Hvor mange centimeter spiser strækloft

Monteringsspændingsloftet monteres direkte på væggen eller bærer loftet, så mange mener, at systemet optager meget plads og ikke kan installeres i værelser med lave lofter. Lad os se, hvor mange inches strækningstaket faktisk tager.

Monteringsspændingsloftet monteres direkte på væggen eller bærer loftet, så mange mener, at systemet optager meget plads og ikke kan installeres i værelser med lave lofter. Lad os se, hvor mange inches strækningstaket faktisk tager.

Når man vælger loftets design, er mange interesserede i spørgsmålet om, hvor meget cm strækloftet tager, og om det skal placeres i standardlejligheder. Moderne armaturer er lavet på en sådan måde, at designet tager op så lidt plads som muligt.

Hvor mange cm spiser strækloft, afhængigt af typen af ​​konstruktion:

 1. Enkle enkeltstræk lofter - op til 5 cm
 2. Enkle enkeltstrækningslofter med Starry Sky-belysningssystemet - op til 15 cm.
 3. To-niveau lofter kombineret med gipsvæg - op til 15 cm, det hele afhænger af kundens ønsker
 4. Multi-level designer stræklofter - op til 30 cm.
 5. 3D stræklofter (bølger, kegler, klitter osv.) - op til en halv meter.

Det kan opsummeres, at enkle stræklofter stjæler et ubetydeligt lille centimeter fra højden af ​​rummet, i modsætning til komplekse strukturer på flere niveauer. Det er også værd at være forsigtig med rækkefølgen af ​​mørke matte lærrede, i modsætning til dem fungerer mørkeblanke lærred som et spejl og øger endvidere lofternes højde.

Stræk loft produktion

Arina's strækkende loftproduktionstjenester afslører fuldt ud alle mulighederne i denne teknologi. Vi indser enhver mulig version af strækloftet.

Stretched loft boks

Moderne indretning af lofter kræver en særlig base, og det er det, en boks til et strækloft tjener. Der er en video, hvor du kan se alle nuancer af redigering både på internettet og i vores.

Strækloft - hvor mange cm fra loftet er installeret?

Vi strækker lofter er ret vanskelige at finde fejl. De har et behageligt udseende, blander sig godt ind i rummets overordnede indretning, og er ret enkle at installere. Men for mange mennesker er deres ulempe, at de visuelt "spiser op" rummet inde i rummet, hvilket gør det mindre. I denne artikel vil vi forsøge at analysere i detaljer hvordan man installerer et hæftet loft - hvor mange cm fra loftet skal det være, og hvor meget det reducerer det ledige rum i rummet.

Hvor meget falder strækloftet under installationen afhængigt af profilen?

Der er flere typer lofter, og de adskiller sig i den måde, de installeres på. Hver af dem har sine egne egenskaber. På dette afhænger af, hvilken højde de installeres, samt hvor meget det spiser strækloftet af en bestemt type struktur.

Vægprofil

Vægprofil - det mest populære valg blandt resten. Det er justeret til loftets niveau ved hjælp af vand eller laserniveau, hvilket gør det muligt at minimere krumningen.

På PVC-baguetter kan installeres som PVC-lofter og aluminium. Afhængigt af materialet er højden anderledes. Så når du installerer PVC lofter, er højden 2,5 til 2,9 cm. Den gennemsnitlige højde er 2,7 cm.

Aluminiumslofter - fra 3,5 til 3,7 cm. Det vil sige, at minimumsinstallationshøjden på stræklofterne på en vægprofil er fra 2,5 til 3,7 cm.

Men disse er ikke de eneste karakteristika, som strækningsloftets højde afhænger af. I hvilket omfang loftet falder, når loftspændingsvægsprofilen også afhænger af det anvendte værktøj.

Skruetrækkere og perforatorer har også deres "højde", og det er mindst 4 cm. Denne funktion har også stor indflydelse på loftets højde.

Og i sidste ende viser det sig, at minimumshøjden er 4 cm, og ideelt set skal den være mindst 5 cm.

Loftsprofil

Mulighed nr. 2 - brugen af ​​loftprofil. Denne mulighed er relevant, når lofthøjden er meget begrænset. Højden i dette tilfælde vil være fra 1,8 til 2,2 cm. I denne metode anvendes kun aluminiums baguette hovedsagelig.

Således kan du minimere pladsen i loftet og holde væggene trygge og lydige. Ulemperne overstiger imidlertid langt fordelene:

 • Installation på denne måde tager meget længere tid;
 • Til denne installationsmetode er det nødvendigt at bore gulvpladen. Dette kræver ikke kun en masse tid og nerver, men også ressourcer - vi råder dig til at fylde op med et stort antal Boere.
 • Prisen på en sådan profil overstiger væggen;
 • Et sådant loft vil se ud som det gamle - det vil sige, det vil beholde sin oprindelige form. Tænk på dig selv - er det værd at "skjule" det buede loft, bag det samme buede, men nye lag af strækloftet?

Kombineret profil

Ganske en sjælden type installation - bruges i usædvanlige tilfælde, når det er nødvendigt at kombinere begge typer fastgørelser. Loftets højde starter fra 2,4 cm og mere.

Det vil have både fordele og ulemper ved begge typer installationer, men samtidig synes det ofte at være den mest optimale måde at reducere mængden af ​​plads absorberet af loftet.

Stræklofter: Hvor mange centimeter fra loftet er installeret, og hvad er bedre at vælge?

Så hvor meget højde tager strækloftet? Sammenfattende kan vi citere følgende figurer - fra 2 til 7 cm, afhængigt af typen af ​​installation. Den bedste måde er stadig en vægprofil, da det ikke kun vil fjerne krumningen i det gamle loft, men det er meget billigere både i tid og i penge.

Hvis rummet på dit værelse er meget vigtigere for dig, og det gamle loft ikke er meget buet, så vil en kombineret eller loftprofil være den bedste løsning for dig. Jeg vil gerne sige det, hvis du selv har valgt et loft eller en samlet profil, så er det bedst at bruge professionelle tjenester. Dette er en ganske besværlig opgave, og ikke alle kan klare det.

Hvor mange centimeter går loftet ned ved montering af spændevævet?

Stræklofter ændrer rummet betydeligt. De utvivlsomme fordele ved sådanne finish er skønhed og bekvemmelighed. Men ved at vælge denne indvendige løsning skal du huske på, at loftet sænkes med flere centimeter.

For at forstå, hvor meget loftet vil falde, samt hvordan man sparer plads, skal du finde ud af, hvilke faktorer der påvirker disse indikatorer.

Hvad påvirker loftets højde?

Hovedpunkterne er som følger:

 • Selve lærredet, det vil sige den type materiale, hvorfra den er lavet.
 • Krat på hvilken lærredet vil blive monteret.
 • Fastgørelsesmetode.
 • Planlagt belysning - antal og type belysning.
 • Kommunikation - hvad du skal gemme under spændingsloftet.
 • Rummets højde og form.

materialer

I øjeblikket tilbyder producenter af stræklofter to typer lærred: film og stof. De kan være glatte, matte eller satin. Før reparation anbefales det at studere deres tekniske specifikationer, herunder for at kunne beregne hvor mange tommer loftet vil falde.

Strækloftets konstruktion er fastgjort til væggene med en baguette eller profil, monteret rundt om omkredsen. Afhængigt af materialet er lærredet fastgjort til baguetten i harpoon eller bezgarpunnym måde.

Således kan filmlofterne fastgøres ved hjælp af begge metoder, og stoflofterne kan kun fastgøres med ikke-punkterede. Forskellen mellem de to metoder er, at med en harpun monteret rundt om loftets omkreds, bliver blød PVC trukket gennem svejsning eller en hård aluminiumsprofil - harpun. Dette system giver dig mulighed for at installere loftet hurtigt, samt genbruge det fjernede lærred.

No-gunpunny installation er mere enkel, men dens demontering er næsten umulig. Det er værd at bemærke, at nogle herrer ikke anbefaler at montere profilen direkte under loftet.

Battenes materiale spiller også en vigtig rolle i at spare plads.

Det er lavet af:

Krat af træplader er miljøvenlig og praktisk, men kræver en reduktion på 3 cm i højden (minimum).

Metalplastkonstruktioner er passende, når du installerer fladskærede lofter, såvel som ved installation af et ikke-standardformet design, for eksempel en kuppel eller en trapezoid.

Aluminium er næsten ideel til kasser, fordi det er slidstærkt, slidstærkt og giver dig mulighed for at spare centimeter plads på grund af den mindste kløft mellem loft og loft.

Hvor lav er strækloftet?

Moderne nye bygninger har en temmelig lille lofthøjde, normalt 2,5-2,7 meter. Derfor er mange mennesker bekymrede over, hvor meget loftet vil falde. Selvfølgelig kan den stjerneklar himmel, når man bygger flere niveauer eller lofter, falde loftet med mere end 15 cm, og i værelser med en lofthøjde på to og en halv meter - dette er kritisk.

Men det er værd at bemærke, at standardstrækningsloftet (enten væv eller PVC) i de fleste tilfælde falder 1,5-4 cm fra loftet. Sænkning afhænger af metoden til fastgørelse af profilen af ​​stræklofter. I de fleste tilfælde er profilen af ​​strækloftet fastgjort til væggen, i så fald er sænkning ca. 4 cm. Nedenfor ses et diagram for at sænke strækloftet fra træk i stof og filmdesign.

 1. Stretch loft af PVC film
 2. Udkast lofts
 3. Profil til fastgørelse af filmloftet
 4. Harpoon stretch loft
 5. Dekorativt bånd
 6. væg
 1. Stretch stof loft
 2. Udkast lofts
 3. Profil til montering af stofloft
 4. væg

Selvfølgelig, når det ikke er muligt at fastgøre stræklimmerne til væggen, eller der kræves en minimal sænkning af loftet, bruges en speciel loftsprofil til at fastsætte stræklofterne. Profilen er fastgjort direkte til loftet. Men her skal du være opmærksom på det faktum, at pladens loftplade i dette tilfælde skal være fladt. Nedenfor er monteringsordninger af sådanne lofter i udførelsen af ​​PVC film og stof ydeevne.

 1. PVC stretch loft
 2. Udkast lofts
 3. Loftprofil af strækloftet
 4. Harpoon stretch loft
 5. Dekorativt bånd
 6. væg
 1. Stretch stof loft
 2. Udkast lofts
 3. Loftprofil stof stretch loft
 4. væg

Hvornår falder strækloftet mere end 4 cm?

Selvfølgelig overvejede vi de normale tilfælde af minimumsreduktion af strækloftet. Men ofte kan strækloftet falde mere end 4-5 cm.

 • Manglen på montering i den øverste del af vægpladen. Hvis der er hulrum i den øverste del af væggen, falder loftniveauet under.
 • Tilstedeværelsen af ​​indlejrede elementer, såsom lamper, højttalere, brandalarmfølere og så videre. I disse tilfælde sænkes loftet til højden af ​​det forsænkede element (se eksempel).
 • Tilstedeværelsen på udkastet loft af forskellige kommunikation (ventilation, aircondition og så videre). Sænkning sker på højden af ​​kommunikation (se eksempel).

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere råd, kan du altid ringe til os via telefon i din by.

Hvor langt det nedhængte loft falder: 5 tip til installation

Mange foretrækker at vælge stræklofter, fordi de er komfortable, smukke og funktionelle. I dag er stræklofter installeret i mange boliger og forretninger. Dette er en type konstruktion, der indebærer hurtig montering og demontering. Samtidig betragtes dækket som pålideligt, praktisk, funktionelt og smukt. Det er vigtigt at vide, hvor langt strækloftet falder under installationen og hvor meget den samlede højde af rummet vil falde. Dette vil hjælpe med at bestemme gennemførelsen af ​​efterfølgende arbejde og eliminere behovet for at omarbejde noget. Høj kvalitet installation af malerier i lofterne vil hjælpe med at gøre en professionel mester.

Egenskaber og egenskaber ved strækloftet

Moderne teknologier giver dig i dag mulighed for at arrangere loftet af enhver type og form, så det ser smukt ud, var glat eller på flere niveauer. Stræklofter er udbredt blandt forbrugerne på grund af dens pålidelighed og anvendelighed. Deres installation sker nemt og hurtigt, og de tjener i mange år under forudsætning af korrekt drift.

Stræklofter består af et lærred og en ramme, som materialet strækkes på. Loftsplader er af to typer: film og stof.

Fordelen ved strækstof er, at det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at lave et smukt loft og skjule sine fejl

Egenskaber og ydeevne afhænger af lærredets kvalitet. Placeringsmetoden for lofter afhænger også af typen af ​​belægning. Professionals vil hjælpe med at bestemme valget af materiale og metode for dets spænding.

Funktioner stræklofter:

 • pålidelige;
 • praktisk;
 • funktionalitet;
 • Let at installere og demontere
 • Præsenteret i en bred vifte.

Stræklofter har det mest forskelligartede design. Dette giver dig mulighed for at vælge en indstilling, der passer til og harmonerer med den overordnede stil i interiøret. For at loftet skal have et smukt udseende, skal det installeres korrekt.

Typer af profiler til hævede lofter

Ved montering af spændeklude anvendes forskellige typer profiler, som også påvirker rummets højde. Der er tre typer profiler, hver af dem har sine egne egenskaber og egenskaber. Normalt ved installation af profiler beregnes beregningen fra det højeste punkt i loftet.

Der er flere typer profiler til stræklofter, hvis højde skal vælges i henhold til rummets design.

Profiler er af tre typer: væg, loft, kombineret (kombination af væg og loft).

Vægprofilen er rettet vandret med et laser- og vandniveau. Vægprofilens højde afhænger af fabrikanten.

Højden afhænger også af det materiale, hvorfra profilen er lavet:

 • Vægprofil (PVC) - 2,6 eller 3 cm;
 • Vægprofil (aluminium) - 3,5 eller 3,8 cm.

Valg af profil afhænger af kundens personlige præferencer. Mange guider bruger deres egne profilinstallationsmetoder. Deres erfaring gør det muligt at bruge teknikker, der kan hjælpe med at spare plads.

Afstand fra loft til strækloft

En af de vigtigste faktorer, der visuelt påvirker gulvområdet er installationen af ​​spændingsstrukturer og afstanden fra belægningen. Denne afstand afhænger af flere vigtige nuancer. Selvfølgelig afhænger afstanden fra loftet til lærredet først og fremmest af selve loftets kvalitet.

Før du installerer spændingsvævet, skal du forberede overfladen af ​​loftet. Dog kan kvaliteten påvirke monteringen af ​​strækloftet.

Afstanden mellem loftet og strækdækningen bør ikke være for kort, fordi i det resulterende rum skal du skjule ledningerne, fastsættelse af lysekroner og andre elementer

En anden vigtig nuance, der bør overvejes, er ledningerne. Den måde, spændingsdugerne afhænger af, hvordan kommunikationen passerer. Det er vigtigt at forstå, at afstanden fra loftet til lærredet i forskellige rum vil være anderledes.

Parametre der tager plads:

 • Type montering;
 • Type indbyggede lys;
 • Se fastsættelse af lysekroner;
 • Elementer, der er gemt mellem lærredet og loftet.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at tage højde for, at afstanden fra lærredene til loftet også afhænger af hvilket design der er installeret. Det kan være single-level og multi-level. Designere hjælper dig med at vælge materialer, som visuelt øger højden.

Strekhøjde i et værelse med lave lofter

For at bestemme, hvad der skal være højden af ​​spændingsvævet, skal du vide højden af ​​væggene. Lette værelser foreslår originale løsninger til installation af strakte stoffer. Det skal bemærkes, at lærredet vil tage værdifulde centimeter.

I et lavt rum kan du installere strakt lærred, så rummet ikke virker lille. Du kan ikke trække sig for meget.

For ikke at visuelt reducere et lille rum, bør du vælge tapet med kun lys nuancer.

Hertil kommer, at designere bruger specielle visuelle teknikker. I dette tilfælde kan du installere et kombineret loft med en spejlvendt overflade. Dette vil forøge rummet og give rummet et originalt udseende.

Hvordan man øger loftets højde i et lavt rum:

 • Vælg en lys farve til loftmaterialet;
 • Installer lamper med små dimensioner;
 • Vælg en kil- eller hæfteklimmeinstallationsmetode.

For at højden i rummet skal forblive næsten den samme, anvendes filmstrækdæpper. De sparer plads. Og loftets farve og design vil bidrage til visuelt at forstørre rummet, det ser ud som om det bliver større.

Den mindste højde af strækloftet fra loftet

Mange ejere er interesserede i at sænke loftet efter at have installeret spændeklæder. På trods af at sådanne lærred har en tendens til visuelt at forstørre rummet, reducerer de det praktisk taget. Derfor anbefaler designere ikke at installere strakt stof i værelser med meget lave lofter.

For at strække loftet var smukt og skabte ikke ulejlighed i rummet, før du installerede det, skal du omhyggeligt beregne højden af ​​spændingsstrukturen

Meget afhænger af profilerne, såvel som på hulrummet, som kan forhindre loftet i at indstilles på det rette niveau.

Hvis loftets kvalitet ikke er tilladt at forsigtigt rette profilen, sænkes den nedenfor. Dette bør koordineres med ejerne af lokalerne. Minimale højde på spændefarvene fra loftet er meget afhængig af den type belysningsarmaturer, der er installeret.

Virkningen af ​​belysning på loftets højde:

 • Lysekrone med krogfeste - 3 eller 3,5 cm;
 • Lysekroner med montering på loftet - 4 eller 5 cm;
 • Lampen med en LED-pære - 6 cm;
 • Spotlys med LED-pære - 4 cm.

Loftets højde kan også påvirkes af tilstedeværelsen af ​​ventilation og dens typer. Det kan være fans, luftkanaler, hætter, ventilationsgitter. Alle disse faktorer bør overvejes ved beregning af minimumsafstanden af ​​nettet til loftet.

Svaret på spørgsmålet: Hvor langt går spændingsloftet under installationen (video)

I dag foretrækker mange at installere hævede lofter. Mange kunder er interesserede i hvor mange centimeter lofterne vil falde efter installation af en spændingsstruktur, og hvor meget rummets samlede højde er reduceret. Den mindste højde af sænkning er normalt 3 cm. Meget plads spiser kommunikation og optager ventilation. Inden du installerer loftet, er det vigtigt at bestemme, hvor du kan strække lærredet bedst. Normalt er lærredet monteret, hvor design og kvalitet af belægningen tillader det. Installation af strukturen tager ikke meget tid.

Hvor mange centimeter tager strækningstaket?

Hvor mange centimeter sænket loftet?

Hej alle, kontakt Roman Kazak. Mig og mange installatører bliver ofte spurgt: "Hvor lavt vil det nedhængte loft være under installationen?"

Jeg vil forsøge at svare i detaljer for at fjerne alle fremtidige spørgsmål om dette.

Så lidt teori. Når du installerer et strækloft, skal du bruge en speciel profil, fagfolk kalder det "baguette", det kan være af 3 typer:

 1. vægmonteret
 2. overliggende
 3. kombineret (væg og loft)

Hver profil har sine egne egenskaber, vi er interesserede i sin højde.

Overvej alle tre situationer:

Situation 1

Den mest almindeligt anvendte profil, når du installerer et strækloft.

Profilen er justeret vandret med et laser- eller vandniveau, den højeste vinkel i rummet tages som referencepunkt.

Højden på vægprofilen (baguette) af PVC 2,5-2,9 cm i højden afhængigt af producenten.

PVC baguette højde: 2,7 cm

Højden på vægprofilen (baguette) af aluminium er 3,5-3,7 cm, afhængigt af producenten.

Aluminiums baguettehøjde 3,5 cm

Baseret på disse data kan vi allerede sige, at minimumshøjden til sænkning af strækloftet er 2,5-, 3,7 cm, afhængigt af den anvendte profil (baguette), men dette er ikke alt.

Når man installerer et strækloft, bruges en perforator og en skruetrækker ofte, har de også sin egen højde, minimumshøjden på en god perforator, f.eks. Hitachi, Makita, Bosch eller Dewalt 4 cm eller derover for at forstå, hvor højden dette er, se tegningen.

Stempelhøjden fra bøjlens punkt til øvre kant af kroppen er 4 cm

Denne højde begrænser også installationen af ​​et strækloft. Men alting er ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast, det er muligt at bore og fastgøre profilen (baguette) i en vinkel, men det er mere egnet til situationer med kombineret profil eller i ekstreme tilfælde med en væg. Hvorfor i det yderste? Tal om dette lige under.

Hvorfor rådgiver jeg mig ikke om at lave vægprofilen (baguette) tæt på loftet?

Dette er ikke værd at gøre af flere grunde:

 1. I den slidsede plads mellem loftpladen og væggen er lavbeton beton placeret, og i de fleste tilfælde er det ikke i stand til at modstå spændingen på strækloftet. Ifølge normerne skal 1 meter væg vægge 100 kg til rivning.
 2. Dette er yderst ubelejligt for installatører, bores i en vinkel og bores meget ofte fordi holder pladsen og du skal styrke væggen.
 3. Nogle gange lægges elektriske og andre ledninger i spalten mellem pladen og væggen, fastgørelsen i spalten er fyldt med nedbrydning af ledninger.
 4. Nogle virksomheder, installatører kan bede om disse tjenester ekstra. betaling fordi De vil installere særlige afstandsstykker for at forstærke profilvedhæftningspunkterne (baguette), se figur.

Fastgørelsesstiver fra loftet til den vægmonterede baguette

Som følge heraf kan man konkludere, at den optimale højde på sænket baguette (profil) starter fra 4 cm, ideelt set er den 5-6 cm.

Situation 2

Vi bruger loftprofilen.

Med en meget begrænset lofthøjde er det muligt at bruge en profil (baguette) fastgjort til loftet. Takprofilens højde fra 1,8-2,2 cm afhængigt af fabrikanten.

Højde baguette aluminium loft 2 cm

Montering og montering i loftet baguette

Montering og montering i loftet baguette

 1. Ved hjælp af en sådan baguette kan du holde maksimal højde på rummet.
 2. Væggene bliver så komplette som muligt.
 1. Installation vil tage lidt længere tid
 2. Du bliver nødt til at bore gulvpladen, og du vil gentagne gange komme ind i ankeret og ødelægge boret, opbevare på reservedele
 3. Prisen på profilen er lidt dyrere end væggen.
 4. Det nye loft gentager formen af ​​den gamle, dvs. vil ikke blive nivelleret

Situation 3

En sådan profil anvendes ekstremt sjældent. Det er muligt at anvende i usædvanlige situationer og i tilfælde, hvor det er nødvendigt at kombinere loftet og vægmonteringen.

Højden på den kombinerede profil på 2,4 cm eller mere afhængigt af producenten.

Højden på den kombinerede profil (baguette) 2,5 cm

 • Brug en vægprofil (baguette) stræk loftet ned til 4-7 cm fra nederste hjørne.
 • Brug en loftsprofil (baguette) til 2-3 cm rundt om loftets omkreds.
 • Brug en kombineret profil (baguette) fra 2,5 cm, afhængig af væggens krumning.

P. S. Start forsigtigt harpunet i en baguette, ellers risikerer du at bryde loftet, reparere udskæringer og punkteringer på strækloftet er ikke svært, men det er bedre ikke at tillade det.

Herfra så vi på hovedtyperne af profiler. I den næste artikel vil jeg fortælle dig, "Hvor sænket loftet er ved montering af armaturer, hvilke armaturer der skal vælges for ikke at tabe dyrebare centimeter", læs videre.

Hvor meget falder strækloftet under installationen

I betragtning af de forskellige muligheder for loftindretningens dekorative design i form af stretchklude, tager mange boligejere ikke hensyn til, hvor meget strækloftet sænkes under installationen, hvilket medfører, at størrelsen af ​​rumhøjden kan reduceres markant. Denne afstand afhænger af forskellige forhold, både i de anvendte materialer og i lokalet, idet der tages hensyn til, hvilke professionelle håndværkere der udfører installationen af ​​spændeklude.

Egenskaber ved montering af et loft på et niveau

Før man påbegynder arbejdet med installation af en standardversion af enkeltspændingsdug, inspicerer masterne omhyggeligt følgende:

 • Overfladen af ​​basisloftet for tilstedeværelsen af ​​eventuelle fremskrivninger og vækstrater;
 • tilstanden af ​​væggene i rummet og stederne for deres forbindelse med betonfarvet, tilstedeværelsen af ​​eventuelle hulrum og uregelmæssigheder i dem
 • rummet selv for tilstedeværelsen i det af centralvarmesystemets rør og tidligere installerede belysningsenheder.

Under hensyntagen til de opnåede resultater tilbydes køberen flere mulige varianter af udførelse og installation af loftbladet. Hvis der ikke er fremspring på væggene eller på bundbundet, vil den minimale afstand fra loftet til et strækloft være fra en til fire centimeter afhængigt af størrelsen af ​​fastgørelsessukserne og placeringsstedet.

En betydelig indflydelse på minimumindrykket er tilvejebragt af belysningsanordninger, hvorved rummet er belyst. Et sådant strækloft med lamper bygget direkte i lærredet øger det med størrelsen af ​​sine egne dimensioner. Ved placering af belysningselementer inde i rummet mellem betonloftet og det dekorative lærred gøres afstanden fra loftet til stræklofter endnu mere under hensyntagen til belysningsapparatets kraft, hvis lysstrøm kan undertrykke loftmaterialet til overdreven opvarmning, hvilket vil medføre dens deformation.

Tilstedeværelsen af ​​loftstøjsisolering i rummet har også indflydelse på minimumindrykket, hvis størrelse afhænger stærkt af de typer materialer, der anvendes til fremstilling af dets konstruktion, nemlig:

 • kassen af ​​træstænger har en bredde på 2 til 3 cm;
 • Rammen fra en metalplastisk profil har en bredde fra 4 til 5 cm;
 • Rammen af ​​aluminiumprofilen er den mest kompakte og har en bredde på 1 til 2 cm.

Ved installation af en hvilken som helst af de ovennævnte strukturer tilføjes størrelsen af ​​strækstoffets monteringspose til dens bredde, og således opnås den minimale indsprøjtningsafstand af det dekorative materiale fra bundbetonloftet.

Derudover har størrelsen af ​​indrykket, hvis rum spiser strækloftet, påvirker og forskellige fremspring, både på selve loftet og på skæringsstedet med væggene.

I dette tilfælde starter nedtællingen fra den største fremspring på loftet eller i vægge, hvor der kan være hulrum, der især er karakteristiske for gamle bygninger, og som følge heraf vil vægtacketterne på strækloftet blive fastgjort endnu lavere.

Installation af to-niveau gipslofter kombineret med gipsplader

Betydeligt ændrer rummets højde i nederste side, de såkaldte to-niveau lofter, der ofte består af kompositmaterialer, hvor for eksempel en del af loftet er lavet af gipsplader og den anden del af strækstofet eller fra et spændingsstof, hvoraf nogle dele er installeret på forskellige niveauer i forhold til hinanden.

Det er fornuftigt at bruge loftet på to niveauer i rum, hvis højde starter fra 2,5 meter, hvilket skyldes, at installationen af ​​dets konstruktioner tager et stort antal centimeter fra loftet, ofte ca. 30 cm til det nedre niveau af spændevævet. Den mest massive del af de kombinerede to-niveau lofter er optaget af design af en kanal fremstillet af gipsplader, som de får en bred vifte af bølgede former.

Med dette design er det almindeligt at skjule forskellige former for kommunikation placeret på udkastet, nemlig:

 • brandalarm sensorer;
 • elektriske installation ledninger;
 • komponenter af ventilation;
 • varme alarm;
 • arrangement af en skjult niche under tagene.

Gipsbrættets bredde kan være fra 15 til 30 cm, hvis der er en hylde på den for yderligere belysning af strækloftet.

Således er den mindste afstand fra loftet til loftet ca. 17 cm, og maksimumet kan være op til 32 cm.

Indrykningsmål ved montering af et loftslag på to niveauer lavet af spændeskiver

Udformningen af ​​et loft med to niveauer, der udelukkende består af spændeklæder, er en konstruktion af fastgørende baguetter og specielle dobbeltsidede profiler, hvorved dele af lærredet placeres på forskellige niveauer, hvilket fører til forskellige størrelser af indrykning fra udkastet.

I denne type strækloft afhænger indrykningens højde af bredden af ​​den specielle profil, der anvendes, som ligger mellem 8,5 cm og 15 cm. Dermed kan konstruktionen af ​​loftsbeklædningen på to niveauer være placeret under basisbetonvasken mindst 9 cm væk under hensyntagen til tykkelsen spændingsmateriale.

Under installationen fastgøres baguetter af det nederste niveau på væggen med et indsnit svarende til bredden af ​​den specielle dobbeltsidede profil, og den maksimale højde på det frie rum, som strækloftet er sænket i cm fra bundloftet, begrænses kun af ejeren af ​​rummet.

Hovedkriteriet ved valg af højden på indrykket ved montering af et loft på to niveauer er den generelle tilstand af grundkonstruktionstaket, rummets vægthed og dens tæthed samt tilstedeværelsen af ​​forskellige kommunikationsformer placeret direkte på loftet og ved krydspunkterne med væggene.

Ekspertrådgivning

Mange fagfolk, der er involveret i installation af stræklofter i lang tid, indikerer højden af ​​indsnittene følgende punkter:

Monter ikke baguettes på væggene, idet du kun fokuserer på et lille indryk. Meget ofte ved vedkrydsningen af ​​loftpladen og væggene er der små nicher, hvor der er lagt elektriske ledninger, og ofte er kvaliteten af ​​beton på disse steder meget lav, hvorfor baguetter måske ikke er pålideligt fast og falder over tid. Af disse grunde er det værd at sænke dem 5-6 cm under niveauet af betonloftet.

Hvis der er planlagt yderligere belysning inde i strækloftet, skal selve lærredet være fastgjort i en afstand på mindst 10 cm fra punktdiodebelysningsarmaturerne, hvilket vil beskytte strækmaterialet, især PVC-folien, mod overdreven varmeeksponering, hvilket vil øge strækloftets levetid.

Hvis der er lydisolering fra mineralske materialer i loftet, er det nødvendigt at montere spændingsvævet, især klud, i en afstand på ikke mindre end 5 cm fra selve strukturen, dette vil mærkbart forbedres, da lydisoleringen af ​​rummet selv ikke tillader kondensat at samle på spændevævets indre overflade, hvilket vil tillade lydisolering tjener meget længere.

Hvilken afstand skal man have mellem loftpladen og strækloftet?

Blog sektioner

Stræklofter er den perfekte løsning til ethvert hjem. Lang levetid, en række farver, overkommelig pris - alt dette tiltrækker forbrugerne. Men denne type belægning har en anden vigtig fordel: det er ret nemt at montere.

Her er nogle få, der tager højde for, at inden man fortsætter med installationen er det nødvendigt at udføre en række forberedende arbejder for at løse nogle problemer. Især lægges der særlig vægt på niveauet. Og mange undrer sig: Hvor mange centimeter falder strækloftet, hvor langt fra loftpladen skal vi trække sig tilbage?

Hvad skal man overveje?

Afstanden mellem konventionelt loft og spænding afhænger af mange faktorer:

 • Funktionerne i loftpladen og væggene - krumningen kan i høj grad påvirke niveauet af rammens placering.
 • Kommunikation, luftkanaler, ledninger - alt dette skal være skjult af et spændingsloft og ligger i en vis afstand (ikke i kontakt med belægningen).
 • Typen af ​​belysningsarmaturer - tager højde for bunden af ​​spotlights eller princippet om fastsættelse af lysekronen.
 • Den anvendte type materiale - typen og bredden af ​​den anvendte baguette afhænger af den type strækloft, du har valgt.
 • Lofttype - hvis et komplekst flerlagsdesign er planlagt, kan afstanden mellem det strakte materiale og gulvpladen selvfølgelig være signifikant.

Overvej hver af faktorerne mere detaljeret.

Foundation funktioner

Det er yderst sjældent, at herrer møder en situation, når loftet og væggene i en lejlighed er helt lige. Sænkede hjørner, mellemrum mellem loft og væg, revner om loftets ujævnheder - specialisterne skal kun sænke rammen for at skjule disse fejl.

kommunikation

Ofte lægges elektriske ledninger og luftkanaler bag strækloftet. Derfor skal kløften være sådan, at alt dette er pålideligt skjult og ikke i kontakt med det spændte materiale.

Lysarmaturer

Når stræklofter er monteret, afhænger hvor mange inches fra loftet at trække sig tilbage i vid udstrækning på de valgte armaturer.

For eksempel, hvis der er planlagt installation af LED armaturer med en M16 base, skal den minimale afstand mellem loftet og pladen være 6 cm. Og for CX53 armaturer er denne afstand mindst 4 cm.

Hvis du vil hænge en lysekrone, er der i dette tilfælde flere monteringsmuligheder. Lysekronen på krogen kræver mindst 4 cm. Mellem loftpladen og det spændte materiale. Og for at skjule en platform til fastgørelse af lysekronen under en strakt overflade, har du brug for mindst 5 cm. Mindre plads er nødvendig for at installere LED-baggrundsbelysningen - kun 2 cm er nok. Men som du ved kan en sådan lyskilde ikke være den vigtigste.

Type af rammemateriale

I øjeblikket er der et betydeligt antal forskellige typer stræklofter. Og deres fastgørelsesmetoder er væsentligt forskellige.

For eksempel til et loft på flere niveauer, når du opretter en ramme, anbefales det at bruge en slidstærk metalprofilprofil. Stretch Fabric Loft kræver installation af specielle profiler-clips, hvis bredde er mindst 2 cm. Den nemmeste og mest pålidelige løsning er lette aluminiumsprofiler, der anvendes til montering af PVC-film. Nok krævet som en ramme for rammen træ slats. Men de kræver en indrykning på mindst 3 cm. Derfor er hvor mange centimeter fra loftet strækker lofter, afhænger i vid udstrækning af det valgte materiale i rammen.

Du bør også overveje rummet selv. Hvis rummet er lille, bør du forsøge at minimere tab af højde. Ellers vil rummet visuelt blive betydeligt mindre. Store lysekroner kan også gøre rummet visuelt lavt, så du skal vælge den rigtige lysarmatur.

I betragtning af alle ovenstående bliver det klart, hvorfor det er umuligt at svare straks spørgsmålet - hvor mange centimeter tager strækloftet. Ideel - afstanden mellem loftpladen og det spændte materiale er ikke mere end 3 cm.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Hvor langt det nedhængte loft falder: 5 tip til installation

Mange foretrækker at vælge stræklofter, fordi de er komfortable, smukke og funktionelle. I dag er stræklofter installeret i mange boliger og forretninger. Dette er en type konstruktion, der indebærer hurtig montering og demontering. Samtidig betragtes dækket som pålideligt, praktisk, funktionelt og smukt. Det er vigtigt at vide, hvor langt strækloftet falder under installationen og hvor meget den samlede højde af rummet vil falde. Dette vil hjælpe med at bestemme gennemførelsen af ​​efterfølgende arbejde og eliminere behovet for at omarbejde noget. Høj kvalitet installation af malerier i lofterne vil hjælpe med at gøre en professionel mester.

Egenskaber og egenskaber ved strækloftet

Moderne teknologier giver dig i dag mulighed for at arrangere loftet af enhver type og form, så det ser smukt ud, var glat eller på flere niveauer. Stræklofter er udbredt blandt forbrugerne på grund af dens pålidelighed og anvendelighed. Deres installation sker nemt og hurtigt, og de tjener i mange år under forudsætning af korrekt drift.

Stræklofter består af et lærred og en ramme, som materialet strækkes på. Loftsplader er af to typer: film og stof.

Fordelen ved strækstof er, at det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at lave et smukt loft og skjule sine fejl

Egenskaber og ydeevne afhænger af lærredets kvalitet. Placeringsmetoden for lofter afhænger også af typen af ​​belægning. Professionals vil hjælpe med at bestemme valget af materiale og metode for dets spænding.

Funktioner stræklofter:

 • pålidelige;
 • praktisk;
 • funktionalitet;
 • Let at installere og demontere
 • Præsenteret i en bred vifte.

Stræklofter har det mest forskelligartede design. Dette giver dig mulighed for at vælge en indstilling, der passer til og harmonerer med den overordnede stil i interiøret. For at loftet skal have et smukt udseende, skal det installeres korrekt.

Typer af profiler til hævede lofter

Ved montering af spændeklude anvendes forskellige typer profiler, som også påvirker rummets højde. Der er tre typer profiler, hver af dem har sine egne egenskaber og egenskaber. Normalt ved installation af profiler beregnes beregningen fra det højeste punkt i loftet.

Der er flere typer profiler til stræklofter, hvis højde skal vælges i henhold til rummets design.

Profiler er af tre typer: væg, loft, kombineret (kombination af væg og loft).

Vægprofilen er rettet vandret med et laser- og vandniveau. Vægprofilens højde afhænger af fabrikanten.

Højden afhænger også af det materiale, hvorfra profilen er lavet:

 • Vægprofil (PVC) - 2,6 eller 3 cm;
 • Vægprofil (aluminium) - 3,5 eller 3,8 cm.

Valg af profil afhænger af kundens personlige præferencer. Mange guider bruger deres egne profilinstallationsmetoder. Deres erfaring gør det muligt at bruge teknikker, der kan hjælpe med at spare plads.

Afstand fra loft til strækloft

En af de vigtigste faktorer, der visuelt påvirker gulvområdet er installationen af ​​spændingsstrukturer og afstanden fra belægningen. Denne afstand afhænger af flere vigtige nuancer. Selvfølgelig afhænger afstanden fra loftet til lærredet først og fremmest af selve loftets kvalitet.

Før du installerer spændingsvævet, skal du forberede overfladen af ​​loftet. Dog kan kvaliteten påvirke monteringen af ​​strækloftet.

Afstanden mellem loftet og strækdækningen bør ikke være for kort, fordi i det resulterende rum skal du skjule ledningerne, fastsættelse af lysekroner og andre elementer

En anden vigtig nuance, der bør overvejes, er ledningerne. Den måde, spændingsdugerne afhænger af, hvordan kommunikationen passerer. Det er vigtigt at forstå, at afstanden fra loftet til lærredet i forskellige rum vil være anderledes.

Parametre der tager plads:

 • Type montering;
 • Type indbyggede lys;
 • Se fastsættelse af lysekroner;
 • Elementer, der er gemt mellem lærredet og loftet.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at tage højde for, at afstanden fra lærredene til loftet også afhænger af hvilket design der er installeret. Det kan være single-level og multi-level. Designere hjælper dig med at vælge materialer, som visuelt øger højden.

Strekhøjde i et værelse med lave lofter

For at bestemme, hvad der skal være højden af ​​spændingsvævet, skal du vide højden af ​​væggene. Lette værelser foreslår originale løsninger til installation af strakte stoffer. Det skal bemærkes, at lærredet vil tage værdifulde centimeter.

I et lavt rum kan du installere strakt lærred, så rummet ikke virker lille. Du kan ikke trække sig for meget.

For ikke at visuelt reducere et lille rum, bør du vælge tapet med kun lys nuancer.

Hertil kommer, at designere bruger specielle visuelle teknikker. I dette tilfælde kan du installere et kombineret loft med en spejlvendt overflade. Dette vil forøge rummet og give rummet et originalt udseende.

Hvordan man øger loftets højde i et lavt rum:

 • Vælg en lys farve til loftmaterialet;
 • Installer lamper med små dimensioner;
 • Vælg en kil- eller hæfteklimmeinstallationsmetode.

For at højden i rummet skal forblive næsten den samme, anvendes filmstrækdæpper. De sparer plads. Og loftets farve og design vil bidrage til visuelt at forstørre rummet, det ser ud som om det bliver større.

Den mindste højde af strækloftet fra loftet

Mange ejere er interesserede i at sænke loftet efter at have installeret spændeklæder. På trods af at sådanne lærred har en tendens til visuelt at forstørre rummet, reducerer de det praktisk taget. Derfor anbefaler designere ikke at installere strakt stof i værelser med meget lave lofter.

For at strække loftet var smukt og skabte ikke ulejlighed i rummet, før du installerede det, skal du omhyggeligt beregne højden af ​​spændingsstrukturen

Meget afhænger af profilerne, såvel som på hulrummet, som kan forhindre loftet i at indstilles på det rette niveau.

Hvis loftets kvalitet ikke er tilladt at forsigtigt rette profilen, sænkes den nedenfor. Dette bør koordineres med ejerne af lokalerne. Minimale højde på spændefarvene fra loftet er meget afhængig af den type belysningsarmaturer, der er installeret.

Virkningen af ​​belysning på loftets højde:

 • Lysekrone med krogfeste - 3 eller 3,5 cm;
 • Lysekroner med montering på loftet - 4 eller 5 cm;
 • Lampen med en LED-pære - 6 cm;
 • Spotlys med LED-pære - 4 cm.

Loftets højde kan også påvirkes af tilstedeværelsen af ​​ventilation og dens typer. Det kan være fans, luftkanaler, hætter, ventilationsgitter. Alle disse faktorer bør overvejes ved beregning af minimumsafstanden af ​​nettet til loftet.

Svaret på spørgsmålet: Hvor langt går spændingsloftet under installationen (video)

I dag foretrækker mange at installere hævede lofter. Mange kunder er interesserede i hvor mange centimeter lofterne vil falde efter installation af en spændingsstruktur, og hvor meget rummets samlede højde er reduceret. Den mindste højde af sænkning er normalt 3 cm. Meget plads spiser kommunikation og optager ventilation. Inden du installerer loftet, er det vigtigt at bestemme, hvor du kan strække lærredet bedst. Normalt er lærredet monteret, hvor design og kvalitet af belægningen tillader det. Installation af strukturen tager ikke meget tid.

Hvor meget at trække sig tilbage, når du installerer et strækloft

Mange er interesserede i reparationer: Hvis du installerer et strækloft, hvor mange cm fra loftet er det værd at trække sig tilbage? Det er umuligt at svare uendeligt, afstanden afhænger af en række faktorer, der er mere værd at forstå mere detaljeret. Men i hvert fald er det værd at huske, når man vælger stræklofter, er højden delvist spist.

Installationsfunktioner

Når du installerer et strækloft skal du overveje mange detaljer. De tager hensyn til kvaliteten og typen af ​​materiale, specificiteten af ​​montering af det hængende loft, materialet og tilstanden af ​​overfladen, tilgængeligheden af ​​kommunikations- og belysningsenheder.

Afstanden fra loftpladen til strækloftet afhænger af rummets højde og størrelse, antallet og placeringen af ​​kommunikations- og belysningsenheder. En vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​minimumsafstanden fra loftet afspilles ved udseende af batten, lærredets materiale, installationsmuligheden.

Alle forsøger at spare plads, men stræklofterne mindsker afstanden fra gulvet under alle omstændigheder.

Den specifikke afstand, hvor meget niveauet falder, bestemmes under de første målinger individuelt. I dette tilfælde kan strækloftets minimumshøjde - 15 mm - kun opretholdes, hvis følgende betingelser er opfyldt:

 • ideelt flad bundflade;
 • fraværet på overfladen af ​​enhver kommunikation, herunder ledninger
 • ingen led mellem gulvpladerne;
 • loft installation uden indbygget lys.

I andre tilfælde vil opsparing ikke fungere. Hvad forhindrer at minimere tab? Nedhængt loft ned for større afstand af følgende grunde:

 1. ret betydelige overflade uregelmæssigheder, hvis dimensioner når flere centimeter. For eksempel overlapper tilstedeværelsen af ​​leddene;
 2. Tilstedeværelsen af ​​belysningsanordninger på overfladen. På samme tid afhænger afstanden, som strækningstaket falder af, af disse enheders typer, layout, størrelse og formål;
 3. eksterne teknik og elektriske netværk, der kører på basisfladen. Afstanden til loftet kan være mere end 5 cm;
 4. materiale af husets vægge. Ofte opstår der problemer i præfabrikerede huse, hvor hullerne i vægge med vægge er imponerende. Dette kræver en forøgelse af afstanden mellem basisbelægningen og spændingsstrukturen.

Video installationsvejledning spændings lærred

Indflydelse på materialets højde for lathing og strukturelle elementer

Svaret på spørgsmålet om, hvor mange centimeter der spiser det nedhængte loft afhænger også af materialet af de bærende strukturer i huset, dets egenskaber. I nogle tilfælde kræver loftsversionen af ​​finishen at fastsætte hjørner af rummet, leddene.

Mantelmaterialet påvirker afstanden mellem strækloftet og bundfladen. Samtidig skjuler trækassen op til 3 cm, metalplastekonstruktionen kræver mindre plads, det er ret holdbart og har små dimensioner. Det bruges til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Så vidt det er kendt, tjener materialet strakt på en metalramme i lang tid, den mest brugte er en aluminiumskasse.

Belysningsindretningernes indflydelse på konstruktionens højde

Hvor mange spiser strækloft, påvirker også valg af belysningsenheder såvel som deres placering. Korrekt belysning giver dig mulighed for at foretage en zonal opdeling af rummet i funktionelle områder, øge rummet visuelt.

Som belysningsanordninger anvendes:

 • pletter (spotlights). Deres brug gør det muligt at sænke loftet med 1-1,5 cm, alt afhænger af den specifikke type og form af stedet. Brugen af ​​disse enheder gør det muligt at spare på el og skabe et originalt interiør. Vælg en bedre lampe i et metalhus.
 • Lysekroner - en klassisk version af indretning, denne løsning ved første øjekast er enkel, men der er nuancer i valget af instrument. Du kan købe en lysekrone, hvis installation vil blive lavet på en speciel bar eller en mulighed med en krog og loop. Valget afhænger af afstanden - hvor mange centimeter fra loftet til bunden. I gennemsnit er dette tal ca. 3 cm til krogen.
 • Halogenlamper er praktiske og økonomiske, samtidig med at du kan gøre lysere belysning. Formen af ​​enheder er varierede, hvilket gør det muligt at designe designet på en original og stilfuld måde. Ved valg af belysningsarmaturer skal det bemærkes, at lamper med høj varmeafledning ikke virker.
 • LED-baggrundsbelysning giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet. Deres brug vil bidrage til at skabe en zonal opdeling af plads på grund af det store valg af muligheder for at placere dem på overfladen. Samtidig sænkes loftet med mindst 2 cm;
 • LED strips ser spektakulære ud, og de giver dig mulighed for at udjævne overfladens uregelmæssigheder, der blev lavet ved installation af kassen under spændingsstrukturen. Det skal bemærkes, at loftet sænkes med mindst 2 cm, og afhængigheden af ​​rummets og belysningsmetoden kan nedstigningen nå op på 10 cm.

Video beskrivelse af lamper

Afhængighed af afstand på profiltype

Hvor meget loftet falder afhænger af typen baguette - en speciel profil, der bruges som basis for lærredet. Hvilken afstand mellem loftet og bunden skal være i dette eller det tilfælde, det er værd at overveje et eksempel.

Der er 3 typer baguetter, forskellige i egenskaber:

Ved brug af en loftsprofil reduceres højden med ca. 1,5-2,5 cm, den præcise figur afhænger af materialet, da forskellige producenter har forskellige profilstørrelser. Denne mulighed vælges oftest for begrænset højde i små værelser. Alu-baguetten har en bredde på 2 cm.

Brugen af ​​metalprofiler har flere fordele, hvoraf det vigtigste er at opretholde højest mulige højde på rummet. Du behøver ikke røre ved væggene. På downside henvises eksperter til den længere installationstid (sammenlignet med vægprofiler).

Når der er mulighed for overlapningsproblemer, er det ofte, at boret rammer armstangen, og øvelserne går i stykker, så det er tilrådeligt at have ekstra materialer. Desuden er omkostningerne ved loftprofilen lidt dyrere end væggen. Mange loftbagetter gentager bundens form, så hvis der er behov for at niveauer overfladen, er det bedre at nægte at bruge denne mulighed.

I de fleste tilfælde tager installationen af ​​en spændingsstruktur sigte på at skjule fejl og uregelmæssigheder på basisfladen samt kommunikation og netværk. Til dette kan du bruge en vægprofil. Baguette er nivelleret ved hjælp af et laser- eller vandniveau, og tællingen udføres fra det højeste hjørne af rummet.

Aluminiumprofilens højde er 3,5-3,8 cm, fra PVC - ca. 2,5-2,7 cm. Specifikke mål afhænger af fabrikanten. Disse dimensioner giver dig mulighed for at beregne den minimale højde for at sænke baguetten. Men disse er ikke nøjagtigt nøjagtige størrelser, det er værd at overveje størrelsen af ​​værktøjerne.

Stempler og skruetrækkere af berømte mærker har en diameter på mindst 4 cm, og højden fra bøjlens punkt til øverste del af kroppen gør det ofte umuligt at reducere afstanden fra konstruktionen til basisfladen. I nogle tilfælde bores væggen i en vinkel, hvilket er acceptabelt. Profilen kan også monteres i en vinkel. Men det er muligt at gøre dette, når der oprettes en kombineret baguette; det er uønsket at bruge vinkelfunktionen med en vægindstilling.

Sammenfattende kan vi sige, at minimale afstand fra loftet er 15 mm. Den ideelle højde på strækloftet er 5-6 cm. Disse dimensioner gør det muligt at skjule ledninger og elektriske apparater. Samtidig vil et multi-level design sænke loftet endnu lavere.