Soveværelse under loftet: at være eller ikke at være

En fremragende løsning i et værelse med højt loft er en sovende mezzanin eller en ophængt seng under loftet. Sådan implementeres sådanne ideer, fotos af interessante beslutninger, tips om, hvordan man selv laver et design - det vil blive diskuteret i artiklen.

Seng på mezzaninen med egne hænder - hvordan man planlægger?

Hvis loftet er højt, er en fremragende løsning for at spare plads plads en seng på mezzaninen. Korrekt mezzanin design giver soveværelset en unik karakter, rummet bliver funktionelt. Det er vigtigt at planlægge mezzaninens design korrekt, fastlægge omkostningerne på forhånd, finde ud af mulighederne.

Antresol er en universel løsning, perfekt fremlagt i små værelser og rummelige huse, hvor der ikke er pladsmangel. Mulighederne for mezzaninen er store, det kan organiseres i næsten ethvert rum:

I hvilket rum kan mezzaninen laves?

Højden på mezzaninen, som bedes organisere, skal være mindst 120 centimeter. Hvis højden er mindre, vil det være ubehageligt. Den optimale højde til komfortabel brug vælges i henhold til højden af ​​de mennesker, der bruger rummet, normalt 1,8-2 meter. Dette design giver dig mulighed for frit at passere under det.

I de høje værelser, med lofter på 4 meter, er det praktisk at organisere opførelsen af ​​mezzaninen i form af en halv etage. Det er praktisk at bruge seng og rum nedenfor ved at organisere:

 • rekreativt område
 • madlavning zone;
 • arbejder mini-office.

Hængslede dobbeltsenge på mezzaninen, foto

Under mezzaninen kan du oprette den perfekte madlavningszone på loftet for at arrangere en vidunderlig seng. På nedenstående billede lyser køkkenet med halogenpærer monteret på mezzaninen. Under mezzaninbundet er der et ideelt sted til en lille, komfortabel tekøkken. Skabe er lavet til ordre fra malet MDF bord. 3 × 2,4 m mezzanin er så stor, at adgangen til madrassen er forsynet fra 2 sider. Mezzaninen giver plads til 2 natborde med lamper, hvilket giver det nødvendige lys til læsning.

Det næste mezzanin soveværelse med en højde på 110 centimeter er ret lavt at gå, men det er tilstrækkeligt at lægge sig ned og sidde ned. En væg er dekoreret med egetræspanel med hylder, der erstatter sengeborde. Baggrundsbelysningen leveres af en lampe, der er fastgjort til hylden.

Det næste soveværelse, der ligger på mezzaninen - høj (1,8 m), giver dig mulighed for at bevæge sig frit, indeholder en seng, et skrivebord. Den geniale hovedstøtte over madrassen tiltrækker opmærksomhed - bløde paneler limes til væggen.

Den næste mezzanin er placeret over gangen og køkkenet. Ovenpå er en simpel træ eg trappe, ligner træ, hvorfra et gammelt køkkenskab er lavet.

Anslået pris

Det billigste tilbud er træbørns senge placeret under loftet, der måler 90 × 180 centimeter, højden overstiger ikke 1,3 m. Fyrsengen koster 25 000 rubler. Ekstra udgift - køb af en madras, prisen på en billig madras 2000-3000 rubler. Modeller af MDF kan koste lidt billigere, dyrere, afhængigt af materialets kvalitet, design.

Modeller med dimensioner på 90 × 200 cm og højde over 1,6 m vil kræve lidt flere udgifter. Konstruktioner anvendes bekvemt af børn og voksne, de er udstyret med trapper og trin. Sådanne modeller koster fra 30.000 rubler.

Dyrere modeller omfatter:

I tilbudsbutikkerne findes der en bred vifte af modeller. Multifunktionelle borde, skabe, hylder er placeret under mezzaninen. Sengestørrelse 90 × 200, højde 1,8 m koster fra 35 000 rubler (afhængigt af typen af ​​udstyr).

Store udgifter vil medføre en mezzanin med en dobbeltseng (minimum bredde på 140 cm). Denne type mezzanin er kun lavet på bestilling efter størrelsen af ​​rummet. Området under mezzaninen bruges til at placere møbler, som en praktisk hjørne hvile. Det hele afhænger af beboernes behov, størrelser, rummets egenskaber.

Hvordan laver man en mezzanin?

Ved fremstilling af understøtningsstrukturer anvendes der normalt træ, stålprofiler. En separat lille seng placeret på mezzaninen er desuden fastgjort til væggen. At klatre op ved hjælp af trapper enkle design, som for almindelige køjesenge.

Stort strukturer suppleres med dimensionelle stiger, for eksempel skrue. Til børn anbefales det at bruge stiger med håndlister til sikkerheds skyld.

belysning

Sove mezzanin er en god tilføjelse til mange lejligheder. Designet giver dig mulighed for at spare plads, udstyre en-værelses lejlighed, et værelse på en original måde. Det er nødvendigt at huske de specifikke krav til belysning.

 • Hvis der er en mezzanin i rummet, bør du ikke installere et intenst loftlys.
 • Det er bedre at bruge retningslamper, ikke at blinde en person, der ligger på sengen.
 • Vi skal tænke på mezzaninens bløde belysning (over og under).
 • En lille sengelamper eller LED-tape skal installeres i nærheden af ​​sengen.

Husk! Det passende niveau af belysning vil forbedre sengets udseende betydeligt, øge funktionaliteten.

Seng med løftemekanisme

Der er andre løsninger. Dette er en speciel seng med en løftemekanisme, der giver dig mulighed for at hæve sengen, frigøre plads i stuen.

Den enkleste model Compact Basic bruger en stiv stelmadras, som en standard, benene foldes ikke. Du kan bruge en standard madras. Der er modeller med foldende ben, der automatisk foldes, når strukturen sænkes.

Sikker brug af møbler vil give visse betingelser:

 • fra gulv til loft skal der være en afstand på ikke mindre end 2,25 m, højst 3,25 m;
 • sengen skal være fastgjort til loftet
 • Gulvforskellen mellem benene må ikke være mere end 4 cm mellem benene og løftesøjlen - højst 6 cm;
 • Rummets elementer bør ikke placeres på byggepaden mellem gulvet og loftet.
 • i tilfælde af sidefoldning læner kajen mod væggen eller andre elementer i rummet og modvirker dens ødelæggelse. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, er det nødvendigt at installere ekstra skinner, der styrker strukturen;
 • Tilgængelighed af en passende madras på en træramme.

Installation af en seng tager 2 timer for en erfaren person, en nybegynder skal bruge 4-6 timer.

Et andet problem, der kræver opmærksomhed, er, hvordan designet påvirker gulvet, loftet. Vægten af ​​systemet ligger på gulvet; søjlen må kun overføre til loftet en kraft vinkelret på loftet. Hvis gulvet under konstruktionens vægt er deformeret med mere end 15 mm, vil sengen hænge på loftet, hvilket er uacceptabelt. Belastning på gulvet kan reduceres ved at montere søjlen på væggen.

Hvis du installerer systemet midt i rummet, uden væggenes understøttelse, skal du tage højde for, at boltene på gulvet bærer øget belastning, fordi der ikke er nogen væg, der absorberer belastningen. Hvis det er svært at pålideligt fastsætte strukturen på loftet, gulvet, er der tvivl, må du ikke installere dette system. Ved nedhængte lofter er det nødvendigt at tilføje et træ- eller stålbeslag fra loft til loft, hvilket giver en pålidelig forbindelse mellem søjle og loft. Loftmonteringen er fastgjort til 2 skruer og en tredje stålstang for at forhindre, at søjlen falder, hvis skruerne løsner.

Nedenfor er en tegning af hvordan man installerer strukturen, hvilke kræfter påvirker individuelle fastgørelser.

Løsningen frigør plads i bunden af ​​rummet. Mekanismen er baseret på princippet om modvægt. Håndlavet drev sikrer uafbrudt, sikker og hurtig betjening. Modvægten gør det muligt for dobbeltsengen mekanismen at stige til loftet meget nemt.

Andre muligheder

Der er andre løsninger, hvordan man laver en ophængt seng. Nogle kan gøres for hånd, til installation, andre skal invitere tømrer.

Seng på reb

Denne løsning er bemærkelsesværdig, egnet til værelser med passende højde. Du kan selv gennemføre ideen. Du bør vælge stærke kroge, installere dem korrekt i loftet, kontroller regelmæssigt pålideligheden af ​​fastgørere.

Seng i loftet

Professionelle møbelvirksomheder tilbyder rigtige vidundere, der gemmer sig i loftet i form af frysere, hele murblokke. Du kan oprette et bestemt sæt til designstilen i denne lejlighed.

Løsningen vil give mulighed for at øge rummet optisk. En mur ved sengen, synlig efter folde den skal formes i lyse farver, helst hvid, en god løsning er at bruge et spejl. Et ekstra trick, der optisk øger pladsen, er den samme farve af møbler, vægge og gulve. Et rum fyldt med sort / hvid farve synes mere rummelig.

Garderobe under sengen

Ideen om at spare plads er at gøre sengen i et lavt skab, idet man fuldt ud udnytter rummets rumindhold. Denne populære løsning til børns værelser er også brugt i en 1-værelses lejlighed for voksne.

Løftemekanismen giver dig mulighed for at åbne en hel garderobe, som mange damer drømmer om.

Interessante ideer med billeder

konklusion

Den voksende pris pr. Kvadratmeter boliger tvinger ejendomsejere til at tage sig af hvert centimeter af investeringen. Komfortabel, rummelig seng - en ægte pladsækker. Hvordan man kan forøge rummet uden at miste en behagelig søvn? Seng under loftet - en løsning, der giver dig mulighed for betydeligt at spare plads.

Rummet over hovederne forbliver normalt uformet, ubrugt. I kampen for tabte målere er en interessant løsning med held at sende en soveplads til toppen. Sengenes mekanisme er fastgjort, monteret på specialskinner. Om aftenen skal du forlade det om morgenen for at hæve det til en højde, der ikke forstyrrer den frie bevægelighed nedenfor. En anden bekvem løsning til højhøje værelser er mezzanin loftet. Der er mange muligheder for færdige løsninger fra møbelproducenter.

Seng under loftet - et nyt ord i indretningen

En lille studiolejlighed, som du ved, har små dimensioner. For en familie af flere mennesker er sådanne levevilkår ikke altid behagelige. For på en eller anden måde at løse problemet med rationalitet i rummet er det muligt at organisere sovepladser mere bekvemt, det vil sige at installere din egen eller børns seng under loftet.

Således vil rummet under sengen nedenfor være fri. Her er det muligt at lægge en sofa, sofa eller skrivebord. En god mulighed for opbevaring af ting ville være en garderobe, som også vil blive placeret under sengen. Men hvis der ikke er behov for at fylde dette rum, så kan du simpelthen ikke røre det op og lade det være fri.

seng under loftet med et arbejdsområde

En anden mulighed for korrekt placering under sengen - arrangement af en lille stue. Her kan du installere stole med et bord, holde belysningen under bunden af ​​sengen eller sætte en gulvlampe. For at give dette rum en hyggelig atmosfære kan du dekorere væggene med et stof, der dækker smukke fold fra væggen eller bunden af ​​sengen. Så har du en usædvanlig hytte for resten.

Når en seng under loftet bliver en nødvendighed

Lille lejlighed har ikke nok plads, så lejerne har et problem med optimal udnyttelse af det ledige rum. Enig, det ville være ønskeligt, at der i huset var alt nødvendigt for højkvalitativ indkvartering: et salon og et soveværelse, og også et sted for arbejde (personligt kontor). Et naturligt spørgsmål opstår: hvordan kan man kombinere alt dette og skabe et organisk rum til rekreation og underholdning?

kompetent optimering af rummet: der er et arbejdsområde under stålpladen, og hylderne udfører rollen som trin

Mange lejere kommer ud af situationen ved at købe en almindelig sofa, takket være hvilken sengen kan udvides og monteres efter behov. Men den foldende sofa erstatter ikke en dobbeltseng med en ortopædisk madras, som du kan slappe af helt.

Det ville være muligt at løse problemet med mangel på boligareal, hvis lofterne på højhuse blev bygget højere af en meter. Så ville det have været to værelser i to niveauer med en trappe, som praktiseres i europæiske boliger - ejerlejligheder. Men i vores land er dette arrangement desværre bare en drøm...

Problemet med manglende plads til små lejligheder har længe været interesserede designere. Men der er ikke planlagt nogen væsentlige ændringer i denne retning, selvom der var en vej ud af denne situation. Dette er en seng under loftet, BedUp, som kan hæves op og sænkes ned med et håndtryk, næsten uden anstrengelse. Der er også en komfortabel hems til både voksne og børn. Den har en stige til klatring op til hvilestedet.

børns køjeseng med "brede" trin-hylder "til opbevaring

Moderne modeller af senge under loftet

Indretningsarkitekter er i stigende grad begyndt at være opmærksomme på udviklingen af ​​nye sengemodeller, som du kan øge levestuen betydeligt.

Sengen under loftet er bevægelig takket være styreskinnerne. Når som helst, på kommando, stiger det eller falder. Alt dette kan designet styres med en elektronisk fjernbetjening ved at trykke på en knap.

I en lejlighed med ret højt til loftet er det muligt at installere en kaj på stive guider. På grund af dette er det konstant på samme faste niveau, og det er nødvendigt at udstyre en stige til den.

seng under loftet, fastgjort til de understøttende metalbjælker

En sådan trappe i en lejlighed kan tjene som en simulator til sport som en "svensk væg". Selvom du sætter det lavt, er stigen velegnet til simple strækøvelser og fleksibilitet.

Varietyper af senge

Designet af sengen under loftet kommer i flere sorter. De fleste af lejere er allerede vant til at kalde sådanne senge en loftsrum, for i toppen kan du ikke bare slappe af, men også planlægge en gratis beboelsesplads.

Seng under loftet kan være:

 • i to niveauer;
 • loft seng;
 • hængende seng;
 • Fransk stil seng.

seng under loftet i designet af en studie lejlighed

Senge i to niveauer - dette er en kaj, der ligger oven over den anden. Der er et tilstrækkeligt antal sådanne muligheder for både voksne og børn. De kan være træ, plast eller metal.

Vælge sengens bredde, bestem for hvem sengen skal være beregnet til. For eksempel ville familien mulighed være passende dobbeltseng i bunden og et sted for en person øverst over sengen. Udstyre en stige til bekvem klatring i siden eller foran.

Loftet er egnet til et barn eller en voksen, og det kan kombineres med noget og multifunktionelt. En kaj kan placeres over gulvet, så under sengen kan du lægge et bord, træningsudstyr, et linnedskab eller installere hylder til bøger.

design grå køjesenge med åbne hylder i indretningen

Som et resultat vil du have et hjørne for børn i et lille rum. I sådanne modeller af senge kan stigen fjernes eller fastgøres permanent. Disse møbler kan være træ, plast eller lavet af metal.

En fransk stil seng under loftet er en glimrende mulighed for et lille værelse med moderne interiør. Et sådant system i sin handling ligner en elevator, hvis løftemekanisme er fastgjort på væg eller loft. Denne seng kan også hæves og sænkes. Fransk seng - et godt element af indretning. I dens nederste del er det ønskeligt at indstille baggrundslyset. Når du løfter en seng, vil lamperne fungere som dekoration som en del af loftet.

Suspended senge kan spare plads i en lille lejlighed. Sådanne systemer er også knyttet til væggen eller loftet. Ud over dem vil det være bekvemt at have en indtrækbar stige, stiv konstruktion eller reb. Sengets design og dets dimensioner kan være forskellige. Dette bestemmes af den person, som den er beregnet til.

loft seng - den perfekte løsning til en en-værelses lejlighed

Nogle funktioner i installationen

Det skal bemærkes, at sengen under loftet er specialiserede møbler, den er lavet i henhold til særlige ikke-standardskitser.

Installationen af ​​denne møbel er kun udført af specialister. Den type montering af sengen under loftet er anderledes:

Hvis lejligheden har højt til loftet, er sengen installeret på stive føringer, der fastgøres til væggen eller til loftet. Sådan en seng vil blive rettet, og det er nødvendigt at sætte en stige til det for at klatre op.

fransk seng under loftet med en løftemekanisme fastgjort til væggen

Hvis du installerer skinnerne på væggen, vil sengen opstå og falde. For en dobbeltseng og en bred kaj er sengen fastgjort på begge sider, så konstruktionen er pålidelig og holdbar. Du bør ikke være bange for, at når du hæver og sænker sengen, sker der noget: For at undgå dette installeres de indbyggede modvægte samt mekaniske eller elektriske systemer, der gør det muligt for sengens plan at bevæge sig efter et tryk på en knap.

En billig mulighed for at fastsætte en seng under loftet er at montere den ikke til loftet selv, men på høje ben eller som en komplet fast seng med en madras. Sådanne senge er som regel lavet af træ, og sådanne møbler kompletterer indretningen perfekt.

design af en rummelig seng under loftet

Børneseng

I børnenes værelse kan soveværelset arrangeres som du ønsker - det hele afhænger af dine fantasier og præferencer. Du kan f.eks. Købe sådanne modeller af senge, der allerede har garderobe og indbygget bord.

Sengene til børn er lavet af forskellige materialer og malet i forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at vælge: for eksempel et kompleks til voksne møbler eller et andet billede, der adskiller børns rum. Du kan lave et usædvanligt soveområde med farverige tapeter og lyse gardiner i harmoni med indretningens farver. Den voksne zone kan fremstilles i en anden farve, men med samme tekstur eller en lidt anderledes skygge.

For at barnet og de voksne zoner skal have grænser, kan de adskilles med gulvbelægning. F.eks. Opfanger forskellige tæpper: den ene med mønstre og den anden med et børnemønster eller at lægge et tæppe af forskellige nuancer.

seng under loftet med en løftemekanisme sparer brugbart rum om dagen

Fordele og ulemper ved køjer under loftet

Fordelene ved en loftsseng er som følger:

 1. Du kan gemme 100% af rummet under sengen.
 2. Overraskelsen af ​​gæsterne vil ikke være grænsen, fordi designet af rummet vil være interessant.
 3. Du kan installere sengen hvor som helst i stuen.
 4. Sengestrukturen er let samles og udfoldes (hvis den er bevægelig).

loftbygning med indbyggede hylder

Ulemperne ved at placere en seng under loftet er ikke så meget:

 1. Vi bliver nødt til at bruge mange penge, for mellemindkomstborgere er det ikke billig at installere en seng.
 2. Nogen kan føle ubehag ved tanken om, at sengen skal falde og forårsage skade.
 3. Værelset ser visuelt lille ud, takket være sengen, der ligger under loftet.
 4. En sådan struktur er vanskelig at fremstille, samle og fjerne (dette bør kun gøres af fagfolk).

seng under loftet i interiøret i vintage stil

konklusion

Af det ovenstående bliver det klart, at pladsen gemmes betydeligt ved installation af en seng under loftet. Under sengen kan du oprette en sofa eller et bord, der er en fri del nederst for en fuld længde passage.

Professionelle ingeniører og designere udvikler design, som er lette og næsten umærkelige. Før du træffer en beslutning om at installere en sådan seng, er det vigtigt at teste styrken af ​​betongulvet - det skal modstå en stor belastning af konstruktionen.

Seng under loftet i soveværelset interiør: funktioner, udstyr og installationsmuligheder

Sove under loftet er et nyt ord i indretningen af ​​småboliger. Denne stilfulde møbler bruges ofte til at dekorere et studie, børns værelse og soveværelse. Det bidrager til en rationel fordeling af rummet, da det bruger det frie rum mellem gulvet og loftet.

Interiør af et værelse med en seng under loftet: træk og fordele

Korrekt placering af møbler i et lille rum vil fremhæve den valgte stil i interiøret. En seng under loftet frigør plads til montering af polstret eller skabsmøbler, herunder en sofa, et klædeskab og et skrivebord.

Fordelene ved at placere en seng under loftet:

 • Kompetent optimering af boligareal.
 • Et udvalg af designs og evnen til at fremstille senge på et enkelt projekt.
 • Montering af faste møbler modeller med ekstra fall beskyttelse.
 • Møbler kan placeres overalt og kun fokusere på lofternes højde.

En seng, indbygget under loftet, er egnet til at arrangere en lille stue. Under sengen er der et arbejdsområde eller et hyggeligt hjørne til afslapning. I børnenes værelse kan du desuden udstyre en legeplads.

I forbindelse med installationen skal sengen overvejes:

 • Finansielle omkostninger. Designet betragtes som dyrt, da dets installation kræver omhyggelig forberedelse af rummet.
 • Personlige behov. Nogle mennesker er bange for at sove i en højde, så disse senge kan forårsage ikke kun en følelse af frygt, men også fysisk ubehag.
 • Sikkerhedsteknik. At sove under loftet er forbudt at bruge små børn. Sengene er nødvendigvis udstyret med støddæmper og andre beskyttelsesmidler.
 • Visuel reduktion af ledig plads i rummet.
 • Behovet for at installere yderligere belysning, som er monteret i bunden af ​​sengen.

I det klassiske interiør ser møblerne under loftet ud af sted. Det er mere egnet til blandet eller moderne indretning, især når det kommer til minimalisme.

Hvordan gør sengen under loftet

De multikomponentmøbler, der ligger under loftet, er grunden til, at konstruktionens pålidelighed og sikkerhed afhænger af færdighederne hos de specialister, der er involveret i installationen. Installation skal kun udføres af fagfolk. En populær mulighed er en seng mezzanin bygget under loftet af sengen. Designere udvikler en tegning af dette design, der fokuserer på enhedens ramme, dekorationsmuligheder og maksimale belastninger. Madrassens valg påvirker funktionaliteten og komforten af ​​sengen.

Rammens komponenter:

 • Glat træoverflade, som bruges som base for sengen. Det anbefales at bruge et forbehandlet massivt træ uden ruhed og skarpe hjørner. Hvis sengen er designet til at supplere den højteknologiske stil, loft eller techno, er rammen lavet af metal.
 • Bumpere for at beskytte mod falder under søvn. Hovedgærden bruges også som hegn. Nogle ejere af møbler under loftet nægter grænserne og derved ignorerer sikkerheden.
 • Fastgørelseselementer til fastgørelse af konstruktionen til væggene og loftet. Det er tilladt at installere en seng mellem to vægge eller i et hjørne (kombineret montering til loftet og væggen).
 • Træ-, metal- eller rebstige, som er sikkert fastgjort til kroppen.
 • Den ekstra basis fra lameller, krydsfiner eller spånplader. Det er installeret i området med at lægge madrassen for at forbedre sengens ortopædiske egenskaber.

Med hensyn til udsmykning af sengen er der ingen særlige begrænsninger. For eksempel kan du installere den traditionelle til den russiske izba sengetøjs seng, som ligger mellem loftet og komfuret. Denne mulighed for arrangement af en kaj er velegnet til landehuse, der er fremstillet i etnisk stil. I moderne lejligheder anbefaler designere at dekorere ved hjælp af udskårne metal eller træ sider, stilfulde trapper og udsøgt sengetøj.

Rammen er monteret direkte under loftet i en højde på ca. 250-300 cm, så de strukturelle komponenter udvikles ifølge tegningerne, baseret på markeringen af ​​rummet. Efter installationens afslutning kontrolleres pålideligheden af ​​alle tilslutninger.

Fordele og ulemper ved senge installeret under loftet

En forholdsvis ny, men hurtigt opnået ide - en seng under loftet - tjener formålet med at optimere rummet af en lille bolig. Takket være nogle designløsninger kan den tilføje kreativitet og variation til et kedeligt interiør.

Designet af sengen under loftet i et moderne interiør

Designet af denne seng er ret pålideligt og vil vare i mange år, hvis du ved reglerne for valg af materialer og andre funktioner ved deres brug.

Pålidelig usædvanlig seng på anden sal under loftet

I en 1-værelses lejlighed eller studiolejlighed er det ofte nødvendigt at kombinere flere funktionelle zoner. Sofaen fungerer som regel på samme tid som et rekreativt område, fritid og et soveværelse. Takket være sengen under loftet kan du få et fuldt område til at sove, hvilket er grundlæggende vigtigt for en sund rygsøjle.

Fremragende designløsning til små lejligheder - en seng installeret under loftet, hvilket muliggør effektiv udnyttelse af rummet

Andre fordele ved dette design er følgende faktorer.

 • Gemmer kvadratmeter. Om dagen forstyrrer sengen ikke den fri udnyttelse af området under den.
 • Kreativ og stilfuld løsning til det velkendte interiør. I loftet stil, for eksempel, vil denne seng se mest succesfulde.
 • Let at betjene. Nogle typer er udstyret med en automatisk løftemekanisme. Dette giver dig mulighed for nemt at samle og gemme sengen om dagen.

En seng med en løftemekanisme i stuen foregår ikke og skaber komfortable sovende forhold.

Du kan bemærke følgende ulemper:

 • Høj pris. Et specialfremstillet eller håndlavet produkt vil være meget dyrere end en almindelig seng. Paradoxet, men lavindkomstborgere har ikke en sådan sum og har ikke mulighed for at udvide deres beboelsesrum.
 • Ikke egnet til små værelser. På trods af at sengen under loftet er i stand til at kombinere funktionelle områder, ser det i et lille område ud til en ubalance.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Der lægges stor vægt på pålideligheden, styrken af ​​strukturen af ​​indlysende årsager. Installation (især hvis du har brug for en seng med en automatisk mekanisme) kan ikke gøres selv. Hvis du skal demontere strukturen, kan du ikke undvære tjenester fra specialister.
 • Psykologisk ubehag. Frygt for højder, frygt for at falde - alle disse faktorer kan medføre et afslag fra en sådan installation. Folk, der lider af sygdomme i åndedrætssystemet, anbefales heller ikke at sove på en sådan høj seng.

At kende alle fordele og ulemper, kan du træffe en velinformeret beslutning, så sengen under loftet er den bedste løsning på problemer med rationel organisering af rummet og ikke forårsage nye ulemper.

Typer af modeller

Klassificere en seng under loftet kan være i henhold til flere kriterier.

Mobilitet skelner mellem:

 • mobil;

Mekanismen af ​​den bevægelige seng på loftet

Fast seng på en metalramme under loftet

Bevægelig udrustet med løftemekanisme. Stationær installeret i en vis afstand fra gulvet og kan ikke ændre position.

Faste senge i henhold til fastgørelsesmetoden kan opdeles i:

 • suspenderet;

Hængende senge på tovene, der ligger i to niveauer i børnenes soveværelse

Loft seng til en teenager giver dig mulighed for at kompakte placere seng, skabe og arbejdsplads

Suspenderet fastgjort til loftet. De dekorative elementer er reb, kæder, der skaber følelsen af ​​svævende senge. Loft monteret på høje ben på gulvet. Den nederste del kan bruges som arbejds-, trænings- eller gæstezone.

Mekanismen, der giver bevægelighed for en seng, kan have forskellige muligheder for installation. Løfteanordningen kan fastgøres til væggen, til bunden af ​​sengen, til loftet.

Fast indbygget seng under loftet

Valg af materiale

Rammen af ​​den faste seng under loftet kan være lavet af MDF eller metal. Valget afhænger af flere faktorer:

 • personlige præferencer
 • almindeligt indretning
 • sikkerhed.

Den oprindelige version af metal loft seng

Metal loft seng med en grov finish vil være passende i stilen af ​​loft, industrielle, techno. Træmodeller vil harmonisk passe ind i et klassisk interiør eller i et værelse i moderne stil.

Træ seng under loftet i en moderne stil

Et snehvidt eller mælkefarvet skandinavisk stil træ vil se lys og frisk ud. For land eller Provence er økologisk naturligt træ en integreret del af situationen.

Soveværelse design på øverste etage under loftet i skandinavisk stil

Interiøret i planteskolen i landstil med senge i to niveauer

I nogle unge er ualmindelige interiører (loft, popkunst osv.) Eklekticisme i materialer velkomne: Du kan ikke kun kombinere træ og metal, men også tilføje tekstilelementer.

Det oprindelige design af stuen i to niveauer i pop art

Når man vælger en seng under loftet af sikkerhedsmæssige årsager er det værd at være opmærksom på, at metaltrapper til sengene kan medføre fare for skade på grund af den glatte overflade. For børn, sådanne muligheder og bør overhovedet ikke overvejes.

Pålidelighed og miljøvenlighed af materialer før køb bør kontrolleres for kvalitetscertifikater.

Bygningens højde og dimensioner

Bredden og længden af ​​installationen kan svare til sengens standarder:

 • enkelt - 80-100 til 200 cm;

Enkeltmetal senge i to niveauer egnet til teenagere

Dobbelt hems - den perfekte løsning til et lille værelse med højt til loftet

En og en halv seng med smedede elementer

Når rummet er mere end 20 kvm. Du kan lave en rummelig anden niveau fast seng under loftet. Ud over madrassen kan du installere tilbehør - en lampe, et lille sengebord eller et bord med korte ben, blomsterpotter mv.

Seng-altan giver dig mulighed for at bruge ikke kun området, men også rummets rumfang

Hvis sengen under loftet er udstyret med en løfte- og sænkningsmekanisme, er det nødvendigt at sikre kun ledig plads til uhindret montering af sengen.

Loft seng skal roligt falde uden problemer ved søvnens tid

For stationære arter er det nødvendigt at etablere en sådan højde fra gulvet, så i den nederste del kan en person stå i fuld højde uden at læne sig over, mens den person, der sidder på toppen, kan være mindst halvt siddende. Anbefalede gennemsnitlige standarder:

 • mellem madrassen og loftet - 60-70 cm;
 • fra gulv til madras - fra 165 cm.

Til installation af en sådan seng er lofternes højde ikke lavere end standarden, den er installeret en SNiP - 2,5 meter.

Funktionel placering af sengen under loftet ved hjælp af det frie rum

Anbefalinger til udvælgelse

Det er vigtigt at opsummere de vigtigste punkter, der er værd at være særlig opmærksomme på, når de vælger.

 1. Pålideligheden af ​​fastgørelseselementer, tilstedeværelsen af ​​mekanismen for modvægt sikkerhedssystem (fra faldende senge) og hele strukturen generelt, check i butikken. De mest pålidelige materialer er metal og træ (naturlige, MDF paneler). Inden drift skal du kontrollere, om alle strukturelle komponenter er defekte.
 2. Før installationen skal du kontrollere pålideligheden af ​​betongulve.
 3. Vælg de relevante dimensioner for dit værelse. Butikken har en række størrelser, men ikke alle værelser er velegnede. Overvej familiens vækst, dvs. dem der vil bruge disse møbler.
 4. Sengen skal svare til stilen på rummet.
 5. Du bør ikke bruge denne mulighed for at organisere en kaj til barnet. For en preschooler er dette traumatisk.

Egenskaber af applikationen i det indre

Budget løsning til små områder med besparelse af nyttig plads

Seng under loftet er en fantastisk måde at optimere rummet og en god mulighed for at sprede det velkendte og kedelige interiør. Et sådant produkt vil perfekt klare zonering og vil give dig mulighed for at få en fuld sund søvn.

Usædvanlig enkeltseng svæver i luften

Ud over en rent praktisk opgave kan den udføre en dekorativ funktion. Stilfuldt ligner en model, der hænger på reb eller kæder. Indbyggede lamper eller LED-lamper rundt om bunden vil yderligere dekorere rummet.

Muligheden for at placere senge på 1 niveau og under loftet for en stor familie

Sted for at placere sengen er valgt ud fra rummet. I et firkantet rum vil den vinklede placering være den mest rationelle. Samtidig fastgøres strukturen til to vægge, hvilket sikrer større pålidelighed. I et smalt rum kan sengen ligge mellem to modstående vægge, som også sikrer fiksering på begge sider. De rummelige lofts kan have en seng under loftet, selv i midten af ​​rummet. Det vigtigste er generel harmoni.

Stilfuld seng og arbejdsplads på 2. sal i en loft-stil lejlighed

De fleste af sengene under loftet er udstyret med trapper. De kan være i form af stativer med opbevaringssystemer under trinene, reb, træ, metal tilsat mv.

Rummelig 2. sal til plads til senge med hegn og sikre trin med rækværk

En sådan organisation af et soveområde ville også være en god løsning i et værelse med nicher.

p o l og t

loft soveværelse

• i hytten: køjer til sovende, indrettet under loftet mellem komfuret og væggen

• Detalje af indretningen af ​​en bondehytte

• køjer til hvile, arrangeret under loftet i en bondehytte

• Skal i bondehuset fra ovnen til den modsatte væg, sovesal

• stille sted ved den varme væg i hytten

• mezzanin i hytten

• Seng på loftet

• En bænk, der er anbragt mellem hutens væg og den russiske komfur

• køjer med ovn opvarmet

• "mezzanin" i bondehytten

• Bunk på gulvet ovenfor

• "højeste" seng i hytten

• køje mellem komfur og væg

• køjer under loftet i hytten

• Den varmeste seng i hytten

• bred landdistrikterne køjeseng

• Bænk mellem komfur og væg

• køjer i et landsted

• Trægulve arrangeret på træet for at observere dyret

• Et sted at sove i hytten

• sovende niveau i hytten

• Komfurbænk på komfuret med et ord

• Lader til at sove i en bondehytte under loftet mellem komfuret og væggen

• (forældede) brede køjer, der ligger i hyttene under loftet mellem ovnen og den modsatte væg, hvor de sov

• Træskov i kirken på anden sal

Soveværelse under loftet: at være eller ikke at være

Placering af en seng på en uregelmæssig måde - lige under loftet - der kan være forskellige grunde. Lad os tale om, hvorfor folk beslutter at organisere deres soveværelse på en sådan måde, hvilke måder der er fordele og ulemper, og hvordan man organiserer et sovested i højden.

Hvorfor har du brug for det?

Den mest almindelige årsag til at lægge en seng på anden niveau er manglen på plads i rummet. Hvis du har brug for at organisere et soveværelse til flere personer i et lille rum, eller hvis rummet også fungerer som et opholdsstue / studie / legerum for et barn, så er det en god mulighed at hæve sengen. Under sengen, placeret på anden niveau, vil en sofa, et klædeskab eller et skrivebord passe tydeligt, og rummet vil virke større.

Det sker, at en sådan seng er den eneste mulighed for at få en fuld størrelse seng, og ikke en smal og ubehagelig sammenklappelig sofa. Men du kan ofte se senge under loftet i ganske rummelige interiører. Dette er en visuelt interessant designløsning, og en som bare sover under loftet synes bare mere behagelig og beskyttet. Især det andet niveau som børn.

Bed muligheder

En pålidelig mulighed for at sove i højden - en hems. Det kan simpelthen stå på fire ben, eller det kan have 2-3 ben og klæbe sig delvis til loftet eller fastgør helt til loftet og væggene. De sidste to monteringsmuligheder gør det lettere at flytte under sengen.

Den oprindelige løsning er en ophængt seng, der er fastgjort til loftet med kabler. Fastgørelsesanordninger skal være meget pålidelige. Alternativet er at forlade kablerne kun på den ene side og fastgør den anden til væggen. Under alle omstændigheder skal du sørge for, at vægten af ​​alle sveller ikke overstiger det maksimalt tilladte.

At bestille kan du lave en række forskellige designs. Madrassen kan for eksempel være placeret i fordybningen i et rummeligt skab eller på gulvet i mezzaninen. Og hvis du har meget højt til loftet, som f.eks. I lofts, kan du gøre et fuldt udstyret værelse et andet niveau.

Indkvartering nuancer

Når du lægger soveværelset under loftet, bør fokuset være på komfort og sikkerhed. Det vigtigste er højden. Overvej væksten af ​​de mennesker, der bor i lokalet: Det er vigtigt at bevæge sig under sengen, ikke bøje ned og på sengen selv - at sidde uden at røre loftet. For et behageligt liv for voksne anbefales det at lade ikke mindre end en meter plads fra madrassen til loftet. For en børneseng kan denne afstand reduceres. Hvis loftet er lavt, er det bedre at placere et skab under sengen.

Sørg desuden for at fastgøre sengen på benene til væggen eller loftet, så det ikke svinger. For sikkerheden skal sengen have en pålidelig side på siden. Tværstangen ved hovedgavlen øger bekvemmeligheden - så du kan læse i sengen, men siden ved fødderne er helt valgfri.

Trappen er et af de vigtigste elementer. Vælg en behagelig, selvom det tager lidt mere plads. Og glem ikke om madrassens ortopædiske egenskaber, især hvis den placeres på en plan overflade uden en særlig base. Du kan læse om det i artiklen "Bed vs madras på gulvet."

Og bare for at bemærke: En lille hylde og en lampe ved sengen vil ikke forstyrre, selvom den er under loftet.

Fordele og ulemper

Soveværelset på anden sal har følgende fordele:

 • Bedøvelse pladsbesparelse.
 • En fremragende løsning til forældres soveværelse kombineret med børnehaven (flere ideer her).
 • Hyggeligt.
 • Varmere om vinteren, og ikke bange for udkast.
 • Klatring og komme ud af sengen er en lille afgift.
 • Vanskeligt for ældre mennesker.
 • I dobbeltversionen lænede de oftest mod væggen med en lang side - en person vil blande sig med en anden og klatre over den.
 • Det er meget svært at ændre sengelinned og det er ubelejligt at fylde sengen.
 • Varmluft stiger til toppen - det er indelukket.
 • Ubehageligt i mørket at stå op om natten (og bare for doven at komme ned)
 • Der er risiko for at ramme hovedet mod loftet.
 • Grænser aktivt privatliv, især ved lave lofter.
 • Luk loft kan forårsage psykisk ubehag.
 • En stor hems seng kan visuelt knuse rummet og gøre hele lokalet ubehageligt.

Konklusion: For mange børn vil et højt soveplads være ønskeligt og bekvemt, men voksne bør tænke omhyggeligt om denne mulighed og bygge på deres egen højde, fysiske evner og lofthøjde.

Seng under loftet 15 billeder

Husk den gamle vittighed:

- Hvorfor er det ubehageligt at sove i loftet?

- Fordi tæppet falder.

Nødvendigheden til opfindelsen er snedig

Men den franske seng under loftet er et tydeligt bevis på, at du kan sove under loftet, og selv med komfort.

En sådan original idé, ifølge franskmænden, dræber to fugle med en sten (eller frøer):

 1. Du bestemmer i hvilken højde du vil sove i dag.
 2. Hvis du har en lille lejlighed, kan du øge det anvendelige område betydeligt ved at hæve sengen til loftet.

Lavere (bedår din undskyldning) seng, det er muligt at en højde på 35 cm til 1 m 20 cm til gulvet. I den nyeste model i sættet kommer en stige. Til modeller, der falder ned på 35 cm for stabilitet, leveres de bageste ben.

Lad os nu finde ud af, hvordan oversøisk sengemekanisme fungerer. På den ene side er der en løftemekanisme på loftet, og på den anden side er der et rækværk og en modvægt.

Mekanismernes funktionsmåde svarer til elevatorens arbejde. Træk sengen under loftet ned, den falder, og modvægten stiger, og omvendt. Kigger på billedet af designet, efter min mening mangler det en ramme. Det er nødvendigt at lukke tre sider for at skjule sengen under loftet fra nysgerrige øjne.

Som du kan se på billedet nedenfor, kan designene af hængende senge ikke kun være "1 og en halv" for rummelighed, men også i fuld størrelse dobbeltsenge.
Dette design er meget praktisk i alle henseender:

 1. Sengen besætter ikke brugbar plads om dagen.
 2. Koden samler ikke støv.

Som et minus kan vi nævne fraværet af sådanne subkapitalmodeller af senge til salg i de fleste møbelforretninger. Og hvis du kunne lide ideen, bliver du nødt til at gøre det selv eller bestille fra kataloger.

Seng under loftet er ideen ikke ny. Vi kan sige, at sengen under loftet er en forbedret bunk model.

Placering af en seng under loftet - vi sparer plads

Sengen under loftet er en glimrende løsning for udstyr af en seng i et lille boligområde. Det er praktisk at bruge det sted, der er ledigt under sengen for at installere en sofa, sofabord, legeplads. Du kan lade dette rum være fri og betydeligt lindre det indre af rummet.

Fordele og ulemper

En seng under loftet har sine fordele og ulemper. Fordelene er:

 • betydelige pladsbesparelser
 • ingen problemer med valget af seng
 • hurtig montering og demontering (hvis modellen er bevægelig);
 • muligheden for at skabe et usædvanligt design i rummet.

Ulemper ved at installere en kaj under loftet:

 • at installere en sådan seng er ikke en billig fornøjelse;
 • montering og demontering af strukturen er meget kompliceret, så du skal henvende sig til specialister;
 • Seng under loftet bidrager til den visuelle reduktion af rummet;
 • for indtrykelige mennesker kan måske tro at strukturen er i stand til at kollapse og skade nogen.

Visninger og aktuelle modeller

Alle senge, der kan installeres under loftet varierer i deres design. Afhængigt af den valgte type i en 1-værelses lejlighed kan du udstyre et soveværelse til et barn, en eller flere voksne, et par. Det er mere hensigtsmæssigt at vælge en passende model fra billedet. Der er følgende typer senge.

 • Bunk
  Denne seng består af to senge placeret oven over hinanden. For nemheds skyld er elevatoren udstyret med en for- eller sidestige. Køjesenge er til både børn og voksne. Denne mulighed er meget praktisk, når der er en dobbeltseng i bunden og et sted for en person på toppen.
 • suspension
  I dette tilfælde er sengen fastgjort på væg eller loft ved hjælp af specielle rør, tovværk, metalkæder eller kabler. Stigen kan være hård eller reb. Ualmindeligt design af rummet vil hjælpe LED-lys under sengen, hvilket vil skabe indtryk af "flydende" seng.
 • fransk
  En fransk stil seng med et loft passer perfekt ind i det indre af en moderne lejlighed. Den er udstyret med en løftemekanisme, der er fastgjort på loftet eller væggen, takket være hvilken sengen kan sænkes og hæves til den ønskede højde. Hvis LED-belysning er installeret i dens nederste del, vil den indrette det indre af rummet på en original måde, når sengen er i den øverste position.
 • Loft seng
  Denne model er ideel til udstyr til et børnehjørne i et lille rum. En seng her kan kombineres med andre møbler: et skrivebord, et klædeskab, hylder til bøger. Stigen i denne model kan fjernes eller fastgøres.

Installationsfunktioner

Seng under loftet refererer til specialiserede møbler, som skal gøres til individuelle ordrer. Installation og installation bør også håndteres af eksperter. I en lejlighed med højt til loftet til fastsættelse af sengen er det bedre at bruge stive føringer, så sengen kan fastgøres. I dette tilfælde, hver gang du er nødt til at sætte en stige op for at klatre op.

Du kan vælge en bevægelig model, monteret på styreskinnerne. For at styre en sådan seng anvendes en særlig elektronisk konsol. Mindre dyre mulighed er at installere en seng på høje ben.

En seng under loftet sparer plads. Det ekstra sted til installation af et hvilested, et bord eller en arbejdsplads er frigivet. Før du installerer en sådan seng, skal du sørge for, at betongulvet tåler en tung belastning.