Hvilke stretchlofter er bedre at vælge: Sammenlign lærred, monteringsmetoder, design

Blandt de mange muligheder for indretning af lofter vil jeg finde den mest egnede og udseende og konstruktive enkelhed og ydeevne og omkostninger. På trods af at strækningslofter i lokalerne er blevet brugt i omkring halvtreds år vokser deres popularitet, der er nye muligheder for dekoration, fastgørelse og konstruktivt design. Popularitet er forbundet med applikationens alsidighed i enhver stilistisk retning og hastigheden af ​​installationsarbejdet. Det allerede eksisterende store udvalg af typer, teksturer og farver bliver konstant suppleret med nye varianter og kompositionsløsninger. Selvfølgelig er der så mange muligheder for at arrangere stræklofter kun ved hånden og til almindelige forbrugere og erfarne designere, men det er netop den mangfoldighed, der gør det vanskeligt for en person at være uerfaren og uinformeret i alle produktets komplicationer. Så lad os klarlægge situationen lidt og overveje de mest detaljerede stræklofter - hvilke er bedre, hvad skal man se efter, når de vælger.

indhold

Du kan meget længe at besvare spørgsmålet om, hvad der er stræklofter. Forskellige tekstur, farve, forskellige virkninger af overfladen (metallisk, perlemor, satin, læderimitering osv.), Metoden til fastgørelse og installation valgstræklofter kan danne forskellige typer loftkonstruktioner.

Strekningsklassifikation ↑

 1. Ifølge stoffet i kluden: stof og film (PVC).
 2. Ved fastgørelsesmetode: harpun, kil, kamera.
 3. Overfladestruktur: matte, blank, satin mv.
 4. På enheden: i et plan og på flere niveauer.

Stof eller film - hvilket er bedre? ↑

Afhængigt af det materiale, stoffet er fremstillet af, er der to hovedtyper af stræklofter - stof og film. Stoflofter er fremstillet af polyesterstof behandlet med polyurethan-sammensætning og film - fra polyvinylchlorid (PVC) film. Den væsentligste forskel mellem disse to typer er, at PVC film har evnen til at strække godt, når den opvarmes, og når den køler, strækker den sig for at danne en perfekt flad overflade uden rynker.

Nogle ulempe ved PVC-lofter er filmens lille bredde (ca. 1,5 m), så arkene skal svejses, og derfor er der næppe synlige sømme i loftet. Stof klud har en bredde på 5 m, det er muligt at overlappe hele rummet problemfrit.

[include id = "1" title = "Annoncering i teksten"]

På grund af gode forbrugeregenskaber er PVC-lofter de mest populære, de tillader ikke vand at passere, kan modstå en belastning på ca. 100 kg pr. Kvadratmeter, brænd ikke (de smelter) og elektrifiserer ikke. PVC canvases kan være af forskellige teksturer (glans, matte, satin) og stof skaber kun en mat, ikke-skinnende overflade. Den minus PVC-film er, at den relativt let beskadiges med skarpe genstande.

Hvilken fastgørelsesmetode er mest bekvem

Canvas false ceiling monteret på væg eller loft med en særlig baguette, men fastgørelsesmetode kan være anderledes. PVC lofter er normalt udstyret med et harpun monteringssystem. Harpoon er en speciel kantning af lærredet, der konstrueres konstruktivt, det indsættes efterfølgende i slidsen på baguetten og holdes fast i det på grund af pålidelig fixering. I tværsnit har harpunen en krogform.

Der er også et "non-punctured" fastgørelsessystem, i dette tilfælde er nettet fastgjort med specielle spacer kiler, stofstrammer er monteret på denne måde. Det er karakteristisk, at harponsystemet giver dig mulighed for nemt at fjerne lærredet og derefter installere det på plads, hvilket kan være meget nyttigt ved oversvømmelse, der er mulighed for at fjerne vand.

Struktur af lærred med harpoon fastgørelsessystem er skåret i størrelse og udstyret med en harpun på virksomhedens produktionssted, kunden leveres allerede klar i isoleret emballage. Klæder med kilefastgørelse skæres ud på plads, efter installation er overskydende stof afskåret. Det sømløse stof er en klud, der åbner næsten ubegrænsede muligheder ved brug af fotoudskrivning, og stoffet, der er dannet af PVC-film, er svejset, består af flere paneler, svejses under produktionsbetingelserne i overensstemmelse med bestemte størrelser.

Overvej en anden type fastgørelsesanordninger, hvor baguetten er udstyret med specielle afstandskæber, fastspændt af kraften af ​​det spændte stof. Brugen af ​​et strækloft med et sådant fastgørelsessystem gør det muligt at installere et strækloft så tæt som muligt (8 mm) på bundloftet, hvilket er vigtigt med et ekstremt uønsket signifikant fald i loftet. Til sammenligning: Når man strækker et strækloft af PVC-film med indbyggede spotlights, vil rummets højde falde med 6- 7 cm).

Funktioner af loftet tekstur ↑

Anvendelsen af ​​forskellige overfladetekster strækloft: mat og glans, satin og perle, fløjl eller præget kan opnå utrolige kombinationer. Valget af tekstur og farve afhænger af kundens personlige præferencer. Matt og satin stræklofter blinker ikke, de ligner perfekt pudsede, jævnt malede lofter. En lignende effekt kan opnås ved at udjævne loftet med en gipsvægskonstruktion.

[include id = "2" title = "Annoncering i teksten"]

Satinloftet (så opkaldt til tekstur ligner sateen) er kendetegnet ved overfladens evne til at vise lys med en næppe mærkbar virkning af nacre. Du kan endda se din egen skærm i en perfekt glat glat overflade af et blankt loft! Lys spejl effekt er mere udtalt i mættede mørke farvelofter. Glansende tekstur øger visuelt højden af ​​rummet.

Design af stræklofter: muligheder ↑

Loftet kan præsenteres i et plan (både strengt vandret og tilbøjelig), og måske i flere planer (flere niveauer). Valget af at arrangere et loft på flere niveauer kan skyldes behovet for at skjule de udragende elementer af væggene eller loftet, samtidig med at rummets overordnede højde opretholdes, ønsket om at opdele rummets rum i zoner med forskellig belysning eller blot ønsket om at skabe et unikt smukt interiør. Et eksempel på det mest interessante arrangement af et loft på flere niveauer kan være et design, der indeholder en speciel glansfilm med indlejrede LED'er eller ved hjælp af fiberoptiske teknologier.

Imitation af den stjerneklar himmel er ikke det eneste eksempel på et spektakulært spil af loftets tekstur med belysning: Brugen af ​​en gennemsigtig PVC-film med en højde over den er en anden kendt designteknik. Vurder resultatet på billedet.

Vælg kun kvalitetsmaterialer! Egenskaber ved valget af farver, teksturernes kompatibilitet eller konstruktive lækkerier tæller ikke, når det gælder sundhed for de kære. Vælg kun materialer af høj kvalitet, til installation, kontakt venligst masterne af de relevante kvalifikationer. Produktionens ledere er Frankrig og Schweiz samt kvalitetsmaterialer fremstillet i Italien, Tyskland, Holland. Der er værdige russiske producenter af stræklofter, men som regel arbejder de under udenlandske licenser. Når man vælger det, er det bedre at give præferencen til seriøse, veletablerede firmaer, fordi stræklofter er et syntetisk produkt. Først og fremmest vil jeg være sikker på miljøsikkerheden.

De vigtigste metoder til montering af strækloftet

Fig. 1. Den mest populære metode til fastsættelse af PVC-loft - "Harpoon"

Der er 3 hovedfastspændingsduger til profilerne - harpun, kil og shtapikovyh. Ved installation af stoflofter brugte firmaer Calipso og Descor branded baguettes "clothespins".

Flere oplysninger om de typer og typer af profiler, du kan finde i artiklen om baguetter til installation af stræklofter

Harpoon montering lofter

Fig. 2. Installation af stretch PVC stof med en harpun

Med harpoon monteringsmetode, er en special profil af forstærket PVC svejset til loftsdugen omkring omkredsen. Det ligner en tynd, fleksibel plade med gummiforing, som i sektionen ligner en buet krog - dette er en harpun. Når det er monteret, bliver stoffet omdannet til en profil med en spatel, hvor harpunen klæber tæt på profilens indre "tænder".

Harpun system kræver de mest præcise beregninger, især det vedrører lærredet. Det skal være 5-7% mindre end loftet med forventning om, at det vil strække sig, når det opvarmes med en varmepistol. En anden ulempe er den ret høje pris for harpunprofiler. Men der er også betydelige fordele, nemlig: hastighed, lethed og 100% pålidelighed af installationen. Om nødvendigt fjernes lærredet uden problemer - helt eller delvist. Desuden kludet fastgjort af harpuner, ideelt glat og ikke sag selv i rummelige værelser.

V-monteret spændingsloft

Fig. 3. Montering af spændevævet med en kil

Når kilemetoden bruger en speciel profil med tre "riller". Lærredet afvikles i en af ​​"rillerne" og fastgøres til bunden med en plast- eller trækile. På slutningen af ​​installationen af ​​selve lærredet er profilen lukket med et dekorativt overlæg, som er fastgjort i en anden "rille" af profilen.

Fordelene ved denne metode: Der er ikke behov for nøjagtige målinger af nettet (det tages med en margen på 10-20%). Da kile er både fleksibel og holdbar, kan den bruges til at fastgøre flerskiktsstrukturer og lærred i store rum. Med en kilmontering fjernes nettet nemt (selv lidt lettere end med en harpun).

Shtapikovy system til fastgørelse af et strækloft

Fig. 4. Montering af spændingsstof med perle

Perlefastgørelse - russisk opfindelse. Den mest økonomisk tilgængelige metode til fastsættelse af lofter. Det ligner kiletilslutninger, men i stedet for kiler anvendes specielle konvekse plastlameller - perler. Til fastgørelse med vulststifter anvendes en U-formet profil. Lærredet er indsat i det og unrave i bunden med en perle, der passer snævert ind i sporet af profilen. Ved montering af perlen med indsats, men forsigtigt hamret ind i profilen med en hammer med en gummistrikker. Dernæst er den lukket med et dekorativt overlæg.

Fordelene er de samme som for kilmetoden - lærredet måles "med øje" med en margen på 15-20 cm rundt omkredsen. Det er sandt, at montering med perlearbejde er besværligt, kræver stor erfaring fra herrerne, da enhver uagtsomhed kan føre til sænkning, rynker og endog rive på nettet. Shtapikovaya design er ikke sammenklappeligt. For at erstatte lærredet skal du skære det. Derudover kan beadings ikke bruges ved montering af to niveauer lofter og i værelser på store områder eller med et komplekst interiør. Her passer kiler eller harpuner.

Clipso fastgørelsessystem eller "klædearm"

Fig. 5. Montering af spændevævet ved hjælp af Clipso eller "tøjspids"

Ved fastgøring på klipsovy måde anvendes specielle baguetter fra PVC - "kludespidser". Stoffet skubbes manuelt af en spatel i et smalt teknologisk hulrum mellem to baguetteflapper, hvoraf den ene er placeret i en stump vinkel. Faktisk klæber baguetten sig i dette tilfælde og holder fast lærredet - som et tøj eller et klip.

Fordele ved klemmontering - manglen på teknologiske slidser i profilen, det vil sige efter montage, er det ikke nødvendigt at maskere profilen med dekorative plader, men selve installationen er hurtig, nem og sikker. Blandt minuserne - kun egnet til stoflofter (PVC vil glide ud på grund af deres tekstur), ved høj belastning (bugt) kan lærredet "bryde ud" af baguetten, med meget stærk varme kan plastposen smelte. Derudover vil de koste dyrt.

Byggeriets hemmeligheder

Oversigt over forskellige måder at installere stræklofter på

Stræklofter har længe været en integreret del af moderne konstruktion. De er en struktur baseret på en tynd, men meget holdbar lærred, der strækkes på en specielt forberedt ramme. I overensstemmelse med rammens form og design fastlægges funktionerne i det færdige loft, det specifikke antal niveauer og afstanden fra basen. Pålideligheden, styrken og holdbarheden af ​​produktets levetid bestemmes i vid udstrækning af den specifikke fastgørelsesmetode.

Generelle regler og krav

Monteringsmetoder bestemmes af den anvendte type montering. Fastgørelsessystemer er baseret på brug af aluminiumsprofiler eller PVC-baguetter. De er vant til at skabe en ramme, som derefter er fastgjort på bundloftet eller væggene. Afhængig af dette er der metoder til installation af stræklofter baseret på profiler eller baguetter.

Fastgørelsessystemet af strammekonstruktionens ramme indbefatter brugen af ​​specielle dowels og højstyrkeskruer. Når man vælger enhver form for fastgørelse, er det afgørende at sikre styrken af ​​den færdige struktur, dens modstand mod langvarig stress, som er skabt af det spændte loft. Derfor skal rammen fastgøres til en fast base på basis af beton, metal eller mursten. Afhængigt af dette vælges overfladen, der anvendes til fastgørelse. Det bliver enten væggen eller bundfladen af ​​loftet.

Hvis det er nødvendigt, fastgøres rammen på gipspladens overflade specielt designet til disse dowels, hvilket øger strukturens styrkeegenskaber. De er lavet i form af en sommerfugl.

I tilfælde af trævægge kan stræklofter kun installeres med tilvejebringelse af et ekstra stivhedselement, der er monteret omkring bundloftets omkreds. Hvis dette krav ignoreres, kan træstrukturens integritet blive svækket af den spænding, der genereres af den spændte bane.

Typer af monteringsspændingsstrukturer

I øjeblikket er der fire hovedtyper til fastgørelse af lærredet:

De har alle deres fordele og ulemper. Valget af en bestemt teknik bestemmes af formen af ​​loftets overflade, kundens økonomiske muligheder, nogle andre faktorer.

Harpoon metode

Denne metode er en af ​​de dyreste og på samme tid enkle og pålidelige metoder til fastgørelse af spændingsstrukturer. Ved gennemførelsen er det nødvendigt at beregne loftets parametre nøjagtigt. Til beregninger og efterfølgende skæring anvendes et specielt designet computerprogram. Ved fremstilling af lærred tilladt afvigelse på kun få millimeter. Justering på stedet er ikke tilladt.

Metoden består i gennemførelsen af ​​følgende handlinger:

 • rundt om PVC-filmens omkreds er der lavet kantning baseret på fast materiale (i udseende ligner det en krog);
 • Ved hjælp af kantingen er nettet fastgjort til profilen;
 • brugen af ​​harpunteknologi under installation gør det muligt at reducere det betydeligt på grund af at filmen er strakt under vedhæftning.

Før du strækker nettet, skal den opvarmes og indsættes i profilsporene til fastgørelse.

Filmen strækkes først diagonalt og derefter rundt om omkredsen. Efter at filmen er afkølet, er lærredet endeligt strækket, og der opnås en ideel, jævnt strakt, glat og jævn overflade.

 • Ved brug af denne metode til installation af spændingsstrukturer er der ingen grund til at montere bundpladerne på væggene - det er nok en af ​​de største fordele ved harpunteknologi.
 • Installation af stræklofter ved hjælp af dette system er meget hurtigere end installation af stræklofter med et hæfte- eller kilesystem.
 • Harpunlofter kan demonteres og geninstalleres, hvilket er yderst vigtigt i tilfælde af uforudsete reparationsarbejder eller i tilfælde af lækage fra øverste etage.

Hæftemetode

Dette er måske den mest overkommelige af alle fastgørelsesmetoder. For at installere loftet i overensstemmelse med PVC-ruder skal der foretages mere grundlæggende lofter.

Profiler er monteret på væggene, meget tæt på loftet. Lærredet er monteret på profilerne.

Afstanden mellem stræk- og hovedlofterne er 1,5 cm. Filmen er fastgjort til profilen ved hjælp af en sokkel. Det kan laves på basis af skum eller plast. Når du bruger denne monteringsmetode, kan du nemt få adgang til hovedloftet, hvis du skal fjerne virkningerne af oversvømmelse eller udskifte ledninger.

I tilfælde af en fastgørelsesmetode er de vigtigste strukturelle elementer:

 • træ eller plastbaseret perle;
 • speciel aluminiums baguette;
 • indsætte;
 • direkte lærred.

For at fastgøre kluden til baguetten anvendes der perler.

Den største fordel ved denne metode er manglen på behovet for at udføre nøjagtige målinger af lokalerne, da installationen af ​​bladet er lavet med en 15-20 cm margen omkring omkredsen. Udgifterne til sådanne værker er ret lave.

Den største ulempe ved denne metode er reparerbarhed ved beskadigelse af overfladen.

Wedge metode

Denne mulighed er det perfekte valg for elskere af høj kvalitet til en anstændig pris.

For det første er der monteret en fastgørelsesprofil langs hele omkredsen med et indlæg på 3 cm fra hovedloftet, så kan kantene fastspændes i profilen ved hjælp af specielle konformede elementer - kiler. Når lærredet begynder at afkøles, spændes det, hvilket resulterer i en meget glat overflade. De overskydende dele af lærredet er simpelthen afskåret eller gemt bag grundpladerne.

De vigtigste fordele ved metoden:

 • når man bruger kilmetoden, er der ikke behov for foreløbige beregninger: kendskab til rummets geometri er tilstrækkelig;
 • Sådanne systemer kan tilpasses på stedet, hvilket gør deres brug meget bekvemt, når de arbejder i værelser med dekorative elementer i et komplekst konfigurationsrum;
 • Denne metode anses for den billigste, som ofte bliver den afgørende faktor, når den vælges.

Blandt ulemperne ved kilesystemet bør noteres:

 • manuel metode til webspænding, som senere ofte fører til sagging;
 • manglende evne til at demontere strukturen og geninstallere den (for eksempel i tilfælde af lækage)

Clipso fastgørelsessystem

Metoden andet navn er "tøjvask". Det er specielt designet til lofter på Clipsoor Descor stofen onov. Metoden kombinerer funktionerne i harpun- og kilefastgørelsessystemer. Installationsprocessen er blevet stærkt forenklet på grund af brugen af ​​et specielt "klips" låse i profilen selv og som et resultat af styrkeegenskaberne af den stofbaserede bane. Alt dette giver dig mulighed for at skabe fejlfri lofter.

Alt det, der er nødvendigt for dets anvendelsesmetode - lærred og baguette. Lærredet indsættes i baguetten med en spatel. Fastgørelsen udføres ved hjælp af færdiglavet i baguette-kamrene. Da hullerne i det ikke burde være, er brugen af ​​basisplader upraktisk. Spændingen af ​​en klud er lavet uden forudgående opvarmning.

Denne metode reducerer installationstiden betydeligt og er velegnet til boligejere, der stærkt modsætter sig opvarmning af indretningen, såvel som i tilfælde hvor opvarmning ikke af en vis grund er mulig. I disse tilfælde er der gasfrit installation af lofter, hvilket gør det muligt at installere lofter på steder, hvor det tidligere var umuligt.

Måden Clipso er en af ​​de dyreste.

Metoder til fastgørelse af spændingslofter, typer af installationsteknologi canvases

Hvert strækloft er installeret efter samme princip: En baguette (profil) er monteret langs rummets omkreds, som tjener som en ramme, hvor lærredet strækkes. Fastgørelse til profilen udføres ifølge forskellige teknologier, og disse typer af installationer har grundlæggende forskelle i kompleksiteten af ​​implementering, omkostninger og muligheden for at genmontere efter demontering af spændingsstrukturen. For at bestemme hvilken installationsmetode der er bedre i en bestemt situation, er det nødvendigt at tage højde for loftets materiale. Typer af fastgørelse af hævede lofter, deres egenskaber og brug, dette er hovedemnet i vores artikel.

Egenskaber ved at strække vinyl og polyester

Specialister kalder installationen af ​​PVC-film varm installationsteknologi. For at forhindre loftet at falde og have en flad overflade, er det nødvendigt at sikre ensartet og tilstrækkeligt stærk spænding. Dette opnås på grund af det faktum, at efter opvarmning med en termo pistol komprimeres polyvinylchlorid, og materialet fastgjort i baguetten er yderligere spændt.

Vinyl strækloft

Det er vigtigt! Fastgørelsen af ​​lærredens kant i en baguette skal modstå øget belastning og være stærk nok. For store rum anbefales det at bruge ikke plastik, men aluminiumsprofil.

Filmloftet er fastsat som følger:

 • Mounten starter fra hjørnet af rummet.
 • Rett derefter lærredet og sæt det i en baguette i det modsatte hjørne. Så den oprindelige spænding nås.
 • Alternativt indsæt kanten i alle ledige hjørnesvingninger af profilen omkring rummets omkreds.
 • Det sidste trin er den gradvise indsættelse af bladkanten i profilsporet langs hele omkredsen med en spatel.

Tygloftet kaldes den kolde installationsmetode. Polyester kræver ikke forstærket spænding, da et glat loft opnås på grund af den korrekte udglatning af banen i processen med at fastgøre profilen i spalterne. Derfor starter fastgørelsen i en baguette fra midten af ​​væggen, hvilket gør det muligt for mesteren at jævne lærredet jævnt.

Teknologi med harpun

Denne metode anses for at være den mest pålidelige. Harpunen er en solid kant i form af en krogformet krog omkring filmens omkreds. Den er lavet af hård plastik og loddet til kanten af ​​lærredet. Denne installationsmetode indebærer en foreløbig skæring af materialet i henhold til rummets størrelse.

Den sædvanlige mulighed

Harpunen er indsat i monteringssporet og klikker på plads. Den teknologiske kløft, som forbliver mellem væggen og loftets kant, lukkes efterfølgende med maskebånd eller dekorativt sokkel.

 1. Harpun - hovedelementet i harpunsystemet. Det er en kontinuerlig plastikgrænse rundt om kanten af ​​skærearket. Krogefælge efter at have skubbet ind i sporet af profil kroge på et specielt fremspring.
 2. Fixing baguette. Det udfører funktionen af ​​transportrammen. Fremstillet af aluminium eller plast.
 3. Strekak. Harpoon metode er kun gældende for PVC film.
 4. Basen. Strækloft, der er installeret på denne måde, understiger minimalt rummet. Afstanden mellem bunden og banen kan være så lille som 1 cm.
 5. Wall område. Harpoon installationsmetode indebærer det teknologiske hul, hvorigennem loftet er monteret. Den overstiger ikke 15 mm. Baguette har en speciel spike til hurtig installation af en dekorativ indsats.
 6. Side lodret overflade. Dette kan være en væg eller en drywall-boks i en multi-level konstruktion.

Der er en installationsmulighed uden væggab.

Gapless teknologi med harpun

Hvis lærredet er pakket rundt om en loddet kant, kan du slippe af med teknologiske huller mellem væggen og loftets kant. Teknologer har for nylig foreslået denne metode.

Som det ses i videoen nedenfor, er installationen af ​​den gapløse konstruktion gjort manuelt, hvilket kræver, at mesteren har stærke fingre:

Resultatet er derfor fantastisk. Manglen på huller giver dig mulighed for at lave en suspenderet struktur med et kombineret loft fra forskellige lærrede uden særlige separate indsatser. Væggen på samme tid skal være helt flad. Denne metode bruges hyppigere ved opførelse af lofter på flere planer, hvor gipsvæggen giver dig mulighed for at få en perfekt flad overflade.

Den gapløse monteringsmetode bruger en speciel form baguette.

Disse typer af teknologier udføres ikke uafhængigt, da skæring og lodning af en plastikgrænse på en web kun kan foretages under produktionsbetingelser. Af denne grund er harpunmetoden også dyrere end alle de teknologier, der er beskrevet nedenfor.

Shtapikovy, kamera teknologier

Hvis det er bestemt, hvilke typer fastgørelsesdele der er egnede til at gøre det selv, skal du vælge et strækloft med en kilefiksering.

Denne indstilling kræver ikke forudskæring. Fastgørelse shtapikom du kan installere ethvert loft, vinyl eller vævet. Som en perle bruges plast eller træ lameller. Vægprofilen har en U-formet sektion med en intern hylde. Lærredet er gemt i denne rille og fastspændt i bunden med en perle, der klikker på plads og hviler på en hylde inde i profilen.

Denne metode forudsætter også et bredt teknologisk nærvægsgab svarende til tykkelsen af ​​perlen.

Det er vigtigt! På trods af sin alsidighed fungerer dette monter bedre med vævede lofter. Fra vinylfilm er det bedst at tage et tyndere strækloft af indenlandsk produktion.

I kamklemmen holdes materialet præcist ved klemning mellem perlen og profilhylderne. Over tid svækkes spændekraften og vinylloftet begynder at sænke. Tøjet længere forbliver strakt og glat. Årsagen ligger i den forskellige overfladestruktur af polyester og vinyl. PVC er glat og slipper efterhånden ud af klipet. Derfor, for stiftfiksering, tage tyndere typer af vinyl, som i profilen bliver bedre fast.

 1. Plastperle. Inde i profilen i forskellige mønstre, det holdes enten på hylden eller i en særlig slot. Jo stærkere lærredens perler er, jo mere hviler den mod profilhylden og øger klemkraften.
 2. Afhængig af producenten kan den u-formede profil have en hylde til en perle eller en rille.
 3. Strekak.
 4. Øvre base. Wedge spænding loft undervurderer rummet mindst 2 cm.
 5. Maskeringstape. Afhængigt af profilens form kan den være et fleksibelt væghjørne eller en dekorativ plastikstik af F-formet sektion.
 6. Lodret bærerbase.

Baguette til hæftesystem er fleksibel, så du kan udføre glat og buet kant.

Ulemper ved kileteknologi

Den enkle og lette gennemførelse har negative sider. Disse typer af strukturer har en betydelig ulempe - det er manglende evne til at samle igen. Efter den første installation afskæres stoffet eller vinylen langs profilens kant, og det er ikke muligt at spænde loftet igen.

Det er vigtigt! Når du køber tekstil eller film, skal du lave et tillæg i forhold til rummets størrelse på 15-20 cm pr. Side.

Hvis stoffet loftet kan opretholde en flad overflade i lang tid, så vinyl sagen over tid.

Ofte, når man uhensigtsmæssigt genopfylder en glasperle, eller når man vælger et for tykt blad, kan en kilke hoppe ud af profilen.

Alle garantier fra fabrikanten om, at strækloftet kan modstå op til 100 liter vand lækket ovenfra, gælder ikke for denne type fastgørelse. Lærredet selv kan modstå en sådan belastning, men cam clampen gør det ikke. Ved øget tryk på polyesterloftet bøjer profilflangen ned, fastgøreren svækker og perlen brydes ud.

Clip teknologi

Klipteknologien er tæt knyttet til samme mærke af polyesterlofter Clipso. Plastprofilklædespænde designet specielt til dette hængende loft. Det tager hensyn til stoffets egenskaber, hvilket sikrer den bedste bevarelse af denne fabrikants malerier. Dette er vigtigt at huske, da klippemetoden betragtes som mindre pålidelig end stifttyperne til spændingssystemer.

Af alle metoder til fastgørelse af stoffet i profilen er denne installation den nemmeste. Bærende tasuette-tøjklemme har et sådant design, at det ikke er nødvendigt at bruge et væg dekorativt hjørne, da der ikke er noget teknisk hul.

Metode til fastgørelse af klip

 1. Lejeprofilet. Den er kun lavet af plast. På grund af sin specielle form skaber den en glat overgang fra loftplanet til væggen uden et hul.
 2. Stof stretch loft. Den skubbes ind i profilen med en spatel.
 3. Bearing lodret overflade.
 4. Vandret base. Understatement af højden af ​​rummet mindst 3 cm.

Til arbejde brug en speciel spatel uden skarpe kanter. For nemheds skyld har den en bøjning.

Sådan fjerner du

Under hensyntagen til den anvendte type fastgørelse fjernes det nedhængte loft som følger:

Shtapikovy strække loftet. En speciel spatel går gradvis trinvist for at bøje profilen og trække lærredet ud.

Harpoon mount. Jeg bruger den samme spatel, plastrammen hæves og trækkes væk fra væggen. Krogen frigives, og banen fjernes fra profilen.

Monter på kilen. Fjern det hængende loft i dette tilfælde den nemmeste måde. Det er nok at åbne profilhyllerne lidt, og kilen hopper ud.

Strækloft - designet er ikke så kompliceret. Vævet materiale kan indstilles manuelt, da kile- eller klipmetoden er nem at udføre. Fra mesteren kræver ikke særlige færdigheder. Det vigtigste - opmærksomhed og nøjagtighed.

Hvad er det bedste monteringssystem til stræklofter?

Gør et attraktivt design samtidig med at du bruger de smukkeste og originale lærreder selvfølgelig. Men ikke kun belægningerne selv, men også de ekstra komponenter til dem er af stor betydning. Hovedelementet, der danner basis for hele strukturen, er en profil eller baguette. Det kan have anderledes udseende.

Normalt er sådanne fastgørelsessystemer lavet af aluminium eller PVC-plast. De vælges afhængigt af rummets egenskaber, parametrene for selve overfladen og endda massen af ​​lige vigtige detaljer. Men mange undrer sig over, om man skal installere stræklofter, hvilken fiksering er bedre at bruge? For at forstå dette problem skal du nøje overveje egenskaber, fordele og ulemper ved forskellige fastgørelsesdele.

Shtapikovy system

Denne monteringsmulighed er oprettet ved hjælp af en aluminiumsbase lavet i form af bogstavet "P". Den er indsat i den såkaldte perle, som faktisk holder belægningen stram. Loftplinten er monteret på et sådant fastgørelsessystem nedenunder, for uden det ser konstruktionen helt uæstetisk ud.

fordele:

 • Da lærredet selv ikke behøver særlig behandling, vil processen med dens skabelse være ret hurtig. Det behøver kun at blive skåret til størrelsen af ​​rummet og sendt til det ønskede objekt. Efter udpakning er det tilstrækkeligt at opvarme filmbelægningen og fiks det i en baguette. Dette gør installationen mere effektiv.
 • Omkostningerne ved en sådan dækning vil være lavere end den samme mulighed, men i tilfælde af et harpunsystem.
 • For at skabe en sådan belægning behøver du bare størrelsen på rummet i rummet. Det kræver ikke brug af specielle komplekse mekanismer eller enheder.
 • Graden af ​​spænding på en sådan overflade i dette tilfælde kan let justeres. Dette gør det muligt i tilfælde af sagging at slippe af med problemet helt smertefrit og selvstændigt.
 • Hvis der er uregelmæssigheder eller visse fejl på væggen, er det nemt at skjule dem på grund af det brede hæftesystem. I dette tilfælde vil det i slutningen af ​​opbygningen af ​​hele strukturen være ret attraktiv og moderne.
 • Det er denne version af fastgørelsesdele, der kan passe til både filmoverfladen og stoffet.

ulemper:

Selvfølgelig er det i spørgsmålet om hvilket monteringssystem af strækloftet der er bedre, umuligt at ignorere ulemperne. Tross alt vil de give mulighed for at se hele billedet, og ikke være i rod, når de vælger den rigtige løsning.

 • For at strække lærredet ved hjælp af et hæftesystem, skal du have stor erfaring i dette arbejde. Problemet ligger trods alt i det faktum, at hvis du smider mindst en millimeter film eller trykker for hårdt på en glasperle, kan lærredet foldes på et sted, og i modsat fald vil det være for stramt. Så, helst uden forudgående erfaring, skal du ikke deltage i denne installationsmulighed. Det er bedre at overlade denne proces til fagfolk.
 • Ved hjælp af dette system er det ret problematisk at installere belægningen på vanskelige steder, såsom en mur nær et rør, et klimaanlæg, over et skab osv.
 • Profilen selv er meget bred. Det vil reducere højden af ​​rummet lidt mere end den samme harpun version. Dette vil især spille en rolle i lave værelser.
 • Loftplinten anvendes sikkert på et sådant system. Denne indretning af indretning vil ikke altid se ret æstetisk glædeligt og passer ind i rummets design.

Harpun system

Til spørgsmålet, blandt de metoder til fastgørelse af stræklofter, hvilket er bedre, svarer mange utvetydigt. Selvfølgelig er harpunsystemet ikke perfekt, men har også sine egne fordele. I dette tilfælde er overfladen forbundet med profilen på grund af harpunet, der er svejset på det på forhånd. Det falder simpelthen i de tilsvarende riller og tillader ikke at loftet frigives.

fordele:

 • Perle bruges ikke til montering. Processen med at stramme sig selv foregår på bekostning af dette meget hurtigere.
 • For selvstændigt at lave en lignende version af lærredet behøver du ikke at lære meget. På bare to uger har folk, der er helt uvant med processen, gennemført kurser, hvorefter de sikkert kan skabe sådanne belægninger i lejligheder eller andre lokaler. Derfor foretrækker mange virksomheder at arbejde med dette system.
 • Med harpunmontering er der ingen begrænsninger på designets kompleksitet. Sådanne profiler anvendes perfekt i tilfælde af rør eller andre komplekse elementer i rummet. Desuden findes de i flere niveauer.
 • Højden af ​​en sådan baguette kan være fra to centimeter eller mere. De er lederne i mindste størrelse. Desuden er baguetter helt fyldstof. Efter installationen behøver de ikke at være dekoreret med baseboards eller maskeringstape, undtagen lidt.
 • Denne mulighed kan demonteres om nødvendigt. Harpunen trækkes let ud af baguetten og kommer også let tilbage. Dette er især godt, hvis dine naboer oversvømmede dit værelse.

ulemper:

 • For at gøre denne mulighed skal du forudhæfte harpunet til filmarket. For det første vil dette naturligvis påvirke dets værdi. For det andet tager det lidt tid. Hvis du ikke har angivet i forvejen i den rækkefølge, du har brug for klæder med en harpun, kan der opstå problemer.
 • Gabet mellem lærredet og væggen forbliver kun, hvis væggene selv ikke har særlige uregelmæssigheder. I tilfælde af buede vægge vil det være muligt at se små huller.
 • I et sådant system er det umuligt at justere webspændingen. Når det er installeret, vil det være svært at reparere noget. Selvfølgelig skal overfladen ikke sænkes, når den er korrekt installeret.

Kan opsummere

Som vi ser i spørgsmålet, blandt metoderne til fastgørelse af stræklofter, hvilket er bedre, kan man ikke sige helt sikkert. Valget afhænger af specifikke krav og parametre.

Måder at montere stræklofter, der er bedre

Hvilke stretchlofter er bedre at vælge: Sammenlign lærred, monteringsmetoder, design

Blandt de mange muligheder for indretning af lofter vil jeg finde den mest egnede og udseende og konstruktive enkelhed og ydeevne og omkostninger. På trods af at strækningslofter i lokalerne er blevet brugt i omkring halvtreds år vokser deres popularitet, der er nye muligheder for dekoration, fastgørelse og konstruktivt design. Popularitet er forbundet med applikationens alsidighed i enhver stilistisk retning og hastigheden af ​​installationsarbejdet. Det allerede eksisterende store udvalg af typer, teksturer og farver bliver konstant suppleret med nye varianter og kompositionsløsninger. Selvfølgelig er der så mange muligheder for at arrangere stræklofter kun ved hånden og til almindelige forbrugere og erfarne designere, men det er netop den mangfoldighed, der gør det vanskeligt for en person at være uerfaren og uinformeret i alle produktets komplicationer. Så lad os klarlægge situationen lidt og overveje de mest detaljerede stræklofter - hvilke er bedre, hvad skal man se efter, når de vælger.

indhold

Du kan meget længe at besvare spørgsmålet om, hvad der er stræklofter. Forskellige tekstur, farve, forskellige virkninger af overfladen (metallisk, perlemor, satin, læderimitering osv.), Metoden til fastgørelse og installation valgstræklofter kan danne forskellige typer loftkonstruktioner.

Strekak med fotoprint skaber illusionen af ​​et glas tag

 1. Ifølge stoffet i kluden: stof og film (PVC).
 2. Ved fastgørelsesmetode: harpun, kil, kamera.
 3. Overfladestruktur: matte, blank, satin mv.
 4. På enheden: i et plan og på flere niveauer.

Afhængigt af det materiale, stoffet er fremstillet af, er der to hovedtyper af stræklofter - stof og film. Stoflofter er fremstillet af polyesterstof behandlet med polyurethan-sammensætning og film - fra polyvinylchlorid (PVC) film. Den væsentligste forskel mellem disse to typer er, at PVC film har evnen til at strække godt, når den opvarmes, og når den køler, strækker den sig for at danne en perfekt flad overflade uden rynker.

Et hvilket som helst mønster kan påføres et stof eller et PVC-lærred, takket være, at loftet kan fungere som hoveddesignet accent eller økologisk tilsætning.

Nogle ulempe ved PVC-lofter er filmens lille bredde (ca. 1,5 m), så arkene skal svejses, og derfor er der næppe synlige sømme i loftet. Stof klud har en bredde på 5 m, det er muligt at overlappe hele rummet problemfrit.

[include id = "1" title = "Annoncering i teksten"]

På grund af gode forbrugeregenskaber er PVC-lofter de mest populære, de tillader ikke vand at passere, kan modstå en belastning på ca. 100 kg pr. Kvadratmeter, brænd ikke (de smelter) og elektrifiserer ikke. PVC canvases kan være af forskellige teksturer (glans, matte, satin) og stof skaber kun en mat, ikke-skinnende overflade. Den minus PVC-film er, at den relativt let beskadiges med skarpe genstande.

Glatt PVC-loft afspejler møbler, øger visuelt lysintensiteten visuelt

Canvas false ceiling monteret på væg eller loft med en særlig baguette, men fastgørelsesmetode kan være anderledes. PVC lofter er normalt udstyret med et harpun monteringssystem. Harpoon er en speciel kantning af lærredet, der konstrueres konstruktivt, det indsættes efterfølgende i slidsen på baguetten og holdes fast i det på grund af pålidelig fixering. I tværsnit har harpunen en krogform.

Der er også et "non-punctured" fastgørelsessystem, i dette tilfælde er nettet fastgjort med specielle spacer kiler, stofstrammer er monteret på denne måde. Det er karakteristisk, at harponsystemet giver dig mulighed for nemt at fjerne lærredet og derefter installere det på plads, hvilket kan være meget nyttigt ved oversvømmelse, der er mulighed for at fjerne vand.

Struktur af lærred med harpoon fastgørelsessystem er skåret i størrelse og udstyret med en harpun på virksomhedens produktionssted, kunden leveres allerede klar i isoleret emballage. Klæder med kilefastgørelse skæres ud på plads, efter installation er overskydende stof afskåret. Det sømløse stof er en klud, der åbner næsten ubegrænsede muligheder ved brug af fotoudskrivning, og stoffet, der er dannet af PVC-film, er svejset, består af flere paneler, svejses under produktionsbetingelserne i overensstemmelse med bestemte størrelser.

Overvej en anden type fastgørelsesanordninger, hvor baguetten er udstyret med specielle afstandskæber, fastspændt af kraften af ​​det spændte stof. Brugen af ​​et strækloft med et sådant fastgørelsessystem gør det muligt at installere et strækloft så tæt som muligt (8 mm) på bundloftet, hvilket er vigtigt med et ekstremt uønsket signifikant fald i loftet. Til sammenligning: Når man strækker et strækloft af PVC-film med indbyggede spotlights, vil rummets højde falde med 6- 7 cm).

Indstillingerne for tilrettelæggelsen af ​​belysningstrækket er utallige

Anvendelsen af ​​forskellige overfladetekster strækloft: mat og glans, satin og perle, fløjl eller præget kan opnå utrolige kombinationer. Valget af tekstur og farve afhænger af kundens personlige præferencer. Matt og satin stræklofter blinker ikke, de ligner perfekt pudsede, jævnt malede lofter. En lignende effekt kan opnås ved at udjævne loftet med en gipsvægskonstruktion.

[include id = "2" title = "Annoncering i teksten"]

Satinloftet (så opkaldt til tekstur ligner sateen) er kendetegnet ved overfladens evne til at vise lys med en næppe mærkbar virkning af nacre. Du kan endda se din egen skærm i en perfekt glat glat overflade af et blankt loft! Lys spejl effekt er mere udtalt i mættede mørke farvelofter. Glansende tekstur øger visuelt højden af ​​rummet.

Loftet kan præsenteres i et plan (både strengt vandret og tilbøjelig), og måske i flere planer (flere niveauer). Valget af at arrangere et loft på flere niveauer kan skyldes behovet for at skjule de udragende elementer af væggene eller loftet, samtidig med at rummets overordnede højde opretholdes, ønsket om at opdele rummets rum i zoner med forskellig belysning eller blot ønsket om at skabe et unikt smukt interiør. Et eksempel på det mest interessante arrangement af et loft på flere niveauer kan være et design, der indeholder en speciel glansfilm med indlejrede LED'er eller ved hjælp af fiberoptiske teknologier.

Multi-niveau hævet loft med skjult belysning giver mulighed for at ændre omgivelserne afhængigt af stemningen

Imitation af den stjerneklar himmel er ikke det eneste eksempel på et spektakulært spil af loftets tekstur med belysning: Brugen af ​​en gennemsigtig PVC-film med en højde over den er en anden kendt designteknik. Vurder resultatet på billedet.

Vælg kun kvalitetsmaterialer! Egenskaber ved valget af farver, teksturernes kompatibilitet eller konstruktive lækkerier tæller ikke, når det gælder sundhed for de kære. Vælg kun materialer af høj kvalitet, til installation, kontakt venligst masterne af de relevante kvalifikationer. Produktionens ledere er Frankrig og Schweiz samt kvalitetsmaterialer fremstillet i Italien, Tyskland, Holland. Der er værdige russiske producenter af stræklofter, men som regel arbejder de under udenlandske licenser. Når man vælger det, er det bedre at give præferencen til seriøse, veletablerede firmaer, fordi stræklofter er et syntetisk produkt. Først og fremmest vil jeg være sikker på miljøsikkerheden.

Vi anbefaler relaterede artikler

Typer af installation af stræklofter

I øjeblikket i Moskva er der flere måder at installere stræklofter på. Den mest almindelige er harpun, hæftning, kile og klip metode til fastgørelse af sømløse stofstræklofter. Alle muligheder har både fordele og ulemper. Her vil vi tale om disse grundlæggende metoder til fastgørelse af stræklofter.

Shtapikovy og wedge metode til fastgørelse af stræklofter:

Shtapikovy installationssystem

Wedge mounting system

Disse metoder opfindes her i Rusland og bruges hovedsagelig kun i vores land og i udlandet. Så vil du forstå, hvorfor denne metode ikke har rodnet i de udviklede vestlige lande. Shtapikovy og kilemetoder ligner hinanden, den eneste forskel er i elementerne til fastgørelse af lærredet. I det første tilfælde anvendes perle, i den anden en kile. Vi vil overveje fastgørelsessystemet, da det bruges oftere end en kil (en hæftning er billigere end en kil), og der er praktisk talt ingen forskel.

Shtapikovaya systemet består af:

 • Baguette (profilen, hvor strækloftet er fastgjort)
 • Selve lærredet
 • Særlig perle til fastgørelse af nettet
 • Og dekorative indlæg

Strækmontering

Som med ethvert fastgørelsessystem, først omkring periferien af ​​den faste baguette. Baguette er monteret strengt vandret på niveau af røv til røv. Endvidere er kluden hængt op, og dens strækning begynder. Selve lærredet skæres ud med en kant på 10-20 cm. Lerret opvarmes af en varmepistol til 65-75 grader. Når den opvarmes, bliver filmen elastisk og strækker sig. Stretch lærred begynder med en af ​​de korte sider. Loftet føres til baguetten og fastspændes med perle. Derefter sætte lærredet på to lange vægge på samme måde. Det er meget vigtigt at strække lærredet korrekt, da det kan skifte eller ikke jævnt strække sig. Dette er især vigtigt, hvis der er sømme i loftet, når skiftning af sømme bliver skævt. I sidste ende strækkes den anden korte side. Derefter trimmes alt overskydende stof og en dekorativ indsats indsættes.

De største fordele ved strammerlovens hæfteklammer:

 • Sandsynligvis den vigtigste fordel vil være prisen.
 • Den mindste højde af loftet tomrum (højden på perle baguette er kun 1,5 centimeter)
 • Intet behov for nøjagtig måling.

Ulemper ved et hæftemonteringssystem til et strækloft:

 • Der er ingen mulighed for demontering - montering af loftet. Når du installerer perlen, deformeres lærredet, og efter fjernelse er det ikke længere genstand for geninstallation. Det vil sige, hvis der er behov for at fjerne strækloftet og sætte det på igen, så bliver et nyt lærred lagt;
 • Ikke repairable;
 • Når vand hældes af naboer ovenfra, er det i de fleste tilfælde nødvendigt at ændre lærredet;
 • Sagging er større end med et harpunsystem;
 • Over tid kan perler knække og falde ud af baguetten.
 • Strækningen af ​​lærredet er lavet "på øjet" af installatøren, derfor kan sømene være buede
 • Manglende evne til at installere strukturer på flere niveauer

Harpoon installation installation af hævede lofter

Harpoon installationssystem Harpoon til hævede lofter

På samme måde som i den tidligere metode fastgør vi en baguette langs omkredsen. Hæng også det på specielle tøj og opvarm det. For denne metode skæres lærredet præcis ud i forhold til rummets størrelse med en krympning på 7-10% (lærredet er mindre end i rummet med 7-10%), så det er meget vigtigt at måle rummet korrekt og præcist. Når bladet er skåret, er der svejst en harpoon til det (for pålidelig svejsning af harpunet med bladet anvendes specielle HDTV-maskiner).

Installation er en speciel monteringsspatel eller spatel. Installation begynder ved hjørnerne, indsætter det første hjørne, så modsat diagonalt osv. Når hjørnerne gemmes i baguetten, placeres midten af ​​væggene. I modsætning til hæftesystemet er der ikke behov for at styre webens streg og ensartetheden, weben er allerede præcist skåret til din størrelse. Efter strækning forbliver det kun at sætte en dekorative indsats, og dit loft er klar.

Fordelene ved harpoon installation af hævede lofter

 • Muligheden for at demontere loftets installation. Det vil sige, du kan fjerne og lægge det samme lærred tilbage;
 • Mindst sagging. Cloth oprindeligt skåret ud mindre plads;
 • Maintainability. Hvis du ved et uheld har gennemboret loftet tæt på væggen, så kan det løses.
 • Når der hældes vand fra oven, er det nok at løfte en del af loftet, afløb vandet og geninstallere det samme lærred
 • Du kan oprette flere konstruktioner på flere niveauer.
 • Der er ingen sagging under drift, og harpunen reparerer pålideligt lærredet.

Ulemperne ved harpunsysteminstallation af stræklofter

 • Pris. Sammenlignet med shtapikovoy, lidt dyrere;
 • Højden af ​​rummet ud over loftet er 2 centimeter mere end det af hæftesystemet (baguettehøjde for en harpun er 3,5 centimeter);

Klip metode til montering af stof lofter

Installation af stoflofter er forskellig fra installationen af ​​filmlofter. En af forskellene er manglen på en dekorative indsats og ingen grund til at opvarme rummet. Baguette til stofklæder lavet på basis af kludespidser. Lærredet indsættes i baguetten og fastspændes af profilen som en kludespind. Baguetten er lavet af slidstærk, solid plastik til pålidelig fastspænding.

Fremgangsmåde til montering af stoflofter

Installation af stoflofter

Først, som i de foregående metoder, er der installeret en baguette og et lærred er hængt. Her, ligesom i hæftesystemet, er der ikke behov for at måle loftet præcist, lærredet er skåret ud med en margin på 20-30 centimeter. Da dette er et stofloft, behøver du ikke at opvarme rummet. Sekvensen af ​​lærredens strækning ligner installationen af ​​hæftesystemet, dvs. Først er midtervæggene indsat og fra midten flytter til hjørnerne. I baguette lærredet får en speciel monteringsspatel med en spatel. Når nettet er helt indsat, overskydes overskydende banen. Små rester bager også i en baguette, og det er det. Dit loft er klar.

Fordele ved et klipsystem til montering af stoflofter

 • Ingen perle, harpun og dekorative indsats er påkrævet;
 • Evnen til at skabe flere niveauer lofter og andre strukturer;
 • Ved brug af en pålidelig baguette er sagging minimal;
 • Den mindste højde af loftet bortfalder. Baguette højde 2 centimeter.

Ulemperne ved klipsysteminstallationen af ​​stræklofter

 • Der er ingen mulighed for demontering - montering af loftet. Ved installation af stoffet deformeres og efter fjernelse er det ikke længere genstand for geninstallation. Det vil sige, hvis der er behov for at fjerne strækloftet og sætte det på igen, så bliver et nyt lærred lagt;
 • Ikke repairable;
 • Når vand hældes af naboer ovenfra, er det i de fleste tilfælde nødvendigt at ændre lærredet;
 • Sækken på lærredet afhænger af installatørernes professionalisme og baguettes kvalitet.

Vi anbefaler:

 • Fordele og ulemper ved stræklofter...
 • Franske stræklofter
 • Spejlstræklofter "title =" Spejlstræklofter "width =" 150 "height =" 150 "class =" crp_thumb crp_correctfirst "/> Spejlstræklofter
 • Tyske stræklofter

Kombinerede stræklofter bliver stadig mere populære. Populariteten af ​​disse lofter bestemmes af deres enestående evne til at zone et værelse eller fremhæve en visuelt defineret zone. Hvis tidligere kun to niveauer blev brugt til disse formål, kan du nu visuelt vælge en zone i rummet, s.

Kære kunder! Vi er glade for at informere dig om, at vores sortiment er genopfyldt med en mere tekstur. Den blanke tekstur af stræklofter med skyer er nu ikke kun to meter bred, men også 345 centimeter. Dette er bredden i den strakte tilstand. Sample Stretch Ceiling With Clouds Now.

Farve Perle-guld Højde 38 mm Diameter 116 mm Base GX53 Lampe inkluderet Nej

Farve Pearl-Sølv Højde 38 mm Diameter 116 mm Base GX53 Lampe inkluderet Nej

Metoder til fastgørelse af stræklofter

Der findes flere typer fastgørelsessystemer: harpoon, cam og hæfteklammer, der alle karakteriserer typen af ​​loftsprofiler, som igen er fastgjort til loftet eller til væggen eller til et gipspladesignal. Ved installation af et strækloft er det vigtigt at overveje alle detaljer. På trods af den nemme installation og brugervenlighed kan det faktisk vare mere end et dusin år. Et af disse detaljer er metoden til fastgørelse af nettet. Hvad er metoderne til installation af lærredet, hvordan de adskiller sig, og hvad der passer bedst til din situation - læs artiklen.

Moderne stræklofter giver mange fordele i forhold til mere traditionelle færdiggørelsesmetoder. Vi udfører design og installation af sådanne lofter. Til din tjeneste et stort udvalg af kludtyper og muligheder for deres farveregistrering. Vi vælger nemt det mest passende loft til dit hjem. Dette gælder også for den type fastgørelse lærredet.

Monteringsmetode til stræklofter

Korrekt fiksering af strækloftet er umuligt uden at tage højde for egenskaberne af lærredets materiale. Forskellige egenskaber, sammensætning, styrke, krav til drift er kun en omtrentlig liste over nuancer. Der skal skelnes mellem to hovedgrupper af lærred:

 • Strække stof lofter.
 • PVC filmduv.

Installation af strækloft i 2 timer, garanti i 10 år! Bestil telefon på +7 (499) 381-3221.

Materialetypen er den vigtigste afgørende faktor ved valg af installationsmetode for stræklofter. Der er to grupper af sådanne metoder:

 • Installationen af ​​lofter med varmebane er typisk for film.
 • Installering af dåse uden opvarmning - anvendes, når du installerer stoflofter.

Lofter af PVC-film er mere populære i dag, så varme installationsmetoder er mere almindelige.

Måder at installere stræklofter fra PVC film

For at skabe en flad overflade og en ensartet webspænding forvarmes filmen til en temperatur på 70 ° C. Næste - spørgsmålet om konsolidering, som kan gøres på flere måder:

 • Cam metode.
 • Klinovy ​​(shtapikovy).
 • Harpoon mounting option.

Måder at installere stræklofter og fastholde lærredet vælges afhængigt af kravene til det endelige resultat, typen af ​​lærred og dens fabrikant.

Måder at installere stræklofter - hvad er forskellen mellem dem?

Hvad er de forskellige metoder til fastgørelse af lærredet? Hvad er deres fordele og ulemper? Og vigtigst, hvilken måde at strække lofter til at vælge for sig selv? Til en begyndelse, hvordan er de forskellige:

 • Cam metode indebærer brug af en passende monteringsprofil. Strammeklud med en speciel spatel indsættes i profilklemmen, hvor den er fastgjort af sig selv. Af fordelene: fraværet af yderligere dele, mekanismen til selvklæbning af nettet, de små dimensioner af profilen.
 • Shtapikovy-metoden kræver sin egen profil med to riller: en til fastspænding af filmen, den anden - til fastgørelse af den dekorative sokkel. Kanten af ​​arket indsættes i den tilsvarende spor, hvor den er fastgjort med en indsats - en kil. Dette er en ret almindelig måde at installere stræklofter på.
 • Harpoon monteringsmetode - den mest pålidelige og funktionelle. Særlige dele er svejset omkring lærredets omkreds - harpuner - som fastgøres sikkert til profilen, når den strækkes. Derefter er alt skjult specialindsats. Af fordelene er fastgørelsens pålidelighed og muligheden for at demontere film uden skade (sidstnævnte er ikke karakteristisk for andre metoder).

I sidste ende er det et ganske svært spørgsmål, hvilke metoder til strækloft (installationsmetoder og muligheder for fastgørelse af nettet) for dig selv. Hvis du har problemer eller yderligere spørgsmål, kan du til enhver tid kontakte vores specialister og få yderligere oplysninger.

Installationssystemer af stræklofter er af to hovedtyper: Harpoon; Shtapikovaya. Begge disse systemer anvendes aktivt, og hver har både fordele og ulemper. I denne artikel vil vi introducere.

Stræklofter, der besætter deres niche på markedet, vil ikke opgive stillinger, men kun for at udvide og udvikle sig. Så beslutter at sætte dig selv stræklofter, du gør det rigtige valg, og har besluttet at pakke.

 • GRATIS dosering
 • Installation næste dag
 • Erfarne installatører (kun statsborgere fra Den Russiske Føderation)
 • Altid rimelige priser.
 • 10 års garanti!
 • Uden gasflasker!