Stretch Ceiling artikler

Kig på loftet på din lejlighed og giv et glitrende svar: Er du tilfreds med udseendet? Kig op: Gips med jævne mellemrum, der er ubudne revner, yellowness og sod. Og du er allerede træt af det her, ikke?

Disse uundgåelige problemer vil løse det moderne strækloft. Det vil helt sikkert være den perfekte efterbehandlingstang i indretning, hvilket giver lejligheden integriteten, og du - fred og æstetisk tilfredshed.

Stretch Loft er en glat eller præget lærred, der "bærer" en speciel ramme omkring rummets omkreds. Stræklofterne ser solide ud, og til din overraskelse føler du næsten ikke forskellen med loftets tidligere arrangement - de vil være lavere med kun 1,5-6 cm (afhænger af loftet)

Stretchloft fastgjort på fastgørelseselementer, ligner et solidt loft, men det er meget mere praktisk end det. Strækloftet er let at rengøre, og hvis dine naboer har en ulykke, vil strækloftet beskytte dig mod lækage og efterfølgende omkostninger til reparationer.

Du kan installere et strækloft under store reparationer, eller separat - denne procedure er ikke lang og ikke støvet. Du ved ikke engang, hvor mange gode muligheder der vil give dig et sådant loft, når du opretter det oprindelige design af huset. Du kan vælge den bedste farve og tekstur af strækloftet til dit interiør, og lærredens elastik giver dig mulighed for kreativt at vælge den ønskede form.

Fordele ved et strækloft:

- Ideel glat overflade;

- Beskyttelse mod lækage (styrke op til 100 kg / m2);

- Lyd- og varmeisolering;

- Kræver ikke pleje

- Mere pålidelig end gips.

Den meget teknologi, der produceres af svækkede lofter opfundet i Schweiz! Franskmændene har forbedret produktionen og spredt denne type loft rundt om i verden. Under installationen af ​​strækloftet og efter dem kommer duften af ​​filmen fra rummet. Det opvarmes af en varmepistol, hvorefter det tager rummets / rummets dimensioner. Duften smider ud efter et par dage og vises ikke længere. Materialerne, som strækloftet er lavet af, er tæt og vandtæt. Stoffet i strækningen har perforering og passerer luft. Installation af stræklofter med minus-temperatur fører til et strøg af lærred, så du skal vælge noget andet. Slagfrit demontering af det hængende loft er kun muligt i tilfælde af, at harpunmonteringssystemet blev brugt. Stræklofter er ubrændbare materialer, de understøtter ikke forbrænding og har et brandcertifikat M-1. I fremstillingsprocessen tages lærredet med 7-10% mindre end det rum, hvor det vil blive installeret. Opvarmning op til 650 grader gør filmens elastik, og det tager størrelsen af ​​rummet. Professionel installation af stræklofter gør 2 personer. Hvis der er flere mennesker, så er de nybegyndere! I rum / rum med et areal på mere end 50 kvadratmeter installeres stræklofter med yderligere fastgørelsesanordninger, de forhindrer sagning og beskadigelse af hovedstrukturen. Forskellige stræklofter udsmykker ethvert hus eller lejlighed / værelse. Ved hjælp af stræklofter kan du legemliggøre de mest interessante og dristige design ideer!

Hvad først: hængende loft eller tapet?

Materialer til hængende lofter er lavet af holdbare og ikke-giftige stoffer, så lofterne kan tjene uden udskiftning i mange år! Disse lofter kræver dog ikke særlig pleje. Loftet er i sig selv en tynd slidstærk film af PVC eller et specielt stof, der strækker sig under profilens loft. Hvad er dejligt er, at farven på filmen kan være noget, alt efter ønsket, design eller kombination. Film er monofoniske, flerfarvede, med mønstre såvel som med indbyggede lamper. Det er også muligt at efterligne næsten ethvert materiale / mønster, herunder marmor. Da installationen af ​​strækloftet næsten altid finder sted samtidig med reparationen af ​​resten af ​​rummet / lejligheden, er det ganske ofte spørgsmålet "hvad er det første tapet eller strækloft?". Og dette spørgsmål er tvetydigt, da meninger om den rette fremgangsmåde afviger. For bedre at forstå dette problem, lad os se på selve loftets struktur og hvordan man installerer det. En simpel metode til at installere et strækloft er et ikke-gardin - i dette tilfælde er lærredet simpelthen fastspændt på rammen, som om på en bøjle. På den ene side er denne metode både den billigste og den enkleste. Det kræver ikke individuel fremstilling af lærredet med foreløbige målinger. Men der er også en minus - over tid, sådan et loft kan sag lidt. Harpoonmetoden kræver derimod foreløbig måling, hvorefter rammen allerede er lavet og installeret på negle, der er hamret i væggen. Et loft monteret på denne måde tager omkring 3-4 centimeter væghøjde. Derefter opvarmes lærredet, strækkes over hele området i en sådan tilstand og klikker på rammen. Når et sådant loft tørrer op, bliver det i modsætning til mere holdbart, mens det forbliver ideelt selv. Og hvad skal man først gøre? Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvor ofte du planlægger at ændre tapetet. Hvis du planlægger at klæbe tapetet under reparationen og udskifte dem i den nærmeste fremtid, er det ikke muligt at klæbe tapetet først og derefter strække loftet. I dette tilfælde kan du ikke bekymre dig om tapetets sikkerhed, da installation af stræklofter udføres af fagfolk. På lofterne er der ingen spor eller noget snavs. Hvis du planlægger at ændre tapetet ofte, er det bedre at klæbe dem efter at have monteret loftet, på bundkanten, for ikke at demontere det under reparation.

Pas på stræklofter!

Hvad hvis loftet er dækket af støv?

Hvis strækloftet er lidt snavset, og snavset på lærredet endnu ikke er tørret, kan det let fjernes med en blød, fugtig klud. Samtidig anbefaler fabrikanterne ikke at bruge stive stoffer, da de kan ridse stoffet og have en negativ indvirkning på æstetikken. Hvis forureningen er gammel og ikke fjernes med en våd klud eller serviet, kan du forsøge at slippe af med dem ved hjælp af flydende rengøringsmidler. For at gøre dette ville den ideelle mulighed være et vaskemiddel til vask af tæpper, fade eller almindelig sæbeopløsning. Vigtigst er det i sammensætningen af ​​midlerne, at der ikke var nogen aggressive kemikalier, der kunne beskadige lærredet. Efter at have fjernet forureningen fra loftoverfladen anbefales det at tørre det behandlede område tørt, indtil det er fuldstændigt fjernet.

Hvordan laver loftet lyse igen?

For at give glans til strækloftet anbefaler eksperter, at man bruger en normal sæbeopløsning eller en 10 procent opløsning af ammoniak. Men kun i dette øjemed må du ikke bruge forskellige opløsningsmidler baseret på parafin eller acetone, de tilføjer ikke kun den ønskede glans, men ødelægger også loftets udseende.

Hvordan kan man forhindre sagging lærred?

Efter mange års brug kan selv højeste loftsloft sættes inden for installation af belysningsanordninger som følge af, at PVC-folien kan strække sig i opvarmet tilstand. Derfor er det vigtigt at bruge kun lyskilder med tilladt strøm. Effekten af ​​konventionelle glødelamper bør ikke overstige 60 watt og halogenlamper - 35 watt. Hvis disse anbefalinger ikke tages i betragtning, så begynder lærredet at smelte og senere såret. Husk om funktionerne i driften af ​​hævede lofter og følg simple regler, og de vil tjene dig i årtier.

De traditionelle måder at afslutte lofterne på er tidligere, som erstattes af nye moderne teknologier, der gør det muligt at skabe en helt flad overflade og et usædvanligt flertallet belysningssystem. Selvfølgelig vil vi fokusere på hævede lofter, hvis miljøvenlighed stadig er i tvivl hos de fleste mennesker. Lad os se om stræklofter er sikre for helbredet. Til fremstilling af loftslofter anvendes oftest miljøvenlig polyvinylchloridfilm, lugtfri og indeholder ikke kræftfremkaldende stoffer og skadelige urenheder. Sådant materiale forårsager ikke allergiske reaktioner, og derfor strækker lofterne dydigt til brug i børns institutioner og hospitaler. Miljøvenlige stræklofter bekræftes af passende hygiejneattester. Nyligt populære og krævede stofstræklofter. De har sådanne egenskaber som: styrke og elasticitet, lysstyrke og fugtighedsbestandighed, fravær af lugt og farvning i enhver farve, såvel som økologisk renhed er et must. Til CLIPSO sømløs strækloft anvendes brandsikkert polyesterstof med høj miljømæssig ydeevne, belagt med polyurethan. Med en sådan styrke er et sådant stof 15-20 gange større end stræklofterne fremstillet af PVC-film, er mindre modtagelige for mekanisk belastning og har en høj lydisoleringskoefficient. Sådanne kvaliteter af CLIPSO-stræklofter gør det muligt at bruge dem i store lokaler, f.eks. I biografer, i konferencelokaler, i store butikker. Tilstedeværelsen af ​​et specielt europæisk certifikat gør det muligt at anvende CLIPSO økologiske stræklofter i børnehaver, klinikker, hospitaler, såvel som i et børns børnelokale og i køkkenet. Loftslofterne på CLIPSO, der er sundhedsskadelige, må ikke passere vand, må ikke kondensere for sig selv fugt, opsamler ikke støv og trækker vejret perfekt. Ved opbygning af stræklofter anvendes en række farver og teksturer af miljøvenlige materialer. Dette er den smukkeste og varige type loftindretning med den længste garantiperiode.

Ved hjælp af ordentligt organiseret belysning erhverves hængende lofter nye ejendomme og åbner nye muligheder for at dekorere rummet. Således bliver den lyse overflade af loftet, der afspejler lyset fra spotlights, rummet lyst og lyst. En lysekrone placeret på et matte loft, tværtimod, vil være en kilde til blødt diffust lys. Ved tilrettelæggelse af belysning betyder flere faktorer: antal og type lamper, deres magt, lampens areal, rummets område, lysstrømretningen. Antallet af armaturer, der kræves til god belysning, afhænger af lampens type og rummets rum. Hvis spotlights bruges til belysning, så med en lampeffekt på højst 35 W, beregnes en armatur med en hastighed på 1,5 m2. Hvis hovedkilden til lys er en lampe, anbefales det at supplere det med flere spotlights, som vil fungere som en ekstra dekoration og gøre lys accenter. Med den stigende popularitet af stræklofter, er den mangfoldighed af inventar designet specielt til montering i en elastisk loftoverflade vokset. Lamperne er forskellige i typen af ​​dispersion og lysretning. Drejeskiven i nogle modeller giver dig mulighed for uafhængigt at justere lysstrømmen. Armaturer med en plade øger lysningsvinklen og giver dig mulighed for at belyse en stor overflade. Anvendes ofte sådan en interessant måde at belysning på, når du bruger vægsconces, lysflussen er rettet mod væg og loft. Reflekteret fra overfladen giver lysstrømmen spredt og let dæmpet lys. Dybest set er denne type belysning lofter lofter brugt i soveværelser og badeværelser. Nu er de mest populære nedhængte lofter med LED belysning. I boligområder anvendes LED'er sjældent, men de er meget almindelige i alle offentlige institutioner: caféer, restauranter, natklubber. LED-baggrundsbelysning har mange fordele, der betaler sine ret store omkostninger: ekstraordinær lysstyrke, lavt strømforbrug, lang levetid, lille størrelse, alsidighed i brug. Ved hjælp af LED tape kan du oprette glødende figurer af enhver form og størrelse på loftet.

Stretchloft i 20 år bevarer dets oprindelige udseende, ikke sager, har ikke revner og rynker. Og hvad der ikke er ubetydeligt, går ikke efter den endelige installation af støv og snavs.

Tips og artikler om loftslofter

Vi forsøger at indsamle alle de mest nyttige oplysninger om stræklofter: informative artikler, tips, anmeldelser, meninger. Alt om stræklofter på et websted.

I dag er der blevet udviklet en hel række specialværktøjer til vask af stræklofter.

Det moderne udvalg af stræklofter giver mulighed for kunder, der beslutter at installere dem i køkkenet.

Strekak, på grund af de mange farver og teksturer, harmonerer perfekt med ethvert interiør, der supplerer designet og skaber et harmonisk rum.

En af fordelene ved stræklofter er evnen til at modstå store mængder vand. Dette vil gemme din lejlighed, ejendom fra at blive oversvømmet.

Det anbefales at installere ventilationsanlæg i køkkenet og badeværelset.

Der er stræklofter og en anden betydelig fordel i forhold til andre typer af finish: holdbarhed. Denne indikator afhænger af den type materiale, som lærredet er fremstillet af.

Friske artikler om lofter

Eksempler på foto stræk lofter på kontoret

Streklofter til kontor, indkøbscenter, hotel, gymnastiksal, mødelokale, kontorchef og ethvert andet kontor og offentlige lokaler..

Forskellen mellem matte og satin stræklofter

Matt og satin stretch lofter tilhører en type tekstur, som kaldes matte. Tværtimod afspejler begge materialer ikke genstande i sig selv og afspejler lyset dårligt i modsætning til glans. Mat og satin er helt identiske med tekniske egenskaber, har samme tykkelse, styrke, driftstemperatur..

Hvor meget vil en kvalitet stræk loft koste

Hvor meget koster strækningstaket af høj kvalitet. Hvordan man billigt bestiller lofter og installation. Hvad er mulighederne for at reducere prisen. Kvaliteten og dermed prisen er påvirket af materialets fabrikant og mange andre faktorer

Blå strækloft

Blå strækloft er en meget interessant løsning. Blå farve symboliserer adel, konstant, status. Dens beroligende effekt har en positiv effekt på en persons psyko-følelsesmæssige baggrund, hjælper med at slappe af, koncentrere sig, træffe den rette beslutning..

Populariteten af ​​beige stræklofter

Beige som hvid er en meget alsidig farve. Passer godt i ethvert interiør, især godt i klassikerne. Elfenben anses for at være den ædle, smukt kombineret med stænk af guld i barokstil. Et sådant loft er ikke "knust" og fjerner ikke visuelt højden af ​​rummet.

Hvilket loft vælger hvid mat eller farve

Når det er nødvendigt at visuelt give rummets rumfang og højde, skal du vælge nuancer af strækloftet med en tone to lettere end væggene. Hvis du tværtimod udelader eller understreger loftet, bør du give en mørkere farve end tapet på væggene.

Hvilken af ​​de matte stræklofter bedømmer bedre

Matte tekstur er den mest populære. Afhængig af fabrikanten er materialets ruhed og udseende også lidt anderledes. Premium-segmentet repræsenterer det franske mærke CTN. Det kan virkelig betragtes som det bedste blandt de matte.

Rødt strækloft

Kan du lide rød farve? Denne farve stimulerer strømmen af ​​vital energi eller selvtillid. Til overraskelse af den røde palette i kataloget af hævede lofter har vi præsenteret producenterne af de mest forskelligartede.

Hvilket niveau vil strække loftet

Sådan bestemmer du det niveau, hvor strækloftet falder. Højden afhænger af tilstedeværelsen af ​​indbyggede lys og andre faktorer. Hvor meget til at sænke loftet på to niveauer. Væg og loft fastgørelse baguette - hvad er forskellen..

Strekak gul eller orange

Psykologer siger, at gul eller orange farvetone er meget opløftende, forfriskende og optimerende. Spise i køkkenet, lavet med tilstedeværelse af en gul skala, præcis som i bestiket, stimulerer fordøjelsesprocessen og øger appetitten - vigtig for frokost havregryn..

EUROPÆISKE STRETCHANLYSNINGER


105005 Moskva, st. Baumanskaya, 13, s. 1
PSRN 0705137746510860

Stretch loftsartikler

Fordele og ulemper ved stræklofter
Informative artikler om de mangler, problemer, der beskrives her. Kald disse mangler en stor minus selvfølgelig.

Tech. krav inden installation af hævede lofter
Det fuldstændige fravær af kæledyr, kuplanter, værdigenstande, genstande underlagt deformation under.

Notat til køberens strækloft
Plads i kvadratmeter; fabrikant og tekstur af brugt stof (mat, glans, satin) og andre.

Stræklofter i lejligheden
Ved reparation af huset ejes i stigende grad efter nyttige artikler, da det giver detaljerede oplysninger om.

Stræklofter i køkkenet
Problemet med at vælge moderne systemer i køkkenet er ret nemt at løse i dag - der er mange hjemmesider på internettet.

Stræklofter i stuen
Stuen er et sted i huset, hvor ejerne hviler og modtager deres gæster. Hver ejer ønsker at få et indtryk.

Stræklofter i soveværelset
I dag for lejligheder med stor succes bruges i stigende grad en række design ideer. Med denne type finish.

Strek lofter i børnenes værelse
Planlægger at lave reparationer i børnehaven, skal forældrene tage højde for alle de mindste elementer i interiøret, selvfølgelig opstår de.

Stræklofter i gangen
Gå ind i lejligheden, den første ting, der fanger dit øje er en korridor. Ifølge designet af dette særlige rum er den samlede dannet.

Stræklofter til hallen
Alle ved, at i en lejlighed eller et privat hus betragtes hovedstuen som en hall. Rart at bruge i dette værelse.

Stræklofter i badeværelset
Badeværelsens hovedtræk er et højt fugtighedsniveau og en meget lille størrelse. Det er på grund af disse omstændigheder, at cirklen.

Stræklofter i poolen og badelandet
Enig, at det er ikke en nem beslutning at foretage et valg til fordel for et funktionelt eller smukt interiør. Men hvad hvis.

Stræklofter på kontoret
Det fine valg til moderne reparation. Uanset hvad projektets design ikke ville blive udviklet og ikke-overførbart overordnet billede.

Tolerancer i stræklofter
Moderne design er praktisk, fordi de nemt monteres armaturer. Efter design beslutninger, kan du gøre.

Hvilket loft er bedre at vælge
Til dato, givet et stort udvalg af loft materialer, og hver tanke, der vælger.

Stræk loft sammenligning
Til dato er denne belægning meget populær. Dette er den mest succesfulde mulighed for at opdatere loftet i din.

Pas på stræklofter
De er meget praktiske, fordi de ikke kræver særlig pleje. Den klud, de er fremstillet af, tiltrækker derfor ikke støv.

Loft sammenligning - bord
Vi stilles meget ofte spørgsmål om sammenligning af lofter - hvordan man sammenligner og hvilke lofter at give deres præference for ikke at.

Stretch loftsartikler

Kære venner, dette afsnit indeholder artikler om forskellige emner, der direkte eller indirekte påvirker spørgsmålet om stræklofter. I øjeblikket opdateres artikler med relevant information, derfor vises artikler som moderering fortsætter. Hvis du for nogle spørgsmål ikke er enig, eller mener, at vi har overtrådt dine ophavsret, bedes du skrive os på [email protected] Dit spørgsmål vil blive gennemgået snarest muligt.

Uigennemsigtige stræklofter

Der gives en kvalitativ vurdering af materialet fra forskellige aspekter. Artiklen indeholder billeder af matte lofter i stuen, køkkenet, badeværelset og korridoren, beskriver de vigtigste fordele og ulemper i forhold til andre PVC-film.

Glossy stretch lofter

Artiklen beskriver materialets kvalitative og kvantitative egenskaber. Fordelene og ulemperne er angivet. Fotografier af blanke lofter, forskellige designs og i forskellige rum.

Pas på stræklofter

Artiklen indeholder alle nuancer af pleje af lofterne. Metoder til rengøring af lærredet, valg af værktøj og rengøringsmidler. Egenskaberne ved pleje af blank, satin og mat PVC, samt kludstof.

Spike lofter

Beskriver en af ​​de mest fantastiske og interessante teknikker til udsmykning af værelset. Billederne af værkerne er givet, hvordan man bruger spidserne af spændeklude beskrives detaljeret Det fortælles om de vigtigste fordele og fordele.

Camouflage tape til stretch lofter

En måde at dekorere lofter på er at installere et dekorativt bånd eller hue. Hvorfor bruge camouflagebånd? Hvilke typer stik og installationsmetoder findes der? Alle disse spørgsmål og ikke kun du vil finde svarene i denne vidunderlige artikel.

LED-lamper til hævede lofter

I denne artikel har vi forsøgt på den mest detaljerede og interessante måde at præsentere materialet om en af ​​de populære muligheder for loftbelysning. Emnet for overvejelse er valgt moderne LED lamper. Artiklen beskriver de afgørende faktorer for valg af lysdioder som et element af kunstig belysning. Forskellige typer af forsænkede armaturer overvejes. Det er fortalt om de populære Ecola GX53 og Ecola MR16 modeller. Billederne af dekorative og roterende lamper er givet.

Montering af armaturer på strækloftet

Alt om installationen af ​​LED-lys. Artiklen kan med rette betragtes som en trinvis vejledning, hvorefter du nemt kan installere en forsænket armatur på et hængende loft selv. Følgende spørgsmål blev overvejet: valget af placering og mærkning af lamper i loftet, ledningsføring af elektriske ledninger, forberedelse og installation af pantplatformen, installation af termisk ring, tilslutning af lampen.

Stretchloft i køkkenet: valg, design, belysningsmuligheder

Vi vil hjælpe dig med at bestemme valg af strækloft i køkkenet. Artiklen indeholder fotografier og beskrivelser af forskellige designmuligheder for enkelt- og flerniveau lofter med belysning og spotlights. Vi tilbyder dig at blive bekendt med interessante løsninger til belysningssystemer, der passer til både rummelige køkkener og små. Eksempler på implementering af funktionel belysning ved hjælp af dekorative belysning og forsænket LED lys.

Strækloft i børnehaven

Hvilket loft skal du vælge for børnenes værelse? Hvilken belysning og farve på lærredet kan du vælge? Vores artikel hjælper dig med at besvare disse og andre spørgsmål. Her vil du lære om alle fordelene ved stræklofter i børnehaven, hvilke lofter er de bedste, og hvilken indstilling foretrækker en pige, og hvilken er der til en dreng. Artiklen indeholder billeder af vores arbejde i børns soveværelser, billeder af stræklofter, himlen og stjerneklar himmel.

Afmontering af stræklofter

Professionelt råd om demontering af lofter fra specialister fra firmaet ARASTAC. Korte instruktioner for at fjerne lærredet med egne hænder. Også i artiklen lærer du om prisen og omkostningerne ved service til demontering af vores firma.

To-niveau stretch lofter

To-niveau og multi-level stretch lofter - dette er en elegant måde at omdanne din stue eller soveværelse, bringe nyhed og opdatere designet. Denne artikel indeholder billeder af loftdesign i stuen og køkkenet med belysning og lamper. Blandt de mange mulige muligheder for opførelse af et to-niveau loft, kan du vælge det mest egnede til dig. Artiklen indeholder en kort beskrivelse af installationsprocessen ved opførelsen af ​​2. niveau. Lad mig minde om, at vi har priser på lofter på flere niveauer, vi har den mest overkommelige pris.

Stræklofter

I artiklen forsøgte vi at beskrive i detaljer processen med at installere stoflofter. Led flere billeder af værker fra vores designere med fotoudskrivning på stof og indvendig LED-baggrundsbelysning. Fordele og ulemper samt fordele og ulemper ved en stofklud i forhold til PVC betragtes. Artiklen indeholder korte instruktioner om installation af stoflofter samt hjælp til at vælge mellem PVC og stof og omhandler spørgsmålet om hvor prisen er billigere og billigere.

Flydende lofter

Flydende lofter - den sidste rystelse af stil og design i udsmykning af loftrummet i hjemmet og i offentligheden. Udvist på markedet for nylig, i 2013. Denne anmeldelse artikel blev skrevet af vores professionelle tekstforfatter for at bekendtgøre dig, vores kære læsere, med svære stretchlofter. Artiklen diskuterer fordele og fordele, giver fotografier af vores arbejde, også en kort informativ vejledning om installation af svævende lofter og en beskrivelse af den anvendte aluminiumprofil.

PVC stræklofter

Gennemgang artiklen vil gøre dig bekendt med de vigtigste typer af PVC lofter: blank, mat og satin. Du vil finde ud af, hvilke lande der producerer et strakt stof, hvad deres producenter er berømte for, og hvad er nogle af de udeladelser i produktionen. Markedsførerne er Pongs (Tyskland) og MSD (Kina). Blandt de russiske virksomheder er der 2 vigtigste - IvIIPIK (Ivanovo) og Kazan-fabrikken i kunstlæder (Tatarstan). De vigtigste egenskaber ved stræklofter fremstillet af PVC, deres fordele og fordele samt ulemper og ulemper i forhold til andre typer loftindretning og dekoration. Du kan få bekendtskab med farvepaletten af ​​stoffer og forskellige designs af PVC-stræklofter fra vores firma "ARASTAK".

LED strip

Oversigt over LED monochrome og RGB bånd: Hovedkarakteristika, fabrikanter og produktionsegenskaber. Vi hjælper dig med at beslutte, hvilken type LED-strimmel der skal belyse strækloftet. Beskrivelse af strømforsyninger og forskelle i valget af forskellige nominelle udgangsspændinger. Korte installationsanvisninger og tapeforbindelse.

Stræklofter med belysning

For at belyse stræklofterne ved hjælp af LED strip. Med sin hjælp kan du billigt og stilfuldt dekorere indendørs plads. Baggrundsbelysningen kan bruges under lærredet indefra eller omkring rummets omkreds. Meget ofte bruges LED-baggrundsbelysning ved montering af lofter på flere niveauer. Denne anmeldelse artikel præsenterer eksempler på design og fotografier af vores arbejde. Glem ikke at blive bekendt med alle fordele ved LED-belysning.

Gennemsigtige og gennemskinnelige stræklofter

Gennemsigtige lofter anvendes hovedsageligt i forbindelse med intern LED-belysning installeret direkte på det oprindelige loft under spændevævet. Gennemsigtige lofter er en moderne og stilfuld løsning til udsmykning af ikke kun boliger, men også kontor eller offentlige rum. De kombineres perfekt i kombinationen af ​​gipsvægge eller med andre teksturer af PVC-film. I artiklen lærer du om den teknologiske proces med produktion af gennemsigtige lærred, fra hvilket materiale de er lavet, og hvad kan dukke på fakturaen. Overvejet alle de vigtigste egenskaber, fordele i forhold til andre typer af loft trim og indlysende ulemper. Denne artikel indeholder eksempler på fotografier af vores arbejde i soveværelset, stuen eller i lofterne med billedudskrivning og indvendig belysning.

De vigtigste metoder til fastgørelse af kluden til baguetten

Blandt alle metoder til fastgørelse af lærredet til baguetten ved installation af stræklofter kan man skelne 4 vigtigste: for PVC-lofter er dette et gurpunny og shtapikovy system med fastgørelsesdele, der anvender en kile; til klip af stoflofter eller "klædepinde" anvendes. Hvis vi primært betragter PVC-lofter, er den ubestridte leder bjergene med en harpun. Gurpun ligner en buet krog lavet af PVC. Fastgørelsens kerne reduceres til harpunkrogen for tænderne i profilsporet. De vigtigste fordele og fordele ved denne fastgørelse omfatter hastighed, nem installation, pålidelig fastgørelse og ingen problemer under demontering. Ulempen er reduceret præcis måling og den relativt høje omkostninger harpun baguette. På de andre fastgørelsesmetoder kan du læse ved at læse vores artikel!

Baguette til stræklofter

Stræklofter installeres ved hjælp af baguetter (profiler). Ifølge fastgørelsesmetoden er de opdelt i væg og loft. Baguette type er valgt til et specifikt tilfælde af installation, oftest falder valget til fordel for baguettesækker på grund af vægternes løshed og fastgørelsers upålidelighed på grund af smuldrende gips og andre årsager. Materialeprofilerne er lavet af aluminium og PVC-plast, som hver især har sine egne fordele og ulemper. Hvordan vælger en baguette: plastik eller aluminium? Svaret på dette spørgsmål og mange andre, du vil lære i denne artikel. Der gives også en lille beskrivelse af, hvordan hjørnet af en baguette er lavet, når man går rundt om et rums indvendige og udvendige hjørner.

Strækmontering

Processen med at installere loftet kan opdeles i flere uafhængige stadier. Før en bestilling af et strækloft er indledende måling af værelset aftalt med kunden, hvorefter designprojektet er udarbejdet, beregnes det endelige beløb og med kundens samtykke indgås kontrakten på stedet. Umiddelbart inden installationen af ​​strækmaterialet skal bundloftet omhyggeligt forberedes, rengøres og om nødvendigt primeres. Installeringsteknologien er som følger: Montering af profilen omkring rummets omkreds, forberedelse til at installere belysningsarmaturer, strækning af lærredet på baguetten, sidste etape er forbindelseslys og lysekroner og også dekorere kløften mod væggen med et dekorativt maskebånd.

Stræk loft reparation

Skæring, sagging, et hul i strækloftet, skilsmisse efter oversvømmelse - det er kun nogle få problemer, som du ikke vil udholde. Men vær ikke trist og fortvivlelse. Selv et snit i midten af ​​loftet kan være klogt forklædt som en ekstra spotlight eller lysekrone. Der er kun nogle få grunde, når der ikke er nogen tvivl om udskiftning af strækloftet, men det er mere ekstremt. Efter at have læst vores artikel kan du med tillid sige, at reparation af strækloftet med egne hænder ikke er en hindring! Vi har forsøgt at fortælle i detaljer om metoder og teknikker til reparation af PVC stof og stofmateriale.

Dræning af vand fra et strækloft

Har du været oversvømmet af ugifte naboer, eller har du taget et tag? Du er heldig, hvis du har stræklofter i din lejlighed. I dette tilfælde er du reddet fra skade på ejendom og dårlig humør i løbet af ugen. Men husk at spare fuldt ud fra oversvømmelsen, kun lofter fremstillet af PVC film, som har følgende egenskaber: Elasticitet, elasticitet og vandafvisende egenskaber på grund af særlige imprægneringer, der forhindrer absorption og passage af væske gennem materialet. Stoflofter er absolut ikke egnede til brug på våde og fugtige områder, og kan heller ikke beskytte rummet mod evt. Oversvømmelser med vand. Hvordan dræner strækloftet korrekt? Svaret er indlysende. Hvis du finder en strækloft, skal du straks kontakte eksperterne fra ARASTAC, som nemt og frit kan dræne vandet og rydde dit loft op. Men i nogle tilfælde kan du selv dræne vandet, for dette kan du læse vores artikel i detaljer.

Stretch loftsartikler

Spejl stretch lofter

Spejllofter er blevet en ny designløsning i brugen af ​​stræklofter. Hvorfor? På grund af dets individualitet og unikke evne.

Fabriks- og lagerstrækningslofter

Stræklofter er nu blevet så populære, at de bruges på næsten alle områder. Muligheden for hurtigt at installere sådanne genstande.

Oversvømmet strækloft

Livet er fyldt med overraskelser, desværre er ikke alle dem behagelige. Du har lavet reparationer, og hele designet er helt opdateret, loftet er lavet af et spændingsgulv.

Bestilling af stræklofter

For korrekt bestilling af stræklofter skal du vide, hvilke øjeblikke der kan opstå på dette tidspunkt..

Udvælgelse af stræklofter

Ønsker du at skabe et elegant interiør? Så skal du beslutte dig for valget til at afslutte dit loft..

Er stræklofter skadelige for helbredet?

Ved valg af stræklofter opstår spørgsmålet om stræklofter er sundhedsskadelige? Absolut skal sige, at gode stræklofter i prinsen.

Typer af stræklofter

Et stort udvalg af teksturer, farveskalaer og muligheden for at kombinere et stort antal anmeldelser, alle disse fordele ved stræklofter.

Stræk loft muligheder

Strækloft er en slags moderne loftindretning, som giver mange fordele i forhold til et almindeligt loft. På grund af dens mangfoldighed.

Strækmontering

Enheden af ​​stræklofter udføres i flere trin. I første fase udføres en loftundersøgelse, hvor alt er elimineret, h.

Din stil af stræklofter

Det nuværende valg af byggevarer og mulighederne for deres anvendelse giver unikhed at skabe den mest ekstraordinære, modige, harmoniske, ino.

Stræklofter foto, pris, anmeldelser

Hver person, der laver reparationer i sin lejlighed, tænkte på, hvilke lofter der er bedre. I dag er der mange typer stræklofter.

Stræklofter Descor

Descor stræklofter er lavet af nogle af de bedste tyske producenter, der garanterer deres kvalitet. Fremstilling af stofstræklofter.

Glødende hængende loft

Fra tidernes uendelige undrede menneskeheden hvad stjernerne er. Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange af dem? På en klar nat kan du se om tre.

Glødende stjerner på loftet

Her er det din stjerne værelse. Kom på din yndlingssofa, tænk den bløde, beroligende musik, sluk lyset..

Stræk loft sammenligning

Stretch lofter vinder stor popularitet hver dag. Rimelige priser og forskellige typer af loftdesign har gjort deres arbejde. Strekak.

Spike spænding loft

Streklofter tiltrækker med deres evner og fordele ved at skabe en flad loftsoverflade. Anvendelse af moderne teknologi til.

Dræning af vand fra et strækloft

Når der laves reparationer i lejligheden, vælges et nyt interiør, et nyt loft, møbler, der kan altid være en trussel om oversvømmelse fra naboer, der lever over. Oche.

Download billeder af stræklofter

Hvor er det bedst for en moderne person at se, hvad der kan gøres med en lejlighed ved hjælp af moderne materialer og teknologier under reparation? Selvfølgelig c.

Stræk loft system

Et interessant loft til hallen, et smukt projekt af en stjerneklar himmel til en smuk hall, en usædvanlig indretning i loftet i børnenes værelse, og det er bare et lille ne.

Sutur spænding lofter

PVC-konstruktionen af ​​lærredet er monteret på hovedloftet: både til praktiske formål og til at skjule fejlene i hovedloftet. Major by.

Strækloftbredde

Det sværeste skridt til at skabe et smukt strækloft er at vælge den nødvendige tekstur, farve og design. En simpel mand på gaden for at gøre reglen.

Strekk loft ordning

Der er flere metoder til fastgørelse af lofter. Og hver af metoderne er individuelle. Overvej nogle ordninger af stræklofter.

Strækloftercertifikater

Certificering af produkter eller tjenester er et kvalitetsstyringsværktøj. Dette er nødvendigt for at sikre, at ikke-kvalitetsprodukter ikke falder på floden.

Sateen strække loftet

Stræklofter nyder i stigende grad deres popularitet på grund af deres upåklagelige kvalitet og hurtige installation, evnen til at skabe på loftet sl.

Russiske stræklofter

Et stort udvalg af efterbehandling er imponerende, og valget kan være meget svært. Fordi det mest værdsatte ønske om at kombinere kvalitet.

Reparation i lejligheden - hævede lofter

Når reparationen begynder i lejligheden, ved vi, at denne proces kan tage lang tid, og det virker ikke hurtigt. Kosmetisk reparation.

Reparation afskåret strækloft

Den mest holdbare og praktiske loftsbeklædning, som stræklofter i lang tid, kom ind i vores liv. De giver mulighed for at reducere pleje og service.

Størrelser af stræklofter

Stræklofterne er forskellige i farve og tekstur, ifølge tegningen kan de efterligne stof, læder og marmor. Stof eller film klud.

Beregning af omkostningerne ved strækloft

Hvor meget er et strækloft? Dette spørgsmål bekymrer mange mennesker, der troede at installere det i sig selv i lejligheden. Stræk loft omkostninger.

Enkelt hængende loft

Enkle stræklofter kan være et simpelt loftdesign eller bare en flad overflade. Lad os se på en eller anden kvalitet.

Loft design program

I ethvert rum spiller loftet og dets udseende en vigtig rolle. Gør reparationer i lejligheden, vi er uden tvivl opmærksomme på loftet. I dag su.

Salg af stræklofter

Stræklofter sælges af mange virksomheder, der installerer stræklofter. Når du køber lofter, skal du vide størrelsen på pom.

Fordelene ved stræklofter

I stigende grad vil moderne mennesker, der laver reparationer til loftet i en lejlighed, gøre det hurtigt og uden unødvendigt snavs og støv. Teknologi loft systemer tilladt.

Stræklofter

Stræklofter er den hurtigste løsning for at gøre loftet glat, smukt og med forskellige designer fantasier. Checkout inter.

Loftsplader til stræklofter

Installation af stræklofter er en af ​​de progressive måder at udjævne ujævn loftoverflade, som, bortset fra det smukke udvendige.

Reparationsprocedure: Første tapet eller nedhængt loft

Startende reparationer i lejligheden opstår spørgsmålet, i hvilken rækkefølge gør alle processer for interiørtransformation. Planlægger en komplet kosmetisk.

Hvorfor ophængte lofter?

Streklofter er smukt smukt design, det er baseret på PVC-film. Stræklofter er installeret på loftoverfladen, som.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Hidtil har hængende lofter opnået stor popularitet i moderne interiører. Ved hjælp af sådanne lofter kan du oprette smukke og åh.

Udskrivning på stræklofter

Stræklofter i sig selv er en ideelt flad overflade, og hvis det allerede er en tætning på strækloftet, er det ikke længere en sjældenhed. Widescreen ne.

Anmeldelser af glatte stretchlofter

Inden du begynder at købe stræklofter, har kunderne et spørgsmål, hvilke lofter at vælge? Ofte adresserer et sådant spørgsmål til det vidende internet.

Forskelle i stræklofter

Alle præsenterede producenter af stræklofter kan imødekomme efterspørgslen fra enhver køber. Det skal forstås, at der er nogle fra.

Det originale interiør med et multi-level stretchloft

Producenterne bliver ikke trætte for at overraske forbrugerne med forskellige muligheder for stretchlofter. En af de mest moderne og originale muligheder er.

Registrering af stræklofter

Alle de mest forskelligartede ideer er belagt med brugen af ​​stræklofter. Valget af farve til loftet kan udføres i forskellige design, put på n.

Et niveau loftslofter

Den mest populære af alle muligheder for hævede lofter er lofter på enkelt niveau. De er velegnede til værelser med en lille grundhøjde.

Prøver af stræklofter

Streklofter - for nylig dukkede byggemateriale, men blev på kort tid populært og vandt købers tillid. Stort udvalg.

Nye stræklofter

Brand nye hævede lofter kan kaldes spejllofter lavet af PVC film. Spejllofter kan perfekt dekorere rummet og anderledes.

Tyske stræklofter

Blandt det store udvalg af moderne stretchstoffer tilbyder Tyskland fremragende kvalitet og upåklagelige egenskaber af sine strakte stoffer. Disse sved.

Ulemper ved stræklofter til anmeldelser

Stræklofter er blevet meget populære på det russiske marked. I øjeblikket er kvaliteten forbedret, men der er stadig mangler..

Suspenderede lofter

Det menes at ophængte lofter og lofter er samme lofter i samme system. Faktisk stræk loft lavet af PVC film og gips.

Stræklofter i badeværelset

Det største problem, at enhver person stødte på at reparere et badeværelse er konstant fugtighed. Til dato er der.

Stræklofter på toilettet

Det mindste sted i lejligheden er et badeværelse. Derfor skal du bruge materialer, der er modstandsdygtige over for fugt, og strækloftet i toilettet er og.

Stræklofter på kredit

Når spørgsmålet opstår om reparation af loftet, står de fleste over for problemet med at vælge en god overflade, der ikke kun kan vare i lang tid.

Stræklofter i gangen

Den hurtigste løsning ved reparation af korridoren er installationen af ​​et strækloft. Det hjælper med at fjerne alle uregelmæssigheder, grimme rør, huller til ventilen.

Stræklofter i interiøret

I dag kender kun få mennesker ikke de store fordele ved stræklofter. Disse fordele bruges dygtigt af designere til at skabe alle slags stilarter..

Stræklofter i Khrusjtjov - værelse og køkken

Mange ejere af Chrusjtjov mener, at det er umuligt at forbedre udseendet af lokaler ved hjælp af kosmetiske reparationer, denne tro på rødderne er ikke sandt. Træt.

Stræklofter i et træhus

Den mest komfortable og moderne type dekoration, stræklofter overvejes. Installation af lofter i et træhus skaber ikke kun en ny.

Stretchlofter satin, matte eller blanke

Hvis du vælger hvilket loft der er bedre, inden du begynder at reparere, bliver kun de mest mindeværdige typer af loftsmål, der producerer bo, altid husket.

Strek lofter satin

Ikke i dag på markedet for stræklofter er der mange typer strækstoffer med forskellige farver og teksturer, forskellige lande og producerer.

Stræklofter med et mønster

I vores tid bor folk ofte i lejligheder med et kedeligt grå design, som over tid er meget irriterende. For at dekorere de grå dage, m.

Stræklofter med niche

Før du installerer strækloftet med den oprindelige belysning, bør du overveje loftets design og belysningssystemet. Dette bør være stedfortræder.

Strek lofter på væggen

Hoveddelen af ​​enhver reparation er vægdekoration. En af de mest interessante finish er draperingen af ​​vægge med strakt lærred. I øjeblikket t.

Stræklofter som en virksomhed

Produktion af hævede lofter er et meget vanskeligt problem i produktionen og i hele processen. Dog suspenderede lofter som busine.

Strække stof lofter

Det mest attraktive efterbehandling materiale til lofter er stretch lofter lavet af stof. Disse klæder ser ud fra køberens synsvinkel mere.

Indretning af stræklofter og vægge - fotos, video, pris, anmeldelser

Udformningen af ​​stræklofter giver dig mulighed for at bruge den i forskellige planer, hvilket gør det flerskiktsformet, bølget, beregnet til at gøre overgange fra.

Stræklofter og plastikvinduer

Moderne byggematerialer giver dig mulighed for at omdanne huset og gøre det behageligt og smukt. Det er trods alt byggematerialer som stræk.

Stretch gloss lofter

Den blanke tekstur af loftslofter er et stilfuldt og moderne materiale. De bruges i skabelsen af ​​forskellige rumdesigner, begge uafhængigt.

Stræklofter Tyskland

De mest mærkevarer og pålidelige materialer på verdensmarkedet er materialer fremstillet i Tyskland. Stræklofter er ingen undtagelse. Fir.

Stræklofter Frankrig

Oprindelsessted for stræklofter er blevet sådanne lande som Frankrig og Schweiz. At franske lofter betragtes som de bedste i verden for a.

Streklofter til piger

Børneværelse er det mest usædvanlige sted, hvor barnet skal være behageligt, bruge tid på at lege eller bare være et hvilested. Nogle.

Stræklofter CLIPSO

Rigtheden af ​​valg af stræklofter gør dig i stand til at tænke på de mulige muligheder for brug. Det vigtigste er at vælge det lærred, der er tilfreds.

Stræklofter Cherutti

Hidtil er valget af hævede lofter stort. Der er stræklofter af PVC-film og stoffer i forskellige farver, teksturer og med forskellige egenskaber.

Stræklofter uden opvarmning

Det vigtigste særpræg ved lofter, der er monteret uden varmepistol, er den absolutte lighed med det naturlige loftbelægning. Hent det.

Stretch lofter gratis - om at købe kinesiske stræklofter

Efter en lang brug og systematisk kontrol af den europæiske film til produktion af loftlofter bekræftede sikkerhedsniveauet.

Sky Stretch

En af de vigtigste aktiviteter i selskabet Sky er levering af tjenester i forbindelse med installation af hævede lofter af høj kvalitet.

Stretch plastlofter

Blandt forskellige typer af loftsbeklædning kan strækplastlofter kaldes den bedste løsning på grund af moderens slid.

Stretch loft "bølge"

Et jævnt hvidt loft er en standard for standarden, som er blevet erstattet af mere originale ideer om designløsninger. Hvis planlægningen af ​​interiøret i rummet.

Strækloft i børnehaven

Når man vælger et strækloft til et børns rum, skal man først og fremmest være opmærksom på funktionaliteten, komforten og bekvemmeligheden, fordi børnenes gulv.

Stretch ceiling Pongs

Det tyske selskab Pongs er en trendproducent af stretchlofter i Europa. Varemærket "Pongs" har en stor oplevelse og det nyeste udstyr.

Strækloft og bjælker

Bjælker på loftets overflade medfører en række ulemper og kan ikke fuldt ud understrege skønheden i interiøret, så teknologien i stræklofterne vil hjælpe.

Strekak - instruktion

For hurtig og høj kvalitet reparation af loftet, de mest anvendelige moderne metoder til afslutning af loftet. Sådanne er spændingsteknologierne.

Kan jeg lave et hæftet loft med mine egne hænder

Ved planlægning af reparationer i lokaler regner mange med omkostningerne i forbindelse med denne begivenhed. Og så er der et ønske om at begynde at spare, det betyder starten.

Kan jeg bruge et strækloft i køkkenet? Anmeldelser, anbefalinger, billeder

Favoritsted i lejligheden eller huset er køkkenet. Det er her, folk ofte samles til frokost eller middag, og gør det mere behageligt og rummeligt er ikke en nem opgave.

Den mindste højde af strækloftet

Loftet er så varieret i dag, at det nogle gange er svært at lave et valg. Metal lineære, modulære, PVC eller MDF lofter - dette er ufuldstændigt.

Indvendige døre og lofter

Over tid smager forandringer, og hvad var mode i går, i dag er det ikke det samme. En her sagde, at store platbaner ikke længere er i mode. Andre beslutter.

Ledere i stræklofter

Arbejdet af ledere i stræklofter, i ethvert selskab, er i kvaliteten af ​​service og korrekt indsendte oplysninger til kunden. In charge

Uigennemsigtige stræklofter

Når det kommer til stræklofter, er der altid en forbindelse med en blank overflade. Men mange ved ikke eller husker ikke, hvad der først blev vist.

De bedste faste stræklofter

Alle fabrikanter af stræklofter, der præsenteres på det moderne byggemarked, opdeles ikke så meget ved fakturaens navn, men også ved navn.

Rundt strækloft

Flere og flere mennesker bruger stræklofter i udsmykningen af ​​lejligheder eller værelser. Nu er de meget populære. Stræklofter kommer i forskellige former og ra.

Buet strækloft

I naturen er der ingen helt lige linjer, selv græsset er ikke symmetrisk, men lidt buet. Vores opfattelse af glatte overflader er lidt trættende.

Rødt strækloft

I ønsket om at skabe en ny og original indretningstilstand lægger designerne stor vægt på valget af farve til strækloftet. Derfor skaber iso.

Smukke stræklofter

Stræklofter viste sig for nylig på markedet for byggematerialer, men det lykkedes allerede at vinde kundernes tillid. God lykke

Stretched loft boks

Ujævne vægge kan forstyrre kvaliteten af ​​monteringsprofilerne for yderligere installation af strækloftet. For at kunne give interiøret en ny sovr.

Stræk loft design

På nuværende tidspunkt er mange systemer og teknologier til fastgørelse af stræklofter blevet opfundet, men ikke alle er meget udbredt. Overvej de vigtigste.

Aircondition og loftsloft

I forbindelse med det høje niveau af strækloftes popularitet har de fleste brugere et stigende antal spørgsmål om hældningen.

Stræklofter

Ved hjælp af smukke teksturer og slidstærk lærred er stræklofter blevet populære. Installation af det kombinerede strækloft er det bedste og.

Eaves til gardiner til stretch lofter

Oprettelse af et usædvanligt smukt design af rummet, du forsøger at tage højde for farveskemaet af væggene og lofterne, kombinationen af ​​alle elementer i indretningen, tekstur af gulvet.

Hvordan man laver et ophængt loft

Valget på det moderne byggemarked er enormt, og alle vil kunne vælge stræklofter både hjemme og i udlandet.

Hvilke stretchlofter bedre anmeldelser

Før du køber et produkt, skal du læse anmeldelser om det og derefter trække de relevante konklusioner. For nogle mennesker er menneskets mening orienteret.

Hvad er stræklofter

Nu er det umuligt at forestille sig en moderne indretning uden sådanne smukke og forskelligartede stræklofter. Der er forskelle mellem på.

Sådan plejer du strækloftet - har jeg brug for pleje?

Streklofter i deres struktur er meget nemme at rengøre. De tiltrækker ikke støv, hvilket gør det muligt at rengøre en gang om året. Oftest spændt.

Hvordan man vælger et strækloft

Moderne stræklofter er ikke kun et stilfuldt udseende, men også evnen til at skjule forskellige typer af fejl på loftoverfladen. Sandsynligvis mange.

Sådan vasker du stræklofter

Stræklofter giver skønheden i rummet og en uforglemmelig design stil. De er praktiske, holdbare, miljømæssigt sikre, men ved siden af ​​disse pres.

Hvordan og hvilket strækloft er bedre at vælge: råd til købere

Før du begynder at reparere rummet, er det vigtigt at forstå, hvilken slags designerfantasi jeg gerne vil legemliggøre, når du opretter farvesammensætningen som helhed..

Hvor og hvor skal man købe lofter

Hver af os, der ønsker at installere lofter i hans lejlighed står over for problemet med at vælge et firma. Tross alt, nu mange virksomheder og hvordan man vælger.

Hvordan strækker lofter video

Med sine fremragende kvaliteter installeres stræklofter i forhold til hovedloftet uden særlige krav. Denne kok.

Strenge lofter af høj kvalitet

Under drift af stræklofter opstår der ofte et problem, der opstår så uventet, og nogle gange ved du ikke, hvorfor det sker. Pr.

Stræk loft produktion

Produktionstræklofter er en kompleks proces, der kræver færdigheder, moderne udstyr og specialister i dette.

Karakteristik af stræklofter

Stræklofter er en smuk moderne version af loftet, som er installeret ved at strække stoffet rundt om rummet..

Klar stræklofter

Alle ønsker at købe et kvalitetsstrækloft til rabat, og det bliver en realitet! Er det muligt at gå glip af denne chance, hvis prisen på potten.

Glat eller mat, sort, hvidt eller sort og hvidt strækloft - valget af farve, tekstur

Det moderne byggemarked med lofter er repræsenteret af en lang række valgmuligheder, teksturer og forskellige farveskalaer. Og lave reparationer, dig.

Glat og matt strækloft i sort

Den sorte farve på stræklofter er meget usædvanlig, og samtidig er det en dyb farve, der understreger og lægger tydelig vægt på elementet af indretning. Th.

Gipsvæg under strækloft

Store uregelmæssigheder af væggene forhindrer kvalitetsinstallation af stræklofter. For at løse dette problem er der flere teknikker, der tillader det.

Hvor kan man se billeder og videoer om hævede lofter

Det er meget dyrt og interessant i dag at overveje loft trimning med stretch stof. Sådanne lofter er ikke alle lige så velegnede til indretningen.

Hvor og hvordan man bestiller stræklofter?

Nu er markedet for hævede lofter repræsenteret af et stort udvalg af forskellige virksomheder, producenter. Og for dette er det vigtigt at kende alle fordelene og alt.

Franske stræklofter

Eksklusiv indretning giver franske stretchlofter. De skelnes af mangfoldigheden og righeden af ​​lærredens tekstur. Franske lofter b.

Former af stræklofter

Stretch lofter er en fremragende loft dekoration, som hjælper med at dekorere det ikke kun ved standard metoder, men også ved at anvende moderne metoder.

Struktur i loftet

Stræklofter er meget forskellige i tekstur, nuancer, nogle kvalitetsegenskaber, mulige anvendelsesmåder.

Fabriks- og studiestedets lofter

At bringe loftet i perfekt stand er ikke en nem opgave, hvilket er grunden til høj kvalitet, stilfuldt, med et bredt udvalg er blevet meget populært.

Hvis du har brug for stræklofter

Ved reparation af en lejlighed tages ofte ikke hensyn til problemet med reparation af loftoverfladen. Nej, selv de dyreste måder at moderne dekoration på.

Åndbar strækloft

I dag er flere og flere mennesker tilbøjelige til at bruge naturlige og naturlige materialer i udsmykningen af ​​deres lejligheder i landejendomme. Når du vælger.

To-farve enkelt-niveau stretch lofter

I dag foretrækker ejerne af huse og lejligheder at anvende loftsbelægninger til lofter, på grund af hvor loftet bliver et ideelt.

Design ideer strækker lofter

Når vi opretter en individuel stil, mangler vi nogle gange fantasi, og vi søger hjælp fra specialdesignere. Disse er meget kreative mennesker med.

Design af stræklofter i stuen og hallen

For at opnå de mest lige lofter anvendes forskellige typer af reparationer ved hjælp af loftkonstruktioner. Det mest populære er.

Design af stræklofter og gipslofter i soveværelset

Når du vælger et design af stræklofter og gipsplader i soveværelset, skal du tage højde for, at dette værelse oprindeligt blev skabt til rekreation.

Design af stræklofter i hjemmet

Når du først har købt et hjem, er det vigtigste spørgsmål, hvordan du forbedrer udformningen af ​​dit køb. Og først og fremmest tænker du på loftets design.

Stretch loft design i gangen

Før du begynder at tænke på reparationer i din lejlighed, bør du vide, at designet i hvert værelse har sine egne egenskaber. Hall - dette er enheden.

Stretch loft design i stuen

I øjeblikket er hævede lofter blevet de bedste elementer i stuen, fordi de har visse funktionelle.

Stretch loft design til gangen

Entréhallen er et lille rum uden vinduer, hvor der er lidt naturligt lys og det synes dyster. Derfor kan man oprette et hyggeligt og lyst værelse.

Børns strækloft

Børn vokser hurtigt, og det er værd at overveje, at deres prioriteter og interesser ændrer sig, og loftet i rummet er en holdbar ide..

Stræklofter

Udsmykningen af ​​dit interiør i huset - rummet kan være et billede hængende nær pejsen, eller når det effektivt står på en stativ. Perle i di.

Stretch loft indretning

Design muligheder for lofter har vægt, men ikke et loft system har ikke så stor variation i loftets dekorative design.

Hvad og hvordan man renser det hængende loft

Som du ved, anses strækloftypen for at være en af ​​de mest moderne og samtidig praktiske designmuligheder for loftoverfladen.

Stramme loft sikkerhed

Ikke alle i boliger eller lejligheder har hævet lofter. Hvem i huset har strække lofter, nogle gange spekulerer de på, hvor sikkert strækningen er.

Belgiske stræklofter

Belgien er et af de førende lande inden for produktion og salg af loftlofter i hele verden. God kvalitet og et stort udvalg af lofter, manuf.

Akustiske stræklofter

Anvendelsen af ​​stræklofter til forbedring af lydisoleringen kan være den bedste metode til lofter. Stræk loft konstruktion.