Hvad at hænge gardiner: hemmelighederne i det rigtige design af vinduer

Hvis du stoler på din styrke og er selvsikker i dig selv, så kan du hænge gardiner selv. Det er nemt: Undersøg bare de vigtigste oplysninger om denne proces. En række faktorer påvirker valget af metode til gardinhængning. For at gardinerne skal se smukke ud og give charme til hele indretningen, skal du ikke blot nøje vælge stof og formen på lærredene, men også at spore på, hvad gardinerne vil hænge, ​​og hvilke tilbehør vil dekorere dem. Før du hænger i lærredet, skal du omhyggeligt læse monteringsindstillingerne, en række fastgørelsesdele og tilbehør. Udseendet af gardinerne og deres levetid afhænger af dette. I dag tilbyder producenterne et bredt udvalg af tagskærme og armaturer, der passer til hvert interiør.

Hvad man skal hænge gardinen på: Traditionelle og moderne typer fastgørelsesanordninger

Der er mange traditionelle og moderne metoder til fastgørelse af stoffer. For at vælge den bedste løsning skal du studere dette problem mere detaljeret. De mest almindelige monteringsmuligheder er gardinstænger. De kommer i forskellige designs, former, med forskellige monteringsmuligheder og materialer.

En af de mest originale typer af taggrunde - baguette

Traditionelle monteringsmetoder:

 1. Eaves i form af en bar. Dette er en klassisk cornice, i fremstillingen, som forskellige materialer kan anvendes: metal, træ, plast. Eaves baren er fastgjort til væggen ved hjælp af særlige beslag. Normalt har den flere guider, hvor du samtidig kan hænge en pelm, gardiner, tyl. Ringe til fastgørelse gardiner normalt interagerer let med sin overflade, uden at forhindre gardinernes bevægelse.
 2. Cornice i form af en streng. Sådanne cornices bruges normalt, hvis du skal hænge lette typer stof: tyll, organza, nylon, nylon. Hvis du hænger i tunge stoffer på snorhornet, kan du med tiden vente, at den saks. Kronestrengen har en eller flere rækker. De er gode til værelser med hævede lofter til køkkener og børneværelser.
 3. Baguette cornices. Sådanne gardinestænger ser meget flot ud, men forudsat at de skal vælges efter oprettelsen af ​​hovedindretningen. De bør blande sig harmonisk med den overordnede atmosfære. Baguette er lavet af træplanker og plastikbånd, som er indrettet af stormen, tager hensyn til stoffets tekstur og farve samt det overordnede design af rummet.

Ved valg af tagskærmer skal der lægges særlig vægt på styringssystemer. De skal være pålidelige og nemme at bruge.

Moderne systemer af taggrunde:

 • Profil. Design af sådanne taggrene varierer i en række. Kernen er et styresystem til løbere. Du kan installere dem både på væggen og i loftet. Profilkroner er ofte dekoreret med en hætte.
 • Fleksibel. Disse cornices strukturer er polymer-metal. På grund af deres fleksibilitet er de gode til at dekorere karnappvinduer til udsmykning af nicher og hængende dale. De er variable og fastgjort til enhver type loftvæg.
 • Teleskop. Sådanne gardinstænger installeres i tilfælde, hvor det ikke er muligt at montere beslag eller borevægge. De er monteret mellem de to vægge med specielle stivere, interne fjedre i stangen.

De vigtigste fordele ved profilskinner er deres lethed og plasticitet.

Et stort udvalg af gardinstænger giver et bredt udvalg af gardiner med pålidelige fastgøringsmekanismer, samtidig med at de har fremragende funktionelle og dekorative kvaliteter.

Fastgørelse til gardiner: de mest populære modeller

Forskellige typer af tagskinner har forskellige typer fastgørelsesklude. Nogle af dem udfører kun en funktionel rolle, mens de forsøger at skjule dem fra øjnene, men der er dem der har fremragende dekorative egenskaber.

Forankrings eyelets er den mest æstetiske forankring til gardiner

Hvad sker der fastgørelsesgardiner:

 1. Ring. De bruges hovedsagelig på runde taggrunde, der er nemme at håndtere, da de let glider på overfladen. Ringe kan sys til stoffet eller, før ophængning, sættes på ekstra kroge, hvilket er meget mere praktisk.
 2. Kroge. De er meget funktionelle og komfortable. Den øverste del af krogen er gevindindstillet i styrene, og vævene er fastgjort til de nederste løkker. Kroge er holdbare og tåler endda tykke stoffer.
 3. Klip. Disse kan være krokodiller, klip eller krabber. De bruges alene eller sammen med kroge og ringe. Klip-fastgøring giver dig mulighed for at justere stoffets længde og skabe yderligere folder.
 4. Loops. De syes med gardiner og kan kun bruges til runde gardinstænger. Ulempen er, at når man hænger gardiner, er det nødvendigt at demontere tagskæggene. For at undgå dette kan du forsigtigt sy knaphuller.
 5. Øjer. Disse er ringe, som består af to dele og bruges til at dekorere hullerne i stoffet. De er knyttet til den runde cornice. De er placeret i den øverste del af stoffet på lige stor afstand fra hinanden og skaber smukke folder.

Hvis du ønsker at alle bølgerne efter vask ikke forringes og forbliver ens, så passer eyelets til dig.

Ved montering af fastgørelsesanordninger til gardiner er det meget vigtigt at overveje den type af cornice, som gardinerne skal hænge på, samt dens farve og materiale.

Sådan installeres en gardinstang til gardiner i loftet (video)

Sådan hænger gardiner

Vinduesprocessen er langt fra enkel og kræver særlig viden og færdigheder. Det er meget vigtigt, at vi hænger gardinerne. Der er faktorer, der påvirker hvor smukke gardinerne er, de vil se smukke ud og passe ind i det overordnede interiør.

Faktorer at være opmærksomme på:

 • Vinduestørrelse;
 • Interiør stil;
 • Type af cornice;
 • Stoffets kvalitet, tekstur og densitet.

Portieres er perfekte til en klassisk stil.

Der er mange tricks, som du kan visuelt reducere eller udvide vinduerne og rummet som helhed. For eksempel gardiner hang på brede vinduer vil se perfekt, mens smalle vinduer vil passe persienner.

I design af gardiner er det vigtigt at overveje antallet af folder på gardinerne og frekvensen af ​​bølgerne. Takket være dem er gardinerne smukke, smukke og elegante udseende. Fold og bølger styres af den afstand, hvor kroge er placeret.

Det skal bemærkes, at folderne på gardinerne skal gøres, før de hænger på vinduerne.

Hvor smukt at hænge gardiner i en almindelig lejlighed

Almindelige lejligheder varierer ikke i størrelsen af ​​området og tilstedeværelsen af ​​store vinduer. Ved hjælp af professionelle teknikker i hængende gardiner kan alle give et værelse skønhed og visuelt udvide rummet.

Lambrequins kan visuelt forstørre og udvide et værelse.

De grundlæggende principper for udsmykning af vinduer:

 1. For at bruge portieres, for at understrege vinduet, vil det gøre rummet lyst og rummeligt.
 2. Tagene skal placeres højt. Det er således muligt at visuelt forøge lofterne, og rummet bliver visuelt større.
 3. Det bør tage højde for den overordnede stil i interiøret. Samt suspension af malerier afhængigt af deres udførelse.
 4. Uanset hvilket værelse du vælger at bruge gardiner i, er det vigtigt at overveje størrelsen af ​​rummet og de funktioner, det udfører.

For eksempel i en stor stue kan du hænge lærred af dyre, tæt stof, smukke, mens du dekorere dem smukt med lambrequins, dekorative frill og kvaster.

Hvis stuen er lille, er simple gardiner med et geometrisk mønster bedst egnet til visuelt at forstørre rummet.

Gardiner i soveværelset er bedst til at supplere tyllen og gøre værelset hyggeligt og behageligt at slappe af. I køkkenet er det moderigtigt at bruge nu romerske gardiner, som er koncise, smukke, smukt passer ind i ethvert interiør og funktionelt.

Sådan hænger gardiner på tagskægget (video)

Gardiner er et af de mest grundlæggende dekorative og funktionelle elementer i interiøret. Med deres hjælp kan rummet få et sofistikeret udseende, der vil skelne rummet fra andre huse og skabe en unik komfort. For at gardinerne skal være smukke, smukt komplementere interiøret, er det nødvendigt at vælge den rigtige montering til fastgørelse af dem. Processen med fastgørelse af gardiner kræver særlig opmærksomhed og indsats. Hver type stof skal hænge på de tilhørende fastgørelser. Når du designer vinduer, skal du følge en regel - en harmonisk kombination af alle funktionelle og dekorative elementer.

Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Gardinernes udseende og funktionalitet afhænger ikke kun af deres kvalitet og fremstillingsmateriale, men også om hvordan de fastgøres over vinduet. I de fleste tilfælde er de fastgjort til loftet eller væggrænserne. Denne metode er uden konkurrence og har ingen tilsvarende analoger. Men der er flere muligheder for montering af gardiner direkte på skinnen. Forkert valgt fiksering kan negere alle gardinernes tiltrækningskraft og forstyrre indretningens stilistiske enhed. Derfor, før du går til butikken for de gardiner du kan lide, bør du bestemme, hvordan de vil blive monteret på tagskægget.

Hvilke typer fastgørelsesanordninger bruges oftest til gardiner

Fastgørelsesanordninger til gardiner til bjergene er valgt ud fra designet af tagbøjler, tæthed, tekstur og stoffarver samt funktionerne i gardinmodellen. Derudover skal man, når man vælger dem, tage højde for rummets indvendige stil. Hovedtyperne af skruer til gardiner er som følger:

Overvej dem mere detaljeret.

Gardiner med bånd

Slips ser godt ud på alle typer stofgardiner med undtagelse af japansk og fransk. For de førstnævnte er de for legende og romantiske, og sidstnævntes design er for mættet med jakobsmuslinger, og sådanne vedhæftede filer overbelaster deres udseende.

Gardiner med slips tilføje et strejf af romantik, lethed og luftighed til indretningen.

Du kan lave bånd fra noget: bånd, fletninger, snore. Det hele afhænger af designers smag og fantasi. Binde dem i knuder eller buer. Det skal tages i betragtning, at strækningerne skal være stærkere og tykkere end gardiner og tyl til gardiner, der er fremstillet af tykt og tungt stof. Ellers vil de ikke opretholde deres vægt og vil hurtigt rive.

Ofte sys sømmen af ​​samme stof som gardinerne. På billedet er gardinsætet, hvor båndene og gardinerne til gardinerne er lavet af samme materiale som gardinerne.

Hængslede gardiner

Hængslede gardiner ser passende og harmoniske ud i både strenge klassiske og avantgarde interiørtyper og i rum af ethvert funktionelt formål. Hængslerne passer til alle typer gardiner. Sådan en bjerg kan findes selv på japanske og romerske modeller.

Hængsler kan være lakoniske eller dekoreret med gardin tilbehør, syet statisk eller knap, knapper eller tape.

Lygterne kan ligesom sømmerne laves af andre tekstilmaterialer: bånd, fletninger, snore, snore. Men oftere syes de af samme stof som gardinerne eller fra et ledsagende stof. At bruge denne mount er meget praktisk. For at hænge gardinerne, bare passere gennem hængslet bar gardinstang.

Strenge sløjfer, syet af samme stof som gardiner med gardiner, understreger skønheden i de dybe drapede folder på gardinerne. Hængslene på sløjferne ser især godt ud på tynde runde hjørner. bagt mælk og perfekt til et vindue i børnehaven

Eyelet Gardiner

Gardinerne på grommets betragtes som et af de mest alsidige og stilistisk tænkte designmuligheder for vindue- og døråbninger. Grommets er metal-, plast- eller træringe, der rammer hullerne i den øverste del af gardinerne eller gardinerne, hvorigennem et rund cornice rør passeres. Samtidig er selve hullet næsten umærkeligt, og det ser ud til, at tagskægget går direkte gennem stoffet.

For gardiner på grommets er en ædel lakonisk enkelhed karakteristisk, og deres design fokuserer på tekstilens struktur og farve.

Bedst af alt ser gardinerne på grommets i klassiske, ikke for romantiske eller moderne, men ret strenge interiører. De kendetegnes af selv dybe folder, behøver ikke massedrækkerier og yderligere detaljer i form af svagov og lambrequins.

Grommets er lige så gode til både glatte og trykte gardiner. Når grommets matches med gardinerne, ser det ud til, at tagskærerne gennembler stoffet. Det ser meget imponerende ud. Øjnene kan ikke kun strækkes på corniceen, men kan også sløjfe gennem dem som på et japansk gardin i dette billede.

Gardiner på snoet

Gardiner på snoet - en type lige gardiner eller gardiner. De adskiller sig fra andre modeller ved tilstedeværelsen i lommetunnelens øverste del. For at hænge sådanne gardiner over et vindue, skal en rundstang eller en snorkornlinie passeres gennem en lomme (snor). Denne mount er let at gøre sig selv, og det ser sødt og simpelt ud.

Gardiner på snoet er usandsynligt at være passende i et strengt og prudish interiør, men i romantiske eller "rustikke" indretningstilstande som shebbi-chic, Provence, Middelhavet, etnisk land passer perfekt. Desuden er trækstangen en af ​​de få monteringer, som er perfekt til gardiner, hang på loftet og buede vinduer samt til gardinerne i stil med "cafe".

Til lette, korte køkkengardiner kan snoet være en ideel løsning. Fold på sådanne gardiner på grund af fastgørelserne er altid hyppige, små, hvilket ser særligt godt ud i en romantisk og delikat indstilling. chik og fransk provence som i dette billede

Gardiner på et bånd

Gardiner på flettet (gardinbånd) - en god mulighed for dem, der ikke har erhvervserfaring, ønsker at sy sammen storslåede gardiner med komplekse folder. Sådanne fastgørelsesanordninger er egnede til både profil og runde gardinstænger, herunder med et sæt ringe. Gardinbånd sælges i alle butikker.

Princippet om bånd til gardiner er, at ledningerne strækkes over hele sin længde kan formes på gardiner folder af enhver frekvens og dybde

Ved hjælp af fletningen er det muligt at samle gardinerne i lige og dybe folder, efterligne manuel foldning eller små og hyppige pladderstykker fremstillet af maskinen. Den første ser bedst ud på tykke draperingsstoffer, den anden - på gardinet eller letvægts silke. Gardiner på et bånd er passende i ethvert interiør, og på trods af at de ser ganske selvforsynende og dekorative, kombineres de ofte med lambrequins, perekida og svagami.

Enhver cornice er egnet til en sådan vedhæftning: rund (som i billedet), snit, snor og valg afhænger kun af indretningens koncept. Med hjælp af gardinbåndet er det meget bekvemt at danne hyppige fine folder på stoffet. i form af kopper I dette billede er gardingardinet næsten umærkeligt. Gardinerne på fletningen ser ud til at svæve i luften og ser meget imponerende ud.

Gardiner med kroge, klip og tøj

Gardiner på kroge og klip (tøj, krokodille), måske den mest traditionelle og velkendte for os. Tidligere blev sådanne armaturer kun fremstillet af metal. I dag er de lavet af slidstærk, fleksibel plastik. Princippet om drift af alle disse monteringer er det samme. Krogespidser kroge eller magneter er fastgjort på ringe eller metal eller plast looper, der er spændt på en runde eller strengede taggrunde, som holder gardinerne på tagene.

Sådanne fastgørelser kan være næsten usynlige og kan fungere som et selvstændigt dekorativt element.

For nylig er magnetiske klemmer også blevet meget populære. De ser meget dekorative ud, har ikke brug for løkker eller gardinbånd som kroge, og med dem er der ingen risiko for at lægge en pust på stoffet, hvilket ofte sker ved fastgørelse af gardiner med tøjspidser. Designet af alle typer af sådanne monteringer er meget forskelligt. Derfor kan du under enhver indretningstilstand altid finde en passende mulighed.

Ringe - konstante ledsagere af runde taggrunde. Sådanne traditionelle fastgørelser er ideelle til klassiske interiører. Sommetider er der ikke brug for en cornice på en sådan måde: Det er nok at køre flere dekorative negle ind i væggen. For at danne lige og symmetriske folder er kroge placeret i samme afstand fra hinanden.

Fastgørelsen af ​​gardiner "krokodiller" fik deres navn på grund af udseendet, vagt minder om mundingen af ​​det eponymous reptil. De er metal eller plastic tøjnåle med tænder, hvilket giver et stramt og ret stærkt greb. Tøjspidser er fastgjort til de runde cornices ved hjælp af de ringe, der følger med dem i sættet.

Krokodiller var stadig populære hos vores bedstemødre og anses med rette for at være veteraner blandt gardinstænger.

Sådanne klip kendetegnes ved fastsættelse, som ikke kræver yderligere huller eller sløjfer, er bekvem og nem at bruge og giver mulighed for at justere gardinens længde (stoffet behøver ikke at blive skåret, men snarere bøje det ovenfra) såvel som frekvensen og dybden af ​​folder. Desuden er de i stand til at holde store vægte og kan bruges på gardiner af tæt tungt stof. Den eneste mangel på klip med skarpe tænder - Krokodilklædespidsen kan efterlade en stramning på stoffet eller klemme huden på dine hænder. For at forhindre dette sker, skal du bruge dem omhyggeligt og trække gardinerne glat og uden pludselige bevægelser.

For at finde ud af, hvor mange tøjklemmer du har brug for til et bestemt gardin, skal du dividere bredden ved at træde mellem klemmerne og tilføje en.

Dybden af ​​folder afhænger af krokodil fastgørelsesskema på gardiner og deres antal. Jo oftere klædespidserne er fikseret, jo finere er de og omvendt, desto større er afstanden mellem klip, jo dybere og mere ekspressive. For eksempel ved at installere tøjnåle hver 10 cm får du folder 5 cm dyb, hver 15 cm - 7,5 cm.

For at danne lige og symmetriske folder er brugen meget enkel og modtagelse. Gardinet er foldet i halv bredde og fastgjort på det 3 krokodille (eller markér de steder, hvor de vil blive fastgjort med skræddersyet kridt) - en i midten, to langs kanterne. Derefter foldes hver halvdel igen i halvdelen og fastgøres ved krokodils fold. Disse handlinger fortsætter indtil kludespidserne løber tør.

Clothespins klip "Cylinder" og "Cobra" - populære nyheder på markedet

For nylig har Cobra og Cylinder clamps været til salg. De arbejder på samme princip som krokodiller, men på grund af manglende tænder skelnes de af mere blid fiksering. Disse klip er garanteret ikke at forlade på gardiner, de ser meget kreative ud, men er ikke egnede til tunge stoffer og bruges kun på lysgardiner og gardiner fra tyll, organza og slør.

Vi har kun nævnt de vigtigste metoder til fastgørelse gardiner til taggrunde. Næsten alle kan kombineres med hinanden, hvilket gør interessante og originale kombinationer. For eksempel behøver grommets ikke at blive strenget på tagskægget. Du kan køre bånd eller strenge gennem dem og binde dem på linjen og tilføje romantik til grommen. På samme måde ser alternering på et gardin af snore og sløjfer ikke ud Der er mange muligheder, og deres valg afhænger kun af designerens fantasi.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-citater

Ordninger fra Ejkova

Ordninger fra Ejkova

Ordninger fra Ejkova

Ordning fra Ejkova

Schema fra Schamada / Sun, luft og vand Banner Code

-musik

-Altid ved hånden

-Abonner via e-mail

-Søg efter dagbog

-kategorier

 • SOS (4)
 • "RUSSISK SPRÅK / Stavning" (1)
 • "Avatars" (14)
 • "AKTUELLE og interessante nyheder" (753)
 • "ANIMATION for hjemmesider og blogs." (16)
 • "Alt til udformning af dagbog / indlæg mv." (159)
 • "BAKERY / TASTE. "(25)
 • "Strikning. "(568)
 • "Generatortekst / farver / avatarer" (35)
 • "GOROSKOP, drømmebøger, numerologi, fortune fortælling, test" (369)
 • "Hjemme og komfort / Interiør / reparation. "(211)
 • "Hjem advokat" (24)
 • "kvinder. "(144)
 • "Journal of" søde tand " (895)
 • "Breakfast. "(3)
 • "Forberedelser til vinteren" (125)
 • Sundhed og skønhed (2355)
 • "Spil online. "(8)
 • "Billeder til kommentarer / postkort. "(74)
 • "Cinema hal. "(72)
 • CLIPART og Scrap Kits (248)
 • "BOOK SHELF" (22)
 • "Planter og ikke kun. "(154)
 • "Computer literacy" (41)
 • "CULINARY opskrifter. "(785)
 • "CULINARY Tricks and Tips for Housewives." (119)
 • "Masker til Photoshop" (1)
 • "Mantra / slappe af. "(11)
 • "Det ukendte og det interessante." (102)
 • «World_FLASH - epigrafi / postkort» (432)
 • "Musik, musikalsk side" (250)
 • "Navne af blomster og skyer" (7)
 • "Do-it-yourself-cocktaildrik" (105)
 • "Folkemennesker" (54)
 • "Kjoler til de mindste" (36)
 • "Vores vidunderlige verden" (11)
 • "NY ÅR / JUL. "(87)
 • "Baggrund til dagbøger og skrivebord" (24)
 • "Kuglepenne" (178)
 • "Ønsker VENNER OG GÆSTER. "(189)
 • "Tillykke med ferien / C tillykke med fødselsdagen. "(57)
 • "Nyttige SOFTWARE / links. "(30)
 • Tips og tricks (197)
 • "Hjælp bloggere / koder. "(9)
 • "Etiketteregler. "(8)
 • "Lignelser / legender / prosa. "(11)
 • "Separatorer" (13)
 • Rammer til tekst (726)
 • "Fisk / hav mad / snacks. "(123)
 • "SALADS AND FILLINGS / SANDWICHES og snacks. "(286)
 • "Den mest interessante og morsomme. "(47)
 • SYMBOLER (8)
 • "Tips om li.ru. "(63)
 • "Salt, røg, marinér, bage. "(86)
 • "SAUCES / DARKERS / dressinger i supper mv. "(24)
 • "Digte, digte c musik" (146)
 • "Layout / dagbog design" (2338)
 • "Fejls område og store hemmeligheder. "(38)
 • "TONNII MIR. "(1393)
 • TRAVNIK (10)
 • "Fantastisk liv. Citater, Liv og Visdom "(86)
 • "lektioner. "(6)
 • "Wick. "(2)
 • "Flash - Kalender + WATCH. "(43)
 • «USB-flashdrev / Se Flash / afspillere / Flash-afspillere. "(371)
 • "baggrunde. "(66)
 • Photoshop / lektioner (74)
 • "Vi syer for dig selv" (189)
 • "Jeg er statsborger i RUSLAND" (20)
 • "Yandex billeder / Albums. "(1)
 • GIMP (0)

-apps

 • Musikafspiller
 • PostkortRegenereret katalog af postkort til alle lejligheder
 • Alltid er der ingen dialog tilgængelig ^ _ ^ Tillader dig at indsætte et panel med en vilkårlig HTML-kode i din profil. Du kan placere der bannere, tællere mv.
 • Tænd din musik84-kanalstrømningsradio med tema-musik. Vælg din musik og lyt

-Fotoalbum

-venner

-Regelmæssige læsere

-statistik

Måder at hænge på

Måder at hænge på

Gardiner - et meget vigtigt element i interiøret.

Fastgørelsesanordninger til gardiner vælges ud fra stoffets densitet, tekstur og farveområde. Det tager også hensyn til den overordnede indretning stil og personlige præferencer af ejerne.

For at gøre gardinerne behagelige at bruge, og de så de mest attraktive ud, blev mange typer fastgørelseselementer opfundet

KROGE

Gardin kroge er en populær og i mange tilfælde den mest bekvemme type fastgørelsesanordninger.

Gardiner på kroge - dette er det mest budget på alle mulige måder. Kroge er ideelle til fastgørelse af gardiner til en flad bund. Når du vælger denne mulighed, skal du kontrollere tilstedeværelsen af ​​klemmer for at forhindre glidning.

Kroge holder stof godt og passer til næsten enhver form for gardin, undtagen tunge gardiner.

Så de vigtigste fordele ved denne mulighed:

 • nem installation
 • lave omkostninger;
 • Hold perfekt lærred (med undtagelse af tunge gardiner).

Denne mount ser ikke særlig æstetisk ud. Men hvis der lægges vægt på billighed, enkelhed og nem installation, er kroge det perfekte valg.

Også kroge er den billigste type fastgørelse.

Gardin tape

Gardiner har ikke kun en funktionel belastning, men også en æstetisk

Fastgørelsesgardiner med gardinbånd (tape) er ret enkle at udføre. Alt hvad der kræves, er at købe et bånd, sy det på indersiden af ​​stoffet og hæng gardinerne. Bandet tilføjer et lærred, der danner en smuk drap. Tæthed kan altid ændres senere. På billedet kan du se, hvordan monteringen ser ud med et gardinbånd.

Kroge kan være gemt bag stoffet, og et specielt gardinbånd med snore, der fungerer som løkker, skal fastgøres til kanten af ​​gardinet.

Husk, at det hængslede gardin, afhængigt af stoffet, ikke er meget nemt at bevæge sig langs tagskægget, så eksperimentér med materialet, før du træffer en endelig beslutning.

Båndet er anderledes: gennemsigtigt og tæt, med en eller to rækker af løkker. Valget afhænger af vægten og sværhedsgraden af ​​det materiale, hvor gardinerne er lavet.

Gardinebåndet bruges sammen med fastgørelse af forskellige typer, men oftest med en krog

Tip! For at give en særlig pomp og volumen til gardiner, skal lærredets bredde være 1,5-2 gange bredden af ​​det rum, der skal draperes.

Effektiv gardin på båndet

Gardiner har altid været en vigtig del af interiøret.

Egenskaber ved fastgørelse med tape:

 • Ideel til tagblade åben type uden dekorative strimler og lameller;
 • universal mount anvendelig til alle typer gardiner;
 • optimale omkostninger;
 • Tæppebåndets liv er næsten ubegrænset;

Fastgørelser til gardiner skal vælges individuelt for hver model af gardiner.

RINGE

Denne metode har næsten ingen analoger og konkurrenter.

Metoder til at fastgøre gardinerne til taggrænserne er et af de vigtige elementer i det overordnede design, design af gardiner og vinduer

Gardiner på ringene har retmæssigt en ledende stilling blandt alle monteringsmuligheder. Bedst af alt er de velegnet til vægtige og lige gardiner af ethvert design.

Ringe kan laves af forskellige materialer.

Gardiner på ringene kræver ikke nogen særlig installation. Denne mount bruges sammen med et gardinbånd og kroge samt syet direkte på lærredet.

Ringe kan ses i langt de fleste interiører med lige gardiner

 • egnet til krumme taggafler;
 • slidbestandig (især metal);
 • egnet til ethvert design
 • Lodret draperi på dem ser helt selvforsynende ud.

Den utvetydige ulempe ved denne vedhæng til gardiner er, at de er meget ubelejlige at fjerne før vask og derefter hænge tilbage.

Til ringen kan stoffet fastgøres på forskellige måder, men oftest anvendes specielle kroge til disse formål.

sejløje

Gardin på store grommets har ikke brug for kroge og gardinbånd

Grommets er specielle ringe, der giver dig mulighed for at lave gardiner på tagskægget

Gardiner knyttet til eyelets er en af ​​de mest eksklusive og stilfulde monteringsmuligheder (foto). Grommets selv er plast- eller metalringe. Men ikke forveksle denne mulighed og gardiner på ringene. Sådanne fastgørelsesmetoder kendetegnes ved, at grommets er som sådan indsat direkte i stoffet. Gardiner fastgjort på denne måde er næsten umulige at rive af. Desuden ser designen af ​​grommen ud til at være meget dyr og imponerende.

Eyelets anvendes ikke til tyll og andre lette stoffer.

Tip! Designere rådes til at vælge farve og tekstur af eyelets til stilen af ​​cornice. De skal være i det mindste i identiske farver.

At bruge lærredet på grommets er meget bekvemt: det glider forsigtigt på siderne og danner dermed elegante volumetriske folder, der er lige imellem hinanden.

Hver af monteringsmulighederne er kompatible med en bestemt type gardin, så en forkert montering kan give et attraktivt gardin en lille dissonans og bryde hele stilkompositionen.

Nedenfor er fordelene ved montering på øjenlåg:

 • luksuriøst udseende;
 • behagelig betjening, det er bekvemt at hænge og fjerne gardinerne;
 • glat smukke draperi;
 • harmonisk kombineret med forskellige design af gardiner, gardiner, gardiner.

Cringles - et selvstændigt element af indretning, som giver dig mulighed for subtly at understrege al skønhed i gardinerne

Imidlertid har montering på øjenlåg visse ulemper:

 • hvis du sammenligner alle metoder til fastgørelse gardiner, så er dette den dyreste;
 • Ikke egnet til tynde vægtløse stoffer som tyl, samt til ruller og romerske gardiner.

Ørnene ser spektakulære ud, glider let langs taggen "rør", der passer til mange typer gardiner, herunder gardiner

løbegang

Fastgørelsesgardiner på snoet er den nemmeste måde at fastgøre gardiner på

Når du vælger, skal du huske på, at gardiner, der hænger på snoet, er vanskelige at skubbe eller trække.

Hvis vi sammenligner alle mulighederne for montering af tekstilstof, så er trækstangen den enkleste og koncise valgmulighed. Det er en smal lomme syet fra toppen langs hele stoffets bredde (foto). Således er det meget nemt at hænge gardinerne: stangen er simpelthen indsat i lommen.

Til badeværelse indretning er denne monteringsmulighed bedst egnet

Kuliska har en stor fordel - lydløshed. For eksempel gør grommets og ringene den ubehagelige lyd af metalfriktion ved bevægelse. Gardinet giver dig mulighed for at fange kun den komfortable rustle af tekstiler. Priserne for montering af denne type er relativt overkommelige.

Og stadig er trækstrengen egnet til zonering af rummet, dvs. når gardinet anvendes som en skærm.

De er vidunderligt velegnede til ovenlysvinduer eller nichevinduer.

HINGED BLINDS

En af fastgørelsesmulighederne for gardiner er stofløjfer.

Hvis du er interesseret i mere moderne måder at fastgøre - pas på gardinerne på hængslerne. Hovedbetingelsen er, at sløjferne er lavet af samme materiale som gardinetækken (foto).

Sådanne fester til gardiner kan fremstilles uafhængigt

Brug af hængslede gardiner giver dig mulighed for at afskrive spørgsmålet om valg af cornice, da du kan rette dem på en bar af en vilkårlig profil.

Hvad skal man hænge gardiner og hvordan man retter dem?

Gardiner - en af ​​de færdige elementer i indretningen, hvilket øger komforten og fuldstændigheden i rummet. For at gøre udsmykningen ser smuk og stilfuld ud, skal du ikke blot vælge et passende stof og gardinens form, men også med det samme at beslutte om tilbehør og tilbehør.

Hvad hænger gardiner oftest på? Skal vi være tilfredse med traditionelle metoder eller er det bedre at give præference til moderne versioner? Vinduets design og hele rummet som helhed afhænger af valget af enheden til hængning af gardinerne, metoden til fastgørelse af stoffet, fastgørelsesanordninger.

Traditionelle gardinstænger til gardiner

Det moderne udvalg af gardinskinner til gardiner er så stort, at det giver køberen mulighed for at vælge den ønskede type for ethvert indre rum. Eaves varierer i en form, et design, en måde at fastgøre på flyet og materialer, som de er lavet til.

 • Cornice-bar - en klassisk slags cornice, som kan være lavet af træ, metal, plast og metal-plast. Baren er fastgjort ved hjælp af beslag til væggen eller til loftet, og den kan have flere rækker til at hænge forskellige gardiner på samme tid: gardiner, tyl, pelmet. Hvis vinduerne er for brede, anbefaler eksperter at installere en anden beslag midt i stangen, så den ikke bøjer. På begge sider er der monteret flares i stangens ender, som kan vælges i henhold til hele vinduets design. I de fleste tilfælde indeholder kittet ringer til fastgørelsesgardiner, der glider perfekt langs stangen. Metalafstænger er produceret i en bred vifte af primære farver og under naturligt træ (valnød, eg, kirsebær, mahogni), som er mest efterspurgt i stuer.
 • Søjlebåndet - det velkendte design af loftet og vægkornet kan være både single-row og multi-row. Stringskorn anvendes til gardiner lavet af lette stoffer: nylon, nylon, tyl, organza. Under tunge stoffer begynder strengen at sænke med tiden. Ideel til værelser med falske lofter, køkken eller børnehave.
 • Baguette cornices ser smukke, stilfulde ud og skjuler monteringsstedet for gardiner. Som en baguette kan en træplank anvendes, et plastbånd, der er indrettet til at matche stoffet eller udsmykningen af ​​værelset i klassisk stil. Trærammer er de mest pålidelige og tåler tunge gardiner og multi-tiered gardiner. Skal bare købe en støbning af cornice efter indretningen af ​​rummet, da dens indretning skal kombineres med det overordnede design af rummet.

I en separat gruppe kan du vælge cornices for børnenes værelse - lyse og lyse systemer med pålidelige beslag af miljøvenlige og sikre materialer. Med børns gardinestænger kan du købe i et sæt formede tips, lyse klip eller "sjove" magneter til fastgørelse.

Moderne tagskærme og systemer

 • Profilafskærmninger er et system af guider med riller til løbere. Designet af tagbøjler kan være forskellige, så det er muligt at etablere dem på en væg og på et loft. Profildesign udføres ofte med en dekorativ hætte for at lukke gardinerne eller rotationssegmenterne i form af en halvcirkelformet profil. Aluminium profil gardin stænger bruges altid, når man installerer manuelle, automatiske, fjernlyft eller glidemekanismer.
 • Fleksible polymer-metalafskærmninger - en af ​​de mest egnede typer til karrevinduer, hjørne nicher eller til et baldakin over sengen, uanset arkitektoniske egenskaber i væg eller loft.
 • Teleskopskinner er monteret mellem to vægge med afstandsstykker i form af indre fjedre i stangen. Sådanne modeller anvendes i badeværelser, i nicher, i døråbninger, hvor det ikke er ønskeligt at bore væggene, eller det er ikke muligt at installere parenteser.

Gardin systemer er moderne multifunktionelle produkter, der udover hjælpelinjer indeholder særlige løfte- og bevægelsesmekanismer og bruges til at hænge visse typer gardiner: fransk, romersk og japansk.

Gardinfastgørelseselementer

Hver type tagskinner har sin egen måde at fastgøre gardiner på, som udføres ved hjælp af forskellige elementer. Der er funktionelle monteringer, der forsøger at gemme sig bag dekorative lameller, baguetter, plast striber, flæser og flæser. Den anden gruppe omfatter fastgørelsesdele, der er en del af udsmykningen af ​​gardiner eller gardinstænger.

 • Kroge. Afhængig af modellen af ​​tagskæggene har kroge en specifik konstruktion og består af den øverste og den nederste del. Den øvre del er spændt på tagskinnerne, indsættes i rillerne, lægges på ringene og er lavet i form af løbere eller kroge. Og på den nederste del hænge gardiner til løkkerne, så de kan modstå temmelig tunge stoffer.
 • Ring. De bruges hovedsagelig på runde taggrunde og stænger, da de glider let langs røret. Gardinerne kan syes tæt på ringene, så når du vasker skal du fjerne alle gardinerne med fastgørelsesanordninger. I andet tilfælde, kroge, klip eller magneter, der holder stoffet klæbende til ringene.
 • Klemmer (krokodiller, krabber, klip). Tillades at lægge på stoffet folder eller justere gardinens længde til det ønskede niveau. Klemmer bruges parvis med ringe, kroge eller som et selvstændigt element på snorskårer. Moderne udskiftning af klemmer kan tjene som gardinmagneter, der ikke kræver særlig forberedelse af stoffets øvre kant. Den forreste del af dobbeltsidet magnet har et dekorativt design, som er valgt i overensstemmelse med gardinernes design, vinduerne og rummet som helhed.
 • Loop. Syet af hoved- eller kontraststof i forhold til gardinerne. Men helt sikkert kan løkkerne kun bruges med tagstænger, der er let at flytte. Store eller smalle sløjfer sys fra begge sider til gardinet og holder stoffet forsvarligt. Men der er en ulempe: at hænge eller fjerne gardinet på døvhængslerne, skal du demontere corniceen. For at forenkle opgaven hjælper løkken på knapper, knapper, velcro eller strenge.
 • Eyelets er specielle ringe bestående af to dele, de er vant til at designe huller i stoffer. Grommets er fastgjort på gardinens komprimerede øvre kant på lige afstande, hvilket resulterer i ensartede smukke folder. Denne metode anses for at være moderne og moderne til rørformede hjørner med en perfekt glat overflade. Tagbøjlerøret eller stangen kan skrues ind i grommets eller bruge traditionelle kroge.

For ikke at miste farve med farve anbefales det at købe grommets sammen med tagskæggene, så er sandsynligheden for en dekorativ kombination af alle vinduesdesignelementer mere.

Gør gardinens overkant

Fremgangsmåden til fremstilling af gardinens øvre kant afhænger helt af typen af ​​fastgørelsesdele, på typen af ​​tagskægget, på rummets design og på kvaliteten af ​​det valgte stof.

 • Løbegang. Øverst på gardinet er indpakket og strakt, hvilket giver plads til snor på tagskægget (rør, stang, snor, stang). For større dekorativitet kan toppen af ​​snoet blive dekoreret med blonder, ruche og samles med spektakulære folder. Normalt anvendes trækringen, hvis du ikke planlægger hyppig bevægelse af gardinerne på tagskæggene.
 • Gardin tape. En enkel og praktisk måde at forberede løkker til kroge på en gang og dekorere den øvre kant. Snorene lægges langs hele fletningens længde, med hjælp af hvilke folder af den nødvendige tæthed og opacitet er dannet. Gardinebåndet reddede værtinderne fra at skulle sy loops til krogen med hånden. Den øvre kant af lærredet kan dekoreres med en enkelt eller dobbelt række fletning. Hvis du vil hænge på løkkerne i anden række, lukker gardinerne fastgørelsespunkterne til tagene - det er meget praktisk, hvis der ikke findes en baguette eller dekorative strimmel.

Det er uønsket at bruge et gardinbånd på tætte og for tunge stoffer - folderne skal børste.

 • Slips. Dette er en form for fastgørelse ved sløjfer, når de frie ender blot er bundet på en stang eller et rør i form af knuder eller buer. Det er bekvemt at hænge og fjerne gardinerne på båndene, og hvis længden tillader det, kan du om nødvendigt justere gardinens højde. Fastgørelser på slips ser særligt romantisk ud, så de passer i et planteskole til en pige, i et soveværelse, i et køkken eller i et værelse indrettet i landlig stil.
 • Velcro. Det bruges, når det ikke er meningen at flytte gardinet langs tagene: lambrequins, romersk persienner, japanske paneler. Nogle gange sælges cornices med et færdigt klæbemiddel på et plastdæk. Hvis det ikke er tilfældet, er det nemt at vedhæfte et flypapir på tagskægget med eget ved hjælp af en byggemateriale eller lim.


At lave en vinduesåbning kræver forudgående forberedelse til at vælge en cornice, stof, alle dekorative elementer, så de harmonisk kombinerer med hinanden og med den overordnede stil af møblerne og rummet.

Hvor smukt og ordentligt hænger gardinerne i lejligheden

At skabe et harmonisk interiør er ikke begrænset til reparationer i lejligheden. Designtekstiler, og især gardiner, bliver det sidste øjeblik. Den enkleste ting er at købe en gardinstang og gardiner af egnet stof med en behagelig farve og at hæve vinduet. Men for at kombinere detaljerne i interiøret bør du tænke på, hvordan smukt at binde gardinerne og holde ideen om stil.

Hvad er holdene

Blødt stof. De kan være kontrasterende eller i tone med gardinerne, kombineret med tagskæggene eller kantene i gardinet i design eller farveskema. Der er forskellige former: klassisk lige, kegleformet, kurv. Ved at kombinere podhvaty med indretningens stil gælder: frills, flæser, blonder For at understrege det originale design af gardiner, er de dekoreret med blomsterbuketter, broderi, ornament. Også syet strenge af et tematisk fokus: til planteskolen i form af legetøj, i køkkenet massefrugter, grøntsager.

En anden til bløde pickups omfatter flettet snor og udsøgte kvaster, dekoreret med metaldele. perler eller glasperler. Stofbånd fastgøres direkte på gardinen selv og skaber elegante folder. Ofte er de fastgjort på en kort vægholder for at give en bestemt stil.

Hårdt greb Sådanne produkter er opdelt i flere kategorier:

 • Del fremstillet af plast eller metal, indrammet af en klud eller væv. Ligesom bløde greb har de forskellige farver og former, men de holder gardinet strammere.
 • Metalprodukter har også en forskellig udformning, gardinet er monteret på en bestemt måde og foldet ind i en metaloptagelse, låsning. Særligt elegante udseende smedede produkter.

Fastgørelsesanordninger og klip. Deres sort er stor, de kan være i form af læderremme med et spænde, magnetisk eller fastgør gardinet ved hjælp af velcro.

De er dekoreret med glasperler, perler, tema ornament eller volumetriske sammensætninger af blomster eller blade. Sådanne produkter anses for at være de mest populære i dag.

Designvalg

Hvis man vælger et rentabelt design til gardiner, skal man huske på, at deres behov er i indretningen og funktionaliteten. Tætheden af ​​stoffet er vigtig, på grund af hvilke folder der dannes, og der skabes unikke billeder. Derfor spiller udførelsen af ​​ideen om, hvor smukt at samle gardiner, en stor rolle.

I nogle tilfælde er der brug for en holder til greb, det er normalt fastgjort til væggen. Oftere, for at skabe et farverigt og hyggeligt interiør i rummet, er gardiner bundet med klud. Sådanne detaljer kan modsættes med et gardin i farve eller være en tilføjelse understreger de glatte linjer af folderne.

Typerne skal svare til gardinens stil, for eksempel kan klassikerne suppleres med massive børster i kombination med stofopsamlinger, og for en enklere stil som "Provence" eller "Country" udgør de sammensætningen ved hjælp af detaljer i form af buer, snørebånd og bånd. Interiøret i stil med "hi-tech" understregede plastik eller magnetiske klip. Orientalske stilarter suppleres med store perler, ornamenter lavet af mønter samt etnisk tilbehør. Metalknopper eller bronzeklemmer vil være i overensstemmelse med stilen "barok" eller "imperium".

Gardiner er hængt i forskellige rum i huset, hvert værelse har sit eget formål. Hvis du tænker på, hvordan gardinerne skal hænge korrekt, skal du være opmærksom på en række funktioner, der er karakteristiske for alle gardinerne i huset:

 • Æstetik indrammet vindue.
 • Matchende gardiner i farve og design stil på værelset.
 • Beskyttelse mod sollysindtrængning.
 • Transformation, hvis du vil bruge dagslys eller kunstigt lys.

Hvor smukt at hænge gardiner i en almindelig lejlighed

Tiebacks har deres egen funktionalitet, alt afhænger af det stof, der anvendes til gardiner og formål. Derfor har de fleste delstropper fastgørelseselementer og bånd til nem forvandling. Denne detalje med en korrekt valgt længde af gardiner kan ændre størrelsen af ​​vinduesåbningen:

 • Opsamlingen kan fastgøres på et højt niveau, for to symmetriske gardiner på en hylde, hvilket skaber glimrende folder. Med denne dekoration virker vinduet visuelt længere, da rummet selv er visuelt strakt. Påfør placeret høj pickup til gardiner, der sjældent rettes.
 • Harmoni til vinduesåbningen og interiøret som helhed er præsenteret med symmetrisk fikserede kroge i midten. På samme tid på taggen kan der være flere gardiner til et stort vindue. Og undre sig over, hvordan man hænger gardinerne i et lille vindue, det er muligt at skabe et unikt billede ved hjælp af to gardiner.
 • Visuelt øge vinduets bredde hjælper podhvaty i form af klip eller bånd, som er bedre at gøre lige over vindueskarmet. Denne mulighed er muligt at slå foldene og draper dem i en bestemt rækkefølge.
 • For lange gardiner bruger flere pickups og placerer dem på forskellige niveauer.

Indretningen anvendte mange typer gardiner, forskellige i længde, bredde og antal, så mulighederne for hvor smukt binde gardinerne afhænger af lærredets parametre og værtsindretningens fantasi.

Enkelt gardin

Hvis vinduet er dekoreret med et gardin, skal du samle det i midten. For rolige farver vil lyse klistermærker dekoreret med dekorative trim være passende. Til gardiner med et udtalt ornament passer i harmoni med farve mønster. Du kan lave en interessant knude i midten ved at skabe spektakulære samlinger.

Et enkelt gardin kan være asymmetrisk, det er nok at fastgøre det på den ene side med en stiv holder, som kan være indrammet med et stofgreb.

Denne mulighed afhænger af længden og bredden af ​​lærredet, kan slås med bånd på flere niveauer, hvilket skaber unikke puffer.

To gardiner

De har flere måder:

 • Symmetrisk, hvor gripperne sidder på begge lærred og observerer det samme niveau. Denne mulighed gør interiøret harmonisk. For at skabe lige linjer fastgøres gardinet ved at trække, mens adhering til et friere design, stoffet frigives og danner glatte linjer.
 • Asymmetrisk, hvor klibberne placeres på forskellige niveauer. Dybest set er et lærred indsamlet ved vindueskarmens højde, og det andet er fastgjort på forskellige punkter. En række muligheder for denne metode afhænger af indretningens stil.
 • Ved hjørnet - hvor lærredet er bøjet, tager kanten fra den centrale del og fastgør gardinet til væggen. I dette tilfælde kan vinduepladsen være en fabelagtig indgang til teltet. Metoden er effektiv, når du bruger dobbeltsidet stof, sammensætningen ser imponerende ud med materialets kontrast, f.eks. Sort og hvid eller guld med burgunder.
 • Overlap - hvert lærred er fastgjort på den modsatte væg. Varianten er særlig harmonisk, når du bruger luft og bløde stoffer eller klæder af forskellige farver. Slips kan bruges stof eller understrege elegance af buer og kvaster.
 • Hvis der er flere vinduer i rummet, der ligger i en lille afstand fra hinanden for at skabe et yndefuldt interiør, er gardinens kant fra et vindue og det andet fastgjort på væggen mellem åbningerne og skaber ekstraordinære gardiner.

Hvis vinduet er gardineret med flere gardiner, fx tykt og luftigt organza, er det muligt at bruge tøj og klammer.

Elegante dekorative kvaster

Moden til dette portery tilbehør forbliver altid, og brugen er ikke begrænset til den klassiske stil. Der er to variationer på, hvordan man hænger gardiner med kvaster:

 1. Ledningen er fastgjort til holderen, og børster, indpakker rundt i lærredet, binder det op.
 2. To børster med forskellige ledninger anvendes, de er fastgjort til vægholderen og bundet på lærredet.

Det er muligt at dekorere de modtagne knuder på forskellige måder: med ekstra kurveelementer, blomster, buer mv.

Brug af indehavere til forskellige rum

Køkkenet er et funktionelt sted, så tappene og klipene bliver behagelige, du kan hurtigt og nemt omdanne gardinerne eller omvendt opløse dem. Indehavere bør laves passende stil, kombinere dem med facader og bordplader. Farverne i mikrobølgeovnen, ovnen, opvaskemaskinen kan også matche tonens pickup.

Til udsmykning af et værelse med højt loft, som en stue eller spisestue, er der tunge gardiner med pæne lambrequins, cascading gardiner og mange folder. For en underklæde af gardiner kan du bruge en magnet eller metal kroge.

I soveværelset vil der imidlertid være en interessant variant af en glat lambrequin på rammebasis og flerlags gardiner af stof med forskellige tætheder. Denne kombination vil føje elegance til interiøret, og stofopsamlinger på gardinerne giver blødhed.

Enhver stil forudsætter indbyrdes sammenhæng mellem dekorative elementer, og kroge er ingen undtagelse. Tænker på, hvordan man hænger gardiner i hallen smukt, man kan skabe harmoni ved at vælge tæpper og puder i pickupens farve. Eller vælg klemmer ens i design til andre dekorative elementer.

Hvor smukt at hænge gardiner - trin for trin instruktioner til begyndere med fotos og videoer!

For at interiøret i rummet skal se fuldstændigt og harmonisk, skal alle detaljer i det være korrekt udvalgt.

Derfor er det nødvendigt at tænke på forhånd om, hvordan man kan hænge gardinerne i dit hjem.

For at gøre tyllen i rummet skaber den rigtige atmosfære, er det bedre at lære nogle anbefalinger på forhånd.

Den cornice på hvilken tyllen vil blive fastgjort og gardinet skal passe så tæt som muligt på stylingen af ​​designet. Hvis lambrequin også er anbragt der, skal der vælges model af cornice tilsvarende, den der har plads nok til alle lærredene.

Ud over egenskaberne af dekorationer kan tyl også have en praktisk funktion. Så hvis de laver et vindue med åbning af balkon, er det nødvendigt at placere en stofklæde, så der er uhindret adgang til døren.

Sådan hænger gardinerne på vinduet, afhængigt af lyset i rummet, er det bedre at tænke på forhånd. Hvis rummet er placeret på solsiden, så skal du tænke på tykke stofgardiner.

På køkkenvinduet er det tilrådeligt at placere korte gardiner, der ikke har en længde under vindueskarmet.

Når du vælger gardiner, skal du tage højde for materialets kvalitet, dens farve, lærredets størrelse og vinduesåbningen.

Lette stoffer kan visuelt udvide vinduet, mens udskrifterne på materialerne skal rettes vandret. Men de lodrette striber på gardinerne hjælper med at løfte loftpladen visuelt.

Jo lavere vinduet er, desto tættere skal gardinet være. For at gøre dette er det bedre at give fortrinsvis rolleversionerne eller tætte tyl, som vil beskytte mod nysgerrige øjne.

Hvor smukt det er at hænge gardinerne i et lille rum - vælg lette luftgardiner, der vil føje til luftrummet.

Smukt design af vinduesåbningsgardinerne

For at gardinerne kun understreger fordelene ved rummet og ikke påpege ulemperne, er det værd at tænke på forhånd, hvor smukt gardinerne er i lejligheden.

Et hvilket som helst boligareal synes mere attraktivt, hvis tyl eller gardinstof med en cornice er placeret så højt som muligt under loftet.

Der er mange typer gardiner, så for hvert funktionelt rum skal man vælge sin egen version.

For et gæsteværelse er det tilrådeligt at hænge gardinerne med bølger dekoreret med kvaster eller en lang frynse. For små stuer er det bedre at vælge gardiner med direkte skæring, hvorpå der anvendes et simpelt geometrisk tryk.

Hvor smukt at hænge de sædvanlige gardiner i soveværelset - for dette er det værd at vælge en mulighed med tyll. Denne detalje vil skabe den nødvendige varme atmosfære af hygge i rummet.

Køkken vinduesåbninger kan være dekoreret med romerske eller italienske gardiner. Disse modeller vil give rummet elegance. Det vil også være hensigtsmæssigt at se og almindelige glidende kopier.

Hvis du ikke har dine egne ideer til vinduesindretning i en bolig, så kan du se billeder af, hvordan man hænger gardinerne og bruger dem i virkeligheden.

Fremgangsmåder til fastgørelse af gardinæsker

For at hænge gardinet på vinduet er der mange enheder og teknikker. Dette kan gøres ved hjælp af yderligere elementer, som vi vil diskutere nedenfor.

Kroge - de mest praktiske og samtidig de billigste varer. Sådanne indretninger er ofte inkluderet i tagbøjlesætet, hvis ikke, så er køb fra butikken ikke vanskeligt;

Clips - disse gizmoer bruges til at placere dåser lavet af meget luftige materialer. Ulempen er, at i enhver pludselig bevægelse af stoffet hopper væk fra klipet;

Krabber - meget ligner den tidligere version, men krabber er også udstyret med tænder, som pålideligt reparerer gardinet

Øjer er de armaturer, hvormed hullerne i den øvre del af gardinmaterialet fjernes. Med denne metode er det nødvendigt at overveje diameteren af ​​kronenes værker;

Fiskeri linje er en meget rustik måde, der praktisk talt ikke bruges i dag. Sådan hænger gardinerne på båndet (fiskelinje) - en søm er lavet øverst på materialet, fiskelinjen er fastgjort på begge sider af vinduesåbningen. Med denne metode sænker midten af ​​lærredet hurtigt, kompositionens udseende forringes.

Det overordnede billede af hele rummet afhænger af den rigtige måde at placere gardinerne på vinduet.