Lim loftsplinten, billeder og priser.

Artiklen vil fortælle om egenskaberne hos de mest populære klæbemiddelsammensætninger, der bruges til at fastsætte loftsplinten (polymerlim, "flydende negle" og lim baseret på kittet), samt hvordan man laver lim baseret på efterbehandling af kitt og PVA lim alene.

Installationen af ​​loftsplinten er afslutningsfasen af ​​afslutningen af ​​forskellige rum, sådan et produkt skjuler samlingen mellem loftet og væggen, det er det færdige element til at forme indretningen af ​​et hvilket som helst rum. Og i tilfælde af uafhængig reparation af lokalerne, hvis du vil have produktet installeret pålideligt og for lang tid, så er det vigtigt at vælge den rigtige lim til fastgørelse. På nuværende tidspunkt anvendes et ret bredt sortiment af sorter af klæbemiddelsammensætninger til at sikre produktet.

Hvor meget koster fast soklen i loftet.

Pris per meter i rubler

Polymerlim og "flydende negle"

Disse typer af klæbemidler er de mest populære på grund af deres høje kvalitet og holdbarhed. Hvis vi taler om polymere klæbemidler, har de et sammenhængende grundlag med fremragende vedhæftningsegenskaber, de tørrer hurtigt og pålideligt fastholdte faste materialer. De mest populære mærker af sådan lim, der præsenteres på det moderne marked, er "Titan" og "Moment", selvom du kan finde andre typer, men de vil afvige fra dem, der angives, hvad angår pris og producent. Polymerklæbende sammensætninger fremstilles på basis af organiske opløsningsmidler, som er nødvendige for deres vedligeholdelse i flydende tilstand.

"Flydende negle" - En moderne form for lim til limning af soklen i loftet, lavet af ethvert materiale. Et sådant veltalende navnemateriale modtaget på grund af det faktum, at en dråbe kan modstå en vægt på 50 kg, er derfor ikke mindre end negle eller selvdrejende skruer i forbindelseskvalitet. Der er to hovedtyper af "flydende negle" på markedet: neopropylen og akryl. Den første type er baseret på organiske opløsningsmidler, som giver materialet en karakteristisk kemisk lugt. Det opfylder ikke moderne krav til miljøvenlighed. Denne type anvendes dog i rum med høj luftfugtighed.

Hvilken lim skal man vælge, for ikke at justere væggene?

Polymerlim og "flydende negle", hvis væggen eller loftet, som bundpladen er limet på, er ideelt nok. Hvis det ikke var muligt at opnå justeringseffekten, så i stedet for at bruge en kittet, som du på en pålidelig og permanent måde kan holde på bordpladen og niveauere overfladen. Sådanne putties er kendetegnet ved høj indstillingshastighed, så du behøver ikke at trykke produktet på overfladen i lang tid, og de har heller ikke en kemisk lugt, som giver dig mulighed for at arbejde med dem med lukkede vinduer. Blandingen påføres væg eller loft, der danner et perfekt fladt plan, og bundpladen limes. Den resterende opløsning fjernes med en spatel. Brugen af ​​kit er en meget praktisk og nem at bruge løsning.

Forberedelse af kittet til fastgørelse af bordpladen med egne hænder.

Løsningen kan udarbejdes uafhængigt, hvilket vil medvirke til at spare tid og penge. For at gøre dette skal du bruge vand, PVA lim, en ren beholder og en finish kittet af stort set ethvert mærke. Bare den sidste komponent hældes i en ren beholder i første omgang, og PVA lim tilsættes, hvis volumen skal være ca. 4 gange mindre end kittet. Derefter tilsættes vand til denne sammensætning, og blandingen blandes grundigt. Vand skal hældes, indtil der dannes en homogen masse. Blandingen skal insisteres i fem minutter og blandes grundigt igen uden klumper og klumper. Du kan bruge sammensætningen i 30-90 minutter.

Montering af loftsplint. Pris for tjenesten i Moskva

Vi tilbyder klæbning af loftet sokkel (cornice, galtley, støbning). Daglige afgang af mestrene. Uden forudbetaling. Prisen for montering af loftsplint med forseglingsled og maling:
30 mm. - 150 gnid / rm
70 mm. - 250 gnid / rm
100 mm. -300 rubler / rm.
120 mm. - 400 gnid / rm
150 mm. - 500 gnid / rm
Klister indrykket under LED tape +100 rubler. for mp
Tjek priserne på alle tjenester i afsnittet "Pris" på vores hjemmeside.

Bestil en gratis konsultation

eller klik for at ringe: +7 (917) -571-01-57

Skumplader eller polyurethanloftplanker - et ret moderne og praktisk finishmateriale. Limning af loftsplinten fra polyfoam er mulig selv for en nybegynder inden for renovering af lejligheder. Men for vellykket limning er det nødvendigt at kende en vis teknologi og nuancer. I denne artikel vil vi tale om installationen af ​​polyurethan og skumloftkorn.

Forberedelse til klæbende taggafler

Montering af loftsplint er som regel udført, efter at væggene og loftet er fuldt færdige. Som det er kendt, er det i slutningen af ​​en sådan reparation nødvendigt at skjule væggenes samling og loftet og loftsplinten lavet af letvægtspolystyren er ideel til dette formål. Det er ligegyldigt, om du beslutter dig for at færdiggøre renoveringen ved blot at male eller vægge væggene, og loftslisterne vil harmonisk afslutte designen af ​​rummet. Til fastgørelse af sokkel skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 • et lille trinladder eller holdbart bord;
 • blyant eller markør;
 • målebånd;
 • kontor kniv;
 • miter boks (valgfrit);
 • klæbende kit eller silikone lim.

Når du køber en sokkel, skal du være opmærksom på at du også kan købe straks hjørner, og så er søjlen ikke nyttig for dig. Omkostningerne ved sådanne strimler er små, men de vil betydeligt lette dit arbejde.

Montering af loftsplanker

Installationen af ​​fileter begynder som regel fra hjørnerne af rummet. Det er nødvendigt at holde baseboardet med et klart hjørne. Hvis du har købt en almindelig sokkel, skal hjørnerne skæres på egen hånd med en skarp papirmaskine eller i et tilfælde.

Montering af polyurethan loftsplint udføres på en speciel lim. Det anbefales at bruge rør med lim beregnet til montering i en speciel pistol - det er meget mere praktisk at arbejde med dem. Montering af polystyren skum eller skum sokler kan også udføres på et særligt klæbende kit. Hvis du holder plinten på overfladen gipset eller malet med akrylmaling, er limen måske ikke egnet.

Lim skal kun påføres på en sokkel. Efter hjørnesnitten er de resterende huller limet. Dernæst kan soklen efterlades som den er eller er malet i den ønskede farve. Og på denne installation af loft lister kan betragtes som komplet. Som du kan se, er alt ret simpelt.

Det er værd at bemærke, at mange nytilkomne på trods af den tilsyneladende enkelhed står over for nogle vanskeligheder. Det kan især være docking hjørner, valg af lim og så videre. Derfor anbefales det at bruge mesterens tjenester. Moskva tilbyder i dag meget rimelige priser for denne type arbejde. Prisen på klæbende sokkel er meget overkommelig, så spil ikke tid på unødvendige forsøg.

Kære besøgende, vi gør os opmærksom på en række tjenester, som du også kan bruge: lægning af laminatgulv, kvalitetsreparation af vinduer og dørhældninger, udjævning af gulvet og meget mere. Alle priser opført på webstedet, endelig, eventuelle ændringer i en eller anden retning diskuteres inden reparationsarbejde.

Hvor meget koster det at klæbe loftplinten?

Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

 1. Udfyld en ansøgning
 2. Få tilbud med priser fra herrerne
 3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
Lær prisen pind loft sokkel

Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

Tjek huset - Khalturinskaya 4 K.1

Feedback om opgaven

De valgte Muratbek og fortryder ikke. Arbejdet udført på 5+, meget forsigtigt, høflig, meget tilfreds. Jeg gjorde en masse arbejde: pokleil loft sokkel, ændret lås, ændrede tappene i håndklædetørrer, sæt gulvet sokkel. læg hylden. Tak.

Tjek huset - Kulakov 25

Feedback om opgaven

Oleg gjorde et fremragende arbejde på klæbende loftfliser og bundplader. Meget flittige og pæne. En god mester, det er altid nemt at finde et fælles sprog med ham og enige om alle forholdene.

Tjek huset - Chernyakhovskogo gade, Moskva

Feedback om opgaven

Vitaly fulgte perfekt med opgaven. Arbejdet blev udført meget omhyggeligt og effektivt. Anbefales vm. I fremtiden vil jeg igen kontakte ham!

Tjek huset - Moskva, Vvedenskogo gade, 5 bygning 3

Feedback om opgaven

Loftplinten blev hurtigt og effektivt limet. Takket være udøveren!

Tjek huset - Sokolnichesky shaft 22

Feedback om opgaven

Vladimir er fantastisk! Meget hjælpsom! Jeg anbefaler!

Tjek husets st. Baryshikha, 36, Moskva, Rusland, 125368

Feedback om opgaven

Han gjorde alt godt.

 1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
 2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
 3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

For at kunne klæbe loftplinten rundt om loftets omkreds, bestil service af specialister på Yuda-webstedet. Vores kunstnere udfører alle stadier af reparation ved hjælp af materialer af høj kvalitet og moderne udstyr.

Højkvalitets limstik til loftet

En god løsning til udsmykning af væggenes vægge og loftet er brugen af ​​loftsplint (cornice). Gardinstænger er konvekse og konkave og er lavet af forskellige materialer:

Afhængigt af typen af ​​soklen bruger vores eksperter forskellige materialer til sikkert at klæbe det:

 • flydende negle
 • akrylforseglingsmidler
 • PVA lim og andre forbindelser

Masters registreret på Yuda hjemmeside, høj kvalitet limet sokkel på enhver form for loft overflade.

Hvad bestemmer prisen på klæbende loftsplint

Hvis du vil vide, hvor meget det koster at holde loftet soklen - prisen på mesterens tjenester er opført i prislisterne. Nøjagtigt bestemme, hvor meget det koster at klæbe soklen til loftet, mestere registreret i Yuda kan kun efter inspektion af lokalerne og bestemme kompleksiteten af ​​arbejdet. Normalt er prisen på limning af soklen i loftet afhængig af følgende parametre:

 • overfladeareal
 • ensartethed af væg og loft leddene
 • materiale af hvilket soklen er lavet
 • loft design funktioner

Når du laver en ansøgning om Yuda, kan du selv angive den overkommelige pris selv (hvor meget koster det at klæbe loftet soklen).

Sådan bestiller du klæbende loftsplint

At ansætte en specialist, placere en ansøgning på hjemmesiden youdo.com eller via en mobil applikation. Registrering af ansøgningen er tilgængelig døgnet rundt, det er nok at udfylde formularen og angive:

 • hvor meget koster det at lim en sokkel (en rimelig pris for dig)
 • som det trængte til at klæbe i loftpladen
 • omtrentlige dimensioner af lokalerne

For at vælge en kunstner skal du se profiler med vurderinger og anmeldelser af kvaliteten af ​​de leverede ydelser.

Omkostningerne ved montering af loftsplinten af ​​polyurethan og skum

For at dekorere rummet efter installationen af ​​lofter, giver væggene mulighed for montering af loftsplint, er prisen på arbejdet taget i betragtning i det foreløbige skøn for reparation. Det sidste stadium hjælper med at skjule alle de uundgåelige fejl. Kun en professionel kan vide, at installationen af ​​fileter (det rigtige navn på soklen) kræver en bestemt kvalifikation. Installationen af ​​cornices af vores virksomhedens troldmand udføres briljant, selv om det måske forekommer for indbyggerne, at den endelige operation ikke kræver særlig viden og færdigheder.

Virksomheden tilbyder et stort sortiment til at installere tagg af materiale, og tilbyder også sine tjenester efter eget valg under hensyntagen til rummets specifikationer. Kompetent service hjælper kunderne hurtigt med at bestemme omfanget af arbejdet. Prisen for arbejde bestemmes af kompleksiteten af ​​rummets konfiguration, og prisen pr. Meter er defineret i tabellen.

Montering af loftssokkelpris pr. Meter

Værker udføres ved hjælp af et professionelt sæt værktøjer. Eksperter gør alt hurtigt, problemfrit og omhyggeligt. For dem er arbejdet med at installere tagplader muligt i værelser af enhver kompleksitet. Det dekorative element til justering af leddene er lavet af materialer:

De mest populære er polyurethan og skumfileter. Træplanker bruges meget sjældnere: de er vanskelige at installere, de er følsomme for fugt.

fik en pris for arbejde. Spørgsmål N1. Limning loftsplanker, hvor meget?

rekord i arbejde: klæbende loftslister - fileter (forarbejdning af sømme, ledd, anlæg mellem vægge og loft) 77 m / n * 196 = 15092r under hensyntagen til det faktum, at jeg betalte max 5yr for disse fileter (der var billig skumplast til 8p for 2m (1 værelse), plastik 95p fra leroa til 2m (nmc er entreen) og lidt svejset til 280 (nmc) fra markedet af indkøbscenter moskva (2 rum), min lim, de lavede væggene. Er dette normalt? Oplys? Det samme i badet / sorteringen (vægflise) er taget til 450 pr. meter, og i toilettet er der en filet (dumbbell-sportsudstyr_c2n5-en) som i gangen.

det viser sig ved at købe en 2 m filet, siger for 8 p (pris obi) for at holde det, jeg betaler 400-8 = 392p? Intet forstår ikke, hvor sådanne satser?

mestere, skriv dine citater, tøv ikke med, retfærdiggør. Jeg er bare i Aku! Nå, øl trukket

Jeg gør for to bucks med lim og fugemasse adjacency (fileter op til 5 cm hylde)

100 r m / n sammen med maleri.

2Romariok
Så en krise, mangel på arbejde (eller et fald i mængden) tvinger producenten til enten at standse produktionen (i dette tilfælde stoppe tjenester) eller hæve priser. dvs. Vi betaler for producentens fremtid, for at sige, hvis han ikke har et job i morgen, støtter vi ham.

I fjerntliggende Mordovia, lang forhandling og 50p for 2m (stykke). Der er steder endnu billigere men yderligere

Romariok skrev:
77 m / n * 196 = 15092r

Nifiga, hvor mange penge har jeg reddet mig selv! Jeg vidste ikke engang.

Dvs. jeg forstår prisen er stadig overraskende? Den maksimale stemme er 120.

Føreren tager så meget som muligt, og i deres tilfælde fandt de det nødvendigt at tage så meget. Sandsynligvis. Det viste sig at du ikke er en dårlig person, der kan blive slået af med penge.

Romariok skrev:
Prisen er stadig overraskende?

For eksempel er jeg absolut ikke overrasket. Alt i vores liv er meget relativ, og til tider er selv menneskeliv billigere end voiced galteller. I din situation er det nødvendigt at fortsætte med, hvad kontrakten var, og hvis kontrakten ikke var, så forhandle du fremover prisen på visse typer arbejde, og alle vil blive tilfredse.

ikke syg
Jeg er i en 70sq.m lejlighed 30 vinkler 5cm Nmc på en fügenfüller til en dag pokleil, og malet med loftet (med en børste i 1-3 minutter væg). overskydende fyldstof blev aftørret med en våd svamp, så hjørnerne og leddene med et lille sandpapir korrigeret næste dag.
hvis fyrtårnens vægge og trimning er (eller i det mindste) mindst elementært arbejde.
15000 sput hårdtarbejdende dag IMHO brute force.
Jeg ville holde det hver dag for den slags penge.

Jeg går nødt med din grabber. Det er selvfølgelig klart, at "de, der bærer det rejser," men man må have en samvittighed.
For eksempel laver jeg slet ikke et Haltel-klistermærke, fordi det er meget nemmere at indsætte dem end at lave et smukt fladt hjørne. Du behøver ikke at rense hjørnet, lim serpiankaen, læg det ud, passere med en gummispatel, så den er skarp. Jeg klæbte galtlerne, jeg løb over leddene med et akrylforseglingsmiddel. alle smukke Sangen.
Jeg vil sige til dine arbejdere, at jeg ændrede mig om Galtlerne, det gør ondt. Prisen ville falde 3 gange.

Jeg betalte for soklen tusind rubler. til værelset. men der var limning, pudsning og maling sammen med loftet.

Hej skrev:
Jeg klæbte galtlerne, jeg løb over leddene med et akrylforseglingsmiddel. alle smukke Sangen.

og for at sige det mildt ikke meget (

Hej skrev:
Jeg vil sige til dine arbejdere, at jeg ændrede mig om Galtlerne, det gør ondt. Prisen ville falde 3 gange.

Så allerede limet, kunne jeg ikke engang tro at de ville koste mig 15 sput!

dumme blondie skrev:
og for at sige det mildt ikke meget (

120 gnide 1 meter løb. Denne installation af baguetter, til tætning af leddene og maleri i 2 lag. Dette er i Moskva. Det var 150 gnide 1 m lineært

Arbejde uden kunst - Barbarisme!

For at være retfærdig gav hun mig en 41 meter flise til 655 gnidning med epoxy med en injektionsmørtel (hun havde en gammel pris, da var prisen i slutningen af ​​sidste år 850, men aftalt på 650 med en fugemasse). Flisen gik i seng i begyndelsen af ​​dette år og for nylig. Hvis du estimerer + 300 og multiplicerer med 40, viser det sig 12000r. Kan vi spille på dette?

Hej skrev:
Hvad er ikke meget?

dumme blondie skrev:
og vilje

Romariok skrev:
Kan vi spille på dette?

Jeg spekulerer på, hvilken af ​​mesterne på forsiden gør en lige led af fileterne med trimning på 45gr?
..Her er nogle specialister 70 meter af fileter per dag lim

Paletsky skrev:
nogle 70 meter fyldstoffer

Nå snoede jeg lidt på den dag, for at give farve til det gjorde hun stadig noget andet i dag. bare i alt for hvor meget hun pokleila dem og hvad den anden gjorde ifølge estimater, viser det sig en hel dag, ja, max 1,5 for håndvægte.

2Romariok.. nej, her en anden mester sagde, at dette er en vanskelig sag, og den anden scorer slet ikke i prislappen

Ikke en mester, men jeg gjorde (og skal stadig) "hjørner" med en skarp 45-minutters skæring.

 • kitt (akryl hvid perfekt "lægge ned") og skind alle leddene.
  Selv med "skovene" i armlængden er ingen ledd synlige.
  Efter maleri generelt, "monolit".

IMHO. Arbejdet er ikke svært, delvist kreativt. IMHO, mængden af ​​arbejde - ikke mere end 100-150 rupees per meter. Jeg ville endda tænke mig det:
16 meter (skæring og fyldning (skind og malet meget senere)) gjorde 2 timer.
Det viser sig. 120 minutter / 16 meter = 7,5 minutter pr. Meter.

196 meter * 7,5 min = 1470 min (24 h. 30 min.)
Tre dage i en hare. Hvad er en sådan bygherres indkomst? To tusinde om dagen?
Det viser sig - ikke mere end 6 tusind. Hvor kommer 15 fra? Hmmm.

KuZia495 skrev:
Tre dage i en hare.

Med denne tilgang, som du har det er en reel figur.. sandheden, kort sagt
I dogonku. et par flere timer skal tilføjes for at klatre med en trinladder, rengøring, fastsættelse af jambs

Paletsky skrev:
og den anden scorer slet ikke i prislappen

. og forklarede hvorfor. Er du ikke enig i, at det er nemmere at holde fast end at lave et hjørne uden dem?

Paletsky skrev:
70 meter filet per dag lim

Helt rigtigt, hvis andet arbejde ikke er distraheret. Jeg kan lave fejl.

Paletsky skrev:
Hvem af de tidligere herrer laver en lige led af fileter med trimning under 45gr?

Jeg gjorde længe siden, Nu er der ingen, jeg ser ingen grund. Zapily gør butt. Metabo sav med en laserpeger, stødsamlinger på 90 grader. Klippet er glat uden scoring og frynser. Samlinger sokler ikke kitt - ikke nødvendigt. Akrylforsegling passerer kun leddene i soklen med loft og væg. Hvad er der galt? Slap noget andet.

Hej skrev:
Slap noget andet.

..Jeg vil smøge! Det er bare dumt at gøre arbejde, hvor han deltager i næsten halv tusind målinger med millimeter nøjagtighed, tilpasse klistermærket med juvelerpræcision, træk 150 meter akryl med fingeren, lav usynlige led, sten kalvemuskelen og tag ikke penge til det

Paletsky skrev:
Jeg vil smøge! Det er bare dumt at gøre arbejde, hvor han deltager i næsten halv tusind målinger med millimeter nøjagtighed, tilpasse klistermærket med juvelerpræcision, træk 150 meter akryl med fingeren, lav usynlige led, sten kalvemuskelen og tag ikke penge til det
__________________

Alt dette er inkluderet i prisen på loftet., Såvel som fugning i omkostningerne ved lægning af fliser. Eller tager du til fugerømmer separat ved at køre målere? Jeg var f.eks. Enig i at lave et loft for et bestemt beløb, og i færd med at arbejde besluttede kunden at klæbe Galtels. Hvis jeg ikke har vist hjørner, ændres prisen ikke, fordi (læs post 16) Selvfølgelig kan du rundt dine øjne og sige, hvor meget arbejde der er blevet tilføjet til pipetter, så prisen øges en og en halv gang, men omdømme er dyrere.
Jeg kan beskrive mange flere af mine "dumheder", men jeg er bange for ikke at tro på det og vil betragte det som en fuflogon.

Omkostningerne ved at installere loftplinten pr. Meter: priser for arbejde

Prisen for installation af loftsplint i Moskva er lav, men ved at investere en lille mængde er det meget nemt at give rummet et færdigt udseende. Dette dekorative element er lavet af forskellige materialer (skum, polyurethan) og kan have næsten enhver form og størrelse. Med det er det meget nemt at maskere de uregelmæssigheder, der danner i stedet for at komme ind i loftet og væggene. Det er ligegyldigt, hvilke materialer der blev brugt til beklædning - tapet, keramisk flise, vandbaseret maling eller andre. I hvert tilfælde skal installationen af ​​disse dekorative elementer overlades til fagfolk. Dette vil fjerne forekomsten af ​​eventuelle fejl, som alvorligt kan ødelægge udseendet af rummet.

Limning af loftsplinten fra æra med reparation og design

Vores firma leverer lejlighedsreparation i Moskva. Vi er fagfolk på vores område, derfor tager vi alle processer seriøst. Vores håndværkere har de nødvendige færdigheder og viden, der vil bidrage til at fastslå kvaliteten af ​​dit valgte bundkort i loftet. Takket være medarbejdernes høje faglighed vil alt blive gjort på kortest mulig tid. Fra kunden er det kun nødvendigt at bestemme designet. Omkostningerne ved montering af disse dekorative elementer afhænger af deres type og metode til fastgørelsesanordninger.

Priser for færdiggørelser (prisliste)

Funktioner af installationsarbejdet

Montering af loftsplint er som følger:

 1. Først og fremmest er det nødvendigt at afslutte alle færdiggørelserne både på loftet og på væggene.
 2. Før du fastsætter lamellerne markerer du rummet. Det er nødvendigt at bestemme mængden af ​​materialer, der kræves til installation.
 3. Hvis lamellerne ikke er forsynet med endedele, skal de skæres til hjørnerne. Dette kan gøres med en mousse eller kontorkniv.
 4. Montering af polyurethanelementer udføres kun ved hjælp af speciel silikone lim. Det sælges som et rør og er udstyret med en særlig pistol.
 5. Montering af skumdele skal ske ved brug af kit. Denne metode er mere at foretrække, fordi den giver bedre fixering.

Omkostningerne ved montering af bundpladerne i loftet vil afhænge af træk ved hvert trin af arbejdet og de anvendte materialer.

Montering af sokler i Moskva

Montering af sokler - det afsluttende trin efter alt efterbehandling i værelset. Før du lægger grundpladerne, er det nødvendigt at vælge den type bundplader, der passer til gulvbelægningen, købe de nødvendige værktøjer og foretage alle målene korrekt. Derfor er den bedste løsning - installation, lavet af fagfolk.

Tømrere af Remzak-firmaet er involveret i installation af gulvstifter: træ, plastik, med kabelkanal. Vi leverer ulsugu Moskva. Vi er klar til at give kompetent rådgivning om udvælgelsen af ​​basisplader.

Omkostningerne ved installation af soklen

Prisen afhænger af den type produkt, der skal vælges, på mængden af ​​forberedende arbejde på området i det rum, hvor stifterne er installeret.

Plinth installationsomkostninger (plastik)

Pris for installation af træplinter

Omkostningerne bestemmes af træplintens højde

* Omkostningerne ved arbejde med bundkort på 15 cm eller derover er højere, fordi kræver brug af en særlig endeplade og udgangen af ​​flere herrer.

Pris til installation af MDF sokler

Omkostningerne afhænger af soklens højde

* Prisen på arbejde med bundplader fra 15 cm og mere er højere, fordi Det er nødvendigt at forlade flere herrer og bruge en speciel endeplade.

Pris for installation af sokkelplader

Omkostningerne ved installation af soklen vil blive reduceret betydeligt med store mængder arbejde.

* Kun i tilfælde af beregning af omkostningerne ved installation af bundplader, er den samlede pris lavere end 4.500 rubler, så afgang for installationen beregnes til kostprisen for miners exit.

For mere information om priser, ring 8 (495) 003-17-93; 8 (926) 381-00-93

Montering af træplinter

Træstokke er blandt de dyreste og miljøvenlige. De er stærke nok, holdbare. Men deres største ulempe - den høje pris, så deres brug er berettiget kun med dyre gulve.

Installation af træplinter begynder med omhyggelige målinger. For at lægge træplanker skal du huske følgende regler:

 • Det er muligt at montere træstifter først efter "aldring" indendørs om dagen. I løbet af denne tid skal soklen "bruges" til rummets temperatur og fugtighed.
 • To sokler er monteret på hinanden, skærekanter i en 45 graders vinkel.
 • Begynd at lægge fra hjørnet. I tilfælde af et mellemrum mellem plinterne er det plastered.
 • Fastgøring sker med negle eller skruer. Hvis væggene er glatte, så kan du montere basispladerne med flydende negle.

Lægning af plastikplinter

Plastikplader er meget mere overkommelige. De bruges til laminat, linoleum, til gulvtæpper. Denne art er modstandsdygtig over for fugt, er ikke underkastet rådner, det er let at passe på.

Montering af planker af plast begynder også med hjørnet af rummet. Til montering brug særlige beslag. Enderne af basispladerne lukkes ved hjælp af en stikkontakt.

Montering af sokler med kabelkanal

Denne type sokler med en speciel rille, hvor kablet er lagt. Den kan lægges, både under installationen af ​​soklen og efter.

Sådan bestiller du installationen af ​​en sokkel i Moskva

For at bestille installation af sokler i Moskva, kontakt os

 • på telefon 8 (495) 003-17-93; 8 (926) 381-00-93
 • lav et skype-opkald
 • brug feedback-formularen.

Omkostninger til arbejde

Vi giver dig detaljerede oplysninger om de seneste priser for indeværende år. Du kan downloade prislisten i doc-format eller læs priserne for byggearbejde nedenfor. Hvis du har spørgsmål, vil vi gerne svare dem ved at ringe (495) 979-95-98. Ordren for reparations- og byggearbejder findes her.

Omkostningerne ved at reparere en lejlighed, landhus, kontor, barer og restauranter i vores firma fra 8.000 rubler per m2. Priser på design af 1000 rubler m2 (i et projekt giver rabat på design).

Vores firma har etableret venlige forbindelser med mange leverandører af byggematerialer. I løbet af årene af vores arbejde har vi samlet meget betydelige rabatter, så det er en anden fordel for dig at arbejde sammen med os.

1500 rubler m² - areal op til 150 m²
1350 rubler m² - område fra 150 til 400 m²
1200 rubler m² - areal fra 400 m²
1000 rubler m² - Arkitektur af bygningen

2 muligheder for korrekt limning af loftet lister og gøre hjørnet fælles

Loftsplint, som er korrekt kaldet fileten, giver rummet et pænt og færdigt udseende. Hvis den er ordentligt limet, malet i hvid og en jævn søm, vil bundkortet visuelt udvide rummet.

Hvor meget skal jeg købe en sokkel?

Det er nødvendigt at måle rummets omkreds. For eksempel tage et værelse på 5 til 4 meter (20m2). Rummets omkreds er 18 meter. Længden af ​​en filet er 2 meter, hvilket betyder at du skal købe 8 fileter + 1 på lager, til ialt 9 stk.

Jo højere loftet, jo bredere kan du købe en filet, og det vil ikke virke overvægtigt. Hvis loftet er omkring 3 meter højt, så vil en 5 cm bred filet gøre.

Typer af baseboards og deres omkostninger

 • polyurethan 300-500 rubler stykke
 • plast fra 40 rubler stykke
 • styrofoam fra 20 rubler stykke

Når du køber en plank, skal du være opmærksom på:

 • Til bundpladerne var den samme farve fra en batch
 • Fri for fejl
 • Ingen krumning
til indhold ↑

Trin for trin

Vi skal bruge:

 • filet
 • målebånd
 • kan laser plotter
 • miter box og hacksaw (eller miter sav eller skarp kniv eller bulgarsk)

Blanks er skåret ved hjælp af miter boksen og en hacksaw på markeringen.

Hvis tapetet endnu ikke er limet

 • PVA lim
 • blandeskål
 • spatel
 • putty (læs om kittegips gips og loft)
 • vandmaling og pensel
 • sandpapir

Hvis tapet pokleeny eller sokkel i badeværelset mellem flise og loft

 • hvid akrylforsegling
 • monteringslim Moment Installation Express indretning hvid
 • montering pistol
 • klud
til indhold ↑

Hvordan man skærer et hjørne og laver emnet?

Først skal du forstå, hvad vinklerne i rummet og markere for hver type af deres emne (de er forskellige!).

 • Ekstern vinkel - i dette tilfælde vil længden af ​​emnet på emnet være lig med længden af ​​spændingen, og skærevinklen vil være stump (dvs. øvre kant af emnet vil være længere end længden af ​​den nedre kant, 135 grader).
 • Indvendig vinkel - i dette tilfælde vil længden af ​​emnet på emnet være lig med længden af ​​spændingen, og skæringsvinklen vil være skarp (øvre kant af emnet er kortere end den nederste kant, 45 grader).

Blanks er skåret ved hjælp af miter boksen og en hacksaw på markeringen. For at kontrollere rigtigheden af ​​de udskårne emner, kan du dockke "din skabelse" på gulvet. Hvis alle vinklerne konvergerer korrekt, kan du fortsætte med at klæbe og dække dem allerede på plads.

For at kontrollere rigtigheden af ​​de udskårne emner simulerer du "din skabelse" på gulvet. Hvis alle vinkler konvergerer korrekt, kan du fortsætte med limning.

Hvis hjørnerne ikke konvergerer, laver vi en ny billet - for dette købte vi fileterne med et lager.

Ofte er vinklerne mellem væggene i værelserne ikke lig med 90 grader. I sådanne tilfælde skal du markere emnet "på plads" og afskære vinklen uden at bruge det støbte materiale. Til dette er skabeloner lavet af papir og pap, og derefter skæres fileten ud med en skarp kontor- eller skomagerkniv.

Sådan limes loftsplinten, inden du klæber med tapet

fordele:

 • Undlad at pletter tapet
 • Det er mere bekvemt at holde en sokle jævnt, hvis væggen er ujævn, udjævning med kitt på farten (vi skrev om færdiggørelse af kittet til tapet i denne artikel)
 • For at ændre tapetet behøver du ikke at afmontere plinten (forresten, læs en god artikel om flydende tapet her)
 • Fileten stikker til den blotte væg mere end til tapetet.

Fremstilling af kittet blanding

Vi forbereder en blanding af kitt og PVA lim til limning af loftsplinten til væggen og loftet samt til forsegling af slidser og hjørnesamlinger. 4 dele af gipset og 1 del af PVA-limen er æltet med vand til tilstanden af ​​cremefløde, lad den stå i 5 minutter og rør igen. Derefter kan du bruge blandingen i 1,5 timer.

Påfør kittet i midten af ​​fileterne langs hele længden, tryk i 10 sekunder, slip, fjern overskydende blanding.

 1. Støvfri emne og væg / loft sektion, inden lim påføres.
 2. Påfør kittet i midten af ​​fileterne langs hele længden, tryk i 10 sekunder, slip, fjern overskydende blanding.
 3. Vi begynder at klæbe på hjørnet og fra væggen overfor døren.
 4. Du kan anvende en linje rundt omkretsen med en laserplotter og lim en filet over den.
 5. Vi deltager i hjørnerne af præfabrikerede emner. Hvis spændene er mere end 2 meter, laver vi en lige led af fileter.
 6. Sprækkerne i løbet af limning tæt på den forberedte blanding.
 7. Den næste dag efter at kittet er tørret, sænder støtene og dækker basispladen med vandbaseret maling.

Sådan fikseres loftsplinten, hvis tapetet pokleeny

fordele

 • Kan gøres til enhver tid og endda med eksisterende reparationer.
 • Du behøver ikke at blive snavset og blande
 • Du kan ændre soklen til enhver tid, hvis du er træt
 1. Støvfri emne og væg / loft sektion, inden lim påføres.
 2. Vi begynder at klæbe på hjørnet og fra væggen overfor døren.
 3. Påfør lim i midten af ​​fileten over hele længden, hold i 1 minut, fjern overskydende lim.
 4. Godt presser i hjørner og led.
 5. Fyld hulrummet med akrylforsegling, fjern overskydende finger.
 6. Hovedmålet er at skabe den mest lige søm. Hvis øjet ikke har en glat søm, er det nødvendigt at klæbe maskeringsbåndet og skabe en søm langs den.

Hovedmålet er at skabe den mest lige søm. Hvis øjet ikke har en glat søm, er det nødvendigt at klæbe maskeringsbåndet og skabe en søm langs den.

Omkostningerne ved mesterens arbejde

Til dette arbejde tager mesteren fra 150 til 350 rubler per meter limet loftsplint. Det viser sig at ved at gøre det selv, i et rum vil du spare omkring 3.000 rubler om et par timer.

Sådan limes loftsplinten: installationsfunktioner af fileter af forskellige typer

For mange, der ikke har stødt på efterbehandling, ser det ud til, at alt tal om, hvordan man limer loftsplinten, er et simpelt spild af tid, fordi denne proces ikke er svært. Men man har kun at stå overfor, og det viser sig, at arbejdet kræver øget opmærksomhed for sig selv. Det er umuligt at installere fileter, hvis deres egenskaber ikke tages i betragtning, der er ingen klar handlingsplan, og sammensætningen til fastsættelse er ikke defineret. Hvis alt dette ikke tages i betragtning, vil konsekvenserne være meget triste: fragmenter begynder at falde ned, der kommer revner i leddene, forkert formede hjørner vil ødelægge hele udseendet.

Hvad er kyllingerne?

Installation af loftplint med egne hænder skal begynde med et valg af fileter. Der er mange typer produkter, der har betydelige forskelle.

Først skal du vide, at baguetter varierer i form. Så det er almindeligt at udpege:

 1. Detaljer med riller, godt synlige langsgående riller - dette er en ekstruderet version.
 2. Elementer med en godt konveks, stærkt præget overflade - injektionsvisning.
 3. En sort, der har en meget glat finish, er et lamineret udseende.
Vifte af loft bundkort

Men langt mere udtalte forskelle i materialet til fremstilling. Denne særlige funktion bestemmer produktets endelige egenskaber, giver den bedste ide om, hvordan man korrekt limer filetene på plads.

Polyurethanprofil

Denne mulighed anses for at være den mest alsidige og meget praktiske. Han har mange fordele:

 • På grund af sin høje styrke har profilen en lang levetid.
 • Det mister ikke sine eksterne egenskaber, selvom det får direkte sollys.
 • Der er en fleksibilitet, der gør det lettere at arbejde på komplekse geometriske strukturer.
 • Det er ikke udsat for fugt, hvilket gør det muligt at bruge ikke kun i badeværelser og brusebad, men også i værelser præget af konstant høj luftfugtighed: svømmebassiner, saunaer, bade.
 • Det har en bred vifte af farver og teksturer.
Polyuretanprofil - den eneste mulighed, der kan bruges på højt buede strukturer

Polyurethan baguette klæber til loftet udføres ved hjælp af specielle klæbemiddelsammensætninger, der ikke reagerer med materialet og har en god grad af fiksering. For at montere en sådan profil er ret simpel, skal du bruge et minimum af værktøjer.

Med alle dets fordele har dette materiale en meget mærkbar ulempe. De konkluderer, at dens værdi langt overstiger andre muligheder, især når det kommer til den fleksible sort. Vær også opmærksom på, at elementerne har en tilstrækkelig stor vægt, hvilket begrænser deres brug sammen med stræklofter.

Skumprofil

Skumfileter anses med rette som de mest populære, fordi de er tilgængelige for størstedelen af ​​befolkningen, mens de er udstyret med fremragende kvaliteter og udseende. Derudover har de en række andre fordele:

 • De har en lille vægt, som gør det muligt at bruge dem til stræklofter såvel som at udføre arbejde uden at tiltrække yderligere kræfter.
 • Nem at behandle, hvilket reducerer den tid, der kræves til installationen.
 • Om nødvendigt kan overfladen males mange gange, og dette skaber endeløse muligheder for designløsninger.

Vi må også ikke glemme, at denne type filet har negative kvaliteter, der er forbundet med det faktum, at produkterne har hængt brølhed og er let beskadiget.

Omkostningerne til skumplinten er lavest sammenlignet med andre typer af dekorative loftsprodukter

Derudover er det denne mulighed har de fleste begrænsninger på brugen af ​​fastgørelsessammensætninger. Når man beslutter, hvordan man limer en skumplint til loftet, tages der højde for, at de anvendte klæbemiddelopløsninger ikke bør indeholde opløsningsmidler i deres sammensætning. Faktum er, at deres tilstedeværelse er en direkte vej til fuldstændig deformation af dele, der bogstaveligt talt opløses af virkningerne af et givet stof.

PVC profil

Denne type filet er et produkt, der er lavet af polyvinylchlorid. Og hvis det er nemmere, så er det en simpel plastik. PVC-profil anvendes oftest i tilfælde af vægbeklædning med plastpaneler. Men dette er valgfrit.

Polyvinylchloridfileter har følgende fordele:

 • Billig nok, selv om denne parameter er betydeligt højere end for skumprodukter.
 • Har en overflod af farver og efterligninger. Hvis det er nødvendigt, kan du afhente dele, der gentager det naturlige snit af træ eller sten.
 • Immun for fugt. Ved denne indikator er de bedre end polyurethan.
PVC-profil bruges normalt i tandem med vægklemning med plastpaneler.

Til fastgørelse gælder universelle klæbemidler, der har et mærke, der passer til PVC. Selvom plast har imponerende styrker, kan det ikke farves, hvilket er vigtigt at overveje.

Træprofil

Den udbredt anvendelse af træfileter er faldende. Dette bidrager til:

 1. De høje omkostninger ved materiale. I dette tilfælde taler vi ikke om sjældne racer, selv udbredte arter har en høj pris. Selvfølgelig kan du i specialbutikker finde billige træbagetter, men de er af meget lav kvalitet.
 2. Ikke den nemmeste behandlingsprocedure. For at passe detaljerne perfekt, skal de lægges på en flad overflade, og trimning skal udføres meget omhyggeligt. Disse fejl er meget vanskelige at gemme under et lag af kitt.
 3. Installation er en række arbejdskrævende procedurer. Før du lim loftsplinten, skal du bestemme: om dette vil ske ved hjælp af kitt eller lim. Den første mulighed er ofte at foretrække. Derudover udføres yderligere foranstaltninger til fastsættelse - på skruer, dykker eller negle afhænger valget af fastgørelseselementer på bunden.
Trælocksokkel giver interiøret et ædelt udseende, men er præget af høj pris og installationskompleksitet

Selvfølgelig er en træfilet en rigtig luksus. At det er i stand til at give rummet et slags aristokratisk udseende. Det er vigtigt at huske på, at vægge foret med clapboard, træpaneler ikke kan se godt ud uden et sådant element. Forsøg på at erstatte profilen med en moderne version vil føre til, at interiøret vil miste sit udseende.

Tip! Gips sorter bliver mindre populære. De har et uovertruffen udseende. Men denne funktion begyndte at kopiere mange syntetiske produkter. Derudover er stuck-klistermærket kun muligt på gipsopløsningen.

Limning baseret på produktets bredde

Det er umuligt at tale om, hvordan man limer loftsplinten med egne hænder kvalitativt, hvis man ikke tager højde for bredden. Denne indikator påvirker direkte klistermærker og rummets generelle udseende. Følgende funktioner tages i betragtning:

 • Store detaljer er perfekte til værelser med højt til loftet, fordi de visuelt reducerer deres højde. For at opnå en pålidelig fiksering påføres sammensætningen over hele den forkerte side, hvilket gør det muligt at undgå, at de limede elementer begynder at falde.
 • Små filetbredder er en fremragende løsning, når lofter skal øges visuelt. Fastgøring udføres punktvis, hvis der anvendes lette produkter.
 • Mellembrede fragmenter anses for at være de mest acceptable, de bruges overalt. At lime loftet soklen af ​​denne størrelse er muligt ved alle kendte metoder.
Baguettens bredde påvirker ikke kun opfattelsen af ​​interiøret, men også metoden til fastgørelse af produktet på overfladen

Tip! Af stor betydning ved installation er produktets udseende. Så, fuldt behandlede, malede, teksturerede elementer kræver meget omhyggelig anvendelse af klæbemiddelsammensætninger. Faktum er, at deres hit på forsiden kan føre til, at fileten bliver uigenkaldeligt forkælet.

Klistermærke med design

Der skal lægges særlig vægt på filets ydre egenskaber. Så elementernes farve kan visuelt gøre ændringer i rummets opfattelse. For eksempel, hvis nuancer af dekorative dele og vægge matcher, så vil rummet virke meget mindre.

Men så hvordan man limer loftsplinten ordentligt i betragtning af produktets form? Til dette er der en række enkle anbefalinger:

 1. Tegning skal vælges under hensyntagen til hvilken stil der vil dominere interiøret. Så de klassiske variationer tyder på, at baguetter vil have en kompleks tekstur, mønstre der ligner stucco. Moderne minimalisme har tendens til enkelhed, så tynde fileter er egnede til det, ornamentet, som mangler eller har en klar geometri.
 2. Loftplinten med volumetriske figurer er bedre at bruge til faste overflader. Denne mulighed vægter atmosfæren betydeligt, så det er absolut ikke egnet til små værelser.
 3. For at opnå harmoni skal mønsteret kombineres med væggene eller loftet. Dette vil gøre overgangen mest glat.
Opret det mest harmoniske interiør opnås ved at kombinere mønsteret af fileter med vægge eller loft

Tip! Ved arbejde med baguetter, der har en kompleks form og tekstur, tages der højde for, at disse dele er meget vanskelige at passe i hjørnerne. Derfor er det bedre for dem at købe specielle hjørnepuder.

Grundlæggende installationsmetoder

Der er forskellige metoder, der bruges ved fastgørelse af loftslister. Så det er sædvanligt at udpege to hovedteknologier, der gør det muligt at montere de mest populære versioner af produkter: polyurethan og skum.

Metode en - ved hjælp af kit

Denne mulighed er ideel til situationer, hvor der ikke er udført klisterpapir. Mange herrer mener med rette, at denne metode er mest acceptabel. Faktum er, at den ubehandlede overflade giver dig mulighed for at opnå det bedste greb.

Limning loftsplint ved hjælp af kitt produceret på vægge, der ikke har en dekorativ finish

uddannelse

For arbejdet skal du bruge følgende sæt materialer:

 • Direkte filet. Det er meget bekvemt, at denne metode er universel for alle sorter.
 • Tætning. For processen bruger den mest almindelige blanding, som almindeligvis sælges i butikker, kan du bruge resterne af den tidligere reparation. Det er vigtigt at være opmærksom på stoffets holdbarhed og integritet. Hvis materialet ikke har frihed, så afvises det.

Tip! For arbejde kan vælges gips sammensætning. Men han har en stor ulempe - hurtig indstilling. Dette begrænser brugen af ​​opløsningen, og gør det også umuligt at rette de fejl, der er opstået.

 • Ground. Det bruges til at øge adhæsionen af ​​overflader. Det er bedre at vælge forbindelser med dyb penetration.
 • Til limning af loftsplinten vælges det nødvendige sæt værktøjer:

  1. Afrimning af dele udføres ved hjælp af en almindelig hacksav. Anvend brevpapiret er kun nødvendigt, når elementernes bredde ikke overstiger to centimeter, ellers vil kvaliteten ikke være den samme som den var beregnet til.
  2. Til dannelse af hjørne udvej til tjenester af en primitiv, men meget effektiv enhed - kuldet.
  3. Til anvendelse af kittet er en gennemsnitlig bredde trowel 8-10 cm.
  4. Det sker ofte, at overfladen af ​​fileterne har en meget mærkbar ruhed, hvilket forhindrer kvalitetsarbejde. Den fjernes med sandpapir.
  Værktøj kræves til montering af loftsplint

  Før montering af soklen kontrolleres tilgængeligheden af ​​alle materialer og værktøjer. Arbejdet er meget mere effektivt, når der ikke er behov for at søge efter de nødvendige enheder i dens gennemførelsesproces.

  fiksering

  Galteli limes i henhold til en bestemt ordning, som består af flere trin. Man bør huske på, at alle handlinger er tilpasset den specifikke situation, når de arbejder.

  • Det hele starter med en inspektion af pladsen, hvor baguetten vil blive installeret. Det sker ofte, især efter afslutningen, de små fejl, uregelmæssigheder forbliver på overfladen. For at fjerne dem skal du bruge sandpapir, som er fastgjort på en specialstang. Det er selvfølgelig bedre at udføre et sådant forberedende arbejde på forhånd.
  • Vægge og lofter er primet. Det er vigtigt at huske på, at selv denne sammensætning behøver forberedelse. Den enkleste løsning er den sædvanlige blanding, men hvis et koncentrat anvendes, skal det være korrekt fortyndet. Yderligere procedurer kan kun udføres efter fuldstændig tørring af overfladen.
  • Sørg for at gøre markering. Den nemmeste måde er, at delen anvendes på det rigtige sted. Nøjagtigt langs kanten af ​​linjen, der vil tjene som vejledning.
  Mærkning af vægoverfladen
  • Mange mestere anbefaler at måle længden af ​​fileterne på forhånd. Det vil sige, målinger af alle sektioner tages, fragmenter beregnes. Det er meget mere bekvemt at lave en ordning på et stykke papir. Du kan springe over dette trin, så markeringen skal udføres for hvert enkelt element, når den øjeblikkelige begæring udføres.
  • Delene er trimmet. Denne proces kan forårsage mange problemer. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at arbejde med polyfoam, som nemt smuler fra den forkerte indflydelse. Til dannelse af vinkler - brug en mos. Det er bedre at øve lidt for at bestemme produktets korrekte placering i dette værktøj.
  Skære soklen i en vinkel

  • Montering af loftsplint begynder med forberedelsen af ​​kittens blanding. Det skal bemærkes, at det er æltet umiddelbart før arbejde for at udelukke tab af egenskaber af den færdige opløsning. Denne proces er ret simpel: Det tørre stof hældes i beholderen, som er fortyndet med den rigtige mængde vand. Det skal gøre en tyk og blandet sammensætning.

  Tip! Det er vigtigt at fjerne udseendet af klumper eller tørre rester i blandingen. Derfor anbefales det at tilføje vand først og derefter kittespart. Hver producent placerer instruktioner på etiketten, som skal følges nøje.

  • Nu kommer det afgørende øjeblik - fiksering. For at gøre dette skal du bruge en spatel til at samle en lille mængde af den forberedte opløsning. Det er jævnt fordelt over hele baguettes overflade, som direkte påvirker loftet og væggene. Denne procedure er ikke kompliceret, men det er nødvendigt at sikre, at overskydende ikke falder på den forreste del.
  Sæt kitt på overfladen af ​​fileten
  • Installation starter fra et af hjørnerne. Det menes, at det er bedre at vælge dette område, som er inden for konstant synlighed. Men før du lim loftsplinten, skal du kontrollere, at den anvendte blanding ikke var for meget. Ellers vil der være for mange rester, der vil være vanskelige at håndtere.
  • Delen trykkes til det angivne sted. Det er i øjeblikket, at de linjer, der tidligere blev anvendt, vil være nyttige. De er vant til at kontrollere installationens rigtighed. Der er ikke behov for at trykke for hårdt, den friske løsning gør det muligt at reparere elementet meget hurtigt. Under alle omstændigheder vises en ekstra blanding fra under kanterne. Mens opløsningen ikke er frosset - fjernes den.
  Speaker solution kit

  Tip! Det er ikke altid tilrådeligt at fjerne overskydende. Det sker ofte, at der er mindre uregelmæssigheder på overfladen, i dette tilfælde fylder kittet dem helt. Således formes kantene af fileten, som ikke har nogen defekter.

  • Når du vedhæfter det andet fragment, opstår der et legitimt spørgsmål: Hvordan dækker loftplinten korrekt? Mange mennesker gør en typisk fejl - de glemmer at anvende løsningen direkte på slutdelen. Blandingen kræver en lille mængde, så overskuddet er fuldstændig fraværende eller minimal. Produktet trykkes på plads og kombineres med det første element. Det er vigtigt at opnå en perfekt match, fordi eventuelle forvrængninger vil være tydelige.

  Hver limet skal installeres tydeligt langs linjen. Det tager tid for materialet at klæbe godt og tørre helt. Det tager omkring en dag. Yderligere arbejde er, at mulige fejl bliver renset, forårsaget af rester af blandingen. Om nødvendigt bliver fileterne præget og belagt med maling. For at undgå farvning af tilstødende overflader sidder maskeringsbånd fast på kanten af ​​loftsplinten.

  Tip! Når arbejdet udføres med fileter, der har en høj brummelighed, udføres pressning med håndens bagside uden punktstop. Dette vil hjælpe med at undgå buler.

  Metode to - brug lim

  Denne indstilling bruges normalt, når du skal lime loftsplinten på tapetet. Selv om dette ikke betyder, at det ikke kan anvendes på barre vægge. En vigtig betingelse i dette tilfælde er, at tapetet skal limes meget sikkert, fordi du kan omhyggeligt og omhyggeligt installere fileterne, men på grund af mangler i hovedbelægningen - de begynder at ligge bag væggen.

  Montering af loftsplinten med lim kan gøres på toppen af ​​finishen: Maling eller indsætning med tapet

  Limvalg

  Inden du limer soklen, skal du beslutte dig for valget af klæbemiddelsammensætning. I øjeblikket er der mange muligheder, der passer til denne opgave. Så sondres følgende blandt hele sorten:

  1. Universalstoffer. Denne kategori omfatter løsninger, der har en meget viskøs og gennemsigtig masse, der størkner i meget lang tid. De mest populære muligheder kaldes "Titan". Disse produkter anbefales til at arbejde med polystyren og dets sorter, egnet til skummaterialer. Men at bruge dem er temmelig ubelejligt: ​​De påføres over længere tid, mens fiksering ikke altid er af høj kvalitet, det er nødvendigt at holde delene i flere minutter.
  2. Flydende negle. Dette er en meget bekvem formulering, som mange mestre giver ubetinget palme. Fås i rør til byggepistol. Men når man vælger denne mulighed, er det nødvendigt at tage højde for, at sammensætningen skal have en indskrift, der bekræfter, at den kan bruges sammen med polystyrenskumprodukter.
  3. Akrylforsegling. En helt original løsning, der hjælper med at finde vej ud, når der ikke er mulighed for at købe et af ovenstående materialer. Men i dette tilfælde er det meget vigtigt at vælge dokumenterede formuleringer.

  fiksering

  Nu er det nødvendigt at finde ud af, hvordan man limer loftsplinten på lim. Undervisningen er:

  • Overfladen fremstilles. Du skal omhyggeligt undersøge det for uregelmæssigheder eller fejl. Hvis nogen, er de helt elimineret. Dette er påkrævet, så stropperne presses tæt, og stærke krumninger forekommer ikke.
  • Mærket er færdigt, detaljerne er udarbejdet. Det er bedre ikke at forsømme denne procedure, det giver dig mulighed for at arbejde bedre.
  • Fortsæt derefter med påføring af klæbemiddelsammensætningen. Det er mest bekvemt at distribuere i centrum ved siden af ​​overfladen.
  Sæt lim på fileten
  • Detaljerne anvendes på det angivne område og trykkes. Det er vigtigt at følge instruktionerne om, at hvert klæbemiddel har. Således kræver forskellige typer sammensætninger en anden tilgang: retention, rivning og ny limning. Det er bedre at overholde den angivne ordning.

   Tip! Disse parametre skal være opmærksom på, før de køber. De hjælper med at forstå, hvordan man klæber loftplinten hurtigst muligt.

  • Stakede resterende varer. Derefter efterlades fileterne for at fuldføre fiksering. Denne gang bestemmes af den anvendte sammensætning. Hvis der er huller, smøres de med fugemasse. Leddene er også forseglede, som ikke altid er i stand til at passe tæt.
  Fjernelse af revner med fugemasse
  • Når du skal rette op på et stort antal fejl, er det bedre at gøre den efterfølgende farvning. Det vil hjælpe med at skjule de iøjnefaldende fejl.

  Lim hjælper faktisk med at reducere den tid, det tager at arbejde, men det er vigtigt at overveje egenskaberne ved hver sammensætning.

  I øjeblikket har mange populære løsninger tilsvarende navne, men er forskellige i producenten. Derfor er det producenten, der er den vigtigste indikator for kvalitet.

  Korrekt dannelse af vinkel- og mellemled

  Det er denne procedure, der forårsager de fleste problemer: Det er nok at lave en lille fejl for at ødelægge emnet uigenkaldeligt. Derfor er det umuligt at tale om, hvordan man korrekt limer bundplader i loftet, hvis der ikke er nogen begreber om dannelsen af ​​leddene.

  Så der er en række tips, der vil hjælpe i denne situation:

  1. Til sådan arbejde anvendes blokken, som har et sæt stenciler i forskellige vinkler. For at lave en vinkel på 90 grader, skal du trimme to dele i vinkler på 45 grader.
  2. Den indvendige vinkel opnås, hvis fileten er anbragt presset mod bunden og siden af ​​skyllepladen. Overfladen af ​​den del, der vil være ved siden af ​​loftet, skal være placeret på bunden af ​​værktøjet.
  3. For at få venstre vinkel vektor - elementet er placeret på samme side, og kniven skal indtaste stencilen fra højre til venstre. Hvis du har brug for at få den rigtige vektor, så bliver alt gjort omvendt.
  4. Men hvordan man limer bundpladen i loftet, når man vil få et ydre hjørne? I en sådan situation skal skæringen styres forskelligt. Det vil sige at få den rigtige vektor, skal du placere kniven fra højre til venstre.

  Hvis du ikke har en flush ved hånden, kan du ty til at skabe en stencil med dine egne hænder. Til dette gøres baguetten placeret på bordet, hvor to linjer er markeret, svarende til bredden. Så for eksempel med en filetbredde på 80 mm, vil begge linjer være placeret nøjagtigt i den afstand. Mellem dem tegner en firkant, som skal have alle sider på 80 mm. Den holder diagonalen. De vil være vinklen på 45 grader. Nu er det kun at vedhæfte delen og trimme den med højre side. Denne indstilling er dårlig, fordi fragmenterne er vanskelige at rette, hvilket skift kan føre til, at vinklen er ujævn.

  Fastgørelse af loftsplinten er kompliceret af mellemliggende led. Der er flere anbefalinger:

  • Baguetter lavet af gips og skum placeres bedst i en ret vinkel, især ved brug af kit. Det skal bemærkes, at et tyndt lag mørtel påføres det andet (næste) element.
  • Der kan opstå problemer, hvis kanterne er beskadiget. Så er det nødvendigt at skære delen, så det er muligt at danne et komplet mønster i to fragmenter.
  • Polyuretanprodukter har brug for mere opmærksomhed, deres fælles er bedre, når det gøres under tilbøjelige. Skrå søm vil være mindre iøjnefaldende.

  Faktisk er skære hjørner ikke den nemmeste ting at gøre, hvilket kræver koncentration og opmærksomhed.

  Egenskaber ved at holde sig til forskellige loftsflader

  Vanskeligheder opstår, selvom der ikke er nogen god ide om, hvordan man limer baguetter på loftet, lavet af forskellige materialer. Det er en fejl at antage, at forskellige overflader har brug for en helt identisk tilgang.

  Stræklofter

  Denne mulighed er meget populær. Det er let at forklare, fordi det er muligt meget hurtigt og uden stor indsats at få en flad overflade, som kan have et andet design. Det er vigtigt at overveje en funktion, når du skal vælge en filet til en sådan belægning: Den side af den del der vender mod loftet forbliver uden klæbemiddel. Det vil sige, fikseringen udføres direkte på væggen. Derfor skal produkter have følgende egenskaber:

  1. Lav vægt. I dette tilfælde er egnet skum, polystyrenskum, plast og nogle typer polyurethan. Samtidig limer vi loftsplinten på kompositionerne, som har hurtig og pålidelig fixering.
  2. Den side, der vender mod loftet, skal være mindre end den side, der støder op til væggen.
  3. For at installere træbagetter skal du have yderligere supportpunkter. Disse kan være: dowels, hemmelige ankre.
  Ved montering af soklen på et strækloft skal du overveje at fastgørelsen kun sker på vægoverfladen

  Designere rådes til at vælge PVC-produkter, de er bedst i harmoni med spændingsstrukturerne.

  GKL lofter

  Hvordan lim soklen på overfladen af ​​gipsvæggen? Dette er en ret simpel procedure, fordi grundlaget er næsten perfekt. Lidt opmærksom på leddene på GCR pladerne, fordi de kan indeholde rester af kit. Eventuelle uregelmæssigheder kan let fjernes med sandpapir.

  Tip! For sådanne overflader er der nogen form for fileter. Men det skal huske på, at brugen af ​​gipsvæg fører til, at rummet er reduceret, især når det er monteret på en ramme. Derfor udviklede designerne en glimrende løsning - at have en bredere side af baguetter i loftet, som visuelt udvider rummet.

  Montering af en sokkel på et gisokartonloft

  Pudsede lofter

  Sådanne overflader har deres ulemper. Derfor, før du installerer loftet soklen på et pudset loft eller væg - kontroller deres ensartethed. Hvis defekten er lille, er det ikke nødvendigt at fjerne dem. I et sådant tilfælde kan du bruge fileterne med bløde kanter, der ikke skaber meget mærkbare uregelmæssigheder.

  Sammenfattende ovenstående bliver det meget klart, at arbejdet med installation af baguetter kræver en passende holdning. Alt tal om, hvordan man hurtigt klipper bundpladen til loftet, men for at opretholde kvaliteten, giver ikke mening, da det er en garanti for, at den ønskede effekt ikke vil blive opnået.