7 almindelige fejl ved arbejde med gips

I ethvert byggearbejde er teknologien altid vigtig, det er den der garanterer kvaliteten af ​​konstruktionen og holdbarheden af ​​reparationsresultatet. Men ofte giver bygherrer teknologiske "bloopers", nogle fra uvidenhed og nogle ved inerti. Mange bygherrer vil bevidst bryde teknologien, tilsyneladende ude af gode hensigter, forsøge at fremskynde installationsprocessen og reducere omkostningerne ved materialer. Overvej de grundlæggende fejl på eksemplet på at arbejde med gipsvæg og metalprofil.

1. Overtrædelser af rammemonteringsteknologien

Manglende overholdelse af teknologien med en metalprofil eller inkonsekvens af profiler med deres formål, måske de mest populære fejl hos bygherrer og enhver, der selv laver reparationer. Dette gælder især profilen for buede overflader af loftet.

Dette billede viser, at mesteren i princippet ikke forstår hvordan man reparerer loftsprofiler (ПП 60Х27). For at rette dem, skal du altid bruge suspensioner, profilen skal se ned med sin glatte side, fordi det er på den baggrund, at pladerne af plaster er skruet. I konstruktionen er der ingen yderligere metalstrimmel langs hele profilens længde (skær langs den samme buede linje fra et galvaniseret ark), hvilket sikrer stivheden af ​​hele konstruktionen. Som følge heraf vil denne konstruktion være spinkel, og monteringen af ​​gipsvæggen er upålidelig, hvilket vil forårsage en revne efter reparation.

2. Fejl ved skæring af en profil

For ensartet skæring af en profil med henblik på montering af krumme strukturer, skal du under ingen omstændigheder anvende en vinkelsliber (slibemaskine). Ved høj hastighed forbrænder metallet overophedning i stedet for udskæringen, galvaniseringen udbrænder, som følge heraf vil dette sted i fremtiden blive udsat for korrosion. Arbejde med at skære en metalprofil bør kun udføres med speciel sakse til metal (hånd eller elektrisk). Den glatte profil skæres omhyggeligt og nøje overholder integriteten af ​​den modstående hylde, på hvilken sidepladen af ​​gipsvæg monteres.

3. Forkert profilvalg

En fælles fejl for bygherrer af forskellige kvalifikationer, når konstruktionen af ​​kassen til skillevægge er lavet af en loftsprofil i stedet for et stativ (PS 50/50) og vejledning (PN 50/40).

Bæredygtighed, pålidelighed og lydisolering af et lignende design står straks i tvivl.

Brugen af ​​en loftsprofil for skillevæggen er en fuldstændig uoverensstemmelse med teknologien. Til konstruktion af skillevægge eller vægge anvendes en føringsprofil 50/40, 75/40 og 100/40 (som er fastgjort på gulv, loft og væg) og en stativprofil 50/50, 75/50, 100/50 anvendes.

4. Afslag på suspensioner og overtrædelse af rammen

Under opførelsen af ​​et ophængt loft står bygherrer overfor fundamentets problem - hvad er formålet med fastgørelsen af ​​rammen? I bedste fald er dette konkret, men hvis det er et træ eller en kompleks overflade opnået ved eksperimentering, opstår der problemer som på billedet. I dette tilfælde besluttede bygherrerne på nogle steder helt at opgive brugen af ​​suspensioner for rammerne af en to-niveau lofts type P-112.

Som følge heraf skrues hovedprofilen 60/27 stivt til bæreprofilen uden en to-niveaus stik. Profilen selv er presset til brædderne også uden bøjler. Denne teknologi vil føre til det faktum, at overfladen af ​​hele loftet på gipsvæggen nødvendigvis danner revner. Rammeordningen er også brudt - profilet er af kaotisk karakter, med en bred indrykning af støtteprofilen fra væggen. Ved overholdelse af teknologi fastgøres bæreprofilen fra væggen i trin på 10 cm. Loftsystemet kan kun fastgøres på specielle perforerede eller fjederbøjler. Profilhøjden skal være ensartet hver 50 cm (og i tilfælde af tunge lysekroner, 40 cm).

5. Udvidelse af profilvægge

Et godt eksempel på forkert arbejde med profilen er vist på billedet nedenfor. Skillevæggen er igen bygget fra loftprofilen, i strid med teknologien. Og for de jumpers var profilen simpelthen ubemærket.

Og her er skillevæggen af ​​skillevæggen i en rackprofil, som også udføres horisontalt, og dens stivere er åbne.

Dette er ekstremt forkert. Ved at bøje profilens vægge er stivheden og integriteten af ​​hele strukturen forstyrret, så vel som gevinsten reduceres. Her var det nødvendigt at bruge en speciel guideprofil for partitioner af passende størrelse 50/40, 75/40 eller 100/40.

6. Sikringsark GKL den forkerte side

Nogle bygherrer anser det for irrelevant spørgsmålet om hvilken side der skal fastgøre gipsvæggen - foran eller bag? Billedet viser, hvordan når klædningslister GKLV, nogle af dem syet tilbage til ydersiden. Egenskaben ved denne gipsvæg er, at den er fugtbestandig, og disse egenskaber er indeholdt både i kerne af pladen og i pap fra forsiden, hvilket forhindrer overdreven befugtning af pladen i våde rum samt dannelse af svampe.

7. Fejl ved fastsættelse af gipsplader

En anden af ​​de mest populære fejl, der fører til udbrud af revner ved krydset af gipsvæg, er dets forkerte fixering. Det er installationen af ​​plader af gipsvæg i løbet vil beskytte mod revner. Nedenfor kan du se, hvordan arkene er boltet til profilen i en række, og desuden fra små stykker. Dette er en hud af lav kvalitet. Pladerne skal tages i højst en større størrelse, og de må ikke tilslutte små stykker på et areal på 1 kvm / m.

Selv erfarne herrer bør forbedre deres viden, for eksempel i KNAUF Training Center. Husk - pålideligheden og kvaliteten af ​​designet af systemer af gipsplader og profiler er forbundet med overholdelse af teknologi!

Forfattere: Vladimir Sulimov, Yakov Vysochin og Olga Prokhorova

vægge

I forbindelse med reparationsarbejde anvendes boligmaterialer, huse eller kontorer ofte til materiale som gipsvæg. Med sin hjælp er det ikke bare muligt at skjule overfladenes uensartede ujævnheder, men også at gennemføre næsten alle ideer ved design af værelserne: buer, komplekse loftsystemer, skillevægge, alkove. Artiklen vil se på, hvordan man laver den rigtige ramme på væggen under gipsvæggen.

Indhold:

Fordelen ved gipsplader vægge og lofter

 • Profilkonstruktionen til et gipsplader fra en profil giver dig mulighed for at montere LED-strimlen på en ordnet eller kaotisk måde, indbyggede lamper eller hænge en klassisk lysekrone.
 • Væggene kan dekoreres med nicher og en ret oprindelig måde at gøre dem lyse.
 • Ventilationsrør passer ind i det opnåede mellemrum, de elektriske ledninger vil blive skjult, og der vil være plads til isolering og lydisoleret materiale.
 • Og hvis rummets højde giver dig mulighed for at installere et klimaanlæg af kassettype, da indendørsenhedens tykkelse kan være fra 230 til 300 mm.

Gipsvægskonventioner

Ved at købe dette byggemateriale kan du støde på følgende akronymer (forkortelse):

 • HL - gipsplastegrå, med en tykkelse på 8 til 16 mm, en bredde på 1200 mm og en længde på 2000-4000 mm. Bruges normalt i værelser, der ikke har særlige krav;
 • GKLV - fugtbestandigt ark (karton malet i grønne toner), som er karakteriseret ved hydrofobe additiver. Den er produceret med følgende dimensioner: 18x600x2000 mm. Anvendes i badeværelser eller køkkener;
 • GKLO - brandhæmmende gipsvæg har en lyserød farvetone, har en høj modstand mod virkningerne af åben ild. Dens tykkelse kan være fra 10 til 16 mm, bredde - 1200 mm og længde - 2000-4000 mm. Denne visning er relevant for værelser med pejs;
 • GKLVO - gipsvæg kombinerer fugt og flammehæmmende egenskaber, tykkelse 12-16 mm, bredde 600 eller 1200 mm, længde 2000-4000 mm.

Det skal her bemærkes, at 9,5 mm plader anvendes oftere til lofter og til vægge, skråninger eller skillevægge, nicher - 12,5 mm til fremstilling af buede, buede former - 6,5 mm gipsplader.

Det anbefales ikke at bruge en markør til markering på gipsvæggen, fordi nogle arter har en "fantastisk" egenskab, der fremkommer på arkoverfladen selv gennem flere lag af kitt og maling.

Legend Metal Profile for Drywall

 • PS-profilstativ U-formet med langsgående riller. Dens base kaldes "ryggen", og siderne - "hylder", altid lig med 50 mm. Bagens bredde ligger i området fra 50 til 100 mm. Den bruges som lodret rack.
 • PN - en profil guide, dens sektion er identisk med en rack profil. Bredden på "hylderne" er kun 40 mm, "basen" er 50-100 mm. Bruges i opførelsen af ​​vægrammen eller opretter skillevægge. Den er fastgjort til gulv og loft og danner en ramme til hovedstrukturen.
 • PP - loftsprofil (60x27 mm) med 3 langsgående riller. Det er for ham installationen af ​​gipsplader.
 • PNP - loft guide profil (27x28 mm). Ved konstruktion af en ophængt struktur er den fastgjort til rummets vægge, der styrer PP'en.
 • PU - vinkelprofil (85 °) af perforeret metal, der bruges til at styrke hjørnerne. Det kan være både internt og eksternt, forskelligt i formål og parametre. I yderligere arbejde er hullerne fyldt med kittemateriale og derved sikrer pålidelig adhæsion på gipsvæggen.
 • PA - buet profil (konkave eller konvekse). Med sin hjælp er ikke kun buetype døråbninger lavet, men også suspenderede strukturer af komplekse bølgede former skabes.

Hvis du planlægger at installere et tungt maleri, lysekroner med en betydelig vægt eller beslag til installation af en hvilken som helst enhed - anbefales det at styrke rammen på disse punkter, selv i byggestadiet.

Yderligere elementer

 • Profiler kan være fra 2750 til 4000 mm lange, hvis en længere længde er nødvendig, så bruges en slags kobling (stik til 60 x 27 mm PP).
 • Krabben har en korsformet form og anvendes ved profilernes skæringspunkt og sikrer rammens styrke. Den to-niveau krabbe sætter på software på øverste niveau og pålideligt løser en profil af det lavere niveau.
 • Direkte suspension er monteret på væggen eller loftet og bøjer derefter langs specielle linjer. Profiler indsættes i den modtagne U-formede åbning og derefter fikseres. Efter installationen er overskydende "ører" bøjet eller afskåret. Hvis du bruger et sådant fastgørelsesmiddel - pladsen under loftet ikke vil være mere end 60 mm.
 • Ved hjælp af clips og ankerophæng kan du justere højden på interceilrummet fra 250 til 1000 mm. Dens understøtningsdel giver en stabil position af PP'en.

metalware

Hardware til montering af guider og suspensioner vælges afhængigt af overfladerne, for eksempel:

 • Hvis væggene og loftet er lavet af beton, er profil- eller forankringssuspensionerne monteret med dybere 6x40 eller 6x60 mm afhængigt af overfladens kvalitet.
 • Til træbaser er fastgørelseselementer lavet med 6x70, 6x80 mm skruer.
 • For at fastsætte hinanden blandes alle metalelementer i rammen, f.eks. Direkte suspensioner til loftsprofiler, rackmonteret til styrene, koblinger, krabber er bedre med skruer med en skarp ende på 3,5x11 mm.
 • Gipsvæg er monteret på metalprofiler med selvdrejende skruer med en hyppig tråd af galvaniseret stål 3.5x25 mm. Der er ikke behov for at forborge arbejdshullet.
 • Du kan vedhæfte guideprofilen til stativerne til gipspladens loft ved hjælp af specielle drop-in dowels, der giver en sikker pasform.

Arrangementets rækkefølge

 • Hvis du planlægger at afslutte og vægge og loft, så skal arbejdet begynde med monteringen af ​​rammen på loftet. Sædvanligt hvilket loft kan "prale" med lige vinkler (90 °), og hvis i dette tilfælde reparationsarbejder startes fra væggene, vil montering af gipspladerne øverst være meget vanskeligt.
 • Udfør elektrisk arbejde, før kablet til placeringen af ​​belysningsenheder. Bredden af ​​ledningen skal være 10-15 cm fra det "nye" loft. Det er nødvendigt at kontrollere alle ledningsforbindelser (funktionsdygtighed). Når du installerer spotlights, bør du omhyggeligt planlægge passagen af ​​metalfragmenter af strukturen.
 • Mærkning af overflader til installation af profiler. Startpunktet starter fra den nederste vinkel eller knap på bundloftet. Horisontale guider, direkte suspensioner, loftsprofiler er monteret, gipsplader er fastgjort.
 • På samme måde monteres rammen på væggene. Deres krumning bestemmes, og PN er installeret på loftet og gulvet, hvis der er vinduer - mærket begynder med dem.
 • Det er fortsat at holde kitt og andre færdiggørelsesfaser af arbejdet.

Montering af loftrammen

 • Først bestemme afstanden, at det nye loft falder. Det skal her huskes her, at hvis spotlights skal monteres, er det nødvendigt at kende deres højde - en er nok til 5-8 cm af interceilrummet til den anden - 12-15 cm.
 • Næste på væggen er et punkt, fra det hele vil markeringen blive udført. Ved hjælp af et laserniveau bestemmes en vandret linje, som du kan tegne med en blyant eller bruge et snitkabel.
 • Ved hjælp af et målebånd måler du den ønskede længde af profilen og skærer den af ​​med almindelige metalskærer. Hvis det er nødvendigt, er de let forbundet, idet de sættes ind i den anden. I dette tilfælde skal overlapningen være mindst 3 cm, og dette punkt skal fastgøres af hardware.
 • Langs linjerne på væggene er monteret PNP, nogle modeller har allerede arbejdshuller, hvis ikke, så bliver de boret med en pitch på 50 cm med perforator eller en boremaskine, afhængigt af den basis, som disse profiler er fastgjort på.
 • Næste er markeringen til loftsprofilerne. Fra væggen til tilbagetrækning omkring 60 cm (da væggene ikke altid er forskellige ideelle størrelse), og niveauet for at kontrollere nøjagtigheden af ​​at finde ridser. Mærker skal være synlige på væggene. Som en profil, her vil den fungere som en lineal, for at forbinde bindestregerne på modsatte vægge, bliver den resulterende linie "referencepunktet". Fra det parallelt er hver 60 cm en linje over loftet.
 • På samme måde til at lave en razlinovka og langs længden af ​​rummet, til sidst vil næsten alle cellerne opnås med dimensioner på 60x60 cm. Dimensionerne af cellerne nær væggene vil have andre parametre.
 • Direkte suspensioner er fastgjort af dowels (selvdrejende skruer) med en stigning på 60-70 cm, midten af ​​bunden skal være nøjagtigt langs den markerede linje. På steder, hvor der skal installeres apparater eller udstyr (ventilator, lampe, klimaanlæg), anbefales det også at installere traversen.
 • Loftsprofiler til gipsvæg må ikke høstes "til fremtidig brug", som nævnt ovenfor, kan afstanden fra væg til væg på forskellige steder i lokalet afvige betydeligt. Derfor for hver profil måles længden separat, og den skal være 2-3 cm mindre end rummets bredde.
 • Loftprofiler indsættes i styrene, hvor den centrale rille skal være i fare. Fastgør dens position med en skrue. Anvend om nødvendigt koblingen.
 • Ved hjælp af metalskær til at forberede hoppere fra loftprofilen svarende til 60 cm, og de tværstykker beregnet til montering fra kanten (fra væg til første langsgående profil) er et par centimeter mindre end den faktiske afstand.
 • Det er også nødvendigt at overvåge sammenfaldet af profilsporene med markeringer på væggene, i stedet for deres forbindelse med længdeprofilen for at etablere en enkelt-niveau "krabbe" og fastgøre den med selvdrejende skruer.
 • Det sidste trin i installationen af ​​dette design er at montere loftprofilerne på suspensionerne. Til dette formål anbringes et niveau på PCB'en på hvert forbindelsessted. Og efter afvigelserne er kontrolleret og om nødvendigt justeret, afviges der. Næste er installationen af ​​plader af gipsvæg.

Metal vægramme

 • Før installation af en vægramme fra en profil udføres alt elektrisk arbejde, ledninger bringes til stikkontakter, kontakter og placeringspunkter for belysningsudstyr, husholdningsapparater.
 • Umiddelbart skal det bemærkes, at vægrammens teknologi er forskellig fra installationen af ​​loftkonstruktionen. For det første er en væg helt færdig, fra guideprofilerne til installationen af ​​gipsvæg. Og først da er overgangen til den næste mur og så videre.
 • Teknologisk komplekse objekter, når man konstruerer en vægramme, betragtes som værelserne med vinduer, da skråningerne kræver særlig opmærksomhed. Hvis du har til hensigt at udføre vægisolering, skal vertikale profiler installeres i en afstand af 5 cm fra bundfladen (gamle hældninger).
 • Af stor betydning er vindueskarmens bredde, hvis vægens finish begynder efter installationen, fordi markeringen til rammen er lavet fra vinduet. Men her tages der hensyn til tykkelsen af ​​pladen af ​​gipsvæg, som kan være 9,5 eller 12,5 mm.
 • Firkanten anbringes på rammen, og afstanden måles, ikke at glemme de yderligere 5 cm. Dette gøres også på den anden side af vinduesåbningen. Lignende manipulationer skal udføres, hvis der er flere vinduer i rummet. Disse mærker markerer kanten af ​​rammen. Du kan straks installere PN'en til "bunden" af vindueskarmet. I dette tilfælde kan pitchen på de lodrette stativ være mindre end 60 cm.
 • Et niveau anvendes på disse risici for at overføre dem til siderne af karmen. Fremgang fra disse mærker, ved hjælp af niveauet, er kanten af ​​rammen på gulvet og loftet markeret. For at installere metalstrukturen anbefales det at bruge et niveau på 2 meter, det viser en mere præcis værdi.
 • Mærker på loftet og gulvet er tilsluttet, og profilguider er monteret på de opnåede linjer. De første PS'er er sat på siderne af vinduet, så vertikalerne er markeret i 60 cm trin fra disse profiler. En af dem skal installeres i hjørnet af rummet.
 • Montage af suspensioner udføres hver 60-70 cm, deres center skal være strengt langs linjen. Rackprofiler sættes i guider, så deres mellemrille falder sammen med mærket på loftet og gulvet og er sammenkoblet. Yderligere niveau styres af deres lodrette base og hylder. Derefter udføres den endelige fiksering med skruer.
 • Crossbarsne er installeret ved hjælp af "krabbe", og der skal lægges særlig vægt på deres installation i nærheden af ​​vinduet. Den horisontale jumper er monteret over åbningen.
 • Når monteringen af ​​metalrammen til væggen er afsluttet, anbefales det at skitse placeringen af ​​længde- og tværgående profiler. Denne ordning kan være nødvendig, hvis det i fremtiden bliver nødvendigt at placere et billede på væggen, en anden hylde eller hænge dekorative blomsterpotter i loftet.
 • Her anvendes de såkaldte "sommerfugle", "paraplyer" og så videre som fastgørelsesanordninger: plastikpladen retter sine "vinger", når de skrues i skruen, hvilket sikrer pålidelig fiksering på gipsens bagside.
 • Hvis du forstår installationsprincippet, og til at begynde med, en simpel konstruktion til gipsplader, så ved næste reparation vil det være muligt at implementere mere komplekse løsninger: et to-niveau loft, nicher i væggene og buede døråbninger.

DIY gipsplader partition

En gipspladepartition kan være en udførelsesform for designideer, og den kan også have et rent praktisk formål, for eksempel at tjene som en indvendig skillevæg eller at skille en garderobe fra hovedrummet. Derudover kan installationen af ​​gipsvægspartition ske med dine egne hænder på en dag. Lad os se, hvordan du laver en gipsvægspartition med dine egne hænder.

indhold

Men i begyndelsen et par ord om fordelene ved gipsvægspartitionen. Gipspladspartitionen er en hult konstruktion, og derfor er det muligt at indføre det ikke kun elektriske ledninger, men også varme og en lydisolator. Disse to omstændigheder synes måske ikke at være betydelige. Men først og fremmest, hvis du spørger dig selv om at lægge ledningerne i murstenene, bliver det klart, at det er meget nemmere og hurtigere at lægge det i gipspladspartitionens hulrum. For det andet er det meget sværere at lave lydisolering eller varmeisolering af en mursten end blot at installere isolering i en hul gipsvægspartition.

Den store fordel ved gipsplade-partition er også enkelhed og hurtig installation. Faktisk består installationen af ​​skillevæggen af ​​tre faser: montering af rammen, dens beklædning med gipsplader og bearbejdning af efterbehandlingstætning. Sammenlign dette med en partitioneringsenhed, for eksempel fra en mursten.

Den eneste ulempe ved gipspladspartitionen kan kun være at du ikke kan hænge tunge genstande på gipspladen. Men der er en løsning på dette problem, denne enhed er en yderligere forsegling.

Nu et par ord om materialer og værktøjet. For at installere en gipsplade-partition skal du have følgende materialer: gipsplader, vægprofil, dowel-negle, metalskruer, skruer til gipsplader. Værktøj, boremaskine eller perforator, skruetrækker, metalskær, plumb, laser eller bygningsniveau.

Et par ord skal siges om vægprofilen. Traditionelt er gipsskillevægge, især indvendige skillevægge, lavet af en speciel vægprofil med en bredde på 10 cm. Denne type profil er specielt konstrueret til skillevægge, den er mere holdbar og stiv i forhold til de profiler, der anvendes i loftet og justering af væggene.

I nogle tilfælde kan du dog bruge loftprofilen for at spare plads. Dette er muligt, når du opretter små partitioner, for eksempel at afgrænse rummet under garderobeskabet. Detaljer om dette i slutningen af ​​artiklen.

Installation af gipsplader vægge

Installation af gipsplader skillevægge begynder med montering af rammen. For at gøre dette skal du bestemme placeringen af ​​den fremtidige partition og markere den på loftet. Derefter skæres profilen af ​​den ønskede længde, og ved hjælp af dowel-negle fastsættes det til loftet.

På dette stadium bør der lægges vægt på, at markeringen skal udføres under hensyntagen til placeringen af ​​de bærende vægge, dvs. Skillevæggen og den tilstødende væg skal være parret i en ret vinkel, medmindre en anden er udtænkt. Hvis du ikke er opmærksom på dette øjeblik, så vil rummet ikke være rektangulært med alle de følgeskader. I dette tilfælde skal skillevæggen orienteres nøjagtigt langs lejevægge, da de er de mest jævne.

Det næste skridt er at installere profilen på gulvet. For at gøre dette skal du bruge en rørledning. Så du kan nøjagtigt bestemme dens placering. Gulvprofilen er også sikret med dowel-negle.

Et træk ved denne fase, i modsætning til loftprofilen, er, at der skal være plads til en passage, hvor døren installeres senere. Derfor skal profilen på gulvet bestå af to dele under hensyntagen til dette hul.

Hvis døren ikke er installeret, kan størrelsen af ​​åbningen i partitionen vælges efter eget valg. Hvis det er planlagt at installere døren, skal åbningens bredde svare til bredden af ​​dørbladet under hensyntagen til boksen. Hvis du planlægger at installere en udkastskasse, skal den tages i betragtning og hende.

Derefter kan du fortsætte til installationen af ​​vertikale profiler. Samtidig installeres de første profiler på de steder, hvor skillevæggen er lavet af gipsplader og en væg. Disse profiler er fastgjort til væggene, lige som dowels negle. Monteringen af ​​alle de beskrevne profiler skal være 50-60 cm.

Nu kan du gå videre til installationen af ​​lodrette profiler. For at gøre dette skæres profilen til den ønskede længde og indsættes i rillen mellem profilen på loftet og gulvet.

For en rationel distribution af profiler er det tilrådeligt at starte installationen med en åbning i den fremtidige gipspladspartition. Herefter fokuserer du på dem for at installere de resterende profiler. For at fastsætte profilerne anvendes metal skruer.

Ved installation af vertikale profiler skal to punkter overvejes. For det første, da bredden af ​​et gipsplade er 1200 mm, skal afstanden mellem profilerne være et flertal af dette tal, for eksempel kan profiler placeres med et trin på 60 cm. Hvis en mere stiv struktur er påkrævet, kan den installeres med et trin på 40 cm. tage i betragtning, at profilen, når du går i forbindelse med gipsplader, skal passere langs stødlinjen, og to tilstødende ark vil blive fastgjort til samme profil.

For det andet, når man installerer lodrette profiler, skal deres position styres af niveau, skal profiler installeres strengt lodret. Du bør også være særlig opmærksom på de profiler, der danner åbningen, afstanden mellem dem langs hele højden skal være den samme. Ellers vil der være problemer med installationen af ​​døren.

Nu kan du fortsætte til den endelige formation af åbningen. For at gøre dette skal du installere en vandret profil på det sted, hvor åbningens grænse vil passere. Hvis døren er planlagt til at blive installeret i åbningen, vil åbningens højde være lig med summen af ​​dørbladets højde under hensyntagen til efterbehandling og om nødvendigt rudeboks. Også på dette stadium arrangerer al den nødvendige indlejring til overhæng af tunge genstande.

Nu kan du gå videre til ledninger og installation af isolering eller varmeisolator. Samtidig kan du installere døren i åbningen, så du kan skjule dørmonteringen, dvs. sikring af døren ikke gennem kassen, men fra bagsiden, gennem profilen.

Det sidste skridt i at skabe en gipsvægspartition er installationen af ​​gipsvæg og kitt. Drywall fastgjort til profilerne med skruer med en pitch på 15-20cm. På dette tidspunkt er det nødvendigt at sikre, at skruerne på skruerne er let nedsænket i arkets krop, ellers vil de forstyrre finishen.

Det skal bemærkes, at for at få færre samlinger og ikke at have ekstra tværstænger, er det tilrådeligt at købe plader af gipsvæg med en margen i højden. dvs. hvis rummets højde er 2,7 m, er det tilrådeligt at købe plader på 3 m og skære til den ønskede længde.

Gipsplader gipsplader gipsplader udføres i to faser. På den første er skruerne og leddene anbragt på den anden side af hele partitionens overflade. På samme tid er det nødvendigt at bruge serpyanka for at undgå revner i leddene på GCR-arkene.

Efter tørring skal overfladen slibes. For at gøre dette skal du bruge sandpapirkorn 100-120 enheder. Der er to muligheder for udførelse af dette arbejde manuelt eller ved brug af en vibrationsslibemaskine. Den manuelle version er mere tidskrævende. Med den manuelle metode vikles sandpapir på baren og alle uregelmæssigheder er nivellerede. Hvis du bruger en slibemaskine, kan du ikke bare spare tid, men også energi. Det sidste trin er behandlingen af ​​gipspladerpartitionen med en primer, så du kan fjerne resterende støv fra væggen og reducere forbruget af maling eller tapetlim.

Montering af rammen til opdeling af loftsprofiler

Nu, som nævnt tidligere, et par ord om hvordan man monterer en lille partition fra loftsprofilerne for at spare på partitionens område. I den præsenterede fotorapport var tykkelsen af ​​gipspladspartitionen ca. 4-5 cm på grund af brugen af ​​en guideprofil. Denne skillevæg er designet til at adskille rummet fra omklædningsrummet og udjævne resten af ​​væggen.

På samme måde som i den traditionelle version er profiler installeret på loft og gulv.

For at give strukturen stivhed er det vandret tværsnit af loftprofilen installeret. I modsætning til en vægprofil, uden dem, er designet meget spinkelt.

På trods af det faktum, at profilerne er sat i en overlapning, har det ikke påvirket fastgørelsen af ​​gipspladerne og vægternes fladhed.

Som det fremgår af beskrivelsen, er teknologien til at samle skillevæggen fra gipsocrat ganske enkel. Det største problem er installation og montering af rammen, fordi Det er nødvendigt at placere alle profiler korrekt. Derfor, inden du starter arbejde kan det være meget nyttigt at lave en lille skelet tegning. Fastgørende ark af gipsvæggen som regel ikke forårsager vanskeligheder. Skillevægge af kompleks form er lavet ens, kun rammen bliver mere kompliceret i dem, og der er et behov for figuren skæring af gipsvæg, som er lavet af et elektrisk stiksav.

Som konklusion er flere ideer gipsplader vægge i indretningen.

Sådan installeres loftet på gipsplader og teknologi providence værker

Før du instruerer, beskriver installationen af ​​loftet på gipspladen. Det er tilstrækkeligt detaljeret og forståeligt selv til dem, der ikke har oplevet GCR. Overvejet alle faser - fra projekt til ru finish. Ud over standardteknikker vil du lære nogle tricks for at spare tid eller penge. I begyndelsen af ​​artiklen gives lister over nødvendige værktøjer og materialer samt de betingelser, der anbefales til dette arbejde. Derefter gives en kort rækkefølge. Og næste afsnit, kaldet Plan og beregninger, begynder med en detaljeret beskrivelse af hvert trin.

Hvor er installationen af ​​gipsvæg på loftet

Med vægdekoration. Faktum er, at korrekt installation af gipsvæg på loftet kræver perfekt glatte vægge. Så før man starter loftet arbejde, skal væggene være forberedt til efterbehandling (pudset og pudset). Eller i det mindste kappe gips.

Det fremtidige loft skal også udarbejdes. Fjern den gamle finish, hvis den forstyrrer. Fastgør al kommunikation til loftet - ledninger, luftkanaler, rør.

Reglerne for montering af gipspladens loft er næsten det samme som ved montering af vægge. Der er vanskeligheder. Men generelt er ideen det værd, selvom du først oplevede GCR. Selvfølgelig er det ønskeligt at installere gipsvægslofter, hvordan man bruger et lille elværktøj og har fysisk styrke.

Hvad kræves til installation af gipspladens loft

Du bliver nødt til at arbejde med lange og relativt tunge materialer. Du vil helt sikkert have brug for en assistent.

Fra værktøjerne er der brug for:

 • vand eller laser niveau;
 • en blyant
 • markør;
 • saks til metal (egnet bulgarsk);
 • Punch;
 • en hammer;
 • en kniv;
 • en skruetrækker og flere PH2 tværbits.

Det er nødvendigt at tilføje en liste over værktøjer og enheder, der letter dit arbejde meget:

Cretaceous kile Special bit til gipsvæg med stop

Det vil ikke være overflødigt og det sædvanlige byggeri. Hvis du ikke har et hydroniveau eller et laserniveau og har ingen steder at nå dem, kan du undvære de sædvanlige.

Snedig: hvordan man kan lave et laserniveau

 1. Fastgør det sædvanlige niveau med tape på en lang, perfekt lige stang;
 2. læg baren på en kendt vandret overflade;
 3. Hvis boblen ikke er lige i midten, indsæt en tynd kil under den tilsvarende ende af niveauet. Prøv at perfekt justere boblen;
 4. drej stangen 180 °. Sørg for, at boblen i denne position er lige i midten.

Så i stedet for et kort og unøjagtigt niveau har du en lang og præcis en.

Har også brug for værktøjer til efterbehandling. Listen afhænger af typen af ​​finish, men i hvert fald nødvendigt:

 • spatler - smal og bred
 • skovl (eller anden praktisk beholder).

Det er ønskeligt at have en dyse på boremaskinen (mixer) til blanding af bygningsblandinger.

Det vil hjælpe den grundlæggende bænk. Glem stigerne - det er ubelejligt at arbejde på dem. Skær udbrædder eller drej en enkel bænk fra et spånplader. Beregn dens højde, så der er 10-15 cm over dit hoved til den fremtidige overflade af loftet.

 • guide profil;
 • loftprofil;
 • enkeltstående stik ("krabber");
 • langsgående stik (hvis langsgående profiler længere end 3 meter er påkrævet);
 • suspensioner lige (for højder op til 20 cm);
 • suspensioner anker + tryk (i en højde på mere end 20 cm);
 • dowel-negle med en diameter på 6 mm
 • eller skruer på træ til trævægge og gulve (sort, med en sjælden trådhøjde);
 • skruer med en pressevasker 4.2 x 13 mm (sølv uden boremaskine);
 • gipsskruer (sort, med hyppig trådhøjde)
 • og selve gipsvæggen;
 • såvel som kittet;
 • primer;
 • og serpyanka.

Hvor mange materialer vil der være brug for? For at have nok, men der er intet overskud, skal du have en nøjagtig beregning. Sådan gør du det, læs afsnittet "Skema og beregninger".

Arbejdsplan

Lad os traditionelt opdele installationen af ​​hl på loftet i fem store faser. Yderligere vil hvert afsnit i artiklen beskrive disse trin med alle detaljer.

 1. Ordning og beregninger
 2. layout;
 3. installation af profiler og suspensioner
 4. installation af gipsvægge;
 5. finish /

Ved at måle rummet og lave et diagram, får du en klar ide om, hvor mange materialer der skal bruges.

Teknologien til installation af gipsvæg på loftet kræver nøjagtighed. For at forhindre konstruktionen at fordreje, er det nødvendigt at anvende markeringer langs omkredsen af ​​rummet med stor præcision.

Vi tager for slag. Der kræves ikke mindre pleje, når du monterer styringsprofilen rundt om omkredsen. Loftprofiler er fastgjort med en skruetrækker.

Løft og fastgør plader af gipsvæg. Meget arbejde som en skruetrækker.

Det er stadig at sætte loftet op. Her er det - ideelt glat overflade, som er praktisk at anvende enhver finish.

Og nu hele løbet af arbejdet med alle detaljer.

Ordning og beregninger

Så har du væggene klar. De er syet med gipsplader, ideelt pudsede og dækket af et lag af kittet. Mål hver væg i rummet. Meget høj nøjagtighed er ikke nødvendig her; Det vigtigste er at forstå, hvor meget materiale du har brug for, og hvordan du installerer gipsvæg på loftet (i længderetningen eller på tværs).

Tegn et rumdiagram på papir. Tegn gipsplader på diagrammet for at se, hvor der vil være mindre affald.

Ordningen for beregning af fordelingen af ​​ark på loftet.

Ark skal arrangeres som murværk. Dvs., hver næste række forskydes i forhold til den foregående halvdel af længden af ​​arket.

Dimensioner af gipsplader

Den mest almindelige størrelse er 2,5 til 1,2 m. Mindre almindeligt er arkene 2,7 eller 3 m lange. Den sædvanlige tykkelse er 12,5 mm, men for loftet er mere lys 9,5 mm tilladt. Selvom det ifølge Knauf-teknologien er meningen at lægge ark i 2 lag, som giver dig mulighed for at skabe en solid struktur og slippe af med revner i loftet.

Tæl nu antallet af profiler. Teknologien for gipsvægslofter er som følger: For det første er en guide metalprofil fastgjort langs omkredsen. Loftprofiler er indsat i det og fastgjort til det. Derudover er profiler fastgjort med suspensioner til loftet.

Monteringsteknologi gipsplader lofter

Vigtigt: Regler for installationsguideprofil

Mellem styreprofilens segmenter bør der ikke være huller. I hjørnet indsættes en profil i den anden, indtil den stopper. På et plan er profilsektionerne forbundet til en ledd. Hvis der er et ydre hjørne, skal en af ​​profilsektionerne stikke ud ved 27 mm. Dette resulterer i et fast bælte fra styringsprofilen.

For at tælle antallet af dowel-negle skal du fokusere på bjerget cirka hver 40-50 cm.

Lange sektioner af loftprofilen er installeret præcis hver 50 cm. Gipsplader er placeret over dem. Således ligger kanterne af hvert ark tydeligt midt i profilen. Ingen kant skal hænge i luften! Kanten der grænser op til væggene, fastgøres direkte til styringsprofilen.

Ordningen om fastgørelse af GKL-profiler

Tværstykker indsættes over de langsgående profiler. Disse er segmenter af samme loftsprofil, indstillet i trin på 60 cm. Princippet er det samme: Alle kanter på hvert GCR-ark skal falde midt på profilen. Mellemlaget af arket skal også fastgøres. Jumperlængde = 50 cm minus bredden af ​​loftprofilen (60 mm), det vil sige 44 cm.

Suspensioner installeres langs hele længden af ​​de langsgående profiler i trin på 60 cm.

For tydelighed skal du tegne alle profilerne på din ordning for ikke at forveksle i beregningen. Hver krydsning af loftprofilerne er en krabbe og tre metalskruer (med en pressevasker).

Gipspladeskruer er skruet i intervaller på 15 cm. Tag kun den samlede længde af alle profiler i centimeter og divider den med 15.

Køb en kitt med beregningen af ​​1 kg af den færdige blanding pr. 1 m 2 ca. 3 kg pr. Ark. Kilogram af den færdige blanding, ikke pulveret.

Materialer værd at købe med en lille margen - omkring 20%. Beregn hurtigt den rigtige mængde materiale på loft online-regnemaskinen.

mærkning

Så begynder vi direkte installationen af ​​gipspladerloft.

Normalt er gipsvæg monteret i loftet vandret. Arm dig selv med et niveau og gør dig klar til at tegne en vandret linje rundt om rummet. Du kan begrænse de korte slag hver halve meter. Det vigtigste er at markere målets ender præcis på samme niveau.

Vigtigt er den korrekte placering af pladerne af gipsvæg på loftet

At ikke købe værktøjer

Det giver ingen mening at købe noget dyrt udstyr til et engangsarbejde. Værktøjer som et laserniveau, en hammerboremaskine og en skruetrækker kan lejes.

Du kan tegne en linje i blyant langs en lang straight bar. Til dette formål, passende stykke af loftprofilen. Du kan kun sætte mærker i hjørnerne og derefter drive ankarner i dem og trække strengen. Men det er endnu nemmere at strække kritestrengen mellem disse mærker og smække dem på væggen - der vil være en pletfri, lige og tydelig synlig linje.

Ved denne markering skal der etableres en guide profil. Husk at loftets overflade bliver omkring en centimeter lavere.

Derefter skal du markere installationsplaceringen af ​​loftsprofilerne. Sæt mærker direkte på væggen, lige under ledningsprofilens fastgørelseslinje. De skal være synlige, selv efter at du har installeret ark GCR. Påfør slag i 50 cm trin for at installere lange loftsprofiler, i trin på 60 cm til hoppere.

Det er stadig at bemærke krydset af den langsgående profil med hoppere. Mal på metal med en markør. Sæt slag hver 60 centimeter på længdeprofilerne. Du kan gøre dette selv før du installerer dem i guideprofilerne. Markér de ender, som du startede med: De skal alle være på den ene side af rummet.

Installation af profiler og suspensioner

Bor profilprofilen med en 6 mm boremaskine med en stigning på ca. 40 cm. I princippet kan du slå den med en perforator direkte på installationsstedet. Når du borer en væg, skal du holde profilen tæt. Sørg for, at den ikke bevæger sig i forhold til markeringen.

Gennem boring af styringsprofilen er tilladt

Hvis du har gipsplader vægge, så skal du forestille dig, på hvilken afstand fra væggen der er gipsplader. Den del af dowel'en (med hak) skal helt sidde i betonen.

På vægge længere end 3 m skal du sørge for at "spleje" guideprofilerne og indsætte den ene i den anden. De skal også være sammenføjet i hjørnerne. Monter derefter de langsgående loftsprofiler, indsæt dem med enderne ind i styringsprofilen.

Snoet: hvordan man nemt kan indstille loftsprofilen i guiden

Trim hjørnene i enderne af loftprofilen med saks. Så det bliver meget nemmere at sætte det ind i guiden, især hvis du arbejder alene.

Suspensioner installeres bedst, inden du fastgør længdeprofilerne og installerer hoppere. Kun du skal sørge for, at profilerne er nøjagtigt på plads: Du vil blive styret af dem, hvor du skal sætte suspensionerne.

Til fastgørelse i beton skal du normalt bruge dowel-negle. Du kan også tage en dowel-wedge - den holder meget stærkere, men det er meget sværere at demontere.

Betongulve i gamle lejligheder er forræderiske. Det sker ofte, at en boremaskine, der er gået lidt mindre end en centimeter, falder i tomhed. At håndtere sådanne overraskelser kan være på forskellige måder:

 1. tag en meget lang dowel-negle
 2. fastgør suspensionen på et andet sted
 3. I stedet for dowel-neglen skal du køre en træplade og fastgøre fjederen med en selvdrejende skrue.

Det er bedre ikke at fastgøre en direkte suspension til de ekstreme huller (som er i kronblade), men til de nærliggende, der er tættere på midten. At klare kronblade er selvfølgelig mere bekvemt: det er lettere at komme tæt på dem, når rammen allerede er samlet. Men denne metode vil gøre det muligt for loftet at sænke lidt.

Du kan bruge direkte suspensioner, selv hvis loftets højde fra loftet er over 20 cm. I stedet for en suspension skal du bare bruge to.

Men det er meget mere bekvemt at bruge ankerophænget. Ankerophænget er fastgjort til loftet på samme måde som den direkte suspension, gennem øjet, tidligere bøjet gennem 90 ° med tænger. Bemærk, at du kun skal bøje selve øret. Resten af ​​linjen skal forblive helt lige.

Hvor kan man installere suspensioner? Over hver af de lange loftsprofiler, i trin på ca. 50-60 cm. De bør ikke komme til leddene i længde- og tværgående profiler! Fokuser på den tidligere markerede markering.

Slår direkte suspensioner, bøj ​​benene 90 ° ned. Gør dette omhyggeligt - efter bøjning skal benene forblive helt lige.

Når alle suspensioner er fastspændt, skal du installere langsgående profiler langs markeringen (hver 50 cm). Fastgør dem med skruer gennem styreprofilen, en i hver ende.

Monteringsprofil til loftet

At skrue skruerne uden et bor er ikke så svært. Det vigtigste - at bruge den rette flagermus (mærket "PH2"). Hvordan skal man trykke på skruen (men uden fanatisme) og vride med mellemhastighed. Efter et sekund eller to gennemsyrer den skarpe spids metalmetoden, og skruen skrues ind uden problemer.

Monteringsprofil til suspension

Skær hopperne. Bemærk venligst at længden af ​​de ydre hoppe ikke er 44, men 47 cm. Fastgør hopperne "krabber".

Loftkrabbe til tilslutning af tværprofiler

Krabber snap på toppen. De har specielle kronblade med huller til montering af skruer på profilen. Bøj kronblade og fastgør krabben med en skrue til den lange profil. Før dette skal du sørge for, at det ikke bevæger sig i forhold til etiketten. To yderligere skruer skruer gennem de samme kronblad i hver jumper.

Sådan redder du på krabber

Gør hoppere 6 centimeter længere. Skær sidehyllerne på 3 cm i hver ende. Skru den resterende, midterste del af skruen direkte til den lange loftsprofil fra bunden med en skrue. Vær ikke flov over at skruehovedet bukker ud lidt: det vil ikke være en alvorlig hindring for den tætte pasform af gipsvæggen.

Indstillinger for tilslutning af profiler uden brug af en krabbe på billedet:

Med sådanne besparelser vil rammestivheden lide lidt. Selvfølgelig vil loftet ikke falde sammen; Bare vær lidt mindre glat og holdbar.

Skynd dig ikke for at fastgøre de direkte suspensioner til profilen. Problemet er, at profiler med en længde på 2 m og derover vil uundgåeligt falde. Især hvis du brugte en forlængerledning (langsgående stik).

Eliminér sagging med en ledning stramt over alle langsgående profiler:

 1. Skru en skrue ind i styrprofilen i hver ende af rummet, midt på væggen;
 2. Bind en ledning til dem og træk det stramt;
 3. Du kan se, at de lange profiler "ligger" på ledningen. Før du sætter op på suspensionerne, løft dem op, så de hænger 1-2 millimeter over strengen.

Når alle suspensioner og alle jumpers er boltet til langsgående profiler, er rammen klar. Gå til installationen af ​​gipsvæg på loftet.

Installation af gipsplader

Men først skal du gøre isoleringen (hvis i dit tilfælde er det nødvendigt). Der er forskellige måder at varme loftet på. Måske er den mest hensigtsmæssige opvarmning med mineraluld. Den rullede isolering er simpelthen placeret oven på rammen. Brug handsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn - mineraluldsstøv irriterer selv huden, for ikke at nævne slimhinderne.

Og nu kan du fastgøre ark GCR. Start fra kanten, hvor hele arket er placeret. Placer arket over de lange profiler mod væggene. Hvis du gjorde alt korrekt og præcist, vil arkets kanter langs hele længden være nøjagtigt midt i loftsprofilerne.

Skru arket til alle profiler, både på kanterne og i midten. På kanten skal skruerne gå omkring hver 15 cm, på andre steder kan du øge trin til 20-25 cm.

Sådan repareres ark

GKL har en forside og en forkert side. På forsiden er afrundingen afrundet langs arkets langsgående kanter, og der er en lille ujævnhed. Den forkerte side er altid flad - til en god pasform til overfladen.

Skru skruerne ti millimeter fra kanten. Mindst 15 mm skal fjernes fra klippekanten. Tilbage ned mindst fem inches fra hjørnerne!

Skruens låg skal være let indlejret i overfladen af ​​pladen. Gør det omhyggeligt: ​​skruen er ret let at trække, især med mangel på erfaring. I dette arbejde hjælper en særlig smule til gipsvæg med en limiter meget.

Markeret på væggen vil du se, hvor profilerne er. Du kan dog forud trække et ark med gips, selv før du løfter det og begynder at montere. Fortsæt den langsgående række af ark, ende til ende, uden huller. I dette arbejde er det svært at undvære en assistent.

Fittings til at holde en gipsplader ark

Lav en sikkerhedskopi. Tag et bord lidt længere end loftets højde, skru det over længden af ​​brættet om en meter i længden for at gøre bogstavet "T". Styrk to lameller skråt. En sådan anordning, som en moppe, bruges af herrer i hele verden, når de laver installation af gipsplader i loftet.

Måder at montere loftet GKL uden assistent:

Hjemmelavet version af arklagring på loftet

Næste række begynder med et halvt ark. Teknologien kræver, at sømene mellem arkene ikke krydser tværs. Pladernes korrekte placering ligner murværk.

Sådan skæres plader gipsvæg

En kniv. Kan klare. Markér midten nøjagtigt og lav et snit langs linjalen. Du har sikkert en del af loftprofilen - brug den som linjal. Klippet kan være lavt, klipp kun papiret. Placer den samme profil under snittet eller læg et ark på kanten af ​​bordet og knæk det. Det er kun at skære papiret fra bagsiden.

Hvis du har brug for at skære en meget smal strimmel, er det lettere at bruge en hacksav.

Ved skærekanterne skal der fjernes yderligere. Det er nødvendigt for høj kvalitet puttying. Med den samme kniv skal du klippe et par millimeter fra forsiden i en vinkel på ca. 45 °. Nøjagtighed på dette stadium er ikke påkrævet. Rør ikke på fabrikkens langsgående kanter - deres afrunding er allerede afrundet.

Endelig finish

Foretag loftet med en rulle eller stor børste. Gå forsigtigt rundt om sømme med en lille børste.

Efter tørring af primeren skal du tape serpyankaen. Den limes kun til sammenføjningen af ​​to fabriks sømme såvel som til hjørnerne. Umiddelbart efter det kan du putte sømme.

Knæ en lille mængde kitt. På dette stadium er det kun nødvendigt at dække sømme og riller fra skruerne. Påfør kittet med en smal trowel, og flad den derefter bredt.

Ifølge teknologien er det nødvendigt at sætte sømmen to gange. Så du er nødt til at vente på, at kittet tørrer, og påfør derefter et andet tyndt lag. Men før det, skal du sørge for at skrabe alle græsserne med en trowel (gør lige meget ikke).

Og nu skal du på en god måde anvende et tredje kontinuerligt lag af kitt. Resultatet er en glat hvid overflade til maling. Mange forsømmer den korrekte målemetode uden blænding og pletter kan ses bagefter. Mere om dette http://sdelalremont.ru/prichin-poyavleniya-blikov-na-potolke-i-kak-ot-nix-izbavitsya.html

konklusion

Faktisk er det hele artiklen om hvordan man monterer loftet på gipsplader. Gem denne side eller udskrive den - lad det være din snydeark på, hvordan du installerer gipsvæg på loftet.

Succeser dig i reparation! Derudover skal du se videoopsamlingen af ​​monteringsstrukturer GCR.

Er det muligt at bruge loftsprofiler 60x25 som rack / skinne?

Forladt en flok loftprofiler til gipsvæg. Produktion af småstorme rammekonstruktioner forventes (et værelse under trappen, en kasse rundt om pejsen, en skorstensforing).
Jeg vil gerne bruge disse loftsprofiler som en ramme til gipsplader. Selvfølgelig er PS 50 og PN 50 mere bekvemme i alle henseender, fordi de er beregnet til det. Men måske er det muligt at bruge loftsprofiler? Stivheden af ​​IMHO de har nok til mine opgaver. Det er sandt ubelejligt, at hylderne er små og det område, hvor pladerne af gipsvæg er støttet, henholdsvis. Men for skruerne skal være nok.

Hvad vil eksperterne sige? Rådgive, pliz

Den gamle mester skrev:
(et værelse under trappen, en kasse rundt om pejsen, en skorstensforing).

fra sådanne profiler, som jeg også indsamler

Jeg støtter fuldt ud sano

sano skrev:
fra sådanne profiler, som jeg også indsamler

Hvorfor dig? Jeg undrede mig kun på grund af ønsket om at afhænde det resterende materiale. ellers ville jeg bare købe vægprofiler.

tage en kasse eller pejsforing, normalt skal alt ske i mere kompakt størrelse, og så er der et rør, hvis du trimmer 50 eller 60x27 med en profil, så vil der være en forskel i de endelige størrelser
påfyldning er stadig påkrævet at lægge, der er alle former for varme og brandisolering

Den gamle mester skrev:
Er det muligt at bruge loftsprofiler 60x25 som rack / skinne?

Du er velkommen til at bruge. (Hvis ikke for molen). Ofte bruges loftsprofiler, når væggene gipses med gipsplade.

zzaazz skrev:
Ofte bruges loftsprofiler, når væggene gipses med gipsplade.

Jeg vil endda sige ikke "ofte", men "normalt"

zzaazz skrev:
Du er velkommen til at bruge. (Hvis ikke for molen

Tak for støtten. Og så profilerne: det er en skam at smide ud, men der er ingen at give. Gipsvæg vil dog falde på en smal hylde. Er det ikke noget? Eller skal de placeres under pladerne med en bred side som i loftet? Men så skal de smalle hylder fastgøres til væggen, som generelt ikke er is. Derudover vil døråbningen være for tynd til døren. Men hvis du lægger dem. Som jeg troede, opnås rammens tykkelse lige under dørkarmen

Ingen big deal. Det er kun nødvendigt at sno kun omhyggeligt, så kanten af ​​arket ikke brister.

Og hvorfor hedder en loftsprofil? Vi har (i Bulgarien) PP-profil (CD) normalt brugt under sådanne forhold, godt undtagen for skillevæggen under trappen. Forresten er skillevæggen kun lavet med dobbeltlagsskind, og ingen argumenterer for dette spørgsmål - hverken kunderne eller håndværkerne eller på byggepladserne i Bulgarien.

jekasus skrev:
Forresten er skillevæggen kun lavet med dobbeltlagsskind, og ingen argumenterer for dette problem.

Nå, i mit tilfælde, kun på den ene side (selvfølgelig udefra). Forresten forstod jeg ikke helt, hvad der er "dobbeltlaget"? Spørgsmålet var i det. hvordan man bruger disse profiler, herunder under trappen, hvilket gør dem til en døråbning

gammel mester, er det klart at anvende "loft" -systemet i styringsprofilen 27 * 28 og profilen 60 * 27, når væggene udjævnes og tynde skillevægge, i komplekse strukturer mv.
Og du vil kun lave partitioner fra en profil 65 * 27 ved hjælp af den og som en vejledning, og dette er ikke længere korrekt.
Men hvis du skal bruge de resterende profiler, så kan du lave dem. Det eneste problem er, at de har kanter bøjet indad, og du kan ikke bare indsætte profilen i hinanden. Du skal bøje disse kanter med tang på de steder, hvor profilen er indsat. Ellers er alt nøjagtigt det samme som med de 50-mi profiler, kun ved kanterne mere omhyggeligt, og det er sværere at komme ind i profilen, når du indpakker.

Arkrem skrev:
at de har kanter bøjet indad, og det er bare umuligt at indsætte profilen i hinanden: Du skal bøje disse kanter med tang på de steder, hvor profilen er indsat

Jeg bruger en lille mølle til dette. Jeg afskårne sine buede kanter. Dette er IMHO bedre. end tænger. I almindelighed, når jeg skærer profiler, bruger jeg grinders oftere end saks. Måske kan specialisterne ikke forstå mig, men det viser sig hurtigere og nedskæringerne er glattere.

Arkrem skrev:
Kun ved kanterne er der nyere, og det er sværere at komme ind i profilen, når du indpakker.