Strækloft - hvor mange cm fra loftet er installeret?

Vi strækker lofter er ret vanskelige at finde fejl. De har et behageligt udseende, blander sig godt ind i rummets overordnede indretning, og er ret enkle at installere. Men for mange mennesker er deres ulempe, at de visuelt "spiser op" rummet inde i rummet, hvilket gør det mindre. I denne artikel vil vi forsøge at analysere i detaljer hvordan man installerer et hæftet loft - hvor mange cm fra loftet skal det være, og hvor meget det reducerer det ledige rum i rummet.

Hvor meget falder strækloftet under installationen afhængigt af profilen?

Der er flere typer lofter, og de adskiller sig i den måde, de installeres på. Hver af dem har sine egne egenskaber. På dette afhænger af, hvilken højde de installeres, samt hvor meget det spiser strækloftet af en bestemt type struktur.

Vægprofil

Vægprofil - det mest populære valg blandt resten. Det er justeret til loftets niveau ved hjælp af vand eller laserniveau, hvilket gør det muligt at minimere krumningen.

På PVC-baguetter kan installeres som PVC-lofter og aluminium. Afhængigt af materialet er højden anderledes. Så når du installerer PVC lofter, er højden 2,5 til 2,9 cm. Den gennemsnitlige højde er 2,7 cm.

Aluminiumslofter - fra 3,5 til 3,7 cm. Det vil sige, at minimumsinstallationshøjden på stræklofterne på en vægprofil er fra 2,5 til 3,7 cm.

Men disse er ikke de eneste karakteristika, som strækningsloftets højde afhænger af. I hvilket omfang loftet falder, når loftspændingsvægsprofilen også afhænger af det anvendte værktøj.

Skruetrækkere og perforatorer har også deres "højde", og det er mindst 4 cm. Denne funktion har også stor indflydelse på loftets højde.

Og i sidste ende viser det sig, at minimumshøjden er 4 cm, og ideelt set skal den være mindst 5 cm.

Loftsprofil

Mulighed nr. 2 - brugen af ​​loftprofil. Denne mulighed er relevant, når lofthøjden er meget begrænset. Højden i dette tilfælde vil være fra 1,8 til 2,2 cm. I denne metode anvendes kun aluminiums baguette hovedsagelig.

Således kan du minimere pladsen i loftet og holde væggene trygge og lydige. Ulemperne overstiger imidlertid langt fordelene:

 • Installation på denne måde tager meget længere tid;
 • Til denne installationsmetode er det nødvendigt at bore gulvpladen. Dette kræver ikke kun en masse tid og nerver, men også ressourcer - vi råder dig til at fylde op med et stort antal Boere.
 • Prisen på en sådan profil overstiger væggen;
 • Et sådant loft vil se ud som det gamle - det vil sige, det vil beholde sin oprindelige form. Tænk på dig selv - er det værd at "skjule" det buede loft, bag det samme buede, men nye lag af strækloftet?

Kombineret profil

Ganske en sjælden type installation - bruges i usædvanlige tilfælde, når det er nødvendigt at kombinere begge typer fastgørelser. Loftets højde starter fra 2,4 cm og mere.

Det vil have både fordele og ulemper ved begge typer installationer, men samtidig synes det ofte at være den mest optimale måde at reducere mængden af ​​plads absorberet af loftet.

Stræklofter: Hvor mange centimeter fra loftet er installeret, og hvad er bedre at vælge?

Så hvor meget højde tager strækloftet? Sammenfattende kan vi citere følgende figurer - fra 2 til 7 cm, afhængigt af typen af ​​installation. Den bedste måde er stadig en vægprofil, da det ikke kun vil fjerne krumningen i det gamle loft, men det er meget billigere både i tid og i penge.

Hvis rummet på dit værelse er meget vigtigere for dig, og det gamle loft ikke er meget buet, så vil en kombineret eller loftprofil være den bedste løsning for dig. Jeg vil gerne sige det, hvis du selv har valgt et loft eller en samlet profil, så er det bedst at bruge professionelle tjenester. Dette er en ganske besværlig opgave, og ikke alle kan klare det.

Loft højde: 17 spørgsmål og svar, der vil ændre din opfattelse af komfort

Emnet for denne artikel er lofthøjde. I den skal læseren og jeg finde ud af hvilke begrænsninger der gælder for mindste og maksimale højde på rummet. Du vil også lære om metoderne til at ændre det i en mindre og større retning - både fysisk og visuel.

Lave lofter? Bare rolig, dette problem er løst.

række

mindste

 1. Hvad er den mindste lofthøjde på en bolig, der ikke forårsager ubehag for dets indbyggere?

Det menes at det er 2,4 meter. I praksis afhænger svaret imidlertid stærkt på din familiens antropometriske data. Enig at folk på 160 og 210 centimeter er noget anderledes ideer om komfort.

Den nederste grænse for komfort er et 240 cm højt køkken.

max.

 1. Hvad er loftets maksimale højde over gulvet? Hvorfor undgår bygherrer at bygge huse med lofter over 3 meter?

Offhand - to grunde:

Jo højere hver enkelt etage er, desto dyrere er huset som helhed. Da prisen pr. Kvadratmeter boliger stiger, falder dens konkurrenceevne. Størstedelen af ​​potentielle købere er begrænset i midler og på et lige så nyttigt område af lejligheden vil de vælge et billigere tilbud.

Desuden øges opvarmningens omkostninger med stigningen i rummets højde. Efter højden af ​​strømmen øges volumenet af lejligheden.

For en boligejer med et andet lys kan opvarmning være et alvorligt problem.

I praksis er opvarmningen af ​​et højt rum yderligere kompliceret ved adskillelse af luft ifølge temperaturen: varme opsamles under loftet, og gulvet forbliver koldt.

Balance

 1. Hvad er standard lofthøjde i sovjets konstruktion?

I husene ved forskellige projekter er det anderledes. Jeg vil give nogle eksempler fra min egen erfaring:

 • I byen Khabarovsk var jeg i en bygning bygget af japanske krigsfanger kort efter første verdenskrig og oktoberrevolutionen. Afstanden fra gulv til loft var 4,5 meter, hvilket gjorde det muligt at opbygge en mezzanin med et soveværelse eller et lille kontor i stuen;

Det ligner et typisk interiør for dette hus.

 • I Stalin, bygget i 1960, hvor jeg boede i flere år, lå loftet i en højde på 3,2 meter;
 • Khrusjtjov bygget kun otte år senere i Komsomolsk-on-Amur "tilfreds" med en højde på 250 cm.

Khruschovka. Hvis du er over gennemsnittet højde, vænne sig til at trykke dit hoved ind i dine skuldre.

Sådanne lave lofter var forbundet med det sociale boligbyggeri program vedtaget under den uforglemmelige Nikita Sergeyevich. Fra 1958 til 1985 blev huse bygget med de mest kompakte lejligheder og uden arkitektoniske overskud.

 1. Hvad vil du behage mere moderne huse?
 • Højden af ​​p44t lofterne - en serie bygget fra 1979 til 1999 - er 2,7 meter;
 • Standarden i den nye bygning de seneste år er 2,7 - 3 m.
 1. Og hvad er den optimale højde?

Efter min mening - 260 - 270 centimeter. Denne værdi vil spare dig for at føle dig trangt, men vil ikke tvinge dig til at betale for meget for opvarmning. Under alle omstændigheder valgte jeg bare en sådan højde af loftet, når jeg opbyggede min egen loftsrum.

Det indre af mit loft. Afstanden fra loftets horisontale del til gulvet er 260 cm.

Ikke-boligområder

 1. Hvor lavt kan du slippe det falske loft på badeværelset?

2,3 - 2,4 meter - et rimeligt minimum. Hvis du gør badeværelset endnu lavere, vil en person over gennemsnitshøjden, der står i et bad eller brusebad, opleve mærkbar ubehag.

Badeværelse. Gulv og ophængt struktur af panelerne er adskilt med 2,3 meter.

 1. Og hvilke krav er relevante for et toilet eller et kombineret badeværelse?

De samme. En undtagelse er Mansard-badeværelset: hvis det er placeret under den skrånende del af loftet, vil afstanden fra den til gulvet være mindre under alle omstændigheder. Når du designer dette værelse, skal du overveje væksten af ​​det højeste medlem af familien: det bør ikke berøre loftet med dit hoved.

Interiør loft badeværelse i mit hus. Bunden af ​​den skrånende del af loftet er 190 cm fra gulvet.

 1. Hvad er den komfortable højde i saunaen eller det russiske bad?

2,2 meter med en højde på den øverste hylde 0,95 - 1 meter. Sådanne dimensioner giver dig mulighed for at svinge en kost og samtidig ikke lide af overdreven forbrug af brænde, når du opvarmer et værelse.

Jo lavere dampbad eller sauna, jo lettere er det at varme op.

I et vaskerum eller et toilettet er det bedre at løfte loftet op til 2,35 - 2,40 meter. Det behøver ikke opvarmes til en sådan høj temperatur som saunaen eller dampbadet, som giver dig mulighed for at øge rummets rumfang.

Spænding, suspenderet

 1. Hvad er den mindste højde af strækloftet fra loftet på rummet?

I det ideelle tilfælde - ca. 4 centimeter. Den afstand, som strækloftet spiser, kan øges i to tilfælde:

 • Hvis overlapning af plader har mærkbare stød og dråber. I dette tilfælde udsættes en afstand på 4 cm fra det nederste punkt af overlapningen;

Harpoon monteringsspændingsstof.

 • Hvis rummet mellem nettet og loftet bruges til installation af indbyggede lamper, ventilationskanaler eller luftkanaler. Her bestemmes alt af armaturernes dimensioner eller tværsnittet af ingeniørkommunikation, som du planlægger at bygge.

Indbyggede lys tvunget lærredet til at skifte ned.

 1. Hvor meget højde tager et gipsplader hængende struktur?

Med et lige loft er det omtrent det samme som strækloftet tager ca. 4 cm. Sænkningshøjden er lavet af loftprofilens vægge (27 mm) og tykkelsen af ​​gipspladen (12,5 mm til væggen og 9,5 mm til loftet).

Lathing gipsplader suspenderet flow er adskilt fra loftet for en minimal afstand.

 1. Hvor meget vil loftniveauet falde, når det er dækket af plastpaneler?

Ved konstruktion af en ophængt struktur langs profilrammen virker den samme enkle aritmetik som ved gipspladen: Profiltykkelsen er 27 mm, paneltykkelsen er 7-10 mm. I alt 34-37 mm.

Paneler på rammen.

Panelet kan dog fastgøres ikke til rammen, men til limning eller silikoneforsegling på panelets forholdsvis lige overlapning. Derefter går kun 7-10 mm tabt (paneltykkelse).

Problemer med de rige

 1. Hvordan man reducerer loftets højde i rummet for at spare på opvarmning?

Enhver ophængt struktur eller spændingsstof vil reducere det opvarmede rumfang. Men et koldt loft under forholdene med begrænset ventilation kan begynde at fryse, hvilket vil føre til dets hurtige svampeangreb og udseendet af kondensatpytter på gulvet.

En mere rimelig løsning er at forlade højden af ​​rummet det samme og bruge gulvvarmesystemet. Det vil omfordele temperaturer inde i rummet og sikre maksimal opvarmning, hvor det er nødvendigt - på gulvniveau.

Gulvvarme ændrer temperaturfordelingen.

 1. Hvordan kan jeg bruge den overordnede højde i stuen?

Jeg nævnte allerede løsningen: rummet over menneskelig vækst bruges til beboelige mezzaniner. De kan rumme en seng, kontor eller børn. Med en rumhøjde på op til 3 meter bruges kompakte mezzaniner til at lagre sjældent brugte ting.

En hyggelig seng ligger på mezzaninen.

De fattige græder også

 1. Hvordan man øger højden af ​​et værelse i en lejlighedskompleks?

Her er et par af de mest oplagte løsninger:

 • Tag trægulvene sammen med logfiltrene. Han vil tillade dig at vinde mindst ti centimeter. Til gulvbelægningsgulve skal du bruge et selvnivellerende gulv til lydisolering - linoleum med isolering eller laminat med tykt (5-10 mm) og tæt (f.eks. Kork) substrat;

Demontering af gulv og log.

 • Fjern skræftet hældt over overlapningen. Dens typiske tykkelse er 5-8 cm. På de første etager lægges et lag af isolering 3-5 cm tykt ofte under en forstærket plade; i dette tilfælde vil lofthøjden vokse med en imponerende 8-13 cm.

Selvfølgelig, efter at du har fjernet det isolerede skræl, bliver du nødt til at blive alvorligt forvirret af kælderenes isolering under lejligheden.

 1. Hvordan laver man et højere værelse i et træhus?

Og her vil jeg tilbyde dig et par ideer:

 • Hæng loftet ikke på bjælkerne, men på kranietstængerne fyldt på deres sideflader;

Clapboardets foring er ikke lavet af bjælker, men mellem dem.

 • Såg gulvbjælkerne og læg en opvarmet plade på jorden over betonforberedelsen (lavkvalitetsbetonlag).

I sidstnævnte tilfælde vil vindues- og døråbningerne stige markant i forhold til gulvniveauet. Vær forberedt på at skære en ekstra krone og skifte vindue og dørblokke.

På grund af undergulvet kan du vinde op til en halv meter.

 1. Hvordan visuelt øge loftets højde, hvis du ikke fysisk kan hæve det?

Spil på kontrasten. Det menneskelige øje har en interessant funktion: Lette genstande synes at være fjernere for dem end i virkeligheden er mørke mere tætte. Hvis du maler loftet i hvidt eller lige så let som muligt, vil det virke højere for dig; Effekten kan understreges ved at dekorere væggene med en mørk finish.

Det omvendte er også sandt. Mørkt loft med lette vægge vil se lavere ud end det faktisk er.

Et andet par tricks:

 • Høje baguetter, lister eller bare hvide striber i den øverste del af væggene vil desuden øge loftets synlige højde;

Et hvidt loft med en bred hvid baguette vil virke højere.

 • På samme måde glans og generelt vil enhver efterbehandling have spejleffekt arbejde. Alle overflader, der helt eller delvis afspejler indretningen af ​​rummet, vil bedrage dit syn og gøre loftets overflade mere fjern, end det faktisk er.

Billedet viser tydeligt, hvordan glans påvirker rummets tilsyneladende højde.

Badeværelse. Loftet er trimmet med spejlfliser.

 1. Hvordan visuelt øge loftets højde, hvis en seriøs reparation i rummet ikke er planlagt?

Belysning påvirker den visuelle opfattelse af afstande på samme måde som målets lyse farver. Lysende loftet med relativt mørke vægge, du gør det igen højere. Til dette formål kan du bruge spotlights, spotlights eller lys LED-stripe, skjult bag loftpladen.

Baggrundsbelysningen er lavet af LED-tape lagt på en baguette.

konklusion

Fra artiklen lærte du hvad minimale og maksimale lofthøjde. Til din rådighed er der altid mulighed for at ændre størrelsen på grund af designtricks. Som altid vil jeg sætte pris på det, hvis du deler din egen erfaring med loftdesign. Succeser, kammerater!

Hvor mange centimeter tager strækningstaket?

Hvor mange centimeter sænket loftet?

Hej alle, kontakt Roman Kazak. Mig og mange installatører bliver ofte spurgt: "Hvor lavt vil det nedhængte loft være under installationen?"

Jeg vil forsøge at svare i detaljer for at fjerne alle fremtidige spørgsmål om dette.

Så lidt teori. Når du installerer et strækloft, skal du bruge en speciel profil, fagfolk kalder det "baguette", det kan være af 3 typer:

 1. vægmonteret
 2. overliggende
 3. kombineret (væg og loft)

Hver profil har sine egne egenskaber, vi er interesserede i sin højde.

Overvej alle tre situationer:

Situation 1

Den mest almindeligt anvendte profil, når du installerer et strækloft.

Profilen er justeret vandret med et laser- eller vandniveau, den højeste vinkel i rummet tages som referencepunkt.

Højden på vægprofilen (baguette) af PVC 2,5-2,9 cm i højden afhængigt af producenten.

PVC baguette højde: 2,7 cm

Højden på vægprofilen (baguette) af aluminium er 3,5-3,7 cm, afhængigt af producenten.

Aluminiums baguettehøjde 3,5 cm

Baseret på disse data kan vi allerede sige, at minimumshøjden til sænkning af strækloftet er 2,5-, 3,7 cm, afhængigt af den anvendte profil (baguette), men dette er ikke alt.

Når man installerer et strækloft, bruges en perforator og en skruetrækker ofte, har de også sin egen højde, minimumshøjden på en god perforator, f.eks. Hitachi, Makita, Bosch eller Dewalt 4 cm eller derover for at forstå, hvor højden dette er, se tegningen.

Stempelhøjden fra bøjlens punkt til øvre kant af kroppen er 4 cm

Denne højde begrænser også installationen af ​​et strækloft. Men alting er ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast, det er muligt at bore og fastgøre profilen (baguette) i en vinkel, men det er mere egnet til situationer med kombineret profil eller i ekstreme tilfælde med en væg. Hvorfor i det yderste? Tal om dette lige under.

Hvorfor rådgiver jeg mig ikke om at lave vægprofilen (baguette) tæt på loftet?

Dette er ikke værd at gøre af flere grunde:

 1. I den slidsede plads mellem loftpladen og væggen er lavbeton beton placeret, og i de fleste tilfælde er det ikke i stand til at modstå spændingen på strækloftet. Ifølge normerne skal 1 meter væg vægge 100 kg til rivning.
 2. Dette er yderst ubelejligt for installatører, bores i en vinkel og bores meget ofte fordi holder pladsen og du skal styrke væggen.
 3. Nogle gange lægges elektriske og andre ledninger i spalten mellem pladen og væggen, fastgørelsen i spalten er fyldt med nedbrydning af ledninger.
 4. Nogle virksomheder, installatører kan bede om disse tjenester ekstra. betaling fordi De vil installere særlige afstandsstykker for at forstærke profilvedhæftningspunkterne (baguette), se figur.

Fastgørelsesstiver fra loftet til den vægmonterede baguette

Som følge heraf kan man konkludere, at den optimale højde på sænket baguette (profil) starter fra 4 cm, ideelt set er den 5-6 cm.

Situation 2

Vi bruger loftprofilen.

Med en meget begrænset lofthøjde er det muligt at bruge en profil (baguette) fastgjort til loftet. Takprofilens højde fra 1,8-2,2 cm afhængigt af fabrikanten.

Højde baguette aluminium loft 2 cm

Montering og montering i loftet baguette

Montering og montering i loftet baguette

 1. Ved hjælp af en sådan baguette kan du holde maksimal højde på rummet.
 2. Væggene bliver så komplette som muligt.
 1. Installation vil tage lidt længere tid
 2. Du bliver nødt til at bore gulvpladen, og du vil gentagne gange komme ind i ankeret og ødelægge boret, opbevare på reservedele
 3. Prisen på profilen er lidt dyrere end væggen.
 4. Det nye loft gentager formen af ​​den gamle, dvs. vil ikke blive nivelleret

Situation 3

En sådan profil anvendes ekstremt sjældent. Det er muligt at anvende i usædvanlige situationer og i tilfælde, hvor det er nødvendigt at kombinere loftet og vægmonteringen.

Højden på den kombinerede profil på 2,4 cm eller mere afhængigt af producenten.

Højden på den kombinerede profil (baguette) 2,5 cm

 • Brug en vægprofil (baguette) stræk loftet ned til 4-7 cm fra nederste hjørne.
 • Brug en loftsprofil (baguette) til 2-3 cm rundt om loftets omkreds.
 • Brug en kombineret profil (baguette) fra 2,5 cm, afhængig af væggens krumning.

P. S. Start forsigtigt harpunet i en baguette, ellers risikerer du at bryde loftet, reparere udskæringer og punkteringer på strækloftet er ikke svært, men det er bedre ikke at tillade det.

Herfra så vi på hovedtyperne af profiler. I den næste artikel vil jeg fortælle dig, "Hvor sænket loftet er ved montering af armaturer, hvilke armaturer der skal vælges for ikke at tabe dyrebare centimeter", læs videre.

Hvor mange centimeter spiser strækloft

Monteringsspændingsloftet monteres direkte på væggen eller bærer loftet, så mange mener, at systemet optager meget plads og ikke kan installeres i værelser med lave lofter. Lad os se, hvor mange inches strækningstaket faktisk tager.

Monteringsspændingsloftet monteres direkte på væggen eller bærer loftet, så mange mener, at systemet optager meget plads og ikke kan installeres i værelser med lave lofter. Lad os se, hvor mange inches strækningstaket faktisk tager.

Når man vælger loftets design, er mange interesserede i spørgsmålet om, hvor meget cm strækloftet tager, og om det skal placeres i standardlejligheder. Moderne armaturer er lavet på en sådan måde, at designet tager op så lidt plads som muligt.

Hvor mange cm spiser strækloft, afhængigt af typen af ​​konstruktion:

 1. Enkle enkeltstræk lofter - op til 5 cm
 2. Enkle enkeltstrækningslofter med Starry Sky-belysningssystemet - op til 15 cm.
 3. To-niveau lofter kombineret med gipsvæg - op til 15 cm, det hele afhænger af kundens ønsker
 4. Multi-level designer stræklofter - op til 30 cm.
 5. 3D stræklofter (bølger, kegler, klitter osv.) - op til en halv meter.

Det kan opsummeres, at enkle stræklofter stjæler et ubetydeligt lille centimeter fra højden af ​​rummet, i modsætning til komplekse strukturer på flere niveauer. Det er også værd at være forsigtig med rækkefølgen af ​​mørke matte lærrede, i modsætning til dem fungerer mørkeblanke lærred som et spejl og øger endvidere lofternes højde.

Stræk loft produktion

Arina's strækkende loftproduktionstjenester afslører fuldt ud alle mulighederne i denne teknologi. Vi indser enhver mulig version af strækloftet.

Stretched loft boks

Moderne indretning af lofter kræver en særlig base, og det er det, en boks til et strækloft tjener. Der er en video, hvor du kan se alle nuancer af redigering både på internettet og i vores.

Hvor langt det nedhængte loft falder: 5 tip til installation

Mange foretrækker at vælge stræklofter, fordi de er komfortable, smukke og funktionelle. I dag er stræklofter installeret i mange boliger og forretninger. Dette er en type konstruktion, der indebærer hurtig montering og demontering. Samtidig betragtes dækket som pålideligt, praktisk, funktionelt og smukt. Det er vigtigt at vide, hvor langt strækloftet falder under installationen og hvor meget den samlede højde af rummet vil falde. Dette vil hjælpe med at bestemme gennemførelsen af ​​efterfølgende arbejde og eliminere behovet for at omarbejde noget. Høj kvalitet installation af malerier i lofterne vil hjælpe med at gøre en professionel mester.

Egenskaber og egenskaber ved strækloftet

Moderne teknologier giver dig i dag mulighed for at arrangere loftet af enhver type og form, så det ser smukt ud, var glat eller på flere niveauer. Stræklofter er udbredt blandt forbrugerne på grund af dens pålidelighed og anvendelighed. Deres installation sker nemt og hurtigt, og de tjener i mange år under forudsætning af korrekt drift.

Stræklofter består af et lærred og en ramme, som materialet strækkes på. Loftsplader er af to typer: film og stof.

Fordelen ved strækstof er, at det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at lave et smukt loft og skjule sine fejl

Egenskaber og ydeevne afhænger af lærredets kvalitet. Placeringsmetoden for lofter afhænger også af typen af ​​belægning. Professionals vil hjælpe med at bestemme valget af materiale og metode for dets spænding.

Funktioner stræklofter:

 • pålidelige;
 • praktisk;
 • funktionalitet;
 • Let at installere og demontere
 • Præsenteret i en bred vifte.

Stræklofter har det mest forskelligartede design. Dette giver dig mulighed for at vælge en indstilling, der passer til og harmonerer med den overordnede stil i interiøret. For at loftet skal have et smukt udseende, skal det installeres korrekt.

Typer af profiler til hævede lofter

Ved montering af spændeklude anvendes forskellige typer profiler, som også påvirker rummets højde. Der er tre typer profiler, hver af dem har sine egne egenskaber og egenskaber. Normalt ved installation af profiler beregnes beregningen fra det højeste punkt i loftet.

Der er flere typer profiler til stræklofter, hvis højde skal vælges i henhold til rummets design.

Profiler er af tre typer: væg, loft, kombineret (kombination af væg og loft).

Vægprofilen er rettet vandret med et laser- og vandniveau. Vægprofilens højde afhænger af fabrikanten.

Højden afhænger også af det materiale, hvorfra profilen er lavet:

 • Vægprofil (PVC) - 2,6 eller 3 cm;
 • Vægprofil (aluminium) - 3,5 eller 3,8 cm.

Valg af profil afhænger af kundens personlige præferencer. Mange guider bruger deres egne profilinstallationsmetoder. Deres erfaring gør det muligt at bruge teknikker, der kan hjælpe med at spare plads.

Afstand fra loft til strækloft

En af de vigtigste faktorer, der visuelt påvirker gulvområdet er installationen af ​​spændingsstrukturer og afstanden fra belægningen. Denne afstand afhænger af flere vigtige nuancer. Selvfølgelig afhænger afstanden fra loftet til lærredet først og fremmest af selve loftets kvalitet.

Før du installerer spændingsvævet, skal du forberede overfladen af ​​loftet. Dog kan kvaliteten påvirke monteringen af ​​strækloftet.

Afstanden mellem loftet og strækdækningen bør ikke være for kort, fordi i det resulterende rum skal du skjule ledningerne, fastsættelse af lysekroner og andre elementer

En anden vigtig nuance, der bør overvejes, er ledningerne. Den måde, spændingsdugerne afhænger af, hvordan kommunikationen passerer. Det er vigtigt at forstå, at afstanden fra loftet til lærredet i forskellige rum vil være anderledes.

Parametre der tager plads:

 • Type montering;
 • Type indbyggede lys;
 • Se fastsættelse af lysekroner;
 • Elementer, der er gemt mellem lærredet og loftet.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at tage højde for, at afstanden fra lærredene til loftet også afhænger af hvilket design der er installeret. Det kan være single-level og multi-level. Designere hjælper dig med at vælge materialer, som visuelt øger højden.

Strekhøjde i et værelse med lave lofter

For at bestemme, hvad der skal være højden af ​​spændingsvævet, skal du vide højden af ​​væggene. Lette værelser foreslår originale løsninger til installation af strakte stoffer. Det skal bemærkes, at lærredet vil tage værdifulde centimeter.

I et lavt rum kan du installere strakt lærred, så rummet ikke virker lille. Du kan ikke trække sig for meget.

For ikke at visuelt reducere et lille rum, bør du vælge tapet med kun lys nuancer.

Hertil kommer, at designere bruger specielle visuelle teknikker. I dette tilfælde kan du installere et kombineret loft med en spejlvendt overflade. Dette vil forøge rummet og give rummet et originalt udseende.

Hvordan man øger loftets højde i et lavt rum:

 • Vælg en lys farve til loftmaterialet;
 • Installer lamper med små dimensioner;
 • Vælg en kil- eller hæfteklimmeinstallationsmetode.

For at højden i rummet skal forblive næsten den samme, anvendes filmstrækdæpper. De sparer plads. Og loftets farve og design vil bidrage til visuelt at forstørre rummet, det ser ud som om det bliver større.

Den mindste højde af strækloftet fra loftet

Mange ejere er interesserede i at sænke loftet efter at have installeret spændeklæder. På trods af at sådanne lærred har en tendens til visuelt at forstørre rummet, reducerer de det praktisk taget. Derfor anbefaler designere ikke at installere strakt stof i værelser med meget lave lofter.

For at strække loftet var smukt og skabte ikke ulejlighed i rummet, før du installerede det, skal du omhyggeligt beregne højden af ​​spændingsstrukturen

Meget afhænger af profilerne, såvel som på hulrummet, som kan forhindre loftet i at indstilles på det rette niveau.

Hvis loftets kvalitet ikke er tilladt at forsigtigt rette profilen, sænkes den nedenfor. Dette bør koordineres med ejerne af lokalerne. Minimale højde på spændefarvene fra loftet er meget afhængig af den type belysningsarmaturer, der er installeret.

Virkningen af ​​belysning på loftets højde:

 • Lysekrone med krogfeste - 3 eller 3,5 cm;
 • Lysekroner med montering på loftet - 4 eller 5 cm;
 • Lampen med en LED-pære - 6 cm;
 • Spotlys med LED-pære - 4 cm.

Loftets højde kan også påvirkes af tilstedeværelsen af ​​ventilation og dens typer. Det kan være fans, luftkanaler, hætter, ventilationsgitter. Alle disse faktorer bør overvejes ved beregning af minimumsafstanden af ​​nettet til loftet.

Svaret på spørgsmålet: Hvor langt går spændingsloftet under installationen (video)

I dag foretrækker mange at installere hævede lofter. Mange kunder er interesserede i hvor mange centimeter lofterne vil falde efter installation af en spændingsstruktur, og hvor meget rummets samlede højde er reduceret. Den mindste højde af sænkning er normalt 3 cm. Meget plads spiser kommunikation og optager ventilation. Inden du installerer loftet, er det vigtigt at bestemme, hvor du kan strække lærredet bedst. Normalt er lærredet monteret, hvor design og kvalitet af belægningen tillader det. Installation af strukturen tager ikke meget tid.

Hvad er afstanden mellem loftet og strækningstaket skal være?

I lejlighedsdesignet i dag, et af de førende steder i design af lokaler, der er besat af ophængte lofter. Disse designs er ikke kun højteknologiske og praktiske at bruge, men har fremragende æstetiske kvaliteter. Teknologier, der bruges til installation af sådanne systemer, er blevet meget nemmere og mere overkommelige. Derfor er efterspørgslen efter denne type loftdesign steget. Endvidere har stofstrukturerne praktisk talt ingen begrænsninger inden for anvendelsesområdet. I modsætning til installationen af ​​gipsvæg og andre ophængte systemer er det meget lettere og hurtigere at dække loftoverfladen med et strakt stof eller en film. Loft med denne type design ændrer straks udseendet af det indre rum, der automatisk omdanner lokalerne til kategorien af ​​eliteobjekter.

Planlæg for dig selv denne type værelse design, bør du beslutte dig om de tekniske parametre. For eksempel er det nødvendigt at vide på forhånd, hvad højdebegrænsningerne er, hvis loftet falder og hvor langt spændingssystemet kan falde. På forhånd at få svar på dette og andre spørgsmål, vil du være i stand til korrekt og kompetent at udføre installationen af ​​suspensionen belægning, gøre loftet design i overensstemmelse med de tekniske krav.

Hvad bestemmer højden af ​​fjederspændingssystemet. teori

Hvad er den tilladte lofthøjde, når det kommer til at installere stofdæksel i den øverste del af rummet? Hvor mange centimeter har vi til vores rådighed for at skabe et nyt loft korrekt, både teknologisk og funktionelt.

Der er ingen entydigt svar på spørgsmålet, hvor langt spændingssystemet falder. Her er det nødvendigt at tage hensyn til en gruppe faktorer og overveje en række aspekter under planlægningen af ​​værker. Teoretisk er afstanden fra loftet til strækloftet, dvs. afstanden mellem bundloftets overflade og ophængningssystemet kan variere i intervallet 2-30 cm. Teknologisk har følgende faktorer indflydelse på afstanden:

 • højdeforskelle, der er tilgængelige i loftet
 • skala og konfiguration af kommunikation i den øverste del af rummet
 • design og typer af lamper;
 • type suspension system, dets form og konfiguration.

Professionelle, på grundlag af praksis, hævder, at der ikke er nogen lignende lokaler i naturen. Hvert objekt har sine egne teknologiske parametre, på grundlag af hvilke alle efterfølgende arbejder med spændingssystemer er bygget. Vægge og lofter er ikke med en perfekt glat overflade og med samme vinkler.

Bemærk: For eksempel kan højdeforskelle identificeres næsten overalt. Normalt er denne figur 10-15 mm fra basislinjen. Et eller andet sted et sted mindre.

Vi har 15 mm, der går til en højdeforskel på + 35 mm profilbredde. Resultatet er 50 mm - det mindste tilladte afstandsstøjtak fra bundloftet.

Til reference: Til helt enslige gulve (meget sjældne) kan spændingssystemet monteres direkte på loftets bundflade. Til disse formål anvendes loftrammen. Her vil højden af ​​det nye loft ikke overstige 15 mm, tykkelsen på monteringsprofilen.


Sådanne højdeparametre gør det muligt at installere lysindretninger korrekt, skjule eksisterende kommunikation og holde rummets indre rum næsten uberørt. Dette er imidlertid ideelt. I praksis ser alt meget mere kompliceret ud.

Teknologiske parametre for lokaler til ophængte spændingsstrukturer

Det skal straks sige! Hvert værelse i huset har sine egne teknologiske parametre, der skal overvejes, når man planlægger typen af ​​loftdesign. Overvej mulighederne med højden af ​​spændingssystemer for hver type lokaler.

Høje værelser

De vigtigste værelser, hvor det oftest er moderigtigt at møde stræklofter er hall, hall og stue. For eksempel, hvor lav er strækloftet i hallen? I disse rum anvendes der ofte systemer baseret på gennemskinnelige stoffer. Dette materiale bruges bedst til store områder, hvor der er et stort indre rum. Hvor mange cm skal trække sig tilbage fra bundloftet, så strækloftet opfylder de funktioner, der er tildelt det. Eksperter anbefaler at opholde sig i en afstand på 25-30 cm. Sagen er, at et sådant rum er nødvendigt for udkastets lag, til den efterfølgende installation af det indre belysningssystem. Det skyldes afstanden af ​​det gennemskinnelige lærred fra basisoverfladen og arbejdet med dekorativ belysning, som et diffust lys er skabt inde i rummet.

Hvor mange cm fra loftet har du brug for at trække sig tilbage til en flertallet struktur eller når du bruger 3D-lofter? I dette tilfælde kan du begrænse dig til en lille sænkning på kun 10 cm. Sådanne suspenderede systemer installeres normalt i værelser, hvor den teknologiske højde har kritiske værdier på højst 255-260 cm. Som regel vælges denne type design med det formål at skjule højdeforskellen eller tydeligt fremspringende strukturelle element (stråle eller kanal).

Multi-niveau lofter ser godt ud i rummelige værelser. I en sådan situation er designers fantasi ikke særlig begrænset af parametrene. Installation af konstruktioner med en samlet højde på højst 30 cm er tilladt.

Lage værelser

Loft i bylejligheder har en standardhøjde på 255-260 cm. Ikke alle af os vil frivilligt reducere rummets indre rum på grund af den besværlige ophængte konstruktion. Hvis det er nødvendigt at skjule indlysende mangler på bundloftets overflade, er strækophængets minimumshøjde tilstrækkelig - 50 cm. Dette er nok til at skjule overlapningsfejlene og eliminere højdeforskellen.

Bemærk: I sådanne situationer bruges lysekrone som belysningsudstyr. Dekorativ belysning er skabt ved at lægge LED stripen i baguetter installeret i den øverste del af rummet omkring omkredsen. Lysekronen er hængt på en metalkrog eller på en monteringsbjælke.

Figuren ligner et strækloft i den enkleste version, når der er begrænsninger på højden.

Praktisk del

For at pusle over, hvad der skal være højden af ​​den spændte loftstruktur, er det bedst at få en ide om de teknologiske parametre for strukturelle elementer. Hvad er strukturen af ​​spændingssystemet?

Det vigtigste strukturelle element, som hele systemet er baseret på, er styringsprofilen. På professionelt sprog hedder det baguette. Bruges sædvanligvis i arbejdet med vægtyperne. Men der er andre: væg-loft og loft. Hver type har sine egne teknologiske funktioner og installationskrav. Fra konstruktivt synspunkt er vi interesseret i profilens højde.

Den mest almindelige form for profiler - wall-ceiling baguette. Denne enhed udfører samtidig to funktioner:

 • fastsættelse af det spændte lærred
 • justering af lærredet i to retninger på én gang, vandret og lodret.

Ved installation med niveauet er baguette placeret i vandret position. Rapportens punkt i dette tilfælde er den højeste og lige og korrekte vinkel. Baguette lavet af PVC, har en bredde på hovedsiden i størrelsesordenen 25-29 mm. Forskellen kan afhænge af producenten af ​​forbrugsstoffer.

For eksempel bruges en profil med bredden af ​​monteringsstrimlen vist på billedet ofte.

Hvis du bruger metal, aluminiumsprofiler til installation, så er produktremmen allerede lidt større, 35-37 mm. Forskellen er ens i producenten.

Disse parametre vil danne grundlag for planlægningen af ​​højden af ​​dine stræklofter. Ved hjælp af disse data kan vi tale om, hvad der er tilladt et minimum, og hvor meget pladsstræklofter kan spise.

Det er vigtigt! At kun vide højden af ​​baguetten er ikke nok. Det er også nødvendigt at tage højde for dimensionerne af de installationsværktøjer, som arbejdet udføres med. En perforator eller skruetrækker har normalt et arbejdsområde på 4-10 cm. Det er denne afstand, der skal tages i betragtning for at have fri adgang til værktøj til at arbejde med fastgørelsesanordninger.

Bemærk: Belastningen for profilerne, der holder nettet, er ikke mere end 100 kg pr. 1 løbende meter.

Desuden er det ekstremt ubelejligt at montere profilen direkte på leddet, hvad angår fremstillbarhed. Derudover lægges elektriske ledninger ofte i leddene, og i kontakt med monteringsbeslagene kan der opstå sammenbrud. Nogle gange vil det være nødvendigt at styrke baguetten for at installere ekstra stivere, befæstet direkte til loftet.

Hvad vi har i sidste ende. Den optimale højde af spændingssystemer, når det kommer til single-level strukturer, er stadig den samme 50mm. Bredden på monteringspladen baguette + 4-5-6 cm indent til installation af profilen selv.

Ved brug af en vægprofil sænkes loftoverfladen med 4-7 cm. Ved brug af en loftsprofil bliver sænkningshøjden 2-3 cm rundt om rummets hele omkreds. Den kombinerede profil giver en højde for at sænke 2,5-3 cm.

Afslutningsvis

Strækhøjde er nøglen til den vellykkede implementering af denne type loftdesign. Under hensyntagen til alle faktorer er det muligt på forhånd at bestemme, hvor meget hallen på rummet vil falde, om en sådan teknisk løsning vil blive vellykket, praktisk og praktisk i drift. For at få det ønskede, skal du huske følgende punkter:

 1. Højden af ​​det ophængte, spændte lærred bestemmes af rummets teknologiske parametre
 2. Minimum tilladt sænkning for spændingsstruktur er 50 mm
 3. Multi-niveau lofter kan have en samlet højde på op til 30 cm.
 4. Ved beregning af højden skal du altid overveje højden på monteringsprofilen, højdeforskellen og parametrene for belysningsenhederne.
 5. Det er bedre at montere fjedrede spændingssystemer ved hjælp af kombinerede profiler.

Hvor meget går loftet ned, når du strækker stoffet

For at finde ud af, hvor meget loftet skal sænkes efter installationen af ​​strækloftet, skal du vide, hvilken type materiale det blev besluttet at installere, hvad er hovedloftet og hvilken baguette der bruges i designet. Lad os se på, hvordan det drejer sig om loftets højde, og hvis du installerer et strækloft, hvor meget rummets højde vil falde.

Hvor meget plads strækker loftet i rummet

Ved installering af et hæftet loft er ejerne af lokalerne altid interesserede i, hvor meget lofthøjden vil falde. Dette påvirkes af mange faktorer.
Her er de grundlæggende seks:

 1. Typen af ​​klud er direkte relateret til den anvendte type baguette, da forskellige profiler kan modstå forskellige ophængte lofter.
 2. Værelsestype - i træhuse er der et forhold til bygningskonstruktionens type til trækasser.
 3. Type konstruktion - flere niveauer strukturer vil besætte mere plads end single-level dem.
 4. Type belysning - indbyggede lys tager mere plads end udendørs.
 5. Kommunikation - ledninger, rør og andre kommunikationer tager meget plads, og designet vil blive placeret nedenfor.
 6. Rummets form, design af rummet, højden af ​​de vigtigste lofter.


For at kende de nøjagtige værdier, og hvor meget strækloftet sænkes under installationen i dit tilfælde, lad os analysere disse faktorer mere detaljeret.

Webtype

Afhængig af typen af ​​web anvendes forskellige monteringssystemer. Normalt når der monteres ophængte PVC-strukturer i form af fastgørere, anvendes baguetter med en harpun. I dette tilfælde vil det mindste fald i rummets højde være 0,5 centimeter.

Stoffet design er monteret på baguetter med kile eller clips system fastgørere. I dette tilfælde er minimumsværdien et fald på 2,5 centimeter.


Det skal forstås, at hvis loftet lægges skævt, så vil dit loft tabe endnu mere. For at jævne overfladen skal du arbejde hårdt og afskære rummet. Normalt i sådanne tilfælde starter beregningen af ​​tab fra det nederste af hjørnerne af hovedloftet.

Belysningsarmaturer i loftet

Til dato anvendes seks typer belysningsenheder i overheadstrukturer:

Hvor meget falder strækloftet under installationen

I betragtning af de forskellige muligheder for loftindretningens dekorative design i form af stretchklude, tager mange boligejere ikke hensyn til, hvor meget strækloftet sænkes under installationen, hvilket medfører, at størrelsen af ​​rumhøjden kan reduceres markant. Denne afstand afhænger af forskellige forhold, både i de anvendte materialer og i lokalet, idet der tages hensyn til, hvilke professionelle håndværkere der udfører installationen af ​​spændeklude.

Egenskaber ved montering af et loft på et niveau

Før man påbegynder arbejdet med installation af en standardversion af enkeltspændingsdug, inspicerer masterne omhyggeligt følgende:

 • Overfladen af ​​basisloftet for tilstedeværelsen af ​​eventuelle fremskrivninger og vækstrater;
 • tilstanden af ​​væggene i rummet og stederne for deres forbindelse med betonfarvet, tilstedeværelsen af ​​eventuelle hulrum og uregelmæssigheder i dem
 • rummet selv for tilstedeværelsen i det af centralvarmesystemets rør og tidligere installerede belysningsenheder.

Under hensyntagen til de opnåede resultater tilbydes køberen flere mulige varianter af udførelse og installation af loftbladet. Hvis der ikke er fremspring på væggene eller på bundbundet, vil den minimale afstand fra loftet til et strækloft være fra en til fire centimeter afhængigt af størrelsen af ​​fastgørelsessukserne og placeringsstedet.

En betydelig indflydelse på minimumindrykket er tilvejebragt af belysningsanordninger, hvorved rummet er belyst. Et sådant strækloft med lamper bygget direkte i lærredet øger det med størrelsen af ​​sine egne dimensioner. Ved placering af belysningselementer inde i rummet mellem betonloftet og det dekorative lærred gøres afstanden fra loftet til stræklofter endnu mere under hensyntagen til belysningsapparatets kraft, hvis lysstrøm kan undertrykke loftmaterialet til overdreven opvarmning, hvilket vil medføre dens deformation.

Tilstedeværelsen af ​​loftstøjsisolering i rummet har også indflydelse på minimumindrykket, hvis størrelse afhænger stærkt af de typer materialer, der anvendes til fremstilling af dets konstruktion, nemlig:

 • kassen af ​​træstænger har en bredde på 2 til 3 cm;
 • Rammen fra en metalplastisk profil har en bredde fra 4 til 5 cm;
 • Rammen af ​​aluminiumprofilen er den mest kompakte og har en bredde på 1 til 2 cm.

Ved installation af en hvilken som helst af de ovennævnte strukturer tilføjes størrelsen af ​​strækstoffets monteringspose til dens bredde, og således opnås den minimale indsprøjtningsafstand af det dekorative materiale fra bundbetonloftet.

Derudover har størrelsen af ​​indrykket, hvis rum spiser strækloftet, påvirker og forskellige fremspring, både på selve loftet og på skæringsstedet med væggene.

I dette tilfælde starter nedtællingen fra den største fremspring på loftet eller i vægge, hvor der kan være hulrum, der især er karakteristiske for gamle bygninger, og som følge heraf vil vægtacketterne på strækloftet blive fastgjort endnu lavere.

Installation af to-niveau gipslofter kombineret med gipsplader

Betydeligt ændrer rummets højde i nederste side, de såkaldte to-niveau lofter, der ofte består af kompositmaterialer, hvor for eksempel en del af loftet er lavet af gipsplader og den anden del af strækstofet eller fra et spændingsstof, hvoraf nogle dele er installeret på forskellige niveauer i forhold til hinanden.

Det er fornuftigt at bruge loftet på to niveauer i rum, hvis højde starter fra 2,5 meter, hvilket skyldes, at installationen af ​​dets konstruktioner tager et stort antal centimeter fra loftet, ofte ca. 30 cm til det nedre niveau af spændevævet. Den mest massive del af de kombinerede to-niveau lofter er optaget af design af en kanal fremstillet af gipsplader, som de får en bred vifte af bølgede former.

Med dette design er det almindeligt at skjule forskellige former for kommunikation placeret på udkastet, nemlig:

 • brandalarm sensorer;
 • elektriske installation ledninger;
 • komponenter af ventilation;
 • varme alarm;
 • arrangement af en skjult niche under tagene.

Gipsbrættets bredde kan være fra 15 til 30 cm, hvis der er en hylde på den for yderligere belysning af strækloftet.

Således er den mindste afstand fra loftet til loftet ca. 17 cm, og maksimumet kan være op til 32 cm.

Indrykningsmål ved montering af et loftslag på to niveauer lavet af spændeskiver

Udformningen af ​​et loft med to niveauer, der udelukkende består af spændeklæder, er en konstruktion af fastgørende baguetter og specielle dobbeltsidede profiler, hvorved dele af lærredet placeres på forskellige niveauer, hvilket fører til forskellige størrelser af indrykning fra udkastet.

I denne type strækloft afhænger indrykningens højde af bredden af ​​den specielle profil, der anvendes, som ligger mellem 8,5 cm og 15 cm. Dermed kan konstruktionen af ​​loftsbeklædningen på to niveauer være placeret under basisbetonvasken mindst 9 cm væk under hensyntagen til tykkelsen spændingsmateriale.

Under installationen fastgøres baguetter af det nederste niveau på væggen med et indsnit svarende til bredden af ​​den specielle dobbeltsidede profil, og den maksimale højde på det frie rum, som strækloftet er sænket i cm fra bundloftet, begrænses kun af ejeren af ​​rummet.

Hovedkriteriet ved valg af højden på indrykket ved montering af et loft på to niveauer er den generelle tilstand af grundkonstruktionstaket, rummets vægthed og dens tæthed samt tilstedeværelsen af ​​forskellige kommunikationsformer placeret direkte på loftet og ved krydspunkterne med væggene.

Ekspertrådgivning

Mange fagfolk, der er involveret i installation af stræklofter i lang tid, indikerer højden af ​​indsnittene følgende punkter:

Monter ikke baguettes på væggene, idet du kun fokuserer på et lille indryk. Meget ofte ved vedkrydsningen af ​​loftpladen og væggene er der små nicher, hvor der er lagt elektriske ledninger, og ofte er kvaliteten af ​​beton på disse steder meget lav, hvorfor baguetter måske ikke er pålideligt fast og falder over tid. Af disse grunde er det værd at sænke dem 5-6 cm under niveauet af betonloftet.

Hvis der er planlagt yderligere belysning inde i strækloftet, skal selve lærredet være fastgjort i en afstand på mindst 10 cm fra punktdiodebelysningsarmaturerne, hvilket vil beskytte strækmaterialet, især PVC-folien, mod overdreven varmeeksponering, hvilket vil øge strækloftets levetid.

Hvis der er lydisolering fra mineralske materialer i loftet, er det nødvendigt at montere spændingsvævet, især klud, i en afstand på ikke mindre end 5 cm fra selve strukturen, dette vil mærkbart forbedres, da lydisoleringen af ​​rummet selv ikke tillader kondensat at samle på spændevævets indre overflade, hvilket vil tillade lydisolering tjener meget længere.