Detaljer om lodning af stræklofter

Smukt og let at bruge loft er ikke så svært at lave som det ser ud ved første øjekast. Det er nok bare at studere moderne materialer og stoppe valget på den bedste mulighed for dig. En populær mulighed er en strakt lærred, som er præget af en stor farvepalet og muligheden for trykning, kompatibilitet med forskellige dekorationer og nem installation.

Hvis du ikke ønsker en simpel monofonisk belægning, kan du lave et strækloft i to farver, og vi vil vise dig fotos af de bedste kombinationer yderligere, der vil være mange af dem.

I det indre af stuen

Tofarvet lærred bruges ofte til udsmykning af værelser: det hjælper med at visuelt zone et værelse, og med den rigtige kombination af farver gør den mere rummelig.

To-niveau lofter ser godt ud, hvor den grundlæggende tone duplikerer skyggen af ​​møbler. Du kan bruge en gennemprøvet kombination af lilla og hvide - en stilfuld indstilling, der giver dig et væld af opfriskninger på værelset.

I dette tilfælde er møblerne bedre at vælge lilla toner, og gøre væggene hvide - tofarvet design af værelset ser smukt og usædvanligt ud.

Den klassiske kombination af sort-hvid er også velegnet - det ser bedre ud på en enkeltfarvet belægning. I dette tilfælde skal du sørge for at spidsen blev lavet omhyggeligt - nogen af ​​dens fejl er slående og lidt ødelægge webens endelige udseende.

Et sådant design som på billedet er ideelt til en stue i højteknologisk stil.

Hvis den tidligere version virker kedelig for dig - kombinere hvid med lyse farver, for eksempel orange.

Vigtigt: Sørg for at møblerne er i overensstemmelse med den valgte skygge! Til dette er det bedre at bruge farve matchende bord eller konsultere designerne. Forresten, skal du sørge for at se et stort udvalg af stræklofter i stuen. Der er snesevis af seje eksempler, ikke kun tofarvede.

I det indre af soveværelset

Afhængigt af hvilken effekt du vil have, når du reparerer et soveværelse, skal du bruge forskellige farver. Lad os se mere?

Stretch loft med gipspladen indsats hjælper med at adskille soveområdet fra resten af ​​rummet - det er funktionelt, og med det rigtige design er meget smukt. Det gør det også muligt at skelne mellem farver, fremhæve kontrast af teksturer, samt indbygge spotlights. På den anden side vil udvælgelsen af ​​delikate farver ikke gøre overgangen for abrupt.

Beige og hvidt hængende loft med skjult belysning er velegnet til små soveværelser: det vil gøre dem mærkbart mere rummelige og lettere. Derfor, hvis rummet ikke afviger i størrelse, og vinduerne vender mod nord, anbefaler vi at du forsøger denne indstilling.

Spike to farver strække loft i dette billede ser ret modig ud: en kombination af pink og gul usædvanlig modtagelse. Du skal købe de rigtige møbler og tekstiler. Men hvis du kan lide lyse løsninger, prøv det! Vi er sikre på, at du vil kunne lide resultatet.

På samme måde kan du vælge andre kontrastfarver: det vigtigste er, at de kombinerer med hinanden. Stadig lys rød med grøn - ikke det bedste valg til soveværelset.

I køkkenets indre

Til køkken to-farve stretch lofter - faktisk skal-hev.

Hvis i din studio lejlighed, i stedet for et fuldt udstyret køkken, er der kun et køkkenhjørne - vælg det med en farveindsats. Det røde og hvide loft ser godt ud selv i små værelser. Lyse farver tilføjer visuelt en smule manglende plads, især hvis du vælger en blank struktur.

Hvidt og gråt enkelt-niveau lærred egnet til rummelige, lyse værelser. Manglen på skarp kontrast er diskret og elegant. Forresten kan du eksperimentere med materialet - lav en del blank og den anden del matte.

Pick up loftet, som vil være i harmoni med køkkenet sæt og forklæde, så værelset var indrettet i samme stil.

For eksempel er et hvidt lærred med røde indlæg velegnet til de relevante møbler, men i en anden sammenhæng kan det virke overdrevent lyst.

I det indre af børnehaven

Designet af børneværelset har altid været præget af et mindre antal konventioner: en kombination af farver, tegninger, et stort antal tematiske indretninger. Det samme gælder for lofter, hvor der anvendes 2 farver: Du kan tillade løsninger, der er for dristige for resten af ​​lejligheden.

Smukt ser ud af et hjørne af strålerne, for eksempel hvid og blå. For at supplere effekten af ​​den kosmiske krop, skal du installere en gipspladeindsats i form af en afrundet trekant i dette hjørne. Hvis det ønskes, kan det belyst indefra - det ser ud til at være flydende i luften.

Salat-hvide blomster på et to-niveau loft vil blive suppleret godt af små grønne lamper: de vil understrege baggrundens hvidhed i harmoni med spændingsindsatsen. Vælg en sjov krøllet lysekrone, der vil skabe en færdig sammensætning.

Den blå indsats på det hvide loft kan variere ikke kun i farve. Prøv at arrangere et stykke af den virkelige stjerneklar himmel - både børn og ældre børn vil være glade for en sådan beslutning. Vær ikke bange for at eksperimentere: en halvmåneformet lysekrone eller gipspladeskyer vil fuldføre billedet.

I det indre af badeværelset

Kombinationen af ​​hvid og beige er en klassiker og kendt for mange muligheder for at dekorere loftet på badeværelset. Denne belægning er velegnet til små værelser: lyse farver gør dem mere rummelige. Vælg en blank struktur for at forbedre effekten.

Hvis du vil tilføje farver, skal du stoppe valget på et andet design - for eksempel hvid med rød. Tilsvarende fliser, smukt reflekteret i det næsten spejlagtige lærred, hjælper med at tilføje plads til værelset. Sandt nok er denne løsning ikke egnet for alle: For lyse farver i et lille rum kan trætte øjnene.

For nylig er usædvanlige kombinationer kommet i mode - lys gul og sort ser meget imponerende ud. Det er sandt, at hvidt VVS i dette tilfælde skal opgives - det er usandsynligt, at det er passende.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge begge farver i lige store mængder - en lys midt og mørk ydre striber ser smuk ud i et lille rum. Pas på god belysning: Sådanne toner kan lidt skjule lyset, hvilket gør rummet visuelt mørkere, end det faktisk er.

På indersiden af ​​kontoret

Traditionelt bruges til værelset diskrete farver: dem, der ikke vil distrahere fra arbejde. Men det betyder ikke, at du bliver nødt til at være begrænset til beige eller brun monofonisk lærred. Den rigtige kombination er altid passende. Bekræft dette ved at se på de følgende fotos.

Det beige-sorte loft ser ret strenge ud, men det ser mere oprindeligt ud end den sædvanlige kombination af sort og hvid. Det vil ikke være svært at vælge møbler til en sådan belægning, og udseendet er bestemt værd at have en høj rating.

Psykologer mener, at blå hjælper med at fokusere. Brug det! Den baggrundsbelyste matblå indsats er en fantastisk måde at opleve det hvide loft på lidt.

Forresten kan svejsede lofter visuelt fortsætte i væggene - så rummet vil virke meget større. Bare hente gulvet for at matche en af ​​farverne i loftet og bruge tynde, næsten usynlige basisplader. På kontoret ser denne løsning på passende måde, samtidig med at du kan flytte væk fra standard business room design.

I det indre af korridoren

Gangen betragtes som værende et af de sværeste værelser til designerrenovering - det er sjældent at finde et værelse med den rigtige konfiguration. Korrekt valg af farver hjælper med at visuelt justere korridoren.

Hvis du er heldig med en stor, firkantet gang - installer et tofarvet svejset skråt loft. For eksempel hvid med brun. Denne kombination er velegnet klassisk interiør og understreger rummets rummelighed.

En rød stretch lærred med en to-niveau gipspladen indsats passer til et langstrakt rum. Ser smukke bølgete indstilling. Derudover vil det tilføje det manglende volumen.

Hvis du vil have en lys korridor, prøv at kombinere hvid eller beige med en blød lyserød farve. For værelser med lave vægge er det bedre at vælge et enkelt niveau valg - takket være denne kombination af farver vil det gøre dem højere.

Indsætte en anden nuance er ikke nødvendig for at lave et stykke - i korridoren vil kaffe glatte firkanter se godt ud. Skyggen afhænger imidlertid af rummets overordnede design.

For at få et værelse til at se harmonisk ud, brug ikke mere end tre primære farver i interiøret. Vi er sikre på, at den samling, vi samler, vil hjælpe dig med at gøre dit valg!

Forresten er her et godt udvalg af farvede stræklofter i forskellige nuancer samt en række designer tips.

Stræklofter - lodning, funktioner i svejsede stoffer

Sammen med monokrom-løsninger anvendes stilfulde og originale kombinationer i stigende grad i designet af loftoverfladen. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at gøre overfladen unødigt varieret: Et lignende resultat kan implementeres effektivt ved hjælp af et strækloft i to farver.

Generelle oplysninger

En god mulighed for at omdanne designet af et hængende loftsystem er spidsen for hævede lofter. Dette undgår brug af omfangsrige strukturer på flere niveauer, hvorved værelset spares fra højdeforløb. Derudover er der ikke behov for komplekse monteringsforanstaltninger: Alt, hvad der kræves, er at lave en tegning og overføre den til overfladen af ​​spændevaskerne. Kompetent valg af farve og tekstur af stræklofter i to farver gør det muligt at opnå en visuel forøgelse i rummet af et lille hjem. I udseende ligner sådanne konstruktioner meget på flere niveauer.

Til lodning af to farver i strækloftet anvendes et stof og filmmateriale, der er svejset af højfrekvent strøm. Proceduren selv udføres på få minutter, og resultatet overstiger alle forventninger. Farven på overfladen er både rolig og kontrast. I stedet for at konstruere en komposition på flere niveauer kan du simpelthen kombinere lærredsfarver i to farver, og det indre af rummet vil fungere med nye farver.

En sådan forbindelse kan være krøllet og retlinet. I det første tilfælde bruges simpel svejsning af to dåse til at udvide området. Den buede spids af hængende lofter tillader brugen af ​​bølgete kurver til forbindelsen. Efter afslutning af vedhæftningen er spændevævet ikke underordnet faste produkter, der har de samme ydelseskarakteristika. Det vigtigste er at udføre denne procedure i overensstemmelse med alle anbefalingerne.

Styrken af ​​løsningen

Stretchloft med lodning har en række utvivlsomme fordele:

 • To-tone maling øger takets dekorative egenskaber væsentligt.
 • Proceduren for tilslutning af to stykker stof er meget billigere end at arrangere strukturer på flere niveauer
 • Ved hjælp af et spændingsloftsystem er det muligt at lave zoneinddeling af lokaler, som ofte bruges i studielejligheder.
 • Robust og pålidelig ramme, der er i stand til at modstå tunge belastninger i tilfælde af oversvømmelser.
 • Forskellige løsninger til kombinationen af ​​farver og former. Dette giver dig mulighed for at opnå absolut originalitet af finishen.
 • Muligheden for at anvende ekstra dekoration gennem tegninger, applikationer, en kombination af forskellige teksturer.
 • Nem pleje. Først og fremmest vedrører stretch PVC-film.
 • Svejsede stræklofter er lavet ganske enkelt. Det samme materiale er miljøvenligt.

Takket være lodningen af ​​to separate lærred er det muligt at afdække fejlene på loftet med succes. Med et ordentligt udvalg af farver og teksturer ændres rummet i et lille rum betydeligt. Samtidig bliver sømmer næppe mærkbare.

Typer af led

Spike blomster strækker lofter ved forskellige metoder. Valget af en bestemt mulighed udføres af designeren.

Grænserne for forbindelsen mellem tofarvede strækpræparater findes i to sorter:

 • Lige linjer En god mulighed for udsmykning af værelser med et stramt interiør. Dimensionerne af de enkelte sektioner af loftet er direkte afhængige af rummets størrelse og konfiguration. Rette linjer bruges ofte til at forbinde to funktionelle zoner, for hvilke en af ​​mange projekter kan anvendes. For at oprette et strækloft med lodret retlinjetype, brug en speciel dockingprofil.
 • Krum. Forbindelsesledningerne er i dette tilfælde i form af bølger eller zigzags. Således udstyre ofte langstrakte værelser, som giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. En distributør bruges som et forbindelseselement, som giver mulighed for at opnå forskellige konfigurationer (en cirkel eller en ellipse). Takket være de bølgede linjer er der skabt en romantisk afslappet atmosfære. Ofte er der på denne måde skabt soveværelser eller børneværelser.

Karakteristik af leddene

Det svejsede strækloft skal have en pålidelig forbindelse. Kombinationen af ​​to farver gør det muligt at opnå næsten fuldstændig stealth. Kontrastfarver er bedst til dette. Fælles kombinationer er røde og hvide. Modstandere af denne tilgang peger på forhandlingens styrkeegenskaber. For at gøre spidsen så præcis som muligt anvendes højfrekvensstrømssvejsning: den resulterende linje er praktisk taget ikke synlig nedenunder.

Med korrekt overholdelse af teknologi er sådant materiale næsten lige så godt som problemfrit. Det modstår effektivt oversvømmelse ovenfra. For at forklæde sømdesignerne skal du også bruge lysets og kompetent valg af belysningsvinklen. Alle disse punkter skal tænke igennem på scenen af ​​arbejdet på skitse af rummet. Styrken af ​​sømme er fabrikantens ansvar, men deres maskering opnås ved hjælp af monteringsdetaljerne.

Et eller flere niveauer af stræklofter

Strækloft i 2 farver adskiller sig i en vis kompleksitet - det er meget nemmere at arbejde med monokrome lærred. For større praktisk anvendelighed anbefales det at anvende PVC-film, som er overlegen i bekvemmelighedstofmaterialer. Selvom filmcoatet har en lavere mekanisk styrke, er dens overflade imidlertid meget praktisk til at anvende dekorative tegninger eller 3D-billeder. For det æstetiske design af loftet rum bruger mange kontrasterende løsninger.

Ved antallet af niveauer er spændingssystemerne opdelt i følgende grupper:

 • Enkelt niveau. Fremragende mulighed for de små værelser, hvor lille højde ikke giver mulighed for at bruge flere niveauer. Korrekt at vælge en kombination af farver og teksturer, kan du opnå en visuel ekspansion af rummet. Brugen af ​​krøllet lodning af strækloftede klæder giver en solid overflade. Det er ret almindeligt at blande lærred med forskellige teksturer. For eksempel ser kombinationen af ​​matfilm med glans eller satin smukke ud.
 • Multilevel. Det drejer sig om de samme stræklofter i to farver, skabt af pigge. På grund af de bølgede linjer opnås originalets originalitet. Ved dekoration af flere niveauer konstruktioner, er flere nuancer brugt af samme farve, som vil blive adskilt af bølger af forskellige størrelser og former. Med denne teknologi opnås selv kuppelformede scener i loftet.

For at forbedre den visuelle effekt i det store rum skal du bruge kontrastdesignet af lysekroneplaceringsområdet. Nogle gange indeholder projektet et flerfarvet design på samme niveau: i dette tilfælde er der brug for dockingprofiler, som giver dig mulighed for at gøre uden svejsning på PVC-folien.

Kombinerede løsninger

For at modtage et strækloft i to farver er det muligt at anvende en integreret PVC en klud, og det er muligt at bruge gipspladerindsatser. Kombinerede systemer er også single eller multi-level. Hvad angår kombinationen med andre typer af overflader, anvendes normalt suspenderede strukturer til dette. Placeringen af ​​en sådan finish er stuer og haller. Plastering, maling eller stukkestøbning bruges normalt til at afslutte finishen af ​​en drywall-kasse.

Med hensyn til udvælgelsen af ​​spidser af to farver i strækloftet afhænger meget af typen af ​​rum:

 • Køkkenet anbefales at lave lyssignaler, soveværelse - mørkere.
 • Hvid eller beige er en universel løsning til at kombinere med nogen af ​​de kontrasterende nuancer.
 • Værelser med mørke vægge udstråler lyse lofter og omvendt.
 • Monokromatiske lysdugter oplever en chokolade eller rig indsats. Det kan være et mønster eller en geometrisk figur.
 • Kombinationen af ​​gul med violet eller orange med blå farve ser original.
 • Hvis atmosfæren i rummet skal gøres mere delikat, skal du anvende en fersken med blå, lilla og beige og grøn med pink.

Spike spændingslofter (18 billeder)

PVC dekorative stoffer, der er installeret under loftet ved at strække rammen, bliver mere almindelige. Den høje popularitet af stræklofter skyldes mange fordele, herunder manglen på behovet for at udføre tidskrævende efterbehandling base forberedelse og høj æstetik af denne type finish.

Den stigende efterspørgsel efter strakte PVC-lærred giver anledning til et stadig bredere udvalg af forslag til forskellige modeller af dekorative film, som kan monteres i loftet i form af hele paneler eller monteret fra vinylvinduer med forskellige kunstneriske egenskaber.

For at imødekomme efterspørgslen efter eksklusive modeller af spændeskaller bruger fabrikanterne alle mulige teknologier til at producere nye PVC-beklædningsdesign, der ikke tidligere er blevet brugt. En af måderne at oprette en originalmodel af en elastisk loftskappe på er loftet af hængende lofter, fremstillet af fabrikanterne i henhold til serielle eller kunde-leverede skitser.

Lad os se nærmere på, hvilke loddelofter der er, deres fordele og potentiale, samt faktorer, der påvirker muligheden for at bruge dette færdiggørelsesmateriale.

Typer af hævede lofter på strukturen af ​​materialet til fremstilling

Elastiske stoffer til efterbehandling af lofter er lavet film og stof. Begge typer af dette færdigmateriale er fremstillet af PVC (polyvinylchlorid), men har en anden struktur på grund af forskellige produktionsteknologier. Film- og stofstræklofter har forskellige fysiske egenskaber og installationsteknologier, som påvirker deres pris - prisen på PVC-beklædning er 1,5-2 gange højere end den samme størrelse vinylfinishering fra en film.

Film skal

Strækfilmlofter er elastisk polymerskede, der har en ensartet PVC-struktur gennem tykkelsen - uden tilstedeværelse af andre polymerer. Efter opvarmning bliver dette materiale endnu mere elastisk, hvilket giver mulighed for under spænding at øge dimensionerne med 20%. Denne værdi tages i betragtning ved skæring af arkene i henhold til rummets størrelse og montering af den dekorative film på rammen. I slutningen af ​​installationen får filmkappen lov at afkøle, hvorefter den endelige dækning på rammen finder sted og foldene glattes.

Med høj elasticitet og trækstyrke er PVC film meget sårbar over for skader med skarpe genstande, men med rettidig lokalisering af et snit eller punktering af stoffet er det muligt at producere en punktreparation ved hjælp af klæbemidler. Filmstræklofter er ikke designet til nogen form for maling.

Den fjernede film kan geninstalleres i den gamle ramme eller flyttes til et andet rum (alt efter størrelse).

Stof lærred

Stofstræk loft - polyester lærred, imprægneret og belagt på begge sider med flydende polyvinylchlorid. Polyester til denne type PVC-loftsbeklædning er en slags forstærkningsbase, som reducerer materialets elasticitet, men øger styrken og modstanden mod mekaniske skader med skarpe genstande.

Stofklæder er monteret uden opvarmning - det er lavet efter opsigelsen af ​​deres installation på en ramme til slutdækning af vinylvendt.

Tilstedeværelsen af ​​en forstærkende base muliggør selvreparation af skader på stoflofter ved at syninger med efterfølgende forsegling af sømmen og maleriet, delvis eller kontinuerligt.

Vinyl splejsning teknologi

Til afslutning af lofter med stramme PVC-knive anvendes ikke kun faste enkeltniveauet skaller, men også komplekse strukturer bestående af flere tier eller fragmenter med forskellige kunstneriske egenskaber.

Tiered strukturer består af flere fly placeret i forskellige niveauer. Til installation af sådanne lofter er der brug for en passende flerfamilieramme, hvor hver del er lavet af en speciel profil-baguette og giver mulighed for at strække vinylkappens kompositelement. De ydre kanter og kompiser af individuelle niveauer er derefter dekoreret på toppen med dekorative lister eller kvadrater.

Der er en anden måde at diversificere konstruktionen af ​​strækloftet på, både enkeltniveau og kompleks multi-tiered - at udføre sig i et enkelt plan af lærredet fra separate PVC-fragmenter, forskellige kunstneriske egenskaber. Ud over at bringe kunstnerisk fortjeneste, reducerer denne operation i nogle tilfælde arbejdskraftomkostningerne til at kombinere, da klæbemassens søm ofte ikke har brug for et individuelt rammelement.

På grund af forskellen i strukturen af ​​materialet i stræklofter er teknologien til at tilslutte film- og stofvinylskaller forskellige og kræver derfor særskilt overvejelse.

Spike filmskaller

For at blive med på et strækloft i en fladfragment fra forskellige filmtyper, gøres der brug af adskilte baguetter, stive og elastiske, idet de i deres konstruktion har en låsemekanisme til fastgørelse af banen. Brugen af ​​disse profiler sikrer pålideligheden og æstetikken i finishen, men komplicerer rammens design og øger omkostningerne.

Det er muligt at nægte brugen af ​​delingsprofiler i konstruktionen af ​​strækloftet, hvis du bruger en spids til at forbinde visse dele af vinylfilmkappen. Tilslutningen ved denne teknologi udføres ikke hjemme - kun hos producenten på specielt industrielt udstyr ved brug af højfrekvent strøm, så det giver ingen mening at beskrive denne teknologi i detaljer.

Filmens samling efter vedhæftning skelner kun visuelt mellem forskellige fragmenter af elastisk finish og behøver ikke yderligere design. Forbindelsen af ​​klæder, der er fremstillet ved adhæsionsmetoden, er ikke ringere i styrke og tæthed over for hele stykket.

Ved udformning af et strækloft med brug af forskellige filmkombinationer er det nødvendigt at tage højde for muligheden for at bruge pigge af både lige og buede webkonturer - formen på forbindelsessømmen påvirker ikke skals styrkeegenskaber.

For at alle kompositfragmenter af PVC-kappe skal udglattes fuldstændigt og jævnt efter afkøling, skal de svejste områder af filmen have samme tykkelse.

Det er vigtigt! For fuld udstrækning kræver kontinuerlige film anvendelse af større anstrengelser end perforerede skaller, og derfor er resultaterne af lodning af et stykke PVC-beklædning med perforeret ikke forudsigelige - fra forvrængning af perforeringen til brud på banen.

Splejsning stof malerier

Streklofter med polyesterfiberbasis er mindre elastiske, så efter installation på rammen kræver større indsats for at rette sig. Derfor bør ikke kun rammer, men også forbindende sømme være stærkere for sådanne lærrede.

Stofstræklofter er tilgængelige i ruller op til 510 cm brede, så det konstruktive behov for at tilslutte sig sådanne dåser er meget sjældent, men for udførelsen af ​​designdesignet kan der kræves en forbindelse af stofstykker.

For at tilslutte to stykker af PVC-stofkappe, skal du sy dem med en stærk tråd. Dette gøres muligt ved tilstedeværelsen i materialet af en forstærkende polyesterbase.

Termiske spikesfragmenter af vinyltypens stoftype giver ikke tilstrækkelig styrke til forbindelsen, der er nødvendig for at strække modstand, når stoffet opvarmes, når det er installeret i en baguette. Det er derfor, at stræklofter fremstillet af stof ikke er lavet med en "harpoon" svejset til kanten - det er ikke muligt at få en fast spids af dette fastgørelsesudstyr med et lærred.

Det er vigtigt! Længere sømme og komplekse konfigurationer udføres bedst af fabrikanten af ​​PVC-lofter på særligt udstyr, hvilket udelukker mulig skade på dyrt materiale, når der tilsluttes selv.

Lim påføres over sømmen med en smal strimmel, hvorefter en strimmel af sporpapir med en gennemsnitlig tykkelse på en og en halv til to centimeter limes langs leddet. Sporpapir skal limes til stoffet til minimale bredde - kun for at skjule leddet, med fri, ikke limede sidekanter.

Efter limens tørring skæres overskydende kanter af båndet forsigtigt af - i en sådan vinkel, at tværsnit af pause er minimal. Derefter limes de klæbede kanter let med meget fint sandpapir (nr. 1000, 1200), og skallen over sømmen kan fremstilles ved maling med farvevalgte malingskompositioner.

Hvis boligejere ikke er flov overfor en mærkbar men pæn sammenføjning af to stykker stof, så kan du tilslutte ved hjælp af en regelmæssig enkelt baguette med en clips-type låsenhed.

I baguetten monteret på lagerbjælken installeres først en af ​​de sammenføjede lærred.

Overskydende stof gemt inde i baguetten for at strække PVC-skallen, men de bør ikke være meget. Derefter spændes den anden parringsdel af stofbanen, som også indsættes i samme profil.

Efter strækning af det andet fragment er overskydende stofmateriale, som ikke må være mere end en og en halv til to centimeter i bredden, stadig gemt i baguetteprofilen, hvilket resulterer i en pæn, lige ledd.

Tilslutningen af ​​siderne i filmen og stoffet efterbehandling

Det er teknisk muligt at sikre fast stykker af strækloft fremstillet af stof og filmmateriale mellem hinanden, men forskellene i elasticitet af disse materialer vil ikke tillade ensartet strækning af et sådant kombineret strækloft - den kraft, der kræves for at strække stofafsnittet, vil bryde filmfragmentet.

Derfor er elementer af vinylindretning, der er heterogene i struktur, kun forbundet ved hjælp af profiler, der bærer eller monteres på en ramme, integreret eller samlet fra individuelle baguetter. Det skal bemærkes, at når der anvendes en baguette, der er fælles for to fragmenter, som i det ovenfor beskrevne tilfælde, bør profilens låsemekanisme ikke være harpun.

Loddeskaller applikationspotentiale

På grund af den varierede kunstneriske ydeevne af stræklofter kan man med sikkerhed sige, at brugen af ​​PVC-klæbende klæbemidler gør det umuligt at vælge muligheder for at dekorere loftbaser med vinylskaller.

Ved at kombinere glatte og matte fragmenter, materialer med varierende grad af gennemsigtighed, kontrasterende malerier og tværtimod farver, der ligner tone, monokromatiske elementer og kunstnerisk print, kan du effektivt dekorere ethvert værelse under hensyntagen til dets dimensioner, funktionalitet og orientering i horisonten.

Det skal dog huske på, at dyre design, uanset hvor imponerende de ser, mister deres nyhedsvirkning i 2-3 år, og det er de høje omkostninger ved deres installation, der bliver afskrækkende, hvis du vil ændre finishen. Derfor skal omkostningerne til strækloftet stå i forhold til den forventede driftstid. For at gøre en nyhed i afslutningen af ​​værelset ved at erstatte det gamle lærred med et billigt, men ret spektakulært, er det bedre end en gang hvert 10. år at installere en dyr konstruktion, som bliver kedelig efter de samme 2-3 år.

konklusion

Med alle fordelene ved faste dekorative PVC-kapper er det hængende loft med lodning en højere klasse foring. Hvis designen af ​​lejligheden er af stor betydning, og det æstetiske niveau af dets udsmykning er højt, vil valget til afslutning af loftet af PVC-stof, der er svejset fra effektivt udvalgte fragmenter, være korrekt. Installationen af ​​stærkt svejsede PVC-skall bør dog ikke blive en ende i sig selv - de ser ud af sted mod baggrunden for beskeden forretningsmæssige udsmykning af rummet.

Spike lofter

Spike flere klæder strækker lofter

Spike stræklofter giver dig mulighed for at skabe forskellige retlinieformede og krøllede former (oval, trekant, firkant, bølge) for at udforme forskellige designbeslutninger.

Ved hjælp af pigge kan vi kombinere lærred af forskellige farver og mønstre, lignende eller kontrasterende nuancer, teksturer.

To-farve buet spike stræk loft

Hvis du er fan af ikke-trivielle løsninger, så strækker lofter med en buet spike til dig.

Svejseteknologi hjælper med at realisere den mest levende og usædvanlige beslutning, for at gøre interiøret unikt. Fremstillingsteknologi af et strækloft med buet lodning af to eller flere farver gør valget så bredt som muligt.

Ved hjælp af svejseteknologi skaber vi for dig et eksklusivt loft.

Hvad kan man få ved hjælp af loddeklude af forskellige farver og teksturer?

Utrolige effekter

Brugen af ​​spike teknologi giver dig mulighed for at få de mest utrolige effekter.

Alternativ mulighed

Krummet lodningstrækloft er et godt alternativ til gipspladekonstruktioner på flere niveauer.

respektabilitet

Overholdelse af kontorlokaler, caféer og restauranthaller, hotelhaller vil blive understreget.

Det unikke af hvert produkt

Ved hjælp af vores teknologier er det muligt at skabe et unikt design, der er væsentligt forskelligt fra skabelonløsninger. Stræklofter, lavet af spike-teknologi, udvider markant grænserne for kreativitet og fantasi, så du kan omdanne udsmykningen af ​​rummet for at gøre det eksklusivt.

Placering af lamper

Interessante løsninger kan opnås ved at spille rundt med placering af belysningsarmaturer på lodning af strækmalerier.

Advarsel! Fremhævning af loftet forbedrer yderligere effekten.

Olesya Kravtsova indretningsarkitekt

Hvilken man skal vælge? Farve, matte, blank eller satin?

Når der oprettes stræklofter med vedhæftninger, anvendes følgende typer af webs:

blank

De har spejlvirkninger. Takket være reflektiviteten bruges glatte lofter til visuelt at forstørre rummet eller til at opdele rummet i funktionelle områder. Mørk palette har højere reflekterende egenskaber.

matteret

Fraværet af blænding giver dig mulighed for at opretholde farvernes udtrykkelighed, uanset hvilken type belysning der er.

satin

Har lysreflekterende effekter, kan understrege lysstyrken af ​​den anvendte skygge.

perforeret

Repræsentér et spændingsdragt med huller lige jævnt fordelt eller i form af et mønster. Sådanne lofter ser meget imponerende sammen med loftbelysning eller med en kombination af gennemsigtigt og perforeret lærred.

Spike blomster stretch loft skaber en multi-level effekt

Først kom teknologien til flere niveauer lofter. Men at arbejde med gipsvæg, hvorfra strukturerne blev skabt, var meget arbejdskrævende og efterlod en masse skrald.

Designerne er ganske massive og ikke egnede til hvert værelse. I dag er udformningen af ​​lofter blevet teknisk enklere, fordi stræklofterne har vist sig.

Dette blev muligt med fremkomsten af ​​teknologien i spidser af flere farver, når to eller flere forskellige webs er sammenkoblet ved svejsning.

Resultatet er en konstruktion i ét stykke, sømene på den er næsten ikke mærkbare, og med hensyn til styrke adskiller de sig ikke fra det sædvanlige stofstykke.

Stribet, med bølger, farvede kontraststræklofter.

 • På grund af dets egenskaber og fordele vil stræklofter med buet lodning se godt ud i ethvert rum. Farver og teksturer af malerier vælges afhængigt af det ønskede slutresultat.
 • At dele rummet i funktionelle zoner vil hjælpe en kombination af malerier af forskellige farver. Selv ved hjælp af den traditionelle kombination af lyse og mørke toner kan du drastisk omdanne et værelse ved visuelt at ændre størrelse eller lofthøjde.
 • Du kan skabe en multi-level effekt ved hjælp af forskellige teksturmaterialer. Hvis lærredet med en mat overflade er i stand til at vise den virkelige højde af rummet, vil glansen bidrage til visuelt at øge den. På grund af egenskaberne ved disse forskellige teksturmaterialer er det muligt at skabe effekten af ​​flere niveauer uden yderligere materialekostnader. Ud over de økonomiske fordele er sådanne strukturer nemmere og hurtigere at montere.
 • Et stort udvalg af farvepaletter og en række forskellige teksturer giver uendelige muligheder for at skabe unikke lofter for interiør af enhver stilretning.

Bøjede stræklofter er altid fordele.

holdbarhed

Tilstedeværelsen af ​​svejsningen påvirker ikke driftsperioden for det svejsede strækloft. Loftet i lang tid bevarer det oprindelige udseende, deformerer ikke og forsvinder ikke.

praktisk

Hvis naboerne brækkede et rør ovenfra, så kan lærredet beskytte rummet mod oversvømmelser, det kan modstå op til 100 liter væske. Efter fjernelsen af ​​ulykken tørrer loftet hurtigt og erhverver det oprindelige udseende, det forbliver ikke streger og pletter.

Miljøvenlighed

Klæder udsender ikke toksiner og farlige komponenter.

krum

De teknologier, der anvendes af SkyPRO, giver dig mulighed for at skabe buede lofter.

Nem pleje

På trods af den eksterne skønhed er buede loddelofter meget nemme at bruge og vedligeholde. På grund af antistatiske egenskaber tiltrækker de ikke støv, de kommer ikke til at snavs. Regelmæssig vådrengøring giver et æstetisk tiltalende udseende til lofterne.

Montering af et spændingsloft med lodning - hurtigt og præcist

Ved svejsning er banernes kanter forbundet, og derefter under påvirkning af højfrekvensstrømmen opvarmer de og loddet, der danner en stærk og næsten usynlig søm.

Og styrkeniveauet afhænger ikke af hvilket stof der er svejset: med en mat eller blank tekstur, satin eller perforeret.

Spike hævet lofter kan udføres ved hjælp af flere teknologier, men den mest populære er harpunen. Skypro ingeniører i Moskva arbejder på denne teknologi, som giver os mulighed for at lave fremragende buede spændingslofter for dig.

Funktioner og muligheder for brug af svejsede stræklofter

En af de største fordele ved stræklofter er evnen til at skabe helt unikke kompositioner. Du kan samle en multi-tiered struktur eller installere dækning på et niveau. Særligt attraktiv er den sidste mulighed, da flere niveauer ikke altid har evnen til at montere. For at gøre sammensætningen mere interessant i udseende, kan du vælge stræklofter svejset fra flere fragmenter til installation.

Hvad det ser ud til

På billedet ovenfor - et typisk eksempel på, hvordan loddede stræklofter kan se ud. Dette dækker fra flere fragmenter, som kan variere i farve eller fakturaen. De mest populære flerfarvede løsninger. De tillader ikke blot at dekorere rummet, men også at opdele rummet i separate zoner.

Forbindelsen af ​​enkelte stykker film udføres ved svejsning, hvilket giver belægningen den nødvendige styrke. Tilstedeværelsen af ​​en svejset led påvirker ikke præstationsegenskaberne for konventionelle lofter, men det kan selv foretage sine korrektioner i tilfælde af gennemskinnelige materialer. Deres bredde er ofte utilstrækkelig til helt at dække rummet med et enkelt stykke film, og der er behov for at løse dette problem på en eller anden måde.

Svejsning sammen stykker af gennemsigtigt materiale anbefales ikke. Faktum er, at en sådan forbindelse vil blive synlig på en gennemsigtig film. Derfor er det ikke nødvendigt at sammensætte stykker af linned lavet af et lignende materiale. Det er bedre at finde en anden designløsning, der muliggør brugen af ​​mindre dele.

Varianter af et sådant design

Lofter svejset af flere farvede fragmenter passer godt ind i næsten ethvert interiør. Desuden kan de lave deres egen smag og give rummet et helt andet udseende. For eksempel i stræktavlen, der er svejset fra forskellige typer af film, er der i nedenstående billede monteret i et ret stort kontorlokale. Hvis loftet var monotont, ville interiøret have kigget meget mere kedeligt og halvformelt.

For køkkener giver denne løsning mulighed for at afgrænse mellemrummet mellem kogezonen og spisepladsen. Visuelt bliver de adskilt fra hinanden, selv om der ikke er partitioner. Denne løsning ser særligt godt ud i studielejligheder, hvis rum ikke har fysiske skillevægge eller vægge.

I for lange værelser vil fragmenter af forskellige farver bidrage til at skjule denne mangel. En sådan modtagelse er også lige så effektiv i firkantede rum - du kan give rummet et mere langstrakt look.

Det vil se meget imponerende område af gennemsigtigt lærred kombineret med et uigennemtrængeligt materiale. Hvis du installerer LED-baggrundslysstrimler over det, bliver den gennemsigtige del en slags lampe. Du kan bruge denne teknik til helt at erstatte traditionelle lamper.

Nogle design ideer og nye genstande på belysningsmarkedet vil gøre det muligt for dig at vende loddede lofter til en rigtig udsmykning af dit hjem og sammensætte en struktur som den, der vises på billedet nedenfor. Samtidig er der intet svært at skabe et sådant design - det er nok at arrangere moderne lamper langs forbindelseslinjen og gøre det ikke lige, men buet.

Den korrekte kombination af forskellige teksturer giver mulighed for at opnå meget smukke visuelle effekter. Du kan vælge en blank tekstur til den centrale del og sammensætte kanterne af sammensætningen fra et mat lærred. En sådan løsning vil skabe en spejleffekt og skabe en følelse af stort frit rum og højde.

Hvis du gør det modsatte, og efterlader midten af ​​strukturen kedelig og gør kantene blanke, får du den fornemmelse, at midten af ​​loftet hænger i luften, som ikke er fastgjort til væggene. Effekten kan forbedres ved at montere den dekorative belysning.

For et soveværelse er denne løsning også perfekt. Hvis du vælger en kombination af lyse skær og områder med en lysere tone, kan du skabe et forfriskende, men ikke irriterende design.

To-farve stretch lofter

Sendt den 06/30/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(2 stemmer i gennemsnit: 3 ud af 5)

For at skabe et stilfuldt og originalt design af loftet til et opholdsstue eller en børnehave, er det ikke nødvendigt at bruge varierede motiver, tofarvet kontrast er tilstrækkeligt. Stræklofter i forskellige farver vil give den indvendige konsistens og sofistikation, der vil glæde ejerne og deres gæster.

Funktioner stræklofter med loddefarver. Deres fordele

For at ændre udformningen af ​​strækloftet, uden at anvende flere niveauer, kan du ty til splejsning af malerier, hvilket gør det uden at miste højden i rummet. For at gøre dette behøver du ikke udføre komplekse installationsarbejde, skal du bare tegne en skitse og overføre den til de dele af lærredet, der bliver loddet. Korrekt valgt farve og tekstur af lærredet vil kunne udvide rummet i det lille rum, hvilket skaber følelsen af ​​en multi-level struktur.

Stræklofter i to farver er skabt ved at spleje stof og filmbelægninger ved hjælp af højfrekvent strømssvejsning. Bare et par minutter for at bringe enhver designidee til livs. Farve og farve kan være rolig eller kontrasterende. Det er ikke nødvendigt at oprette kompositioner på flere niveauer, det er nok at kombinere to farver for at give unikke indretninger.

Spike loftsdækslet udføres i lige og buede måder. Den første mulighed indebærer enkel lodning af to dåser til at udvide området, den anden indebærer lodning af lærred med forskellige bøjninger (bølger).

Det svejsede strækloft konkurrerer på et højt niveau med andre typer loftkonstruktioner uden at gå på kompromis med integriteten og sikre pålideligheden af ​​fastgørelsessystemet.

Fordele ved spændingsklude med lodning:

 • Kombinationen af ​​to farver skaber et individuelt rumdesign.
 • Ceiling spike koster mindre end multi-level konstruktion.
 • Stretch loft deler rummet i funktionelle områder, det kan visuelt vurderes i en studie lejlighed
 • Pålidelighed og holdbarhed af designet, der sparer når oversvømmet
 • En rig palette af farver og mange former
 • Brugen af ​​tegninger, applikationer, glatte og satinmaterialer vil tilføje elegance til lejligheden.
 • Enkel pleje, især hvis det er en film belægning.
 • Brug af to lærrede med forskellige teksturer skaber en unik indretning af loftet.
 • Spiked stretch loft er kendt for sin enkelhed i konstruktion og miljøvenlighed af materialet.

Spike giver dig mulighed for at forbinde lærredet i to farver, hvilket hjælper med at skjule fejl i loftet. Den rigtige farve eller blank overflade kan visuelt omdanne rummet i et lille rum, og sømmen vil ikke være meget mærkbar.

Stræklofter: Loddet to farver - foto:

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/5-1024x768.jpg "alt =" strække lofter af forskellige farver på ét niveau "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/5.jpg 1024w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/5-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/5-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/5-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/03.jpg "alt =" strakte lofter svejset to farver foto "width = "1000" height = "750" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/03.jpg 1000w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 03-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/03-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 03-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/9e1ab266c30db9903b59c19a9ddf0784-700x466.jpg "alt =" lofter spike to farver foto " width = "700" height = "466" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/9e1ab266c30db9903b59c19a9ddf0784-700x466.jpg 700w, https: // remontcap. ru / wp-content / uploads / 2017/06 / 9e1ab266c30db9903b59c19a9ddf0784-700x466-300x200.jpg 300w "størrelser =" (max-bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/lg_F66Ewh5i5JUi.jpg "alt =" lofter spike to billeder af blomster "width = "667" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/lg_F66Ewh5i5JUi.jpg 667w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/06 / lg_F66Ewh5i5JUi-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/lg_F66Ewh5i5JUi-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / lg_F66Ewh5i5JUi-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 667px) 100vw, 667px "/>

Indstillinger for pigge

Strækloft kan loddes med forskellige metoder. Det hele afhænger af den visuelle præsentation af designeren.

Linjer af stræklofter, når solde to farver er præsenteret af sådanne muligheder:

 • Lige linjer
 • I form af en zigzag
 • bølget

Rette linjer ser perfekt ud med et stramt indvendigt rum, en konservativ stil. Designafgørelsen afhænger af rummets størrelse, men ved hjælp af enkle linjer er det muligt at forbinde to funktionelle zoner, hvilket kan påvises af et billede af det færdige projekt. Rektilinær lodning udføres ved hjælp af dockingprofiler.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/000220222002022.jpg "alt =" strække lofter af forskellige farver på et niveau "bredde = "500" height = "375" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/000220222002022.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -indhold / uploads / 2017/06 / 000220222002022-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/000220222002022-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/06 / 000220222002022-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Buet spike involverer zigzag og bølgete linjer i interiøret. Den bruges i aflange områder, bidrager til den visuelle udvidelse af rummet. Distributøren, der anvendes i den krøllede metode, giver dig mulighed for at skabe forskellige former i form af en cirkel eller ellipse. Bølgete linjer vil skabe en følelse af romantik og afslapning. Stretchloft med bølgede linjer ville være den ideelle mulighed for et soveværelse eller børneværelse.

Spike af blomster på strækloftet - foto:

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/22.png "alt =" strække lofter af forskellige farver på et niveau "bredde = "800" height = "601" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/22.png 800w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/06 / 22-300x225.png 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/22-174x131.png 174w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/06 / 22-70x53.png 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/9.jpg "alt =" strække lofter af forskellige farver på et niveau "bredde = "800" height = "551" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/9.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/06 / 9-300x207.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

På styrken og synligheden af ​​de sømssvejsede spændeklæder

Loftmateriale skal have en godt svejset tilslutningssøm. Når du bruger to farver, kan du opnå det faktum, at sømmen vil være næsten usynlig, især hvis den er i kontrastfarve (f.eks. I tilfælde af et strækloft på to farver - hvid og rød).

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/01811-1024x768.jpg "alt =" strække lofter i to farver hvid rød "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/01811.jpg 1024w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/01811-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/01811-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/01811-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/67.jpg "alt =" strække lofter i to farver "width =" 900 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/67.jpg 900w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/67-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 900px) 100vw, 900px "/>

Spørgsmålet om det svejsede loftdækslets anvendelighed er åbent, tvisten er forbindelsessømmen. Nøjagtigheden af ​​lodningen opnås ved højfrekvent strømssvejsning, hvilket giver mindre synlighed. Hvis materialet er lavet af høj kvalitet, vil det også være sammenligneligt i styrke til sømløse, og belastningen i form af vand under oversvømmelse vil ikke være forfærdelig.

Designere, der bruger lysspillet og den rigtige vinkel, kan gøre sømmen mindre mærkbar, alt dette tænkes, når man opretter en skitse af et værelse. Styrken af ​​sømmen er garanteret af producenten, men farven og materialet kan gøre sømmen mindre mærkbar.

Single-level og multi-level to-farve stretch lofter

Designere strækker en anden farve i en anden farve længere, det er lettere at arbejde med monokrome materialer. Loftbelægningen er mere praktisk, hvis den er lavet af PVC-film, og i anden omgang er stoftekstur. Matt eller blank film er mere tilbøjelig til at skade end stoffet, men du kan anvende dekorative billeder eller 3D-billeder til det.

Loftrum diversificerer mange kontrasterende løsninger. Det kan være en stor blomst på hele lærredet eller en geometrisk figur i et stramt interiør.

Varianter af spændbelægninger afhængigt af antallet af niveauer:

 1. Enkeltniveau loftsbeklædning er passende i små rum, hvor det på grund af manglende højde ikke er muligt at lave flere niveauer. Designere med den rigtige kombination af farver og teksturer opnår effekten af ​​at udvide det visuelle rum. Når du opretter en buet strækdækning, på trods af linjens ujævnhed, ser lærredet hele ud. Brugen af ​​to forskellige teksturer i indretning af loftet er blevet populært, da den matte overflade er i harmoni med glans eller satin.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/590d530ad8b032fc_1024x768-1024x768.jpg "alt =" lofter af forskellige farver "width = "620" height = "465" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/590d530ad8b032fc_1024x768.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 590d530ad8b032fc_1024x768-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/590d530ad8b032fc_1024x768-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 590d530ad8b032fc_1024x768-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

 • Lofter, der har to eller flere niveauer, er skabt med samme adhæsionsmetode som enkeltniveau, men det er bølgete linjer, der vil give originalitet til standardparametrene i lejligheden. Ved indretning af et loft på flere planer er det relevant at bruge flere nuancer af samme farve kombineret med bølger af forskellig størrelse og form. Så du kan endda lave et loft i form af en kuppel.
 • .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/0623-1024x768.jpg "alt =" stræklofter spike to farver billedoptioner "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/0623.jpg 1024w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/0623-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/0623-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/0623-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/21f20a56b91294f12c59411285a04ef7.jpg "alt =" lofter spike to billeder af blomster "width = "800" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/21f20a56b91294f12c59411285a04ef7.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 21f20a56b91294f12c59411285a04ef7-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/21f20a56b91294f12c59411285a04ef7-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 21f20a56b91294f12c59411285a04ef7-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

  For at forbedre den visuelle effekt i et stort rum kan du lave midten af ​​loftet, hvor lysekronen hænger i en kontrastfarve.

  Hvis ejerne planlægger at lave stræklofter i forskellige farver på ét niveau, vil det være nok at slutte sig til dem med en forbindelsesprofil, og du behøver ikke en søm i loftet, når du bruger PVC-film.

  Kombineret lofter

  Loftet kan udelukkende laves af PVC-film, men kan også kombineres med gipsindlæg. Kombinerede lofter er:

  • Med et niveau
  • Med to eller flere niveauer
  • I kombination med andre typer dækning

  Suspenderet version af designet i forbindelse med et strækloft bliver mere og mere populært. Kombinationen af ​​linned og gipspladekonstruktion bruges hyppigere i hallen eller i stuen. Gipsplader gips og dække med stuck.

  .gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/mnogourovnevye-natyazhnye-potolki-fotografii-34dong5-11.jpg "alt = "stretch lofter spike to farver foto" width = "600" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/mnogourovnevye-natyazhnye-potolki -fotografii-34dong5-11.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/mnogourovnevye-natyazhnye-potolki-fotografii-34dong5-11-300x200.jpg 300w "sizes =" (max -bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Dizajn-potolkov_v_gostinoj-08.jpg "alt =" stræklofter spike to farver valgmuligheder "width =" 690 "height =" 601 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Dizajn-potolkov_v_gostinoj-08.jpg 690w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Dizajn-potolkov_v_gostinoj-08-300x261.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 690px) 100vw, 690px "/>

  Sådan vælges en kombination af farver

  Når du har fået to farver til indretningen af ​​loftet, kan du komme med mange variationer for at gøre interiøret ser elegant og elegant.

  En vigtig regel, når du vælger farven på loftsbeklædningen, er dens tilstedeværelse i værelset indretningsprodukter, puder, gardiner, møbler, på gulvet.

  Sådan vælges en skygge i to farver:

  • Skygger vælges afhængigt af formålet med rummet. Toner til køkkenet - lysere, til soveværelset - mørkere
  • Hvide eller beige farver harmonerer med næsten alle kontrasterende nuancer.
  • Hvis rummet er domineret af mørk farve på væggene, skal loftet gøres lyst og omvendt.
  • Du kan gøre en kontrast på det monokromatiske lyse panel i loftet ved at indsætte en chokolade eller en rig kaffe farve med et mønster eller i form af en geometrisk figur.
  • For at gøre rummet lyst og usædvanligt, kan du bruge gul med lilla eller orange med blå
  • Delikate muligheder for loftpanelet - fersken med blå, lilla og beige, lime med pink

  I øjeblikket på markedet er der mange farver, nuancer, teksturer, der let kan kombineres.

  Stræklofter: lodning to farver (muligheder) - foto: