Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Hvordan vælges gardiner til gardiner under strækloftet?

Stræklofter på grund af dets mange forskellige teksturer, farver og former har opnået stor popularitet i indretning. Ved udformning af strækstof skal mange faktorer overvejes. Hvordan man effektivt placerer gardinerne i kombination med et moderne loft, beskrives i denne artikel.

Særlige egenskaber

Gardin i mange menneskers sind - det er et let vindue gardin. I reparationsarbejdet og i udviklingen af ​​designprojekter har dette koncept en lidt anden betydning. Under gardinet henvises til loftkonstruktionen til fastsættelse af gardiner. Ved tanken om, hvordan man hænger gardinerne, husker mange mennesker tagene. Men den klassiske lige cornice vil ikke altid være den mest effektive og passende måde at holde vinduesgardinerne på.

Derfor er det vigtigt at overveje fordelene ved at bruge gardiner:

 • Deres brug kan være et ekstra element af zoneinddeling i rummet. Gardiner adskiller ikke kun vinduet, men også separate dele, der skal skjules fra nysgerrige øjne.
 • Installation af skjulte enheder øger visuelt rummet.
 • Stort udvalg af produkter og muligheden for forskellige måder at montere og placere. Gardiner kan opstilles til lofter på flere plan og til strukturer af kompleks form.
 • Der er et installationssystem til styringssystem. Du kan bruge fjernbetjeningen til at lukke og åbne gardinerne.
 • I modsætning til væggitter er vægens højde ikke "spist op". Tværtimod synes lofterne at være højere.
 • Evnen til at installere i gardinets yderligere belysning, f.eks. LED-belysning. Det ser meget imponerende ud og understreger din valgte type gardiner.

Der er en bred vifte af typer gardiner. Først skal du overveje, hvilke materialer de er lavet af.

 • Aluminium. Metal konstruktion pålidelig og let. Sandt nok er de kun egnet til lette stofgardiner.
 • Plast - en af ​​de mest almindelige muligheder. Produkter fra den er tilgængelige efter pris kriterier, forskellige i farve, de er nemme at bruge. Vedligehold større vægt end aluminium og let fast.
 • Stål. Det er et forholdsvis holdbart metal. Produkter af den er pålidelige og holdbare. De kan hænge lærredet af tunge og dyre materialer, fx fløjl med store kvaster. Sådanne gardiner kan være dekoreret med forskellige foringer. Dette udvider valget af stilarter, hvor de skal anvendes.
 • Træ. Den dyreste og naturlige løsning. I små værelser med lave lofter vil chic design gå tabt. Landehuse, haller og lejligheder med høje mure vil være det perfekte sted at installere dem.

Ved placeringsmetoden kan du vælge følgende typer produkter:

 • Den mest effektive metode til fastgørelse - skjult gardin. Det vil ikke være nemt for en uforberedt efterbehandler at udføre en sådan konstruktion, men resultatet er værd at indsatsen. Det er umuligt at fastgøre kronerne direkte til stræklofterne. Lerret er ikke designet til belastninger fra gardiner og strukturer. Derfor dannes en hemmelig niche mellem udkastet til loftet og spændingsmaterialet. Den kan laves ved hjælp af metalprofiler og gipsvæg. Indvendigt monteret montering til gardiner uden at røre det dekorative stof. Udsigten er meget usædvanlig: gardiner flyder i luften. Dette letter pladsen og tilføjer lydstyrken til rummet.

Hvis rummet har en indirekte form ved vinduerne - hjørner eller en halvcirkel, kan konturer gentages ved hjælp af skjulte taggrunde. Således vil du i stedet for ulejligheden ved planlægningen få en spektakulær og stilfuld accent i dit interiør.

 • En type fastgørelse er et baguette gardin. Dens forskel fra de skjulte i stedet for den dekorative funktion. Eaves indlejret i fordybninger i loftet er dækket af forskellige mønstrede elementer. Det ser mere interessant ud end almindelige vægkanter, fordi du ikke kan se kanterne af gardiner, inventar og ingen hængende elementer.
 • I det tredje tilfælde er grundlaget for designet hypotekslånet. Dette er et tømmer, der er fastgjort til det hårde loft. Efter montering af spændeklædningsgardinerne fastgjort til den. En almindelig form for fastgørelse, men gardinerne skal åbne og lukke forsigtigt, da spændevævet kan blive beskadiget.

Du kan ofte finde gardiner på vinduerne på flere niveauer. Tættere på brillerne har tule, bagved - gardiner, og så kan de tilføje lambrequins. I tilfælde af gardinarmaturer er dette også muligt. Der er to- og tre-rækken typer af produkter, ud over standard single.

Sådan repareres?

I tilfælde af at du ikke er sikker på dine evner eller ikke vil bruge ekstra tid, er det bedre at vende sig til specialister. De vil hjælpe dig med at finde de nødvendige materialer, rådgive i overensstemmelse med rummets egenskaber og installere den ønskede monteringsindstilling uden problemer. Ofte kan dette gøres samtidig med installation af et strækloft. Men hvis du har nogen reparation og efterbehandling erfaring og tilgængelige værktøjer, vil du være i stand til at fuldføre hele installationen selv.

Først og fremmest skal du beslutte dig for muligheden for materiale til fastgørelse. I de fleste lejligheder vil standard plastprodukter gøre. Dernæst skal du måle vinduesåbningen og installere den ønskede længde af tagskæggene. Nu er det fashionabelt at lukke hele væggen med gardiner, især hvis rummet er langstrakt, og vinduet er i den smalle del.

Efter at have købt gardinerne, vil det være klart hvilke parametre der skal beregnes for dets installation.

Hvis du forsømmer disse handlinger, vil der være stor risiko for skade på hele overfladen af ​​strækloftet. Den høje højde af tagskægget forhindrer installationen af ​​lærredet. Forsøg på at installere et fastgørelsesmiddel til gardiner efter afslutningen af ​​loftspændingen i tilfælde af brug af en niche vil helt sikkert føre dig til huller og defekter på det spændte materiale.

Fra værktøj og materialer vil en ekstra skruetrækker, borer og fastgørelsesdele - skruer og dykker være nyttige.

Nedenfor er der to muligheder for installation af gardiner.

Lukket vej (med niche)

Først skal du rette gardinet til loftet i den rigtige afstand fra vinduet. Fastgørelsesanordningerne skal skrues direkte ind i bunden af ​​loftet. Ofte er det en betonplade. I dette tilfælde skal du bruge dowels. Hvis du beslutter dig for at lave et loftsloft i et træhus, skal du bruge selvdrejende skruer. Så er det nødvendigt at trække sig tilbage i en sådan afstand af væggen, som vinduesåbningen er placeret, så gardinerne kan bevæge sig frit og falde ned uden at blive fanget på nichens kant. Installationen er som regel lavet i 20-30 cm fra væggens overflade.

Derefter skal du spike en træbjælke. Et vigtigt punkt er forbehandling af træ med særlige imprægneringer for at beskytte mod svampe og skimmelsvamp.

Til den nederste kant af den stråleindstillede profil til fastgørelse af spændevævet. Efter at PVC-loftet er strakt, kan du hænge de valgte gardiner og bruge dem med glæde.

Der er en nuance. Du kan prøve at lave filmmaterialet til baren. For at gøre dette skal i stedet for montering af profil på bunden af ​​træet vedhæftes bøjningen og monteringen - indstilles i øverste kant af stangen ved siden af ​​trækloftet.

Denne mulighed er den dyreste, der kræver stor omhu, men æstetisk - den mest rentable, fordi et umalet træ kan skjules fra nysgerrige øjne bag en filmcoating.

Åben vej

Den første ting, du skal installere på væggen ved hjælp af vinduesprofilguiden til spændingsvævet. Derefter bliver mærket lavet, og på den rigtige afstand monteret træbjælke.

Tykkelsen af ​​træet er af stor betydning i forbindelse med arbejdet. Det er nødvendigt at opnå fuldstændig anlæg af træets nedre kant til PVC-lærredet. Du kan bruge monteringskiler til at styre dette øjeblik.

Efter fastgørelsen af ​​bunden kan du installere et hæftet loft.

Dette følges af det mest afgørende øjeblik: Gardinet skal fastgøres ved hjælp af skruer direkte gennem lærredet omhyggeligt uden unødvendige skader. Huller til fastgørelsesdele bedre at brænde gennem ilden, og ikke stans eller gennembryde. Til pålidelighed kan du installere yderligere polymerpuder i skruenes passage.

Efter færdiggørelsen af ​​alle faser af arbejdet er dit design klar til brug. Plastbassinens eller metalprofilen af ​​gardinet kan gemmes bag loftsplinten til strækstof. Og ovennævnte baguette vil opfylde rollen med at dekorere dine gardiner her.

Hvor langt fra loftet til at hænge?

Hvilken afstand fra loftet der vælges, afhænger af dine præferencer og nogle designfunktioner. I tilfælde af at cornice er placeret i en niche, skal du forsøge at maksimalt lukke det med et stretch lærred. Det ser pænt og meget iøjnefaldende ud. Hvis du vælger et baguette-design, kan gardinerne installeres på en større afstand - de lukkes med dekorative strimler.

I det tilfælde, hvor du har monteret tagene på strækloftet, er afstanden allerede blevet foretaget, da fastgørelsen docker med baren kun gennem en tynd loftfilm. Det ser ikke mindre æstetisk ud.

Tips og tricks

For at bestemme hvilken type gardiner der passer til dig, skal du tænke over, hvilke gardiner der skal bruges til at dekorere dine vinduer. Letvægtsstoffer som tyl eller organza kan klare enhver vedhæftning. Det er bedre at hænge massive fløjl eller gobelin klud på høj kvalitet stål eller plastprodukter. Fastgørelsesanordninger bør også vælge holdbare og pålidelige. Ellers kan han ikke under gardinens vægt opretholde og deformere gardinet og loftet.

Som nævnt ovenfor skaber gardinerne fra den ene ende af væggen til den anden en særlig stærk virkning i det indre.

Men hvis du foretrækker det klassiske arrangement af gardiner direkte ved vinduesåbningen, så er der enkle regler: Tagene skal være 20 cm længere end vinduet på hver side af det. Hvis der er flere vinduer, en mindre bredde - 15 cm.

En meget vigtig parameter er afstanden fra tagene til væggen med et vindue. Det skal fastgøres på en sådan måde, at gardinerne ikke bliver fanget på vindueskarmet, radiatorer, batterier og andre mulige konstruktionselementer. Dette er ubelejligt og grimt. Stoffet skal gå uden forhindringer. Du skal også forsøge at gøre det, at med fuldstændig fjernelse af gardinerne kunne man helt åbne vinduesåbningen.

Hvad angår montering af fastgørelsesanordninger, er der nogle anbefalinger.

Markup udføres altid på forhånd. Gardin i tilfælde af større længde end angivet, trimmet. I dette tilfælde lukkes enderne med specielle stik. Mounten er monteret parallelt med vinduet. Det er bedre at udføre forbindelsen fra midten. Det anbefales at bore huller til selvdrejende skruer med to forskellige øvelser. Begynd med en værktøjsdiameter af låsemekanisme, og fortsæt smal. Skruer kan installeres i en afstand af 50-60 cm fra hinanden. Der er tilfælde, hvor det er nødvendigt at hænge et meget tungt materiale - afstanden kan reduceres.

Der er muligheder, når du skal anvende et gardin af en rund form (når du laver gardiner til verandaen eller adskilte zoner i rummet). Det er hensigtsmæssigt at supplere sættet med restriktive ringe, så gardinerne ikke bevæger sig frit.

Gardiner, der hænger på gardinerne, vil se godt ud, hvis afstanden mellem de hængende monteringer til tagene (ringe, pinde) ikke er mere end 15 cm. Foldene er lige og ikke for store.

En fremragende mulighed i moderne interiør og fashionable stilarter af højteknologi eller fusion vil være brugen af ​​lys, indbyggede gardiner. For ikke at kæmpe med, hvor nemt det er at implementere, køb særlige monteringer med hensyn til stedet for belysning. Polystyrenprodukter installeres som alle andre, og båndet til belysning er monteret efter. Effekten af ​​gløden over gardinerne er fantastisk, hvilket giver en følelse af magi, plads og mysterium.

Nicher til tagskægget bliver en ekstra mulighed for at løse spørgsmålet om, hvordan man skjuler uæstetisk kommunikation: ledninger, rør og kabler.

I den klassiske stil vil det være meget fordelagtigt at se trægardiner. Farve og tekstur af naturmateriale i kombination med de rige stoffer af gardiner vil fremhæve den sofistikerede situation og give unikke chic selv til almindelige stygge vinduesrammer.

anmeldelser

De fleste kunder vælger gardiner i nicher. Det er moderigtigt, smukt og muligt for alle typer lofter. Ifølge anmeldelser er mange forvirret af muligheden for at se udkastet til loftet, hvis du kommer tæt på gardinerne. Dette er relevant i tilfælde af, at belægningen er stærkt deformeret, såvel som en mørk porøs betonbase er synlig. Men med omhyggeligt arbejde og den rigtige afstand kan dette problem undgås.

Forbrugerne rådes til at forbehandle den synlige del af den hårde finish med gips eller lukke den med en gipsvægskonstruktion, så den ukorrekt påvirker højden af ​​tagskægget.

Taler også godt om metoden med plantenettet til den nederste kant af baren. Overgangen i dette tilfælde er pæne og upåklagelige. En anden fordel ved denne metode betragtes som en større beskyttelse mod udkast inden i strækloftet. Dette resulterer i en mere holdbar og pålidelig belægning.

Kunderne sjældent risikerer at samle cornice til baren gennem lærredet selv og frygte skade på det.

Generelt anvender flertallet af borgere mesterens ydelser ved installation af loftsbeklædning for at undgå større fejl i udførelsen af ​​arbejdet.

Se nedenfor for tips om valg af gardiner til gardiner på et strækloft.

Gør det originale design ved hjælp af et skjult gardin på strækloftet

Forbedring af stuer eller kontorer, især den smukke og praktiske udsmykning af vinduesåbninger, udføres ved at installere unikke gardinstænger. Den bedste løsning er at kombinere populære designløsninger med et usædvanligt og bekvemt design. Det skjulte gardin i strækloftet er ideelt til dette formål.

Fordelene ved denne indretning:

Fordelene er at:

 • Nedhængt loft ser meget imponerende ud. Et solidt, perfekt glat lærred skaber effekten af ​​"dybde" og udvider visuelt lydstyrken, hvis du tilføjer skjulte gardiner til det, hvorpå smukke gardiner vil hænge, ​​så bliver ethvert rum forvandlet utroligt. Stof falder direkte fra strækloftet og skaber en behagelig og hyggelig atmosfære;
 • Fra et praktisk synspunkt er det meget bekvemt at bruge gardiner, hvor basen er "skjult". Pålidelig fastgørelse af stofklæder opnås ved at bruge gardiner med højkvalitetsfastgørelsesanordninger. Ved montering af konstruktionen anvendes metoden til fuld lukning af væggen, som vinduet er placeret på, med succes. Ved hjørnerne af vinkelrette vægge er dekorative elementer installeret under lambrequins;
 • Selv tunge gardiner kan let modstå tagene af et sådant design. I mellemtiden ser disse malerier meget rig og luksuriøs ud. Ikke alle gardiner kan bruges til sådan indretning. Loftmonterede tagskinner er måske den eneste måde at løse massive stofmaterialer på. Læs i detaljer artiklen om loftsplanker til stræklofter.

Trin af installation af skjulte elementer

Før arbejdet påbegyndes, skal du først foretage en korrekt beregning og planlægge hvilken type tagskinner der skal installeres. For at gøre dette skal du koordinere alle dine ønsker med arbejderne, som først foretager målinger til det fremtidige strækloft, og så vil de blive involveret i installationen. Uden denne betingelse er det umuligt at lave installationen, da det er nødvendigt at forlade en afstand på 10-15 cm fra væggen under loftsgardinet.

Det næste trin indebærer installation af rammen. Metallprofilen er ideel til disse formål, den er fastgjort til basen med dowels. Alt tilbehør: kluden, gardinet, guiderne er monteret ad gangen i nøjagtig rækkefølge.

Baseret på størrelsen af ​​tagskægget er det indrykket fra væggen og rammen er installeret. Desuden fastgøres baguetten på den og strækloftet strækker sig. Det er kun for at sikre gardinet og hænge gardinerne. Installationsprocessen er faktisk enkel, men kræver visse færdigheder, viden og tilgængeligheden af ​​et professionelt værktøj fra masterne. Afhængigt af rummets rum er det ret realistisk at håndtere sådant arbejde i 5-6 timer.

Det er bedre at overlade sådanne arbejde til specialister med et smalt fokus. Som regel tages håndværkere, der arbejder med fornøjelse, til yderligere arbejde, da de udføres mod et tillægsgebyr. Alle forhold skal diskuteres på forhånd for ikke at modtage en "overraskelse" i form af uforudsete udgifter.

Metoden til fastgørelse af tagskægget, som har fælles træk med en skjult mulighed

Gardiner under det hængende loft kan sædvanligvis skelnes ved hjælp af fastgørelsesmetoden. Der er modeller af den skjulte version, som blev beskrevet detaljeret ovenfor, der er også strukturer til montering direkte på det spændte lærred.

I det andet tilfælde er cornice installeret direkte på strækloftet. For den sikre vedhæftning såvel som i det første tilfælde er det nødvendigt med forberedende arbejde. Til dette formål konstrueres en ramme mellem bunden og efterbehandlingsarket ifølge "flush" -princippet for ikke at skade arket under installationen.

I forbindelse med dette design fokuserer velvalgte cornice opmærksomhed på og forsigtigt understreger gardins vertikale linjer. Men her er det vigtigt at vælge det passende design og stilistiske design af tilbehøret, så det ikke skiller sig ud fra den generelle indretning, men er dens harmoniske tilføjelse.

Måske er disse to versioner af gardiner til stræklofter, som er perfekte til ham. Selvfølgelig har deres installation nogle vanskeligheder og sammenlignet med de klassiske versioner koster de lidt mere, men alle omkostningerne er mere end lønnet.

For det første, efter at have gjort lige så hårdt arbejde, kan du glemme problemerne i forbindelse med gardiner i mange år.

For det andet er strækloftet perfekt kombineret med sådanne gardiner. Sådan design reparation aldrig keder sig.

For det tredje er der ved installation af gardiner af denne type mulighed for det originale design af arbejdsområdet ved hjælp af lysstøtte.

I sporet (afstanden mellem væg og loft) monteret diod tape. Det udfører funktionen af ​​yderligere belysning og fremhæver med succes linjegardinerne om aftenen. Når du planlægger et sådant lys akkompagnement, kan du vælge et bånd, som vil ændre farve. Afhængigt af stemningen skaber udlejeren den rette atmosfære ved et tryk på en knap på fjernbetjeningen.

Vigtige punkter, når man kombinerer skjulte gardiner med tilhørende tilbehør

Som allerede nævnt, når de vigtigste fastgørelseselementer er "skjulte", skaber dette gode forudsætninger for den funktionelle brug af arbejdsområdet. Transducerboksen fjernes med succes i sporet, så den har let adgang til den. Installation af diode tape og installation af lamper giver mulighed for obligatorisk udskiftning af elektriske ledninger. Sikkerhed bør altid være en prioritet ved reparation.

På det færdige loft ser punkt, guidede lys meget imponerende ud. Regulering af dem i retning af gardinerne og tagskæggene skaber et usædvanligt udseende for hele sammensætningen. Lys "spiller" med et mønster af stof og afspejles med rige farver. Ved udførelse af designreparationer er det nødvendigt at udnytte alle mulighederne i arsenalet.

Flere misforståelser, der forfølger skjulte gardiner

De første stempel - gardinstænger af denne type er ubelejlige i hverdagen. Dette skyldes, at de klassiske versioner altid er synlige, og den pågældende metode er sikkert skjult i en lille niche. Faktisk er dette en fundamentalt forkert mening. Gardinet er sikkert fastgjort og gardinerne divergerer, konvergerer meget glat uden nogen indsats.

Den anden misforståelse er, at den berygtede rille er en "støvopsamler". Generel rengøring af lokaler er en integreret del af livet. Der er ingen problemer med at fjerne gardinerne, tørre fastgørelsesstedet med en fugtig klud og hæng stoffet tilbage. Afstande til at udføre disse manipulationer er i overflod.

Den tredje myte er, at loftet får en ekstra belastning og hurtigt bliver ubrugelig. En anden forkert påstand, der distribueres af mennesker, der ikke er opmærksomme på reparationen. Installerede strukturer påvirker ikke på nogen måde den spændte bane, da de har en separat monteringsramme.

Afslutningsvis forbliver oversigten en sammenfatning. Det skjulte gardin er en vellykket og meget bekvem løsning til udsmykning af boliger og administrative lokaler. Med forbehold af overholdelse af installationsteknologien giver præfabrikerede strukturer en fornøjelse, hjælper med at skabe et originalt design, bringe den nødvendige hygge og komfort til værelserne.

Skjult gardin på strækloftet

Skjult gardin - dette er ikke magisk og ikke fantasi. På strækloftet ser et sådant element af interiøret særligt interessant ud, så du kan nyde effekten af ​​vægtløshed og luftighed.

Planlægning er grundlaget for dit interiør

I dag har du et gammelt og grimt loft, og i morgen kom et hold af herre til dig, og der opstod et mirakel. Strålende, helt lige og nogle helt uvirkelige lofter tiltrækker øjnene, jeg vil beundre det igen og igen.

En sådan loftsfinish er en af ​​en slags, da det ikke kræver nogen forberedende forberedelse af udkastet til loftet.

Den eneste ulempe er, at hvis du ikke på forhånd tænker på placeringen af ​​gardiner på loftet nær vinduerne, kan du kun hænge dem på væggene. Og det er ikke altid praktisk og æstetisk.

Derfor skal gardiner i et rum med lignende lofter installeres før spændingstøjet installeres.

Hvis du vælger færdige gardiner, anbefaler vi at se hele sektionen af ​​vores katalog:

Den smukkeste og originale måde at fastgøre gardiner på på stræklofter er skjult, hvilket maskerer det og efterlader kun gardinerne selv i syne.

De ser ud til at svæve i luften eller ned fra selve loftet, som om de er skjult af nogen.

Det ser meget usædvanligt og spektakulært ud, især i kombination med dygtigt valgt belysning. For at bekræfte rigtigheden af ​​denne erklæring, se på billedet:

Udvælgelse af egnede produkter

Skjult gardin på strækloftet bliver faktisk monteret ikke på den, men bagved det.

Der oprettes en særlig hemmelig niche. Når gardinen er skjult, så kan du købe nogen. De mest egnede til disse formål er:

Et interessant element i indretningen af ​​rummet vil være gardinerne med fotoudskrivning, det er sværere at vælge dem til indretningen, fordi de i de fleste tilfælde ikke er monokrome, men har et farvemønster:

Plast - er det mest bekvemme design til hængende gardiner. Sådanne produkter har et godt udseende og lave omkostninger. De er også ret holdbare og kan modstå alvorlige belastninger. På sådanne gardiner kan du sikkert hænge gardiner, nat gardiner og ekstra dekorationer (pelmets, swags, de jabot, osv.).

Blandt de konkurrencemæssige fordele ved plastikskinner kan nævnes teknologisk stabilitet, bekvemmelighed og let vedligeholdelse, lav vægt og en række forskellige modeller. Sådanne gardiner til hængende lofter hjælper med at give en unik charme til dit hjem.

Profil aluminium - meget, let og holdbart på samme tid. Loft aluminiumsgardiner er en speciel profil, der kan fastgøres langs hele væggen med vinduesåbninger, på enhver afstand, såvel som i en niche i strækloftet.

De kan ligesom andre arter være to eller tre rækker, det vil sige de giver adgang til mangfoldighed, når man vælger stoffer og udsmykker vinduesåbninger.

Populariteten af ​​rullegardiner i nyere tid er ved at få fart, de fik deres navn på grund af drejemekanismen, som følge heraf de bliver til ruller, som følge af at de tager meget lidt plads i huset, det er meget praktisk, se selv:

Skjult monteringsmetode

Hvis du virkelig vil have det, men ikke ved at skjule gardinet under strækloftet, så spørg efter hjælp fra eksperter. Normalt mestre, der specialiserer sig i at skabe stræklofter, mod betaling kan gøre den nødvendige niche til at gemme blinde gardiner. Men for at gøre det ret simpelt. Derfor kan mange boligejere med visse byggeværdier og de nødvendige materialer ved hånden selvstændigt lave et gardin "cache" på loftet.

Det er nødvendigt at købe et gardin for at gøre et indryk fra vinduet på grundlag af dets størrelse. Må ikke håbe på "chance" og den omtrentlige størrelse. Fejl i oprettelsen af ​​en niche truer senere det umulige at oversætte rummets udformede design.

Misforholdet i højden vil ikke tillade mesterne at ordentligt stramme loftet stof. Hvis du forsøger at placere i en niche, er en uhensigtsmæssig størrelse cornice efter loftet færdig, dette kunne have forfærdelige konsekvenser for strækloftet (pauser, nedskæringer osv.). På det sted, der vælges på loftet, er det nødvendigt at fastgøre gardinet.

For at gøre dette skal du have en boremaskine, skruetrækker, dykker af passende størrelse og skruer på hånden.

Det er meget vigtigt ikke at forveksle med valget af plads til gardinet. Nichen under gardinen i strækloftet og gardinet i den skal være indrettet således, at gardinerne frit kan falde uden at klamre sig til vindueskarmet eller andre forhindringer.

Gribning er en integreret del af vinduesammensætningen. Ikke altid korrekt udvalgte gardiner, under hensyntagen til praktiske råd og anbefalinger - nøglen til et vellykket resultat. Bare et par detaljer og indretningen af ​​hele vinduet ser mere elegant ud. Indehavere understreger indvendigt, ser godt ud, med succes dekorerer vinduerne, er en integreret del af den færdige sammensætning:

Dernæst skal du sikre pant i henhold til strækloftets profil. I denne rolle kan en almindelig træblok med en passende længde ganske vel udføre. Strålen er fastgjort til møbelhjørnerne, der er fastgjort til loftet i en afstand på ca. 20 centimeter fra væggen, hvor vinduesåbningen er placeret. Denne afstand er normalt tilstrækkelig til installation af alle typer gardiner.

Stangen er fastgjort i en afstand på 2-5 mm foran gardinet. Forpagtninger under strækloftet udfører to vigtige funktioner: de tjener som grundlag for fastgørelse af loftet og skjuler skjulte gardiner fra nysgerrige øjne.

Efter at strækloftet er fuldt monteret, kan du straks begynde at dekorere vinduesåbningerne. Det indbyggede gardin er trods alt allerede på plads og er helt klar til brug.

Fordele og ulemper ved den skjulte monteringsmetode

Selve bjerget er ikke slående og påvirker ikke den samlede opfattelse af rummet - når man vælger et gardin, behøver man ikke forsøge at vælge det til møbler og andre indvendige elementer.

Det vigtigste er, at de indbyggede gardiner klarer sig godt med gardinholderens funktion.

Et ru loft med et skjult gardin kan ikke trimmes på nogen måde - i tilfælde af at den gamle loftsbeklædning stadig er ret stærk og holdbar (det brænder ikke og falder ikke i stykker), kan du ikke spilde penge og tid på at afslutte nicheen. Ofte i form af et trækloft står beton, gipsvæg eller udvidede polystyrenfliser.

Forøgelse af rummets højde - på grund af at gardinerne ser ud til at falde fra loftet, forsvinder følelsen af ​​grænsen mellem loftet og gulvet.

I dette tilfælde er virkningen af ​​tilstedeværelsen af ​​en større højde af rummet, end det faktisk er.

Vinduksoldets bredde er ligegyldigt - med standardplacering af gardiner på et standardmontering, for bredt kan vindueskarmene forårsage problemer. Armaturerne på standardvæggardiner er begrænsede i størrelse, så hvis der er en bred vindueskarm, er det umuligt at opnå et smukt og frit fald i gardiner.

De vil røre vindueskarmet og klamre sig til det på enhver mulig måde. Hvis du har en niche til et skjult gardin, vil dette problem forsvinde, og vindueskarmens bredde har ikke længere nogen mening.

Muligheden for at bruge baggrundsbelysningen - til loftsplinten kan du ikke kun lægge et gardin til gardiner, men også en smuk neon eller LED-baggrundsbelysning. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset vil øge effekten af ​​at øge rummets visuelle højde og blive en klar accent i rummet.

TIP! I detailhandel er der modeller af loftsgardiner, der er lavet specielt til belysning. Normalt er de lavet af en profil lavet af polystyren. Gardinet er fastgjort til loftet i henhold til standardordningen, og LED-stripen er monteret på indersiden af ​​den.

En fashionabel løsning, der overholder reglerne for moderne design - hvis du vil holde op med tiderne og følge modetrends, så er gardiner, der falder lige fra loftet, dit valg. Skjulte gardiner er de nyeste "chip" designere, der er involveret i udsmykningen af ​​boliger.

Evnen til at skjule noget unødvendigt - hvis du ikke ved, hvordan du lukker uønskede ledninger eller internetkablet fra nysgerrige øjne, vil brugen af ​​skjulte fastgørelsesgardiner hjælpe dig med dette. I den skabte niche kan du arrangere ikke kun gardinet selv, yderligere belysning, men også meget mere.

Glem ikke denne bonusindstilling, når du installerer stretchlofter og skaber cacher under gardiner.

De fleste eksperter er enige om at skjulte gardiner er meget smukke, originale og bekvemme. Hvis du planlægger at lave reparationer i den nærmeste fremtid, og som en loftsfinish foretrækker du et strakt lærred, tager dig af præ-indkøbsgardiner og skaber en hemmelig niche.

Niche for gardiner i strækloftet (10 billeder)

Oprettelse af et originalt interiør i din lejlighed eller hus, det er umuligt ikke at overse de hævede lofter. Det skyldes denne type loftdesign skaber den nødvendige stil og billede af boligen. Moderne teknologier er styrket fremad og åbner næsten ubegrænsede muligheder for designerens fantasi. Hvis det tidligere var for strækloftet, var det ret svært at hente tagene, i dag er situationen ændret radikalt.

Der var teknologier og forbrugsstoffer, takket være, at du kan udstyre et værelse med spændingssystemer med smukke og stilfulde gardiner. Til disse formål anvendes gardiner til gardiner under strækloftet, som har et andet design og varierer i monteringsmetoder. Det mest attraktive udseende skjulte gardinstænger, installation og konstruktion, hvilket medfører ægte interesse. Vi vil forstå i detaljer. Hvad du har brug for for korrekt og korrekt installation af skjulte gardinstænger til spændingssystemet.

Niche som et vigtigt element i spændingssystemet

Det skal siges, at gardiner såvel som lofter er et vigtigt element i interiøret. Stof og materiale spiller en central rolle i skabelsen af ​​en bestemt stil, men glem ikke, hvordan gardiner, tyl eller persienner vil blive knyttet. Med sædvanlige værelser hvor der er enkle, lige loftflader, løses dette spørgsmål hurtigt og nemt. Situationen er sværere i de tilfælde, hvor der er en stilfuld og smuk strakt lærred i den øverste del af rummet, og gardinerne bør understrege designens skønhed.

I dette tilfælde løse problemet med et ophængt loft med en niche til gardiner. Dette design opfylder fuldt ud betingelserne for moderne loftsdesign og de krav, der gælder for driften af ​​stoflofter.

Hvad er en niche? Dette er et skjult rum, kunstigt skabt i et strækloft eller i ophængt gipsplader, kombinerede strukturer. Hovedelementet i dette element er et camouflage sæt af suspension til fastgørelse af gardinet. Dette design skabes oftest nær vinduesåbningen, men det er ikke udelukket den tekniske mulighed for at udstyre en niche på loftoverfladen midt i rummet. Denne teknik indebærer opdeling af det indre rum i zoner. Dette ser især godt ud i soveværelser og på åbne terrasser.

Dimensionerne af strukturen bestemmes af dimensionerne af tagskæggene og typerne af gardiner. Gardiner og gardiner af tykt stof vil kræve en dybde på 15 cm, mens en tulle og lambrequin vil have en tilstrækkelig konstruktion på 4-5 cm dyb. Det er tilladt at skabe et indsnit i stræklofter 25-30 cm dybt, når det drejer sig om flerlags tunge gardiner.

Bemærk: Gardiner eller gardiner kan være almindelige, fastgjort til tagskæggene med ringe eller plastik kroge. Nogle gange brugt gardiner med jakobsmuslinger. I sådanne tilfælde skal du bruge en speciel mount - grommets.

Derudover tillader tilstedeværelsen af ​​et hak på loftoverfladen at forbedre den æstetiske opfattelse af den øverste del af rummet ved at installere dekorativ belysning i en niche.

Typer af udstyrsnicher til spændingssystem

Niche for gardiner i et strækloft i dets designelement er ikke kompliceret. Men for at skabe det skal du have en masse erfaring og færdigheder. Hvis du ønsker det, kan du beslutte dig for selvstændigt arbejde, forudsat at alle finesser og nuancer overholdes. Du skal vide, hvor du skal fastgøre strukturelementerne, og hvad skal du bruge til installation af tilbehør.

Det er vigtigt! Markeringen og installationen af ​​niches strukturelle elementer udføres i et indledende trin, når lærredet til loftdelen er i sammenbrudt tilstand. Ændringer, der allerede er i gang med at strække et stof eller en film, kan medføre, at hovedoverfladen går i bølger, og der kommer foldninger på den.

Hvad er hovedarbejdet i dette tilfælde:

 • rillen er lavet med en metal- eller plastprofil, der er fastgjort direkte til den ru overflade
 • et metalhjørne eller en træbjælke er fastgjort på forskellige steder parallelt med dette og konstant kontrollerer den horisontale position af strukturen;
 • For de tilfælde, hvor belysningsudstyr er planlagt, anvendes profiler med en speciel hylde.
 • profiler eller baguetter på det sted, nichen er planlagt, fast først og fremmest;
 • Strækfilmen eller lærredet udføres kun, når færdig niche.

Til reference: Bunden af ​​nichen er normalt gipset eller dækket af gipsplader. Derfor skal de øverste hjørner i nicheen have den rigtige form, hvad ville være hvor man skulle installere klammer- eller kileprofilen for at fastgøre kanten af ​​lærredet.

Til arbejde skal du:

 • aluminium hjørne 40x40mm;
 • bump;
 • loft og PVC bundplader;
 • harpun.

Dette design er designet til det mest mættede udstyr på loftoverfladen, herunder installation af spotlights og skjult belysning.

En mere overkommelig måde at montere udsparingen på er mere tilgængelig og nem at udføre. Det kræver et minimum af dele og forbindelser. I stedet for dyre metalkomponenter kan træbjælker og plastisk harpunbagetter anvendes.

Den nemmeste løsning er baseret på brug af træbar. Dimensionerne af tømmeret kan være 40x40 eller 50x50mm. Til fastsættelse af lærredet bruges loft og væg baguette.

Svære designs

I mere komplekse versioner af loftdesignet anvendes forskellige muligheder for montering af tagskægget i en niche, som kan have en buet form. For eksempel en niche under cornices med bøjning.

I dette tilfælde anvendes i stedet for træstænger en metal U-formet profil eller en komponentstruktur med metalhjørner og et stopstop. Med dette design kan du uden at vedhæfte baguetten. Udsparingen under harpunen skaber på forhånd.

Alt andet sker på samme teknologi som beskrevet ovenfor, i den traditionelle standardversion eller i budgettet.

Nogle anbefalinger om udstyr og enhed nicher i hævede lofter

Den første ting du skal være opmærksom på, når du planlægger installationen af ​​skjulte tagbøjler, er hvilken type gardin der vil blive brugt i fremtiden. Både letvægtsmaterialer (tyll, gas, chiffon og satin) og tunge stoffer (gabardin, lurex, velour og fløjl) er lige så velegnede til at strække lofter.

Derfor vælges for hver type gardin sin egen type ramme - plast- eller metalprofil, rør eller flerrørsbeholdere. For at gennemføre den praktiske del, prøv at overveje følgende aspekter:

 • Gardiner til stræklofter ser bedst ud i store og dybe nicher, som kan udstyres i spændingssystemer. Typisk anvendes denne designmulighed i store og rummelige værelser, hvor der ikke er nogen kritik af højden af ​​rummet og loftets areal.
 • Nichens bredde varierer i intervallet 10-25 cm. Afhængigt af hvilken type stof der bruges til gardinet og hvor mange rækker der vil være.
 • Glem ikke, når du bestemmer bredden af ​​nichen for at tage hensyn til vindueskarmens bredde. Sammen med radiatorer stikker sælen sædvanligvis 10 mm fra væggen. Gardiner bør ikke falde tæt på batterierne.
 • Det er bedre at lave en niche over hele bredden af ​​rummet, så det bliver lettere at montere strækloftet, og dette design vil være praktisk til montering og demontering af tagskægget.

fund

Må straks lofter nu kan gøres selv i den mest dristige udførelsesform. Tilstedeværelsen af ​​forskellige enheder og tilbehør giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede typer af loftdesign, hvoraf den ene er gardinerne der flyder ovenfra. Den niche, der er nødvendig for at installere skjulte tagbøjler, gøres ret simpelt. Det vigtigste er at overholde de nødvendige betingelser og krav til teknologi. Endelig husk følgende hovedaspekter, som du måske har brug for i dit arbejde:

 1. Nichen i stræklofter er kun lavet ved montering af skjulte gardinstænger
 2. Tilladt dybdegravning, minimum 4 cm, maks. 25-30 cm.
 3. De maksimalt tilladte parametre for bredden af ​​hakket i stræklofterne - 10-25 cm.
 4. Nichen kan have en simpel form og design eller gøres til en kompleks konfiguration af loftet.
 5. Mærkning og montering af fastgørelsesanordninger udføres inden starten af ​​hovedarbejdet på stoffet spænding

Gardin under det nedhængte loft: hvilket er bedre?

Når du installerer et strækloftbelægning i en lejlighed eller et sommerhus, er det nødvendigt at tænke på vinduesindretning på forhånd. Dette er en vigtig del af interiøret, som skal kombineres med stilen på rummet og kombineres med loftsbeklædningen.

Når du vælger gardiner til gardiner under et strækloft, skal du tænke over, hvordan rummet vil blive tændt med dem. Dette element af indretning skal se smukke, hyggelige, æstetiske.

arter

Vinduets hovedindretning - gardiner. Med stræklofter er et gardin en speciel, flad niche, montering til et gardin, monteret mellem loftet og bundfladen. Der er flere muligheder:

 1. aluminium. Holdbar og lys på samme tid. Det er praktisk at arbejde med dem. Om ønsket, dekoreret med overlays;
 2. plast. For sådanne dæk kan gardiner let bevæge sig, en af ​​de mest almindelige muligheder;
 3. stål. Meget holdbar, designet til tunge gardiner, gardiner. Dekoreret med træ eller plastforing;
 4. træ. Chic, dyr mulighed. Tung dæk er egnet til installation i hytter.

Hvilket gardin at vælge et strækloft afhænger af valget af gardiner, deres vægt.

Installationsarbejdet udføres inden installationen af ​​loftbladet. Der er følgende måder til fastgørelse af taggrunde:

Hvilken monteringsmulighed at vælge afhænger af præferencer og smag.

Formål med taggrunde

Eaves til en spænding loftbeklædning er beregnet ikke kun til fastsættelse af gardiner. Mellem væggen og bæreprofilen er der et mellemrum, der giver dig mulighed for at installere LED-båndet, som vil fungere som et ekstra element af belysning.

Gardin på strækloftet udfører en æstetisk funktion. Takket være designet er det muligt at installere gardinerne på en sådan måde, at de lukker hele væggen. Med dette arrangement ser værelset hyggeligt ud. Visuelt øger loftets overflade på grund af at gardinerne er ophængt højt til selve loftet. Eventuelle defekter er lukket og usynlige.

Skjulte gardiner

Hvis du beslutter dig for at installere en usynlig struktur til gardiner, så er din mulighed et skjult gardin på strækloftet. Installationen af ​​strukturen er ikke let, men effekten er fantastisk - gardinerne falder fra loftdækkets højde, hvilket øger rummets rumfang visuelt.

Ved montering af cornice lukkes i en særlig niche. Hullet (niche) er efterladt ved at montere loftbeklædningen, mellem væggen og kanten af ​​overfladen.

Se, hvad det skjulte gardin ligner på strækloftet på billedet nedenfor, og sørg for, at dette er en god monteringsmulighed.

Skjulte monteringer kombineres med det indre af rummet og trimmer loftet.

En anden fordel ved de skjulte gardiner under strækloftet er evnen til at installere curved stænger buet eller halvcirkelformet konfiguration. Denne metode er velegnet til gipsplader.

Baguette gardin

Et udvalg af skjult design - gardin baguette til strækloft. Detaljer om sådan fastgørelse er maskeret under dekorative overlays (træ, plast, metal).

Aluminiums baguette - fleksibel og holdbar profil på samme tid. Med den kan du opbygge strukturer på flere niveauer.

Indramning er en god mulighed, hvis du vil dekorere det indre af rummet. Baguette lukker helt fastgørelsesstedet på lærredet til væggen. Du kan vælge en profil i de farver du kan lide - et godt valg.

Montering på hængende stænger

Denne metode til at installere et gardin under et strækloft er at installere et pant, hvorpå kronen fastgøres gennem strækstof. Suspended barer er gemt under loftet stof, så installationen er ikke kompliceret.

Stængerne skal være med en perfekt glat og jævn overflade. Den traditionelle fastgørelsesmetode kræver, at alle elementer er placeret på samme niveau af spændingsbanen.

Før arbejdet skal du afgøre, hvor gardinet skal være placeret under loftet og søjlerne. Dette er nødvendigt at vide for at kunne klippe stoffet på lærredet korrekt. Kun efter mærkning er stoffet fastgjort. Fastgørelseselementer monteres langs hele rummets omkreds. Stængerne er monteret på dybden langs markeringslinjerne.

Hvis det er installeret korrekt, vil suspensionstængerne være helt usynlige.

Med en traditionel montering kan du ikke drage gardinerne dramatisk - du kan deformere loftet.

Hvad skal man vælge?

Hvilken side at give præference afhænger af smag og stil, hvor design af rummet. Når man vælger en vigtig rolle, spilles prisen.

Omkostningerne til tagskæggene påvirkes af typen af ​​belysningsarmaturer, selve lærredet, monteringsindstillingen, antallet af kommunikationsdetaljer på bundloftet.

Til salg går klodserne færdig med fastgørelser: skruer, ekspansionsbolteskærme, kroge. Afhængigt af form og metode til installation vil prisen på gardiner til stræklofter være i gennemsnit fra 350 rubler per kvadratmeter i Moskva og regionen. Separate omkostninger går til runde tagskægget - fra 260 rubler.

Nogle virksomheder installerer lofter, holder kampagner. Ved bestilling af loftet - cornice som gave.

Hvilke gardiner er bedre med et strækloft, det er op til dig. Drømme af gardiner, der flyder fra en højde - din version er skjulte gardiner. Hvis valget af gardiner ikke er kritisk, så kan du komme videre med den traditionelle, eksterne monteringsmulighed.

Ligner plastikstrukturer - aluminiumskorn. De er også lette, men stærke nok, billige sammenlignet med træ. Ofte indgår dekorative covers. Eaves er dyrere end plast, men deres installation er enkel - de bøjes ikke som plastik.

Træudgaven henviser til de dyre. Sådanne gardiner ser godt ud i lejligheder med højt til loftet. Der er muligheder med udskæringer, ornamenter, tegninger. Træafskærmninger skal nødvendigvis passe ind i interiøret og komplementere det.

Stålkonstruktion er den eneste mulighed, hvis du har for tunge gardiner. Sådanne tagskærme er ofte dekoreret med overlejringer.

Bygningen er monteret, og det er muligt at installere en loftsbeklædning.