Glaslofter

Med os kan du købe glaslofter til lave priser, samt bestille installation og levering til objektet. Køber et glasloft fra os, du kan altid være sikker på produktkvaliteten, lave priser og et stort antal lofter.

Pris: fra 2900 gn / m 2 inklusive ophængningssystem

Eksempler på vores arbejde

For at bestille et glasloft - kontakt os på telefon +7 (495) 280-18-33 eller +7 (495) 543-73-79.

design

Glasophænget lofter er en konstruktion af glasmatteplader, et T-formet Armstrong-type ophængningssystem og en belysning bagved den. Dette design er monteret uden forudgående forberedelse af loftrummet, hvilket fremskynder og forenkler installationsprocessen. Det bør noteres muligheden for at erstatte nogen af ​​loftets elementer til den anden uden at afmontere hele strukturen.

Flise størrelse:

Den mest optimale til visuel opfattelse i boliger og kontorrum følgende flisestørrelser:

 • 29,5x29,5 cm eller 59,5x59,5 cm til Armstrong type suspension system

Produktion af ikke-standardstørrelser under den enkelte ordre er mulig.

Pladematerialer:

 • frostet glas M1
 • matt plexiglas (akryl)

baggrundsbelysning

Til belysning af glasbelagte lofter anvendt:

 • lysende belysning
 • LED belysning

Særlige egenskaber

Kombinationen af ​​unikke egenskaber lavede glasbaserede loftslofter i dag en win-win og den mest eftertragtede løsning til indretning. Et sådant loft er miljøvenligt, fugtbestandigt, let at rengøre og vedligeholde. Den er ideel til at skabe effekten af ​​en blød ensartet glød, som næsten ikke har et hængende loftsystem i stand til. Også glasloftet kan kombineres med andre typer materialer, uanset om det er spejl, farve eller fliser med fotoudskrivning. Endelig kan frostede glaslofter kaldes praktisk talt den eneste løsning, hvis du ønsker at skabe en helt unik atmosfære i et rum og samtidig ikke har til hensigt at ændre loftindretningsmaterialet med en vis frekvens. Det skal også bemærkes, at der er en vigtig funktion forbundet med glasophængede lofter - de udvider visuelt rummets rumfang, hvilket kan give indtryk af en uendelig højde eller tilstedeværelsen af ​​en ekstra, anden etage.

Glas Showcases

10 250 gnid.8 490 gnid.

 • siden
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • fremad
 • Alle

Glas skærm tasker til butikken: deres indlysende fordele

På den ene side giver kommercielt udstyr fremstillet af transparent materiale bred adgang til produktet. På den anden side udvider sådanne strukturer visuelt rummet (de anbefales at blive installeret i små lokaler). Det er værd at købe glasfremvisninger på grund af deres enkelhed. Stærk og slidstærkt materiale med slidbestandige overflader anvendes aktivt i produktionen.

Hvorfor glas tilfælde skal bestilles fra os?

Virksomheden "Leomebel" er klar til at tage arbejdsordren i varierende grad af kompleksitet. Vi producerer glasskabe og glasbeholdere på kortest mulig tid for at udstyre både beskedne butikker og store indkøbscentre. Vi er klar til at opfylde alle dine luner, for at oversætte til virkelighed enhver fantasi.

Med en ordre mængde på 50 tusind rubler og mere, levering i Moskva er gratis. Transport af kommercielt udstyr til regionerne gennemføres gennem logistikvirksomheder. Der er mere end 30 typer glasfremvisningsmodeller på lager. Minimumsbetingelserne for produktion af varer til ordreområde fra 3 til 7 dage.

LED baggrundsbelysning glas

Dekorativ belysning af glas er designet til at skabe usædvanlige virkninger i interiøret: "himmel" på loftet af lejligheden, dekorative "vinduer" i væggene, udskiftning af væggen eller dens del med en gennemsigtig lysflade osv. Dette giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet, slette grænserne mellem det indre og det omgivende rum.

I dag bruges LED'er oftest til at belyse paneler. Dette skyldes kombinationen af ​​flere egenskaber af de lysdioder, der er vigtige for denne form for belysning.
Lysdioder er meget små og giver ikke infrarød (termisk) stråling. Det betyder, at LED-stripen giver dig mulighed for at lette steder, der er vanskelige at få adgang til andre lyskilder uden problemer, uden at du behøver at forlade stort rum bag panelerne for at rumme belysningsudstyr og ventilation.
Lysdiodens stråling dækker hele den synlige del af spektret, så du kan realisere forskellige lysdynamiske effekter. Samtidig kan det resulterende lys males i en række farvefarver (den er præget af renhed og et stort antal nuancer). Når det bruges i belysningselementer af frostet glas eller akryl, er lyset fra LED-strimmel meget spredt og tydeliggør disse elementer tydeligt.

Brug af konvertere med dæmpning (skiftende lysstyrke) giver dig mulighed for at justere lysstyrken. Samtidig kan du styre panelets luminescens enten manuelt ved hjælp af fjernbetjeningen eller automatisk. Således kan panelet (for eksempel at spille rollen som et "vindue") på forskellige tidspunkter se anderledes ud: dagslys erstattes af en "stjerneklar himmel". Fra nu af beslutter du kun, hvad der er udenfor: dag eller nat!
Ved hjælp af LED strip og glaspaneler vil du dekorere interiøret og gøre det unikt.


Hvis du har problemer med at vælge udstyret, kan du kontakte vores specialister for at vælge det nødvendige udstyr til beregning af omkostningerne ved baggrundslyset.

Fremhævende farvet glas

Anvendelsen af ​​LED-båndet kan ikke demonteres hver gang glasmosaiket erstatter en udbrændt lampe, fordi den tjener op til 10 år. En anden stor fordel ved det er den helt jævne belysning af det farvede glas, når du lægger LED-strimmel "spiral".

Fremhæv gravering på glas

Glas kan indgraveres med en laser maskine. Lys LED-strimmel fastgjort til glaspladens ende, undergraver gravering og giver den den ønskede farve.

Ensartet frostet glas baggrundsbelysning

Hvis væggene i rummet er lavet af frostet glas og oplyst indefra med LED-strimmel, kan du skabe en meget interessant, farverig og dynamisk atmosfære. Og luminescens- og dynamikfunktionerne kan simpelthen skiftes ved hjælp af controllerens RGB-fjernbetjening.

Ensartet baggrundsbelysning glas

For at opnå en ensartet glød anbefales det at lave forreste ende af hyldematten, og enden ved siden af ​​LED-båndet skal være gennemsigtig.

Frostet glas forlygte

Produkter fra frostet glas kan være meget interessante elementer af indretning. For eksempel kan du belyse hylderne af frostet glas med LED-strimmel, monteret i en metalprofil.

Baggrundsbelyst glas

Din besked er blevet sendt! I nærmeste fremtid vil virksomhedslederen kontakte dig.

Anmod om et opkald tilbage

tilbagemeldinger

Din besked er blevet sendt! I nærmeste fremtid vil virksomhedslederen kontakte dig.

Ring til måleren

tilbagemeldinger

Din anmodning er blevet modtaget! I nærmeste fremtid vil virksomhedslederen kontakte dig.

Dagligt: ​​9:00 - 21:00
8-800-222-25-47
Moskva, m.Academicheskaya

Udvælgelse efter kriterier

Seneste nyheder

Belyset glas er en stilfuld løsning til et moderne interiør, der kan fremhæve eksisterende møbler, forvandle plads og bringe modernitet. I dag har glas en stor efterspørgsel, og dens popularitet stiger hvert år. Glaset er i stand til visuelt at udvide rummet, opfylder alle kriterierne for teknisk sikkerhed, passerer lysstråler godt eller bryder dem efter behov. Der er dusinvis af måder at forarbejde og male på, og dermed bruge glas, du kan udføre og implementere enhver designidee. Ved at installere baggrundslyset i glasset, der praktiseres i vores fabrik i mange år, kan klienten vælge både endebelysning og internt, afhængigt af opgaven. For det meste bruger kunder lys til skind (køkkenforklæde), badeværelse, korridor og soveværelse.

For at glasset skal være rigtig høj kvalitet, og alle forbedringer deraf opfyldte forventningerne, er det nødvendigt at kompetent indstille producentens valg. Glassfabrikanten har i mange år arbejdet på markedet for glasindustrien. Vi har etableret os som en pålidelig producent af glas- og glasstrukturer til en overkommelig pris med garanti. Vi støtter altid vores kunder og bifalder ikke-standardiserede ideer, så glas med lys er ikke nyt for os.

Baggrundsbelysningen til glas, du kan anvende ved indgangen til kontoret, i skillevægge, hegn, trapper, møbler af glas og også i mange produkter, som du vil passere ind i dit hoved. Bestil et individuelt projekt lige nu, og få kvalitetsprodukter, leveringstjenester og installation. Ring til os, men kom snarere til os personligt og lær om alle de intricacies i glasverdenen.

Fægtning trapper med støtte glas med lys

Hegnets højde er 950 mm fra gulvniveauet (en behagelig højde til løftning af en voksen - bygningskundernes krav).

Kanten af ​​transportglaset er åben.

For at forbedre glasets spredningsevne bliver kanten behandlet under en blød afskærmning (blyant).

Bærereglaset er monteret på en aluminiumsprofil (i princippet kan der også monteres glas på endemonteringen og på mini-racket).

Fyldning - Clear Glass Triplex 6x6 mm (Triplex er specielt udvalgt af hensyn til pålidelighed, og det spredes også lys bedre over hele overfladen, da dette glas har flere refraktionsflader og "mellemfilmen" har et andet brydningsindeks end rødt glas, derfor er lyset lig med "Hælder" hele glasbæreren).

Glaset er monteret på en aluminiumsprofil.

Belysning - LED-bånd, indbygget i bæreprofilen.

Belysningsfarve - ethvert valg, oftest anvendt hvidt diffust lys.

LED-bånd strømforbrug 4,8 W / m.

Derudover kan du bestille et fjernt ekstra håndlister:

 • rækværk på kanten af ​​glasset,
 • rør med en rille runde eller kvadratisk sektion, en børns håndliste.

Du kan bestille kantbeskyttelse med en speciel tynd, rustfri U-formet profil.

Enhver konfiguration er mulig.
Her er den grundlæggende konfiguration. Du kan bestille enhver form for varevogn, du kan lide eller har brug for tekniske krav. Ring til vores specialist og sæt TK eller bare fortæl os dine krav. Du vil modtage et afbalanceret forslag til rigtighed eller begrundelse.

Fyldning: I den grundlæggende konfiguration - hærdet glas triplex 6x6 mm
Typer af glas, der anvendes:
Hærdet glas 10, 12, 16, 18, 20 mm.
Triplex fra hærdet glas - 6x6, 8x8.
Tørt glas med forstærkende film.

God praktisk anvendelse giver lysene i ekstra håndlister. I denne form for belysning er håndlister og glas godt oplyst, såvel som trin eller indre rum indesluttet af glas. Meget ofte kombineres forskellige typer placeringer, for eksempel bruger de baggrundsbelysning i en profil og en baggrundsbelysning i en ekstra håndliste.

Når belysningen er installeret i en ekstra håndliste (eller hovedhåndlister), placeres båndet i en speciel aluminiumsformet (eller plastisk) uformet boks, som er dækket af en mat gennemsigtig plastik (til effektiv lysdiffusion). Med en budgetordre kan du installere baggrundslyset uden en beskyttelsesboks. I alle andre tilfælde limes baggrundsbelysningen enten ind i røret eller i profilen.

Ved installation af baggrundsbelysning i håndlænken kræver hver 10 meter bånd forbindelse til transformeren. På båndet med lys fodret 12 volt. Det er muligt at tilslutte en RGB-controller til at styre lysstyrken og kromaticiteten af ​​belysningen af ​​håndlister. Det er muligt at forbinde tryk- eller bevægelsesfølere til automatisk at tænde baggrundsbelysningen, når en person nærmer sig. I den grundlæggende (anbefalede) konfiguration er glas monteret på en aluminiumsprofil. Ved brug af en tyk stele, f.eks. Triplex 10x10 mm, anvendes en speciel forstærket profil.

Ved montering af glas på enden, punktmontering (en billigere indstilling), kan baggrundsbelysningen kun monteres i en håndliste eller en håndliste.
Når monteringsglaset monteres på mini-rackene, kan punktkilder installeres under mini-rackene samt i tilfælde af en monteret montering, fremhæv håndlisterne.

Glas til lysrør:
Den grundlæggende konfiguration bruger det sædvanlige transparente hærdet glas. Det ultra-gennemsigtige belyste glas øverst og nederst ser meget flot ud (dyre premium version).
For at skabe effekten af ​​volumetrisk luminescens af hele overfladen af ​​bærerglaset, brug frostet glas (matting enten ved kemisk ætsning eller sandblæsning). Uregelmæssigheder, der spredte lys fra glasets overflade, vil skabe illusionen af ​​et glasglas med en glasplade. Stangtællerne lavet af lejetripleksen med den styrede lejeprofil gemt i et gulv meget smukt udseende.
Det matte logo eller påskriften på glasset ser meget imponerende ud.

Rådet.
For hegn med øgede krav til pålidelighed er det nødvendigt at anvende rødt fladt triplex 10x10 mm.

Advarsel!
Vigtigt: Brug ikke triplex til hegn på balkoner, terrasser, grunde eller atriumer, hvis højden er mere end 6 meter - dette er farligt.

Type overflade og materiale til håndlister:
Du kan vælge en bærbar skinne eller monteret (rør med en rille). Vi anbefaler at vælge et håndlister lavet af Super AISI304L stål, hvis du har brug for billigere (især til indersiden), så Prima AISI201 eller simpelt AISI304 stål. (Lær mere om valg af stålkvalitet).
Vores håndlister er lavet af et specielt rør, specielt til indhegning (forbedret kemisk sammensætning, mere legeringselementer og mindre kulstof + polerings renhed på 800GRID).
Overfladen kan afspejles, mat eller poleret.
Vi anbefaler at bruge et spejlrør sammen med lysende hegn.
Håndlænken kan også laves af limet eg, både rund og firkantet (for en budgetløsning skal du vælge en PVC-gelænder, men der er ingen baggrundsbelysning på denne håndliste).

Oplyst glas hylder

Der er mange metoder til at opdatere udformningen af ​​en lejlighed eller et hus. For eksempel anbefales designere at bruge en sådan chip som belysningen af ​​glashylder.

De skal hænge på væggene, for eksempel i stuen, soveværelset eller køkkenet. Og for at opfriske interiøret kan du nemt gøre belysningen af ​​glashylder med egne hænder, det er på skulderen af ​​alle.

Belyset glas hylder - deres funktioner

Glas hylder med RGB tape

Hylder af glas med lys giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum. Baggrundslysets farve kan være anderledes: fra den sædvanlige hvide til den usædvanlige lilla. Og hvis du bruger et specielt RGB-bånd, kan du skifte nuancer af glashylder med baggrundsbelysning efter eget valg. For eksempel kan baggrundsbelysningerne udskifte hinanden uden problemer.

LED-styringen kan udføres enten ved hjælp af en speciel controller eller i en afstand ved hjælp af en radiosender. Hvis du bruger en controller, kan du oprette originale effekter, for eksempel flimrende eller skiftende lysstyrke. Så afhængigt af tidspunktet for dagen eller stemningen bliver det indre af alle værelser omdannet.

Glas hylde belysning

LED-belysning af glashylder har en kompakt størrelse, der gør det muligt at anvende det på lyse, transparente og åbne planer. På kundens anmodning anvendes en tegning eller et mønster på disse glasskoler. Takket være LED'erne vil enhver genstand - statuetter, krystalglasvarer, souvenirs eller sports trofæer - have en blød og jævn glød på glashylderne.

Regiments fra glas med belysning "vil venligst" dine husplanter. Båndet på lysdioder overopheder ikke blomsterne og vil tjene dig jævnt i mere end et årti. Desuden fungerer LED-strimlen fra en sikker spænding på 12 eller 24 V og er den bedste mulighed for at spare strøm.

Flower potter på belyste glas hylder

Anodiseret aluminiumsprofil bruges ofte som holder til glashylder til at belyse glashylder. Glas er indsat i denne profil, dens tykkelse er 8 mm.

Glashyller med LED-baggrundsbelysning er også interessante, fordi lyset "strømmer" gennem glasset, hvilket afspejler overfladens kanter. Med andre ord oplyser oplyste glashylder en særlig atmosfære og er næsten usynlige.

Et andet væsentligt træk ved baggrundsbelysningen er fraværet af varme og UV-stråling. Derfor kan det være som ekstra belysning i dit hjem og tiltrække opmærksomheden på farveaspekterne ved designet af ethvert rum.

Forresten, for glas hylder med små baggrundsbelysning, spot spot belysning bruges, og for mere komplekse former - LED moduler. Og der er ingen grund til at erstatte blæste lamper, og dette er et stort plus.

Gør-det-selv glashyldebelysning - Arbejdsalgoritme

Souvenirer på hylderne med lys

Belysning til glashylder kan købes allerede i færdig form, da den sælges i mange butikker, der tilbyder produkter til hjemmet. I dette tilfælde vil hylderne af glas have forskellige parametre og former.

En glashylde med lys, dens pris er anderledes, men den gennemsnitlige pris er omkring 1900 rubler. Flere oplysninger om dette findes i artiklen på vores hjemmeside "Hvor kan man købe hylder af glas."

Men hvis du har lyst, kan du oprette en fremhævet glashylder med dine egne hænder. Da dette arbejde er ekstremt enkelt og nemt, og i implementeringsprocessen er det muligt at realisere de mest usædvanlige ideer og ideer:

Glasplade Forlygte

Hvis du ønsker at få glødende ende af glashylderen, skal du derefter installere LED-strimlen på bagsiden af ​​aluminiumshylderholderen. Eller hold det til det plan, som glashylderen er installeret på.

Traditionel glashyldebelysning

Traditionel glashyldebelysning

Hylder af glas og genstande, der er placeret på dem, kan du også markere LED-båndet. Normalt placeres den i de nederste eller øverste positioner nær væggen. Afhængig af hyldernes højde vælges den rigtige position, det vil sige, at "det skinner ikke i øjnene".

Fremhævet glashylde

Hvis du ønsker at få en ensartet glød, skal du gøre den yderste ende af glashylderen frostet, og den der støder op til lysdioderne - gennemsigtig.

Frostet glashylde

Frostede glashylder er et interessant element i indretningen. Så, ved hjælp af LED tape, monter det i en aluminium profil hylde af frostet glas.

Installation af glashyldebelysning

Frostet glas hyldebelysning

Algoritmen til montering af baggrundslys er som følger:

1) Skær til den ønskede størrelse af profilen for at belyse glashylderne, som skal matche glasets tykkelse. Og forsigtigt fjerne fremspringene. Ellers kan du ikke indsætte LED-baggrundsbelysningen. 2) Bor huller i profilen, og skru det i det forberedte sted ved hjælp af plastikpropper og skruer. Glem ikke om fastgørelsesprofilens niveau.

Fastgør en glashylde med LED tape gør det selv

Som du kan se, er det ikke særlig vanskeligt at lave glasskålens baggrundsbelysning med egne hænder.

Skinali til køkkenet med intern belysning - billeder og nuancer af valg

Et forklæde af hærdet glas med fotoudskrivning og LED belysning dekorerer indretningen af ​​køkkenet, udvider visuelt rummet og fungerer som en dekorativ lampe-lightbox.

Skinali med et smukt landskab og den rigtige belysning ligner et ægte vindue

Vægpanelet med indbygget belysning er lavet af hærdet glas med en tykkelse på 5, 6 eller 8 mm efterfulgt af LED strip eller LED-lamper. Et farve eller sort og hvidt billede anvendes normalt til glas ved hjælp af UV-udskrivning, men det er bedre, hvis producenten bruger latexblæk (det antages at de er lysere i farve og mere sikkert for helbredet).

 • VI ANBEFALER: Sådan vælger du det rigtige forklæde til køkkenet fra glas med fotoudskrivning - en komplet vejledning

Baggrundsbelysningen af ​​glasforkladen er af to typer:

1. Slut (side)
LED strip er monteret på enderne af glaspanelerne - top og bund. For at gøre dette skal du bruge en speciel aluminiumsprofil (for eksempel systemet OLIVET) med kanaler til installation af LED-bånd og elektriske ledninger. Denne profil er tynd og smal, ikke slående, og dens form maskerer fastgørelsespunkterne skinali. Tilgængelige farver er sølv, guld, champagne og cognac.

Praktisk set er specielle sæler inkluderet i pakken: De lukker samlingen mellem forkladen og bordpladen, så du kan gøre uden soklen. Minus - den høje pris (læs mere om prisen nedenfor).

2. Bagside (omvendt)
Ved hjælp af afstandsholdere flyttes glaspladen med fotoudskrivning en kort afstand væk fra væggen. LED stripe er fastgjort til det eller LED-lamper er installeret, forsænket i en niche. Forkladen bliver billigere, men med denne metode er det vanskeligere at opnå en diffus ensartet belysning af overfladen - et lyst lysbånd vil være tydeligt synligt. Derfor tilbyder flertallet af store skinneværkfabrikanter i Moskva nøjagtigt den første mulighed for belysning - med en særlig profil.

Hvilket glas at vælge

Vægpanelet ifølge dit ønske kan laves af glat, uigennemsigtigt eller bølgepap, imponerende eller farvet glas, med gravering eller uigennemsigtig tegninger på en overflade.

Hvis baggrunden på skinali er hvid, skal du vælge lyset glas (Optiwhite) - det har ikke en grønlig "flaskeagtig" farvetone, der er typisk for almindeligt glas, og designet på det ser lysere ud. For et flerfarvet forklæde med fotoudskrivning (for eksempel med en natby og et landskab) er almindeligt hærdet glas retegnet - det koster 30-40% billigere end Oppite.

LED baggrundsbelysning farver

LED lys på køkkenet forklæde kan være en anden farve.

Den mest traditionelle indstilling er et monokromatisk hvidt lys: varmt eller koldt. For lyse flerfarve eller sort / hvid skinali er denne indstilling bedst egnet. Bemærk venligst: Køkkenet har brug for en super-lys LED-strimmel med et stort antal dioder pr. Meter.

I moderne køkken i stil med minimalisme eller højteknologi med et monokromatisk glasforklæde ser du god farve LED-baggrundsbelysning med tape RGB - blå, grøn, lilla, rød. Med fjernbetjeningen kan du justere lysstyrken på belysningen, vælge en bestemt farve eller dynamisk tilstand med en jævn farveændring eller andre effekter.

 • Når du vælger et LED-bånd, skal du styre af, hvad der er vigtigere for dig: God belysning af arbejdsområdet (enfarvet baggrundsbelysning er mærkbart lysere) eller en dekorativ effekt.

LED-lamper opvarmes ikke og er meget økonomiske. De bruger 85% mindre energi end konventionelle glødelamper og sidste 20 gange længere.

 • Hvis du vælger et RGB-bånd, skal du bruge en fjernbetjening til at styre baggrundslyset. For en monokromatisk er det normalt nok at have en mekanisk switch i to tilstande - "tænd" og "sluk".
Udskriv fotos med sepia-effekt

Billeder i det indre

Hvad påvirker prisen skinali

Prisen på et glasforklæde med belysning består af flere komponenter.
Omkostningerne til vægpaneler med fotoudskrivning tilføjes:

 • aluminium profil (hvis brugt)
 • fjernbetjening eller switch
 • LED strip
 • transformer
 • controller (til RGB-bånd)
 • sæt fastgørelsesanordninger.

I gennemsnit kan indvendig belysning øge prisen på skind i to eller flere gange afhængigt af hvilken belysningsvalg du vælger, og hvilke materialer og komponenter fabrikanten bruger. For eksempel er et forklæde med LED-tape på begge sider dyrere end en; farvebånd mere monotont osv.

I Moskva producerer skinnelig Olivet-profilpris med et enkeltfarvet LED-bånd i gennemsnit fra 2000 rubler per lineær meter. Glaset med fotoudskrivning koster 4-5 tusinde rubler per meter. Det samlede beløb øges også af yderligere tjenester: udskæring af stikkontakter, design billedbehandling, "montering" af det fremtidige forklæde ved hjælp af fotomontage eller 3D-visualisering og andre muligheder.

Ved sammenligning af forskellige fabrikanters prismærke skal du være forsigtig: nogle angiver priser pr. Meter, andre - pr. Kvadrat. Derfor er det bedre at straks tage målinger, bestemme type og tykkelse af glas og bestille beregningen i forskellige virksomheder efter de samme kriterier.

Økonomisk alternativ

Hvis rækkefølgen af ​​et glasforklæde med indvendig belysning endnu ikke passer ind i dit budget til reparation af køkkenet, kan du komme videre med den sædvanlige belysning af bordpladen, som er monteret på nederste del af de hængslede køkkenskabe. Foretage LED tape eller lysstofrør - belysningen bliver mere ensartet. Halogen spotlights passer ikke: de er for lyse og grimme afspejles på glasfladen som blændende lyspunkter.

Kan du lide denne artikel? Gem dit link og del med venner!

Sådan fremhæves glashyllerne, trinvise instruktioner

I dag forsøger mange mennesker at dekorere deres hjem på forskellige måder. En ret almindelig mulighed er at belyse glashyllerne.

Glashylder kan oplystes både i skabet og i en gipspladervæg eller en niche. Derfor kan en sådan dekorativ løsning i dag findes i næsten alle moderne reparationer. Denne artikel fortæller dig, hvordan du kan gøre belysningen af ​​hylderne af glas med dine egne hænder.

Hyldefunktioner

I den moderne verden har glaset længe været brugt til reparation af huse og lejligheder. Den mest almindelige konstruktion af glas er hylder, kabinet sektioner eller almindelige hylder.
Det skal bemærkes, at der foruden møbler findes glas ofte som komponenter af indvendige døre, belysningsarmaturer af væg- eller loftmodeller samt forskellige dekorative elementer i interiøret.

Vær opmærksom! Glas som færdigmateriale kan anvendes på alle områder af huset, med undtagelse af børnehaven, hvor det kan forårsage skade på børn.

Som du kan se, forekommer glas i huset - rutine. Men dens belysning kan fungere som en fremragende designløsning, der kan hjælpe dig:

Indendørs belysning

visuelt udvide rummets rum. Med de små dimensioner af rummet kan du let bruge glasset og belysningen til at give pladsen en helt ny måde;

 • Giv rummet et frill;
 • få yderligere lokal belysning på værelset;
 • visuelt afgrænser rummet
 • skabe en vis atmosfære i huset.
 • I disse moderne belysningsprodukter, som LED-stripe, gør det nemt at lave yderligere belysning med egne hænder. Takket være båndet kan dit baggrundsbelysning være flerfarvet. I dag kan et sådant bånd laves ikke kun hvide eller lilla lys. Alle regnbuens farver er tilgængelige.

  Vær opmærksom! Ved at bruge et specielt RGB-bånd til at belyse hylderne, vil du kunne ændre nuancerne på LED-båndet efter eget valg. Men her har du brug for en speciel controller eller radiosender.

  Ved hjælp af controlleren med egne hænder kan du lave mange af de oprindelige lyseffekter. Dette kan være flimmer eller den sædvanlige ændring i lysstyrke. Således kan du omdanne dit værelse og gøre det mere usædvanligt når som helst på dagen eller natten, og tilpasser sig til dit humør.

  Arbejde med glas

  For at lave dine egne hænder baglyset på LED-strimlen er det først og fremmest nødvendigt at bygge glashylder. Selvfølgelig kan du altid købe færdige produkter, men det passer ikke altid ind i dit værelse med hensyn til størrelse eller stil. Udgangen i denne situation vil være fremstilling af produkter til ordre. Men det vil være temmelig dyrt, end hvis alle gjorde det på egen hånd.
  Derfor er det bedst at lave en hylde med egne hænder, så alt passer dig.
  For at arbejde med glas har du brug for følgende sæt værktøjer:

  • olie glas cutter. Det skal være af god kvalitet;
  • linje;
  • Sander. Det er bedre at bruge en båndtype enhed. Samtidig skal kornet til arbejdshuden svare til værdien af ​​120 enheder.

  Før du begynder at arbejde med glas, hvis du ikke har overgået sådanne manipulationer før, er det bedre at øve. Dette skyldes det faktum, at indsnittet skal gøres første gang. Når du holder værktøjet igen i hakket, kan du nemt ridse glasset.

  Efter indsnittet er lavet, bør glasset simpelthen blive brudt langs den tilsigtede linje. Ud over den korrekte nedskæring er skærebearbejdningsstadiet også vigtigt. Det vil give glasset et dekorativt og smukt udseende.
  Vær opmærksom! Behandlingssektioner er nødvendige for yderligere sikker drift af glasprodukter i huset. Hvis dette ikke er gjort, kan den skarpe kant skæres meget let.

  Således omfatter glasbehandling følgende trin:

  • indsnit;
  • bryde glas ind i stykker langs haklinien;
  • slibning skåret med en mølle
  • i mangel af en slibemaskine kan skæringen gøres manuelt. Men det vil tage meget mere tid;
  • under slibning er det nødvendigt at vådte overfladen, der skal behandles. Dette skal gøres, så mikroskopiske glasstykker, der er meget skadelige for menneskers sundhed, ikke spredes i luften.

  Vær opmærksom! Brug altid åndedrætsværn under skærebehandling.

  Udfør de ovenfor beskrevne manipulationer for alle briller, og du vil få smukke hylder, der skal fastgøres til stedet for permanent forskydning.

  Sådan repareres

  Installer hylder, som vi har lavet vores egne hænder på to måder:

  • ved hjælp af særlige indehavere
  • ved hjælp af en metalprofil som fastgørelsesanordninger. Denne måde bliver billigere.

  Begge måder (ved hjælp af en profil eller holder) hjælper dig smukt og hurtigt at installere hylder på væggen. Selvom den universelle måde stadig betragtes som brugen af ​​specielle holdere, da de kan bruges til briller af forskellig tykkelse. Holderne er fastgjort til væggen med deres base, og hylderne er fastgjort til den dekorative toppen af ​​produktet.

  Profilen skal kun købes for en bestemt størrelse af produktet. Samtidig har profilen sine fordele:

  • Profilen er nem at installere;
  • tilgængelighed i den finansielle plan;
  • evnen til at installere LED-baggrundsbelysning.

  Profilen eller holderen er fastgjort med dykker, skruer eller skruer. På en hylde afhænger du af størrelsen mindst to dowels. Jo større struktur og profil vil være, jo flere dowels skal bruges.

  Vær opmærksom! Ved installation af profil og hylder skal hele strukturen kontrolleres for ensartethed ved hjælp af et bygningsniveau.

  Det er vigtigt, at både profilen og holderen er installeret på væggen, ikke kun jævnt, men også godt. Ellers kan hele konstruktionen i et ikke meget behageligt øjeblik simpelthen kollapse.

  Gør baggrundslyset

  Vores fastgørelsesdele er klar. Fortsæt nu med fremstilling af LED-baggrundsbelysning. For at gøre dette skal du overholde følgende faser af arbejdet:

  • Efter installationen skal plastindsatsen forblive i profilen, som beskytter LED-strimlen fra direkte kontakt med metalen;
  • tape skal indsættes i eksisterende plastindsatser. Dette vil være en temmelig vanskelig proces, især på vanskelige steder;
  • For hurtigere placering af båndet inde i indsatsen kan den rulles op i henhold til typen "hus". Derefter skal du justere det med den almindelige direkte tilstand ved hjælp af en linjal
  • Tilslutning af LED-strimlen til netværket bruger strømforsyningen. En regulator kan også være inkluderet i kredsløbet;

  Vær opmærksom! Jo strammere glasset vil være ved siden af ​​profilen, jo mere pålidelig konstruktionen vil være. For at opnå dette resultat kan du omhyggeligt bruge en gummihammere eller en trædyse.

  • gør alle ovennævnte manipulationer til alle hylderne.

  Det er ikke så svært at lave dine egne lys til glashylder. Det vigtigste i denne situation er at gøre alt samvittighedsfuldt, især hvad angår installation af profilen eller holderen på væggen.
  Desuden bør selve glasset også håndteres meget omhyggeligt for at undgå afskæring, revner og andre fejl under forarbejdning og installation. Som følge heraf får du et højkvalitets og smukt selvfremstillet lys. Hvad er ikke genstand for retfærdig stolthed!

  Belyset glaspartition

  En oplyst glaspartition er en god tilføjelse til indretningen af ​​en moderne ejendom med et frit layout. Køber en ny lejlighed eller et luksuriøst landsted, hvor ejerne har den unikke mulighed for selvstændigt at vælge antal værelser i det indre rum og deres størrelser, alle former for tynde barrierer vil perfekt opfylde alle husejere ønsker. Glas er en universel version af adskillelsen af ​​interroom rummet, som har været aktivt brugt til afgrænsning af indvendige rum i omkring 20 år.

  Varianter af glasskillevægge med lys

  Glasskillevægge med belysning bruges oftest kun i stationær form, da glideartret er ret problematisk og udstyret med yderligere belysning. Hvis dette ikke gælder for ekstra farvebånd og lys i form af enkeltlamper indlejret i det gennemsigtige gulvbelægning og loftet langs styrene. En sådan variant af belysningsarrangementet for bevægelige segmenter er meget dyrere end fastsættelse af farvede belysninger i form af et bånd eller enkeltlamper eller hængende gyldne, sølvregner langs det stationære segment fra oven eller under og eventuelt fra begge sider samtidigt. Til stationære segmenter er baggrundslyset meget billigt. Et farvet lysende tape eller en diodehalsbånd, fastgjort langs vandrette profiler, koster fra 200 rubler. pr. kvadratmeter. Men arrangementet af belysning indbygget gulv - fornøjelsen er ret dyrt, og kræver betydelige ændringer i gulvet. Som regel bruges denne belysningsmetode til fliser, marmor eller sten gulv med en kasse monteret dybt ind langs glideskærmen, dækket af en betydelig tykkelse af glas.

  Brugen af ​​oplyste glasskillevægge

  En glasskillevæg med belysning bruges oftest til offentlige steder, såsom: indkøbscentre, restauranter, butikker eller underholdningskomplekser. Men i hjemmearrangementet slår baggrundslyset altid fordelagtigt op på det ledige rum. Som om glasset gløder indefra og er voluminøst. Belysning er relevant for forskellige typer glaskonstruktioner, glasmalerier og glasskillevægge ser også luksuriøse ud med stiplede monokromatiske belysning.

  Belyset glasgulv

  Belyset glasgulv er en fantastisk løsning til indretning. Dette er et godt alternativ til gulve fra mere traditionelle materialer: laminat, tæppe, parket, flise mv. Glas er praktisk, ser mere effektivt end de mest elegante fliser eller dyre gulve.

  Derudover har belyste glasgulve mange attraktive fordele:

  • lang levetid
  • følelse af rummelighed i rummet
  • høj hygiejniske egenskaber
  • modstand mod mekanisk stress
  • fugt modstand;
  • smukt design;
  • bekvemmelighed i brug (absorber ikke lugt, svulmer ikke, ændrer ikke form);
  • anstændig ydeevne støjisolering osv.

  Overfladen glider ikke, du kan gå på den i enhver sko. Det lader til, at et sådant gulv er meget skrøbeligt, men det er det ikke. Designet er meget holdbart og holder op med vægten af ​​enhver person. Du kan sikkert gå på glasset, endda hoppe. Pålidelighed er på ingen måde dårligere end beton eller træ.

  Selskabets ledere vil gerne svare på dine spørgsmål, beregne omkostningerne ved service og udarbejde et individuelt kommercielt tilbud.

  Hvordan man bruger belysede glasgulve i indretningen?

  Et sådant designelement kan udføre flere funktioner på én gang. Bemærk de vigtigste:

  • udførelsen af ​​interessante design ideer;
  • værelse zoneinddeling;
  • tilrettelæggelse af yderligere belysning.

  Baggrundsbelysningen giver dig mulighed for at skabe originale lyseffekter. Sådanne designs ser både elegante og smukke ud. Fremhævende endda et almindeligt interiør gør det fantastisk. Hvis du vil dekorere rummet på en original måde og overraske gæsterne, er det bare hvad du har brug for.

  Baggrundsbelysningen kan omfatte forskellige typer armaturer:

  • neon rør;
  • LED lamper;
  • glødelamper.

  De vælges afhængigt af de specifikke designidéer og det planlagte budget. Belysning og glas giver ubegrænset plads til eksperimenter, samt de mest originale ideer: floristiske kompositioner, tør akvarium, samlinger af sten.

  Arbejdsplanen fra A til Z

  Ring eller anmode på stedet

  Du kan ringe til os eller sende en forespørgsel via feedback formularen. Det er tilrådeligt at vedhæfte brevet eller en detaljeret beskrivelse af objektet i brevet.

  Preliminær beregning og konsultation

  Vores ledere vil med glæde fortælle dig om alle nyanser og give en anslået pris.

  Specialisten vil nå frem til et passende tidspunkt, rådgive om det konstruktive og gøre alle målinger med en nøjagtighed på 1 mm.

  KP, kontrakt, forudbetaling

  På grundlag af målinger vil vi tilbyde dig et kommercielt tilbud med attraktive priser, underskrive en kontrakt og acceptere betaling på forhånd.

  Næste fase er godkendelsen af ​​projektet, som indeholder en tegningstegning, en liste over de anvendte materialer og tilbehør.

  Vi har vores egen produktion, som giver os mulighed for at gennemføre projekter effektivt og til tiden.

  Et team af installatører ankommer til din udpegede tid. Erfarne specialister bærer med alle de nødvendige værktøjer, arbejder omhyggeligt og ikke efterlader affald bag dem.

  Høj kvalitet glas gulve med belysning på forespørgsel

  I vores firma "Real Glass" kan du bestille produktionen. Vi kan gennemføre ethvert projekt. Essensen af ​​spørgsmålet ligger kun i klientens præferencer, såvel som det beløb, som han er villig til at bruge. Der er mange design og design muligheder:

  Fortæl os om dine ideer, og vi vil bringe dem til liv! Vores team vil udvikle et projekt under hensyntagen til rummets parametre, detaljerne i gulvbelægningen, den nødvendige tykkelse og andre egenskaber. Vi garanterer, at det belagte glas gulv vil være sikkert, praktisk og holdbart. Projektet er aftalt med kunden, der er indgået en formel kontrakt for alle tjenester.

  Komponenter, der kræver belysning og installation af gulvet, vi køber os fra troværdige leverandører, producerer vi designet med hensyn til produktion. Den færdige ordre leveres til enhver adresse i Moskva, vores installationsguide begynder at arbejde, og overlever derefter arbejdet til kunden.

  Selskabet "Real Glass" er involveret i produktionen af ​​glasstrukturer er ikke det første år. I løbet af denne tid har vores team opnået stor erfaring og en masse positiv feedback fra kunderne.

  De belagte glasgulve ser luksuriøse og dyre ud, men der findes en løsning for ethvert budget. Vi forsøger at tilbyde de bedste muligheder for hvert projekt. Du kan bestille en bestilling på hjemmesiden eller via telefon. Fortæl os om dine ønsker, og resten vil blive taget hånd om af fagfolk.