Hvad er levetiden for hævede lofter

For nylig er en sådan tagbeklædning som stræklofter blevet meget populær. Naturligvis er hovedproblemet for dem, der ønsker at få en nydimensioneret belægning, levetiden for suspenderede lofter. For at forstå dette problem skal du være opmærksom på følgende faktorer.

Typer af stræklofter

Skel denne belægning ud fra flere grundlæggende egenskaber:

Til dato er stræklofterne lavet af PVC og stof. Hvert af materialerne adskiller sig fra hinanden i ikke kun udseendet, men også forskellen i installation og drift.

Til fremstilling af filmlofter anvendes højstyrkemateriale, der kan modstå strækning, men denne film modstår ikke den mindste mekaniske indvirkning. Du skal også tage højde for, at arealet af PVC-lærred ikke overstiger 2 kvadratmeter, og i store lofter skal du tilslutte belægningerne af belægningen med en speciel søm.

Men filmovertrækningen har positive sider:

 • det passerer ikke fugt, derfor i tilfælde af oversvømmelse vil hun redde lejligheden fra spildevand;
 • Efter oversvømmelse kan du forsigtigt dræne vandet og genstramme loftet, og belægningen vil ikke blive beskadiget.

Hvad angår filmloftens levetid, gives producentens garanti i mindst 10-12 år. Det er kendt, at lofter i europæiske lande kan vare op til 25 år. Når man vælger et materiale, er det derfor bedre at overbetale lidt for et velkendt mærke, men for at opnå en høj kvalitet og holdbar belægning. For at ændre livet på et sådant strækloft kan det være en dårlig installationskonstruktion og dårlig pleje.

Sådan plejer du stræklofter lavet af PVC

 1. Håndter skarpe genstande, der kan beskadige overfladen. Medbring forsigtigt møbler eller andre strukturer med skarpe hjørner. Skæring tapet og installation af belysningsarmaturer skal overlades til fagfolk, der tidligere har ramt PVC-lofter.
 2. Vinyl del af designet kan ikke males.
 3. Begræns pludselige temperaturændringer.
 4. For at rengøre belægningen mod forurening, brug en blød klud eller serviet.
 5. Begræns knivens kontakt med metalgenstande.
 6. Brug ikke alkohol eller sure produkter til at rengøre loftet.
 7. For at få et egnet rengøringsmiddel til vask af en sådan belægning, opløs en lille flydende sæbe i varmt vand og påfør det resulterende skum til belægningen.
 8. Brug ikke vaskemidler med ikke-opløselige partikler.
 9. For at kluden skal opretholde sin originale glans i lang tid efter rengøringsprocedurer, skal den gnides med et serviet med en opløsning af ammoniak eller et middel til vask af spejle og vinduer.
 10. Hvis du vælger kinesisk og russisk lavet lofter, skal du prøve at vaske en sådan belægning ikke mere end en gang hvert halve år, da de er mere tilbøjelige til at tabe farve og ridser og mikroskader.

Hvad skal man gøre i tilfælde af skade

Hvis der opstod en lille nødsituation i huset, er der ingen grund til panik, fordi det i nogle tilfælde ikke er svært at genoprette belægningenes integritet. Hvis du er oversvømmede naboer, skal du først og fremmest slukke for lejligheden ved at slukke for maskinerne. Prøv at hjælpe med at stoppe vandstrømmen så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har erfaring med genopbygningen af ​​hævede lofter, skal du ringe guiden. For en kvalificeret specialist tager det ikke lang tid at skylle vandet, behandle loftet med et antisvampemiddel og returnere belægningen til dets tidligere udseende.

Den væsentligste ulempe ved stofbelægninger er manglende evne til at opnå en blank effekt. Levetiden for sådanne produkter under garantien på 12 år, men generelt med passende pleje er 15 år en standardfigur for sådant materiale.

Tekstilmateriale har en række fordele frem for PVC:

 • stof lofter stærkere end filmen om et par dusin gange;
 • han opholder sig alle klimaændringer;
 • stof lofter tillader luft;
 • egnet til installation ikke kun i værelser, men også på gaden;
 • støv er ikke tiltrukket af stoffet;
 • For at opdatere et sådant loft er det nok at male det med en vandopløselig maling.

For at stræklofterne skal kunne tjene i lang tid, anbefales det ikke at hænge dem i køkkenet eller i lokaler, hvor de kan blive udsat for fedt eller røg. Malte lofter bør ikke være mere end 7 gange for at begrænse muligheden for sagging.

Læs anmeldelser fra dem, der har erfaring med dette materiale, vi kan drage følgende konklusioner:

 1. Streklofter, på trods af deres skrøbelighed, kan vare i ti år eller mere.
 2. Det er meget nemt at passe på dem, da de har støv- og vandafvisende egenskaber.
 3. På grund af det store udvalg af teksturer og materialer passer de perfekt ind i ethvert interiør.
 4. Muligheden for foto- og 3D-udskrivning giver dig mulighed for at vælge et tematisk loftmønster til enhver smag.

Livstidsstræklofter

Stræklofter - en fantastisk måde at give rummet et æstetisk og pænt udseende. På hjemmemarkedet forekom de forholdsvis for nylig, men dette forhindrede dem ikke i hurtigt at blive salgsleder blandt de færdige materialer til loftet. For oplysninger om, hvilke typer lofter, hvor lang levetid disse produkter har, og hvordan de skal passe dem, læs vores artikel.

Særlige egenskaber

Streklofter er et lærred af et specielt materiale og tjener som en dekorativ belægning, som ofte matches med farven på det samlede interiør. Montering af lærred udføres ved hjælp af en speciel profil og guider.

Udvalget af stræklofter består af en række forskellige modeller, der afviger fra hinanden i størrelse, farve, materiale. I grund og grund bruges perforeret vinyl stof til at skabe strækstoffer. Dens funktion består i holdbarhed, harmløshed, miljøvenlighed, brandmodstand. Om nødvendigt kan du demontere strækloftet uden at skade lærredet.

På grund af dets sammensætning og fremragende præstationsegenskaber komplementerer spændingsstrukturerne perfekt til ethvert sted. Filmtykkelsen er mindre end en millimeter, så denne indretning overbelaster ikke understøttende strukturer.

Typer af malerier

På trods af den store mangfoldighed af disse canvases rækkevidde kan de opdeles i kun to typer:

 • PVC filmbaner;
 • stofservietter.

Installation af filmdug sker ved hjælp af specielle varmepistoler. Men stoffet er monteret på en baguette, der er fastgjort til væggen eller loftet.

Også lærredene er matte, glatte, satin, spejl, tekstureret. De ser særligt godt ud i konstruktioner på flere niveauer. Gennem spillet af farve kan du opnå fantastiske resultater. Takket være moderne fotoprintteknologi kan i dag ethvert billede anvendes på lærredet - landskab, nathimmel, geometriske mønstre, blomstermønstre og meget mere.

Produktets levetid

Næsten alle producenter af disse produkter hævder, at holdbarheden af ​​strukturer når 10-15 år. Praksis viser, at spændingsstrukturer med rigtig pleje og overholdelse af reglerne for installation virkelig kan klare en så lang periode uden tab af ydeevne.

Korrekt installeret loft skal være glat og jævnt. Lerret må ikke sag og knække, stof og vinylprodukter bør ikke passere fugt. Lysstyrken af ​​farver og konturer af billedet bør forblive i sin oprindelige form.

Eksperter siger, at det er muligt at forlænge strækloftets levetid til 20-30 år.

For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

 • Stol på installationen til fagfolk. Vælg et firma kendt for dets gode stående og anmeldelser. Monter om nødvendigt loftet manuelt, følg eksperternes anbefalinger.
 • Når du vælger et produkt til et uopvarmet rum, er det bedre at give film eller stofstrukturer, der tåler lave temperaturer, bedre end andre.
 • Undgå udskæringer, ridser, punkteringer. Sådan skade kræver reparation, hvilket reducerer produktets levetid betydeligt.

Spændingsstrukturer er nemme at betjene.

Det vigtigste er at vælge det rigtige værktøj og følge råd fra eksperter, og så vil dit loft skinne og skinne, selv efter flere år:

 • Normalt udføres vådt rengøring hvert par måneder. Undtagelserne er lofterne i badeværelset og køkkenet - her er støv og snavs deponeret på lærredens overflade dobbelt så hurtigt.
 • Når du vælger et rengøringsmiddel, undgå slibemidler og opløsningsmidler - de kan skade stoffet alvorligt. Det er bedst at købe et specialiseret værktøj, men du kan også bruge væske til at vaske spejle. Fedtpletter vaskes godt med sæbevand.
 • Tørklæder skal rengøres med en tør klud eller støvsuger, og stædigt snavs kan gnides med en blød børste.
 • Glosset lærred kan lidt gnides med ammoniak.
 • Det er strengt forbudt at bruge børster med hårde børster, mopper, skarpe genstande - alt dette kan medføre ridser og lige punkteringer. Vand til vask skal være varmt, ellers kan belægningen blive deformeret. Under ingen omstændigheder kan man ikke gnide, knuse og skrabe snavset aktivt. Rengøring af lærredet bør udføres fremadgående bevægelser uden tryk.

Overholdelse af reglerne for driften vil betydeligt forlænge belægningens levetid. Også i tilfælde af skade anbefales det at reparere lærredet i tide.

Forbruger anmeldelser

Forbrugere af stræklofter noterer sig enstemmigt de praktiske, pålidelige og holdbare af disse produkter. Først og fremmest blev spændingsstrukturerne populære for deres alsidighed: de er i stand til at dreje selv det mest buede loft ind i en smuk ensartet belægning. Mange mennesker køber disse produkter, fordi de vil løse problemet med at afslutte loftet en gang for alle. Derudover giver en bred vifte af farver hver kunde mulighed for at vælge den bedste mulighed for deres interiør.

En betydelig rolle i produktets popularitet spillede en lang brugstid, brand og vandafviselighed, miljøvenlighed. Købere bemærker, at levetiden for disse produkter er i fuld overensstemmelse med de erklærede af fabrikanterne, men underlagt omhyggelig vedligeholdelse og overholdelse af anbefalingerne for drift.

Streklofter er især glad for ejerne af små lejligheder - glans og spejl malerier medfører udvidelse af rummet. Derudover er det også et godt designbevægelse i indretningen.

Ligesom ethvert produkt har hævede lofter ulemper. Disse omfatter en høj risiko for punktering og nedskæringer. En skødesløs bevægelse med en skarp genstand er nok, og der dannes et hul i belægningen, som skal repareres lige der.

Nogle modeller (især film) har en stærk lugt. Men som praksis viser, forsvinder den hurtigt. Denne ulempe er karakteristisk for billige malerier, hvis omkostninger skyldes dårlig kvalitet. Når du køber disse produkter, husk at de er ustabile til høje temperaturer. Derfor er det nødvendigt at vælge lyskilder, der passer til disse strukturer.

Ved at installere spændingsstrukturer, glemmer du i mange år problemerne med at reparere loftet. En kompetent installation og korrekt pleje af produktet vil give et smukt, velplejet udseende af spændingsdækslet.

For at lære at installere et hæftet loft selv, se følgende video.

Stræklofter: levetid, installations- og driftsregler, anbefalinger til vedligeholdelse, reparation

Ud over den fantastiske præstation og det attraktive udseende, har det hængende loft et ret lang levetid. Derudover kræver et stræk-type loft ikke særlig pleje, men om nødvendigt kan den repareres.

Som vi bemærkede ovenfor, er et sådant lofts levetid ret stort. Men er det sandt? Og hvad afhænger denne gang af? Normalt giver eksperter en garanti på et strækloft i 10-15 år.

Se en video om funktionerne i stræklofter

Hele denne tid skal det nedhængte loft, der er indstillet i henhold til reglerne, opfylde følgende egenskaber:

3. Gå ikke over vand (dette er ikke typisk for stof- og vinylklæder);

4. Vedligehold den oprindelige farve, som tidligere blev anvendt på lærredet.

I overensstemmelse med erfarne brugere svarer levetiden af ​​loftet i princippet ikke fuldt ud i forhold til den nuværende situation - med korrekt installation og god pleje vil loftet af stræktype vare mere end 25 år! Du må indrømme, at dette er meget vigtigt, da reparationen af ​​vores tid er en dyr fornøjelse!

Regler for installation af lofter

Hvis du følger de enkle installationsregler, vil loftet overskride den annoncerede periode med brugen! Den vigtigste proces i denne sag er korrekt installation. Derfor er det værd at kontakte et erfarent firma med et godt omdømme og kvalificerede fagfolk. Når alt kommer til alt i tilfælde af en brudt installation, vil selv et dyrt strækloft miste sin "præsentation" efter et par år!

Ved selvstrækning skal loftet være yderst forsigtigt med at undersøge de tilgængelige anbefalinger og materialer fra producenten. Når du installerer, skal du gøre alt meget omhyggeligt, for ellers kan du miste enhver vigtig nuance.

Regler for driften af ​​hævede lofter

Det er også vigtigt at observere temperaturparametre for drift, især hvis PVC-strækloftet strækkes. Faktum er, at hvis et sådant loft installeres og drives ved lav temperatur, så vil det meget hurtigt blive ubrugeligt.

Betydeligt reducerer tiden til at bruge loftet selv tilstedeværelsen af ​​minimal mekanisk skade. Enig at en punktering eller skæring af stoffet vil ødelægge loftets udseende og også føre til en overtrædelse af vandtætningsfunktionen. Ja, det er let at overholde disse anbefalinger, men hvis du vil have dette loft til at tjene endnu mere, skal du sørge for det.

Anbefalinger til opretholdelse af suspenderede lofter

I princippet er der ikke behov for kompliceret vedligeholdelse for en spændingsstruktur, hvilket er en meget vigtig fordel ved lofter af denne type. Men for at opnå et tilfredsstillende resultat er det nødvendigt at rengøre overfladen af ​​strækloftet korrekt. For at vaske strækloftet skal du bruge en blød svamp uden lint og fibre. I dag sælges specielle børster, men det har vist sig, at deres bløde børster kan beskadige stoffet.

For at vaske stretch PVC-loftet må du ikke bruge tyndere eller slibemidler. Stoffet er mere holdbart, men nogle værktøjer kan også skade det. Eksperter anbefaler heller ikke at rengøre lofterne med sæbevand. Det beskadiger ikke lærredet, men efterlader i nogle tilfælde strimler, der er ret vanskelige at fjerne.

Det er optimalt at jævnligt tørre ethvert loft med en fugtig, fnugfri vaskeklud. De fleste lærred har en holdbar antistatisk virkning, takket være, at de er godt afstødt af snavs og støv.

Reparation af lofter

Normalt kræver disse lofter ikke større reparationer, da de er designet til at modstå mange andre faktorer. Men hvis du på en eller anden måde beskadiger loftet (det er meget svært at gøre), er det bedre at overlade reparationsarbejdet til professionelle arbejdere.

Loftsskæring

Du kan selv løse problemet:

1. For PVC-loft skal du fastgøre kanterne med maskeringstape. Dernæst er det værd at overlade denne proces til herren, da det er ret svært at selv sælge filmen selv.

2. Tæppets loft repareres meget lettere: Du skal lægge en lignende patch på hullet og klæbe den med speciel lim.

I tilfælde af oversvømmelse

Dette er det mest almindelige tilfælde for lejere af boligblokke. Når oversvømmelser ophobes sædvanligvis en temmelig stor mængde vand i rummet mellem lærredet og loftet. I dette tilfælde fjerner eksperter lampen og fjerner vandet eller demonterer et lille område med et fast loft, og kun drænet vandet.

konklusion

Overholdelse af alle regler og anbefalinger af drift, kvalitetsreparationer og korrekt pleje kan betydeligt forlænge levetiden for det hængende loft installeret i lokalet. Derfor vil spændingsstrømmen med den rigtige tilgang udsmykke rummet i ganske lang tid uden at forårsage problemer!

Livstidsstræklofter - hvad påvirker denne faktor?

I denne artikel vil vi overveje et emne som levetiden for stræklofter. Stræklofter har mange fordele, hvoraf den ene er holdbarhed og pålidelighed.

For at belægningen skal vare i mange år er det imidlertid nødvendigt at sørge for, at det er korrekt og iagttage de grundlæggende regler, når det anvendes.

Hvor meget kan et strækloft tjene?

På høj kvalitet lærred lavet på moderne importeret udstyr, giver producenten en garanti på femten år. Med andre ord, i 15 år vil belægningen ikke forringes, det forbliver glat og perfekt jævnt.

Under hele denne tid skal loftet se ud som om det kun blev installeret i går. Det bør ikke hænge. Filmen skal modstå omkring hundrede liter vand i tilfælde af oversvømmelse. Over tid bør farven ikke falme eller knække materialet.

Hvor lang tid tjener det nedhængte loft i overensstemmelse med alle krav? Hvis lærredet blev installeret i henhold til alle reglerne og i garantiperioden var det omsorgsfuldt i overensstemmelse med reglerne, kan dækningen vare i mere end 25 år. Ved omhyggelig brug vil holdbarheden af ​​et spændingsstof nå op til tredive eller endog tredive og fem år.

Hvordan forlænges driftstiden?

Hvis du følger de grundlæggende regler, vil dækningen glæde for snesevis af år.

Installationsarbejde skal overlades til højt kvalificerede specialister. For at gøre dette skal du vælge det firma, der leverer sådanne tjenester i tre år, ikke mindre. Et sådant udtryk tales om en pålidelig og bevist organisation.

Men hvis du skal installere kluden selv, så skal du i dette tilfælde omhyggeligt læse instruktionerne, for dette bør du læse producentens anbefalinger.

Tip: Hvis rummet ikke opvarmes, skal filmbelægningen kasseres, da det ikke tåler negative temperaturer. Ved - 5 ° C begynder lærredet snart at knække og deformere.

For sådanne lokaler er det bedst at vælge et stofbelægning, da det er mere modstandsdygtigt mod temperatur ekstremer.

Stor skade på overfladen forårsager udskæringer og punkteringer. Sådanne defekter påvirker udseendet negativt. Ud over de grundlæggende regler påvirkes loftsens holdbarhed af den måde, hvorpå den efterlignes. Spændingsstrømens levetid vil stige betydeligt, hvis overfladen er ordentligt set.

Først og fremmest bør du være opmærksom på det valgte værktøj. Det bør ikke indeholde opløsningsmidler og slibemidler, da de påvirker stoffet negativt. Derfor skal du være fortrolig med indholdet inden du vælger en vaskemiddelkomposition.

Det er bedst at bruge et specielt værktøj beregnet til vask af lofter. Sprayer og aerosoler, der er egnet til vask af spejle, er imidlertid også egnede. Du kan bruge de improviserede vaskemidler: vaskemiddel og vaskesæbe.

Pas på, når du vælger stof og børster. En hård børstet børste virker ikke. Mops og skarpe genstande bør også undgås, da de kan beskadige overfladen.

Dækslet kan tørres af med en vaskepind, blød bomuldsduk eller serviet. Det er tilladt at rengøre kluden med en støvsuger, det vigtigste er, at børsten skal være med en blød børste og være i en afstand på 2-4 cm fra belægningen.

Hvor ofte skal jeg vaske loftets overflade?

Våd rengøring er tilstrækkelig til at holde hver sjette måned. Bortset fra køkken og badeværelse. Køkkenet bliver konstant kogt, så gasser, sod og fedt sætter sig hurtigt på gulvet. På badeværelset dannes kondensdannelser, som ødelægger udseendet.

For at vaske overfladen med improviserede midler er det nødvendigt at fortynde pulveret / sæbet i varmt vand (varmt vand virker ikke).

Til notatet: For at undgå skilsmisser skal dækket tørres ikke med cirkulære bevægelser, men translationelle. Hvis overfladen er blank, så er det umagen værd at bruge ammoniak.

Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at driftstiden for lofterne vil vare meget længere.

Sådan forlænges strækloftets levetid

Det plejede at være at loftet skal være snehvidt. I dag kan du gøre det specielt og uigenkendeligt. Uanset om du beslutter dig for at lave reparationer på kontoret eller i lejligheden, ved hjælp af stræklofter, bliver værelset eksklusivt. Hvad er de så attraktive?

Særlige egenskaber

Her er en delvis liste over fordelene ved at bruge dette element af interiøret:

 • udseende sort;
 • holdbare og elastiske materialer;
 • langvarig brug, bekvemmelighed i service;
 • miljømaterialer;
 • manglende reparationsstøv under installationen;
 • mulighed for hurtig demontering og genmontering uden at skade integriteten.

Typer af stræklofter

På trods af de forskellige stræklofter er der kun to typer af dem: film- og stoflofter. For at installere filmlofter er der et behov for at varme op på værelset med specielle varmepistoler. Stoffet er gemt i en baguette fastgjort til væggen. Også eksperter opdele dem i matte, glatte og satin underarter. Mange virksomheder har valgt at tilbyde både økonomiske muligheder og komplekse multi-level designs.

Kategorier af hævede lofter:

 • lofter lavet ved hjælp af russisk PVC film
 • brug af fransk og tysk PVC film
 • lofter uden sømme.

Du vil være i stand til at legitimere alle dine ideer og fantasier ved hjælp af stræklofter. Lak, tekstureret, satin, spejl, kunst - dette er ikke en komplet liste over deres evner. Hovedmålet er at skabe en flad overflade under hensyntagen til det indre rums særlige egenskaber.

Garanti og levetid

Argumenterede for, at livet for sådanne lofter er kort. Det er det ikke. Producenter, der bekymrer sig om deres omdømme, opretter en garantiperiode på 5 til 7 år. Strækloftets virkelige liv vil blive endnu større. Ved korrekt håndtering kan lofterne vare op til 50 år.

Faktorer der påvirker holdbarheden af ​​stræklofter

Kvaliteten af ​​det anvendte materiale og komponenter

Kvaliteten af ​​installationen afhænger ikke kun af det anvendte materiale, som mange mennesker tror. Installation af strækloft begynder med målinger. Det er bare meget, der afhænger af måleren. Diskuter hvor belysningen vil blive installeret, dørene, hvor tagene skal klamre. Det er grimt, når skabet dækker lamperne.

Også en vigtig rolle afspilles af monteringssystemet. Billige komponenter flytter til sidst væk fra væggen, og der er dannet et hul. Kontakt betroede virksomheder.

Vær opmærksom på installationsteamets professionalisme. Uden ordentlig installation erfaring vil ikke arbejde kvalitetsresultat.

Pas på stræklofter

Den gennemsnitlige brugstid for stræklofter er ca. 15 år. Med regelmæssig pleje fordobles disse perioder. Efter installationen af ​​strækloftet er overfladen stadig for stram, så vent lidt med rengøring.

Streklofter er smukke, kræver ikke særlig pleje, men ikke desto mindre bør de regelmæssigt kontrolleres for kontaminering. Du skal bruge de mest almindelige rengøringsmidler og rene filler. Bemærk, at tilstedeværelsen af ​​alkoholkomponenter vil påvirke de hævede lofter negativt. Til salg kan du finde specielle polerer. De er specielt designet til sådant arbejde, men en varm sæbeopløsning kan ikke klare sig værre.

Glatte stretchlofter er meget lette at genvinde med en tør klud. I tilfælde af tung forurening, tilsættes ammoniak til vand, tørre loftet, efter tørring tørret med en serviet.

Det er ikke nødvendigt at gnide matte lofter, derfor bør de rengøres godt nok uden at efterlade sæbe pletter. Brug ikke slibemidler og alkoholprodukter overhovedet. Det er bedre at tilføje opvaskemiddel eller glasrenser.

Gnide loftet, prøv ikke at deformere det. Rengør det hængende loft skal være en gang om måneden.

Nødvendige parametre i atmosfæren

Som regel hæmmede lofter uhøjtidelige at bruge. De opfører sig perfekt både ved 0 ° C og ved 60 ° C. De vil være i stand til at overføre mange af de omstændigheder, der finder sted i lokalet.

Slukning af opvarmning påvirker ikke ydelsen. Du er velkommen til at bruge stræklofter i uopvarmede værelser.

De lider heller ikke af fugt. Tværtimod absorberer lofter ikke fugt og efterlader ikke kondens.

Streklofter er egnede til områder, hvor jordskælv er mulige. Forskellige vibrationer vil ikke krænke deres integritet.

Force majeure situationer og vedligeholdelighed

Du kan omhyggeligt tage sig af hængende lofter, men ingen er imod force majeure situationer. Et sådant loft er en tynd PVC-film, så selv et stykke legetøj, der ved et uheld bliver kastet, kan beskadige dets integritet.

Situationer der måtte opstå:

 • filmbrud. Tæt forsigtigt hullet med maskeringstape og ring til firmaet, der installerede loftet for dig. Det er ikke altid nødvendigt at ændre lærredet helt, hvis skaden ikke er mere end 20 cm, er der mulighed for at fjerne fejlen.
 • rive stof. Den store fordel ved stofstræklofter er, at gennembrud ikke spredes med stor hastighed. Du kan endda patch up problemområdet med nylon tråde. Hvis skaden er god, drage fordel af glasfiber tapet eller klud tape. Efter størrelsen på indersiden er det bedre at tynde dette sted med maling af samme farve;
 • stræk loft bay. På trods af, at PVC-strækloft har en tendens til at bevare vand, er der stadig risiko for skade. Derfor skal du forsøge at dræne væsken selv, efter at du har slukket for rummet. På steder, hvor lampen er installeret, skal du lidt forsinke filmen. Derefter skal overfladen tørres ved hjælp af varmetørring. Hvis du skal udskifte monteringssystemet, skal du ringe guiden. Med en stofbelægning er situationen mere kompliceret. Den passerer vand, efterlader grimme pletter og skal næsten altid udskiftes helt;
 • søm pause. Sådanne situationer sker sjældent, og du skal straks kontakte det firma, der installerede loftet for dig. Vi anbefaler at vælge sømløse overflader;
 • profil separation fra væggen. Dette sker, når understandard installation og som et resultat danner et hul. Løsn nettet, installer afstandsstykkerne på afladningsstedet og sæt det i igen.
 • sagging lærred. Uanset hvad der førte til sagging (dårlig installation, brugsfortegnelse eller høj temperatur i lokalet), skal loftet udskiftes fuldstændigt;
 • brande og brande. Selvom situationen ikke har en global skala, og belægningenes integritet ikke er brudt, vil forøgelse af temperaturen ændre loftets udseende. Fuld udskiftning er påkrævet.

Selvfølgelig er en ubestridelig fordel ved brug af stræklofter deres vedligeholdelighed. Hvis brugen af ​​beskadiget klud er der en chance for at reparere skaden.

Finansielle side

Generelle noter og prisretningslinjer:

 • Jo mere arbejde, jo billigere er prisen pr. kvadratmeter. Det er bedre at erstatte alle lofter straks i en lejlighed eller et andet rum. Du sparer op til 25%;
 • spørg fabrikanten om rabatter. Mange virksomheder, der respekterer deres kunder, tilbyder rabatter. Lær på forhånd, der er ingen ekstra besparelser;
 • installation af lamper. Et særskilt opkald til en elektriker kræver yderligere investeringer. Førere, der installerer loftet, vil kunne gøre dette uden at skade det. Ofte tilbyder virksomheder et valg af forskellige typer lamper med loftet. I dette tilfælde vil du spare ikke kun penge, men også tid til at vælge, og køb af belysning;
 • film er billigere end stof. Belægningsmuligheder er så forskellige, at det ikke er svært at vælge et loft til indretningen. Til dette behøver overfladen ikke være stof. Filmlofter er ikke værre;
 • betalingsaftale i slutningen af ​​installationen. Dette er et ret vigtigt spørgsmål. Du skal kontrollere kvaliteten af ​​loftet, der skal installeres, før du debiteres.

Lifetime stretch ceiling-reviews

Igor, ingeniør, 43 år

"Vi har installeret et hæftet loft i stuen i lang tid. For få år siden. Beklagede, at de ikke turde erstatte i hele lejligheden. Så meget billigere. Nu erstatter vi straks i de andre værelser. Vendt til samme firma. Loftet var af høj kvalitet. Kun én gang gik bjerget. Så mesteren kom den næste dag og eliminerede besværet gratis. Vi er stadig under garanti. "

Irina, marketingmedarbejder, 37 år

"I lang tid valgte de hvilket loft at vælge imellem stof eller film. Vi besluttede at bo på anden og ikke fortryde. Det viste sig at du kan vælge fra kataloget. Vi vidste ikke, at valget er så stort. "

Catherine, husmor, 29 år

"Jeg har for nylig haft et chok. Sidste år installerede vi et ophængt loft i køkkenet. Og så pludselig oversvømmede naboerne os. Når jeg kigger på den store boble fyldt med vand, sagde jeg mentalt farvel til de penge, der skal betales for det nye dæk. Men mesteren, der ankom, sagde, at det ofte sker. Han spolede og fikset loftet i bjerget. "

Lyudmila, sygeplejerske, 53 år gammel

"Jeg var meget ked af at jeg besluttede at installere et strækloft. Jeg ved ikke hvordan nogen, men med os tabte han sit udseende næsten øjeblikkeligt. Mounts afgår konstant. Tilsyneladende snuble på et dårligt selskab. "

Pålideligheden af ​​strækloftet kan bedømmes ud fra denne video:

Livstidsstræklofter

Stræklofter i mere end et dusin år er fortjent populære. Deres vigtigste fordele er et attraktivt udseende og lang levetid.

Specielt kan stofstræklofterne vare i 10-15 år, mens PVC-produkter - i gennemsnit 20 år afhængigt af fabrikanten. Virksomheden "Color El" giver en garanti på alle dåser fremstillet i Tyskland og Belgien i en periode på 10 år. Du kan kun miste garantien i tilfælde af mekanisk eller kemisk ødelæggelse af loftet.

I løbet af hele brugsperioden vil et sådant design ikke ændre sine kvaliteter og vil kunne opretholde det oprindelige attraktive udseende. Men faktisk er disse tal endnu lavere end de rigtige. Under normale forhold kan loftslofter nemt betjenes i flere årtier, og deres udskiftning vil kun blive påkrævet i tilfælde af en ændring i design og indretning af rummet.

Takket være korrekt installation, korrekt vedligeholdelse og fravær af skader kan levetiden for stræklofter øges selv op til tre årtier. Stræklofter er meget modstandsdygtige overfor sollysets virkninger, så de næsten ikke falmer eller bliver gule, især hvis du passer godt til dem.

Hvad påvirker levetiden

Generelt påvirker en række faktorer deres levetid. Først og fremmest er det kvaliteten af ​​det materiale, som sådanne strukturer er fremstillet af, samt alle de ekstra komponenter og tilbehør. Og selvfølgelig er ikke det sidste sted en sådan faktor som den korrekte installation. Det er professionalismen hos installatører, der spiller en vigtig rolle i, hvor lange stræklofter vil glæde deres ejere.

For at forlænge deres levetid er det desuden nødvendigt at observere temperaturforholdene i lokalet, hvor de er installeret. Det generelle anvendelsesinterval for klæder varierer fra -30 ° C til + 50 ° C. Så, hvis det ønskes, kan strækloftet installeres i både opvarmede og uopvarmede rum. Det vigtigste er, at rummets temperatur ikke overstiger ovenstående, ellers kan lærredet ikke vare i lang tid eller, endnu værre, vil forværres næsten umiddelbart.

Gør ophængte lofter sag

Mange vil også gerne vide, om produkterne vil sænke med tiden. Det må siges at efter installationen er den såkaldte tekniske slap til stede i lofterne, men visuelt er det næsten umærkeligt. Dette er ikke en defekt, men kun et lille træk ved alle stræk loftprodukter, så du bør ikke bekymre dig om det. Hvis lysekroner eller lamper er anbragt på loftet, vil de fastsætte lærredet, som følge af, at der slet ikke vil være nogen sag.

Under alle omstændigheder er højkvalitetsstræklofter meget sjældne. Det er også vigtigt i denne sag og hvor professionelt strukturen blev installeret. Den vigtigste årsag til sagging er installation af dårlig kvalitet, udført af personer med utilstrækkelige kvalifikationer. Vores firma beskæftiger fagfolk, og derfor har vi bestilt stræklofter hos os, vil du helt sikkert ikke støde på dette problem.

Optager stoffet lugt og fugt?

Stræklofter absorberer næsten ikke køkken lugt, ikke forkæle under indflydelse af damp under madlavning. Derudover vises de ikke kondensat, så de kan installeres sikkert på våde områder.

På grund af hvad lærredet kan forringes

Stræklofter kan forringes af forskellige årsager, her er bare nogle af dem:

 • Sagging eller rive
  Dette problem kan opstå, hvis installationen blev udført af dårlig kvalitet, eller hvis produktet er lavet af lavkvalitetsmateriale.
 • Mus eller rotter
  Måske er det eneste, der skal være seriøst om, udseende af gnavere i huset. Selv med alle styrkeegenskaber ved sådanne strukturer kan gnavere skade dem.
 • utæt
  I tilfælde af oversvømmelser ovenfra skal du handle meget omhyggeligt for ikke at ødelægge loftet. I en sådan situation skal du hurtigst muligt ringe til specialister, da de med hjælp af specielt udstyr kan dræne den akkumulerede væske, tørre den og genoprette lærredets gamle udseende.
 • cut
  Uanset det faktum, at produkterne er stærke nok, forekommer punkteringer med nedskæringer nogle gange, når ejerne er uforsigtige i håndteringen af ​​produktet. Også årsagen til skade kan være små børn eller dyr.
 • siden
 • fremad

Livstidsstræklofter: Gyldighedsperioden for loftet, hvor mange år er dekorative materialer, hvor længe det matte stof, anmeldelser

Hvor længe kan strække lofter sidste?

I dag er en af ​​de mest populære typer lofter stræk. Den er præsenteret i flere sorter og teksturer. Populariteten af ​​spændende lærred er indlysende, fordi de ser smukke og moderne ud. Men mange spørger et meget aktuelt spørgsmål: Hvor meget tjener dette loft?

Svaret på dette spørgsmål, såvel som nogle andre lige vigtige, vil du lære i denne artikel. Derudover vil du lære om funktionerne i lofter af denne type samt nogle hemmeligheder for at forlænge levetiden for disse produkter.

Særlige egenskaber

Streklofter fra forskellige producenter har vist sig varige og pålidelige i mange års drift. De ser smukke, moderigtige og moderne ud. Kvalitet lærred fra dokumenterede producenter, der er lavet på kraftigt og moderne udstyr, kan nemt tjene op til 20 år. Grundlæggende giver producenterne en garanti for 10-15 år, men omfanget af denne periode kan variere fra større til mindre.

I lang tid skal udseendet af et loft af høj kvalitet ikke ændre sig. Hver dag skal det se ud som nyt. Det er meget vigtigt at tjekke hos fabrikanten efter eget valg, hvor mange liter vandet, som det hævede loft kan modstå i tilfælde af oversvømmelse. Det menes at tallet skal gå op til hundrede liter.

Ifølge mange eksperter, hvis det hængende loft er installeret korrekt, under hensyntagen til alle de tekniske krav, såvel som ved brug af kvalitet og dokumenterede materialer, vil det tjene dig i mange år uden problemer og ekstra pleje.

Hvis der er en omhyggelig holdning til loftet, vil naboerne ikke oversvømme det regelmæssigt, og det vil ikke blive permanent beskadiget af eksterne faktorer, så der er ikke noget at bekymre sig om. Dit loft kan nemt tjene og alle tredive år.

Hvordan forlænges livet?

På trods af at strækloftet ikke kræver nogen specifik vedligeholdelse og permanent reparation, er mange kunder stadig interesserede i, hvordan man forlænger levetiden. For at gøre dette behøver du bare at følge de grundlæggende regler, som ofte kunder bliver informeret af kvalificerede håndværkere, når du installerer loftet:

 • For loftet til at tjene dig i mange år, for installationen, bør du kun vælge velprøvede virksomheder og håndværkere, der har været involveret i denne form for efterbehandling i årevis.
 • Hvis du selv skal installere spændingsarket, skal du være forsigtig. Læs installationsanvisningerne detaljeret og konsulterer stadig mesterne.
 • Stræklofter kommer i flere former. Hvis rummet ikke er opvarmet og er koldt, er det bedst at købe et stof. Filmsortet bør opgives, da et sådant loft kan knække eller deformere ved minus temperaturer. Filmkanaler vælges udelukkende til opvarmede lokaler.
 • Den største fare for hængende lofter er eventuelle ridser og punkteringer. De ødelægger ikke kun det æstetiske udseende af lærredet, men reducerer også dets levetid.

Hvordan pleje og vaske?

For at øge spændingsstofens levetid væsentligt anbefales det at tage det ordentligt og effektivt ud. Det er ikke nødvendigt at vaske det hver dag, men du bør ikke glemme nogle vigtige punkter:

 • For at rengøre og vedligeholde loftet er det meget vigtigt at vælge det rigtige rengøringsmiddel. Det bør ikke være hårdt; desuden bør det ikke indeholde opløsningsmidler, slibemidler og klor.
 • Brug ikke grove svampe og hårde børster til at rengøre stoffet, hvilket kan beskadige overfladen af ​​produktet. Det er bedst at bruge almindeligt og harmløst bomuldsstof eller ruskind.
 • I mange specialbutikker kan du nemt finde specielle produkter til vask af lofter.
 • Nogle gange er det tilladt at bruge aerosoler og sprøjter, der er beregnet til rengøring af briller og spejle til vask af spændekluden.

Hvad angår hyppigheden af ​​vedligeholdelse af loftet, så er alt individuelt. Vådt rengøring af denne type loft anbefales hver 6 måned. Undtagelserne er badeværelserne og køkkenerne, hvor der på grund af visse omstændigheder skal gøres renere lidt oftere. Loftet skal vaskes, da det bliver snavset, men samtidig er det meget vigtigt at forhindre dannelsen af ​​grimme mørke pletter af fedt og støv, især når det kommer til køkkenet.

Hvis du regelmæssigt tager højde for loftet, må du ikke lade det hele blive oversvømmet og vil ikke beskadige det med rengøringsmidler, så det vil helt sikkert tjene dig i rette tid. Og højst sandsynligt vil denne periode blive væsentligt øget.

Ekspertrådgivning

 • Det er meget vigtigt at vide, hvad man skal gøre i tilfælde af skader på loftet, da nødsituationer, især i lejlighedsbygninger, er langt fra usædvanlige. Hvis loftet oversvømmes, skal du sørge for at deaktivere rummet og forsøge at løse vandindtagsproblemet så hurtigt som muligt. Da de fleste mennesker ikke har særlig erfaring med at genopbygge spændevævet, anbefales det at ringe til en kvalificeret mester. Ud over det faktum, at specialisten ved, hvordan han returnerer den tidligere form til spændingsvævet, vil han nødvendigvis behandle det med en særlig anti-svampebelægning, så stoffet ikke falder sammen.
 • For at strækningstaket kan tjene dig i mange år, anbefaler mange eksperter ikke, at de vælger det til køkkenet. Konstant slag af fedt og regelmæssig rengøring vil føre til, at belægningen vil miste sit smukke udseende, og dets levetid vil blive reduceret betydeligt. Det er bedst at vælge stræklofter til soveværelser, haller, stuer og gange.
 • Loftmaleri anbefales ikke mere end syv gange, ellers er der mulighed for at lægge stoffet og reducere den såkaldte holdbarhed. Matt strækket lærred betragtes som den mest populære, oftest handler det om dem, at købere forlader størstedelen af ​​positiv feedback. Efter deres mening kræver de ikke regelmæssig farvning, i modsætning til for eksempel fra blanke muligheder.

Alle fordele og ulemper ved hævede lofter findes i følgende video.

Strækloftgaranti

Stålloft af høj kvalitet giver dig mulighed for at indstille en rekord for garantiperioden.

Bare tænk, garantiperioden for en lejlighed i en ny bygning er kun 5 år, og garantien for stræklofter i Moskva er så meget som 15!

Billeder af vores arbejde

I vores artikel vil vi forklare, hvorfor spændingsstrukturgarantien er så lang og hvad der skal gøres for ikke at krænke det. Og giv også tips om, hvordan man plejer loftet, så han tjente dig mindst dobbelt så lang som garantitiden.

Garanti levetid for hævede lofter

Den lange garantiperiode for spændingsmateriel forklares meget enkelt - de er holdbare og pålidelige. Udilsigtet meget svært at ødelægge stræklofterne gælder dette for alle typer stoffer og tekstiler og film. Derfor er den typiske garantiperiode på 10-15 år gældende for alle typer stræklofter. Garantiperioden for installation af hævede lofter begynder i forskellige installatørvirksomheder fra 3 år. Og hvor mange år strækhylder tjener dig personligt - et år eller 30 - afhænger af, hvor godt reglerne for dets drift overholdes.

Længdeloftets levetid og driftsregler

Ved korrekt installation kan valget af branded materialer og komponenter stræklofter vare meget længere end den angivne periode. Standard levetid for spændingsstrukturer afhænger af deres type og varierer fra 30 år (PVC-film) til 50 år (stofklud).

Samtidig vil udførelsen af ​​strækloftet ikke falde i løbet af hele levetiden. Hvordan pleje spændingsfladen for at opnå dette? Vi vil give nogle tips:

 • Vælg en professionel installatør, svar ikke på annoncer med for billig pris, læs omhyggeligt anmeldelser og prøver af arbejde. Dette er vigtigt, da de professionelle ikke alene vil give en garanti, men også advarer mod typiske fejl ved installation af et strækloft. Derudover er kvaliteten af ​​arbejdet hos uerfarne eller uansvarlige installatører ofte krav i forbindelse med installation af dårlig kvalitet.
 • Anmod om en kontrakt, der klart angiver virksomhedens forpligtelser med hensyn til installationens og materialernes kvalitet, beskriver nuancerne for garantiservice.
 • Vælg den type strækloft, der passer til et værelse, ellers skal du sige farvel til det meget tidligere, end det bliver ubrugeligt. Eksempel - stoflofter i badeværelser, hvor man kun kan installere tekstilstof med speciel imprægnering.
 • Installér ikke lyskilder med strøm, der overskrider det tilladte maksimum: 40-60 watt til glødelamper, 25-35 watt til halogenlamper. Stoflofter er mere tolerante over for forhøjede temperaturer, og for film er kun den nederste grænse af intervallet tilladt.
 • Vælge en lysekrone, pas på orienteringen og afstanden fra loftet til loftets overflade. For tæt (mindre end 25 centimeter) afstand fra spændingsfladen, især hvis loftslysene er rettet op, kan påvirke loftets tilstand negativt.
 • Brug ikke aggressive rengøringsmidler eller børster, mens du plejer spændingsdugen. Kun sæbevand, en blød svamp eller klud, vinduesrenser (uden opløsningsmidler).
 • Brug ikke filmlofter i værelser med store forskelle i temperaturforhold. Det tilladte temperaturområde for filmbanen er fra +5 til + 50, for stof fra minus 35 til + 55і. Sænkning af temperaturen vil ødelægge lærredet, og overskydende vil føre til sagging og udseendet af mørke pletter.
 • Beskyt stretchstofet fra skarpe genstande, kilder til åben ild (loftet tændes ikke, men smelter), varm damp.

Ikke-garantisager

Desværre må vi indrømme, at reparationer ikke altid kan foretages under garantien. Ikke-garantisager er sjældne, men de eksisterer ikke desto mindre. Reparation af strækloftet under garanti er ikke muligt, hvis specialisten retter sig:

 1. Anvendelse af ukoordineret udstyr, herunder lyskilder
 2. Konsekvenserne af uhensigtsmæssig pleje af spændingsvævet (punkteringer, nedskæringer, ridser osv.);
 3. Spor af uafhængige demonterings- og installationsarbejder og andre ukoordinerede handlinger fra kunden.

Herudover opsiges garantiperioden i dette tilfælde. Prøv derfor ikke at demontere lærredet selv eller med hjælp fra eksterne parter og foretage ændringer i den suspenderede struktur.

Selv i tilfælde af oversvømmelse, udhæld ikke vandet selv, det skal gøres af vores veluddannede specialist.

Stofstræklofter: fordele og ulemper

Den moderne forbruger stiller stadig højere krav til sit livsniveau. Dette påvirker mad, tøj og selvfølgelig det indre af boliger. Stretch stof loft opfylder alle høj æstetiske tendenser og er meget udbredt i efterbehandling værker.

Den er lavet af glasfiber eller strikket polyesterklæde, imprægneret med specielle forbindelser, hvilket giver belægningen unikke tekniske egenskaber.

Funktioner strækker stof lofter

Lang levetid

Alle producenter af moderne loftsbelægninger sikrer potentielle købere af holdbarheden af ​​deres produkter. På denne erklæring opbyggede mange reklamekampagner, men ingen kalder det virkelige liv.

Den angivne garantiperiode er ca. 10-15 år afhængigt af producenten. I løbet af denne tid ændrer loftet ikke sine egenskaber og bevarer dets oprindelige tiltrækningskraft.

Sikkerhed og miljøvenlighed

De syntetiske materialer, der anvendes til fremstilling af stofstræklofter er absolut harmløse for mennesker. Polyester omgiver os overalt: nogle typer af overtøj er lavet af det, herunder børn, paraplyer, legetøj og mange andre egenskaber, der er tæt indlejret i vores liv.

Deres sikkerhed for menneskers sundhed er længe blevet bevist og uden tvivl, og derfor er loftet af dette materiale helt ufarligt. Til imprægnering af loftet kan man som regel bruge polyurethan, som også betragtes som et miljøvenligt materiale.

For at overbevise forbrugeren om deres produkts økologiske renhed har en samvittighedsfuld producent altid et sæt nødvendige kvalitetscertifikater.

Ganske rimelig pris

Omkostningerne ved et strækstofloft afhænger i høj grad af producenten og køberens ønsker, men generelt er dette design ret overkommeligt. Prisen pr. Kvadratmeter i Moskva varierer fra 300 til 1.500 rubler.

Men man bør ikke glemme betalingen for installatører, som koster omkring 300-400 rubler per kvadratmeter. I nogle tilfælde kan omkostningerne ved installation medtages i lærredens omkostninger.

Fugtighed - ikke en hindring for strækloftet

Takket være polyurethanimprægnering er stofloftet ret fugtighedsbestandigt. Det absorberer ikke fugt fra rummet og afviser vandret opsamlet i små mængder som følge af oversvømmelse fra toppen af ​​sine naboer i flere dage.

En sådan modstand forhindrer dannelsen af ​​skimmel og mugg og giver dig mulighed for at installere lærredene hos nogle producenter i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I badeværelset eller i poolen.

Særegenheder af pleje

Som allerede nævnt er holdbarheden af ​​et stofbeklædning i høj grad afhængig af korrekt pleje. For ikke at beskadige lærredet under børstningsprocessen bør følgende regler følges:

 • I tilfælde af lette forurening udføres rengøring med en sædvanlig våd hvid klud;
 • hvis der er betydelige pletter, anvendes en pulveropløsning;
 • vaskemiddel fri for opløsningsmidler og slibende partikler, der kan ridse loftet
 • Brugte midler og stoffer bør ikke indeholde farvestof, da det kan plette fibrene i loftet lærredet;
 • Mens gnidning bevægelsen ikke skal være cirkulær, kan de forlade pletter;
 • Gnid ikke et bestemt område forsigtigt - det kan beskadige materialet;
 • Tryk ikke på lærredet.

I betragtning af materialets delikatesse, ved hjælp af sparsomme midler og stoffer, vil pleje ikke være svært.

Installation - højst 5 timer!

Installation af strækloft er i stand til at skjule alle tilgængelige kommunikationer og kræver ikke meget tid. Så er den sædvanlige enkeltniveau belægning installeret om 3 timer. Hvis installationen af ​​et flerniveau, komplekst loft forudses, er driftstiden en smule forøget.

Et vigtigt aspekt ved arbejde i et boligmøbleret værelse er fraværet af affald og byggemudder. Alt det forberedende arbejde reduceres til at give en lille fri afstand omkring væggene omkring omkredsen af ​​rummet.

Styrke i højden

I modsætning til PVC-overflader anses stof for at være et forholdsvis holdbart materiale, men samtidig uelastisk. Derfor kan kontakt med skarpe genstande forårsage alvorlige skader. Specielt opmærksomt skal være under installation med brug af værktøjer.

Udover mekaniske brud er lærredet ikke i stand til at modstå de betydelige belastninger af vand indsamlet på grund af oversvømmelse. Som en regel slutter en sådan irritation med at rive stoffet fra baguetten, hvilket er uoverskueligt og kræver en komplet udskiftning af strukturen.

Åndbart lærred

Takket være stofporer, er overfladen af ​​loftet åndbar, hvilket er en utvivlsomt fordel ved deres brug. På grund af polyurethanimprægnering absorberer loftet ikke fugt, men tillader rummet at blive ventileret frit med luft.

Ingen sømme

Ved at installere et stofstrækloft er det som regel muligt at undgå sømme. Dette skyldes den imponerende bredde af stofrullen. Så du kan montere et loft i et rum op til 5 meter bredt uden sømme.

Ingen lugt

På grund af brugen af ​​miljøvenlige materialer, uden kemiske urenheder, bliver der ikke lugt i rummet under installationen og efterfølgende drift. Sådanne loftbelægninger er ikke i stand til at forårsage allergier og installeres selv i medicinske institutioner.

Sådan monteres et hæftet loft selv

Det sømløse stofloft i installationsprocessen kræver ikke brug af varmepistoler og andet specifikt udstyr, og selve enhedens teknologi er enkel og består af følgende trin:

 1. På væggene er der en vandret linje, der vil sætte loftets overflade. Til dette skal du bruge et niveau;
 2. langs væggen ved hjælp af ankre er stænger fastgjort omkring rummets omkreds;
 3. lærredet selv begynder at blive fastgjort med sin lange side til baren med en hæftemaskine og lim. Fastgør lærredet fra midten, bevæger sig til kanterne og trækker det.
 4. holdt fast på den modsatte side. Det er først nødvendigt at påføre lim til stangen, og stram derefter lærredet og presse det tæt på stangen og væggen med en tynd lang T-formet plank. Efter at have trukket stoffets kant hængende løst mod væggen, strækkes hele overfladen, hvorefter stoffet er målrettet med hæfteklammer til stangen;
 5. to smalle sider er faste;
 6. hæfteklammer på omkredsen lukkede baguette.

Shattering, smeltning eller rive af loftet

På grund af tilstedeværelsen af ​​porer i loftsvævet sikres normal luftcirkulation i rummet, og en sådan negativ virkning som "sammenbrud", som nogle gange er forbundet med ukorrekt installerede PVC-dåser, er udelukket.

En vigtig fordel ved tøjets stræklofter er brandsikkerhed. Og selv forkert installerede armaturer kan ikke beskadige materialet, da smeltepunktet er omkring 270 grader. I tilfælde af brand tændes stoffet ikke og udsender ikke giftige gasser.

For at undgå adskillelse af loftet under installationen bør stængerne fastgøres til væggene ved hjælp af ankre og under ingen omstændigheder selvskærende skruer, skruer eller dowels.

Canvas sagging

I sammenligning med PVC-analoger sænker stoflofterne meget mindre, ca. 8-10 gange. Dette skyldes manglen på elasticitet og reaktion på temperaturændringer. Udseendet af en sådan defekt på lærredet kan imidlertid skyldes utilstrækkelig spænding af stoffet under installationen.

Især med hensyn til store værelser. Desværre er det næsten umuligt at løse en sådan gener på stoffet. Dette tyder ofte på muligheden for at tiltrække specialister til installationsarbejde.

Fordele ved stretch stof lofter

De vigtigste fordele ved stofstræklofter er:

 • økologisk renhed og sikkerhed for menneskers liv og sundhed
 • høj varme- og lydisolering
 • æstetik;
 • muligheden for at dække et stort loft uden sømme
 • evnen til at "trække vejret";
 • Intet svar på pludselige temperaturændringer uden strækninger og ændringer;
 • evnen til at ændre farve under drift ved hjælp af farvning
 • høj styrke, hvilket gør belægningen modstandsdygtig over for skader, sagging, revner
 • ingen grund til at opvarme rummet under installationen, og derfor fjernelsen af ​​de dyreste møbler;
 • enhedens enkelhed, hvilket i nogle tilfælde tillader installation af arbejdet selvstændigt.
 • modstand mod høje temperaturer og brandsikkerhed;
 • holdbarhed;
 • evnen til at skjule alle fejl i det oprindelige loft og eksisterende kommunikation.

Men med alle de væsentlige fordele ved materialet er der nogle ulemper.

Ulemper klud stof

 • På grund af porer med langvarig direkte kontakt af nettet med vand, kan lækager og ændringer i lærredets farve forekomme;
 • omkostningerne ved en sådan belægning er meget højere end PVC-analoge;
 • delikatesse i service
 • begrænset udvalg af modeller, der ikke kan være blanke eller spejle
 • manglende evne til at geninstallere stoffet web.

Med ukorrekt installation...

Med den tilsyneladende lette installation er det ikke altid muligt at opnå det ønskede resultat i tilfælde af selvstændigt arbejde. På store områder kan det være svært at strække lærredet, hvilket gør det umuligt at undgå foldninger og sagging.

Ved brug af upålidelige fastgørelsesanordninger og små hæfteklammer under installationen er der mulighed for bladrevning.

For at undgå uforudsete problemer under driften skal installationsarbejdet udføres som "klogt" i denne sag eller med involvering af fagfolk.

konklusion

Den udbredt anvendelse af stofstræklofter i efterbehandling er fuldt berettiget af høj æstetiske kvaliteter og tekniske egenskaber. Lerret giver dig mulighed for at skabe en perfekt flad, glat, velplejet overflade, som med omhyggelig håndtering og korrekt pleje vil opretholde sine oprindelige egenskaber i lang tid og vil glæde ejerne.

I sammenligning med PVC-analogt stof er i alle henseender den mest foretrukne løsning. Og selvom det har en højere omkostning, men som regel er dette fuldt ud berettiget af høj kvalitet, nem installation, manglende sømme, temperaturbestandighed og miljøsikkerhed.