Sådan lukker du rusta på loftet? (11 billeder)

Rummets loft er et konstruktivt element, det mest åbne visuelt, så æstetikken til at færdiggøre denne base har altid været meget opmærksom. Men liningsklassen er altid bundet til de eksisterende teknologier og materialer, så med fremskridt inden for byggeri er nogle metoder til efterbehandling af arbejde delvis blevet forældede, og vi skal slippe af med resultaterne af deres brug.

Overvej en af ​​disse teknikker - rustikke rustikke og rustus-dekorationselementer, hvor behovet for moderne bygninger er forsvundet med udviklingen af ​​teknologi og i husene i gamle bygninger giver dagens materialer mulighed for at vælge - at reparere rusten i loftet eller reparere dem.

Hvad er rusta

Fra oldtiden er natursten eller dens efterligning brugt i udsmykningen af ​​facader af bygninger, hvis synlige del er en flad eller facetteret overflade, der er groft flået. Hvis denne overflade ikke er bestilt, så får vi et fly med en monotont tekstur, som ikke har nogen kunstnerisk appel. Derfor er leddene af stentræningselementerne lavet i form af en skillelinje af fast bredde - rust. Sommetider kaldes selve sten også rust, trimmet med en stribe af en fast profil langs omkredsen af ​​frontdelen.

Udnævnelsen af ​​rust på loftet

Når bygningens gulvbelægninger er præfabrikerede, er tilstedeværelsen af ​​pladesamlinger en naturlig faktor. På en gang blev ufleksibiliteten af ​​disse grænseflader ikke givet meget betydning - vigtigere var styrken og tætheden. Derfor var de installerede gulvplader ofte ikke placeret strengt i samme plan - deres installationsniveauer kunne variere med nogle få centimeter. Derudover var sortimentet af færdigudjævningsmaterialer ikke rig - cement-sand, cementkalkmørtel og limkitt baseret på kridt. Elasticiteten af ​​disse materialer var lav, så snart der var færdige sømme, selv mellem plader monteret i samme plan, opstod der revner.

Tak rustet hjalp med at løse problemet - en direkte afgrænsning fur med et fast tværsnit, der blev udført langs sømmen mellem pladerne i fælles fyldmateriale. Sådanne ruster i loftet med deres strenge geometri maskerede forskellene i niveauet af installation af plader, idet de langsgående revner mellem hvilke også blev mindre mærkbare, da de passerede langs bunden af ​​den rustne rille.

Tæt loft rusto

I husene til en langvarig bygning fører de langsigtede virkninger af ydre faktorer (vibrationer, bundfald, fysisk slitage) til det faktum, at rustfyldningsmaterialerne skrækker fra baserne og falder ud af sømene mellem pladerne. Uanset hvilken beslutning der blev truffet om efterbehandling uden indlejring ødelagt Rustov på loftet er ikke nok.

Grundforberedelse

Korrekt overfladebehandling til reparationer er et løfte om holdbarheden af ​​resultatet af det udførte arbejde, så du bør give alle de nødvendige betingelser for deres præstationer - frigør rummet fra møbler for ikke at tænke på mængden af ​​støv, men om kvaliteten af ​​præparatet.

Så hvordan man lukker op den gamle Rusta på loftet med egne hænder er ret ægte, vi vil i højere grad overveje alle de nødvendige komponenter i denne operation.

Fjernelse af gamle nivelleringsforbindelser

Mængden af ​​forberedende arbejde afhænger af niveauet af nivelleringslaget på loftet som helhed. Når gipset kun er beskadiget langs rusten, rengøres det kun ved leddene af pladerne. Hvis den gamle finish er i dårlig stand over hele overfladen, skal hele loftet rengøres, for efter at rusten er indlejret, kan demontering af loftet føre til frigørelse af det nye rustfyldstof.

Pladernes led er rengjort fra det gamle kitt, gips, kalk og snavs. Det er praktisk at gøre det manuelt - med en smal mejsel og en hammer, en spatel og en metal børste med en hård børste.

Det er vigtigt! Afhængigt af tilstanden til den gamle finish er værktøjet til rengøring af loftet i sin helhed valgt; det er ikke nødvendigt at hugge gipset, der sidder fast til enhver pris - dette kan medføre dannelse af revner på andre baser, herunder blandt naboer.

Priming rensede overflader

Efter rengøring af betonen af ​​pladerne af alle lagene er baserne primeret med et af de hydrofobe sammensætninger, for eksempel en manuelt fremstillet vandig opløsning af latex med 1: 4 forhold (højere koncentration danner en film på overfladen, der forværrer adhæsionen) eller en færdig sammensætning. Det er praktisk at gøre dette manuelt med en smal børste, idet du har renset støvloftet fra forvakuumet.

Efter en dag, når primeren er tør, skal afstanden mellem pladerne fyldes med en elastisk forbindelse med god vedhæftning.

Fyldning af leddene af gulvplader

Det er vigtigt! Man bør ikke stræbe efter at fylde fugen nødvendigvis med en cementbaseret forbindelse - under deformationer af bygningen vil styrken af ​​dette aggregat stadig ikke være tilstrækkelig til at holde pladerne, og revner vil danne sig langs sømmen, hvorigennem i tilfælde af lækage vil vand strømme ovenfra.

Til fyldning og forsegling er afstanden mellem pladerne ideel polyurethanskum, Det er bedre at vælge et bevist udseende, da dårlig kvalitet eller udgået materiale muligvis ikke danner en tilstrækkelig mængde skum, når det bruges. God kvalitet anses for at være et samlingsskum, som efter hærdning danner et ensartet fintcellet materiale. Dysen skrues på cylinderen, og ved at holde den i en opret position, presser dispenseren skummet ind i spalten og fylder hulrummets volumen med ikke mindre end 2/3 af volumenet.

Den næste dag fjernes overskydende skum fra sømmen ved at skære med en kniv, men ikke skylles med overfladen, men går ind i den 1,5-2,0 cm for at påføre et nyt nivelleringslag (eller 3-3,5 cm for at skære ny rust). Der er ikke behov for priming over toppen af ​​det frosne skum, og du kan begynde at fylde rusten med en nivelleringsblanding flush med overfladen.

I stedet for skum forsegling ledninger, som er lavet af gummi og kunstig gummi af forskellig grad af tæthed og porøsitet.

Efter at have valgt en ledning af den nødvendige sektion, bruges den med en spatel til at fylde den tæt ind i sømmen mellem pladerne. Materialets elastik vil udelukke krakning i fyldmaterialet, vil sikre påfyldning af spalten og dens tætning i tilfælde af lækage ovenfra.

Base nivellering

Hvis det endelige mål for arbejdet er en loftsinstallation den tilgængelige Rust og derefter på toppen af ​​skære- eller tætningskabelens snit med en bred spatel pålægge og justere bundkitlaget, helst på basis af hvid cement - det vil være lettere at blokere farven, når du male. Sammensætningen fremstilles i små portioner ifølge brugsanvisningen.

Efter en dag vil blandingen hærde nok til at kunne afskære overskuddet med en bred spatel og påføre et lag af efterbehandlingstæt over forstærkningsbåndet serpyanka, der forhindrer krakning langs pladernes led.

Hvis tilstanden af ​​overfladen af ​​resten af ​​loftet er utilfredsstillende, sættes dens overflade i det ønskede volumen.

Efter fuldstændig tørring af den færdige kitt og nivelleringsblanding under den, som det fremgår af den ensartede hvide farve af belægningen, er de reparerede områder jorden, jorden og malet.

Rustskæring

Hvis reparationsformålet er at genoprette rusten, vil der over en skive overskydende skum blive smidt over og fugtpladens flush til bunden af ​​cement-sandmørtelen fremstillet af fintkornet sand. Uden at vente på sammensætningens hærdning, ved hjælp af reglen (lang linjal) og et specielt værktøj - rustovka udfører skæring af rust, periodisk vædning og gnidning af bunden.

Rustovka adskiller sig i profil - fra primitiv rektangulær til figur, derfor kan rust af et komplekst snit med korrekt design blive et element i loftets indretning.

Efter at cementcementmørten er hærdet og tørret, bliver rustfinen færdig med et gipsspartel med elastisk gummi eller gummi spatuler. Derefter udføres polering, priming og maling af lofterne.

konklusion

Fjernelse af loft rustning er ikke en vanskelig procedure, selv for en uerfaren reparatør, med en samvittighedsfuld tilgang er et godt resultat garanteret. På samme tid beslutter, hvordan man lukker revnet Rusta i loftet, er det ikke nødvendigt at være begrænset til den liste over materialer, der foreslås i artiklen - der er andre lige effektive midler, for eksempel rå gummi, gummi-baserede fugemasser, en hævelse ledning, pakning pakning pakning og andre. Derfor er det uden at finde de midler, der anbefales i artiklen i deres lagre, hensigtsmæssigt at vurdere potentialet af de tilgængelige materialer - det er ofte nok til at gøre det muligt at finde den selvhærdede rustede udskæring efter reparation.

Hvordan lukker rusta i loftet?

Der er en ny bygning, hvis lofter ikke er en komfur. Fortæl mig, hvordan du skal forsegle kløften mellem pladerne korrekt til gipset. Skal jeg bruge skum?

Jeg anbefaler at søge i det gamle forum - der er dette spørgsmål blevet drøftet i lang tid og meget.
Der er flere løsninger, men først skal du bestemme, hvad du vil modtage.

Til dette skal du skovle en masse sider. Hvis det er muligt, giv en henvisning venligst.

Rotbandnet eller uden masker, hvis skæbnen stadig springer kølige indstillinger på kittens ru

Tætning Rust.
Ønsker du at nive loftet / kittet? eller bare lukke rusto og alt sammen?

2Serg Værd at den nøjagtige samme opgave. Det er kun nødvendigt at lukke rusta. Der vil være et falsk loft. Men jeg ville ikke bare have zapenit klæbende skum ud af sømene.

Jeg købte skum og universal fyldstof (WallPlast professionelt fyldstof).
Interesseret i at lukke op.

PS Brick ny bygning, men ikke en højhus.

2stupaya blond kognitiv link. Tak. Jeg lærte næsten alt.

Det er kun for at finde ud af, hvordan man forsegler sømene korrekt med en dybde på næsten tykkelsen af ​​gulvpladen og en bredde på 5 til 15 mm! (fortrinsvis ved anvendelse af ovenstående materialer)

Og alligevel. Jeg spekulerer på, om hvad jeg købte er egnet til dette - universal fyldstof (WallPlast professionelt fyldstof) - og hvor tyk er det at anvende?

Error440 skrev:
hvordan man forsegler sømmen korrekt med en dybde på næsten tykkelsen af ​​gulvpladen og en bredde på 5 til 15 mm! (fortrinsvis ved anvendelse af ovenstående materialer)

Jeg fortæller dig, hvordan mine arbejdere gjorde det.
1. En søm af samme bredde og dybde som din skal rengøres grundigt.

 1. Stænk lidt vand inde i sømmen
 2. Zeno zapenit (med mig - makroflex)
 3. På en dag skæres skarphedskummet af.
 4. Shpaklevat Fugenfyullerom serpyanka.
 5. Grundigt grundigt (jeg gjorde en aquastop), tør.
 6. Dernæst blev hele loftet sat på nettet Vetonit VH

Dette er blevet afholdt i et halvt år, der er endnu ingen revner (jeg banker på træ).
Dermed flytter pladepladerne sig i forhold til hinanden.
På overfladen af ​​loftet, som var helt fladt lige efter spaltning, nu, hvis du forsøger, kan du mærke nogle små ujævnheder i lampens glidende lys i stedet for en af ​​sømme.
Det tror jeg, er tolerabelt, sammenligner det med bekendtgørelsens lofter.

Omkostningerne ved indlejring af rust på loftet og mellem gulvpladerne

Rusty er loftfejl, der er næsten umulige at finde i nye hjem. Takket være brugen af ​​en lang række moderne teknologier forbliver alle overflader i lejlighederne så glatte som muligt, hvilket gør det lettere at udføre arbejdet flere gange. Men ikke så længe siden blev betonpaneler brugt som gulvplader i lejlighedsbygninger. Det var umuligt at installere dem på samme niveau, hvilket førte til dannelsen af ​​meget rust eller furrows. Afskaffelsen af ​​disse mangler bør kun ske af professionelle håndværkere. At have en god oplevelse vil give det bedste resultat, hvilket er svært at opnå i andre tilfælde.

Hvor kan man bestille rustfrit i Moskva?

Vi har arbejdet i Moskva i flere år og har fået stor popularitet inden for reparation. Vi har kun professionelle mestre til vores rådighed, der har alle nødvendige viden og erfaring. Dette giver på kortest mulig tid mulighed for at udføre alle operationer i fuld overensstemmelse med kundens krav. Den omtrentlige pris ved indlejring af rusten er angivet på hjemmesiden. For mere information kontakt os venligst. En tekniker, der foretager et detaljeret skøn, forlader hvert objekt i Moskva. Det omfatter både omkostningerne ved køb af de nødvendige materialer og betaling for arbejdstageres arbejde.

Priser for arbejde

Hvordan installeres rust?

Denne proces skal ske konsekvent og i fuld overensstemmelse med teknologien, hvilket indebærer følgende trin:

 1. I problemområdet anbefales det at fjerne hele trimmen helt. En anden måde at fjerne fejlen på, vil ikke lykkes.
 2. Hvis revnerne er små, kan kun let eksfolierende lag fjernes. Hvis furerne når imponerende størrelser, så skal du frigøre overfladen fra hele gipset.
 3. Den eksisterende kanal skal være lidt udvidet og primet.
 4. Foden er fyldt med konventionelt skum.
 5. Gabet er fyldt med en løsning og installerer en hel strimmel serpyanka.
 6. Overfladen udsættes for færdigbehandling - puttying og maling.
 • Ingen overraskelser og overbetalinger
 • Med streng overholdelse af teknologi
 • Lige i tide

Vi henleder kundens opmærksomhed på, at webstedet er informativt og ikke er forbundet med et offentligt udbud, der er bestemt af bestemmelserne i artikel 437, stk. 2, i den civile lovbog i Den Russiske Føderation.

Alle data på ressourcessiderne er publiceret for at gennemgå prisen, materialerne og listen over ydelser, hvis omkostninger afhænger af mængden af ​​arbejde, reparationstid, dets funktioner og andre nuancer.

Hvis du vil vide mere, skal du kontakte webstedsadministratoren ved at bruge kontaktformularen eller ringe tlf. +7 (495) 211-41-82.

Omkostningerne ved arbejder på installation af rust

For at gøre loftet lige i huset, er mange af vores kunder interesseret i omkostningerne ved arbejdet med at forsegle rusten. Forvrænget loftsrum som følge af forskydning af betonblokke, skaber revner på den. Deres tilstedeværelse ødelægger udseendet på hele lokalerne, og for at slippe af med dem, har vi brug for et højt fagligt niveau, som vores medarbejdere besidder. I nye bygninger er der lang tid blevet brugt progressive teknologier til lægning af betonplader uden sømme, og bygherrer behøver ikke at lave specielle indskæringer i leddene mellem dem for at uddybe overfladen yderligere.

Vores medarbejderes personale består af kvalificerede specialister fra forskellige profiler, tilbud om at gøre dine lofter helt glatte på kort tid:

 • vi reagerer straks på opkald fra vores kunder;
 • udarbejde et foreløbigt omkostningsoverslag
 • ejer alle byggeri færdigheder.

Priser for arbejde

Specialisten bestemmer mængden af ​​kommende arbejde, antallet af forbrugsstoffer, vurderer andre individuelle træk i loftrummet. Med priser for typer af arbejde findes i prislisten, styres de af vores kunstnere, listen opdateres og genopfyldes straks.

Der er to måder at indlejre rusten på, og det er svært for en ikke-professionel at bestemme hvilken der er bedre, men vores eksperter hjælper med dette. De bestemmer straks, hvad der skal gøres i et bestemt tilfælde, og på grundlag af konklusionerne gør de et skøn og til gavn for kunden.

Tætning af rust med gipsbønner

Juster loftet med gipsbønner er ikke let selv for en erfaren bygherre. Processen kræver færdigheder, og belønningen for tidskrævende arbejde er en usædvanlig glat overflade. Denne metode tager mere tid, og prisen for indlejring af rusten øges, fordi hvert trin kræver høj professionalisme fra den udøvende kunstner. Arbejde med udjævning ved brug af gipsbjælker begynder med udslip af overfladen fra forældet maling eller hvid. En erfaren arbejdstager kan bestemme kvaliteten af ​​det tidligere anvendte gips og rådgive hende om at forlade, og derefter passere det støvede arbejdsstadium, hvilket reducerer prisen for forbrugerne betydeligt.

En anden justeringsmetode

Det er lettere at klare opgaven med at indlejre rusten, når revner og riller er fyldt med almindelig kitt. Dette giver dig mulighed for nemt at gøre loftet glat og glat. Efter forarbejdning af sømme med en opløsning er de grundigt poleret, og så anvender de en topcoat. På trods af at mængden af ​​arbejde er lille, og omkostningerne ved indlejring af rusten er reduceret, kræver denne metode store færdigheder fra mesteren, men vores specialister har et godt kendskab til alle de komplicerede og opnå uovertruffen kvalitet.

Oplysningerne på webstedet er opført som reference og er ikke forbundet med et offentligt tilbud.

Data om tjenester, materialer og priser (omkostningerne ved det udførte arbejde afhænger af de anvendte materialer, reparationens kompleksitet, dets omfang, relaterede operationer mv.) Er angivet som referenceoplysninger og er ikke omfattet af den offentlige udbudskontrakt, som er defineret i Art. Nr. 437 s. 2 i GKR.

For mere information kontakt vores leder via kontaktformularen eller ring +7 (495) 740-58-69.

For at finde ud af de nøjagtige omkostninger ved din reparation, skal du invitere vores specialist til en detaljeret beregning af estimatet.

Hver genstand diskuteres individuelt med kunden. At ringe til en specialist er GRATIS og forpligter dig ikke til noget!

Bestil en specialist til enhver tid bekvemt for dig fra 9:00 til 21:00.

Sådan lukker du rusta på loftet

Ingen reparation kan være perfekt uden et fladt loft. Det er derfor, at problemet med at lukke rusten på loftet er bekymret for alle lejlighedsejere i præfabrikerede huse bygget i sovjetiske tider. Selv de sømme, der blev omhyggeligt fikseret, afviger i sidste ende af helt naturlige grunde - pladernes bevægelser og husets nedtrængning. Rusty på loftet er et sted, hvor pladerne mødes, og i perfekt stand ser det ud som en ret pæn depression 50 mm bred med skråt glatte vinkler. Når reparation er påkrævet, er situationen i virkeligheden langt fra referencen. I bedste fald løsnede opløsningen og på nogle steder smulede ud i værste fald - pladens uoverensstemmelse, som kræver justering af hele strømmen.

Forberedelse og bestemmelse af omfanget af det krævede arbejde med loftet

Enhver renovering af rust på loftet begynder med forberedelsen. Den dekorative belægning fjernes, hvidvaskning og vandopløselig maling er sløret. Her er måder at fjerne gammel maling fra overfladen.

Sømmen er broderet med en spatel. Sprækket udvider, alle smuldrende områder fjernes. Hvis opløsningen nemt spaltes, er det værd at fjerne det helt til beton, hvilket vil fjerne yderligere delaminationer, når man maler loftet.

Før du forsegler sømmen i loftet, udføres en visuel inspektion af skaden og måling af forskydningen. I tilfælde hvor forskellen ikke overstiger 5-7 mm, og sprængbredden er lille, kan den simpelthen genoprettes uden efterfølgende justering af alle overflader. Hvis der er et betydeligt fald på 7-10 mm, skal du efter at have dækket rusten i loftet forlænge overfladen for at dæmpe dråben. Med mere betydelige fejl anbefales det at installere falske lofter. Det er muligt at udjævne store forskelle ved hjælp af løsningen, og nogle materialer tillader at anvende et stort lag, men det vil koste mere. I dette tilfælde er det meget mere rationelt at bruge gipspladesystemer eller stræklofter.

Arbejdsordre

Kompetent reparation af rust på loftet - en garanti for mangel på revner i flere år. Til det arbejde, vi har brug for:

 • primer, der forbedrer vedhæftningen af ​​materialer, den bedste beton-kontakt og dens analoger;
 • glasfibernet (serpyanka);
 • stål spatel;
 • gipsblanding (Rotband, minearbejdere osv.);
 • med en stor spaltebredde - monteringsskum.

Fugt overfladen af ​​roden grundigt med en primer og vent indtil den er helt tør. Fyld den forsigtigt med skum, med en stor sprængbredde, så den ikke rager ud under loftets overflade og efterlader en dag. Før reparation af en revne i loftet, er det nødvendigt at fylde det med gipsmørtel. Rotband er ca. en tredjedel ideel og lægge serpyanka, så midten af ​​båndet falder sammen med rustens centrum. Fiberglass tape vil fungere som forstærkning, det vil beskytte mod revner, selv med små bevægelser af pladerne, som er uundgåelige i fremtiden.

Efter dette er fordybningen af ​​rusten omhyggeligt fyldt med gipsgips og udjævnet. Hvis der er en lille dråbe, så skal du kaste hele overfladen, hvilket viste sig højere. At justere laget er praktisk at bruge en stålregel. Hvis erfaringen tillader plastering, kan du bruge en mere bekvem og let bred trowel.

Efter tørring er hele den flade overflade nivelleret med en speciel trowel eller slibemaskine. Yderligere arbejdsordre afhænger af færdiggørelsesmetoden. Kom også for at fjerne eventuelle fejl. Hvis du har brug for at forsegle et hul, knæk eller chip på loftet, skal de også rengøres, primet. Ved defekter i et stort område skal du bruge glasfiber eller metalgipsforstærkning.

Efterbehandling sømme

Efter fuldstændig restaurering af den restaurerede rust kan du fortsætte med forberedelsen til efterbehandling. Hvis dråben var ubetydelig, er hele overfladen primet med en penetrerende opløsning. Derefter sætter de simpelthen den færdige gipsblanding (KNAUF, Volma og deres analoger). Efter grundig fugtning genopføres et sådant loft. Nu kan overfladen males, dækkes med tapet.

Hvis dråbet var signifikant, skal loftet justeres. Mindre uregelmæssigheder kan ganske enkelt forsigtigt trække et lag af gips, hvilket gør uregelmæssigheden næsten umærkelig. Men denne løsning er ikke altid egnet. I sådanne tilfælde er en fuldstændig tilpasning af overfladen nødvendig. Dette arbejde er ret besværligt, det kræver ikke kun en masse tålmodighed og flid, men også tilgængeligheden af ​​komfortable geiter. Hvis det totale lag af gips overstiger 5 mm, anbefales brug af bakker.

Med forskelle i højden på mere end 10 mm anbefaler alle eksperter at installere et loft, men det skal først repareres. Det er rationelt at bruge skum til disse formål, da de blot vil lukke bagefter, og et pænt udseende er ikke nødvendigt. Herefter kan loftet udjævnes med gipspladekonstruktion eller ved hjælp af spændingssystemer. Den resulterende overflade vil være helt glat.

Opvarmning af huse med penoizol: teknologi og anmeldelser af dem, der opvarmede

Et varmt hus gør ikke kun dit liv mere behageligt, men giver dig også mulighed for betydeligt at reducere varmeomkostningerne. Af denne grund producerer mange ejere af landhuse isoleringsskumisolerede vægge, lofter og gulve. Denne isolering er forholdsvis billig og har imponerende egenskaber. I denne artikel vil vi beskrive, hvordan man korrekt isolerer et hus med penoizol, hvad er fordelene ved dette materiale, og hvad er nuancerne i opvarmningsprocessen.

I en af ​​vores tidligere artikler undersøgte vi detaljeret Penoizols egenskaber som varmelegeme. I dag vil vi tale om hvorfor det er nødvendigt at varme huset og om processen med opvarmning af forskellige overflader.

Hvorfor skal du varme huset?

Før vi går videre til beskrivelsen af ​​isoleringsprocessen med penoizol, lad os først bestemme, hvad vi skal isolere huset for? Svaret på dette spørgsmål synes at være på overfladen, men ikke alle er i stand til selv at formulere klare kriterier for behovet for isolering. Så lad os udpege de vigtigste fordele ved isolering af værelser med penoizol:

Besparelse på byggematerialer

Et lille lag penoizol giver dig mulighed for betydeligt at spare på konstruktionen. Dens varmeledningsevne er meget lavere end for materialer, hvorfra huse er traditionelt bygget, plus det er betydeligt billigere.

Reducerede varmeomkostninger

Uanset hvilken type kedel du bruger gas eller el, vil isolering af huset med penoisol betydeligt reducere dine varmeomkostninger. Gemte midler giver dig mulighed for at afskrække købet af isolering på kort tid.

Konstant temperatur og fugtighed

Højkvalitetsisolering vil holde rummet varmt om vinteren og tillader ikke varmen at varme det om sommeren. Beskytter mod for høj fugt og forhindrer dannelsen af ​​mug og mugg.

Støjbeskyttelse

Penoizol er ikke kun et fremragende isolerende materiale, det har også fremragende lydisoleringsegenskaber. Materialet absorberer op til 95% af lydvibrationer og er i stand til pålideligt at beskytte dit hjem mod støj fra gaden.

Foto 1: Gulvisolering på loftet med flydende Penoizol

Dette er en af ​​de mest grundlæggende fordele ved at tale for arbejdet med isolering af penoisol. Opvarmning af taget, vægge og loft i et privat hus har sine egne egenskaber, som vi snakker om særskilt.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Skummende vægge med penoizol

I ethvert landhus er de ydre vægge den største overflade i kontakt med miljøet. Hvis materialet, hvorfra de er fremstillet, har en høj varmekonduktivitetsfaktor, er det her, hvor de vigtigste varmetab forekommer. Af denne grund skal der lægges særlig vægt på vægisolering.

Det er muligt at isolere med penoizol både den ydre og den indre overflade af væggen. Hvis isolering er planlagt på byggestadiet, er der til dette formål et hulrum tilvejebragt inde i murværket, i hvilket isoleringsmaterialet efterfølgende lægges.

Isolering af væggene med skum insolus indefra bygningen har flere væsentlige ulemper:

Isolering stjæler brugbart rum.

Et lag penoizol med en tykkelse på kun 5 centimeter på væggene i et rum på 20 m² reducerer det med 0,5 m²

Dannelse af kondensvand.

Et isoleringslag holder værdifuld indendørs indvendig, hvorved væggen i kontakt med miljøet ikke opvarmes indefra og forbliver meget kold. I den kolde årstid, når temperaturforskellen er særlig stor, dannes kondensat mellem isoleringsmaterialet og væggen. Høj luftfugtighed fører til dannelse af svampe og skimmel, der er sundhedsskadelige, og bidrager også til for tidlig murværk ødelæggelse.

Billede 2: Opvarmning af murene i et murstenhus udenfor

Isolér Penoizol bedst udenfor. For at gøre dette kan du enten bruge arkisolering eller hæld væske ind i rummet mellem bærevæggen og den ydre hud. Denne isoleringsmetode er ideel til rammehuse.

Bedst af alt, anmeldelser af penoisol i væggene vil blive rapporteret af dem, der virkelig isolerede:

Hede Penoizol luftgab i huset foret med mursten. Jeg er tilfreds, gasforbruget er faldet med halvdelen. Jeg kontrollerede alle væggene med et termisk billede, alt er helt isoleret uden dråber. Med hensyn til de negative anmeldelser kan jeg sige følgende - enhver teknologi kan skrues op med skæve hænder. Kontakt et gennemprøvet firma, der garanterer kvalitet og varm opvarmning.

Maxim Loskutov, Moskva

Ofte fylder penoizoly laget mellem murværket i murhuse. For at gøre dette, udefra bores et netværk af huller i sømmen mellem murstenene på en forskudt måde i en afstand af 1,5-2 m fra hinanden. Gennem dem er hulrummet i det interstitielle rum fyldt ensartet med flydende skum under anvendelse af en særlig skumgenerator til fremstilling af penoizol.

Vær ikke bange for, at den hærde penoizol udvider og ødelægger dine vægge. I modsætning til skummet stiger dette materiale ikke kun i volumen under tørring, men giver også en vis krympning. Foto 2: Skumning af det interstitielle rum med flydende penoisol

I moderne hjem sker skumdannelse af væggene med flydende penoisol lige ved byggestadiet, hvilket giver mulighed for den mest kvalitative og ensartede fordeling af skumlaget. Efter tørring i væggen danner penoizol et ensartet, sømløst lag af termisk isolering, der på en pålidelig måde kan beskytte dit hjem mod naturens vagaries.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Opvarmning af loft og tag

På taget af et privat hus er der i gennemsnit 10-20% af det samlede varmetab, og derfor skal vi isolere både loftet og taget selv. Hvis der er et klassisk skrånende tag i huset, skal der laves lidt forberedelse, inden taget er isoleret med penoizol.

Foto 4: Isolering af et skrånende tag med Penoizol

Under hensyntagen til det faktum, at indtil permanent størkning holder væsken penoizol dårligt på rene overflader. Ved tagisolering er det nødvendigt at skabe originale lommer, som derefter fyldes med isolering. Arbejdsplanen for installation af flydende penoizol er som følger:

 1. Fra loftet, mellem spærrene strakte film. Filmen skal vælges tilstrækkeligt stærk og sikret med en konstruktion hæftemaskine med god spænding for at undgå at falde ved skumdannelse med opskumning.
 2. For større tillid til, at filmen ikke sager, kan du fylde en række specielle lameller.
 3. De dannede celler er ensartet fyldt med flydende penoizol. I processen er det nødvendigt at overvåge, om filmen sager. Hvis der dannes en slags "mave", bør dette sted desuden forstærkes med en batten, da det udragende skum-insol efter tørring vil forstyrre installationen af ​​den indre beklædning.
 4. Efter at skummet har taget en smule, skal filmen og lamellerne fjernes, og om nødvendigt trimme isoleringen.
 5. Før den endelige plating er det nødvendigt at dække laget af pinoisol med en plastfilm på den varme side, som vil fungere som en dampspærre. Over det er det allerede muligt at skære gipsplader eller andet beklædningsmateriale.
Foto 5: Hæld loftet i et landhus med flydende Penoizol

Til isolering af loftet på en kold loft, ud over flydende penoizol, kan dens krumme også anvendes. I tør form kan materialet hældes med egne hænder og spare på involvering af specialister.

Her er et rigtigt tip fra en mand, der opvarmede loftet på sit landhus med flydende Penoizol:

Efter at have læst en masse tips og anbefalinger, opvarmede jeg loftet i mit landhus med Penoizol. Designet er som følger. Til loftbjælker fastgøres styringer af galvaniseret profil. På profilrammen med et dobbeltsidet tape sikret filmen til dampspærre. Derefter blev loftet syet med fugtighedsbestandig gipsvæg. Længere fra loftet blev de dannede celler fyldt med flydende penoisol. Da hovedmålet var at spare på opvarmning, var skumlaget stort nok, ca. 25 cm.

Vladimir Chirkunov, Voronezh

Til sidst skal du se en lille video, der tydeligt viser, hvordan du isolerer Penoisol korrekt:

Flydende penoizol er et fremragende materiale, der med succes kan bruges til isolering af forskellige overflader i dit hjem. Lægning af isolering kan gøres helt uafhængigt, men det er stadig bedre at overlade dette arbejde til fagfolk. Erfarne specialister vil ikke kun kunne vælge de rigtige komponenter til produktion af penoizol, men også at lægge et højkvalitets varmeisoleringslag, der gør dit hjem varmt og roligt.

Jeg beder om råd!

Eksperter besvarede spørgsmålet

Interessante tilbud

Pro-rated

Top materialer

Vores team i én stemme siger, at hvert interiør vi skaber er.

Vi forsøgte at skabe et universelt interiør med evnen til at ændre og opdatere.

Et initiativ er godt, især når det kommer til at forbedre dit hjem, men det er det ikke.

Denne lille køkken-stue, eller rettere, levende-spisestue-køkken. Når.

Baseline: Ny bygning, skræl fra bygherren. Fyldt, finish.

Metoder til tætning af sømme / reparationsroder i Nizhny Novgorod

Vil du skabe behagelige forhold i huset? Er der et udkast i lejligheden? Fik du skimmel? Tiden er kommet for at rette op på situationen: enten at reparere rusten eller at varme væggene udenfor.

Om panelhuse

. Vi indgår en kontrakt for værker til reparation af rust og vi giver en garanti.

Men tabet af varme gennem det rustne er ikke det eneste problem. Apartment ejere af præfabrikerede huse skal beskæftige sig med fugt, udvikling af svampe, lækage og fryse sømme. Hyppig sygdom i din husstand (især børn påvirkes), møbler, der er beskadiget af fugt og skimmel, faldende tapeter - listen fortsætter og fortsætter, og alt dette er konsekvenserne af brudte sømme.

Mekanismen for ødelæggelse af rust (interpanel sømme)


Panelhuse, der blev bygget i anden halvdel af det 20. århundrede i hele Rusland, blev rejst så hurtigt som muligt. Afhængig af konstruktionsteknologien blev der anvendt en række primære metoder til tætning af sømme, rustning og led. Men ofte blev de blot smurt med cementmørtel. Nogle gange endda uden isolering.


Dette kunne ikke kun påvirke kvaliteten: lidt efter lidt begyndte sømene mellem panelerne at knække. Vandet begyndte at falde i mikrokrakkerne, som ekspanderede om vinteren ved frysning og øgede revnerne endnu mere.

Dette betyder, at sømme skal forsegles af industrielle klatrere.

Der findes et bredt udvalg af teknologier til reparation af interpanelsømme (omkring dem nedenfor), som hver især har individuelle fordele og ulemper. Omkostningerne ved efterbehandling er meget forskellige. Til at begynde med vil vi forklare, hvordan man opdager revner i sømene, og derefter fortælle om de forskellige måder at reparere dem af industrielle klatrere.

1. Lad os starte med den "enkle" måde at reparere en søm på.


Men hvis interpanelforbindelsen aldrig er blevet repareret siden bygningen af ​​huset (den rigtige figur), så vil "rustning" kun få et år eller to. Og det er ikke et faktum. Mest sandsynligt er det bare "at lade støv i øjnene" af lejere for penge.

2. Vi vender os til de mere "langspil" muligheder for tætning af sømme

2.1. Rust reparation mulighed "Spread"

 • Fyld tomme hulrum med monteringsskum. Skum fylder jævnt tomme rum, giver isolering af bygningen. Porøst materiale bevarer en større mængde luft, som sikrer vedligeholdelse af temperaturen. En af ulemperne ved polyurethanskum - ødelægges af ultraviolette stråler.
 • Skær overskydende skum, når det "stiger".
 • Smør rusten med en lille overlapning på panelet. Denne funktion giver vandtætning af interpanelforbindelsen og beskyttelse af installationsskummet fra UV-stråling.


Derudover kan rusten dækkes med et lag af gips, inden der påføres mastik. Dette vil øge sømmenes modstand, kvaliteten af ​​varmeisoleringen og udseendet af den færdige rust.

2.2. Påfyldning af sømmen med en sealer "vilaterm"

2.3. Teknologi reparations rust "Varm søm"

 • Rust er grundigt rengjort af gamle materialer og støv.
 • En primer påføres med maksimal indtrængning mellem panelerne.
 • Interpanelforbindelsen er fyldt med polyurethan monteringsskum, som ved udvidelse vil fylde alle hulrum.
 • Opvarmet isolering, normalt "vilaterm." Det er meget vigtigt at lægge det i rusten, indtil skummet er hærdet.
 • Stedene for den fælles "vilaterma" er igen skummet.
 • Det sidste lag af den nye rust er vandtætningsmastik. Det afsluttende trin udføres efter fuldstændig tørring af strukturen. Tykkelsen af ​​mastikken skal være mindst 5 mm, og overlapningen på pladen - 15-30 mm.


Teknologi "varm søm" - den bedste kombination af pris og kvalitet. Forudsat at reparationen blev udført i god tro, vil interpanelisoleringens levetid være mindst 15 år.

2.4. Teknologi "stram sutur"


Det er svært at sige, hvor retfærdigt denne metode er. Trods alt brugte arbejdet og materialerne mere. Men det vigtigste: For at eksistere er der en hule "vilaterm", så den har et sted at "trykke ind" i tilfælde af deformationer.

Hvad er rusta i loftet og hvordan er deres opsigelse?

I et moderne hus er et sådant problem som det ikke-parallelle arrangement af gulvplader længe løst. I husene i den gamle bygning kunne dette øjeblik medføre visse ulemper. Derfor på bygningsplanet forlod bygherrerne små fordybninger - ruster. Faktisk er rusta på loftet en måde at visuelt skjule uregelmæssighederne på placeringen af ​​pladerne. Men deres tilstedeværelse er ikke for alles smag og mange søger måder at slippe af med denne ikke meget smukke detaljer.

Hvordan slippe af med dem

Der er to hovedmåder til at løse problemet med rust på loftet. Hver af dem har sine fordele og ulemper, men det er ikke umiddelbart muligt at afgøre, hvilken af ​​dem der skal bruges.

Stakede plader er ikke altid parallelle med hinanden. Højdeforskelle kan være ret store. Det er på, hvor stærk forskellen vil være i niveauet af pladens plan, at valget af færdiggørelsesmetode vil afhænge.

I ét tilfælde vil der blive brugt et helt kompleks af værker med relation til opnåelse af et glat plan. Denne mulighed indebærer brug af gipsbønner og ret arbejdskrævende. Dets utvivlsomme fordel vil være den glateste og meget glatte opnåede overflade af den nye coating.

Ulempen ved denne løsning omfatter en temmelig stor mængde arbejde på udjævning og de høje samlede omkostninger ved arbejdet. Derudover vil ikke alle være i stand til at udføre alle operationer med tilstrækkelig kvalitet.

Forsegling af rust på loftet i anden vej vil være meget lettere. Du skal bare fylde den eksisterende rille med en plastering løsning og bringe det indlejrede område i et plan med resten af ​​loftet. Efter det er det nødvendigt at polere plottet og give det et sidste blik ved hjælp af efterbehandling.

Omkostningerne vil være meget mindre, og mængden af ​​arbejde vil blive reduceret betydeligt. Men medarbejderkvalifikationer vil også være af stor værdi. En uerfarne mester vil ikke kunne gøre alle operationer perfekt.

Nødvendige værktøjer og materialer

På trods af den overordnede enkelhed i operationen skal du bruge mange af de mest forskellige værktøjer. Blandinger til udjævning kræver også en imponerende mængde. Afhængigt af hvordan du vælger at lukke rusten i loftet, har du muligvis ikke brug for alle punkterne i de to følgende lister.

 • Puncheren med en speciel dyse i form af en scapula
 • hammer
 • Mejsel til små arbejdspladser
 • To spatler - smal og bred
 • Pensel smal til primer den indre overflade af rust
 • Bor med en dyse for at blande opløsningen eller byggemixeren
 • Gipsbjælker
 • Overflade slibning eller specielt rivejern
 • Gittermaling eller serpyanka
 • Polyuretanskum
 • Primer eller klar primer
 • Primær og færdiggørende gips

Hvis alle varer fra listerne allerede er på lager, kan du fortsætte til de vigtigste værker. Men selv før de vigtigste værker er startet, er det nødvendigt at forberede brohovedet - selve rummet, hvor det skal producere dem. Det er nødvendigt at omhyggeligt dække alle møbler, der ikke kunne bære og beskytte gulvet.

Arbejdsplan

Uanset muligheden for indlejring, skal du lave flere forberedende operationer med emnet for arbejdet at kunne fortsætte.

 • Først skal du rydde og udvide de eksisterende regler. Dette sker ved hjælp af en mejsel, en perforator med en dyse, og fortsætter, indtil de resulterende konstruktionskrækker ikke længere falder ud af forskellige byggepladser. Det er nødvendigt at udvide rusten til ca. 3 - 5 centimeter. Små ruster kan simpelthen rengøres med en spatel og behandle sine kanter.
 • Dernæst skal du forsigtigt prime det indre rum af rusten og overfladen af ​​loftet ved siden af ​​det. Primeren vil give bedre vedhæftning af de materialer, der vil blive brugt til indlejring.
 • Efter jordens udtørring fugtes overfladen inde i revnen med vand og fyldes med monteringsskum. Skumniveauet bør ikke nå op til ca. 5 millimeter til loftplanet. Efter at skummet tørrer, kan det skæres til det ønskede niveau.
 • Haket dannet som et resultat af tidligere operationer, genopfyldes og fyldt med kitt. Det er nødvendigt at anvende det ganske tæt og uden huller.
 • Når kittet tørrer, limes hele masken eller serpyanka langs hele sømmen. Den endelige plastering udføres på den, hvorefter den færdige overflade er poleret.
 • Det sidste stadium er anvendelsen af ​​en finish dekorative belægning. Dette kan være maleri eller wallpapering.

I varianten med brug af bakker vil operationerne være identiske med dem, der skal udføres med loftets fulde indretning. Rusty i dette tilfælde behandles på samme måde som alle store fejl med tilsvarende justering. Arbejdsteknologien adskiller sig ikke fra fjernelsen af ​​flyet langs beacons på væggene.

Det skal bemærkes, at reparationen af ​​rust på loftet, uanset hvilken metode der blev brugt, er et meget omhyggeligt og vanskeligt job. Det er bedst at invitere en specialist til sådanne operationer, der har tilstrækkelig erfaring med lignende arbejde. Især hvis du har til hensigt at justere flyet med fyrene.

Hvis forskellen i højde eller uregelmæssighed er mere end 10 millimeter, anbefaler eksperter installation af suspenderede eller nedhængte lofter. Denne mulighed vil i de fleste tilfælde være billigere, når de eksisterende uregelmæssigheder er store nok. Og installationen af ​​stræklofter gør det muligt ikke at reparere nogen revner overhovedet og for at løse problemet på kortest mulig tid af montørerne af firmaet, hvor spændingsbeklædningen vil blive bestilt.

DIY håndarbejde på loftet: enkle trin til kvalitetsreparation

Drømme af et smukt moderne loft spredt som hilsenspray. "Reparation kun efter likvidation!" - Den stædige mester misliker kategorisk revner og sprækker. Se ikke efter en professionel likvidator af konstruktion fejl, installationen af ​​rust på loftet er enkel, du vil gøre et fremragende arbejde med det selv.

Hvad er rusta

Det er ikke nemt at møde et sådant problem i nye hjem: takket være moderne teknologier, forskellige værktøjer og materialer bliver lofter straks lejet jævnt og glat. Og i den seneste tid blev huse opført forskelligt, og det var umuligt at dække betonpaneler jævnt. Så rustede dukket op i loftet - det er de meget riller, som udøveren af ​​de kommende reparationer ikke accepterede. Og han har helt rigtigt: Før nogen dekoration af overflader er det bedre at slippe af med dem.

DIY loft reparation

For at korrekt vurdere det kommende arbejdsområde skal du undersøge dit indvendige loft. Små revner - op til 3-4 centimeter - du vil belægge med gips eller cementmørtel, kampen med store gruber vil være langvarig, du bliver nødt til at gips hele loftet. Renoveringen af ​​rust på loftet begynder med overfladebehandling.

Sådan forberedes overfladen

Ruthlessly fjerne den tidligere skønhed. Den nemmeste måde at kæmpe med hvidvaskning: Fra hjertet skal du "skyde" det med vand fra en sprøjtepistol og derefter fjerne det med en spatel. Malingen vil normalt ikke frivilligt forlade det velkendte sted og er dårligt skrabet. Det bliver helt fjernet af dine hænder's langsomme bevægelser, bevæbnet med en slibemaskine.

Insidious gips klæbende værre end andre materialer. For at redde din egen styrke og nerver husk den indledende inspektion af loftet. Hvis sporene er små, slippe af med kun de lag, der let bevæger sig væk. Med store hjerner skal du fjerne hele overfladen fra gips. Tag som en hjælp en hammer og en mejsel, det er nemmere at afværge unødvendige lag med disse værktøjer.

Tip: dække dit ansigt med en gasbind, beskyt dine hænder med handsker - fint cementstøv er sundhedsfarligt.

Sådan lukker du rusta på loftet

Før reparation køb i butiksbyggeriets produkter:

 • polyurethanskum i cylindre;
 • serpyanka - helst 200 mm bred;
 • polymer primer;
 • cement;
 • gips.

Forbered værktøjer: mejsel, kniv, spatel.

Og nu med store skridt flytter vi trygt til det fornyede loft.

Arbejdsordre

 • Trin 1: Lav den perfekte rust

Sektionen i form af en trekant, hvis basis er en halv meter - dette vil se ud som en rille som følge af din aktivitet. For at gøre dette uddyber vi og udvider det (derfor har vi brug for en mejsel), så fjerner vi alt affald og fejer støvet op.

 • Trin to: Polere kanalen

Behør forsigtigt dybdeprimeren. Vi venter på fuldstændig tørring, så tørt hullet af med en fugtig klud.

 • Trin tre: Skumforarbejdning

Skum fylder hele roden grundigt. Efter sin endelige hærdning, cirka en dag, skar vi skumholdige rester på lige fod med loftet - kunstige vækst på overfladen er uacceptabel.

 • Trin fire: Spatel

Stage kræver koncentration og fysisk styrke. Peget cementmørtel straks fylde revnen. Når blandingen er taget fuldt ud, tag en strimmel serpyanka. Adskilte pletter af dette materiale kan ikke bruges, lærredet skal være intakt. Din opgave er at præcis klæbe serpiankaen til loftet, idet du tilpasser midten af ​​skæret med midten af ​​rusten.

 • Trin sidste: trim loftet

Tillykke, i kampen med små huller vandt du en komplet sejr. Fremad - den længe ventede planlagte opdatering af loftet. Store læsioner forsvinder kun under et tykt lag af gips. Du skal genplaste loftet og derefter beundre de ensartede resultater af dit arbejde.

Vigtigt: tag ikke op med arbejdet med de store forskelle på pladerne. Sådanne læsioner er nemmere og billigere at gemme under hængende lofter eller interessante gipsplader.

Video tutorial: Sådan sælges revner i loftet

Video tip: hvordan man lim serpyanka

"Operationen var vellykket. Loft rust er blevet elimineret, "- nyd dig selv og en seriøs herre, før du udformer grandiose designs. Det fornyede flade loft har brug for anstændigt indramning - vellykkede arbejdskraftforløb for dig og smukke interiør!