Hvad er levetiden for hævede lofter

For nylig er en sådan tagbeklædning som stræklofter blevet meget populær. Naturligvis er hovedproblemet for dem, der ønsker at få en nydimensioneret belægning, levetiden for suspenderede lofter. For at forstå dette problem skal du være opmærksom på følgende faktorer.

Typer af stræklofter

Skel denne belægning ud fra flere grundlæggende egenskaber:

Til dato er stræklofterne lavet af PVC og stof. Hvert af materialerne adskiller sig fra hinanden i ikke kun udseendet, men også forskellen i installation og drift.

Til fremstilling af filmlofter anvendes højstyrkemateriale, der kan modstå strækning, men denne film modstår ikke den mindste mekaniske indvirkning. Du skal også tage højde for, at arealet af PVC-lærred ikke overstiger 2 kvadratmeter, og i store lofter skal du tilslutte belægningerne af belægningen med en speciel søm.

Men filmovertrækningen har positive sider:

 • det passerer ikke fugt, derfor i tilfælde af oversvømmelse vil hun redde lejligheden fra spildevand;
 • Efter oversvømmelse kan du forsigtigt dræne vandet og genstramme loftet, og belægningen vil ikke blive beskadiget.

Hvad angår filmloftens levetid, gives producentens garanti i mindst 10-12 år. Det er kendt, at lofter i europæiske lande kan vare op til 25 år. Når man vælger et materiale, er det derfor bedre at overbetale lidt for et velkendt mærke, men for at opnå en høj kvalitet og holdbar belægning. For at ændre livet på et sådant strækloft kan det være en dårlig installationskonstruktion og dårlig pleje.

Sådan plejer du stræklofter lavet af PVC

 1. Håndter skarpe genstande, der kan beskadige overfladen. Medbring forsigtigt møbler eller andre strukturer med skarpe hjørner. Skæring tapet og installation af belysningsarmaturer skal overlades til fagfolk, der tidligere har ramt PVC-lofter.
 2. Vinyl del af designet kan ikke males.
 3. Begræns pludselige temperaturændringer.
 4. For at rengøre belægningen mod forurening, brug en blød klud eller serviet.
 5. Begræns knivens kontakt med metalgenstande.
 6. Brug ikke alkohol eller sure produkter til at rengøre loftet.
 7. For at få et egnet rengøringsmiddel til vask af en sådan belægning, opløs en lille flydende sæbe i varmt vand og påfør det resulterende skum til belægningen.
 8. Brug ikke vaskemidler med ikke-opløselige partikler.
 9. For at kluden skal opretholde sin originale glans i lang tid efter rengøringsprocedurer, skal den gnides med et serviet med en opløsning af ammoniak eller et middel til vask af spejle og vinduer.
 10. Hvis du vælger kinesisk og russisk lavet lofter, skal du prøve at vaske en sådan belægning ikke mere end en gang hvert halve år, da de er mere tilbøjelige til at tabe farve og ridser og mikroskader.

Hvad skal man gøre i tilfælde af skade

Hvis der opstod en lille nødsituation i huset, er der ingen grund til panik, fordi det i nogle tilfælde ikke er svært at genoprette belægningenes integritet. Hvis du er oversvømmede naboer, skal du først og fremmest slukke for lejligheden ved at slukke for maskinerne. Prøv at hjælpe med at stoppe vandstrømmen så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har erfaring med genopbygningen af ​​hævede lofter, skal du ringe guiden. For en kvalificeret specialist tager det ikke lang tid at skylle vandet, behandle loftet med et antisvampemiddel og returnere belægningen til dets tidligere udseende.

Den væsentligste ulempe ved stofbelægninger er manglende evne til at opnå en blank effekt. Levetiden for sådanne produkter under garantien på 12 år, men generelt med passende pleje er 15 år en standardfigur for sådant materiale.

Tekstilmateriale har en række fordele frem for PVC:

 • stof lofter stærkere end filmen om et par dusin gange;
 • han opholder sig alle klimaændringer;
 • stof lofter tillader luft;
 • egnet til installation ikke kun i værelser, men også på gaden;
 • støv er ikke tiltrukket af stoffet;
 • For at opdatere et sådant loft er det nok at male det med en vandopløselig maling.

For at stræklofterne skal kunne tjene i lang tid, anbefales det ikke at hænge dem i køkkenet eller i lokaler, hvor de kan blive udsat for fedt eller røg. Malte lofter bør ikke være mere end 7 gange for at begrænse muligheden for sagging.

Læs anmeldelser fra dem, der har erfaring med dette materiale, vi kan drage følgende konklusioner:

 1. Streklofter, på trods af deres skrøbelighed, kan vare i ti år eller mere.
 2. Det er meget nemt at passe på dem, da de har støv- og vandafvisende egenskaber.
 3. På grund af det store udvalg af teksturer og materialer passer de perfekt ind i ethvert interiør.
 4. Muligheden for foto- og 3D-udskrivning giver dig mulighed for at vælge et tematisk loftmønster til enhver smag.

Livstidsstræklofter: regler for drift, vedligeholdelse og reparation

Loft: og efter 10 år som nyt

Sammen med den visuelle appel og fremragende præstationsegenskaber er en anden fordel levetiden for stræklofter. Normalt er loftlofterne mere holdbare end lofter, færdig med mere traditionelle teknologier. Derudover kræver strækloftet ikke særlig pleje, og om nødvendigt er det ret nemt at reparere.

Strækloft: sigt og regler for drift

Hvor længe vil strække loftet?

Det faktum, at strækloftets levetid er lang nok - vi ved allerede. Dette nævnes i specialiserede udgaver, og på byggepladser, og - oftest - i reklamematerialer fra virksomheder, der installerer stræklofter. Men hvor meget er dette "langsigtet"?

Som regel giver et strækloft en garanti fra 10 til 15 år. Det betyder, at strækloftet ikke vil tabe sin visuelle appel eller ydeevne gennem hele denne tid.

Et korrekt installeret loft skal:

 • Bliv glat og glat
 • Ikke sag;
 • Passer ikke fugt (dette punkt gælder for vinyllofter og for nogle stofbaserede lofter);
 • Vedligehold den oprindelige farve, samt konturer og lysstyrke af mønsteret på loftet.

Garantiperioden for sådanne lofter afspejler imidlertid ikke ret korrekt den nuværende situation. Forudsat korrekt installation og vedligeholdelse samt - i mangel af skade kan strækningstaket vare op til 30 år.

Regler for brug af strækloft

For at spændhyllerne skal kunne betjene den periode, der er tildelt den med en garanti, og endnu bedre - at overskride det, er det nødvendigt at følge en række krav til installation og drift af loftet:

 • Den vigtigste betingelse, der sikrer en lang levetid i loftet er selvfølgelig den korrekte installation. Det er derfor, når du spørger dig selv: Hvilket strækloft, der skal vælges, er det primære valg af installationsfirmaet. Faktum er, at i tilfælde af krænkelser af installationsteknologien vil selv det højeste loftsloft miste sit udseende i løbet af et par år.

Korrekt installation er en garanti for lang levetid.

Vær opmærksom! Hvis du selv planlægger at installere loftet selv, skal du omhyggeligt studere alle tilgængelige materialer og producentens anbefalinger. Nå, i installationen er du nødt til at handle meget omhyggeligt, fordi du ikke er en professionel installatør, risikerer du at gå glip af nogle uklarheder.

 • Den næste betingelse er overensstemmelse med temperaturparametrene for driften. Først og fremmest vedrører det strakte polyvinylchloridlofter, som under påvirkning af lave temperaturer (for eksempel efter at have stået i et par måneder i et uopvarmet sommerhus) hurtigt bliver ubrugelige.
 • Også alvorligt forkorte holdbarheden af ​​stræklofter mekanisk skade. Skæring eller punktering af PVC-stoffet ødelægger ikke blot loftets udseende, det bryder også dens vandtætningsfunktion.

Som du kan se, at følge disse regler er ret simpelt. Men for at kunne betjene strækloftet længere, skal du sørge for det på en bestemt måde.

Pleje og reparation

Pas på stræklofter

Stræklofter er meget uhøjtidelige i omhu, og det er deres ubestridelige fordel i forhold til andre metoder til at afslutte loftet (se Sådan vasker du stræklofter - spørgsmål og svar)

Og for at opnå et tilfredsstillende resultat skal strækloftet rengøres i henhold til visse regler:

Mit loft er korrekt!

 • For at vaske strækloftet på basis af en polyvinylchloridfilm må der ikke anvendes vaskemidler, der indeholder opløsningsmidler (f.eks. Glasskiver) samt rengøringsmidler med slibende partikler. Stoffets lofter er mere modstandsdygtige, men deres for aggressive husholdningskemikalier kan skade.
 • Også eksperter anbefaler ikke brugen af ​​sæbeopløsninger. Selv om de ikke er i stand til at beskadige strækloftets lærred, forlader de svære at fjerne pletter på overfladen.
 • Svampen til vask af strækloftet skal være blødt, mens efter bearbejdning skal loftets overflade ikke indeholde fibre af det materiale, hvorfra svampen er lavet.

Vær opmærksom! Børster til vask af strækloftet er uegnede, fordi selv de blødeste børster kan beskadige stoffet eller forstyrre mønsterets integritet.

 • Den bedste måde at opretholde et strækloft på er at regelmæssigt tørre loftet med en blød svamp dyppet i varmt vand. På grund af de antistatiske egenskaber af lærredet til en række modeller af stræklofter (de afviser støv og snavspartikler), vil en sådan pleje være mere end nok.

Men i nogle tilfælde er simpel vedligeholdelse ikke nok - og i tilfælde af alvorlige problemer skal det nedhængte loft repareres.

Stræk loft reparation

Normalt kræver lofter ikke alvorlig reparation - de er udformet således, at de med held modstår de fleste ydre påvirkninger. Men hvis loftet stadig er beskadiget, er det bedre at levere reparationsarbejde til fagfolk.

Stretch loft cut

Men nogle handlinger kan tages uafhængigt:

 • Hvis loftet på PVC-folien er beskadiget (skåret eller punkteret) - skal du klare klippets kanter så hurtigt som muligt, så de ikke afviger. For at gøre dette kan du bruge tape eller tape. Derefter skal du ringe mesterne til reparationen af ​​strækloftet, da det er ret svært at forsegle skaden på strækloftet selv og samtidig - for at forsegle strækloftet ordentligt.
 • Stofstræklofter repareres lidt lettere. Et plaster af samme stof som selve loftet påføres skaden og limes med stoflim.

Vær opmærksom! For at forhindre skadestedet er så mærkbart, anbefales det at male det med maling af samme farve som loftet selv.

 • Oversvømmelse er en anden almindelig begivenhed. Under oversvømmelsen akkumuleres en betydelig mængde vand i rummet bag strækloftet. Der er to scenarier her: Hvis en lysekrone er installeret i loftet, demonteres den, og vandet drænes gennem monteringshullet. Hvis loftet er solidt og derefter fjerner vandet, demonteres loftet på den ene side, hvorefter vandet drænes i den substituerede beholder (for detaljer, se Oversvømmet loft, eliminering af konsekvenserne af ulykken)

Overholdelse af reglerne for drift, korrekt vedligeholdelse og rettidig reparation kan betydeligt forlænge stræklofternes levetid. Så hvis du gør det rigtigt - vil det ophængte loft dekorere din lejlighed i mere end et dusin år.

Hvor længe kan strække lofter sidste?

I dag er en af ​​de mest populære typer lofter stræk. Den er præsenteret i flere sorter og teksturer. Populariteten af ​​spændende lærred er indlysende, fordi de ser smukke og moderne ud. Men mange spørger et meget aktuelt spørgsmål: Hvor meget tjener dette loft?

Svaret på dette spørgsmål, såvel som nogle andre lige vigtige, vil du lære i denne artikel. Derudover vil du lære om funktionerne i lofter af denne type samt nogle hemmeligheder for at forlænge levetiden for disse produkter.

Særlige egenskaber

Streklofter fra forskellige producenter har vist sig varige og pålidelige i mange års drift. De ser smukke, moderigtige og moderne ud. Kvalitet lærred fra dokumenterede producenter, der er lavet på kraftigt og moderne udstyr, kan nemt tjene op til 20 år. Grundlæggende giver producenterne en garanti for 10-15 år, men omfanget af denne periode kan variere fra større til mindre.

I lang tid skal udseendet af et loft af høj kvalitet ikke ændre sig. Hver dag skal det se ud som nyt. Det er meget vigtigt at tjekke hos fabrikanten efter eget valg, hvor mange liter vandet, som det hævede loft kan modstå i tilfælde af oversvømmelse. Det menes at tallet skal gå op til hundrede liter.

Ifølge mange eksperter, hvis det hængende loft er installeret korrekt, under hensyntagen til alle de tekniske krav, såvel som ved brug af kvalitet og dokumenterede materialer, vil det tjene dig i mange år uden problemer og ekstra pleje.

Hvis der er en omhyggelig holdning til loftet, vil naboerne ikke oversvømme det regelmæssigt, og det vil ikke blive permanent beskadiget af eksterne faktorer, så der er ikke noget at bekymre sig om. Dit loft kan nemt tjene og alle tredive år.

Hvordan forlænges livet?

På trods af at strækloftet ikke kræver nogen specifik vedligeholdelse og permanent reparation, er mange kunder stadig interesserede i, hvordan man forlænger levetiden. For at gøre dette behøver du bare at følge de grundlæggende regler, som ofte kunder bliver informeret af kvalificerede håndværkere, når du installerer loftet:

 • For loftet til at tjene dig i mange år, for installationen, bør du kun vælge velprøvede virksomheder og håndværkere, der har været involveret i denne form for efterbehandling i årevis.
 • Hvis du selv skal installere spændingsarket, skal du være forsigtig. Læs installationsanvisningerne detaljeret og konsulterer stadig mesterne.
 • Stræklofter kommer i flere former. Hvis rummet ikke er opvarmet og er koldt, er det bedst at købe et stof. Filmsortet bør opgives, da et sådant loft kan knække eller deformere ved minus temperaturer. Filmkanaler vælges udelukkende til opvarmede lokaler.
 • Den største fare for hængende lofter er eventuelle ridser og punkteringer. De ødelægger ikke kun det æstetiske udseende af lærredet, men reducerer også dets levetid.

Hvordan pleje og vaske?

For at øge spændingsstofens levetid væsentligt anbefales det at tage det ordentligt og effektivt ud. Det er ikke nødvendigt at vaske det hver dag, men du bør ikke glemme nogle vigtige punkter:

 • For at rengøre og vedligeholde loftet er det meget vigtigt at vælge det rigtige rengøringsmiddel. Det bør ikke være hårdt; desuden bør det ikke indeholde opløsningsmidler, slibemidler og klor.
 • Brug ikke grove svampe og hårde børster til at rengøre stoffet, hvilket kan beskadige overfladen af ​​produktet. Det er bedst at bruge almindeligt og harmløst bomuldsstof eller ruskind.
 • I mange specialbutikker kan du nemt finde specielle produkter til vask af lofter.
 • Nogle gange er det tilladt at bruge aerosoler og sprøjter, der er beregnet til rengøring af briller og spejle til vask af spændekluden.

Hvad angår hyppigheden af ​​vedligeholdelse af loftet, så er alt individuelt. Vådt rengøring af denne type loft anbefales hver 6 måned. Undtagelserne er badeværelserne og køkkenerne, hvor der på grund af visse omstændigheder skal gøres renere lidt oftere. Loftet skal vaskes, da det bliver snavset, men samtidig er det meget vigtigt at forhindre dannelsen af ​​grimme mørke pletter af fedt og støv, især når det kommer til køkkenet.

Hvis du regelmæssigt tager højde for loftet, må du ikke lade det hele blive oversvømmet og vil ikke beskadige det med rengøringsmidler, så det vil helt sikkert tjene dig i rette tid. Og højst sandsynligt vil denne periode blive væsentligt øget.

Livstidsstræklofter - hvad påvirker denne faktor?

I denne artikel vil vi overveje et emne som levetiden for stræklofter. Stræklofter har mange fordele, hvoraf den ene er holdbarhed og pålidelighed.

For at belægningen skal vare i mange år er det imidlertid nødvendigt at sørge for, at det er korrekt og iagttage de grundlæggende regler, når det anvendes.

Hvor meget kan et strækloft tjene?

På høj kvalitet lærred lavet på moderne importeret udstyr, giver producenten en garanti på femten år. Med andre ord, i 15 år vil belægningen ikke forringes, det forbliver glat og perfekt jævnt.

Under hele denne tid skal loftet se ud som om det kun blev installeret i går. Det bør ikke hænge. Filmen skal modstå omkring hundrede liter vand i tilfælde af oversvømmelse. Over tid bør farven ikke falme eller knække materialet.

Hvor lang tid tjener det nedhængte loft i overensstemmelse med alle krav? Hvis lærredet blev installeret i henhold til alle reglerne og i garantiperioden var det omsorgsfuldt i overensstemmelse med reglerne, kan dækningen vare i mere end 25 år. Ved omhyggelig brug vil holdbarheden af ​​et spændingsstof nå op til tredive eller endog tredive og fem år.

Hvordan forlænges driftstiden?

Hvis du følger de grundlæggende regler, vil dækningen glæde for snesevis af år.

Installationsarbejde skal overlades til højt kvalificerede specialister. For at gøre dette skal du vælge det firma, der leverer sådanne tjenester i tre år, ikke mindre. Et sådant udtryk tales om en pålidelig og bevist organisation.

Men hvis du skal installere kluden selv, så skal du i dette tilfælde omhyggeligt læse instruktionerne, for dette bør du læse producentens anbefalinger.

Tip: Hvis rummet ikke opvarmes, skal filmbelægningen kasseres, da det ikke tåler negative temperaturer. Ved - 5 ° C begynder lærredet snart at knække og deformere.

For sådanne lokaler er det bedst at vælge et stofbelægning, da det er mere modstandsdygtigt mod temperatur ekstremer.

Stor skade på overfladen forårsager udskæringer og punkteringer. Sådanne defekter påvirker udseendet negativt. Ud over de grundlæggende regler påvirkes loftsens holdbarhed af den måde, hvorpå den efterlignes. Spændingsstrømens levetid vil stige betydeligt, hvis overfladen er ordentligt set.

Først og fremmest bør du være opmærksom på det valgte værktøj. Det bør ikke indeholde opløsningsmidler og slibemidler, da de påvirker stoffet negativt. Derfor skal du være fortrolig med indholdet inden du vælger en vaskemiddelkomposition.

Det er bedst at bruge et specielt værktøj beregnet til vask af lofter. Sprayer og aerosoler, der er egnet til vask af spejle, er imidlertid også egnede. Du kan bruge de improviserede vaskemidler: vaskemiddel og vaskesæbe.

Pas på, når du vælger stof og børster. En hård børstet børste virker ikke. Mops og skarpe genstande bør også undgås, da de kan beskadige overfladen.

Dækslet kan tørres af med en vaskepind, blød bomuldsduk eller serviet. Det er tilladt at rengøre kluden med en støvsuger, det vigtigste er, at børsten skal være med en blød børste og være i en afstand på 2-4 cm fra belægningen.

Hvor ofte skal jeg vaske loftets overflade?

Våd rengøring er tilstrækkelig til at holde hver sjette måned. Bortset fra køkken og badeværelse. Køkkenet bliver konstant kogt, så gasser, sod og fedt sætter sig hurtigt på gulvet. På badeværelset dannes kondensdannelser, som ødelægger udseendet.

For at vaske overfladen med improviserede midler er det nødvendigt at fortynde pulveret / sæbet i varmt vand (varmt vand virker ikke).

Til notatet: For at undgå skilsmisser skal dækket tørres ikke med cirkulære bevægelser, men translationelle. Hvis overfladen er blank, så er det umagen værd at bruge ammoniak.

Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at driftstiden for lofterne vil vare meget længere.

Strek loft hvor meget er

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Strek loft hvor meget er

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Hvor meget tid strækker loftet?

Kunder, der planlægger at installere et strækloft hjemme eller på kontoret, står over for en række problemer, der vedrører denne type belægning. Ofte forsøger de at regne ud, hvor meget tid der er strakt loft. Faktum er, at spændingsstrukturer ofte installeres i lokaler, hvor folk allerede bor eller arbejder. Derfor kan langsigtede reparationer være en hindring for de daglige aktiviteter og liv.

Hvor lang tid tager det at lave et lærred?

Faktisk er der ingen grund til at bekymre sig om tabet af værdifuld tid, når man installerer et strækloft: installation af strukturer sker hurtigt og uden dannelse af affald. Installation kræver ikke langsigtet forberedelse af bundloftet, som normalt er nødvendigt for andre typer loftbelægninger. Derudover skal reparationen ikke efteråret rengøres. Montering af spændingsstrukturer kan forekomme selv i et rum, hvor møbler allerede er installeret. Det vigtigste er at dække det med en speciel konstruktionsfilm.

Men før man går videre til spørgsmålet om hvor meget tid strækningstaket er lavet, skal man forstå, hvor længe fremstillingen tager. Det afhænger af dette, hvor hurtigt vil du kunne nyde den pletfri skønhed af en helt jævn dækker over dit hoved.

Forberedelseshastigheden for lærredet af den ønskede farve og tekstur afhænger af det firma, som du drejede om. Hvis du bestilte installationen fra et firma, der ikke har sin egen fabrikation til skæring, svejsning og svejseparametre, skal du højst sandsynligt vente på, at loftet skal installeres i lang tid. Faktum er, at installationsprogrammet skal bruge tjenester fra et tredjepartsfirma til at fremstille internettet. I dette tilfælde vil der blive brugt meget tid på overdragelsen af ​​produktionsordren og venter på køen for at blive accepteret i arbejdet og levering af det færdige web til installationsfirmaet.

For at undgå unødvendige processer og fremskynde fremstilling af strækloftet anbefaler vi at du kontakter Mossing. Vores eksperter vil udføre måling på et passende tidspunkt for dig, inden for et par timer vil overføre strukturens dimensioner til produktion. Vores fabrik har alt hvad du behøver for at gøre tøj til stræklofter af enhver kompleksitet. Din dækning vil være klar inden for en arbejdsdag. Hvis du ønsker at dekorere dit interiør med et billedtrykloft, vil ordren være klar i 2-3 dage efter layoutet er godkendt. Også med os kan du bestille en bestilling til originale udskårne lofter, som vi forbereder os til installation på bare en uge.

Så snart lærredet er klar, vil vores herre ankomme til anlægget for at påbegynde installationen af ​​strukturen.

Hvor lang tid tager installationen?

Hvor meget tid strækker loftet efter fremstillingen? Svaret på dette spørgsmål afhænger af følgende faktorer:

 • Antallet af hjørner i rummet
 • design kompleksitet;
 • Styrken af ​​belægningen, som profilerne vil blive fastgjort til
 • type materiale
 • antallet af spotlights;
 • loft højde;
 • tilgængelighed af møbler på værelset.

I gennemsnit tager installation af et strækloft i et område på 15-20 kvadratmeter fra 2 til 4 timer. I badeværelser med et lille område kan erfarne håndværkere installere loftet på kun 1,5-2 timer. Sådanne figurer vedrører udelukkende lofter med en enkel enkeltkonstruktion i et rum med 4-6 vinkler. Hvis der er krumme sektioner, en niveauovergang, og det er nødvendigt at omgå rør, kolonner eller andre elementer, vil installationstiden være længere.

Den største fordel ved stræklofter over andre færdiggørelsesmetoder er netop installationens hastighed. Men hvis du har bestilt en kompleks flerniveaustruktur i et rum, hvis område overstiger 40-50 kvadratmeter, bør du ikke forvente at arbejdet vil blive gennemført på en arbejdsdag. I sådanne tilfælde kan installationen tage 2 skift.

Hvor meget tid et strækloft er lavet, afhænger også af overfladens styrke, der bruges til at fastgøre profilerne. Faktum er, at materialet skaber en tilstrækkelig stærk spænding, så hvis du vedhæfter profilen til en væg eller et loft, der ikke er i stand til at modstå belastningen, kan duken forsvinde. For at forhindre dette skal håndværkerne bruge tid til at styrke bundfladen.

Installation af strukturer fra PVC-film tager mere tid end at installere stoflofter. Dette skyldes behovet for at forvarme materialet for at gøre det elastisk. Høje lofter og møbler placeret i rummet er faktorer, som også reducerer installationshastigheden. Du skal også huske, at jo flere spotlights og lysekroner vil blive installeret i loftet, jo mere tid vil det kræve til installation. Installation af en enkelt spotlight tager i gennemsnit 15-20 minutter.

Ønsker du at få et højkvalitets stretchloft så hurtigt som muligt, bestil installationen hos Mossing. Vores håndværkere har mange års erfaring med spændingsstrukturer af forskellig kompleksitet, derfor garanterer de høj installation og et uovertruffen resultat!

Livstidsstræklofter

Stræklofter - en fantastisk måde at give rummet et æstetisk og pænt udseende. På hjemmemarkedet forekom de forholdsvis for nylig, men dette forhindrede dem ikke i hurtigt at blive salgsleder blandt de færdige materialer til loftet. For oplysninger om, hvilke typer lofter, hvor lang levetid disse produkter har, og hvordan de skal passe dem, læs vores artikel.

Særlige egenskaber

Streklofter er et lærred af et specielt materiale og tjener som en dekorativ belægning, som ofte matches med farven på det samlede interiør. Montering af lærred udføres ved hjælp af en speciel profil og guider.

Udvalget af stræklofter består af en række forskellige modeller, der afviger fra hinanden i størrelse, farve, materiale. I grund og grund bruges perforeret vinyl stof til at skabe strækstoffer. Dens funktion består i holdbarhed, harmløshed, miljøvenlighed, brandmodstand. Om nødvendigt kan du demontere strækloftet uden at skade lærredet.

På grund af dets sammensætning og fremragende præstationsegenskaber komplementerer spændingsstrukturerne perfekt til ethvert sted. Filmtykkelsen er mindre end en millimeter, så denne indretning overbelaster ikke understøttende strukturer.

Typer af malerier

På trods af den store mangfoldighed af disse canvases rækkevidde kan de opdeles i kun to typer:

 • PVC filmbaner;
 • stofservietter.

Installation af filmdug sker ved hjælp af specielle varmepistoler. Men stoffet er monteret på en baguette, der er fastgjort til væggen eller loftet.

Også lærredene er matte, glatte, satin, spejl, tekstureret. De ser særligt godt ud i konstruktioner på flere niveauer. Gennem spillet af farve kan du opnå fantastiske resultater. Takket være moderne fotoprintteknologi kan i dag ethvert billede anvendes på lærredet - landskab, nathimmel, geometriske mønstre, blomstermønstre og meget mere.

Produktets levetid

Næsten alle producenter af disse produkter hævder, at holdbarheden af ​​strukturer når 10-15 år. Praksis viser, at spændingsstrukturer med rigtig pleje og overholdelse af reglerne for installation virkelig kan klare en så lang periode uden tab af ydeevne.

Korrekt installeret loft skal være glat og jævnt. Lerret må ikke sag og knække, stof og vinylprodukter bør ikke passere fugt. Lysstyrken af ​​farver og konturer af billedet bør forblive i sin oprindelige form.

Eksperter siger, at det er muligt at forlænge strækloftets levetid til 20-30 år.

For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

 • Stol på installationen til fagfolk. Vælg et firma kendt for dets gode stående og anmeldelser. Monter om nødvendigt loftet manuelt, følg eksperternes anbefalinger.
 • Når du vælger et produkt til et uopvarmet rum, er det bedre at give film eller stofstrukturer, der tåler lave temperaturer, bedre end andre.
 • Undgå udskæringer, ridser, punkteringer. Sådan skade kræver reparation, hvilket reducerer produktets levetid betydeligt.

Spændingsstrukturer er nemme at betjene.

Det vigtigste er at vælge det rigtige værktøj og følge råd fra eksperter, og så vil dit loft skinne og skinne, selv efter flere år:

 • Normalt udføres vådt rengøring hvert par måneder. Undtagelserne er lofterne i badeværelset og køkkenet - her er støv og snavs deponeret på lærredens overflade dobbelt så hurtigt.
 • Når du vælger et rengøringsmiddel, undgå slibemidler og opløsningsmidler - de kan skade stoffet alvorligt. Det er bedst at købe et specialiseret værktøj, men du kan også bruge væske til at vaske spejle. Fedtpletter vaskes godt med sæbevand.
 • Tørklæder skal rengøres med en tør klud eller støvsuger, og stædigt snavs kan gnides med en blød børste.
 • Glosset lærred kan lidt gnides med ammoniak.
 • Det er strengt forbudt at bruge børster med hårde børster, mopper, skarpe genstande - alt dette kan medføre ridser og lige punkteringer. Vand til vask skal være varmt, ellers kan belægningen blive deformeret. Under ingen omstændigheder kan man ikke gnide, knuse og skrabe snavset aktivt. Rengøring af lærredet bør udføres fremadgående bevægelser uden tryk.

Overholdelse af reglerne for driften vil betydeligt forlænge belægningens levetid. Også i tilfælde af skade anbefales det at reparere lærredet i tide.

Forbruger anmeldelser

Forbrugere af stræklofter noterer sig enstemmigt de praktiske, pålidelige og holdbare af disse produkter. Først og fremmest blev spændingsstrukturerne populære for deres alsidighed: de er i stand til at dreje selv det mest buede loft ind i en smuk ensartet belægning. Mange mennesker køber disse produkter, fordi de vil løse problemet med at afslutte loftet en gang for alle. Derudover giver en bred vifte af farver hver kunde mulighed for at vælge den bedste mulighed for deres interiør.

En betydelig rolle i produktets popularitet spillede en lang brugstid, brand og vandafviselighed, miljøvenlighed. Købere bemærker, at levetiden for disse produkter er i fuld overensstemmelse med de erklærede af fabrikanterne, men underlagt omhyggelig vedligeholdelse og overholdelse af anbefalingerne for drift.

Streklofter er især glad for ejerne af små lejligheder - glans og spejl malerier medfører udvidelse af rummet. Derudover er det også et godt designbevægelse i indretningen.

Ligesom ethvert produkt har hævede lofter ulemper. Disse omfatter en høj risiko for punktering og nedskæringer. En skødesløs bevægelse med en skarp genstand er nok, og der dannes et hul i belægningen, som skal repareres lige der.

Nogle modeller (især film) har en stærk lugt. Men som praksis viser, forsvinder den hurtigt. Denne ulempe er karakteristisk for billige malerier, hvis omkostninger skyldes dårlig kvalitet. Når du køber disse produkter, husk at de er ustabile til høje temperaturer. Derfor er det nødvendigt at vælge lyskilder, der passer til disse strukturer.

Ved at installere spændingsstrukturer, glemmer du i mange år problemerne med at reparere loftet. En kompetent installation og korrekt pleje af produktet vil give et smukt, velplejet udseende af spændingsdækslet.

For at lære at installere et hæftet loft selv, se følgende video.

Livstidsstræklofter

Stræklofter i mere end et dusin år er fortjent populære. Deres vigtigste fordele er et attraktivt udseende og lang levetid.

Specielt kan stofstræklofterne vare i 10-15 år, mens PVC-produkter - i gennemsnit 20 år afhængigt af fabrikanten. Virksomheden "Color El" giver en garanti på alle dåser fremstillet i Tyskland og Belgien i en periode på 10 år. Du kan kun miste garantien i tilfælde af mekanisk eller kemisk ødelæggelse af loftet.

I løbet af hele brugsperioden vil et sådant design ikke ændre sine kvaliteter og vil kunne opretholde det oprindelige attraktive udseende. Men faktisk er disse tal endnu lavere end de rigtige. Under normale forhold kan loftslofter nemt betjenes i flere årtier, og deres udskiftning vil kun blive påkrævet i tilfælde af en ændring i design og indretning af rummet.

Takket være korrekt installation, korrekt vedligeholdelse og fravær af skader kan levetiden for stræklofter øges selv op til tre årtier. Stræklofter er meget modstandsdygtige overfor sollysets virkninger, så de næsten ikke falmer eller bliver gule, især hvis du passer godt til dem.

Hvad påvirker levetiden

Generelt påvirker en række faktorer deres levetid. Først og fremmest er det kvaliteten af ​​det materiale, som sådanne strukturer er fremstillet af, samt alle de ekstra komponenter og tilbehør. Og selvfølgelig er ikke det sidste sted en sådan faktor som den korrekte installation. Det er professionalismen hos installatører, der spiller en vigtig rolle i, hvor lange stræklofter vil glæde deres ejere.

For at forlænge deres levetid er det desuden nødvendigt at observere temperaturforholdene i lokalet, hvor de er installeret. Det generelle anvendelsesinterval for klæder varierer fra -30 ° C til + 50 ° C. Så, hvis det ønskes, kan strækloftet installeres i både opvarmede og uopvarmede rum. Det vigtigste er, at rummets temperatur ikke overstiger ovenstående, ellers kan lærredet ikke vare i lang tid eller, endnu værre, vil forværres næsten umiddelbart.

Gør ophængte lofter sag

Mange vil også gerne vide, om produkterne vil sænke med tiden. Det må siges at efter installationen er den såkaldte tekniske slap til stede i lofterne, men visuelt er det næsten umærkeligt. Dette er ikke en defekt, men kun et lille træk ved alle stræk loftprodukter, så du bør ikke bekymre dig om det. Hvis lysekroner eller lamper er anbragt på loftet, vil de fastsætte lærredet, som følge af, at der slet ikke vil være nogen sag.

Under alle omstændigheder er højkvalitetsstræklofter meget sjældne. Det er også vigtigt i denne sag og hvor professionelt strukturen blev installeret. Den vigtigste årsag til sagging er installation af dårlig kvalitet, udført af personer med utilstrækkelige kvalifikationer. Vores firma beskæftiger fagfolk, og derfor har vi bestilt stræklofter hos os, vil du helt sikkert ikke støde på dette problem.

Optager stoffet lugt og fugt?

Stræklofter absorberer næsten ikke køkken lugt, ikke forkæle under indflydelse af damp under madlavning. Derudover vises de ikke kondensat, så de kan installeres sikkert på våde områder.

På grund af hvad lærredet kan forringes

Stræklofter kan forringes af forskellige årsager, her er bare nogle af dem:

 • Sagging eller rive
  Dette problem kan opstå, hvis installationen blev udført af dårlig kvalitet, eller hvis produktet er lavet af lavkvalitetsmateriale.
 • Mus eller rotter
  Måske er det eneste, der skal være seriøst om, udseende af gnavere i huset. Selv med alle styrkeegenskaber ved sådanne strukturer kan gnavere skade dem.
 • utæt
  I tilfælde af oversvømmelser ovenfra skal du handle meget omhyggeligt for ikke at ødelægge loftet. I en sådan situation skal du hurtigst muligt ringe til specialister, da de med hjælp af specielt udstyr kan dræne den akkumulerede væske, tørre den og genoprette lærredets gamle udseende.
 • cut
  Uanset det faktum, at produkterne er stærke nok, forekommer punkteringer med nedskæringer nogle gange, når ejerne er uforsigtige i håndteringen af ​​produktet. Også årsagen til skade kan være små børn eller dyr.
 • siden
 • fremad

Hvor lang tid er det nedhængte loft og hvordan man forlænger levetiden

Stræklofter til os ankom oprindeligt fra Frankrig, fordi de produkter, der er fremstillet i dette land, anses for at være af højeste kvalitet. På grund af den stigende popularitet af stræklofterne viste PVC-materialer af forskellig kvalitet på markedet for byggematerialer.

Kunderne vil have det til at være billigt og smukt, fordi der har været forslag af lavkvalitetsmaterialer, ikke kun i form af klud, men også fastgørelseselementer, baguetter til installationen. Brigader, som laver installation, har en anden indstilling til deres arbejde og nogle gange ikke har den nødvendige erfaring, og levetiden af ​​strækloftet vil afhænge af alt dette. Vi bemærker med det samme, at du, efter at have tilføjet materialet, måske også er interesseret i loft højttalere, som du kan vælge og købe ved at klikke på linket til webstedet http://www.escortpro.ru/.

Levetid

Fabrikanter giver en garanti på et strækloft i en periode på 10-15 år, hvilket tyder på, at de skal vare en garantiperiode. De kan fungere i god stand i op til 50 år med passende pleje og vedligeholdelse.

Oversvømmelse naboer

Ofte forringes det nedhængte loft på grund af indtrængen af ​​store mængder vand. Når den oversvømmes af sine naboer, kan den modstå vand op til 100 kg, hvilket gør det muligt at beskytte møblerne og udsmykningen af ​​rummet, men samtidig kan det deformere sig. Arbejdstagere bringer loftet til en normal tilstand ved hjælp af en varmepistol, men nogle gange er den ikke længere reparerbar.

Lysarmaturer

Længere stræklofter er lavet af massivt lærred, hvor der ikke er indbygget lys. På grund af den konstante indgriben for at erstatte pærerne i armaturerne, kan det bryde. For at forhindre dette er pærer installeret i gipsvæg, som rammer det hængende loft langs væggene.

Hvis strækloftet er under garanti, bør du ikke forsøge at installere lys eller andre manipulationer i det selv, da garantien bliver ugyldig.

Punkteringsspændingsloft

Strækloft er bange for piercing genstande, fordi det ikke er ønskeligt at gøre det i børnehaven. Børn kan kaste dart eller legetøj, hvis skarpe kanter vil rive loftet. Du kan også beskadige strækloftet, når du installerer tagskinner eller sokkel, bare forkert løfter strukturen opad med en skarp ende. Du kan lim eller indsætte det, men loftet har ikke længere et godt udseende.

Vask strækloftet

Priserne for hævede lofter varierer meget, især for indenlandske og importerede prøver. Du bør vide, at mange hæmmede lofter kan have en ubehagelig lugt, selv om de alle er lavet af polyvinylchlorid (PVC). Duften kan komme fra et lavt kvalitetsgrundlag af lærredens strækloft. For at fjerne lugten kan kun luftning hjælpe, ikke vask eller mekanisk påvirkning med en børste. Strækloft har mikroporer, gennem hvilke luft passerer. Det er nødvendigt at vaske stræklofter kun med rengøringsmidler, hvoraf der ikke er nogen aggressive kemiske forbindelser.

Når snavs ser ud, vasker husmødrene loftet på forskellige måder, der kan beskadige glans i det blanke lærred. For at afhjælpe situationen er det nødvendigt at behandle overfladen med en speciel polering til blanke lofter. Ofte er der et hul på nettet, hvilket tyder på, at når arbejdet blev installeret i loftet, arbejdede arbejdstagerne over det, vil kun erstatning hjælpe her. På grund af ukorrekt installation kan det strakte stof bevæge sig væk fra rammen.

Varme eksponering

Det er nødvendigt at være forsigtig med installation af stræklofter i køkkenet, så det ikke er placeret over genstande, som aktivt udstråler varme. Ved langvarig varmeeksponering eller ved temperaturer over 80 grader kan loftet permanent deformeres uden mulighed for genopretning. Ved at installere hævede lofter, er det bedre ikke at spare på materialer, samt vælge bona fide og erfarne kunstnere.

Lifetime stretch loft. Hvor holdbare stræklofter?

Stræklofter - en uhøjtidelig ting og holdbar. Strækloftets levetid er meget længere end for enhver anden form for loftsbeklædning. Vi giver garanti på de stræklofter, der er opstillet af vores eksperter - 12 år. Men faktisk tjener de meget længere.

Levetidets levetid afhænger kun af dig selv. Det kan hænge i 30 år, hvis du ikke smider gafler og knive på det. Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor kunder kalder os, og de siger, at de har en kat, hopper fra skabet til garderoben, hæftet loftet med deres klør og rev det op. Nå ja, der er forskellige situationer, herunder nysgerrige. Men i almindelighed har loftslofter tjent mere end 15 år. Det vigtigste ved at huske er, at levetiden afhænger af loftets kvalitet. Jo mere tvivlsomt organisationen der sætter dine lofter, desto mindre tjener det. Ordrelofter fra et pålideligt selskab, der ikke bedrager sine kunder.

Samtidig er det absolut ubetydeligt, hvilken slags loft du har, er stof eller PVC. Alle tjener praktisk til livet. Denne type loftindretning - anerkendt som den bedste blandt alle mulige. Stretch loft - det er hurtigt, pålideligt og i lang tid!

Overvej dette lofts levetid ved beregning af omkostningerne. Det er for disse penge, du får et loft i årtier, der kommer, og ikke for 2-3 år med mange problemer. Desuden kræver det praktisk taget ikke vedligeholdelse, det er nødvendigt at vaske stræklofter hvert par år (hvis i det hele taget).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os - vores ledere er klar til at besvare alle dine spørgsmål.