Klæbende glasfiberplade

I moderne reparation bruges gipsvæg ofte til at dække vægge, lofter, skabe forskellige designs, skillevægge. Dens brug sikrer en resulterende glatte overflader uden fejl.

Som forstærkende materiale eller dekorativt design kan overflader limes på glasfibergips.

Denne belægning er et moderne materiale, der hjælper med at skjule mindre defekter i både væggene og loftet. Teknologien til dens lægning adskiller sig næsten ikke fra arbejde med papir (vinyl) vægpapir, men det er nødvendigt at overveje separate nuancer.

Glasfiber: destination, fabrikanter

Glasfiber - et moderne efterbehandling materiale, der er et glasfiberstof. Når det er lavet, tilsættes sodavand, lime, kvarts sand, dolomit til glasset.

Derefter opnås der fra den smeltede blanding filamenter, der danner en tilfældigt limet struktur, hvilket giver materialet trækstyrke og fleksibilitet.

Dette materiale har to hovedfunktioner:

 • forstærker overfladen;
 • bruges til dekorative overflader.

Det moderne byggemarked er fyldt med glasfiber fra finsk (f.eks. Wellton-mærke), russisk (f.eks. Oskar-selskab), kinesisk (for eksempel Nortex), schweizisk, spansk, tysk, hollandsk (Spectrum brand) produktion. Materialer fremstilles ved hjælp af samme teknologi, næsten ikke anderledes i egenskaber.

For nem montering findes glasfiber i ruller på 1 m og 20, 50 m lange, med massefylde fra 20 til 65 g / m². Tynd (med en indikator på 20-25 g / m²) materiale anvendes til maling til efterbehandling af lofter. Mere tæt tjener til forstærkning af gipsplader vægge i nærvær af revner.

Wellton lærred

Roller kan limes til næsten enhver overflade (stof, papir, inklusive), kitt. Forsiden (normalt er det internt i rullen). Siden af ​​nettet er glat, spinden er mere fleecy.

Arbejd med glasfiber gøres bedst i en åndedrætsværn, iført handsker. Dette vil lindre hud og luftveje fra irritation med små partikler af materiale.

Det anbefales ikke at lim tapet på toppen af ​​glasfiber.

Glasfiber og glasfiber tapet er ikke det samme. Ligheden mellem dem - i egenskaberne af holdbarhed, brandmodstand, oprindelse. Forskellene er præsenteret i tabellen.

Glasfiberstof giver dig mulighed for at skjule overfladens ufuldkommenheder, forhindrer dannelsen af ​​mikrokasser (styrker), så væggene kan trække vejret. Overdækkende vægge og lofter lavet af gipsfiberglas kræver ikke høje kvalifikationer fra kunstneren, hjælper med at spare tid, knækker ikke.

Fordele ved glasfiber, metoder til limning

Materialer baseret på glasfiber (glasfiber, glasfiber) har flere fordele.

Detaljeret overvejelse af dem er angivet i tabellen.

Den første mulighed er lavet, så ingen led er synlige. Samtidig forlod strimlerne et hul på 2-3 mm under putten, som gnides efter tørring. Hele arbejdsfladen er malet. Ved sidelys kan mørke sømmer (5 til 10 cm brede) være synlige, som blev dannet på grund af en overtrædelse af glasfiberstrukturen i strippegruppen.

I den anden metode overlejres strimlerne med en lille overlapning eller sammenføjning til leddet. I dette tilfælde er sømmen synlige, når lyset falder vinkelret på vægplanet.

Tilstedeværelsen af ​​en lang række positive egenskaber bidrager til spredningen af ​​materialet. Det viser sig, at valget af monteringsmetode for glasfiberdug på væggen afhænger af placeringen af ​​lyskilderne og deres natur (naturligt eller kunstigt).

Valget af klæbemiddelsammensætning, de nødvendige værktøjer

Før du begynder at klæbe glasfiber på gips, skal du bestemme limen. Selv et simpelt tapet vil gøre for dette.

Men i praksis er præferencer givet til formuleringer specielt designet til glasfiber, fordi det har en række forskelle fra papirbaggrunde:

 • glasfiber er tungere end papir - almindelig tapetlim vil ikke holde det fast nok;
 • glasfiber stof har en struktur, de vævede fibre, som tapet lim kan ikke forbinde.

Når man vælger et klæbemiddel, er det nødvendigt at tage hensyn til både sammensætningen og anbefalingerne fra fabrikanterne til brug, fordi det er lettere at klæbe det en gang med en god lim end at klæbe den flere gange.

Nogle klæbemiddelblandinger til tapet indeholder stivelse. Løsningen opnået fra dem holder ikke banen tilstrækkeligt til væggen. Efter et stykke tid kan tapetet skrælle af.

Der er i praksis tilfælde at anvende visse typer kitt som en limforbindelse. Selv dens flydende typer er ikke i stand til at mætte materialet i den nødvendige grad. Samtidig er det muligt at stramme glasfiberen og dannelsen af ​​luftbobler mellem lærredet og gipspladens væg. Glasfiber vil begynde at falde af. Dette sker primært på loftet.

Hold lærredet uden bobler og rynker, ellers vil det forsvinde

Fugt ikke glasfiberdug med vand, før du klæber. I dette tilfælde er der mulighed for en negativ indvirkning på gipspladerne.

Efter udvælgelse af klæbemidlet skal samlingen samle det nødvendige værktøj.

I færd med at indsætte anvendes et sådant sæt:

 • blyant (markør), målebånd;
 • kontorkniv eller saks;
 • for lige anvendelse af den første strimmel er bedre at bruge niveauet;
 • beholdere til lim og vand;
 • til behandling af arbejdsoverfladen af ​​klæbemiddelsammensætningen vil der kræves en rulle med en børste (anvendes på vanskelige steder i hjørnerne);
 • udjævning udføres med en tør klud eller plastikplade, rulle.

Særlige formuleringer skal indeholde PVA lim. Deres brug gør det muligt at opnå en holdbar forbindelse. Blandingen, som indeholder stivelsen, er bedre at ikke bruge.

Klargøring af gipsvæg til klistning

Før du påfører glasfiber bør du grundigt forberede gipsvægens overflade. Malernes ledd, når de påføres væggen, bør ikke falde sammen med sømene mellem gipspladerne. Dette opnås ved at præ-mærke arbejdsbasen. Overfladebehandling er reduceret til følgende trin:

 • kittet belægning:
 • Det er tilladt, hvis gipspladens overflade efter forsegling af leddene er glat, og de eksisterende revner ikke overstiger en mm, må du ikke fylde væggen fuldstændigt med en udgangsforbindelse.
 • brede revner syes og genfyldes med en kittemængde;
 • Papirbånd påføres på arkets søm;
 • kittende efterbehandling komposition;
 • slibning efter fuldstændig tørring (for at opnå "perfekt" glathed);
 • før du klæber, støvsug støvet fra væggen;
 • primerbehandling.

Det endelige resultat afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​de forberedende aktiviteter.

Sticking teknologi, sandsynlige problemer, pleje

Efter alle forberedelserne kan du starte hovedarbejdet. Men der er stadig et par spørgsmål tilbage, og yderligere arbejde vil afhænge af det rigtige svar. De vigtigste er:

 • hvordan man limer glas tapet på gips korrekt?
 • Er det muligt at putte glas tapet efter stikning?

Svaret til den første er instruktionen:

 • Efter tørring af primeren fremstilles en klæbemiddelopløsning;
 • glasfiberruller skæres i segmenter af den ønskede længde;
 • lim appliceres rigeligt på de forberedte plader og på væggen;
 • Ca. fem minutter gives til imprægnering af de belagte overflader med en opløsning;
 • fragmenter limes med en overlapning eller uden en ledd;
 • temperaturen under arbejdet skal være stabilt i rummet og i området fra +10 til +30 grader skal udkast udelukkes;
 • Den forreste del af pladen af ​​glasfiber skal "se ud". For detaljer om korrekt indsætning, se denne video:
Under farvning glasfiber spyttet i 2 lag

Ved tørring vil det tage omkring en dag.

Hvis der er brug for yderligere farvning, skal svaret på det andet spørgsmål: glasfiber skal gennembores i 2 lag.

Dette vil reducere maling forbrug, skjule den resulterende tekstur.

Efter færdiggørelsen kan der opstå nogle problemer:

 • På grund af utilsigtet udførelse af spacklingværker er forekomsten af ​​revner, snoing af selvdrejende skruer, uregelmæssigheder mulige;
 • Når du bruger en tynd klud, er der en chance for, at sømene mellem gipspladerne bliver synlige (for at fjerne, skal der bruges et ekstra lag af kitt på hele overfladen);
 • For at forenkle plejen anbefales det at male den limede overflade.
Tør basen af ​​med en tør klud.

Pleje under drift reduceres til følgende aktiviteter:

 • tørre med en tør klud fra støv;
 • rensning af forurenende stoffer med ikke-aggressive rengøringsmidler;
 • undgåelse af mekanisk skade.

At observere rækkefølgen af ​​handlinger, når du holder fast og ordentlig pleje, vil føre til en lang service af glasfiberbelægning.

Brugen af ​​glasfiberstof til en gipspladebase giver dig mulighed for at forlænge levetiden for den opnåede finishbelægning. Du kan ikke bekymre sig om udseendet af revner. Læs mere om materialets kvaliteter i denne video:

Holdbarhed og visuel appel, rimelig pris - disse indikatorer skubber materialet til den ledende position blandt lignende belægninger. Når du bliver træt af en farve, kan den let erstattes af en anden. Stik og pleje under overholdelse af elementære regler tager ikke meget tid, giver ikke nogen problemer.

Processen med limning af glasfiber på gipsvæggen


Gipsvæg - det mest populære materiale i reparationen i dag. GKL ark bruges til at justere vægge og lofter, for at skabe buede strukturer og buer af gips. Hvor hensigtsmæssigt det er at lime glasfiber på gipsvæggen, og hvordan man gør det korrekt forbliver et presserende problem.
Det ligner glasfiber til gips

Fuldt materialeindhold

Glasfiber: Hvad er dette materiale

Glasfiber er et innovativt, miljøvenligt materiale til belægning af overflader. Materialet er sikkert for mennesker, det kan bruges i ethvert rum, begynder med køkkenet og slutter med børnenes værelse.

Maling glasfiber i sin struktur består af tynde fibre, der limes sammen på en kaotisk måde. Lerret er holdbart, behageligt at røre og indeholder ikke et billede, det ligner en spindelvæv.

Tykkelsen af ​​lærredet kan være forskellig, såvel som densitet. Det skal bemærkes, at jo tykkere lærredet er, jo større er dets vægt og styrke. Der er en misforståelse blandt almindelige mennesker, at glas og glasfiber er en og samme - det er ikke sandt. Maling glasfiber, i modsætning til tapet, er puttied og kan genfarves.
Maleri Glasfiberrulle

Fiberglass fordele

Dette færdiggørelsesmateriale har betydelige egenskaber:

 • hypoallergen- og anti-korrosionsmateriale;
 • har holdbarhed, pålidelighed og anvendelighed;
 • er et ildfast materiale;
 • kan gøre overfladen af ​​gipsvæggen selv uden forbehandling;
 • ikke bange for mekanisk skade, mens den er resistent over for slid
 • ikke bange for temperaturændringer og høj luftfugtighed;
 • skaber ikke statisk elektricitet, tiltrækker ikke støv til overfladen;
 • Skimmel formes ikke på materialet, da det har en høj kapacitet til dampe;
 • nem at vedligeholde og miljøvenlig;
 • Det er billigt, lad enhver type befolkning være færdig med at bruge dette materiale.

mangler

Der er ikke et enkelt materiale, der kun ville have dyder, og glasfiber er ingen undtagelse.
Sådan ser fiberfiber af glasfiber ud. Men inden man træffer en beslutning om at købe dette produkt eller ej, er det nødvendigt at korrekt vurdere balancen mellem ulemper og fordele. Den væsentligste ulempe - små skarpe partikler, der kan skade håret alvorligt for at undgå dette, skal du kun arbejde med materialet i handsker. Undgå at forsvinde åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, da små partikler af materiale kan skade organernes syn og åndedræt. Det er nødvendigt at tage sig af beskyttelses tøj. Det skal forstås, at hvis små partikler af materiale falder på huden, er der givet irritation og ubehagelig kløe.

Sådan limes glasfiber

For klistermærkematerialet kan være egnet til normal tapetlim, men eksperter anbefaler at anvende specielle formuleringer designet til glasfiber. Mange vil være skeptiske over dette problem og beslutte hvorfor købe dyrt klæbemiddel, hvis du kan bruge almindelig lim.

Faktum er, at stivelse kan være til stede i tapetlimmen, som kan få glasfiberen til at bevæge sig væk fra væggen i tide.

Advarsel! Sammensætningen til limning af glasfiber bør kun indeholde PVA lim. Skim ikke - køb dyrere lim, ellers bliver du nødt til at klæbe overfladen igen, hvilket vil medføre ekstra omkostninger. Bygherrer bruger ofte specielle færdige typer kitt til limning af glasfiber, men det anbefales ikke at udføre denne proces alene, uden en vis erfaring.

Værktøj og materialer

At arbejde med gipsfiberglas, skal du:

 • målebånd og simpel blyant
 • rulle og børste;
 • limbeholder;
 • saks;
 • speciel gummi rulle - glat materiale. Eksperter foretrækker en speciel spatel.

Væg forberedelse

Gipsvæg skal forberede sig, før det bliver limet glasfiber. For at gøre dette skal du følge følgende algoritme:

 • frigør rummet fra unødvendige genstande: møbler og skrald;
 • Hvis gipsvæggen tidligere var foret, skal den gamle belægning fjernes;
 • at forsegle alle sømme med serpyanka og at gennembore;
 • pierce gipsplader overfladen;
 • slibning til en ideel overflade efter tørring - dette gælder især hvis gipsvæg ikke er monteret på en ramme;
 • Påfør en dyb penetrering primer, så materialet ikke kommer ud senere.

Når væggene er forberedt, skal du beregne mængden af ​​glasfiber du har brug for. Væglængden multipliceres med højden. Resultatet multipliceres med 4, og vi tilføjer til resultatet opnået 10%. Du kan begynde at indsætte.

Måder at indsætte

Glasfiber kan limes på to måder:

 1. Med led - i tilfælde af at efter lime skal den yderligere afslutte væggene: puttying og maling.
 2. Ingen led - hvis du beslutter dig efter at lime, må du kun male væggene.

Sådan holder du glasfiber til gipsvæg: trin for trin instruktioner

Udfør proceduren som følger:

 • så snart primeren tørrer, kan du begynde at klæde
 • Klæbemiddel fremstilles i henhold til producentens anvisninger
 • tillader lim til at smelte
 • glasfiber skal rulles ud på gulvet og skæres i strimler af den rigtige størrelse;
 • lim påføres på ruller på begge overflader: væg og materiale;
 • for limen til at suge materialet og væggen godt, vent 10 minutter, tiden afhænger af tykkelsen af ​​glasfiber.

Følgende handlinger vil afhænge af metoden til indsætning, men forsøger normalt at gøre det uden led. Til dette har du brug for:

 • mellem arkene efterlader et lille mellemrum under pastning omkring 2 mm;
 • så skal dette hul slibes og slibes;
 • Det sidste trin er farvning.

Resultatet bliver en flad væg. Du kan holde den overlappende, men så skal du kaste og sand hele overfladen, først efter at plasterpladen er farvet. Advarsel! Som med vægbeklædning, skal du fjerne udkast og sikre konstant temperatur. Det anbefales at lukke vinduerne med tykke gardiner for at udelukke direkte sollys på overfladen, der skal limes. I videoen taler mesteren om limning af glasfiber til gipsvæg.

Pleje regler og mulige problemer

Så snart arbejdet med færdiggørelse af væggene med gipsfiberglas er afsluttet, skal du passe på det i overensstemmelse hermed:

 1. Sørg for at male glasfiber.
 2. Derefter kan du rengøre og tørre væggene med en fugtig svamp.
 3. Materialet er bange for eksponering for skarpe genstande.

Hvis det gøres korrekt, vil glasfiberen på væggene tjene i mange år. Så snart du bliver ked af væggenes farve, kan de blive malet.
Et eksempel på maleri muren klistret over med glasfiber
Det er mere økonomisk at limme væggene en gang med glasfiber end at ændre tapet hvert tredje år.

Afslutningsvis

Mange mennesker overvejer arbejdet med limning af karton, tørt glasfiber, meget besværligt og vanskeligt, men det er det ikke. De handlinger, der skal udføres inden installationen af ​​glasfiber ligner dem, der udføres for vægpapir, kun overfladen er mere holdbar og modstandsdygtig over for skader. Selvfølgelig skal dette arbejde hårdt, men resultatet vil glæde dig og overraske dine gæster.

lofter

Afslutning af loftet er besværligt og kræver en vis færdighed og tålmodighed. Fiberglas som en løsning på dette problem lige fra kategorien af ​​de arbejder, der skal gennemføres, som skal arbejde lidt, men resultatet er garanteret at overstige alle forventninger. Artiklen vil diskutere, hvordan man holder glasfiber i loftet.

Indhold:

Hvad er glasfiber

Før du går videre til beskrivelsen af ​​installationsprocessen, skal du kigge nærmere på selve materialet.

 • Maling glasfiber synes ikke at være slidstærkt materiale. Det kan endda blive brudt, hvis det håndteres uforsigtigt. Imidlertid klistret i overensstemmelse med teknologien, og i en "arbejdende" tilstand udgør den et storslået forstærkende lag. En sådan "rustning" vil ikke tillade spredning af revner, hvis nogen, og vil forhindre deres dannelse i fremtiden.
 • I detailhandlen sælges den i ruller, 1 m bred, og længden varierer op til 50 m.
 • Ifølge densiteten, som er forskellig, er glasfiber opdelt i flere klasser. Butikkerne præsenterede materialer med indikatorer fra 25 til 50 g / m². Selvfølgelig vil tykkelsen af ​​nettet direkte påvirke dens værdi. Til limning af loftet er et materiale med en tæthed på 25 g / m² meget velegnet. En sådan indikator vil sikre oprettelsen af ​​et holdbart og letvægts forstærkningslag. Men hvis overfladen ser ud til at være upålidelig, kan glasfiber købes med en højere densitet for at undgå ødelæggelse af basen.

Sådan fremstilles glasfiber

Glasfiber fremstilles ved at smelte glas med en speciel sammensætning. Det er et miljøvenligt materiale, det indeholder kvartssand, lime, sodavand, dolomit. Efter opvarmningen danner smelten filamenter, som tilfældigt ligger på hinanden og holder sammen. De ligner en web (dermed andet navn), det er svært at bryde. Imidlertid er de resulterende glasfibre let bøjede, ikke deformerede og ikke at bryde sin egen struktur. Endvidere presses materialet fremstillet på denne måde for at give det større styrke. Som et resultat opnås et produkt, som er:

 • miljøvenlig;
 • vandafvisende;
 • brandhæmmende;
 • modstandsdyktig over for skade.

Derudover krediteres han med antistatiske egenskaber, og på grund af sin uorganiske sammensætning er den ikke modtagelig for dannelsen af ​​mug.

Fordele ved glaspladepasta

Brug af glasfiber vil hjælpe med at forhindre nogle af de problemer, der kan forekomme, når overfladen bliver trimmet under videre drift.

 • For det første vil dets brug betydeligt forbedre selve grundlaget for at male eller indsætte tapet.
 • For det andet øger spindelvævet takets styrkeegenskaber. Det bliver med tiden ikke dækket af revner, og der dannes ikke chips, hvilket igen kan beskadige overfladen og ødelægge det generelle udseende mærkbart.
 • For det tredje opnår overfladen evnen til ikke at være bange for vand, og det er muligt at udføre vådrensning ved hjælp af husholdningskemikalier. På loftet vil denne procedure ikke påvirke på nogen måde.
 • Da glasfiber er et ubrændbart materiale, vil det i tilfælde af brand ikke medvirke til yderligere spredning af ild.
 • På grund af den interessante sammenlægning af glasgarner dannes et originalt mønster, som ser interessant ud på overfladen.
 • Foruden betonfundamenter med et kittelag af kitt og gipsplader kan malerens spindelvæv også monteres på ekstruderende polystyrenskum, som ofte bruges til opvarmning rum, herunder fra indersiden af ​​rummet langs loftet.

Sådan limes glasfiber på loftet for at male

 • Forbered loftoverfladen. Hovedkravet for ethvert efterbehandlingsarbejde er en velforberedt overflade. Fastgørelse af loftet med glasfiber vil kræve ikke mindre grundighed i denne sag. Fjernelse vil kræve rester af den gamle belægning: maling, tapet, hvidvask, gips. Nogle eksperter peger på et sådant "smuthull": Du kan lim en spindelvæv på et loft hvidkalket med kalkmørtel, hvis du er sikker på, at der efter påføring blev anvendt tre eller færre lag kalk. Det er dog endnu sikrere at være sikkert og rense det med en spatel, og vaske det derefter med en klud, der fugtiger det med vand. Huller vil uundgåeligt danne under rengøring. De skal være primet og zashpatlevany. Generelt ville den ideelle løsning være at fylde hele loftet.
 • Prime basen. Nu skal du sørge for, at det færdige lag af kittet har tørret, og hvordan man skal prime det. Sammensætningen anbringes rigeligt, således at tørringsperioden varierede fra 20 minutter til en halv time. En sådan rigelig imprægnering vil bidrage til bedre vedhæftning med henholdsvis klæbemiddelsammensætningen og selve materialet. Forresten er det bedre at bruge ikke en sædvanlig primer, men et middel til dyb imprægnering.
 • Fortynd lim. Når primeren er tørret, kan du fortsætte til den faktiske limning. Til dette formål anvendes kun specielle sammensætninger til glasfiber, i det mest ekstreme tilfælde anvendes lim baseret på PVA. Men der skulle opstå problemer med den "oprindelige" blanding. Den fås i butikker i færdig form i spande eller som tørpulver i pakker. Den sidste mulighed er meget økonomisk. Indholdet af tre hundrede gram emballage fortyndes med koldt vand i mængden af ​​11 liter, blandet til homogen. Den resulterende opløsning er nok til at indsætte over 50 m² malingsbane.
 • Stikker glasfiber i loftet. Før du begynder denne fase af arbejdet, skal du opfylde følgende betingelser:
  • Det anbefales at observere en bestemt temperatur: fra + 18 ° C til + 25 ° C;
  • Der skal ikke være nogen udkast på værelset;
  • Materialet skal beskyttes mod direkte sollys.
 • Fra rullen måles og skæres i stykker af den krævede størrelse med en lille margen. Normalt limes kludene ende-til-ende. Lim påføres med en bred børste eller rulle direkte på loftet over et område svarende til glasfiberens bredde. Et stykke spindelvæv påføres den smurt overflade med lim og glider ud fra midten til kanterne. Denne procedure udføres med en plastikspatel, som bruges til vægpapir.
 • Overskydende lærred langs længden af ​​skæringen. Det er vigtigt ikke at gøre for meget pres, for i dette stadium er glasfiber et sårbart materiale, og det er ret nemt at bryde det. Således limes hele overfladen af ​​loftet. Den endelige handling er at dække hele nettet med lim. Bladene tørrer helt ud om en dag, hvorefter et storslået forstærkningslag opnås, holdbart nok til at glemme reparationsarbejde i loftet i mange år.

Hvad skal man gøre, hvis et glasfiberglas er brudt på siden? Dette er tilfældet, når det næste lærred skal limes med en overlapning på 3-5 cm. Du skal ikke kun bruge det næste afsnit af loftet, men også en del af stykket (med så mange centimeter som planlagt at pålægge en web). For ikke at forlade en strimmel med et dobbeltlag af materiale (det vil skille sig stærkt ud efter maling), skal applikationsstedet være bølget skåret med en skarp tapetkniv. Derefter fjernes de ekstra lag fra hver del af lærredene, og den resulterende ledning glattes forsigtigt med en spatel.

Glasfiber på loftet video

Glasfiber på loftet til maling

Da finishen er lavet inde i stuen, vil enhver form for indvendig maling, for eksempel akryl eller vandbaseret maling, være den ideelle løsning. De har ikke en stærk lugt, tør hurtigt og meget gavnligt understreger spindelvævets struktur.

 • For det bedste resultat af at male glasfiber på loftet, er det bedre at bruge en rulle med en gennemsnitlig bunke. På tidspunktet for kontakt med glasfiberet bør det ikke være tørt, så du bør suge det godt i malingen.
 • Så at alle riller og baner på nettet blev malet ensartet, kan du rulle med en rulle skiftevis i to retninger: lodret og vandret.
 • Efter tørring af det første lag af maling, sæt den anden. De er nok til at få en stærk og smuk overflade.

Sådan får du effekten af ​​spejlfladen?

Denne mulighed ser meget fordelagtig ud, men skal medtages i listen over yderligere varer.

 • Dette er anvendelsen af ​​et lag af kitt efter limens tørring. Fremgangsmåden udføres under anvendelse af en gummispatel, og sammensætningen af ​​sammensætningen bør være mere flydende end normalt. Dette er nødvendigt, så det påførte lag ligger tyndt, fordi opgaven er at jævnt dække laget af glasfiber.
 • Kittet får lov til at tørre og forarbejdes med fintkornet sandpapir. Slibning udføres omhyggeligt for ikke at fjerne det overskydende lag, hvorfra glasfiberstrukturen opstår. Efter færdiggørelsen er overfladen primet.

Fiberglass klistermærke på gipsplankloft

Gipsplankloftkonstruktioner er meget almindelige. Og maling på glasfiber påføres dem som en forstærkende belægning med samme succes. Dens brug anbefales, uanset om serpyanka blev brugt på leddene af ark for at styrke eller ej. Ved gipsvæg er spindelvævet en forsikring mod dens deformation. Når alt kommer til alt, i et lager eller i en butik, kan materiale opbevares under uhensigtsmæssige forhold og fx samle fugt. Princippet om at indsætte glasfiber som et mellemlag mellem arkene og den endelige finish svarer til den ovenfor beskrevne arbejdsalgoritme. Nuancerne er i overfladebehandling. Derfor, før limning af glasfiber til loftet er det nødvendigt:

 • Fyld hakene fra indgangen af ​​selvlukkende skruer og sømmen mellem gipspladerne;
 • Over hele området af loftet påføres et klæbende lag, som vil spille rollen som en primer. Det vil forhindre absorption af det efterfølgende bindingslag. Du skal vente, indtil den tørrer fuldstændigt;
 • Nu kan du lime glasfiber.

Hvordan er glasfiber forskellig fra glasfiber?

Nogle mennesker tror, ​​at internettet og glasfiber tapet er det samme. Det er det ikke. Oprindelsen af ​​disse materialer har virkelig fælles rødder, muligheden for at styrke overfladen, der skal limes, og kendetegnene for brandmodstand og slidstyrke er tilgængelige for begge, men det er her, hvor deres lighed slutter. Væsentlige forskelle er som følger.

 • Fremstillingsmetode. Glasfiber er et vævet materiale, mens glasfiber ikke er. Det har en glat struktur, og tapetet - tekstureret.
 • Spider web kan males ubegrænset, men modstanderen kan ikke modstå mere end 25 farveændringer.
 • Glasfiber er et produkt til efterbehandling, og spindelvævet er beregnet til at tjene som mellemliggende forstærkningslag.
 • Tætheden af ​​glasfiber markant dårligere end tapet: 25-65 g / m² mod 150-225 g / m². Forskellen i vægt henholdsvis signifikant.
 • Prisen på disse produkter varierer betydeligt. Spider web er billigere end tapet omkring 2 gange.

Producenter og priser på glasfiber i loftet

 • Oskar brandfiberglas produceres i Rusland, prisen for en 50 meter rull er 960 og 1035 rubler. afhængigt af tætheden på 25 og 50 g / m². Meget stærkt materiale og samtidig til rådighed til prisen, tillader genanvendeligt gentemaling og kræver ikke en stor udgift af maling.
 • Brand Wellton produceres i Finland og koster 1065 rubler. pr. rulle af web 45 g / m², densitet, 980 rubler. til 50 meter materiale med en tæthed på 30 g / m². Dette materiale har bevist sig blandt køberne, det opretholder perfekt genanvendelig genbehandling.
 • Spectrum er et mærke af glasfiber fremstillet i Holland. Omkostningerne til materiale med en tæthed på henholdsvis 30,45,50 g / m², 708, 843 og 912 rubler. for en rulle.
 • Spider web Ecotex 40 g / m² kan købes til 534 rubler. over 50 meter materiale.
 • Brand Nortex tæthed på 50 g / m² lavet i Kina for omkring 600 rubler. for en rulle.

Hvilke af fabrikanterne at give præference, skal i sidste ende selv bestemme. Alle mærker er fremstillet ved hjælp af samme teknologi, og de egenskaber, der tilskrives dem, adskiller sig ikke fra hinanden. Overpay for et navn, som alle ved eller vælger et kendt mærke? Under alle omstændigheder skal du læse anmeldelserne på dette produkt, inden du køber et køb. Og tapet på loftet med glasfiber, som det er let at se, er ikke så kompliceret og er helt i stand til nogen.

Ved du, hvordan man limer glasfiber i loftet?

Afslutning af loftet er et spørgsmål om besvær, har brug for tålmodighed og en vis færdighed. Glasfiber refererer til de materialer, over hvilke limning vil have et godt arbejde. Resultaterne vil dog helt overgå dine forventninger. Da det ikke alle ved, hvordan man limer glasfiber i loftet, vil vi forsøge at klarlægge situationen.

Fiberglass egenskaber

Maleri glasfiber udad skaber indtryk af et absolut skrøbeligt materiale, der kan rive ved unøjagtige bevægelser. Men i limet tilstand skaber det et fremragende forstærkningslag, der ikke tillader, at eksisterende revner kryber væk og forhindrer dannelsen af ​​nye.

I betragtning af materialets forskellige tæthed er den opdelt i bestemte klasser. Derfor dannes omkostningerne ved en sådan bane på grundlag af tykkelse. For at klæbe på loftet er der nok tykkelse i området 26 g / m2. Dette vil skabe et let men holdbart forstærkende lag.

Derudover har materialet flere fordele:

 • På grund af brugen af ​​naturlige råvarer er glasfiber miljøvenlig;
 • høj luftgennemtrængelighed bidrager til at opretholde et optimalt mikroklima;
 • sammensætningen af ​​materialet bidrager ikke til dannelsen af ​​svampe og skimmel;
 • perfekt modstandsdygtig over for våd rengøring;
 • Materialets styrke hjælper med at forhindre dannelsen af ​​mikroskader;
 • At være absolut ikke brændbart, udsender materialet ikke skadelige dampe, i kontakt med ild;
 • Du kan holde glasfiber til ethvert materiale, herunder naturlige og polymerer.

Takket være et interessant mønster af interlacing ser loftet med glasfiber oprindeligt ud.

anvendelsesområde

Spindelvæv refererer til et dekorativt forstærkende materiale, der i vid udstrækning anvendes i konstruktion til styrkelse og udjævning af lofter. I lokaler, der er færdige med gipsplade eller gipsplader, anvendes glat glasfiber, som kan erstatte det færdige kit. Det er også muligt at bruge til forstærkning af ydre overflader, der er tilbøjelige til at revne. I mangel af muligheden for at oprette suspenderede strukturer, kan lofterne justeres med en spindelvæv.

For at skabe et reliefmønster på lofter og vægge er det ikke nødvendigt at købe dyrt tapet. Det er nok at dække overfladen med glasfiber, som vil kunne fungere som en effektiv styrkebarriere. Den er fastgjort med en speciel lim, hvorefter den er primet, belagt med et kit og malet. På grund af materialets forstærkende egenskaber bliver belægningens levetid signifikant udvidet med forbehold for talrige gentagelse.

Styrkelse af loftet med glasfiber

Limning af glasfiber hjælper med at styrke bunden af ​​loftet, hvilket eliminerer dannelsen af ​​revner. Arbejdet udføres ved en temperatur ikke under 18 og ikke over 25 grader, forudsat at der ikke er nogen udkast.

Overfladebehandling

Hovedkravene til efterbehandlingerne omfatter overfladebehandling. Resten af ​​gamle belægninger: tapet, hvidvask, gips, maling, skal omhyggeligt fjernes. Eksperter siger at spindelvævet kan limes til det blegede loft, der indeholder højst 3 lag lime. Men for at genforsikre, er det ønskeligt at vaske det med en våd klud eller rense med en spatel. Ved rengøring er der sandsynlighed for slagpotter og chips, som skal primeres og spidses.

Ground basen

Sørg for at det øverste lag af kittet greb, det behandles med en primer. Sammensætningen skal påføres i store mængder, så det tager mindst 20 minutter at tørre. Dette vil betydeligt forbedre overhæsningen af ​​overfladen til klæbemidlet og derfor materialet. Til arbejde er det bedre at vælge ikke en enkel primer, men dyb imprægnering.

Vi opdrætter lim

Når primeren tørrer, fortsæt til den direkte pasta, ved hjælp af specielle formuleringer beregnet til glasfiber. Sandt nok, fra fortvivlelse kan du bruge produkter, der indeholder PVA. Selv om der ikke er nogen problemer med "originale" blandinger, kan de købes i alle butikker af byggevarer, hvor de præsenteres i form af pulver eller færdiglavet sammensætning, pakket i en spand. Den første mulighed er mere økonomisk, fordi du fra en 300 grams pakning fortyndet med koldt vand får 11 liter lim af høj kvalitet, som er tilstrækkelig til at klæbe 50 m2 glasfiberdug.

Flow indpakning med glasfiber

Advarsel! Det skal huskes, at materialet i arbejdet skal beskyttes mod sol.

Efter at have målt de nødvendige størrelser, skæres stykker fra rullen med en lille margen. Klæbemidlet bør påføres på loftet med en rulle eller en bred børste. Imprægneringsområdet skal svare til glasfiberens bredde. Spindelvævet presses til den udsmykkede overflade og glattes af typen af ​​tapet, fra midten til kanterne. Fremgangsmåden udføres med en plastikspatel.

Da glasfibermaterialet i øjeblikket er for sårbart, er det let nok at bryde det. Derfor bør handlingerne udføres uden fanatisme, og det må ikke presses stærkt.

I en tilsvarende rækkefølge limer de hele overfladen af ​​loftet og afskærer materialets overskydende længde. Den endelige handling er at belægge klæbemidlet over spindelvævet. Efter absolut tørring af malerierne, som vil opstå om 24 timer, får du et pålideligt forstærkende lag, så du kan glemme reparationen i lang tid.

Advarsel! Hvis glasfiberens side er revet, skal det næste ark limes med en overlapning, der gør ca. 4 cm. Foruden dette næste afsnit bliver den del af det stykke, som materialet påføres på, belagt med lim. For at eliminere dannelsen af ​​et mærkbart fremspring foretages gearskæringer i stederne af overlapning. Efter fjernelse af et ekstra lag fra hver bane glattes leddet med en spatel.

Limning af loftet til maleri

I betragtning af at arbejdet foregår indendørs, vil brugen af ​​indvendige maling være den bedste designmulighed. De er i stand til fordelagtigt at skelne strukturen af ​​materialet, tørre hurtigt, og har heller ingen fede lugte.

Det bedste resultat når man måler glasfiber, når man bruger en rulle med en gennemsnitlig bunke, godt gennemblødt i maling. Så alle bumps og riller er jævnt belagt med maling, rulles de skiftevis i en vandret, derefter lodret retning. For at opnå en stærk og særligt smuk overflade skal der påføres et tørret lag maling næste gang.

Få effekten af ​​spejlfladen

For at opnå et lignende resultat skal du føje til listen over værker med endnu en genstand, der giver mulighed for genanvendelse af kitt på det tørrede lag af lim. For at gøre dette gøres sammensætningen af ​​sammensætningen mere flydende i sammenligning med det sædvanlige. Dette vil gøre det muligt for lagene at overlappe tyndt og jævnt. Tørret gips forsigtigt behandlet med fintkornet sandpapir, forsøger ikke at fjerne laget, der dækker strukturen af ​​glasfiber. Derefter skal overfladen primeres.

Vi pakker gipsloftet med glasfiber

I dag er gipsvægskonstruktioner et ret almindeligt fænomen. Glasfiberdugen på dem bruges også med succes som en forstærkende belægning. Det anbefales at bruge det uanset brugen af ​​serpyanka på leddene, da spindelvævet kan sikre gipsvæg mod deformation. Sekvensen af ​​glasfiberklistermærket som et mellemlag, der adskiller gipsvæggen fra den endelige finish, ligner de tidligere metoder, men forberedelsen af ​​overfladen adskiller sig i visse nuancer. Derfor, inden limning glasfiber bør:

 • kitt på grænseflader og huler fra skruer;
 • behandl loftoverfladen med lim, spiller rollen som en primer, og vent indtil den er helt tør;
 • Nu kan du lave limning af glasfiber.

Forskellen mellem glasfiberdug fra glas

Mange tror fejlagtigt, at glasfiber tapet med malebane er identiske materialer. Faktisk har de en fælles oprindelse, talrige kvalitative egenskaber, samt evnen til at styrke overflader. Dette fuldender deres lighed, der begynder betydelige forskelle.

 1. Spindelvævet er i stand til at male om et ubegrænset antal gange, og glasfiber kan ikke modstå mere end 25 farveændringer.
 2. I modsætning til tapet er glasfiberdug ikke vævet materiale og har en glat struktur, mens tapetet - tekstureret.
 3. Vægpapir refererer til det materiale, der er beregnet til den endelige efterbehandling, og spindelvævet anvendes som et mellemliggende forstærkningslag.
 4. Mellem disse materialer er en væsentlig forskel i tæthed og vægt.
 5. Udgifterne til spindelvævet er betydeligt lavere end tapetet.

På grund af at materialet ikke er i stand til at absorbere støv, er det meget lettere at passe på det, som består i at tørre den limede overflade med en fugtig klud. Hvis du vælger glasfiber for at styrke lofterne, skal du være opmærksom på tilbagemeldinger fra forbrugere, der har prøvet produkterne. Direkte klæbende lofter er ikke særlig vanskelige, som det ser ud ved første øjekast. Hver hårdtarbejdende ejer, selv helt ubekendt med konstruktionen, er i stand til at beherske sådant arbejde.

Glasfiber på gipsvæg, limning funktioner

Glade for at byde mit publikum velkommen! En sådan historie er sket med mig: familiemedlemmerne spurgte hvordan man sparer på reparationer. Der var små penge, men de ønskede ikke engang at forsømme et vigtigt stadium. Derfor spurgte de mig, om det var nødvendigt at bruge glasfiber til gipsvæg, når man færdiggjorde overflader til maling. Hvad kan jeg sige Glasfiber er en ting! Det skjuler mindre defekter i afslutning af kittet, forstærker, øger let brandsikkerheden. Hvis du nægter at bruge det, vil du spare lidt, og resultatet bliver værre. Lad os se, hvordan du anvender dette vidunderlige materiale korrekt.

Hvad er glasfiber?

Glasfiber eller glasfiber er et moderne materiale, der for nylig er blevet brugt til at dekorere vægge og lofter i et værelse.

Ifølge sin struktur er det et glasfiberbehandlet stof. På grund af dette er det sikrere og mere kvalitativt til brug end syntetiske analoger.

Brugen af ​​sådan tapet giver dig mulighed for at skjule mindre defekter af den oprindelige belægning. Men eksperter anbefaler at klæbe dem på en perfekt justeret base. Derfor er det gipsplader, der vil være et glimrende grundlag for glasfiber, da det giver dig mulighed for at skabe en flad og glat overflade. For at gøre dette, efter kitt, behøver du kun at tørre alle bumpene. Efter tømning og fugning er gipsvæg det ideelle grundlag for glasfiber.

På trods af at glasfiber har fremragende ydre egenskaber, bruges det lidt mindre end almindeligt vinyl eller papir tapet. Selvom teknikken for dens installation er næsten ikke forskellig fra disse.

Som klæbemiddel kan du bruge den sædvanlige tapetlim. Vær opmærksom! I færd med at holde fast følger hovedreglen - der skal ikke være udkast i rummet.

Fordele ved glasfiber: til gips og ikke kun

Glasfiber har en række fordele, der bidrager til væksten i dens popularitet. Således indeholder listen over fordele ved sådant finishmateriale til gipsvæg:

 • meget høj styrke. Modstand er cirka to gange højere end for konventionelt tapet;
 • miljøvenlighed
 • glasfiber brænder ikke. Hertil kommer, at de ikke udsender skadelige stoffer i luften, når de opvarmes
 • lang levetid. En sådan finish vil vare omkring 30 år;
 • enkel installation. Selv tapet limning på loftet er temmelig let;
 • øget fugtmodstand. Derfor kan de lime loftet og væggene i køkkenet og badeværelset;
 • muligheden for flere gentagelse. Maling påvirker ikke materialets grundlæggende egenskaber og egenskaber.

Med sådan tapet kan du glemme kosmetiske reparationer i lang tid. Så hvorfor hvert 5 år at klistre på tapet, hvis du kan installere glasfiber og ikke huske det?

Ulemperne ved glasfiber kan kun tilskrives deres høje omkostninger. Men hvis du ser på deres fordele, så kan du gaffel ud. De varer trods alt meget længere, hvilket i sig selv begrunder omkostningerne.

Sådan vælges glasfiberklæbemiddel til gips

At lim glas tapet på gipsvæggen, selv regelmæssig tapet lim vil gøre. Men den bedste måde er at bruge specielle formuleringer.

Hvorfor genopfinde hjulet og købe specielle blandinger, hvis tapetlim er egnet? Alt er ret simpelt. Faktum er, at nogle tørre blandinger kan indeholde stivelse. Hvis det er til stede, vil den forberedte opløsning ikke binde materialet meget godt til overfladen af ​​væggene. Som et resultat, hvis et sådant materiale var dækket med et loft på gipsplader, så kan tapetet simpelthen afskrække efter et stykke tid.

For sikkert at dække selv loftet med glasfiber, skal du bruge en blanding uden stivelse.

Vær opmærksom! Klæbemiddelblandinger bør kun indeholde PVA i fortyndet form.

Når du vælger en klæbemiddelblanding, skal du derfor være særlig opmærksom på sammensætningen, såvel som formålet med klæbemidlet. Det er nemmere at købe dyrere lim en gang end at genlimme loftet og væggene.

Nogle gange anbefaler eksperter visse typer kitt som klæbemiddel. Men brugen af ​​kitt kan føre til dannelsen af ​​en "web", når man strammer materialet som følge af "luftning".

Men selv flydende typer af kit vil ikke være i stand til at mætte materialet tilstrækkeligt. Som et resultat kan det efter et stykke tid begynde at skrælle af. Og det første sted ville naturligvis være loftet.

Nogle mennesker anbefaler at bruge ekstra kittet til at vaske glasfarvet med vand, når de bruger kittet. Men dette vil ikke give et resultat, men snarere føre til skade på både gipsvæggen og tapetet selv.

Sådan limes glasfiber på gipsvæg: en liste over værktøjer

I forbindelse med limning af glas på gipsvæggen har du brug for følgende værktøjer:

 • simpel blyant og målebånd;
 • saks;
 • kapacitet til dyrkning af limopløsning
 • rulle eller børste
 • klud eller tørruller.

Fra de materialer, du skal købe:

Dette er alt det enkle sæt, du skal arbejde.

Sådan forberedes overfladen til glasfiber på gipsvæggen

For at kunne klæbe limningen af ​​lærredet, skal du specielt forberede arbejdsområdet, det vil sige gipsvæggen. For at gøre dette skal du følge disse trin:

 • fjern den gamle finish fra gipspladen;
 • frigør lokalet fra byggaffald og møbler, så de ikke blander sig under fastgørelse;
 • alle leddene til at behandle serpyanka
 • niveau overfladen på gips. For at gøre dette skal du bruge kitt og sandpapir. Det er især vigtigt at gennembore hele overfladen, hvis installationen af ​​gipsvæg blev udført ved hjælp af den rammeløse metode;
 • Foretag loftet og væggene med en dyb gennemtrængningsprimer. Dette forhindrer materialet i at skille af i fremtiden.

Derefter beregner vi mængden af ​​glasfiber, der kræves. For at gøre dette måler man højden af ​​væggene. Multiplicer den med længden af ​​en væg. Det resulterende tal multipliceres med fire (antallet af vægge). Vi bestemmer 10% af det modtagne beløb for uforudsete udgifter. Alt vi opsummerer og få den endelige figur for købet.

Derefter kan du gå videre til det mest klæbrige.

Måder at klæbe glasfiber på gipsvæggen

Glasfiber kan limes til gipsvæg på flere måder:

Valget af limningsmetode bør foretages på baggrund af hvilken slags lyskilde der vil råde over i rummet - kunstig eller naturlig. Da det afhænger af, hvor synlige led eller søm vil være.

Sådan limes glasfiber på gipsvæg: trin for trin instruktioner

Fremgangsmåden ved limning af glasfiber på gips er som følger:

 • Stik kan kun begynde, når primeren er helt tør;
 • Vi forbereder klæbemiddelopløsningen i overensstemmelse med instruktionerne på pakken

Vær opmærksom! Ler skal have tid til at insistere.

 • Rul derefter arkene af glasfiber og skær det i stykker af den ønskede størrelse;
 • Påfør lim til de forberedte ark af materiale og gipsplader væg med en rulle;
 • Vi venter i nogen tid, at lagnerne og væggen er gennemblødt.

Yderligere handlinger afhænger af hvilken udvælgelsesmetode der blev valgt.

Bruger normalt indstillingen uden led. For at få en mur af gipsvæg uden led må:

 • Forlade mellem individuelle strimler på ca. 2-3 mm som et mellemrum
 • så denne klump kitt og rengøres;
 • yderligere glasfibermaling.

Som følge heraf bliver alle leddene maskeret og udadtil næsten usynlige. Men med et sidebillede forbliver sømene stadig synlige.

I den anden metode limes tapestrimlerne fast til ende. Du kan gå lidt overlappende. Men her bliver sømmerne mere synlige.

Vær opmærksom! Sørg for, at rummet har en konstant temperatur i området + 10-25 ° C. Alle vinduer skal være tæt lukket. Undgå også direkte sollys på væggene og loftet.

Regler for pleje af glasfiber, når du klæber på gips

Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal glasfiberet overvåges korrekt:

 • efter klæbende tapet anbefales til maling;
 • det kan rengøres med ikke-aggressive vaskemidler;
 • Undgå beskadigelse med skarpe genstande.

Hvis tapetet var limet korrekt, så vil glasfiberet tjene dig i meget lang tid. Samtidig glædeligt dig og dine gæster med det fremragende udseende af væggene og loftet. Som det fremgår af praksis, er det bedre at klæbe glasfiber en gang, end at genlimme almindelig tapet hvert femte år.

Det sker, at en uerfaret køber i reparationen af ​​glasfiber web gossamer er forvekslet med glasset, selvom det selvfølgelig er helt forskellige ting. Denne glasfiber består af tråde af glasfiber, det er lavet ved at trykke. Sheets gossamer tynde, gennemskinnelige. Og selvom overfladen af ​​glasfiberen er glat, stikker de på grund af dens struktur.

Slibemiddel til kitt og glasfiber: Er der nogen forskel på gipsvæg

En spindelvæv er en forstærkning, når den er færdig, det er et maske, der hjælper med at bekæmpe dannelsen af ​​revner. Dette er ikke en finishbelægning, men et hjælpemateriale, en ekstra garanti for pålidelighedslagets pålidelighed, det samme kit og gips.

Dette er et relativt holdbart materiale. Forresten, hvis du sammenligner det slibende maske med sandpapir, er det mere rentabelt med hensyn til slid. Gitteret skal ændres, når kvaliteten af ​​slibearbejdet falder.

Så det slibende maske er materialet til slibning, og spindelvævet er materialet til at forøge styrken af ​​efterbehandlinglaget.

Sådan bruges glasfiber på gipsvæggen

Glasfiber leveres i ruller med forskellige bredder, det kan være en rulle på 8 cm eller 2 meter.

Ofte dybtgående forstærkning med spindelvæv:

 • For det første er revnen skåret - med en mejsel og en hammer, den er udbredt;
 • Rengør revnen fra støv og snavs;
 • Primere med en gennemtrængende akrylprimer den ønskede overfladefejl og området ved siden af ​​det;
 • Det er kildens tur, det er nødvendigt at reparere revnen;
 • Derefter limes det med en spindelvæv (glasfiber) langs hele væggen og sættes igen over spindelvævet;
 • Sand overfladen af ​​den gamle defekt og genpåfyld den under finishen.

Det er muligt at forstærke væggen med og uden lim.

Sådan limes glasfiber direkte på kittet (video)

Hvordan man limer glasfiber på gipsvægge

Da spindelvævet er fastgjort på flere måder, er det værd at fortælle om de enkleste og vigtigste af dem. Dette er limning af nettet.

Men det er værd at sige, at denne metode ikke er den bedste. I det mindste for uerfarne mennesker i reparationen. Årsagen er enkel: Når du sætter kittet, kan der dannes hulrum i rutenes celler, og det vil ikke have en meget god effekt på finishen.

Så det er værd at overveje den kludløse måde:

 • Efter at basen er fremstillet, anbringes kittespalt på basislaget;
 • Derefter limes en spindelvæv ind i dette lag, og derefter anvendes et andet spartelag;
 • Denne proces er mere arbejdskrævende end den første, men dannelsen af ​​disse airbags mellem celler er definitivt udelukket.

Forstærkende spindelvæv bruges normalt kun til maleri, fordi under tapet af små revner ikke vil være synlige.

Glasfiber til gipsplankloft: om det sparer fra revner

Det sker, at selv med de sædvanlige forstærkende masker kan dukke. Hvis dette sker på loftet (som sker oftere), brug en spider-glasfiberplade.

Rengør revnerne efter slagteri, og så skal de dækkes. Dette gøres med gips eller starter kittet. En spatel er nødvendig, som sprængbredden antyder. Generelt er din opgave at skubbe startkittet grundigt og skubbe dybere ind i revnerne.

Det kan konkluderes, at glasfiber vil være mere pålideligt, da dets struktur ikke tillader, at selv de mindste revner fremkommer.

Sådan limes glasfiber på gipsvæggen

Pasta er ikke lavet direkte på gipsvæggen. Først skal fastgørelsespunkterne og sømene sættes fast, så spindelvævet går, og efter det hele overfladen sættes en gang, og det skal igen være grundigt poleret, indtil et fladt plan er opnået.

Ifølge observationerne, hvis du ikke bruger en spindelvæv, er sandsynligheden for sprængning på gipsvæggen 10 højere end uden den.

Lime mesh funktioner:

 • Det er bedre at klæbe med en børste, et lag lim skal være tykt, kun det område, hvor glasfiberarket er limet, behandles;
 • Du skal klæbe det første ark ud fra strukturens hjørne, materialet påføres limen, det er nivelleret af hænder;
 • Derefter tvinges luft med en tapetspatel ud af glasfiberen og, hvis der er nogen, overskydende lim;
 • Efter udjævning er det nødvendigt at afskære alle unødvendige fragmenter og de samme overlapninger på sokklerne;
 • Efter denne proces limes på toppen for at fuldføre imprægnering;
 • Sømene mellem glasfiberelementets elementer bør ikke falde sammen med sømene på gipsvæggen, fordi sprækken på dette sted vil fremskynde.

Overfladen tørrer i ca. en dag, hvorefter du kan fortsætte med at færdiggøre - slibning, gnidning, maling osv. Åbn ikke vinduerne og ventilationen, før de er helt tørre.

Lim og kitteglasfiber på gipsvæggen (video)

Brug glasfiber spiderwebs helt berettiget begivenhed, hvis du vil gøre en gipsvæg maling, og ønsker ikke sådanne overraskelser som revner. Det samme gælder for loftet. Der er ingen sådan pålidelighed i serpyanka-meshet, som i spindelvævfiberglaset, som anses for at være en pålidelig beskyttelse af væggene under putten.

I dag i færdigarbejdet er glasfiber limet til gipsvæggen ganske ofte. Det hjælper med at gøre overfladefladerne hurtigt og effektivt.

Hvad er glasfiber og hvorfor skal det limes til gipsvæg?

Glasfiber er et lærred til maling eller puttying. Den er lavet af glasfiberfilamenter, der presses i produktionsprocessen. Glasfiber har udseende af et gitter. Det kaldes også en spindelvæv.

Glasfiber og glasfiber anses for at være miljøvenlige, de beskytter væggen mod udseendet af svampe og skimmel.

Produktet præsenteres på markedet i form af ruller, hvis bredde er 1 m, og længden kan være 20 eller 50 m. Bygningsdensiteten varierer mellem 20 og 60 g / m2.

Glasfiber har to sider, der er forskellige. Bagsiden har villi, der øger materialets adhæsionshastighed til overfladen. Forsiden er glat, hvilket gør det nemt at udføre arbejde på sin farvning.

Selv hvis du fejler siderne af glasfiberet og bruger dem til andre formål, vil der ikke være meget forskel i udførelsen af ​​gipsvæggen.

Glasfiber kan være med simpel og kompleks vævning. Den første type bruges til forberedelse af flyet til plastering, den anden - til maling.

Fordelene ved at bruge glasfiber under plastering

Glasfiber betragtes som miljøvenlig, da de ikke bruger syntetiske materialer i deres produktion. Også til deres fordele er følgende:

 • Fugtbestandighed - takket være strukturen absorberer de ikke fugt.
 • Brandmodstand - materiale brænder ikke.
 • Holdbarhed - Modstandsdygtighed over for ruptur i glasfiber tapet er flere gange bedre end for en enkel vinylplade.
 • Holdbarhed - levetiden når 25 år.
 • Praktiske - installationen vil ikke medføre problemer.

Glasfiber beskytter mod dannelse af svampe og skimmel. Det kan males mere end en gang. Fra sådanne virkninger er integriteten af ​​dens struktur ikke krænket. Udgifterne til glasfiber er optimal, hvilket yderligere øger dets popularitet.

Materialets omfang er ret omfattende. Den bruges effektivt til udsmykning af værelser med høj luftfugtighed og lave temperaturforhold.

Ulemperne ved glasfiber: på gips og ikke kun

Der er praktisk taget ingen synlige ulemper ved brugen af ​​glasfiber. Ulemperne omfatter kompleksiteten af ​​afrulningsruller. Det anbefales heller ikke at bruge materialet i udsmykningen af ​​bevægelige strukturer.

Da glasfiberens struktur er porøs, er der behov for en stor mængde malinger for at male det.

Desuden, hvis produktet vælges forkert, vil der forekomme olieagtige pletter på overfladen. Eliminere dem vil ikke fungere.

Stikker glasfiber på væggene og loftet af gipsplader

Glasfiber eller glasfiber er rullematerialer. Deres installation udføres kun ved hjælp af klæbende løsninger. Du kan også bruge enkel lim til ikke-vævet eller vinyl tapet.

Valget af midler afhænger direkte af kvaliteten af ​​overfladen, der skal finéres.

Glasfiber er limet til gipsvæg med lim, såvel som non-woven og vinyl tapet.

Hvis du skal montere glasfiber på gipspladens vægge, er det bedre at bruge specialiserede værktøjer. De hjælper med at sikre materialet.

Klargøring af gipsvæg til installation af glasfiber

Arbejdsarbejdet vil ikke medføre vanskeligheder. Det er nødvendigt at rengøre gipspladens overflade fra støv og andre aflejringer.

Herefter udføres gipsplastering. Det er nødvendigt at behandle leddene med høj kvalitet ved hjælp af et særligt serpyanka tape. Alle overfladefejl er pudset med kitt. Og efter tørring slibes det med sandpapir.

For at sikre normal vedhæftning af glasfiber og gips, skal hele den hårde overflade behandles med en kitt.

Derefter sættes lag af en primer. De bør tørre godt og suge GCR. Hvis der er en gammel finish på gipsvæggen, skal den fjernes. Derefter udføres pudsning, puttying, slibning og priming.

Funktioner ved brugen af ​​glasfiber: hvordan man limer

At lim materialet på to måder: Butt eller overlappe. Deres valg afhænger af lyskilden i rummet. Det er nødvendigt at straks vurdere situationen og bestemme, hvad der vil være mindre mærkbart: led eller søm af glasfiberstrimler.

Glasfiber skal limes til gipsvæggen til leddet.

Dette skyldes, at gipspladerne helt absorberer fugt. Efter at glasfiberen er imprægneret med lim, vil dens struktur begynde at svulme. På nogle steder kan der være overskydende materiale, der skal skæres. Det er bedre at undgå sådanne ændringer, da webens struktur er brudt. Dette vil resultere i tab af materialespecifikationer.

Værktøj til gipsplader liming med glasfiber

Det er muligt at udføre arbejde på at indsætte overfladen af ​​Ledger-gruppen uafhængigt. For at gøre dette har du brug for følgende værktøjer:

 • målebånd;
 • ruller og børste;
 • en blyant
 • saks;
 • kapacitet til blanding af limopløsning.

Du skal også bruge klude til at fjerne overskydende lim fra overfladen af ​​materialet.

En rulle bruges til at anvende løsningen på glasvæggen og væggen, den anden - for at glatte materialet på overfladen. Det skal forblive tørt.

Sådan limes maleriets glasfiber

Det første trin i installationen af ​​glas vil være forberedelsen af ​​klæbemiddelopløsning. Hvis det fremlægges i form af et koncentrat, skal du tilføje en vis mængde væske (angivet på produktemballagen). Klar blandinger er meget mere effektive og praktiske.

Derefter forberede rullerne af glasfiber. Formål målehøjden. Strip materiale ifølge denne parameter. Det er værd at overveje, at loftets højde i rummet kan variere lidt. Det er derfor, at det er bedre at skære rullerne efter at de er påført på vægoverfladen.

Når man vælger et klæbemiddel til montering af glasfiber, er det bedre at give præferencer til færdige blandinger, de er mere effektive.

Lim påføres på overfladen af ​​Ledger og bagsiden af ​​glasfiberen. Værktøjet bør absorberes i strukturen af ​​glas og gips.

Nogle reparatører anbefaler ikke at fortryde klæbemiddelopløsningen, når den påføres. Dette er ikke værd at gøre, fordi GC vil absorbere overskydende fugt. Bobler vises på overfladen, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​efterbehandlingsarbejder negativt.

Derefter påføres den imprægnerede glasfiber på væggen og presses tæt. Det er nødvendigt at glatte det med en klud og en tør rulle. Det er bedre at begynde limningsprocessen fra toppen af ​​væggen og gradvist sænke.

Det er nødvendigt at limmaterialet på Ledger med små huller mellem strimlerne - 2 - 3 mm. Dette skyldes det faktum, at lærredets struktur har evnen til at ekspandere, når den udsættes for fugt. Så snart limmørtelet er tørt, vil disse huller ikke være synlige. Glasfibergipset fordelt jævnt.

Man bør huske på, at rummet under arbejdet skal være den optimale temperatur. Det er nødvendigt at undgå udkast, fordi glasfiber med tiden kan bevæge sig væk fra væggen på grund af dem.

Sådan holder du på murene af gipsplader bedste glasfiber

Overfladen af ​​glasset skal males. For at gøre dette skal du bruge moderne værktøjer baseret på akryl. Det anbefales ikke at anvende vandbaseret maling. Også glasfiber kan pudses. Processen tager ikke meget tid, da flyet ikke behøver at blive justeret.

Gipsvæg - det mest populære materiale i reparationen i dag. GKL ark bruges til at justere vægge og lofter, for at skabe buede strukturer og buer af gips. Hvor hensigtsmæssigt det er at lime glasfiber på gipsvæggen, og hvordan man gør det korrekt forbliver et presserende problem.

Glasfiber: Hvilken slags materiale er det, og hvorfor skal det limes til hypotaget

Glasfiber er et innovativt, miljøvenligt materiale til belægning af overflader. Materialet er sikkert for mennesker, det kan bruges i ethvert rum, begynder med køkkenet og slutter med børnenes værelse.

Maling glasfiber i sin struktur består af tynde fibre, der limes sammen på en kaotisk måde. Lerret er holdbart, behageligt at røre og indeholder ikke et billede, det ligner en spindelvæv.

Tykkelsen af ​​lærredet kan være forskellig, såvel som densitet. Det skal bemærkes, at jo tykkere lærredet er, jo større er dets vægt og styrke. Der er en misforståelse blandt almindelige mennesker, at glas og glasfiber er en og samme - det er ikke sandt. Maling glasfiber, i modsætning til tapet, er puttied og kan genfarves.

Derudover har dette materiale forstærkende egenskaber, hvilket øger styrken af ​​strukturen.

Fordele ved "gossamer" maling glasfiber

Dette færdiggørelsesmateriale har betydelige egenskaber:

 • hypoallergen- og anti-korrosionsmateriale;
 • har holdbarhed, pålidelighed og anvendelighed;
 • er et ildfast materiale;
 • kan gøre overfladen af ​​gipsvæggen selv uden forbehandling;
 • ikke bange for mekanisk skade, mens den er resistent over for slid
 • det er i stand til ikke at tabe egenskaber ved forskelle i temperaturer og den øgede fugtighed;
 • skaber ikke statisk elektricitet, tiltrækker ikke støv til overfladen;
 • Skimmel formes ikke på materialet, da det har en høj kapacitet til dampe;
 • nem at vedligeholde og miljøvenlig;
 • Det er billigt, lad enhver type befolkning være færdig med at bruge dette materiale.

Ulemper: Selv den bedste glasfiber kan ikke klare

Der er ikke et enkelt materiale, der kun ville have dyder, og glasfiber er ingen undtagelse.

Men før du træffer en beslutning om at købe dette produkt eller ej, skal du korrekt vurdere balancen mellem ulemper og fordele. Den væsentligste ulempe er små skarpe partikler, der kan skade huden hårdt for at undgå dette, skal du arbejde med materialet handskede hænder. Undgå at forsvinde åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, da små partikler af materiale kan skade organernes syn og åndedræt. Det er nødvendigt at tage sig af beskyttelses tøj. Det skal forstås, at hvis små partikler af materiale falder på huden, er der givet irritation og ubehagelig kløe.

Sådan limes glasfiber på gipsvæggen

For klistermærkematerialet kan være egnet til normal tapetlim, men eksperter anbefaler at anvende specielle formuleringer designet til glasfiber. Mange vil være skeptiske over dette problem og beslutte hvorfor købe dyrt klæbemiddel, hvis du kan bruge almindelig lim.

Faktum er, at stivelse kan være til stede i tapetlimmen, som kan få glasfiberen til at bevæge sig væk fra væggen i tide.

Advarsel! Sammensætningen til limning af glasfiber bør kun indeholde PVA lim. Skim ikke - køb dyrere lim, ellers bliver du nødt til at klæbe overfladen igen, hvilket vil medføre ekstra omkostninger. Bygherrer bruger ofte specielle færdige typer kitt til limning af glasfiber, men det anbefales ikke at udføre denne proces alene, uden en vis erfaring.

Værktøj og materialer til klistring af gipsvæg med glasfiber

At arbejde med gipsfiberglas, skal du:

 • målebånd og simpel blyant
 • rulle og børste;
 • limbeholder;
 • saks;
 • speciel gummi rulle - glat materiale. Eksperter foretrækker en speciel spatel.

Forberedelse af gipsplader vægge under glasfiber lime

Gipsvæg skal forberede sig, før det bliver limet glasfiber. For at gøre dette skal du følge følgende algoritme:

 • frigør rummet fra unødvendige genstande: møbler og skrald;
 • Hvis gipsvæggen tidligere var foret, skal den gamle belægning fjernes;
 • at forsegle alle sømme med serpyanka og at gennembore;
 • pierce gipsplader overfladen;
 • slibning til en ideel overflade efter tørring - dette gælder især hvis gipsvæg ikke er monteret på en ramme;
 • Påfør en dyb penetrering primer, så materialet ikke kommer ud senere.

Når væggene er forberedt, skal du beregne mængden af ​​glasfiber du har brug for. Væglængden multipliceres med højden. Resultatet multipliceres med 4, og vi tilføjer til resultatet opnået 10%. Du kan begynde at indsætte.

Måder at lime glasfiber på glasvæggen

Glasfiber kan limes på to måder:

 1. Med led - i tilfælde af at efter lime skal den yderligere afslutte væggene: puttying og maling.
 2. Ingen led - hvis du beslutter dig efter at lime, må du kun male væggene.

Sådan holder du glasfiber til gipsvæg: trin for trin instruktioner

Udfør proceduren som følger:

 • så snart primeren tørrer, kan du begynde at klæde
 • Klæbemiddel fremstilles i henhold til producentens anvisninger
 • tillader lim til at smelte
 • glasfiber skal rulles ud på gulvet og skæres i strimler af den rigtige størrelse;
 • lim påføres på ruller på begge overflader: væg og materiale;
 • således at limen er godt imprægneret med materialet og væggen, vent 10 minutter, afhænger tiden af ​​glasfiberens tykkelse.

Følgende handlinger vil afhænge af metoden til indsætning, men forsøger normalt at gøre det uden led. Til dette har du brug for:

 • mellem arkene efterlader et lille mellemrum under pastning omkring 2 mm;
 • så skal dette hul slibes og slibes;
 • Det sidste trin er farvning.

Resultatet bliver en flad væg. Du kan klæbe den overlappe, men så skal du putte og sand hele overfladen, først efter at gipspladen er malet. Advarsel! Som med vægbeklædning, skal du fjerne udkast og sikre konstant temperatur. Det anbefales at lukke vinduerne med tykke gardiner for at udelukke direkte sollys på overfladen, der skal limes. I videoen taler mesteren om limning af glasfiber til gipsvæg.