Suspenderede lofter (+80 billeder)

Tænker gennem indretningen, husker mange mennesker lofterne som en sidste udvej eller betaler ikke nok opmærksomhed på dette problem ved at vælge den enkleste løsning. Undgå at undervurdere denne del af rummet, fordi den øverste partition kan være en klar accent i rummet, hvilket skaber en interessant sammensætning. Især hvis det er ophængt lofter - en moderne løsning, der forbløffer med en række forskellige designmuligheder.

Hvad er det?

Som navnet antyder, er et ophængt loft en struktur, der er suspenderet fra hovedpartitionen. Gør det af praktiske eller dekorative formål, som fastlagt medlem kan være fremstillet af forskellige materialer, har interessante ikke-standard former, farver og mønstre.

Hvis vi taler om tekniske aspekter, er det hængende loft et rammesystem, som er monteret på basen ved hjælp af suspensioner. Rammer har ofte form af et metalgitter, efter at fastgørelseselementerne vender mod paneler - moduler eller registre.

Suspended konstruktion er egnet til enhver form for lokaler, det vigtigste er at vælge den bedste løsning.

Gipsvægge - en billig, alsidigt materiale, der har en bred variation af former: lige eller bølgede linjer, glatte kurver, krøllet detalje. Sammensætningen er latterligt enkel og indeholder - to ark tykt karton med et gipslag mellem dem.

Kassette-type lofter passer perfekt ind i det moderne interiør. De repræsenterer en slags moduler, der er knyttet til rammen i en given rækkefølge. Derudover kan hvert element i strukturen variere i farve eller overflade, hvilket giver en uendelig række dekorative løsninger. Det eneste negative er den høje pris, som betaler sig med fremragende egenskaber.

Racklofter er velegnet til store rum. Som navnet antyder består de af laths, og i færdig form ligner de en overfladebeklædning med klapbræt. Derudover er de holdbare og pålidelige.

Stræklofter indtager en ledende stilling blandt alle muligheder. De repræsenterer et lærred strækket på en ramme (fra PVC film, stof), som er skåret præcist i henhold til rummets standarder. De kan være matte eller blanke, mønstrede eller monofoniske - du kan tænke på noget.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Derfor anbefales det at tage hensyn til dem, hvis de:

- Renoveret værelse har et ujævnt loft. For eksempel er dette et gammelt hus, hvis udsmykning ikke er i den mest nøjagtige tilstand. Og i stedet for at bruge en masse indsats for at udjævne fejlene, er det ikke bedre at skjule dem? Suspended strukturer håndterer perfekt denne opgave. Derudover vil de hjælpe med at skjule ingeniørkommunikation.

- Designplanen indebærer en original dekorativ løsning i loftets design. Ved hjælp af en suspenderet partition kan du oprette komplekse krøllede eller multi-level kortfattede kompositioner, der belyser forfatterens ethvert indfald.

- Det er nødvendigt at forbedre levevilkårene i lokalet. Suspended lofter har yderligere funktioner, herunder: lyd og varmeisolering, samt fugt modstand. Installation med de krævede egenskaber vil bevare stabile i stuetemperatur, beskytte mod udefra kommende lyde eller ikke passere vand, hvis naboerne ovenfor glemt at slukke for vandhanen.

Suspended konstruktion vil være en fremragende ramme for installation af et komplekst belysningssystem. Derudover er det let at rengøre, og det er nemt at udskifte modulære varer i tilfælde af skade uden at omarbejde hele belægningen.

Desværre er denne type finish ikke egnet til hvert værelse. Små rum vil blive endnu mindre på grund af det falske loft, som vil skære ned højden af ​​væggene i mindst 15-20 cm - og ingen visuel fup er ikke udjævne effekten.

For at være sikker på holdbarhed og styrke af materialer, skal du vælge muligheder med høj ydeevne - og de er normalt dyre. Men hvis du ikke er hæmmet af disse grunde, vil et ophængt loft være en god udsmykning for ethvert rum - det være sig et køkken eller en børnehave.

Suspenderet lofter - foto

Kompetent ind i loftet indvendigt - ikke en nem opgave. Men vi håber, at vores råd og foto-ideer vil skubbe dig til en vellykket løsning!

Falsk loft i køkkenet

De særlige forhold i køkkenet tvinger mig til at udforme loftet omhyggeligt. Dette rum er kendetegnet ved høj luftfugtighed og hyppige temperaturændringer, der påvirker finishen negativt. Det er nødvendigt at dvæle på materialet med succes imod en sådan indvirkning.

Ikke underligt suspenderede lofter er den mest populære type belægning. Dens største fordel i køkkenet er, at det er let at passe på overfladen. Nok til at holde en fugtig klud for at fjerne fedt dråber.

Spændings- eller kassettekonstruktioner har høj fugtbestandighed, hvilket er meget vigtigt for madlavningsområdet. Derudover giver de dig mulighed for at skabe et unikt design, der "glorifies" skønheden af ​​glatte linjer, understreger den installerede lys sammensætning.

Fantastiske glatte overflader, der afspejler rummet og giver indvendig dybde fantastisk i et moderne køkken. Tegning i midten af ​​loftet vil være en klar accent.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Nuværende tendenser i nedhængte lofter

indhold

God dag til alle selvlærte designere! I dag vil jeg fortælle dig en historie, der bekræfter det gamle ordsprog: der er en velsignelse i forklædning.

Sen om aftenen kom min tante. Alt i tårer og på randen af ​​hysteri. Hun vendte tilbage fra landhuset og fandt en lejlighed i fuldstændig uorden - naboerne oversvømmede ovenfra. Næsten før daggry var jeg nødt til at konsolere en dårlig tante, og om morgenen gik vi for at kigge efter reparationsfolk.

- Du ville aldrig have besluttet en større revision, hvis det ikke var for denne hændelse - det var mit hovedargument. - Så lad os ankomme spørgsmålet ansvarligt, vi vil gøre alt på samvittigheden!

Typer og funktioner af et ophængt loft

Det første blev det besluttet at være opmærksom på de nedlagte lofter. Umiddelbart huskede jeg levende billeder fra talrige internetressourcer af designer temaer. Tanten troede naivt, at de blev udført udelukkende fra en særlig film. Vi var nødt til at lytte til et helt foredrag af designeren med henblik på uddannelse.

Faktisk ophængt lofter udfører flere funktioner:

 • oprindelige element i værelse indretningen,
 • metode til maskering af uregelmæssigheder i loftet
 • visuelt rumudvidelsesværktøj
 • beskyttelse mod ekstern støj, dvs. lydisolering.

Moderne byggebranchen tilbyder flere typer lofter. Som regel er disse ret komplicerede strukturer, hvor installationen drejer sig om at vende sig til specialister. Du skal være enig, du kan næsten ikke rette sådan skønhed alene og selv udføre det elektriske ledninger indeni.

Gipsplankloft - rum til designløsninger

Det mest almindelige materiale, der anvendes ved montering af lofter, er gipsplader. Det er relativt billigt, æstetisk tiltalende og pålideligt. Plus - plads til design eksperimenter, fra dette materiale kan du udføre et loft på flere niveauer, som helt forvandler hele interiøret. Ved hjælp af individuelle elementer kan du skabe effekten af ​​zoneinddeling, hvilket er særligt vigtigt i små områder.

At installere falske lofter fra gips er ret svært. Imidlertid passer denne type indretning helt perfekt til enhver stil i det samlede rumdesign. Trenden i de seneste år er en romantisk højdepunkt gemt inde i en gipspladskonstruktion. Sådan belysning skaber en følelse af komfort, du kan eksperimentere med farve, vælge forskellige nuancer fra dagslysets lyse effekt til det bløde dæmpet blåt.

Nye tendenser i loftdesign

Der lægges særlig vægt på et sådant emne som hængende lofter i køkkenet. Her er skønhed naturligvis ikke mindre vigtig end i andre værelser. Alligevel kommer bekvemmeligheden af ​​drift og muligheden for højkvalitetsrensning frem. Hvis du kommer til køkkenet bare for at spise, giver det ingen mening at tænke på materialerne - vælg hvad du vil. Men hvis du ofte laver mad, er det værd at overveje. Støv og fedt deponeres ikke kun på møbler, men også på loftet - det skal helt sikkert tages i betragtning. I moderne køkkener bruger designerne følgende materialer til at afslutte loftet:

 • plast,
 • laminatgulve
 • forstærket gips,
 • aluminium eller stål
 • træ og fiberplader.

Desuden ser sådanne mønstre bare smukke ud, selv om det ved første øjekast ser ud til at de er for massive. For eksempel vil et højteknologisk køkken perfekt suppleres med en sådan loftindretning.

Og for den klassiske version af indretningen vil et sådant stilfuldt tilbud gøre.

Designet bruger flere hævede lofter:

Hvis monotonien keder sig...

Valget af materialer er meget bredt, og beslutningen skal træffes på baggrund af rummets design generelt. For eksempel i stuen, udstyret i retro stil, er det tilladt at kombinere flere typer dekoration - at kombinere moderne plast og vintage træ.

I den rummelige hal med en falsk pejs til brug af miljøvenligt materiale - træ eller dets efterligning i form af pressede fliser

Du kan dekorere loftslofter i hallway-fotoet fra dit hjemarkiv. Dette er en relativt ny trend - billedudskrivning på film, der er limet til et allerede monteret glas eller aluminiumsloft. Mønsteret kan være absolut noget - fra romantiske blomsterprinter til lyse øjeblikke fra dit liv.

Efter at have lært en masse nyt og interessant om udformningen af ​​hævede lofter, gik min tante og jeg til caféen for at tænke på konceptet reparation. Og personligt kunne jeg virkelig godt lide ideen om fotoudskrivning. Jeg venter, pludselig vil naboerne oversvømme mig. Der skal være en grund til en større revision!

Smukke lofter - 120 billeder af de mest interessante designmuligheder

Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge et design til et nyt loft, hvilket materiale der er bedre at bruge, samt du vil lære mange interessante og nyttige ting.

Inden reparationsarbejdet påbegyndes, skal du vælge farveskema i rummet, afslutte alle overflader og ikke glemme omkostningerne, fordi du sammenligner dem i forskellige butikker, du kan spare mange penge.

Loft muligheder

Selvom du beslutter dig for at lave kosmetiske reparationer, vil det helt sikkert starte fra loftet, og det endelige resultat vil afhænge af det. I øjeblikket er der mange typer smukke loftsdesign.

Hans valg afhænger af ejernes ønsker, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Budgetloftet kan simpelthen være malet eller hvidkalket eller dækket af tapet eller skumplader. Den gennemsnitlige pris er et nedhængt loft, og den mest elegante og dyre er et smukt strækloft.

Vi vil forsøge at fortælle mere detaljeret om hver af dem. Nedenfor er forskellige billeder af smukke lofter.

Malet eller hvidkalkede loft

De er blandt de allerførste, besværlige og ret brandede, fordi mange ved, hvor svært det er at vaske alt rundt efter hvidvaskning. Det er stadig ikke meget nemt at gøre hele overfladen helt flad og glat.

Men hvis du ser på prisen, så er dette den billigst mulige reparationsmulighed. Og man kan ikke være enig i, at det endelige resultat ser rent og behageligt ud. Desuden kan lysfarven blive tonet.

Baggrund på loftet

Dette er ikke så markant som den tidligere type reparation, så det samme budget, hvis vi sammenligner det med de andre. Baggrunde i loftet kan sidde fast i forskellige udgaver i farve og mønster.

Specielt designet væske tapet, de holder lang tid det oprindelige udseende, men badet og køkkenet til dem er kontraindiceret. Den eneste ulempe ved denne efterbehandlingsmetode kan være loftets ujævnhed, det vil skabe ulejlighed ved lime.

Styrofoamplader på loftet

De ligner den tidligere metode. Forskellene er i materialet og pladernes evne til at udjævne loftets uregelmæssigheder. Og de er mere modstandsdygtige over for fugt.

Plastpaneler

PVC-paneler er en god mulighed for loftet, fordi de har mange fordele: holdbarhed, holdbarhed, lydisolering, fugtmodstand og varmebestandighed. Dette gør det muligt at bruge LED- og halogenlamper. Panelerne glatter ud ujævne overflader, og de er ikke så dyre.

Gipsplader lofter

Dette er et af budgettet og universelle måder at afslutte. Kun der er en stor ulempe, dette materiale er bange for fugt, så det er ikke acceptabelt for et bad.

Fordele:

 • Velegnet til en lang række overflader;
 • Skjuler alle fejlene;
 • Giver et glat og glat resultat
 • Kan skabe et loft på flere niveauer;
 • Involver indlejrede systemer;
 • Varmeisoleringsmateriale;
 • sikker;
 • Varmebestandigt;
 • Nok budget.

Før installationen skal du lave en ramme, og derefter installere paneler. En af de ulemper er et lille tab i højden. Men takket være dette vil der være et glimrende og smukt loft på værelset.

nedhængt loft

De er lavet af DWH og MDF, meget holdbare og sikre, mens de ikke er bange for fugt. Resultatet bliver det smukkeste loft.

Suspenderede lofter

Dette er en meget populær måde at færdiggøre og med en gennemsnitlig prispolitik. De er monteret på en indbygget ramme. Suspenderede lofter skjuler alle unødvendige fejl. Der er følgende typer:

 • Kassettelofter - meget nem at bruge, bruges på offentlige steder.
 • Armstrong type er en billig mulighed for dota og andre lokaler.
 • Racklofter - lige så nem at vedligeholde, holdbare.
 • Spejllofter - Visuelt udvid rummet, øg lysflowet.

Smukt loft design kan opnås på grund af den suspenderede udsigt.

Strekak

Disse er fashionable lofter. De ser meget elegante og elegante ud.

 • De gemmer alle mulige fejl;
 • Hold en stor nok vægt, hvis du pludselig oversvømmes;
 • Har et varieret design.

Og selvfølgelig er ulemperne:

 • Høj pris;
 • De installerer dem ikke selv;
 • Let beskadiget af skarpe instrumenter.

Lofter til bestemte værelser

Stue

For dette rum vil de fleste arter passe, de vil skabe den nødvendige hygge og komfort.

For et lille område er et spejl et passende, det billigste er tapet, og tværtimod er det stræk.

soveværelse

Her som i stuen vil nogen af ​​mulighederne gøre, kun for at det ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv.

køkken

Her er det nødvendigt at tage hensyn til konstant fordampning og temperaturændring. De mest succesfulde materialer vil være PVC og polystyren fliser, samt suspenderede og suspenderede lofter.

badeværelse

Her er det som i køkkenet vigtigt at tage højde for alle eksterne faktorer, og derfor er de mest egnede dem suspenderede rack og spejl. Og selvfølgelig spændingen.

Moderne præferencer

Anbefalinger fra eksperter, når man opretter et smukt loft:

 • Lys farver udvider rummet, så du vælger et mønster, gør ikke værelset smagfuldt, men læg det på en lille overflade.
 • Multi-niveau lofter hjælper med at opdele rummet i zoner.
 • Glatte og spejlflader vil skabe en 3D-effekt.
 • Visuelt øge højden på gipspladens loftslys nuancer.
 • Loftene foret med træ vil skabe et naturligt og behageligt interiør.
 • Glatte vægge i badet ser godt ud med et matteret loft.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig, når du vælger det rigtige udseende og smukke design af loftet.

Smukke moderne stræklofter i 2018: 4 mode ideer

For at lave et stilfuldt loft er det nødvendigt at blive fortrolig med modetrendsne i 2018. I 2018 vil de forskellige former for teksturer blive betragtet som populære stræklofter. Inden montagearbejde påbegyndes, anbefales ejere at gøre sig bekendt med mulighederne for moderne design til loftet, samt at bruge råd fra erfarne reparatører.

Moderne løsninger: lofter i loftet

Hvis du skal passe på installationen i et fashionabelt loft, er det bedre at bygge videre på nedenstående teksturer.

Stretchloft vil give interiøret nye farver og gøre lokalet mere behageligt.

matteret

Der er ingen glans eller blænding. Yderfladen ligner den traditionelle hvidvaskning. Denne mulighed er fantastisk til store værelser, og uanset i hvilken stil rummet er indrettet. På grund af sin neutralitet ser de dumme lofter altid godt ud. Det er vigtigt! Hvis du vælger at installere et matte loft, anbefales det at supplere designet med kraftig belysning, fordi belægningen ikke er i stand til at reflektere lys.

blank

Ved hjælp af PVC-film med overflødig overflade er det muligt at visuelt gøre rummet større. Denne belægning er karakteriseret ved vandmodstand og antifungal virkning. Når du vælger en sådan faktura, kan du oprette usædvanlige ideer om strukturer på flere niveauer.

klud

Til loftet anvendes stoffer med forøget styrke, som nødvendigvis behandles med polymerer. Loftet modstår temperatur ekstremer, samt forskellige skader, og derfor betragtes som holdbare.

Når du vælger et strækloft, bør du overveje designet af rummet.

satin

Loftene er polerede og skinnende. Tekstilerne af disse lærred ligner satinmateriale, dermed navnet.

Ud over det korrekte valg af loftets tekstur skal du være opmærksom på valget af den aktuelle farvepalette. I 2018 vil lysstyrke og naturlig natur være moden. Derfor bør i stedet for tunge eller kolde toner foretrækkes lys nuancer.

For ikke at forveksle med tonen er det vigtigt at huske, at jo mindre naturligt lys i et rum, jo ​​blødere loftets farve.

Teknologisk installation af moderne stræklofter

Stræklofter anses for at være en af ​​de mest interessante måder at designe et værelse på. Loftbeklædningen skal strækkes på specielle fastgørelsesstrimler, som efterfølgende fastgøres til væggene. Denne teknologi gør det muligt for et kontinuerligt lærred at tegne et areal på over 40 m 2.

Moderne spændingsstrukturer kan have forskellige former (firkantet, polygonalt eller rundt). Derfor, når man installerer sådanne lofter, bruger erfarne håndværkere et harpoon eller bezgarpunnuyu system. Den første fastgørelsesmetode er kendetegnet ved brugen af ​​harpoonfastgørelser i form af blød plast, der strækkes langs hele banens omkreds.

Det vil ikke være svært at installere et strækloft, det vigtigste er at vælge materialer af høj kvalitet til reparation.

For at installere et standardstrækloft anbefales det at forberede materialer til installation på forhånd:

 • Vinyl film af den rigtige størrelse;
 • Aluminiumprofil samt montageblad;
 • Du vil også have brug for en dekorativ overlejring, niveau og gasbrænder.

Med niveauet skal du indstille rammen. Standardafstanden fra filmen til overlapning er 3,5 cm. Men hvis det er planlagt at supplere designet med lamper, anbefales det at lave en lagre på 7 cm.

Dernæst skal du opvarme filmen og fylde den med et profilblad i profilen. Den sidste fase af arbejdet er installation af et dekorativt foring, der er nødvendigt for at skjule sporet i profilen. Resultatet af det beskrevne arbejde vil være et perfekt fladt loft.

Stretch loft stilarter: nye 2018

I øjeblikket anses de mest populære muligheder for hævede lofter for at være kendt for mange stilarter. Derfor anbefaler designere at bruge gennemprøvede løsninger til at færdiggøre loftet i 2018.

Der er mange muligheder for stretchlofter, som du kan vælge efter eget valg.

De mest relevante stilarter af spændingsstrukturer betragtes som vejledningen nedenfor.

Provence

Eksternt er dette loft ikke slående, men det ser dyrt ud. At skabe det ved hjælp af naturlige materialer. Når du vælger en farvepalet, bør du give præference til bløde nuancer. For at kunne fremhæve stilen kan du komplementere sammensætningen med specielle dekorative revner.

Stilen er kendetegnet ved en kombination af, hvad der synes uforeneligt (originalitet plus enkelhed, eller anvendelighed plus uagtsomhed). At indføre strenghed i designet bør tage sig af installationen af ​​lygter.

Stilfuldt indrett loftet i stil med et loft ved hjælp af spotlights

Højteknologi

Når du har valgt denne mulighed, skal du passe på, at loftet er helt sikkert glat og meget glat. Det er med overholdelse af denne stil, at det er vigtigt at arrangere belysningen mest fordelagtigt. Den højteknologiske stil har iboende symmetri samt kontrast.

En forudsætning for installationen af ​​spændevævet i 2018 er ikke valget af den mest populære mulighed, men skabelsen af ​​en harmonisk kombination af loftet med det omgivende interiør.

Moderigtige nye stræklofter (foto)

Moderigtige lofter i 2018 er repræsenteret af en række forskellige designmuligheder. Det kan være et klassisk design, der bringer ind i rummet en hyggelig og afslappende atmosfære. Eller udførelsen af ​​usædvanlige og helt nye design ideer.

Lette og stilfulde strækflader er meget populære for lofter.

Populære nyheder i 2018 er:

 1. Stigende lofter. På grund af det faktum, at i designet af kanten af ​​lærredet ikke rører væggene, skabes en illusion af "flydende". Denne mulighed er velegnet til værelser med et lille område, især hvis LED-belysning bruges. Og det er ikke nødvendigt at være begrænset til fire vægge, det vil sige loftet kan have nogen form. Men vurderinger af designere viser, at det er bedre at bruge koncise design. Flydende lofter vil være en god løsning for ejere, der ikke kan lide multi-level design.
 2. Glødende. Ligner loftet karakteristisk for oprettelsen af ​​lysende lærred. Og de kan leveres med belysning på alle områder af en film. Det vil sige ved at anvende en ensartet fordeling af LED-strimler, er det muligt at opnå en vellykket lysfordeling. Farven på loftbelysningen kan være enhver.
 3. Med fotoudskrivning. I 2018 vil brugen af ​​widescreen-billeder være populær. Ved hjælp af et specialtryk er det muligt at anvende forskellige mønstre på stræk lærredet. Og foruden den stilfulde dekoration hjælper denne mulighed med at udvide rummet eller udføre en spektakulær zoneinddeling af rummet. En sådan nyhed passer perfekt til enhver stil.

Stræklofter (video)

Det skal huskes, at moderne stræklofter ikke kun er en overkommelig finish, de kan effektivt omdanne rummet. Men glem ikke de nyttige designanbefalinger og overholdelse af teknologi til installationsdesign. Derudover er det vigtigt at overveje indretningens indretning.

Moderne lofter

Det moderne loft er et fuldt udbygget element, centrum og accent af indretningen af ​​rummet. Moderne teknologier giver plads til ejerne af lejligheden og er i stand til at gøre loftet til et ægte stykke designkunst. I øjeblikket er der mange materialer, der giver dig mulighed for at arrangere loftet i overensstemmelse med deres smag og til en rimelig pris for forskellige kategorier af befolkningen.

Grundlæggende regler for loftdesign

Valget af loftdækning er direkte afhængig af rummets tekniske karakteristika og dets funktionelle formål. Når du vælger en indretning til loftdesign, skal du overholde følgende regler.

 1. I lave værelser skal loftet vælges i lyse farver. Materialet skal have en reflekterende effekt. En sådan teknik vil skabe et indtryk af dybde og udvidelse af rummet. Dybdebelysning kan opnås ved at anvende et blankt materiale til loftet, hvor rummet vil blive afspejlet.

Suspended ceiling design

Usædvanligt loft

Moderne to-niveau stretch loft

Design lejlighed i en moderne stil

Ceiling trim grupper

Alle materialer til loftindretning kan opdeles i to typer:

 • simpelt, anvendt på bunden af ​​loftet selv;
 • kompleks, ved hjælp af yderligere strukturer til installation af belægningen.

Når man bruger den første gruppe af materialer, er valg af herrer lille. Belægningen påføres overfladen eller limes til den. I andet tilfælde er sorten af ​​finish meget. Det bruger forskellige materialer og metoder til deres vedhæftning til loftet med evnen til at skabe multi-tiered strukturer af forskellige former. En yderligere udsmykning af sådanne lofter er en række lys.

Soveværelse design i orientalsk stil

Enkle loftsdæksler

Hvis rummet er for lavt til loftet, vil det mest egnede til designet være enkle måder at efterbehandle direkte på loftfliserne. Før påføring af en sådan belægning skal loftet være forberedt, da eventuelle uregelmæssigheder vil være tydelige og ødelægge udseendet af den påførte belægning. Selv under et tykt lag af maling eller hvidvask, vil alle revner og riller på loftet blive synlige. Omhyggelig forberedelse af belægningen forhindrer flakning af maling eller hvidvaskning fra overfladen.

Maling eller hvidvaskning

Traditionelle og retfærdige budgetmuligheder afsluttes. Det udføres af specielle sammensætninger - akryl eller vandbaseret maling med tilsætning af forskellige farver. Ulempen ved denne finish er forureningen af ​​rummet under drift, da malingen sprøjtes og spildes under påføringen.

Pink malet loft

For lige anvendelse skal du have nogle færdigheder, da grimme striber og striber kan danne sig. Så arbejdet efter tørring bliver nødt til at gøre om. Ideelt er maling eller hvidvask på loftet påført i to lag, der arbejder med en børste eller rulle i forskellige retninger. Et simpelt malet loft, dekoreret på omkredsen med plastik, gips eller trækorn, ser pæne og stilfulde ud, mens fremstillingen bliver helt dyr.

Loft maleri ordning

Rulleens retning, når man maler loftet

Hvis du bevæger dig væk fra det traditionelle målmalede eller blegede loft, kan du sætte det på en række tegninger og mønstre. Dette gøres ved hjælp af en speciel stencil, som kan laves uafhængigt eller købes på specialiserede forretninger. Tegning kan påføres over hele overfladen, omkredsen, hjørnerne eller omkring lysekronen. Sådanne dekorationer vil give et simpelt loft originalitet.

Tip! Ujævnt loft er bedre at dække med matt maling, da det blanke vil afsløre selv de mindste fejl i belægningen. Til maling er det bedre at bruge en rulle, fordi penslen skaber grimme striber, der vil drastisk skille sig ud, når de tørres.

Temaet for billedet vil fremhæve rummets funktion.

 1. Køkkenet skildrer stadig liv fra fødevarer og blomster, frugter.
 2. På badeværelset - havskaller, en bølge, en flod, et vandfald.
 3. Planteskolen er dekoreret med tegninger af tegneserie- og eventyrkarakterer, legetøj.
 4. For stuen passer til billeder af blomster, fugle, dyr
 5. For ethvert rum relevante geometriske og abstrakte kompositioner.

Loftmaleri med airbrush

Stencil tegning med minimal kunstneriske færdigheder kan anvendes til loftet selv. Et passende mønster udskrives på printeren, overføres til et tykt pap og udskæres. Klar stencil tæt presset til loftet, fastgjort med tape og dækket af maling med pensel eller rulle.

Tegning billedet på loftet ved hjælp af en stencil

Stencil tegning på loftet

Tip! For at anvende maling til loftet ved hjælp af en stencil, er det praktisk at bruge en svamp.

Stencil tegning

Hvordan male loftet i lejligheden - maleri teknologi

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner om at male loftet og tip om valg af den rigtige maling! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man blæser loftet.

Decoupage og stucco

Prægede elementer fastgjort til et bleget eller malet loft vil give det raffinement og originalitet. Færdiglavede dekorationer af polyurethanskum, skumplast, træ, gips af forskellige former er bredt repræsenteret i detailkæder.

Stucco på loftet

Gips stuck på loftet

Kompetent lignende styk dekorerer ikke kun lofter, men gør dem også højere

Ved hjælp af stucco elementer kan du lave en roset til en lysekrone eller perimeter dekoration. Forskellige lister vil hjælpe med at adskille rumområderne.

Typer af loftstik

Elementer af decoupage og stucco fastgjort til den malede eller blegede overflade med lim. De kan males for at matche hele loftet eller i kontrastfarver. Strukturelementerne dækket med gylden maling ser imponerende ud. Mest af alt er de velegnet til klassisk interiør.

Monteringsvejledning til gipslister på loftet i billeder

Stucco på loftet

Traditionelt er stucco på loftet lavet af gips. Komplekse stuccoelementer støbes ved anvendelse af forme og er fastgjort til overfladen efter størkning. Enkle dele kan laves lokalt ved hjælp af en skabelon. Mere detaljeret - her.

Ceiling Baggrund

Den bedste mulighed for loftet er glasvægspapir, som er præget af høj styrke og miljøvenlighed. Et bredt udvalg af teksturer og farver i wallpapers giver dig mulighed for at realisere mange design ideer indendørs. En interessant mulighed er en kombination af klisterpapir med strukturer lavet af gipsplader.

Baggrund på loftet

Modetrends: mønstret tapet på loftet

Ulempen ved sådanne lofter er deres skrøbelighed, fordi de hurtigt falmer, bliver beskidte. Som en mulighed - du kan bruge tapet til maling, så belægningen kan opdateres flere gange uden en komplet udskiftning. Den gennemsnitlige levetid for et sådant loft er 5 år.

Glasfiber til maling

Flydende tapet på loftet

Innovation i materialer til afslutning af lofterne er flydende tapet. De består af lim med indførelsen af ​​cellulosekerner, farvestoffer og forskellige dekorative additiver. Sammensætningen anbringes direkte på overfladen af ​​loftfliserne. Efterfølgende eksfolierer ikke, i modsætning til den rullede tapet.

Sådan limes tapet på loftet

Anvendelse af flydende tapet på loftet

Loftfliser

Tile - den mest acceptable variant af den oprindelige og selvinstallation af loftbelægning. Den moderne industri tilbyder en bred vifte af loftplader af forskellige materialer og teksturer.

Keramiske fliser på loftet

 1. Spejl - med en speciel belægning på overfladen.
 2. Lamineret - med efterbehandling under stof, træ, sten, keramik. Sådanne fliser kan være glatte og dekorative prægede.
 3. Trykt - lavet i form af simple eller figurer.
 4. Cast - fra udvidet polystyren.

Sømløse skumfliser på loftet

Spejlfliser i loftet

Loftfliser i køkkenet

Fliser er billige og nemme at installere. Fastgøres direkte til loftpladen med en speciel lim. Flisen er praktisk og holdbar, nem at rengøre. Valget af teksturer af loftfliser er ret varieret, det kan være glat og med konvekse mønstre. Ulempen ved flisen er dens ustabilitet til høje temperaturer.

Sådan limes fliser på loftet

For at arbejdet skal udføres kvalitativt, er det ikke nok at vælge en smuk og egnet flise, du har også brug for en række værktøjer og materialer til lægning, hvis valg er også en god ide, så du ikke behøver at omsætte eller genindstille alt. Læs mere i denne artikel.

gips

Samtidig udjævning og udsmykning taket vil hjælpe med at anvende dekorative gips på den. Der er muligheder for gips af forskellige nuancer af marmor, granit, perlemor. Dekorative gips kan let påføres overfladen uden forudgående justering, reducerer ikke loftets højde.

Venetian gips køkken loft

Korrekt udvalgt dekorativt gips i loftet hjælper med at give indre af rummet en unik stil og elegance.

Ulempen ved denne mulighed er risikoen for revnedannelse under bygningens krympning og pludselige ændringer i temperatur og fugtighed. Derudover kræver anvendelsen af ​​gips brug af faglige færdigheder, så du må muligvis bruge tjenester fra mastere og betale for deres arbejde.

Tekstur af dekorative gips til loftet

Sofistikeret loftsdesign

Denne type finish omfatter alle muligheder, der kræver installation af ekstra rammer til installation af loftsbeklædning. Sådanne konstruktioner vil blive bedre kaldt loftsystemer, da de omfatter rammen, belægningsmaterialet og belysningselementerne. Det er ikke nemt at installere loftet på egen hånd, da det kræver brug af specielle teknologier og specialværktøjer.

Loftsystemer er mest efterspurgte i det moderne design af loftet, fordi de skaber mange muligheder for at oversætte idéer fra designere.

Efter type monteringsloft er opdelinger inddelt i:

Suspenderede lofter

Udformningen af ​​hævede lofter består af metalskinner fastgjort til loftets overflade, hvorpå belægningerne på belægningen er monteret. Ark er paneler, kassetter, lameller, moduler af celler, MDF eller spånplader med en anden belægning.

Eksempel loftslayout

Gipsplankloft

Suspenderet loft kan være fast og bestå af store plader, der helt dækker overfladen. Ark skæres i overensstemmelse med rummets størrelse og form og fastgøres til skinnes hængende system.

Ved hjælp af arkmateriale er der skabt flerniveaustrukturer med forskellige belysningsvarianter. Mellem hovedloftet og ophængt er der plads, hvor du kan skjule forskellige ventilationsrør, ledninger mv.

Belægningen af ​​forskellige moduler er monteret på samme måde, men i modsætning til den tidligere version er den samlet fra små elementer.

Moderne kassette loft

Moduler kan være af følgende typer:

Materialet til fremstilling af moduler er gipsvæg, plastik, glas, spejle, træ, metal.

Cassette Ceiling Caveen

Utroligt smukke rack Art Nouveau loft

Falsk loft Grilyato i lejligheden

Fordelen ved denne mulighed er evnen til at erstatte enhver del i tilfælde af skade. Der er også mulighed for fuldstændig udskiftning af belægningen med andre moduler ved hjælp af den færdige ramme. En sådan metode reducerer omkostningerne ved reparationsstrøm, hvis det er nødvendigt.

Armstrong hævet loft

Armstrong loftinstallation

Afhængigt loft gør det selv

Når du kommer fra navnet, kan du straks forstå, at et hængende loft er et specielt design, der lægger sig til loftet og udfører forskellige funktioner, for det meste dekorative, selvfølgelig. Læs mere om installation her.

nedhængt loft

Lavet af gipsvæg, spånplader, fiberplade, MDF, monteret på beklædningen. Denne billige mulighed vil bidrage til at legitimere forskellige ideer fra designere, samt skjule ujævnheden af ​​belægningen og lægge ledninger, rør osv. Inde. Det falske loft kan være på flere niveauer. Når det bruges til arkivering af udskårne dæk, kan du gøre rummet til et kunstværk.

Opvarmet loft enhed

Suspended kaisson loft

Skåret loft giver rummet lyshed, luftighed. Hvis de placeres under sådanne dæklampe, skaber en spektakulær skyggeeffekt, hvilket giver rummet et mysterium, intimitet.

Stræklofter

Stretch Loft - Dette er et specielt lærred, monteret på en ramme, der er monteret rundt om rummet. En særlig ramme er fastgjort til væggene omkring omkredsen, så lærredet strækkes på den. Teknologi installation ligner spændingen af ​​malerier til malerier på en ramme.

Phased installation af hævede lofter

Materiale til hængende loft er der følgende typer:

 • PVC film;
 • polyesterstof.

Materialet er kendetegnet ved en række forskellige farver og muligheder for anvendelse på lærredstegningerne. Streklofter giver dig mulighed for at kombinere forskellige farver for at opdele rummet i zoner, anvende fotografiske mønstre og forskellige mønstre til lærredet.

Fotoprint på strækloftet

En af de mest moderne muligheder er et gennemskinneligt loft med belysning af forskellige farver placeret indeni. Gennemsigtigt loft giver dig mulighed for at give dybden af ​​overfladen for at skabe indtryk af et vindue i loftet.

Gennemsigtig loft skaber frostet glas effekt

Multi-niveau hævet loft

Det giver dig mulighed for at lave forskellige lige og buede former i loftet og kombinere forskellige teksturer og farver i finishen. Effektivt komplementere de forskellige niveauer af forskellige belysningsmuligheder. Mønstre og mønstre kan indarbejdes i dele af et sådant loft.

Multi-niveau hævet loft

Multi-level stretch lofter

For sådanne strukturer er tilstrækkelig stor størrelse og højde af rummet nødvendige. Men selv et ikke-meget højt forudsat multi-level loft er i stand til at "trække ud" på grund af dybdeffekten.

Stretched buet lofter

Hvordan man laver stræklofter

De særlige egenskaber ved fremstilling af strækloftet er først og fremmest interessante for dem, der planlægger at udføre reparationer og forny loftsbeklædningen. For at vælge det rigtige lærred skal du vide om dets sorter og produktionsmetoder samt installationsteknologien.

Kunstnerisk loft

Det er skabt ved hjælp af kunstmaleri eller fotoudskrivning på stof. Dette er en mulighed for at give værelset en unik og speciel smuk, da der absolut kan bruges et billede på materialet, afhængigt af rummets stil og ejerens smag.

Kunst loftmaleri

Kunstlisten anvendes mest på stræklofter. Til dette formål anvendes en klud, hvor billedet er forudpåført. Dette er en af ​​de dyreste typer af loftsbeklædning, da sådan udsmykning er eksklusiv, og ikke hver mester kan udføre det.

Stræklofter med fotoudskrivning

3D loft

Den mest moderne type dekoration - hængende loft med et 3D-mønster. Til tegningen anvendes geometriske figurer med baggrundsbelysning og forskellige billeder. På loftet er der skabt billeder af en overskyet stjernehimmel, makrobilleder af blomster og dyr sættes på og abstrakte tegninger bestående af geometriske former anvendes.

Stræklofter med 3D fotoudskrivning

Ved hjælp af 3D-billeder ændres formen af ​​loftet faktisk, og der opstår usædvanlige effekter. Wave-lignende mønstre bidrager til visuelt at udvide smalle og lange værelser, tregner og kegler i midten af ​​loftet for at fremhæve lampens skønhed og "hæve" loftet, buede mønstre giver loftdybden.

Stretchloft med meget realistisk 3D-udskrivning

Sammenligningsegenskaber ved loftbelægninger

Ethvert loft har sine fordele og ulemper. Efter at have analyseret dem kan du vælge den mest egnede indstilling, der giver dig mulighed for at opretholde kvaliteten og det attraktive udseende af det skabte interiør.

Tabel. Fordele og ulemper ved moderne typer lofter.