Hvordan tekstureret loftmaling påføres

Du kan anvende den tekstureret maling på overfladen korrekt og forsigtigt selv, eller du kan henvende sig til professionelle malers tjenester. Den første metode bliver billigere og mere interessant, hvis du først kender nuancerne til at arbejde med sådant materiale.

Tekstureret maling - ikke det nemmeste at bruge materiale, men resultatet er værd at tage op med denne type indretning. For eksempel giver tekstureret loftmaling dig mulighed for at opnå indviklede, fantastiske figurer i loftet, hvilket helt sikkert vil føje til det renoverede rums attraktivitet og unikhed.

Hvis du stadig overvejer at kontakte dette materiale, inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med listen over fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at bruge ekstra tid på udjævning af den malede loftsmaling, den teksturerede belægning vil udjævne mindre uregelmæssigheder, der ville være mærkbare, for eksempel ved belægning med akryllak.
 2. Tekstureret maling er en forholdsvis holdbar belægning, der senere viser sig at være resistent over for forskellige former for fysisk og mekanisk belastning.
 3. Hvis der var spåner og revner i loftet, vil påføring af tekstureret maling nemt og sikkert skjule sådanne defekter.
 4. Det er meget nemt at arbejde med tekstureret maling, og selv ikke kun en professionel maler kan gøre det. Mens den sædvanlige vandbaserede maling påføres med en sprøjtepistol, anvendes tekstureret maling med hånden - det tager længere tid, men fra et bestemt synspunkt er det enklere.
 5. Arbejde med tekstureret maling giver dig mulighed for fuldt ud at vise deres unikke, giver en testplads for kreativitet.
 6. Den teksturerede belægning er holdbar og pålidelig, og om nødvendigt kan den mangel, der er opstået i løbet af årene, repareres ved maling med enhver akryl sammensætning.

Før du går videre til beskrivelsen af, hvordan man påfører tekstureret maling på loftet, ville det være uretfærdigt at ignorere manglerne i dette materiale. De er meget mindre end fordelene, men de er:

 • Tekstureret maling påføres med et højt forbrug, normalt er den nødvendige mængde beregnet ud fra forholdet 1 kg maling pr. 1 m2 af den behandlede overflade.
 • Selvom den teksturerede maling skjuler den lille overflade ruhed, skal det være nødvendigt at reparere de meget mærkbare fejl selv ved hjælp af skrabere, børster og sandpapir for at rense loftet fra den gamle belægning og skjule fejlene.
 • Ligesom enhver maling skal tekstureres på en tidligere forberedt overflade - pudset og primet, udjævnet og glattet. Kvaliteten af ​​det udførte arbejde og holdbarheden af ​​den anvendte maling afhænger af, hvor ansvarligt du nærmer dig forberedelsesfasen.

Hvordan er anvendelsen af ​​tekstureret maling på loftet? Arbejde med loftet er mere kompliceret og mindre bekvemt end med lodrette overflader på grund af den position, hvor du skal være i lang tid, og udfører indviklede mønstre på overfladen. Igen er det ikke så nemt at hælde tekstureret maling ind i sprøjtepistolen, da det kan gøres med en vandemulsion eller en akrylkomposition. Men samtidig resulterer det resulterende resultat som regel fuldt ud i den udnyttede indsats.

Lad os dvæle mere detaljeret om de nuancer, der skal tages i betragtning, så maleriet af loftet med den strukturerede sammensætning fortsætter korrekt og bliver ikke en uheldig test:

 1. Til anvendelse af tekstureret maling, brug et specielt værktøj - brede spatler, naturligt svampemateriale, metalkamme og den såkaldte konstruktionsrulle. Hvad man skal vælge imellem afhænger af malingfabrikantens ønskede mønster og anbefalinger.
 2. Et alternativ til ovennævnte værktøjer er sådanne improviserede midler som cellofan, en rulle indpakket med et reb eller bare et reb, samt en almindelig kam i stedet for professionelle jakobsmuslinger.
 3. Påfør den tilberedte opløsning i trin, omtrent lige store kvadrater. Påfør malingen med en børste, og så, indtil sammensætningen er frosset, arbejde med dens relief med et af de ovennævnte emner.
 4. Den teksturerede maling bliver først samlet med en spatel, derefter spredt over malingsværktøjet, og påføres derefter på overfladen i cirkulære bevægelser i forskellige retninger.
 5. En anden relativt enkel måde at dekorere loftet med en struktureret sammensætning på er at bruge en speciel tekstureret rulle. Det er nemt og nemt at arbejde med dem, hvilket er optimalt til at arbejde gennem loftet. Fugt malingsrullen med vand før hver dip.

Arbejd ifølge denne ordning, vil det være muligt at skabe et bredt udvalg af teksturerede mønstre i loftet. Når du vælger en tekstureret maling, skal du være opmærksom på producentens kommentar vedrørende det mønster, der bedst skabes af denne sammensætning. Dette kan være en flok, moiré eller fløjlbelægning. Samme tekstureret maling vil kunne efterligne strukturen af ​​sten eller andre naturlige materialer, men de fleste af disse former for dekoration vil kræve et mere professionelt værktøj end kamme og teksturerede ruller.

Fordele, ulemper og metoder til påføring af tekstureret maling

Alle, der udfører kosmetik eller overhaling i sit hjem, søger at give det en særlig personlighed. Ofte, for at afslutte loftet eller væggene vælges tekstureret maling. Denne finish ser meget interessant ud, og vigtigst af alt - smuk. Desuden vil interiøret på en måde, der svarer til overfladen af ​​loftet, blive usædvanligt.

Hvad er sådan en maling

I sin sammensætning er det ikke så forskelligt fra det sædvanlige. Det tilføjer en masse special fyldstof, hvilket giver den malede overflade en kornet tekstur. Fyldmaterialet kan være anderledes, men det er normalt kvartsand eller granuler af lignende materiale.

Sammensætningen indeholder også et specifikt bindemiddel, hvilket giver opløsningen en fortykning. Det er på grund af den tykke konsistens, den kan påføres i et tilstrækkeligt tykt lag, hvilket giver overfladen en lettelse. I sådanne opløsninger må der ikke tilsættes en stor mængde sand eller andre fyldstoffer, da overfladestrukturen er fastgjort på andre måder.

Tip: Hvis du planlægger at tilføje et farvestof til sammensætningen, skal du straks fortynde denne mængde af opløsningen, som vil være tilstrækkelig til at male hele flyet. Det bliver praktisk taget umuligt at opnå nøjagtig match i farve, når der opdrættes et nyt batch.

I standardkompositionen tilsættes ikke farvestof. Det kan købes separat og tilføjes umiddelbart inden arbejdet påbegyndes. Du kan gå den anden vej - for at male overfladen allerede færdig med sådant materiale. Til lofter erhverver hvide sorter af tekstureret maling.

Fordelene ved en sådan finish

Den vigtigste fordel ved denne designmetode er evnen til at skjule ganske betydelige fejl og mangler. Dette er relevant ikke kun for loftfly, men også til vægge. Men for lofter er dette øjeblik vigtigst.

For at udføre en sådan finish er der ikke behov for at overhøre overfladen grundigt - teksten opnået efter brug af sådanne materialer vil pålideligt skjule alle fejl. Selvfølgelig er der visse begrænsninger for deres evner, men de fleste mindre mangler kan skjules ganske succesfuldt.

Til arbejde og efterbehandling med lignende materialer kræves der ikke komplicerede værktøjer eller specielle færdigheder - der er nok grundkundskaber og et minimum af færdigheder og gode resultater kan opnås. Tekstureret maling valgt til loftet, får en sådan tekstur som i det følgende billede.

Ulemper med teksturerede sammensætninger

Den største ulempe ved alle sådanne løsninger er et for højt forbrug. På en kvadratmeter af det trimmet fly kan mere end et kilo materiale gå. I betragtning af at sammensætningen, selvom den ikke er for dyr, men stadig er pengene værd, er det i nogle tilfælde bedre at bruge andre finish.

Sådanne designlofter kan ikke anvendes i træhuse. Sæsonkorrektion og andre deformationer af bygningen vil forårsage uoprettelig skade på udseendet af det trimmet plan. Der vil være revner og mulig afstivning af det dekorative lag.

For at opnå en smuk tekstur og et mønster ved hjælp af sammensætninger uden granuleret fyldstof kræves der noget træning - med det samme er det ikke muligt at opnå et godt resultat.

Anvendelsesmetoder

Vægge kan trimmes med ethvert praktisk værktøj. Du kan tage en spatel eller noget andet, der passer, men maleriet med tekstureret maling gøres primært med ruller. Først og fremmest skyldes det, at det ikke er meget bekvemt at anvende tykke og tunge løsninger på gulvfladen - de har tendens til at falde eller stratificere.

Nogle sorter kan anvendes med en spatel, men det kræver nogle færdigheder og erfaring. Derfor, hvis du skal færdiggøre dit loft på en lignende måde, skal du vælge de versioner af løsninger, der kan anvendes med en rulle.

Hvis det er nødvendigt, kan du let fortynde malingen, hvis den oprindeligt er for tyk. Derefter vil det være meget nemmere at anvende det med en rulle. Det er nødvendigt at kontrollere fortyndingsprocessen, så konsistensen ikke er for flydende - det mister sine farvende egenskaber og kan blive uegnet til brug.

Generelle principper for anvendelse

Farvning udføres i overensstemmelse med alle de grundlæggende regler for almindelige farvestoffer. Det er nødvendigt at forsigtigt forberede flyet til maleri. Her anvendes de samme metoder og teknikker som for almindelige malinger.

Derefter skal du primere. Uden brug af en primer kan det påførte dekorative lag skrælle og det bliver værre at "holde fast" til gulvplanet. Desuden reducerer priming materialekonsumtionen.

Ved farvning er det nødvendigt at opnå det tyndeste lag af struktur. Dette vil reducere forbruget af materiale og vigtigst af alt - for at opnå præcis den tekstur, der skal udtænkes af producenten. Ignorerer denne regel ødelægger mange selv det dekorative lag - det viser sig grim og ujævn tekstur.

Ellers er der ingen særlige vanskeligheder med brugen af ​​dette materiale. For bedre at forstå alle finesser af brugen heraf er nedenstående en video, der viser, hvordan den teksturerede loftsmaling anvendes og hvordan teksturerne opnås efter tørringen.

Hvad har tekstureret maling til fælles med skræddersyet makeup?

Tekstureret maling giver dig mulighed for at lave loftet hjemme er ikke værre end professionelle makeup-kunstnere med skuespillere ansigt før optagelse. Den viskose struktur, der indeholder specielle fyldstoffer, kan ikke kun ændre farven på den behandlede overflade, men også dens tekstur og derved forklare alle mindre defekter og uregelmæssigheder. Dernæst vil jeg gerne fortælle dig om et så interessant efterbehandlingsmateriale mere detaljeret.

Billede af loftet malet med struktureret maling

Særtræk

Hvad er så usædvanlig tekstur maling til loftet er forskellig fra de mere kendte for os maling og lak materialer?

Her vil jeg fremhæve to hovedaspekter, der vil hjælpe dig med at forstå forskellen:

 1. Tilstedeværelsen af ​​specielle fyldstoffer i form af knustgassilicatsten, marmorchips, polymerfibre eller kvartssand, hvilket giver den påførte belægning med grit. Størrelsen af ​​fraktionerne af sådanne additiver kan også variere:

Maling med crumb til vægge anvendes også med succes

 1. Højere tæthed. Tekstureret maling er meget tykkere end olie, alkyd eller vandbaserede sammensætninger, så den perfekt fylder små revner og hulrum. Derudover kan et sådant stof let gives en usædvanlig lindring med en spatel eller et andet egnet værktøj.

Sådan kan en frosset reliefmaling se ud.

Som et resultat af tilstedeværelsen af ​​sådanne strukturelle træk kan man skelne mellem følgende fordele og ulemper ved det overvejede efterbehandlingsmateriale:

værdighed

 • Du behøver ikke at justere loftets overflade forsigtigt. Og det er jo en meget besværlig og dyr proces, der udføres enten ved den "våde" metode eller ved "tør" -metoden.

At lave loftet med dine egne hænder er svært og dyrt

 • Effektiv maskering af chips, huler og revner, som især kan være fyldt med gamle bygninger. Dette er en meget vigtig kvalitet, da det er loftet, der er den mest synlige del af ethvert rum, og de mangler der findes på det, kan ikke enten laves med møbler eller dækkes med malerier;

Ingen fejl vil blive synlige efter påføring af teksturmaling.

 • Modstand mod alle former for fysiske virkninger. På loftet er dette ikke den vigtigste kvalitet, fordi hverken børn eller kæledyr kan nå det, men på den anden side kan f.eks. Kanten af ​​et overdækket kabinet svøbes over det, hvorefter hele udseendet af det hele udseende forbliver på den sværere overflade ;
 • Meget demokratisk pris. Der er ikke dyre materialer i sammensætningen af ​​tekstureret maling, hvilket gør dem selv meget overkommelige for en bred vifte af forbrugere;
 • Økologisk renhed. Alle komponenter er af naturlig oprindelse, hvorfor du ikke kan være bange for forværringen af ​​børn og allergikere, der bor i huset;
 • Lav antændelighed og tendens til selvdæmpning. Således kan vi tale om at forbedre brandsikkerheden i bygningen, og det er også vigtigt, især for boliger.

Du kan fejlagtigt tænke, at hvis det færdige materiale brænder hårdt, er det praktisk at bruge det i træhuse. Men det er det ikke. Faktum er, at træ har en temmelig høj mobilitet, som kan påvirke det påførte lag op til ødelæggelsen efter en vis tidsperiode. Derfor anbefaler jeg ikke at male trælofter på denne måde.

 • Det bredeste udvalg af farver, som kun kan begrænse menneskelig fantasi. Strukturelt loft maling sælges oftest i hvidt, men det forhindrer dig ikke i at tilføje absolut noget farvestof, som du kan lide;

Eksempler på mulige farvesammensætninger

Hvis du tilføjer farvestof til tekstureret maling, anbefaler jeg at gøre det på en gang for hele volumenet, som vil blive brugt til at male loftet. Faktum er, at hvis du kun giver farve en del af materialet, vil det være meget svært at gentage den allerede opnåede nuance, og som følge heraf kan loftoverfladen vise sig at være tofarvet.

 • Nem at udføre restaureringsarbejde. Det beskadigede område er helt nemt at genskabe, og det er overhovedet ikke nødvendigt at fjerne hele overfladen.
 • Evnen til at ændre foderets farve i løbet af hele operationens løbetid. Hærdet teksturmaling kan males mere end en gang i nye nuancer;
 • Styrkelse af isolerende egenskaber. Gennem et tykt tykt lag taber mindre varme og lyde passerer mindre;
 • Vandmodstand. Du kan sikkert male loftet i køkkenet eller badeværelset uden at bekymre dig om målets yderligere skæbne på grund af det høje fugtindhold i luften;
 • Original tekstur. Derfor kaldes de pågældende farver struktureret. Ideen er, at med deres hjælp ændres ikke kun den behandlede overfladefarve, men også dens lettelse.

Ujævnheden af ​​belægningen kan til tider fascinere med sin skønhed og individualitet.

mangler

Uden negative sider, ingen steder, så tjek nogle af de ulemper, der er forbundet med teksturerede maling:

 • Betydende forbrug af efterbehandling materiale. For eksempel skal en kvadratmeter loftet bruge mindst et kilo af blandingen. Men det er tykkelsen af ​​det færdige lag, der giver nogle af ovenstående fordele, så alt er relativt;
 • Behovet for nogle specielle færdigheder til at skabe specielt originale teksturer. Igen, nogle tvetydige minus, fordi at skabe en smuk finish kræver altid visse færdigheder, men det er stadig værd at nævne.

For at få den oprindelige tekstur vil have lidt "sved"

arter

Tekstureret maling til loftet, som hovedsagelig findes på hylderne i specialbutikkerne, kan opdeles i to typer:

 1. Mosaic. Den indeholder mikroskopiske kapsler fyldt med pigment i modsætning til størstedelen af ​​substansen af ​​farve. Den anvendes udelukkende ved hjælp af en airbrush, hvilket resulterer i en dekorativ mosaik, der i nogle tilfælde ligner på overfladen af ​​en marmorsten. Som du kan se, er der i dette tilfælde ikke behov for specielle færdigheder for at skabe en høj kvalitet, selvom du skal bruge specielt udstyr.

Princippet om at anvende mosaikstruktureret maling

 1. Klassisk. Denne mulighed er en viskos plastmasse, der perfekt holder sig til vandrette overflader og giver dem særligt høje isolerende egenskaber i sammenligning med andre malinger og lakker. Efter påføring af belægningen med en spatel eller andre egnede værktøjer fastgjort til den ønskede tekstur. Du kan også straks anvende stencilen for at opnå en teksturoverflade.

Selv en almindelig børste kan bruges til at skabe en smuk tekstur.

Store tilbud

Som et eksempel vil jeg give dig et par forslag fra den russiske producent GALAMIX:

Relief dekorative maleri af loftet med tekstureret maling gør det selv

Tekstureret maling er ikke ny, men temmelig glemt belægning, som er karakteriseret ved brugervenlighed og spektakulært udseende. Praktisk og alsidig anvendelighed på alle overflader, evnen til at give overfladen en interessant tekstur - ikke alle de fordele, som materialet har. Vi vil forstå, hvad et dekorativt maleri af loftet, hvad er kompositionerne og hvordan man anvender dem.

Typer af dekorativ loftsmaling

Tekstureret maling er en beskyttende dekorative sammensætning, der danner en holdbar og elastisk belægning. Materialer afviger i typen af ​​dannende substans og er silicat, akryl, silikone.
Også divideret med fyldstofets størrelse:

 • lille fraktion op til 0,5 mm;
 • gennemsnitlig fraktion til 1,0 mm;
 • grov fraktion op til 2,0 mm.

Fyldstoffet er knustgassilicatsten, naturlige marmorfliser, rent kvartsand, polymerfibre. Den dekorative effekt afhænger af sammensætningen: Multicolor eller luminescerende æstetiske indretning skaber færdige strukturelle indeslutninger.

Classic relief maling af loftet involverer manuel oprettelse af et mønster på overfladen. Malinger af denne type er plastik, varierer i tæthed og konsistens har vist sig på hængende / overhængende vandrette overflader. Viskøs masse skaber et tykt lag af maling i loftet og gemmer bundens ujævnhed. Yderligere fordele omfatter termiske isoleringsindikatorer, hvilket er særligt nyttigt for beboere på de øverste etager.

Det er vigtigt! Tæt stof kan give både mat og blank effekt. Afviger i fugtighedsbestandighed og kan anvendes til efterbehandling af lofter i rum med variabel luftfugtighed.

Mosaic tekstureret maling påføres på en mekaniseret måde. Belægningen er interessant på grund af mikrokapslerne med et pigment, der udgør blandingen. Kontrasterende nuancer af kapslen åbnes, når de rammer en solid base og maler loftet i en struktur, der minder om en granitsten. Det er umuligt at opnå dette mønster med en rulle eller børste, det kræver tryk på sprøjtepistolen. Indretningens særprægede kvalitet - kan vaskes med en fugtig svamp, der kræves ingen yderligere beskyttelse.

Det er vigtigt! En farvet tekstureret maling findes ved salg, hvilket giver basen en vis relief farve, men om nødvendigt kan du købe en farvetone. Pigmentet sælges i flydende form, pakket i en sprøjte, det skal kun tilsættes til maling og blandes.

Fordele og ulemper ved dekorative maling

Ved at sammenligne materialet med de sædvanlige malingprodukter, siger eksperter følgende fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at justere loftets bund.
 2. Et tykt lag af maling skjuler revner, chips, krammer på overfladen af ​​bunden.
 3. Indretningen er modstandsdygtig over for mekanisk belastning.
 4. Prisen på materialet er fra $ 3-5, hvilket gør malingen tilgængelig til reparation med ethvert budget.
 5. Som en del af massen er der ingen komponenter, der udsender skadelige dampe, derfor er tekstureret maling betragtes som et miljøvenligt produkt.
 6. Tyk viskøs masse forbrænder ikke ved høj temperatur selvslukning.
 7. Farvespektret af materialet er kun begrænset af brugerens fantasi.
 8. Reparation af loftet malet med struktureret maling forårsager ikke problemer - periodisk kan indretningen blive renoveret og malet med eventuelle akrylkompositioner.

De væsentligste ulemper ved materialet er to:

 1. Stor udgift. På 1 m2 af overfladen af ​​loftet kan gå fra 1 kg masse.
 2. Anbefales ikke til overfladebeklædning i private træhuse. På grund af sæsonbetonede jordbevægelser, skævhed / hævning af hjørner, kan et tykt lag af belægning knække, loftet falder af.

Tip! På produktemballagen efterlader fabrikanten detaljerede instruktioner, som angiver det omtrentlige forbrug af materiale og applikationsteknologi, især brugen af ​​sammensætningen.

Forberedelse af loftet for maling applikation

For at male loftet med tekstureret maling for at give det forventede resultat, skal du arbejde i tilstanden +7 C, og det forberedende arbejde omfatter følgende processer:

 • Overfladejustering. Der skal kun udglattes kun betydelige dråber - lille maling vil skjule sig selv.
 • Putty. Hun pudsede sømme, revner.
 • Primer. Der anvendes en speciel malingsprimer, som er inkluderet i kompositionens kompleks og er ideel til finishen for at matche tonen. Formålet med at prime overfladen er at sikre perfekt vedhæftning. Det er umuligt at påføre gipsmaling uden jord, et tykt lag af masse vil simpelthen falde i den første driftsmåned.

Tip! Hvis indretningen blev solgt uden primer, skal du vælge en sammensætning af dyb penetration med de komponenter, der udgør den teksturerede maling: akryl, silikone, silikat. Farve hvid eller farveløs.

Værktøj og materialer til arbejde

Afhængigt af ansøgningsteknikken skal du:

 • Spatel til anvendelse af kittet;
 • spatel, børste eller rulle til påføring af sammensætningen;
 • primer pensel;
 • en kuvette til maling.

Fra de nødvendige materialer gips, primer og teksturerede blanding.

Loft maling teknologi

Det påførte primerlag kræver tørring i mindst 5 timer, hvorefter du kan begynde at afslutte loftindretningen.

Funktioner tekstureret loftmaling:

 1. Du kan anvende massen med en bred spatel, svamp, metal kam eller rulle med en strukturel overflade.
 2. Oprettelse af et billede på overfladen er tilgængeligt som specielle stencils og improviserede værktøjer: cellofan rynket film, ledning, indpakket rundt om pladen eller noget andet.
 3. Påfør vægten til loftet i kvadrater, gradvist. I første omgang er zonen malet, så er den lavet ved tegning. Hvis malingen er lavet med en rulle, tegnes tegningen automatisk.
 4. Malingen påføres i et lag. Malingsprocessen er kontinuerlig, det er ikke tilladt at pålægge et nyt lag i nærheden af ​​det allerede tørrede område.

Tip! Indledningsvis anbringes den teksturerede masse på værktøjsværktøjet med en spatel, hvorefter blandingen fordeles over overfladen i forskellige retninger.

 1. Hvis du bruger en spatel, skal du tage værktøjsbladets bredde på 5-10 cm. I så fald ligner overfladestrukturen de franske impressionisters slørede lærred. For at skabe et tredimensionelt mønster skal malingslaget være tykkere.
 2. Dekorativt maleri af loftet med dine egne hænder med en struktureret rulle giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert område. Samtidig er der ikke behov for at skabe indretning undervejs.

Hvis der er en sprøjtepistol, kan loftet males med mosaik mosaik, marmorbelægning, men arbejdet vil kræve en vis erfaring og evne til at eje udstyr.

Malte rulle maling

Der er flere sorter af ruller, der bruges til at male loftet:

 1. Gummi. Det viser sig, at imiteret mursten ligger, flyet med et mønster under huden, marmor.
 2. Wood. Et tekstureret mønster skæres ud på overfladen, så du kan anvende et konveks mønster. Manglen på en rulle - med langvarig brug bliver materialet vådt og svulmer, mønsteret opnås ved defekter.
 3. Læder. Værktøjet skaber en overflade med effekten af ​​marmorbelægning, venetiansk gips.
 4. Plast. Nemme og billige ruller har en ulempe - i lang tid kan de knække.
 5. Pile. Disse er værktøjer med et dæksel fra naturlig eller syntetisk pels med bunke af forskellig længde. Afhængigt af størrelsen opnås dette eller det strukturerede mønster.

Også produkter fra skumgummi, polyfoam, stof er til salg. Udvalgt afhængigt af det ønskede slutresultat.

Teknologien til at male loftet med en struktureret rulle er ikke anderledes end at anvende et andet værktøj: malingen påføres med en spatel og spredes derefter over overfladen. For at dekorationsprocessen ikke tager meget tid, anbefales det at købe værktøj med en bredde på 30 cm. Men der er en nuance: Når du vælger en lilleformet rulle, er mønsteret klart og strukturelt.

Og et par tips om, hvordan man arbejder med en rulle med et mønster til maling af loftet:

 1. Tryk ikke værktøjet for hårdt mod overfladen.
 2. Bevægelsen skal være glat, uheldig.
 3. Ved hjælp af en mønsterrulle med et mønster til maling af loftet, skal den næste sti være malet over billedets kant, ingen overlappende ornament anvendes.
 4. Hjørnepladser er børstet.

Det er vigtigt! Hvis ornamentet viste sig at være konveks, kan tekstur efter tørring glattes med en stiv børste dyppet i vand.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I nogen tid har teksturerede loftsmaling, som færdigmateriale, opnået stor popularitet. Dette betyder ikke, at de ikke kan bruges til vægindretning.

Simpelthen kræver overfladen ikke altid storskalering, og maling af lofterne kan gøres direkte på overlapningen, der behandles med betonkontakt. Væggene, oftere synd synd uregelmæssighed. Derfor bruger de for deres udsmykning hovedsagelig ikke maling, men dekorative gips, der gør det muligt at udjævne væggene samtidig.

Typer af tekstur maling

Overfladen er glattere, og har ikke så dyb relief som et lignende gips. Dette forhindrer ophopning af støv, hvilket er vigtigt for børns og medicinske institutioner samt boliger.

Effekter og deres anvendelse i det indre

Tekstureret kompositioner til vægge og lofter på den æstetiske effekt er traditionelt opdelt i flere typer:

 1. Klassiske muligheder tyder på vilkårlig afvikling.
 2. Multicolor kan være flerfarvet eller have en fluorescerende glød.
 3. Den tredje type er maling, hvis dekorative virkning er indarbejdet i deres struktur.

Hvad er en mosaik sammensætning

Mosaic maling er bedst egnet til maling af loftet. Det kaldes også granit, selv om det ikke indeholder nogen sten chips eller mel.

Navnet er forbundet med den effekt, der opnås i slutningen. Sammensætningen af ​​bestanddelene i denne maling indeholder mikrokapsler af pigmenter, der udgør kontrastens farve til den basale opløsning.

Til sin anvendelse skal du have en sprøjtepistol, når maleri med en mosaikpåvirkning ikke virker. Når malingen sprøjtes under tryk, spredes pigmentdråberne og danner et ornament, der minder om granitens stiplede tekstur.

Brug denne maling ikke kun til lofter, men også til vægge. Belægningen er let at passe på, den er rengjort og kræver ikke et beskyttende lag.

Til at trække en lettelse

En anden type maling, kaldet plastforbindelse, er også fremragende til loftbehandling. Dens konsistens er meget tykkere end i andre arter, som i sig selv er god for en vandret overflade.

 • Den viskøse struktur af plastmassen på loftet skaber et tykkere lag af belægning, som kan skjule uregelmæssigheder.
 • Ved hjælp af en figur trowel på et sådant lag, kan du udføre en dybere relief.
 • Derudover har plastmassen varmeisoleringsegenskaber, hvilket er meget værdifuldt for eksempel til loftet på en lejlighed beliggende på øverste etage i en højhus.

Denne type kan have en mat eller blank struktur, er ikke bange for fugt og bruges derfor både i boliger og på badeværelser (læs mere her for flere detaljer). Det er ved hjælp af plastmasse, at reliefen i billedet ovenfor er lavet.

Arbejde med en dekorativ sammensætning

De gange, hvor malerier af vægge og lofter blev udført med olieformuleringer, og blev betragtet som en budgetmulighed til efterbehandling, er langt væk. En ny generation af maling og lak har vist sig: Moderne maling, om nødvendigt, vaskes lige så let som de anvendes. En række egenskaber, nuancer og forskellige teksturer er simpelthen fantastisk.

Anvendelsesmetoder

Alle typer teksturmaling er universelle med hensyn til anvendelse på forskellige typer overflader. Derfor er det med deres hjælp det med lige succes med egne hænder at dekorere både gips eller cement og en træoverflade. Det vigtigste i denne forretning, omhyggelig forberedelse.

 • Forberedelse til maling omfatter rengøring af overfladen, dens justering eller fyldstof, anvendelse af jord.
 • Tekstureret har meget til fælles med strukturelle gips. De er baseret på akrylharpikser eller latex, de har oprindeligt en hvid farve, og efter masterens skøn er de allerede tonet i applikationsprocessen.
 • Farvestofpigmentet købes separat og kan være pulver eller som en færdigblandet blanding i specielle sprøjter, hvilket er meget bekvemt at dosere, når det tilsættes til maling. Som regel kan du i specialbutikker bestille den ønskede farve og få en løsning klar til brug.
 • Til salg er der sådanne dekorative maling, der ikke behøver at blandes - de er tonede på fabrikken. Med deres hjælp kan du kun få en specifik relief og en bestemt farve, for eksempel: effekten af ​​krakket gips eller efterligning af pythonhud. Naturligvis vil prisen på en sådan maling være noget dyrere.

Til noten: Teksturmaling er ret økonomisk og anvendes kun i et lag. Teknologi anvendt på overfladen af ​​hver type løsning er forskellig. Normalt er producentens instruktioner knyttet til produktet. Hvis du har købt den færdige maling med en bestemt virkning, og du har spørgsmål om implementeringen af ​​billedet, kan du altid gå til sælgerens hjemmeside og se videoen.

Hvad angår de typer af maling, der blandes i løbet af arbejdet, kan de bruges til at lave mønstre og tegninger alene ved hjælp af ikke kun specialværktøjer, men også tilgængeligt materiale: et rebssår på en rulle, svamp, cellofan, linjal eller endog en kam.

Retningslinjer for overfladebehandling

Efter overfladebehandling er færdig, kan du fortsætte med at male. Det første lag er påført maling-primer, som købes i et sæt med struktureret maling, og farven skal matche den.

 • Hovedformålet med jorden er at forbedre bindingsvirkningen af ​​det dekorative lag. Det gør også finishmønstret mere mærkbart.
 • Begge formuleringer skal blandes grundigt med en byggemixer før påføring - massen skal være homogen.

Til noten: For tørring behøver det første lag mindst fem timer, hvorefter du kan udskrive pakken med den grundlæggende løsning og begynde at tynde den.

 • Den færdige tonede opløsning påføres ikke direkte på loftets overflade. Det er nok at male en eller to kvadrater med en børste og derefter behandle dette område med et værktøj til at anvende en relief, som du har fundet nødvendigt at vælge. Til salg er der en bred vifte af figureruller, der giver mulighed for at få et hvilket som helst ønsket mønster.
 • For at give malingen en perleffekt, kan du tilføje en særlig perlemorøs sammensætning til den, eller anvende den på den dekorerede overflade, efter at den har sat. Det hele afhænger af hvilket billede du vil skildre. Sequins kan også være gyldne eller sølv, og det er ikke nødvendigt at anvende dem over hele overfladen.
 • Hvis overfladen af ​​loftet er ret fladt, kan mindre fejl være fuldstændigt skjult under teksturmaling. Du behøver kun at sætte sprækker i leddene af gulvpladerne. Men mellem pladerne er der ofte forskelle i højden, og det kræver justering. Under alle omstændigheder vil billedet se bedre ud på en perfekt flad overflade.

Som noget arbejde er der naturligvis nogle nuancer, og hvis du først beslutter at male loftet med tekstureret maling, skal du se videoen på forhånd og læse producentens anvisninger omhyggeligt. Loft maling

Den bedste loftmaling: 5 typer og udvælgelseskriterier

Du kan gøre loftet i rummet oprindeligt og smukt ved hjælp af lys maling. Blandt det store antal farver på markedet af forskellige producenter, for at male loftet, skal du vælge maling, der er hvid og trækker vejret i sin struktur. Du vil sige, at alle loftmaler er hvide, men de er ikke. Der er super hvid "Snowball" -maling, som ser meget imponerende ud på loftet, gør rummet visuelt højere, og selve loftet er blændende hvidt.

Tag en beslutning: Hvilken god maling til loftet

Moderne maling til lofter indeholder ikke skadelige komponenter, som regel overrasker forbrugerne med deres kompositioner, og det skyldes, at hver malingfabrikant på grund af den store konkurrence forsøger at forbedre sin kvalitet.

Til dato er blandt de mest berømte maling til lofter, der opfylder Euro standarden: Deluxe, Matt, Luxens, White Finncolor, Alpina, Dufa, Tikkurila og Dulux.

Før du køber loftmaling, skal du være fortrolig med dens kvalitet og grundlæggende egenskaber.

Også under maling af loftet skal du overveje at malingerne kan være:

 • Vandemulsion;
 • latex;
 • akryl;
 • silicone;
 • Silikat.

Alle ovennævnte typer af malinger betragtes som vandbårne, ellers kaldes de vanddispersion eller vandfortyndbar, hvilket gør det muligt for dem at blive fortyndet med vand til den ønskede konsistens.

For bedre at vide, hvilken af ​​de ovennævnte farver der er god, og hvilken bør man undgå? Det er nødvendigt at studere deres arter mere detaljeret.

Hvordan male loftet: typer af kompositioner

Så vandbaseret maling bruges oftest til at male lofter i en lejlighed og andre lokaler. Denne type maling betragtes som sikker, fordi den ikke udsender skadelige stoffer, der kan skade dyrs og menneskers sundhed. På grund af dets sammensætning baseret på vand, kan malingen nemt vaskes af gulvet eller en anden overflade.

En god mulighed for hurtigt at male loftet er vandbaseret maling.

Hvis du maler loftet med vandbaseret maling, så kan du i fremtiden anvende maling af enhver type. Billige maling ser ret godt ud på loftet i tørre rum.

Maling af loftet med akrylmaling gør det muligt at vaske loftet fra snavs med rengøringsmidler, da akryl, der er en del af malingen, ikke er bange for fugt, så det kan male loftet i våde rum. Maleriet maskerer perfekt mikroskrabninger i loftet og gemmer bump. Akrylmaling har også en bred palette af farver, som giver dig mulighed for at gøre designet i rummet mere interessant og usædvanligt. Akrylmaling har en ulempe: akryl kan mørkere over tid.

Den dyreste loftsmaling er latex, den kan ikke kun stramme mikroskinner, men har også en stærk vandafvisende effekt. Vandtæt og lugtfri maling bruges ofte til at male overflader i våde områder. Det kan ofte anvendes til tapet designet til maling. Ved arbejde med latex maling skal være meget forsigtig, da den er dårligt rengjort fra overfladen. På grund af sin struktur er malingen meget økonomisk at bruge, da det er nok at påføre det på overfladen en gang et tyndt lag. Efter tørring danner malingen en tynd film, der helt gemmer alle uregelmæssighederne i loftet. Vaskstrukturen af ​​latexmaling giver dig mulighed for at holde overfladen ren.

Maling, der er baseret på flydende glas og silicat kaldes silikat, bruges kun til overflader, der tidligere er malet med silicat- eller kalkmaling, samt til maling af beton eller polymerbelægning. Lakkenes unikhed er, at den forhindrer udviklingen af ​​svampe og andre mikroorganismer på overfladen, der er malet af den.

For bedste resultater anbefaler fagfolk at lægge maling på loftet med en speciel rulle.

Malingen skjuler ikke mikroskader og uregelmæssigheder i loftet, men det er meget fugtbestandigt og kan bruges til maleri med høj luftfugtighed.

Silikone maling kombinerer de bedste egenskaber, baseret på organiske og mineralske komponenter, det giver en dyb gennemtrængning i lagene på den malede overflade, skjuler sine uregelmæssigheder og strammer mikroskader. Det ser fejlfrit ud i loftet. Enhver overflade: præget, plastisk, tekstureret eller helt fladt, vil ikke blive forurenet i lang tid. Malingen er strukturel og struktureret, så den kan bruges som facade og giver huset et specielt udseende. Takket være biocidtilsætningsstoffer forhindrer det udviklingen af ​​skimmel, svampe og andre mikroorganismer, der er skadelige for levende væsner på overfladen.

Silikone maling er indvendig, naturlig, som giver dig mulighed for at male overfladen selv med oliemaling, tegningerne på toppen af ​​malingen vil se fantastiske ud.

Baseret på beskrivelserne af farver er valget dit, baseret på dine præferencer og evner.

Trin-for-trin proces: hvordan og hvad man skal male loftet i lejligheden:

Ved første øjekast er det ret svært at lave loftet usædvanligt, men efter at du har set videoer og fotos på internettet, vil du indse, at maleri overfladen ikke er svært, det vigtigste er at overholde de etablerede anbefalinger og regler. Hver person er i det væsentlige en prospector, så for ham er intet umuligt, ville der være et ønske.

Ud over at dekorere loftet og gøre det originalt, kan du bruge marmorflis

Giv loftfarven et ekstraordinært udseende, du kan bruge marmorchips. Denne amerikanske teknologi vil gøre det indre af værelset muligt at se usædvanligt ud. For eksempel vil sort maling i loftet være interessant at se på, hvis du anvender et hvidt mønster på det eller dekorere det med en crumb, og at give overfladen en perlefarvefarve vil gøre designet mere fantastisk og stilfuldt. Lys og lidt mystisk udseende dekorative dekoration, visuelt adskille loftet fra væggene.

Mærket af maling, der anvendes i rummets design, kan være anderledes: tysk, hollandsk, russisk eller kinesisk. Det vigtigste er sammensætningen, kvaliteten og holdbarheden. Nogle gange kan den billigste maling give et værelse et rigt udseende og vil se på overfladen så godt som dyre.

Loftsmaling: hvilken er bedre

Der er mange forskellige farver: Halo, Dufet, Finnkolor, Olympus, Lakra, Marshal, Bekkers, Profi, Dulax, Matlatex, Dali, "Tex", "Parade", "Supervision", "Deluxe" og andre.

For at bestemme valget af højkvalitetsmaling til loftet i butikken, er det bedre at søge hjælp fra specialister.

Hvordan man vælger maling til maling af loftet, beklædt fiberplade eller gipsvæg, eller maling af betonen, træloft med bjælker, bestemmer du. Hjælp til at vælge, du vil være i stand til at kunde anmeldelser og vurdering af en maling på markedet.

Hvordan man anvender maling på loftet (video)

Husk, at en umulig drøm ikke sker, med lidt indsats og fantasi, kan du gøre designet af et almindeligt rum til et rigtigt mesterværk uden hjælp fra specialister.

Malingsmaterialer

Strukturelak er et ret populært efterbehandling materiale, der bruges til at belægge vægge eller skabe et lamineret lag. Konstruktionsmalingens levetid afhænger af overholdelse af teknologien i dens anvendelse. På hvordan man korrekt anvender strukturelle maling, finder vi ud af det videre.

Indholdsfortegnelse:

Strukturel video væg maling, funktioner og fordele

Tidligere var den mest populære type af finish wallpapering eller puttying og maler væggene. Moderne byggevirksomheder tilbyder et udvalg af efterbehandlingsmaterialer af den nye generation, hvorved det med minimal økonomiske ressourcer er muligt at skabe en original og attraktiv belægning.

Strukturel maling kaldes også tekstureret eller teksturelt, det forklares ved, at dette stof indeholder strukturfyldstoffer i dets sammensætning. Typen af ​​fyldstof bestemmer hvilken type maling der anvendes i arbejdet. Strukturel maling påføres beton, træ, murstenoverflade. Da den indeholder et akrylfiller, er malingen særdeles resistent og praktisk at bruge.

Derudover er dette materiale hypoallergent og bruges til at dekorere vægge i børnenes værelser. Farven er også modstandsdygtig over for fugt, så det er nemt at rengøre med en fugtig klud. Nogle varianter af strukturel maling bruges til at dekorere væggene uden for rummet.

Der er to muligheder for maling - struktur og struktur. For at forstå funktionerne i strukturel maling foreslår vi at du sætter dig ind i sine sorter:

 • mineralbaseret maling - er en tør sammensætning af cement med kalk, vand bruges til at fortynde denne sammensætning. Ved hjælp af denne maling er det muligt at afslutte overfladerne udenfor;
 • Silikone-type maling - den har gode præstationsegenskaber og praktisk anvendelse; silikoneharpikser bruges til at fremstille denne forbindelse;
 • den dyreste er maling af silikat type - brugen af ​​denne sammensætning indebærer at dække væggene med silikat primer og tilstedeværelsen af ​​en mineraloverflade;
 • akryl sammensætning er den mest populære, når du udfører indvendig væg dekoration, sådan maling er påført til enhver overflade i sammensætning og sælges i færdig form, ingen fortynding med vand er påkrævet.

Blandt de vigtigste muligheder for teksturmaling bemærker vi:

 • Mizuri modificeret stivelse anvendes til fremstilling af denne maling, den resulterende overflade er glat, men har samtidig en vis tekstur;
 • maling i form af Marseilles voks - ved hjælp af denne sammensætning er det muligt at efterligne sten, kork, træflader, denne malingsvariant er modstandsdygtig over for fugt og lethed; industri- og kontorbygninger;
 • relief-maling - har en base i form af en polymer på acrylbasis, kvartscrumb og andre naturlige fyldstoffer tilsættes til maling. Denne maling påføres let på overfladen. Det giver dig mulighed for at skabe forskellige overfladefejl.

Strukturelle vægmaling har følgende fordele:

1. Ideel viskositet tilvejebragte en vis sammensætning af maling, takket være den har en stræktekstur. På grund af dette er malingens struktur unik og dyb. En række forskellige teksturer er tilvejebragt ved at forbinde forskellige farve enzymer. Yderligere overfladebehandling med en spatel giver dig mulighed for at opnå den oprindelige struktur.

2. Muligheden for farvemaling i forskellige farver udføres både i butikken og i hjemmet. Farve af maling viser sig individuel og unik.

3. Efter at malingen tørrer, dannes en stærk, fleksibel film på væggen.

4. Strukturelle maling tolererer fugt godt og opløses ikke, når de udsættes for vand. Derfor anvendes dette materiale ved udførelse af både udvendige og indvendige vægdekorationer.

5. Materialets høje niveau af dampgennemtrængelighed giver væggene mulighed for at trække vejret og giver naturlig ventilation i rummet.

Hvordan man bruger strukturelle maling: egenskaber ved materialeforberedelse

Inden du begynder at anvende strukturel maling, skal du læse instruktionerne fra producenten til dens anvendelse. Instruktionerne angiver som regel materialets tørretid, funktionerne i dets forberedelse til arbejde, malens egenskaber og teknologien til dens anvendelse på overfladen.

Strukturelle maling er oftest pakket i spande og har en ret tyk tekstur. For at sikre højkvalitets påføring af materialet på væggen, tilsættes der simpelt vand og malingen omrøres ved hjælp af en blander. Bemærk, at der ikke skal være meget vand i malingen, da væskesammensætningen ikke er i stand til at holde fast på væggen og sikre dens fuldstændige overlapning.

Den maksimale mængde vand, der tilsættes den teksturerede maling, er ti procent af materialets totale volumen. Den gennemsnitlige mængde vand, der er tilstrækkeligt til at fortynde malingen, er ca. 4%.

Hvis materialet er tonet hjemme, skal der lægges stor vægt på denne proces. Først og fremmest skal du ikke skynde dig og tilføje farve på en lille smule. Hver gang efter tilsætning af farvestoffet, blandes malingen godt og anbringes den på væggen for virkelig at værdsætte den opnåede farve. Vent på, at malingen tørrer, for at fremskynde processen, brug en hårtørrer.

Køb maling og pigmenter fra en producent, kun i dette tilfælde vil du kunne opnå den ønskede nuance.

Inden der påføres en strukturel maling, skal man sørge for at forberede overfladen. Det endelige resultat afhænger af væggenes kvalitet. Først og fremmest er det nødvendigt at slippe af med vandrette dråber. Overfladen til maleri skal være lige. Dagslyset, efter påføring af sammensætningen på overfladen, vil vise alle uregelmæssigheder på væggen. Derfor, inden du påfører malingen, gipser overfladen med høj kvalitet eller afslutter den med et kit.

Desuden er det vigtigt at dække væggene med en primer. Sammensætningen absorberer fine partikler af kittet, reducerer malingforbruget og desinficerer overfladen. Vi anbefaler at blive på grund af dyb penetration. Mulig anvendelse af jord med kvartssand giver denne sammensætning fremragende vedhæftning mellem strukturmalingen og væggen.

Til anvendelse af dekorative malingsruller anvendes der strukturelle uregelmæssigheder. Med den dækker maling kvalitativt væggen.

Hvordan man ansøger maling med en konstruktionsrulle

Ud over den strukturelle rulle, før du anvender murens strukturelle maling, skal du forberede værktøjerne i følgende form:

 • bred spatel;
 • strukturelle rulle, hvis design er valgt individuelt, afhængigt af ejerens præferencer.

Sådan appliceres strukturmalingsvideo:

Opret oprindeligt den ønskede tone af maling ved at tilføje et farvestof til det. Påfør den på væggen, vent på, at den tørrer ud og kontroller, om skyggen er egnet til overfladebehandling. Denne hele proces udføres om dagen og med intens solstråling.

Rør malingen godt, før du maler væggen. For at skabe en hård overflade, tilføj sand til maling, hvis størrelse bestemmes af instruktionerne.

Påfør derefter sammensætningen på overfladen af ​​spatelen og gnid den på væggen. Gør arbejdet på samme måde som når du fylder vægge. Derefter dyppes strukturvalsen ind i vandet og behandler overfladen med den.

Det anbefales at male væggene med strukturel maling til to personer: mens en person maler med en spatel, den anden - behandler væggene med en rulle.

Muligheden for at udskifte rulle stencil. I dette tilfælde tager processen længere tid. For at få en ridset overflade, brug graters og kamskjell. Ved hjælp af en strukturelle rulle er det imidlertid muligt at opnå en ensartet tekstur på meget kort tid.

Påfør malingen først i længderetningen og derefter på tværs. Hvis en sprøjtepistol bruges til at påføre maling, påføres det første lag fra top til bund og den anden i tværretningen.

Maling til arbejde uden for rummet anvendes ikke i vådt eller blæsende vejr. Malekonsumtionen bestemmes af metoden til dens påføring på overfladen. For at reducere denne indikator er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen til maling og belægge den med en primer.

Indstillingstiden for maling når en halv time, så arbejdet skal udføres meget hurtigt. For at forhindre forandringer i maling på væggene dækker du overfladen med blæk fra et hjørne til et andet. Efter at malingen er tørret, er det normalt mindst to dage, anvende dekorative voks, lak eller emalje på akrylbasis på overfladen.

Bemærk, at malingen kun påføres på overfladen i et lag. Fuld tørring af materialet sker efter en eller to uger fra datoen for påføring af sammensætningen på væggen. Først efter det er det tilladt at vaske overfladen eller pålægge det alle mulige mekaniske belastninger.

Tilstedeværelsen i værelset, hvor arbejdet udføres, udkast eller direkte sollys er ikke tilladt. De påvirker belægningenes kvalitet negativt.

Hvordan man applicerer azurblå til strukturel maling

Ved hjælp af azurblå er det muligt at opnå en yderligere æstetisk appel af belægningen. Dette materiale giver dig mulighed for at skabe en skinnende, blank perle vægoverflade.

Det endelige resultat afhænger af metoden til at anvende azurblå. Oftest bruges en rulle til at anvende azurblåen. I dette tilfælde limes væggen med maskeringstape for at få pæne led. Derefter skal du anvende glasur i to lag. Overhold retningen af ​​den nederste eller tværgående bevægelse. At arbejde passer ruller, har en kort lur. Efter at have malet overfladen skal du fjerne båndet fra væggen.

Det er muligt at bruge en pensel til at påføre azurblå. I dette tilfælde anbringes azurblåsten på væggen med en rulle, og børsten dekorerer overfladen i overensstemmelse med den givne tekstur. Brug kun syntetiske børster af høj kvalitet.

Den tredje måde at dække væggen med azurblå, ved hjælp af en naturlig svamp. Indledningsvis bliver værktøjet fugtet i vand og vredet godt ud. Dernæst dypp en svamp i perle azurblå og påfør den på væggen med bløde vask cirkulære bevægelser. For at få et mere tekstureret mønster skal du trykke på overfladen med en svamp og rulle den. Efter maling skal du fjerne tape fra væggen.

Det er muligt at bruge en skabelon eller stencil med hvilken vægoverfladen behandles. Påfør den blå til stencilen ved hjælp af en svamp, børste eller rulle.

Strukturelle indvendige maling

Processen med at anvende maling indendørs er ikke særlig vanskelig. Strukturel maling skal påføres på en præ-justeret overflade, hvis maksimale dråber er to millimeter.

Dernæst skal du dække overfladen med en primer, hvis dette ikke er gjort, vil malingforbruget stige ca. to gange. For at skabe den ønskede struktur, øve på et lille stykke krydsfiner. Husk på, at materialets hærdningstid er begrænset, og hele processen skal finde sted hurtigt og uden afbrydelse.

Malingen anbringes på væggen i et lag, mens strukturen er skabt ved hjælp af en speciel rulle, rist og andre dekorative værktøjer. Strukturelakering til indendørs brug sættes meget hurtigt, så prøv straks efter påføring på væggen for at skabe den nødvendige tekstur.

Når malingen er tørret, skal du sørge for at anvende en primer på overfladen med en rulle. På vanskelige steder skal du bruge en børste. Nogle formuleringer fortyndes ikke med vand, men med et specielt opløsningsmiddel. I dette tilfælde skal du købe det på forhånd.

Hvis du vil opnå et lyst mønster, skal du påføre maling med et tyndt lag og derefter behandle det med en rulle. Gennem brug af ekstra materialer sammen med strukturel maling kan forskellige dekorative effekter opnås.

Brug af savsmuld i maling giver dig mulighed for at få en reliefflade. Tilsætning af modificeret stivelse gør overfladen både struktureret og glat.

Ved hjælp af voks er det muligt at efterligne barken af ​​træer og opnå fantastiske resultater i at dekorere rummet. For en fantastisk retroreflektiv effekt, tilsættes kvarts sand og metal pigmenter til malingen.

Sådan appliceres strukturmalingsvideo: