Vi trimmer vægge og lofter på et træhus med gipsplader

Et varmt, iltrigt træhus er et miljøvenligt mikroklima og et æstetisk udseende. Træets vægge, selv efter den sidste krympning, fortsætter med at "trække vejret" og ændre i størrelse. Med denne egenskab af naturmateriale er forbundet nogle af kompleksiteten af ​​indretningen. Den bedste mulighed for et træhus er kappe gipsplader. Lav vægt, enkel installation og tilgængelighed af pressede plader gør det muligt at tilpasse overfladen af ​​vægge og loft uden involvering af specialister.

Fordele ved at plettere et træhus indefra med gips

Træets struktur skelnes af reliefvægge. I dette tilfælde har ejerne ofte et ønske om at give deres hjem et mere moderne udseende. Brug gipsvæg i et træhus til at overflade overfladen, helst andre materialer af en række objektive grunde:

 • naturlig sammensætning af tørt gips
 • Materialets højdampgennemtrængelighed
 • lav vægt og let at skære fliser;
 • lav pris og enkel installation på en ramme base;
 • yderligere varmeisolering;
 • skjulte ledningskommunikation;
 • ideelt flad overflade til finishmaterialer.

Udsigt til værelset, beklædt med gipsplader. Det er bemærkelsesværdigt, at disse værker blev udført uden involvering af hyrede professionelle bygherrer.Forskellige typer gipsvæg: standard, brandhæmmende og fugtbestandig

Fordelene ved et sådant valg omfatter at dække træloftet med de samme gipsplader.

Det alsidige materiale giver mulighed for dristige designløsninger - flere niveauer af enhver konfiguration, zoneintegreret belysning, topluftfordeling fra klimaanlægget.

I et ord - næsten alt, hvad dit hjerte ønsker.

Funktioner ved installation af gipsvæg i et træhus

Der er to måder at fastgøre gipsvæg på overflader: rammeløs og ramme.

Installation af gipsplader direkte på træets vægge er uønsket på grund af forandringen i træets størrelse afhængig af fugtigheden af ​​miljøet. Stiv fastgørelse af pladerne indebærer nødvendigvis udseendet af væsker og revner i belægningen. Desuden tillader den ujævne lindring af bjælkens vægge og loft ikke ideelt at etablere et gipsplader.

Indretning af et træhus med gipsplader er kun muligt ved hjælp af en ramme. Budgetmuligheden for gamle veletablerede bygninger og landhuse er installationen af ​​gipsplader på lameller eller barrer af blødt træ. I dette tilfælde bør huden ikke være tæt ved gulvet og loftet på rummet. Gaps dækker med soklen.

Mobiliteten af ​​væggene i det nye træhus kan nå 6 cm i højden. Derfor monteres gipsvæg på en glidende ramme af metalprofiler. Denne metode giver dig mulighed for at undgå forekomsten af ​​revner fra krympning derhjemme og perfekt justere overfladen.

Forberedende arbejde

En foreløbig beregning af mængden af ​​materialer og en detaljeret arbejdsplan for plettering af vægge og lofter med gipsplader vil bidrage til at estimere og forberede værktøjer til implementering.

I første fase er det nødvendigt at tegne en skitse tegning af alle overflader, der skal justeres. Derefter anbringes linjens placering på rammen og fastgørelsesstedet på planen. På designstadiet skal man huske på, at lodrette samlinger af plader skulle falde på profilens akse med et vandret skift i hver række. Ved omhyggeligt udarbejdelse af projektet kan du nemt beregne antallet af profiler, gipsplader, beslag og fittings.

For at udføre gipsplader af høj kvalitet skal du bruge et standard sæt værktøjer: niveau, målebånd, markør og kridt til markeringsarmaturer, boremaskine, skruetrækker, kniv eller sav til savning.

Guide profiler indstillet på rummets nederste og øverste omkreds. Den første lodrette stolpe er fastgjort i en afstand på 30 cm fra hjørnet af rummet, derefter i trin på 60 cm. Med samme intervaller er vandrette planker fastgjort for at strække strukturen. Tilsvarende markerer loftplanen.

Montering af ramme bund og gipsvæg i et træhus

Fastgørelsen af ​​rammen starter med den nøjagtige markering af linjerne til fastgørelse af styringsprofilerne. I et træhus er disse dele stift fastgjort kun på overfladen, der er udjævnet. Dvs. vægrammen er ikke forbundet med loft og gulv.

Hvis dit hus stadig krymper, skal du forberede glidende fastgørelseselementer til vertikale profiler, inden du begynder arbejdet. Til stikket på første niveau ("krabbe") fastgøres skruerne med skruer ved hjælp af en glidestøtte PAZ 2. Det er denne understøtning, der er fast bevægelig til husets væg. Samtidig kan krabben sammen med profilen bevæge sig frit op og ned inden for 6 cm. Gipsplader skæres ud, så der er et lille mellemrum mellem gulvet og loftet. Denne mount gør det muligt for væggen at "trække vejret" uden at forstyrre hudens integritet. Krympesømme langs gulvet og loftet er dækket af gulv og loftplinus.

Hvis huset ikke længere er nyt og krympningen er bagud, kan krabberne rettes direkte til væggen uden frygt for udbrud.

Arbejdsordens rækkefølge:

 1. Horisontale retningslinjer for guider udføres i en afstand på 10-15 cm fra vægens øvre og nedre kant;
 2. Diagrammer fastgørelseslinierne af oprejerne;
 3. Lav en stiv fiksering af føringsprofilerne til træet på de nederste og øvre markeringer;
 4. Slipforbindelser til vertikale understøtninger (4 hver) fastgøres langs referencelinjerne;
 5. De vigtigste metalprofiler og vandrette lintel er installeret på krabberne.
Generel visning af rammen efter installationen

Efter installation af rammen er de elektriske ledninger lukket i en metalboks for ikke at beskadige dem under KGL montering. Om nødvendigt placeres varme- og lydisolering i cellerne mellem stativene. For at gøre dette skal du bruge mineraluld.

Rammeafskærmning med gipsplader er lavet til metalprofiler med en afstand på 30 cm mellem selvskærende skruer. Fastgørelseshættene skal være 1 mm dybe i pap. Før afslutningen af ​​stedet for led og fastgørelsesmiddel kit, pre-limet serpyanku.

Denne video forklarer helt og holdent alle de finesser, der skal overvejes, når rammen installeres:

Gipsplankbøjler, hvilken mulighed for at vælge

Den mest almindelige metode til montering af gipsplader - monteringsmateriale på en metalramme. Afhængig af kompleksiteten af ​​kassen design og vægten af ​​GCR arkene, anvendes forskellige fastgørelsesdele. Produktionen af ​​bøjler til gips er konstant forbedret, fabrikanterne forsøger at forenkle installationen af ​​indvendig beklædning.

Hvilke materialer og komponenter er nødvendige til installation af gipsplader og hvad er deres grundlæggende forskelle.

Metalramme tilslutningsmuligheder

Komponenter til installation af rammeindretningen

Installeringstrinnet accepteres normalt ved seksti centimeter.

Installation er meget forenklet, hvis du straks køber alle nødvendige materialer og komponenter. På vores hjemmeside kan du se detaljerede fotos og video materialer med trinvise instruktioner til installation af metalbeklædning på loft og vægge.

For at kunne udføre arbejdet på kort tid vil følgende materialer kvalitativt og professionelt være nødvendige for installationen af ​​batten:

 • Vejledninger og understøtende metalprofiler;
 • Skruer til metal og dowels;
 • Fasteners.

Er vigtigt. Til installation af gips anbefales det kun at anvende galvaniserede metalkomponenter i installationsmanualen.
Dette skyldes det faktum, at ikke-galvaniseret metal ruster, og rust kan i løbet af driften træde på finishen.

For at spare, kan du lave en bjerg fra profilresterne, som det ses på billedet, men kun fagfolk kan gøre det

Det er også ønskeligt straks at forberede alle nødvendige værktøjer:

 • Vandstand og plumb;
 • Maskeringsmålerens tråd for at slå ud af batten
 • Skruetrækker og borer;
 • Hacksave til skæring af metal;
 • Roulette og centimeter.

Hvis du skal gøre installationen af ​​kasser med egne hænder, lad os finde ud af, hvad du skal vedhæfte den til vægge og loft.

Typer af fastgørelsesdele til metalprofiler

Alt hvad du behøver for at installere en metalramme til gipsvæg

Hovedfunktionen af ​​disse komponenter er som følger. Gipsplader er sjældent monteret direkte på væg eller loft med klæbemiddel. Instruktioner til installation af elektriske ledninger og andre hjælpeprogrammer kræver en ledig plads mellem overfladen og beklædningsarkene.

Produktionen af ​​bøjler til gipsvæg og deres brug giver et nyttigt mellemrum mellem beklædningen og overfladen for at imødekomme kommunikation og ventilation. De er fastgjort til loftet eller væggen og understøtter den understøtende metalprofil til gipsvæg, hvortil der er monteret et gipsvæg.

Installation af en profil på væggen

Ved konstruktion af gulvkonstruktioner på flere niveauer er det ofte nødvendigt at reducere batten design signifikant. I dette tilfælde anvendes glidekomponenter, hvilket gør det muligt at sænke niveauet af slangen op til en meter.

Overvej konstruktionen af ​​batten og dens tilknytning til overfladen mere detaljeret.

Direkte suspensioner

Ofte brugt mulighed for at arrangere kasser, hvis installation er ikke særlig vanskelig. Direkte suspension til gipsvæg anvendes ved montering af metalramme til gipsvæg på vægge, gulve og lofter af ethvert materiale - beton, sten eller mursten.

Udformningen af ​​det direkte U-formede element gør det muligt at reducere arbejdstiden. Prisen på materialet i forskellige regioner i vores land varierer i gennemsnit fra tre til fire rubler per stykke. For bulk køb reduceres prisen med 30 procent.

Størrelser af direkte armatur til HL

Billedet viser, hvordan et simpelt U-formet element ser ud. I butikken købes fastgørelsesanordninger i direkte form, da den er mere bekvem til transport og giver dig mulighed for ikke at beskadige materialet under transport.

Overflade montering:

Eksempel på montering af fastgørelseselement på loftet

 • Monter fastgørelseselementer med galvaniserede dowels gennem det langstrakte hul, som vist på figuren.

Er vigtigt. Hullet har en langstrakt form, da det undertiden er nødvendigt at forskyde et element med en til to millimeter for at justere strukturen.
Dowel'en kan også somme tider komme ind i hulrummet eller revnerne mellem pladerne, så åbner hullet dig mulighed for at skifte fastgørelserne og geninstallere dowel'en uden at skifte den allerede eksponerede kasse.

Side vedhæftet fil

 • Direkte suspension til gips kan modstå belastninger uden deformation på op til femogtyve kilo. Derfor, når du installerer en simpel ramme til loftet, er det for eksempel nok at installere elementer i trin på 60 til 70 centimeter;
 • Ved konstruktion af et loft på flere niveauer bør pitchen reduceres afhængigt af vægten af ​​gipspladerne.
 • Også med en stor konstruktion er der yderligere huller på siderne.

Er vigtigt. Ved montering af slangen på træfladerne giver vejledningen den obligatoriske ekstra sidemontering.
Dette skyldes, at træ er et blødt materiale, og rammen kan løsne under drift.
Derudover krymper vægge og lofter af træ i ti år efter opførelsen af ​​huset.
Og træet har evnen til at udvide og kontrakt med ændringer i fugt og temperatur i rummet.

Suspension med klips og bolt

Glidende fastgørelsesanordning

Disse fastgørelsesanordninger anvendes til opførelse af gipsplader på flere niveauer. Slipboard til gips giver dig mulighed for at sænke arket i en betydelig afstand fra loftet.

Fastgørelsesanordningen er forsynet med en ledning. På den ene side er der et stålklips til montering af lejeprofiler. På den anden side er der en sløjfe til forankring af elementet til overfladen.

På grund af det faktum, at ledningens længde er justerbar, kan kassen placeres i en afstand på op til 1 meter fra loftet. Trækets standardlængde er 50 centimeter og en meter.

Dette er meget praktisk ved konstruktion af komplekse gipsvægskonstruktioner. Derudover kan denne fastgøring modstå en belastning på 40 kilo.

Nonius suspensioner

Fastgørelsesdesign

Denne fastgørelse består af to dele. Den øverste del af hængeren er fastgjort til bunden af ​​loftet eller væggen, og den anden del er beregnet til fastgørelse af profilen. Disse to dele er forbundet med skruer.

Dette er meget praktisk, når enheden gipsvæg efterbehandling udføres med egne hænder, uden hjælpearbejdere. Du kan nemt og korrekt indstille rammeniveauet og justere designet.

Mounts "krabbe"

"Krabbe" til at forbinde profiler

Dette element er designet til at forbinde understøttende profiler af metal kasser. Derudover styrker strukturen og sikrer dens holdbarhed.

konklusion

Produktionen af ​​bøjler til gips er konstant forbedret. Og da prisen på disse bekvemme fastgørelsesanordninger er lille, så er det selvfølgelig bedre at montere rammen til montering af ark GKL ved hjælp af forskellige suspensioner.

Fixture til gipsvæg: typer og deres egenskaber

Gipsvæg - et af de mest populære byggematerialer. Det bruges til udjævning af vægflader, såvel som til dannelse af skillevægge og andre gipsvægssystemer. En af dens ulemper er skrøbelighed. Derfor er det nødvendigt at bruge specielle fastgørelsesanordninger, der er designet til at arbejde med sådanne produkter. Det korrekte valg af fastgørelsesanordninger giver dig mulighed for at få et pålideligt og slidstærk design, der kan modstå betydelige belastninger.

Særlige egenskaber

Tekniske egenskaber ved gipsvæg afviger fra parametrene for andre materialer. Dette skyldes, at produktet består af løst gips, som holdes ved hjælp af eksterne papirark. Derfor skal arbejde med et sådant produkt være meget omhyggeligt og omhyggeligt. I dag bruges forskellige skruer og bolte til at løse disse problemer. Disse produkter adskiller sig ikke fra standardskruer på træ eller metal og består af flere hoveddele.

dyvel

Dette element er ikke obligatorisk, det bruges i tilfælde, hvor du skal skabe en stærk binding mellem fastgørelsesdele og gipsvæg. Eksternt kan et sådant produkt have en anden form. Det er tilpasset det materiale, hvor hætten er placeret. Næsten altid bruges de, når du skal fiksere et gipsplader til væggen.

Selvdrejende skruer

Lav disse produkter af metal eller plast. Formen af ​​sådan hardware kan være anderledes. Dette skyldes, at hver af disse skruer skal modstå forskellige belastninger. I de fleste tilfælde bruges de parvis med en bestemt type dowel.

Teknisk er indretningen til gipsvæg tilpasset på en sådan måde, at der opnås et system, som fordeler belastningen så jævnt som muligt og heller ikke kan ødelægge produktet under store belastninger. Hardware til arbejde med gips adskiller sig i flere tekniske egenskaber. Men i de fleste tilfælde bruges klassiske skruer her, der holder træ eller metal sammen. Konventionelt kan sådanne systemer opdeles i skruer og dowels. De er uafhængige elementer, men er ofte kombineret for at skabe en stærk forbindelse. Du kan lave en gipsplader eller arbejde med den ved hjælp af flere typer skruer.

Denne klasse af selvdrejende skruer er den mest almindelige. Sådanne produkter er konventionelle fiksere, der bruges til at arbejde med træ eller metal. De adskiller sig kun i tone og farve. I de fleste tilfælde suppleres systemerne med klassiske plastdykler. Det anbefales at bruge dem i tilfælde, hvor et plader af gipsvæg er fastgjort til en træ- eller betonbase. I de fleste tilfælde involverer dette dækker væggene eller loftet.

Disse produkter varierer i lille længde. I de fleste tilfælde anvendes sådanne fastgørelsesdele til at fastgøre metalprofilen, hvorfra hele gipspladesystemet er dannet. Et særpræg ved produktet er tilstedeværelsen af ​​en slags borer i enden af ​​skruen. Derfor er det ikke nødvendigt at bore huller til dem i metalet, da de ødelægger materialet godt selv.

Skruer i denne klasse bruges til at fastgøre metaldelene, der danner rammen. De er små i størrelse, spidsen af ​​disse produkter er skarp. Derfor anbefaler eksperter at stikke metalprofiler med arktykkelse på ikke over 1,2 mm ved hjælp af skruetrækkere. I et andet tilfælde vil disse produkter ikke være effektive.

Hvad angår dowels, kommer de også i flere typer.

sommerfugl

Dette fastgørelsesmiddel bruges til at lave produkter med lav vægt direkte på gipspladens overflade (for eksempel lamper, malerier). Sommerfugle er lavet af specielle typer polypropylen. Tekniske dimensioner af dowel kan være forskellige. Et træk ved dette produkt er tilstedeværelsen af ​​åbningselementer. Når skruen skrues sammen, komprimeres tappen, hvilket danner et ekstra plan.

Driva

En dowel af denne type ligner en selvdrejende skrue, da der er selvdæmpende elementer på dens ydre overflade. Dette giver dig mulighed for betydeligt at fremskynde installationen af ​​sådanne strukturer. De er lavet af plast og metal. Brug denne dowel til at rette gipsvæggen til bunden.

Molly

Princippet om driften af ​​denne dowel ligner sommerfuglearterne. Indskruingsskruen får rammen til at indgå i kontrakten og danner en ekstra støtte. Et kendetegn ved denne lukning er, at den er lavet af metal. Derfor er Molly i stand til at modstå forholdsvis høje belastninger.

Dyvel-negle

Denne type holder er mest almindelig. Dette er en klassisk dowel, som til fastgørelse er drevet ind i et tidligere boret hul. Tilstedeværelsen af ​​speciel låsning tillader ikke, at den glider ud af hullet. For at opnå en pålidelig fiksering skal hullets diameter være mindre end den tilsvarende størrelse af dowel. I et andet tilfælde er designet let ud af rillen.

Fastgørelsen af ​​lysekroner og andre lignende hængesystemer produceres i de fleste tilfælde til hovedloftet. Hvis du har brug for at lave en ikke for tung lampe, skal du bruge et specielt anker. De er udstyret med udskæringer og suppleres af forskellige typer dowels. Teknisk set kan de betragtes som en række skruer. Ofte, når man installerer gipsvægssystemer, anvendes metalhjælpestrukturer (for eksempel et glidende hjørne). På deres egen måde er de også fastgørelseselementer, men for deres fiksering til gipsvæg anvendes næsten altid de tidligere beskrevne hardwaretyper.

Hvad skal man vælge?

Typen af ​​fastgørelsesmiddel er en af ​​de vigtigste faktorer, der påvirker pålideligheden og kvaliteten af ​​fastgørelsen af ​​gipsplader. Derfor bør der lægges særlig vægt på deres valg.

Køb skruer, er det ønskeligt at overveje nogle enkle regler.

 • Foretræk forsænket tapping skruer. Dette gør det let at drukne dem i gipsvæggenes struktur. Det er uønsket at bruge til sådanne værker hardware, som har et hoved i form af en halvkugle.

Fixture til gipsvæg glide

Krabbe til gipsvæg: design, udnævnelse, installation.

GKL (gipsplade) kan uden overdrivelse kaldes færdiggørelsesmaterialet i XXI århundrede. Vises i vores liv relativt nylig.

Guide profiler er designet til at skabe rammerne

Vægstik til gipsplader - typer og anvendelsesmåder.

Dowel for gipsvæg - typer og metoder til anvendelse For en person, der ikke er stærk i bygningenes teknologier, virker det mærkeligt for en række monteringskomponenter som dowels for.

Hvis du beslutter dig for at installere fastgørere med egne hænder, skal du kende nogle få vigtige punkter, som kan påvirke effektiviteten af ​​arbejdsgangen.

Fastgørelse af gipsvæg til træloftet med egne hænder.

Ved første øjekast ser det ud til at fastsættelse af gipsvæg på et træloft er ikke anderledes end den samme proces med en konkret.

Begynder at reparere i et privat hus, står ejeren over for et valg, hvordan man kan dekorere loftet? Under hensyntagen til det faktum, at lofterne i husene som regel er træ - beslutningen er truffet til fordel for gipsplasteplastning.

Sådan repareres profilen til gipsvæggen korrekt, og hvad: video installationsvejledning gør-det-selv, pris, foto.

Du behøver ikke at kæmpe med disse spørgsmål, hvis du omhyggeligt studerer dette.

Det er nemt at beregne mængden af ​​guide PN profilen baseret på vores anmodninger. Med hensyn til profilstativet PS skal den installeres rundt omkretsen med et trin på 60 cm. Hvis de i fremtiden planlægger at dække gipsvæggen, skal trinet til PS være allerede 40 cm. Når man tager højde for dette og måler vægens højde, er det let at vide, hvor meget.

Hvor mange skruer har du brug for på et ark med gipsvæg: Reglerne for beregning.

Når du laver reparationer, skal du beregne, hvor mange skruer på et plader af gipsvæg skal rette det ordentligt på væggen.

 • Hvad er monteringstrinnet? Det er nødvendigt at dreje det første fastgørelsesorgan i 5-10 cm fra hjørnet. Mellem fastgørelseselementer på kanten af ​​pladen skal der være et sted på 15 cm og i midten - 20-25 cm. Installationen udføres med et gennemsnitligt trin på 35 cm. Denne fiksering giver et anstændigt liv og en smuk udsigt til gipspladens konstruktion.
 • Hvor mange lag af gipsvæg? Hvis du planlægger at lægge mere end en, skal du montere skruerne med forskellige intervaller. På det første lærred - efter 60 og på den anden - efter 35 cm.

Valg af skruer til fastgørelse af gipsvæg: typer og anvendelsesmåder.

Gipsplader er blevet så populære på grund af deres enkelhed og alsidighed, der anvendes.

Skruen trykker ikke skruetrækkeren dybere end en millimeter. På skruetrækkeren udsætter du den tilsvarende begrænsning, ellers skal den vrides andetsteds. Nulstil ikke tættere end 5 cm fra det forkerte hul.

Forbrug af skruer på 1 m2 gipsvæg, profileret plade, metalfliser: hvordan man beregner korrekt.

Hvis du vil beregne det rigtige forbrug af skruer, pr. 1m2 af dit materiale, overvej funktionerne. Beregninger for gipsvæg, profileret ark og tagdækning vil være forskellige, så foretag en korrektion for detaljer eller brug en lommeregner.

Hovedet af et lignende fastgørelsesmiddel er en skjult rozhkovy type. Når skruen i en sådan skrue ikke brækker det øverste lag af gipsvæg, da det trykker kartens kanter ind i hullet. Hvis det under arbejdet ikke er muligt at stramme skruen eller bøjes, er det nødvendigt at skrue den af ​​og udskifte den med en ny. Det er vigtigt at huske at du ikke kan dreje skruen to gange i samme hul. Du skal indrykke mindst 50 mm.

Suspensioner til gipsvæg: do-it-yourself video installationsvejledning, funktioner direkte, glideprodukter, produktion, pris, foto.

Den mest almindelige måde at installere gips mount på.

 1. Vi monterer guidevægsprofilen. For at gøre dette er det nødvendigt at køre en dowel i loftet 50 cm væk fra hinanden.

Sådan fastgøres til loftgipset uden profiler og med dem (video).

I dag er der mange forskellige materialer til enhed og loft dekoration, men især skiller sig ud blandt dem.

Det er også muligt at bruge gips på et træloft uden ramme og i nogle tilfælde er det den bedste løsning til efterbehandling.

Flydende ramme til gipsvæg i et træhus

Gipsvæg til efterbehandling træhuse bruges ganske aktivt. Med hjælpeværket skaber vægge og lofter podier og nicher.

Indeholder gipsplader i et træhus. video

Brug gipsvæg til at niveauere væggene

Anvendelse af gipsvæg i et træhus, du kan skjule fejlene i de vægge, der opstod under konstruktionen. Sheathing gemmer kommunikation og forskellige uregelmæssigheder. Alt dette forenkler det indvendige efterbehandlingsarbejde.

Væggene, der er udjævnet med gipsplader, kan så afsluttes på nogen måde. De kan males, pudses, dækkes med tapet og flisebelagt.

Årsagerne til brugen af ​​gipsvæg i et træhus til vægge og andre overflader er mange positive egenskaber. Dette materiale er brandbestandigt, holdbart, let behandlet, og der findes også sorter, fx modstandsdygtig over for vand og brand.

Gipsvæg til loft

Efterbehandling af et træhus involverer ofte justering af loftoverfladen. Hvis du bruger gips, kan processen fremskyndes og forenkles. Hvis du bruger gipsplader efterbehandling et træhus, så kan du ikke være bange for de revner, der opstår under krympning af strukturen. En solid overflade med forseglede sømme beskytter rummet mod udkastet.

Sådan trimmer du træloftet med gips?

For at fastgøre gipspladerne i loftet anvendes lathing. Den er monteret direkte på loftet. Det er værd at bemærke, at det ikke bør være stift fastgjort til væggene langs omkredsen. Tværtimod forlader de et lille hul, så når huset krymper eller når temperaturen udvides, bliver gipspladens loft ikke deformeret. Dette skal tages i betragtning i færd med at færdiggøre træloftet med gipsvæg med egne hænder. De små huller, der dannes mellem loftet og vægoverfladen, er let maskeret med tagger.

Sådan monteres en gipspladefinish?

Når du beslutter dig for at skære et træhus med gipsvæg så effektivt som muligt, skal du være opmærksom på nogle få punkter.

 • For det første er processen faset, så du bør bestemme en bestemt sekvens.
 • For det andet afhænger installationsprocessen af ​​overfladens design. Gipsvægsmålet på træhuset begynder med monteringen af ​​rammen. Det kan være fra metalprofiler eller træbjælker.

Metalramme til gipsvæg

For det første måles flyene med en lodret linje og et niveau, så den færdige finish er i den rigtige vinkel. Hvis vægplanet måles, tegnes en flad linje i loftet med en lille indrykning fra kanten. Derefter sænkes en lodret linie fra den og en anden linje trækkes på gulvet. Det er på disse linjer, at profilelementerne skal placeres.

For at lave rammen har du brug for et vist antal metalprofiler. Du kan tilføje dem til trædelene, f.eks. Lameller eller barer. De vil gøre strukturen mere holdbar.

Da trævægge absorberer og frigiver vanddamp, bør du ikke montere gipsplader direkte på væggen.

Oprettelse af en logkonstruktion

Det er logisk at gøre dekorationen af ​​trævægge med gipsvæg med egne hænder ved hjælp af en træramme. For dets arrangement anvendes følgende dele:

 • tømmer af en bestemt sektion;
 • træ lameller;
 • bjælker.

Til efterbehandling udover træplader eller træ, vil gipspladerne kræve dug og skruer samt en boremaskine og skruetrækkere.

Afslutningsarbejdet begynder med markering af placeringen af ​​rammens lodrette og vandrette elementer. Ved hjælp af værktøjer fastgøres stangen eller lathene på de taget steder. De er fastgjort til loftet, gulvflader og vægge. Først skal du installere de vertikale strukturelementer, og derefter rette det vandrette, som tjener som afstandsstykker. Ved måling og valg af et sted for placeringen af ​​vertikale strukturelle elementer skal der tages hensyn til størrelsen af ​​gipsplader. Samlinger skal falde midt i den lodrette del af rammen.

Flydende ramme til gipsvæg i et træhus. video

Vægisolering

Kappe gipsplader giver dig mulighed for at udføre indre isolering. For at gøre dette, mellem elementerne i rammen monteres mineraluld eller anden isolering. Dette er praktisk, fordi rummet under kappen forbliver under alle omstændigheder.

Træramme minusser

Installation af træstænger er noget mere kompliceret end en helt flad metalprofil. Det er nødvendigt at justere elementerne i rammen yderligere, hvilket påvirker arbejdshastigheden.

Træet er tilbøjeligt til ild, og alle kommunikationselementer ligger lige under gipsplankens møbel, tæt på rammen.

Gipsplader Base

Når et træhus sættes ned, deformeres metalrammen, fast bevægelsesfri. For at undgå dette skal du bruge en speciel mobilmontering. For at oprette dem brug tre dele: "krabbe", en glidende støtte "PAZ 2" og hardware. "Krabbe" for en sådan vedhæftning ændres ved at bore et hul. Det giver adgang til den vandrette bjælke. Ved stroppen skæres øjet af og hullet til skruen bliver boret. Den er fastgjort til væggen og "krabben" er fastgjort på den faste del af støtten.

Sømene mellem plader af gipsvæg: hvordan man lukker?

For at forsegle sømmen i gipsvæg, påføres spartelblandingen med en spatel til sømområdet og presses ind indeni. Papirbånd eller mesh er limet ovenpå. Det er nødvendigt at klæbe, så sømmen er i midten.

På loftet er sømmen forseglet på samme måde, men der er funktioner. Det er nødvendigt at presse hårdere med en spatel, så blandingen ikke falder af.

Afslut hjørner

Typing på putty spatel behandles første side af hjørnet med ind i sømmen. Derefter gøres det samme på den anden side. Forstærkningsbåndet skæres til den ønskede længde og foldes sammen i halvdelen. Den er anbragt på hjørnet, trykket. Løsningen påføres båndet og trækkes med en spatel.

Eksterne og indvendige vinkler er ligeledes tætte. Eksterne kan lukkes med metal hjørner.

Optag navigation

Hvordan at skære gipsvægge i et træhus

Gipsvæg er et alsidigt byggemateriale til indretning, nivelleringsvægge, danner skillevægge og komplekse dekorative strukturer. Det kan bruges i huse fra ethvert materiale - sten, beton, træ. Afslutning af et træhus med gipsplader er en billig og optimal løsning til at arrangere boligareal i enhver stil og form.

Essensen af ​​gipsvæg

Der er mange materialer baseret på gips: plaster, pladematerialer, blokke til montering af vægge og skillevægge. Det er nogle gange svært at finde forskelle mellem dem, men et gipsplader (gipsplader) er en særskilt type arkmateriale, der ikke kan forveksles med noget.

GKL er en "sandwich" af 2 ark karton, hvorigennem et presset gipsark 0,65... 1,25 cm tyk er lavet. Mineralet er i sig selv let og porøst og har derfor flere unikke egenskaber:

 • Den lave vægt af pladen skelner fordelagtigt den fra andre efterbehandlingsmaterialer med hensyn til samme volumen og tykkelse;
 • Høj porøsitet favoriserer opbevaring af varme inde i lokalerne (dette er især vigtigt, når de dækker de ydre vægge fra siden af ​​rummet);
 • Gipsvæg absorberer lyd igen på grund af høj porøsitet;
 • Gipsen selv brænder ikke, så du kan skjule elektriske ledninger såvel som anden kommunikation under arkene;
 • Fra arkene kan du skære enhver form uden specielt udstyr;
 • Den lave pris ved gipsplader er en af ​​de vigtigste faktorer, hvorfor materialet ofte vælges til vægge og lofter.

Det eneste der skal huskes er, at gips og pap er bange for høj luftfugtighed, vand på deres overflade er generelt uacceptabelt.

Alle disse kvaliteter gør gipsvæggen til et populært materiale til indendørs arbejde, især blandt ejere af private træhytter, hvor vægge af tømmer eller logs har brug for en udjævningskappe.

Gipsvæg i et træhus: Hvad kan sheathe

Som allerede nævnt er ark GKL et universelt nivellerings- og efterbehandling materiale. Den er velegnet til brug på overflader, der ikke påvirkes af mekaniske belastninger, da gips er meget skrøbelig. Gipsplader i et træhus kan være klædt:

Fra arkene og rammen til dem kan du oprette:

 • Skabe og nicher;
 • Bar tællere;
 • Buede åbninger;
 • Multi-tiered lofter og andre designs.

Alle ovennævnte typer af strukturer og produkter kan skabes uafhængigt ved hjælp af en enkelt teknik til at arbejde med dette kombinerede materiale. Overvej processen på eksemplet på vægbeklædning og loft.

Metoder til fastgørelsesark

Plader af gipsplader i et træhus og efterbehandling af andre designs kan implementeres på to måder:

Hvis vi taler om at skabe skillevægge, multi-tiered og suspenderede lofter, stativer, ikke at gøre uden en ramme.

Den rammeløse metode til fastgørelse af gipsplader er ligefrem: et plader af gipsplader er fastgjort til væggen med lim. Denne metode til installation er brugt til udjævning af overfladen til efterbehandling og vendende arbejde (til klæbende tapet, lægning af fliser). Limning er kun mulig på en relativt flad basis. Til efterbehandling er logmetoden ikke egnet.

Vi vil overveje rammetoden til installation af gipsvæggen i detaljer, da det er det samme for at skabe nogen strukturer lavet af gipsplader.

Metal eller træramme

Udsmykning af væggene med gipsplader i et træhus begynder med at udsætte rammen for nivelleringsoverfladen. Der er 2 typer af det:

Træhuse kan krympe betydeligt, tømmer eller logger producerer konstant luftudveksling og frigivelse af fugt. Disse er ubehagelige forhold for metallet, hvilket fører til korrosion, deformation. Derudover er installationen af ​​stålrammen en tidskrævende proces og kræver indførelse af et stort antal ekstra dele, som den professionelle ikke vil være let at håndtere. Eksperter installerer sjældent metalrammer i træhuse på grund af deres lave effektivitet og høj arbejdskraftintensitet i arbejdet.

Til opførelsen af ​​rammen i et træhus er ideel en bar af en lille del af blødt træ. Herfra kan du samle en holdbar ramme under en skillevæg, væg og eller loft.

Hvordan man laver en ramme til gipsplader

I tilfælde af et træhus kan du gå på forskellige måder:

1) Hvis beklædningen udføres i et hus, der blev bygget for nogle år siden, og er tilstrækkeligt i højden, kan du montere en fast skinneramme. Til arbejde skal du:

 • Lister 75 × 25 mm til styringer under gipspladens ledd;
 • Slats 50 × 25 til arkstyringer;
 • Selvdrejende skruer;
 • Metal hjørner til montering skinner;
 • skruetrækker;
 • Hylder, blyant og papirvarer til mærkning og trimning af GCR.

Langs bundkanten og under loftet er vandrette skinner fastgjort. Samtidig ligger den nederste på færdigbunden, den øverste når ikke loftet 1-2, se. Arrangementet af de lodrette guider starter fra hjørnet. Afstanden mellem de vigtigste lameller langs de centrale akser skal være lig med arkets bredde. Interne lameller indstilles i trin på 400 mm, dvs. 2 hjælpestænger til 1 ark 1205 mm bred.

Fastgørelsen af ​​skinnerne til væggen udføres ved hjælp af skruer eller negle. Installation af hver guide skal ledsages af et lodret plan eller en lodret linje. Hoved- og hjælpeelementerne kan fastgøres til de vandrette gulv- og loftsskinner enten med metalhjørner eller med selvdrejende skruer, idet de styres til støttepunktet i en vinkel på 45 °.

Det er vigtigt at verificere ikke kun guidernes strenge lodrethed, men også planheden af ​​det plan, som gipsvæggen skal fastgøres på. Til styring er det optimalt at bruge en flad langskinne eller konstruktion regel.

2) Den bevægelige ramme er egnet til montering i et nybygget hus, hvor den stive ramme ovenfor deformeres under krympning af strukturer. Behov det samme sæt af værktøjer, ligesom bevægelige del nødt til at købe tips "krabbe" og strips PAZ 2. Rem fastgjort til væggen fast, formonteret på skinnen med sin krabbe svind vil være i stand til at flytte det inden for 6 cm. For mere information om installation snak guiden i videoen. Algoritmen fungerer på trærammer.

3) En anden interessant måde at installere en rullende ramme uden komplekse enheder. Fastgørelse udføres ikke til væggen, men til loftet. For at gøre dette indsættes nylonstik i de steder der er markeret på den. De beskytter metal og træ mod negativ indvirkning på hinanden. I loftbjælken på fastgørelsesstedet bores huller i hvilke en lang bolt med en spændeskive er gevind. Det viser sig, at den øvre del af rammen ikke er fast fastgjort, men suspenderet. Således forlader vi strukturen for at bevare sin integritet og ændrer ikke sin position, når hovedvæggen krymper og loftet falder.

Guide skinner skrues i loftet og gulvstrålen og til væggene langs længden.

Gipsvægfastgørelse

Rammen er udsat, nu skal vi analysere, hvordan man korrekt skaler væggene med gipsplader i et træhus med egne hænder.

Standardarkbredde GKL - 1205 mm. I denne størrelse og skal styres, når der fastgøres ark til skinnerne.

Pladen er fastgjort til styret med selvlukkende skruer. Eksponering starter fra hjørnebjælkerne, orientering af gipsvæggen til midten af ​​den vertikale hovedlinje. Skru arket på skruerne med en skruetrækker. Det er vigtigt at indføre lynlåse til den ønskede dybde: hovedet skal gå ind i arkets plan, men papiret skal forblive intakt. Ellers bliver produktet udsat for ydre påvirkninger, og monteringen taber styrke.

Trinet mellem skruerne skal være 30 cm.

Afslutning og forberedelse til efterbehandling

Når arkene er fastgjort til rammen, kan du straks begynde at forsegle sømene. Til dette skal du:

 • Gipsblanding;
 • spartler;
 • Det forstærkende polymere
 • Til ydre hjørner - metalperforerede hjørner.

Opløsningen fortyndes ifølge instruktionerne i en lille mængde. Husk: Gips sæt på 20 minutter!

Spatel tæt på alle forsænkede skruer, tilpasse overfladen af ​​pladen ved at flytte spatelen med løsningen "krydset".

Leddene af arkene er fyldt med en gipsblanding, på hvilken en polymerforstærkende tape-serpyanka presses. Det er designet til at styrke leddet og beskytte det mod at falde af, chippe og knække opløsningen efter størkning. Et lag af gipsblanding påføres over tapelaget for at dække overfladenes ujævnhed.

Gipsplader gipspladen i træhuset er færdig. Med samme princip kan du oprette en ramme til stativet, kappeformet åbning eller skabe en multi-tieret struktur. Det er kun vanskeligt at placere en kadaver ved første øjekast, fordi de er begyndt at arbejde, selv en uerfarlig nybygger vil hurtigt blive involveret og vil selvstændigt kunne montere skeletet på gipsplader i et træhus.

Hvordan man laver vægge af gipsplader i et træhus

Afslutningsmure er et af de afsluttende faser af konstruktionen. Ideelt tilpassede vægge giver en fordel for yderligere at forbedre opholdsrummet. Træbygninger af træ eller træ er ingen undtagelse. Men i indretningen af ​​et træhus har sine egne regler, overholdelse af dem letter installationen af ​​gipsplader.

Et af designmulighederne - delvis finish

Vær opmærksom! Ved afslutning af gipsplader i et træhus skal der tages højde for mange faktorer. Dette er afvigelsen fra vægens lodret under krympningen af ​​bjælkehuset, spalten i lodret justering mellem væggen og gipsvæggen. graden af ​​krympning af huset på forskellige tidspunkter af året, når det er installeret på sumpede eller mobile jordbund.

Hus af træ er mindre energiintensive i denne henseende, da væggene har en relativt flad overflade på grund af tilslutning af trækonstruktionen, og gipsvæg er let installeret på dem. Hakkede huse tværtimod kræver mere tid til at forberede støtterammen. Konventionelt, i henhold til kompleksiteten af ​​indvendig belægning er træhuse inddelt i tre typer:

 1. træhuse fra en bar;
 2. træhuse fra den afrundede log;
 3. huse lavet af sandede skove.

Leveling vægge med træskinner

Overvej den sværeste type finish, dette er et hus af sandede skove. For andre typer ændrer teknologien ikke, men det kræver mindre arbejde ved forberedelsen af ​​væggen til installation og opbygningen af ​​rammerne til fastgørelse af gipspladen.

Forberedelse af logvægge

Når man hugger et hus, er den teknologisk korrekte placering af bjælkerne i diameter. Tykke logfiler er placeret i bunden og tyndt finish loghus. Det er nødvendigt at evaluere fremspringene af logfilmene inde i lokalet og afslutte den korrekte taktik til udjævning af væggene under rammen. Det kan være en hække eller opbygning af en husmur.

Den kombinerede udjævning praktiseres også, hvor de tykkeste logs skaleres og de tyndere bliver forøget til dannelse af en lodret bund til fastgørelse af profilen. Sådan laver du en ramme. orienteret på stedet.

Tilpasning ved forskellige metoder

Du kan lave en batten fra en træbjælke eller fra en metalprofil. Træet med lodrette guider er generelt accepteret - ikke mere end halvdelen af ​​bredden af ​​et plader af gipsplader. Det vil sige, når man bruger en standardarkbredde på 1200 mm, er den 60 centimeter.

Når vertikale guider er installeret, skal tykke logs skaleres, eller der vælges en plads til profilen, så den passer. Dybden af ​​prøven afhænger af, om isoleringen anvendes, i så fald hvilken type og tykkelse. En tynd bjælke er bygget med træstrimler af barer. Ved montering justeres tykkelsen af ​​foringerne bekvemt af et plan, fjernelse af et lille lag og styring af den vertikale afbøjning efter niveau.

Rammen på logvæggen

Typer af montering af gipsplader

Fastgørelse af gipsvæg i et træhus afhænger af mange faktorer. Den første er mobiliteten af ​​huset og dens krympning. Selv helt tørret materiale i loghuset absorberer fugt og stiger i størrelse, dette er relevant for hele Rusland.

Med en hård fastgørelse GKL til kassen er dette fyldt med huller eller fejl, en korrekt installeret ramme gør det muligt at undgå det. Slide montering bruges til at undgå deformation af gipsvæg. Essensen af ​​denne vedhæftet fil er, at den har en grad af frihed og kompenserer for de vertikale forskydninger af rammen under loghusets bevægelse.

Pladen af ​​gipsvæggen selv til kassen er fastgjort på standard måde ved hjælp af selvlukkende skruer. Til fastgørelse til en metalprofil anvendes metalskruer; for en træbeklædning er en acceptabel løsning at bruge skruer på et træ med en bredere spids af spiralen. Afstanden mellem skruerne er 15-20 centimeter.

Efterbehandling (fin) finish

Mærkning og skæring udføres i overensstemmelse med den generelle teknologi, og installationen af ​​gipsvæg vil ikke forårsage vanskeligheder, en facet vælges fra enderne af gipsvæggen i en 45 graders vinkel til påfyldning med gips eller kitt.

Efter forsegling af sømme

Afslutning af væggen omfatter fyldning af samlingen mellem gipspladerne med en løsning af gips med overlejring af serpyanka tape. For bedre at vedhæfte rammen og forhindre revner i leddene anbefales serpyanka at fordybe sig lidt i sømmen. Rillerne fra skruerne er fyldt med gips. Glat efterbehandling gips vil ikke ændre væggenes farve, hvis de er beregnet til maling.

Barformede eller logfiler fra en afrundet log er afskåret med samme teknologi, og dette bør ikke forårsage vanskeligheder. Justering af væggene med gipsvæg er en simpel og økonomisk mulighed, der gør det muligt at afslutte dem i overensstemmelse med den generelle designide. Dekorere vægge med gipsplader i et træhus vil også bidrage til at beskytte interiøret mod fugt og give dem yderligere varmeisolering.

Kan gnavere komme i basalt bomuldsuld? Metoder til gnaver kontrol Karakterisering af lim Moment Joiner, omfang, sammensætning Omfang af lim Super Moment, regler for arbejde med lim

Nu fremstiller russiske producenter skønt skum, Kudo, Proffleks, TechnoNIKOL, I Volgograd, bag russisk skum, omkring 70% af markedet for 2017

I den første video af den dårlige kvalitetsprofil, vil jeg i det andet gerne se, hvordan enkeltstikforbindelserne vil blive installeret.

Så jeg besluttede at male køkkenet med vandbaseret maling. Mange forskellige farver, jeg kan bare ikke gøre mit valg. Sådan finder du ud af, hvordan...

Mineralulden er meget ligesom en varmelegeme er forbudt, når man bygger objekter relateret til mad. Isolering er meget dårlig, bange...

Katalog over reguleringsdokumenter De mest populære gæster og bygningskoder

Eventuelle spørgsmål?
Spørg eksperten

En lille beskrivelse af afsnittet med spørgsmål og svar. På tilbudet for eksempel

Gipsplader vægpaneler: en gennemgang af 2 dokumenterede muligheder

Ønsket om at dekorere et tømmerhus indefra med plademateriale er svært at tildele til kategorien af ​​traditioner. Somme gange opstår det fra ejerne af land bad, fortryllende i folket foldede kroner og vidunderlig træ struktur. Men betydningen i opførelsen af ​​en flad plan bad overflader er stadig der. For eksempel vil klædningen af ​​logvægge med gipsplader give mulighed for at afslutte vaskerummet eller bruserfliserne. Keramik vil beskytte loghuset fra de intense virkninger af alkali, fordampning og vand, men for at lægge det oven på logs skal du have en stiv og jævn base, der er lettere at bygge op af stærke ark.

Hitchen ligger i søgen efter en teknik, ifølge hvilken to kvalitativt forskellige materialer kunne laves for at arbejde for det fælles gode. Gipsvæggen varierer i størrelse. Men tømmerhytter karakteriseres af ustabilitet af geometriske data. Et par år efter konstruktionen vil logbygningen aktivt falde i højden:

 • manuelt hakket log vil sætte sig omkring 15 cm;
 • Afrundet tømmer ca. 10 cm.

Disse er virkelig omtrentlige tal for krympning, hvis justering påvirkes af alt for mange sidefaktorer, såsom bygningens højde, høstår og faciliteter, de indledende indikatorer for logens fugtindhold, tagets vægt osv.

Mere eller mindre systematiserede oplysninger om størrelsen af ​​krympningen af ​​tømmer findes i GOST nr. 6782.1-75, men i praksis falder de sjældent sammen med de faktiske aflæsninger. Derfor anbefales det, at de lagt krone bliver ladet være alene i mindst et år, men bedre i en fuld to år, og derefter skære åbninger i loghuset og udføre efterbehandling.

Det skal bemærkes, at enhver struktur af træ skal tage tid til at krympe. "Træ" karakteren vil vise selv limet træ. Selv om det ikke er så hurtigt humør som en log, der hæves på gammeldags måde. Og efter afslutningen af ​​den aktive krympeproces vil loghuse reagere følsomt for en forøgelse af niveauet af atmosfærisk og driftsfugtighed og derefter stige i størrelse og derefter krympe. Der er ingen ende på fremskridtene af træ, i modsætning til det stabile soliditet af gipsvæg. Det er uhåndgribeligt, men disse to forskellige materialer skal arbejde i tandem. Hvad skal der gøres for at kombinere dem?

Hvordan kan sheathe log hus med gips

Forenklet planlægning af pudsning af tømmervæggene (det er også gipsvæg) kan beskrives som oprettelsen af ​​et system, der:

 • vil ikke hindre timers bevægelse;
 • bevare den oprindelige stivhed og integritet
 • vil være et perfekt fundament for lægning af fliser.

For at gipsplangens vægdekoration skal opfylde de angivne forhold, skal det system, der skal bygges, være uafhængigt af loghuset. Ellers vil nidkære fremskridt af træ bringe det i fuldstændig forfald. Krympningen flader og forvrider gipspladens foring, fliserne, der er fastgjort til finishlaget, vil knække og løsne sig fra geometriens ustabilitet.

Afslutning "suverænitet" kan opnås på to teknologiske måder:

 • opførelse af en stående gipsplader falsk mur
 • ved hjælp af glidende fastgørelseselementer til fastgørelse af rammen, der er indrettet til installation af gipsplader.

Den første mulighed er sjældent brugt, fordi Han er yderst gruelig i forhold til rummet og til budgettet. Ofte udføres det indvendige gipsplader i logbygninger i henhold til det andet skema, til gennemførelse af hvilket der anvendes en række forskellige metoder. Vi vil kort redegøre for princippet om de to mest populære og eftertragtede muligheder.

Til beklædningen af ​​tømmervæggene konstrueret ramme. Denne gitterbase kan kun laves af træplader eller lave en dobbelt kasse, først fra en bar, derefter fra fabriksgalvaniserede skinner, der er fremstillet specielt til fastgørelse af gips. I det første tilfælde skal hjemme-guiden nødt til at lægge arkene nødvendigvis i to lag. Den anden mulighed giver mulighed for en enkelt hud på en dobbelt kasse, men i to lag bliver det mere stift og pålideligt.

Alle tjære fra logs skal fjernes omhyggeligt inden afslutning. Hvis du ikke skraber af, skal du klippe den ned. Fældningen bør behandles omhyggeligt med et antiseptisk middel.

Før arbejdet på gipspladen skal færdiggøres, skal alt arbejde med at lægge elnettet udfyldes. Hvis du har til hensigt at skjule ledningerne bag den falske væg, skal ledningsenhederne installeres, så de stikker 20 mm over niveauet for den fremtidige gipspladerbase.

Opførelsen af ​​rammen af ​​træstænger

Specifikationerne ved at lægge gipsplader på en træramme er brugen af ​​fastgørelseselementer med oval groove. Takket være de i længderetningen aflange huller i fastgørelsesorganet kan logvægge "ændre hvor meget de passer" og bevæge sig op / ned, og gipspletteringen forbliver uændret.

Reiki til rammen vil kræve forskellige størrelser:

 • for enheden af ​​understøtningsstænger 75 × 25 mm;
 • Til indretningen af ​​føringsposter og vandrette stivere er der nok batten med en sektion på 50 × 25 mm.

Stænger med en størrelse, der er mindre end de angivne parametre, kan ikke tages, mere er ikke forbudt. Det vigtigste er, at materialet blev udvalgt med en tilsvarende tykkelse i tværsnit. Længden af ​​stængerne i den konstruerede ramme er 3, fortrinsvis 4 cm mindre end rummets højde. Så det er nødvendigt for dannelsen af ​​et kompensationskrympningsgab mellem loftet og gipspladen. Efter færdiggørelsen af ​​afslutningen er spalten lukket med en loftsplint eller formeskinne. Ifølge reglerne skal der opstilles et hul på 1 cm langs linjen for at komme ind i huden mod gulvet.

Standardgipset på et gipspladerark er 1,2 m. Det skal fastgøres vandret i det mindste på tre punkter. dvs. til fastsættelse af et ark GVL har brug for mindst tre lodrette lameller. Bladets midterakse skal være justeret med understøtningen. Dette betyder, at afstanden mellem understøtningselementerne er 1,2 m. En styreskinne er monteret mellem understøtningerne, men hvis der er tre af dem, vil gittersystemet komme ud mere pålideligt. Under linjen for tilslutning af to tilstødende plader skal der være en styreskinne.

Rådet. Prøv om muligt at undgå dockning af GVL-paneler i vindues- og døråbninger. Hvis dette er urealistisk, skal der installeres ekstra skinner under leddet.

Arbejdsalgoritme på enheden af ​​en træramme til efterbehandling af gipsplader:

 • Markér på gulvet omrids konstrueret af rammen. Du skal bruge det som vejledning. Det anbefales at slå linjen med en laser enhed.
 • Overfør den resulterende omrids til loftet. Det fremtidige murens imaginære plan skal holdes tydeligt i alle retninger.
 • Hvis der således findes overskudsloger, der forhindrer obreshetka i at blive sat i et enkelt plan, skal de afskæres. Manglen er dækket ved hjælp af enheden ramme ved at forene chips, skrot GVL eller tømmer.
 • Marker installationspunkterne i supportkolonnerne. Der er en afstand på 60 cm mellem vinklen og støtten nærmest den.
 • Marker monteringspunkterne på styreskinnerne. Glem ikke at kantene på gipsplader skal nødvendigvis stole på dem. I den enkleste form udskifter understøtterne med styrestænger simpelthen. Afstanden mellem det næste lodrette element er 60 cm. Men hvis der mellem planerne er planlagt at installere flere floder for pålidelighed, vil de være placeret 20 cm væk. Det er en guide vil "falde" under krydset af ark, og to på siderne vil blive støtte.
 • Fastgør tømmerrammen til skovvæggen med skruer og skive på galvaniserede hjørner med en lodret oval spor. Installationsstrinnet af fastgørelsesanordninger er 20-30 cm. For det første er der to ekstreme lodrette elementer af væggen, hvorfra du skal strække en fiskelinie eller en streng, der skal lede. Skruerne behøver ikke at stramme tilstrækkeligt, så systemet kunne bevæge sig frit.
 • Efter montering af de vertikale dele af rammen monteres de vandrette stivere. Deres højde skal være anderledes. Den bedste mulighed, når hjørnet af arket hviler samtidigt på de vertikale og vandrette dele.

Gipsvæg er fastgjort til skeletgitteret på et skakbrætprincip med en oprydning. Det betyder, at stiverne skal placeres, så de vandrette samlinger også "ligger ned" ikke på hulrummen, men på de vandrette stænger. Dem, der er for doven til at tælle, er herrerne råd til at installere afstandsstykker efter 40 cm. Et sådant gitter giver mulighed for at kompensere for at installere arkene i næste række, og i løbet af arbejdet kan du faktisk tilføje de manglende vandrette lameller.

Når du har færdiggjort rammenheden, skal du måle alle vektorretninger med særlig ytringsfrihed. Niveaumålere og plummets skal teste vandret og lodret ved at vedhæfte en regelmæssig bjælke for at kontrollere diagonalen. Revealed mangler korrigeres ved chipping og glide chips. Det er kun nødvendigt at fastgøre arkpladen selv med selvlukkende skruer på pap. Forstærkning af fastgørelseselementerne i det fastgørte panel skal være mindst 1 mm.

Bearbejdning af enderne af gipsfiberpladen inden fastgørelsen til rammen gøres strenge. Sørg for at gå med et plan for 2/3 af pladetykkelsen med en knivhældning på ca. 30º.

I en klemme kan ruderne af enderne laves med sandpapir med et stort korn. Arkene er installeret med et maksimalt mellemrum på 5 mm. Efter fastgørelsen af ​​gipsvægspanelene til rammen er sømene og hullerne under kapslerne til selvdrejende skruer primet og derefter anbragt.

Generelt vil teknologien til gipsplader væg dekoration blive demonstreret af videoen:

Enheden af ​​metalrammen på trækassen

Denne metode for plads og penge vil "spise" mere, men det vil overgå den tidligere version med hensyn til pålidelighed. Ud over direkte GVL og bjælker til batten, vil der være behov for en galvaniseret profil beregnet til installation af gipsplettering. Træet kan købes i samme størrelse, fordi træbatten konstrueret af den har en lidt anden funktion. Den foreløbige træramme ifølge denne ordning er stift fastgjort til rammen. Men metalrammesystemet bliver fastgjort til en foreløbig trækasse på et glidende fastgøringsanlæg, så væggen kan bevæge sig.

Algoritme til konstruktion af en dobbelt ramme til plisser plating:

 • Lodrette træposter er stift fastgjort til væggen. Deres installationstrin er 59-60 cm. Som sædvanlig er arbejdet begyndt at installere de yderste racks, hvorigennem ledningen spændes til reference. Tæt vedhæftning af tømmeret til logvæggen er ikke for let at sikre. Til dette er det nødvendigt enten at ændre overflade af stangen støder op til bjælkerne ved at afskære eller for at fylde hulrummet mellem stativet og gipsblandingen. For at lave hjemmelavet kittet bliver først gipsen fortyndet og knæet til en pastaagtig konsistens, så bliver der introduceret sand i den. Sammensætningen griber i 5 minutter, du bør ikke koge det mere end en liter.
 • Positionen af ​​de lodrette elementer styres konstant af bygningens niveau eller plumb. Hele den efterfølgende proces som helhed og resultatet af indsatsen vil afhænge af korrekt installation.
 • Vi fastgør vandrette stænger til de vertikale dele af rammen ved hjælp af fastgørelseselementer med ovale riller. Monteringstrin med vandrette elementer 40 cm.
 • Horisontale strimler er "opdelt" af en hacksav i to eller tre uafhængige sektioner. Skærelinier skal fjernes fra monteringspunkterne på de vertikale og vandrette lameller.
 • På en afstand på 2-3 cm fra loftet monteres den øverste monteringsbjælke. Til det vil vi derefter fastgøre en metal guide profil til GVL. Vi bruger lynlåse med ovale huller, skruer skruerne uden fanatisme.
 • "Efter at have steget" over gulvplanet med 1-1,5 cm monterer vi den nederste monteringsbjælke ved hjælp af glidende fastgørelsesdele.
 • Vi fastgør en galvaniseret profil til den øverste og nederste stråle.
 • Vi markerer på vandrette lameller, så monterer vi lodrette metalprofiler med et trin på 40 cm.
 • På den forberedte dobbeltbase installerer vi gipspladerne under hensyntagen til ovennævnte regler for fastgørelse af GVL.

For dem der tvivler på designets pålidelighed - på kanterne af gipsvæggen, kan du negle lameller.

De beskrevne metoder til gipsplader gipsplader logvægge vil gøre det muligt for loghuset at bevæge sig frit uden at forårsage beskadigelse af overfladen lavet over de stive falske vægge.