faststof

Plint og flise loft Solid

Siden 1994 begyndte Solid-koncernen af ​​selskaber med speciale i fremstilling af færdigmaterialer, og i 1998 blev der lanceret en produktionslinje, der stemplede fliser og sokkel Solid. Hele selskabets aktiviteter er primært rettet mod produktion af polystyrenprodukter, men de vigtigste produkter er stadig færdige materialer som loftsfliser og loftsplint.

Faste produkter opfylder alle russiske og europæiske kvalitetsstandarder, takket være, at salgsmarkedet for limlofter distribueres ikke kun i landet, men også til Ukraine, Tyskland, Frankrig, Kasakhstan og Rumænien, men dette er ikke en komplet liste over købere.

Solid Groups effektive styringssystem har gjort det muligt at blive en af ​​de ti bedste producenter af loftsplint og loftfliser i Europa. Repræsentanter for virksomheden selv erklærer, at de omhyggeligt behandler både virksomhedens omdømme og forholdet til stabile forretningspartnere.

Produkter til klæbende lofter i virksomheden "Solid"

Limlofter kaldes firkantede paneler, normalt 50 × 50 cm, af polystyrenskum, dækket af maling eller film, samt basisplader af samme materiale. Når det med begrænsede finansielle evner kommer til loftets design, er det først og fremmest limprodukterne Solid. Anvendelsesområdet for produkter påvirker næsten alle områder af menneskelig aktivitet, da sådanne lofter kan findes i boliglejligheder og på hospitaler, i industrielle virksomheder og i supermarkeder, i underholdningsfaciliteter og i de største firmaers kontorer.

Loftslister

Loftsplint yder et væsentligt bidrag til design af rummet

 • Efter installationen af ​​loftet er det nødvendigt på en eller anden måde at understrege sin grænse, og det er slet ikke nødvendigt at hele loftet limes. For gipsplader og PVC- eller MDF-lofter, til lofter på betonggulve og ler, er det udvidede polystyrenloftplint egnet til dem alle.
 • Den utvivlsomme leder blandt deres egen slags er Solid loft firma. Produktet kan desuden kaldes multifunktionelt, da det ud over designdesignet er muligt at lægge ledninger og kommunikationsledninger under profilen.

For korrekt trimning af hjørnerne, kan du bruge snekkerruten

 • Installationen af ​​soklen selv er så enkel, at selv en nybegynder kan klare det. Den mest grundlæggende installation er korrekt trimning af hjørner. Men for dem der kommer på tværs af et sådant arbejde for første gang, kan du bruge en snedkerenhed, en enhed, der giver dig mulighed for at skære præcise vinkler på 45 ° og 90 °. Selv erfarne håndværkere bruger denne enhed, så for en nybegynder er det ikke skamfuldt (se Sådan klippes hjørnerne af loftsplinten med hjælp af kluden eller uden det).

Massive loftlister fremstillet af polystyrenskum kan også bruges til buede linjer.

 • Udvidet polystyren, hvorfra bordpladen er lavet, kan du bøje i en vis grad, så denne dekorative profil bruges til buede lofter, hvilket væsentligt ændrer deres udseende til det bedre.

Rådet. Hvis du beslutter dig for selvklæbning af loftsplinten, så til prægede lofter (fra samme loftflise), i stedet for lim eller mastik, er det bedre at bruge en kitt, da dens løsning giver dig mulighed for at forsegle profilens knudepunkter til flisens relief.

 • Hvis du beslutter dig for selvklæbende loftsplinten, men du ikke har en tømrer sag, så kan du gøre markeringen ved hjælp af metoden for anvendt geometri. Du anvender soklen i loftet, trykker på enden mod parringsvæggen og trækker linjer på den på loftet og på væggen, gør det samme på væggen, som profilen hviler på.
 • Efter denne procedure lægger du en sokkel på tegningen og lægger mærker på den i krydset med linjerne på parringsvæggen. Hvis profilens nederste del passer godt til væggen, skærer kun den øvre kant med linjen (den nederste kant skærer kun, hvis den er tyk og bevæger sig væk fra væggen). Skær kanten skråt fra topmærket til bundens nederste hjørne, gør det samme på den modsatte væg.

Loftfliser

Lim loft. Pladetoft Solid

 • En af de mest opfattede dele af designdesign har altid været og bliver loftet, da folk oftere ser op end under deres fødder. Sådan er vores natur, og der kan ikke gøres noget ved det - det der er ovenfor er altid meget mere interessant og vigtigt end det der er under vores fødder eller endda under vores næse.
 • Ved udformningen af ​​vores lejlighed kan en betydelig ændring bringe en loftsplade, hvis rækkevidde er ganske omfattende, og sådanne paneler er forskellige i form (kvadratisk og rektangulær), i farve og struktur.

Massiv loftplade Solid. silke

 • Virksomheden "Solid" producerer stemplet, indsprøjtning og ekstruderet loftfliser. Produktet kan være almindeligt eller lamineret farvet film. Filmen kan efterligne perlemor, træ eller mat, mens den hvide, klassiske version efterligner figurstøbning.
 • Standardstørrelsen af ​​produktet er normalt 50 × 50 cm, eller 16,5 × 100 cm. Flisen kan have både glat og relief struktur. Det kan males med vanddispersionsmaling, ved hjælp af enten en malingsrulle eller en maklavitsa, henholdsvis.

konklusion

Sokkel og loftfliser fra firmaet Solid giver mulighed for hurtig, smuk og høj kvalitet reparation. Selv om limlofterne ifølge nogle udtalelser ikke kan kaldes en større revision, men alligevel mindst fem eller endog ti år (afhængigt af formålet med rummet) kan du ikke bekymre dig om at opdatere loftet.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I vores land er der en virksomhed, der siden slutningen af ​​90'erne har produceret dekorative materialer fra polystyren og polyurethan - dette er firmaet "Solid". Omfanget af denne fabrikant omfatter forskellige typer produkter fra polymere råmaterialer - herunder materialer til limning af loftet.

Dette loft fliser "solid", og baseboards, og lister lavet af polyurethan. Derefter vil vi tale om sorterne af disse materialer, deres anvendelser, præsentere en video om emnet og tilbyde et par billeder af muligt indretning.

Polystyrenprodukter

Pasta af et loft med en polymer flise mange år holder populariteten blandt brede masser af befolkningen. Dette understøttes ikke kun af den demokratiske pris på materialet, men også af muligheden for selv at gøre arbejdet uden at tiltrække specialister.

Det er ikke nødvendigt at erhverve dyre værktøjer, specielle viden inden for byggeri og reparation er heller ikke påkrævet, fordi taping loftet og er den mest overkommelige løsning til efterbehandling.

flise

Loftpladen "fast" fremstilles både ved ekstruderingsmetoden og injektionsmetoden. Hver af disse muligheder har sine fordele. Ekstruderet flise har en lille tykkelse, overfladen er glat eller med en lav relief.

 • Speciel behandling af forsiden af ​​produktet afviser støv og forhindrer fugtabsorption, hvilket betyder at loftet klistret over med sådanne fliser kan vaskes. Derudover giver filmen på overfladen den ekstra styrke. En sådan flise, i modsætning til smedede produkter, kan under installationen ikke blive beskadiget ved et uheld.
 • Ekstruderede fliser er matte, hvilket er meget vigtigt for loftets æstetik, fordi glansen straks fører til tanker om materialets polymeroprindelse. Fordelene ved de fliser, der produceres på denne måde, omfatter korrektiteten af ​​geometriske former, således at der ikke dannes huller ved limning.
 • Polystyrengranulater anvendes som råmaterialer til fremstilling af loftfliser. Når produkterne er stemplet, har de en vis frihed og granulær struktur, som også er synlig på overfladen - sådan flise er tynd og let brudt. I ekstruderen smelter råmaterialet ved høj temperatur, produkterne er tætte og holdbare.
 • Loftplade "fast", fremstillet ved ekstruderingsmetode, tykkere. Derfor er den kendsgerning, at den har gode varme- og lydisoleringsegenskaber, ret logisk. Det samme kan siges om injektionsflisen.

Det er fremstillet ved metoden til støbning og pressning af smeltede råmaterialer. Dette giver os mulighed for at forøge tykkelsen af ​​flisen med en størrelsesorden og gør det muligt at øge dybden af ​​reliefen, for at gøre den voluminøs. Med sådanne fliser er det muligt i dag fashionabelt 3D-design af loftet.

sokkel

Plinths, samt loftsfliser "solid", er fremstillet ved ekstrudering og injektionsmetoder. Der er hvide produkter, der er designet til maling, der er laminerede versioner med en færdig frontcoating.

 • Fabrikanten tilbyder også premiumprodukter fremstillet ved hjælp af avanceret teknologi. Plintens overflade dampes, bringes til perfekt glathed - polystyrenkorn er slet ikke synlige, reliefen er tydelig.
 • Regelmæssige geometriske former til sokler er endnu vigtigere end til fliser, da dette er et langt materiale. Det skal trods alt passe til overfladen, ikke kun med bagsiden, men også med ansigter, og hvis geometrien er brudt, er det næsten umuligt at gøre fodpladerne usynlige for hinanden.
 • Premium Solid produkter: Loftplinten har også en vis fleksibilitet, der gør det muligt at omgå uregelmæssighederne på væggene uden at skabe revner. Det tilsyneladende ubetydelige indvendige tilbehørs rolle bør ikke undervurderes.

Loftplinten er ikke altid ubemærket og tjener kun til at skjule væggenes og loftets samlinger. Det kan være det dominerende element i interiøret med fokus på dets interessante form og kontrastfarve.

Vi ser denne version af designet fra ovenstående eksempel - det er velegnet til både grundlæggende pudsede og hængende lofter.

Polyuretanprodukter

Anvendelsen af ​​polyurethan i fremstillingen af ​​efterbehandling materialer har gjort en reel revolution inden for indretning. Først og fremmest er disse elementer af stucco dekoration, som tidligere kun var lavet af gips og var dyre prerogative af aristokratiske huse.

 • Med hensyn til sokklerne lette den utrolige fleksibilitet af polyurethanprodukter i høj grad opgaven med at afslutte sfæriske overflader, gav mulighed for et varieret design af buede lofter. Til disse formål bruger de ikke blot sokler, men også lister med hjørneelementer, som gør det muligt at lave en smuk indramning af loftet ikke langs leddene med væggene, men direkte langs dens område.
 • Der er mange størrelser og konfigurationer af lister, deres anvendelse er ikke begrænset til kun loftet. Det kan lige så godt være indramning af malerier, spejle og møbler; kantsten på væggene, monteret på grænsen af ​​to typer eller farver af dekorative belægninger; dekoration af nicher på væg og loft.
 • I loftet design kan lister anvendes ikke kun til indramning omkring omkredsen, men også for at skabe en sådan populær type af finish, som caissons. Installationsvejledning til polyuretanstik er ikke særlig vanskeligt. Her er det vigtigste, at overfladen er godt rengjort og primet og den rigtige lim bruges til arbejdet.
 • Ved hjælp af polyuretanstik kan du skabe et moderne interiør og indrettet i enhver historisk stil. Begrebet mange historiske stilarter var trods alt baseret på brugen af ​​stucco dekoration - det er både Empire-stilen, Barok, Art Deco og klassikerne.

Som i producentens sortiment er der åbningsrammer; kolonner og deres elementer: pilasters, hovedstæder, konsoller; samt loftsstik og kupler - du kan endda dekorere værelset i antik stil. Således kan de gamle arkitekter i dag nemt blive realiseret ved hjælp af moderne materialer - og ikke importeret, men produceret af en indenlandsk virksomhed.

SOLID loftplade, polystyrenskum C10 / 20 20x20 (2m)

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Det bruges til indretning af boliger og kontorer.

Installation: akrylforsegling polymerklæbemiddel

Tak for din tilbagemelding. Tilbagemelding vil blive tilføjet efter moderering.

Offentliggørelsen af ​​gennemgangen foretages efter forudgående moderering.

Du bliver den første til at forlade en anmeldelse.

Levering med kurer i Moskva

Vilkår for retur og udveksling af varer!

Mulighed 1: Kontant

Mulighed 2: Kontantløse betalinger for juridiske enheder

Loftsplint

Fordele hos fabrikanten Solid

Indenlandske firma "Solid" - lederen på byggemarkedet. Ved hjælp af deres teknologi kan du bygge forskellige genstande, lige fra små havehuse og hytter til store industrielle komplekser. På vores hjemmeside kan du købe loftssprøjtestøbning af deres produktion. Plint Solid og andet byggemateriale bruges ofte i konstruktion på grund af højteknologi og det nyeste udstyr. De er lette, limes bare til væggene og skæres med en almindelig brevpapirkniv. Alle produkter fra denne producent gennemgår streng kvalitetskontrol.

Funktioner sokkel loftindsprøjtning

På vores hjemmeside kan du vælge baseboards af forskellige konfigurationer og typer. Bemærk, at de bedste tekniske egenskaber har sprøjtestøbninger til loftet - de er fremstillet ved metoden til flydende polystyrenmasse. Således deformeres granulerne ikke, og billedet på det bliver tydeligt. Plinth loftindsprøjtning har følgende fordele:

 • pålideligt fastgjort på overfladen;
 • egnet til interiør af forskellige stilarter;
 • har en overkommelig pris.

Bestil loftsplinter på vores hjemmeside "MADEK" og se selv den høje kvalitet af vores produkter!

Loftstativ Fast

Loftsplint er den nemmeste og mest økonomiske måde at hurtigt, billigt og billigt forbedre lærredets udseende, give det et mere elegant og sofistikeret udseende og skjule forskellige defekter og ufuldkommenheder.

Moderne producenter tilbyder et imponerende udvalg af forskellige bundplanker af forskellige materialer, der har en anden farve og form (se billede).

Blandt sådan en række eksisterende produkter er det vigtigt at vælge den mulighed, der perfekt understreger dit interiør og gør lokalet mere attraktivt.

Loftstifterne og andre byggematerialer fra Solid-selskabet har efterhånden stor efterspørgsel. Byggematerialer af høj kvalitet fra indenlandsk produktion produceres under dette mærke i mere end tyve år.

I en så lang periode af sin eksistens har firmaet Solid udvidet sin indflydelsesfelt betydeligt og er populært i dag, ikke kun i vores land, men også i udlandet. Blandt Solid produkterne kan du finde et bredt udvalg af nuværende muligheder for loftplanker, som du hurtigt og nemt kan omdanne interiøret til og gøre loftets design mere komplet og harmonisk.

Installationsfunktioner

På trods af de forskellige modeller af loftsplinter, som Solid tilbyder til sine kunder, har alle de indstillede muligheder fælles installationsfunktioner, som bør overvejes, når loftet udrustes med sådanne detaljer:

 • Enhver nederdel fremstillet under Solid-mærket er ikke kun et designelement, der gør det muligt at dekorere rummet stilfuldt, men et multifunktionelt produkt, der gør det muligt at skjule ikke kun forskellige defekter og overfladefejl, men også elektriske ledninger og anden kommunikation profiler vist på billedet).
 • Installation af Solid Profile er så enkel, at selv en nybegynder, der ikke har stor erfaring og færdigheder i reparation og konstruktion, nemt kan klare det. Det vigtigste er at korrekt trimme delen for at skabe lige og pæne hjørnesamlinger. Til dette anbefales det at anvende tømrermousse. Ved hjælp af dette nyttige værktøj kan du meget hurtigt, hurtigt og præcist klippe profilen i en ønsket vinkel.
 • Størstedelen af ​​sokler fra Solid-selskabet er lavet af højkvalitetsudvidet polystyren. Dette moderne materiale har fremragende præstation: den er praktisk, pålidelig og holdbar. En af hovedegenskaberne i polystyrenskum er plasticitet. En sådan profil kan bøjes i nogen grad uden frygt for at beskadige eller bryde den. Derfor er detaljerne i dette materiale meget bekvem at bruge til udformning af forskellige formede lofter.

I betragtning af alle de ovennævnte funktioner kan du nemt klare installationen af ​​sådanne dele, og resultatet vil helt sikkert tilfredsstille dig ikke kun med det stilfulde udseende, men også med høj kvalitet.

Sokkelloft SOLID C708 / 35

Dette produkt sælges i pakker.

Levering 09/18/2018

Den estimerede værdi af leveringsdatoen i den valgte by

Du kan betale for din bestilling i kontanter eller med kreditkort, når du bestiller eller modtager en ordre.

Loftplinten opfylder 2 vigtige funktioner: Praktisk. Skjulte fejl, mangler (hvis nogen) af rummets geometri og afslut fælles loft / væg. Bestemt nødvendigt.

 • Formål Til loftet
 • Produkttype: Skirting Loft
 • Hvid farve
 • Længde 1,51 mm
 • Materiale Styrofoam
 • SOLID varemærke

Loftplinten har to vigtige funktioner:

Praktisk. Skjulte fejl, mangler (hvis nogen) af rummets geometri og afslut fælles loft / væg. Selvfølgelig et nødvendigt element i interiøret, hvis reparationen blev gjort for hånden, uden brug af fagfolk.

Dekorative. Anvendelsen af ​​loftsplint giver dig mulighed for at give interiøret et færdigt udseende, komplementere designet med stilistisk passende elementer. Så i det klassiske interiør anvendes bundplader med forskellige reliefmønstre, og smalle, lige-skårne baguetter uden mønster er ideelle til højteknologiske eller minimalistiske rum.

Plint "Solid"

Plint "Solid" - en stor budget mulighed for kosmetiske reparationer. Med dette forbrugsmateriale kan du oprette et færdigt interiør uden meget besvær. Soklen er designet til montering i loftet. Det skjuler helt fejlene mellem væggen og flisen. Lavet af polystyrenskum.

Metrisk område er anderledes: 1,5 og 2 meter. Bredden varierer fra 3,5 til 10 centimeter. På grund af de mange designs kan du vælge den perfekte mulighed for ethvert interiør. I tilstedeværelsen af ​​sokler med støbning på kanten i midten på begge kanter. Produktet kræver ikke særlig pleje, tåler tør og våd rengøring. Plinten kan males i alle farver.

Flise, sokkel loft "solid": produkter af indenlandske producenter

Plint til loftet "solid" i indretning

I vores land er der en virksomhed, der siden slutningen af ​​90'erne har skabt dekorative materialer fra polystyren og polyurethan - dette er firmaet "Solid".

Valget af denne fabrikant indeholder forskellige muligheder for produkter fra polymere råmaterialer - såvel som materialer, der anvendes til klæbende loftindretning.

Dette loft fliser "solid", og baseboards, og støbning baseret på polyurethan. Så vil vi tale om sorterne af disse materialer, variationer i deres brug, forestille en video om emnet, tilbyde et par billeder af det påtænkte interiørdesign.

Polystyrenprodukter

Pasta loftet med polymerfliser i mange år holder sin egen popularitet blandt befolkningens brede masser. Dette hjælper ikke kun de demokratiske omkostninger ved materialet, men også evnen til at gøre arbejdet med egne hænder uden at tiltrække håndværkere.

Det er ikke nødvendigt at erhverve dyre værktøjer, specielle viden inden for byggeri og reparation er heller ikke påkrævet, fordi taping af loftet og betragtes som den billigeste efterbehandling.

flise

Loftpanelet "fast" fremstilles både ved ekstruderingsmetoden og injektionsvarianten. Enhver af disse metoder har sine egne fordele. Ekstruderet flise har en lille tykkelse, overfladen er glat eller med en lav relief.

 • Den specielle finish på forsiden af ​​produktet afviser støv og forstyrrer absorptionen af ​​fugt, hvilket betyder, at loftet, der hænger på med sådanne fliser, kan vaskes. Det er også værd at sige, at filmen på flyet giver den en ekstra styrke. En sådan flise, i modsætning til de ekstruderede produkter, kan ikke forkæles, hvis du installerer den.

Ekstruderet loftspanel "fast"

 • Ekstruderede fliser - matte, hvilket er yderst vigtigt for loftets æstetik, fordi glansen straks fører til tanker om materialets polymere udseende. Plusserne af flisen produceret af denne variant indbefatter også geometriske former, der resulterer i, at der ikke opstår huller ved limning.
 • I stedet for råmaterialer til fremstilling af fliser til loftet anvendte polystyren granulater. Når produkterne er lavet, har de nogle løshed og kornstruktur, som kan ses på flyet - sådan flise er tynd og bryder meget let. I ekstruderen smelter råmaterialerne ved høje temperaturer, produkterne kommer ud tæt og stærk.

Fast: Indlægstype af loftflise

 • Det faste panel fremstillet ved ekstrudering er tykkere. Og så det øjeblik, hvor hun har gode varme- og lydisoleringsegenskaber, er det helt logisk. Du kan også sige om injektionsflisen.

Det er mulighed for at støbe og presse smeltede råmaterialer. Dette gør det muligt at forøge tykkelsen af ​​flisen med en størrelsesorden og giver mulighed for at øge dybden af ​​reliefen for at gøre det volumetrisk. Med en lignende flise er det nuværende 3D-loft design sandsynligvis.

sokkel

Skirting samt loftsfliser "solid" er lavet af ekstrudering og injektionsmuligheder. Der er små hvide produkter, der er beregnet til maling, der er laminerede variationer med en færdig ydre belægning.

 • Fabrikanten tilbyder også premiumprodukter fremstillet ved hjælp af en forbedret metode. Overfladen af ​​soklen er dampet, det sker med en perfekt glathed - polystyrenkorn er slet ikke mærkbare, reliefen er beton.
 • Regelmæssige geometriske former til basisplader er endnu større end for fliser, fordi de er et langt materiale. Han er jo forpligtet til at tilslutte sig flyet, ikke kun ved ydersiden, men også ved ansigter, og hvis geometrien er brudt, er det næsten umuligt at forbinde bundpladerne sammen usynlige.

Den accent på loftet lister

 • Premium Solid produkter: Loftplinten har også en specifik elasticitet, som gør det muligt at omgå væg uregelmæssigheder uden at skabe et hul. Det tilsyneladende lille indre fags rolle kan ikke undervurderes.

Skørt til loftet kan ikke altid være ubetydeligt og virker kun for at skjule leddene i loftet og væggene. Det er i designet af den dominerende komponent med fokus på deres egen interessante form og den modsatte farve.

Vi ser en sådan designvariant på eksemplet ovenfra - det er velegnet både til baserede pudsede og for hængende lofter.

Polyuretanprodukter

Anvendelsen af ​​polyurethan i fremstillingen af ​​materialer til dekoration har gjort en naturlig revolution i indretningen. Først og fremmest var disse detaljer om stuccoformning, som tidligere kun var lavet af gips og var et dyrt privilegium af aristokratiske huse.

 • For så vidt angår soklerne formindskede den fantastiske elastik af produkter fremstillet af polyurethan i høj grad opgaven, når de vender mod sfæriske overflader og tillod forskellige mønstre af krøllede lofter. Til dette formål anvendes ikke kun sokler, men også lister med hjørneelementer, der gør det muligt for loftet at være smukt indrammet ikke af samlinger med vægge, men specifikt ved dets område.
 • Der er meget, meget mange standardstørrelser og kombinationer af lister, deres anvendelse er ikke begrænset udelukkende til loftet trim. med lignende succes Det kan være en indramning af malerier, spejle og møbler; grænsen på væggens overflade, monteret på grænsen af ​​2 typer eller farver af dekorative belægninger; dekoration af nicher på overfladen af ​​væg og loft.

Solid: polyurethan loft sok i udsmykningen af ​​coffered loftet

 • I loftsdesignet anvendes lister ikke kun til indramning langs omkredsen, men også for at skabe en lignende kendt type foring, som caissons. Installationsanvisningerne til lister baseret på polyurethan giver ikke meget problemer. Her den mest grundlæggende, at overfladen blev perfekt rengjort og primet og god lim blev brugt til arbejde.
 • Ved hjælp af stucco på basis af polyurethan kan du gøre både interiøret i en moderne stil og indrettet i enhver historisk stil. Begrebet mange historiske stilarter var trods alt baseret på brugen af ​​stucco - det er både imperiet, barok og art deco og klassikerne.

Antik stil med polyuretan dekoration

Fordi i fabrikantens valg er der åbningsrammer; kolonner og deres dele: pilasters, hovedstæder, konsoller; Og endda kupler og loftstik - du kan endda dekorere værelset i den gamle stil. Så de gamle arkitekters ideer er nu meget nemme at implementere ved hjælp af nye materialer - og ikke udenlandske, men produceret af en indenlandsk virksomhed.