Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Fastgør gardinerne til cornice kan være anderledes. I mange henseender afhænger det af ejerens indstillinger, fordi det er den æstetiske komponent, der normalt er vigtigst. Også den afgørende faktor er typen af ​​cornice.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger?

Fastgørelsesgardiner på afsatsen er et ret vigtigt spørgsmål, fordi det forkerte valg helt kan forkæle indtryk af skønhedens skønhed og indretningen som helhed.

Når man vælger en passende fastgørelsesmetode, styres de ikke kun af rummets generelle stil, men også af tætheden af ​​materie, typen af ​​cornice. For eksempel kan gardiner på snoet kun være på de rørformede taghuler. For gardinstænger, der er fastgjort i loftet, er der kun sådanne metoder som kroge og gardinbånd.

Nogle typer af fastgøring giver dig mulighed for at forlade gardinet lige, andre bidrager til dannelsen af ​​smukke lodrette folder. I nogle værelser foretrækkes strengere muligheder, i nogle enkeltheder anbefales det.

Du skal i forvejen nøjes med at tænke på, hvordan du vil se dit vindue, om der kommer lambrequins, om vinduesdekoration vil være en accent i interiøret, eller om det blot vil supplere det overordnede design. Overvej om bygningen generelt vil være tung eller lys.

Vigtigt er spørgsmålet om finansiering. Nogle af typerne af fastgørelsesanordninger er billige, installationen af ​​andre er ret anstændig, og der kan stadig være andre, der fremstilles af stofklister.

Installationsfunktioner

Alle varianter af tagskæggene er opdelt i to store grupper i henhold til fastgørelsesmetode: loft og væg. Loftsmodeller vælges, når det ikke er muligt at montere en vægkornet. Normalt er skrøbelige gipsplader vægge eller utilstrækkelig plads til en væg cornice begrænsninger for deres installation. Takkonstruktioner vælges også, hvis loftet ikke er højt nok, og det er nødvendigt at visuelt "trække" rummet opad.

For nylig er lofterne blevet populære. De er normalt udstyret med plastbøsninger, som kun kan modstå en vis vægt af gardiner.

I udseende er kløften opdelt som følger:

 • Runde. Varianten ser ud som et rør og findes på markedet i forskellige diametre. Runde cornices er normalt dekoreret med forskellige dekorative tip på hver side. Tubular cornice er lavet af træ, metal, plast.
 • Baguette. De ligner en rektangulær eller figuren rem, som dækker hele "stuffing", pålideligt skjule guiden og kroge. De er lavet af både plastik og dyrebare træer (ret en dyr mulighed).
 • String. Den "yngste" af typer af cornices, det er et metal kabel, som gardinet er monteret. Lavet af metal.
 • Profil. Sådanne taghuller bøjer let, med det resultat at de kan gives nogen form. Efterspurgt buet cornice er lavet lige fra aluminiumsprofilen.
 • Rail (dæk). Designet er udstyret med en rille, hvorpå kuglerne med kroge er fastgjort. I øjeblikket er dæk gardin stænger lavet hovedsageligt af plast.

Hver af disse typer har begge sine fordele og ulemper, som skal overvejes ved valg. Prøv at lære mere information om den valgte cornice at vide om alle styrken og svaghederne i favoritindstillingen.

Interessante muligheder

Hver type gardin kræver et individuelt valg af typen af ​​vedhæftning. Disse typer kan variere. Nogle af dem er velegnet til montering af alle gardiner, andre giver dig mulighed for kun at vedhæfte gardiner eller gardiner. For at kunne bestemme sorten korrekt skal du svare på en række spørgsmål.

Først og fremmest er det logisk at identificere stilistikkens spørgsmål. Hver stil pålægger sine egne begrænsninger for valget af fastgørere. For at få gardinerne til at se smukke og harmoniske, er det nødvendigt at bemærke rummets stilfunktioner som helhed og at vælge i overensstemmelse med dem.

Det er også nødvendigt at notere funktionerne i det materiale, som gardinerne er lavet af. For eksempel ser bomuldsgardiner sig ret underligt, hvis de er fikseret på grommets, men montering på magneter eller gardinbånd er perfekt til dem.

Vinduesfunktioner skal også tages i betragtning. Plastruder er normalt mere moderne kroge og armaturer og træ - traditionelle muligheder.

bånd

Pas på, når du bruger strenge. De er ikke egnede til enhver stil. For eksempel kan i et klassisk værelse, Loft stil, Minimalisme, denne type vedhæftning ikke bruges.

Materiale til fremstilling af strenge kan hentes næsten alle, alt fra tyll og slutter med en fletning. Ofte er de imidlertid fremstillet af samme stof, hvor gardinerne syes.

Båndene kan fastgøres med buer eller enkle knuder, mens de i begge tilfælde ser romantiske og livlige ud. Ofte er valget til fordel for en sådan vedhæftning givet i rustik stil.

Men nogle gange er valget af enhver anden mulighed, snarere end strenge, umulig, som i ovenstående billede. Båndene hjælper med at understrege skønhedens usædvanlige design og ser meget passende ud.

loops

Bandesting passer til ethvert interiør. Raid af romantik og legesyge er fraværende her. Ligesom trækstrengene er sløjferne normalt lavet af samme materiale som gardinerne, men nogle gange er det bedre at vælge et andet stof. Normalt gælder denne regel for børn.

Alle slags dekorative sløjfer er velkomne, for eksempel applikationer. Afhængigt af stilen på rummet er valgt og metoden til dekoration.

Denne type fastgørelse er populær, fordi den er meget praktisk: at hænge gardinerne på hængslerne, skal du bare springe over gardinstangen gennem dem. Loops er døve eller med en fastgørelse. I det andet tilfælde er sløjfen ved bunden udstyret med en velcro eller en knap, så du kan løsne det fra tagskægget uden at fjerne tagskæggene selv.

Det er muligt at "blande" de forskellige gardiner med hinanden, hvilket resulterer i en meget interessant effekt som i ovenstående billede.

snørehuller

Dette er en universel form for fastgørelse, der passer helt til ethvert interiør. Grommets holder stoffer af enhver tæthed godt, mens gardins øvre kant ikke deformeres, men delikat foldes i ensartede samlinger.

Vinduesporte og gardiner er fastgjort på grommets for at afgrænse det indvendige rum. Denne mount ser meget elegant og beskeden ud, mens den udviser en lys accent i hele interiøret.

Cringles kan indskrives i ethvert interiør afhængigt af indretningen af ​​stoffet selv. For eksempel passer et dekoreret gardin på grommet perfekt ind i det provencalske interiør.

løbegang

Gardinet er en "lomme", hvorigennem tagene er passeret. Gardinens top er ubetydelig.

Ofte kan du finde gardiner på snoet, da denne type fastgøring er bedst egnet til let tynde stoffer. Tunge gardiner med snoetrør må ikke findes, da de ikke anvendes i klassiske interiører såsom barok eller rokoko.

Ofte hænger gardinerne på vingerne i rustikke interiører. Denne fastgørelsesmetode anvendes også til fastgørelse af gardiner "cafe" som i billedet.

fletning

Oftere kan du finde en sådan navngivning af en webbing som et gardinbånd. Det er fastgjort fra indersiden af ​​gardinerne, så du kan justere deres bredde. En af fordelene ved gardinbåndet er, at efter vask er sådanne gardiner ikke nødvendigt at "tilpasses" igen til størrelsen af ​​tagene. Samtidig er den samme kvalitet en minus: Strygning af gardinerne på bandet er ikke særlig praktisk.

Tæppetape giver dig mulighed for at hænge gardinerne på kroge og fastgøre dem på dækkene. Passer også til montering og andre typer gardinstænger.

Normalt er gardinerne på flettet hængt i flere rækker: tyll, gardiner, pelmetri. Billedet viser en af ​​disse muligheder.

ringe

Siden sovjetiden var gardinerne på ringene meget populære, og ikke uden grund. Denne type er ikke værre end grommets, men giver dig samtidig mulighed for at vælge ringe eller kombinere dem med hinanden, for eksempel, hvis værelset er lavet i Boho-Chic stil.

Oftest bruges ringene i Techno-stilrummet, men du kan også finde dem i det klassiske interiør (eksempel på billedet). Ringe, syet til gardinerne, kræver helt sikkert evnen til at fjerne gardinet helt. Bedste af alt, de ser på en rørformet cornice.

magneter

Fastgør gardinerne med magneter er et alternativ til den sædvanlige fastgørelse med kroge. I dette tilfælde spiller magneten samme rolle som velcro til hængslerne: det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at fjerne gardinerne fra tagskæggene. Valget af forskellige muligheder her er enormt. Du kan give fortrins til næsten usynlige fastgørelsesdele, og du kan foretrække dekorative magneter dekoreret med rhinestones. Afhængig af stemningen, som skal skabes i rummet, vælges også magneter.

Bedste af alt ser gardinerne på magneterne på den moderne snorede cornice. Denne kombination ser meget stilfuld ud. Billedet viser cornice og magneter, lavet i et tema.

Ofte magnetiske monteringer komplementere klip til gardiner af samme design.

Klip, kroge, tøjspidser

Som sædvanlig blev gardinerne fastgjort med denne type fastgørelse. Til dato er tøj og clips lavet af både metal og plast. De er meget ubelejlige at bruge, fordi de ødelægger gardinens stof og efterlader puffer på det. For et tyndt stof er denne type vedhæftning kategorisk upassende, med eksisterende alternativer, hvor det er mere logisk at vælge magneter som en vedhæftning.

Klip, tøj og kroge vælges som fastgørelsesdele, når værtinden gør gardinerne på egen hånd. Gør det nemt nok. Billedet viser muligheden for at fastgøre gardinerne ved hjælp af tøjspidser.

Hvordan til at dekorere brugerdefinerede vinduer?

I huse eller lejligheder er det ikke ualmindeligt at finde vinduer af andre former end de rektangulære.

Nu meget almindelige panorama åbninger. Hvis indstillingen med traditionelle glidende gardiner ikke appellerer til dig, skal du være opmærksom på timeglasstullen. Den er velegnet til både lige og skrå vinduer. Ved hjælp af tyll, monteret på lignende måde, kan du dekorere døren, fordi den er monteret direkte på rammen på specielle hjørner.

Trekantede vinduer er normalt lavet ved hjælp af plissede persienner. Denne type kaldes så, fordi det er et ark specielt behandlet stof, trykket i form af et accordeon. Plisserede persienner kan stables i enhver form, herunder en fan. De er fastgjort med dobbeltsidet tape.

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Hvis du dekorere gardinerne og folder sådanne terminaler, selv de mest simple af dem vil få elegant look!

Sådan hænger gardiner på tagskægget

Der er mange muligheder for smukt at tegne gardinet og hænge det oprindeligt på taggen. Du kan bruge forskellige muligheder for drapering og dekoration af gardinsammensætninger: blonde, draperi, gardinholdere, forskellige kroge, velcro, buer, blomster, folder, bånd, øjenlåg, knapfester og meget mere, som du bare har nok fantasi til.

Dekorative elementer, med henblik på smukt at hænge gardinerne på tagskæggene, kan du tænke på dig selv eller bruge indstillingen for færdigbutik.

Vi har forberedt dig et fantastisk udvalg af ideer, hvordan man fastgør gardiner til bunden smukt. Bliv inspireret og prøv at gentage derhjemme.

Hvor smukke gardiner hænger på tagene

Du kan dekorere gardinet med sådanne vidunderlige folder, dekoreret på sin side med strømpebånd fra ledningen for at matche gardinerne:

Sådan hænger gardiner på tagskægget

I stedet for den sædvanlige velcro, for at hænge gardinet på den runde cornice, kan du bruge disse snaps til mænds seler.

Meget original udseende og nem at montere!

Sådan hænger gardiner på tagskægget Sådan hænger gardiner på tagskægget

Meget original vævning, som straks tiltrækker opmærksomhed:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Du kan gemme tagbøerne bag sådanne banta folds, som samtidig draper gardinet:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Hvis du ved, hvordan man kan strikke, kan du nemt dekorere gardinens overkant med strikkede mønstre, hvilket vil indikere dine "gyldne håndtag"

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Selv de sædvanlige strenge på gardinen ligner en vidunderlig dekoration.

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Bind sløjferne med et ror af stof, og du tilføjer komfort i køkkenlokalet, hvor et sådant gardin hænger...

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Enkle reb, der er skruet ind i grommets, kan se meget originale og søde:

En smuk måde at hænge gardiner på afsatsen.

Denne vævning af gardinens top virker kompliceret, men du vil se nøje og indse, at det er let at væve det fra flere bands. Jeg tror, ​​at dette kan bruges som en mulighed for at bruge rester af stof, selv i forskellige farver kan man bruge:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

I stedet klippeafsats til montering af sådanne gardiner kræver kun kroge og øjer. Sådan en ide er god til køkkenet:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Hvis du dekorere et simpelt hvidt køkkengardin med farvede sløjfer med buer, så vil det give det elegance og originalitet:

En smuk måde at hænge gardiner på afsatsen.

Og her smedet cornices, til den oprindelige udsmykning af vinduesbue:

Sådan hænger gardiner på tagskægget Sådan hænger gardiner på tagskægget

Knapper på dette gardin på sløjferne har ingen funktion, men er en ekstra dekoration:

En smuk måde at hænge gardiner på afsatsen.

Den øverste del af gardinerne kan dekoreres med dekorative fletninger, så de passer sammen med ringene, og samtidig dækker gardinens øvre kant i samlingen:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Disse farverige shlovki på gardiner dekorere vinduet i børnehaven:

En smuk måde at hænge gardiner på afsatsen.

Det hvide gardin er lavet i flere rækker fra strimler af stof:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Denne montering på den forkerte side af gardinerne - efterligning eyelets:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Disse folder er lavet for hånd. Fastsættelse på bagsiden således at der hemmeligheden kroge:

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Dette er en speciel gardin tape, gør det muligt at drapere den øverste kant af gardiner og skjule alle gesimsen.

Smukke måder at hænge gardiner på tagene på.

Disse vidunderlige ideer, hvordan man hænger gardinerne på skråningerne, vil hjælpe dig med at træffe et valg. Og nu bliver det helt klart, at for at skabe en hygge i huset, er det ligegyldigt, om dit stof er gardiner eller billige.

Bare nødt til at udtrykke deres fantasi til at hjælpe dig med at træffe en smuk vindue dekoration.

Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Gardinernes udseende og funktionalitet afhænger ikke kun af deres kvalitet og fremstillingsmateriale, men også om hvordan de fastgøres over vinduet. I de fleste tilfælde er de fastgjort til loftet eller væggrænserne. Denne metode er uden konkurrence og har ingen tilsvarende analoger. Men der er flere muligheder for montering af gardiner direkte på skinnen. Forkert valgt fiksering kan negere alle gardinernes tiltrækningskraft og forstyrre indretningens stilistiske enhed. Derfor, før du går til butikken for de gardiner du kan lide, bør du bestemme, hvordan de vil blive monteret på tagskægget.

Hvilke typer fastgørelsesanordninger bruges oftest til gardiner

Fastgørelsesanordninger til gardiner til bjergene er valgt ud fra designet af tagbøjler, tæthed, tekstur og stoffarver samt funktionerne i gardinmodellen. Derudover skal man, når man vælger dem, tage højde for rummets indvendige stil. Hovedtyperne af skruer til gardiner er som følger:

Overvej dem mere detaljeret.

Gardiner med bånd

Slips ser godt ud på alle typer stofgardiner med undtagelse af japansk og fransk. For de førstnævnte er de for legende og romantiske, og sidstnævntes design er for mættet med jakobsmuslinger, og sådanne vedhæftede filer overbelaster deres udseende.

Gardiner med slips tilføje et strejf af romantik, lethed og luftighed til indretningen.

Du kan lave bånd fra noget: bånd, fletninger, snore. Det hele afhænger af designers smag og fantasi. Binde dem i knuder eller buer. Det skal tages i betragtning, at strækningerne skal være stærkere og tykkere end gardiner og tyl til gardiner, der er fremstillet af tykt og tungt stof. Ellers vil de ikke opretholde deres vægt og vil hurtigt rive.

Ofte sys sømmen af ​​samme stof som gardinerne. På billedet er gardinsætet, hvor båndene og gardinerne til gardinerne er lavet af samme materiale som gardinerne.

Hængslede gardiner

Hængslede gardiner ser passende og harmoniske ud i både strenge klassiske og avantgarde interiørtyper og i rum af ethvert funktionelt formål. Hængslerne passer til alle typer gardiner. Sådan en bjerg kan findes selv på japanske og romerske modeller.

Hængsler kan være lakoniske eller dekoreret med gardin tilbehør, syet statisk eller knap, knapper eller tape.

Lygterne kan ligesom sømmerne laves af andre tekstilmaterialer: bånd, fletninger, snore, snore. Men oftere syes de af samme stof som gardinerne eller fra et ledsagende stof. At bruge denne mount er meget praktisk. For at hænge gardinerne, bare passere gennem hængslet bar gardinstang.

Strenge sløjfer, syet af samme stof som gardiner med gardiner, understreger skønheden i de dybe drapede folder på gardinerne. Hængslene på sløjferne ser især godt ud på tynde runde hjørner. bagt mælk og perfekt til et vindue i børnehaven

Eyelet Gardiner

Gardinerne på grommets betragtes som et af de mest alsidige og stilistisk tænkte designmuligheder for vindue- og døråbninger. Grommets er metal-, plast- eller træringe, der rammer hullerne i den øverste del af gardinerne eller gardinerne, hvorigennem et rund cornice rør passeres. Samtidig er selve hullet næsten umærkeligt, og det ser ud til, at tagskægget går direkte gennem stoffet.

For gardiner på grommets er en ædel lakonisk enkelhed karakteristisk, og deres design fokuserer på tekstilens struktur og farve.

Bedst af alt ser gardinerne på grommets i klassiske, ikke for romantiske eller moderne, men ret strenge interiører. De kendetegnes af selv dybe folder, behøver ikke massedrækkerier og yderligere detaljer i form af svagov og lambrequins.

Grommets er lige så gode til både glatte og trykte gardiner. Når grommets matches med gardinerne, ser det ud til, at tagskærerne gennembler stoffet. Det ser meget imponerende ud. Øjnene kan ikke kun strækkes på corniceen, men kan også sløjfe gennem dem som på et japansk gardin i dette billede.

Gardiner på snoet

Gardiner på snoet - en type lige gardiner eller gardiner. De adskiller sig fra andre modeller ved tilstedeværelsen i lommetunnelens øverste del. For at hænge sådanne gardiner over et vindue, skal en rundstang eller en snorkornlinie passeres gennem en lomme (snor). Denne mount er let at gøre sig selv, og det ser sødt og simpelt ud.

Gardiner på snoet er usandsynligt at være passende i et strengt og prudish interiør, men i romantiske eller "rustikke" indretningstilstande som shebbi-chic, Provence, Middelhavet, etnisk land passer perfekt. Desuden er trækstangen en af ​​de få monteringer, som er perfekt til gardiner, hang på loftet og buede vinduer samt til gardinerne i stil med "cafe".

Til lette, korte køkkengardiner kan snoet være en ideel løsning. Fold på sådanne gardiner på grund af fastgørelserne er altid hyppige, små, hvilket ser særligt godt ud i en romantisk og delikat indstilling. chik og fransk provence som i dette billede

Gardiner på et bånd

Gardiner på flettet (gardinbånd) - en god mulighed for dem, der ikke har erhvervserfaring, ønsker at sy sammen storslåede gardiner med komplekse folder. Sådanne fastgørelsesanordninger er egnede til både profil og runde gardinstænger, herunder med et sæt ringe. Gardinbånd sælges i alle butikker.

Princippet om bånd til gardiner er, at ledningerne strækkes over hele sin længde kan formes på gardiner folder af enhver frekvens og dybde

Ved hjælp af fletningen er det muligt at samle gardinerne i lige og dybe folder, efterligne manuel foldning eller små og hyppige pladderstykker fremstillet af maskinen. Den første ser bedst ud på tykke draperingsstoffer, den anden - på gardinet eller letvægts silke. Gardiner på et bånd er passende i ethvert interiør, og på trods af at de ser ganske selvforsynende og dekorative, kombineres de ofte med lambrequins, perekida og svagami.

Enhver cornice er egnet til en sådan vedhæftning: rund (som i billedet), snit, snor og valg afhænger kun af indretningens koncept. Med hjælp af gardinbåndet er det meget bekvemt at danne hyppige fine folder på stoffet. i form af kopper I dette billede er gardingardinet næsten umærkeligt. Gardinerne på fletningen ser ud til at svæve i luften og ser meget imponerende ud.

Gardiner med kroge, klip og tøj

Gardiner på kroge og klip (tøj, krokodille), måske den mest traditionelle og velkendte for os. Tidligere blev sådanne armaturer kun fremstillet af metal. I dag er de lavet af slidstærk, fleksibel plastik. Princippet om drift af alle disse monteringer er det samme. Krogespidser kroge eller magneter er fastgjort på ringe eller metal eller plast looper, der er spændt på en runde eller strengede taggrunde, som holder gardinerne på tagene.

Sådanne fastgørelser kan være næsten usynlige og kan fungere som et selvstændigt dekorativt element.

For nylig er magnetiske klemmer også blevet meget populære. De ser meget dekorative ud, har ikke brug for løkker eller gardinbånd som kroge, og med dem er der ingen risiko for at lægge en pust på stoffet, hvilket ofte sker ved fastgørelse af gardiner med tøjspidser. Designet af alle typer af sådanne monteringer er meget forskelligt. Derfor kan du under enhver indretningstilstand altid finde en passende mulighed.

Ringe - konstante ledsagere af runde taggrunde. Sådanne traditionelle fastgørelser er ideelle til klassiske interiører. Sommetider er der ikke brug for en cornice på en sådan måde: Det er nok at køre flere dekorative negle ind i væggen. For at danne lige og symmetriske folder er kroge placeret i samme afstand fra hinanden.

Fastgørelsen af ​​gardiner "krokodiller" fik deres navn på grund af udseendet, vagt minder om mundingen af ​​det eponymous reptil. De er metal eller plastic tøjnåle med tænder, hvilket giver et stramt og ret stærkt greb. Tøjspidser er fastgjort til de runde cornices ved hjælp af de ringe, der følger med dem i sættet.

Krokodiller var stadig populære hos vores bedstemødre og anses med rette for at være veteraner blandt gardinstænger.

Sådanne klip kendetegnes ved fastsættelse, som ikke kræver yderligere huller eller sløjfer, er bekvem og nem at bruge og giver mulighed for at justere gardinens længde (stoffet behøver ikke at blive skåret, men snarere bøje det ovenfra) såvel som frekvensen og dybden af ​​folder. Desuden er de i stand til at holde store vægte og kan bruges på gardiner af tæt tungt stof. Den eneste mangel på klip med skarpe tænder - Krokodilklædespidsen kan efterlade en stramning på stoffet eller klemme huden på dine hænder. For at forhindre dette sker, skal du bruge dem omhyggeligt og trække gardinerne glat og uden pludselige bevægelser.

For at finde ud af, hvor mange tøjklemmer du har brug for til et bestemt gardin, skal du dividere bredden ved at træde mellem klemmerne og tilføje en.

Dybden af ​​folder afhænger af krokodil fastgørelsesskema på gardiner og deres antal. Jo oftere klædespidserne er fikseret, jo finere er de og omvendt, desto større er afstanden mellem klip, jo dybere og mere ekspressive. For eksempel ved at installere tøjnåle hver 10 cm får du folder 5 cm dyb, hver 15 cm - 7,5 cm.

For at danne lige og symmetriske folder er brugen meget enkel og modtagelse. Gardinet er foldet i halv bredde og fastgjort på det 3 krokodille (eller markér de steder, hvor de vil blive fastgjort med skræddersyet kridt) - en i midten, to langs kanterne. Derefter foldes hver halvdel igen i halvdelen og fastgøres ved krokodils fold. Disse handlinger fortsætter indtil kludespidserne løber tør.

Clothespins klip "Cylinder" og "Cobra" - populære nyheder på markedet

For nylig har Cobra og Cylinder clamps været til salg. De arbejder på samme princip som krokodiller, men på grund af manglende tænder skelnes de af mere blid fiksering. Disse klip er garanteret ikke at forlade på gardiner, de ser meget kreative ud, men er ikke egnede til tunge stoffer og bruges kun på lysgardiner og gardiner fra tyll, organza og slør.

Vi har kun nævnt de vigtigste metoder til fastgørelse gardiner til taggrunde. Næsten alle kan kombineres med hinanden, hvilket gør interessante og originale kombinationer. For eksempel behøver grommets ikke at blive strenget på tagskægget. Du kan køre bånd eller strenge gennem dem og binde dem på linjen og tilføje romantik til grommen. På samme måde ser alternering på et gardin af snore og sløjfer ikke ud Der er mange muligheder, og deres valg afhænger kun af designerens fantasi.

Dig selv mester

Populære publikationer

Seneste kommentarer

Sådan hænger gardiner uden taggrunde - kreative måder

Vedligeholdelse af indretningen, forsøger at opfylde det med smag og stilfølelse, kan vi ikke glemme den passende indretning og indretning af vinduer. Det skal passe til vores klima og indretningens natur. Det er ikke svært, især da vi i dag har en bred vifte af løsninger, der giver os mulighed for at gennemføre mange ideer. Det er kun vigtigt at bruge dem dygtigt.

Der er mange metoder, hvormed du kan hænge gardiner. Nogle af dem kræver brug af en cornice, men der er også muligheder for, hvordan man kan klare sig uden det. Metoden til hængende gardiner er meget vigtig, da det er et element af vinduesdekoration. Sådan hænger gardinerne uden en cornice, vil blive diskuteret i denne artikel.

Metoder til fastgørelse af gardiner

Udsmykning af vinduer er af stor betydning. Ikke kun på grund af de æstetiske egenskaber. Det er lige så vigtigt at give god beskyttelse mod for stærkt sollys, og nogle gange også fra nysgerrige øjne. I begyndelsen er det først og fremmest værd at overveje den effekt, vi ønsker at opnå.

Selvfølgelig afhænger måden vi hænger på forskellige vinduesdekorationer af deres type. Japanske skærm gardiner og tapede gardiner er fastgjort på forskellige måder. Den mest traditionelle metode er at bruge krokodiller, som er placeret på en traditionel cornice. For at hænge gardinet skal du klatre en høj stol og derefter prøve at gøre arbejdet, så tænderne er jævnt fordelt. Det er lidt lettere at bruge kroge, der er fastgjort til gardinet, og derefter klamrer sig til ringene, og det er også moderigtigt og bekvemt at bruge øjenlåg og løkker. Men der er andre monteringsmuligheder, som vi beskriver nedenfor.

I butikkerne finder man i dag mange interessante løsninger til husets arrangement og udsmykning. For mange mennesker er boring og derefter installation af traditionelle tagbøjler en reel plage. Men der er måder at komme væk fra denne beslutning. Nogle af dem vil være velegnede til mange vinduesåbninger, andre skal vælges til en bestemt størrelse.

Hvordan hænger gardinerne uden taggrunde med egne hænder?

Traditionelle taghuller er ikke så nødvendige. Der er tilfælde, hvor der simpelthen ikke er plads til ham, så opstår spørgsmålet - hvordan man skal organisere fastgørelsen af ​​gardinerne uden en gardinstang? Du kan bruge en speciel skinne eller snor. I sidstnævnte tilfælde anvendes metaltråd. For at installere det, har du brug for den passende support, de kan monteres på væg eller loft. For at sikre strengen over vinduesrammen kan du montere kroge, der bliver dekoreret. På en sådan streng må du ikke vedhæfte for tunge gardiner, ellers vil de sakke. Alternativt kan du bruge en tykkere stang.

Sådanne tykkere trådstrenge er nye på vores marked, men de har allerede fået mange tilhængere, fordi de har et moderne udseende. Strukturen består af et tykt stålkabel strækket mellem to understøtninger. Det gælder også spænding, som ikke tillader kablet at deformere under vægten af ​​tunge stoffer.

På trods af det store antal andre muligheder er det også en god måde at hænge gardiner på balkonen uden gardinestang, selv om rullegardiner ofte bruges til balkonen, som vil blive diskuteret nedenfor. Således takket være et bredere valg kan vi vælge den indstilling, der passer bedre til indretningen, og vi kan godt lide det bedre.

Romersk gardin uden taggrunde

I øjeblikket kan vi med succes dekorere vores vinduer uden at skulle håndtere store, klare cornices. En mulighed kan være romersk persienner. Disse elegante moderne roleta kan let tilpasses størrelsen af ​​vores vindue og installeres i en vinduesramme. Vi kan vælge foldbare muligheder i klassiske hvide, naturlige farver og mønstre, der vil dekorere vores lejlighed med intense farver. Dette er en ret praktisk mulighed og desuden meget effektiv. Men dette er ikke den eneste løsning, hvordan man holder gardinerne på vinduet uden tagskæggene.

Elegante og enkle vinduesgardiner eller persienner

En god ide, der ikke koster for meget, er rullegardiner. Denne løsning er for folk, der sætter pris på klassiske, enkle designs. Ideel til vinduets bredde giver skodderne i kassetterne beskyttelse mod overdreven lys og nysgerrige øjne, når det er nødvendigt. På den anden side vil de ikke skjule lejligheden fra lyset, når det ikke er nødvendigt. Valsetrulle tager faktisk meget lidt plads.

Persienner uden cornice - foto

Det er også værd at bemærke, at dette er en meget funktionel løsning, som er meget nem at holde ren. Til rengøring skal du blot tørre strukturen med en fugtig klud.

Teleskopisk cornice til gardiner uden boring

En af de meget enkle men effektive muligheder er en teleskopisk cornice. Den passer til forskellige anvendelser, men passer fortrinsvis ind i et stort vindue på hele væggen. Teleskopmodeller er monteret på to modstående vægge.

Den største fordel ved denne løsning er selvfølgelig prisen. Denne mulighed er ret billig, mens der også er et udvalg af forskellige farver og former.

En anden interessant måde at hænge gardinerne på er at installere et teleskopisk mellemrum på vinduesrammen. Det er normalt hvid eller farvet, men det er bedre, at det ikke adskiller sig fra vinduesrammen eller gardinet. Det kan limes til vinduesrammen med speciel lim eller dobbeltsidet tape. Denne løsning bruges til lysgardiner.

Stængerne er tynde, så gardinerne hænger på dem, skal også være lette og luftige. Et stort plus på denne løsning er den nemme demontering. Dette design kan se meget stilfuldt i køkkenet, hvor det vil give interiøret en særlig komfort og blød varm atmosfære. Dette er en fantastisk måde at dekorere et vindue på. Holdbar lak, som er dækket med stangen selv, giver langvarig og problemfri brug. Sådanne designs er tilpasset til montering på vinduer med ruder, vinkelret på glasset eller let afskårne.

Sådan hænger gardiner uden en kant, muligheder - foto

Tesa Powerstrips® gardin kroge

Disse kroge til montering af vinduesgardiner passer til enhver form for vinduesramme.

Hovedfunktioner

 • Tesa Powerstrips kroge er velegnede til montering af gardiner på enhver form for vinduesramme;
 • de støtter de fleste standard typer gardin stænger, der vejer op til 1 kg;
 • krogen "to-i-en" er velegnet til de fleste typer vinduesindretning - både monteret og ophængt;
 • Kroge kan let tændes og fjernes;
 • nem montering uden brug af en boremaskine, skruer eller negle
 • ingen spor fjernelse takket være unik teknologi;
 • Krogen kan genanvendes med tesa små klæbende plaster.

Sådan hænger kroge - trin for trin

 1. Rengør overfladen med alkohol eller vinduesrenser, der ikke indeholder silikone.
 2. Påfør en lille Powerstrips på overfladen, og tryk derefter ned i mindst 5 sekunder.
 3. Åben krogen og fastgør derefter bunden til plåstret - tryk i mindst 5 sekunder.
 4. Luk og lås krogen.

Tesa's klæbende klæbende kroge bruges i stedet for negle eller skruer takket være Powerstrips teknologi. Det betyder, at køkkengardiner og badeværelser kan fastgøres til vinduesrammerne uden at beskadige dem.

Selvklæbende gardin kroge er moderne, hurtige og pålidelige, ud over at anvende en reversibel suspension metode. Kroge kan fjernes til enhver tid uden problemer. De kan fjernes og fastgøres til et andet sted, for eksempel i et andet vindue. For at genmontere kroge skal du have en masse nye små klæbebånd.

Således er der mange måder at dekorere et vindue uden at bruge en traditionel cornice. Disse er enkle, billige løsninger som snor samt dyre og elegante muligheder i form af rullegardiner. Valget afhænger af indretningens stil, budgettet for køb og det sted, hvor vinduet tekstil vil blive brugt. Hvis rummets arkitektur ikke tillader montering på væggen, kan de placeres på loftet eller mellem vinduesrammer. En bred vifte af forskellige designs giver dig mulighed for at implementere enhver løsning.

Ligesom vores hjemmeside? Tilmeld dig eller abonner (meddelelser om nye emner vil blive sendt til mailen) på vores kanal i MirTesen!

Metoder til fastgørelse gardiner: grommets, snor, hængsler, bånd, fletninger, ringe.

Det overvældende flertal af gardiner er knyttet til klassiske hjørner, og denne metode har praktisk talt ingen analoger og konkurrenter. Men mulighederne for at fastgøre gardinerne til bunden kan variere: grommets, snor, hængsler, fletninger, bånd - hver af dem er velegnet til en eller anden type gardin, der hver især giver gardiner appel, hver har sin egen stil accent. Det er i metoderne til fastgørelse af gardinerne til skinnen, som vi er i dag og vil forsøge at forstå.

Gardiner med bånd

Gardiner med bånd er lavet af næsten alle typer stof og er fastgjort til cornice ved at binde bånd og snore på en knude eller bue. I tilfælde af fremstilling gardiner med strenge af tykt og tungt stof, er det ønskeligt at gøre strengene på gardinerne tykkere og bredere. Denne teknik gør det muligt for strenge at modstå en stor vægt af gardiner. Denne fastgørelsesmetode er ideel til lette vægtløse gardiner af naturlige stoffer af lys nuancer eller blomstermønstret gardiner - bånd og buer supplerer og understreger vægten af ​​sammensætningen. Gardiner med bånd kan findes i teenagepiger, i køkkenet eller i soveværelset - de vil bringe et strejf af romantik, lys og lethed til hvert værelse.

Gardiner med bånd i indretningen:

Hængslede gardiner

Hængslede gardiner har i den øverste del af lærredet, de såkaldte dekorative hængsler, hvorved gardinet hænger på cornice. Hvis du manuelt skal binde hvert bånd med gardiner, er det meget lettere at hænge gardinerne på løkkene på corniceen. Hængslede gardiner er fortjent populære i både klassisk og moderne interiør. Antallet af løkker beregnes således, at de kan holde vægten af ​​gardinet. Disse gardiner kan dekorere vinduerne i børnehaven, soveværelse, køkken, stue - de er helt universelle. Individualiteten af ​​hver sådan gardin kan give sløjfer, der også kaldes pata eller sløjfer. Sløjferne kan være "døvede" (begge ender af sløjfen er fastgjort til toppen af ​​gardinet og sløjfen åbnes ikke). Hvis gardinet nemt fjernes fra tagskægget eller løsnes, fastgøres fastgørelsesbåndene (velcro), knapper eller knapper. Du kan lave sløjfer i samme stof som gardinerne eller fra et lignerstof. Løkkenerne kan have forskellige bredder (fra 5 til 20 cm) - det hele afhænger af stilen på rummet. Hængslede gardiner kan bestå af en eller flere lærred og på grund af den færdige top kræver ingen lambrequin.

Gardiner på hængsler i det indre:

Fastgør gardinerne til bjergene: Hvilke muligheder findes der?


Nesten i ethvert rum er vinduet den centrale del af den samlede sammensætning. Derfor er vinduesåbningens design en kompleks og kreativ opgave, hvis løsning skal tage hensyn til både de æstetiske og praktiske aspekter. Gardiner skal ikke kun tiltrække opmærksomheden på det skårne og udsøgte stof, men også uden stor indsats bevæge sig langs tagene, og derfor skal man vælge komfortable fikseringer til gardiner. Cringles og curtain bånd, ringe og kroge, sløjfer og bånd, klip og klip - dette er en ufuldstændig liste over enheder, som du kan smukt og sikkert fastgøre gardinet på tagene.

Udvælgelse af monterings type

Når man vælger en metode til at hænge gardinerne til tagskæggene, skal man tage højde for flere vigtige faktorer, nemlig:

 • type af cornice - loft eller væg;
 • materialetæthed og gardinvægt
 • generel design af rummet.

En af de vigtige faktorer, der påvirker valg af tilbehør til fastgørelse af gardiner, er typen af ​​cornice. Hvis cornice er fastgjort på væggen, kan gardinerne hænges ved hjælp af alle mulige metoder: øjenlåg, kroge, klip, gardinbånd, sløjfer og andre. Det vigtigste er at gardin frit og roligt flyttet langs tagskægget. Når loftet holder til gardiner udvælgelse af tilbehør er begrænset til kroge og gardin fletning.

Af stor betydning, når man vælger en metode til at hænge, ​​er materialets tæthed og vægten af ​​gardinet. Let gennemskinnelig tyll er bedre at fastgøre med små kroge eller lægge på en tynd gardinfletning. Grommets eller tykke metalringe er ikke egnede til denne type gardin. Men for at hænge tunge tætte gardiner, skal du have mere solid montering, såsom jerngrommets, sløjfer, ringe, holdbare kroge.

Det er meget vigtigt, at monteringsmetoden ikke skiller sig ud fra rummets overordnede design. For eksempel er gardinbåndet godt til enhver stil, det være sig classicisme, barok, imperium eller mere moderne moderne og minimalisme. Måden at hænge på ringene, tværtimod, kombinerer ikke med klassiske stilarter og er bedre egnet til techno eller konstruktivisme.

Gardin tape

En af de mest enkle og originale typer af fastgørelse - gardin tape. Forfatteren af ​​webstedet "GidShtor" fandt ud af, hvad det er, og hvordan det virker.

Mange husmødre husker stadig de gange, da de manuelt skulle feje mange små sløjfer langs gardinens øverste kant, inden de hængtes på tagene. Nu er fastgørelsesfunktionen udført af gardinbåndet. Det er en stribe af materiale med en eller to rækker af sløjfer og en ledning til drapering af et stof, der er blevet passeret gennem hele længden.

Transparente tekstilbånd anvendes til lys gardiner af tyll og organza. Slidstærk tape af tæt materiale er mere egnet til fastgørelse af tunge gardiner.

Princippet om gardinbåndet er meget simpelt. Strimlen sys på lærredets overkant og trækker ledningen, samles i folder og hænges derefter på krogehakene.

For at få en frodig draperi, skal stof til gardinet tages med en stor margin, 1,5-2 gange bredden af ​​vinduesåbningen.

Fastgørelse til skinnen med en gardin fletning har mange fordele:

 • universalitet - metoden er velegnet til enhver form for taggrunde
 • styrke - båndet har både lette og tætte stoffer lige så godt;
 • lave omkostninger;
 • enhedens enkelhed - at sy båndet til materialet under en hvilken som helst værtinde.

Derudover skal det bemærkes det lange levetid for en sådan fastgørelse. Gardinbåndet fejler aldrig, og når du udskifter gardinerne, kan det blive unpicked og bruges igen.

snørehuller

Ikke så længe siden blev foder til gardiner kaldet "grommets" fashionable. De er en struktur bestående af den yderste ring med en forsænkning omkring omkredsen og den nederste ring med en ærme.

I den øverste del af gardinerne er der lavet huller i den rigtige afstand fra hinanden, i hvilke metal- eller plastgrommets er indsat. Gennem disse huller spærrede gardin på tagskægget.

Stilfuld og original enhed gør det muligt at understrege skønheden i det materiale, som gardinet er lavet til, og skabe en smuk drap af stof. Folds viser sig lige, volumen, identisk med størrelsen.

Montager til gardiner i form af eyelets har følgende fordele:

 • have et respektabelt udseende
 • sørg for let bevægelse af gardiner på cornice;
 • tillader dig at skabe smukke folder og folder;
 • egnet til alle værelser, fra køkkenet til børnehaven.

Grommets har imidlertid deres ulemper, der skal tages i betragtning ved valg af tilbehør til hængende gardiner:

 • høj pris på armaturer;
 • ubehagelig installation - udstyre gardinerne med denne type fastgørelsesanordninger er kun mulig ved hjælp af en særlig presse, så det er bedre at overlade arbejdet til fagfolk
 • vanskeligheden med at bruge eyelets til at hænge vægtløse stoffer som organza eller tulle;
 • støj, når du flytter metalringe på tagene.

Hvis du vælger grommets farve, skal du styre den tone, hvor kronen er malet. Til den hvide kronblade er hvide grommets egnede til "metalliske" og grommets skal males i samme farve som metallisk.

ringe

Metal og træ ringe er en meget enkel og funktionel måde at hænge fra cornice. De adskiller sig fra cringles, fordi de ikke er placeret inde i lærredet, men udenfor. Ringe kan kun bruges til runde gardinstænger.

Gardinet er fastgjort til ringen på forskellige måder:

 • ved hjælp af kroge, hvis ene ende er syet til lærredet, og den anden klæber til ringen;
 • syet til ringene;
 • Suspended med gardin tape og kroge til gardiner.

Sådanne gardiner bevæger sig let langs tagskægget, men de producerer en lille støj. Fastgørelsesmateriale er slidstærk og slidstærk, gardiner kan laves af enhver form for materiale. De er nemme at passe ind i smukke haler, og syning af sådanne tekstiler kræver ikke faglige færdigheder.

Klip og klip

Klip og klip er universelle monteringer til gardiner. For at hænge gardinet på klip, er det ikke nødvendigt at sy tape eller sløjfe. Ofte er sådanne tilbehør lavet med dekorative indlæg og kan bruges som et selvstændigt element i rumdesignet.

Klip er meget nemme at bruge. For at fjerne gardinet til vask, skal du bare fjerne klippet og fjerne stoffet.

Ulempen ved denne type fastgørelsesanordninger er en lille støj, der opstår, når enheden bevæger sig langs tagskægget og umuligheden af ​​at bruge tunge, voluminøse gardiner til hængning.

Gardiner med bånd

Gardiner med bånd er lavet af lyse materialer med let tryk i form af blomster eller ærter. Bånd er syet langs gardinens overkant, og de skal være så stærke, at de nemt kan modstå mange gardiner.

Du kan bruge fletninger, flerfarvede bånd, rebdele som bånd. Du kan sy egne strenge fra enhver egnet type stof.

Ofte kan design af gardiner ved hjælp af strenge findes i en teenagepige, soveværelse eller køkken. Overalt skaber de en lys romantisk atmosfære.

Hængslede gardiner

Denne type vedhæftning er en dekorativ sløjfe, syet af samme materiale som gardinerne. Sløjferne kan syes fra begge ender til gardinens kant, og for at hænge gardinet på gardinestangen er det nødvendigt at sende barbell gennem løkken. Nogle needlewomen sy sløjfe knapper eller velcro. Fjern sådanne gardiner er ikke svært, du bare pakker ud fastgøreren.

Fastgørelser i form af løkker har følgende fordele:

 • let at lave med dine egne hænder
 • selv når man synger sådanne tekstiler af håndværkere i en atelier, vil arbejdet være billigt;
 • skabe en hyggelig afslappet atmosfære;
 • Der er ingen begrænsninger, når du vælger en cornice.

Gardiner på hængslerne kræver ikke en standard cornice i form af en rund stang. De kan hænges på en korrugeret eller firkantet profil. Når du vælger et lærred til dette design, skal du være opmærksom på stoffets elastik og fleksibilitet, ellers vil det være ubelejligt at flytte gardinet på bunden.

Gardiner på snoet

Dette er en af ​​de mest enkle typer gardiner, der er hængt på en rund cornice. Gardinet er en ærmetunnel, der sidder fast på gardinens overkant. Eaves baren er passeret gennem det - og gardinet holder perfekt uden tilbehør.

Elegante og enkle gardiner på snoet, desuden, utrolig funktionelt. For at fjerne sådanne gardiner, behøver du ikke at lide med kroge og gardin tape, løsne båndene, løsne løkkerne, det er nok bare at trække materialet fra tagene. Derfor kan de bruge denne mulighed for fastgørelse i køkkenet, hvor vaskegardiner er de mest almindelige.

Ofte er toppen af ​​gardinet dekoreret med en kam, hvilket giver produktet et sødt, lidt naivt udseende. Og den tavse glidning på snoet på bunden gør gardiner med sådan fastgørelse uundværlig i soveværelset.

Der er mange måder at fastgøre gardiner på tagskægget, så vælg det rigtige design bliver ikke svært. Det vigtigste er, at gardinerne bevæger sig let og komfortabelt, du kan nemt fjerne og hænge gardinerne, og vinduesdesignet var i overensstemmelse med det samlede design af rummet.

Sådan hænger gardiner uden taggrunde med egne hænder

Kan du forestille dig et hus uden et gardin? Næppe. At leve i det er ikke så umuligt, men ubehageligt. Derfor bør hvert vindue i huset ikke ses udefra. Til disse formål, og tjene som gardiner. Derudover udfører de også en dekorativ funktion.

Der er dog nogle typer gardiner, der ikke kan hænge på taggen: rulletyper, romersk persienner, persienner. Og nogle gange ejer ejerne bare at installere en stor baguette. Der er en simpel løsning - at hænge gardinerne med dine egne hænder uden at bruge en cornice.

Sådan implementeres denne ide? I vores artikel lærer du flere praktiske måder.

Point mount

En af de fælles muligheder for fastsættelse af gardiner. Ofte anvendes metoden til romerske gardiner og individuelle gardiner. Hvad er karakteristisk for denne mulighed? I stedet for de sædvanlige tagbøjler fastgøres små små kroge over vinduesåbningen.

Udadtil ligner de kroge, som vi hænger tøj på. Langhængige hængsler syes på selve lærredet. Med dette design kan gardinet og gardinerne let hænge og udføre deres funktion.

Fastgørelsesgardiner punktmetode er mere end passende for vinduesåbninger, der har en ikke-standardform. For eksempel er der runde, buede eller vinduer i form af bølger, for hvilke tagene vil se ud af sted. Og hvis du bruger en buet profil, så vil du støde på et andet problem - det hængende gardin vil kravle. Gardin kroge er mere end pålidelige. De vil ikke bevæge sig, men vil nemt modstå vægten af ​​tunge bærere. Med dem vil du have masser af muligheder for smukt og oprindeligt at designe dit interiør.

Jeg vil gerne bemærke en af ​​metodens ulemper - lærredet kan ikke flyttes væk. Selvom du kan fylde rummet med lys, kan du bruge sidekroge. De løser problemet.

For at rette dig skal du:

Velcro tape fastgørelse

Meget enkel og overkommelig monteringsmetode uden tagger. Du kan hurtigt og nemt fjerne gardinerne og hænge dem tilbage. For at oversætte ideen til virkelighed skal du have et velcro tape. Båndet med en blød overflade er fastgjort over vinduets åbning eller ramme på en bekvem måde. Nogle af dem har selvklæbende tape på den modsatte side. Efter at du har fjernet det beskyttende lag, kan du holde det på rammen. Men båndet med små fastholdte sløjfer skal sys til toppen af ​​gardinerne (fra den forkerte side). Det er alt, nu kan du nemt hænge gardinet på plads og fjerne det, hvis det er nødvendigt. Det er nok at kombinere båndene af velcro og tryk lidt.

Ulempen ved metoden er imidlertid, at lange klæder på gulvet eller tunge gardiner på båndet ikke kan hænges. Hun kan ikke holde dem og skrælle hele tiden. Hertil kommer, at hvis der er en kat i huset, kan den rive gardinerne fra sin plads. Du kan dog nemt hænge gardinerne igen på plads. Metoden er praktisk og praktisk. Og for gennemførelsen er det ikke nødvendigt at være supermester.

Montering på en snor

Dette er en simpel gammeldags måde. Det er kun egnet, hvis sådan enkelhed er tilladt i det indre af rummet. Strengen vil fungere som en cornice. Det er skruet på skruer eller negle, der er skruet eller hamret i en ramme eller vinduesåbning. Hvis du tænker på, hvordan man hænger gardiner på en balkon uden en cornice, så vil denne metode gøre. Det er meget simpelt og billigt, men effektivt.

Metoden passer ind i disse indvendige stilarter:

 • chebbi chic;
 • land stil;
 • smukke og enkle rustikke.

For ikke at bruge ekstra penge, kan fiskelinje eller snor bruges på hytten. Der er ingen grund til at tænke på interiøret. Det er kun nødvendigt at beregne belastningen, så linjen kan modstå gardinens vægt.

Kreative ideer montering

Mange mennesker ønsker ikke at overholde standarderne, der giver deres ideer i denne retning. En persons fantasi er rig, hvorfor ikke bruge den. Løsninger kan være meget forskellige. I stedet for en cornice, mange brug:

 1. Metaltråd med lyse tøjpinde.
 2. Ringe i væggene, hvorigennem rebet er passeret.
 3. En snag eller en smuk gren, forarbejdet og rengjort. Fremragende og usædvanlig måde for øko-stil.
 4. Enkle teleskopiske gardinstænger, som du ikke behøver at bore huller på.

Faktisk er der masser af muligheder. Hvis du bruger fantasi, kan du gøre dit hjem interiør originalt og attraktivt. Mod er altid holdt højt.

konklusion

Hvis du ikke ønsker at bruge tagskægget, eller bare ikke har mulighed for at gøre det, vil de ovenfor beskrevne metoder komme til din hjælp. De er enkle, pålidelige og effektive.