Vi løser problemet: Første strækloft eller tapet? - 19 billeder

Engageret i reparation på professionelt niveau undgår eksperter at give bestemte svar herom. Og de gør det rigtige, for inden du begynder at udføre en bestemt type arbejde, bør du grundigt undersøge de lokaler, der står til deres rådighed. Vær opmærksom på ejerens ønsker, for at præcisere nogle detaljer, som kun ved første øjekast synes at være ret ubetydelige og ikke værdige opmærksomhed. Desuden er fordele og ulemper i hvert tilfælde.

Første tapet - derefter strække loftet

Fallgruber, der før eller senere kommer op under reparation, er selvfølgelig også til stede i denne sag. Vær meget opmærksom på dem. Som de siger, er advaret forarmet.

Risikoen for forurening af væggens overflade under installation af lofter

Brug af en varmepistol

Dette problem har imidlertid en elegant løsning på sin enkleste måde: hvis du beslutter dig for at arrangere væggene først og derefter installere det hængende loft, pause mellem disse to operationer. Den optimale tid til den efterfølgende sikre installation af stræklofter er 5 eller 6 dage.

Der er en anden ulempe ved muligheden "første tapet - så strække loftet" - dette er en hypotetisk sandsynlighed for problemer under unstuck. Efterhånden begynder selv de mest elskede tapeter at pale, og øjnene kræver friske farvesammensætninger og visuelle løsninger.

Kan du hurtigt og uden nerver klare eliminering af allerede irriterende tapet? Tænk nu.

Første strækloft - så tapet

Du, efter at have ventet på en bestemt pause, begynder at holde dit valgte tapet. Hvilke vanskeligheder kan du have i denne sag?

Mekanisk skade på nettet

Særligt trist kan være konsekvenserne af kemikalier ind i, fordi det i så fald er svært at fjerne farvede (hvis nogen overhovedet) pletter på et nyt og behageligt øje. Ca. som i billedet nedenfor.

Vanskeligheder med korrekt trimning af tapet efter størrelse

Det kan måske virke for dig, at vi med vilje afskrækker dig fra først at installere det nedhængte loft og derefter limer tapetet, men det er slet ikke tilfældet. Blandt de fordele, som denne mulighed giver:

 • let ændring af en tapet til en anden i den fjerne fremtid;
 • fraværet af termiske virkninger på væggene;
 • beskyttelse af vægge fra støv og snavs, som er uundgåelige ved installation af lofter.
Det er vigtigt at huske, at uanset hvilken indstilling du vælger, Primær behandling af vægge med gips er påkrævet. Enhver professionel gruppe er meget opmærksom på dette, så hvis du ser at de "specialister" du ansætter med succes ignorerer dette stadium, chase dem væk - det lykkes ikke at reparere noget godt!

For nylig praktiserer nogle eksperter den tredje metode, hvis største ulempe er dens varighed.

Operationsalgoritmen er i mellemtiden meget logisk:

 1. installation af en guide baguette beskyttende vægge mod mulig forurening;
 2. nøjagtig klæbning af tapet med præcis trimning i højden og under hensyntagen til vinkelbøjningen;
 3. direkte installation af en spændingsduge.
I teorien er det den tredje, faktisk en kompromisvariant, der synes at være den mest korrekte. Men i virkeligheden kræver det mestre mestere mere tid til at udføre et bestemt arbejdsområde. Herfra og dens nogle upopularitet i det professionelle miljø.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvad man skal gøre først: vægge eller loft

Der er forskellige muligheder for rækkefølgen af ​​reparationer på loftet og væggene, afhængigt af de anvendte færdigvarer og metoderne til fastgørelse af beklædningen eller påføring af en topcoat. For at den almindelige ejer af lejligheden skal planlægge de rigtige arbejdsfaser og bestemme hvad man skal gøre først: væggene eller loftet, skal du studere detaljerede anbefalinger fra erfarne bygherrer og vælge den bedste løsning.

I hvilken rækkefølge gør reparation af loft og vægge

De mest populære kombinationer af efterbehandling materialer:

 • tapet til maleri eller uden det og strække loftet;
 • flise og maling;
 • gipsvæg, vægpanel eller paneler på loftet - gipsvæg.

Før nogen afsluttende arbejde bør være uddannelse baser: skrælles den gamle overflade, snavs og støv, shpaklyuyut revner og uregelmæssigheder, at disse beskidte handlinger bedre gøre på loft og vægge på samme tid, og derefter fjerne støv og primet.

Før du fortsætter med færdiggørelsen, er det nødvendigt at fjerne alt byggeaffald fra lejligheden.

Ifølge bygningskoder foretages reparationer fra toppen ned. Lim og maling flyder og drypper ned og sidelæns også. Strækloftet er fastgjort uden lim til rammen, hullerne bores i væggen for det, og lærredet strækkes derefter, hvilket let beskadiges eller farves, når du limer tapet.

Derfor er ordren som følger for tapet og loftsloft:

 1. Bor huller og monter rammen.
 2. Stick tapet, tør og maling.
 3. Stræk lærredet.
 4. Vedhæft en baguette rundt om perimeteren, som lukker toppen af ​​tapetet.

Hvis du skal male både loftet og væggene, så er det rationelt og praktisk at først male loftet, vent til det tørrer, tør derefter dråberne der kommer derfra fra den forberedte væg og mal den. I tilfælde af fliser fortsætter installationen også som et andet trin.

Afslutningsvægge og lofter med gipsvæg indbefatter installation af en ramme, men overfladen af ​​bunden kan ikke udjævnes. Den optimale arbejdssekvens:

 1. Monter metalprofilrammen på væggene.
 2. Monter rammen på loftet, det er umuligt at fastsætte strukturen på væggen, den skal være uafhængig.
 3. At skære vægge med gipsplader eller paneler, clapboard.
 4. Sy loftet GKL op.
 5. Putty sømme og hætter skruer.
 6. Malte loftet og færdig med væggene.

Så, med overholdelse af teknologien i rækkefølge af arbejdsstadier og køb af højkvalitets efterbehandling materialer, selv en nybegynder efterbehandler vil gøre en fremragende reparation.

Hvilken første lim eller tapet skal limes - trin for trin instruktioner

Hvad er først - tapet eller hængende loft?

Arbejdssekvensen under reparationen af ​​rummet spiller en vigtig rolle, både i kvalitet og i omkostningerne ved efterbehandling. Og for at afgøre, hvad man skal gøre først - tapet eller loftloft - skal man forstå, hvordan disse arbejder udføres, hvilke materialer der er involveret, og hvordan man arbejder sammen med hinanden.

Sammenhængen mellem to typer efterbehandlinger består i, at en af ​​processerne i nogen grad kan påvirke den færdige dekoration negativt. Eller omvendt kan den færdige dekoration forstyrre processen med at udføre andre efterbehandlingsarbejder. Det vil sige at forstå, hvor det er nødvendigt at installere stræklofter - før eller efter tapetet - du skal studere effekten af ​​disse værker på hinanden.

Første lim tapet eller hængende loft?

Limning tapet på væggen

Stikker tapet på væggen

 • Så hvordan er tapeterne limet til væggen? Først og fremmest skal du forberede overfladen af ​​denne væg, det vil sige at gøre den flad.
 • Som regel bruges enten en gipsvæg, en gips eller en gips til at udjævne væggene (se Sådan putter du et gipsplankloft med dine egne hænder). Tilpasningen af ​​væggene er uden for spørgsmålet, hvis der er installeret et strækloft, da løsningen sikkert vil plette vinylfilmen, og det er svært at "trække" væggen til toppen, hvis der ikke er nogen kontakt med loftet. I denne situation, spørgsmålet "Har du brug for at installere stræklofter, inden du begynder at lim tapetet eller efter?" Det tyder klart på, at du først skal lave væggene.
 • På samme måde er det ikke fornuftigt at begynde at udjævne væggene med gips, hvis strækloftet allerede er installeret. CD-profilen, på hvilken gipspladerne er fastgjort, er indrammet rundt omkretsen af ​​UD-profilen, som igen er fastgjort til gulvets, vægernes og loftets stive overflade. Selvom du ikke har et loft UD, har du stadig brug for en hård forbindelse på konjugeret hjørne, som ikke kan gøres med en blød vinylfilm.
 • Men måske er det muligt at installere et ophængt loft efter udjævning af væggene? Tja, for installation af en profilfaste baguette er der brug for en glat væg, og på denne side ser alt ud til at være glat, men tapetet er endnu ikke limet (se Multi-level stretchlofter med dine egne hænder: overfladens skønhed og holdbar ramme).
 • Vi fortsætter med at tale videre, det første - et ophængt loft eller tapet? For at klæbe tapetet på en flad væg, skal du prale overfladen, da støvet, som akkumuleres under en reparation, vil gøre vedhæftningen til sammenhængskraft og de limede strimler simpelthen falder af. Væggens primer skal laves tæt på loftet, og hvis det ikke kan snavset, så er maskeringsbåndet fast.
 • Vi vender nu til færdiggørelsen af ​​væggene og overvejer hvornår der skal limes på tapetet, før eller efter installationen af ​​loftet. For at fiksere strimlen på væggen skal den smøres med lim. Baggrunde selv kan limes og tørre - alt afhænger af deres struktur.
 • For at smøre væggen igen skal du kontakte loftet, da overfladen skal være dækket af lim tæt på loftet, hvilket igen vil medføre uønsket kontakt. Selvfølgelig kan loftet beskyttes med tape.
 • Tapet kan limes, med det samme at justere topplinjen, men det gælder kun for en farvefarve. Hvis der er et mønster på dem, skæres den limede strimmel flere centimeter længere end den ønskede længde for at forbinde dem langs mønsteret, og så skæres top og bund med en kniv.

Strækmontering

 • Installation af stræklofter har to skæringspunkter med væggene - dette er installationen af ​​en monteringspose og opvarmning af lærredet og selvfølgelig selve rummet. Og for at bedømme, hvordan man gør det først - hængende loft eller tapet - overvej disse kontaktpunkter (se. Streklofter med LED-baggrundsbelysning - installationsfunktioner).

Monteringsprofil til PVC lærred på væggen

 • For at installere en aluminium- eller plastikprofil skal du bore huller i væggen, hvilket ikke påvirker finishen, da det beskadigede område er dækket af en baguette. Og hvis vi siger det første - suspenderede lofter eller tapet - begynder selvfølgelig bagved tapetet.

Opvarmning af bladet med en gaspistol

 • Det antages, at når man arbejder med en varmepistol, der bruges til at opvarme et PVC-ark, er det muligt at beskadige vægdekorationen. Ja, det er det virkelig. Men det kan blive beskadiget og simpelthen at bringe møblerne ind i rummet - det hele afhænger af mesterens nøjagtighed. Selv den mest delikate tapet deformerer ikke fra den temperatur, der kræves for at opvarme vinylen, og det er 70 ° -80 ° C, og det er ikke en trussel, hvis du ikke direkte brænder flammen til væggen.

Anbefaling. Valg af ordre i spørgsmålet om hvad der plejede at være - et hængende loft eller tapet er selvfølgelig din, men hvis du nøje overvejer fordele og ulemper, så er beslutningen selvfølgelig utvetydig. Under det første nummer i rækkefølgen af ​​reparation er der selvfølgelig tapet.

Skaden, som du kan forårsage tapetet, når du installerer et strækloft, er ubetydelig i forhold til ulejligheden, der ville opstå, når den modsatte løsning. Du forstår sikkert selv, hvad forsmændene, der er involveret i reparation, gør fremad - ubetinget limer de tapetet på væggen.

Hvad først lim tapet eller lav et loft?

En af de evige tvister i bygningsarbejderes og dekoratørers miljø om emnet: "Hvad er først, limer de tapetet eller laver et loft?" Ligner noget på det retoriske spørgsmål "Hvad er først, kyllingen eller ægget?". Dette spørgsmål er blevet diskuteret siden udseendet af stræklofter i byggemarkedet, og der er masser af tilhængere af begge metoder. Derfor kræver situationen en upartisk prøve.

Foreslåede løsninger

Tvistens essens ligger i, at der er en reel mulighed for at beskadige det for de belægninger, der blev installeret tidligere, og derfor forsøger hver af parterne at bevise, at ifølge deres teknologi vil sådanne skader være mindre. Der er to måder at løse problemet på:

 1. Installation af strækloftet udføres efter alt efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 2. Afslutning af væggene med tapet udføres efter installation af et strækloft.

Begge disse metoder kan betragtes som korrekte ud fra et teknologisk synspunkt, alt afhænger af de specifikke reparationsbetingelser. Det skal siges at professionel installation med korrekt træning af kunstnere udføres på et højt niveau både i det og i det andet tilfælde. Men desværre kan det virkelige efterbehandlingsarbejde stadig frembyde uventede vanskeligheder.

Der er en anden metode, hvorpå installatører er tilbageholdende med at gå, fordi arbejdet er påkrævet i flere faser, og kunderne ønsker ikke at bruge det på grund af behovet for at pådrage yderligere omkostninger. Ifølge denne teknologi er en stramt loft baguette monteret på væggene forberedt til fastgørelse. Derefter limes tapetet, og kun det sidste trin bliver installationen af ​​selve loftet.

Stretch loft efter tapet

Denne metode anbefales, fordi det monterede strækloft ved forarbejdning kan være forurenet med forskellige sammensætninger (lim, maling, forskellige opløsningsmidler). Nogle af dem kan dog føre til dannelse af uudslettelige pletter og beskadigelse af lærredets tekstur. Derfor, hvis interiøret skal tapet med deres efterfølgende maleri, så skal strækloftet installeres sidst.

Ulemperne (som let kan elimineres med den rigtige tilgang til erhvervslivet) af denne metode omfatter følgende faktorer:

 • Ved installation af baguetten bores huller i væggen til fastgørelsesanordninger, mens deres antal er stort nok. Dette fører til øget støvgenerering og forurening af tapetet.

Det er muligt at minimere skader ved at bruge en perforator med en støvsuger, selvom effektiviteten af ​​denne metode ikke er stor, men i det mindste en del af støvet det eliminerer. Det er bedst at anvende en præ-coating af tapetet med en speciel beskyttelsesfilm.

 • Ved installation af PVC af en klud er opvarmning af rummet til 60 grader påkrævet, i nogle tilfælde kan det føre til otkleivaniye vægpapir. Denne situation opstår oftest på grund af den haste, hvor reparationen er udført. Montering af loftet ved brug af en varmepistol bør kun udføres efter fuldstændig tørring af vægbeklædningen. Baggrunde bliver normalt immune over for sådan behandling, ikke tidligere end 4-6 dage efter klistning (dette er ved normal stuetemperatur).

Et sådant mønster ved bestilling af stræklofter udøves normalt, når en måler kommer til at tage målinger fra et allerede færdigt rum (væggene er justeret), giver dette dig mulighed for at finde det mest præcise lærred. Ved fremstilling af loftets materiale tager i gennemsnit mindst en uge, så det limede tapet har tid til at tørre og blive modstandsdygtig over for virkningerne af temperaturen. Det vil sige, at vi kan sige, at forekomsten af ​​sådanne problemer i næsten alle tilfælde er forbundet med en krænkelse af teknologien til at indsætte vægge eller ved brug af materialer af lav kvalitet.

 • Montering af nettet kan beskadige tapetet. Som allerede nævnt afhænger alt i alt af fagfolkens professionalisme, for at sikre beskyttelse, anvendes vægbeklædning også med en film.
 • En anden ulempe er vanskelighederne, der opstår, når der er behov for at indsætte tapetet i fremtiden, da de presses mod den installerede baguette. Mest sandsynligt er disse vanskeligheder konstrueret, at klippe tapetet er ret simpelt. Derudover har ingen problemer med at afskrække installationen af ​​en baguette rundt om rummets omkreds, og at klæbe tapetet, der starter med det, selv i tilfælde af små dråber, bliver de let skjult af dekorationstape eller indsats.

Strækloft inden tapet

Hvis man vælger en sådan installationsmetode, skal man huske på, at forberedelsen af ​​vægge til klæbende tapet skal gøres under alle omstændigheder. Installation af en baguette på en ujævnt væg vil ikke afvige i skønhed, og ingen indretning vil hjælpe med at skjule fejlene. Væggen skal udjævnes og pudses.

Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at hvis vægge kan beskyttes mod skader, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er sandsynligheden for forurening og skader meget stor.

Fordelene ved denne installationsmetode omfatter ofte:

 1. Bevarelsen af ​​belægningsvæggene, gennemførelsen af ​​varmeeksponering til slutningen af ​​målingen.
 2. Muligheden for at erstatte tapetet i fremtiden.

Men glem ikke de negative punkter:

 1. Stretchmateriale er ikke mindre modtageligt for skader og forurening. Hvis vi tager højde for de betydelige omkostninger ved dette materiale og det faktum, at det i nogle tilfælde ikke er muligt at rengøre overfladen og bringe det til normal udseende, er det værd at overveje muligheden for at bruge denne teknologi.
 2. Efter at have installeret det teknologiske dekorative tape, er det svært nok at trimme tapetet uden de rette færdigheder. Der er mulighed for skade på båndet (i bedste fald) eller lærredet (i værste fald).

Hvilke af disse to måder at vælge er op til kunden, baseret på forholdene og scenen i reparationen i lejligheden. Men det skal siges, at installationen af ​​strækloftet på de allerede færdige vægge er mere traditionelt.

Phased installation af hævede lofter

Lad os nu tale om, hvad der giver et faset installationsprogram i følgende rækkefølge:

 • Væg forberedelse
 • Montering af baguette
 • tapetsering
 • Strækmontering

I dette tilfælde elimineres en række ulemper, som er iboende i de ovenfor beskrevne traditionelle teknologier, nemlig:

 • På den forberedte væg ligger baguetten smidigt uden dannelse af huller og sprækker.
 • Støvet, der opstår ved montering af baguetten, beskadiger ikke vægindretningen. Efter installationen er det simpelthen fjernet.
 • Baggrunde er limet og malet uden at skabe en trussel om forurening og beskadigelse af loftmaterialet. Desuden er strimlerne af tapet skræddersyet til en baguette meget enklere, små huller overlapper indretningen.
 • Efter tørring af væggens overflade (mindst 4-6 dage) er den dækket af en beskyttende film, der forhindrer skade og reducerer virkningerne af temperaturen. Derfor kan installationen af ​​loftet gøres med en professionel tilgang, selvfølgelig uden særlige bekymringer.

Hvis vi tager højde for det faktum, at installationen af ​​stoflofter ikke kræver opvarmning af værelset, så kan denne metode betragtes som den mest optimale løsning, der giver dig mulighed for at spare overflade og vægge og loft. Derfor er det værd at gå for en lille stigning i budgettet, men for at opnå maksimal kvalitet ved at reducere forskellige risici.

Hvis du beslutter dig for at installere et strækloft, skal du først og fremmest vælge ikke en installationsrækkefølge, men en professionel performer, der vil kunne vælge den mest optimale løsning baseret på de eksisterende forhold.

Lim først tapetet eller lav loftet.

Ofte under reparation har mange mennesker et spørgsmål, om det er nødvendigt først at lave et loft, så lim tapetet eller omvendt. Der er tilhængere af begge muligheder. Deres argument er uendelig: begge sider har deres egne og seriøse argumenter. Men både under opførelse og reparation virker de begge. Sagen er i en rigtig mulighed for at forkæle den første med den anden. Det er ligegyldigt hvad der blev gjort først: det nedhængte loft er installeret, eller tapetet er hængt.

Mulighed: Begyndende fra loftet

For dem der kan lide at arbejde fra toppen ned. Vigtigt: Tilpasningen af ​​væggene udføres før loftet installeres. Umuligt med buede vægge for at gøre det rigtigt. Dette valg har følgende fordele og ulemper:

 • der er ulykker i reparationen. Men selv falder den fra en stige, vil bygherren ikke beskadige vægbeklædningen, hvis den limes efter at have først færdig med loftet;
 • til fastgørelse af baguettes skal du bore mange huller. Igen er manglen på tapet et plus: støvet er ikke forfærdeligt. Hun har intet at slå sig af;
Monteringsprofil til PVC lærred på væggen
 • opvarmning af PVC-folien med en varmepistol (obligatorisk drift) vil aldrig føre til, at rullerne limes
Arrangement af strækloft inden klæbende tapet
 • Tapet ændrer loftet oftere. Når du vælger en sådan arbejdsordre, er det lettere at erstatte: du behøver ikke at udvælge restene af den gamle belægning fra under baguetterne;
 • en minus - der kræves særlig nøjagtighed ved den efterfølgende fastgørelse. Der er fare for at beskadige loftets stof ved trimning af tapet. Eller tørre det med lim, som heller ikke tilføjer skønhed til ham. Glasfiber er ofte malet, får maling på stoffet (film) - en reel mulighed. Og i gennemsnit er prisen på loftmaterialet højere end tapetet, dets skade er mere problematisk.
Installation af strækloft med tapet

Mulighed: Første aftale med væggene

Plus, den eneste, men vigtige: uanset hvordan de er udmattede, når du limer tapet, er der ingen mulighed for at beskadige loftet. I mangel af sådan vil blive installeret efter arbejder med vægge. Desværre er der betydelige ulemper:

 • installere baguetter under stoffet i loftet, du ønsker at bore en masse huller. En del af støvet vil sikkert bosætte sig på tapetet;
Montering af baguetter efter vægpapir
 • ukorrekt betjening med en varmepistol med dårligt tørret tapet er fyldt med flak i leddene. Dette er imidlertid usandsynligt: ​​mellem måling og strækning af skåret stof er det sædvanlige midlertidige mellemrum ikke mindre end en uge. Væggene vil have tid til at tørre godt. Derudover opvarmer de professionelle ikke dem;
 • ved installation er sandsynligheden for at beskadige tapet eksisteret. Når sjusket arbejde. Uanset hvilket arbejde vi laver efter at indsætte tapet;
tapetsering
 • installeret på kanten af ​​loftet baguettes er at trykke på tapetet. Dette gør det svært at holde tapet i de følgende år.

Mellemliggende mulighed

I virkeligheden er valgmulighederne ikke to, men to og en halv. Der er en anden mulig sekvens.

 • vi niveauer, vi gips, vi jorden mure;
Vægnivellering
 • bore huller, installere baguetter;
Installation baguette
 • Efter at have udført disse værker installerer vi et strækloft og klæbende tapet. Eller omvendt: først væggene, toppen senere.

Det vil sige, vi gør først udkastet, forberedelsesfasen for begge værker, efter dem - efterbehandling. Dette fjerner nogle af de mulige ulemper ved hver mulighed. I mangel af tapet og stof ved udførelse af groft arbejde er det umuligt at ødelægge eller beskadige dem. Desværre forlænger en sådan sammenbrud den samlede reparationstid og kræver yderligere ture fra begge brigader.

Minimere ufuldkommenheder, indflydelse af materialer på valget

Uheld eller mangler ved begge metoder fjernes delvist eller fuldstændigt. Mere tydeligt ved ulykker: arbejdet hos ikke-fagfolk, trætte arbejdere, sandsynligheden for problemer er flere gange højere.

Vaskbar tapet er ikke bange for støv. Glasfiber, som også skal males, er det tilrådeligt at installere, før du installerer strækloftet. Arbejdet med specialpunchere kombineret med støvsugere (der er mange sådanne nu) reducerer mængden af ​​støv. Kun reducerer, de suger ikke alt støvet op! Du kan beskytte vægge (eller hængende loft) med stifter med gamle aviser, monteringsbånd eller hvad som helst. Det er sandt, det er yderligere problemer.

Udvalget af tapet til vægge er meget forskelligt

Hvis du skal gøre stræklofter, skal ruller ikke trækkes til toppen: Afvis niveauet af fremtidige baguetter på væggen. Før ham, og stikker, over bare ikke nødvendigt. Og det er ikke særlig præcise tolerancer inden for bredden af ​​det valgte dekorative tape (soklen). Når krydsfiner i efterfølgende år ikke behøver at plukke papiret ud under baguetterne. Skynd dig ikke med en strækning af stof, lad tapetet tørre ud.

Vi sender ikke varmepistolen på de indsatte vægge!

Arbejde med andre typer lofter

Alt, hvad der er beskrevet ovenfor, gælder til en vis grad for deres andre arter. Installation af rack, suspenderet, gipsplader, og ikke kun strækker lofter, du skal også bore en flok huller, så støvproblemet forbliver. Og hvis vi laver plastering med efterfølgende hvidvaskning, maleri eller indsæt med tapet, så kan væggene males med mørtel, maling og lime. Og selv med vaskbar tapet frosne opløsning er svært at fjerne. Hvis du vil gipsere toppen, før vi dækker væggene med en beskyttende film. Eller vi er involveret i tapet efter afslutningen af ​​arbejdet med toppen.

Gipsplader lofter og vægge

Ved installation af gipsplader vægge eller strukturer, er der kun en mulighed - vægge først. Da pladerne skal fastgøres til hovedloftet, er det umuligt at vedhæfte filmen.

Det er tilrådeligt at bestille begge værker af samme firma. Hvis ikke, er det muligt, at begge brigader uafhængigt af hinanden vil forsøge at vælge den mulighed, de ønsker. Det er, vi er de første! Og skubbe nogle fejl på kundens skuldre. Som alle ved, at du først skulle gøre vores arbejde, valgte klienten den forkerte mulighed, så lad ham ikke blive fornærmet af den plettet vægbeklædning.

Hvis du gør alt selv, med involvering af assistenter, i stedet for kunstnere, er det i de fleste tilfælde bedre at vælge den tredje mulighed. Hvor i første omgang arbejde, og i slutningen klistrer og strækker vægbeklædning og loft. Men at vælge alle de samme ejere af hjemmet. Vi håber, at denne artikel hjælper dig med at finde den rigtige rækkefølge. Kendskab til de mulige fordele og ulemper hjælper med at vælge den bedste løsning under særlige forhold. Og eliminere de mulige farer.

Hvad skal man gøre først - for at installere hævede lofter eller tapetlim?

Stræklofter er blevet en del af vores liv. Hver person, der planlægger en reparation i hans hus, resorts til at opdatere loftet. I færdiggørelsesprocessen er det interessant for mange, hvad der er første gang - er lofterne trukket eller er wallpapers limet?

Monteringsmetoder

Meninger på denne konto er kategorisk divergerende. For at gøre det nemmere at bestemme valget, er det nødvendigt at studere metoderne til installation og selve apparatet strækker loftet.

Der er to måder at installere strækloft på:

 • Harpoon. Det skal pre-måle rummet i rummet for at lave et lærred af den ønskede størrelse. Herefter vil eksperterne installere en baguette i specielle negle, der drives ind i væggene. Dette design tager omkring fire centimeter fra væggene. Spændingsdækslet opvarmes af en varmepistols indvirkning og strækker sig over hele området. I slutningen snapter materialet simpelthen;
 • Ingen trækul I det er lærredet udsat for tæt klemning som et stof på bøjlen. Denne mulighed refererer til en lysere og billigere, fordi det ikke er nødvendigt at foretage en foreløbig måling af rummet og gøre lærredet til de angivne parametre.

Ulempen er muligheden for at sænke materiale.

Der er stof stretch stof. Et sådant materiale minimerer risikoen for sagging, da stoffet er karakteriseret ved forøget tæthed. Installation af konstruktionen udføres uden opvarmning. I øjeblikket er stofstrækloft med kunstnerisk maleri populært.

Den første - væggene

Mange mennesker beslutter sig for at lime tapetet først, og derefter begynde at vælge et strækloft. Denne mulighed er egnet til begyndere.

Hvis du er bekymret for, at efter at have installeret stræktappen, bliver væggene beskidte, brug reglerne, der hjælper med at undgå denne situation:

 • Inden installation af stræklofter skal forberede væggen. Først laves et hul, hvor profilen eller baguetten bliver fastgjort. I fremtiden skal du hænge loftpladen selv. Sådanne åbninger har ingen indflydelse på rummets faktiske udsmykning, da de vil blive gemt under baguetten.
 • Vær ikke bange for at ødelægge tapetet med høje temperaturer. På trods af at loftet opvarmes ved hjælp af specialudstyr til en temperatur på 80 grader, er det ikke farligt for papirbaggrund. Vinyl og flydende tapet er heller ikke bange for sådanne effekter.
 • Wallpapering bør laves på de forberedte vægge. Juster overfladen inden limning, så reparationerne er af høj kvalitet.
 • Du kan ikke lede pistolens flamme på væggen. Denne regel skal være kendt for hver mester.
 • Spændklud kan ikke installeres umiddelbart efter limning af tapet. Vent mindst tre dage. Denne gang vil være nok til at limen tørrer og tapetet sidder på overfladen af ​​væggene. Hvis du ignorerer denne regel, vil stederne i kontakt med høje temperaturer begynde at bevæge sig væk.

Mange mennesker limer tapet, før de strækker strækloftet. De ser ikke nogen problemer i dette og rapporterer, at denne teknik er meget praktisk.

For startere - loftet

Denne metode bruges af professionelle mastere. Installationen af ​​strækmaterialet inden tapetlimmen giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om byggaffald, der kan plette overfladen af ​​væggene.

Hvis du beslutter dig for at montere et nedhængt loft selv, skal du overveje følgende nuancer.

 • Først og fremmest skal du fastgøre en baguette på væggene. Til dette formål har du brug for et slag;
 • Derefter skal du opvarme PVC til strækstof. Eksponeringstemperaturen er 100 grader. Til salg er der stofklæder. Denne type loft minimerer risikoen for skader på vægge og tapet.
 • Loftet er sikret i en baguette med spatler. Hvis du ønsker det, kan du bruge en filet. Hun skjuler hullerne mellem baguette og væggene. Husk at fileten ikke kan limes mellem tapetet, da belægningen vil miste sin appel.
 • Så det færdige hængende loft ikke forringes, når du murer og ikke bliver farvet med en primer, fastgør baguetten først og lim derefter tapetet til profilen og fastgør loftet. Denne metode giver dig mulighed for at holde spændingsmaterialet rent.
 • Hvis du udfører wallpapering selv, skal du bruge maskeringstape. Hvis loftet er snavset med lim, skal du straks fjerne forurening med en fugtig klud.
 • Hvis du vælger den måde, hvorpå du først skal installere et hæftet loft, og derefter male væggene, opgive denne ide. Du kan installere en baguette, men selve lærredet trækkes normalt efter at væggene er dekoreret.
 • Stick tapet så forsigtigt som muligt, uanset om du vælger et suspenderet eller hævet loft. Undgå knivkontakt med kniven, når du skærer tapet.

Også folk, der har besluttet at opgradere deres rum, når der ændres wallpapers, gælder for denne metode. Som regel udføres krydsfiner hvert femte år, og det nedhængte loft vil vare mindst 10 år.

Da opdatering af vægge i et par med et loft er ret dyrt, beslutter de fleste kun at erstatte tapetet uden at røre loftet.

Fordele og ulemper ved hver fremgangsmåde

For at bestemme hvilken metode der passer bedst til dig, bør du overveje mere og mere fordelene og ulemperne ved hver metode.

Hvis du beslutter dig for at trække spændestoffet fremad, skal du være opmærksom på følgende fordele.

 • Vær opmærksom på vægmaterialet. Hvis der blev brugt røde mursten i dit hus under opførelsen, vil der ved borevægge støde på rødt støv, der vil smøre væggene. For lys tapet kan denne "kommunikation" være den sidste. Når reparationen er udført af fagfolk, holder de dysen i støvsugeren under perforatoren for at fjerne forureningen af ​​væggene. Fjern beton eller træstøv med en blød børste eller støvsuger.
 • Stretch loftdæksel er ofte placeret tidligere og i tilfælde af at du ikke kan beslutte om farve på tapetet eller forvente levering af ordren. Hvis du vælger en lignende sekvens, kan du spare tid.
 • Hvis du har planer om at installere en dyre sokkel i loftet, er det bedre ikke at tænke på, hvad der skal limes i begyndelsen. Sekvensen skal være som følger: Først strække loftet, og derefter tapetet. Med efterfølgende reparationer risikerer du at rive ned tagene direkte fra tapetet. Derfor er du nødt til at klæbe dem under basispladen for blot at afskære overskuddet med en kniv.

De, der foretrækker at lave et loft først, risikerer at møde de følgende problemer:

 • Loftspændingsstof har en lille tykkelse og kan i spændingstilstanden blive beskadiget. For at minimere risikoen for beskadigelse, glat ud tapetet med en rulle eller klud.
 • Strækloft kan blive snavset med lim, og du skal rense det fra klæbemassen.

Hvis du bestemmer det modsatte, pokleit tapet før, og derefter begynder at arbejde i loftet, skal du være opmærksom på den eneste, men væsentlige fordel ved den valgte metode - du vil ikke støde på en situation, hvor du skal lave et passende tapet under leddene med loftet og skære overflødige stykker materiale.

Du behøver heller ikke at klæbe tapetet til toppen. Når du har færdiggjort arbejdet, gemmer du kanten under skruer og får en perfekt flad overflade.

Dette argument er afgørende, og det er dette, der påvirker omlægningen af ​​reparationer i værelserne.

 • installation af tagskæggene på loftet vil blive lavet over tapetet. Denne funktion reducerer valget af type installation og øger chancerne for farvægge;
 • Når du tager ud af gammelt tapet under efterfølgende reparationer, skal du skære dem langs bordpladen eller fjerne dem lige sammen med det;
 • Efter at have klistret vægge, skal du vente flere dage og vente på, at limen tørrer. Dette medfører en stigning i varigheden af ​​reparationer.

Tips og tricks

Du vil i høj grad lette din reparations forløb, hvis du lytter til anbefalingerne fra eksperter:

 • Professionelle anbefaler ikke at begynde at installere et strækloft, indtil du justerer væggene. Du bør også fuldføre hele den hårde finish. Dette skyldes, at sådanne processer ledsages af en stor mængde snavs og støv, som vil afregne på et nyt loftbelægning;
 • Når du er færdig med den hårde finish, er det nødvendigt at prime væggene. Denne procedure kan efterlade pletter på strækloftet, der ikke kan vaskes. For at beskytte spændingsmaterialets kanter mod snavs skal du påføre det med maskebånd

Hvad først: vægpapir eller installation af strækloft

Selvstændig reparation til enhver ejer er ikke let og forårsager mange spørgsmål i alle faser. Hvad skal man gøre først: lim tapetet eller installer et hæftet loft, fordi en tynd lærred i loftet kan blive beskadiget, når den limes eller farves, når man maler tapetet, og tapetet falder igen i søvn, når man borer væggen under baguetten. Erfarne herrer foreslår den optimale rækkefølge af efterbehandling.

Baggrund eller ophængt loft - hvor skal man starte?

Planlægning af fælles forberedende arbejde på væggene og loftet ville være en god løsning, og derefter fortsætte til efterbehandling.

I dette tilfælde skal du udføre følgende trin:

 1. Fjern den gamle beklædning med en finish: tapet, fliser, paneler. Rengør maling og peeling gips.
 2. Fjern støv, snavs, pletter af forskellig oprindelse fra overfladen, våd rengøring og tør.
 3. Dæk med gipshuller og riller, skære fremspring, kit, vent til tørring. Væggen skal være ren og plan.
 4. Behandle basen med antimykotisk antiseptisk imprægnering og prime.
 5. Marker loftet og vægge og beregne forbruget af tapet og lim, maling og materialer til montering af baguette.
 6. Læg lydisolering og monter konstruktionen af ​​en baguette til et strækloft. For at minimere indtræk af støv på tapetet fra borezonen på væggen, brug en speciel perforator med en støvsuger eller en almindelig husholdnings støvsuger.

Nu kan du gå videre til de vigtigste værker:

 1. For at klæbe tapetet skal du forsigtigt klippe overkanten med en skarp konstruktionskniv under baguetten selv. Vent på, at de tørrer. Mal, hvis denne fase var planlagt.
 2. Stret canvasloftet. Hvis tapetet er helt tørt, vil den varme, der kræves for at installere stoffet, ikke beskadige vægindretningen. Du kan gøre installationen af ​​baguetten og strække lærredet på en gang, så skal du lukke de limede vægge med plastikfilm, det beskytter mod støv under boring.

Som regel modstår i løbet af 4-5 dage kraftigt tapet med overholdelse af teknologien betydelige temperaturfald.

En sådan faset metode har flere fordele:

 • Baggrunden bliver ikke snavset med installationen af ​​en baguette;
 • lærredet bliver ikke snavset med tapetlim og maling;
 • Filmen beskytter tapetet fra virkningerne af temperatur, og stofklæder strækker sig uden opvarmning.

Efter at have studeret i detaljer de mulige risici ved fælles efterbehandling, kan du korrekt udføre alle trin og få et perfekt fladt og rent loft og smukt tapet uden støv og beskadigelse.

Hvilken første lim eller tapet skal limes - trin for trin instruktioner

Hvad er først - tapet eller hængende loft?

Arbejdssekvensen under reparationen af ​​rummet spiller en vigtig rolle, både i kvalitet og i omkostningerne ved efterbehandling. Og for at afgøre, hvad man skal gøre først - tapet eller loftloft - skal man forstå, hvordan disse arbejder udføres, hvilke materialer der er involveret, og hvordan man arbejder sammen med hinanden.

Sammenhængen mellem to typer efterbehandlinger består i, at en af ​​processerne i nogen grad kan påvirke den færdige dekoration negativt. Eller omvendt kan den færdige dekoration forstyrre processen med at udføre andre efterbehandlingsarbejder. Det vil sige at forstå, hvor det er nødvendigt at installere stræklofter - før eller efter tapetet - du skal studere effekten af ​​disse værker på hinanden.

Første lim tapet eller hængende loft?

Limning tapet på væggen

Stikker tapet på væggen

 • Så hvordan er tapeterne limet til væggen? Først og fremmest skal du forberede overfladen af ​​denne væg, det vil sige at gøre den flad.
 • Som regel bruges enten en gipsvæg, en gips eller en gips til at udjævne væggene (se Sådan putter du et gipsplankloft med dine egne hænder). Tilpasningen af ​​væggene er uden for spørgsmålet, hvis der er installeret et strækloft, da løsningen sikkert vil plette vinylfilmen, og det er svært at "trække" væggen til toppen, hvis der ikke er nogen kontakt med loftet. I denne situation, spørgsmålet "Har du brug for at installere stræklofter, inden du begynder at lim tapetet eller efter?" Det tyder klart på, at du først skal lave væggene.
 • På samme måde er det ikke fornuftigt at begynde at udjævne væggene med gips, hvis strækloftet allerede er installeret. CD-profilen, på hvilken gipspladerne er fastgjort, er indrammet rundt omkretsen af ​​UD-profilen, som igen er fastgjort til gulvets, vægernes og loftets stive overflade. Selvom du ikke har et loft UD, har du stadig brug for en hård forbindelse på konjugeret hjørne, som ikke kan gøres med en blød vinylfilm.
 • Men måske er det muligt at installere et ophængt loft efter udjævning af væggene? Tja, for installation af en profilfaste baguette er der brug for en glat væg, og på denne side ser alt ud til at være glat, men tapetet er endnu ikke limet (se Multi-level stretchlofter med dine egne hænder: overfladens skønhed og holdbar ramme).
 • Vi fortsætter med at tale videre, det første - et ophængt loft eller tapet? For at klæbe tapetet på en flad væg, skal du prale overfladen, da støvet, som akkumuleres under en reparation, vil gøre vedhæftningen til sammenhængskraft og de limede strimler simpelthen falder af. Væggens primer skal laves tæt på loftet, og hvis det ikke kan snavset, så er maskeringsbåndet fast.
 • Vi vender nu til færdiggørelsen af ​​væggene og overvejer hvornår der skal limes på tapetet, før eller efter installationen af ​​loftet. For at fiksere strimlen på væggen skal den smøres med lim. Baggrunde selv kan limes og tørre - alt afhænger af deres struktur.
 • For at smøre væggen igen skal du kontakte loftet, da overfladen skal være dækket af lim tæt på loftet, hvilket igen vil medføre uønsket kontakt. Selvfølgelig kan loftet beskyttes med tape.
 • Tapet kan limes, med det samme at justere topplinjen, men det gælder kun for en farvefarve. Hvis der er et mønster på dem, skæres den limede strimmel flere centimeter længere end den ønskede længde for at forbinde dem langs mønsteret, og så skæres top og bund med en kniv.

Strækmontering

 • Installation af stræklofter har to skæringspunkter med væggene - dette er installationen af ​​en monteringspose og opvarmning af lærredet og selvfølgelig selve rummet. Og for at bedømme, hvordan man gør det først - hængende loft eller tapet - overvej disse kontaktpunkter (se. Streklofter med LED-baggrundsbelysning - installationsfunktioner).

Monteringsprofil til PVC lærred på væggen

 • For at installere en aluminium- eller plastikprofil skal du bore huller i væggen, hvilket ikke påvirker finishen, da det beskadigede område er dækket af en baguette. Og hvis vi siger det første - suspenderede lofter eller tapet - begynder selvfølgelig bagved tapetet.

Opvarmning af bladet med en gaspistol

 • Det antages, at når man arbejder med en varmepistol, der bruges til at opvarme et PVC-ark, er det muligt at beskadige vægdekorationen. Ja, det er det virkelig. Men det kan blive beskadiget og simpelthen at bringe møblerne ind i rummet - det hele afhænger af mesterens nøjagtighed. Selv den mest delikate tapet deformerer ikke fra den temperatur, der kræves for at opvarme vinylen, og det er 70 ° -80 ° C, og det er ikke en trussel, hvis du ikke direkte brænder flammen til væggen.

Anbefaling. Valg af ordre i spørgsmålet om hvad der plejede at være - et hængende loft eller tapet er selvfølgelig din, men hvis du nøje overvejer fordele og ulemper, så er beslutningen selvfølgelig utvetydig. Under det første nummer i rækkefølgen af ​​reparation er der selvfølgelig tapet.

Skaden, som du kan forårsage tapetet, når du installerer et strækloft, er ubetydelig i forhold til ulejligheden, der ville opstå, når den modsatte løsning. Du forstår sikkert selv, hvad forsmændene, der er involveret i reparation, gør fremad - ubetinget limer de tapetet på væggen.

Hvad skal man gøre først - for at installere hævede lofter eller tapetlim?

Der er nye byggematerialer, hvis layout kræver færdigheder og færdigheder. Ukvalificeret tilgang til reparation vil medføre overbetalinger og ændringer. Hvordan laver man første gang en smuk, høj kvalitet til at udstede et hjem? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål i denne artikel.

Hvad er det første - hængende loft inden tapetet eller efter deres klistermærker?

Tvisten skyldes, at der er sandsynlighed for at skade overfladen, der blev anvendt i første omgang. Hver bygherre forsvarer sin teknologi og citerer bevis for, at han med sin metode til afslutning af skader vil være mindre.

To måder at løse problemet på:

 • installation af spændevævet udføres på det afsluttende trin (efter klistring af væggene
 • installationen af ​​loftmaterialet sker inden tapetet limes.

I begge tilfælde vil faglig installation give positive resultater. Det er nødvendigt at tage højde for og klare de vanskelige øjeblikke ved reparation for at nå målet. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at arbejde med importerede materialer. De er dyre.

Der er en tredje måde at installere loftet og lim vægge. Metoden er den mest tidskrævende og økonomisk dyre, så ejerne og installatørerne modvilligt accepterer det. I dette tilfælde udføres arbejdet i flere faser. Baguetter af det fremtidige loft er fastgjort til væggen tilberedt til pasta. Derefter limes tapetet, i efterbehandlingsfasen er der monteret en loftsfilmflade.

Stretch loft enhed før tapet klistermærke

Når du vælger denne metode, er det obligatorisk at forberede vægstrukturer under klistermærket. Hvis du monterer en baguette på en "spille" væg, er der lidt skønhed. Intet dekorativt fragment vil skjule fejlene. Bunden af ​​væggene er nivelleret, puttied. Det antages, at flyet kan have millimeterdråber. Og i nogle tilfælde er en sådan frihed uacceptabel. Evenness skal være perfekt.

Manipulationer med tapet udføres meget omhyggeligt, fordi overfladen af ​​det færdige loft kan være snavset og beskadiget. Løs situationen ikke virker, du er nødt til at lave loftsdækslet igen. Og dette er et ægteskab, der ikke er optaget i arbejdsprocessen. Bliver nødt til at lave på egen regning

De vigtigste fordele ved denne type installation:

 1. Overfladen af ​​væggen forbliver i integritet, sikkerhed. Varmepistol bruges til slutningen af ​​efterbehandling.
 2. Mulig udskiftning af tapet.

Wallpapering gøres meget omhyggeligt, fordi overfladen af ​​loftet er modtagelig for snavs og skader. Filmstof er dyrt, så der er ingen genudskiftning. Ved rengøring fra snavs på overfladematerialet pletter, pletter, mørkere.

At klippe tapetet under det dekorative bånd uden visse færdigheder er svært: Du kan beskadige båndet selv eller loftfilmen (den værste udfoldelse af begivenheder).

Denne type installation er mindre traditionel, fordi den kræver den største omhu og dygtighed. Kun verificerede handlinger garanterer et kvalitetsresultat. I mangel af installationserfaring er det værd at se på den anden metode til indretning.

Hvad er fordelene og ulemperne ved installationen: Strekkak efter tapet

Typen af ​​efterbehandling anses for at være mere traditionel, da et klargjort strækloft på grund af manglende håndtering under påvirkning af maling, opløsningsmidler og lim vil blive ubrugelig. Uudslettelige pletter, beskadiget tekstur kræver udskiftning af lærredet. Når ejeren beslutter at indsætte over rummet med tapet til maleri, skal strækloftet monteres sidst. Stol på arbejde skal have erfarne arbejdstagere, der har lang erfaring.

En række funktioner:

 • Fastgørelse af baguetten sker med et tilstrækkeligt stort antal fastgørelsesdele, der passer til væggen til den ønskede dybde. På grund af skruetrækkerens arbejde er rummet fyldt med støv, tapetet kan blive forurenet;

Temperaturforhold

Til installation af PVC film kræver opvarmning af rummet til tres grader, hvilket vil medføre skrælning af rå tapet. Afmontering sker i tilfælde, hvor reparationen sker hurtigt. Montering af loftsdækslet sker først, efter at væggene er helt tørre. Vægpapir støder endelig til en mur om fem, seks dage ved normal stuetemperatur.

Det angivne bestillingsmønster for strækloftet er relevant, når målinger tages i et allerede forberedt rum med justerede vægge. I dette tilfælde skæres lærredet meget præcist. Det tager cirka en uge at lave en film, i hvilken tid tapetet tørrer helt, kan modstå en betydelig temperaturstigning. Men du bør ikke eksperimentere. Den næste operation skal startes, når det bliver klart, at den foregående blev gjort godt.

Problemer opstår kun, når teknologien til klistring af vægkonstruktioner blev overtrådt.

Installationsaktiviteter overlades bedst til fagfolk for at holde overfladen af ​​filmen og tapetet intakt.

Vær opmærksom!

For mange er genlimning ikke en nem opgave, da tapetet oprindeligt presses mod en baguette. Vanskeligheden er kun konstrueret ved første øjekast, fordi materialet nemt trimmes med en byggekniv.

Langs rummets omkreds er niveauet af baguetten, der bruges til at klæde rummet, afskediget De resulterende dråber kan nemt gemmes ved indsættelse eller dekoration bånd. I et ord, godt strakt loft og limet tapet. Harmonisering af to helt forskellige materialer på strukturen bør være hundrede procent. Fra dette vil afhænge af den endelige design stil i rummet.

Foreslåede løsninger - optimal arbejdssekvens

 • væg forberedelse;
 • baguette installation;

Denne sekvens anses for optimal, fordi en række ulemper elimineres:

 • Til de justerede vægge er baguetter fikset uden revner og huller;
 • Efter montering af baguetten fjernes det resulterende støv hurtigt;
 • Tapet er let at klæbe, male, ikke bange for at plette loftet. Hvert fragment er frit justeret til baguetten, da alle fejl er skjult ved at dekorere indsatser;
 • en uge senere er væggene helt tørre og derefter dækket af et beskyttende lag, der forhindrer støv, beskadigelse. Installation af loftmaterialet udføres uden frygt for dens deformation.

Stoflofter kræver ikke brug af varmepistoler, som beskytter loftet og vægoverfladen. Lerret uden opvarmning er jævnt fordelt omkring rummets omkreds. Det skaber en unik sublimering af loftet og den nye design stil.

Fejl ved fastgørelse af tapet

Tapetet skrælmer tæt på trimmen og bundpladerne. Processen skyldes en dårligt påført klester.

Den svage pasform af tapetet nær vinduet skyldes den stærke luftfugtighed i rummet, et lille udkast. Limet påføres igen på et hårdt limet fragment, en del af tapetet presses kraftigt mod vægplanet.

Når der vises bobler og rynker, er der to måder at løse problemet på:

 • klæbe det nye lærred igen
 • en punktering er lavet i midten af ​​bukken med en tynd nål, uregelmæssigheden glattes med en rulle.

Tykke sømme vises, hvis sømmen ikke er tilstrækkeligt rengjort eller arket overlappes. I dette tilfælde er lærredet limet igen.

Pletter under tapetet er slående. Hvis partikelstørrelsen er imponerende, kræves der igen limning. Væggen er omhyggeligt rengjort, pastaen anvendes kun god kvalitet.

Gennem den nye tapet kan ses gammel. Dette skyldes, at finishmaterialet er for tyndt eller fremstillet af fabrikanten med anilinfarvestof. Den eneste løsning ville være limning.

Typer af strækophæng:

 • produktion

Det lille hul, der fremkommer på grund af brugen af ​​lavt stof. Desværre er det meget vanskeligt at opdage før installationen.

området af baguettes ledd skal forsegles med papirtape for at bevare stoffets kontinuitet. Gas, vandrør koster ved at bruge polypropylenelement. Ved fastgørelse af en belysningsarmatur er det afgørende, at slidbanen termisk ring limes og fastgørelseselementet er fastgjort i intersilationsåbningen;

Korrekt drift af loftet forlænger produktets levetid.

Mekanisk skade. Piercing og skære genstande vil beskadige loftets overflade.

Øget skrøbelighed. På grund af temperaturudsving bliver overfladen mere sårbar.

Øget plasticitet. For en lyskilde overstiger energiforbruget af energi ikke fyrre W.

Forurenende stoffer fra overfladen fjernes ved hjælp af en flannelklud.