Mal loftet med vandbaseret maling på gammel maling

Der er et ordsprog: at overleve reparationen er det samme som at overleve to brande. Jeg vil gerne spare ikke kun penge, men også tid. Hvis det er muligt at undgå overskydende snavs, skal du bruge det.

Hvis loftet, der kræver reparation, allerede er malet med vandbaseret maling, skal du bekymre sig om, hvordan man maler det igen, og hvordan man måler loftet igen med vandbaseret maling uden striber.

Indhold:

Karakteristik af vandbaserede maling

En vandemulsion er et mere kvalitativt og praktisk farvestof end almindeligt kalk, som smuldrer og er skadeligt i farvningsprocessen. Dette materiale er lugtfri, let fortyndet med vand, efter at værktøjet er hurtigt vasket.

Vandemulsionen er godt tonet. Farven på overfladen er jævn og tæt, selvom det er en gentagen farvning med vandbaseret maling.

Før arbejdet påbegyndes, er det vigtigt at overveje det rum, hvor loftsfladen skal trimmes. Til køkkenet og badeværelset egner den vandfugtige vandemulsion.

Populære typer vandbaserede maling:

 • latex
  Dens fordel er, at den har god belægning og tæthed. For nogle overflader er det nok at anvende kun et lag. Efter tørring kan sådanne overflader udsættes for vådrensning.
 • silikat
  Den bruges hovedsagelig til udvendig dekoration. Gør det på basis af flydende glas. På grund af dette er det let på sten- eller betonfundamente. Hun kan male garage, havehus, værksted indenfor eller udenfor.
 • akryl
  Denne belægning kan skjule huller på op til 1 mm. Ren akryl bruges til at male overflader i tørre rum, det er følsomt for fugt.
 • Silicium
  Det har selvrensende egenskaber. Det kan vaskes. Velegnet til værelser med pludselige temperaturændringer og høj luftfugtighed.

Vandig emulsionsmaling til loftet er valgt, lad os finde ud af, hvordan man maler loftoverfladen igen, og om det skal gøres uden at vaske den gamle belægning af.

Er det muligt at male loftet på den gamle vandbaserede maling

Maling af loftet med vandbaseret maling på den gamle maling er tilladt, hvis maling holder godt, der er ingen blærer, revner og uregelmæssigheder. I dette tilfælde er loftet ryddet af snavs og støv, primet - og kan males efter jordens tørring. Hvis vandemulsionen er i dårlig stand, er det bedre ikke at male loftet med en vandemulsion over den gamle. Føreren skal fjerne de afmonterede delaminerede steder (det er ikke nødvendigt at fjerne det gamle lag af vandemulsion fuldstændigt, og dette er den fordelagtige forskel fra hvidvaskning).

Før det sekundære maleri af loftet med vandbaseret maling, skal du forstå, hvad loftet er dækket på reparationstidspunktet. Lime fjernes på en måde, til gips og gamle maling - deres tricks.

På dette tidspunkt har du brug for specialværktøjer:

 • Varmt vand
 • vulst
 • spatel
 • børste
 • Sandpapir fint grit

Sådan fjerner du kalk hvidvask

For det første bliver loftet vådt godt. Lime absorberer fugt godt, det kan behandles to eller tre gange afhængigt af tykkelsen af ​​hvidvask.

Når kalk er godt gennemblødt med fugt, skal du åbne vinduet. Det resulterende udkast vil få overfladen til at boble, kalken vil flakse ud.

Næste kommer spatelen. Omhyggeligt, fortrinsvis i beskyttelsesbriller, rengøres overfladen grundigt fra hvidvaskning.

Sådan fjerner du den gamle vandemulsion

Særlig kemisk opløsning eller en stor mængde meget varmt vand virker vidundere, når det er nødvendigt at male loftet efter vandbaseret maling. Før du anvender den kemiske opløsning, skal du bære åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, samt sørge for ventilation. Vandemulsionen under påvirkning af sammensætningen vil boble, og så kan den fjernes med sandpapir. Afslutningsarbejde på rengøring af loftet, det vaskes med rent vand og lad det tørre godt.

Sådan genoprettes gips

Sandpapir kan nemt klare små uregelmæssigheder. Huller og potholes pudset med kitt.

Når overfladen er tør, er det nødvendigt at genbehandle sandpapiret. Jo finere papirkornet er, jo glattere loftet bliver efter behandling.

Efter fuldstændig tørring skal loftet i alle tilfælde overtrækkes med en dyb penetrationsprimer: efter kalk, fjernelse af maling og gipsfornyelse. Så giv igen loftet et godt tørt.

Teknologi til at male loftet oven på den gamle vandbaserede maling

Når man maler loftet igen med vandbaseret maling, anbefales det at bruge samme farve, hvor loftet er malet, ellers er der risiko for, at loftet skal males mange gange for at opnå det ønskede resultat.

Et tykt farvestof fra krukken på én gang vil gå for lindring, uanset hvor god malervalsen er. Fra børsten kan der være furrows. En lille børste på 2-3 cm kan bruges til at dække hjørner eller vanskelige steder.

Vandmaling skal fortyndes med vand - ca. 10% af den samlede mængde. Dette vil reducere viskositeten, malingen vil ligge jævnt. Du skal røre det godt. Forlad det et stykke tid, normalt ikke mere end 5 minutter. Rør igen. For at gøre dette er det tilladt at bruge en boremaskine eller stans med en speciel dyse.

For at opnå den bedste virkning af farvning med vandbaseret maling skal den påføres med et andet og tredje lag.

Det første lag af maling påføres i retning fra vinduet (i løbet af lyset). Det andet lag påføres over solen. Det tredje lag falder igen i retning af lys. I dette tilfælde får du en ensartet fordeling af vandbaseret maling på den gamle overflade.

Når du vælger et loft trim er ofte foretrukket maleri. Dette er en simpel proces, som du kan udføre selv. Den perfekte løsning.

Hvis du skal male loftet eller væggene, så skal du beslutte dig for valg af maling, inden du begynder at reparere din lejlighed. Farve loftet.

Før maling af loftet, er det bedre at udføre behandlingen af ​​væggene og gulvet, og derefter ved et uheld slippes dråber af maling vil ødelægge det udførte arbejde. Når man maler loftet har brug for.

Hvor mange gange har du brug for at male loftet?

Hvor mange gange har du brug for at male loftet?

Normalt er loftet malet to eller tre gange. Hvis tre går det første lag maling som en primer. Tørretiden for de enkelte lag afhænger af malingen og er som regel angivet på emballagen. Hvis du maler med en rulle, skal du bemærke, at det sidste lag af maling ligger i retningen fra vinduet, og lagene selv anbringes vinkelret på hinanden. Dette resulterer i en bedre overflade, og tilfældige små fejl vil ikke være tydelige.

Hvor mange gange skal man male loftet med vandbaseret maling

Disse tider er længe gået, når lofterne kun blev hvidt, og derfor behøvede de kun kridt eller kalk. Lad os bare sige, at whitening processen er ret beskidt og tidskrævende. Og nu har kridtet erstattet den vandbaserede maling, som de fleste foretrækker at reparere lofterne i deres lejlighed. Grundlaget for en sådan maling er lak, linolie, harpiks, emulsion og vand. Dette materiale er ikke giftigt, og det er det der adskiller sig fra olie maling eller emalje.

Maler loftet med vandbaseret maling selv

p> Så hvilken type maling at vælge, fordi den kan være akryl, latex, silikone og silikat. Og alle disse malinger er hvide og vandbaserede. En vigtig faktor ved valg af maling er dens skjul, hvilket betyder, hvor meget vandbaseret maling kan dække en mørk farve i en helt hvid farve. Det er ikke prisen på maling, du kan købe en billig, men meget god maling, der vil male alle de mørke pletter på loftet i en snehvid farve.

Vandig emulsionsblæk er anvendelig i rum hvor høj fugtighed. Hvor der ikke er nogen høj luftfugtighed, er det ikke nødvendigt at anvende denne maling. Hver producent producerer maling, der er forskellig i tone. Maling bør købes med en vis margen. Hun kan være hvid eller endda superhvid.

Til maling kræver loftet en rulle og børste. For at lette maleriprocessen kan du bruge et teleskoprør, fordi der ikke kræves en trinladder. Det er nødvendigt at bruge et bad for at rullen lige kan absorbere malingen. Børsten, når man maler loftet, bruges til at aflede hjørnerne og en stor børste er ikke nødvendig. Den ideelle mulighed er en tynd flamsk børste med en bredde på 5-10 cm. Rullen til maling af loftet skal have en bredde på ca. 23 centimeter, og bunken skal være medium. Ruller med skumlag skal ikke købes. Gode ​​ruller skal koste mere end 150 rubler. Rigtig god kvalitet er maleriværktøjsproducenten ANZA. Maleriet begynder med en svingning. Dette gøres med en vinklet rulle.

Mal, normalt fra vinduet og derefter gå ind i lokalet. Det er nødvendigt at åbne en dåse af maling, bland godt og hæld det i karret. Når du har fjernet hjørnerne i loftet, skal du dyppe rullen i badet og rulle den over badet for at fjerne overskydende maling. Påfør derefter malingen på loftet, startende fra hjørnet. Når der er meget lidt på malervalsen, skal du igen passere gennem det malede sted. Malte loftet ad gangen virker ikke, uanset hvordan du forsøger at neprokras forbliver. Påfør mindst to til tre lag maling. Efter påføring af det første lag på det tørrede loft vil mangler være synlige, og hvis de er betydelige, kan de anbringes og derefter påføres et andet lag maling. Malingen tørrer i ca. 12 timer, og derefter kan du male en anden eller tredje gang. Hvis du gør alt præcist, vil loftet være smukt og glat.

Hvidvaske loft

I mange år har ingen blidt hvide lofterne af en gang populær hvidvask og lime; moderne vandbaserede maling har givet plads til det. Ingen husker allerede det hvide støv, der langsomt smuldrede fra lofterne og foretrækker at blanke lofterne med vandbaseret maling. Maling har store fordele, det er miljøvenligt og lugtfri, det kan vaskes og det vil ikke smuldre. Et snavset sted kan altid smøres.

Vælg maling De mest populære vandopløselige maling er akryl. Efter at have malet loftet kun to gange, bliver det hvidt som sne. Akrylmaling har en god dækningsevne, de vil bemærkelsesværdigt styrke mikroskader, fordi de har en elastisk struktur. Det er vigtigt, at malingen vaskes. Silikatmaling anvendes i tekniske rum. Disse maling tillader ikke uønskede mikroorganismer at udvikle sig. Hvis denne maling anvendes i et rum med høj luftfugtighed, såsom en pool eller sauna, er der ikke behov for yderligere antiseptisk behandling. Silikone maling kan skabe et glat overtræk, der vasker godt og er ikke bange for rengøringsmidler og børster. Malingen er kompatibel med enhver anden maling, det er ikke billigt, men det retfærdiggør prisen. På emballagen angives altid malingforbrug. Men malingen skal være med en lille margin. Det er godt at lade nogle maling stå til opbevaring og hælde den i en lille, vellukkende krukke. Til måling af loftet kan du bruge en rulle med en gennemsnitlig bunke, en pensel, en specialbakke til rullende maling, en teleskoppen, en trinladder, papirkonstruktionstape, beskyttelsesbriller, en hat og specielt tøj. Gulv i rummet skal være dækket af folie. For at fjerne malingen fra gulvet uden at skade det, er det usandsynligt.

Vi rengør loftet grundigt fra den gamle hvidvask. Rydning af alle fremspring. Sprækker skal dække det hårde kit. Efter overfladen er tør, fjern alt støv fra det. Loftet skal primeres. Dette vil beskytte loftet mod ujævn farvning. Og efter priming fortsætter malingen godt, og formen og svampen vises ikke på den. Efter at primeren er tørret, skal loftet primeres en anden gang. I dette tilfælde falder malingen fladt. Som anbefalet af fabrikanten kan malingen fortyndes med vand, hvis flager er fanget, skal du slippe af med dem. Først skal du male alle vinklerne med en pensel. Børsten er befugtet i maling og skruet ud godt.

Anvend derefter en strimmelbredde på 3-4 centimeter langs hjørnerne. Malingen hældes i bakken, og rullen rulles ind i beholderen. Det skal vrides lidt, og du kan anvende maling i loftet med et ikke meget tykt lag. Det vigtigste er ikke at forlade smudder. Strimlerne overlappes, så der ikke vil være nogen neprokrasa. Det er vigtigt ikke at tillade udkast under arbejdet i lokalet. Det skal bemærkes, at det første lag maling skal være lidt tyndere end det andet lag. Efter det første lag er tørret, kan et andet lag påføres, hvorefter lofterne bliver hvide.

Vi maler loftet med "vandbaseret": fra forberedelse til sidste lag

Zatevaya reparerer deres hjem, uanset om det er en by lejlighed eller et hus på landet, alle forstår at det sværeste stadium på samme tid vil afslutte loftet. Moderne virksomheder med speciale i reparation af lejligheder, tilbyder en bred vifte af muligheder for dette: efterbehandling lofttegler eller tapet, stræk eller ophængt lofter mv. Men ikke alle husholderske har råd til deres ydelser. Derfor er reparation af loftet med egne hænder stadig relevant.

Indtil for nylig var en sådan loftindretning som hvidvaskende med kridt eller kalkmørtel meget populær. Men med udviklingen af ​​nye reparationsteknologier anvendes denne metode mindre og mindre. Dette skyldes det faktum, at mange på trods af sin billighed og den harmoniske kombination af et snehvidt loft med en indretning af enhver art ikke er tilfredse med kompleksiteten af ​​det forberedende arbejde. Desuden bliver den hvide overflade hurtigt snavset og taber sit attraktive udseende.

I dag er malingen af ​​loftet med vandbaseret maling fortsat et af de mest populære måder at afslutte. I modsætning til hvidvaskning bevarer den overflade, der er malet af den, et æstetisk udseende i længere tid. Derudover giver den mulighed for hurtig og nem vedligeholdelse af loftoverfladen.

Dette er en af ​​de billigste måder at reparere. Med sin sammensætning er denne maling en suspension baseret på polymerpartiklerne og pigmenterne opløst i vand. Dens særegenhed ligger i det faktum, at efter påføring på overfladen sker intensiv fordampning af vand, og polymererne danner en belægning med høj fugtighedsbestandighed. Vandig emulsionsblæk er et miljøvenligt materiale, der ikke forårsager allergiske reaktioner og negative virkninger på menneskekroppen.

Valget af vandbaseret maling til loftet

Hvis du bestemmer dig for, at den bedste mulighed for dig er at male loftet med dine egne hænder ved hjælp af vandbaseret maling, har du en vanskelig opgave: Vælg mellem et stort udvalg af produkter, der passer til dig for pris og kvalitet. I dag på forbrugermarkedet kan du finde emulsionsmaling med forskellige tilsætningsstoffer:

 1. akryl,
 2. akryl med tilsætning af latex,
 3. baseret på polyvinylacetat,
 4. med silikone eller silicatbase,
 5. med mineralsammensætning.

Den billigste af dem - polyvinylacetat. Men de kan kun bruges i tørre rum. Lofter malet med sådan maling kan ikke vaskes.

Maling med tilsætning af latex - den dyreste. De har flere fordele, såsom muligheden for vådpleje med brug af vaske- og rengøringsmidler, en glat smuk overflade mv.

Akryl vandbaserede maling - den mest populære. De kan bruges i stort set ethvert rum, de har stor modstand mod slid under vask.

Malinger med tilsætning af silicat (flydende glas) anvendes i vid udstrækning til maling af pudsede sten- eller betonoverflader.

Silikone maling kan påføres direkte på gipset uden at bruge en primer. Deres fordel er høj dampgennemtrængelighed, som gør det muligt at bruge dem til at male lofter i køkkener og badeværelser. Desuden beskytter de overfladen perfekt fra forskellige slags svampe og andre parasitære mikroorganismer.

Hvordan man vælger en vandbaseret maling, så den har høje styrkeegenskaber, giver en smuk overflade efter maleri mv. Ifølge navnene på de malinger, der tilbydes til salgspande, er det svært at forstå forskellen mellem den ene type og den anden, og hvad er deres fordele. Desuden forsøger sælgeren selv ofte at sælge et produkt, der er dyrere, uden at tænke for meget om kvaliteten.

Læs etiketten

Derfor bør du grundigt læse, hvad der står i annotationen på etiketten med vandbaserede malerkasser for at undgå at forveksle med valget. Heri angiver fabrikanten:

 • Hvilken slags arbejde er det beregnet til?
 • Hvad er malingforbruget pr. Kvadratmeter (hvilket er meget vigtigt for at bestemme den nødvendige mængde),
 • Graden af ​​hemmelighed (malingens evne til at lukke hvid med en mørk baggrund, i form af et kontinuerligt ark),
 • Dens modstand mod slid under vådrensning mv.

Sørg for at være opmærksom på, hvad der er skrevet i små print. Ofte er de grundlæggende oplysninger om malingens tekniske egenskaber vedlagt der. For eksempel, hvis annotationen siger, at malingen har:

 1. "Høj modstand mod tørt slid" - det betyder, at overfladen, der er malet med sådan maling, ikke kan vaskes, men kun kan tørres med en tør klud eller brug en støvsuger.
 2. "Til brug i tørre rum med reduceret driftsbelastning." Denne indskrift siger, at den vandbaserede emulsion ikke er egnet til maling af køkkenlokaler med et stort antal fedtede dampe fra den tilberedte mad såvel som i badeværelser, hvor der er høj luftfugtighed.
 3. "Høj slidstyrke, uudslettelig" - Loftet malet med sådan maling kan vaskes med vand uden brug af vaskemidler.
 4. "Har smudsafvisende egenskaber, høj modstandsdygtighed over for slid ved intensiv vask." Dette er den bedste type vandbaseret maling. Det er tilladt at vaske overfladen dækket med maling af denne type ved brug af bløde vaskemidler.

Vandbaserede maling kan være blank og halvglans, mat og halvglans. Deres forskel ligger i det faktum, at uigennemsigtige maling lidt maskerer små overfladefejl og visuelt øger rummets højde. Men de er vanskelige at vaske. Overfladen, der er dækket med glansmaling, lettere at rengøre, er mere modstandsdygtig over for slid, men det viser små revner og andre fejl i loftet. Den bedste løsning - valget af halv-glans eller semi-matt maling.

Et andet vigtigt punkt. Det er nødvendigt at erhverve vandbaseret maling i en butik, der har et opvarmet lager. Faktum er, at når frysning nedbrydes malingens struktur, som ikke længere er genoprettet, når den optøes. Og det betyder, at den købte maling har mistet alle sine nyttige egenskaber.

Det anbefales at bruge vandbaseret maling, hvis formål er at male loftet. Det er perfekt fordelt over overfladen, praktisk talt ikke dråber, og har fremragende vedhæftning.

Forbereder loftet for maleri

Før du begynder at male loftoverfladen med vandbaseret maling, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde. Til at begynde med skal den frigøres fra hvidvaskning eller lag af gammel maling. For at slippe af med kridt eller kalk hvidvask skal du fugte det rigeligt med vand ved hjælp af en malerulle og derefter skrabe af med en mejsel eller stålspatel. Endelig vaske loftet med en svamp.

Fjern gammelt malingsjakke

For at opdatere loftet, malet med vandbaseret maling, vil det tage meget længere tid at udføre det forberedende arbejde. Det skyldes, at processen med at fjerne det foregående maleri selv er ret tidskrævende, da lagene i den gamle maling næsten ikke opløses i vand, og derfor er det ikke muligt at skrabe dem helt fra loftet. Oftest er dette arbejde reduceret til fjernelse af områder af exfolieret maling med en spatel.

For at lette dette ikke meget behagelige arbejde kan du bruge følgende teknik: fugt den gamle belægning med en stor mængde vand med en vandspray eller skumrulle. Denne procedure gentages to gange med et interval på 20 minutter. Fugt bør være godt at suge den gamle coating. Så skal du oprette et udkast ved at åbne alle døre og vinduer. Laget opsvulmet fra vand danner blærer, og det er ikke svært at fjerne den gamle vandbaserede maling med en spatel.

Det er nødvendigt at udføre dette arbejde meget hurtigt, så overfladen, der skal behandles, ikke har tid til at tørre. Derefter er det nødvendigt at behandle pletter fra fnug og rust med en 5% opløsning af kobbersulfat. Hvis der er svært at fjerne pletter i loftet, skal du bruge et af følgende sammensætninger:

  1. en opløsning af saltsyre, to eller tre procent koncentration (forsigtigt, forsøger at forhindre syre i at komme på huden, tørre pletterne);
  2. en opløsning af 20 dele knust kalk, fortyndet med en del linolie,
  3. en tyk opløsning af vand og kalk med tilsætning af denatureret alkohol (ca. 50 ml).

En hvilken som helst af de to sidste blandinger påføres i 10-15 minutter på forureningen. Gentag indtil de er helt fjernet. Normalt er to procedurer nok.

Hvis hvidvaskning er påført dit loft inden den aktuelle reparation, skal du læse, hvordan du vasker det i en anden artikel (der finder du også oplysninger om, hvordan loftet blev malet tidligere).

Loftniveau

Så snart loftfladen er helt rengjort, er det nødvendigt at justere det. Den er bedst egnet til dette tyndtlags kit, som har god vedhæftning, har god plastik og giver en glat overflade, som let kan poleres med fint kornet lakpapir. Putty kitt i loftet ved hjælp af en spatel.

Ofte er indretningen af ​​loftet lavet ved at anvende en særlig kittespidser på den på en olieklæbende bund, der er jævnt fordelt over overfladen med en rulle, børste eller spatel. Før dette er det nødvendigt at forsegle alle revner og sprækker i loftet og fylde dem med den forberedte sammensætning. For at putten helt kan fylde hullerne, skal de udvides lidt, før de påføres.

underuld

Den næste forberedende operation er primeren af ​​overfladen, som udføres af den samme maling. Den påføres i et tyndt lag. De giver det tørre godt, så fyldstoffet ikke kommer ud.

Den vigtigste fase af maleri

Maleri værktøjer

For at lave en højkvalitets maling på loftet med maling baseret på en vandig emulsion, skal du:

 1. maling børste til maling stød ledd mellem væg og loft, samt hjørnerne;
 2. smal børste til korrektion;
 3. pels, lang bunke rulle,
 4. bad under maling,
 5. ribbet overflade til ensartet fordeling af maling på overfladen af ​​rullen.

Farvning regler

ligesom med hvidvaskning med kridt, er det bedre at anvende det første lag maling parallelt med lysstrålerne fra vinduet, og det andet - parallelt med vinduesrammen

Mange ved ikke, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling korrekt. I de fleste tilfælde tager de ikke hensyn til under udførelsen af ​​malerier, retningen af ​​lysstrømmen og mange andre nuancer. Derfor er den malede overflade ujævn, med striber fra passagen af ​​en børste eller rulle, med lettere eller mørkere pletter. Følg disse regler for at forhindre dette.

 • Det er altid nødvendigt at male fra hjørner og samlinger mellem væggen og loftet. Samtidig er det fjerneste hjørne malet først i forhold til indgangsdøren. For at gøre dette er en bred pensel fugtet i halvdelen af ​​malingen, så forsigtigt presset ud for at fjerne overskydende. Gennem perimeteren er der lavet en passage i bredde fra 3 til 5 cm. På grund af dette vil der ikke blive beskadiget, når der males med en rulle yderligere, men det er ikke muligt at ødelægge loftet og væggene og hjørnerne.
 • Den vigtigste hvidvaskning af loftet med vandbaseret maling udføres med en rulle. Den er overlejret i tre passager, uanset hvilken type maling der vælges. Samtidig udføres den allerførste maling parallelt med lysets stråler, der falder fra vinduet. Den anden er vinkelret på den. Sidstnævnte bør altid rettes mod vinduet.
 • Hver efterfølgende farvning udføres kun på et godt tørret forrige lag. Det tager fra 8 til 12 timer.

Farvelægningsteknologi

 1. I et bad fyldt med maling, fugt valsen, og tre eller fire gange for at holde på en hård overflade. Dette gør det muligt for malingen at blive fordelt jævnt over rullen.
 2. Lav det første pass på loftet. Fra hjørnet på venstre side af væggen, der ligger overfor vinduet.
 3. Rullen skal flyttes fra venstre mod højre. Derefter ændres retning. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at malingen ligger i et jævnt lag uden synlige overgange. Du kan flytte rullen og W-formede bevægelser.
 4. At fjerne overskuddet af den påførte maling hjælper en sådan teknik: Når der ikke er maling tilbage på rullen, skal du sende dem på den malede overflade. Han vil absorbere alt overskud.
 5. I processen med at male, med en retningsstrålende lysstråle, kontroller farvekvaliteten.
 6. Brug af en ny rulle under den sidste farvning giver en ensartet overflade.
 7. Indtil malingen er helt tør, er der ingen udkast tilladt på værelset. Det anbefales at beskytte den malede overflade mod direkte sollys. Dette undgår farvning. Forsøg ikke at tørre den malede overflade med elektriske apparater.

Særlige egenskaber ved at male den plasterede overflade

Loftet, på hvilket gips er påført, kan males med en speciel sprøjtepistol eller en konventionel støvsuger. De giver en høj kvalitet, ensartet fordeling af maling på den gipsede overflade. På samme tid ligger det i et tyndt, lige lag. Det er bedst at male med sprøjtepistolen ved hjælp af en primer, der allerede er lavet med en rulle eller en børste.

Hvis hele teknologien i løbet af maling af loftet med vandbaseret maling blev nøjagtigt observeret, vil resultatet glæde dig over skønhed og ensartethed af overfladen.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling: nyttige anbefalinger

Ved reparationer i lejligheder bruger ofte vandbaserede maling. Dette er et meget populært materiale i dag, fordi det har flere fordele i forhold til andre malinger.

Først tørt hurtigt (ikke mere end to timer),

For det andet har de ikke en stærk lugt og er praktisk taget ikke-toksiske.

For det tredje kan de ved hjælp af Kohler få nogen farve. Tja, en god kombination af pris / kvalitet taler også for sig selv.

Ved første øjekast er der intet svært at male loftet med vandbaseret maling. Men her skal du tage højde for nogle funktioner. Først og fremmest er det nødvendigt at vurdere, hvordan loftets overflade er forberedt til maling.

Tag et kig på dit loft. Hvis hans tilstand er fremragende, dvs. Der er ingen områder af forskellig højde, revner, fremspring, og også der er ingen svamp og skimmelsvamp, så kom i gang! Først skal du bruge en spatel til at rense hele overfladen fra hvidvaskning eller gammel maling.

Så prime. Nu vil gipset ikke smuldre, og derfor vil den påførte maling ikke skrælle af. På grund af præ-priming vil vedhæftningen af ​​loftets overflade og laget af påført maling forbedres (vedhæftning), og malingsforbruget vil mærkbart falde.

Efter priming udfører vi kit, med hjælp fra hvilken alle fejl og mindre uregelmæssigheder i loftet bliver fjernet. Vi giver overfladen til at tørre godt, og derefter gå gennem trowel net - engang stor, den anden - fin. Nu er vores loft blevet helt glat.

Men de steder, der er kittet, skal genopbygges. Primeren har tørret op - og alt, du kan male.

Forberedelsesstadiet af overfladen, på hvilken svampen afvikles, vil være meget mere besværlig og langvarig. Hvis loftet er ujævnt, med betydelige fejl og uregelmæssigheder - også her bliver det nødt til at svede.

Først skal du bruge en sprøjtepistol eller en støvsugerpistol til grundigt at vådte loftet. Gammelt gips og hvidvask skal være godt gennemblødt, så spatelen kan bruges til at rense hele overfladen til betonpladerne. Hvis der var tapet i loftet, skal du forsigtigt fjerne nogen limrest. Nu vil vi godt imprægnere beton med midler til kamp mod en mug. Valget af sådanne midler er ret bredt, men eksperter anbefaler at anvende en antiseptisk primer. Det kæmper ikke kun med den eksisterende svamp, men forhindrer også dens dannelse i fremtiden.

Dernæst arbejder vi med penetrerende primer. Her er det bedre at bruge en pensel - det vil bedre mætte overfladen med uregelmæssigheder og slagg. Nu skal du justere loftet. Hvis dit loft er så ufuldstændigt, at der kræves meget mørtel til udjævning, så er det bedre at nægte at male og stoppe valget på varianten af ​​suspenderet eller strakt loft.

Nå, de, der udfører justeringen, skal du kontrollere ved hjælp af niveauet, hvor perfekt arbejdet er blevet gjort. Derefter pakker de resterende uregelmæssigheder to gange og rengør overfladen med et aftørringsnet. Og også to gange, ved først at bruge et stort gitter, så en lille.

Herefter bruger vi igen den gennemtrængende primer til den endelige overfladebehandling til maling. Vi giver et godt tørt - og det er alt, du kan gå videre til hovedstadiet - maleri.

Bestil op på en rulle, helst med en lang bunke og en malkebakke eller anden bred beholder, i hvilken du vil hælde malingen. Påfør en rulle på den og rul det godt, så maling suger hele bunken. Det er umuligt at rulle rullen på loftet, da malingen ikke påføres jævnt. Det er nødvendigt at male parallelle striber, som kun lidt overlapper hinanden (i en afstand på højst 2 cm). Tiden på at anvende et lag må ikke overstige 30 minutter, så du skal arbejde omhyggeligt og hurtigt uden at blive distraheret af uønskede forhold og samtaler.

Det ser ud som om der ikke er nogen problemer her, men du skal stadig være opmærksom på nogle funktioner.

Vandig emulsionsmaling danner ved tørring en glat skinnende film. Det er meget smukt, men kun hvis maleriet er udført korrekt. Hvis du maler loftet med kaotiske slagtilfælde, så vil alle mangler i klart lys være tydeligt synlige. Derfor påføres lagene vinkelret på hinanden, med det sidste lag, der skal påføres fra vinduet til den modsatte væg. Det er undertiden sagt, at det første lag passerer over solstrålen, og det andet er parallelt med det. Det er bedst at begrænse de to lag. Husk, jo tyndere lag af maling, jo mere jævnt lægger det sig og ser smukkere ud. Ja, og tørring vil ske hurtigere.

Anbefalinger til maling af loftet med vandbaseret maling

Sørg for at læse instruktionerne på malingen. Nogle typer af maling skal fortyndes med vand. I dette tilfælde skal vandet hældes i små portioner og blandes grundigt med en "mixer" - dyser på boringen. Hvis malingen ikke kræver fortynding med vand, blandes den simpelthen grundigt, fordi maling partikler tendens til at synke til bunden.

Man må huske på, at det første lag skal påføres hurtigt og jævnt og bevæger sig i en retning. Det er ønskeligt, at nogen hjalp dig, fordi side uregelmæssigheder af maleri er mere synlige. Det er bedre at fjerne dem med det samme. Når det første lag påføres, lad det tørre ud, da den vandbaserede maling tørrer hurtigt. Først efter det gælder et andet lag maling.

Hvis det første lag allerede er begyndt at tørre ud, og du har bemærket ujævnheder i farve, kan du ikke rette dem, kun forkæle alt. Frisk maling kan ikke påføres lidt tørret - der vil være sæler, der bliver mærkbare, når de tørres. Vent til det første lag er helt tørt, og anvend derefter det andet.

Hvis det ikke var muligt at male loftet godt på vanskelige steder (hjørner, led), kan du forsigtigt korrigere denne defekt med en børste. Men også efter fuldstændig tørring af hovedoverfladen.

Hvis du læser omhyggeligt artiklen, forberedt forsigtigt loftet, omhyggeligt malede det, efter alle anbefalingerne, så har du sandsynligvis en smuk glat overflade. Hvis alt er gjort rigtigt, vil sådan maling ikke skrælle i lang tid, og reparationer lavet på egen hånd vil gerne takke dig i lang tid.

Nu ved du hvordan man skal male loftet ordentligt. Vi ønsker dig tålmodighed og held og lykke under arbejdet!

Maling af loftet med vandbaseret maling - stadier af arbejdet

Der er forskellige muligheder for at afslutte loftet.

I dag er et stort udvalg af materialer til dette præsenteret i butikker. En af de mest populære og relativt billige er vandbaseret akrylmaling. Taket er ganske acceptabelt.

Mange mener, at en sådan finish er den mindst tidskrævende af alle eksisterende muligheder. Artiklen vil se om dette er tilfældet.

Materiale fordele: forbrugernes mening

Hvorfor vælger mange ejere præcis vandbaseret maling? Som forbrugerne selv siger, har dette materiale mange ubestridelige fordele.

Først og fremmest siger hjemmehåndværkere, at denne belægning tørrer meget hurtigt. I nogle tilfælde er det kun et par timer nok til dette. Mange mennesker vælger farve sammensætninger af denne type på grund af deres sikkerhed ikke kun for mennesker, men også for kæledyr.

Sammensætningen har ingen skarp eller ubehagelig lugt. Så efter ansøgning om at forlade rummet hurtigst muligt er det ikke nødvendigt. Sammensætningen kan gives en anden farve.

Til dette formål anvendes specielle vandbaserede farver. Hvis anbefalingerne følges, forårsager farvningsprocessen ikke mange problemer. Forbrugerne mener, at en af ​​de utvivlsomme fordele ved sammensætningerne er, at værktøjerne nemt kan rengøres efter påføring.

Sandsynlige vanskeligheder

Hvidvaskning med vandbaseret maling skal ske med høj kvalitet.

Ellers vil overfladen være synlige højdepunkter og pletter. Jeg må sige, at maleriet loftet med vandbaseret maling fra første gang måske ikke virker. Det er især svært at opnå en ideel overflade til dem, der aldrig har gjort det før.

Samtidig vil re-maling af loftet med vandig emulsionsmaling ikke skjule, men tværtimod øge synligheden af ​​defekter. Der er flere nuancer, der normalt ikke tages i betragtning.

Hvorfor vises pletter på overfladen?

Forekomsten af ​​fejl kan skyldes flere grunde. Først og fremmest skal du tage højde for de særlige egenskaber ved belysning i rummet, inden du blæser loftet med vandbaseret maling.

Spots kan forekomme, når du bruger komposition af dårlig kvalitet. Valget af værktøjet, hvormed maleringen af ​​loftet med vandbaseret maling skal udføres, bør behandles med stor omhu. En ukorrekt valgt eller ringe kvalitet rulle kan forårsage en ujævn fordeling af sammensætningen.

Hvordan får man det rigtige værktøj? Eksperter anbefaler ikke at vælge en velour eller skumrulle. Som de siger, er ejerne af de lokaler, hvor hvidvaskning af lofterne med vandbaseret maling blev udført, det bedste værktøj en lang bunke eller tråde.

Det skal også huskes, at efter tørring udgør sammensætningen en glat og temmelig holdbar film. Det kan give blænding i dagslys. Hvis teknologien til at male loftet med vandbaseret maling ikke overholdes, er arbejdet travlt, og optiske virkninger tages ikke i betragtning, så bliver overfladen simpelthen forfærdelig.

belysning

Inden du tærker loftet med vandbaseret maling, er det nødvendigt at evaluere funktionerne i fordelingen af ​​lys i rummet. Som regel skal du overveje gulvtypen. Hvis det er skinnende og glat (for eksempel parket, keramisk flise eller laminat), så vil belysningen på loftet være meget lysere end med en bunkebelægning.

I betragtning af den optiske virkning, som opnås ved at reflektere lys fra gulvet, er overfladen dækket med det første lag i retningen fra vinduet til den modsatte væg. Den næste, tværtimod parallelt med kilden til naturligt lys indtrængen ind i lokalet. Med en kaotisk fordeling af slagtilfælde kan en ret uforudsigelig virkning af "reflektion" opnås.

Coating sammensætning

For begge lag er maling af samme mærke påkrævet. Det ideelle er muligheden for, at blandingen kommer fra samme batch.

Hvis sammensætningen er frosset til en sådan tilstand, at is har dannet sig i det, skal du ikke bruge det. Under alle omstændigheder, som nævnt af herrerne, i et så fremtrædende område som loftet. I blandingen kunne der forekomme adskillelse af pigmentkomponenterne.

Før måling af loftet med vandbaseret maling skal den blandes grundigt. I blandingen bør ikke være en enkelt klump.

værktøj

Roller - den mest optimale enhed, der påføres vandbaseret maling til loftet.

Bedømmelse af ejerne af boliger viser, at anvendelse af blandingen med en pensel er en meget tidskrævende opgave. Desuden er sandsynligheden for dannelsen af ​​pletter og blænding i sidstnævnte tilfælde større. Velegnet til arbejde rulle lys gul.

Overfladebehandling

Denne fase er ifølge erfarne håndværkere afgørende for at male loftet.

Overfladen skal være tør og helt ren. For at suge den gamle belægning kan du bruge urinbørsterne eller en vandspray i en støvsuger. Hvidvask skal derefter rengøres med en spatel til betonbasen.

Derefter vaskes overfladen igen. Loftet må lov at tørre. Hvis overfladen var dækket med tapet, skal du fjerne alle rester af klæbemiddel.

Som bemærket af erfarne håndværkere fjernes det gamle overtrækslag sædvanligvis i hele lag. Overfladen skal rengøres grundigt, ellers vil den nye belægning falde ujævnt, med fejl, den passer ikke godt.

Mal loftet med vandbaseret maling: nuancerne

I arbejdet med at arbejde, som erfarne herrer siger, er der ikke et enkelt øjeblik, der ikke vil påvirke resultatet. I begyndelsen skal du læse oplysningerne på pakken, inden du rører maling. Nogle producenter anbefaler ikke yderligere fortynding med vand.

En sådan maling skal blandes grundigt direkte i fabriksbeholderen. Ellers er der risiko for at efterlade pigmentkomponenterne i dåsen. Erfarne lejlighedsejere beskæftiger sig med selvreparation, tilpasset til blanding af sammensætningen med en boremaskine og en speciel dyse-mixer.

Hvis blandingen skal fortyndes yderligere, skal det gøres ved at tilføje små portioner vand. Samtidig er det nødvendigt at blande sammensætningen kontinuerligt. Ved tilsætning af vand er hovedtræk ikke at hælde det for meget, da det ikke vil virke at "tykke" malingen.

Enhed for nemheds skyld

Efter at malingen er blandet, skal den hældes i en beholder med en bred bund. Til disse formål er en plastkuvette perfekt. Normalt bruges den til udvikling af fotografier.

Hvis en sådan enhed i huset mangler, er det helt muligt at erstatte det med en trækasse til frugt. Du skal først dække bunden med polyethylen.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling?

Malerullen skal dyppes i en beholder (et specielt malingbad) med sammensætningen og rulles over overfladen på den, indtil den er helt og jævnt fordelt.

For nemheds skyld er et langt håndtag fastgjort til instrumentet. Anvendelse af et lag kan kaldes det mest afgørende øjeblik. Som fagfolk siger, skal bevægelser være lige, hurtige og sikre.

I dette tilfælde bør vi ikke glemme retningen. Det første lag anvendes fra vindue til væg. Så snart malingen bliver lav, dyppes rullen igen i beholderen igen.

spidsfindigheder

Maling af loftet med vandbaseret maling er ikke så let arbejde. Det er nødvendigt at tage højde for en nyansering, når du anvender et lag.

Området dækket af sammensætningen bør ikke ses direkte fra bunden, men i en vinkel (ca. 30-40 grader). I dette tilfælde vil alle fejl og lagfejl være synlige. Det er naturligvis bedre, hvis der er en assistent, der fortæller dig, hvor der er uberørte steder.

Indtil malingslaget er tørt, kan fejl fjernes. Men efter tørring kan det kun forværre situationen. Som de siger erfarne herrer, er distraheret fra processen ikke anbefalet.

Maling af loftet med vandbaseret maling sker uden frokostpauser og røgpause. Anvendelsen af ​​det andet lag kan både rette fejlene og forværre dem. Det skal huskes, at genfarvning udføres efter tørring af overfladen.

Hvis det andet lag ikke løser defekterne, er den tredje tid til at anvende sammensætningen upraktisk. I dette tilfælde vil kun at fjerne hele dækningen og gentage processen fra begyndelsen.

Vi reducerer arbejdstiden

Enhver maleri, der arbejder med en pensel eller en rulle, betragtes som ret tidskrævende. Ofte tager processen meget tid.

Maling af loftet med vandbaseret maling med en airbrush vil betydeligt fremskynde processen. Denne mulighed for at anvende sammensætningen har en række funktioner. Overvej dem yderligere.

uddannelse

Mal, som når du anvender det med en rulle, blandes grundigt. I dette tilfælde skal du absolut eliminere forekomsten af ​​klumper i blandingen.

Hvis de forbliver, kan de tilstoppe sprøjtepistolen, og blandingen vil ligge ujævnt. Hvis det er meningen at give sammensætningen en nuance, tilsættes farve med blanding. Det skal hældes i små portioner.

Det er uacceptabelt at forlade pigmentpletter i malingen. Sammensætningen skal være ensartet. Erfarne håndværkere anbefaler at forberede malingen med en margen, fordi hvis den ender, og overfladen ikke er helt dækket, er det måske ikke muligt at finde en perfekt præcis tone.

Vigtige detaljer

Det skal huskes, at når blandingen sprøjtes i luften, hænger et tilstrækkeligt stort volumen af ​​den sprøjteforbindelse i luften. Det vil afregne ikke kun på den behandlede overflade selv, men på alle andre der er i rummet, uden at udelukke møbler. Derudover er det nødvendigt at beskytte ansigtet og især øjnene mod at blive sprøjtet maling.

Derfor skal arbejdet udføres i åndedrætsværn og briller. Alle møbler er bedre at tage ud af rummet. Hvis dette ikke er muligt, skal varerne forsigtigt dækkes med polyethylen, og fastgør det med scotch tape.

Arbejdsproces

Brug af sprøjtepistolen giver dig mulighed for at få den perfekte overflade uden defekter.

Ved påføring er det meget vigtigt, at laget er tyndt og ensartet. Umiddelbart inden påføring skal du tage sprøjtedysen lidt til siden og trykke den kort flere gange. Så snart sprayingen er ensartet, kan du begynde at påføre overfladen.

Sprøjtepistol skal opbevares i en afstand på ca. 30-50 cm fra loftet. En strøm af maling går lige vinkelret på overfladen.

Hvordan lette processen

Mentalt skal overfladen opdeles i firkanter.

Bredden af ​​hver bør være omtrent lig med armens længde. Farveområder skal udføres igen. Lagene påføres først tværgående og derefter langsgående.

Når du bruger sprøjtepistolen, kan du ikke stoppe eller ligge på et sted. I dette tilfælde vil laget være for tykt, eller malingen kan lække. Arbejdet skal ske i samme tempo.

Hvordan man anvender sammensætningen

Det anbefalede antal lag er tre. Hver ny anvendes kun efter tørring af den forrige.

Må ikke males med et frisk lag maling eller primer. Ellers vil blandingen falde dårligt og kan afskrække hurtigt nok. Dette vil føre til en fuldstændig omarbejdning.

For oprettelsen af ​​det første og tredje lag betragtes morgen og aften timer som den optimale tid, når rummet har godt dagslys og solens direkte stråler ikke er blinde. Selv om denne anbefaling ikke nødvendigvis følges nøjagtigt. Her er det vigtigste at se alle fejl i sammensætningen, og den vinkel, hvor lyset falder, var så tæt som muligt på konstanten for de reparerede lokaler.

Et af de vigtigste faser af indretning i ethvert værelse er høj kvalitet loftsfinish.

En løsning: Ring til en specialiseret brigade fra et byggefirma, der leverer tjenester af denne art. Moderne teknologier giver mulighed for at anvende snesevis af forskellige finish til loftet, men ikke alle ejere af en lejlighed eller et privat hus har råd til at betale for sådant arbejde. Derfor er den uafhængige proces til reparation af loftet stadig populær i dag, især for personer med en lille familieindkomst.

For nylig var de vigtigste materialer, der blev brugt til reparation af loftets overflade, kalk- og kalkmørtel. Men udviklingen af ​​moderne teknologier står ikke stille, så byggemarkedet i dag kan tilbyde forbrugere snesevis af enkle og højkvalitetsløsninger. Problemløsningen ved den gammeldags metode falder ind i baggrunden og bruges mindre og mindre i betragtning af kompleksiteten af ​​det forberedende arbejde og umuligheden af ​​at opretholde den ideelle tilstand i lang tid.

En af de mest populære måder at give loftet et frisk og smukt udseende er processen med at anvende vandbaseret maling. En af de vigtigste fordele ved denne teknologi er muligheden for let vedligeholdelse af overfladetilstanden eller hurtig restaurering.

På grund af sin unikke formel, som omfatter polymerer og pigmentstoffer, vandbaseret maling, der tørrer, frigiver og fordamper overskydende fugt, hvilket danner en holdbar og smuk belægning, som er resistent over for vask og destruktion. Produktets miljøvenlighed er blevet testet på forskellige måder og videnskabeligt bevist eksperimentelt.

I denne artikel kan du læse om de forskellige muligheder for at afslutte loftet.

Valget af vandbaseret maling til loftet

For folk der har besluttet at udføre reparationsarbejde på grund af vandbaseret maling, er der en vanskelig proces at vælge det rigtige produkt. Innovative teknologier har givet os mulighed for at skabe mange forskellige materialer, der afviger i pris, kvalitet og udseende.

I enhver professionel bygning kan du købe malingprodukter med forskellige tilsætningsstoffer:

 1. Akrylmaling
 2. Akryl maling med tilsætning af latex element
 3. Polyvinylacetatbaserede maling
 4. Silikone eller silicatbaserede maling
 5. Malinger med en høj procentdel af mineraler

Den nemmeste og billigste løsning - maling med polyvinylacetat. Den væsentligste ulempe ved materialet er manglende evne til at udføre vådrensning af overfladen efter påføring af produktet. Maling kan ikke bruges i rum med høj luftfugtighed.

Latex maling har en række fordele og er blandt de dyreste repræsentanter for vandbaserede produkter. Først og fremmest er det muligt at skjule nogle af overfladens ufuldkommenheder og den positive virkning af vådrensning.

Akrylmaling er et universelt middel - produkter kan bruges i alle lokaler, når der bruges vand og rengøringsmidler - skaderne på belægningen er minimal eller helt fraværende.

Silikatmalinger anvendes på steder med en hård belægning - beton, gips og stenoverflader.

Silikonbaserede vandbaserede maling er fremragende i værelser med høj fugtighed - i badeværelser og køkkener. Den specielle formel beskytter overfladen af ​​væg eller loft på en forsvarlig måde mod skadelige virkninger af svampe, skimmel og andre organismer.

Fortæl ikke altid sælgeren i hardwareforretningen: Meget ofte kan hans råd give den modsatte virkning i stedet for det forventede resultat fra køberen. Nogle gange anbefales butikken at købe en dyrere maling eller en, der udløber. Under alle omstændigheder skal det endelige valg efter eget valg udføres selvstændigt.

Når du vælger den rigtige maling, anbefales det at følge de officielle oplysninger og anbefalinger, som er skrevet på produktemballagen. Efter at have læst beskrivelsen af ​​malingen kan en person finde ud af:

 1. Hvilke typer maling arbejde er maling beregnet til?
 2. Produktforbrug pr. Kvadratmeter af den malede overflade,
 3. Graden af ​​skjul - malingens evne til effektivt at male over problem, mørke pletter og områder på overfladen af ​​loftet eller væggen,
 4. Malingens evne til at modvirke processen med vådrensning og brugen af ​​rengøringsprodukter.

Det fine udskrivning af nogle tekstafsnit på produktemballagen er et must-read, da det ofte er der, der indeholder hoveddelen af ​​nyttige oplysninger:

 1. Høj modstandsdygtighed mod tørt slid - overfladen malet med sådan maling kan aldrig vaskes, kun rensning er mulig,
 2. Anvendes i tørre rum med reduceret driftsbelastning - malingen kan ikke bruges i rum med høj luftfugtighed og et stort antal forskellige urenheder i luften, f.eks. I badeværelser eller køkkenrum,
 3. Uudslettelig, høj modstandsdygtighed over for slid - overfladen af ​​det malede loft kan udsættes for vådrensning uden brug af rengøringsmidler,
 4. Det har smudsafvisende egenskaber, høj holdbarhed med intensiv vask - malingen kan bruges i alle lokaler og underkastes en grundig rengøringsproces ved hjælp af forskellige vaskemidler.

Ud over ovenstående anbefalinger skal den person, der besluttede at købe vandbaseret maling tage højde for, at malingen er forskellig i nogle andre parametre. Maling kan være blank, halvglans, mat og halvglans. Mattoverflader er dårligt udsat for periodisk rengøring, men hjælper med at skjule nogle af fejlene i loftets overflade.

Glansfarve har de modsatte træk. Som erfaringerne viser, giver kombinationen af ​​halv-glans og semi-matt maling det mest optimale resultat. Eksperter anbefaler kraftigt at købe maling og lakprodukter i butikker med opvarmede lokaler, da lave temperaturer påvirker malingens egenskaber negativt.

Forbereder loftet for maleri

Før det primære malingsarbejde er det nødvendigt at forberede loftets overflade: hvidvaskning eller kridt fjernes i en befugtet tilstand med en spatel, den gamle maling fjernes med samme værktøj i lag i kødet før kitt eller gips. For at lette processen med at fjerne gammel maling anbefaler eksperter, at loftoverfladen bliver befugtet flere gange inden for et interval på 20 minutter ved hjælp af åbne døre og vinduer for at skabe et udkast indeni. Den gamle maling begynder at svulme, danne revner, hævelser - alt dette vil i høj grad lette processen med at rense loftet på unødvendige elementer.

Efter rengøring af loftet af den gamle maling eller hvidvask, før øjnene af rummets ejer kan forekomme ubehagelige pletter, som, hvis de ikke behandles på forhånd, muligvis kan ses senere gennem nye lag maling.

For at fjerne disse problemer anbefales det at bruge specialværktøjer: Små områder af rust og vandlækage skal behandles med 5% opløsning af kobbersulfat. Mere alvorlige forurenende stoffer behandles med andre opløsninger. Du kan bruge en opløsning af saltsyre i tre procent koncentration, et værktøj fremstillet af en del af tørringsolie og tyve dele knust lim, eller en opløsning baseret på vand, denatureret alkohol og lime.

Hver ejer af en lejlighed eller et privat hus ønsker at leve i ideelle forhold, så udjævning af nogle af fejlene i loftet er en nødvendig og obligatorisk fase af det forberedende arbejde. Til denne proces anbefales det at bruge et tyndt lagsparti - ethvert kittemateriale med en "finish" -mærkning er egnet til dette arbejde. Efter at have elimineret manglerne i loftets overflade, er det nødvendigt at tillade tid for kittet at tørre, hvorefter udføres slibeprocessen af ​​hele firkanten af ​​loftet, der arbejdes.

Loftet rengøres med en speciel slibemaskine eller sandpapir. Det er garanteret, at denne proces vil blive ledsaget af en stor mængde støv, derfor anbefales det at anvende et åndedrætsværn og andet personligt beskyttelsesudstyr. Det er tilrådeligt på tidspunktet for disse værker at åbne døre og vinduer for at skabe et udkast, der bidrager til hurtig rensning af atmosfæren inde i rummet.

Før du anvender de vigtigste lag af vandbaseret maling, skal loftet omhyggeligt primeres. For dette kan du bruge den samme maling og påføre den på overfladen med tynde lag og forsøge ikke at beskadige laget af kitt. Du kan bruge en speciel primer, som ikke efterlader brugen af ​​gule striber på overfladen af ​​loftet. Anvendt beskyttelsesfilm skal tørre ordentligt, så skynd dig ikke for at male loftet.

Den vigtigste fase af maleri

For ethvert byggeri eller reparationsarbejde er det nødvendigt at bruge et specifikt værktøj. Maling anbefales ved hjælp af:

 1. Maling børste - alle svære at nå pletter eller overgangen mellem væg og loft er malet. Undgår uautoriseret kontaminering af andre overflader.
 2. En børste med en lille arbejdsflade og hårdthed med høj densitet - giver dig mulighed for at udføre nøjagtigt korrektionsarbejde,
 3. Den lange bunke, pelsrulle - hovedværktøjet til maling af hele loftet,
 4. Bakke under maling - giver dig mulighed for at spare forbrugsstoffer og bidrager til en mere præcis proces af maling,

Der er en række ekstra materialer og værktøjer, der kan lette malerens arbejde, men de er ikke obligatoriske og uundværlige. Arbejde med maling, selv en meget ryddelig person, kan ikke være helt forsikret mod at få maling og lakprodukter på malerens hud og tøj.

Derfor anbefales det at bruge gamle tøj, der helt dækker kroppen, det er tilrådeligt at bære bygningshandsker på dine hænder, lette handsker, beskyt dine øjne med specielle briller. For at rengøre værktøjet, tøjet og huden efter afslutningen af ​​arbejdet skal du bruge forskellige specialværktøjer. Det anbefales at købe dem i butikken på forhånd og holde det tæt ved hånden, da det ikke er tidligt at vaske rullen eller børsten, tørre ud hurtigt og genoprette deres arbejdstilstand for at være problematisk.

Processen med at male loftet, som mange tror, ​​er simpelt: Du tager en rulle, dypp den i maling, rul den over loftet. Men det er ikke helt sandt: Der er en række nuancer, der påvirker det maleriske lofts endelige udseende. Når du bruger de samme materialer, men arbejder på helt forskellige måder, kan du få to helt forskellige lofter.

I maleriets erhverv er der forskellige specialkoncepter, som for eksempel lysfluxets retning. Forkert valg af målretningen loftet kan føre til fremragende synlighed af sporene af rullen eller børsten, hvilket vil have negativ indvirkning på det færdige overflade.

Det første skridt er at gå rundt om loftets omkreds med en pensel - strimler på 5 cm vil være mere end nok. Dette gør det muligt ikke at ødelægge det sted, hvor væggen er forbundet med loftet under videre arbejde med en rulle.

Hovedmålingen af ​​loftet opstår i tre faser:

 1. Det første lag påføres i samme retning som lysets stråler falder fra rummets vindue,
 2. Anden gang malingen påføres vinkelret på det første lag,
 3. Det sidste lag. Retning mod vinduet.

Følgende malingslag må ikke påføres på en våd overflade - det er nødvendigt at give hvert lag helt tørt. Afhængig af loftets temperatur og materiale finder tørring sted indenfor 8 til 12 timer.

Malerieteknologien er som følger: - Malingstanken er fyldt med forbrugsstoffer - Rullen ruller, indtil arbejdsfladen er helt dækket - Malingen skal påføres i lige lag, hvis det er nødvendigt - Overskuddet kan rulles ud til et jævnt lag - Lakens kvalitet kan kontrolleres en lys lyskilde, for eksempel en elektrisk glødelampe - hvis det er muligt, brug en ny rulle til hvert lag af maling - dette vil give loftet ensartethed - tørring af lag af maling skal forekomme gå naturligt uden brug af forskellige udstyr

- det er ikke tilladt at lave udkast under tørreprocessen af ​​loftoverfladen.

 • otdelka-expert.ru
 • otdelka-expert.ru
 • www.syl.ru
 • kvartirnyj-remont.com

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.