Sådan holder du glasfiber på loftet

For at skabe attraktive interiører i stuer er glasfiber et af de mest efterspurgte efterbehandling materialer. Dets brug i konstruktion er også fordelagtig ud fra et teknisk synspunkt, fordi det næsten eliminerer udseendet af revner i loftet, som er klar til indretningen eller væggen i rummet.

Maling glasfiber (edderkop linje) - det tynde glasfiberglas lavet af en pressemetode, der ligner glasagtige. Disse er gennemsigtige ark, glat til berøring, let prikket.

Glasfiberdug har fremragende forstærkede egenskaber.

Solgt i hardwareforretninger i form af en rulle 100 cm bred, op til 500 cm lang.

Tekniske parametre og fordele ved glasfiber

Fordele og egenskaber ved en korrekt limet web er som følger:

 1. Immun for ild.
 2. Miljøvenlig. Ved fremstilling af brugte kun naturlige ingredienser.
 3. Forårsager ikke allergier.
 4. Giver luftudveksling på mikroniveau og derved eliminerer udseendet af skimmel og meldug i rummet.
 5. Forøger belægningens holdbarhed.
 6. Universal: Passer til loft og væg applikationer.
 7. Vandtæt.
 8. Akkumulerer ikke statisk elektricitet.
 9. Stik ikke støvpartikler.
 10. Lav pris.

Ved arbejde med glasfiber kræves personligt beskyttelsesudstyr: handsker, åndedrætsværn, hovedbeklædning og langærmet tøj.

Udvælgelse af materialer og tilrettelæggelse af arbejdet

Der er visse nuancer i limning af nettet på overfladen og den videre anvendelse af maling.

I første omgang skal du købe et specielt klæbemiddel til glasfiber.

Sørg for at tage med en margen, fordi den bruger mere end et simpelt tapet.

Derudover erhverve lim til tung eller ikke-vævet tapet. Ved opdræt skal du nøje overholde proportionerne angivet på emballagen. Nogle gange når du køber glasfiberklæbemiddel er inkluderet. Men i reserve bør du ikke glemme: løsningen bør ikke være flydende.

Graden af ​​arbejde er som følger:

 1. Komplet fjernelse af det gamle efterbehandling materiale.
 2. Fyldningsfejl.
 3. Primer ansøgning.
 4. Overlay to lag af kitt for at justere loftets overflade, inden limning af glasfiber. Til den første belægning anvendes en grovkornet udjævningsopløsning, for den anden - en finkornet kit.

Det skal huskes, at glasfiber, som tapet, er udsat for udkast under tørring. Åbn ikke døre og ventiler under drift.

Glasfiber limes til overfladen i henhold til vejledningen:

 1. Skær et stykke materiale med en længde på højst to meter (til loftet) eller i fuld højde (til vægge).
 2. Bestem positionen på lærredens forreste del.
 3. Liberelt anvende klæbemiddel på loftet.
 4. Fastgør glasfiberen.
 5. Fjern overskydende blanding forsigtigt med en plastikspatel - fra midten til kanterne på lærredet.

Efter 24 timer tørrer limmen ud som regel, og du kan fortsætte til yderligere afslutning af loftet eller væggene i rummet.

Sådan limes glasfiber til loftet

Glasfiber, et færdiggørelsesmateriale til udjævning og styrkelse af overflader, er et tyndt gennemskinneligt lærred af organiske harpiks og glasfiberfilamenter. Det er ret svært at lime glasfiber i loftet med egne hænder, fordi materialet kan gå i stykker, hvis det håndteres uforsigtigt. Men hvis alle faser af arbejdet er udført korrekt, dannes et fremragende forstærkende lag på loftet, og en perfekt flad overflade vil glæde øjet med upåklagelig udsigt i mindst ti år.

Fiberglass præstation

Fiberglasgarn, der danner grundlaget for et uvævet stof eller "spindelvæv", fremstilles ved smeltende glas, der omfatter kvartsand, lime, sodavand, dolomit.

Forveks ikke forstærkningsfiberglas med glas tapet, som er et dekorativt efterbehandling materiale.

Loftet, klistret over med "spindelvæv", kan med jævne mellemrum males; chips og mikrorack er ikke dannet på overfladen, som over tid kan blive til lange lange revner. krænker integriteten og æstetikken i det færdige lag. På overfladen, klistret med gossamer, dekorative stucco holder godt.

Det er vigtigt! Glasfiber har en for- og bagside, hvilket ikke er ønskeligt at være forvirret. Forsiden, som normalt ligger på indersiden af ​​rullen, er glat. Lommen har en fleecy overflade.

Værktøj, materialer

At arbejde vil kræve:

 • stepladder eller konstruktion geder;
 • sikkerhedsbriller;
 • handsker;
 • respirator;
 • vaskemidler eller opløsningsmidler til fjernelse af det gamle farvende lag;
 • kit;
 • dyb penetration primer;
 • linje;
 • kridt eller simpel blyant
 • glasfiberrulle;
 • saks;
 • konstruktion kniv;
 • skarpe metal og plast tapet spatler;
 • limbeholder;
 • lim;
 • bred flad eller rund børste;
 • serpyanka eller monteringsbånd.

Forberedende fase

Glasfiber falder på en hvilken som helst overflade - gips, gipsvæg, ekstruderet polystyren skum anvendes til lyd og varmeisolering af loftet, skum, træ, fiberboard, MDF, spånplader og endda PVC paneler. Før klistning er det nødvendigt at udføre en række forberedende arbejder:

 • Fjern den gamle belægning - hvidvaskning, gips, tapet, malingslag. Med en tilstrækkelig stærk vedhæftning kan du bruge specielle væsker til at fjerne maling, opløsningsmidler. Det anbefales at fjerne et tykt lag af gips med en skarp metalspatel, vask derefter af med varmt vand og rengøringsmiddel. Læs mere om, hvordan du fjerner forskellige belægninger her.
 • Potholes og chips, der er dannet efter fjernelse af det gamle lag, bør puttied og primed.
 • Efter tørring skal kittet og primeren i sprækkene sættes på og derefter primer hele loftet med en dyb penetrationsforbindelse for at forbedre spindelvævets vedhæftning til overfladen.
 • Når du klæber med gipsplader på gipsvæggen, er det nødvendigt at putte leddene og rillerne, hvor de selvlukkende skruer er forsænket. Tørrede overflader kan primeres eller placeres i stedet for en primer et tykt lag af lim til gossamer, således at det delvist absorberes i gipsvæggen, hvilket skaber et pålideligt grundlag for yderligere efterbehandling.
 • Malet loft med slidstærkt lag, inden du smider med spindelvæv, skal behandles med groft sandpapir for bedre greb og primet.
 • Gamle PVC-paneler skal også være dækket med sandpapir for at skabe en mere robust overflade.

Tip: Kom godt i gang med glasfiber, det er tilrådeligt at bære beskyttelsesbriller, handsker og åndedrætsværn, fordi materialet i arbejdet afskræles af små fibre, der falder på slimhinden og trænger ind i luftvejene.

klæbemidler

Til limning af glasfiber anvendes specielle klæbemiddelblandinger, som sælges i hardwareforretninger i form af pulver i pakker eller allerede tilberedt i beholdere. Den tørre blanding skal fortyndes med vand i de forhold, der er angivet i instruktionerne.

 • For gipsbeton og gipsplader vægge, kan du bruge PVA med tilsætning af en primer.
 • For skumplast og skumglasfiberglas (ikke spindelvæv, med større relief) limes de på specielle mastik med høj vedhæftning til PVC og skumplast eller på lim til loftsskumplader, fortyndet med vand i forholdet 1: 1.
 • Til træaffaldsmaterialet er glasfiber fastgjort til PVA eller Bustilat.
 • Ved limning af glasfiber på gamle PVC-paneler anvendes et akrylforseglingsmiddel fortyndet med vand (1: 1) og klæbemidler til polymere materialer.
 • På loftet, der er malet med olie maling, hvilket er vanskeligt at fjerne, er glasfiber limet med de samme sammensætninger som for plastpaneler, der tidligere har gjort overfladen mere grov ved anvendelse af glødpapir.

Sådan holder du glasfiber

Limningsprocessen anbefales at udføres i et rum, der er beskyttet mod udkast og intensivt direkte sollys, ved en temperatur på +18 til +25 ° C. Arbejdsfaser ses i foto og video.

Rådet. I hjørner og leddene i loftet med væggene, før de klæbes med en spindelvæv, er det tilrådeligt at klæbe serpyankaen, så der ikke dannes hulrum.

For at opnå et kvalitetsresultat skal du udføre følgende trin:

 • Mål og opdel loftet i fragmenter, afgrænse grænsen med en kridt eller en blyant.
 • Glasfiberrullen skæres i stykker på en ren, flad overflade - på bordet eller på gulvet. Det er bekvemt at klæbe loftet fra en stige eller en byggegede, der er udstyret med understøtninger og hylder til placering af materialer, værktøj og containere med lim.
 • Brug en bred børste på et tykt lag lim til et fragment af loftet, hold et stykke glasfiberglas og omhyggeligt niveau med en tapetspatel fra midten til kanterne.

Erfarne efterbehandlere anbefaler ikke at skære glasfiber på forhånd i strimler, men påfør hele rullen til loftet og rul den over overfladen til væggen og skær den derefter af med en kniv. Brugen af ​​denne metode forenkler limningsprocessen og hjælper med at undgå bobler.

 • Konsistent pasta over loftet i hele området.
 • Fragmenter af glasfiber limet overlappende, hvorefter de overskydende dele forsigtigt fjernes med en tapetkniv. For meget pres kan ødelægge nettet.
 • For at skabe en holdbar forstærkningsoverflade skal du påføre limens rester på loftet klistret over med en spindelvæv.
 • Udfør en våd rengøring i lokalet for at fjerne partikler af løs væv fra overfladen af ​​væggene og gulvet.

Det er muligt at fortsætte til yderligere efterbehandling af loftet først efter en fuldstændig og ensartet tørring af det forstærkende lag - ca. 24-48 timer afhængigt af luftens temperatur og luftfugtighed i rummet. Det anbefales ikke at bruge yderligere teknisk udstyr til tørring.

efterbehandling

Normalt glasfiber pasta over loftet, designet til maling eller dekorative gips. Og hvis overfladen ikke kan behandles før påføring af gipsammensætningen, bør glasfiber fremstilles før maling. Hvis dette ikke er gjort, vil materialet ivrig absorbere malingen, hvilket vil føre til dets meget store affald.

 1. Puttying og slibning. Den bedste mulighed giver dig mulighed for at få høj kvalitet, glat base til maling.
 2. Priming. Sammensætningen skal tages fra den samme fabrikant som den maling, der er planlagt til anvendelse på loftet. Det er ønskeligt at primer flere gange.
 3. Sæt fortyndet maling. En mere flydende sammensætning vil virke som en primer.

Til farvning kan du bruge vandbaserede, vanddispersioner eller akryl-indersammensætninger, både hvide og med farveskemaer.

Glasfiber til maling: fordele og ulemper

Ved udførelsen af ​​færdiggørelsen er der lagt stor vægt på hvert materiale, der er involveret i efterbehandling. Nuværende tendenser dikterer deres egne regler, der strækker sig til et højt niveau af beklædning. Lad os være opmærksomme på glasfiber til maling: I dag er dette materiale i stor efterspørgsel blandt professionelle håndværkere. Overvej dets træk, fordele og ulemper, arbejdsmetoder og anbefalinger fra eksperter.

Særlige egenskaber

Fiberglass er intet som byggematerialet i den nye generation, der forbereder overfladen af ​​basen til efterbehandling. Dette er ikke en glasvæg, da de, der ikke er bekendt med dette materiale, fejlagtigt tror. Dette råmateriale er i form af en web, som sælges i ruller 50 m lang med en måler bredde. På byggemarkedet viste han sig for nylig for nylig. Materialets kvalitet tillader dog noget, der tidligere var vanskeligt at gøre, når det er færdigt.

Fakturaen af ​​glasfiber repræsenterer ikke-vævet stof. Den består af de fineste glasfiberfilamenter, der presses. Ydermere er glasfiber tynd og gennemsigtig. I en rulle vises farven på spindelvævet hvid. Ved overvejelse af denne tråd, webs, sammenkoblet på en kaotisk måde ved hjælp af klæbende stoffer baseret på organiske harpikser.

Råmaterialet til fremstilling af glasfiber er kvartsand. Tætheden af ​​det forberedende materiale til maling kan variere fra 25 til 50 g / m2. Det betyder noget ved valg af råmaterialer til de forskellige fly. Normalt for lodrette overflader anvendes arter med lavere densitet. Til vægge har du brug for en, der er tættere. Med stigende tæthed bliver massen af ​​glasfiber større.

Anvendelsesområde

Anvendelsesområdet for dette materiale er omfattende. Dens brug giver dig mulighed for at slippe af med visuelle uregelmæssigheder og indlysende grundfejl uden globalt forberedende arbejde. Dens funktion er forstærkning. Dette er ikke-dekorativt materiale: Når det er fastgjort på bunden, er det plasteret, og overfladen er malet eller indsat med tapet.

Glasfiber til maling anvendes på forskellige baser (fra beton til puds og gipsplader). På grund af den høje kvalitet og ydeevne egenskaber, kan den bruges i forskellige formål rum. Typen af ​​lokaler kan være bolig eller nytteværdi. Ofte bruges dette materiale til at forberede basen af ​​soveværelser, stuer, klasseværelser, hjemmebiblioteker, badeværelser, gange, korridorer.

Populariteten af ​​glasfiber til maling på grund af forebyggelse af revner. Flyet, der er færdigt med maling efter forstærkning med spindelvæv, bevarer udseendet i mange år. Du behøver ikke at maskere revnerne og tynde dem med frisk maling.

Derudover kan glasfiber til maling anvendes i byggebranchen til:

 • øge levetiden for metalrør
 • fremstilling gulvbeklædning og vægpaneler;
 • vandtætningsanlæg;
 • udføre dræningsanordninger
 • madlavning mastic brugt til at oprette taget.

Fordele og ulemper

Ligesom ethvert byggemateriale har glasfiber fordele og ulemper.

Bemærk fordelene.

 • Det er modstandsdygtigt mod temperaturændringer. Du kan udføre forberedelsen af ​​flyet til maling, når tilstanden er fra -40 til +60 grader. Kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​basen afspejles ikke.
 • Glasfiber er åndbar og hygiejnisk. Dens anvendelse eliminerer dannelsen af ​​kondensat og miljøet for udseendet af svampe såvel som skimmelsvamp.
 • Materialet er ikke elektrificeret, da det er antistatisk. Af denne grund ophobes det ikke støv.
 • Anvendelsen af ​​materialet har ingen negativ indvirkning på husstandens sundhed. Dette skyldes miljøpræstationen af ​​glasfiber.
 • Det er allergivenligt. Denne nuance er især vigtig for allergier.
 • Brandsikkerhed er en af ​​de væsentligste fordele. Sådant materiale er værdsat af enhver erfaren mester.
 • Prisen på glasfiber er tilgængelig for alle kunder, hvilket gør det muligt at lave reparationer billigt og af høj kvalitet. Det kan købes i hardware butikker.
 • Glasfiber har en høj slidstyrke. Det forringes ikke over tid, så du behøver ikke gøre reparationer ofte.
 • Dette materiale kan males. Det unikke er det faktum, at maleriet kan gentages.

Efter at have undersøgt de positive karakteristika bemærker vi manglerne, fordi de ikke er så harmløse.

Det er nødvendigt at arbejde med glasfiber ekstremt omhyggeligt. Dette skyldes det faktum, at i bunden af ​​udjævning kan basen fra lærredet afbryde små glasfragmenter. Stik i huden, de kan forårsage alvorlig sundhedsskader, komme på huden af ​​hænder, krop, nogle gange i øjnene og åndedrætsorganerne. I nogle tilfælde er kløe mulig, hvis det kommer i kontakt med øjnene, skal du konsultere en læge.

Arbejde med glasfiber kræver brug af lukkede tøj. Du bør bære handsker på dine hænder, et åndedrætsværn og beskyttelsesbriller på dit ansigt.

Hvordan holder man fast?

Overvej finesserne ved at bruge glasfiber til maling. Dette giver dig mulighed for at blive bedre bekendt med materialet og forstå funktionerne i dens applikation. I første omgang skaber vi optimale arbejdsbetingelser. Det er bedre at holde dem ved en temperatur på +18 til +25 grader. Vinduer under det forberedende arbejde bør lukkes. Udkast er udelukket, det er nødvendigt at sikre, at glasfiber ikke ligger under solen.

Følg de små instruktioner.

 • Undersøg overfladen af ​​bunden. Hvis den har betydelige mangler (gylder, store chips), skal glasfiberen være til stede. I dette tilfælde skal du først slippe af med synlige fejl med en kit eller gipsblanding.
 • Derefter er det nødvendigt at behandle basen med en speciel primer sammensætning. Det anbefales at bruge en primer med høj indtrængende effekt. Det vil justere overfladens struktur, binde støvet og fylde mikroskraberne.
 • Efter påføring af primeren, lad den tørre. I processen med at tørre materialet på overfladen af ​​et fint krystallinsk gitter, der bidrager til høj vedhæftning. Hvis du ikke venter til tørringens afslutning, vil gitterfilmen blive brudt.
 • Glasfiber er ikke fastgjort med en hel klud. Den skal skæres i strimler af denne størrelse, så du kan arbejde komfortabelt. Samtidig tilføj en lille margen godtgørelse (1 til 2 cm er nok).
 • Klargør lim til glasfiber. Påfør den på bagsiden og bredden. Spred limet jævnt i et tyndt lag (højst 1 mm).
 • Start arbejde fra hjørnet af flyet. Det kan være et loft eller en væg. Efter limning af den første strimmel er den anden fastgjort næste, og det er også alle andre. Samtidig danner de en lille overlapning, som efter den endelige fiksering skal trimmes.
 • Til leddene af glasfiberstrimler afviger ikke, det er nødvendigt at imprægnere dem med lim, især forsigtigt at trykke dem med en spatel. Eksperter understreger vigtigheden af ​​denne fase.

Lad nu basen i 2 dage tørre. Derefter kittes, så retter du det med en sandpapir for at gøre det glat. Behandl overfladen med en primer, før den males og lad den tørre.

Hvordan male?

Når overfladen er forberedt, kan du begynde at male. Så det ikke giver noget besvær, er det vigtigt at vælge den rigtige farve sammensætning, hvilke typer der i dag eksisterer ret meget.

Du kan vælge maling:

 • vand emulsion;
 • akryl;
 • silicone;
 • latex.

Et særpræg ved dette maleri er behovet for at anvende flere lag. Det er umuligt at påføre to lag på én gang: det vil fastgøre eller afskrække på en temmelig kort tid og udsætte baserne med kitt. Manglende brug af farvestofsammensætningsteknologi er fyldt med en reduktion i malingenes levetid. I dette tilfælde er det usandsynligt, at du vil kunne male en sådan overflade flere gange.

For at anvende kvalitetsmaling er det vigtigt at vælge det rigtige værktøj. Børsten i dette tilfælde er kun egnet til maling af led og hjørner. Brugen af ​​en rulle vil være mere hensigtsmæssig. Det vil fremskynde tiden til maling, vil give dig mulighed for at lægge et tyndt lag, hvilket vil reducere forbruget af farvesammensætningen.

Dip rullen i en beholder med maling, klem lidt og rul på flyet. Brug ikke et værktøj med skumlag: skummet begynder at smuldre i stykker. Har brug for en analog med lur. Bevægelserne skal være i forskellige retninger: dette vil gøre det muligt for malingen at ligge bedre og mere jævnt. Glem ikke, at flyet før malingen skal puttyes og primet. Ved maleri kan du anvende to eller tre lag af sammensætningen.

Tips

For at forberede overfladen til maling ved brug af glasfiber for at være af høj kvalitet, henvises vi til anbefalinger fra fagfolk inden for konstruktion og dekoration.

 • Når du har limet spindelvævet til overfladen, skal du styrke sin fixering. For at gøre dette skal du fortynde limen til en flydende konsistens og sprede den over toppen. Han må suge glasfiber.
 • Undgå at ignorere startværkerne, hvis de virkelig er nødvendige. Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, kan du invitere en specialist, som vil hjælpe med at forberede fundamentet.
 • Udfør arbejde effektivt og uden hastværk. Derefter, hvor stærkt du vil lime glasfiber, vil styrken og pålideligheden af ​​alt grundlag afhænge.
 • Som klæbemiddel kan du bruge lim den limede glasvæg. Sammensætningen af ​​sådanne blandinger indeholder særlige indeslutninger, der forhindrer dannelse af svampe. Hvis du er i tvivl om valget, spørg sælgeren: Ikke alle lim til tapet er passende her.

lofter

Afslutning af loftet er besværligt og kræver en vis færdighed og tålmodighed. Fiberglas som en løsning på dette problem lige fra kategorien af ​​de arbejder, der skal gennemføres, som skal arbejde lidt, men resultatet er garanteret at overstige alle forventninger. Artiklen vil diskutere, hvordan man holder glasfiber i loftet.

Indhold:

Hvad er glasfiber

Før du går videre til beskrivelsen af ​​installationsprocessen, skal du kigge nærmere på selve materialet.

 • Maling glasfiber synes ikke at være slidstærkt materiale. Det kan endda blive brudt, hvis det håndteres uforsigtigt. Imidlertid klistret i overensstemmelse med teknologien, og i en "arbejdende" tilstand udgør den et storslået forstærkende lag. En sådan "rustning" vil ikke tillade spredning af revner, hvis nogen, og vil forhindre deres dannelse i fremtiden.
 • I detailhandlen sælges den i ruller, 1 m bred, og længden varierer op til 50 m.
 • Ifølge densiteten, som er forskellig, er glasfiber opdelt i flere klasser. Butikkerne præsenterede materialer med indikatorer fra 25 til 50 g / m². Selvfølgelig vil tykkelsen af ​​nettet direkte påvirke dens værdi. Til limning af loftet er et materiale med en tæthed på 25 g / m² meget velegnet. En sådan indikator vil sikre oprettelsen af ​​et holdbart og letvægts forstærkningslag. Men hvis overfladen ser ud til at være upålidelig, kan glasfiber købes med en højere densitet for at undgå ødelæggelse af basen.

Sådan fremstilles glasfiber

Glasfiber fremstilles ved at smelte glas med en speciel sammensætning. Det er et miljøvenligt materiale, det indeholder kvartssand, lime, sodavand, dolomit. Efter opvarmningen danner smelten filamenter, som tilfældigt ligger på hinanden og holder sammen. De ligner en web (dermed andet navn), det er svært at bryde. Imidlertid er de resulterende glasfibre let bøjede, ikke deformerede og ikke at bryde sin egen struktur. Endvidere presses materialet fremstillet på denne måde for at give det større styrke. Som et resultat opnås et produkt, som er:

 • miljøvenlig;
 • vandafvisende;
 • brandhæmmende;
 • modstandsdyktig over for skade.

Derudover krediteres han med antistatiske egenskaber, og på grund af sin uorganiske sammensætning er den ikke modtagelig for dannelsen af ​​mug.

Fordele ved glaspladepasta

Brug af glasfiber vil hjælpe med at forhindre nogle af de problemer, der kan forekomme, når overfladen bliver trimmet under videre drift.

 • For det første vil dets brug betydeligt forbedre selve grundlaget for at male eller indsætte tapet.
 • For det andet øger spindelvævet takets styrkeegenskaber. Det bliver med tiden ikke dækket af revner, og der dannes ikke chips, hvilket igen kan beskadige overfladen og ødelægge det generelle udseende mærkbart.
 • For det tredje opnår overfladen evnen til ikke at være bange for vand, og det er muligt at udføre vådrensning ved hjælp af husholdningskemikalier. På loftet vil denne procedure ikke påvirke på nogen måde.
 • Da glasfiber er et ubrændbart materiale, vil det i tilfælde af brand ikke medvirke til yderligere spredning af ild.
 • På grund af den interessante sammenlægning af glasgarner dannes et originalt mønster, som ser interessant ud på overfladen.
 • Foruden betonfundamenter med et kittelag af kitt og gipsplader kan malerens spindelvæv også monteres på ekstruderende polystyrenskum, som ofte bruges til opvarmning rum, herunder fra indersiden af ​​rummet langs loftet.

Sådan limes glasfiber på loftet for at male

 • Forbered loftoverfladen. Hovedkravet for ethvert efterbehandlingsarbejde er en velforberedt overflade. Fastgørelse af loftet med glasfiber vil kræve ikke mindre grundighed i denne sag. Fjernelse vil kræve rester af den gamle belægning: maling, tapet, hvidvask, gips. Nogle eksperter peger på et sådant "smuthull": Du kan lim en spindelvæv på et loft hvidkalket med kalkmørtel, hvis du er sikker på, at der efter påføring blev anvendt tre eller færre lag kalk. Det er dog endnu sikrere at være sikkert og rense det med en spatel, og vaske det derefter med en klud, der fugtiger det med vand. Huller vil uundgåeligt danne under rengøring. De skal være primet og zashpatlevany. Generelt ville den ideelle løsning være at fylde hele loftet.
 • Prime basen. Nu skal du sørge for, at det færdige lag af kittet har tørret, og hvordan man skal prime det. Sammensætningen anbringes rigeligt, således at tørringsperioden varierede fra 20 minutter til en halv time. En sådan rigelig imprægnering vil bidrage til bedre vedhæftning med henholdsvis klæbemiddelsammensætningen og selve materialet. Forresten er det bedre at bruge ikke en sædvanlig primer, men et middel til dyb imprægnering.
 • Fortynd lim. Når primeren er tørret, kan du fortsætte til den faktiske limning. Til dette formål anvendes kun specielle sammensætninger til glasfiber, i det mest ekstreme tilfælde anvendes lim baseret på PVA. Men der skulle opstå problemer med den "oprindelige" blanding. Den fås i butikker i færdig form i spande eller som tørpulver i pakker. Den sidste mulighed er meget økonomisk. Indholdet af tre hundrede gram emballage fortyndes med koldt vand i mængden af ​​11 liter, blandet til homogen. Den resulterende opløsning er nok til at indsætte over 50 m² malingsbane.
 • Stikker glasfiber i loftet. Før du begynder denne fase af arbejdet, skal du opfylde følgende betingelser:
  • Det anbefales at observere en bestemt temperatur: fra + 18 ° C til + 25 ° C;
  • Der skal ikke være nogen udkast på værelset;
  • Materialet skal beskyttes mod direkte sollys.
 • Fra rullen måles og skæres i stykker af den krævede størrelse med en lille margen. Normalt limes kludene ende-til-ende. Lim påføres med en bred børste eller rulle direkte på loftet over et område svarende til glasfiberens bredde. Et stykke spindelvæv påføres den smurt overflade med lim og glider ud fra midten til kanterne. Denne procedure udføres med en plastikspatel, som bruges til vægpapir.
 • Overskydende lærred langs længden af ​​skæringen. Det er vigtigt ikke at gøre for meget pres, for i dette stadium er glasfiber et sårbart materiale, og det er ret nemt at bryde det. Således limes hele overfladen af ​​loftet. Den endelige handling er at dække hele nettet med lim. Bladene tørrer helt ud om en dag, hvorefter et storslået forstærkningslag opnås, holdbart nok til at glemme reparationsarbejde i loftet i mange år.

Hvad skal man gøre, hvis et glasfiberglas er brudt på siden? Dette er tilfældet, når det næste lærred skal limes med en overlapning på 3-5 cm. Du skal ikke kun bruge det næste afsnit af loftet, men også en del af stykket (med så mange centimeter som planlagt at pålægge en web). For ikke at forlade en strimmel med et dobbeltlag af materiale (det vil skille sig stærkt ud efter maling), skal applikationsstedet være bølget skåret med en skarp tapetkniv. Derefter fjernes de ekstra lag fra hver del af lærredene, og den resulterende ledning glattes forsigtigt med en spatel.

Glasfiber på loftet video

Glasfiber på loftet til maling

Da finishen er lavet inde i stuen, vil enhver form for indvendig maling, for eksempel akryl eller vandbaseret maling, være den ideelle løsning. De har ikke en stærk lugt, tør hurtigt og meget gavnligt understreger spindelvævets struktur.

 • For det bedste resultat af at male glasfiber på loftet, er det bedre at bruge en rulle med en gennemsnitlig bunke. På tidspunktet for kontakt med glasfiberet bør det ikke være tørt, så du bør suge det godt i malingen.
 • Så at alle riller og baner på nettet blev malet ensartet, kan du rulle med en rulle skiftevis i to retninger: lodret og vandret.
 • Efter tørring af det første lag af maling, sæt den anden. De er nok til at få en stærk og smuk overflade.

Sådan får du effekten af ​​spejlfladen?

Denne mulighed ser meget fordelagtig ud, men skal medtages i listen over yderligere varer.

 • Dette er anvendelsen af ​​et lag af kitt efter limens tørring. Fremgangsmåden udføres under anvendelse af en gummispatel, og sammensætningen af ​​sammensætningen bør være mere flydende end normalt. Dette er nødvendigt, så det påførte lag ligger tyndt, fordi opgaven er at jævnt dække laget af glasfiber.
 • Kittet får lov til at tørre og forarbejdes med fintkornet sandpapir. Slibning udføres omhyggeligt for ikke at fjerne det overskydende lag, hvorfra glasfiberstrukturen opstår. Efter færdiggørelsen er overfladen primet.

Fiberglass klistermærke på gipsplankloft

Gipsplankloftkonstruktioner er meget almindelige. Og maling på glasfiber påføres dem som en forstærkende belægning med samme succes. Dens brug anbefales, uanset om serpyanka blev brugt på leddene af ark for at styrke eller ej. Ved gipsvæg er spindelvævet en forsikring mod dens deformation. Når alt kommer til alt, i et lager eller i en butik, kan materiale opbevares under uhensigtsmæssige forhold og fx samle fugt. Princippet om at indsætte glasfiber som et mellemlag mellem arkene og den endelige finish svarer til den ovenfor beskrevne arbejdsalgoritme. Nuancerne er i overfladebehandling. Derfor, før limning af glasfiber til loftet er det nødvendigt:

 • Fyld hakene fra indgangen af ​​selvlukkende skruer og sømmen mellem gipspladerne;
 • Over hele området af loftet påføres et klæbende lag, som vil spille rollen som en primer. Det vil forhindre absorption af det efterfølgende bindingslag. Du skal vente, indtil den tørrer fuldstændigt;
 • Nu kan du lime glasfiber.

Hvordan er glasfiber forskellig fra glasfiber?

Nogle mennesker tror, ​​at internettet og glasfiber tapet er det samme. Det er det ikke. Oprindelsen af ​​disse materialer har virkelig fælles rødder, muligheden for at styrke overfladen, der skal limes, og kendetegnene for brandmodstand og slidstyrke er tilgængelige for begge, men det er her, hvor deres lighed slutter. Væsentlige forskelle er som følger.

 • Fremstillingsmetode. Glasfiber er et vævet materiale, mens glasfiber ikke er. Det har en glat struktur, og tapetet - tekstureret.
 • Spider web kan males ubegrænset, men modstanderen kan ikke modstå mere end 25 farveændringer.
 • Glasfiber er et produkt til efterbehandling, og spindelvævet er beregnet til at tjene som mellemliggende forstærkningslag.
 • Tætheden af ​​glasfiber markant dårligere end tapet: 25-65 g / m² mod 150-225 g / m². Forskellen i vægt henholdsvis signifikant.
 • Prisen på disse produkter varierer betydeligt. Spider web er billigere end tapet omkring 2 gange.

Producenter og priser på glasfiber i loftet

 • Oskar brandfiberglas produceres i Rusland, prisen for en 50 meter rull er 960 og 1035 rubler. afhængigt af tætheden på 25 og 50 g / m². Meget stærkt materiale og samtidig til rådighed til prisen, tillader genanvendeligt gentemaling og kræver ikke en stor udgift af maling.
 • Brand Wellton produceres i Finland og koster 1065 rubler. pr. rulle af web 45 g / m², densitet, 980 rubler. til 50 meter materiale med en tæthed på 30 g / m². Dette materiale har bevist sig blandt køberne, det opretholder perfekt genanvendelig genbehandling.
 • Spectrum er et mærke af glasfiber fremstillet i Holland. Omkostningerne til materiale med en tæthed på henholdsvis 30,45,50 g / m², 708, 843 og 912 rubler. for en rulle.
 • Spider web Ecotex 40 g / m² kan købes til 534 rubler. over 50 meter materiale.
 • Brand Nortex tæthed på 50 g / m² lavet i Kina for omkring 600 rubler. for en rulle.

Hvilke af fabrikanterne at give præference, skal i sidste ende selv bestemme. Alle mærker er fremstillet ved hjælp af samme teknologi, og de egenskaber, der tilskrives dem, adskiller sig ikke fra hinanden. Overpay for et navn, som alle ved eller vælger et kendt mærke? Under alle omstændigheder skal du læse anmeldelserne på dette produkt, inden du køber et køb. Og tapet på loftet med glasfiber, som det er let at se, er ikke så kompliceret og er helt i stand til nogen.

Alt du behøver at vide for at klæde loftet med glasfiber

Glasfiber er et specielt materiale, der enten anvendes som et udjævningslag til vægge og lofter, eller som en universel belægning til maling. Inden for indvendig efterbehandling anvendes glasfiber med succes til udsmykning og udjævning af væg- eller loftoverflader. Denne artikel er afsat til spørgsmålet om, hvordan glasfiber limes til loftet.

Glasfiber og dens historie

Først og fremmest vil jeg gerne understrege læsernes opmærksomhed på oplysninger om, hvorfor glasfiber er nødvendig. Mange forbrugere tror fejlagtigt, at dette dekorative materiale udelukkende anvendes ved udførelse af efterbehandling inden for bygninger. Faktisk er anvendelsesområdet for glasfiber meget bredere.

Glasfibervæv er en flerhed af glasfilamenter kombineret sammen, og imprægneret med en modificeret form for stivelse. Oftest dette materiale anvendes til at styrke hjørnerne af vægge og overflader, og der træffes beslutning om, hvad lim til at lime glasfiberen, præference, oftest gives til sammensætninger beregnet til vinyl tapet.

For første gang på forbrugermarkedet optrådte glasfiber i 30'erne af det 20. århundrede. Indledningsvis tog produktionen af ​​dette holdbare materiale tyskerne. Den første serie glasfiber tapet lavet af farvet glas blev oprettet i den tyske by Steinach, på fabrikken Koch GmbH. I løbet af de næste par år er brugen af ​​glasfiber i fremstillingen af ​​dekorative materialer til bygningsdekoration blevet meget populær. Særligt høj var efterspørgslen efter glasfiber.

I dag er det kendt, at glasfiber er et materiale med en nonwoven base. Den består af glasfibre arrangeret tilfældigt i forhold til hinanden og holdes sammen af ​​papir og harpiks af organisk oprindelse.

Tætheden af ​​materialet bestemmes i overensstemmelse med mængden af ​​glasfibre pr. 1 kvm. Tæthedsindikatorer påvirker på en vis måde graden af ​​brudbelastning, som igen er afgørende for, hvornår man vælger at bruge glasfiber.

Hvor gælder

Glasfiber loft, der er nævnt i denne artikel, kan anvendes på to områder, nemlig produktion af byggematerialer og arbejdet er slut. Den endelige pris for glasfiber til maleri afhænger stort set af anvendelsesområdet. Hvis vi tager produktionssfæren, bruges glasfiberen i den til:

 • Fremstilling af tagdækningsmaterialer;
 • produktion af linoleum belægning
 • produktion af akvareller
 • Fremstilling af vandtætningsmaterialer;
 • skum glas fremstilling;
 • glasuldproduktion;
 • mold making;
 • produktion af filterelementer til dræningsstrukturer
 • fremstilling af printplader.

Hvad angår omfanget af arbejdet, anvendes her glasfiber til:

 1. Udfør vandtætnings- og korrosionsarbejde inden for rørledninger. I et kompleks med glasfiber anvendes i dette tilfælde forskellige bitumener og mastik.
 2. Afsluttende arbejder inde i bygningen, når glasfiber anvendes til maling, eller i tilfælde, hvor der kræves for en bedre fiksering tapet eller gips på væg- eller loftflader de anvendelsen af ​​dette materiale. Dette er med til at skabe et tæt materiale på overfladen af ​​den forstærkende lag, og forhindrer også fremkomsten af ​​revner i dekorative finish.

Brugen af ​​glasfiber i lejligheden

Efterspørgslen og popularitet af glasfiber i moderne byggeri miljøet forårsaget mange forskellige faktorer, blandt hvilke er ejet og holdbarhed af materialet, stabilitet af sin størrelse, en høj grad af resistens strækker sig til forbrænding stabilitet, lav følsomhed over for kemiske og atmosfæriske påvirkninger.

Valget af lim til glasfiber

Mange uerfarne forbrugere ved ikke, hvad man skal lime glasfiber. Naturligvis er den sædvanlige klæbemiddelsammensætning til tapet næppe egnet i dette tilfælde. Klæbemiddel til glasfiber skal have en høj grad af styrke og vedhæftning. Når der træffes beslutning om, hvad der er bedst at lime forædlingsmaterialet til substratet i form af glasfiber, eksperter anbefaler til efterbehandling til at foretrække den speciel lim sammensætning beregnet til en bane af glasfibre. I dag er der på markedet for byggematerialer et stort udvalg af sådanne klæbemidler.

Som en mulighed kan du overveje proceduren for at skabe lim til glasfiber med egne hænder. At udføre sådan arbejde er let, fordi teknologien til at skabe klæbemiddel til glasfiber er meget let. Når man køber en speciel sammensætning til fastsættelse, er forbrugerne ofte interesserede i sælgere, er det muligt at lime glasfiber på PVA? Svaret er utvetydigt - ja det kan gøres. Desuden er PVA-lim, som sælges af mange papirvarer, grundlaget for en selvfremstillet klæbemiddelblanding. Lim PVA til glasfiber anvendes, fordi dets sammensætning har et højt pålidelighed, det hjælper med at opnå varig limning af overflader.

Glasfiber edderkop er ikke beregnet til at blive limet over pudsede overflader, så du skal ikke forsøge at udføre denne procedure. Det faktum, at gips og glasfibre har en heterogen struktur og således er bundet til glasoverfladen dannes ofte bobler (selvom udføres af en kvalificeret tekniker arbejde).

Lim til dekorative glasfiberdug findes i to versioner:

 1. Klar lim til glasfiber, hvis brug kan startes umiddelbart efter, at beholderen med kompositionen er åbnet.
 2. Tørklæbemasse, hvis anvendelse er mulig efter fortynding med vand i de mængder, som fabrikanten anbefaler.

Blandt de mest kendte og pålidelige klæbemidler til limning af glasfiber er:

 • Bostik. På området for fremstilling af klæbemidler til byggebranchen har Bostik for glasfiber en ledende position.
  Bostik lim
  Den fordelagtige kombination af komponenter giver høj kvalitet belægning, når du bruger denne type lim. Derudover er omkostningerne ved Bostik lim demokratisk og er tilgængelig for enhver gennemsnitlig køber.
 • Kleo Ultra. Denne type lim er kendetegnet ved dens holdbarhed, brugervenlighed, effektivitet.
  Lim Kleo Ultra
  I dets sammensætning er tilsætningsstoffer, der forhindrer udviklingen af ​​svampen, modificeret stivelse, såvel som adskillige andre nyttige komponenter. Fordelene ved Kleo Ultra glasfiberklæbemiddel omfatter følgende:
 1. Nem applikation;
 2. Enkel madlavning;
 3. Lavt forbrug;
 4. Miljø renlighed og sikkerhed.

Denne lim er fortyndet med vand ifølge producentens anvisninger. Sammensætningen er klar til brug efter 5 minutter efter fortynding af den tørre blanding. Fordelen ved sammensætningen er, at efter anvendelsen er der ingen pletter på overfladen.

 • Wellton. Denne form for lim hjælper med at løse problemet med, hvordan man holder glasfiberen på væggen for at fortsætte med at male.
  Lim Wellton til maling af glasfiber
  Welilon lim er et certificeret produkt med følgende fordele:
 1. Brandsikkerhed. Når der opstår åben kontakt med ilden, udsender den ikke giftige flygtige stoffer i luften.
 2. Økologisk renhed. Som en del af limen er det ikke farligt for menneskekroppens komponenter.
 3. Høje hygiejneforhold. Gennem hele driftsperioden kan glasfiber vaskes så mange gange som ønsket uden frygt for dets skader og for tidligt tab af dets attraktive udseende.
 • OSCAR. Denne lim har en række fordele i forhold til andre lignende midler:
  Lim OSKAR til glasfiber
 1. Sammensætningen er sikker for menneskekroppen, og dette bekræftes af sanitær og epidemiologisk overvågning.
 2. Effektivitet og omkostningseffektivitet. Kun 0,5 kg af den tørre blanding fortyndes med en stor mængde vand (8-10 liter).
 3. Let madlavning. For at fortynde pulveret behøver vand ikke opvarmes. Sammensætningen hældes i koldt vand og omrøres grundigt, og blandingen kan anvendes 10 minutter efter blanding.
 4. Lang varighed af opbevaring af det færdige produkt. I en lukket beholder kan lim på dette mærke opbevares op til 2 måneder.
 5. Let transport.
 6. Økonomi. Den færdige klæbemiddelsammensætning i en mængde på 0,25 kg er tilstrækkelig til at håndtere 1 kvm. glas klud.

Hvordan klistre over loftet

Proceduren til limning loft glasfiber holdes med rådgivning fra kvalificerede eksperter-slagtesvin. Sådan arbejde skal udføres omhyggeligt, idet den har gennemført forberedelsesfasen inden gennemførelsen. udarbejdelse af essensen ligger i det faktum, at ikke kun rense loftfladen mod støv og snavs, hvilket gør det layout, men også skåret i individuelle elementer med de nødvendige parametre glasfiber. Præsenteret nedenfor teknologi vil hurtigt finde ud af at lime glasfiber loft maleri.

Limning af glasfiber til loftet

Skær hele plader af glasfiber i flere lige elementer, i overensstemmelse med deres parametre svarende til loftets størrelse. Det anbefales at tilføje nogle få centimeter til disse parametre for korrekt docking.

Til det første glasark skal du oprette en markering på bunden af ​​loftet. Når du danner det, skal du tage højde for princippet om at lægge materialet på overfladen. Fastgørelsen af ​​glasfiber starter normalt enten fra midten af ​​hovedloftet eller fra dets kant. Tilstedeværelsen af ​​markeringen vil betydeligt forenkle proceduren for limning af glasfiber til loftbunden.

At arbejde nødvendigvis har brug for en særlig lim, som er bedre at hælde ind i malertanken. Derefter vil sammensætningen være meget lettere at få en malingsrulle.

Først og fremmest påføres lim på bunden af ​​loftet, og klæbebåndets bredde skal være lidt større end glasfiberens bredde. For eksempel, hvis bredden på en glasflisebånd er 1 m, skal limbåndets bredde på hovedloftet være 5 cm større.

Når der udføres reparationer med dette forstærkningselement, er mange forbrugere interesserede i, om det er muligt at klæbe tapet på glasfiber? Husk, at en klud af glasfilamenter ofte bruges som en forstærkende komponent, som øger vægternes styrke. Det er naturligvis bedre at dække glasfiberen med et lag af gips, inden du limer tapetet, men du kan simpelthen forsyne glasfiberpladen under tapetet.

Køber glasfiber i hardware-butikken, du bør absolut være opmærksom på sin kant. Dette materiale er lavet af glasfibre, og i mangel af fiksering er området omkring kanten ofte shaggy.

I ubelejlige områder af overfladen, der skal trimmes (hjørner, områder omkring stikkontakter) anvendes en børste med en børstebredde på ca. 40-50 mm. Den skårne del skal derefter fastgøres til loftet, samtidig med at klæbemiddelopløsningen og glasfiberet selvsuges med en tapetspatel. Samtidig må kanten af ​​glaspladen ikke presses for meget, da dette vil lette sammenføjningen af ​​efterfølgende dele.

Et andet vigtigt spørgsmål, at enhver, der bruger et glasgarn i reparationsarbejde, bliver bedt om, er: "Er det muligt at lime glasfiber på gips?" Lad os svare på, at en sådan procedure er mulig, fordi det ofte sker, at der som et færdiggørelsesmateriale til bunden af ​​loftet eller vægfladerne der anvendes krydsfiner eller gipsvæg. Men når du limer et forstærkningselement på en gipspladeroverflade, skal du følge nogle regler. Især er det nødvendigt at vide præcis, hvordan man kan putty gips, fordi overfladen skal være dækket af et lag af kitt. Ved udførelsen af ​​puttyproceduren tages der særlig hensyn til stumpen. Eventuelle ujævne dele på gipspladen skal være flettet med hoveddelen. Det er ønskeligt, at laget af kitt fuldstændigt dækkes med et ark af gipsvæg. Før limning af glasfiber til gipsvæg, er det nødvendigt at behandle hele kittens overflade med emery papir og derefter dække det med et lag af primer for at eliminere den øgede absorption af klæbemidlet til tapet.

Ved limning af et glasfiberplade på overfladen af ​​loftet skal man være opmærksom på strukturen af ​​kanten af ​​det næste element. Hovedarbejdet i et sådant arbejde er at sikre, at fibrens sammenfletning falder sammen med hinanden, når lining af et element over en anden. Til dette formål anbringes et nyt glasfiberplade på en eksisterende, så tryk let med hånden til bunden af ​​loftet, og om nødvendigt forskydes det med flere mm.

Ragged hjørne glasfiber

Hvis den udskårne glasfiberstrimmel har en spidskant, limes den overlappe med en efterfølgende strimmel, der hjælper med at rette op på situationen. Med denne metode vil bumpene sikkert ses ved krydset af delene. Den kan fjernes, men kun umiddelbart efter at have klæbet. Ved hjælp af en maleri kniv er denne tuberkel skåret i længderetningen, hvilket gør det muligt at skære overskydende fra hver af de stykker af tapet. Disse stykker fjernes, og som et resultat viser det sig, at glasfiberen er limet til støtfugen.

Det anbefales at tørre limet glasfiber med vinduerne og dørene lukket. Tørring i dette tilfælde vil vare længere, men du får garanti for, at forstærkningsmaterialet ikke falder ned efter kort tid efter tørring.

Til maleri

Overfladen af ​​det limede glasfiber skal være ordentligt forberedt til maling. Når du lægger dette materiale på loftet, skal du generelt overveje et par vigtige punkter:

 • Glasfiber, ligesom ethvert andet byggemateriale, har to sider, bag og forreste. Spørgsmålet om, hvilken side der skal limes på glasfiberen, skal løses på en sådan måde, at materialets forreste del er synlig for øjet, og den forkerte side limes til bunden.
 • Ved limning af steklopolotna bør der tages hensyn til en bestemt orientering af bunken. Trådene skal rettes i en retning, så limning vil være så vellykket som muligt. Hvis villi er rettet i forskellige retninger, så vil farvestoffet efter farvning have forskellige nuancer, når de ses fra forskellige vinkler.
 • Farve glasfiber er bedst at producere vandbaseret eller vanddispersionsmaling. Selv om eksperter siger, at du, afhængigt af dine præferencer og det forventede resultat, kan farve farveskala med akryl-, acrylat- eller latexfarvningssammensætninger.

Sådan limer du glasfiber på loftet selv

Glasfiber er et materiale, der anvendes som et efterbehandling og udjævningslag til at dække loftet og væggene. Struktur - glasfiber imprægneret med modificeret stivelse.

Når du reparerer loftoverfladen, skal du udføre en kompetent finish af den fremtidige belægning. Mange vælger glasfiber til dette formål. Lad os se nærmere på, hvordan man limer glasfiber på loftet til maling.

Fordelene ved materialet og dets anvendelse

Glasfiber er et naturmateriale, der har mange fordele:

 1. holdbar;
 2. lang levetid
 3. opsamler ikke støv;
 4. miljøvenlig;
 5. budgetomkostninger
 6. brandsikker;
 7. åndbar overflade.

Materiale med så mange fordele bruges til efterbehandling. Hvis vi taler om pokleyka glasfiber i loftet, så er dette den bedste løsning til fastgørelse af gipsplader.

Takket være sin tætte struktur beskytter glasfiber det dekorative trim af loftet fra revner og udseendet af forskellige deformationer.

Valg af lim

For at gøre loftet glasfiber, skal du have en særlig, meget stærk lim. Til salg klæbemiddel sammensætning af to muligheder, designet specielt til binding af glas garn, bør det være fast materiale til efterbehandling:

 • klar klæbemiddel, der kan bruges med det samme
 • tørvægt. Efter fortynding med vand opnås et klæbemiddel.

uddannelse

Ethvert arbejde i forbindelse med reparationen begynder med forberedelsen. Og klæbende glasfiber til loftet er ingen undtagelse:

 • loftet er helt ryddet af gammelt kitt, kalk, hvidvask. Hvis tapetet blev hængt, skal de fugtes og derefter fjernes med en spatel;
 • glasfiber kan ikke fastgøres til loftoverfladen, hvis det påføres limemørtel. For fuldstændigt at rengøre loften på kalken, efter at den er skrabet med en spatel, skal den vaskes af med en klud af naturligt stof;
 • Hvis huller optræder under rensning af loftet, skal de primeres og anbringes. Lad være med at være doven for at gå kitt på hele loftoverfladen;
 • Materiale fra glasfiber kan kun limes på en absolut flad, fejlfri overflade.

Når overfladen er klar, er loftet gipset, du kan sikkert begynde at klæbe glasfiberen.

Arbejdsproces

Sådan limes glasfiber i loftet:

 1. Før klæbende glasfiberplader af materiale skal skæres;
 2. Vælg hvilken retning der skal limes. For det første ark tegner du en mærke linje;
 3. lim skal påføres således, at klæbestrimlens bredde er bredere end pladen;
 4. tryk ikke på glasfiberpladen, så vil hver næste passe meget lettere;
 5. Når du klæber, skal du sørge for at arkene falder sammen i struktur. Materialet ligner et rist af støt og støt, som når limning skal matche. For at gøre dette skal du let flytte arkene, indtil strukturen falder sammen.

Det sker, at kanterne af glasfiber lidt razmochivchivatsya. Det er ikke skræmmende. På det sted, hvor arkene er sammenføjet, kan den ødelagte mound sikkert afskæres. I processen viser det sig, at små stykker skæres fra næsten hvert ark.

Når stakning er afsluttet, prøv at undgå udkast. Det er bedre at lukke alle vinduer - så belægningen tørrer hurtigere og holder længere. Du kan se, hvordan du limer glasfiber til loftet i videoen nedenfor.

Malingsgarn

Glasfiber er attraktivt, fordi overfladen kan males i enhver farve, du kan lide. Det skal selvfølgelig kombineres med indretningen og farveskemaet i rummet.

Maling til glas er bedre at vælge akryl. Det tørrer hurtigt og lugten er ikke for hård.

Maling gælder i to eller tre lag. Giv blot hvert lag en halv dag for fuldstændig tørring. Ellers kan glasvæggenene ligge bag loftet.

instrumenter

For at kunne udføre en højkvalitets glasfiberklister på loftet selv, skal du i forvejen forberede alle nødvendige værktøjer med materialer:

 • klæbende sammensætning;
 • målebånd; blyant;
 • saks;
 • ren, blød klud;
 • ruller;
 • børste til leddene.

Sådanne anordninger vil være nødvendige for arbejdet med klæbende materiale på gipsvæggen.

Stikker på gipsvæggen

Limning af glasfiber på loftet af hypocardboardet giver ikke store vanskeligheder:

 1. et lag af kittet påføres på gipspladen. Glem ikke at fylde leddene og niveauer overfladen. Lad alt tørre helt;
 2. lim alle revner, uregelmæssigheder og led med et specielt glasfiberbånd med en serpyanka. Derefter vil glasfiberen ligge helt fladt;
 3. gipsvæg behandlet med sandpapir for at fjerne uregelmæssigheder og ruhed;
 4. dække med to lag primer, så klæbemidlet ikke gennemsyrer væggen.

Glasfiberplader skal limes efter at overfladen er helt tør. Nu ved du, hvordan man limer glasfiber på loftet med en række forskellige materialer.

Gennemsnitlige priser

Udgifterne til glasfiber er beregnet pr. Kvadratmeter lærred. Hvis du selv ønsker at gøre arbejdet, skal du kun betale glasfiber tapet. Du kan beregne omkostningerne ved installation

Omkostningerne påvirkes af strukturen af ​​glasdug tapet.

Prisen for glasfiber på loftet for maleri, i gennemsnit i Moskva vil være fra 1.130 rubler. Hvis dette er "gossamer" strukturen, så bliver det billigere - fra 800 rubler.

Bestem i hvilket rum og under hvilket interiør du har brug for glasfiber, og kun så ordre.