårsage appetit. Hvis præference er givet til den klassiske stil, skal der lægges vægt på lys eller kaffe toner.

Soveværelset behøver ikke altid et lyst lys og lyst tone tapet. Mørke materialer kan bruges til dets design, men de bør ikke kontrast skarpt med hinanden og forårsage aggression. Det vil også give kroppen mulighed for at slappe af. Hvis loftet er visuelt lavt, vil dette medvirke til at skabe en følelse af komfort.

I stuen er det sted, hvor gæsterne normalt modtages. Derfor har i udformningen af ​​et sådant rum sine egne nuancer. Det kan dekoreres med tapet af forskellige farver og teksturer. Det er også vigtigt at bruge ekstraordinære møbler, der vil fremhæve en bestemt design stil.

Møbler med loft kan have samme farve. På baggrund af tapet af et andet sortiment vil det se attraktivt ud. Du kan også hænge kontrasterende lister eller hylder på væggene.

Planteskolen bør være udformet således, at farverne ikke forårsager irritation og opfattes tilstrækkeligt af et barn af enhver alder. Brug ikke mørke og aggressive tapettoner. De skal være med billedet af tegnene i tegnefilm, dyr og andre tegn, som barnet er vant til.

Hvad skal man først lave?

Det hele afhænger af situationen. Hvis det så skete, at der opstod defekter på det nye loft, så er det værd at fastsætte dem først og derefter gå videre til væggene.

Når tapetet oprindeligt var hængt, og da loftet opstod, så er der intet at bekymre sig om. I dag er der mange virksomheder, der vil hjælpe med at udføre sådant arbejde uden unødvendig støj og støv. Det vigtigste er, at alle farver vælges korrekt og kan være i harmoni med hinanden.

Den endelige pris på de materialer, der kræves til den smukke udsmykning af et værelse, er svært at ringe med det samme. Det anbefales at forelægge en virksomhed, der beskæftiger sig med levering af boligindretningstjenester.

De skal nødvendigvis have mapper med designmuligheder. Sådanne projekter er allerede gennemført, og det vil derfor være lettere at træffe valg. Smukke ideer i indretningen kan ses på billedet nedenfor.

Hvis det på baggrund af ovenstående stadig er vanskeligt at bestemme valget af tapet til loftets farve, kan du kontakte de eksperter, der leverer sådanne tjenester billigt. Således kan du betale en gang, og så konstant nyde den smukke og hyggelige atmosfære i rummet. Det hjælper også med at undgå unødige omkostninger ved køb af materiale.

I denne video venter du på råd fra den italienske designer om valg af farver i interiøret.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Hvilke baggrunde passer til lilla loft?

Interiører, der skaber som lilla og violette nuancer af paletten, vil aldrig gå ubemærket og vil forbløffe i lang tid. Det er altid originalt og moderigtigt. Men glem ikke at vælge lofter af tilsvarende farver, det er nødvendigt at evaluere rummet som helhed. Loftet skal se harmonisk ud, uden at ødelægge rummets overordnede design. Det er nødvendigt at vælge de korrekte toner af lodrette indeslutninger af vægge og objekter i rummet, så du kan skabe et godt humør og finde balance i farvekombinationen.

Farvefunktioner

Det antages, at valget af lilla, lilla blomster taler om kreativitet, fantasi og noget mod, men den lilla farve er dybere og mere mystisk, da det er nødvendigt at blande blå og rød maling, og der opnås lilla med et hvidt farveskema. I det indre er lilla ømhed, romantik og forfining. Derfor er det nødvendigt at indføre denne farve forsigtigt i rummet og forsøge ikke at overbelaste med monotoni.

Designere og psykologer siger, at lilla folk vælger romantiske, drømmere, bruger det ofte til børn.

Ved installation af stræklofter med lilla farve anbefales det at bruge tapet på væggene i andre nuancer, kontrasterende eller tæt på denne komplekse tone.

Et stort loftareal kan slås op med interessante kombinationer af vægmaling og loftslister.

Smukke kombinationer

Til forskellige nuancer af lilla stretchloft vil baggrundsbilleder af hvid, beige, sølv eller gylden skygge med forskellige indeslutninger eller mønstre af mørkere violet, lilla eller sort passe. Også, når der laves stærkere interiører, anvendes mættede farver som rød, orange og gul som accenter.

Meget smuk og blid lilla skygge ser ud med toner fortyndet med hvid farve, fx pink, turkis, blå, grå tone. Du kan eksperimentere med kombinationer af indigo, lysegrøn eller mørkebrune nuancer.

Effektivt og elegant i indretningen ligner en blanding af lilla med mørk lilla og hvid.

Glatte stræklofter øger rummet i rummet, og matte skaber en mere diffust og fredelig atmosfære. Hvis du vælger væggenes vægge og loftsplinten, skal du være opmærksom på det.

Det er nødvendigt at huske, at lilla er en kold farve, og det er nødvendigt at tage hensyn til kunstig belysning og det naturlige fra vinduer, selvom nogle designere mener, at mængden af ​​lys ikke betyder noget. Du kan korrekt udvalgte farver på væggene belyse rummet, hvilket giver det en adel.

Design muligheder

For forskellige værelser er det værd at vælge forskellige løsninger.

Til soveværelset

Delikate nuancer af lilla farver anses for egnede til udsmykning af lofterne i børns soveværelser, hvilket giver en følelse af øjeblikkelig lyshed, blødhed og renlighed, så karakteristisk for børn.

Det matte loft bliver stille. Farveskemaet på væggene kan enten være kontrasterende med indførelsen af ​​gul, kold rød, lyseblå eller klassisk ved hjælp af hvide, lyserøde, cremefarver.

Det er interessant at anvende et kontrasterende mønster eller mønster, fx lyse lilla, gule eller røde på en kold beige eller grå baggrund på mere støjsvage vægge. Du kan bruge disse farver i tekstiler eller indvendige genstande med vægt på legetid.

For voksne soveværelser kan lilla lofterne installeres både i mættede og sløret nuancer, hvilket skaber stemning til pacificering og opladning med energi. Og væggene med harmonisk udvalgte tapeter understreger kun originaliteten af ​​ideen. Det vigtigste er, at værelserne er lyse og sollyset kommer ind i dem, ellers vil lilla loften blive svag og undertrykkende, og selv væggenes farver vil ikke være i stand til at hjælpe med at eliminere dysterhed.

Glatte hylder med farverne på væggene og interiøret reflekteret i dem, generelt kan udvide rummet.

Til køkkenet

I køkkener med lilla lofter er det bedre at bruge lys nuancer af tapet eller andre overflader, da disse værelser normalt er små. Hvide, beige, lysegrå eller lyserøde vægge kan oprindeligt kombineres med rige accenter af lilla, røde, mørkebrune eller sorte, og hvis du lægger disse accenter i toner af møbler, tekstiler eller retter, bliver køkkenet endnu mere stilfuldt.

Psykologer siger, at den lilla nuance i køkkenet undertrykker appetit, hvilket bidrager til korrekt ernæring.

Når du kombinerer lilla lofter med en kombination af chokolade, sølv, mentol og ferskenfarver på væggene, vil appetitten ikke vare lang tid.

Du kan bruge kontrasterende eller tværtimod mufflede mønstre med moderne abstrakte mønstre eller grafik. De skal understreges med korrekt belysning.

Violet loft - 90 billeder af den perfekte kombination i interiøret

At lave loftet spiller en stor rolle for at skabe et generelt visuelt billede i rummet. Dette element er en af ​​de mest betydningsfulde, derfor skal dets form, stil og lys være bevidst omvendt.

Lad os se nærmere på en sådan teknik som - lilla loft. Nyligt er lyse farver aktivt brugt til at dekorere rummet og lilla, samt dets forskellige nuancer, som lilla, lilla og andre, er meget populære.

Lilla lofter, hvis billeder er præsenteret nedenfor, er en fed design beslutning og på trods af forekomsten og populariteten af ​​en sådan teknik, det ser usædvanligt og frisk.

Denne farve er god, fordi der er et stort udvalg af lilla, fra overgangen fra blå til rød. For dem der foretrækker kolde farver, kan du vælge den indstilling, hvor blå råder i forholdet mellem de to farver og omvendt, for den "varme" effekt, brug farven i en større del af rødt.

Designere anser lilla for at være en kompleks farve, som du behøver dygtigt håndtere og kompetent kombinere med andre farver, men folk arbejder meget med det på grund af dets rigdom og dybde.

Virkningen af ​​denne farve på en person

Psykologer siger, at ovenstående farve har en stor effekt på en person. Det er kendt, at violet hjælper med at fokusere, aktiverer kreativ aktivitet og, på trods af dens lysstyrke, beroliger og slapper af.

Farveffekten er dog direkte relateret til skygge. Nogle nuancer ophidser psyken, andre omvendt. For at denne farve skal være fordelagtig, skal den bruges forsigtigt, med et overskud af det vil have en negativ indvirkning.

Violet farve i loftsdesign Denne farve er ikke ny til brug i udformningen af ​​en bolig, men på grund af lysstyrken beslutter det sig ikke alle at anvende hjemme. Designere siger, at jo mørkere skyggen, jo mere luksuriøse og rigere ser det ud.

Lilla kan bruges til dekoration i alle rum i huset, fra gangen til badeværelset og køkkenet. Lilla stræklofter udstyre oftest i soveværelser og stuer.

Strækloftet med lilla farve ser stilfuldt ud og ser på sig selv, når en person kommer ind i lokalet. Lyset reflekteres på den glatte overflade, og indsatsen fokuserer på loftet i det samlede design-ensemble.

Til køkkener er standardloftindstillingen perfekt. Lilla strækloft, som i billedet præsenteret i artiklen, vil være en glimrende løsning og tilføjelse til mange stilarter: moderne, minimalisme, hi-tech, futurisme og mere.

I kombination med et lyst loft vil du se flotte forskellige møbler, dekorative elementer mv i lilla. Dette farveskema er et glimrende værktøj til at skabe en romantisk og ultramoderne atmosfære i et rum, for ikke at nævne den luksus og ømhed, som denne farve bærer i den.

Violette stræklofter ser godt ud i et ensemble med en række naturlige materialer. Denne farve bliver perfekt kombineret med belægninger lavet i sådanne farver: gul, blå, lyserød, forskellige nuancer af grønt. For at skabe et luksuriøst udseende bør lilla kombineres med hvidt.

Forskellige anvendelser til lilla

Standard lilla repræsenterer kold gummi. På grund af effekten af ​​visuelt at forøge rummet kan denne farve på en sikker måde anvendes i små rum.

Afhængig af lejernes præferencer og det endelige resultat kan du bruge forskellige versioner af denne farve til huset: klassiske lilla, lilla, lilla, fuchsia, aubergine og andre.

Indstillingerne er virkelig enorme. For at gøre lilla nuancer behagelige anbefales det at fortynde dem med andre farver. Mørke, vinfarver passer perfekt ind i designet af hallen, kontoret eller spisestuen.

Til badeværelset og køkkenet samt stuer er den bedste mulighed lilla og lilla sorter af violet. Når man laver et soveværelse, en vidunderlig lavendel eller lilla farve med en skråning af blå.

For dem, der foretrækker et klassisk interiør, er det bedre at vælge blå nuancer, såsom iris eller mallow. De bliver perfekt kombineret med naturligt træ og alle former for forgyldte elementer.

Hvordan man vælger tapet på loftets farve

Uanset hvilke materialer der skal bruges til afslutning af rummet, er det nødvendigt at overveje alle detaljer omhyggeligt. Når alt kommer til alt kan kombinationen af ​​farver i rummet påvirke opfattelsen af ​​det indre som helhed, såvel som dit humør, trivsel og psykiske stemning.

Når du vælger et tapet, er det tilrådeligt at vælge de toner, der ville være mest kombineret med toppen. I dag er loftet malet i hvid næsten aldrig forekommende, så farveoverfladen kræver en særlig tilgang til valget af tapet.

Pink loft

Det bruges oftest til at designe børne til piger, men mange kan lide at dekorere loftet i spisestuen, hallen. Her kan du se, at pink er ganske forskelligartet, den har et stort antal nuancer.

Pink loft

 1. Til loftet kan du bruge en blød lyserød farvetone, der skaber lys og luftighed i interiøret. Og det er tilrådeligt at vælge en mere diskret, fordi du nemt kan overdrive det. Selvfølgelig er mange interesserede i spørgsmålet om, hvad man skal købe tapet til det.
 2. Pink, du kan kombinere med nogen nuancer. Under en sådan top er grønne, oliven tapeter perfekt. Lilla eller lilla, rød vil se original i den store stue. Når det udsættes for direkte sollys, skal tapetet limes mod fading.
 3. Det rosa loft ser også godt ud i kombination med sort, men det er vigtigt at huske, at det skal være i mindre mængder. Baggrunde med lyse sorte konturer bliver mest interessante.
 4. En anden interessant løsning til den lyserøde top vil være tapet, der kan opdele rummet i zoner, hvilket gør det endnu smukkere. For eksempel, tapetet blid pink med tilføjelsen af ​​grøn, blå, skabe et mere levende udseende.

I pink kan du designe ethvert design, men husk at denne farve i sig selv er en smule påtrængende og kan ikke give en følelse af afslapning og komfort.

Blåt eller turkis loft

Blå og turkise farver passer perfekt til loftet, og skaber en utrolig varm følelse, som for mange er farven på himlen, stabilitet og ro. Ofte er turkis tone valgt til badeværelser, svømmebassiner, stuer og børn. Men mange ved ikke, hvilken tapet der er bedre at vælge for den blå eller turkise top.

 1. Blå og orange vægge bliver perfekt kombineret med blå. Hvis du er fan af forskellige mønstre, vil forskellige typer geometriske former visuelt udvide et lille rum med et blå eller turkis loft.
 2. Du kan også visuelt forstørre rummet med en blå top ved lyse vægge, men det er bedre ikke at vælge for varme toner. Her lyse gule, lyse beige nuancer. Meget smuk kombination af turkis og grå nuancer.
 3. Vægmaleri, hvis du vælger dem rigtigt, vil også se godt ud i et værelse med en blå top. Idealet ville være et billede af natbyen eller et smukt stort vandfald.

Lilla loft

Denne type dekoration er valgt af mennesker af kreativ karakter. Ofte gør det lilla loft til soveværelset af unge piger.

Det bedste valg for et værelse med et lilla loft vil være bleg pink, lys beige vægge. Blomster ornamenter vil også se smukke ud. Når du vælger et tapet, skal du være mere opmærksom på forekomster med et lille abstrakt mønster. Forresten er det lilla humør til modige mennesker og ekstravagante smag.

Lilla loft

Et sådant loft, såvel som lilla, gør rummet mere voluminøst. Et lille soveværelse synes den mest rummelige. Dette design giver dig mulighed for at ændre indretningen, gøre den mere original, stilfuld. Lilac farveafgifter med munterhed, energi, godt humør. Ethvert værelse bliver lys og legesyg.

Men lilla farve er kun god i lyse rum, hvor der er meget sollys. I mørke rum vil det se dyster ud.

 1. Den ideelle forbindelse til lilla loftet vil være hvid, lysegrå, rig grå, aske og stålvægge.
 2. Den mest sikre mulighed vil være bleg gylden tapet.
 3. For et lille soveværelse med en lilla top er det bedre at vælge tapet af sarte beige eller brune toner.
 4. Med et lilla loft og matchende tapet vil dit soveværelse ligne en rigtig hyggelig reden.

Beige loft

Lysetoner af beige hjælper med at holde rummet lyst og rummeligt. Interiøret med varme toner af denne farve vil se roligt og lethed, mens for beige toppen er en række vægfarve løsninger perfekte.

Det kan kombineres med næsten enhver farve, hvilket åbner store muligheder for eksperimenter. Og de første contenders i et par beige passer til sådanne naturlige nuancer som pink, grøn, brun, hvid, blå, rød og sort.

Grønt loft

Farven på ømme grønne beroliger, skaber en harmonisk atmosfære. Den grønne farve på foråret er perfekt til et soveværelse, hall, køkken.

Grøn anses for at være en af ​​de mest populære farver. Interiøret med det begynder at spille med nye farver. Hvide, grå, sand, blå tapeter ser mest originale ud med grøn top.

Sort loft

Ikke alle beslutter at bruge sort i interiøret, men dette loft ser meget stilfuldt og originalt ud. Sort farve er mere velegnet til afgørende kreative mennesker. Denne farve kan gøre stuen, spisestuen.

Det er klart, at det ikke er muligt at gøre væggene i mørke farver. Med et sort loft vil du se perfekt lyst tapet, det vil være noget som en vis kontrast. Beige, hvide, blå toner ser meget harmonisk ud.

Rødt loft

Denne farve er mere egnet til ekstravagante, modige mennesker. Det symboliserer glæde, lidenskab. Denne farve kan kombineres med orange, guld, hvid, lyserødt toner.

Vær ikke bange for, at den røde farve vil irritere dig. I kombination med lyseblå forårsager han tværtimod roen.

Forsøg med farver, glem ikke at tapet under loftet skal vælges til tone lysere eller omvendt mørkere.