Stikker det webbaserede maleri glasfiber til maling for at beskytte mod revner

Du kan bruge en masse indsats og penge på efterbehandling materialer til en lejlighed, men i sidste ende, på grund af den forkerte teknologi, vil resultatet hurtigt blive værdiløst. Det er især svært at reparere i nye bygninger, da nye bygninger falder, og i de første år er revner uundgåelige. I denne artikel vil vi tale om glasfiber: dets anvendelse, egenskaber, priser og vigtigst af alt - hvordan man holder det med egne hænder.

Tekniske specifikationer

Begyndere kan forveksles med glasfiberglasfiberen med glasfiberpapir, men i virkeligheden er de forskellige ting, kun udad de er meget ens. Glasfiber består også af glasfiberfilamenter, men den fremstilles ved at trykke og ikke på en væv. Glasfiberplader er tynde og gennemskinnelige. Overfladen er glat, men på grund af sin struktur stikker de.

 • resistent over for ild, vand, kemiske og mekaniske virkninger;
 • forårsager ikke allergier

På trods af de angivne egenskaber har spindelvæv sårbarheder. Hvis en revne er dannet parallelt eller tæt på sømmen, vil det krybe ud. Ofte sker dette, når limet glasfiber på gipsvæg. Derfor bør du undgå at lægge stoffet langs gipspladens sømme og trække sig tilbage mindst adskillige centimeter.

Malingfiberglas sælges i ruller på 20 og 50 meter, 1 m brede. Prisen afhænger af materialets tæthed (20-65 g / m²). Omkostningerne varierer fra 380 til 800 rubler per 50 kvadratmeter. m. Den mest optimale spindelvæv med en tæt struktur, 45-55 g / sq. m.

Anvendelsesområder

Glasfiber "gossamer" bruges til at forstærke basen inden afslutning, men ikke som en finishbelægning. Den bruges til gipsplader, vægge, lofter. Du kan kalde det det mest effektive værktøj i kampen mod revner.

Videoen viser teknologien og funktionerne ved brugen af ​​glasfiber til indretning:

Limvalg

Lim til glasfiber anvendes specielt til glasvæg. Nogle gange kommer det straks. Sørg for at følge de proportioner, der er angivet på emballagen, når du fortynder limen, det skal ikke være flydende. Lim skal tages med en stor margen, da forbruget af glasfiber er meget mere end på simpelt tapet.

Ligesom et tapet er maleri glasfiber meget bange for udkast, når man tørrer. Derfor skal ventilen aldrig åbnes under drift. Ifølge SNiP 3.04.01-87. "Isolerings- og finishbelægninger", under tapetet, skal tapetet beskyttes mod udkast, direkte sollys og konstant luftfugtighed i rummet. De samme regler gælder, når du arbejder med mange gulvbelægninger.

Forberedende arbejde

Væggene er forberedt til vægpapir, men små revner kan løses. Hvis bredden af ​​revnen giver dig mulighed for at komme ind i den med en spatel, skal du forbehandling det med en stærk kittet (f.eks. Knauf Uniflot), og sand derefter overfladen. Overfladen skal være flad, puttied og behandlet med en egnet primer.

Kom i gang

Lad os nu finde ud af, hvordan man limer glasfiber på væggene eller loftet. For at gøre dette skal du limes rigeligt på overfladen. I starten vil det være nok i bredden af ​​et ark. Lim absorberes hurtigt i lærredet, så det er næsten ikke nødvendigt at skubbe derfra.

 • Duer kan skæres i vilkårlig længde, som du foretrækker. Til vægge kan du afskære hele højden og i loftet ikke mere end 2 m.

Når du klæber, er det vigtigt at spore positionen på lærredets forside. Normalt er det rettet inde i rullen. Begge sider er næsten ens i udseende, så tjek disse oplysninger på etiketten.

 • Fastgør det første lærred til overfladen og smid det gradvist med dine hænder, så kanten falder sammen med hjørnet af rummet. Gå derefter på den med en plastikspatel til tapet for at fjerne overskydende luft og bobler indefra. Det er nødvendigt at gøre dette med bevægelser af "juletræ", fra midten til kanterne.

 • Når arket sidder ordentligt, skal du afskære overskuddet og sug arket igen med lim, så det er grundigt gennemblødt. Så gå endnu en gang på overfladen med en spatel, gnid limen indeni. Pladen skal være fuldstændigt gennemblødt og mørkere lidt fra fugt.

 • Afskær derefter det næste ark. Det er nødvendigt at lime overlapper, det er bedre at placere lærredet langs rummet i loftet.
 • Vi behandler overfladen med en overlapning på det gamle ark med lim. På samme måde limer vi det, blød det og tryk det. For at få en glat og usynlig søm ved krydset af to ark, tag en skarp kniv og skær en linje gennem to lag glasfiber. Derudover er sømmen imprægneret med lim. Den samme teknik gælder for tilstødende ark. Det er okay, hvis sømmen er ujævn: det vigtigste er, at det skal være glat og ubemærket efter færdiggørelsen. I stedet for hjørnerne af lærredet, der skal skæres.

  Under arbejdet er det nødvendigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne: Brug handsker, åndedrætsværn, hovedbeklædning, lange indstøbte ærmer. Skarpe glasfiberpartikler kan komme ind i luftvejene, på huden og forårsage irritation.

  Hvad hvis der opstår en revne?

  Hvis der dog opstår en revne, kan den let løses. Et plaster af fiber limes direkte over kittet, så dets bredde er mindst 6 cm større end revnen.

  Så tager vi en kniv, skub forsigtigt og skær et snit langs omkredsen: gennem plaster, lag af kitt og det gamle lærred. Fjern laget af kitt og lim plasterne nøjagtigt størrelsen. Fra oven vil vi anvende flere lag af kitt.
  Hvis du vil forlænge levetiden for dine finish, skal du sørge for at bruge sådan billig, men meget nyttigt materiale, som glasfiber. Det er især relevant for reparation af revner i gipspladerlofter og kanaler, som ofte popper i sømme. Hvis du følger teknologien til montering af strukturen og tilføjer den korrekte forstærkning af leddene, vil du evigt glemme mikroskaderne.

  Putty led og gipsoverflader til maling eller klæbende tapet. Jo bedre at putte væggene og loftet på gipsplader.

  Teknologi limer glasfiber tapet på væggene med yderligere maleri. Typer af lim, overfladebehandling og materialespecifikationer.

  Hvordan limes glasfiber eller glasfiber spindelvæv på væggene under tapetet, kitt: hvad skal tætheden til praktisk brug

  Sådan fastholder du glasfiber på alle typer overflader, forberedelsesfasen af ​​arbejdet og vigtige anbefalinger.

  Brug glasfiber til niveauer

  Forberedelse af vægge til efterbehandling er en krævende og kompleks proces, der kræver passende færdigheder.

  Men dette sparer ikke fra udseendet af chips og revner, hvilket i høj grad ødelægger udseendet af væggene.

  For at forhindre dette anvendes glasfiber.

  Han vil forberede væggene til maling, beskytte dem mod revner.

  Hvad er glasfiber

  Glasfiber er et malingsnet, der bruges på vægge og lofter. Det forhindrer chipping og revner på grund af forstærkning af byggematerialer.

  I udseende er det et ikke-vævet materiale fremstillet af en stor mængde glasfibre. De varierer i tykkelse og er forbundet kaotisk. Dette forhindrer udbrud af revner.

  Fordelene ved materialet til vægdekoration

  Positive aspekter ved brug af glasfiber:

  1. Det eliminerer mindre uregelmæssigheder og glatter overfladen til påføring af maling.
  2. Forstærker små revner.
  3. Øger overfladestyrken.
  4. Høj sikkerhed og korrosionsbestandighed.
  5. Let at vedhæfte.
  6. Materialet er åndbart og forårsager ikke allergier.
  7. Akkumulerer ikke elektricitet.

  Applikationsfunktioner

  Glasfiber er brugt til at klare den færdige kitt eller anden efterbehandling. Dette tynde og lette materiale kan bruges i alle vinkler og på enhver overflade. Desuden forbedrer overfladen af ​​overfladen og sikrer slidstyrken.

  Hvordan og hvorfor at lim under putten

  Fiberglasset skal limes under kittet, ellers vil fjernet spindelvævet blive trukket efter det, efter at det færdige materiale er fjernet.

  Glasfiber er limet som følger:

  1. Forberedende arbejde. Før limning af nettet er det nødvendigt at forberede væggen. For at gøre dette anvendes kittet på gipsvæg, der skjuler uregelmæssigheder, led, og så videre. Det er vigtigt at overveje følgende regler:
  • inden du fylder væggene skal rengøres af snavs;
  • de steder, hvor støt blev begravet, bør ikke være konvekse. Til dette kan overfladeslibning anvendes;
  • hvis udbulingen er der stadig, kan du sætte kittet igen;
  • Inden glasfiber påføres, skal væggen dekontamineres og slibes.
  1. Glasfiberstik:
  • det første lag skal limes på hjørnet
  • lim selv skal påføres væggen, og først lim derefter spindelvævet;
  • Det er bedre at skære det krævede antal ark på forhånd, da du skal limes kontinuerligt for at undgå synlige led.
  • derefter glødes overskydende lim og luft med en spatel;
  • Ved hjælp af en kniv fjernes overskydende dele af materialet;

  Er det muligt at klæbe glasfiberet under tapetet

  Glasfiber er et forstærkende materiale, der anvendes til maling af overflader. Det kan også bruges som tapet, men før det er nødvendigt at behandle overfladen.

  Hvilken tæthed af materialet skal være

  Malingfiberglas er fremstillet af kvartsand. Det sælges i ruller på 50 meter og en bredde på 1 meter. For at afslutte væggene skal materialets massefylde være 25-50 g / m2.

  Hvor ellers gælder det

  Glasfiber har et stort anvendelsesområde. Den bruges til fremstilling af:

  1. Detaljer i VVS: tørt skab, brusere.
  2. Sportsartikler - padle, ski poler.
  3. Oprettelse af kasser og beholdere til husholdningsbrug.
  4. Medicinske produkter - fyldstoffer, kunstige lemmer.
  5. Indenlandske brug rør - antenner, forskellige holdere og meget mere.
  6. Elektriske produkter - indikatorer, sikringer.

  Pasta af glasfiber af vægge og et loft

  Glasfiber kan limes til enhver overflade. Med det kan du øge styrken af ​​kitt og gips og forhindre dannelse af revner. Det bruges før maleri.

  Overfladebehandling

  Før arbejdet påbegyndes, skal væggene og loftet være fyldt med en finish. Dette vil medvirke til at undgå uregelmæssigheder og revner og vil have en positiv effekt på resultatet af finishen. Før limning af materialet behandles hele overfladen med en primer. Først efter det kan du fortsætte direkte til at indsætte.

  Master klasse hvordan man lim en spindelvæv på loftet

  Først skal du opløse limen, som sælges som en tør blanding. Selvklæbende sker i flere faser:

  1. Forskær flere stykker glasfiber. Det er bedre at skære en større størrelse, så det forbliver til dockingdelene.
  2. Lim påføres på selve materialet og på siderne såvel som i loftet.
  3. Efter limning af lærredet med en rulle udkastes bobler. Dette sker fra midten til kanterne.
  4. Efter at spindelvævets originale farve er blevet mørkere, kan du lime det næste lærred.
  5. Den er limet til det tidligere lærred, hvorefter alt overskud fjernes med en kniv. Derefter behandles dette område med en spatel, så sømmen er usynlige. Og så er det gjort med alle tidligere dåser.

  Efter afslutningen af ​​arbejdet skal rummet lukkes for at lade limen tørre hurtigere. Også der bør ikke være sollys.

  Ansøgning under tapet: hvordan man limer

  Klæbende glasfiber under tapetet er næsten ikke anderledes end andre typer af finish. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt:

  1. Fjern den gamle finish og rengør væggene.
  2. Fjern skruer, negle osv.
  3. Plastered vægge, opmærksom på revner og chips.
  4. Gå gennem sandpapiret for at jævne overfladen.
  5. Primet vægge.

  Yderligere handlinger ligner de tidligere.

  anbefalinger

  For at arbejdet skal kunne udføres kvalitativt, og resultatet har længe været tilfreds med øjet, er det nødvendigt at følge anbefalingerne:

  1. Den maksimale længde af lærredet må ikke overstige to meter, ellers kan der være problemer med at holde fast.
  2. Før limning skal du bestemme den forreste del af materialet.
  3. I processen skal du bruge gummihandsker, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller for at undgå indtrængen af ​​små partikler.
  4. Limfiberglas behøver ved stuetemperatur på 18 til 25 grader over nul.
  5. Start arbejde er bedre på den modsatte side af døren.

  Glasfiber er et glimrende materiale, som hurtigt og effektivt redder overfladen mod uregelmæssigheder. Iagttagelse af alle regler og teknologier i brug vil det vise sig at skabe et unikt og pænt værelse design.

  Isoleringsmaterialer

  Glasfiber har mange fordele, og bruges derfor ofte i indretning. om dens funktioner, sorter, samt hvordan man limer glasfiber overveje næste.

  Indholdsfortegnelse:

  Generelt koncept og fordele ved glasfiber

  Glasfiber er et miljøvenligt og harmløst materiale, der er skabt på basis af mineralske glasfibre og organiske harpikser. Det fremstår som et kontinuerligt ikke-vævet stof uden en udtalt tekstur, som har den højeste trækstyrke.

  Glasfiber, også kaldet maleren web, på grund af sin specifikke overflade og blød struktur. I sammensætning ligner det glasfiber, men har en række funktioner, der adskiller sig fra dem. Fiberglassfibre virker ikke sammen som i glasfibre, men er simpelthen limt sammen på en kaotisk måde.

  Fremstillingen af ​​glasfiber er ikke forbundet med værktøjsmaskiner. Ved fremstilling fremstilles glasfiber. Denne proces ligner papirfremstilling. Til sidst får producenten et meget glat ark med en minimal tæthed. Forskellen på glasfiber af almindeligt papir er, at glasfiber ikke er modtageligt for fugt, kemikalier og mekanisk indflydelse, de akkumulerer ikke statisk elektricitet og støv, de forstærker ydersiden af ​​væggene perfekt.

  Ligheden af ​​glasfiber med papir består af passerende luft, miljøvenlighed, harmløshed for helbred, anti-allergisk og antiseptisk. Forskellen på glasfiber fra glasfiber er glatheden af ​​overfladen, som er genstand for gentagen farvning.

  På gipsvægge, i form af krympning eller indflydelse af høje temperaturer, udseendet af meget fine retikulære revner, som ødelægger dets integritet og kun bliver synlige, når væggene er våde. Hvis sådanne vægge er forstærket med glasfiber, vil revnerne ikke vises, og overfladen bliver ren og glat.

  Også glasfiber bruges til at forøge styrken af ​​maling, der påføres overflade på vægge eller loft. I dette tilfælde erhverver malingen nye egenskaber, bliver den ikke brandfarlig, mere robust og vandtæt.

  De vigtigste funktioner i glasfiber web er:

  • fjernelse af mindre uregelmæssigheder og udjævning af overfladen af ​​vægge og lofter
  • forstærkning af små revner
  • efterfølgende påføring af finishen;
  • øge styrken af ​​overfladen, på hvilken glasfiberet påføres.

  Blandt fordelene ved glasfiber bør fremhæves sådanne kvaliteter:

  • brandsikkerhed,
  • antirust,
  • antiseptichnost,
  • let pleje,
  • luft transmission
  • antiallegrennost,
  • akkumulerer ikke elektricitet,
  • uskadelighed.

  Blandt det store antal fordele er der flere ulemper ved glasfiber:

  • glasfiber hårdt arbejde
  • store glasfiber revner overlapper ikke, de skal først repareres,
  • I færd med at bruge det skal du bruge overalls, en maske og en åndedrætsværn, så små glaspartikler ikke kommer på slimhinderne og ikke irriterer huden.

  Brugen af ​​glasfiber

  Brugen af ​​glasfiber er forbundet med indretning af boliger eller offentlige bygninger. Det er vant til at dekorere og forstærke vægge eller lofter. På grund af tilstedeværelsen af ​​en tæt struktur er alle uregelmæssigheder let maskeret og malingen er perfekt påført.

  Brugen af ​​glasfiber, når du udfører efterbehandling, giver dig mulighed for ikke at anvende de færdige kittens vægge, det er nok at sætte dem kun i gang.

  Efter at gipsbelægningen på væggene er blevet restaureret, skal de gennembores og derefter behandles med en dyb penetrationsprimer. Den type lim, der fastgør glasfiber, bør overvejes på baggrund af producentens anbefalinger.

  Limen påføres direkte på væggen. Lerret er skåret, som har en margen på ca. otte centimeter og limes i lodret retning. Det er ønskeligt at plumb, mærke det sted, der vil klistres. At lime de efterfølgende fibre ligner klæbende tapet, de er sammenføjet med hinanden. For at udjævne støder skal du bruge en gummi rulle eller trowel. Overdreven glasfiber trimmet med en monteringskniv. Når limen er helt tør, og dette kræver fra en til to dage, fortsæt til farvningsprocessen.

  På grund af det faktum, at glasfiber har en fibrøs struktur, kræver malingen meget mere. For at undgå dette skal du endnu engang proshpaklevat overflade, men med glasfiber. Kittens konsistens skal være flydende, og applikationen er udført med en gummispatel. Putty, som om gnides i glasfiber. Denne procedure udføres forsigtigt og langsomt, så der ikke er nogen mindre fejl, som efter det vil blive malet.

  Fordelen ved at bruge glasfiber er, at der ved vådrensning ved maling af høj kvalitet ikke mister overfladen sin oprindelige udseende gennem årene. Derfor er dette materiale uundværligt i færd med at afslutte køkkenet eller børnenes værelse. Glasfiber brænder heller ikke, er helt åndbar, har antiseptiske egenskaber, og vigtigst af alt er helt sikkert.

  Det anbefalede antal omsmudsning af glasfiber ca. 3-5 gange. Hvis du maler det mere, vil vægten af ​​akkumuleret maling føre til skrælning af lærredene.

  Anvendelsesområde for glasfiber:

  • Fremstilling af materialer til vandtætning og tagdækning;
  • Fremstilling af gulv- og vægpaneler af polyvinylchlorid;
  • polyvinylchlorid forstærkning;
  • afløbssystemer;
  • forstærkende base før påføring af gips
  • Ved fremstilling af paneler giver glasfiber dem et mere præsentabelt udseende, forbedrer brandmodstanden og forenkler deres installation;
  • at beskytte rørledningssystemet mod korrosion
  • når man klæber tagdækning for at forbedre sin kvalitet
  • når der lægges fliser eller gulve
  • i enheden af ​​flydende gulve, til opførelse af specielle lydsikre skærme.

  Sådan limes glasfiber i loftet

  Værktøj til arbejde:

  • bygning niveau
  • monteringskniv
  • en blyant
  • rulle,
  • børste,
  • maleri bad,
  • tapet spatel,
  • spatel sædvanlig.

  Før man går videre til den direkte klæbning af glasfiber i loftet, skal den først være forberedt på denne proces. Den forberedende fase af arbejdet omfatter følgende aktioner:

  1. Fjern gammelt gips, maling, lime eller tapet fra loftet. Til disse formål skal du bruge en spatel. For at fjerne gammelt tapet skal du suge dem med vand og vente en halv time.

  2. Hvis loftet er dækket med en limeopløsning, især hvis det har flere lag af dette materiale, anbefales det at rengøre det med en spatel. Så som vedhæftningen mellem glasfiber og loft vil være meget svag.

  Tip: Hvis kalkloftet er svært at rengøre med en spatel, er en anden mulighed mulig. Brug en børste eller rulle til at fugte det med vand og vask det med en uldklæde flere gange.

  3. Efter rengøring skal du begynde at lukke små revner og fordybninger, der blev dannet under rensning af overfladen. Før dette anbefales det at gå på loftet med en rulle med en primer.

  4. Det er muligt at lim tapetet direkte på et sådant loft, men det er bedre, hvis hele overfladen er plasteret.

  5. Når du klæber glasfiber på loftet på gipsvæg, skal du først lukke alle skruer og lommer på skruerne og gøre overfladen helt flad. Før du fortsætter til næste trin, skal kittet være helt tørt.

  6. Hvis glasfiber limes på et isoleringslag, for eksempel ekstraktionsudvidet polystyren, indbefatter overfladepræparation også spaltning af alle led og duger, som det er fastgjort til loftet.

  Sådan lim glasfiber video:

  Processen med klæbende glasfiber omfatter:

  1. Pre-cut canvases, der vil blive limet på den del. For nemt at slutte med arkene til hinanden, forlader en centimeter af lager i hver sektion.

  2. Bestem stedet for at klæbe det første ark ved hjælp af et niveau og en blyant, trække dens placering. Bedre endnu, lav en fuld markering, som vil blive gjort stikker.

  3. Hæld lim ind i badet og påfør med en rulle på loftoverfladen. Påfør en sådan strimmel, så den er lidt større end det område, hvor glasfiberen er limet. På ubelejlige områder, såsom hjørner eller et sted i nærheden af ​​lysekronen, påfør lim med en børste.

  4. Sæt derefter den udskårne del af glasfiberet i loftet og niveau det med en gummispatel. Du bør ikke stærkt trykke på kanterne for nemt at slutte sig til dem med det næste ark.

  5. Det andet ark limes på samme måde, hvor dockingen tørres af med en tør klud og behandles med en tapetspatel.

  6. Efter limning af alle klud af glasfiber, bør der ikke være nogen udkast i rummet. Denne handling gør det muligt at tørre hurtigere og mere fast på overfladen.

  Maling glasfiber - funktioner stikker til væggene

  Fremgangsmåden ved at holde malingen glasfiber på væggen begynder med deres forberedelse og fuldstændig oprensning. Så væggene er justeret og dækket med dette materiale.

  Overvej den fasede anvendelse af glasfiber:

  • Anbring den uslebne startkitt på overfladen af ​​væggene;
  • vent indtil det er helt tørt og behandle jorden med dyb penetration;
  • efter at primeren har tørret, påfør lim med en rulle;
  • start limning det første ark fra hjørnet;
  • For at forbedre overfladeforstærkning, stryge kanten af ​​glasfiberen med en rulle;
  • Vær særlig opmærksom på sammenføjningen af ​​to lærrede - læg et lærred på hinanden med et hul, og brug derefter monteringskniven til at skære leddet og fjern overskydende glasfiber;
  • samlingen skal glattes med en spatel;
  • når væggen er helt tør, skal du dække væggen med en kitt;
  • efter at det tørrer, arbejder væggen med et slibemiddel
  • Påfør en primer og fortsæt med at dekorere overfladen.

  Tip: Påfør lim med en tykkelse på cirka en millimeter, så det blødgør væggen og jævnt fordelt over overfladen.

  Hvis glasfiberen er limet kvalitativt og korrekt - væggene synes at være helt glatte. Det er et glimrende grundlag for efterbehandling med dekorative gips. Hvis alle teknologier observeres, vil revner, svampe og skimmelsvamp ikke ses på væggene.

  Farvning af maleri glasfiber

  Det er muligt at bruge umalet glasfiber, da dette materiale ser meget æstetisk glædeligt ud. Men hvis det er nødvendigt at male væggene, er glasfiber et fremragende materiale, der foruden at give en perfekt flad overflade, øger også adhæsionen af ​​maling og vægge.

  Fordelene ved at bruge glasfiber når man male:

  • hvis du skal køre et søm i væggen, vil gipset ikke hælde ud af hullet;
  • fuldstændig mangel på revner.

  Hvis der anvendes glasfiber, som er beregnet til yderligere farvning, anbefales det at anvende vandbaserede maling. Materialet vil således ikke miste dets egenskaber, og efter et stykke tid er det muligt at gentage farvningsproceduren.

  Blandt valget af tonens farve er det bedre at give preference til semi-matte. Spørgsmålet om direkte påfyldning af glasfiber afhænger af, hvilken type efterbehandling der vil blive anvendt yderligere. Hvis du ønsker at farve og få en glat overflade glasfiber skal kitt, ellers - straks dækket med maling.

  For at spare på malingforbruget er det billigere at først belægge glasfiberet med et lag almindeligt lim og derefter male det.

  I farvningsprocessen anvendes:

  Mindste antal lag er to. Gabet mellem dem er tolv timer.

  Vingen bruges til rullende sømme, da rullen ikke kan male denne del ensartet.

  Anbefalinger til binding af glasfiber

  1. Den anbefalede længde af loftet, der er klistret på loftet, må ikke overstige to meter, da hvis glasfiberen er længere, vil der være ulejligheder i arbejdet.

  2. Sørg for at bestemme forsiden af ​​glasfiberen, da den praktisk talt ikke adskiller sig fra den forkerte side. For at gøre dette skal du undersøge etiketmaterialet.

  3. Brug handsker med lange ærmer, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller for at undgå kontakt med små partikler af glas i næsen eller på huden.

  4. Når du limer glasfiber på en gipspladeoverflade, skal du sørge for, at sømmen af ​​dette materiale ikke falder sammen med sømene ved tilslutning af gipsplader. Ellers vil overfladen miste æstetik og sømmen vil være meget synlig.

  5. Den optimale temperatur til limning af glasfiber fra 18 til 25 grader. Fraværet af udkast er et must.

  6. Start arbejde fra siden modsat døren.

  Sådan lim glasfiber: valget af lim og funktioner i teknologien til limning

  I øjeblikket er glasfiber anerkendt som et af de mest populære og efterspurgte materialer, da det er miljøvenligt og holdbart. Han er i stand til at omdanne enhver overflade uden anerkendelse. Derudover er sådanne produkter udstyret med en masse fordele, som ikke blev ubemærket af den russiske køber.

  Hvad er det?

  Glasfiber er et praktisk, miljøvenligt og slidstærkt efterbehandling af den nye generation, der nyder en misundelsesværdig popularitet og indtager ikke det sidste sted på markedet for overfladebehandlinger. Ydermere er glasfiber et ret tæt og slidstærk materiale, der er lavet på basis af specielt behandlet glasfiber. Dette usædvanlige materiale bruges til både indvendig og udvendig udsmykning af bygninger.

  Fordele og ulemper

  Fiberglass, som alle færdigmaterialer, har svage og stærke kvaliteter.

  I starten skal du være opmærksom på de fordele, som en sådan usædvanlig belægning kan prale af.

  • Glasfiber anerkendt som miljøvenlig og sikker belægning. Det skader ikke husstandens sundhed, da der ikke er nogen skadelige og farlige stoffer i dets sammensætning.
  • Dette materiale kan prale af varmebestandighed.
  • Glasfiber er ikke bange for fugt og fugt. Derudover mister den ikke sine egenskaber med hensyn til temperaturspring.
  • Statisk elektricitet ophobes ikke på overfladen af ​​en sådan finish, og derfor opstår støv ikke.
  • Glasfiber, samt lim for dem, fremkalder ikke allergiske reaktioner.
  • Udsender ikke ubehagelige og skarpe lugte.
  • Det er acceptabelt at bruge det til både interne og eksterne værker.
  • Et sådant materiale er ikke underlagt korrosion.
  • Produktet er brandsikkert.
  • Sådanne efterbehandling materialer er kendetegnet ved en lang levetid.
  • De er ikke bange for mekaniske skader.
  • Glasfiber er et forholdsvis holdbart materiale.
  • Sådanne produkter er kendetegnet ved damppermeabilitet, så de er ikke modtagelige for dannelse af svampe og skimmelsvamp.
  • Denne finish kræver ikke kompliceret og regelmæssig pleje.
  • Glasfiber tillader gentagne farvninger (op til 10-15 gange).
  • Sådanne sammensætninger kan på en sikker måde anvendes til forskellige baser: beton, træ og andre belægninger. De kan ikke kun være vægge, men også lofter.

  Ulemper ved dette efterbehandling er også meget.

  • I moderne butikker kan du nemt snuble over billig og lav kvalitet glasfiber. Denne sammensætning vil være for sprød og uelastisk. Det er meget ubelejligt at arbejde med lignende produkter, og de varer ikke længe.
  • Der er en speciel første klasse glasfiber. Hvis der er behov for at købe det, skal det bemærkes, at formaldehydharpikser og phenoler er til stede i sammensætningen af ​​et sådant produkt. På grund af dette indhold kan førsteklasses glasfiber ikke bruges til efterbehandling af lokaler.
  • Glasfiber kan ikke skjule mange grundfejl. For eksempel vil dette materiale ikke være i stand til at klare revner og huller, så de skal repareres på andre måder.
  • Afmontering af glasfiber kan ikke kaldes enkelt og hurtigt.
  • For sådant materiale i færd med efterbehandling er kendetegnet ved et højt forbrug.

  Materialegenskaber og omfang

  Sådan praktisk materiale som glasfiber anvendes i to områder:

  • i produktion af byggematerialer;
  • når man udfører efterbehandling.

  Omkostningerne ved selve produktet afhænger af ansøgningen.

  Ved fremstilling af glasfiber anvendes til følgende typer arbejde:

  • skabe rolletype tagmaterialer;
  • produktion af linoleumgulve
  • Produktion af moderne akvareller
  • oprettelse af materialer beregnet til vandtætning
  • skabelse af skumglas
  • fremstilling af glasuld;
  • at lave specielle forme
  • produktion af særlige dele af dræningssystemer;
  • fremstilling af printplader.

  Hvad angår efterbehandling af arbejde, kan glasfiber i dette område anvendes til følgende formål.

  • Det bruges til vandtætning og korrosionsarbejde med rørledningen. Ved sådan behandling kombineres glasfiber med forskellige typer bitumen og mastik.
  • Glasfiber anvendes ofte i indretning af bygninger - det kan bruges som basis til maling, tapet eller fixer til gipsvæg eller paneler (for eksempel MDF) på vægge og lofter.

  Glasfiber udgør et specielt forstærkende lag på overfladen af ​​bunden. Derudover beskytter dette efterbehandlingsmateriale den dekorative belægning mod udseendet af revner og andre lignende defekter.

  Bagsiden af ​​glasfiberen er uden for rullen. Den forreste halvdel af sådant materiale er ideelt glat, og bunden - fleecy og ru.

  Som regel anvendes glasfiber "spindelvæv" som grundlag for fremtidig dekoration. Som topcoat anvendes den ikke. Men vi skal huske på, at det er forbudt at anvende sådant materiale på pudsede baser, da glasduk og gips har en anden struktur.

  Hvis du holder en "spindelvæv" på den plasterede overflade, kan den blive dækket af bobler, selv i tilfælde, hvor færdiggørelsen er udført af en erfaren mester.

  Limvalg

  For glasfiber skal du vælge den passende lim. Nedenfor er de krav der gælder for sådanne klæbemiddelblandinger og virksomheder, der producerer lignende produkter.

  Typer af blandinger

  Til anvendelse af glasfiber anvendes to typer klæbemiddelblandinger:

  Færdige produkter behøver ikke udarbejdes på forhånd - de er oprindeligt klar til brug. Men ved at vælge en sådan klæbemiddelopløsning er det nødvendigt at være opmærksom på holdbarheden. Som regel er det angivet på beholderen, hvor limen er placeret. Det er værd at overveje, at et forsinket produkt kan medføre en stor ulejlighed i pastaeprocessen, f.eks. Begynde at boble og afpille.

  Hvis spanden allerede er åben, anbefales limen at sætte sagen så hurtigt som muligt. Du bør altid måle mængden af ​​klæbemiddelsammensætning med den planlagte produktion af midler. Til denne nyttige viden om forbrugsmængden af ​​klæbemidlet, som er angivet på emballagen.

  Tørre blandinger er gode, fordi de kan fremstilles i de mængder, der er nødvendige i øjeblikket. At arbejde sådanne kompositioner skal udarbejdes, nøje overholder instruktionerne. Opskrifterne for disse klæbemiddelblandinger er af samme type, men der er variationer med nogle nuancer, der skal observeres.

  Mange forbrugere undrer sig over, om det er muligt at installere glasfiber på den populære PVA-lim. Ifølge eksperter er denne sammensætning tilladt at anvende, når man arbejder med sådanne færdigmaterialer.

  Det er dog værd at overveje et vigtigt punkt: Det limede lærred med lav densitet vil lade solen stråle gennem sig selv, som limen kan blive gul og ødelægge farven på den dekorative belægning.

  Sammensætningskrav

  Sammensætningen af ​​højkvalitets klæbemiddelopløsning til glasfiber bør indeholde en række specielle komponenter.

  • blødgøringsmiddel - det er denne ingrediens, der gør klæbestoffet elastisk selv efter det er helt tørt, så der ikke forekommer revner eller anden skade på den;
  • polyvinylacetat er en særlig polymer, der er kendt for de fleste forbrugere ved navn PVA, er en universel lim, der ikke har toksiske bestanddele og er egnet til mange forskellige baser;
  • fungicide tilsætningsstoffer - disse komponenter forhindrer destruktion af bakterier forårsaget under reparationsprocessen;
  • modificeret stivelse;
  • baktericide komponenter.

  Nogle gange kommer en speciel lim med glasfiber. Sådanne produkter kan bruges ved afslutning af en række områder: badeværelse, køkken, loggia eller balkon samt andre lige vigtige steder.

  Populære producenter

  I øjeblikket er der et stort antal store og kendte producenter på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer, der producerer højkvalitetsprodukter og populære produkter. Nedenfor er de mest populære mærker, der tilbyder moderne forbrugere holdbare og praktiske klæbemiddelblandinger til glasfiber.

  Quelyd er et velkendt varemærke fra Frankrig, der producerer højkvalitets klæbemiddelblandinger, der udgør en universel forbindelse kaldet BluTack. Dette stof har mange funktioner og giver dig mulighed for sikkert at klæbe til forskellige materialer.

  Sortimentet af denne store producent indeholder forskellige typer lim til forskellige baggrunde, såvel som fugemasser, strippevæsker, mastik, blegning og beskyttende komplekser og gipsputties.

  De mest populære i dag er klæbemiddelblandinger til glasvæg fra Optima-linjen, som sælges i plastikbeholdere på 15 liter og kendetegnes ved lavt forbrug pr. 1 m2. Disse typer lim er tilladt at anvende i våde områder. Derudover er bakteriedræbende og fungicide komponenter til stede i Quelyd-produkter.

  Tiden for fuldstændig tørring af en sådan lim er 24-48 timer. Farvning af den færdige base kan laves efter en dag. Quelyd lim kan anvendes enten manuelt (ved hjælp af en rulle) eller ved maskine.

  Det velkendte mærke Oskar producerer klæbemidler af høj kvalitet (tør og færdigfremstillet) til påføring af glasfiber. Produkterne fra denne populære producent er kendt for deres ydeevne, lavt forbrug og høj limkapacitet.

  Mange forbrugere vælger Oskar lim, fordi de er sikre og harmløse - de indeholder ingen farlige kemikalier. Brandede produkter opfylder alle hygiejniske krav. Desuden forhindrer Oskar klæbemiddelblandinger dannelsen af ​​mug og meldug under den dekorative belægning.

  Pufas er et andet populært og stort europæisk mærke med et repræsentationskontor i Rusland. Produkterne fra denne producent er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi. Sortimentet af Pufas er meget rig og varieret - det er repræsenteret af forskellige typer malingbelægninger, primere samt klæbemidler.

  Færdiglavet glasfiberklæbemiddel fra Pufas er i stor efterspørgsel, fordi det er relativt billigt og har fremragende klæbeegenskaber. Sådanne produkter af det tyske mærke er fuldt forberedt til brug. Som regel indeholder de svampedræbende komponenter. Klæbemiddelblandinger til glasvæg fra Pufas er heller ikke bange for frost- og temperaturændringer.

  Det internationale netværk af Bostik tilbyder forbrugerne et valg af klæbemiddelblandinger af høj kvalitet til arbejde med glasfiber. Mange af dem omfatter sådanne bindende komponenter som PVA og stivelse. Det anbefales at sætte dem på disse eller andre baser med en rulle eller en speciel børste. Fuld styrke sådanne blandinger erhverver efter 7 dage.

  Lim til Bostik glasfiber anbefales at påføres på baserne i tørre rum. Ikke kun glasfiber kan lægges på sådanne belægninger, men også forskellige typer stoffer, såvel som papir og vinyl tapeter.

  Kleo er en anden kendt producent fra Frankrig, der producerer tørklæbemiddelblandinger til montering af glasfiber. Produkterne i dette mærke skelnes af pålidelighed, tørring på kort tid, demokratisk pris og nem forberedelse derhjemme.

  Kleos klæbemiddelblandinger forbliver gennemsigtige efter tørring. De bliver skilt nemt og hurtigt uden at danne hårde klumper. Der er ingen farlige og skadelige stoffer i deres indhold, derfor kan sådanne forbindelser sikkert kaldes helt sikkert for mennesker og dyr. I klar tilstand kan klæbemidlet til Kleo glasfiber opbevares i op til 10 dage.

  Forberedelse og værktøjer

  Hvis du beslutter dig for selvstændigt at gøre klæbningen af ​​glasfiber på loftet eller væggene, skal du opbevare på forhånd med følgende værktøjer og materialer:

  • rullet glasfiber;
  • klæbemiddelblanding (det er ønskeligt at købe et færdigt produkt, der ikke behøver at være uafhængigt forberedt til arbejde);
  • stillads eller trinladder;
  • malerulle på en lang holder
  • forskellige størrelser kvaster;
  • limkuvette;
  • en spatel til tapet (det er tilrådeligt at købe en plastisk version);
  • maleri kniv;
  • en fræser;
  • beskyttelsesudstyr - briller, handsker, åndedrætsværn.

  Hvis alle disse enheder allerede er på lager, så kan du begynde at forberede basen.

  • Først og fremmest er det nødvendigt at rengøre væggene og loftet i rummet fra snavs og støv.
  • Nu kan du åbne beholderen med det klæbende klæbemiddel. Du behøver ikke at gøre dette på forhånd, ellers kan blandingen tørre ud og arbejde med det bliver svært.
  • Andre genstande i rummet (gulve, døre, vinduesrammer) anbefales at være dækket af polyethylenfilm.
  • Derefter skal du gøre markering for dimensionerne af lærredene på grunden - for dette bruger normalt en blyant eller markør.
  • Derefter vender glasfiberrullerne indvendigt ud. De skal skæres i segmenter af passende størrelser, baseret på markeringen.

  Det skal tages i betragtning, at alle elementer skal overlappe hinanden.

  Egenskaber ved den stikkende teknologi

  Efter at du har lavet baserne, kan du gå direkte til limning af glasfiber.

  Det er værd at overveje at der ikke bør være nogen udkast på værelset.

  • For det første skal limen påføres korrekt på væggen eller loftet - en rulle er velegnet til dette.
  • I hjørner og steder med højdeforskelle skal limen spredes med en børste.
  • Derefter er det nødvendigt at montere det første stykke glasfiber. For ikke at se grimme bobler under det, skal du gå på overfladen med en speciel spatel til tapet.
  • Det andet stykke skal limes overlappende med en margen på 30-40 cm.
  • Derefter skal du præcis i midten af ​​indløbet med en linjal klippe med en kniv.
  • Klip båndene ud af siderne af hakket.
  • Ligeledes bør du gøre med at klæde hjørner. Det første ark skal bøjes rundt om hjørnet til en bredde på ca. 40-50 cm, den næste - i modsat retning.
  • Et snit er lavet langs den centrale del af vinkelaksen. Derefter rensede rester af glasfiber.
  • Limede overflader er dækket med et ekstra lag lim. Hans ekstra stykker skal fjernes med en spatel, som skal holdes i en ret vinkel. Reststoffer af lim kan fjernes med en klud.

  Et yderligere lag af lim i dette tilfælde er nødvendigt for ikke at prime bunden. Efter tørring forbedrer overfladen adhæsionen og gør belægningen mere pålidelig og holdbar.

  Nyttige anbefalinger

  Glasfiber er et fælles materiale, der anvendes i forskellige felter. Den limes på forskellige baser ved hjælp af specielle klæbemiddelblandinger, hvis egenskaber og sammensætning er beskrevet ovenfor.

  Hvis du beslutter dig selv for at anvende glasfiber på vægge eller loft, skal du tage højde for nogle nyttige anbefalinger fra fagfolk for at undgå fejl.

  • På trods af de mange fordele har limet "web" sine egne svagheder. For eksempel, hvis en revne dukkede op på et sted nær hvilket der er en søm, så vil det stadig komme ud. Ofte dannes sådanne defekter, når glasfiberen limes til gipspladen. Af denne grund anbefaler eksperter ikke at lime sådanne ark langs sømene af gipsplader - du skal trække sig tilbage 2-3 cm.
  • Ved fastgørelse er det nødvendigt at være opmærksom på stillingen af ​​lærredets forreste del. Ofte er det inde i rollen. Ved første øjekast kan det forekomme, at begge sider af dette materiale er identiske, så det anbefales at omhyggeligt studere etiketten på det købte produkt.
  • Før afslutning er vægge og lofter normalt primet. Priming mix giver mulighed for at styrke baserne, og også for at reducere forbruget af maling og lak.

  Hvordan limes glasfiber korrekt?

  Hacked disse utallige reparationssteder. De vil ansætte en elev, han vil skrive til dem noget affald, som han ikke har nogen idé om, og de andre vil så stjæle og omskrive på deres egen måde, også uden at gå ind i noget. Sådan limes glasfiber, for eksempel. Du læser, og der er en teori om, hvad det er, fordelene der er hans og andre popsna. Mand, forkert, købt allerede et lærred, han har brug for at forstå, hvordan man holder fast i denne ting! Han var allerede forklaret, hvad det er og hvad han tjener til! Så vi vil fortælle det nu. Og gør det uden nogen toppe.

  Wellton glasfiber etiket

  Vores historie handler om et bestemt lærred Wellton. Dette lærred er blevet testet hundrede gange, og det er rigtig godt, du kan være sikker på det. Før vi begynder at limes, skal vi forberede overfladen. Overraskende nok har basen til klæbende glasfiber de samme krav som til at klæbe på noget tapet. Alt skal anbringes i det mindste i et lag og malet med slibemiddel med korn, der ikke er større end nr. 150. Og ja, sørg for at primer hele primeren dyb penetration, samt vente, indtil det er helt tørt.

  Hvad er nødvendigt for at klæbe

  1. Glaslim
  2. Langhåret rulle og børste
  3. Mal bad
  4. Lim spand
  5. Bor eller skruetrækker med blandedyse til blanding
  6. Plast tapet spatel
  7. Stål bred trowel
  8. Kontor kniv
  9. Målebånd og blyant
  10. Plumb, bobleniveau eller laser

  Lim til glasfiber

  For glasfiber er der en speciel lim, det er skrevet til os, "for glasfiber". Ja, fordi lærredet - dette er et specielt tilfælde af glasfiber. Hver normal fabrikant har denne type lim, den adskiller sig fra det sædvanlige tapet med særlige tilsætningsstoffer - methylcellulose, nogle gange PVA, derfor er den mere kraftfuld end standard stivelse. Solgt som i de sædvanlige papemballager og i spande i færdig form. Blandt tørklæbemidler er vores mestre som Quelyd, Krass, Pufas mest. Blandt de færdige - Oscar. Du ved sikkert alle, hvordan man laver lim, hæld det meget langsomt ind i en spand koldt vand med konstant omrøring. Klumper og snavs bør ikke tillades. Hvad angår udgiften - vil det være meget højere end de tal, der er skrevet på pakken. I gennemsnit er en pakke pr. Pund nok til 20-25 kvadrater på grund af egenskaberne ved teknologien. Vi vil tale om dem.

  stikning

  Væg klar til at klæbe

  Spider linje perfekt limet til polymer kit, som enhver anden

  Påfør lim med en bred forrulle med en lang lur, vi forsøger at smøre jævnt. Bedre at overdrive det end gemme. Overskydende lim absorberes stadig i glasfiberen. Vinkler børste med pensel:

  Vi smøre lim på væggen med en rulle

  Glem ikke om hjørnerne

  Strimler af lim på væggen

  Nu anbringes pænt på væggen, så du kan klippe lærredet og justere det i en vinkel. Du kan limes på linjen, hvis du føler dig så behagelig. Vedhæftet og glat tapet spatel.

  Glat spindelvævet tapet spatel

  Vi fjerner luft fra under lærredet

  Limimprægnering af lærred

  Vi dækker simpelthen lærredet med samme lim, den samme rulle:

  Påfør lim over nettet

  Dernæst tag en almindelig bred stålspatel og gnid lim ind i glasfiberet, vi sætter det faktisk på dem. Overskydende lim vil akkumulere på spatelen, smide den tilbage i karret. På dette tidspunkt er det vigtigt ikke at tillade pass, dette vil hjælpe dig med en lommelygte eller spotlight. Imprægneret glasfiber er lidt mørkere end tørt.

  Vi gnider og på samme tid fjerner overskydende lim

  Sørg for, at der ikke er overskydende

  Stikker det næste lærred. Vi måler ca. 97 centimeter fra den første og tegner en lodret linje. 97 i stedet for 100, fordi der ikke er noget punkt i butt-bonding. Overlappende med trimning vil være meget lettere og bedre. Vi smør lim på væggen og påfør et ark, glat det, generelt gør vi alt på samme måde som før.

  Tilberedning af den anden bane

  Vi mætter også glasfiberdug med lim. Og nu skal vi trimme lærredene for at undgå overlapning. Uden nogen linealer og andre enheder skærer vi begge lærredene i skødet direkte over øjet:

  Vi skærer lærredet igennem

  Præcis det vil fungere, eller ej - det er ligegyldigt. Bemærk en vigtig detalje. Hvis trimningen sker på en gipsvægsbygning, er det muligt at beskadige pap, og i dette tilfælde vil vi helt sikkert få en revne på klippestedet. For at undgå dette anbefales det, at du slår spidsen af ​​knivbladet, f.eks. På en plade eller mursten. Et kedeligt blad skærer lærredet let, men beskadiger ikke pap. Efter at vi har skåret lærredene, fjern overskydende fra den sidste, kram det med bladet og træk strimlen ud af den første:

  Tag også den anden stribe af affald ud

  Det er kun for os at glatte skærepladsen, og det er alt sammen, vi har den perfekte fuge, som ikke føles berørt og ikke vil medføre problemer med yderligere puttying. Vi fortsætter med at lime de følgende ark i samme ånd, og vi ender med en ensartet forstærket overflade. En dag efter limning kan det være kittet til maling.

  Det ligner en klæbende, gennemblødt lærred

  Pasta med glasfiberloft adskiller sig kun fra vægge, da vi i dette tilfælde vil skære lærred med højst 2 meter, siden længere stykker vil være meget ubehageligt at klæbe.

  Glasfiber er designet til plastering, det er meget uønsket at male direkte på det.

  Husk, at glasfiber er designet til yderligere puttying i 2 lag til maling, bare maling det ruller ikke, hvis vi foregiver i det mindste lidt kvalitet. Ud over det faktum, at efter et sådant maleri går glasfiberstrukturen ikke overalt og vil være synlig, vil vi også skræmme maling nemeryanno, det første lag af hele din absorberes i lærredet. Generelt er den kollektive gård golimy.

  Det er alt for i dag, lim glasfiberen korrekt, og lad en ensartet overflade stå uden dig med revner og bobler.

  Sådan limes glasfiber

  Hvordan limes glasfiber og hvad er det?

  Sådan limes glasfiber til maling

  Først og fremmest at vide, hvordan man limer glasfiber, skal du forstå, hvorfor det er nødvendigt at gøre. For det første må lærredet limes på enhver overflade: beton, gipsvæg, plastik, mursten, spånplader eller metal. For det andet skjuler det helt små revner og uregelmæssigheder og forhindrer også dannelsen af ​​nye. Spindelvævet modstår bestandigt belastningen, når bygningen krymper, og dermed beskytter væggene og loftet mod gips og tapetgab. Det er et ideelt materiale til udjævning af rummets overflader. Ved hjælp af glasfiber opnår effekten af ​​glathed og ensartethed. Før du begynder at arbejde med lærredet, skal du forberede overfladen.

  For at gøre dette rengøres det af støv, kittede store revner. Du kan identificere små eller store revner med en spatel. Hvis sprækken er bredere end spatelbladet, skal den sættes i stykker. Men hvis bladet ikke klatrer ind i revnen, så er det ikke nødvendigt at putte. Derefter er væggene jordet. Dette gøres med en limopløsning eller en opløselig primer.

  Næste begynder processen med at holde lærredet fast. Da limen ikke anvendes på lærredet, men overfladen af ​​væggene eller lofterne er dækket af det, er proceduren for påføring af glasfiber meget lettere end limning af tapet. Arbejdet gælder lim til glasvægbeklædning, som sædvanligvis sælges med en spindelvæv. Ark er limet ende til ende. Sømene er justeret med en spatel. Det er muligt, og selv rådgivet af eksperter, at lime overlapning. De limes på samme måde, når rummets overflader er krøllede eller brudte. Også, hvis kanten af ​​rullen er plettet eller beskadiget.

  Sådan limes glasfiber til maleri billede

  Sådan limes glasfiber

  Hvad kan limes glasfiber? Tilladt - på enhver form for overflade til indretning. Det første trin er anvendelsen af ​​lim til overfladen. Næste limet glasfiber. Til lærredet tæt fastgjort til væggen, glat lidt ruller fra midten til kanterne over hele overfladen. Således udstødes overskydende lim og luft fra under arket. Top dækket med et lag lim. Limen er godt gnides i glasfiberen med en spatel, da nettet skal være alt mættet. Dette kan bestemmes af lærredets farve. Når kluden er godt imprægneret med lim, er den mørkere. Bladets kanter er ikke meget glatte. Lim påføres til den næste del af væggen.

  Når du anvender limen, skal du gå lidt til det allerede limede ark. Et nyt stykke lærred påføres på denne del af overfladen og limes til væggen med en overlapning på den første del. Placer overlayet af to ark let stryges med en spatel. Derefter skæres overlapningen af ​​to plader af glasfiber med en kniv gennem. Kan klare.

  Slippe af med unødvendige skåret strimler af det første og andet ark, øverst og ud af lærredet. Det er godt udglattet med en spatel, med let tryk, stedet for et led af klæder. Det viste sig usynlig søm. Sæt sømmen og alt lærredet er dækket af et lag lim. Og så klipper vi trinvist over hele det planlagte område af væg eller loft. Det er nødvendigt at give tid til at tørre overfladen godt. Næste - du kan male. Erfarne malere anbefaler dog ikke at gøre dette umiddelbart efter limens tørring. Fordi glasfiber absorberer maling godt, og forbruget vil være meget højt. Ja, og lærredets tekstur er synlig fra under malingen, selvom du anvender den i flere lag. Derfor vil udsigten ikke være æstetisk.

  Det anbefales at anvende to lag kitt og derefter male. Hele proceduren med limning af nettet sker ved at lukke vinduerne.

  Ved at bruge glasfiber til at afslutte rummet og observere teknologien, vil du evigt glemme revner og deformationer af overfladerne af vægge og lofter.